ayujentayu

Ayu Jentayu

Wardrobe stylist πŸ‘”πŸ‘—(teater p.ramlee the musical/HAQ the Movie/Merong mahawangsa/Bunohan/ApokalipsX/Vikingdom/Lelaki harapan dunia)

Loading...
#Repost @meletop (@get_repost ) ・・・ Siapa ada kawan yang gila gila macam ni? πŸ˜† Matilanak kalau ada 10 orang kawan macam ni hahaha kelakar! #MeleTOP . Repost @fikryibrahim . Disebabkan ramai yang kagum dengan cara kami menari, baiklah kita throw back hariniπŸ˜‚
Loading...
#Repost @eoonshuhaini (@get_repost ) ・・・ Seorang ibu mempunyai kedudukan yang tinggi di sisi Allah. Malah, seorang ibu wajib ditaati oleh anaknya selagi mana tidak mengajar kepada perkara-perkara yang dilarang oleh Allah SWT. Ibu adalah orang yang paling mengenali diri kita berbanding insan lain, paling banyak kasihnya, dan mempertaruhkan nyawa semasa melahirkan kita. Justeru, reda dan doa seorang ibu amat diperlukan bagi mengisi perjalanan hidup.Doa buat ibu. #ibu @aidakhalida11 @reenrahim #pujaanhatikanda #comingsoon #slotakasiatv3 #dramasangat #artismalaysia #dramamalaysia #director #crew #dop #soundman #behindthescenes #production #makingof #macheallstar #alfatihahbuatibu #macheallstarunited #macheallstarunitedsdnbhd #papaiqy #mamaiqy #babyiqy #noahrizqyariff Production @macheallstarunitedsdnbhd Producer @ariszabrahman Executive Producer @mrsarisz Director @eoonshuhaini Casting @mfmirafilzah @remyishak @babyrizqyofficial @sarahhildebrand @syazwanzulkifly @elisyasandhaofficial @mustaqimbahadon @aidakhalida11 @azarangers @itsaidilaziz @potretpekerti @dianpramlee @catrionabrianross @rashdanbaba @reenrahim @taufiqhanafi11 @qazemnor @azlankomeng @shashaa_raman @nabilmahir Assistant Director @queariazhari Novelist @novelis_aulia_iman Script Writer @intanzarina_my Brand Management Group @adamsood Production Manager @kam2u Assistant Production Manager @aimisaid Editor @hermanshahabdhamid Continuity @abe_wa430 Director Of Photography @amir_cameraman Assistant Cameraman @mohdshafiqgrm Assistant Lighting @barasizat Sound @wansounds Propmaster @rembau_rmw Assistant Propmaster @xiiongg_95 Wardrobe @ayujentayu Make-Up @azri_1976 Editor @hermanshahabdhamid Runner @mohdfazzen Handyman - @tv3malaysia @dramasangat @hanim_alyaanajwa @mohamadafiqmudi @iskandar_aidel @datomuzri @angah_09 @edtv_blog @miraclegacy_ @remy.army @_inaijari_ @abang.ngah_ @hot_urban @izza_zaidin @mf_humaira @officialgengtingtongmf @spec.mf @hanim_alyaanajwa @mohamadafiqmudi @iskandar_aidel @edtv_blog @miraclegacy @abang.ngah_ @novelis_aulia_iman @dramafilemadaptasinovel @karyaseni @remy.army @manloyar @azharhjdaud @arjunasukma @norishamlook @datomuzri @kalamariffholdings @aarglobal
😱 omg she's look fab in that U N A G I pastel yellow wedding dress from @solaweddingcouture and ❀️·♑΀нAΠΈΞΊ Ρ‡ou♑·❀️·° so much to @nuyulhussin. she's so stunning and ❀❀❀ it so much.. See her @sarahhildebrand as NADINE in drama #pujaanhatikanda coming soon for AKASIA TV3 on this Disember πŸ‘πŸ‘πŸ‘ #vsco #vscocam #vscomalaysia #love #TagsForLikes #TFLers #tweegram #photooftheday #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #instadaily #instafollow #followme #iphoneonly #instagood #bestoftheday #instacool #instago #all_shots #follow #webstagram #colorful #style
Happy holidays happy working on set #pujaanhatikanda akan datang di slot Akasia tv3 December ini.. semoga dipermudahkan segala urusan perjalanan shooting harini Dan seterusnyer.. InsyaAllah Amin Amin Amin..πŸ’•πŸ’•πŸ’• #vsco #vscocam #vscomalaysia #love #TagsForLikes #TFLers #tweegram #photooftheday #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #instadaily #instafollow #followme #iphoneonly #instagood #bestoftheday #instacool #instago #all_shots #follow #webstagram #colorful #style
#Repost @hadithomar (@get_repost ) ・・・ Ok ni hadiah untuk korang yg rindu ngan drama paling ngokngek tahun 2018 ni, terimalah #HajatChallenge dari kami sesambil layan marathon #CikReenEncikNgokngek why not? Happy weekend u olss love u all always 😘😘😘😘😘
Bismillahirrahmanirahim.. semoga dipermudahkan segala urusan perjalanan kerja2ku pada Hari ini.. Amin Amin Amin.. Salam jumaat Salam penghulu Hari πŸ’–πŸ’–πŸ’– #vsco #vscocam #vscomalaysia #love #TagsForLikes #TFLers #tweegram #photooftheday #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #instadaily #instafollow #followme #iphoneonly #instagood #bestoftheday #instacool #instago #all_shots #follow #webstagram #colorful #style #swag
Nah guys.. Kita lanjer episode 20. Episode akhir #CikReenEncikNgokNgek malam nie.. Ade lagi beberapa minit je lagi.. Jgn bergerak dr depan tv tuu.. Tunggu smpai abesss.. Terima kasih kepada semua yg sentiasa setia dgn #CikReenEncikNgokNgek .. Sedih sbb last episode da malam nie.. πŸ˜₯πŸ˜₯πŸ˜₯πŸ˜₯ Kepada tuan director yg cool n best @hadithomar terima kasih kerana percaya kan kita untuk buat styling dalam cerita ni.. Dan crew2 production and team @wanatasyaida @noorazlanshah @palyshamzah @leesuhaily Technical team tq banyak sbb sgt2 membantu n sgt best will miss u guys xoxo 😘😘😘 dan pada cast2 @fikryibrahim @farahnabilahofficial @iswanismail88 @haneesyahanee @tokwanastro_52 @farishairwayuofficial @schaelinnea @dinischatzmann @che_kem_ @rajaazmi @farhanleboo really miss u guys πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ InsyaAllah Ade jodoh Kita berjupe lagi.. Amin Amin Amin #vsco #vscocam #vscomalaysia #love #TagsForLikes #TFLers #tweegram #photooftheday #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #instadaily #instafollow #followme #iphoneonly #instagood #bestoftheday #instacool #instago #all_shots #follow #webstagram #colorful
next page →