#watermelonmask

2,675 posts

Loading...
Fayce foundation will make your face more radiant and glowing throughout the day as well as treating all kinds of facial skin problems.๐Ÿ˜ . Hanis Zalikha is wearing Fayce Foundation code Sonata๐ŸŒธ . Fayce Foundation: RM69 Fayce Buriti Oil: RM69 Combo Foundation + Buriti Oil: RM125 (saving RM13โค) . Get free tester Watermelon Mask for every purchase of combo deals!๐Ÿ‰๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Ws 010-7002027 or just click link on our bio to order . #aliahealthbeauty #fayce #faycebyHanisZalikha #faycefoundation #fayceliquidfoundation #faycesonata #fayceautumn #faycespring #faycesummer #fayces #fayceprimeroil #buritioil #arganoil #faycesleepingmask #faycewatermelonsleepingmask #faycewatermelonmask #watermelonmask #fayceteam #faycesquad #faycelovers #faycekl #faycebangi #faycekajang #fayceputrajaya #faycebsp #faycebandarseriputra #faycenilai #fayceselangor #faycemy #faycemalaysia
Loading...
Dear Faycers, we have an announcement to make! . With every purchase of combo set, you will get a free tester for our next product? Whuttt? Oh yass!! . It is a Watermelon sleeping mask!!! Itโ€™s fruity , cute and yummy!!! . With watery gel texture, you can use it as a wash off mask (10-15mins) or sleeping mask!!! . So what are you waiting for? Grab your tester now ๐Ÿ˜ . . COMBO FOUNDATION + BURITI OIL: RM125 . . Ws 010-7002027 or just click link on our bio to order . . #aliahealthbeauty #fayce #faycebyHanisZalikha #faycefoundation #fayceliquidfoundation #faycesonata #fayceautumn #faycespring #faycesummer #fayces #fayceprimeroil #buritioil #arganoil #faycesleepingmask #faycewatermelonsleepingmask #faycewatermelonmask #watermelonmask #fayceteam #faycesquad #faycelovers #faycekl #faycebangi #faycekajang #fayceputrajaya #faycebsp #faycebandarseriputra #faycenilai #fayceselangor #faycemy #faycemalaysia
Dear Faycers, we have an announcement to make! . With every purchase of combo set, you will get a free tester for our next product? Whuttt? Oh yass!! . It is a Watermelon sleeping mask!!! Itโ€™s fruity , cute and yummy!!! . With watery gel texture, you can use it as a wash off mask (10-15mins) or sleeping mask!!! . So what are you waiting for? Grab your tester now ๐Ÿ˜ . . COMBO FOUNDATION + BURITI OIL: RM125 . . Ws 010-7002027 or just click link on our bio to order . . #aliahealthbeauty #fayce #faycebyHanisZalikha #faycefoundation #fayceliquidfoundation #faycesonata #fayceautumn #faycespring #faycesummer #fayces #fayceprimeroil #buritioil #arganoil #faycesleepingmask #faycewatermelonsleepingmask #faycewatermelonmask #watermelonmask #fayceteam #faycesquad #faycelovers #faycekl #faycebangi #faycekajang #fayceputrajaya #faycebsp #faycebandarseriputra #faycenilai #fayceselangor #faycemy #faycemalaysia
Itโ€™s the final day of Chinese New Year celebrations but weโ€™re still feeling festive! ๐ŸŠ๐ŸŠ treated your skin to some juicy watermelon yet? Hydrate, soothe, glow! #byeggs #foodforyourskin #MyWatermelonRoutine
Nangis tengok tekstur watermelon 5 minutes mask & scrub ni tau ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ‰โœจ apa geram sgttt. Gooey, bubblegum-y. Eeee serius rasa nak makan sebekas! Hahah. Kalau cium bau dia... korang akan tringat bubble gum watermelon yg kita makan kecik kecik dlu. Geng geng 90s can relate to this ๐Ÿ˜‚ . Belum terlambat kalau korang nak order limited edition watermelon 5 minutes mask & scrub ni. Klik link kat bio to purchase ๐Ÿคณ๐Ÿป Satu ni RM45 only nak order boleh klik link di bio ๐Ÿ’‹ . #Temyracle #Watermelonmask #watermelonscrub #watermelon #mask #scrub #naturalmask #naturalscrub #skincare
Our creamy Tea Rose Clay Mask is formulated with rosehip oil to reduce fine lines, scarring and repair skin damage! Get rosy skin today ๐ŸŒน๐ŸŒน #byeggs #MyGelatoFace #foodforyourskin
Good news!!! ๐Ÿค— Untuk yg blum dapat hari tu.. my boss @beautystore.bn kan restock 3rd batch ..so please.. book now sis, to avoid dissapointment๐Ÿ˜Š $18 only #temyraclebrunei #teamhaniyyah #watermelonmask #organicproduct #tutongagent
Promotion extended! Purchase our combo set(foundation and buriti oil) at $56 will be entitled with: ๐ŸŒธFree watermelon mask(tester size) ๐ŸŒธFree smartpac postage ๐Ÿ‰๐Ÿ‰ Get yours today while stocks last! DM us to purchaseโค๏ธ . #fayce #faycewatermelonmask #upcomingproduct #faycemy #faycesg #mask #daretofaycesg #faycesingapore #watermelonmask #beauty #skincare #sleepingmask #faycefoundation #fayceburitioil #foundation #makeup #makeupsg #mua #muasg #lightweightfoundation #buritioil
tergoda nyaaa lahai tgk tekstur dan warna nyaaaaa. mengundang betul laaa. follower2 sekalian tak tergoda ke tgk si watermelon nie? boleh risik2 dulu. berkenan boleh dm sis hokeyyyyy #temyracle #marang #kualaterengganu #dungun #temyraclesyemesticari #homemade #watermelonmask #hydratingmask
Tuuuuudiaaaa mengancam betoi warna ๐Ÿ‰ ni. Tengok je tau dah tau ofkos sedap. Apatah lagi kalau sapu kat muka. Rasa sejuk suwitttt lembutttnyaaaaa lahaiiii. Yang dah nampak tu takkan nak tengok saje? Separuh dari stok yang kakak ada dah dipinang orang. Laku keras betul si ๐Ÿ‰ ni. Yelaaa..LIMITED EDITION kannn. Jadi memang ramai laa #temyraclefairies yang marathon berebutkan #watermelonmaskandscrub ni. Gittttttuuuuuu! #temyraclescrub #temyraclebeauty #watermelonmask #watermelonmaskandscrub #watermelon #ubatparut #ubatputih #ubatjerawat #scrubhomemade #scruborganik #sayajualscrub #sayajualtemyracle #agenttemyracle #temyraclemelaka #agenttemyraclemelaka #codmelaka #possetiaphari #posseluruhmalaysia
O3+ @plungeusa Watermelon Glow Mask got us like ๐Ÿ˜ #ShopO3plus #o3plusworld #WatermelonMask #GlowMask #Mask #Skincare
mask yg dapat kecutkan pori2 korg yg terkangkang luas tu yer. sape2 nak boleh dm #watermelonmask #marang #dungun #temyracle #temyraclesyemesticari #scrubhomemade
What do we want?! SLEEPโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € When do we want it?! ALL THE TIMEโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € As a professional sleep expert, I feel it's my duty to let you all in on my sleep secrets. First off, turn your dang screens off at least an hour before bed. I promise it will help you get in zen mode for sleep. I usually take a suuuuppperrr hot bath and then spray my pillow with some lavender mist and pull out a good book.โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € As for my skin, I'm a huge fan right now of the @Laneige_Us sleeping masks. They really leave my skin hydrated and fresh in the morning.โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € I do really enjoy the new @glamglow Good In Bed moisturizer. It smells like fruit and is thick enough to really hydrate my skin. โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € The @freshbeauty Lotus Youth Preserve Sleep Mask is another really nice newcomer to the sleep scene. It's not super heavy and feels really nice on the skin. Results have been good too.โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Do you use any sleep masks?โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € .โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € #Isleptwithlaneige #laneigeus #bathandbodyworks #bbw #glowrecipe #watermelonmask #Sleepmask #sleepgoals #sundayriley #renbeauty #freshbeauty #glamglow #goodinbed #hellosexy #lavendersleepmask #lavender #lotusyouthpreserve #evercalm #discoverunder5k #beautyblogger #skincare #sleepcare #selfcare #loveyourselfie
Hari yang fitri harus disambut dengan wajah berseri! Berikan perawatan terbaik untuk kulitmu di malam ini dengan Lacoco๐Ÿ–ค #lacoco #lacoconasa #mask #maskbeauty #beauty #beautymasks #maskerbeauty #natural #alami #herbal #charcoalmask #watermelonmask #watermelonsleepingmask
Team Banana or Team Watermelon? ๐ŸŒ๐Ÿ‰Twinning has never looked better ๐Ÿ˜‰ Keep your skin and your sister happy with #ByEggs ! Featuring the lovely @syazayusof._ @fayusof #foodforyourskin
โ—๏ธ2nd last day for our Fayce Promoโ—๏ธ . Purchase our combo set(foundation and buriti oil) at $56 will be entitled with: ๐ŸŒธFree watermelon mask(tester size) ๐ŸŒธFree smartpac postage . Last few watermelon masks left! Grab yours while stocks last! . DM us to purchaseโค๏ธ . #fayce #faycewatermelonmask #upcomingproduct #faycemy #faycesg #mask #daretofaycesg #faycesingapore #watermelonmask #beauty #skincare #sleepingmask #faycefoundation #foundation #buritioil #fayceburitioil #makeup #makeupsg #mua #muasg
Nahh kita share since ramai yg tak tahu lagi fungsi watermelon 5 minutes mask and scrub ni . . Kalau korang ada masalah kulit kering susah sangat nak blend foundation , wajib try mask ni tau ! Lepas pakai kulit rasa lembap smooth je tau . Sebekas kecik ni baru RM45 dpt 85g . Berbaloi angat angat lah ! . . ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP +60135263225 UTK ORDER . . #temyracle #temyraclewatermelonscrub #temyraclekl #watermelonmask #kulitkering #kulitkusam #kulitglowing #jerawat #poribesar
Did #facialcupping with #squalane , a facial brush sesh, and then this new mask #freshmade #watermelonmask I got it as a cheap alternative to the Glow Recipe Watermelon Mask bc I'm not spending $45 on a mask ๐Ÿ˜‚ I save my money for med spa procedures like PRP and such. The after shows something made me a little extra glowy today! #nofilter #skincare
FRIDAY FAVOURITE -SLEEP MASK I want to share with you this amazing mask which I bought from @cult beauty. In Korea have been using watermelon extract on their skins for years. Iโ€™ve used this mask overnight and as a daytime wash off. It obviously smells divine and contains amino acids, vitamins and antioxidants. More importantly my skin felt so soft and plumped after I used it and on two occasions people have commented that I โ€œlook wellโ€! This could be your Valentines treat to self!!
#Regram @MilkMakeup ใƒปใƒปใƒป Guess what? Milk Makeup elves hit up your local @Sephora & stocked up on: ๐Ÿ‰ #watermelonmask ๐Ÿต #matchamask ๐Ÿ’š #kushglaze ๐Ÿ’จ #kushbalm ๐Ÿ’ฆ #coolingwaterpatches - Check out all our new goodies at Sephora now ๐Ÿ™Œ๐Ÿฝ Repost #makeupmafia #makeupforever #makeupjunkie #makeupartistsworldwide #makeupartistworldwide #makeuplovers #makeupgirl #makeupaddict #makeupart #makeupporn #makeupblog #makeuptutorial #makeupartist #makeupph #makeuplover โค๐Ÿ‘น
Purchase our combo set(foundation and buriti oil) at $56 will be entitled with: ๐ŸŒธFree watermelon mask(tester size) ๐ŸŒธFree smartpac postage . Last few watermelon masks left! Grab yours to try out our upcoming watermelon mask in a tester size๐Ÿ˜ . DM us to purchaseโค๏ธ . ๐Ÿ“ท: /@luvxika . #fayce #faycewatermelonmask #upcomingproduct #faycemy #faycesg #mask #daretofaycesg #faycesingapore #watermelonmask #beauty #skincare #sleepingmask #faycefoundation #foundation #buritioil #fayceburitioil #makeup #makeupsg #mua #muasg
All of our 100% Natural Plant-Based ๐ŸŒฑ Products are handcrafted in Houston, TX. You can even pick up in store! Fresh Batches Made Daily ๐Ÿ’ซ Product Consultations available to start you on your #skinjourney โค
Gorgeous, apakah kalian sudah tahu manfaat semangka yang terkandung dalam Watermelon Glow Mask untuk kulit? Kandungan antioksidan dalam semangka dapat mengurangi minyak berlebih, melembabkan dan menghidrasi wajah selama kita tidur, dan mecegah tanda penuaan sehingga kulit akan selalu awet muda! Yuk lindungi kulit selama kita tidur โค๏ธ . Watermelon Glow Mask dapat melindungi kelembapan wajah selama kita tidur. Oleskan Watermelon Glow Mask secara merata sebelum tidur, dan dapatkan wajah yang tampak cerah berkilau di pagi hari. Gunakan secara rutin untuk mendapatkan wajah yang cerah, berkilau, lembap, dan awet muda! โœจ . . . Mau..? . ๐Ÿ‘‰ Klik link di BIO untuk chat WA otomatis tanpa save nomor.. ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ˜‰ . Konsultasi, pemesanan & reseller : WA : +62 83857009031 . . . . #ElegantforEveryone #lacocoindonesia #lacocoid #lacocoennature #lacoconasa #lacocowatermelon #lacocomask #produklacoco #openorderlacoco #openorderproduklacoco #lacocowatermelonglowmask #lacocowatermelonmask #watermelonmask #maskersemangka #lacocomaskersemangka #beautycareoriginal #beautycare #beautycarelacoco #beautycareaman #lacocojogja #lacocoasli #lacocoyogyakarta #beautycareindonesia #LacocoIndonesia #LacocoEnNature #BeautyStartswithLacoco
Watermelon and Rose make the perfect skincare routine for acne prone or acne scarred skin. ๐Ÿ‰๐Ÿ‰๐ŸŒน ๐ŸŒน Weโ€™re collaborating with @sugarbombhq to give away a set of 2 perfumes for every order above RM 150! Shop today ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ#foodforyourskin #MyGelatoFace
Maskeran yuk pake WGMASK Lacoco nasa Masker wajah TANPA BILAS #WatermelonGlowMask #WGMASK ๐ŸŒฟ Meningkatkan Elastisitas Kulit ๐ŸŒฟ Mencerahkan Kulit Secara Maksimal ๐ŸŒฟ Melembabkan Kulit ๐ŸŒฟ Memudarkan Bekas Jerawat ๐ŸŒฟ Melawan Tanda Tanda Penuaan Pada Wajah CARA PAKAI LACOCO Watermelon Glow Mask Nasa : โค Ratakan pada wajah dan leher dan biarkan semalaman, bilas dengan air bersih di pagi harinya WA 085643709448 #wgmask #wgmasknasa #watermelonmask #watermelonglowmask #maskerpencerahwajah #maskerwajahglowing #maskerwajahnasa #maskerwajah #maskersemangka #maskersemangkanasa #lacoco #lacoconasa #maskerlacoco #maskerwajahlacoco #wgmasklacoco #nasa #nasapurworejo #bisnisnasa #agennasapurworejo #distributornasapurworejo
DESKRIPSI LACOCO WATERMELON GLOW MASK ๐ŸŒธ WATERMELON GLOW MASK produk terbaru LACOCO yang didistribusikan oleh PT.Natural Nusantara(NASA).Watermelon glow mask adalah masker tanpa bilas dengan ekstrak semangka dan pisang untuk melindungi wajah saat tidur, Kandungan vitamin A dan kadar air yang tinggi dari semangka memberikan kelembabpan di pagi hari sekali gus mencegah penuaan pada wajah, dapatkan kulit cerah bercahaya setiap pagi. Watermelon glow mask merupakan sleeping mask atau masker yang di gunakan semalaman saat tidur yang berfungsi untuk melembabkn dan melindungi wajah selama tidur, dan membuat wajah bercahaya lebih cerah di pagi hari. perawatan paling tepat untuk mendapat hasil terbaik dalam semalam. MANFAAT LACOCO WATERMELON GLOW MASK Meningkatkan Elastisitas Kulit Mencerahkan Kulit Secara Maksimal Melembabkan Kulit Memudarkan Bekas Jerawat Melawan Tanda Tanda Penuaan Pada Wajah KANDUNGAN LACOCO WATERMELON GLOW MASK LACOCO WATERMELON GLOW MASK juga mengandung lidah buaya, Evening primrose, dan rumput laut yang memaksimalkan produk untuk melembabkan kulit, Berbagai bahan natural tersebut selain melembabkan juga berfungsi untuk mencegah penuaan, Sehingga watermelon glow mask memberikan efek yang lebih cerah dan bersinar dalam semalam, dan memberikan efek kulit awet muda dan cerah dalam jangka panjang. CARA PAKAI LACOCO WATERMELON GLOW MASK : Gunakan watermelon glow mask setelah rangkaian perawatan lainnya, ratakan pada wajah dan leher dan biarkan semalaman ---------------------------------------------------- Menyediakan peluang bisnis terbaik dan produk - produk berkualitas. Kami percaya Anda dapat mewujudkan impian dan meraih sukses bersama kami. Wa 083805864008 Join Us. Dapatkan peluang bisnis terbaik dan produk - produk berkualitas. watermelonmasklacoco#ย  #watermelonmask ย  #lacocowatermelonglowmask
Haaaa..siapa dah pakai ๐Ÿ‰ #maskandscrub ni? Gosok jangan tak gosok haaa. Bestnyaaaaa rasa! Lembut je rasa pipimu nanti. Baru la kecut pores tu. Rugi tau siapa yang tak try lagi ni..๐Ÿ˜… Stok semakin susut sudah.... #watermelonmask #maskandscrub #scrubmuka #scruborganik #scrubhomemade #sayajualscrub #sayajualtemyracle #ubatparut #ubatputih #ubatjerawat #codmelaka #possetiaphari #temyraclescrub #temyraclefairies #temyraclebeauty #temyraclemelaka #agenttemyracle #agenttemyraclemelaka
Maskeran yuk sist pake WGMASK... Lacoco nasa๐Ÿ˜‰I๐Ÿ˜˜ Masker wajah TANPA BILAS ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #WatermelonGlowMask #WGMASK ๐ŸŒฟ Meningkatkan Elastisitas Kulit ๐ŸŒฟ Mencerahkan Kulit Secara Maksimal ๐ŸŒฟ Melembabkan Kulit ๐ŸŒฟ Memudarkan Bekas Jerawat ๐ŸŒฟ Melawan Tanda Tanda Penuaan Pada Wajah CARA PAKAI LACOCO Watermelon Glow Mask Nasa : โค Gunakan watermelon glow mask setelah rangkaian perawatan lainnya, ratakan pada wajah dan leher dan biarkan semalaman, bilas dengan air bersih di pagi harinya. Fast respon wa 081277155315 #watermelonmask #wgmask #wgmasknasa #maskerwajah #maskeralami #maskeralami #maskerherbal #wgmask #wgmasknasa #maskerorganikmurah #kukitwajahkenyal #watermelonmasker #lacocomaskersemangka #lacocowgmask #readystocks #codwonogirikota #readystocks #angkatselkulitmati #pengangkatkomedo #
Happy Valentineโ€™s Day! ๐ŸŒน๐ŸŒน tell your loved ones how much you love them - but also show your skin how much you love it ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ our limited edition Tea Rose set is super skin-loving! #byeggs #foodforyourskin #MyGelatoFace
Lacoco Watermelon Glow Mask merupakan sleeping mask atau masker yang digunakan semalaman saat tidur yang berfungsi untuk melembapkan dan melindungi wajah selama tidur, dan membuat wajah bercahaya dan lebih cerah di pagi hari. Perawatan paling tepat untuk mendapat hasil terbaik dalam semalam. . Mau..? . ๐Ÿ‘‰ Klik link di BIO untuk chat WA otomatis tanpa save nomor.. ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ˜‰ . Konsultasi, pemesanan & reseller : WA : +62 82223079109 . . . . #ElegantforEveryone #lacocoindonesia #lacocoid #lacocoennature #lacoconasa #lacocowatermelon #lacocomask #produklacoco #openorderlacoco #lacocojogja #openorderproduklacoco #lacocowatermelonglowmask #lacocowatermelonmask #watermelonmask #maskersemangka #pencerahwajah #wajahglowing #lacocomaskersemangka #beautycareoriginal #beautycare #beautycarelacoco #beautycareaman #lacocojogja #lacocoasli #lacocoyogyakarta #beautycareindonesia
Haaa daya nak share rupa paras mask & scrub tembikai ni. Cantik laa pulak warna pink gitu, kalau pakai mesti korang lagi cantik ๐Ÿ˜š . Limited edition tau hq keluarkan, kalau habis tu rugi tak grab awal. . Harga : RM 45 sahaja Berat : 80gram ๐Ÿ˜ PoaPostage : RM8sm/RM12ss ๐Ÿš› Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0125475797 . Atau klik link di atas saja ๐Ÿ˜ . #produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #likeforlike #lfl #homemadescrub #temyracle #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #bodyscrub #sabunberasmurah #lipscrub #tipscantik #cspscs #ajimaura #terapiinstagram #igersmalaysia #like4follow #like4likes #watermelonglowmask #malaysian #likeforlikes #watermelonmask #penjagaanwajah #skincareroutine
Antara kelebihan #watermelonmaskandscrub yang korang perlu tau. Semuanya dalam 1 botol. Bestnyaaaaaaa! Lagi 1 berita baik untuk korang. Big boss bermurah hati nak bagi EXTRA 30 grams lagi. Walaupun kat kotak tulis 50 grams je..tapi dalam tu ada 80 grams tau. Gittttuuuu! So memanglaaa rugi yaamat kalau korang tak cuba seketul ๐Ÿ‰ ni. Pastikan korang bersedia jiwa raga untuk grab lelaju sebab ianya LIMITED EDITION hokeyyyy. Konsep dia siapa oder & book with payment dia dapat dulu. Yiiihhaaaaaaa! #watermelon #watermelonmaskandscrub #watermelonmask #scrubmuka #scruborganik #scrubhomemade #ubatputih #ubatparut #ubatjerawat #sayajualscrub #sayajualtemyracle #temyraclescrub #temyraclebeauty #temyraclemelaka #agenttemyracle #agenttemyraclemelaka #codmelaka #codsetiaphari
INSTANT GLOWING!!! . . . Okay ni laaa yang era nak share ngan sahabat2 semua hehe. Now skin condition era - normal to dry skin, takde jerawat & takde parut. Cuma era nak nampak lagi glowing hehe ๐ŸŒŸ . . Apa yang diperlukan: โœ…watermelon mask & scrub . @temyracle.hq โœ…mary kay facial brush . โœ…mask sheet elianto . . . Cara Cara era pakai: 1. Lembapkan muka dengan air 2. Sapu watermelon mask & scrub ke seluruh muka 3. Guna facial brush from Mary kay (Jangan guna Kalau skin tengah breakout/ baru naik jerawat) 3. Da siap era basuh muka dengan air. 4. Cuci muka dengan cleanser. 5. Pastu era lap2 bagi kering era pakai sheet mask pulak (tanak pakai pun takpe) . . Nak cuba watermelon mask & scrub bole whatsapp era ye 0129844104 ๐ŸŒŸ
Get 2 free perfumes (for him and for her) by @sugarbombhq when you purchase above RM 150 this week! While stocks last โค๏ธ๐ŸŒน#byeggs #foodforyourskin #mygelatoface
NYC needs some color on this grey stormy day - repost @kkolivas and @bliss. All designs by Biggs&Co.
Promo extended till end of this week 17 Feb 2019! Purchase our combo set(foundation and buriti oil) at $56 will be entitled with: ๐ŸŒธFree watermelon mask(tester size) ๐ŸŒธFree smartpac postage ๐Ÿ‰๐Ÿ‰ All items instock. We have limited watermelon masks left! Hurry, DM us to get yours today with the purchase of our combo set๐Ÿ˜˜ DM us to purchaseโค๏ธ . #fayce #faycewatermelonmask #upcomingproduct #faycemy #faycesg #mask #daretofaycesg #faycesingapore #watermelonmask #beauty #skincare #sleepingmask #faycefoundation #fayceburitioil #buritioil #foundation #makeup #makeupsg #mua #muasg
WATERMELON MASK & SCRUB NI OUR COLLECTORS ITEM TAU. SPECIAL EDITION LA KIRANYA. Since nama pun special, Takkan selalu ada ye tak? Terhad sangat-sangat ni Lepas habis,takkan ada dah lagi Tunggu our second special edition puleksss But of course, takkan sama dengan siWatermelon ni Tiap-tiap item special edition semua berbeza & bakal jadi pujaan hati korang So jangan lepaskan peluang Grab semuaaa item & kumpul bekas comel-comel tu eh Limited limited pun, Tengok feedback haa Gempak gilaa. Power menyengat! Whatsapp jangan tunggu esok, Klik terus link kat bio ya. #temyraclesayamesticari #temyraclesuperchief #temyracle #watermelonmask #watermelonscrub #watermelon #maskmalaysia
#produkbebaskimia yang mana febret korang? Atau semua ni memang penting sangat pada korang? Tak lengkap rasa hidup kalau tak pakai. Ai is leffff sangat dengan ๐Ÿ‰ #maskandscrub yang tengah laku keras sekarang ni. Rasa sejuk nyaman je muka bila pakai. Jangan lupa dapatkan seketul sebelum kehabisan nanti. Nak C.O.D. boleh. Nak pos pun takde hal. Onzzz saje..๐Ÿ˜˜ #maskandscrub #scrubmuka #scrubhomemade #scruborganik #detoxmask #peachfacescrub #coffeescrub #watermelonmask #sayajualscrub #sayajualtemyracle #agenttemyracle #temyraclefairies #temyraclebeauty #temyraclemelaka #agenttemyraclemelaka #ubatparut #ubatputih #ubatjerawat #codmelaka #possetiaphari
Dreaming of #MyWatermelonRoutine with @jujujucloe ๐Ÿ‰๐Ÿ‰ Hydrate, soothe, glow! #byeggs #foodforyourskin
๐Ÿ‰๐Ÿ‰๐Ÿ‰ .. LIMITED EDITION WATERMELON 5-MIN MASK & SCRUB by Temyracle .. Apa Kelebihan Watermelon Mask & Scrub ni? . ๐Ÿ‰ Menanggalkan sel kulit mati pada wajah ๐Ÿ‰ Boleh menjadikan pori less visible ๐Ÿ‰ Menghaluskan kulit ๐Ÿ‰ Melembap, & buat kulit rasa smooth ๐Ÿ‰ Menjadikan proses blend foundation lebih singkat ๐Ÿ‰ Menjadikan makeup tahan lebih lama ๐Ÿ‰ Mengandungi grapeseed oil yg bersifat non-comedogenic (tak menyumbat pori), jadi ianya sesuai untuk semua jenis kulit ๐Ÿ‰ Tekstur sangat halus, pilihan terbaik buat kulit sensitif .. Dihasilkan secara eksklusif untuk anda dari sumber alam semulajadi, tanpa bahan kimia ๐ŸŒฟ Stok sangat terhad! Laku keras ni, jadi kena cepat2 grab sekarang sebelum habis okay ๐Ÿ˜ฑ Klik link Whatsapp di bio Lyn SEKARANG! .. Follow Lyn di @le.souq_temyracle untuk lebih info tentang produk penjagaan kulit Temyracle ๐Ÿ‘ธ๐Ÿป .. #temyracle #watermelonmaskandscrub #watermelonmask #watermelonscrub #facescrub #facemask #homemade #homemadescrub #homemademask #limitededition #collectorsedition #cranberry #cranberryextract #natural #beauty #naturalskincare #skincare #kulitcantik #kulitsihat #kulitglowing
๐Ÿ‰๐Ÿ‰๐Ÿ‰ .. LIMITED EDITION WATERMELON 5-MIN MASK & SCRUB by Temyracle .. The Active Ingredient in our Watermelon Mask & Scrub is CRANBERRY EXTRACT, jam-packed with Antioxidants that's good for a glowing, radiant, and healthy skin ๐Ÿ˜ Swipe left to learn more about this magic ingredient โค๏ธ .. The Cranberry Extract is combined with: ๐Ÿ’ Witch Hazel (gentle to even the most sensitive skin) ๐Ÿ’ Grapeseed Oil (non-comedeogenic, no clog pores!) ๐Ÿ’ Organic Superfine Sugar ๐Ÿ’ Watermelon natural flavouring .. Exclusively made for you from all the natural goodness ๐ŸŒฟ Stocks are running low! Grab fast, because once it's gone, it's GONE ๐Ÿ˜ฑ Click the Whatsapp link on my bio NOW! .. Follow me on @le.souq_temyracle to know more ๐Ÿ‘ธ๐Ÿป .. #temyracle #watermelonmaskandscrub #watermelonmask #watermelonscrub #facescrub #facemask #homemade #homemadescrub #homemademask #limitededition #collectorsedition #cranberry #cranberryextract #natural #beauty #naturalskincare #skincare #radiantskin #glowingskin #healthyskin
We ๐Ÿ–ค @milkmakeup !!! The #matcha detoxifying mask is a detox in a flash! It controls oil, balances skin & calms redness for a fresh complexion ๐Ÿ’š๐ŸŒต The #watermelon brightening face mask is a glow in a flash! It brightens, hydrates, & evens skin tone for a luminous complexion ๐Ÿ‰ . . . #sephora #sephoraparkplace #milkmakeup #vegan #crueltyfree #matchamask #watermelonmask #detox #brighten #beauty #skinlove
๐Ÿ’–๐Ÿ’– WATERMELON GLOW MASK ๐Ÿ’–๐Ÿ’– Lacoco Nasa Masker tanpa bilas dengan ekstrak semangka dan pisang untuk melindungi wajah saat tidur, Watermelon glow mask merupakan sleeping mask atau masker yang di gunakan semalaman saat tidur yang berfungsi untuk melembabkan dan melindungi wajah selama tidur, dan membuat wajah bercahaya lebih cerah di pagi hari. perawatan paling tepat untuk mendapat hasil terbaik dalam semalam. MANFAAT LACOCO WATERMELON GLOW MASK ๐Ÿค—Meningkatkan Elastisitas Kulit ๐Ÿค—Mencerahkan Kulit Secara Maksimal ๐Ÿค—Melembabkan Kulit ๐Ÿค—Memudarkan Bekas Jerawat ๐Ÿค—Melawan Tanda Tanda Penuaan Pada Wajah CARA PAKAI LACOCO WATERMELON GLOW MASK : Gunakan watermelon glow mask setelah bersihkan muka sebelum tidur, ratakan pada wajah dan leher dan biarkan semalaman, bilas dengan air bersih di pagi harinya. #LacocoEn Nature #WatermelonMask #GlowingSehat Wa 085808259934
Promotion extended till end of this week 17 Feb 2019! Purchase our combo set(foundation and buriti oil) at $56 will be entitled with: ๐ŸŒธFree watermelon mask(tester size) ๐ŸŒธFree smartpac postage ๐Ÿ‰๐Ÿ‰ DM us to purchaseโค๏ธ . #fayce #faycewatermelonmask #upcomingproduct #faycemy #faycesg #mask #daretofaycesg #faycesingapore #watermelonmask #beauty #skincare #sleepingmask #faycefoundation #fayceburitioil #foundation #makeup #makeupsg #mua #muasg #lightweightfoundation #buritioil
WATERMELON MASK & SCRUB NI OUR COLLECTORS ITEM TAU. SPECIAL EDITION LA KIRANYA. Since nama pun special, Takkan selalu ada ye tak? Terhad sangat-sangat ni Lepas habis,takkan ada dah lagi Tunggu our second special edition puleksss But of course, takkan sama dengan siWatermelon ni Tiap-tiap item special edition semua berbeza & bakal jadi pujaan hati korang So jangan lepaskan peluang Grab semuaaa item & kumpul bekas comel-comel tu eh Limited limited pun, Tengok feedback haa Gempak gilaa. Power menyengat! Whatsapp jangan tunggu esok, Klik terus link kat bio ya. #temyraclesayamesticari #temyraclesuperchief #temyracle #watermelonmask #watermelonscrub #watermelon #maskmalaysia
WATERMELON MASK & SCRUB NI OUR COLLECTORS ITEM TAU. SPECIAL EDITION LA KIRANYA. Since nama pun special, Takkan selalu ada ye tak? Terhad sangat-sangat ni Lepas habis,takkan ada dah lagi Tunggu our second special edition puleksss But of course, takkan sama dengan siWatermelon ni Tiap-tiap item special edition semua berbeza & bakal jadi pujaan hati korang So jangan lepaskan peluang Grab semuaaa item & kumpul bekas comel-comel tu eh Limited limited pun, Tengok feedback haa Gempak gilaa. Power menyengat! Whatsapp jangan tunggu esok, Klik terus link kat bio ya. #temyraclesayamesticari #temyraclesuperchief #temyracle #watermelonmask #watermelonscrub #watermelon #maskmalaysia
WATERMELON MASK & SCRUB NI OUR COLLECTORS ITEM TAU. SPECIAL EDITION LA KIRANYA. Since nama pun special, Takkan selalu ada ye tak? Terhad sangat-sangat ni Lepas habis,takkan ada dah lagi Tunggu our second special edition puleksss But of course, takkan sama dengan siWatermelon ni Tiap-tiap item special edition semua berbeza & bakal jadi pujaan hati korang So jangan lepaskan peluang Grab semuaaa item & kumpul bekas comel-comel tu eh Limited limited pun, Tengok feedback haa Gempak gilaa. Power menyengat! Whatsapp jangan tunggu esok, Klik terus link kat bio ya. #temyraclesayamesticari #temyraclesuperchief #temyracle #watermelonmask #watermelonscrub #watermelon #maskmalaysia
WATERMELON MASK & SCRUB NI OUR COLLECTORS ITEM TAU. SPECIAL EDITION LA KIRANYA. Since nama pun special, Takkan selalu ada ye tak? Terhad sangat-sangat ni Lepas habis,takkan ada dah lagi Tunggu our second special edition puleksss But of course, takkan sama dengan siWatermelon ni Tiap-tiap item special edition semua berbeza & bakal jadi pujaan hati korang So jangan lepaskan peluang Grab semuaaa item & kumpul bekas comel-comel tu eh Limited limited pun, Tengok feedback haa Gempak gilaa. Power menyengat! Whatsapp jangan tunggu esok, Klik terus link kat bio ya. #temyraclesayamesticari #temyraclesuperchief #temyracle #watermelonmask #watermelonscrub #watermelon #maskmalaysia
WATERMELON MASK & SCRUB NI OUR COLLECTORS ITEM TAU. SPECIAL EDITION LA KIRANYA. Since nama pun special, Takkan selalu ada ye tak? Terhad sangat-sangat ni Lepas habis,takkan ada dah lagi Tunggu our second special edition puleksss But of course, takkan sama dengan siWatermelon ni Tiap-tiap item special edition semua berbeza & bakal jadi pujaan hati korang So jangan lepaskan peluang Grab semuaaa item & kumpul bekas comel-comel tu eh Limited limited pun, Tengok feedback haa Gempak gilaa. Power menyengat! Whatsapp jangan tunggu esok, Klik terus link kat bio ya. #temyraclesayamesticari #temyraclesuperchief #temyracle #watermelonmask #watermelonscrub #watermelon #maskmalaysia
A lot of u guys macam eh eh apa ni semua scrub je? Semua scrub blh buat mask je? Nak beli yang mana ni? ๐Ÿค” . Ha jom tengok sini apa beza each scrub ni. Mslh korang falls under which product? . #temyracleshares #temyracleshahalam #aztecclaymask #maskervacuum #watermelonmask
Our favourite things - roses, ribbons and packages! ๐ŸŒน๐ŸŒน Get our limited edition Tea Rose Clay Mask for some skin-loving now ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ #byeggs #foodforyourskin #MyGelatoFace
Ready Stock cik #watermelonmaskscrub ๐Ÿ‰๐Ÿ˜‹ . Siapa nak kulit halus mulus pinkish bak #watermelon WAJIB guna si pink ni taw. . Nak grab?! Tekan link dekat bio. โค . #babywatermelonmaskandscrub #temyraclewatermelonscrub #temyracle #agenttemyracleskudai #agenttemyracleJohor #watermelonmask
At first, I wasnโ€™t the biggest fan of the @glowrecipe ๐Ÿ‰ glow mask! I thought it was too sticky and sat on my skin, rather than sink in & moisturize! After giving it a fair chance and making it a regular in my morning & night routine- it is safe to say it is now a top shelf product ๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ’• So exciting to smell watermelon jolly ranchers every time I start my skincare โœจโœจ . . . #makeup #makeupaddict #edulbzmakeupaddict #beautyaddict #skincare #moisturizer #makeupoftheday #motd #wakeupandmakeup #mua #makeupartist #glowrecipe #watermelonmask #moisturizer #watermelonmoisturizer #sephora #ulta #maccosmetics #anastasiabeverlyhills #nars #glossier #colourpop #katvondbeauty
Maskeran yuk sist pake WGMASK... Lacoco nasa๐Ÿ˜‰I๐Ÿ˜˜ Masker wajah TANPA BILAS ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #WatermelonGlowMask #WGMASK ๐ŸŒฟ Meningkatkan Elastisitas Kulit ๐ŸŒฟ Mencerahkan Kulit Secara Maksimal ๐ŸŒฟ Melembabkan Kulit ๐ŸŒฟ Memudarkan Bekas Jerawat ๐ŸŒฟ Melawan Tanda Tanda Penuaan Pada Wajah CARA PAKAI LACOCO Watermelon Glow Mask Nasa : โค Gunakan watermelon glow mask setelah rangkaian perawatan lainnya, ratakan pada wajah dan leher dan biarkan semalaman, bilas dengan air bersih di pagi harinya. Fast respon wa 081277155315 #watermelonmask #wgmask #wgmasknasa #maskerwajah #maskeralami #maskeralami #maskerherbal #wgmask #wgmasknasa #maskerorganikmurah #kukitwajahkenyal #watermelonmasker #lacocomaskersemangka #lacocowgmask #readystocks #codwonogirikota #readystocks #angkatselkulitmati #pengangkatkomedo #
Available now! Tapi yah! Sayang sekali. Bebetul limited. Ni ada lagi ke yang belum grab #watermelonmask ni? #temyraclecollectorsedition
Picnic with By Eggs? ๐Ÿ‰๐Ÿ‰ Photo credits to the lovely @temibong #byeggs #foodforyourskin #MyWatermelonRoutine
๐ŸŒท*LACOCO WATERMELON GLOW MASK*๐ŸŒท Watermelon glow mask adalah masker tanpa bilas dengan ekstrak semangka dan pisang untuk melindungi wajah saat tidur,.. MANFAAT LACOCO WATERMELON GLOW MASK ๐Ÿ‰Meningkatkan Elastisitas Kulit ๐Ÿ‰Mencerahkan Kulit Secara Maksimal ๐Ÿ‰Melembabkan Kulit ๐Ÿ‰Memudarkan Bekas Jerawat ๐Ÿ‰Melawan Tanda Tanda ๐Ÿ‰Penuaan Pada Wajah ๐ŸŒธCARA PAKAI LACOCO WATERMELON GLOW MASK : Gunakan watermelon glow mask setelah rangkaian perawatan lainnya,, ratakan pada wajah dan leher dan biarkan semalaman, bilas dengan air bersih di pagi harinya. Info/pemesanan : Merina Wa.me/6281387813176 #watermelonmask #maskerglowing #glowingskincare
next page →