#wanitahariini

95,038 posts

Loading...
Santili Sunflower uk 150x265 (2baju) 2pinggiran, 7warna . Toko Liya Kebaya Jl. Gajah Mada No.22, Dauh Puri Kangin, Denpasar Utara, Kota Denpasar 80232 Pas Depan Bank BRI Gajah Mada Order WA 082247445525 / 085237956925 . . #liyakebaya #kebayabali #kebayabalimurah #grosirkebayabali #idekebaya #inspirasikebaya #inspirasikebayabali #idekebayabali #embordier #bordirbali #semikerawang #bordirkerawang #cantikbali #denpasarnow #kekinian #wanitahariini #wanitabali #idekebayabaliku #nostalgiabordir #katunbordir
Loading...
. Jom baca fungsi set balqis JAMU NENEK 3 serangkai yang tidak dapat dipisahkan.. . KEBAIKAN RAPAT PLUS ( RM25.00 )50 BIJI -Menaikan seri wajah & awet muda -Menurunkan berat badan & memejalkan aset -Mengetatkan otot faraj -Mengembalikan keinginan bersama pasangan -Mengurangkan risiko kanser payudara -Membantu mendapatkan zuriat -Memperbanyakan susu ibu -Merawat keputihan,senggugut -Stabilkan kitaran haid . KEBAIKAN FITI KAPSUL ( RM25.00 )50 BIJI -Menurunkan kolestrol -Menyingkirkan lemak,racun, air,angin & lendir -Merawat sembelit & buasir -Mengumpul lemak yg tidak diingini dengan selamat -Tubuh cergas & ringan -Dari ekstrak sena,halia,kunyit serai,jintan,inai mekah & pelbagai herba . KEBAIKAN SANG SURIA ( RM25.00 )40 BIJI -Memperbaiki kulit bermasalah -Merawat resdung,jerawat & jeragat -Merawat parut & cela yg degil -Melicinkan kulit kasar & berlubang -Mencerahkan kulit kusam & gelap -Menghilangkan garis halus & kedutan -Mengecilkan pori-pori -Kulit lebih anjal,cerah & sekata -Kawal pengeluaran minyak & hilangkan lingkaran gelap bawah mata . . . #jamunenek #jamunenek3serangkai #rapatplus #fitikapsul #sangsuria #jamucantik #jamuwanita #wanitahariini #produkwanita #ibuberpantang #ibuhamil #ibu #ctdk #sitiaafiyah #comelpipimerah #syafiqfarhain #wanihasrita #whatsapp0189864885 #noradanish #mirafilzah #tudungmurah #bajumurah #begtanganmurah #shawlmurah #bazarpaknil #bazaronline
. Jom baca fungsi set balqis JAMU NENEK 3 serangkai yang tidak dapat dipisahkan.. . KEBAIKAN RAPAT PLUS ( RM25.00 )50 BIJI -Menaikan seri wajah & awet muda -Menurunkan berat badan & memejalkan aset -Mengetatkan otot faraj -Mengembalikan keinginan bersama pasangan -Mengurangkan risiko kanser payudara -Membantu mendapatkan zuriat -Memperbanyakan susu ibu -Merawat keputihan,senggugut -Stabilkan kitaran haid . KEBAIKAN FITI KAPSUL ( RM25.00 )50 BIJI -Menurunkan kolestrol -Menyingkirkan lemak,racun, air,angin & lendir -Merawat sembelit & buasir -Mengumpul lemak yg tidak diingini dengan selamat -Tubuh cergas & ringan -Dari ekstrak sena,halia,kunyit serai,jintan,inai mekah & pelbagai herba . KEBAIKAN SANG SURIA ( RM25.00 )40 BIJI -Memperbaiki kulit bermasalah -Merawat resdung,jerawat & jeragat -Merawat parut & cela yg degil -Melicinkan kulit kasar & berlubang -Mencerahkan kulit kusam & gelap -Menghilangkan garis halus & kedutan -Mengecilkan pori-pori -Kulit lebih anjal,cerah & sekata -Kawal pengeluaran minyak & hilangkan lingkaran gelap bawah mata . . . #jamunenek #jamunenek3serangkai #rapatplus #fitikapsul #sangsuria #jamucantik #jamuwanita #wanitahariini #produkwanita #ibuberpantang #ibuhamil #ibu #ctdk #sitiaafiyah #comelpipimerah #syafiqfarhain #wanihasrita #whatsapp0189864885 #noradanish #mirafilzah #tudungmurah #bajumurah #begtanganmurah #shawlmurah #bazarpaknil #bazaronline
. Jom baca fungsi set balqis JAMU NENEK 3 serangkai yang tidak dapat dipisahkan.. . KEBAIKAN RAPAT PLUS ( RM25.00 )50 BIJI -Menaikan seri wajah & awet muda -Menurunkan berat badan & memejalkan aset -Mengetatkan otot faraj -Mengembalikan keinginan bersama pasangan -Mengurangkan risiko kanser payudara -Membantu mendapatkan zuriat -Memperbanyakan susu ibu -Merawat keputihan,senggugut -Stabilkan kitaran haid . KEBAIKAN FITI KAPSUL ( RM25.00 )50 BIJI -Menurunkan kolestrol -Menyingkirkan lemak,racun, air,angin & lendir -Merawat sembelit & buasir -Mengumpul lemak yg tidak diingini dengan selamat -Tubuh cergas & ringan -Dari ekstrak sena,halia,kunyit serai,jintan,inai mekah & pelbagai herba . KEBAIKAN SANG SURIA ( RM25.00 )40 BIJI -Memperbaiki kulit bermasalah -Merawat resdung,jerawat & jeragat -Merawat parut & cela yg degil -Melicinkan kulit kasar & berlubang -Mencerahkan kulit kusam & gelap -Menghilangkan garis halus & kedutan -Mengecilkan pori-pori -Kulit lebih anjal,cerah & sekata -Kawal pengeluaran minyak & hilangkan lingkaran gelap bawah mata . . . #jamunenek #jamunenek3serangkai #rapatplus #fitikapsul #sangsuria #jamucantik #jamuwanita #wanitahariini #produkwanita #ibuberpantang #ibuhamil #ibu #ctdk #sitiaafiyah #comelpipimerah #syafiqfarhain #wanihasrita #whatsapp0189864885 #noradanish #mirafilzah #tudungmurah #bajumurah #begtanganmurah #shawlmurah #bazarpaknil #bazaronline
Feedback customers #CFSW lagi lagi dan lagi. Ishhhh banyak betul feedback positif tak sampai sebotol customer CFSW. Tak bagus, org tak puji. Tak bagus org tak cakap nak repeat order mcm ni. 😇 . . Malas type panjang. Kena grab at least sebotol. Cuba dan jangan terkejut kalau rasa hari tak langkap kalau tak guna Celebrity Feminine Scrub Wash even sehari. . Korang bila lagi nak cuba? Whatsapp saya segera tuk merasai kelainannya!😉 . 📲012 2255002 . . . #skinstories #celebrityfemininescrubwash #pencuciwanita #pembersihwanita #hygienewash #sapotlokal #moodrepublic #igshopmalaysia #ajimaura #terapiinstagram #bazaar #bazarkarat #bazaaronline #bazaaronlinemalaysia #bazaarpaknil #paknil #paknilreviewpercuma #sayajual #sayajualonline #instareview #igreview #igshop #instafamous #wanita #wanitahariini #terlajaklaris #aidijuma #neelofa #trustedseller
Paling best pasal Celebrity Feminine Scrub Wash ni adalah, dah la ada scrub halus yang best. Dia punya wangi tu Ya Allah !!!!! Menggoda mcm spray minyak wangi HERMÈS. . Bau CFSW ni sangat wangi sampai satu toilet boleh bau. Sbb kami nak merawat masalah bau Cik Bunga. Those yang ada masalah Ke.puti.han & Bau di Bahagian Cik Flower wajib guna CFSW. pH kami pH Cik Bunga. Selamat tau nak guna. Tak kering and takkan meradang kulit Cik Bunga nanti. . Pastu, kami punya Pembersih Cik Bunga pekat & berubat. Perfectooooo lah ! . . Whatsapp📲 012 2255002 tuk sebarang pertanyaan/pembelian ya! . . . #skinstories #celebrityfemininescrubwash #cfsw #skinstoriesbeautycare #pencuciwanita #pembersihwanita #femininewash #sapotlokal #moodrepublic #igshopmalaysia #ajimaura #terapiinstagram #bazaar #bazaaronline #bazaaronlinemalaysia #bazaarpaknil #paknil #paknilreviewpercuma #sayajual #sayajualonline #instareview #igreview #igshop #instafamous #wanita #wanitahariini #terlajaklaris #aidijuma #neelofa #trustedseller
Ceriakan pagi anda mai dear friends alam maya...😁😁 Semoga mendapat baraqah disetiap masa, SabtuDays fun with family n member.. . . Blouse mikayla cantik di dondonkan sekali dengan shawl RIZQI...😍😍😍 Material cotton & chiffon digabungkan untuk menghasilkan kontra yg best part dibhgian tubuh muslimah agar kekal selesa sepanjg hari.. . . Ada yg terkenan feeling loving lovers tuu mehh la habaq ukuran kita buat siap skli shawl,pilih color dibenarkan..😘😘😘 . . Ws http://wasap.my/60174392487/setmikaylashawl . #rizqiasmaraenterprise #borongmurah #blousecantik #bajumuslimah #bajucantikmurah #shawls #selamatpagicinta #selendangmurah #perempuan #wanitahariini #wanitaberhijab #muslimahfashion #bawalmurahborong #sayajualtudung #sayapakaisayajual #bajucantikmurah
Alhamdulillah.. Cantiknya COWAY NEO di situ.. Nampak kecik tp tangki 5.8 liter tau..! Nampak mahal & Elegant tapi hanya RM85 shj sebulan yunk! 😘😘 Nampak putih suci tapi hebat dgn Tapisan BERMINERAL & lengkap 3 suhu (Panas, sejuk, biasa) 😂😂 . Belum pasang COWAY?? 😁 Jom pasang COWAY NEO! Rm85 shj secara bulanan! Free penghantaran Free pemasangan Free servis setiap 2’Bulan sekali Free pertukaran filter setiap 6 bulan sekali Free warranty selama 5 tahun Free Register 😍 😍 😘 . Whatsapp saya cara utk memohon 👇 www.wasap.my/60168989865 www.wasap.my/60134070874 . #wowcoway
Selain dari buat baju kepuk2 abam jugak buat makeup!.. meh tngok throwback skit hehehrhr mau brkenan mcm biasa ROGER tpi 😍❤️❤️❤️ . SHARE! SHARE! SHARE! TAUUU!! ✌️😍 . OPERATION HOUR : 11pg - 6 petang... AHAD TUTUP!. . Sebarang Pertanyaa boleh wasap!.. LINK DI BIO OKEH!..✌️ http://www.wasap.my/60194104660/SyaifulEmpire . Atau boleh layari web kita di www.syaifulempire.com (LINK DI BIO) . JANGAN LUPA FOLLOW KAMI DI ❤️❤️❤️ Instagram : https://www.instagram.com/syaifulempire/ Facebook : https://www.facebook.com/syaifulempire . SYAIFUL EMPIRE No 5a, Taman Seri Sejahtera 02700 Simpang Empat Perlis (Sebelah hotel Natalia & berhadapan padang MPK) . #syaifulempire #weddingplanner #readytowear #bridalcollection #customaed #malaywedding #weddingdress #bajupengantin #bajuwedding #dress #gown #pengantin #mahligaicintatv3 #nona #wanitahariini #weddingperlis #perlis #utarawedding #kedahseratarata #alorstar #penang #pesonapengantin #butikpengantinperlis #mua #muakedah #muaperlis #sayaanakperlis
"Sesungguhya dunia ini adalah suatu tempat keseronakan dan sebaik-baik keseronokan itu ialah wanita yang solehah" . . 🌸BAWAL BUNGA ELLE B50"/B55" by scaftan🌸 . Siapa belum dapatkan bawal #scaftan ni cepat dapatkan segera sementara stok masih ada.. Kalau nak buah hadiah untuk GF or kawan-kawan pun boleh dan berbaloi sangat.. 😍 . . . 📲 NAK MERISIK KLIK LINK WHATSAPP DI BIO NANTI SIS AKAN LAYAN UOLLS.. 📲😉 . . . #bawallabuh #bawalbidang48 #bawalcantik #pinkoktober #bawalbidang50 #relationshipgoals #uthmjohor #bawaladijuma #jslover #skirtplain #satinskirt #hadiahmurah #uthmkonvo #bawalcottonprinted #travellover #pakejpercutianmurah #paritraja #uitm #utemmelaka #bawalcrepe #thesalamah #blouseplainmurah #tiktokhot2018 #tiktokseleb #hijabista #wanitahariini
Always prepare dalm bag. Bila tiba waktu snacking dah tak kalut nak cari apa. Sama ada buah atau kekacang. . Nak makan kurma boleh, bagus dan sihat sebagai snacking. Tapi hanya 1-2 biji, bukan segenggam. . KEPENTINGAN SNACKING 1-Snacking penting untuk stabilkan gula dalam darah. 2-Snacking membantu kenyang lebih lama. 3-Snacking meninggikan metabolisma dan membantu membakar lemak lebih laju. 4-Snacking memberi tenaga sepanjang hari. 5-Snacking mengawal nafsu makan yang berlebihan ketika makan berat. . Klik link di bio utk dapatkan tips2 turun berat badan . . Syazwan Roslan 📲 0195101315 . . #teamrafiqrazali #mohdsyazwan #yclwfh #motivasipagi #motivasidietsehat #motivasidiet #fitcouple #getfit #neelofa #nurfazura #maharajalawak #gegarvaganza #astro #hantukaklimah #paskal #munafik2 #motivasipagi #gemokisowesome #nakkurus #kurusdansihat #wanitahariini #hijabbista #foodhunter #ipohisawesome #kelvinzahri
"DON'T BE AFRAID AND DONT'BE SAD.. REMEMBER ALLAH ALWAYS BE WITH US"😊 . . Seteruk mana ujian yang kita terima..Terimalah dengan hati yang terbuka.. Sesungguhnya Allah takkan uji jika hambanya tidak mampu.. #bepositif . . . Siapa belum dapatkan bawal labuh by #scaftan dengan sis ni cepat dapatkan segera sementara stok masih ada.. Kalau nak buah hadiah untuk GF or kawan-kawan pun boleh dan berbaloi sangat.. 😍 . . . #agentsahscaftan #bawallabuh #bawalbidang48 #bawalcantik #pinkoktober #relationshipgoals #uthmjohor #bawaladijuma #jslover #skirtplain #satinskirt #hadiahmurah #bawalcottonprinted #travellover #pakejpercutianmurah #paritraja #uitm #utemmelaka #bawalcrepe #thesalamah #blouseplainmurah #tiktokhot2018 #tiktokseleb #pinktober #wanitahariini
"Sesungguhya dunia ini adalah suatu tempat keseronakan dan sebaik-baik keseronokan itu ialah wanita yang solehah" . . Bawal Daisy B48" by scaftan . Siapa belum dapatkan bawal #scaftan ni cepat dapatkan segera sementara stok masih ada.. Kalau nak buah hadiah untuk GF or kawan-kawan pun boleh dan berbaloi sangat.. 😍 . . . 📲 NAK MERISIK KLIK LINK WHATSAPP DI BIO NANTI SIS AKAN LAYAN UOLLS.. 📲😉 . . . #bawallabuh #bawalbidang48 #bawalcantik #pinkoktober #relationshipgoals #uthmjohor #bawaladijuma #jslover #skirtplain #satinskirt #hadiahmurah #bawalcottonprinted #travellover #pakejpercutianmurah #paritraja #uitm #utemmelaka #bawalcrepe #thesalamah #blouseplainmurah #tiktokhot2018 #tiktokseleb #pinktober #wanitahariini
Biasa dengar scrub lembut? Biasa dengar scrub halus? Biasa dengar scrub mcm ni dalam pembersih wanita? . Yup! Mcm ni lah ciri-ciri Celebrity Feminine Scrub Wash. Tekstur yang super pekat. Sekali pump cukup boleh guna seluruh area Cik Bunga sampai celah-celah paha. . Sangat pekat, memikat dan merawat. hihi. . Kami tambahkan pulak scrub lembut dan halus dalam pembersih wanita kami yang super pekat dan super sejuk ni. . Bila guna tu boleh feeling-feeling mcm spa. Bau pun terlajakk wangi. Scrub lembut dan halus ni akan cerahkan dan exfoliate kulit-kulit mati area Cik Bunga. Ye lah, kesan after shave and tergaru-garu sebelum jumpa CFSW kan?😂 Consistant guna lama-lama Cik Bunga terlajak putehhh dan terlajak lembut. . Bukan muka je nak putih, Cik Bunga pun kena putih tau. Dah putih, wangi dan bebas masalah Cik Bunga. CFSW ni usually rawat keputihan dan gatal sepantas 3 hari. Kalau nak rawat bau Cik Bunga, sepantas 10 saat je. Anda perlukan berapa saat utk hubungi kami utk dapatkan at least sebotol CFSW?😌 . Whatsapp 📲 012 2255002 tuk sebarang pertanyaan/pembelian ya! . . . #skinstories #celebrityfemininescrubwash #cfsw #skinstoriesbeautycare #pencuciwanita #pembersihwanita #femininewash #sapotlokal #moodrepublic #igshopmalaysia #ajimaura #terapiinstagram #bazaar #bazaaronline #bazaaronlinemalaysia #bazaarpaknil #paknil #paknilreviewpercuma #sayajual #sayajualonline #instareview #igreview #igshop #instafamous #wanita #wanitahariini #terlajaklaris #aidijuma #neelofa #trustedseller
PAKAI LOTION . ==================================== . Semburan parfum pada kulit yang lembap dan berminyak akan menjadikan parfum bertahan lebih lama. . SELAMAT MENCUBA! . Nak cuba MONT CABANA PARFUM ? . Whatsapp 013-717-5400 Whatsapp 013-717-5400 Whatsapp 013-717-5400 . #sayajualmekap #sayajualmurah2 #malaysianig #dramasangat #beritaharian #mekapmurah #produklaris #tv3 #adaptasinovel #bisnesonline #goshop #astrogempak #bajukebaya #wanitahariini #drama #tipscantik #dia #selamatpagimalaysia #sayajualkasut #sayajualjam #sayajualhandbag #bajukurung #meletop #bajupengantin #bajupengantinmurah #vilaghazara #cjwowshop #cikreenencikngokngek #gegarvaganza2018
Selamat berhujung minggu teman . #nennynanikitchen hari ini dengan kelongsong cream horn pulak hihii... nanti kita masukkan healty cream horn ni dalam modul kelas online ye...tungguuu😂 . Opss..nak bisik sikit yang ni crispy bread cream horn tau.. nanti kita isi fillingnya ye.. ✌
SALE🔥 SALE🔥 SALE🔥 RM27 SAHAJA‼️‼️ RM27 SAHAJA‼️‼️ RM27 SAHAJA‼️‼️ . . Bayangkan kalau korg pakai dress santai nie ha. Cantik ke tidak?? 😱😱😱 . . Boleh dah beli skrg sementara stok available nie. hehehe. Lambat habis jgn menangis. Sistur tak pujuk tauu . . Rega murah yakmat!. Material SUMPAH BEST & SELESA TAU . . Whatsapp sekarang ok sebab design limited +60133794282 . . Promosi sah sehingga 31/10/18 😁 . . #usim #konvokesyen #konvokesyenuitm #kongsirezekihanania #ajimaura #dominasibbnu #bigstage #abpbh31 #wawazainal #wawacosmetics . . #ump #pekan #pahang #palazolaicirm20 #palazoline #bajupreggy #bajukanakkanak #tilamkekaboo #tudungbawalchiffon #heavychiffonshawl . . #terapiinstagram #tehkurus #lemonexmalaysia #ivmistmurah #belajarinstagram #wanyhasrita #bellaammarabangi #tv3 #wanitahariini #super100k
SALE🔥 SALE🔥 SALE🔥 RM27 SAHAJA‼️‼️ RM27 SAHAJA‼️‼️ RM27 SAHAJA‼️‼️ . . Bayangkan kalau korg pakai dress santai nie ha. Cantik ke tidak?? 😱😱😱 . . Boleh dah beli skrg sementara stok available nie. hehehe. Lambat habis jgn menangis. Sistur tak pujuk tauu . . Rega murah yakmat!. Material SUMPAH BEST & SELESA TAU . . Whatsapp sekarang ok sebab design limited +60133794282 . . Promosi sah sehingga 31/10/18 😁 . . #usim #konvokesyen #konvokesyenuitm #kongsirezekihanania #ajimaura #dominasibbnu #bigstage #abpbh31 #wawazainal #wawacosmetics . . #ump #pekan #pahang #palazolaicirm20 #palazoline #bajupreggy #bajukanakkanak #tilamkekaboo #tudungbawalchiffon #heavychiffonshawl . . #terapiinstagram #tehkurus #lemonexmalaysia #ivmistmurah #belajarinstagram #wanyhasrita #bellaammarabangi #tv3 #wanitahariini #super100k
SALE🔥 SALE🔥 SALE🔥 RM27 SAHAJA‼️‼️ RM27 SAHAJA‼️‼️ RM27 SAHAJA‼️‼️ . . Bayangkan kalau korg pakai dress santai nie ha. Cantik ke tidak?? 😱😱😱 . . Boleh dah beli skrg sementara stok available nie. hehehe. Lambat habis jgn menangis. Sistur tak pujuk tauu . . Rega murah yakmat!. Material SUMPAH BEST & SELESA TAU . . Whatsapp sekarang ok sebab design limited +60133794282 . . Promosi sah sehingga 31/10/18 😁 . . #usim #konvokesyen #konvokesyenuitm #kongsirezekihanania #ajimaura #dominasibbnu #bigstage #abpbh31 #wawazainal #wawacosmetics . . #ump #pekan #pahang #palazolaicirm20 #palazoline #bajupreggy #bajukanakkanak #tilamkekaboo #tudungbawalchiffon #heavychiffonshawl . . #terapiinstagram #tehkurus #lemonexmalaysia #ivmistmurah #belajarinstagram #wanyhasrita #bellaammarabangi #tv3 #wanitahariini #super100k
Buat yg sudah mendambakan #kehamilan ataupun sudah #promil , ayo dapatkan informasi yang benar dan tepat. Supaya tidak terjebak dengan siklus promil yang berlarut2, berulang2, memboroskan uang dan terutama memboroskan waktu (umur) yang tidak akan kembali lagi. Silahkan segera registrasi dengan hubungi nomor yang tercantum.
ADA TANGISAN PENYESALAN??? Jangan sampai terjadi... PROMIL BIAYANYA MAHAL??? APA IYA,,, Giliran untuk perawatan di salon, shoping, belanja tas baru, sepatu baru, wisata kuliner, liburan dll aja sanggup. Tapi untuk jemput baby melakukan promil rasanya berat karena mahal. Kata "Mahal" atau tidaknya itu relatif bunda, karena ketika apa yang menjadi penghambat belum diatasi semakin lama akan lebih susah di atasi, akhirnya cek sana sini, dianjurkan operasi dan pada akhirnya harus bayi tabung. Disaat itulah bantuan kami akan terasa sangat murah tpi bukan murahan. Karena menyepelekan satu masalah, akan menyebabkan masalah lain yang lebih besar. Ketika hambatan kecil dibiarkan saja maka sama artinya memelihara penyakit. Sesuatu yg dipelihara lama2 akan meluas dan akan mencampai puncak 📋 untuk mendapat info kesehatan medis dan progam hamil Contact person: WA: 089649762026
Anda di tahap yang mana... . Jaga jaga ya... Nak kurus..nak cantik..nak sakit ..nak gemuk pilihan di tangan anda... . http://CoachAzian.wasap.my/0137444316 . #cabaranturunberatonline #dietdenganilmu #dietkurussihat #dietkurus #jomkurus #jomcantik #helthyfood #healthyactivelifestyle #tipskurus #tipssihat #coachpantau #coachazian #coachingonline #slimfit #nutribodyprojectfitness #tv3 #wanitahariini
Khas untuk wanita wanita yang malas nk ke gym.... . Kat rumah pun boleh... Bangun tidur....terus je buat.... . Jangan la ikutkan sangat malas tu..hahaha..✌️✌️✌️ . http://CoachAzian.wasap.my/0137444316. . #cabaranturunberatonline #dietdenganilmu #dietkurussihat #dietkurus #jomkurus #jomcantik #helthyfood #healthyactivelifestyle #tipskurus #tipssihat #coachpantau #coachazian #coachingonline #slimfit #nutribodyprojectfitness #tv3 #wanitahariini
👶MENANTI KEHADIRAN BUAH HATI 👶 Kehamilan adalah salah satu moment yang ditunggu-tunggu oleh pasangan suami istri. Bukankah tujuan mereka menikah salah satunya adalah memperoleh keturunan, jadi kehamilan pun bisa dikatakan kado terindah ketika mereka memutuskan untuk mengarungi biduk rumah tangga. Namun, tak semua orang bisa mendapatkan anugerah indah tersebut dalam waktu yang cepat. Banyak pasangan suami istri yang harus menunggu bertahun-tahun baru mereka bisa dikaruniai seorang anak. Tetap doa, ikhtiar, sabar dan tawakal semoga Allah segera menghadirkan anggota keluarga baru dalam rumah tangga anda bagi bunda/bapak yg sampai hari ini belum punya momongan, Aamiin. Setiap keinginan harus di barengi dengan Doa, NIAT, dan USAHA yang KERAS. 💃Tidak ada usaha yang sia-sia jika kita sudah berusaha semaksimal mungkin... ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi ️✔ contact person : WA: 089649762026
Buat yg sudah mendambakan #kehamilan ataupun sudah #promil , ayo dapatkan informasi yang benar dan tepat. Supaya tidak terjebak dengan siklus promil yang berlarut2, berulang2, memboroskan uang dan terutama memboroskan waktu (umur) yang tidak akan kembali lagi. Silahkan segera registrasi dengan hubungi nomor yang tercantum.
👶MENANTI KEHADIRAN BUAH HATI 👶 Kehamilan adalah salah satu moment yang ditunggu-tunggu oleh pasangan suami istri. Bukankah tujuan mereka menikah salah satunya adalah memperoleh keturunan, jadi kehamilan pun bisa dikatakan kado terindah ketika mereka memutuskan untuk mengarungi biduk rumah tangga. Namun, tak semua orang bisa mendapatkan anugerah indah tersebut dalam waktu yang cepat. Banyak pasangan suami istri yang harus menunggu bertahun-tahun baru mereka bisa dikaruniai seorang anak. Tetap doa, ikhtiar, sabar dan tawakal semoga Allah segera menghadirkan anggota keluarga baru dalam rumah tangga anda bagi bunda/bapak yg sampai hari ini belum punya momongan, Aamiin. Setiap keinginan harus di barengi dengan Doa, NIAT, dan USAHA yang KERAS. 💃Tidak ada usaha yang sia-sia jika kita sudah berusaha semaksimal mungkin... ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi ️✔ contact person : WA: 089649762026
💋 MARY KAY TimeWise Miracle Set . Memberikan hasil yg luar biasa untuk membantu sis2 semua mengekalkan kulit yang kelihatan lebih muda 😍 . Set yg terdiri daripada 4 produk yang luar biasa ini memberi 11 faedah menentang umur dalam satu regimen penjagaan kulit: . ❤membersihkan ❤ mengelupas ❤ menyegarkan ❤memberi tenaga ❤menghidrat ❤licin ❤melembutkan ❤melindungi ❤membina semula ❤mengurangkan garis halus dan kedut. . Dan ia juga sangat lah sesuai untk yg ada masalah kulit sensitif ;) . #marykay #marykaymalaysia #marykaymakeup #marykayjohor #marykaylovers #marykayproducts #marykayskincare #marykayproduk #marykayjb #marykaylipstick #marykaytimewise #cantik #wanita #wanitahariini #wanitamodern #beauty #lady #ladyboss #cikgu #skincare #wanitabekerjaya #ichajb27 #cikguseo #bandarbaruuda #artist #artis #mediaprima #astro #ctdk #bazarpaknil
[ SUAMI ASYIK NAK BERKEPIT 24JAM ] " cik suami tanya makan jamu apa yg dasyat sangat ni..TerJERAT betul.. hihi dia ckp mkn terus jgn tinggal." pssttt.."makin MENJERAT la awak ni" SATU-SATUNYA JAMU YANG MEMBERI 100% KESAN PENJAGAAN DALAM WANITA YANG MUJARAB DAN SELAMAT... ✔MERAWAT KEPUTIHAN DAN BAU ✔KECUTKAN RAHIM LEPAS BERSALIN ✔MERAWAT KENTUT FARAJ ✔PULIHKAN TENAGA ✔MERAWAT HAID TIDAK STABIL ✔MENGURANGKAN SENGGUGUT ✔MENCEGAH BARAH PAYUDARA DAN RAHIM ✔SESUAI DIGUNAKAN DI DALAM PANTANG TAK PERLU LAGI HABISKAN RATUSAN RINGGIT UNTUK SET BERSALIN. 100% EKSTRAK MANJAKANI ASLI,AKAR SERAPAT,KACIP FATIMAH & AKAR LARAK 👉TAHUKAH ANDA KEPUTIHAN BOLEH MENYEBABKAN KETIDAKSELESAAN 👉TAHUKAH ANDA JAMU JERAT KASIH TERDAPAT 1001 KEBAIKAN 👉TAHUKAH ANDA JAMU JERAT KASIH MEMBERI KESAN KETAT BERPANJANGAN DAN BUKAN SEKALI DAYUNG DAH LONGGAR 👉TAHUKAH ANDA SETIAP WANITA HEBAT MAKAN JAMU 🌿 DAPATKAN SEGERA DENGAN AJEN2 SAH KAMI ATAU BOLEH TERUS DENGAN PIHAK HQ SILA www.wasap.my/+60138585800/JJK PENGEDAR DIPERLUKAN 💊 Jamu Jerat Kasih HQ #jamujeratkasih #gmp #majalahnona #majalahremaja #jamu #halal #herbatradisional #kelantan #bidansohor #majalahwanita #kesihatan #ibu #berpantang #keputihangatal #wanitahariini #produkmalaysia
Ain Razali: TIMEWISE MIRACLE by MARY KAY .Khusus untuk SIAPA ni?? . Okey timewise miracle ni produk khusus untuk yang sangat CARE soal penjagaan kulit wajah agar sentiasa nampak MUDA dan ANJAL. . Timewise miracle sangat membantu dalam melambatkan proses penuaan kulit wajah Anda. FUNGSI Timewise miracle adalah seperti👇👇👇 . 👑 ♥♥ Faktor usia yang meningkat boleh menyebabkan penghasilan kulit baru menjadi SLOW.. Timewise bertindak menanggalkan kulit mati serta cergaskan sel kulit supaya MENGHASILKAN yang baru . 👑♥♥ Kurangkan FINE LINES dan KEDUTAN . 👑♥♥Paling penting FOKUS kepada membantu kulit Anda agar sentiasa lembab untuk AKTIFKAN sel kulit baru. . 👑♥♥ Mencerahkan kulit secara SEMULAJADI. . #marykay #marykaymalaysia #marykaymakeup #marykayjohor #marykaylovers #marykayproducts #marykayskincare #marykayproduk #marykayjb #marykaylipstick #marykaytimewise #cantik #wanita #wanitahariini #wanitamodern #beauty #lady #ladyboss #cikgu #skincare #wanitabekerjaya #ichajb27 #cikguseo #bandarbaruuda #artist #artis #mediaprima #astro #ctdk #bazarpaknil
.[ SUAMI ASYIK NAK BERKEPIT 24JAM ] " cik suami tanya makan jamu apa yg dasyat sangat ni..TerJERAT betul.. hihi dia ckp mkn terus jgn tinggal." pssttt.."makin MENJERAT la awak ni" SATU-SATUNYA JAMU YANG MEMBERI 100% KESAN PENJAGAAN DALAM WANITA YANG MUJARAB DAN SELAMAT... ✔MERAWAT KEPUTIHAN DAN BAU ✔KECUTKAN RAHIM LEPAS BERSALIN ✔MERAWAT KENTUT FARAJ ✔PULIHKAN TENAGA ✔MERAWAT HAID TIDAK STABIL ✔MENGURANGKAN SENGGUGUT ✔MENCEGAH BARAH PAYUDARA DAN RAHIM ✔SESUAI DIGUNAKAN DI DALAM PANTANG TAK PERLU LAGI HABISKAN RATUSAN RINGGIT UNTUK SET BERSALIN. 100% EKSTRAK MANJAKANI ASLI,AKAR SERAPAT,KACIP FATIMAH & AKAR LARAK 👉TAHUKAH ANDA KEPUTIHAN BOLEH MENYEBABKAN KETIDAKSELESAAN 👉TAHUKAH ANDA JAMU JERAT KASIH TERDAPAT 1001 KEBAIKAN 👉TAHUKAH ANDA JAMU JERAT KASIH MEMBERI KESAN KETAT BERPANJANGAN DAN BUKAN SEKALI DAYUNG DAH LONGGAR 👉TAHUKAH ANDA SETIAP WANITA HEBAT MAKAN JAMU 🌿 DAPATKAN SEGERA DENGAN AJEN2 SAH KAMI ATAU BOLEH TERUS DENGAN PIHAK HQ SILA www.wasap.my/+60138585800/JJK PENGEDAR DIPERLUKAN 💊 Jamu Jerat Kasih HQ #jamujeratkasih #gmp #majalahnona #majalahremaja #jamu #halal #herbatradisional #kelantan #bidansohor #majalahwanita #kesihatan #ibu #berpantang #keputihangatal #wanitahariini #produkmalaysia
[ SUAMI ASYIK NAK BERKEPIT 24JAM ] " cik suami tanya makan jamu apa yg dasyat sangat ni..TerJERAT betul.. hihi dia ckp mkn terus jgn tinggal." pssttt.."makin MENJERAT la awak ni" SATU-SATUNYA JAMU YANG MEMBERI 100% KESAN PENJAGAAN DALAM WANITA YANG MUJARAB DAN SELAMAT... ✔MERAWAT KEPUTIHAN DAN BAU ✔KECUTKAN RAHIM LEPAS BERSALIN ✔MERAWAT KENTUT FARAJ ✔PULIHKAN TENAGA ✔MERAWAT HAID TIDAK STABIL ✔MENGURANGKAN SENGGUGUT ✔MENCEGAH BARAH PAYUDARA DAN RAHIM ✔SESUAI DIGUNAKAN DI DALAM PANTANG TAK PERLU LAGI HABISKAN RATUSAN RINGGIT UNTUK SET BERSALIN. 100% EKSTRAK MANJAKANI ASLI,AKAR SERAPAT,KACIP FATIMAH & AKAR LARAK 👉TAHUKAH ANDA KEPUTIHAN BOLEH MENYEBABKAN KETIDAKSELESAAN 👉TAHUKAH ANDA JAMU JERAT KASIH TERDAPAT 1001 KEBAIKAN 👉TAHUKAH ANDA JAMU JERAT KASIH MEMBERI KESAN KETAT BERPANJANGAN DAN BUKAN SEKALI DAYUNG DAH LONGGAR 👉TAHUKAH ANDA SETIAP WANITA HEBAT MAKAN JAMU 🌿 DAPATKAN SEGERA DENGAN AJEN2 SAH KAMI ATAU BOLEH TERUS DENGAN PIHAK HQ SILA www.wasap.my/+60138585800/JJK PENGEDAR DIPERLUKAN 💊 Jamu Jerat Kasih HQ #jamujeratkasih #gmp #majalahnona #majalahremaja #jamu #halal #herbatradisional #kelantan #bidansohor #majalahwanita #kesihatan #ibu #berpantang #keputihangatal #wanitahariini
🔥 BASIC PLAIN SERIES🔥 🌼 EVA PEPLUM 🌼 👉🏻20 Pilihan Warna HOT 👉🏻Material Heavy Korean Como Crepe 👉🏻Size XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL 👉🏻Wudhu' Friendly (Hidden Zip) 👉🏻Zip Di Belakang Baju (Hidden Zip) 👉🏻Kain Duyung 👉🏻Ukuran dalam inch' 🔴 PRICE : RM99 SM / RM109 SS 🔴 BELI 1PCS RM85, BELI 5PCS KE ATAS RM80 🔴 FREE SHAWL (RANDOM COLOUR) 🔴 2XL-3XL ADD RM15 (PRE-ORDER 5 day) 🔴 4XL-5XL ADD RM20 (PRE-ORDER 5 day) Dskh Berminat nak order boleh pm telegram @nojiemin_rayyan atau wassap www.wasap.my/60195463835/evapeplum #bajumurah #blouselabuh #blousecantik #blousemurahmalaysia #blousemuslimah #palazzopants #palazzomurah #palazzomalaysia #palazzomuslimah #palazzobunga #palazzoruffle #palazzoprinted #skirtmurah #skirtcantik #skirtmalaysia #skirtbunga #skirtruffle #kedah #bazaarpaknil #igshopkedah #johor #kaftan #selamatpagimalaysia #wanitahariini #bajukurung #bajukurunglace #peplumtop
🔥 BASIC PLAIN SERIES🔥 🌼 EVA PEPLUM 🌼 👉🏻20 Pilihan Warna HOT 👉🏻Material Heavy Korean Como Crepe 👉🏻Size XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL 👉🏻Wudhu' Friendly (Hidden Zip) 👉🏻Zip Di Belakang Baju (Hidden Zip) 👉🏻Kain Duyung 👉🏻Ukuran dalam inch' 🔴 PRICE : RM99 SM / RM109 SS 🔴 BELI 1PCS RM85, BELI 5PCS KE ATAS RM80 🔴 FREE SHAWL (RANDOM COLOUR) 🔴 2XL-3XL ADD RM15 (PRE-ORDER 5 day) 🔴 4XL-5XL ADD RM20 (PRE-ORDER 5 day) Dskh Berminat nak order boleh pm telegram @nojiemin_rayyan atau wassap www.wasap.my/60195463835/evapeplum #bajumurah #blouselabuh #blousecantik #blousemurahmalaysia #blousemuslimah #palazzopants #palazzomurah #palazzomalaysia #palazzomuslimah #palazzobunga #palazzoruffle #palazzoprinted #skirtmurah #skirtcantik #skirtmalaysia #skirtbunga #skirtruffle #kedah #bazaarpaknil #igshopkedah #johor #kaftan #selamatpagimalaysia #wanitahariini #bajukurung #bajukurunglace #peplumtop
next page →