ika_ammaranherbs

Ika ammara vip selayang

👑 VIP PLATINUM 👑 💁 DS/VIP DIPERLUKAN Fb:Ika ammara Page fb: ika ammara N herbs 💯 TRUSTED SELLER (SSM NO 002548539-

Loading...
Morning Pagi ni kita ambik sebiji asf ,nak sihat ,nak cantik kenalah melabur sikit. Bukan untuk orang lain untuk diri kita jugak kan ,jadi jangan berkira 📲 order www.wassap.my/60133240631/orderasf Fb: Ika Ammara Page fb: ika Ammara N herbs Ig: ika_ammaranherbs #ammaranherbs_official #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknil #selayang #gombak #kepong #batucaves #rawang #damansara #sgbuloh #sayajualjamu #rahsiatambathatisuami #ammaranherbs #ikaammara #sayajualoriginal #tv3malaysia #mamagojes #dropshipwanted #dinaammara #jamukampung #jamuketat #syukur #femininewash #infokesihatan #empiredaimondrich
Jika anda ada ciri-ciri di bawah, anda WAJIB guna rvf Remaja Wanita Para isteri Ibu hamil Dan mempunyai masalah seperti di bawah 💦 Keputihan 💦 Miss V berbau 💦 Miss V gatal2 💦 Miss V cepat berpeluh 💦 Miss V berjerawat 💦 Miss V longgar 💦 Miss V berlendir yg banyak Click link www.wassap.my/60133240631/orderrvf sekarang sebab sis yakin uoll lah orang yang perlukan rvf #ammaranherbs #ammaradolls #ammaralover #ikaammara #mamagojes #teamikagojes #empirediamondrich #selayang #kglaksamana #batucaves #rawang #gombak #kepong #sgbuloh #damansara
Loading...
Sis buka peluang untuk mereka yang serius ingin menjana pendapatan. Income sehingga 4 angka setiap bulan (janji rajin) Keistimewaan yang anda akan dapat ✅ free ilmu marketing ✅ cara close sale ✅ reward bagi top sale ✅ reward bagi mereka yang capai target ✅ support team ✅ ayat iklan ,uoll just copy paste sahaja Dm admin Click link www.wassap.my/60133240631/joinammaranherbs #ammaranherbs #ammaradolls #ammaralover #ikaammara #mamagojes #teamikagojes #empirediamondrich #selayang #kglaksamana #batucaves #rawang #gombak #kepong #sgbuloh #damansara
Mengalami masalah keputihan ,labia ,miss v berbau mahupun gatal-gatal miss v sampai kemerahan , Jangan risau Rvf ade penyelesaian Sebotol rm29.90/160 ml Tahan 3bulan penggunaan Beli 4 PCS rvf FREE M. MIRROR x1 Less 5% auto membership Beli 6 pcs rvf FREE M.MIRROR x1 Less 25% auto membership Dm Segera okey! Atau click link www.wassap.my/60133240631/orderrvf #ammaranherbs #ammaradolls #ammaralover #ikaammara #mamagojes #teamikagojes #empirediamondrich #selayang #kglaksamana #batucaves #rawang #gombak #kepong #sgbuloh #damansara #slimriver #tgmalim
Urat RAHIM yang masuk angin dan tidak di jaga menyebabkan faraj tidak sihat dan dikaitkan juga dengan RAHIM KEMBANG! Apabila berlaku KENTUT faraj makna nya ada ruang2 kosong pada saluran rahim, menyebabkan tiada cengkaman / GRIP Bila bercinta. Kami #Ammaradolls Ammara N Herbs mengatasi Masalah RAHIM KEMBANG & KENTUT FARAJ ni dengan rawatan :- Serbuk Cinta Cik V & Diamond Virgin Formula yang mana mampu:- #sccv 💋mengatasi masalah kentut faraj 💋mengatasi masalah faraj longgar 💋mengatasi masalah becak 💋ketatkan miss v cerahkan celah peha #dvf 💋 Kembali dara 💋 Memulihkan otot faraj dan dalaman 💋 Merawat keputihan, cik vee berbau, becak, dan kegatalan 💋 Cik vee kembali kering dan sihat 💋 Kembali ghairah bersama cik bee 💋 Merawat cyst & haid tidak teratur 💋 Merawat haid yang tak kunjung tiba berbulan-bulan, bertahun-tahun Mencegah lebih elok dari merawat 📲 order www.wassap.my/60133240631/order Fb: Ika Ammara Page fb: ika Ammara N herbs Ig: ika_ammaranherbs #ammaranherbs_official #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknil #selayang #gombak #kepong #batucaves #rawang #damansara #sgbuloh #sayajualjamu #rahsiatambathatisuami #ammaranherbs #ikaammara #sayajualoriginal #tv3malaysia #mamagojes #dropshipwanted #dinaammara #jamukampung #jamuketat #syukur #femininewash #infokesihatan #empiredaimondrich
Untuk wanita AKTIF📣📣📣 Kaki gym Kaki zumba Kaki sport Macam2 kaki yang aktif Mula laa rasa tak selesa kan.. terasa macam keluar air dari miss v.. kalau berbau tentu gatal😖 Kalau berair tentu tak selesa😫 Guna pencuci Royal Virgin formula #rvf Dan sapu tipis-tipis dengan bedak Cinta Serbuk Cinta Cik V.#sccv laa Rawatan 1 langkah 1 minit 1 sapuan Tinggg✨✨✨tingggg✨✨✨ Segala masalah selesai❄️❄️yeahhhh Yang sayang awak tu, #ammaranherbs 😍 Ingat tu !🌟📣📣 📲 order www.wassap.my/60133240631/orderrvfsccv Fb: Ika Ammara Page fb: ika Ammara N herbs Ig: ika_ammaranherbs #ammaranherbs_official #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknil #selayang #gombak #kepong #batucaves #rawang #damansara #sgbuloh #sayajualjamu #rahsiatambathatisuami #ammaranherbs #ikaammara #sayajualoriginal #tv3malaysia #mamagojes #dropshipwanted #dinaammara #jamukampung #jamuketat #syukur #femininewash #infokesihatan #empiredaimondrich
Semangat vip s ni mai restock Rvf,hujan-hujan sanggup redah di sebabkan tak nak terputus stock demi customer.. Chaiyok chaiyok ,mama doakan rezeki anak-anak phirana mama sentiasa melimpah ruah.amin2 Fb: Ika Ammara Page fb: ika Ammara N herbs Ig: ika_ammaranherbs #ammaranherbs_official #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknil #selayang #gombak #kepong #batucaves #rawang #damansara #sgbuloh #sayajualjamu #rahsiatambathatisuami #ammaranherbs #ikaammara #sayajualoriginal #tv3malaysia #mamagojes #dropshipwanted #dinaammara #jamukampung #jamuketat #syukur #femininewash #infokesihatan #empiredaimondrich
Alhamdulillah minggu pertama.semoga minggu ke 2 makin meriah lagi .hitam item sudah masuk lagi ramai yang masuk order. Fb: Ika Ammara Page fb: ika Ammara N herbs Ig: ika_ammaranherbs #ammaranherbs_official #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknil #selayang #gombak #kepong #batucaves #rawang #damansara #sgbuloh #sayajualjamu #rahsiatambathatisuami #ammaranherbs #ikaammara #sayajualoriginal #tv3malaysia #mamagojes #dropshipwanted #dinaammara #jamukampung #jamuketat #syukur #femininewash #infokesihatan #empiredaimondrich
Ketika kita ingin jadi yang terkuat kita lupa bahawa dalam KELEMAHAN allah memberi kita KEKUATAN Morning uoll #mamagojes #ammaranherbs #ikaammara #teamikagojes #empirediamondrich
Korang yang rasa diri ade masalah keputihan , gatal miss v, labia dan juga bau wajib guna rvf.kerana Rvf mampu rawat masalah di atas. Sebotol rm29.90/160 ml Tahan 3bulan penggunaan Beli 4 PCS rvf FREE M. MIRROR x1 Less 5% auto membership Now sis buka untuk pengambilan vip silver Restock 6 pcs Less 25% Free M.mirror x2 auto vip silver Dm Segera okey! 📲 order www.wassap.my/60133240631/orderrvf Fb: Ika Ammara Page fb: ika Ammara N herbs Ig: ika_ammaranherbs #ammaranherbs_official #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknil #selayang #gombak #kepong #batucaves #rawang #damansara #sgbuloh #sayajualjamu #rahsiatambathatisuami #ammaranherbs #ikaammara #sayajualoriginal #tv3malaysia #mamagojes #dropshipwanted #dinaammara #jamukampung #jamuketat #syukur #femininewash #infokesihatan #empiredaimondrich
Assalamualaikum dan selamat pagi Pagi ni bersiaran di sini ,semoga dipermudahkan urusan hari ini amin .jom beramai-ramai datang memeriahkan program khatan perdana. Hari ni sis bersiaran di komplex dewan seri siantan.. Jom serbu booth no 6 Ammara N Herbs #ammaranherbs #ammaradolls #ammaralover #ikaammara #mamagojes #teamikagojes #empirediamondrich #selayang #kglaksamana #batucaves #rawang #gombak #kepong #sgbuloh #damansara #slimriver #tgmalim
" MISS V BERBAU DAN GATAL KEMERAHAN " Terlalu aktif dan stress buatkan masalah miss v turut terganggu. Berbau dan tak selesa Bayangkan anda yang mempunyai masalah seperti itu dan selepas guna rvf anda kan rasa keselesaan yang anda sendiri tak angkaarga jimat dan tahan lama. Apa lagi yang mahu tunggu? 📲 order www.wassap.my/60133240631/orderrvf Fb: Ika Ammara Page fb: ika Ammara N herbs Ig: ika_ammaranherbs #ammaranherbs_official #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknil #selayang #gombak #kepong #batucaves #rawang #damansara #sgbuloh #sayajualjamu #rahsiatambathatisuami #ammaranherbs #ikaammara #sayajualoriginal #tv3malaysia #mamagojes #dropshipwanted #dinaammara #jamukampung #jamuketat #syukur #femininewash #infokesihatan #empiredaimondrich
mengalami masalah bau? sering keluar lendir berbau? keputihan dan kurang selese serta gatal?? kekeringan? jom guna feminine wash rvf ❤️ Time berpantang atau preggpun sangat-sangat elok guna rvf ni tau. Penjagaan anggota missV lebih terjaga Hari 📲 order www.wassap.my/60133240631/order Fb: Ika Ammara Page fb: ika Ammara N herbs Ig: ika_ammaranherbs #ammaranherbs_official #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknil #selayang #gombak #kepong #batucaves #rawang #damansara #sgbuloh #sayajualjamu #rahsiatambathatisuami #ammaranherbs #ikaammara #sayajualoriginal #tv3malaysia #mamagojes #dropshipwanted #dinaammara #jamukampung #jamuketat #syukur #femininewash #infokesihatan #empiredaimondrich #royalvinginformularvf
JIMAT DAN BERBALOI 3 bulan penggunaan anak dan ibu guna ,yang ada masalah keputihan ,labia ,bau achemm ,gatal miss v boleh guna Rvf ,sesuai untuk semua golongan wanita termasuk ibu pregg dan juga ibu berpantang Admin Ika Ammara 📲 order www.wassap.my/60133240631/orderrvf Fb: Ika Ammara Page fb: ika Ammara N herbs Ig: ika_ammaranherbs #ammaranherbs_official #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknil #selayang #gombak #kepong #batucaves #rawang #damansara #sgbuloh #sayajualjamu #rahsiatambathatisuami #ammaranherbs #ikaammara #sayajualoriginal #tv3malaysia #mamagojes #dropshipwanted #dinaammara #jamukampung #jamuketat #syukur #femininewash #infokesihatan #empiredaimondrich
Repost by lj Kita hanya mampu merancang , Tuhan menentukan. . Finally , sampai juga panas panas lagi ni. Tak sabar nak fly kat Puan masing masing. Jaga mereka BAIK BAIK tau. . Wahai cermin sakti jadikan mereka awex #jamu ya! Ewahhhhh !!! Salam jumaat , sayang ! #ammaranherbs #samasamamerasa #setiapadayangsatu Belian #RVF x 4 pcs F.O.C 1 cermin sakti + 5% diakaun. Fuhhhhhh rugi tak sebat ! Memang tak banyak yang tinggal😂 #ammaranherbs_official #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknil #selayang #gombak #kepong #batucaves #rawang #damansara #sgbuloh #sayajualjamu #rahsiatambathatisuami #ammaranherbs #ikaammara #sayajualoriginal #tv3malaysia #mamagojes #dropshipwanted #dinaammara #jamukampung #jamuketat #syukur #femininewash #infokesihatan #empiredaimondrich
apa itu KING C FORMULA 🌱KHASIAT KING C FORMULA 🍋Buang toxin dalam badan 🍋Melawaskan penghadaman 🍋Menguruskan badan 🍋Mecantikan kulit 🍋Memberi kesegaran 🍋Melegakan tekak 🍋Mengimbangkan Ph dalam badan 🍋Mengurangkan mual 🍋Menaikkan imun sistem badan 🍋Merendahkan tekanan darah 🍋Bagus untuk kesihatan jantung & hati 🍋Menghalang nafas berbau 🍋DAN BANYAK LAGI KHASIAT 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 Harga: RM29.90 SM RM32.90 30Gram. 📲 order www.wassap.my/60133240631/order Fb: Ika Ammara Page fb: ika Ammara N herbs Ig: ika_ammaranherbs #ammaranherbs_official #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknil #selayang #gombak #kepong #batucaves #rawang #damansara #sgbuloh #sayajualjamu #rahsiatambathatisuami #ammaranherbs #ikaammara #sayajualoriginal #tv3malaysia #mamagojes #dropshipwanted #dinaammara #jamukampung #jamuketat #syukur #femininewash #infokesihatan #empiredaimondrich
next page →