#wanitahariini

120,257 posts

Loading...
Loading...
mydropnshopmandiri @mydropnshopmandiri Punya instagram 📱 Punya BBM 📱 Punya WA📱 Sayang tuh kalo di pakai buat kepoin status orang doank Mending buat bisnis yuukkk Bisa menghasilkan uang lagi 💰💰💰 Bisa bantu suami 💰💰💰 Bisa beli keperluan sendiri tanpa harus minta suami 👠👗👡💄👜 Bisnis kece di jalani nya santai Tapi hasilnya ga sesantai ngerjain nya loohhh MODAL 350.000 GA SEBERAPA DI BANDING HASIL YAA MAU ??? Langsung Chat WA 089507757919 . . . #wanitacantik #wanita #wanitamuslimah #wanitakarir #hijabers #indonesia #hijab #cantik #wanitaindonesia #wanitatangguh #makeuptutorial #wanitahijab #wanitamandiri #wanitasholehah #wanitahebat #like4like #hijabersindonesia #wanitadewasa #kekinian #flekhitam #fashion #skincare #wanitahariini #wanitamuslim #makeupblog #skincarekorea
mydropnshopmandiri @mydropnshopmandiri Punya instagram 📱 Punya BBM 📱 Punya WA📱 Sayang tuh kalo di pakai buat kepoin status orang doank Mending buat bisnis yuukkk Bisa menghasilkan uang lagi 💰💰💰 Bisa bantu suami 💰💰💰 Bisa beli keperluan sendiri tanpa harus minta suami 👠👗👡💄👜 Bisnis kece di jalani nya santai Tapi hasilnya ga sesantai ngerjain nya loohhh MODAL 350.000 GA SEBERAPA DI BANDING HASIL YAA MAU ??? Langsung Chat WA 089507757919 . . . #wanitacantik #wanita #wanitamuslimah #wanitakarir #hijabers #indonesia #hijab #cantik #wanitaindonesia #wanitatangguh #makeuptutorial #wanitahijab #wanitamandiri #wanitasholehah #wanitahebat #like4like #hijabersindonesia #wanitadewasa #kekinian #flekhitam #fashion #skincare #wanitahariini #wanitamuslim #makeupblog #skincarekorea
@mydropnshopmandiri Punya instagram 📱 Punya BBM 📱 Punya WA📱 Sayang tuh kalo di pakai buat kepoin status orang doank Mending buat bisnis yuukkk Bisa menghasilkan uang lagi 💰💰💰 Bisa bantu suami 💰💰💰 Bisa beli keperluan sendiri tanpa harus minta suami 👠👗👡💄👜 Bisnis kece di jalani nya santai Tapi hasilnya ga sesantai ngerjain nya loohhh MODAL 350.000 GA SEBERAPA DI BANDING HASIL YAA MAU ??? Langsung Chat WA 089507757919 . . . #wanitacantik #wanita #wanitamuslimah #wanitakarir #hijabers #indonesia #hijab #cantik #wanitaindonesia #wanitatangguh #makeuptutorial #wanitahijab #wanitamandiri #wanitasholehah #wanitahebat #like4like #hijabersindonesia #wanitadewasa #kekinian #flekhitam #fashion #skincare #wanitahariini #wanitamuslim #makeupblog #skincarekorea
Semoga semua doa dan amalan kita pada malam nifsu sya'ban ni diterima Allah. Aminnnn. #nifsusyaaban
KERJA KERAS ATAU KERJA CERDAS???? 😎 Sudah bukan zaman nya lagi sekarang nyusahin ortu,minta duit trus,apa lagi duit dipake buat FOYA² buang" duit buat hal yg ga penting Ini era digital zaman nya anak muda sukses dengan berkarya,bisa lewat dunia bisnis digital untuk membantu orang tua dan mandiri sukses di usia muda hanya lewat smartphone,kalian sudah bisa punya penghasilan puluhan juta. Jemput suksesmu sekarang! SIAP MODAL DAN SIAP SUKSES? KETIK "FIX REGIST"085841942556 @dropnshop_zuju @dropnshop_zuju @dropnshop_zuju . #wanitacantik #wanita #wanitamuslimah #wanitakarir #hijabers #indonesia #hijab #cantik #wanitaindonesia #wanitatangguh #makeuptutorial #wanitahijab #wanitamandiri #wanitasholehah #wanitahebat #like4like #hijabersindonesia #wanitadewasa #kekinian #flekhitam #fashion #skincare #wanitahariini #wanitamuslim #makeupblog #skincarekorea
KERJA KERAS ATAU KERJA CERDAS???? 😎 Sudah bukan zaman nya lagi sekarang nyusahin ortu,minta duit trus,apa lagi duit dipake buat FOYA² buang" duit buat hal yg ga penting Ini era digital zaman nya anak muda sukses dengan berkarya,bisa lewat dunia bisnis digital untuk membantu orang tua dan mandiri sukses di usia muda hanya lewat smartphone,kalian sudah bisa punya penghasilan puluhan juta. Jemput suksesmu sekarang! SIAP MODAL DAN SIAP SUKSES? KETIK "FIX REGIST"085841942556 @dropnshop_zuju @dropnshop_zuju @dropnshop_zuju . #wanitacantik #wanita #wanitamuslimah #wanitakarir #hijabers #indonesia #hijab #cantik #wanitaindonesia #wanitatangguh #makeuptutorial #wanitahijab #wanitamandiri #wanitasholehah #wanitahebat #like4like #hijabersindonesia #wanitadewasa #kekinian #flekhitam #fashion #skincare #wanitahariini #wanitamuslim #makeupblog #skincarekorea
KERJA KERAS ATAU KERJA CERDAS???? 😎 Sudah bukan zaman nya lagi sekarang nyusahin ortu,minta duit trus,apa lagi duit dipake buat FOYA² buang" duit buat hal yg ga penting Ini era digital zaman nya anak muda sukses dengan berkarya,bisa lewat dunia bisnis digital untuk membantu orang tua dan mandiri sukses di usia muda hanya lewat smartphone,kalian sudah bisa punya penghasilan puluhan juta. Jemput suksesmu sekarang! SIAP MODAL DAN SIAP SUKSES? KETIK "FIX REGIST"085841942556 @dropnshop_zuju @dropnshop_zuju @dropnshop_zuju . #wanitacantik #wanita #wanitamuslimah #wanitakarir #hijabers #indonesia #hijab #cantik #wanitaindonesia #wanitatangguh #makeuptutorial #wanitahijab #wanitamandiri #wanitasholehah #wanitahebat #like4like #hijabersindonesia #wanitadewasa #kekinian #flekhitam #fashion #skincare #wanitahariini #wanitamuslim #makeupblog #skincarekorea
Masuk lagi testi kak 👆 . KERJA DI RUMAH TAPI MENGHASILKAN DUIT CUMAN DISINI 💗 Jaman sekarang hidup gak cukup dengan gaji pokok kaksay 😅 . Apalagi kamu yang ingin bekerja tanpa keluar rumah ? Mama muda yang gak bisa ninggalin anak ? Anak pelajar/anak kuliah yang cari kerja tambahan ? Mau nyenengin ortu beli ini itu ? Mau jadi pebisnis handal ? . Chat Now 💪 Chat 📲 WA 085314168862 Atau klik link di bio yaa.. 💕 . . . #wanitacantik #wanita #wanitamuslimah #wanitakarir #hijabers #indonesia #hijab #cantik #wanitaindonesia #makeuptutorial #wanitahijab #wanitamandiri #wanitasholehah #wanitahebat #like4like #hijabersindonesia #wanitadewasa #kekinian #flekhitam #fashion #skincare #wanitahariini #wanitamuslim #makeupblog #skincarekorea #msglow
Masuk lagi testi kak 👆 . KERJA DI RUMAH TAPI MENGHASILKAN DUIT CUMAN DISINI 💗 Jaman sekarang hidup gak cukup dengan gaji pokok kaksay 😅 . Apalagi kamu yang ingin bekerja tanpa keluar rumah ? Mama muda yang gak bisa ninggalin anak ? Anak pelajar/anak kuliah yang cari kerja tambahan ? Mau nyenengin ortu beli ini itu ? Mau jadi pebisnis handal ? . Chat Now 💪 Chat 📲 WA 085314168862 Atau klik link di bio yaa.. 💕 . . . #wanitacantik #wanita #wanitamuslimah #wanitakarir #hijabers #indonesia #hijab #cantik #wanitaindonesia #makeuptutorial #wanitahijab #wanitamandiri #wanitasholehah #wanitahebat #like4like #hijabersindonesia #wanitadewasa #kekinian #flekhitam #fashion #skincare #wanitahariini #wanitamuslim #makeupblog #skincarekorea #msglow
Telur adalah pembakar lemak. 80% makanan 20%senaman Baru MANTAP Jaga makan. Lazimi senaman. . EDISI KURUS SEBELUM RAYA 2019 dibuka. Sedang hellok join time ni. . On kan notification ig @che_peah utk dptlan tips pemakanan dan senaman . 💋Sesi Intake Advance Coaching Transformasi Kurus Online untuk pendaftaran 👇👇👇 Klik Link di Profile ig @che_peah Direct wasup http://chepeah.wasap.my 📲 016-6764950 #jomkurus #jomsihat #motivasidiet #nakkurus #tipskuruscepat #sedaptaksemestinya masin#dare2transform #seluarbesar #bajubesarmurah #menudalampantang #kurussebelumkawin #wanitahariini #senamankurus #jomsihat #kurusonline #weightlosschallenge #nakdiet #rawang #senamkurus #tudungmurah #kainpasangmurah #teamAzwa #coachturunberat #TeamChePeah
PROMO APRIL ========== PILIH 4 KELAS PJJ DI ATAS DENGAN HANYA RM78 SAHAJA. PENJIMATAN YANG SANGAT HEBAT UNTUK POKET ANDA.! Kelas PJJ ini adalah melalui online dalam closed group di FB. Selepas bayaran di buat saya akan add masuk ke dalam group dan terus boleh belajar on the sport. Menariknya pjj online ni, bila masa nak buat, bila masa nak tengok video, study resepi ikut masa anda sendiri dan tanpa limit. YANG PENTING GRAB DULU HARGA OFFER NI. Berminat klik no wasap saya di bio . Jangan mintak saya DM anda . 013 6657136 #kelasbakingonline #cikgumizaramli #kelasbakingtrendingonline #kelasmasaksecaraonline #pjjkuihtalam #pjjpuding #wanitahariini #nona #harianmetro #karangkraft #jomsinggah #tv3malaysia #kelascikgumiza #belajarmemasak #bakerskl #kelasonline #trustedpjj #pjjmurah #kelaspjjmurah #
Smbil masak sambil rasa. Muka2 satu sudu.. Klau 5 kali dah 5 sudu... Tu bwru satu jenis masakan.. Klau 5 jenis masakan.. Dah berapa.. Semoga betmenfaat Semoga dipermudahkan 80% makanan 20% senaman Baru MANTAP Jaga makan. Lazimi senaman. . EDISI KURUS SEBELUM RAYA 2019 dibuka. Sedang hellok join time ni. . On kan notification ig @che_peah utk dptlan tips pemakanan dan senaman . 💋Sesi Intake Advance Coaching Transformasi Kurus Online untuk pendaftaran 👇👇👇 Klik Link di Profile ig @che_peah Direct wasup http://chepeah.wasap.my 📲 016-6764950 #jomkurus #jomsihat #motivasidiet #nakkurus #tipskuruscepat #sedaptaksemestinya masin#dare2transform #seluarbesar #bajubesarmurah #menudalampantang #kurussebelumkawin #wanitahariini #senamankurus #jomsihat #kurusonline #weightlosschallenge #nakdiet #rawang #senamkurus #tudungmurah #kainpasangmurah #teamAzwa #coachturunberat #teamchepeah
Makan jgn banjir tau.. Tu aja nako.. Tapi klau kuah tu ayo suam kosong.. Boleh je.. Xero kalori . 80% Makanan 20% senaman Baru MANTAP Jaga makan. Lazimi senaman. . EDISI KURUS SEBELUM RAYA 2019 dibuka. Sedang hellok join time ni. . On kan notification ig @che_peah utk dptlan tips pemakanan dan senaman . 💋Sesi Intake Advance Coaching Transformasi Kurus Online untuk pendaftaran 👇👇👇 Klik Link di Profile ig @che_peah Direct wasup http://chepeah.wasap.my 📲 016-6764950 #jomkurus #jomsihat #motivasidiet #nakkurus #tipskuruscepat #sedaptaksemestinya masin#dare2transform #seluarbesar #bajubesarmurah #menudalampantang #kurussebelumkawin #wanitahariini #senamankurus #jomsihat #kurusonline #weightlosschallenge #nakdiet #rawang #senamkurus #tudungmurah #kainpasangmurah #teamAzwa #coachturunberat #TeamChePeah
DAH TRY MACAM-MACAM JENIS DIET, TAPI SEMUA TAK JALAN! . Jom kita baca sharing daripada Tia yang berjaya turunkan berat lepas dah try macam-macam jenis diet🤩 . “Hai saya tia, berumur 27 tahun. Sy start journey dengan weight lost challenge dari january 2018. Start dari lepas kahwin, sampai beranak satu dan lepas pantang pun still berat x turun2 malah makin naik n naik. . Mcm2 diet dah cuba, diet atkin, diet x mkn nasi, minum teh kurus, makan ubat kurus, still sama je last2 give up. Nasib baik terjumpa program online coaching nie. bila dah start join program nie, belajar tentang pemakanan, portion dgn segala ilmu dalam program nie, sbnrnya x susah pun nak kurus tu. . alhamdulillah dengan program yg awesome nie dah berjaya lost 16kg 😍. so, teruskan perjuangan untuk kurus. Kalau sy boleh, semua orang boleh 💪🏻. Semoga semua coachee terus bersemangat utk ubah gaya hidup kepada healthy lifestyle 🔥” -Tia
AMACAM WEEKEND UOLLS. . Ada happy ke tak.
Buat senaman yg mudah yg kita tahu... Jimat kos.. Yg paling penting... Di mana ada kemahuan di situ turun berat badan Semoga bermenfaat Semoga dioermudahkan srgala urusan 80% 20%senaman Baru MANTAP Jaga makan. Lazimi senaman. . EDISI KURUS SEBELUM RAYA 2019 dibuka. Sedang hellok join time ni. . On kan notification ig @che_peah utk dptlan tips pemakanan dan senaman . 💋Sesi Intake Advance Coaching Transformasi Kurus Online untuk pendaftaran 👇👇👇 Klik Link di Profile ig @che_peah Direct wasup http://chepeah.wasap.my 📲 016-6764950 #jomkurus #jomsihat #motivasidiet #nakkurus #tipskuruscepat #sedaptaksemestinya masin#dare2transform #seluarbesar #bajubesarmurah #menudalampantang #kurussebelumkawin #wanitahariini #senamankurus #jomsihat #kurusonline #weightlosschallenge #nakdiet #rawang #senamkurus #tudungmurah #kainpasangmurah #teamAzwa #coachturunberat #TeamChePeah
Che Peah: SQUAD Membentuk Tubuh Badan Ideal Yes dengan melakukan squat anda akan memiliki bentuk punggung yang cantik dengan pinggang yang ramping. . squat juga merupakan senaman yang wajib anda lakukan kerana senaman squat banyak melibatkan pergerakkan otot di keseleuruhan badan. Jadi pergerakkan yang tinggi membuatkan kalori lebih banyak di bakar dan lemak-lemak cepat susut membolehkan anda turun berat badan . 80% 20%senaman Baru MANTAP Jaga makan. Lazimi senaman. . EDISI KURUS SEBELUM RAYA 2019 dibuka. Sedang hellok join time ni. . On kan notification ig @che_peah utk dptlan tips pemakanan dan senaman . 💋Sesi Intake Advance Coaching Transformasi Kurus Online untuk pendaftaran 👇👇👇 Klik Link di Profile ig @che_peah Direct wasup http://chepeah.wasap.my 📲 016-6764950 #jomkurus #jomsihat #motivasidiet #nakkurus #tipskuruscepat #sedaptaksemestinya masin#dare2transform #seluarbesar #bajubesarmurah #menudalampantang #kurussebelumkawin #wanitahariini #senamankurus #jomsihat #kurusonline #weightlosschallenge #nakdiet #rawang #senamkurus #tudungmurah #kainpasangmurah #teamAzwa #coachturunberat #TeamChePeah
Hahaa...mcm2 alasan bila dah gemok Ada ckp bahagia ada ckp stress Nonsense laah . Gemok ni bukan Allah jadikan kite gemok tapi kita sendiri yang suka makan hehee . Gemok kurus itu atas pilihan sendiri bukan sesiapa. . Naik berat badan atau turun berat badan bukan menjamin bahagia. Tapi kalau turun berat badan kan bahagia. Nak tahu ape sebab bahagia bila turun berat badan? . 80% 20%senaman Baru MANTAP Jaga makan. Lazimi senaman. . EDISI KURUS SEBELUM RAYA 2019 dibuka. Sedang hellok join time ni. . On kan notification ig @che_peah utk dptlan tips pemakanan dan senaman . 💋Sesi Intake Advance Coaching Transformasi Kurus Online untuk pendaftaran 👇👇👇 Klik Link di Profile ig @che_peah Direct wasup http://chepeah.wasap.my 📲 016-6764950 #jomkurus #jomsihat #motivasidiet #nakkurus #tipskuruscepat #sedaptaksemestinya masin#dare2transform #seluarbesar #bajubesarmurah #menudalampantang #kurussebelumkawin #wanitahariini #senamankurus #jomsihat #kurusonline #weightlosschallenge #nakdiet #rawang #senamkurus #tudungmurah #kainpasangmurah #teamAzwa #coachturunberat #TeamChePeah
Wajah wajah keceriaan mereka yang telah berjaya bersama team kami. . Nak jadi macam mereka.. Jom sertai kami dalam.. PROGRAM JOM DIET SIHAT SESI RAMADHAN.. . . KLIK LINK DALAM BIO.. 📲Kak Dell 0195565381 #cikgusitionlinecoaching #CSOCzoncentral #dietmakannasi #dietgembirasihatbergaya #onlinecoaching #makanuntukkurus #coachturunberatbarat #coachkakdell #kurusuntukibadah #eatclean #menusihat #menudiet #tipskurus #jomdiet #wanitahariini #nona #dramasangat #bajurayamurah #sayanakkurus #malaysianfoodie #turunlemak #raya
Masuk lagi testi kak 👆 . KERJA DI RUMAH TAPI MENGHASILKAN DUIT CUMAN DISINI 💗 Jaman sekarang hidup gak cukup dengan gaji pokok kaksay 😅 . Apalagi kamu yang ingin bekerja tanpa keluar rumah ? Mama muda yang gak bisa ninggalin anak ? Anak pelajar/anak kuliah yang cari kerja tambahan ? Mau nyenengin ortu beli ini itu ? Mau jadi pebisnis handal ? JOIN . . . #wanitacantik #wanita #wanitamuslimah #wanitakarir #hijabers #indonesia #hijab #cantik #wanitaindonesia #wanitatangguh #makeuptutorial #wanitahijab #wanitamandiri #wanitasholehah #wanitahebat #like4like #hijabersindonesia #wanitadewasa #kekinian #flekhitam #fashion #skincare #wanitahariini #wanitamuslim #makeupblog #skincarekorea
Masuk lagi testi kak 👆 . KERJA DI RUMAH TAPI MENGHASILKAN DUIT CUMAN DISINI 💗 Jaman sekarang hidup gak cukup dengan gaji pokok kaksay 😅 . Apalagi kamu yang ingin bekerja tanpa keluar rumah ? Mama muda yang gak bisa ninggalin anak ? Anak pelajar/anak kuliah yang cari kerja tambahan ? Mau nyenengin ortu beli ini itu ? Mau jadi pebisnis handal ? Buruan JOIN . . . #wanitacantik #wanita #wanitamuslimah #wanitakarir #hijabers #indonesia #hijab #cantik #wanitaindonesia #makeuptutorial #wanitahijab #wanitamandiri #wanitasholehah #wanitahebat #like4like #hijabersindonesia #wanitadewasa #kekinian #flekhitam #fashion #skincare #wanitahariini #wanitamuslim #makeupblog #skincarekorea
DIANZ PREMIUM DAN OLD PACK sapa yg dah cuba dianz , mesti tau keberkesanan nye kan ? memang dah paduuuu tapi kenapa ada premium edition ? . . bahan asas masih sama , cuma kita upgrade GRED . kalau korg tgk dari segi tablet ,rasa semua berbeza jadi kalau korg mmang dah makan dianz , dah cantik , dah floles dlm fasa maintain je l teruskan dgn pack lama tkde masalah tp kalau skin korg tgh meroyan , jerawat besar , parut byk . dian sggst korg makan yg premium sebab mmang kesan dia berdesuppppp lajuuu kalau jerawat cepat naw naw kecut weiii
Tidur juga salah satu formula utk turunkn berat badan. Bg badan kite rest. Bile rest otot boleh membakar dgn baik. Semuanya akn mudah.. Sy doakan.. Sharing is caring Semoga bermenfaat . Naik berat badan atau turun berat badan bukan menjamin bahagia. Tapi kalau turun berat badan kan bahagia. Nak tahu ape sebab bahagia bila turun berat badan? . 80% 20%senaman Baru MANTAP Jaga makan. Lazimi senaman. . EDISI KURUS SEBELUM RAYA 2019 dibuka. Sedang hellok join time ni. . On kan notification ig @che_peah utk dptlan tips pemakanan dan senaman . 💋Sesi Intake Advance Coaching Transformasi Kurus Online untuk pendaftaran 👇👇👇 Klik Link di Profile ig @che_peah Direct wasup http://chepeah.wasap.my 📲 016-6764950 #jomkurus #jomsihat #motivasidiet #nakkurus #tipskuruscepat #sedaptaksemestinya masin#dare2transform #seluarbesar #bajubesarmurah #menudalampantang #kurussebelumkawin #wanitahariini #senamankurus #jomsihat #kurusonline #weightlosschallenge #nakdiet #rawang #senamkurus #tudungmurah #kainpasangmurah #teamAzwa #coachturunberat #TeamChePeah
Mulakan dgn mkn buah.. Mkn buah dulu sebelum mkn lunch atau dinner. Bile rasa lapar je mkn lh buah. Biasa che peah sukan mkn epal hijau. Dgt bagus utk oendiet. Buah jambu batu, betik, lai pun boleh juga. Semuanya akn mudah.. Sy doakan.. Sharing is caring Semoga bermenfaat . Naik berat badan atau turun berat badan bukan menjamin bahagia. Tapi kalau turun berat badan kan bahagia. Nak tahu ape sebab bahagia bila turun berat badan? . 80% 20%senaman Baru MANTAP Jaga makan. Lazimi senaman. . EDISI KURUS SEBELUM RAYA 2019 dibuka. Sedang hellok join time ni. . On kan notification ig @che_peah utk dptlan tips pemakanan dan senaman . 💋Sesi Intake Advance Coaching Transformasi Kurus Online untuk pendaftaran 👇👇👇 Klik Link di Profile ig @che_peah Direct wasup http://chepeah.wasap.my 📲 016-6764950 #jomkurus #jomsihat #motivasidiet #nakkurus #tipskuruscepat #sedaptaksemestinya masin#dare2transform #seluarbesar #bajubesarmurah #menudalampantang #kurussebelumkawin #wanitahariini #senamankurus #jomsihat #kurusonline #weightlosschallenge #nakdiet #rawang #senamkurus #tudungmurah #kainpasangmurah #teamAzwa #coachturunberat #TeamChePeah
Tinggal teruih semua fast food. Dlm fast food tu tinggi garam.msg,gula. Garam ni oenyebab utama susah nk turun berat tau.. Sbb badan akn serap air.. Like span basuh pinggan.. Tu yg bile timbang x bergerak jarum nya.. . Semuanya akn mudah.. Sy doakan.. Sharing is caring Semoga bermenfaat . Naik berat badan atau turun berat badan bukan menjamin bahagia. Tapi kalau turun berat badan kan bahagia. Nak tahu ape sebab bahagia bila turun berat badan? . 80% 20%senaman Baru MANTAP Jaga makan. Lazimi senaman. . EDISI KURUS SEBELUM RAYA 2019 dibuka. Sedang hellok join time ni. . On kan notification ig @che_peah utk dptlan tips pemakanan dan senaman . 💋Sesi Intake Advance Coaching Transformasi Kurus Online untuk pendaftaran 👇👇👇 Klik Link di Profile ig @che_peah Direct wasup http://chepeah.wasap.my 📲 016-6764950 #jomkurus #jomsihat #motivasidiet #nakkurus #tipskuruscepat #sedaptaksemestinya masin#dare2transform #seluarbesar #bajubesarmurah #menudalampantang #kurussebelumkawin #wanitahariini #senamankurus #jomsihat #kurusonline #weightlosschallenge #nakdiet #rawang #senamkurus #tudungmurah #kainpasangmurah #teamAzwa #coachturunberat #TeamChePeah
Masyaallah Tabarakallah Alhamdullilah - Bila anda masuk je PROGRAM COACHING ONLINE TURUN BERAT BADAN . anda dapat belajar ilmu kesihatan, belajar memasak yg healty utk diri anda, belajar cara turun berat badan yg betul, seturusnya anda sihat dan dapat beribadah dgn baik, dpt kusuyuk ketika tahiyat, semoga menjadi amalan anda sampai bila2, semoga Allah memberkati segala usaha anda utk menjaga amanah Allah iaitu menjaga tubuh badan anda dr sebarang penyakit. segalanya atas kehendaknya. PROGRAM COACHING ONLINE ni hanya perantarannya. semoga Allah merahmati anda untuk turun berat badan.Masyallah Aaminnn ya allah ya mujib . Naik berat badan atau turun berat badan bukan menjamin bahagia. Tapi kalau turun berat badan kan bahagia. Nak tahu ape sebab bahagia bila turun berat badan? . 80% 20%senaman Baru MANTAP Jaga makan. Lazimi senaman. . EDISI KURUS SEBELUM RAYA 2019 dibuka. Sedang hellok join time ni. . On kan notification ig @che_peah @che_peah utk dptkan tips pemakanan dan senaman . 💋Sesi Intake Advance Coaching Transformasi Kurus Online untuk pendaftaran 👇👇👇 Klik Link di Profile ig @che_peah Direct wasup http://chepeah.wasap.my 📲 016-6764950 #jomkurus #jomsihat #motivasidiet #nakkurus #tipskuruscepat #sedaptaksemestinya masin#dare2transform #seluarbesar #bajubesarmurah #menudalampantang #kurussebelumkawin #wanitahariini #senamankurus #jomsihat #kurusonline #weightlosschallenge #nakdiet #rawang #senamkurus #tudungmurah #kainpasangmurah #teamAzwa #coachturunberat #TeamChePeah
Nasi tak bersalah... Yg salahnya kite mkn 3/4 pinggan.. Sedap bebenor bike kuah bnjir. Lps ni hafkn pengambilan nasi tu tau... Nadi tu kan karbo.. Mkn apa pun kena ada portion tau sayang syg semua.. Semuanya akn mudah.. Sy doakan.. Sharing is caring Semoga bermenfaat . Naik berat badan atau turun berat badan bukan menjamin bahagia. Tapi kalau turun berat badan kan bahagia. Nak tahu ape sebab bahagia bila turun berat badan? . 80% 20%senaman Baru MANTAP Jaga makan. Lazimi senaman. . EDISI KURUS SEBELUM RAYA 2019 dibuka. Sedang hellok join time ni. . On kan notification ig @che_peah utk dptlan tips pemakanan dan senaman . 💋Sesi Intake Advance Coaching Transformasi Kurus Online untuk pendaftaran 👇👇👇 Klik Link di Profile ig @che_peah Direct wasup http://chepeah.wasap.my 📲 016-6764950 #jomkurus #jomsihat #motivasidiet #nakkurus #tipskuruscepat #sedaptaksemestinya masin#dare2transform #seluarbesar #bajubesarmurah #menudalampantang #kurussebelumkawin #wanitahariini #senamankurus #jomsihat #kurusonline #weightlosschallenge #nakdiet #rawang #senamkurus #tudungmurah #kainpasangmurah #teamAzwa #coachturunberat #TeamChePeah
Kqlu nampak tangga..pilih tangga tau.. Kat sini kite pun secara tak langsung dh buat senaman.Semuanya akn mudah.. Sy doakan.. Sharing is caring Semoga bermenfaat . Naik berat badan atau turun berat badan bukan menjamin bahagia. Tapi kalau turun berat badan kan bahagia. Nak tahu ape sebab bahagia bila turun berat badan? . 80% 20%senaman Baru MANTAP Jaga makan. Lazimi senaman. . EDISI KURUS SEBELUM RAYA 2019 dibuka. Sedang hellok join time ni. . On kan notification ig @che_peah utk dptlan tips pemakanan dan senaman . 💋Sesi Intake Advance Coaching Transformasi Kurus Online untuk pendaftaran 👇👇👇 Klik Link di Profile ig @che_peah Direct wasup http://chepeah.wasap.my 📲 016-6764950 #jomkurus #jomsihat #motivasidiet #nakkurus #tipskuruscepat #sedaptaksemestinya masin#dare2transform #seluarbesar #bajubesarmurah #menudalampantang #kurussebelumkawin #wanitahariini #senamankurus #jomsihat #kurusonline #weightlosschallenge #nakdiet #rawang #senamkurus #tudungmurah #kainpasangmurah #teamAzwa #coachturunberat #TeamChePeah
MISTERI BERAT TAK TURUN DAN KALORI TERSEMBUNYI . check balik ada tak buat benda2 ni? Ada tak situasi ni yang korang pernah buat? So dah tau kan kenapa berat tak turun2. Tag kawan2 korang lak untuk sebarkan info ni. Takde yang misteri pun bila diet ni.. cuma kita je yang selalu tak sedar . 80% 20%senaman Baru MANTAP Jaga makan. Lazimi senaman. . EDISI KURUS SEBELUM RAYA 2019 dibuka. Sedang hellok join time ni. . On kan notification ig @che_peah utk dptlan tips pemakanan dan senaman . 💋Sesi Intake Advance Coaching Transformasi Kurus Online untuk pendaftaran 👇👇👇 Klik Link di Profile ig @che_peah Direct wasup http://chepeah.wasap.my 📲 016-6764950 #jomkurus #jomsihat #motivasidiet #nakkurus #tipskuruscepat #sedaptaksemestinya masin#dare2transform #seluarbesar #bajubesarmurah #menudalampantang #kurussebelumkawin #wanitahariini #senamankurus #jomsihat #kurusonline #weightlosschallenge #nakdiet #rawang #senamkurus #tudungmurah #kainpasangmurah #teamAzwa #coachturunberat #TeamChePeah
#BajuMelayuEkslusifMZ ➡️Code Warna: DarkGreen _____ Koleksi: #BajuMelayuEkslusif . HARGA PROMOSI (22 - 30 April 2019) 1pcs : RM169 2pcs : RM318(RM159/pc) 3pcs : RM447 (RM149/pc) 🔸free GARMENT BAG RM59 🔹free BUTANG BAJU MELAYU 🔸free POSTAGE . HARGA NORMAL: 1 pcs: RM 199 🔹free BUTANG BAJU MELAYU 🔸free POSTAGE _____ 💠Ciri2 Cutting regular fit super selesa! TERLETAK ELOK tanpa pesak. Perut muncit tak muncit InsyaAllah akan sgt selesa dengan cutting regular fit ini ditambah rekaannya yg EKSKLUSIF dengan elemen logo yg MEWAH. . Jahitan Overlock yang tak mudah tetas, tahan lasak, yang penting jahitan sangat kemas setanding jenama OVERSEAS yang pentingkan KUALITI! . Material ITALIAN PEARL SKIN Tekstur yang tidak over expose berkilat atau licin. . HIDDEN ZIP DI TEPI BAJU . ========================== ADA LAGI SPECIAL UNTUK YG BUAT TEMPAHAN AWAL SEHINGGA 30 APRIL INI ========================== . PERCUMA MA EXCLUSIVE GARMENT BAG bernilai RM59 UNTUK PEMBAYARAN SEHINGGA 30 APRIL! . PERCUMA BUTANG BAJU MELAYU. SAMPAI TERUS PAKAI . Butang baju melayu jugak akan diberikan secara PERCUMA secara random designnya! **Ukuran mungkin berbeza(+-0.5) inci ___ Order #BajuMelayuMZ ____ 1⃣Pilih warna dan saiz mengikut carta saiz yang telah diupdate. Harga setiap koleksi boleh dirujuk pada caption setiap gambar. _ 2⃣Untuk memudahkan pembelian, screenshot gambar koleksi dan warna yang ingin dibeli. _ 3⃣Whatsapp kami di +6016-4478748 untuk check stok, pembayaran dan proses order. Thank you❤️ ____ #siakapkeli #bajuraya2019 #bajuraya #raya2019 #bajumelayuraya #bajumelayuMA #bajumelayumurah #wanitahariini #kurta #kurtamurah #setfamily #koleksiraya2019 #kurtaraya #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknil #fattzura #ctdk #meletop #mstaronline #setraya #setcouple #MAekslusif #MAexclusive #JelitaWardrobeOfficialReseller #jwpremiumteamaurarezeki
#BajuMelayuEkslusifMZ ➡️Code Warna: MidnightBlue _____ Koleksi: #BajuMelayuEkslusif . HARGA PROMOSI (22 - 30 April 2019) 1pcs : RM169 2pcs : RM318(RM159/pc) 3pcs : RM447 (RM149/pc) 🔸free GARMENT BAG RM59 🔹free BUTANG BAJU MELAYU 🔸free POSTAGE . HARGA NORMAL: 1 pcs: RM 199 🔹free BUTANG BAJU MELAYU 🔸free POSTAGE _____ 💠Ciri2 Cutting regular fit super selesa! TERLETAK ELOK tanpa pesak. Perut muncit tak muncit InsyaAllah akan sgt selesa dengan cutting regular fit ini ditambah rekaannya yg EKSKLUSIF dengan elemen logo yg MEWAH. . Jahitan Overlock yang tak mudah tetas, tahan lasak, yang penting jahitan sangat kemas setanding jenama OVERSEAS yang pentingkan KUALITI! . Material ITALIAN PEARL SKIN Tekstur yang tidak over expose berkilat atau licin. . HIDDEN ZIP DI TEPI BAJU . ========================== ADA LAGI SPECIAL UNTUK YG BUAT TEMPAHAN AWAL SEHINGGA 30 APRIL INI ========================== . PERCUMA MA EXCLUSIVE GARMENT BAG bernilai RM59 UNTUK PEMBAYARAN SEHINGGA 30 APRIL! . PERCUMA BUTANG BAJU MELAYU. SAMPAI TERUS PAKAI . Butang baju melayu jugak akan diberikan secara PERCUMA secara random designnya! **Ukuran mungkin berbeza(+-0.5) inci ___ Order #BajuMelayuMZ ____ 1⃣Pilih warna dan saiz mengikut carta saiz yang telah diupdate. Harga setiap koleksi boleh dirujuk pada caption setiap gambar. _ 2⃣Untuk memudahkan pembelian, screenshot gambar koleksi dan warna yang ingin dibeli. _ 3⃣Whatsapp kami di +6016-4478748 untuk check stok, pembayaran dan proses order. Thank you❤️ ____ #siakapkeli #bajuraya2019 #bajuraya #raya2019 #bajumelayuraya #bajumelayuMA #bajumelayumurah #wanitahariini #kurta #kurtamurah #setfamily #koleksiraya2019 #kurtaraya #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknil #fattzura #ctdk #meletop #mstaronline #setraya #setcouple #MAekslusif #MAexclusive #JelitaWardrobeOfficialReseller #jwpremiumteamaurarezeki
#BajuMelayuEkslusifMZ ➡️Code Warna: CoralBlue _____ Koleksi: #BajuMelayuEkslusif . HARGA PROMOSI (22 - 30 April 2019) 1pcs : RM169 2pcs : RM318(RM159/pc) 3pcs : RM447 (RM149/pc) 🔸free GARMENT BAG RM59 🔹free BUTANG BAJU MELAYU 🔸free POSTAGE . HARGA NORMAL: 1 pcs: RM 199 🔹free BUTANG BAJU MELAYU 🔸free POSTAGE _____ 💠Ciri2 Cutting regular fit super selesa! TERLETAK ELOK tanpa pesak. Perut muncit tak muncit InsyaAllah akan sgt selesa dengan cutting regular fit ini ditambah rekaannya yg EKSKLUSIF dengan elemen logo yg MEWAH. . Jahitan Overlock yang tak mudah tetas, tahan lasak, yang penting jahitan sangat kemas setanding jenama OVERSEAS yang pentingkan KUALITI! . Material ITALIAN PEARL SKIN Tekstur yang tidak over expose berkilat atau licin. . HIDDEN ZIP DI TEPI BAJU . ========================== ADA LAGI SPECIAL UNTUK YG BUAT TEMPAHAN AWAL SEHINGGA 30 APRIL INI ========================== . PERCUMA MA EXCLUSIVE GARMENT BAG bernilai RM59 UNTUK PEMBAYARAN SEHINGGA 30 APRIL! . PERCUMA BUTANG BAJU MELAYU. SAMPAI TERUS PAKAI . Butang baju melayu jugak akan diberikan secara PERCUMA secara random designnya! **Ukuran mungkin berbeza(+-0.5) inci ___ Order #BajuMelayuMZ ____ 1⃣Pilih warna dan saiz mengikut carta saiz yang telah diupdate. Harga setiap koleksi boleh dirujuk pada caption setiap gambar. _ 2⃣Untuk memudahkan pembelian, screenshot gambar koleksi dan warna yang ingin dibeli. _ 3⃣Whatsapp kami di +6016-4478748 untuk check stok, pembayaran dan proses order. Thank you❤️ ____ #siakapkeli #bajuraya2019 #bajuraya #raya2019 #bajumelayuraya #bajumelayuMA #bajumelayumurah #wanitahariini #kurta #kurtamurah #setfamily #koleksiraya2019 #kurtaraya #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknil #fattzura #ctdk #meletop #mstaronline #setraya #setcouple #MAekslusif #MAexclusive #JelitaWardrobeOfficialReseller #jwpremiumteamaurarezeki
#BajuMelayuEkslusifMZ ➡️Code Warna: Spark Grey _____ Koleksi: #BajuMelayuEkslusif . HARGA PROMOSI (22 - 30 April 2019) 1pcs : RM169 2pcs : RM318(RM159/pc) 3pcs : RM447 (RM149/pc) 🔸free GARMENT BAG RM59 🔹free BUTANG BAJU MELAYU 🔸free POSTAGE . HARGA NORMAL: 1 pcs: RM 199 🔹free BUTANG BAJU MELAYU 🔸free POSTAGE _____ 💠Ciri2 Cutting regular fit super selesa! TERLETAK ELOK tanpa pesak. Perut muncit tak muncit InsyaAllah akan sgt selesa dengan cutting regular fit ini ditambah rekaannya yg EKSKLUSIF dengan elemen logo yg MEWAH. . Jahitan Overlock yang tak mudah tetas, tahan lasak, yang penting jahitan sangat kemas setanding jenama OVERSEAS yang pentingkan KUALITI! . Material ITALIAN PEARL SKIN Tekstur yang tidak over expose berkilat atau licin. . HIDDEN ZIP DI TEPI BAJU . ========================== ADA LAGI SPECIAL UNTUK YG BUAT TEMPAHAN AWAL SEHINGGA 30 APRIL INI ========================== . PERCUMA MA EXCLUSIVE GARMENT BAG bernilai RM59 UNTUK PEMBAYARAN SEHINGGA 30 APRIL! . PERCUMA BUTANG BAJU MELAYU. SAMPAI TERUS PAKAI . Butang baju melayu jugak akan diberikan secara PERCUMA secara random designnya! **Ukuran mungkin berbeza(+-0.5) inci ___ Order #BajuMelayuMZ ____ 1⃣Pilih warna dan saiz mengikut carta saiz yang telah diupdate. Harga setiap koleksi boleh dirujuk pada caption setiap gambar. _ 2⃣Untuk memudahkan pembelian, screenshot gambar koleksi dan warna yang ingin dibeli. _ 3⃣Whatsapp kami di +6016-4478748 untuk check stok, pembayaran dan proses order. Thank you❤️ ____ #siakapkeli #bajuraya2019 #bajuraya #raya2019 #bajumelayuraya #bajumelayuMA #bajumelayumurah #wanitahariini #kurta #kurtamurah #setfamily #koleksiraya2019 #kurtaraya #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknil #fattzura #ctdk #meletop #mstaronline #setraya #setcouple #MAekslusif #MAexclusive #JelitaWardrobeOfficialReseller #jwpremiumteamaurarezeki
#BajuMelayuEkslusifMZ ➡️Code Warna: RedPeach _____ Koleksi: #BajuMelayuEkslusif . HARGA PROMOSI (22 - 30 April 2019) 1pcs : RM169 2pcs : RM318(RM159/pc) 3pcs : RM447 (RM149/pc) 🔸free GARMENT BAG RM59 🔹free BUTANG BAJU MELAYU 🔸free POSTAGE . HARGA NORMAL: 1 pcs: RM 199 🔹free BUTANG BAJU MELAYU 🔸free POSTAGE _____ 💠Ciri2 Cutting regular fit super selesa! TERLETAK ELOK tanpa pesak. Perut muncit tak muncit InsyaAllah akan sgt selesa dengan cutting regular fit ini ditambah rekaannya yg EKSKLUSIF dengan elemen logo yg MEWAH. . Jahitan Overlock yang tak mudah tetas, tahan lasak, yang penting jahitan sangat kemas setanding jenama OVERSEAS yang pentingkan KUALITI! . Material ITALIAN PEARL SKIN Tekstur yang tidak over expose berkilat atau licin. . HIDDEN ZIP DI TEPI BAJU . ========================== ADA LAGI SPECIAL UNTUK YG BUAT TEMPAHAN AWAL SEHINGGA 30 APRIL INI ========================== . PERCUMA MA EXCLUSIVE GARMENT BAG bernilai RM59 UNTUK PEMBAYARAN SEHINGGA 30 APRIL! . PERCUMA BUTANG BAJU MELAYU. SAMPAI TERUS PAKAI . Butang baju melayu jugak akan diberikan secara PERCUMA secara random designnya! **Ukuran mungkin berbeza(+-0.5) inci ___ Order #BajuMelayuMZ ____ 1⃣Pilih warna dan saiz mengikut carta saiz yang telah diupdate. Harga setiap koleksi boleh dirujuk pada caption setiap gambar. _ 2⃣Untuk memudahkan pembelian, screenshot gambar koleksi dan warna yang ingin dibeli. _ 3⃣Whatsapp kami di +6016-4478748 untuk check stok, pembayaran dan proses order. Thank you❤️ ____ #siakapkeli #bajuraya2019 #bajuraya #raya2019 #bajumelayuraya #bajumelayuMA #bajumelayumurah #wanitahariini #kurta #kurtamurah #setfamily #koleksiraya2019 #kurtaraya #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknil #fattzura #ctdk #meletop #mstaronline #setraya #setcouple #MAekslusif #MAexclusive #JelitaWardrobeOfficialReseller #jwpremiumteamaurarezeki
#BajuMelayuEkslusifMZ _____ Koleksi: #BajuMelayuEkslusif . HARGA PROMOSI (22 - 30 April 2019) 1pcs : RM169 2pcs : RM318(RM159/pc) 3pcs : RM447 (RM149/pc) 🔸free GARMENT BAG RM59 🔹free BUTANG BAJU MELAYU 🔸free POSTAGE . HARGA NORMAL: 1 pcs: RM 199 🔹free BUTANG BAJU MELAYU 🔸free POSTAGE _____ 💠Ciri2 Cutting regular fit super selesa! TERLETAK ELOK tanpa pesak. Perut muncit tak muncit InsyaAllah akan sgt selesa dengan cutting regular fit ini ditambah rekaannya yg EKSKLUSIF dengan elemen logo yg MEWAH. . Jahitan Overlock yang tak mudah tetas, tahan lasak, yang penting jahitan sangat kemas setanding jenama OVERSEAS yang pentingkan KUALITI! . Material ITALIAN PEARL SKIN Tekstur yang tidak over expose berkilat atau licin. . HIDDEN ZIP DI TEPI BAJU . ========================== ADA LAGI SPECIAL UNTUK YG BUAT TEMPAHAN AWAL SEHINGGA 30 APRIL INI ========================== . PERCUMA MA EXCLUSIVE GARMENT BAG bernilai RM59 UNTUK PEMBAYARAN SEHINGGA 30 APRIL! . PERCUMA BUTANG BAJU MELAYU. SAMPAI TERUS PAKAI . Butang baju melayu jugak akan diberikan secara PERCUMA secara random designnya! **Ukuran mungkin berbeza(+-0.5) inci ___ Order #BajuMelayuMZ ____ 1⃣Pilih warna dan saiz mengikut carta saiz yang telah diupdate. Harga setiap koleksi boleh dirujuk pada caption setiap gambar. _ 2⃣Untuk memudahkan pembelian, screenshot gambar koleksi dan warna yang ingin dibeli. _ 3⃣Whatsapp kami di +6016-4478748 untuk check stok, pembayaran dan proses order. Thank you❤️ ____ #siakapkeli #bajuraya2019 #bajuraya #raya2019 #bajumelayuraya #bajumelayuMA #bajumelayumurah #wanitahariini #kurta #kurtamurah #setfamily #koleksiraya2019 #kurtaraya #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknil #fattzura #ctdk #meletop #mstaronline #setraya #setcouple #MAekslusif #MAexclusive #JelitaWardrobeOfficialReseller #jwpremiumteamaurarezeki
New DESIGN is cominggggg😅 Sapa yang terminat tu dah boleh mula order ya sebelum semua design habis 😊 Wasap laju2 ke 014 2220752 http://BiziBody.wasap.my Jika nak jadi agent pun dialu alukan ya💃💃 Wasap jer 014 2220752 http://BiziBody.wasap.my #sayajualprodukaslegacy #sayajual #produkaslegacy #Productviral #aslegacymalaysia #aslegacyskudai #aslegacykl #aslegacymuar #TudungASLegacy #tudungbawalcantek #tudung #jubahmurah #wanitamuslimah #wanitahariini #wanita #agent #bisnesonline #jualonline #shawl #bazaarpaknil #aslegacyamirul #bazaaronline #ariani
Bila musim cuti ni memang banyak aktiviti dengan family, jalan-jalan, makan-makan, makan lagi & makan lagi 🤣🤣 . Untuk yang dalam program nak turunkan berat badan, jangan risau . . Boleh follow tips ni ye : . (1) Buat aktiviti yang banyak bergerak seperti jalan kat shopping mall, swimming, kejar anak buah yang asyik nak lari je dalam mall @ buat aktiviti sukaneka dgn family . (2) Bawa air masak sentiasa bagi mengelakkan craving kalori kosong seperti kuih muih, kek, roti & sebagainya . (3) Bawa snacking seperti buah epal hijau, kekacang dlm segenggam @ telur rebus . (4) Enjoy & appreciate moments yang best ini. Banyakkan berborak daripada makan ye. Kukuhkan silaturrahim 😁 . . . ❤❤❤❤❤❤❤❤ #KOCHidayah0104324616 #kurusonlinecoaching #kurussebelumkhawin #jomkurus #jk1m #ezdiet #galeriariani #fashionvalet #resepisihat #mingguanwanita #neelofa #ainantasneem #plussizemalaysia #plussizefashion #plussize #bazarpaknil #diamenanturahsia #jodohjodohanissa #ame2019 #nona #wanitahariini
Wajah wajah keceriaan mereka yang telah berjaya bersama dengan team kami.. . . Nak jadi macam mereka...Jom sertai kami dalam..PROGRAM JOM DIET SIHAT SESI RAMADHAN.. . . KLIK LINK DALAM BIO.. 📳 KAK DELL +60192265381 . #cikgusitionlinecoaching #csoccentralzone #dietmakannasi #dietsihat #onlinecoach #onlinecoaching #makanuntukkurus #coachturunberatbadan #kurusuntukibadah #eatclean #menudiet #menusihat #turun5kilo #tipskurus #jomdiet #wanitahariini #nona #dramasangat #bajurayamurah #sayanakkurus #malaysianfoodie #cafehopkl
Promosi sempena NISFU SYAABAN Free pos HARGA POS biasa RM 15 Minyak zaitun organic, 250ml = RM 55 Minyak habatusauda, 250ml = RM 65 Jumlah RM 120 sahaja. Promosi sehingga ahad, 21/4/19, 11.30pm .............................................................. MAKLUMAN: PRODUK ini berasal dari PALESTIN .... Kebaikan MINYAK ZAITUN 1. Minyak zaitun mengandungi lemak mono tak tepu (MUFA) yang menyihatkan, di samping lemak tepu dan juga lemak poli tak tepu (PUFA) termasuk Omega 3 dan 6. 2. Minyak zaitun juga mengandungi bahan antioksidan iaitu hydroxy tyrosol, oleocanthal, squalene dan beta karotin. Ia juga mengandungi vitamin E tokoferol dan juga vitamin K. .................... Kebaikan MINYAK HABATUS SAUDA 1. Habbatus sauda mempunyai banyak nama lain, antaranya black seed, black caraway, natura seed, jintan hitam, bijan hitam, black cumin, nigella sativa, kaluduru, dll. 2. Ia digunakan sebagai herba ubatan sejak 2000-3000 tahun sebelum Masihi. Khasiat habbatus sauda banyak tercatat dalam catatan ilmuwan terdahulu. 3. Ibnu Sina adalah antara pengkaji manfaat habbatus sauda untuk kesihatan dan perubatan. 4. Ahli perubatan Yunani kuno, Dioscoredes, pada abad pertama Masihi juga telah mencatat manfaat habbatus sauda untuk mengubati sakit kepala dan saluran pernafasan. ..... #dakwah #tazkirah #usrah #tadabbur #pahang #johor #selangor #putrajaya #penang #kualalumpur #changloon #sintok #arau #f4f #like4like #bazarpaknil #erezeki #ctdk #senyumselalu #meloditv3 #muslimahhijab #shaklee #wanitahariini #surirumah #kualaperlis #sanglang #kerpan #minyakzaitunbest #muslimah
Fungsi PINKLADY : ❤ Memutihkan & menggebukan kulit. ❤ Memantapkan payudara & punggung. ❤ Perapat miss 'v'. ❤ Mengurangkan nafsu makan. ❤ Berat badan ideal. ❤ Menghilangkan 'mood swing'. ❤ Tidak mudah marah. ❤ Mudah hamil. ❤ Meningkatkan libido wanita. ❤ Meningkatkan tahap collagen. ❤️ Meremajakan kulit. ❤ Tidak alami hot flashes. ❤️ Melancarkan peredaran darah. ❤️ Mengurangkan kadar keguguran rambut. ❤️ Mengurangkan 'period pain'. ❤ Memulihkan migrain. ❤️ Mencegah 'osteoperosis'. ❤ Melambatkan 'menopause'. ❤️ Menstabilkan emosi. Visit ig @pinkladybydira @pinkladybydira @pinkladybydira . Untuk Order? Whatsapp 016-7912782 016-7912792 . #bajumurah #kasutmurahmalaysia #awekmantap #bawalcotton #bawalexclusive #teamdira2019 #iphonemurahmalaysia #wanitahariini #cdt #neelofarhijab #dramasangat #onlineshopping #business #sabahan #kualaterengganu #kuantanpahang #kualalumpur #kedah #johor #serawak #selangor #kelantan #pasirmas #kecantikanwajah #shopping #bagmurahmalaysia #skincare #bodygoals #teamladydira
Fungsi PINKLADY : ❤ Memutihkan & menggebukan kulit. ❤ Memantapkan payudara & punggung. ❤ Perapat miss 'v'. ❤ Mengurangkan nafsu makan. ❤ Berat badan ideal. ❤ Menghilangkan 'mood swing'. ❤ Tidak mudah marah. ❤ Mudah hamil. ❤ Meningkatkan libido wanita. ❤ Meningkatkan tahap collagen. ❤️ Meremajakan kulit. ❤ Tidak alami hot flashes. ❤️ Melancarkan peredaran darah. ❤️ Mengurangkan kadar keguguran rambut. ❤️ Mengurangkan 'period pain'. ❤ Memulihkan migrain. ❤️ Mencegah 'osteoperosis'. ❤ Melambatkan 'menopause'. ❤️ Menstabilkan emosi. Visit ig @pinkladybydira @pinkladybydira @pinkladybydira . Untuk Order? Whatsapp 016-7912782 016-7912792 . #bajumurah #kasutmurahmalaysia #awekmantap #bawalcotton #bawalexclusive #teamdira2019 #iphonemurahmalaysia #wanitahariini #cdt #neelofarhijab #dramasangat #onlineshopping #business #sabahan #kualaterengganu #kuantanpahang #kualalumpur #kedah #johor #serawak #selangor #kelantan #pasirmas #kecantikanwajah #shopping #bagmurahmalaysia #skincare #bodygoals #teamladydira
Fungsi PINKLADY : ❤ Memutihkan & menggebukan kulit. ❤ Memantapkan payudara & punggung. ❤ Perapat miss 'v'. ❤ Mengurangkan nafsu makan. ❤ Berat badan ideal. ❤ Menghilangkan 'mood swing'. ❤ Tidak mudah marah. ❤ Mudah hamil. ❤ Meningkatkan libido wanita. ❤ Meningkatkan tahap collagen. ❤️ Meremajakan kulit. ❤ Tidak alami hot flashes. ❤️ Melancarkan peredaran darah. ❤️ Mengurangkan kadar keguguran rambut. ❤️ Mengurangkan 'period pain'. ❤ Memulihkan migrain. ❤️ Mencegah 'osteoperosis'. ❤ Melambatkan 'menopause'. ❤️ Menstabilkan emosi. Visit ig @pinkladybydira @pinkladybydira @pinkladybydira . Untuk Order? Whatsapp 016-7912782 016-7912792 . #bajumurah #kasutmurahmalaysia #awekmantap #bawalcotton #bawalexclusive #teamdira2019 #iphonemurahmalaysia #wanitahariini #cdt #neelofarhijab #dramasangat #onlineshopping #business #sabahan #kualaterengganu #kuantanpahang #kualalumpur #kedah #johor #serawak #selangor #kelantan #pasirmas #kecantikanwajah #shopping #bagmurahmalaysia #skincare #bodygoals #teamladydira
Fungsi PINKLADY : ❤ Memutihkan & menggebukan kulit. ❤ Memantapkan payudara & punggung. ❤ Perapat miss 'v'. ❤ Mengurangkan nafsu makan. ❤ Berat badan ideal. ❤ Menghilangkan 'mood swing'. ❤ Tidak mudah marah. ❤ Mudah hamil. ❤ Meningkatkan libido wanita. ❤ Meningkatkan tahap collagen. ❤️ Meremajakan kulit. ❤ Tidak alami hot flashes. ❤️ Melancarkan peredaran darah. ❤️ Mengurangkan kadar keguguran rambut. ❤️ Mengurangkan 'period pain'. ❤ Memulihkan migrain. ❤️ Mencegah 'osteoperosis'. ❤ Melambatkan 'menopause'. ❤️ Menstabilkan emosi. Visit ig @pinkladybydira @pinkladybydira @pinkladybydira . Untuk Order? Whatsapp 016-7912782 016-7912792 . #bajumurah #kasutmurahmalaysia #awekmantap #bawalcotton #bawalexclusive #teamdira2019 #iphonemurahmalaysia #wanitahariini #cdt #neelofarhijab #dramasangat #onlineshopping #business #sabahan #kualaterengganu #kuantanpahang #kualalumpur #kedah #johor #serawak #selangor #kelantan #pasirmas #kecantikanwajah #shopping #bagmurahmalaysia #skincare #bodygoals #teamladydira
Fungsi PINKLADY : ❤ Memutihkan & menggebukan kulit. ❤ Memantapkan payudara & punggung. ❤ Perapat miss 'v'. ❤ Mengurangkan nafsu makan. ❤ Berat badan ideal. ❤ Menghilangkan 'mood swing'. ❤ Tidak mudah marah. ❤ Mudah hamil. ❤ Meningkatkan libido wanita. ❤ Meningkatkan tahap collagen. ❤️ Meremajakan kulit. ❤ Tidak alami hot flashes. ❤️ Melancarkan peredaran darah. ❤️ Mengurangkan kadar keguguran rambut. ❤️ Mengurangkan 'period pain'. ❤ Memulihkan migrain. ❤️ Mencegah 'osteoperosis'. ❤ Melambatkan 'menopause'. ❤️ Menstabilkan emosi. Visit ig @pinkladybydira @pinkladybydira @pinkladybydira . Untuk Order? Whatsapp 016-7912782 016-7912792 . #bajumurah #kasutmurahmalaysia #awekmantap #bawalcotton #bawalexclusive #teamdira2019 #iphonemurahmalaysia #wanitahariini #cdt #neelofarhijab #dramasangat #onlineshopping #business #sabahan #kualaterengganu #kuantanpahang #kualalumpur #kedah #johor #serawak #selangor #kelantan #pasirmas #kecantikanwajah #shopping #bagmurahmalaysia #skincare #bodygoals #teamladydira
Fungsi PINKLADY : ❤ Memutihkan & menggebukan kulit. ❤ Memantapkan payudara & punggung. ❤ Perapat miss 'v'. ❤ Mengurangkan nafsu makan. ❤ Berat badan ideal. ❤ Menghilangkan 'mood swing'. ❤ Tidak mudah marah. ❤ Mudah hamil. ❤ Meningkatkan libido wanita. ❤ Meningkatkan tahap collagen. ❤️ Meremajakan kulit. ❤ Tidak alami hot flashes. ❤️ Melancarkan peredaran darah. ❤️ Mengurangkan kadar keguguran rambut. ❤️ Mengurangkan 'period pain'. ❤ Memulihkan migrain. ❤️ Mencegah 'osteoperosis'. ❤ Melambatkan 'menopause'. ❤️ Menstabilkan emosi. Visit ig @pinkladybydira @pinkladybydira @pinkladybydira . Untuk Order? Whatsapp 016-7912782 016-7912792 . #bajumurah #kasutmurahmalaysia #awekmantap #bawalcotton #bawalexclusive #teamdira2019 #iphonemurahmalaysia #wanitahariini #cdt #neelofarhijab #dramasangat #onlineshopping #business #sabahan #kualaterengganu #kuantanpahang #kualalumpur #kedah #johor #serawak #selangor #kelantan #pasirmas #kecantikanwajah #shopping #bagmurahmalaysia #skincare #bodygoals #teamladydira
Fungsi PINKLADY : ❤ Memutihkan & menggebukan kulit. ❤ Memantapkan payudara & punggung. ❤ Perapat miss 'v'. ❤ Mengurangkan nafsu makan. ❤ Berat badan ideal. ❤ Menghilangkan 'mood swing'. ❤ Tidak mudah marah. ❤ Mudah hamil. ❤ Meningkatkan libido wanita. ❤ Meningkatkan tahap collagen. ❤️ Meremajakan kulit. ❤ Tidak alami hot flashes. ❤️ Melancarkan peredaran darah. ❤️ Mengurangkan kadar keguguran rambut. ❤️ Mengurangkan 'period pain'. ❤ Memulihkan migrain. ❤️ Mencegah 'osteoperosis'. ❤ Melambatkan 'menopause'. ❤️ Menstabilkan emosi. Visit ig @pinkladybydira @pinkladybydira @pinkladybydira . Untuk Order? Whatsapp 016-7912782 016-7912792 . #bajumurah #kasutmurahmalaysia #awekmantap #bawalcotton #bawalexclusive #teamdira2019 #iphonemurahmalaysia #wanitahariini #cdt #neelofarhijab #dramasangat #onlineshopping #business #sabahan #kualaterengganu #kuantanpahang #kualalumpur #kedah #johor #serawak #selangor #kelantan #pasirmas #kecantikanwajah #shopping #bagmurahmalaysia #skincare #bodygoals #teamladydira
Fungsi PINKLADY : ❤ Memutihkan & menggebukan kulit. ❤ Memantapkan payudara & punggung. ❤ Perapat miss 'v'. ❤ Mengurangkan nafsu makan. ❤ Berat badan ideal. ❤ Menghilangkan 'mood swing'. ❤ Tidak mudah marah. ❤ Mudah hamil. ❤ Meningkatkan libido wanita. ❤ Meningkatkan tahap collagen. ❤️ Meremajakan kulit. ❤ Tidak alami hot flashes. ❤️ Melancarkan peredaran darah. ❤️ Mengurangkan kadar keguguran rambut. ❤️ Mengurangkan 'period pain'. ❤ Memulihkan migrain. ❤️ Mencegah 'osteoperosis'. ❤ Melambatkan 'menopause'. ❤️ Menstabilkan emosi. Visit ig @pinkladybydira @pinkladybydira @pinkladybydira . Untuk Order? Whatsapp 016-7912782 016-7912792 . #bajumurah #kasutmurahmalaysia #awekmantap #bawalcotton #bawalexclusive #teamdira2019 #iphonemurahmalaysia #wanitahariini #cdt #neelofarhijab #dramasangat #onlineshopping #business #sabahan #kualaterengganu #kuantanpahang #kualalumpur #kedah #johor #serawak #selangor #kelantan #pasirmas #kecantikanwajah #shopping #bagmurahmalaysia #skincare #bodygoals #teamladydira
Fungsi PINKLADY : ❤ Memutihkan & menggebukan kulit. ❤ Memantapkan payudara & punggung. ❤ Perapat miss 'v'. ❤ Mengurangkan nafsu makan. ❤ Berat badan ideal. ❤ Menghilangkan 'mood swing'. ❤ Tidak mudah marah. ❤ Mudah hamil. ❤ Meningkatkan libido wanita. ❤ Meningkatkan tahap collagen. ❤️ Meremajakan kulit. ❤ Tidak alami hot flashes. ❤️ Melancarkan peredaran darah. ❤️ Mengurangkan kadar keguguran rambut. ❤️ Mengurangkan 'period pain'. ❤ Memulihkan migrain. ❤️ Mencegah 'osteoperosis'. ❤ Melambatkan 'menopause'. ❤️ Menstabilkan emosi. Visit ig @pinkladybydira @pinkladybydira @pinkladybydira . Untuk Order? Whatsapp 016-7912782 016-7912792 . #bajumurah #kasutmurahmalaysia #awekmantap #bawalcotton #bawalexclusive #teamdira2019 #iphonemurahmalaysia #wanitahariini #cdt #neelofarhijab #dramasangat #onlineshopping #business #sabahan #kualaterengganu #kuantanpahang #kualalumpur #kedah #johor #serawak #selangor #kelantan #pasirmas #kecantikanwajah #shopping #bagmurahmalaysia #skincare #bodygoals #teamladydira
Ayat2 power:💥💥 PINK LADY:💥💥 Apa Yang Ada Dalam PINKLADY , semua perempuan nak! cuba baca --> - Nak putih badan ?💕🤩 - Hilang jerawat badan, muka, jeragat, parut ? 😍 - nak kurus ? 😍 - breast dan aset² wanita nak cantik ? 😍 - senggugut teruk ? 😍 - keputihan ? 😍 - Masalah rambut gugur ? 😍 - Masalah dengan husband suka pandang perempuan lain ? atau gatal ? 😍 PinkLady boleh buat wanita jadi PERFECT !😘 Belum brkhwin atau dah kahwin digalakkan guna. 🤗 bagi yang dah kawin akan dpt memikat suami anda balik .😏 Nak Testimoni boleh Pm , Jom dptkan produk ni skrg!🤗🤗 WS - 016-7912782 . #bajumurah #kasutmurahmalaysia #awekmantap #bawalcotton #bawalexclusive #teamdira2019 #iphonemurahmalaysia #wanitahariini #cdt #neelofarhijab #dramasangat #onlineshopping #business #sabahan #kualaterengganu #kuantanpahang #kualalumpur #kedah #johor #serawak #selangor #kelantan #pasirmas #kecantikanwajah #shopping #bagmurahmalaysia #skincare #bodygoals #teamladydira
Ayat2 power:💥💥 PINK LADY:💥💥 Apa Yang Ada Dalam PINKLADY , semua perempuan nak! cuba baca --> - Nak putih badan ?💕🤩 - Hilang jerawat badan, muka, jeragat, parut ? 😍 - nak kurus ? 😍 - breast dan aset² wanita nak cantik ? 😍 - senggugut teruk ? 😍 - keputihan ? 😍 - Masalah rambut gugur ? 😍 - Masalah dengan husband suka pandang perempuan lain ? atau gatal ? 😍 PinkLady boleh buat wanita jadi PERFECT !😘 Belum brkhwin atau dah kahwin digalakkan guna. 🤗 bagi yang dah kawin akan dpt memikat suami anda balik .😏 Nak Testimoni boleh Pm , Jom dptkan produk ni skrg!🤗🤗 WS - 016-7912782 . #bajumurah #kasutmurahmalaysia #awekmantap #bawalcotton #bawalexclusive #teamdira2019 #iphonemurahmalaysia #wanitahariini #cdt #neelofarhijab #dramasangat #onlineshopping #business #sabahan #kualaterengganu #kuantanpahang #kualalumpur #kedah #johor #serawak #selangor #kelantan #pasirmas #kecantikanwajah #shopping #bagmurahmalaysia #skincare #bodygoals #teamladydira
Ayat2 power:💥💥 PINK LADY:💥💥 Apa Yang Ada Dalam PINKLADY , semua perempuan nak! cuba baca --> - Nak putih badan ?💕🤩 - Hilang jerawat badan, muka, jeragat, parut ? 😍 - nak kurus ? 😍 - breast dan aset² wanita nak cantik ? 😍 - senggugut teruk ? 😍 - keputihan ? 😍 - Masalah rambut gugur ? 😍 - Masalah dengan husband suka pandang perempuan lain ? atau gatal ? 😍 PinkLady boleh buat wanita jadi PERFECT !😘 Belum brkhwin atau dah kahwin digalakkan guna. 🤗 bagi yang dah kawin akan dpt memikat suami anda balik .😏 Nak Testimoni boleh Pm , Jom dptkan produk ni skrg!🤗🤗 WS - 016-7912782 . #bajumurah #kasutmurahmalaysia #awekmantap #bawalcotton #bawalexclusive #teamdira2019 #iphonemurahmalaysia #wanitahariini #cdt #neelofarhijab #dramasangat #onlineshopping #business #sabahan #kualaterengganu #kuantanpahang #kualalumpur #kedah #johor #serawak #selangor #kelantan #pasirmas #kecantikanwajah #shopping #bagmurahmalaysia #skincare #bodygoals #teamladydira
Ayat2 power:💥💥 PINK LADY:💥💥 Apa Yang Ada Dalam PINKLADY , semua perempuan nak! cuba baca --> - Nak putih badan ?💕🤩 - Hilang jerawat badan, muka, jeragat, parut ? 😍 - nak kurus ? 😍 - breast dan aset² wanita nak cantik ? 😍 - senggugut teruk ? 😍 - keputihan ? 😍 - Masalah rambut gugur ? 😍 - Masalah dengan husband suka pandang perempuan lain ? atau gatal ? 😍 PinkLady boleh buat wanita jadi PERFECT !😘 Belum brkhwin atau dah kahwin digalakkan guna. 🤗 bagi yang dah kawin akan dpt memikat suami anda balik .😏 Nak Testimoni boleh Pm , Jom dptkan produk ni skrg!🤗🤗 WS - 016-7912782 . #bajumurah #kasutmurahmalaysia #awekmantap #bawalcotton #bawalexclusive #teamdira2019 #iphonemurahmalaysia #wanitahariini #cdt #neelofarhijab #dramasangat #onlineshopping #business #sabahan #kualaterengganu #kuantanpahang #kualalumpur #kedah #johor #serawak #selangor #kelantan #pasirmas #kecantikanwajah #shopping #bagmurahmalaysia #skincare #bodygoals #teamladydira
Ayat2 power:💥💥 PINK LADY:💥💥 Apa Yang Ada Dalam PINKLADY , semua perempuan nak! cuba baca --> - Nak putih badan ?💕🤩 - Hilang jerawat badan, muka, jeragat, parut ? 😍 - nak kurus ? 😍 - breast dan aset² wanita nak cantik ? 😍 - senggugut teruk ? 😍 - keputihan ? 😍 - Masalah rambut gugur ? 😍 - Masalah dengan husband suka pandang perempuan lain ? atau gatal ? 😍 PinkLady boleh buat wanita jadi PERFECT !😘 Belum brkhwin atau dah kahwin digalakkan guna. 🤗 bagi yang dah kawin akan dpt memikat suami anda balik .😏 Nak Testimoni boleh Pm , Jom dptkan produk ni skrg!🤗🤗 WS - 016-7912782 . #bajumurah #kasutmurahmalaysia #awekmantap #bawalcotton #bawalexclusive #teamdira2019 #iphonemurahmalaysia #wanitahariini #cdt #neelofarhijab #dramasangat #onlineshopping #business #sabahan #kualaterengganu #kuantanpahang #kualalumpur #kedah #johor #serawak #selangor #kelantan #pasirmas #kecantikanwajah #shopping #bagmurahmalaysia #skincare #bodygoals #teamladydira
Ayat2 power:💥💥 PINK LADY:💥💥 Apa Yang Ada Dalam PINKLADY , semua perempuan nak! cuba baca --> - Nak putih badan ?💕🤩 - Hilang jerawat badan, muka, jeragat, parut ? 😍 - nak kurus ? 😍 - breast dan aset² wanita nak cantik ? 😍 - senggugut teruk ? 😍 - keputihan ? 😍 - Masalah rambut gugur ? 😍 - Masalah dengan husband suka pandang perempuan lain ? atau gatal ? 😍 PinkLady boleh buat wanita jadi PERFECT !😘 Belum brkhwin atau dah kahwin digalakkan guna. 🤗 bagi yang dah kawin akan dpt memikat suami anda balik .😏 Nak Testimoni boleh Pm , Jom dptkan produk ni skrg!🤗🤗 WS - 016-7912782 . #bajumurah #kasutmurahmalaysia #awekmantap #bawalcotton #bawalexclusive #teamdira2019 #iphonemurahmalaysia #wanitahariini #cdt #neelofarhijab #dramasangat #onlineshopping #business #sabahan #kualaterengganu #kuantanpahang #kualalumpur #kedah #johor #serawak #selangor #kelantan #pasirmas #kecantikanwajah #shopping #bagmurahmalaysia #skincare #bodygoals #teamladydira
Cuci rumah buat sendiri je.. Lg best puas hati.. Smbil cuci smbil bako lemak.. Ada gak pergerakan badan tu... Semuanya akn mudah.. Sy doakan.. Sharing is caring Semoga bermenfaat . Naik berat badan atau turun berat badan bukan menjamin bahagia. Tapi kalau turun berat badan kan bahagia. Nak tahu ape sebab bahagia bila turun berat badan? . 80% 20%senaman Baru MANTAP Jaga makan. Lazimi senaman. . EDISI KURUS SEBELUM RAYA 2019 dibuka. Sedang hellok join time ni. . On kan notification ig @che_peah utk dptlan tips pemakanan dan senaman . 💋Sesi Intake Advance Coaching Transformasi Kurus Online untuk pendaftaran 👇👇👇 Klik Link di Profile ig @che_peah Direct wasup http://chepeah.wasap.my 📲 016-6764950 #jomkurus #jomsihat #motivasidiet #nakkurus #tipskuruscepat #sedaptaksemestinya masin#dare2transform #seluarbesar #bajubesarmurah #menudalampantang #kurussebelumkawin #wanitahariini #senamankurus #jomsihat #kurusonline #weightlosschallenge #nakdiet #rawang #senamkurus #tudungmurah #kainpasangmurah #teamAzwa #coachturunberat #TeamChePeah
Ayat2 power:💥💥 PINK LADY:💥💥 Apa Yang Ada Dalam PINKLADY , semua perempuan nak! cuba baca --> - Nak putih badan ?💕🤩 - Hilang jerawat badan, muka, jeragat, parut ? 😍 - nak kurus ? 😍 - breast dan aset² wanita nak cantik ? 😍 - senggugut teruk ? 😍 - keputihan ? 😍 - Masalah rambut gugur ? 😍 - Masalah dengan husband suka pandang perempuan lain ? atau gatal ? 😍 PinkLady boleh buat wanita jadi PERFECT !😘 Belum brkhwin atau dah kahwin digalakkan guna. 🤗 bagi yang dah kawin akan dpt memikat suami anda balik .😏 Nak Testimoni boleh Pm , Jom dptkan produk ni skrg!🤗🤗 WS - 016-7912782 . #bajumurah #kasutmurahmalaysia #awekmantap #bawalcotton #bawalexclusive #teamdira2019 #iphonemurahmalaysia #wanitahariini #cdt #neelofarhijab #dramasangat #onlineshopping #business #sabahan #kualaterengganu #kuantanpahang #kualalumpur #kedah #johor #serawak #selangor #kelantan #pasirmas #kecantikanwajah #shopping #bagmurahmalaysia #skincare #bodygoals #teamladydira
Ayat2 power:💥💥 PINK LADY:💥💥 Apa Yang Ada Dalam PINKLADY , semua perempuan nak! cuba baca --> - Nak putih badan ?💕🤩 - Hilang jerawat badan, muka, jeragat, parut ? 😍 - nak kurus ? 😍 - breast dan aset² wanita nak cantik ? 😍 - senggugut teruk ? 😍 - keputihan ? 😍 - Masalah rambut gugur ? 😍 - Masalah dengan husband suka pandang perempuan lain ? atau gatal ? 😍 PinkLady boleh buat wanita jadi PERFECT !😘 Belum brkhwin atau dah kahwin digalakkan guna. 🤗 bagi yang dah kawin akan dpt memikat suami anda balik .😏 Nak Testimoni boleh Pm , Jom dptkan produk ni skrg!🤗🤗 WS - 016-7912782 . #bajumurah #kasutmurahmalaysia #awekmantap #bawalcotton #bawalexclusive #teamdira2019 #iphonemurahmalaysia #wanitahariini #cdt #neelofarhijab #dramasangat #onlineshopping #business #sabahan #kualaterengganu #kuantanpahang #kualalumpur #kedah #johor #serawak #selangor #kelantan #pasirmas #kecantikanwajah #shopping #bagmurahmalaysia #skincare #bodygoals #teamladydira
Ayat2 power:💥💥 PINK LADY:💥💥 Apa Yang Ada Dalam PINKLADY , semua perempuan nak! cuba baca --> - Nak putih badan ?💕🤩 - Hilang jerawat badan, muka, jeragat, parut ? 😍 - nak kurus ? 😍 - breast dan aset² wanita nak cantik ? 😍 - senggugut teruk ? 😍 - keputihan ? 😍 - Masalah rambut gugur ? 😍 - Masalah dengan husband suka pandang perempuan lain ? atau gatal ? 😍 PinkLady boleh buat wanita jadi PERFECT !😘 Belum brkhwin atau dah kahwin digalakkan guna. 🤗 bagi yang dah kawin akan dpt memikat suami anda balik .😏 Nak Testimoni boleh Pm , Jom dptkan produk ni skrg!🤗🤗 WS - 016-7912782 . #bajumurah #kasutmurahmalaysia #awekmantap #bawalcotton #bawalexclusive #teamdira2019 #iphonemurahmalaysia #wanitahariini #cdt #neelofarhijab #dramasangat #onlineshopping #business #sabahan #kualaterengganu #kuantanpahang #kualalumpur #kedah #johor #serawak #selangor #kelantan #pasirmas #kecantikanwajah #shopping #bagmurahmalaysia #skincare #bodygoals #teamladydira
RAHSIA BERDIET DIBULAN RAMADHAN . Ramai berjaya kurus sihat di bulan puasa bila faham tentang proses autolisis dan ikut pelan pemakanan betul yang seimbang. . Autolisis ni satu sistem automatisasi dalam tubuh yang memformat sistem badan ke keadaan yang ideal. Macam laptop, iphone pun kena format bila dh berat sgt!! Badan pun kena overhaul jugak. Kalau tak tahu apa jadi pada kita.. . Autolisis juga dikenali sebagai 'self digest', iaitu program penyerapan makanan untuk mendapatkan tenaga dan nutrisi, melalui siri proses pembakaran sel-sel tubuh dalam mekanismenya . Proses autolisis bermula selepas 2-3 hari berpuasa semasa tubuh kita mula mengeluarkan bahan-bahan sisa metabolik yang tak diperlukan lagi. Selalunya kita boleh lihat dari kelesuan dan rasa mengantuk pada awal puasa kita. Dan ketika kita berpuasa juga, darah akan dipenuhi tenaga dan nutrisi yang sihat, sel akan diganti dengan sel yang baru yang lebih sihat. Setiap 10 hari, sel badan akan bertukar dengan lebih baik . Jadi, pentingnya memilih jenis makan bersahur dan berbuka. Pilihlah makanan yang bernutrisi dan berzat. Kalau hari2 makan makanan bazaar dan ikut saja kehendak nafsu memang tak dapatlah keberkesanan proses autolisis . . #coachidayah0104324616 #eatfitonlinecoaching #kurussebelumkhawin #jomkurus #jk1m #ezdiet #galeriariani #fashionvalet #resepisihat #mingguanwanita #neelofa #ainantasneem #plussizemalaysia #plussizeppfashion #plussize #bazarpaknil #jodohjodohanissa #ame2019 #nona #wanitahariini #ketukketukramadan #kurussebelumraya #encikimamexpress #kamdar #jakel #asalkandiabahagia #makanandiet #nur2 #singaporefood
Wei.. Nasi x bersalah.. Yg salah nya kita makan tambah 5 pinggan.. Tambah dpt makan yg sedap tu.. X hingat dunio.. Kan.. So lps ni.. Kurangkan portion nasik... Sepenumbuk je... Mkn dgn perlahan.. Ins sha allah... Semuanya akn mudah.. Sy doakan.. Sharing is caring Semoga bermenfaat . Naik berat badan atau turun berat badan bukan menjamin bahagia. Tapi kalau turun berat badan kan bahagia. Nak tahu ape sebab bahagia bila turun berat badan? . 80% 20%senaman Baru MANTAP Jaga makan. Lazimi senaman. . EDISI KURUS SEBELUM RAYA 2019 dibuka. Sedang hellok join time ni. . On kan notification ig @che_peah utk dptlan tips pemakanan dan senaman . 💋Sesi Intake Advance Coaching Transformasi Kurus Online untuk pendaftaran 👇👇👇 Klik Link di Profile ig @che_peah Direct wasup http://chepeah.wasap.my 📲 016-6764950 #jomkurus #jomsihat #motivasidiet #nakkurus #tipskuruscepat #sedaptaksemestinya masin#dare2transform #seluarbesar #bajubesarmurah #menudalampantang #kurussebelumkawin #wanitahariini #senamankurus #jomsihat #kurusonline #weightlosschallenge #nakdiet #rawang #senamkurus #tudungmurah #kainpasangmurah #teamAzwa #coachturunberat #TeamChePeah
SIAPAKAH YG MEMERLUKAN PINKLADY? ✔ WANITA SEAWAL UMUR 15 HINGGA 65 TAHUN. ✔ WANITA YANG NAK JAGA BODY. ✔ WANITA YANG NAK TAMPIL LEBIH CANTIK. ✅PERCUMA POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA ✅PERCUMA BEG BERZIP EXCLUSIVE ✅FREEGIFT NOTEBOOK PINKLADY BERKESAN KE? CUBA DULU SEBOTOL, LEPAS TU BARU COMPLAINT. SAYA PASTI SAYANG2 SEMUA AKAN JATUH CINTA DENGAN PINKLADY 😘 JOM DAPATKAN SEKARANG! 016-7912782 016-7912782 . #bajumurah #kasutmurahmalaysia #awekmantap #bawalcotton #bawalexclusive #teamdira2019 #iphonemurahmalaysia #wanitahariini #cdt #neelofarhijab #dramasangat #onlineshopping #business #sabahan #kualaterengganu #kuantanpahang #kualalumpur #kedah #johor #serawak #selangor #kelantan #pasirmas #kecantikanwajah #shopping #bagmurahmalaysia #skincare #bodygoals #teamladydira
SIAPAKAH YG MEMERLUKAN PINKLADY? ✔ WANITA SEAWAL UMUR 15 HINGGA 65 TAHUN. ✔ WANITA YANG NAK JAGA BODY. ✔ WANITA YANG NAK TAMPIL LEBIH CANTIK. ✅PERCUMA POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA ✅PERCUMA BEG BERZIP EXCLUSIVE ✅FREEGIFT NOTEBOOK PINKLADY BERKESAN KE? CUBA DULU SEBOTOL, LEPAS TU BARU COMPLAINT. SAYA PASTI SAYANG2 SEMUA AKAN JATUH CINTA DENGAN PINKLADY 😘 JOM DAPATKAN SEKARANG! 016-7912782 016-7912782 . #bajumurah #kasutmurahmalaysia #awekmantap #bawalcotton #bawalexclusive #teamdira2019 #iphonemurahmalaysia #wanitahariini #cdt #neelofarhijab #dramasangat #onlineshopping #business #sabahan #kualaterengganu #kuantanpahang #kualalumpur #kedah #johor #serawak #selangor #kelantan #pasirmas #kecantikanwajah #shopping #bagmurahmalaysia #skincare #bodygoals #teamladydira
SIAPAKAH YG MEMERLUKAN PINKLADY? ✔ WANITA SEAWAL UMUR 15 HINGGA 65 TAHUN. ✔ WANITA YANG NAK JAGA BODY. ✔ WANITA YANG NAK TAMPIL LEBIH CANTIK. ✅PERCUMA POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA ✅PERCUMA BEG BERZIP EXCLUSIVE ✅FREEGIFT NOTEBOOK PINKLADY BERKESAN KE? CUBA DULU SEBOTOL, LEPAS TU BARU COMPLAINT. SAYA PASTI SAYANG2 SEMUA AKAN JATUH CINTA DENGAN PINKLADY 😘 JOM DAPATKAN SEKARANG! 016-7912782 016-7912782 . #bajumurah #kasutmurahmalaysia #awekmantap #bawalcotton #bawalexclusive #teamdira2019 #iphonemurahmalaysia #wanitahariini #cdt #neelofarhijab #dramasangat #onlineshopping #business #sabahan #kualaterengganu #kuantanpahang #kualalumpur #kedah #johor #serawak #selangor #kelantan #pasirmas #kecantikanwajah #shopping #bagmurahmalaysia #skincare #bodygoals #teamladydira
SIAPAKAH YG MEMERLUKAN PINKLADY? ✔ WANITA SEAWAL UMUR 15 HINGGA 65 TAHUN. ✔ WANITA YANG NAK JAGA BODY. ✔ WANITA YANG NAK TAMPIL LEBIH CANTIK. ✅PERCUMA POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA ✅PERCUMA BEG BERZIP EXCLUSIVE ✅FREEGIFT NOTEBOOK PINKLADY BERKESAN KE? CUBA DULU SEBOTOL, LEPAS TU BARU COMPLAINT. SAYA PASTI SAYANG2 SEMUA AKAN JATUH CINTA DENGAN PINKLADY 😘 JOM DAPATKAN SEKARANG! 016-7912782 016-7912782 . #bajumurah #kasutmurahmalaysia #awekmantap #bawalcotton #bawalexclusive #teamdira2019 #iphonemurahmalaysia #wanitahariini #cdt #neelofarhijab #dramasangat #onlineshopping #business #sabahan #kualaterengganu #kuantanpahang #kualalumpur #kedah #johor #serawak #selangor #kelantan #pasirmas #kecantikanwajah #shopping #bagmurahmalaysia #skincare #bodygoals #teamladydira
TIPS BAGI BF MUMS YANG NAK KURUS. Bf mums ni senang sangat nak kurus sebenarnya. Saya cakap senang, sebab saya sendiri dah lalui proses ni. Dua kali pregnant, dua kali beranak dan dah dua kali jugak berjaya dapat berat asal sebelum pregnant😊 Bila breastfeed ni, kita bukan perlu makan portion untuk 2org, tapi kita perlukan nutrisi sihat untuk 2 orang. Tips paling last tu paling penting. Kalau tak jaga emosi, selalu stress, makan lah 10tan milk booster pun, susu tetap tak akan cukup. Nak tak saya ajar camne nak kurus tanpa effect production susu? Klik link kat bio ig @nanaonlinecoaching untuk details program k. Fb user boleh klik link kat bawah ni tau. http://nakjoinkurus.wasap.my/ Coach NaNa 📱 011 - 1627 7686 #onlinecoachingwithcoachnana #teamcoachnana #getfitnowonline
Siapa suka makan cheese? Saya guna cheese ni untuk campur letak dalam sandwich atau tabur atas pizza. Makan gitu je buat snacking pun boleh. Cari yg ni ok. Brand lain saya tak recommend. Bega cheese super slim. Makan 1-2keping je sehari. Jangan lebih☝️ . Kami kurus bukan sebab tak makan, tapi sebab kami pandai pilih makan😊 . Coach NaNa 📱 011 - 1627 7686 #onlinecoachingwithcoachnana #teamcoachnana #getfitnowonline
Jika kulit berminyak tapi pakai produk untuk kulit kering, boleh jadi lebih berminyak kulit muka dan paling teruk jika pori tersumbat yang akhirnya menyebabkan masalah jerawat. . . Ada juga yang elak hydration sebab kulit dah berminyak. Dipaksa juga muka untuk kering dan matte. Perlu diingat, kulit kita bijak. Jika kulit terlalu kering, kulit akan masuk mode emergency untuk kekalkan kelembapan dengan hasilkan lebih banyak minyak untuk tebus kehilangan minyak tadi. . . Jika kulit muka berminyak, combination boleh cuba pencuci muka GETSHERA Cleanser. Paling penting cleanser ini tidak block pores (non-comedogenic) juga yg tak strip our mineral oil terus dari kulit yg akan akibatkan kulit kering dan irritate. . . Minum air yang cukup, sunscreen, supply good amount of hydration, facial mist essence (apabila perlu) adalah makanan untuk kulit kita. Kalau kita bagi dia makan, mesti dia tak meragam. . . Cadangan penjajaan wajah dari Getshera pakai set #GetPerfectSkin iaitu ada 4 items #GetsheraCleanser #GetsheraEssence #GetsheraPearlRadiance & #GetsheraMoisturizer . . Selamat berjaya dalam mengenalpasti jenis kulit masing-masing. . #getshera #getbeautifulgetshera #GetsheraHalalCosmetics .
SAYA SELALU BUSY.. TAKUT TAK BOLEH NAK COMMIT DENGAN PROGRAM 😣 . Takut atau fear ni sebenarnya hanya ilusi. Jika anda letakkan ilusi tu di minda, dan focus pada ilusi tu je.. memang kita takkan dapat break the fear sampai bila2. . Bayangkan coachee saya ni.. beliau masih bekerja sebagai seorang doctor.. yang selalu oncall.. ada anak yang masih baby... masih menyusu... dan seorang isteri.. bayangkan jadual harian dia busy macamana? . Awal2 memang ada doubt, boleh buat ke? Boleh follow mealplan ke? Nanti takut susu berkurang ke? Tapi once dah set big why yang strong.. dah break the fear.. terus dapat result yang awesome! 😍 . Turun 13kg.. tapi yang paling nampak beza ialah dari segi shapeloss dan stamina. Ganti puasa pun follow mealplan #getfitnowonline . InsyaAllah mealplan program ni sangat sesuai untuk orang2 yang busy ni ✅ . Tahniah @nurul_ezyani amazing transformation! Moga menjadi inspirasi untuk followers yang lain untuk ambil langkah pertama nak berubah ya 😊 . If you want to do it, do it. If you dont want to do it, dont do it. . Simple je kan? Decide yang terbaik untuk badan sendiri ♥️
next page →