#wd

387,796 posts

Loading...
Baru 1 botol #WD belum menjamin keJELITAan jika? 🤔 . 1 - TOKSIN bertan tan dlm badan 2 - MINUM air kosong pun seciput 3 - MINUM air manis bergelen 4 - TAK KONSISTEN guna WD . Semua ni kalau ada memang tinggal angan2 jela utk sihat cantik berseri. JIKA BARU 1 BOTOL LA . TAPI , ianya akan jadi KENYATAAN jika terus konsisten GUNA WD sampai dapat hasil yg diimpikan! InsyaAllah 🤗 . Kata nak syantikkk kan so sabarlah saiyunkk . Biar lambat asalkan selamat, takmo gelojoh gelojoh tauu. Lagipun dah ramai yang berjaya dengan WD hokeyyy. . Bagi yang baru berjinak jinak mencuba WD GOOD LUCK dear. Yang penting ingat #WAJIB konsisten dan air mesti cukup minum, insyaAllah hasilnya pun kebaboom gittewwww 😘 #Ciksao #Dont Give up #calitcalitcantik
Loading...
You can't buy happiness but you can but cars, and that is kind of the same thing! #carsales #carsofinstagram #autosales #usedcars #carstagram #cardealer ##luxurycars #carporn #dealership #pune #forsale #usedcarsforsale #wd
* 当日のデータ早く来ないかな〜🧸💭 * この写真は前撮り時のもので、 夕方〜夜にかけて撮影しました🌙 前撮りプランでは、昼or夕方開始か選択できます。 私は2着撮影希望だったので、昼はお色直しドレス、 夕方から挙式ドレスを着用して撮影していただきました。 大聖堂のステンドグラスは 昼と夜でまた違った雰囲気が出るので 両方経験できて良かったです💗 (このベールふわ〜写真も絶対撮りたかった👰🏻笑) * #卒花 #卒花しました #20181118 #卒花嫁レポ #セントグレース大聖堂 #ザストリングス表参道 #verawangbride #verawang #verawangfernanda #ヴェラウォンフェルナンダ #フェルナンダ #ヴェラウォン #ベール #三段ベール #ブライダルヘアメイク #ブライダルアクセサリー #2018秋婚 #大人婚 #ちーむ1118 #日本中のプレ花嫁さんと繋がりたい #ウエディングアンバサダー #結婚式 #weddingdress #wd #mydress * *
#BulletLovers ❤😘😘 #wd 👉@mr.jayswal111
【#weddingdress 】 ・ #WD #ドレス迷子 ・ 王道のビスチェタイプのふんわりシンプルドレスにするか。 か、こういうキャミタイプかオフショルもやっぱり気になる…。 すでに決めてしまったJennyPackhamとの相性もあるだろうから… 余計悩むむむむむむ。 ・ 早め早めに動いたつもりなので十分試着した感はあるけど。 まだ実際少し時間もあるし、さらに試着してみるか。 焦るにはまだ早いだろうけど。 11月中にサクッと決めて次に進みたいなー。。 (独り言) ・ #運命のドレス #weddingdresswithstraps #関東花嫁 #大人婚 #camisoledress #プレ花嫁さんと繋がりたい #プレ花嫁 #marry花嫁 #ウェディングニュース #東京花嫁 #ちび花嫁 #2019春婚 #ドレス試着 #ストラップドレス #みんなのウェディング #プラコレ #ドレス試着レポ #whiteweddingdress #ウェディングドレス #weddinginspiration #ハナフォト #キャミソールドレス #スパゲッティストラップ #2019年春婚
Свадебная красотка💍 . И необычное такое утро невесты и жениха в начале книги . Но, фотобукиши обречены... Обречены не видеть свет,солнце и парковские скамейки на ближайшие ,наверное,пол года🌫 Вот такие новости,друзья☕️ . 📔фотокнига на фото: #iv_photobook_premium #iv_photobook_weddingbook ▣20х20 💳цена: 2900р. (база) + 100р. (доп.разворот) • • #фотокнигаизвашихфото #фотоальбом #photobook #фотокниганазаказ #iv_photobook #wedding #weddingphotobook #wedbook #свадебныйальбом #свадебнаяфотокнига #wd #iv_photobook #хранитевоспоминаниякрасиво ⓘ ⓥ_ ⓟ ⓗ ⓞ ⓣ ⓞ ⓑ ⓞ ⓞ ⓚ [храните воспоминания красиво]
Terserlahhh keseriann muka awak 😍 suka saya tengok. Mehh la share awak guna ape ? Saya guna produk yang mampu milik je krim WD yang tengah #HOT sekarang nie 😍#calitcalitcantik Patut la berseri seri ajerr awak ye. Okay lahh say nak beli jugak #WD . Rugi la lambat saya cuba kalau tak sekarang dah cantikkk macam awak kan.. kannnnn 😁 Meh la booking cepat. Sebelum #luckydraw tamat ! Cantik dapat emas 916 pun dapat. Taknak ke ? Jom grab sebelum terlambat. 📲 www.wasap.my/60149985262/NakAwetMuda #miaWD #DealerAdleesyaBeauty #cubadulubarutahu #cantikdalamandanluaran #krimterbaik #diyakini_dipercayai_terbukti_berkesan #FreePostageSeluruhMalaysia
・ 結婚式が決まり、インスタで素敵な花嫁さんたちに憧れて始めたこのアカウント。これまでSNSとは無縁の生活だったし、まさか自分が顔出しするなんて思ってもいませんでした😂😂 ・ でもたくさんの素敵な方と接しているうちに、私も仲間に加わりたい、もっと自分を出したい、、 そんな風に思うようになり、今に至ります🙆‍♀️ ・ ・ 13名だけの小さな結婚式だし、強いこだわりもそれほどないし、なんなら地味だし! ・ ・ それでもたくさんの花嫁さんが素敵なお言葉をくださり、時には励ましてくださったり。そんなこんなで随分この居心地のいいアカウントに居座っていましたが、これでレポは一旦おしまいにしたいと思います。 ・ @2509mai こちらがプライベートのアカウントです😊こちらは顔出しなんてしてないし、あまり更新率も高くはないけれど、いろんな方の素敵な投稿を見てにやにやしているので、、よろしければこれからもお付き合いしていいよって優しい方は是非🙌🙌 ・ #wd #結婚式 #夏婚2018 #家族婚 #花卒 #花卒レポ #ガーデンウェディング #ナイトウェディング #テントウェディング #ガーデンウェディング #ガーデンパーティ #花卒
. 왔소이다 왔소이다! 외장하드~!! 이제 슬슬 담아볼까나!!!😊 . #wd #웨스턴디지털 #외장하드 #4tb #일상 #인친 #소통
KARTHIKEYAN 💗 SOUNDARYA shot by @ragulvijayakumar #WD #STUDIOWD #Prewedding #Wedlockdiaries #Weddingphotography #outdoor #sonyalpha #godox #magmod #bride #groom Follow us@ www.facebook.com/WedlockDiaries/ Website : http://wedlockdiaries.com/ © WedlockDiaries 91+ 8883322215
Amboiii saiyunkk abangg makin syantik sekarangg ni.Mudaa lahh auchhhh Baruuu lah nampakkk macam sebaya dengan abang opsss 🤭😬 Eaaa lahh dapatt cik somi yangg baruu niee umurr muda darii kitaa . Jadii hendakk atauu takk hendakk akakk terpaksa nampakk muda sama Tapi kini takk mustahil lagikk dengan #WD krim bagi jaminan untukk akakk Murni muda kembali. Umur sekarang 41 tahun sekarang semacam 30an dah nampaknyaaa . Baruu lahh kalauu kuar berjalan takk segan dah .Nampakkk suami isteri sebayaa jaaaa . Walaupun cik somi umurrnyaa lagi mudaa hiksss 😍 #luckydrawHQ #Teamfizabest
. . dell vostro 1310 CPU : core 2 dou RAM : 4GB HDD : 160 GB VGA : intel HD ♦️اندازه صفحه نمایش 14 اینچ ♦️ تضمینی و دارای مهلت تست ♦️کارکرده با ظاهری تمیز ♦️ مناسب برای کاربری اداری ، خانگی و صنعتی ♦️ خوش قیمت . سهند کامپیوتر میاندوآب خ 17 شهریور @sahandcss Tel : 452 452 24 . . #میاندوآب #قوشاچای #لپتاپ_استوک #لپتاپ #سهند_کامپیوتر #استوک #سازگار #آونگ #ماتریکس #آواژنگ #سایبر #سریر #سدید #سداد #sony #dell #msi #asus #lenevo #samsung #hp #pixel #acer #adata #wd #segate #tplink #tenda #geforce #apacer . .
A long long time ago with a fellow named Ryoe. #freightgraffiti #losangeles #boxcar #graffiti #aub #wd #antes #rustoleum #killscraps #sgv
What is @csmotorsports_guy saying at this moment right here?
Доброе утро!☕🍫#среда . . 🔮Всегда надо продолжать делать то, что вы делаете. 🔮Нужно идти дальше и не сдаваться. 🔮Самое важное — это верить в себя. 🔮Если ты не веришь в себя, то никто другой не поверит. . . 📌Заполни анкету на регистрацию⬇️ (Беларусь🇧🇾 и Россия🇷🇺) http://milatselesh.farmasi-online.biz . 🎯Мин.сумма для заказа 20р(Беларусь) 🎯Мин.сумма для заказа 3500р(Россия) . Продукция FARMASI ❌не содержит: парабены, триклозаны, тяжелые металлы, ГМО, фосфаты, формальдегиды и фталаты. Продукция гипоаллергенна,не содержит искусственных красителей и животных компонентов. . ♻️Сертификаты➡️ HALAL, GMP, ISO 9009 . ♻️Farmasi- натуральная 🕌турецкая косметика . 📲Viber +375 33 387 71 74 мтс . #миленателеш #жодино #farmasizhodino #жодино2018 #zhodino #zhodinogram #zhodinocity #минск #гомель #брест #гродно #витебск #беларусь 🇧🇾 #жодино 🏰🏩🏨 #бизнесвинтернете #farvp #свойбизнес #beautybusiness #kh #officedesign #wd #mkhitaryan #bujoinspiration #cthulhu #sfsph #igers
INGAT WD UNTUK ATASI MASALAH KEDUTAN AJE KE? _________________ Post ni khas untuk uolss yang alami masalah jerawat teruk. Dah pakai memacam tapi masih tak berhasil. Malah lagi teruk adalah! Jadii, lin suka sarankan, pliisss calit #wd ni sentiasa. Zat zat di dalamnya akan serap masuk dalam pembuluh darah. Dari situ,.perlahan lahan ia akan membersihkan punca punca jerawat, segala kotoran dan sekaligus mencantikkan kita dari dalam. Korang nak tunggu lagi ke? Jangan biarkan jerawat tu masih bermaharajalela. Jomm nyahkan dengan WOMEN DESIREE CREAM TRIPPLE ADVANCE. #Seremban #wdta
At the park.
A great year of racing in the WAJMCC club series earned @skye_graham626 1st overall in 65cc A grade & @dylandixon741 also taking 1st overall in 85cc SW A grade. Very proud of the efforts these kids put into their racing & training this season! 🏁 • • Shout out to our sponsors & supporters @youneek_kustoms @skdesignsaus @spmotoseats @prox_racing_parts @whatdisability @oakley @oakleyaus_nz @pipeking72 @mxserviceparts @mindariemotorcycles @all_things_shellnatural • #youneek_racing #youneek_kustoms #youneekteam #teamyouneek #oakleyaus_nz #oakley #whatdisability #skdesignsaus #spmotoseats #all_things_shellnatural #proxracingparts #pipeking72 #mxserviceparts #mindariemotorcycles #mxsp #skda #wd #yr #yk
THE SUBJECT FOR TODAY note: I'm really proud of these!!! please don't let them flop reposts and story shout outs greatly appreciated!!! tags: #stevenuniverseedit #stevenuniverse #su #pinkdiamond #bluediamond #yellowdiamond #whitediamond #PD #BD #YD #WD #edit #edits #amv
. . 全国タマリスワインド駅伝 . . 優勝しました~!!!!! . . ありがたいことに第3区では区間賞もいただきました✨✨✨ . . 5月に関東予選があり、初めてのパーパスで不安なこともありましたが代表メンバーに選ばれ、この素敵な5人のメンバーで全国に出場しました! . 自分では考えられないスピードかつ綺麗に巻く事がとても難しく何よりみなさんの足を引っ張ることはしたくないと思いながら練習してきて前日も不安しかなかったですが、本番は緊張することなく巻くことだけを必死に考えてあっという間の時間でした!!😊 . . , こんなに嬉しくて感動する表彰式は初めてです😭😭✨ . これも美容学生の時からワインディングをしてきたからできたことだと思います!! . やってきたことは無駄なことじゃないなって本当に思います☺️✨ . . 最後の動画は本当に感動するとこです😢😢 . . この先輩方と来年の5月夢のハワイ旅行行ってきます~🌺🌴 . #タマリス #ワインド駅伝 #ワインディング #オールパーパス #全国大会 #優勝 #コンテスト #美容学生 #美容師 #wd #ハワイ #ケンジグループ #ぶらうん #brown #いいね返し #フォローミー #lfl
🍂🍂🍁Sometimes in life you fall but one day things will pick up... Take the chances even if it means failing, getting back up is where you learn and become your best... Life is an opportunity so let’s go out and grab our opportunities 🍁🍂🍂 .. .. .. .. #appleunionsquare #love #fall #thanksgiving #video #likes #instagram #me #falls #explore #famous #America #usa #ca #sf #ny #mi #tx #wd #yemen #sanaa #aden #ksa #kuwait #uae #صنعاء #اليمن #اكسبلور #مشاهير #hatersgonnahate
Dah giveupp pakai memacam skincare! Yelahh dah guna bermacam jenis skincare dari murahh ke mahal semua sama je. Berubah habis kulit dia 😱 Parut parut jerawat degil pun zassss hilang. Best kan kalau calit #WD ni, mudah dan cepat meresap sapp dalam 3 saat. WD memang fokus untuk #Mencerahkan #Menganjalkan #Menegangkan serta kembali #AwetMuda . Bergembiralah. Cantik jelita itu sentiasa milik awak. Gaji nanti apa kata rewardkan diri sendiri dengan WD. Bukan sekadar luaran je. #Krim_Kalis_Usia #COD :Seremban&Berhampiran
Apa kaitan #WD dengan #KURUS ? ========================= . . Dalam krim wd ni ada #EkstrakPuerariaMirifica . . . Fungsi herba ni untuk -melangsingkan badan, -menambahkan jisim badan tanpa lemak -membentuk, memontok dan merampingkan badan tanpa benjolan lemak dan selulit -mencantikan badan tanpa menggeleber. -Menstabilkan metabolisme badan. . . Sebab tu yang kurus leh gemok, yang gemok leh kurus. Dapat tak 😘 Wow!!! Hebat kan 👌👌👌 #bentukbadan #beratbadanideal #kuruscepat #shape
Makin lama konsisten WDTA nie makin cantik cantik kulit muka, banyak kejutan wdta bagi sampai orang tengok kulit muka kita rasa teruja tau, sebab pipi pink semulajadi itu memang wujud 😍 . . Tapi nak natural pinkish pinkish tu, dalaman mesti kena bersih dulu. Sebab tu wdta dirumuskan khas untuk merawat kulit dari dalam sekaligus dalaman kita pun akan bersih jugak. Haaaa, magik kan?☺ . . Nie bukan zieha yang cakap ye. Customer yang bagi testimoni sendiri. Jangan tak percaya, zaman sekarang nie calit calit pun boleh cantik dah. Semuakan di hujung jari.😂 Tak perlu nak sapu sapu dekat muka, dekat nadi je pun dah cukup uolls. ♥ . . Ada yang nak cuba, nak tanya info dlu pun boleh wassap je kak ina tau. 📱www.wassap.my/60177948951 #sayapakaisayajual #calitcalitcantik #wdta #wd #sayajual #kulitkusam #jerawat #jeragat #skincare #cantik #blackhead #awetmuda
NAK CANTIK DENGAN MUDAH? #WD KAN ADERRR!😍 Nak cantik tapi jenis maleh nak shake shake nak telan menelan itu ini pakai je WD. Calit kat 3 point nadi jurr. Berdesupp laju segala zat zat aktif WD memproses. Best kan! ️Kenapa WD pakai kat nadi? Sebab WD ni krim yang gunakan bioteknologi nano. Mampu membuat resapan jauh ke dalam kulit untuk membina sel sel baru dan menguatkan jaringan kolagen. WD ni bukan SKINCARE, bukan KRIM BIASA BIASA. Tak sama macam krim yang lain. Sebab guna teknologi yang advance gituuu. Molekul melokul halus mudah menyerap terus kelapisan kulit. Sebab tu hanya perlu sapu di nadi nadi untuk dapat kesan yang baik pada kulit. Yerlah nama pun teknologi yang advance kan? Cara guna pun advancelah. Takkan sama cara guna macam krim yang biasa. Yang pasti ia BERKESAN. Ramai yang puas hati dengan keajaiban krim WD yang luar biasa ni. Bila kulit makin Cerah Anjal Tegang dan Awet Muda. Hati manyak shuke makin bermunga munga. Githewww Nak bawak pegi memana pun #SENANG , even obersea pun masuk je dalam handbag. Dalam kereta nanti pun sesambil silang kaki layan lagu syantik calit kat nadi tu😚 Sonokk ehhh? #CalitNadi #CantikSatuBody #calitnadicantiksatubody #dealersp #pengedardiperlukan
2018 Turkey Bowl 🍗 #33 #griff #white >red #WD >WS #LGR
❤Women Desiree Triple Advance❤ CALIT CALIT DI NADI WAJAH TAMPIL LEBIH JELITA, AWET MUDA DAN MEMPERSONA. Fungsi Krim #WD 1.Menaikkan seri wajah 2.Mencerahkan kulit(Glowing) 3.Menegang dan memantapkan tisu kendur 4.Membantu mengatasi/mencegah masalah jerawat dan jeragat 5.Masalah eyebag 6.Membantu mencerahkan kulit kusam dan tona tidak sekata. 7.Mengurangkan kesan Parut 8.Megurangkan Blackhead 9.Mengurangkan kulit berminyak 10.Menjaga kelembapan kulit 12.Antipenuaan(awet muda) Haaa uolss taknak ke tampil luar dari biasa??Taknak ke nampak lebih muda dari usia sebenar. Mestilah nak kann... Kalau nak jom inbox kami untuk info lebih lanjut.Serius tak menyesal.. WhatsApp 👉 www.wasap.my/60185746256/WDTA
Delta Solutions S.A. fortalece el posicionamiento de cables UTP Polaris Los directivos de Delta Solutions S.A., distribuidor de soluciones de Infraestructura IT para datos y energía, hacen un balance del trabajo realizado junto a Polaris para la comercialización de Cables UTP. . . . Te invitamos a nuestra web para saber las últimas novedades en seguridad electrónica. www.revistainnovacion.com . . . #Intersec #Revistainnovacion #Fiesa #bigdipper #puntocontrol #inteliktron #dxcontrol #hdi #abloy #wd #intelektron #dahua #hikvision #seagate #Ddialer #honeywell #softguard #siera #argseguridad #bigdipper #abloy #casel #cas #drams #electrosistemas #euricerco #fiesa #hid #pct #dxcontrol #tanix #tds #sps #fiesa #sps #Ctstsearg
Makin lama konsisten WDTA nie makin cantik cantik kulit muka, banyak kejutan wdta bagi sampai orang tengok kulit muka kita rasa teruja tau, sebab pipi pink semulajadi itu memang wujud 😍 . . Tapi nak natural pinkish pinkish tu, dalaman mesti kena bersih dulu. Sebab tu wdta dirumuskan khas untuk merawat kulit dari dalam sekaligus dalaman kita pun akan bersih jugak. Haaaa, magik kan?☺ . . Nie bukan zieha yang cakap ye. Customer yang bagi testimoni sendiri. Jangan tak percaya, zaman sekarang nie calit calit pun boleh cantik dah. Semuakan di hujung jari.😂 Tak perlu nak sapu sapu dekat muka, dekat nadi je pun dah cukup uolls. ♥ . . Ada yang nak cuba, nak tanya info dlu pun boleh wassap je zieha tau. 📱www.wassap.my/0167827953/wdta #sayapakaisayajual #ziehadealeradleesya #calitcalitcantik #putrajaya #cyberjaya #wdta #wd #sayajual #kulitkusam #jerawat #jeragat #skincare #cantik #blackhead #awetmuda
2018 Turkey Trot 🍗 #17 #harry #WD >WS #LGR
、 WD/CD 決定しました👗🖤 WDはキヨコハタ #KH1001 ♡♡ 初めてこれを着た時からビビッときていて、他にも何着か試着したけどこれを超えるものはなかった☺️♡ふわふわのチュール感と胸元のキラキラ感、後ろのくるみボタンがお気に入り♩値段だけは可愛くなかったけど、「WDは1番妥協しちゃいけないとこだよ」という後押しによって決めちゃいました😘💭 、 CDは#ジルスチュアートの #jil0241 ❤︎ 初回で仮予約をしていたけど、#キヨコハタ の#宇宙ドレス にすごーーく惹かれて仮予約を外したんですが、変更してから迷いが出てきて、元々淡い色が着たいと思っていたのもあったので、旦那さんや母と一緒に行った時に何回も両方試着して結局ラベンダーへ変更🍃❤︎ WDよりCDのが迷いまくったけど、大満足☺️☺️💜結局どっちのドレスも、1番最初の試着で着たやつでした!w サイズ寸法もしたから体重管理頑張らないとやばい😂😂 、 #プレ花嫁 #ちーむ0302 #アルカンシエル #アルカンシエル横浜 #ドレス試着 #ドレス決定 #WD #CD #キヨコハタ #ジルスチュアート #👗💐
SIAPA LAGI YANG TAK KENAL WD? Nak perkenal kan WD lagi pagi ni. Nama saya #WD sekarang dah upgred formula 3 kali ganda lebih cepat kesan memang WOW. Siapa yang dah kenal dengan saya pasti akan jatuh cinta dengan keberkesannya.Kuasa Calitan yang membuatkan ramai wanita bertukar menjadi lebih #awetmuda 5tahun dari usia. bukan itu jer, Kulit yang semakin cerah tone by tone seluruh tubuh badan.Pipi makin tegang dan anjal. Kulit geboo seperti membelai kulit baby, lembutt sangatt .Tiada lagi masalah kulit yang merungsingkan. Setiap calitan terasa kesegarannya,sesegar bau #lavender yang ada di dalam kandungan bahannya yang amat mengasyikkan.Semakin hari semakin tenang dan semakin bahagia dengan perubahan positif yang di alami setiap hari. Apalah sangat pelaburan yang di keluarkan untuk WD,Berbanding apa yang di miliki selepas berkenal kenalan dengannya. Orang kata tak kenal tak cinta.Dah kenal terus jatuh cinta ❤ Tambah jatuh cinta lagi kalau orang tersayang puji "Makin cantik Isteri abang" ahaiiii senyum simpul macam diawangan rase 😂 Wasap 019-3693393 #WD #CalitCalitCantik #adleesyabeauty #dealeradleesyabeautykl
⊹ the feeling when it’s only tuesday 😌 ⊹
First actually piece of the very expensive puzzle that is my future edit/streaming rig arrived today! I'll keep telling this story every time I buy new or more memory.... Back in high school when we got new computers for architecture class we all lost our freaking minds over 12GB of storage! "We'll never run out of space now!" Haha. #imold #nvme #m .2 #ssd #wd #buildingmyowncomputer #piecebypiece #boardgames #boardgamemedia #videoediting #livestreaming
Nitro Buggy lista final de pilotos! 🔥🔥🔥 Nitro Buggy lineup for the CNC 2018 Costa Rica is on fire! #vpfuelracing #hobbydepot #mdcomunicaciones #jumpcenter #WD
* ウェルカムボード 作りました⋆̥*̥̥⋆̥ . 無料素材サイトから テンプレートをダウンロードしました👐🏻 . . *:.。..。.:+・゚・✽:.。..。.:+・゚・✽:.。..。.:+・゚・✽:.。..。.* . #結婚 #結婚式 #結婚式準備 #結婚準備 #プレ花嫁 #花嫁準備 #全国のプレ花嫁さんと繋がりたい #みんなのウェディング #ナチュラルウェディング #wd #節約ウェディング #wedding #weddingdress #2019春婚 #2019冬婚 #ちーむ0216 #diy #ウェルカムボード #ウェルカムボード手作り
Witch Doctor Version 7.20 😘😘 #dota2 #withdoctor #wd
色んな方に意見をもらい、ウェディングドレス、カラードレス共に決まりました😍 たくさんたくさん悩んだから、今はスッキリ✨✨ 画像のウェディングドレスではありませんが🤣🤣🤣笑 意見をくださった方、本当にありがとうございました♥️m(_ _)m #プレ花嫁 #花嫁準備 #WD #ウェディングドレス #ウェディングドレス試着 #カラードレス #花嫁さんと繋がりたい #ドレス迷子 #意見求む #運命のドレス探し #アニヴェルセル #アニ婚
Amboiii saiyunkk abangg makin comel sekarangg Mudaa lahh auchhhh Baruuu lah nampakkk macam sebaya dengan abang opsss 🤭😬 Eaaa lahh dapatt cik somi yangg baruu niee umurr muda darii kitaa . Jadii hendakk atauu takk hendakk akakk terpaksa nampakk muda sama Tapi kini takk mustahil lagikk dengan #WD krim bagi jaminan untukk akakk Murni muda kembali. Umur sekarang 41 tahun sekarang semacam 30an dah nampaknyaaa . Baruu lahh kalauu kuar berjalan takk segan dah .Nampakkk suami isteri sebayaa jaaaa . Walaupun cik somi umurrnyaa lagi mudaa hiksss 😍
Ada yang tanya WD niee krim dia jenis cair ke? Niee kak nor nak habaq kat hampa naa. Krim #WD jenis likat dan pekat. So jangan risau coz tak mudah tumpah. Ada lagi yang tanya, calit wd boleh solat tak? Opkoslah boleh sayangg, coz WD jenis water base. Bukan jenis waterproof atau bahan yg menghalang air dan sebagainya so, Tak perlu risauuu hokeyyy✌ Jom guna WD tanpa was was.😉 #Krimsusukmoden #Kesan3KaliGanda
Yo @chadmoney @cheflesterwalker if we leave the game alone will the fans still love us. Big S/O to @chadmoney rocking out with his “I Love The Game “ 🤴🏾 make sure you turn the faucet off 🚧🚧⚠️⚠️💧💧. #wd #wolvoline #wolfseason #wolfspeech #🐺🌑🐺🌑🐺🌑🐺🌑🐺🌑🐺🌑🐺🌑 #👆🏾👉🏾👆🏾👉🏾👆🏾👉🏾👆🏾👉🏾👆🏾👉🏾👆🏾👉🏾👆🏾👉🏾 #if #you #make #it #they #will #come #howl @meillhowlback #WOTN #FOLLOWTHE 💧
❤Women Desiree Triple Advance❤ CALIT CALIT DI NADI WAJAH TAMPIL LEBIH JELITA, AWET MUDA DAN MEMPERSONA. Fungsi Krim #WD 1.Menaikkan seri wajah 2.Mencerahkan kulit(Glowing) 3.Menegang dan memantapkan tisu kendur 4.Membantu mengatasi/mencegah masalah jerawat dan jeragat 5.Masalah eyebag 6.Membantu mencerahkan kulit kusam dan tona tidak sekata. 7.Mengurangkan kesan Parut 8.Megurangkan Blackhead 9.Mengurangkan kulit berminyak 10.Menjaga kelembapan kulit 12.Antipenuaan(awet muda) Haaa uolss taknak ke tampil luar dari biasa??Taknak ke nampak lebih muda dari usia sebenar. Mestilah nak kann... Kalau nak jom inbox kami untuk info lebih lanjut.Serius tak menyesal.. WhatsApp 👉 0148451548
Just got in a Western Digital My Book 4TB where the drive suddenly stopped powering on. Customer was ready with their G-RAID 4TB transfer drive to speed up the recovery process! Let’s get to work and see what’s wrong with this WD drive! https://www.fivestardatarecovery.com/data-recovery/western-digital/western-digital-book-data-recovery/ #data #datarecovery #datarecoveryservices #computers #laptops #harddrives #westerndigital #wd #seagate #gdrives #mybook #toshiba #losangeles #glendale #mac #apple #deletedfiles #techs #tech #experts #computerexperts #specialists #technicans #SSD #solidstatedrive
If you don’t plant 🌱 your seeds how do you expect to flourish . Big S/O to W.I.T (W🐺LF IN TRAINING) Trey for mean pose @chadmoney @cheflesterwalker 💯. #wd #wolvoline #wolfseason #🐺🌑🐺🌑🐺🌑🐺🌑🐺🌑🐺🌑🐺🌑 #👆🏾👉🏾👆🏾👉🏾👆🏾👉🏾👆🏾👉🏾👆🏾👉🏾👆🏾👉🏾👆🏾👉🏾 #if #you #make #it #they #will #come #howl @meillhowlback #WOTN #FOLLOWTHE 💧
MONITOREO Líneas telefónicas fijas en extinción Las líneas telefónicas fijas están más cerca de ser historia que actualidad. Esto afecta evidentemente al negocio del monitoreo. Encontrar una solución que resulte competente ha sido motivación para el departamento de ingeniería y desarrollo de DX Control que ha desarrollado un comunicador único: DX FULL WIFI, que permite un control total del panel de alarmas, utilizando la instalación preexistente en el domicilio del cliente. . . . . Te invitamos a nuestra web para saber las últimas novedades en seguridad electrónica. www.revistainnovacion.com . . . #Intersec #Revistainnovacion #Fiesa #bigdipper #puntocontrol #inteliktron #dxcontrol #hdi #abloy #wd #intelektron #dahua #hikvision #seagate #Ddialer #honeywell #softguard #siera #argseguridad #bigdipper #abloy #casel #cas #drams #electrosistemas #euricerco #fiesa #hid #pct #dxcontrol #tanix #tds #sps #fiesa #sps #Ctstsearg
JUHA JAPON FESTIVAL シルバー賞✨ 1年生最後のコンテストで自分で納得できる作品を作れてよかった! とても楽しかった! こんなに上手になれたのも先生、先輩方のおかげです。 引退は寂しいですが、先輩達のようにかっこよくなれるよう頑張ります! 本当に感謝しています。今までお疲れ様でした😊 そして1年生のコンテスターのみんなこれからも一緒に頑張ろうね👍みんながいなかったからこんなに頑張れなかったと思います。いつも文句ばっか言ってるけど私なりの愛情ですこれからもよろしくね💩 #wd #ワインディング #juha #美容学生
・ ・ JUHA JAPON FESTIVAL2018✨ ・ ・ 先生や先輩、友達と色んな人のおかげで見事優勝することが出来ました!!!🎉🎉🎉 ・ 前回のコンテストですごく悔しい思いをしたので今回は絶対優勝する気持ちで臨みました、でも本当にGOLD頂けるとは思ってなかったので心底嬉しいです🤣 ・ ・ 自分のWDのために時間を割いてくれた先生方、嫌な顔せず丁寧に教えてくれた先輩方、そして何より心から応援してくれた友達には本当に感謝しています😌😌 ・ ・ これが1年生最後のコンテストだったので、悔いなく楽しく終わることが出来ました✨やっとRevoの先輩方にもいい報告が出来ます🙌 ・ ・ 来年もたっくさん大会があるのでひたすら巻こうと思います! ・ ・ ・ 応援してくれた方々本当にありがとうございます!! ・ #美容師 #美容学生 #パリ美 #柏 #千葉 #JUHA #WD #ワインディング #コンテスト #メンズ #レディース #カット #カラー #ブリーチ #モデル #イルミナカラー #ハイライト #ローライト #バレイヤージュ #3Dハイライト #1年 #優勝 #GOLD #ブリッツレボルト
#omg #walkingdead #wine lol to funny 😆😂🤣 #comedy it must taste like shit since it’s in the sale section at @ralphsgrocery . . . . . . . . . . #wine #wineconnoisseur #walkingdead #wd #walkingdeadfan #winefans #winelovers #wineo #wineoclock #alcohol #drink #drunk #lovewine #wine #vino #letsdrink #zombies #halloween #groceryshopping #lol
next page →