ayai_bentzly

tune_by ahyie jack 🀘

🏠Lokasi kajang selangor🚨 #Ahyiejack_Garage #tune_by_ahyiejack #ahyiejack_family πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ πŸ‘ πŸ”§ πŸ”©πŸ”§πŸ”©

Loading...
Jarang x nice moto2 ni...
Masauk sebijik topset +mody tencenor #tune_by_ahyiejack #ahyiejack_garage
Loading...
Okay new update untuk bengkel ahyiejack garage... Bermula mggu depan kami menyediakan khidmat welding aloi, steel dan besi.. #tune_by_ahyiejack #ahyiejack_garage
πŸ˜ŠπŸ™ƒπŸ˜ŠπŸ™ƒ
Dapat jugak belah kanan πŸ˜‚πŸ˜‚ tq bos.. Saya beli ya.. Next projek pulak
Part lain semua dh ready.. Slow2 pasang.. Bernadikan crank up stroke dri std 57.9 ke 62.9mm dan block resleeve bore 62mm.. Permintaan masa kini memang tinggi hanya modal menjadi perhalang bagi mereka yg mahu kelajuan.. Tapi anda jngn risau barang aftermarket pun bole digunakan.. Dari segi ketahanan bergantung pada sang pengguna.. Pandai jaga lama la tahan sesuatu mesen itu.. Tulis panjang pn org bkn nk baca πŸ˜…πŸ˜… K bye.. #tune_by_ahyiejack #ahyiejack_garage #jackrodthisyear πŸ’ͺ #wave125 #kroniwave125
Kuning dh settle kita service hijau pulak.. Besok kita off ya sbb pekrja cuti.. #tune_by_ahyiejack #ahyiejack_garage #wave125lover ,#wave125 #kroniwave125
Bernadikan enjin RR.. Stnby 27 hari bulan.. #fromoldtogold #kips150old_racing #tune_by_ahyiejack #ahyiejack_garage
Biru candy menjadi pilihan kali ni.. Sabar ya bos.. Dh kering kita kasi clear pulak.. #tune_by_ahyiejack #ahyiejack_garage
Dah ready konvoi 27 hari bulan nanti.. #tune_by_ahyiejack #ahyiejack_garage #ahyiejack_family
Spec kecik sudah la.. Buat moto runner sementara πŸ˜‚πŸ˜‚.. #tune_by_ahyiejack #ahyiejack_garage
Kemas2 apa yg patut.. Tempat bersih baru selesa nk buat kerja besok.. #tune_by_ahyiejack #ahyiejack_garage
Salam ahad,marking mana kita nk buat ni πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€ Berminat untuk servis/repair/higwayspec/kerja spec insyallah harga boleh bincang boleh dm saya Ahyie #ahyiejack_garage #wave125 #hondafuture #wavethai #sukanmalam #thailookstyle #restuibuayah #wave125lover #wave125i #apitech #dynojet
Today we learnt fi system 😎 Laju tu x jnji nk sedap bawak tu bole je.. Tq custumer dari kl πŸ‘Œ #tune_by_ahyiejack #ahyiejack_garage
Barang anda sudah siap bos.. #tune_by_ahyiejack #ahyiejack_garage
Side by side.. Malangnya jalan seberang.. Tu je dpt rakam πŸ˜…πŸ˜…...game 125z
Sebelum jalan tengok spec dulu bos ku..
Bila ad yg ws nk hantar motor.. Tp bengkel dh full.. Terpaksa la kne hold dlu.. Sabar ya bosku...mggu dpan ad free kita rojer ye #tune_by_ahyiejack #ahyiejack_garage
next page →