rullsliz

NurulHuda Amirudin

Someone who likes to see and surround yourself with beautiful things ๐ŸŒท I have two smart pet rabbits (indoor) ๐Ÿ‡ From Terengganu moved to Ipoh Perak

Loading...
People will never truly understand something until it happens to them.. ๐Ÿƒ
'When you're in the dark let me be the bright light to guide you.'
Loading...
Smile can change your mood ๐Ÿ˜
Good Night ๐ŸŒœ #rabbitsleeping
Nak diet tapi nak makan sedap boleh try @dietcube memang sedap gilerr.. Next time nak singgah ke @ninscabin plak makan.. Sos Philidelphia Cream Cheese muach ๐Ÿ’‹๐Ÿ’ฆ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
A sweet Good Night from #bunnybutt ๐Ÿ‡
Red Asthethic
Lantaklah dia nak mengata ke merajuk ke.. Duit aku suka hati aku lah.. Hahaha.. Dia mekap pon macam orang tak betul.. 1 color habis dia sapu satu muka.. Wahahaha ๐Ÿ˜† ada hati nak nasihat macam2.. Macam orang ni jakun sangat.. Sebab tu lah orang cakap ilmu tu penting.. Lenkali kalo aku datang jangan kacau.. Lagi ko recommend lagi aku condemn..
Accidentally in love ๐Ÿ˜
Nasi Kanji โค๏ธ Download app delivery @runnermyrun jika korang nak try.. Ada macam2 menu kat dalam tu yang best2.. Servis dan bro runner pon memang terbaik.. I โค๏ธ #ipoh city so awesome.. ๐Ÿ˜„
@rafiah_bunnymo ๐Ÿคจ
Sometimes the most productive thing you can do is Relax ๐Ÿ˜Œ
"It does not matter how slow you go as long as you do not stop." โค๏ธ #mypets #rabbitsofinstagram
It's a relief to hear ๐Ÿ’ง
There's no reason to look back when you have so much to look forward to. โค๏ธ #mypets #rabbitsofinstagram
Nasi Ayam Stadium Ipoh
Good Night ๐Ÿ
Nasi Ayam Fuziah #ipoh delivery by @runnermyrun ๐Ÿ˜˜ Just go to download the app for any order and it will arrive right at your doorstep and 5 stars for the best service โค๏ธ
next page →