sens_canti

Vicenç Cantí

Loading...
Despertant.....
I ara l’esmorzar dels #elscasals de Sagàs.
Loading...
Sopar meridatge als Casals de Sagàs. D’Oriol Rovira, 1 estrella Michelin. Excel.lent, unic. #elscasals . 1 Pernil amb corna de tocino amb pebre negre 2 Terrina de cervol amb escuma de castanya 3 Sobresada amb mel i pa amb tomaquet 4 Amanida de col a la brasa amb cortits i tonyina 5 Esparrec de marge fet a la brasa amb maonesa feta a ma i pernil de vaca. 6 Faves a la brasa, amb menta, botifarra negre i cargols de punxa 7 Carxofa farcida amb botifarra del perol i tofona negre. 8 Arros de tofona. 9 Xai de llet a la brasa amb cremos de patata. 10 Llebre guisada al vi, amb murgules. 11 Crema de llimona, amb llima i codony. 12 Chessckake amb sorbet de llet, amb fruites vermelles. Amb @lidia.verge , @mianolivermarine
Els Casals de Sagàs.
Sortida de doble aniversari. @lidia.verge , @mianolivermarine ,
L’Original de Llopart. Elaborat amb la metodologia tradicional en commemoració del 125 aniversari de la primera ampolla de Llopart. Elaborat amb raïms de vinyes de mes de 60 anys. Criança de 84 mesos, que el fa únic, irrepetible.
Les Gunyoles.
Marxa !!
Groc. Quilòmetre 0.
Moment màgic.
The four electric riders.
Avui teatru.
Cal Guineu. Casa ancestral de Sant Sadurní.
Ja s’acosta...
Super Lluna plena. Atenció a les llobes i els llops aquesta nit. Jo com a bon Cranc i una mica llunátic, avui dormire poc....auuuuuuuuu!!!
Sortida per la Serra del Ordal amb la colla de Sitges. Feliç per el retrobament amb vells amics!!
Mirades des d'una finestra. Mirades furtives. Mirades de llibertat.
Sempre he sentit dir que quan Montserrat porta capelló, pluja segura .... veurem
next page →