#younglivingrawang

2,492 posts

Loading...
TIME FOR BLENDING THE ESSENTIAL OIL . . My must have blend when my kids is not well is WELLNESS BLEND. This roller is already empty and i need to refill it fast hehe. My son is not really well right now, this can help to boost his immune to fight the fever and all. . . What is inside the blend? Definitely superpower eo! Thieves, Melrose, Oregano, Lemon and Frankincense. . . Lots of love, shafika mierika . . #youngliving #yleo #mierikaoiler #oilateam #teamyoniebonawi #organic #premiumstarterkityoungliving #premiumstarterkit #premiumstarterkitreadystock #younglivingshahalam #younglivingklang #younglivingsubang #younglivingsungaibuloh #younglivingrawang #younglivingkepong #younglivingselayang #younglivingmenjalara #younglivingkuang #younglivingkundang #younglivingdesaparkcity #younglivingsierramas #younglivingsegambut #younglivinghartamas
Loading...
GENTLE MIST Diffuser ..sangat handy, and of coz lah sangat berguna..cute, easy travel, agak agak member2 yang balik kerja using public transport tu, stress and ada macam macam bauan..haha hala ke muka biar hilang segala bauan tengit tu... Need one? Roger sis ok https://www.wasap.my/60123753174 https://www.wasap.my/60123753174 #youngliving #younglivingrawang #yleoayurazali #younglivingkualaselangor #younglivingselangor #younglivingfamily #younglivingkids
... Haaa mana yg tengah kecut bagaikan asem tu, boleh try make up simple kayak gini ya.. jgn sembarangan guna "jaran goyang" . Ini adalah tips untuk memikat suami kalian saat baru pulang dari jabatan! . Waduhhhh kok aku omong nya cara jiran dehh . Apapun, sebelum make up, make sure korang pakai base ye.. serum pun memadai.. . . . . #essentialoil #yleo #youngliving #makeup #ylseri #tipscantik #tipskecantikan #makeover #younglivingkl #younglivingsetapak #younglivingbatucaves #younglivingselayang #younglivingrawang #younglivingselangor #younglivinggombak #younglivingmalaysia #younglivingampang #younglivingdamansara #younghartamas #younglivingkepong #naturalliving #folloforfollow #couseo #oct2018challenge #cousEOchallenge #jarangoyang #faceserum #serummuka #beautyhacks #beautytips
Hoyeeehhh...barang baik sudah sampaiiii...jauh diterbangkan dari us..kali ni hakak join builder pulak mengorder... . . #orbdiffuser #orbdiffuseryoungliving #breathagainrollon
PREMIUM STARTER KIT . Ada yang tanya Iraaa, PSK MURAH tu ada lagi takk?? . Adoii dek non Maaf lew sangat2 Promo tu setakat 2 tahun ira dengan YL, tu lah harga PALING MURAHHH . Tapinye sekarang ni Harga dah kembali normal tau Alah, still murah lagi dek non Still berbaloi dari korang beli loose . Ok ira tolong kite secara KASAR ok Meh kite belajar matematik sikit petang ni . Set BASIC STARTER KIT = rm200 Set 10 eo ~ EVERYDAY OIL = rm608(harga ahli) Set DEW DROP DIFFUSER = rm284 (harga ahli) Total semua ni = rm1092 NI HARGA AHLI TAU...IF BUKAN AHLI KOMPEMLAH HARGA BUKAN AHLI LAGI MAHAL 😎 . Nampak x?? Korang akan JIMAT sebanyak RM379 😱😱😱 . Yeee Cikgu tak pernah tipu aihhh . Kalau korang beli SET PSK ni Terus auto jadi member Bile dah jadi member, terus auto masuk group VVIP support team #dolcerynaoilers Pastu dah kompem2 lah lagi banyak kelas2 yang cikgu akan ajar untuk korang maksimumkan penggunaan eo anda . Seronok tak?? So jangan lah lambat2 buat keputusan Jangan dok pk eo banyak2 nanti xtau buat ape Jangannnn...sebab eo psk tu semua basic eo je...kompem akan gune hari πŸ€—πŸ€— . Jom berubah ke arah hidup lebih sihat Whatsapp ira terus untuk tau lebih details ok 😍 . . "KEEP OILING & STAY HEALTHY" For order & consultation session πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» Eira Zainal Id:4087093 019-5205540 019-5205540 Or klik link kat bio πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ» . SELF PICKUP AREA 😌 πŸ‘‰πŸ» #menaratm πŸ‘‰πŸ» #stadiumselayang #younglivingmalaysia #younglivingessentialoils #youngliving #ylbydolceryna #younglivingselayang #younglivinggombak #younglivingbangsar #premiumstarterkit #premiumstarterkityoungliving #essentialoil #younglivingmurah #younglivingklcc #younglivingdamansara #younglivingrawang #younglivingkualalumpur #sayajualyoungliving #dolcerynaoilers
. Sebagai manusia ingin tahu, apa laaaa ARIA ni . Kenapa nama dia aria? aria MUSIC 🎢🎼🎡🎢🎼🎡 a long accompanied song for a solo voice, typically one in an opera or oratorio . Padan la ada muzik bila on suis dia... sesuai sangat dengan nama diffuser ni . I hope, 1 day akan jadi milik i.. Maybe milik ulos jugak~~ . . . . #aria #ariadiffuser #ariaultrasonicdiffuser #diffusermalaysia #youngliving #premiumstarterkit #ylseri #jualmurah #younglivingdiffuser #premiumstarterkit #younglivingmalaysia #younglivingkl #younglivingsetapak #younglivingbatucaves #younglivingselayang #younglivingrawang #younglivingselangor #younglivinggombak #younglivingampang #younglivingdamansara #younglivinghartamas #younglivingsgbuloh #younglivingsaujanarawang #younglivingbangi #younglivingkajang #younglivingdamansara #f4f #l4l #oils #essentialoils
PANAS BARAN?? SELALU NAK BERTUKAR JADI MAK KAU HIJAU?? πŸ€ͺπŸ€ͺπŸ€ͺπŸ€ͺ Insyaallah, KINI TIDAK LAGI . Haaa Tak yah tipu lah πŸ˜‚ Mesti ada masa korang nak jadi HULK kan?? Tak pon jadi TARZAN Lagi ramai anak, lagi naik taraf kite πŸ˜‘πŸ˜‘ . Ok xpe Ira pon gitu aih Same je kite Ni customer ira pon sama je masalah macam kite2 jugak . Tapi alhamdulillah Bile dah start kenal dengan EO ni Dah mula boleh control marah Boleh release secara positive . Kene ingat ye ira pernah bagitau sebelum ni If kite jaga emosi Insyaallah kite akan kekal sihat Baru lah frekuansi and aura kite makin lebih besar . Ok, sape nak consult 1-1 pasal emosi Boleh terus whatsapp ira πŸ€— . . "KEEP OILING & STAY HEALTHY" For order & consultation session πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» Eira Zainal Id:4087093 019-5205540 019-5205540 Or klik link kat bio πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ» . SELF PICKUP AREA 😌 πŸ‘‰πŸ» #menaratm πŸ‘‰πŸ» #stadiumselayang #younglivingmalaysia #younglivingessentialoils #youngliving #ylbydolceryna #younglivingselayang #younglivinggombak #younglivingbangsar #premiumstarterkit #premiumstarterkityoungliving #essentialoil #younglivingmurah #younglivingklcc #younglivingdamansara #younglivingrawang #younglivingkualalumpur #sayajualyoungliving #dolcerynaoilers
Life is good and so much better 😘 . Feeling better than yesterday and the other bad day. Kadang-kadang kita cuma nak manja2 sembang hati ke hati jerrr β™₯️ . . Kita kan pompuannnn. Ecehhh!! πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† . Nak tau lebih tentang EO? Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Nak guna Essential Oil tapi salah cara apply pun x guna jugak... . Kenapa x bole letak direct tangan dekat botol??kenapa kena drop at certain ketinggian??kenapa kena buat pusingan lepas dah letak essential oil?? . Tau??haaa..x tau kan???meh join hakak..nanti hakak turun kan ilmu pak nujum hakak... . . #applyingeithecorrectway #mywayorthehighway #essentialoil
Hey! Hari ni nak cerita pasal diffuser lagi. Re-cap balik entry semalam I did mention diffuser + eo is a substitute to typical air freshner kan?. sbb bila communicate with people rata2 nak diffuser ni sbb wangi. of course!. further to that, actually ada banyak lagi benefits from using diffuser + eo ni. 1. Support emotional health - like mentioned in the earlier posting. each eo represents its own specialty or functions. so bauan yg wangi tu memang enhance emosi kita. 1 contoh that works so good on me is Purification. Bau dia makes me feel so energetic at home. mood best je bila buat house chores. 2. Promotes better sleep - memang k! Lavender is my favourite. diffuse lavender every night facilitates a quality sleep for me. now dah jarang sgt rasa mengantuk atas motor on the way to office. mungkin sbb mlm2 dapat tidur yg berkualiti. 3. Support respiratory health - I have sinus. so hidung selalu rasa blockage, tekak rasa berkahak. bernafas tak selesa. so, inhale & diffuse peppermint sgt membantu. rasa clear smpai ke kepala. bernafas pagi2 pun selesa. 4. boost immune system - this obviously proven to my girls. flu batuk, diffuse respective eo + apply topical regularly, after 2 days beransur clear and jarang melarat. 5. increase focus & cognitive function - diffusing peppermint at work is such a brilliant move!. peppermint ni bau dia sgt refreshing. bila segar mmg focus on the works. tak de lah nak rasa mengantuk ke tak bertenaga ke. 6. repels insect - boleh replace racun2 serangga yg selalu kite pakai kat rumah tu. yg ni I belum cuba lagi. still a newbie πŸ˜„ 7. safe alternative to candle - kite pun aware bahaya candle ni kan. plus, ada campuran bahan kimia skali. so, better choose to diffuse than burn a candle. Alhamdulillah on all the above. Allah is great. Anyone wants to feel the same experience, feel free to reach me. try diffuse & bau mcm2 jenis oils then you will easily fall in love. just like me! πŸ€—. . I am more than happy to share ❀. . Ain 012-61030337 #younglivingpuncakalam #younglivingrawang #younglivingklcc #younglivingkotadamansara #younglivingsaujanautama #younglivingshahalam #younglivingsetiaalam #younglivingkualaselangor
Alysa request Boleh x kalau kakak pulak nak cakap πŸ˜† . Amboi ko kak Lebih2 dari mama nampak Nasib baik ape yang dia bgtau tu betul Hahaha . Kalau x Abis seme anak murid mama buat salah nanti . Ok JOY adalah favourite eo alysa If orange fav eo afryna . Joy selalunye ira akan pakaikan kat alysa before dia g sekolah And before keluar jalan2 Selalu drop kat dia punye necklace diffuser . Eo joy adalah gabungan beberapa jenis bunga So maybe korang boleh agak baunye mcm ne Seharum bunga lah jugak . Fungsinye seperti namanya Untuk enJOY Untuk happy2 And untuk aura seri jugak Sebab semua eo dalam joy ni berfrekuansi tinggi, maka dia akan menghasilkan aura seri yang besar πŸ€— . Korang boleh pakai direct to body mcm alysa ajar or boleh diffuse Terpulang mana suke Agak2 nak try gune eo joy?? Boleh terus whatsapp ira Sangat elok untuk anak yg kerap cranky itu 😌 . . "KEEP OILING & STAY HEALTHY" For order & consultation session πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» Eira Zainal Id:4087093 019-5205540 019-5205540 Or klik link kat bio πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ» . SELF PICKUP AREA 😌 πŸ‘‰πŸ» #menaratm πŸ‘‰πŸ» #stadiumselayang #younglivingmalaysia #younglivingessentialoils #youngliving #ylbydolceryna #younglivingselayang #younglivinggombak #younglivingbangsar #premiumstarterkit #premiumstarterkityoungliving #essentialoil #younglivingmurah #younglivingklcc #younglivingdamansara #younglivingrawang #younglivingkualalumpur #sayajualyoungliving #dolcerynaoilers
Sesuai sangat untuk yang susah nak dapat deep sleep, TRY this..mesti super ❀❀❀❀❀. Also can relieve stress, relax your body, increase tranquality, balance your emotion, plus dapat reduce kan your restlessness and the best, good to calm nerves. Wow yang selalu sangat stress just take this and roll on..senang, tak perlu dillute or drop on hand.😎.. As usual jangan malu malu ye roger sis to order. https://www.wasap.my/60123753174 https://www.wasap.my/60123753174 #youngliving #younglivingrawang #yleoayurazali #younglivingkualaselangor #younglivingselangor #younglivingfamily #younglivingkids
Laki hakak mmg pengguna tegar ubat keti yl..cell lite n grapefriut essential oil.. . Dok mintak nak yl punya perfume..sebab mahal..u tgu bufday laa baru dapat.. . Tapi hakak idoklee kejam nau..hakak gantikan valor yl yang hakak dapat free bagi kat die..bawak g opis..g promot sikit eo kat situ bang.. . Kenapa valor??sebab katenya scope kerja sekarang banyak deal dengan bos2..ok..u guna laa..mana tau bos bau bole diorang order sekali.. . Bijak sangat bini @lk_qayyum ni..πŸ˜‚πŸ˜‚ . . #habangeo #deodorantyoungliving
. Hello everyone! A very hot day today! . Ececeh tak yah nak hot sangat la.. semalam dah berhot hot dengan kak yah (@mariahcarey )kan.. . So today, kita ber hot pulak dengan ini hottiest diffuser from young living! . Kalau diffuser sahaja, rm373 Kini, korang boleh dapatkan set PSK Desert mist ni dengan hanya rm713 sahaja . Ok selamat meng hot kan rumah anda dengan perhiasan syantiq seperti ini yaaaaa . . . . #desertmist #desertmistdiffuser #diffusermalaysia #youngliving #premiumstarterkit #ylseri #jualmurah #younglivingdiffuser #premiumstarterkit #organicliving #younglivingkl #younglivingsetapak #younglivingbatucaves #younglivingselayang #younglivingrawang #younglivingselangor #younglivinggombak #younglivingmalaysia #younglivingampang #younglivingdamansara #younglivinghartamas #younglivingsgbuloh #younglivinguia #younglivingbangi #younglivingkajang #f4f #l4l #oils #essentialoils
Why geranium dikaitkan dengan period pain hakak???? . Meh hakak xplian pasal geranium sikit..geranium essential oil ni datang daripada bunga..die diperoleh daripada proses distill bunga dan daun die itu sendiri... . Camna nak describe bau???..bau die ade kadang org cakap mcm bau sirap..tapi hakak bau wangi bunga..mana2 pun ok je... . Untuk kes wanita..sangat bagus untuk mestrual issue dan kurangkan sakit berguling2 masa datang bulan tue..sebab apa???sebab die ada properties yg bole kurangkan kesakitan dan inflamasi.. . Banyak kegunaan lain contoh untuk kurangkan tekanan, cantikkan kulit..TAPI...untuk wanita dah berkahwin ni..guna geranium untuk lain..diorang x panggil geranium..diorang gelarkan GERAMAUMMM...soo bole agak untuk apa??? . . #geraniumessentialoil #periodpain #periodpainrelief
. Hari Pertama Bekerja . Seronok kan cuti lama duduk kat rumah layan anak, layan keluarga. Macam saya yang baru bersalin ni, lagi la seronok duduk kat rumah layan baby Hawa. Tiga bulan cuti rasa sekejap sangat masa berlalu. Nah!!..hari ni masuk ofis dan mula bekerja. . Memang dari awal dah buat persiapan untuk bekerja. So, my EO untuk hari pertama ni adalah Purification dan Orange. . Tiga bulan kan tak masuk ofis, mestilah berhabuk semua tempat. Saya pula jenis orang yang kalah dengan habuk. Jadinya kena la diffuse Purification. . Disebabkan hari pertama, kita kena la bersemangat sikit kan dan mestilah mood pun kena seronok. So, saya letak Orange 3 drops. MashaAllah, sedapnya bau bilik, serius tak tipu. . Diffuse pula guna Dessert Mist Diffuser yang boleh diffuse sampai 10 jam dan boleh tukar-tukar warna lampu. Ya Allah, bestnya..memang membangkitkan mood sangat tau. . Ok la, kalau nak order boleh wasap terus tau. Cepat sikit saya respon πŸ˜‰ . . ➑nak info lebih lanjut? . Whatsapp ➑ Maria πŸ“² 0192374546 . . #kutupsk #younglivingselangor #terapiaura2u #younglivingpuncakalam #younglivingessentialoils #younglivingmalaysia #naturalremedy #publika #bazaarpaknil #batukberkahak #hospitaluitm #eczema #tidurlena #yleo #fattzura #bazaronline #uitmsubgaibuloh #EOEmpire #hospitalsungaibuloh #younglivingbangi #anakbatuk #premiumstarterkit #pskyoungliving #OleoAmity #younglivingkajang #younglivingputrajaya #younglivingsungaibuloh #hospitalserdang #younglivingrawang
. Hari ni seri nak share dengan korang, mcmana nak buat masker dari bahan dapur. . Lepas dah pakai masker, tunggu sehingga kering dan basuh ataupun boleh bawak ke tidur. . Masker ni, korang boleh pakai utk seisi keluarga. Dari kanak2 sehingga dewasa. Sebabnya, TIADA BAHAN KIMIA yang memBAHAYAkan. So kira boleh la jadikan aktiviti ni sebagai quality time bersama family ye... . Kenapa seri guna tepung beras dan lavender? πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ KHASIAT TEPUNG BERAS 🎈Menyerap minyak berlebihan di muka 🎈Memutihkan kulit muka jika digunakan secara konsisten 🎈Mengurangkan jerawat 🎈Menghilangkan lingkaran gelap dibawah mata 🎈Menanggalkan sel-sel kulit mati 🎈Menyerikan kulit muka . Seri memilih essential oils dari young living sebab dia 100% pure KHASIAT BUNGA LAVENDER 🎈Mencantikkan kulit 🎈Rawatan penuaan 🎈Melawan kuman penyebab jerawat 🎈Menyembuhkan rasa gatal pada wajah 🎈Menenangkan muka yang tegang akibat stress 🎈Bau yang wangi . . . . #essentialoil #yleo #youngliving #instagood #tepungberas #ylseri #tipscantik #tipskecantikan #organicliving #younglivingkl #younglivingsetapak #younglivingbatucaves #younglivingselayang #younglivingrawang #younglivingselangor #younglivinggombak #younglivingmalaysia #younglivingampang #younglivingdamansara #younghartamas #younglivingkepong #naturalliving #folloforfollow #couseo #oct2018challenge #cousEOchallenge #masker #mask #beautyhacks #beautytips
RAHSIA AWET MUDA . . Kini bukan rahsia lagi hahaha, Ningxia Red ni tinggi antioksida, kaya dengan khasiat yang bagus seperti memberikan tenaga kepada anda, boleh mengembalikan 'nur' di wajah anda, sangat lawas sistem penghadaman, dan macam-macam lagi. . . Haih tinggal setengah botol je lagi ni, saya amalkan 2oz pagi dan 2oz malam, ni macam contentrated juice, saya suka minum shot je macam tu. Ade orang suka cairkan tambah dgn air. Ade orang suka tambah essential oil lagi. . . Nak muka tegang dan sangat-sangat glowing cuba letak sacred frankincense/frankincense. Tapi saya tak amalkan sebab suami cakap dah lawa dah ekeke gurau je ye. . . Lots of love, Mierika http://mierikaoiler.wasap.my . . #ningxiared #forenergy #mybotox #glowingskin #beautyfrominside #youngliving #yleo #mierikaoiler #oilateam #teamyoniebonawi #organic #premiumstarterkityoungliving #premiumstarterkit #premiumstarterkitreadystock #younglivingshahalam #younglivingklang #younglivingsubang #younglivingsungaibuloh #younglivingrawang #younglivingkepong #younglivingselayang #younglivingmenjalara #younglivingkuang #younglivingkundang #younglivingdesaparkcity #younglivingsierramas #younglivingsegambut #younglivinghartamas
Hari ni nak tolong settlekan Direct Deposit Of Commissions Form untuk suami. Yessszaa.. Suami pun dah join YL. Dengan harapan boleh pegi Utah,USA dengan dia.. Haha.. . Start Ogos 2018 YL telah membenarkan pasangan sama ada isteri atau suami mempunyai akaun yang berlainan daripada pasangan. Maksudnya isteri boleh ada satu akaun keahlian, suami pun ada satu akaun keahlian. . So mana yang nak join YL tu meh Whatsapp Kak Nurul. Akk explain kan. . . Nak tanya apa apa jom whatsapp kak nurul. Nak senang Click πŸ‘‡ . http://nurulrosli.wasap.my http://nurulrosli.wasap.my http://nurulrosli.wasap.my Untuk IG Klik whatsapp di profil πŸ˜„ Your Trusted Young Living Distributor, Nurul Rosli 012-2436707 #younglivingmalaysia #yleomalaysia #younglivingkualalumpur #younglivingdamansara #younglivingshahalam #younglivingsetiaalam #younglivingamanperdana #younglivingdenaialam #younglivingklang #younglivingbukitrajah #younglivingbukitberuntung #younglivingrawang #younglivingbatangkali #younglivingkualakububharu #younglivingtanjungmalim #younglivinghuluselangor #younglivingperak #younglivingipoh #younglivingjohor #younglivingsabah #younglivingsarawak #younglivingbrunei
Sekian lama x merasa berguling2 kesakitan..rase last merasa sakit gini masa anak dara...maybe faktor penambahan umurπŸ˜…..hormon kacau bilau..sementara nak btolkan balik hormon ni..kita guna ni dulu..sambil2 kurangkan sakit..saja g melawat doktor..ubat sebeban..hakak tahankan laa dulu makan ubat selagi bole tahan.. . Soo lepas ni endoflex kne jadi kawan baik laa pulak.. . . #sindrommakanak3 #periodpainrelief
Today nak share pasal diffuser. This is one of among various diffusers from Young Living. Bila kita cerita pasal diffuser ni, ramai yg suka and wish to have one, more to sebab dia bertindak sbg air freshner. In fact, it serves more than just an air freshner function. Apa kelebihan diffuser berbanding air freshner yg kita boleh dapat dekat hypermarket dgn harga yg lebih murah hanya belas ringgit. Diffuser ni digunakan bersama essential oil (eo). fungsi diffuser ni memecahkan molekul2 eo dlm air and wangian2 tu adalah dr eo. So in this entry, kita zoom in function eo yg kita diffuse ni. kenapa I prefer guna eo rather than air freshner: 1. eo - natural. eo ni di ekstrak dr tumbuh-tumbuhan. ianya jauh lebih bermanfaat berbanding air freshner yg dibuat daripada bahan kimia. obviously kita prefer something natural to enhance our well being to stay healthy. 2. selain eo bertindak sbg air freshner. secara tak langsung, eo yg kita diffuse boleh membantu utk support kesihatan kita. setiap eo ada fungsi2 tertentu dia, ikut lah kemahuan keadaan badan kita pd ketika itu. boleh tukar2 bau yg kita nak every day!. so, sambil menyelam minum air. dapat 2 kelebihan dalam 1 masa yg sama. best kan?. which, air freshner yg kita beli kat hypmarket shelves tu tak serve this function pun. 3. kita boleh kawal masa penggunaan. bila nak guna, kita turn on je. bila rasa2 nak off, kita boleh turn off. tak macam air freshner biasa, once dah bukak, tak boleh nak stop dah. dalam 2 minggu habis macam tu je. yes eo pricey, tp jimat dr segi kita boleh kawal penggunaannya supaya match dgn masa bila kita perlukannya. sekali beli eo ni tahan berbulan bgantung kpd volume dan kekerapan penggunaan kita. . Those who know me, 'Ain paling susah utk terpengaruh, but this young living is something worth to have... ❀ yeah! 😘. . Ada yg berminat nak tahu more about diffuser or the eo?. let me know. Reach me at 012-6130337. I am more than happy to share ❀. #younglivingpuncakalam #younglivingrawang #younglivingklcc #younglivingkotadamansara #younglivingsaujanautama #younglivingshahalam #younglivingsetiaalam #younglivingkualaselangor #younglivingtanjungkarang #younglivingjeram
inhale dalam2 malam ni. Peppermint bukan eo aku. Paling jarang dan tak berapa nak pakai. . Tapi malam ni buat blind pick dapat beliau. Ok lah. drop kat palm, rub dan inhale Terus rasa lapang kat kepala, dada dan rongga hidung . kael dgn Hanan pun buat. 2,2 bagitau ada rasa kat tekak Dorang ni memang dah pandai detect eo pegi ke mana. 😘 . Now i know kesan peppermint untuk clear brain fog, migraine, stress and headache Serious talk, it's help a lot...! . Dah. tido 😴😴😴 . Nak tau lebih tentang EO? Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
SAKIT BADAN? LENGUH2?? . Sapu je LEMONGRASS Kalau letak sekali ngan PEPERMINT lagi ummpppp . Kalau ada PAN AWAY or COPAIBA lagi mengancam πŸ€ͺ Tapi if ada salah satu eo diatas pon dah ok dah . Sape ada masalah gini?? Meh whatsapp ira Ira consult sebelum membeli πŸ€— . . "KEEP OILING & STAY HEALTHY" For order & consultation session πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» Eira Zainal Id:4087093 019-5205540 019-5205540 Or klik link kat bio πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ» . SELF PICKUP AREA 😌 πŸ‘‰πŸ» #menaratm πŸ‘‰πŸ» #stadiumselayang #younglivingmalaysia #younglivingessentialoils #youngliving #ylbydolceryna #younglivingselayang #younglivinggombak #younglivingbangsar #premiumstarterkit #premiumstarterkityoungliving #essentialoil #younglivingmurah #younglivingklcc #younglivingdamansara #younglivingrawang #younglivingkualalumpur #sayajualyoungliving #dolcerynaoilers
The Best Way To Begin!!! . NEW set of Premium Starter Kit is available!! . ❀️ Dew Drop Premium Starter Kit❀️Desert Mist Premium Starter Kit ❀️Aria Premium Starter Kit . This beautiful set Includes : 1 Premium Essential Oils Collection (10 individual 5ml of essential oils singles and blends) 1 Stress Away 5ml / Spearmint 5ml* 1 AromaGlide Roller Fitment 10 Sample Packets 10 Love It? Share It! Business Cards 10 Love It? Share It! Oil Bottles 2 NingXia Red Singles – 60 ml 1 Product Guide 1 Product Price List 1 Member Resource Materials . Click link bioπŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»or πŸ‘‰πŸ»πŸ‘‰πŸ»http://edayleo.wasap.my Untuk Tau lebih detail!!! . Lets join us!!!Lets join our team πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹#oilyqueen OilyQueen . #younglivingessentialoils #younglivingpromo #younglivingpremiumstarterkits #younglivingkl #younglivingmurah #younglivingbandarsripermaisuri #younglivingcheras #younglivingampang #younglivingrawang #younglivingmalaysia #oilyqueen
The Best Way To Begin!!! . NEW set of Premium Starter Kit is available!! . ❀️ Dew Drop Premium Starter Kit . ❀️Desert Mist Premium Starter Kit . ❀️Aria Premium Starter Kit . This beautiful set Includes : 1 Premium Essential Oils Collection (10 individual 5ml of essential oils singles and blends) 1 Stress Away 5ml / Spearmint 5ml* 1 AromaGlide Roller Fitment 10 Sample Packets 10 Love It? Share It! Business Cards 10 Love It? Share It! Oil Bottles 2 NingXia Red Singles – 60 ml 1 Product Guide 1 Product Price List 1 Member Resource Materials . Click link bioπŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»or πŸ‘‰πŸ»πŸ‘‰πŸ»http://edayleo.wasap.my Untuk Tau lebih detail!!! . Lets join me!!!Lets join our team πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹#oilyqueen #younglivingessentialoils #younglivingpromo #younglivingpremiumstarterkits #younglivingkl #younglivingmurah #younglivingbandarsripermaisuri #younglivingcheras #younglivingampang #younglivingrawang #younglivingmalaysia
2 minggu lepas, anak2 flu. buat oils blend and massage every 1 hour sabtu & ahad dekat area spine, tapak kaki, batang hidung, dahi & kening. indeed it was a struggle. tp tak ada siapa cakap istiqomah tu mudah kan? πŸ˜‚. so yeah... alhamdulillah monday tu clear dah flu masing2. Now aulia batuk pulak smpai suara serak... boleh rasa lah tekak dia perit & sakit... so today nak cuba experiment: . 1) RC, copaiba & lemon, dilute with V6 Vege Oil Complex all blend into a roller bottle. ni kena apply & massage on the respective areas (to be shared later if it works) every 30 mins for today. and tomorrow tgk keadaan. kalau dah kurang, boleh reduce to 1 hour. . 2) diffuse RC + peppermint. lavender should be good to diffuse too. tp sebab dalam RC dah ada lavender, ibu mengamalkan langkah2 penjimatan jap πŸ˜‚. Hopefully it works well just like the flu bomb hari tu. when "playing" with these eo(s), mental ibu kena put in faith and tawakkal. anak2 mmg akan absorb aura dr ibu to stay healthy and to have a smooth recovery. so mind set ibu dulu + all the doa + tawakkal. pray hard this works. insyaAllah. aamiin. #younglivingpuncakalam #younglivingrawang #younglivingklcc #younglivingkotadamansara #younglivingsaujanautama #younglivingshahalam #younglivingsetiaalam #younglivingkualaselangor #younglivingtanjungkarang #younglivingjeram
Bile ngko dilanda kemurungan Alahai Wake up eira Move on You can do it . Tahukah anda Bile frequency badan kite menurun Kite akan senang menjadi negative Aura kite akan mengecil Dan secara automatic immune badan kite akan menjadi lemah . Ok dah kenalpasti punca masalah Dont be sad And lets move on . Start with oiling all the time Sampai kawan aku cakap Ira, ko ni memang bau minyak sokmo . Dont care Yang penting frekuensi badan kembali tinggi Aura semakin kembang membesar Insyaallah We start together . Jom sape mau bangkit?? Kite bangkit bersama2 . . "KEEP OILING & STAY HEALTHY" For order & consultation session πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» Eira Zainal Id:4087093 019-5205540 019-5205540 Or klik link kat bio πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ» . SELF PICKUP AREA 😌 πŸ‘‰πŸ» #menaratm πŸ‘‰πŸ» #stadiumselayang #younglivingmalaysia #younglivingessentialoils #youngliving #ylbydolceryna #younglivingselayang #younglivinggombak #younglivingbangsar #premiumstarterkit #premiumstarterkityoungliving #essentialoil #younglivingmurah #younglivingklcc #younglivingdamansara #younglivingrawang #younglivingkualalumpur #sayajualyoungliving #dolcerynaoilers
Premium Starter Kit . . Memandangkan bulan oktober nak dapat botol kedua EO Loyalty Blend 😍 . So wa nak bagi promo kat SEMUA yang buat pembelian PSK akan terima GIFT seperti dalam gambar 😍 . Bag diffuser tu muat tau nak masuk diffuser gemok tu Dalam tu ada slot lagi untuk korang susun EO . Balm base pulak korang boleh letak eo sendiri dan gunakan utk anak-anak Amber botol roll-on pulak utk korang blend eo. . Kira nya GIFT PSK ni sesuai sangat korang guna untuk bawak travel. . . Kalau pandai sweet talk, ada lagi eo free ku boleh bagi 😍 . Nak tau lebih tentang EO? Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Yeayyy Kite buat lucky draw lah untuk pemenang NITRO masa GIVEAWAY JUMAAT hari tu . Sorry lambat Sebab sakit kepala ape semua ada Tu yg xsempat nak announce pemenang . So untuk KATEGORI 2, Pemenangnye adalah @naaariff . Untuk kategori 1 Disebabkan ada dua orang je So ira boleh je belanja 2-2 ni eo diluted pilihan mereka @nasrzk and @idahuda . Kepada pemenang Sila DM ira untuk collect hadiah anda . Macam biasa, kos postage pemenang tanggung ok . Pada yang tidak berjaya Kite cube lain kali πŸ€ͺ . . "KEEP OILING & STAY HEALTHY" For order & consultation session πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» Eira Zainal Id:4087093 019-5205540 019-5205540 Or klik link kat bio πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ» . SELF PICKUP AREA 😌 πŸ‘‰πŸ» #menaratm πŸ‘‰πŸ» #stadiumselayang #younglivingmalaysia #younglivingessentialoils #youngliving #ylbydolceryna #younglivingselayang #younglivinggombak #younglivingbangsar #premiumstarterkit #premiumstarterkityoungliving #essentialoil #younglivingmurah #younglivingklcc #younglivingdamansara #younglivingrawang #younglivingkualalumpur #sayajualyoungliving #dolcerynaoilers
CEDARWOOD THE BEST EO UNTUK DEEP SLEEP . Korang mak2 orang ni kan Kompem dah lama xdapat deep sleep kan?? So meh lah kite diffuse CEDARWOOD . Satu family tidur lena Insyaallah senang hati masing2 . Anak tak meragam Mak pon boleh tido lena Esok pagi bangun Semua fresh Alhamdulillah . . "KEEP OILING & STAY HEALTHY" For order & consultation session πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» Eira Zainal Id:4087093 019-5205540 019-5205540 Or klik link kat bio πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ» . SELF PICKUP AREA 😌 πŸ‘‰πŸ» #menaratm πŸ‘‰πŸ» #stadiumselayang #younglivingmalaysia #younglivingessentialoils #youngliving #ylbydolceryna #younglivingselayang #younglivinggombak #younglivingbangsar #premiumstarterkit #premiumstarterkityoungliving #essentialoil #younglivingmurah #younglivingklcc #younglivingdamansara #younglivingrawang #younglivingkualalumpur #sayajualyoungliving #dolcerynaoilers
OILDUCATION NEVER END! . . Getting ready for tomorrow class exclusively for oilers under Aromah team. This is the time for us to know more what essential oil can offer to you and your family. There is so much more than it is just oil in a bottle! You just have to open it and LEARN HOW TO USE IT 😘 . . First thing first, get your starter kit from me πŸŽ‰πŸŽ‰ i would suggest PREMIUM STARTER KIT as your INVESTMENT because it really worth every ringgit you have invested. . . To know more lets talk oil with me 😊 . . Lots of love Shafika Mierika http://mierikaoiler.wasap.my . . #youngliving #yleo #mierikaoiler #oilateam #teamyoniebonawi #organic #premiumstarterkityoungliving #premiumstarterkit #premiumstarterkitreadystock #younglivingshahalam #younglivingklang #younglivingsubang #younglivingsungaibuloh #younglivingrawang #younglivingkepong #younglivingselayang #younglivingmenjalara #younglivingkuang #younglivingkundang #younglivingdesaparkcity #younglivingsierramas #younglivingsegambut #younglivinghartamas
Nah...sebelum hakak cerita lebih lanjut..korang tgk dulu video pasal ning xia ni.. . datang dari mana.??? . Kenapalaaa nama ning xia??? . Apa ada dalam ning xia??? . . Jangan malas sangat....πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ . . #ningxiared #ningxiachallenge #ningxiamalaysia
Gentle baby of course for baby πŸ˜ƒπŸ˜ƒ and also the mother of baby, you can always apply on your tummy 😘 (no i am not pregnant again..yet) This is for my stock because we onky allowed to buy ONLY 1 per account. So i am stocking up for my baby because we LOVE IT SO MUCH! . . Now welcome to my oil family, LIGHT THE FIRE (in me, don't mess with mommeh) . . Lots of love Shafika Mierika http://mierikaoiler.wasap.my . . #youngliving #yleo #mierikaoiler #oilateam #teamyoniebonawi #organic #premiumstarterkityoungliving #premiumstarterkit #premiumstarterkitreadystock #younglivingshahalam #younglivingklang #younglivingsubang #younglivingsungaibuloh #younglivingrawang #younglivingkepong #younglivingselayang #younglivingmenjalara #younglivingkuang #younglivingkundang #younglivingdesaparkcity #younglivingsierramas #younglivingsegambut #younglivinghartamas
Pagi ni keluar memories and gambar noah dkt klinik. Memories ni memang tak dapat lupa lah..jadi gerun pon ada masa ni..Once or twice a month memang keje jejak klinik je dulu. Batuk, asthma, demam, selsema dah jadi monthly routine. Kesian anak bila masa dtg segala sakit dia nk bukak mata pon tak larat. Neb, ubat and antibiotik wajib makan utk redakan child asthma dia..😭..sorry nak masa tu mommy buat tak nampak je dengan essential oils yang ada. Sebab dalam kepala dah fikir, merepek apa lah sapu minyak dah lega..boosting immune anak, melegakan lah..rasa kacam mengarut je.πŸ˜… Tapi Sikit sikit buat jugak research pasal essential oils, sebab dah tak tahan tengok anak selalu sangat kena serang. Kita pon jadi stress, tension, kerisauan melampau,penat. Lepas puas hati search, try applykan and diffuse kan essential oils every day & night..allah maha kuasa, nampak perubahan yang ada pada noah..alhamdulillah berbulan bulan tak jejak klinik...which is activity bulanan tu picnic dekat klinik.πŸ˜‚..after 6 ke 7 month macam tu, bila terbit rasa tak selesa dekat dada or suhu naik, first thing sis akan pergi klinic dulu, minta consultation doctor ( janganlah kita menidakkan segala ilmu yang ada pada doctor tu, sebab dia lebih pakar dari kita kan) tengok tahap sakit nye tu mcmana kan. Then kita istiqomah applykan essential oils. Allah nak buka jalan pada kami suami isteti kan, istiqomah guna essential oils alhamdulillah noah tak perlu makan ubat..bukan sebab tolak ubat..doctor pon tak sarankan baby bawah 2 tahun untuk ambil ubatan. Jadi kita guna alternative lain.. Alhamdulillah till now, essential oils tak pernah lekang untuk anak anak..mommy terus ikhtiar.. & paling penting akak dapat spread and share kan segala benefit pada family and friends. Bukan menjual semata mata ya..πŸ˜‰. Pada yg ada problem mcm akak ni..jom kita borak2 jom..pm / wassup akak ok.πŸ˜‰ https://www.wasap.my/60123753174 https://www.wasap.my/60123753174 #youngliving #younglivingrawang #yleoayurazali #younglivingkualaselangor #younglivingselangor #younglivingfamily #younglivingkids
Anak anak telan ubat setiap bulan dulu.. Mommy is zero knowledge dulu..alhamdulillah now lebih berhati hati.. Tak perlu, tak ambil...kecuali dah memudaratkan sgt. https://www.wasap.my/60123753174 https://www.wasap.my/60123753174 #youngliving #younglivingrawang #yleoayurazali #younglivingkualaselangor #younglivingselangor #younglivingfamily #younglivingkids
Kenapa pakai eo kat earlobe? . . . and...... nah. one of your team mate came out with this 😍😍 . Yup, setiap perincian tubuh kita allah dah cipta secantik2 nya. sempurna. . Setiap kejadian yg connect with others. . Selain tapak kaki, telinga kita pun ada macam2 saraf yg connect whole to our body. . so, kita sapu eo kat telinga. Eo tu akan touch dan serap dan terus pergi ke saraf yg memerlukan. . Apa lagi nak kata? Kejadian allah kan. EO pun allah yang cipta Kita cuma masukkan dalam botol je 😊 . Nak tau lebih tentang EO? Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
GERANIUM + ORANGE Dua kombinasi hebat untuk uplifting mood . Semalam seharian terbaring lemah Hari ni kite kasi up mood dengan 2 jenis eo ni . Diffuse pulak dengan diffuser sexy DESERT MIST DIFFUSER Mengancam sangat 😍 . . "KEEP OILING & STAY HEALTHY" For order & consultation session πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» Eira Zainal Id:4087093 019-5205540 019-5205540 Or klik link kat bio πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ» . SELF PICKUP AREA 😌 πŸ‘‰πŸ» #menaratm πŸ‘‰πŸ» #stadiumselayang #younglivingmalaysia #younglivingessentialoils #youngliving #ylbydolceryna #younglivingselayang #younglivinggombak #younglivingbangsar #premiumstarterkit #premiumstarterkityoungliving #essentialoil #younglivingmurah #younglivingklcc #younglivingdamansara #younglivingrawang #younglivingkualalumpur #sayajualyoungliving #dolcerynaoilers
My colour therapy 😍 . Kak Nurul tengok eo eo ni pun dah happy. . Inikan pula dapat guna eo eo ni bertambah happy. . Seperti yang korang tahu.. Eo ni bukan untuk wangi wangi jee tapi untuk kesihatan juga. . Nampak tak Essential oils yang banyak dalam bag tu😊 . Mostly kak Nurul redeem free je. In fact ada yang memang YL bagi FREE & juga beli from monthly commissions je. Tak perlu keluar duit sendiri untuk guna Essential Oils. Itu yang best bila buat Young Living business ni. BOLEH DAPAT EO FREE☺️ . If ada yang berminat. Nak mula gunakan EO. Nak start rasa manfaat EO ni & kemudian start sharing with others. The COMMISSION will come to you tau😍😍 . Nak tanya apa apa jom whatsapp kak nurul. Nak senang Click πŸ‘‡ . http://nurulrosli.wasap.my http://nurulrosli.wasap.my http://nurulrosli.wasap.my Untuk IG Klik whatsapp di profil πŸ˜„ Your Trusted Young Living Distributor, Nurul Rosli 012-2436707 #younglivingmalaysia #yleomalaysia #younglivingkualalumpur #younglivingdamansara #younglivingshahalam #younglivingsetiaalam #younglivingamanperdana #younglivingdenaialam #younglivingklang #younglivingbukitrajah #younglivingbukitberuntung #younglivingrawang #younglivingbatangkali #younglivingkualakububharu #younglivingtanjungmalim #younglivinghuluselangor #younglivingperak #younglivingipoh #younglivingjohor #younglivingsabah #younglivingsarawak #younglivingbrunei
REPROGRAMMING YOUR HORMONE PART 1 . Sabtu lepas berkesempatan belajar di kelas "Reprogramming Your Hormones" Part 1 dengan Kak Aisha, experienced therapist from Singapore. Overload with so much information and touch some chemistrt things. Ada perkongsian dari segi case study daripada Dr Razana jugak, what is the root cause that makes you sick. Thanks Aisyah Basirah for organizing the class. . Kenapa kite terdetik nak belajar walaupun ni trang tang tang bukan bidang kite? . As simple as that kite nak jadi mak dan wanita yang lebih calm dan waras di rumah. Almost every mom here can relate who is the dragon or tiger or lion or dinosour at home kannnn..jangan tipu! Buat-buat tak kenal pulak haha! And CONFIRM semua kawan-kawan wanita hebat saya ni mengadap stress hari-hari. I want to help you too. So dah tau dah kenapa, sila jangan salahkan hormon lagi selepas ni! . Sebelum tu, on 11th sempat belajar and ambil ilmu dengan kak Khairani Ismail "Beat that Hormone Groan", overload with new information and knowledge too! Ni belajar 3 important glands dekat endoktrin system kita . And belajar tips untuk tackle and handle anak-anak yang cepat marah atau mengamuk di rumah jugak, ehehehe, using semurah LEMON essential oil sahaja yang harga ahli cuma RM50.50 je tau! Mak pon suka! . πŸ˜πŸ’•πŸ˜πŸ’•πŸ˜πŸ’•πŸ˜πŸ’•πŸ˜πŸ’•πŸ˜πŸ’•πŸ˜πŸ’•πŸ˜πŸ’• . With so much love, Shafika Mierika http://mierikaoiler.wasap.my . #manageyouremotion #managestresswithessentialoil #essentialoilforhormones #youngliving #yleo #mierikaoiler #oilateam #teamyoniebonawi #organic #premiumstarterkityoungliving #premiumstarterkit #premiumstarterkitreadystock #younglivingshahalam #younglivingklang #younglivingsubang #younglivingsungaibuloh #younglivingrawang #younglivingkepong #younglivingselayang #younglivingmenjalara #younglivingkuang #younglivingkundang #younglivingdesaparkcity #younglivingsierramas #younglivingsegambut #younglivinghartamas
Diffuser?? Ada banyak jenis Tapi yang paling glemer 2 ketui ni . . Bagi ira sendiri Ira memang jatuh hati dengan DDD Tapi ramai yang tertarik dengan DMD . DDD lebih mudah dijaga kot Lebih tahan lasak dari jangka masa panjang Dan lebih kuat bau wangian eo yang dikeluarkan Sebab tu ira sukeee sangat DDD banding DMD Tapi keputusan ditangan anda Pilih dan whatsapp ira untuk beli Hihihi ✌🏻 . . "KEEP OILING & STAY HEALTHY" For order & consultation session πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» Eira Zainal Id:4087093 019-5205540 019-5205540 Or klik link kat bio πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ» . SELF PICKUP AREA 😌 πŸ‘‰πŸ» #menaratm πŸ‘‰πŸ» #stadiumselayang #younglivingmalaysia #younglivingessentialoils #youngliving #ylbydolceryna #younglivingselayang #younglivinggombak #younglivingbangsar #premiumstarterkit #premiumstarterkityoungliving #essentialoil #younglivingmurah #younglivingklcc #younglivingdamansara #younglivingrawang #younglivingkualalumpur #sayajualyoungliving #dolcerynaoilers
Sapa bangun pagi rase cm malas je nak gerak???sapa tido lambat pastu trus lemau 1 hari??? . Korang pernah dengar pasal Ning Xia Red???korang x pernah dengar??? . Blom cukup lagi weapon korang maknanya tue..nanti hakak tunjukkan kehebatan secret weapon hakak... . . #ningxiared #ningxianitro #ningxiastarterkit
My Daily EO for this week πŸ’‹ . . Clarity tu aku dapat FREE from leader. Reward. hehe. TQ @shinawann Sejak dapat clarity ni 2 minggu lepas, hari2 ku pakai. inhale, sapu kat belakang tengkuk. Yup, membantu sangat untuk aku yang jenis tak ketahuan semua nak buat semua nak fikir πŸ˜† . Abundance, eo yang aku tak berani sembang lebih2. EO paling tricky untuk aku guna. Tapi untuk 2 hari ni alhamdulillah aku nampak yang baik2 je πŸ˜… . Apa pun eo ni asbab sahaja. semua kebergantungan kita tetap pada allah. Tak kira lah apa minyak pun yang korang guna, apa jenis dan jenama sekali pun, semua ni hanya lah sekadar pengantara. ❀️ . Tapi kenapa aku pilih eo? -non chemical -100% tumbuh-tumbuhan -dah nama pun minyak pati. haruslah PATI dan PURE - kesan yang sangat πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ . Nak tau lebih tentang EO? Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
🍊🍊🍊 Ni dia sharing mengenai buah limau . So kalau kita turn ke essential oils, orange ni bau dia sangat sedap. Manis manis gitu . Seri mmg suka buat diffuse kalau tgh buat kerja dekat pc ke, dalam kereta ke, mmg best . Dia akan meningkatkan mood kita. Utk anak2 yg masih lagi notty2 setiap pagi nak pegi play school atau pegi primary school, korang boleh calit2 je dekat collar baju anak2.. insya Allah, dia akan happy. . Apa pun, jgn lupa mohon bantuan dari Allah. Sbb apa sahaja niat kita, Allah Maha Mendengar dan Maha Perkenankan.. Insya Allah.. . . . . #youngliving #orange #limau #instagood #ylseri #jualmurah #younglivingdiffuser #premiumstarterkit #organicliving #younglivingkl #younglivingsetapak #younglivingbatucaves #younglivingselayang #younglivingrawang #younglivingselangor #younglivinggombak #younglivingmalaysia #younglivingampang #younglivingdamansara #younglivinghartamas #younglivingsgbuloh #younglivingkelanajaya #younglivinguia #seedtoseal #followforfollow #couseo #oct2018challenge #yleo #cousEOchallenge
DIGIZE Haa, so far sape yang pakai xkan mengecewakan perut anda Hahaha . Digize ni memang sangat elok untuk masalah yang berkait rapat dengan sistem penghadaman kite Yang berkait dengan perut lah kirenye . Boleh pakai dari anak kecil sampailah ke orang tua Xde masalah . Agak2 rasa sakit perut je Terus sapu digize . Ni antara salah satu eo yang korang wajib bawak kalau time travel Selalunye kite travel makan xmenentu kan?? Haa, masa tu lah korang lumur je dengan eo digize . Ok sesapa rasa berminat nak memilikinye Boleh lah whatsapp ira πŸ€— . . "KEEP OILING & STAY HEALTHY" For order & consultation session πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» Eira Zainal Id:4087093 019-5205540 019-5205540 Or klik link kat bio πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ» . SELF PICKUP AREA 😌 πŸ‘‰πŸ» #menaratm πŸ‘‰πŸ» #stadiumselayang #younglivingmalaysia #younglivingessentialoils #youngliving #ylbydolceryna #younglivingselayang #younglivinggombak #younglivingbangsar #premiumstarterkit #premiumstarterkityoungliving #essentialoil #younglivingmurah #younglivingklcc #younglivingdamansara #younglivingrawang #younglivingkualalumpur #sayajualyoungliving #dolcerynaoilers
Malas lah nak main teka teki . Ada ke patut pm aku tanya mirzal kena angin pasang ke. . . Choiiiiiii!! kejadah apa pulak aku nak cerita pasal angin pasang bagai 🀣🀣🀣 . . Dasar pemalas nak google lah tu! Org dah kata google, google.... πŸ™„πŸ™„ . Ni ha mata mirzal. Chalazion cyst. atau nama kampung nya ketumbit. . Tapi ni dah kronik sangat ni. tumbuh dalam kelopak mata. Seminggu dok tenyeh antibiotic doctor tak menjadi apa. makin besar lagi ada lah. . Gambar 1st masa mula2 diagnose Gambar 2nd selepas seminggu, makin besar. . Sudahnya amik eo purification Calit2 atas tutup botol je sapukan 3 kali sapu dah reda ok 😍 . Seriously sekejap je reda dari masalah cyst ni. πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ . Mirzal jual mahal dengan eo sebenarnye. Nak jugak guna ubat doctor. Sekali calit eo je nampak terus kesan nya. . Haruslah ku jalan sambil mendabik dada 😏😏😏 . Nak tau lebih tentang EO? Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
#ditchandswitch diteruskan untuk minggu ini..bila hakak cerita pasal organic je..mula laa gelabah cakap..emhhh..xde duit laa hakak nak beli mahal2..camna saya nak jimat duit kalau pencuci pun mahal.. . Senang je dik..nasihat hakak start small change sampai korang sendiri notice change dalam kesihatan family..gituu... . Thieves dish soap ni hakak beli nak gantikan pencuci botol anak..kenapa hakak ganti???: . 1. Sebab tiada pewangi dan pewarna tiruan.. . 2. Non toxic material dan tiada sisa chemical . 3. Yakin dengan basuhan yang bersih . 4. Lembut pada tangan dan sesuai untuk kulit sensitif... . Selain daripada guna untuk basuh botol, korang bole guna untuk cuci pinggan..mana tang selama ni sensitif dengan pencuci pinggan biasa yang tahap merekah2 kulit tue..elok sangat laa korang try... . Dengan cara dilute ni..lama laa korang bole guna..jimat laa sikit kan.. . #thievesdishsoap #ylhacks
Pelbagai Jenis Diffuser Young Living. . 🐞 . Apa itu Diffuser?? . Diffuser adalah satu gadget yang bertindak sebagai 🐣 Penyebar Aroma 🐣 Humidifier 🐣 Atomizer . . Diffuser bertindak dengan memecahkan molekul-molekul halus EO untuk disebarkan ke udara. . . 🐒 Diffuser YL sangat ringan 🐒 Mudah untuk digunakan . Selamat πŸ€ Tidak melibatkan sebarang activity pembekaran, lilin, pemanasan eo dan sebagainya πŸ€ Menggunakan air sejuk untuk di diffuse πŸ€ Auto off selepas 4 jam atau mengikut waktu yang kita tetapkan . πŸ€ Semua diffuser akan auto-off selepas kehabisan air . Nak tau lebih tentang EO? Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Pelbagai Jenis Diffuser Young Living. . 🐞 . Apa itu Diffuser?? . Diffuser adalah satu gadget yang bertindak sebagai 🐣 Penyebar Aroma 🐣 Humidifier 🐣 Atomizer . . Diffuser bertindak dengan memecahkan molekul-molekul halus EO untuk disebarkan ke udara. . . 🐒 Diffuser YL sangat ringan 🐒 Mudah untuk digunakan . Selamat πŸ€ Tidak melibatkan sebarang activity pembekaran, lilin, pemanasan eo dan sebagainya πŸ€ Menggunakan air sejuk untuk di diffuse πŸ€ Auto off selepas 4 jam atau mengikut waktu yang kita tetapkan . πŸ€ Semua diffuser akan auto-off selepas kehabisan air . Nak tau lebih tentang EO? Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Pelbagai Jenis Diffuser Young Living. . 🐞 . Apa itu Diffuser?? . Diffuser adalah satu gadget yang bertindak sebagai 🐣 Penyebar Aroma 🐣 Humidifier 🐣 Atomizer . . Diffuser bertindak dengan memecahkan molekul-molekul halus EO untuk disebarkan ke udara. . . 🐒 Diffuser YL sangat ringan 🐒 Mudah untuk digunakan . Selamat πŸ€ Tidak melibatkan sebarang activity pembekaran, lilin, pemanasan eo dan sebagainya πŸ€ Menggunakan air sejuk untuk di diffuse πŸ€ Auto off selepas 4 jam atau mengikut waktu yang kita tetapkan . πŸ€ Semua diffuser akan auto-off selepas kehabisan air . Nak tau lebih tentang EO? Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Pelbagai Jenis Diffuser Young Living. . 🐞 . Apa itu Diffuser?? . Diffuser adalah satu gadget yang bertindak sebagai 🐣 Penyebar Aroma 🐣 Humidifier 🐣 Atomizer . . Diffuser bertindak dengan memecahkan molekul-molekul halus EO untuk disebarkan ke udara. . . 🐒 Diffuser YL sangat ringan 🐒 Mudah untuk digunakan . Selamat πŸ€ Tidak melibatkan sebarang activity pembekaran, lilin, pemanasan eo dan sebagainya πŸ€ Menggunakan air sejuk untuk di diffuse πŸ€ Auto off selepas 4 jam atau mengikut waktu yang kita tetapkan . πŸ€ Semua diffuser akan auto-off selepas kehabisan air . Nak tau lebih tentang EO? Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Pelbagai Jenis Diffuser Young Living. . 🐞 . Apa itu Diffuser?? . Diffuser adalah satu gadget yang bertindak sebagai 🐣 Penyebar Aroma 🐣 Humidifier 🐣 Atomizer . . Diffuser bertindak dengan memecahkan molekul-molekul halus EO untuk disebarkan ke udara. . . 🐒 Diffuser YL sangat ringan 🐒 Mudah untuk digunakan . Selamat πŸ€ Tidak melibatkan sebarang activity pembekaran, lilin, pemanasan eo dan sebagainya πŸ€ Menggunakan air sejuk untuk di diffuse πŸ€ Auto off selepas 4 jam atau mengikut waktu yang kita tetapkan . πŸ€ Semua diffuser akan auto-off selepas kehabisan air . Nak tau lebih tentang EO? Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Pelbagai Jenis Diffuser Young Living. . 🐞 . Apa itu Diffuser?? . Diffuser adalah satu gadget yang bertindak sebagai 🐣 Penyebar Aroma 🐣 Humidifier 🐣 Atomizer . . Diffuser bertindak dengan memecahkan molekul-molekul halus EO untuk disebarkan ke udara. . . 🐒 Diffuser YL sangat ringan 🐒 Mudah untuk digunakan . Selamat πŸ€ Tidak melibatkan sebarang activity pembekaran, lilin, pemanasan eo dan sebagainya πŸ€ Menggunakan air sejuk untuk di diffuse πŸ€ Auto off selepas 4 jam atau mengikut waktu yang kita tetapkan . πŸ€ Semua diffuser akan auto-off selepas kehabisan air . Nak tau lebih tentang EO? Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Pelbagai Jenis Diffuser Young Living. . 🐞 . Apa itu Diffuser?? . Diffuser adalah satu gadget yang bertindak sebagai 🐣 Penyebar Aroma 🐣 Humidifier 🐣 Atomizer . . Diffuser bertindak dengan memecahkan molekul-molekul halus EO untuk disebarkan ke udara. . . 🐒 Diffuser YL sangat ringan 🐒 Mudah untuk digunakan . Selamat πŸ€ Tidak melibatkan sebarang activity pembekaran, lilin, pemanasan eo dan sebagainya πŸ€ Menggunakan air sejuk untuk di diffuse πŸ€ Auto off selepas 4 jam atau mengikut waktu yang kita tetapkan . πŸ€ Semua diffuser akan auto-off selepas kehabisan air . Nak tau lebih tentang EO? Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Pelbagai Jenis Diffuser Young Living. . 🐞 . Apa itu Diffuser?? . Diffuser adalah satu gadget yang bertindak sebagai 🐣 Penyebar Aroma 🐣 Humidifier 🐣 Atomizer . . Diffuser bertindak dengan memecahkan molekul-molekul halus EO untuk disebarkan ke udara. . . 🐒 Diffuser YL sangat ringan 🐒 Mudah untuk digunakan . Selamat πŸ€ Tidak melibatkan sebarang activity pembekaran, lilin, pemanasan eo dan sebagainya πŸ€ Menggunakan air sejuk untuk di diffuse πŸ€ Auto off selepas 4 jam atau mengikut waktu yang kita tetapkan . πŸ€ Semua diffuser akan auto-off selepas kehabisan air . Nak tau lebih tentang EO? Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Pelbagai Jenis Diffuser Young Living. . 🐞 . Apa itu Diffuser?? . Diffuser adalah satu gadget yang bertindak sebagai 🐣 Penyebar Aroma 🐣 Humidifier 🐣 Atomizer . . Diffuser bertindak dengan memecahkan molekul-molekul halus EO untuk disebarkan ke udara. . . 🐒 Diffuser YL sangat ringan 🐒 Mudah untuk digunakan . Selamat πŸ€ Tidak melibatkan sebarang activity pembekaran, lilin, pemanasan eo dan sebagainya πŸ€ Menggunakan air sejuk untuk di diffuse πŸ€ Auto off selepas 4 jam atau mengikut waktu yang kita tetapkan . πŸ€ Semua diffuser akan auto-off selepas kehabisan air . Nak tau lebih tentang EO? Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Pelbagai Jenis Diffuser Young Living. . 🐞 . Apa itu Diffuser?? . Diffuser adalah satu gadget yang bertindak sebagai 🐣 Penyebar Aroma 🐣 Humidifier 🐣 Atomizer . . Diffuser bertindak dengan memecahkan molekul-molekul halus EO untuk disebarkan ke udara. . 🐒 Diffuser YL sangat ringan 🐒 Mudah untuk digunakan . Selamat πŸ€ Tidak melibatkan sebarang activity pembekaran, lilin, pemanasan eo dan sebagainya πŸ€ Menggunakan air sejuk untuk di diffuse πŸ€ Auto off selepas 4 jam atau mengikut waktu yang kita tetapkan . πŸ€ Semua diffuser akan auto-off selepas kehabisan air . Nak tau lebih tentang EO? Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Pelbagai Jenis Diffuser Young Living. . 🐞 . Apa itu Diffuser?? . Diffuser adalah satu gadget yang bertindak sebagai 🐣 Penyebar Aroma 🐣 Humidifier 🐣 Atomizer . . Diffuser bertindak dengan memecahkan molekul-molekul halus EO untuk disebarkan ke udara. . 🐒 Diffuser YL sangat ringan 🐒 Mudah untuk digunakan . Selamat πŸ€ Tidak melibatkan sebarang activity pembekaran, lilin, pemanasan eo dan sebagainya πŸ€ Menggunakan air sejuk untuk di diffuse πŸ€ Auto off selepas 4 jam atau mengikut waktu yang kita tetapkan . πŸ€ Semua diffuser akan auto-off selepas kehabisan air . Nak tau lebih tentang EO? Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Bila otak dah confius nak pilih kurus ke nak legakan sengal badan..combine both sudah..nak mengurus sebab dah insaf makan je kje..sengal badan sbb dari pagi dok bersilat... . KURUS dapat OTOT lega pun yee.. . Dah selesa bole laa tdo jap . . #lemongrassessentialoil #cellitemagic
Throwback kisah semalam My iron lady My beloved aunty Perempuan yang paling kuat yang aku pernah jumpe . 2015 rasanya Ngah disahkan breast cancer Tapi semangat juang dia Masyaallah Sangat hebat . Lalui rawatan chemotherapy Alhamdulillah selesai Abis sel canser Nyah kau dari dalam badan Tapi still checkup Tetibe doc kata Ada wujud ketulan lain So doc suggest utk operate n hantar ke lab utk di kaji apekah bende itu Hopefully bukan sel canser yang jahat tu . So jumaat lepas Ngah dah setel operation Maka kami g melawar dengan bawak ole2 eo ORANGE untuk dia . Tahukah anda Yang eo orange sangat sesuai untuk diberi kepada pesakit Ini adalah kerana Eo orange boleh menggembirakan setiap pesakit Insyaallah . Moga ngah cepat sembuh Moga result keluar nanti, xde apa2 yang buruk Insyaallah . . "KEEP OILING & STAY HEALTHY" For order & consultation session πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» Eira Zainal Id:4087093 019-5205540 019-5205540 Or klik link kat bio πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ» . SELF PICKUP AREA 😌 πŸ‘‰πŸ» #menaratm πŸ‘‰πŸ» #stadiumselayang #younglivingmalaysia #younglivingessentialoils #youngliving #ylbydolceryna #younglivingselayang #younglivinggombak #younglivingbangsar #premiumstarterkit #premiumstarterkityoungliving #essentialoil #younglivingmurah #younglivingklcc #younglivingdamansara #younglivingrawang #younglivingkualalumpur #sayajualyoungliving #dolcerynaoilers
Alhamdulillah Selesai sharing hari ni Walaupon xkenal Tapi semua tetibe jadi boleh ngam je πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† . Aura team #dolcerynaoilers tu memang kuat Masing2 sanggup datang dari jauh tu untuk secebis ilmu Best betul dapat team yang super best macam ni . Sape nak join team hebat kami?? Meh lah kite bersama2 Boleh whatsapp ira untuk tau lagi details . . "KEEP OILING & STAY HEALTHY" For order & consultation session πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» Eira Zainal Id:4087093 019-5205540 019-5205540 Or klik link kat bio πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ» . SELF PICKUP AREA 😌 πŸ‘‰πŸ» #menaratm πŸ‘‰πŸ» #stadiumselayang #younglivingmalaysia #younglivingessentialoils #youngliving #ylbydolceryna #younglivingselayang #younglivinggombak #younglivingbangsar #premiumstarterkit #premiumstarterkityoungliving #essentialoil #younglivingmurah #younglivingklcc #younglivingdamansara #younglivingrawang #younglivingkualalumpur #sayajualyoungliving #dolcerynaoilers
Keje super keras nak pindah ni. Kotak demi kotak. Mujur lah minuman ini sentiasa menemani. . Anak beranak minum ni. Baik yang memang keje keras, mahupun yang duduk melangut depan tv tatkala orang lain sibuk kemas barang πŸ™„ . Ehh apa nama minuman ni sis? Ni la minuman kesihatan cum the energy booster cum minuman 1001 manfaat untuk keseluruhan tubuh badan manusia. . Wow sangat bunyi nya kan?! 😎 . Nak cuba? PM sis dan rasai kebenarannya πŸ˜‰ . #ningxiared #nxr #younglivingmalaysia #younglivingrawang
Morning ❀️ . Punya sayang nak guna collection ni sampai sanggup beli eo yg sama 15ml πŸ˜… . Happy sunday gaiss βš½οΈπŸΈβ›³οΈβ›ΈπŸ‚πŸ₯‹ . Nak tau lebih tentang EO? Boleh whatsapp je wawa 🚩 . 🐝 WAWA YUSOFF πŸ“² 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
next page →