#younglivingrawang

3,059 posts

Loading...
Assalammualaikum..morning monday Ada yang sendu di pagi isnin ke tu atau bahasa inggeris nye monday blues.๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ Sis hampir hampir dah tadi..harini isnin kan, banyak benda nak kena buat walau cuti sekolah, cuti sekolah ni kerja double up dari hari sekolah. Pagi nk siap makan..tengahari pkl 12 nak siap makanan,pkl 2 nak siap makanan pkl 4 nak munchy munchy..banyak kan sesi makan anak anak...hahah tapi sis ok, makan jangan tak makan.. Pagi bangun tido diffuse Orange + Peppermint. Betul betul refreshing and meredakan sis punya blues ni. Blh lah senyum panjang satu hari ni. Korang yang memang sentiasa senndu tu sis suggest this 2 oils. Diffuselah otw ke office ke, dalam office ke bagi yang bekerja tu Apa apa boleh wassup sis dkt link bawah ok https://www.wasap.my/60123753174 https://www.wasap.my/60123753174 #youngliving #younglivingrawang #yleoayurazali #younglivingkualaselangor #younglivingselangor #younglivingfamily #younglivingkids
Your go to dental clinic for your children..the dentist is friendly..he will calm your children before he perform the checkup.. . But my go to oil will always be valor.. This is a blend of oils that came from study what the Roman soldiers used during Biblical times. The Romans discovered that these oils could be applied to their feet and shoulders and would give them courage.. . Soo whatโ€™s your go to oil for your children???
Loading...
LAVENDER BATH BOMB Sebelum ni xde kat malaysia Klu nk beli kene order singapore or us Teringin nak beli tapi tak terbeli2 sebab mikir bile convert ke rm jadi mahai ๐Ÿ˜œ So kite simpan niat dulu . Sekali yl ni macam tau2 je tau Dia boleh pulak import masuk malaysia dalam koleksi limited edition which is hanya available dari 12/12 sampailah ke 19/12 Tu pon selagi stock masih ada So tanpa pikir panjang Ira pon terus order Kengkonon nak simpan lah nanti kot2 g hotel ada bath tub ke boleh lah kite guna . Sekaliii Hari ni aqyl demam pulak Dia meragam nak mengamok je, pastu menangis2 xtau nak apa Mama teringat bath bomb ni Amik dan rasmikan . Setel mandi Skang dia tengah tido Syok lah kannn Mandi lavender . Dah tinggal 3 ketoi bath bomb mama ni ๐Ÿ™„ Hopefully sempatlah mama bawak g mana2 hotel utk mama berendam nanti ๐Ÿ˜œ . . "KEEP OILING & STAY HEALTHY" For order & consultation session ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป Eira Zainal Id:4087093 019-5205540 019-5205540 Or klik link kat bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป . SELF PICKUP AREA ๐Ÿ˜Œ ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #menaratm ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #stadiumselayang #younglivingmalaysia #younglivingessentialoils #youngliving #ylbydolceryna #younglivingselayang #younglivinggombak #younglivingbangsar #premiumstarterkit #premiumstarterkityoungliving #essentialoil #younglivingmurah #younglivingklcc #younglivingdamansara #younglivingrawang #younglivingkualalumpur #sayajualyoungliving #dolcerynaoilers
Ada lagi ke yang berminat dengan set ni?? . Sape beli set psk yang ada warna warni comel2 botol eo ni Boleh terus dapat โœ… extra free gift โœ… access to vvip group #dolcerynaoilers yang super ohsom tu โœ… dapat guide penggunaan eo dengan betul โœ… bonus : dapat belajar mcm ne bak start bisness dengan yl . Awak pakai Awak suke Awak kongsi Awak jual . Simple step Sebab yl is lifestyle . Ikhtiar untuk penyakit emosi and fizikal Cube dulu Baru tau best ke x . Xnak set botol banyak2 ni?? Ok xpeee . Try dulu loose eo Whatsapp ira Ira consult dulu Pastu baru decide nak gune eo yg mana satu ๐Ÿค— . "KEEP OILING & STAY HEALTHY" For order & consultation session ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป Eira Zainal Id:4087093 019-5205540 019-5205540 Or klik link kat bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป . SELF PICKUP AREA ๐Ÿ˜Œ ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #menaratm ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #stadiumselayang #younglivingmalaysia #younglivingessentialoils #youngliving #ylbydolceryna #younglivingselayang #younglivinggombak #younglivingbangsar #premiumstarterkit #premiumstarterkityoungliving #essentialoil #younglivingmurah #younglivingklcc #younglivingdamansara #younglivingrawang #younglivingkualalumpur #sayajualyoungliving #dolcerynaoilers
We are here guyssss... come over! lets have a friendly meet up with us โค. see ya!. . The Little Sprouts Fair '18 will be held at Q-DEES SUBANG BESTARI on Sunday, 16th December 2018 ! ๐Ÿคน๐Ÿปโ€โ™‚๐ŸŽช๐ŸŽจ A mini fair where all adults and children are able to participate. There will be up to 25 booths with various products ! We have ๐ŸŒฑ Young Living ๐Ÿฆ Ice cream potong ๐Ÿ‘—Children's clothes ๐Ÿ—Nasi Ayam ๐Ÿš Nasi Lemak ๐Ÿฎ Dadih โ˜• Coffees Hot Wings and many more ! There'll be Magic Shows ๐Ÿง™๐Ÿปโ€โ™‚ for children, unlimited balloons sculpture ๐ŸŽˆ, Face painting, Guppy Fishing ๐ŸŸ and * FREE* Dental Checkup ๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€โš• for everyone! There's more ! Most Inspirational Occupation Costume Contest are open for 5-7 years old to participate ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿณ๐Ÿ•ต๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ‘ฎ๐Ÿผ๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€๐Ÿซ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐ŸŽจ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐Ÿš€๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€๐ŸŽค Contestants need to register between 10AM to 12PM ! All children are welcome to come with their fanciest costumes ! We have Lucky Draws ๐ŸŽ๐Ÿ› with various gifts to share with all of you. Make your way to Q-Dees Subang Bestari. Entrance fee is just RM5/head. #younglivingessentialoils #sayagunasayajual #premiumstarterkit #diffuser #YoungLiving #YoungLivingPuncakAlam #YoungLivingSaujanaUtama #YoungLivingKLCC #YoungLivingMalaysia #YoungLivingShahAlam #YoungLivingSetiaAlam #YoungLivingKualaSelangor #YoungLivingTanjungKarang #YoungLivingJeram #YoungLivingRawang #BazarPaknil #itsnotmedicineitsalifestyle
Barisan essential oils yang me guna daily on my body. Cedarwood & Rosemary-drop dalam syampoo 1 drop each. to cater my hair loss & encourage hair growth. Rosemary ni improve our daya ingatan jugak tau!. . Geranium-1 drop kat panty utk balancekan hormon. best!. ala2 bertangas rasa dia. warm and fresh. dan wangi. of course!. . Lemon-I replace deodorant with 1 drop of lemon. no more deodorant!. tap2 je lemon kat armpit. so fresh. rasa dekat je bau lemon with me all day long. and kering tak peluh teruk sgt. purification-1 drop kat anak tudung. so rambut tak lah bau kepam je seharian bertudung. rasa segar & lebih confident kat office. try lah!. mesti you all suka... I am just so excited all these scents are with me all day... it gives me a good & high frekuensi, so rasa lovely & energetic je. selamat mencuba. โค Reach me if you wanna know more ok!. am more than happy to help... . 'Ain 012-6130337 http://ains16yleo.wasap.my/ http://ains16yleo.wasap.my/ http://ains16yleo.wasap.my/ #younglivingessentialoils #sayagunasayajual #premiumstarterkit #diffuser #YoungLiving #YoungLivingPuncakAlam #YoungLivingSaujanaUtama #YoungLivingKLCC #YoungLivingMalaysia #YoungLivingShahAlam #YoungLivingSetiaAlam #YoungLivingKualaSelangor #YoungLivingTanjungKarang #YoungLivingJeram #YoungLivingRawang #BazarPaknil #itsnotmedicineitsalifestyle
Tomorrow guys!. Qdees Subang Bestari from 10am till 4pm. see you there Oilsome people โค. ----------------------------- The Little Sprouts Fair '18 will be held at Q-DEES SUBANG BESTARI on Sunday, 16th December 2018 ! ๐Ÿคน๐Ÿปโ€โ™‚๐ŸŽช๐ŸŽจ A mini fair where all adults and children are able to participate. There will be up to 25 booths with various products ! We have ๐ŸŒฑ Young Living ๐Ÿฆ Ice cream potong ๐Ÿ‘—Children's clothes ๐Ÿ—Nasi Ayam ๐Ÿš Nasi Lemak ๐Ÿฎ Dadih โ˜• Coffees Hot Wings and many more ! There'll be Magic Shows ๐Ÿง™๐Ÿปโ€โ™‚ for children, unlimited balloons sculpture ๐ŸŽˆ, Face painting, Guppy Fishing ๐ŸŸ and * FREE* Dental Checkup ๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€โš• for everyone! There's more ! Most Inspirational Occupation Costume Contest are open for 5-7 years old to participate ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿณ๐Ÿ•ต๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ‘ฎ๐Ÿผ๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€๐Ÿซ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐ŸŽจ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐Ÿš€๐Ÿ‘จ๐Ÿปโ€๐ŸŽค Contestants need to register between 10AM to 12PM ! All children are welcome to come with their fanciest costumes ! We have Lucky Draws ๐ŸŽ๐Ÿ› with various gifts to share with all of you. Make your way to Q-Dees Subang Bestari. Entrance fee is just RM5/head. #younglivingessentialoils #sayagunasayajual #premiumstarterkit #diffuser #YoungLiving #YoungLivingPuncakAlam #YoungLivingSaujanaUtama #YoungLivingKLCC #YoungLivingMalaysia #YoungLivingShahAlam #YoungLivingSetiaAlam #YoungLivingKualaSelangor #YoungLivingTanjungKarang #YoungLivingJeram #YoungLivingRawang #BazarPaknil #itsnotmedicineitsalifestyle
Masa first time nak try eo Joy ni, sis memang tak boleh bau langsung. Rasa busuk yakmattt! Terus tutup & simpan! ๐Ÿ˜… . Rupanya, lagi kita tak boleh terima bau sesuatu eo tu, lagi sebenarnya badan kita amat perlukan eo tersebut. Yes, sis mmg ada sikit emosi terpendam masa tu ๐Ÿ˜” . Antara tips yang sis dapat, kalau pun tak boleh nak pakai atau sapu, bawak je botol eo ke mana-mana. Sbb ape? Nak wujudkan frekuensi antara eo & badan kita. . Then slowly calit2 sikit kat tempat yang jauh dari deria bau. Contoh paling bagus ialah sapu kat tapak kaki. Lama-lama, insyaAllah you will slowly adapt dengan bau dia. . Ni testimoni sendiri. Bila ada rasa nak marah atau down, sapu over the heart & sapu kat wrist. Then inhale from wrist. Alhamdulillah eo Joy ni banyak bantu sis dalam kehidupan seharian. . Eo bukan hanya guna untuk tackle isu fizikal sahaja. Eo juga perlu untuk merawat masalah spiritual & emosi yang kita selalu terleka nak rawat. Sebenarnya tanpa kita sedar, masalah kesihatan fizikal kita banyak bergantung pada penjagaan emosi. . Macam sis selalu kata, kalau dalaman (spiritual & emosi) kita sihat, luaran pasti terserlah kesannya ๐Ÿ˜˜ . Iera 012-3043122 . #joyessentialoils #jagaemosijagakesihatan #younglivingrawang
Yeayy Yaribba anggereyyy . Ok setelah sekian lama menyimpan hasrat Maka hari ni Kite kasi bolos hasrat itu . Maka hari ni i beli COCONUT LIME BODY BUTTER . Kerlass kau jahhh Aku saje je beli Nak letak kat opis . Bile ko bajet2 stress Boleh sapu je kat body . Kenapa buat gitu?? Supaya jimat eo stress away aku kat opis tu ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ . Lime boleh menimbulkan rasa happy Boleh rasa relax And kurang stress . 2 dalam 1 Aku lew elak kulit kering sebab ekon jugak ๐Ÿ’• . Tekstur dia keras Bukan macam cream, dah nama pon body butter kan Of course lah keras ๐Ÿ™„ . Sapu sikit je Terus wangi Bukak penutup dia pon dah bau wangi semerbak Ok, salah satu item yang xrugi beli . Dan paling penting Anak2 pon boleh pakai Sebab xde Synthetic chemicals yg merbahaya ๐Ÿ˜Š . . . "KEEP OILING & STAY HEALTHY" For order & consultation session ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป Eira Zainal Id:4087093 019-5205540 019-5205540 Or klik link kat bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป . SELF PICKUP AREA ๐Ÿ˜Œ ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #menaratm ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #stadiumselayang #younglivingmalaysia #younglivingessentialoils #youngliving #ylbydolceryna #younglivingselayang #younglivinggombak #younglivingbangsar #premiumstarterkit #premiumstarterkityoungliving #essentialoil #younglivingmurah #younglivingklcc #younglivingdamansara #younglivingrawang #younglivingkualalumpur #sayajualyoungliving #dolcerynaoilers
Rose wehhhh...rose... . Menggugat btol...rose ni bagus untuk orang yang selalu dok deal kontrak2 penting..nak kene jumpa klien selalu..nak kene deal dengan anak buah slalu... . Kadi upkan aura.. So sapa yg rasa insecure rasa perlu kan aura positive rasa banyak blockage ni lah masa korang beli Rose. Less 10% pastu kalau korang member young living dah lama...Dapat lagi reward point... . Sapa tak suka Rose kan. Neelofa pon pakai Rose. Rose ni biasa ya kita pakai untuk meningkatkan aura. Masa pergi kelas drngan Dr. Hazir haritu, dia buat demo. Rose dia punya aura mmg tinggi sangat. . Aura tinggi frequency tinggi. Bila kita pakai badan kita berada dalam keadaan frequency tinggi. Kita berada dlm keadaan tenang. Emosi fizikal balance. . Bila tenang, kita lebih confident. Bila kita yakin dengan apa kita buat insyaallah aoa yang kita nak gapai jadi mudah urusan. Pernah dengar orang yang tenang selalu menang? . Sooo..meh jom pakat beli rose..btw.. . Harga asal rose RM820.50(m)..RM1079.50(nm)...soo harga harini diorg bagi RM738.45(m)
Ramai terkejut tgk harga rose. Hehe. Jangan terkejut awal sangat sistur! ๐Ÿ˜‰ . Cuba tgk berapa kilo kelopak bunga rose yang diorang guna untuk distilled, untuk dapatkan hanya 5ml? ๐Ÿ˜Ž . Bukan sedozen dua! . Tak rugi beli. Boleh buat rose water, rose serum, perfume! . Kalau buat rose water, 1 drop is more than enough untuk 100ml. Wangii diaaaaaaa huhhhh! Spray kat badan untuk turunkan suhu masa anak demam. . Anak dara, boleh spray kat muka & satu badan, naik seri & aura kau dik ๐Ÿ˜ . Eh mak2 tak boleh naik seri ke sis? Hehe mestilah boleh. Tapi lebih kepada emosi2 terpendam tu. Bagi balance luar dalam. Bila dalam dah balance, baru lah terpancar seri & auranya kat muka tu โ™ฅ๏ธ . #roseessentialoils #fridayoilyhourflashsale #younglivingrawang
Nah! Ini lah gerangan yang bersembunyi semalam. . Since sis dah tak keje ni, tak pernah lagi lah sampai berpuluh kali refresh email pagi2 ni ๐Ÿ˜‚ . 2 eo ni mmg hebat sangat properties dia. Sangat bagus untuk skin, immune system & emotional balance. . 10% off! . Boleh order skrg, sbb battle starts 12pm - 3pm only! . Beware! Jerung Malaysia dah ready dah tu ๐Ÿ˜‚ . #fridayoilyhourflashsale #younglivingrawang
FLASH SALE FRIDAY START NOW Boleh cek ig story untuk tgk apa eo yang sale tau ๐Ÿค— . Sape berminat terus whatsapp untuk 1-1 consultation . "KEEP OILING & STAY HEALTHY" For order & consultation session ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป Eira Zainal Id:4087093 019-5205540 019-5205540 Or klik link kat bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป . SELF PICKUP AREA ๐Ÿ˜Œ ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #menaratm ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #stadiumselayang #younglivingmalaysia #younglivingessentialoils #youngliving #ylbydolceryna #younglivingselayang #younglivinggombak #younglivingbangsar #premiumstarterkit #premiumstarterkityoungliving #essentialoil #younglivingmurah #younglivingklcc #younglivingdamansara #younglivingrawang #younglivingkualalumpur #sayajualyoungliving #dolcerynaoilers
Meh kita tengok kilat kali ni tahan brapa lama.... . Apa laa agaknya eo yang diorang nak sale tue ekk???
Tak habis lagi sale sedia ada, YL tambah lagi sale untuk 2 eo misteri ni ๐Ÿ‘ป . Pagi esok sis reveal ye. Sbb YL masih bermain teka teki even dengan member sendiri ni ๐Ÿ˜‚ . So watch this space tau! Nak senang, uols on lah notification siap-siap! Sis update je, terus dapat berita terkini. Hehe. . #fridayoilyhourflashsale #younglivingrawang
Korang! Jom jumpa ahad ni. Ain kat Subang Bestari. Siapa2 yg nak tahu apa lah yg Ain dok bebel selama ni pasal essential oils ni, meh datang booth. Kite bau2 the oils. Masa ni lah nak test2 and feel2. For free pulak tuh. Bila lagi kan. Location waze je "Q-dees Subang Bestari" k. See you there!!! ๐Ÿ˜˜ . Reach me if you wanna know more ok!. am more than happy to help... . 'Ain 012-6130337 http://ains16yleo.wasap.my/ http://ains16yleo.wasap.my/ http://ains16yleo.wasap.my/ #younglivingessentialoils #sayagunasayajual #premiumstarterkit #diffuser #YoungLiving #YoungLivingPuncakAlam #YoungLivingSaujanaUtama #YoungLivingKLCC #YoungLivingMalaysia #YoungLivingShahAlam #YoungLivingSetiaAlam #YoungLivingKualaSelangor #YoungLivingTanjungKarang #YoungLivingJeram #YoungLivingRawang #BazarPaknil #itsnotmedicineitsalifestyle
Hakak cakap pasal pasal motivation kan..tapi xde pun eo pasal motivation..korang silap... . Essential oil ni bau mak ayah je xde..๐Ÿ˜š...๐Ÿคช๐Ÿคช . Ok2..serius balik..eo ni paling sesuai untuk yang hilang punca arah tuju..asyk surut je...pasang nye ntah bila... . Buat kerja suam2 kuku..celup sana..celup sini..last2 semua x nampak hasil... . Hakak guna mana 1??semua laa yang..hakak ade hubungan special dengan yl..diorang bagi free jeeee...
Banyak2 mainan yang ada Minyak mama jugak yang dia buat mainannnnnn . . Its lifestyle yo Bile hidupnye dikelilingi minyak Gitulah jadinye Huhuhu . . . "KEEP OILING & STAY HEALTHY" For order & consultation session ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป Eira Zainal Id:4087093 019-5205540 019-5205540 Or klik link kat bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป . SELF PICKUP AREA ๐Ÿ˜Œ ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #menaratm ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #stadiumselayang #younglivingmalaysia #younglivingessentialoils #youngliving #ylbydolceryna #younglivingselayang #younglivinggombak #younglivingbangsar #premiumstarterkit #premiumstarterkityoungliving #essentialoil #younglivingmurah #younglivingklcc #younglivingdamansara #younglivingrawang #younglivingkualalumpur #sayajualyoungliving #dolcerynaoilers
FRANKINCENSE Bukan setakat untuk baby je Kite mak apak ni pon boleh apply untuk menajamkqn penglihatan Yang penting konsisten Bukan buat seminggu je pastu kata xde kesan pon Tu xpenyabo namanya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Untuk sesapa yang ada baby Lebih2 lagi yang baru bersalin, aku rasa skang ni musim menetas lah...hahaha, sebab ramai tol upload gamba newborn...alahhh, rindu bau syurga pulakkkk : Ok korang boleh apply frankincense untuk banyak tujuan Antaranya โœ… sapu kat ubun2 - utk immune baby โœ… buat jadi massage oil - kulit anak akan jadi kebabom cantik โœ… eye massage - utk tajamkan penglihatan โœ… layerkan kat spine . Haa best kan?? Apa lagi yang boleh buat?? Banyak lagi, nanti kite ulas lagi ape plak kegunaan frank untuk mak apak pulak โœŒ๐Ÿป . SET PREMIUM STARTER KIT TENGAH ADA EXTRA FREE GIFT YANG SUPER MENAWAN TU, KORANG XNAK KE GRAB SATU SEMENTARA MASIH ADA STOK ๐Ÿ˜ . "KEEP OILING & STAY HEALTHY" For order & consultation session ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป Eira Zainal Id:4087093 019-5205540 019-5205540 Or klik link kat bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป . SELF PICKUP AREA ๐Ÿ˜Œ ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #menaratm ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #stadiumselayang #younglivingmalaysia #younglivingessentialoils #youngliving #ylbydolceryna #younglivingselayang #younglivinggombak #younglivingbangsar #premiumstarterkit #premiumstarterkityoungliving #essentialoil #younglivingmurah #younglivingklcc #younglivingdamansara #younglivingrawang #younglivingkualalumpur #sayajualyoungliving #dolcerynaoilers
#Repost @mariayusoff.my (@get_repost ) ใƒปใƒปใƒป . PERFECT COMBO . Ha...korang ingat fast food je ada kombo-kombo ni..๐Ÿ˜. Ni la.. kombo EO yang memang ku guna setiap hari nak pegi keje. . EO Loyalty tu wajib pakai kat muka sebab kat dalam tu ada EO yang power-power. Pakai sebagai serum muka memang membantu untuk repair skin tau. . Tapi..sorry, ku bagi tau awal-awal EO Loyalty tu tak jual sebab yang tu memang YL kasi free setiap tahun kat distributor. Kalau korang serum muka, ku boleh tolong blend kan untuk korang. . Ok..EO Geranium dan Abundance tu memang my everyday perfume. Wangi!!!!!!!!..memang best giler pakai 2 ketul tu. Nak pakai setiap kali lepas mandi pun boleh..barulah wangi sepanjang hari..๐Ÿ˜„ . Ok..dah tu je.. . 'Essential Oil Bukan Sekadar Minyak' . . #younglivingselangor #senangbelajar #younglivingpuncakalam #younglivingessentialoils #naturalremedy #publika #bazaarpaknil #batukberkahak #deepsleep #yleo #fattzura #bazaronline #anakfokubelajar #hospitalsungaibuloh #younglivingbangi #anakfokus #premiumstarterkit #pskyoungliving #OleoAmity #younglivingsungaibuloh #hospitalserdang #younglivingrawang #minyakterapi #younglivingsaujanautama #aromaterapi #kpjdamansara #kpjselangor #mariayusoff
. PERFECT COMBO . Ha...korang ingat fast food je ada kombo-kombo ni..๐Ÿ˜. Ni la.. kombo EO yang memang ku guna setiap hari nak pegi keje. . EO Loyalty tu wajib pakai kat muka sebab kat dalam tu ada EO yang power-power. Pakai sebagai serum muka memang membantu untuk repair skin tau. . Tapi..sorry, ku bagi tau awal-awal EO Loyalty tu tak jual sebab yang tu memang YL kasi free setiap tahun kat distributor. Kalau korang serum muka, ku boleh tolong blend kan untuk korang. . Ok..EO Geranium dan Abundance tu memang my everyday perfume. Wangi!!!!!!!!..memang best giler pakai 2 ketul tu. Nak pakai setiap kali lepas mandi pun boleh..barulah wangi sepanjang hari..๐Ÿ˜„ . Ok..dah tu je.. . 'Essential Oil Bukan Sekadar Minyak' . . #younglivingselangor #senangbelajar #younglivingpuncakalam #younglivingessentialoils #naturalremedy #publika #bazaarpaknil #batukberkahak #deepsleep #yleo #fattzura #bazaronline #anakfokubelajar #hospitalsungaibuloh #younglivingbangi #anakfokus #premiumstarterkit #pskyoungliving #OleoAmity #younglivingsungaibuloh #hospitalserdang #younglivingrawang #minyakterapi #younglivingsaujanautama #aromaterapi #kpjdamansara #kpjselangor #mariayusoff
Aim for the sky youโ€™ll reach the ceiling... . Aim for the ceiling and youโ€™ll stay on the floor.. . Happy working guys...
DIGIZE UNTUK SEMUA MASALAH PERUT . Ayoyoyo Ini budak cirit plak malam tadi 3 kali cirit sampai melimpah ruah abis kene seluar ๐Ÿ˜‘ . Mama panggil xnak datang Mama kata meh sini nak urut, laju berlari terus baring Amboii sangat ko nak oiii . Dah besar Dah xnak mama yang bubuh Dia nak letak sendiri minyak tu Demand terlebih . Ok ira sapu arah jam Sebab ira nak suh seme benda alah yang xelok dalam perut dia tu keluar Memang saje xnak lock usus dia . Selalunye if cirit, ramai yang suggest lock usus dengan cara sapu arah lawan jam...tapi ira xsuke lock...ira lagi suke dia flush out seme keluar sampai lega seleganya . Lepas sapu digize Roll sikit tranquil roll on kat tapak kaki And dlm 15minit kemudian tau2 je dah lentok tido . Yeayyy Horeyyy . Pagi ni bangun nampaknya mcm dah ok Hopefully he will be fine Insyaallah ๐Ÿ˜ . "KEEP OILING & STAY HEALTHY" For order & consultation session ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป Eira Zainal Id:4087093 019-5205540 019-5205540 Or klik link kat bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป . SELF PICKUP AREA ๐Ÿ˜Œ ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #menaratm ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #stadiumselayang #younglivingmalaysia #younglivingessentialoils #youngliving #ylbydolceryna #younglivingselayang #younglivinggombak #younglivingbangsar #premiumstarterkit #premiumstarterkityoungliving #essentialoil #younglivingmurah #younglivingklcc #younglivingdamansara #younglivingrawang #younglivingkualalumpur #sayajualyoungliving #dolcerynaoilers
Abang botak demam dah 5 hari on off Kisahnya abg botak degil tak mo dengar cakap bini Kononnye abang botak cukup hebat xmo pakai jaket masa ke taif tempoh hari Kulit dah cukup tebal, lemak terlalu banyak kononnye dpt menghalang kesejukan kat badan . Ok balik je dari taif Terus demam sampailah ke hari ni ๐Ÿ™„ . Makan ubat dah Nak buat rdt xboleh sebab eo rdt xbawak, tapi bininye ni gigih lah oiling seme eo utk up immune badan dia Acupuncture pon buat jugak, untung ada roomate pandai cucuk2 ni . Semua cara dah ikhtiar Dia sihat sikit menapak ke masjid pulak Ni lagi satu degil, bini kata bagi badan betul2 recover dulu baru ke masjid, tapi kononnye nak kejarkan pahala solat di masjid . Kene ingat ye Islam tidak sesekali memaksa Jadi jangan paksa diri . So bile badan baru rasa nak ok, dia dah ke masjid Hotel kami jauh gak nak berulang Sekarang pulak cuaca sejuk kat mekah Memang menjadi balik lah demam tu . Ok hari ni call tukang urut rdt Meh dtg bagi rdt ke dia . Hopefully dia dapat recover cepat2 Jangan dia spread the virus kat we all dah lahhh . SAPE NAK TRAVEL, IRA SUGGEST KENE ADA GENTLE MIST DIFFUSER MUDAH UNTUK DIBAWA KEMANA2 Sebagai contoh keadaan laki aku masa kat mekah, senang bile ada diffuser yg boleh hadap muka ko direct . Kalau dulu rasa sesuai untuk anak tantrum je, tapi sejak kejadian di mekah ni, rasanya mmg kene masuk dalam list wajib untuk bawa travel takut2 ada kejadian berulang sebegini . . "KEEP OILING & STAY HEALTHY" For order & consultation session ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป Eira Zainal Id:4087093 019-5205540 019-5205540 Or klik link kat bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป . SELF PICKUP AREA ๐Ÿ˜Œ ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #menaratm ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #stadiumselayang #younglivingmalaysia #younglivingessentialoils #youngliving #ylbydolceryna #younglivingselayang #younglivinggombak #younglivingbangsar #premiumstarterkit #premiumstarterkityoungliving #essentialoil #younglivingmurah #younglivingklcc #younglivingdamansara #younglivingrawang #younglivingkualalumpur #sayajualyoungliving #dolcerynaoilers
Jom mula packing barang Ira ada ready stock 3 eo ni ye . . Thieves roll on โœ… eo wajib if ada anak kecik...letak je dalam handbag, nak keluar je sapu, if lepas mandi sapu, nak tido sapu...ni bagus untuk up immune badan anak2...ikhtiar untuk protect diri dari jangkitan badan . Breath again roll on โœ… sape ada asthma??korang boleh try breath again...time terasa nak di serang tu laju2 sapu je...if sejuk ke boleh terus sapu...dada akan rasa lega lepas tu . Stress away roll on โœ… ni multipurpose...boleh untuk anak tantrum and mak tantrum gak...wakaka...means mak stress sebab anak tantrum...selalu pakai before anak start enjin nak mengamok...mak n anak pakai serentak supaya dua2 emosi stabil barulah xde adegan yg bukan2 masa keluar berjalan nanti . . . If ada yang berminat terus roger ๐Ÿค—๐Ÿค— . "KEEP OILING & STAY HEALTHY" For order & consultation session ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป Eira Zainal Id:4087093 019-5205540 019-5205540 Or klik link kat bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป . SELF PICKUP AREA ๐Ÿ˜Œ ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #menaratm ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #stadiumselayang #younglivingmalaysia #younglivingessentialoils #youngliving #ylbydolceryna #younglivingselayang #younglivinggombak #younglivingbangsar #premiumstarterkit #premiumstarterkityoungliving #essentialoil #younglivingmurah #younglivingklcc #younglivingdamansara #younglivingrawang #younglivingkualalumpur #sayajualyoungliving #dolcerynaoilers
Ni sis petik kata-kata dari Diamond Leader, Pn. Afzan. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ โ€œKorang ade tak masalah KULIT KERING KASAR kat bahagian SIKU, LUTUT, tangan atau mana2 lah Ni haaa Replenishing Body Butter ni ade Cupiacu & Mango seed Butter yang boleh melembabkan kulit jauh ke dalam dan kekalkan kelembapan tu. Pastukan combination Essential Oil buah-buah citrus ๐ŸŠ ๐Ÿ‹ yang ade dalam tu buatkan die wangiii ๐Ÿ˜‹. Tangy & sweet baunya. Coconut ๐Ÿฅฅ oil yang ada dalam tu pon bantu repair kulit yg kasar & kering. Akak dah try, sapu2 je, eh wangi!! Sukelah, boleh sapu kat TUMIT yang kasar sampai boleh tersangkut kat cadar tu ๐Ÿ˜† P/s: All PLANT BASED ingredients tau, VEGAN FORMULA. Tak letak haiwan dalam tu ๐Ÿ˜ Afzan oilclique ๐Ÿ’Ž ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ . Sekarang ada 20% discount! Valid sehingga 19.12 sahaja tau! . #coconutlimebodybutter #younglivingrawang
Sempena 12.12 ni, sis pun ada buat combo sale ๐Ÿคฉ Valid seminggu jugak, hingga 19.12 sahaja okay! . Roger je sis nak yang mana. Ada special rebate ni ha sis nak bagi. . Mari-mari roger sis ๐Ÿ˜ . #1212iera16sale #younglivingrawang
Sempena 12.12 ni, sis pun ada buat combo sale ๐Ÿคฉ Valid seminggu jugak, hingga 19.12 sahaja okay! . Roger je sis nak yang mana. Ada special rebate ni ha sis nak bagi. . Mari-mari roger sis ๐Ÿ˜ . #1212iera16sale #younglivingrawang
Penjimatan berbaloi 12.12!. . Sale price: RM401 Actual price: RM502 A great deal for the newbie who wants to experience how this essential oils work. 1 x Desert Mist Diffuser 1 x 5ml Lavender 1 x 5ml Lemon 1 x 5ml Peppermint Reach me if you wanna know more ok!. am more than happy to help... . 'Ain 012-6130337 http://ains16yleo.wasap.my/ http://ains16yleo.wasap.my/ http://ains16yleo.wasap.my/ #younglivingessentialoils #sayagunasayajual #premiumstarterkit #diffuser #YoungLiving #YoungLivingPuncakAlam #YoungLivingSaujanaUtama #YoungLivingKLCC #YoungLivingMalaysia #YoungLivingShahAlam #YoungLivingSetiaAlam #YoungLivingKualaSelangor #YoungLivingTanjungKarang #YoungLivingJeram #YoungLivingRawang #BazarPaknil #itsnotmedicineitsalifestyle
Penjimatan berbaloi 12.12!. . Sale price: RM351 Actual price: RM439 A great deal for the newbie who wants to experience how this essential oils work. 1 x Desert Mist Diffuser 1 x 5ml Lavender 1 x 5ml Lemon 1 x 5ml Cedarwood Reach me if you wanna know more ok!. am more than happy to help... . 'Ain 012-6130337 http://ains16yleo.wasap.my/ http://ains16yleo.wasap.my/ http://ains16yleo.wasap.my/ #younglivingessentialoils #sayagunasayajual #premiumstarterkit #diffuser #YoungLiving #YoungLivingPuncakAlam #YoungLivingSaujanaUtama #YoungLivingKLCC #YoungLivingMalaysia #YoungLivingShahAlam #YoungLivingSetiaAlam #YoungLivingKualaSelangor #YoungLivingTanjungKarang #YoungLivingJeram #YoungLivingRawang #BazarPaknil #itsnotmedicineitsalifestyle
Alhamdulillah selesai. Satu bungkusan pekerjaan bookkeeping,satu lagi barangan Young Living. Resit2x yang diposkan oleh klien kepada saya minggu lepas,setelah diproses akan diposkan semula kepada tuannya dalam keadaan yang tersusun dan teratur. Tuannya terima nanti cuma tinggal simpan sahaja. Yang softcopy kita emelkan. Ada kemusykilan,klien tersebut cuma perlu wasap/call/emel dan saya akan attend secepatnya. Mudah,bukan?Anda tak perlu lagi pening2x kepala nak buat kerja yang memang memakan masa tapi WAJIB buat ini. Boleh fokus sepenuhnya pada aktiviti penghasilan pendapatan/jualan anda. Kalau nak minyak pati dari Young Living pun boleh cari saya juga.๐Ÿ˜˜Saya akan bantu anda dapatkan minyak yang bersesuaian dengan bajet dan keperluan anda. InshaAllah P/s:Nak saya bantu?pm/dm/wasap 0137760337 . . . #bookkeeper #bookkeepingservice #accountingclerk #accountingclerkservice #virtualaccountingclerk #virtualbookkeeper #data entry #freelance #affordable #keraniakaun #mampugajikan #younglivingsungaibuloh #younglivingrawang #younglivingselayang #younglivingindependentdistributor
Penjimatan berbaloi 12.12!. . Sale price: RM350 Actual price: RM437 A great deal for the newbie who wants to experience how this essential oils work. 1 x Desert Mist Diffuser 1 x 5ml Lavender 1 x 5ml Lemon 1 x 5ml Orange Reach me if you wanna know more ok!. am more than happy to help... . 'Ain 012-6130337 http://ains16yleo.wasap.my/ http://ains16yleo.wasap.my/ http://ains16yleo.wasap.my/ #younglivingessentialoils #sayagunasayajual #premiumstarterkit #diffuser #YoungLiving #YoungLivingPuncakAlam #YoungLivingSaujanaUtama #YoungLivingKLCC #YoungLivingMalaysia #YoungLivingShahAlam #YoungLivingSetiaAlam #YoungLivingKualaSelangor #YoungLivingTanjungKarang #YoungLivingJeram #YoungLivingRawang #BazarPaknil #itsnotmedicineitsalifestyle
Sis nak update je ni. Kan dah cakap, sale start pukul 9 pagi, dan tak sampai sejam Ancient Oil set, Lavender Dream Set & Lavaderm Mist dah sold out! . Tapi no worries, barang sale lain masih ada tau! Just cepat2 order kalau dah berkenan tu. Sebab sis dapat rasakan confirm tak sampai 19/12, ni semua licin! . Sis pun tak pasti jerung jenis ape Malaysian ni ๐Ÿ˜… . #jangancakapsistakkabo #1212YLsale #younglivingessentialoils #younglivingrawang
Ok ni dua habis dahhhhh... . Lambat tinggal..hakak nanti tido malam bole bau lavender laa...
. Thank you for choosing Young Living. . Tahniah to team members, berjaya dapatkan Progessense Phyto Plus Essential Oil for FREE. ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป. . Hebat-hebat mereka ni. Dalam diam-diam submit order berbotol-botol hah..๐Ÿ‘๐Ÿป . . "TERAPI KESIHATAN EMOSI DAN FKIZIKAL" . MARIA YUSOFF ๐Ÿ“ฒ 0192374546 . . #mariayusoff #younglivingselangor #oleoterapi #younglivingessentialoils #terapijiwa #terapiemosi #naturalremedy #publika #bazaarpaknil #kidswellness #yleo #fattzura #bazaronline #hospitalsungaibuloh #younglivingbangi #anakbatuk #pskyoungliving #essentialoilselangor #terapiaura #terapijiwa #terapiaura2u #younglivingsungaibuloh #hospitalserdang #younglivingrawang #minyakterapi #younglivingsaujanautama #aromaterapi #kpjdamansara #kpjselangor #
12.12 HOLIDAY SALE . RARE 1.0 Takde dlm Malaysia ni, siap dapat bantal. Haruzzz grab! #younglivingkedah #yleoutara #lavender #holidaysale #younglivingdiffuser #younglivingutara #younglivingrawang
Meh hakak upkan dulu katalog sale..yang penting hot item lavaderm and bantal hakak dah sambar dulu.. . Kang hakak ckp lambat tinggal..sendiri kene tinggal susah pulokkk . #bantalxyahtitikeodahbaueo #lavadermkotkenegatal2sprayzaszas
Pagi2x lagi harini kita dah masuk ofis. Ambil kesempatan yang ada sementara anak2x belum bangun. Kalau tak,memang tak boleh buat kerja dengan aman,makmur,damai dan sentosa๐Ÿ˜‚ Target nak siapkan kerja yang ini harini jugak.Nak poskan resit2x yang ada bersama minyak pati pesanan puan klien yang seorang ini. Moga Allah permudahkan.InshaAllah. Assalamualaikum dan selamat paaaagi semuaaaโค #bookkeeping #bookkeeper #accountingclerkandbookkeeper #affordable #mampugajikan #keraniakaun #dataentry #younglivingrawang #younglivingsungaibuloh #younglivingselayang #ylindependentdistributor
PEMBELIAN SET *PREMIUM STARTER KIT* akan dapat extra gift seperti dibawah (Valid dari 12/12 - 19/12 only) . Set PREMIUM STARTER KIT akan dapat semua ni FREE โœ… 1 eo 15ml/5ml random โœ… 1 buku live alive โœ… 1 penutup sticker โœ… 1 bag diffuser โœ… 1 bag eo โœ… 1 carrier oil sweet almond โœ… 1 ole2 dari bumi mekah/madinah โœ… 1 note book YL . Ok sape berminat boleh terus roger ira tau ๐Ÿค— . Kredit kad accept Sape cepat dia dapat Jangan lepaskan peluang keemasan ini ๐Ÿ˜ . "KEEP OILING & STAY HEALTHY" For order & consultation session ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป Eira Zainal Id:4087093 019-5205540 019-5205540 Or klik link kat bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป . SELF PICKUP AREA ๐Ÿ˜Œ ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #menaratm ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #stadiumselayang #younglivingmalaysia #younglivingessentialoils #youngliving #ylbydolceryna #younglivingselayang #younglivinggombak #younglivingbangsar #premiumstarterkit #premiumstarterkityoungliving #essentialoil #younglivingmurah #younglivingklcc #younglivingdamansara #younglivingrawang #younglivingkualalumpur #sayajualyoungliving #dolcerynaoilers
Excite ni special appearance! Didatangkan khas dr US, tapi ada 20% off jugak ๐Ÿ˜ฑ . Brings excitement. Agak-agak kalau ada mood ke laut, boleh sapu atau diffuse ni. . Tiada lagi perasaan hambar, hanya ada keyakinan untuk mencapai impian & kejayaan. #hamboikemainskemaayatsis ๐Ÿ˜‚ . Valid for order until 19/12 je ok sayam! Knowing Malaysian, pantang ada sale. Sis risau 3jam je dah sold out ni nanti ๐Ÿ˜ . #1212YLsale #holidaycatalogyoungliving #younglivingrawang
Ni semua ada dalam pasaran Malaysia. Tapi sehingga 19/12, ada 20% off uols! ๐Ÿ˜ . Semua best-best! . Shutran tu husband sis suka sgt pakai. Wangi & ada effect berangin. . Boswellia mmg bagus untuk awet muda. . Coconut lime body butter tu sesuai sangat untuk satu badan. Bau sedap macam nak makan. Elok sangat untuk tumit kaki kasar & merekah tu. Sapu kat seluruh kaki, pastu pakai stokin, bawak tido. . Joy takyah cerita dah lah. Dari nama pun dah tau untuk ape. Hehe. Brings u joy & happiness. Uplift mood! ๐Ÿคธ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ . Nak order, roger je sis ye. Seminggu je sale ni. Jangan tunggu sold out baru nak sambar ๐Ÿ˜œ . #1212YLsale #holidaycatalogyoungliving #younglivingrawang
Deretan produk Young Living yang mmg tak pernah ada dalam katalog Malaysia buat masa ni (kecuali mascara je. Tu pun sbb baru masuk awal bulan aritu haha) . Dibawa masuk khas untuk holiday katalog ni je tau ๐Ÿ˜‰ . Semua ni up for grab sehingga 19/12 sahaja. Lepas tu semua balik US balik. Eh tu pun kalau tak sold out sebelum waktunya ๐Ÿ˜‚ . Rugi tak grab sekarang! Taktau bila masuk Malaysia lg ๐Ÿ˜‰ . Roger sis okay! 0123043122 . #1212YLsale #holidaycatalogyoungliving #younglivingrawang
Gift of Love ๐Ÿ’– . Yang set exclusive ni valid untuk pembelian pada tarikh 12/12 sahaja. . Dalam set ada: ๐ŸŽ—10 5ml ancient essential oils ๐ŸŽ—1 pc festive ornament ๐ŸŽ—1 can of unscented rattan sticks ๐ŸŽ Comes with limited edition Young Living tote bag . Soooo exclusive & limited edition! Tengok warna botol pun dah tau ๐Ÿคฉ . Berkenan? Roger sis ok 012-3043122 . #1212YLsale #holidaycatalogyoungliving #younglivingrawang
LAVENDER DREAM SET. . ๐ŸŒทBantal diperbuat daripada sekam einkorn semulajadi dan diisi dengan bunga lavender asli yang dihasilkan dari ladang di Provence, Perancis merupakan peneman yang setia ketika mengembara. Bantal yang selesa ini mudah dibawa dan anda akan menikmati keharuman lavender yang menenangkan di mana sahaja anda berada. . ๐ŸŒทLavender Liar tumbuh di pergunungan Provence dan menghasilkan minyak lavender yang paling istimewa di dunia dan menjadi pasangan yang paling serasi dengan Bantal Lavender Einkorn. . RM158 (Exc postage). . Follow ig @oilnurul.yleo @oilnurul.yleo @oilnurul.yleo Untuk IG Klik whatsapp di profil ๐Ÿ˜„ . Nak order boleh wassap saya. Nak senang Click ๐Ÿ‘‡ http://nurulrosli.wasap.my http://nurulrosli.wasap.my http://nurulrosli.wasap.my . Your Trusted Young Living Distributor, Nurul Rosli 012-2436707 #younglivingmalaysia #yleomalaysia #younglivingkualalumpur #younglivingdamansara #younglivingshahalam #younglivingsetiaalam #younglivingamanperdana #younglivingdenaialam #younglivingklang #younglivingbukitrajah #younglivingbukitberuntung #younglivingrawang #younglivingbatangkali #younglivingkualakububharu #younglivingtanjungmalim #younglivinghuluselangor #younglivingperak #younglivingipoh #younglivingjohor #lavendermalaysia #naturaloilsmalaysia
Set Ancient Oil yang sangat rare. Di jual sehari esok jee.. Yg ni memang menjadi rebutan sebab susah nak dapat. Tak dijual di YL malaysia tau Cuma boleh beli sehari je sempena 12.12 (Rabu) Khas untuk member Young Living. Jom korang yg nak selit order skali meh pm Kak Nurul. . Follow ig @oilnurul.yleo @oilnurul.yleo @oilnurul.yleo . Nak order boleh wassap saya. Nak senang Click ๐Ÿ‘‡ . http://nurulrosli.wasap.my http://nurulrosli.wasap.my http://nurulrosli.wasap.my Untuk IG Klik whatsapp di profil ๐Ÿ˜„ Your Trusted Young Living Distributor, Nurul Rosli 012-2436707 #younglivingmalaysia #yleomalaysia #younglivingkualalumpur #younglivingdamansara #younglivingshahalam #younglivingsetiaalam #younglivingamanperdana #younglivingdenaialam #younglivingklang #younglivingbukitrajah #younglivingbukitberuntung #younglivingrawang #younglivingbatangkali #younglivingkualakububharu #younglivingtanjungmalim #younglivinghuluselangor #younglivingperak #younglivingipoh #younglivingjohor
HOLIDAY CATALOG YOUNG LIVING DAH MUNCUL Start dari 12/12 sampai 19/12 Selagi stock masih ada ok Lambat order if abis jangan nangis bucu henpon nanti ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Ok tu dah siap seme details harga and spesifikasi barangan yang ON SALE . Sape berminat boleh terus whatsapp ira . Pembelian rm200 keatas layak dapat ole2 dari tanah bumi mekah or madinah (selagi stock masih ada) . "KEEP OILING & STAY HEALTHY" For order & consultation session ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป Eira Zainal Id:4087093 019-5205540 019-5205540 Or klik link kat bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป . SELF PICKUP AREA ๐Ÿ˜Œ ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #menaratm ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #stadiumselayang #younglivingmalaysia #younglivingessentialoils #youngliving #ylbydolceryna #younglivingselayang #younglivinggombak #younglivingbangsar #premiumstarterkit #premiumstarterkityoungliving #essentialoil #younglivingmurah #younglivingklcc #younglivingdamansara #younglivingrawang #younglivingkualalumpur #sayajualyoungliving #dolcerynaoilers
Akhirnya Young Living Malaysia Holiday catalog dah keluar!! . 2018 Holiday Catalog! . Boleh lah belikan untuk kegunaan diri sendiri atau hadiah kan untuk insan tersayang.. . Follow ig @oilnurul.yleo @oilnurul.yleo @oilnurul.yleo . Nak order boleh wassap saya. Nak senang Click ๐Ÿ‘‡ . http://nurulrosli.wasap.my http://nurulrosli.wasap.my http://nurulrosli.wasap.my Untuk IG Klik whatsapp di profil ๐Ÿ˜„ Your Trusted Young Living Distributor, Nurul Rosli 012-2436707 #younglivingmalaysia #yleomalaysia #younglivingkualalumpur #younglivingdamansara #younglivingshahalam #younglivingsetiaalam #younglivingamanperdana #younglivingdenaialam #younglivingklang #younglivingbukitrajah #younglivingbukitberuntung #younglivingrawang #younglivingbatangkali #younglivingkualakububharu #younglivingtanjungmalim #younglivinghuluselangor #younglivingperak #younglivingipoh #younglivingjohor #younglivingmurah
Have you achieved all your dreams you've set early this year? If you haven't, don't panic. A new year, a clean slate, a fresh start! Excite Essential Oil with its exotic scent will support and inspire a sense of energy and excitement during the holidays. Get ready to leap into the new year and get excited to trailblaze all your goals and ambition! #ylismylife #younglivingbukitjelutong #younglivingskudai #younglivingshahalam #younglivingeo #younglivingrawang #KeenOilers
Alhamdulilah... Finally dapat jugak jejak kaki kat sini. Perasaan tu,tak terungkap dengan kata2x. Sebab dah berbulan2x dok meratib nak ke sini,nak ke sini,nak ke sini. Nak merasa dengan deria tubuh badan sendiri. Perasaan tu,hanya orang yang sangat gilakan minyak pati sahaja yang tahu.๐Ÿ˜‚ Alhamdulillah Allah permudahkan. InshaAllah satu hari nanti nama dan gambar saya akan ada dalam Hall of Fame di HQ Young Living Malaysia ni sebagai Royal Crown Diamond ranker. Tahun depan sebagai Silver ranker.InshaAllah. Dengan izin Allah.Moga Allah permudahkan,moga Allah perkenankan. Percaya sebelum berjaya. InshaAllah.๐Ÿ˜˜ #iamblessed #countinggratitude #younglivingrawang #younglivingsungaibuloh #younglivingselayang #younglivingindependentdistributor
Ready for the big sale??? https://www.wasap.my/60123753174 https://www.wasap.my/60123753174 #youngliving #younglivingrawang #yleoayurazali #younglivingkualaselangor #younglivingselangor #younglivingfamily #younglivingkids
Stay tuned for more updates!! ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ . Follow ig @oilnurul.yleo @oilnurul.yleo @oilnurul.yleo . Nak order boleh wassap saya. Nak senang Click ๐Ÿ‘‡ . http://nurulrosli.wasap.my http://nurulrosli.wasap.my http://nurulrosli.wasap.my Untuk IG Klik whatsapp di profil ๐Ÿ˜„ Your Trusted Young Living Distributor, Nurul Rosli 012-2436707 #younglivingmalaysia #yleomalaysia #younglivingkualalumpur #younglivingdamansara #younglivingshahalam #younglivingsetiaalam #younglivingamanperdana #younglivingdenaialam #younglivingklang #younglivingbukitrajah #younglivingbukitberuntung #younglivingrawang #younglivingbatangkali #younglivingkualakububharu #younglivingtanjungmalim #younglivinghuluselangor #younglivingperak #younglivingipoh #younglivingjohor #premiumstaterkit #goshopmalaysia
My go to oil when iโ€™m stuck n overwhelmed..the feelings when your brain has too many tabs open at one time..the feeling when you feel that you are not good enough.. . Reach out for help..help will come in many ways..if not direct from your spouse..from your friends..from your colleagues... . Believe essential oil will make u feel more grounding, give you more clarity of thought, relaxation, confidence,feeling of strength n faith..it will also help you to reach for your true potential... . Envision will help to renew focus and stimulates creativity to achieve goals n dreams...it also helps to reawaken internal drive and independence to overcome fears and emotional blocks... . Soo what is your go to oil??? . #believeessentialoil #envisionessentialoil
Alhamdulillah Safely arrived . Ok esok ada sale besar besaran from YL Jangan lepaskan peluang ok . Sape mau sila whatsapp ira terus ๐Ÿ˜Š . . "KEEP OILING & STAY HEALTHY" For order & consultation session ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป Eira Zainal Id:4087093 019-5205540 019-5205540 Or klik link kat bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป . SELF PICKUP AREA ๐Ÿ˜Œ ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #menaratm ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #stadiumselayang #younglivingmalaysia #younglivingessentialoils #youngliving #ylbydolceryna #younglivingselayang #younglivinggombak #younglivingbangsar #premiumstarterkit #premiumstarterkityoungliving #essentialoil #younglivingmurah #younglivingklcc #younglivingdamansara #younglivingrawang #younglivingkualalumpur #sayajualyoungliving #dolcerynaoilers
Hey! as low as rm200 you can get an essential oil with membership. And. as low as rm357, you can get a diffuser + 3 essential oils with membership. Some people rasa nak oils yg lain than what are included in premium starter kit. hence, this basic set allows you to customize the oils based on ur preferences. Reach me if you wanna know more ok!. am more than happy to help... . 'Ain 012-6130337 http://ains16yleo.wasap.my/ http://ains16yleo.wasap.my/ http://ains16yleo.wasap.my/ #younglivingessentialoils #sayagunasayajual #premiumstarterkit #diffuser #YoungLiving #YoungLivingPuncakAlam #YoungLivingSaujanaUtama #YoungLivingKLCC #YoungLivingMalaysia #YoungLivingShahAlam #YoungLivingSetiaAlam #YoungLivingKualaSelangor #YoungLivingTanjungKarang #YoungLivingJeram #YoungLivingRawang #BazarPaknil #itsnotmedicineitsalifestyle
Hey! as low as rm200 you can get an essential oil with membership. And. as low as rm357, you can get a diffuser + 3 essential oils with membership. Some people rasa nak oils yg lain than what are included in premium starter kit. hence, this basic set allows you to customize the oils based on ur preferences. Reach me if you wanna know more ok!. am more than happy to help... . 'Ain 012-6130337 http://ains16yleo.wasap.my/ http://ains16yleo.wasap.my/ http://ains16yleo.wasap.my/ #younglivingessentialoils #sayagunasayajual #premiumstarterkit #diffuser #YoungLiving #YoungLivingPuncakAlam #YoungLivingSaujanaUtama #YoungLivingKLCC #YoungLivingMalaysia #YoungLivingShahAlam #YoungLivingSetiaAlam #YoungLivingKualaSelangor #YoungLivingTanjungKarang #YoungLivingJeram #YoungLivingRawang #BazarPaknil #itsnotmedicineitsalifestyle
Dah bersedia blom duit korang tue??? . Bukan takat shopee lazada..kedai hakak pun ade buat sale 12.12 ni dik oiii... . Ofkos barang2 young living..tp ni direct daripada trusted Young Living Independent Distributor...soo maknanya korang x perlu laa nak risau fake x fake ni... . R U READY????
Assalammualaikum..morning Ni sis nak bagitau, pada yang memang tengah mencari pure essential oils by Young Living and perlukan consultation yang cepat dan sangat bagus sila follow ig @ayufis85 ya. The best consultation you will get..promise ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ @ayufis85 @ayufis85 @ayufis85 Or https://www.wasap.my/60123753174 https://www.wasap.my/60123753174 #youngliving #younglivingrawang #yleoayurazali #younglivingkualaselangor #younglivingselangor #younglivingfamily #younglivingkids
Dah kate sambil2..soo sambil2 hakak amik barang yl...sambil2 hakak hantar barang..sambil2 explain sikit..sambil setelkan bayar kat IEM..sambil2 jumpa builder..ade laa 4 tempat hakak setelkan harini... . Tengah2 bulan..sambil2 buat itu inii..tau2 duit masuk.. . Korang nak tau ke sambil2 tue camna??? . #younglivingmalaysia #korangsambil2buatapa ???
Diffuser Khas untuk anak2. . Diffuser 2 dalam 1 . Beli diffuser dino untuk adik lelaki, Esok kakak pulak nak pakai, Tukar je cover diffuser, . Cinggg!!! Dah jadi diffuser girlish ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Essential Oils.. Bukan sekadar pewangi ๐Ÿ˜Š Boleh whatsapp je wawa ๐Ÿšฉ . ๐Ÿ WAWA YUSOFF ๐Ÿ“ฒ 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
. EN-R-GEE = ENERGY??? . Hahhh. One of very effective essential oil. Pada iolls la. Eo ni kesannye sgt awesome. Haha. Sgt berbaloi & sgt membantu.. haha.. Xpe, fiq listkan a few benefit of this EN-R-GEE oil ni :- . โœ”๏ธ Meningkatkan tahap kecergasan & tenaga โœ”๏ธ Memberikan fokus โœ”๏ธ Menjaga kesihatan mental โœ”๏ธ Meningkatkan kelancaran peredaran darah โœ”๏ธ Mengurangkan rasa letih & mengantuk . Cara nk guna pon senang je. Uolls boleh diffuse. Uolls jgk blh sapu di blkg leher utk boost ur energy. Selain tu blh jgk just sapu je di wrists. Easy-go! . . Well, many more Young Living essential oil have their own amazing effect. Want to know more about Young Living Essential Oil?? Want to meet up so u guys can try those EO??? . Pm fiq - 0125085587 0125085587 #younglivingmalaysia #younglivingkualalumpur #younglivingselayang #younglivingnegerisembilan #younglivingnilai #younglivingklia #younglivingbandarenstek #younglivinggombak #younglivingrawang #younglivingcyberjaya #essentialoils #energy #focus #wealthishealth
. Buat masa ni, saya tak pandang lagi reward percutian ke luar negara. Mungkin suatu hari nanti. . Dapat reward gini pun dah senyum sampai ke telinga tau. Next month boleh reedem point lak..dapat barang free lagi. . Ku sayang all my EOs...tak pernah tak bawak pegi mana-mana. Paling tidak la..Abundance tak keluar dari wallet. . Jangan tanya kenapa ku simpan Abundance dalam wallet. Ada lak yang jatuh hukum syirik lak nanti. Mulut korang semua bukan boleh percaya..๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ . Korang yang nak tau cara saya dapat barang free ni..come join my team..kat situ korang boleh tanya dan saya akan sharekan caranya..๐Ÿ˜‰ . . Till then... 'Essential Oil Bukan Sekadar Minyak' . . #younglivingselangor #senangbelajar #younglivingpuncakalam #younglivingessentialoils #naturalremedy #publika #bazaarpaknil #batukberkahak #deepsleep #yleo #fattzura #bazaronline #anakfokubelajar #hospitalsungaibuloh #younglivingbangi #anakfokus #premiumstarterkit #pskyoungliving #OleoAmity #younglivingsungaibuloh #hospitalserdang #younglivingrawang #minyakterapi #younglivingsaujanautama #aromaterapi #kpjdamansara #kpjselangor #mariayusoff
This blend I made with love for Meg. I didn't know that she had quite a bad migraine until Jackie told me a couple of days ago. After knowing that, I blend this and gave this to Meg yesterday. This morning she came to office and told me she had migraine all of sudden last night. she forced herself to sleep but fail. This oil blend popped out on her mind, she took it and just roll it on her head. Then she said subsequently she fell asleep just like that!. . Happy to hear that. a small gift from me to my dearly fren and it helps her!. . Share is love. love is share. keep it and use it Meg. All in there is love โค. xoxo #younglivingessentialoils #sayagunasayajual #premiumstarterkit #diffuser #YoungLiving #YoungLivingPuncakAlam #YoungLivingSaujanaUtama #YoungLivingKLCC #YoungLivingMalaysia #YoungLivingShahAlam #YoungLivingSetiaAlam #YoungLivingKualaSelangor #YoungLivingTanjungKarang #YoungLivingJeram #YoungLivingRawang #BazarPaknil #itsnotmedicineitsalifestyle
My boss pun dah sambar Premium Starter Kit yang ni today. Alhamdulillah. Selama ni she bought loose je. beli satu per satu oils. so dia memang tahu dah lah how good this essential oil. Suddenly today lepas lunch dia tarik 1 kerusi and sat next to me. . Then dia tanya why I bought so many oils and apa oils yg bagus selain oils yg dia dah pernah guna. Hence, talking to my boss. An accountant lady boss. We talk about numbers everyday kan. so, after a series of explanation & comparison. She decided this premium starter kit paling worth. Terus je dia cakap tolong belikan for her this kit. Siap suruh i analyse & share result for any oils out of this kit yg I cuba. So that whether she can buy pulak after that ๐Ÿ˜. . U know how it feels tak bila ada boss yg super understanding lepas tu ada same interest pulak dgn u. haih. click sgt!. . happy me โค. Thank you, Allah โค. Reach me if you wanna know more ok!. am more than happy to help... . 'Ain 012-6130337 http://ains16yleo.wasap.my/ http://ains16yleo.wasap.my/ http://ains16yleo.wasap.my/ #younglivingessentialoils #sayagunasayajual #premiumstarterkit #diffuser #YoungLiving #YoungLivingPuncakAlam #YoungLivingSaujanaUtama #YoungLivingKLCC #YoungLivingMalaysia #YoungLivingShahAlam #YoungLivingSetiaAlam #YoungLivingKualaSelangor #YoungLivingTanjungKarang #YoungLivingJeram #YoungLivingRawang #BazarPaknil #itsnotmedicineitsalifestyle
2 minggu lepas, anak2 flu. buat oils blend and massage every 1 hour sabtu & ahad dekat area spine, tapak kaki, batang hidung, dahi & kening. indeed it was a struggle. tp tak ada siapa cakap istiqomah tu mudah kan? ๐Ÿ˜‚. so yeah... alhamdulillah monday tu clear dah flu masing2. Now aulia batuk pulak smpai suara serak... boleh rasa lah tekak dia perit & sakit... so today nak cuba experiment: . 1) RC, copaiba & lemon, dilute with V6 Vege Oil Complex all blend into a roller bottle. ni kena apply & massage on the respective areas (to be shared later if it works) every 30 mins for today. and tomorrow tgk keadaan. kalau dah kurang, boleh reduce to 1 hour. . 2) diffuse RC + peppermint. lavender should be good to diffuse too. tp sebab dalam RC dah ada lavender, ibu mengamalkan langkah2 penjimatan jap ๐Ÿ˜‚. Hopefully it works well just like the flu bomb hari tu. when "playing" with these eo(s), mental ibu kena put in faith and tawakkal. anak2 mmg akan absorb aura dr ibu to stay healthy and to have a smooth recovery. so mind set ibu dulu + all the doa + tawakkal. pray hard this works. insyaAllah. aamiin. Reach me if you wanna know more ok!. am more than happy to help... . 'Ain 012-6130337 http://ains16yleo.wasap.my/ http://ains16yleo.wasap.my/ http://ains16yleo.wasap.my/ #younglivingessentialoils #sayagunasayajual #premiumstarterkit #diffuser #YoungLiving #YoungLivingPuncakAlam #YoungLivingSaujanaUtama #YoungLivingKLCC #YoungLivingMalaysia #YoungLivingShahAlam #YoungLivingSetiaAlam #YoungLivingKualaSelangor #YoungLivingTanjungKarang #YoungLivingJeram #YoungLivingRawang #BazarPaknil #itsnotmedicineitsalifestyle
I choose Purification for my Friday morning. Such a refreshing scent for me. Swipe left what Purification contributes to us. So much more. I will share later. I have to experiment it first then only I can share โค. Good morning people! Reach me if you wanna know more ok!. am more than happy to help... . 'Ain 012-6130337 http://ains16yleo.wasap.my/ http://ains16yleo.wasap.my/ http://ains16yleo.wasap.my/ #younglivingessentialoils #sayagunasayajual #premiumstarterkit #diffuser #YoungLiving #YoungLivingPuncakAlam #YoungLivingSaujanaUtama #YoungLivingKLCC #YoungLivingMalaysia #YoungLivingShahAlam #YoungLivingSetiaAlam #YoungLivingKualaSelangor #YoungLivingTanjungKarang #YoungLivingJeram #YoungLivingRawang #BazarPaknil #itsnotmedicineitsalifestyle
Refreshing our long weekend morning with this Peppermint ๐Ÿƒ. Reach me if you wanna know more ok!. am more than happy to help... . 'Ain 012-6130337 http://ains16yleo.wasap.my/ http://ains16yleo.wasap.my/ http://ains16yleo.wasap.my/ #younglivingessentialoils #sayagunasayajual #premiumstarterkit #diffuser #YoungLiving #YoungLivingPuncakAlam #YoungLivingSaujanaUtama #YoungLivingKLCC #YoungLivingMalaysia #YoungLivingShahAlam #YoungLivingSetiaAlam #YoungLivingKualaSelangor #YoungLivingTanjungKarang #YoungLivingJeram #YoungLivingRawang #BazarPaknil #itsnotmedicineitsalifestyle
next page →