#vsl

41,542 posts

Loading...
Once upon a time.. used to be on ocean going container VSL as chief electrical eng. #Container #VSL #ZARDIS 6300 #TEU .
Segundona na melhor vibe e com as melhores companhias, relembrando essa viagem fantástica à Denver, no Colorado 🇺🇸 Que lugar fantástico, que viagem extraordinária! Excelente semana para nós! ☺️🙏🏽💕 VIVA SUA LIBERDADE! 🛩🌎
Loading...
Rain or shine, we’re still signing! 🖊 Come down to our office today for your tour of the community! #vsl #newlondon #connecticut #autumn #rainydays
JUST LISTED| Palais sur le lac 6800 Henri-Bourassa - 301| MLS # 20493357| Asking $309,000⠀ Gorgeous two bedroom condo with parking and storage in Ville St-Laurent #VSL - Private balcony on the courtyard and lake, come visit this unit covered in light⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #anotherone #realestate #montrealrealestateagent #montrealrealestatebroker #montreal #mtl #mtlrealestate #514 #mtlblog #realtor #brokerlife #investment #design #architecture #canada #condo #igersmontreal #forsale #sold #hurry #toolate
Tq abam, nanti dah turun ber kg kg kg share k, sanggup dtg jauh2, nak ambik double set #chocofit . Kak aizan masih cod. Hyper smp ke mlm minum mende alah ni. 😍😍😍🔥🔥🔥🍫🍫🍫 watsap.me/send/60192200611/chocofit watsap.me/send/60192200611/chocofit watsap.me/send/60192200611/chocofit #chocofit #chocofitselangor #chocofitmalaysia #chocofitklang #chocofitshahalam #jomkurus #jomcantik #kurustanpaperluberlapar #vsl #vslklang #vslsubangjaya #vslshahalam #vslpuchong #vslkualalumpur #jerawatkronik #sayajual #kurus #cantiksihat #fattzura #jeragat #acne #pimples #mukaberminyak #mukajerawat #mukaberjeragat #vslbanting #productpengelupasan #vslbeautycarelover #guidenevergiveup #vslskincareoriginal
Tq abam, nanti dah turun ber kg kg kg share k, sanggup dtg jauh2, nak ambik double set #chocofit . Kak aizan masih cod. Hyper smp ke mlm minum mende alah ni. 😍😍😍🔥🔥🔥🍫🍫🍫 watsap.me/send/60192200611/chocofit watsap.me/send/60192200611/chocofit watsap.me/send/60192200611/chocofit #chocofit #chocofitselangor #chocofitmalaysia #chocofitklang #chocofitshahalam #jomkurus #jomcantik #kurustanpaperluberlapar #vsl #vslklang #vslsubangjaya #vslshahalam #vslpuchong #vslkualalumpur #jerawatkronik #sayajual #kurus #cantiksihat #fattzura #jeragat #acne #pimples #mukaberminyak #mukajerawat #mukaberjeragat #vslbanting #productpengelupasan #vslbeautycarelover #guidenevergiveup #vslskincareoriginal
Tq abam, nanti dah turun ber kg kg kg share k, sanggup dtg jauh2, nak ambik double set #chocofit . Kak aizan masih cod. Hyper smp ke mlm minum mende alah ni. 😍😍😍🔥🔥🔥🍫🍫🍫 watsap.me/send/60192200611/chocofit watsap.me/send/60192200611/chocofit watsap.me/send/60192200611/chocofit #chocofit #chocofitselangor #chocofitmalaysia #chocofitklang #chocofitshahalam #jomkurus #jomcantik #kurustanpaperluberlapar #vsl #vslklang #vslsubangjaya #vslshahalam #vslpuchong #vslkualalumpur #jerawatkronik #sayajual #kurus #cantiksihat #fattzura #jeragat #acne #pimples #mukaberminyak #mukajerawat #mukaberjeragat #vslbanting #productpengelupasan #vslbeautycarelover #guidenevergiveup #vslskincareoriginal
Feedback vslbeautycare by Maien Tyka 👇 Skin kusam. Skin kena chicken pop. Tona tidak sekata. Hitam hitam sitampuk manis. Semua boleh diatasi dgn vslbeautycare tau. Kalau dulu, nak keluar je. Wajib makeup tebal. Tapi skin tetap nampak kusam. Tetap nampak tak bermaya. Tapi sekarang. Calit calit day cream je. Skin nampak lebih fresh. Lebih glowing & skin dah bebas dari kusam. Parut chicken pop pun dah mula pudar. Baik je chicken pop. Terus laju buat peeling. Tahu tahu, lepas habis peeling. Kesan kesan chicken pop tadi dah mulai hilang. Wahhh sgt best tau. Nak cantik. Nak cerah. Nak glowing. Jum carik ika ❤ Ika guide sampai cantik. Www.wasap.my/0195484466/vsl Www.wasap.my/0195484466/vsl #VslBeautyCare #vslbeautycare #vslbesut #vsljertih #PosSeluruhMalaysia #JelitaSepanjangUsia #vslbeautycare #vsl #vslbesut #jeragathilang #jeragat #jeragatpudar #kulitkusam #jerawathalus #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatnanah #masalahkulit #jeragatpudar #jeragathilang #jerawat #jerawat #skicare #luluskkm #ctdk #skincare #straw #ajimaura #wawazainal #tiktok #gegarvaganza #cikreenngokngek #paskal #icsyvmy #igermalaysia
Feedback vslbeautycare by Maien Tyka 👇 Skin kusam. Skin kena chicken pop. Tona tidak sekata. Hitam hitam sitampuk manis. Semua boleh diatasi dgn vslbeautycare tau. Kalau dulu, nak keluar je. Wajib makeup tebal. Tapi skin tetap nampak kusam. Tetap nampak tak bermaya. Tapi sekarang. Calit calit day cream je. Skin nampak lebih fresh. Lebih glowing & skin dah bebas dari kusam. Parut chicken pop pun dah mula pudar. Baik je chicken pop. Terus laju buat peeling. Tahu tahu, lepas habis peeling. Kesan kesan chicken pop tadi dah mulai hilang. Wahhh sgt best tau. Nak cantik. Nak cerah. Nak glowing. Jum carik ika ❤ Ika guide sampai cantik. Www.wasap.my/0195484466/vsl Www.wasap.my/0195484466/vsl #VslBeautyCare #vslbeautycare #vslbesut #vsljertih #PosSeluruhMalaysia #JelitaSepanjangUsia #vslbeautycare #vsl #vslbesut #jeragathilang #jeragat #jeragatpudar #kulitkusam #jerawathalus #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatnanah #masalahkulit #jeragatpudar #jeragathilang #jerawat #jerawat #skicare #luluskkm #ctdk #skincare #straw #ajimaura #wawazainal #tiktok #gegarvaganza #cikreenngokngek #paskal #icsyvmy #igermalaysia
Feedback vslbeautycare by Maien Tyka 👇 Skin kusam. Skin kena chicken pop. Tona tidak sekata. Hitam hitam sitampuk manis. Semua boleh diatasi dgn vslbeautycare tau. Kalau dulu, nak keluar je. Wajib makeup tebal. Tapi skin tetap nampak kusam. Tetap nampak tak bermaya. Tapi sekarang. Calit calit day cream je. Skin nampak lebih fresh. Lebih glowing & skin dah bebas dari kusam. Parut chicken pop pun dah mula pudar. Baik je chicken pop. Terus laju buat peeling. Tahu tahu, lepas habis peeling. Kesan kesan chicken pop tadi dah mulai hilang. Wahhh sgt best tau. Nak cantik. Nak cerah. Nak glowing. Jum carik ika ❤ Ika guide sampai cantik. Www.wasap.my/0195484466/vsl Www.wasap.my/0195484466/vsl #VslBeautyCare #vslbeautycare #vslbesut #vsljertih #PosSeluruhMalaysia #JelitaSepanjangUsia #vslbeautycare #vsl #vslbesut #jeragathilang #jeragat #jeragatpudar #kulitkusam #jerawathalus #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatnanah #masalahkulit #jeragatpudar #jeragathilang #jerawat #jerawat #skicare #luluskkm #ctdk #skincare #straw #ajimaura #wawazainal #tiktok #gegarvaganza #cikreenngokngek #paskal #icsyvmy #igermalaysia
Fight like you have super powers with VSL Fighting Superhero Edition boxing gloves. Our high quality Superhero gloves come in Adult 14 oz. and kids 8 oz. sizes, and are fitted with a Luxury Lining for maximum comfort. Visit VSLFighting.com to get a pair for this holiday season. LINK IN BIO! #hitstix #VSLfighting_Hitstix #VSLfighting #VSL #boxing #boxingtraining #exercise #workout #handwraps #hysko #halloween #EddieGomez #JoeyValle #VSL_Hitstix #Hitstix #lelia_leilani #StopPlayin #MiniHitstix #muaythai #kickboxing #mma #spooky #fightcamp #Superhero #LimitedEdition #HighQuality #SuperPowers #Luxury #Fighting #Equipment
@Regran_ed from @troph33boii - 🚨🚨Cream official video coming soon 🔥💯💪🏽🎥a whole movie movie #vsl #tbg #troph33boii #unsignedartist #unsignedrapper - #regrann
Всетаки дитячі книжки прикольніші за дорослі. Зубр вот наприклад такий нестандартний чувак, який не любить штампи. Ми такі схожі. Він теж шукає своє місце і спосіб. А головне, він робить це дуже красиво. #bookstagram #instabooks #щопочитатидітям #читайукраїнською #зубршукаєгніздо #bookreader #дитліт #booksismysuperpower #vsl #видавництвостароголева
Cara pemakaian toner dgn betul.. Bmula dr dahi , bawah dagu naik ke tulang ppi, hidung , atas mulut, bawah mata #vslmelaka #vslstokismelaka #vslbeautycaremelaka #vsl #vslagentmelaka #vslbeautycaremelaka #vslskincareoriginal #vslagentmelaka
SET NORMAL ?? UNTUK SIAPA ?? MASIH KELIRU ?? Ehhh !! Jangan keliru. Vsl set basic ada 2 set utama. 🌸SET JERAWAT 🌸SET NORMAL -------- Set normal ni untuk siapa ?? ✔Sangat sesuai untuk mereka yang berkulit tersangat KERING. ✔Mampu MENCERAHKAN kulit ✔MUJARAB untuk sekatakan tona kulit ✔Berkesan untuk pudarkan JERAGAT So, dah clear sikit tentang VSL Set Basic Normal ni kann. Nak info lanjut ?? Macam biasa, jom wasap Nasha 🤩 www.wasap.my/60195484466 #Vsl #vslbeautycare #vsl #vslbesut #jeragathilang #jeragat #jeragatpudar #kulitkusam #jerawathalus #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatnanah #masalahkulit #jeragatpudar #jeragathilang #jerawat #jerawat #skicare #luluskkm #ctdk #skincare #straw #ajimaura #wawazainal #tiktok #gegarvaganza #cikreenngokngek #paskal #icsyvmy #igermalaysia
SET NORMAL ?? UNTUK SIAPA ?? MASIH KELIRU ?? Ehhh !! Jangan keliru. Vsl set basic ada 2 set utama. 🌸SET JERAWAT 🌸SET NORMAL -------- Set normal ni untuk siapa ?? ✔Sangat sesuai untuk mereka yang berkulit tersangat KERING. ✔Mampu MENCERAHKAN kulit ✔MUJARAB untuk sekatakan tona kulit ✔Berkesan untuk pudarkan JERAGAT So, dah clear sikit tentang VSL Set Basic Normal ni kann. Nak info lanjut ?? Macam biasa, jom wasap Nasha 🤩 www.wasap.my/60195484466 #Vsl #vslbeautycare #vsl #vslbesut #jeragathilang #jeragat #jeragatpudar #kulitkusam #jerawathalus #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatnanah #masalahkulit #jeragatpudar #jeragathilang #jerawat #jerawat #skicare #luluskkm #ctdk #skincare #straw #ajimaura #wawazainal #tiktok #gegarvaganza #cikreenngokngek #paskal #icsyvmy #igermalaysia
SET NORMAL ?? UNTUK SIAPA ?? MASIH KELIRU ?? Ehhh !! Jangan keliru. Vsl set basic ada 2 set utama. 🌸SET JERAWAT 🌸SET NORMAL -------- Set normal ni untuk siapa ?? ✔Sangat sesuai untuk mereka yang berkulit tersangat KERING. ✔Mampu MENCERAHKAN kulit ✔MUJARAB untuk sekatakan tona kulit ✔Berkesan untuk pudarkan JERAGAT So, dah clear sikit tentang VSL Set Basic Normal ni kann. Nak info lanjut ?? Macam biasa, jom wasap Nasha 🤩 www.wasap.my/60195484466 #vslbeautycare #vsl #vslbesut #jeragathilang #jeragat #jeragatpudar #kulitkusam #jerawathalus #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatnanah #masalahkulit #jeragatpudar #jeragathilang #jerawat #jerawat #skicare #luluskkm #ctdk #skincare #straw #ajimaura #wawazainal #tiktok #gegarvaganza #cikreenngokngek #paskal #icsyvmy #igermalaysia
Done for today alhmdulillah #vsl 💕 Http://wasapp.me/+601110291026 Http://wasapp.me/+601110291026 Http://wasapp.me/+601110291026 #vslpenang #vslpenang #vslpenang #vslutara #vslutara #vslutara
Kuatnya VSL untuk bantu skin mereka yg sangat memerlukan 🙏🏼 Dari yg berjerawat, jeragat,skin tak sekata,kusam... • Pernah tak tanya kenapa skin orang lain jadi, Kenapa skin kita tk nampak hasilnya? . Cuba cek balik kurang and silapnya dekat mana😚 Kita ramai agent2 yang paham pasal skin anda😁 Jgn segan bertanya 😉👏 . Road to glow 💫 . ✔️ Sy pakai ✔️ Sy jual ✔️ Sy guide . 📲0163484315
Nothing impossible dgn Vsl Beauty Care Melaka Dr jrawat yg bnyk terus licin glowing muka sis ni.. ya Ampunnn suka tgokkk... www.wasap.my/60102618450 #vslmelaka #vslstokismelaka #vslagentmelaka #vslbeautycaremelaka #vslskincareoriginal #vslbeautycare #vsl
Setiap sesuatu masalah Tu..pasti Ada penawarnya..pasti ada jalan penyelesaiannya.Korang tinggal usaha,sabar & tawakal jewww.. InsyaAllah apa shj masalah Kulit yg di hadapi pasti dapat di atasi.🙏🙏🙏 Terharu sgt2 bila tgk testimoni nih..😭😭😭 For more info www.wasap.my/60195484466/VSL #jerawat #jeragat #kusam #gelap #vslbeautycare #vsl #vslbesut #jeragathilang #jeragat #jeragatpudar #kulitkusam #jerawathalus #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatnanah #masalahkulit #jeragatpudar #jeragathilang #jerawat #jerawat #skicare #luluskkm #ctdk #skincare #straw #ajimaura #wawazainal #tiktok #gegarvaganza #cikreenngokngek #paskal #icsyvmy #igermalaysia
Setiap sesuatu masalah Tu..pasti Ada penawarnya..pasti ada jalan penyelesaiannya.Korang tinggal usaha,sabar & tawakal jewww.. InsyaAllah apa shj masalah Kulit yg di hadapi pasti dapat di atasi.🙏🙏🙏 Terharu sgt2 bila tgk testimoni nih..😭😭😭 For more info www.wasap.my/60195484466/VSL #jerawat #jeragat #kusam #gelap #vslbeautycare #vsl #vslbesut #jeragathilang #jeragat #jeragatpudar #kulitkusam #jerawathalus #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatnanah #masalahkulit #jeragatpudar #jeragathilang #jerawat #jerawat #skicare #luluskkm #ctdk #skincare #straw #ajimaura #wawazainal #tiktok #gegarvaganza #cikreenngokngek #paskal #icsyvmy #igermalaysia
Setiap sesuatu masalah Tu..pasti Ada penawarnya..pasti ada jalan penyelesaiannya.Korang tinggal usaha,sabar & tawakal jewww.. InsyaAllah apa shj masalah Kulit yg di hadapi pasti dapat di atasi.🙏🙏🙏 Terharu sgt2 bila tgk testimoni nih..😭😭😭 For more info www.wasap.my/60195484466/VSL #jerawat #jeragat #kusam #gelap #vslbeautycare #vsl #vslbesut #jeragathilang #jeragat #jeragatpudar #kulitkusam #jerawathalus #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatnanah #masalahkulit #jeragatpudar #jeragathilang #jerawat #jerawat #skicare #luluskkm #ctdk #skincare #straw #ajimaura #wawazainal #tiktok #gegarvaganza #cikreenngokngek #paskal #icsyvmy #igermalaysia
Peniaga online since 2009.. Full time mother of 3 kids. Almost 9 tahun dlm business online..jatuh bangun merangkak..kdg kat atas..kdg kat bawah...tapi kena igt..Rezeki semua Allah SWT yg atur.kena usaha bukan duk goyang kaki saja,walaupun kdg kau di duga! Anyway..Ada ke emak2 yg duk umah jaga anak2 nak buat income Jual product kecantikan nih? income bodo2 rm3k-10k sebulan jewww..tapi siapa nak bg kannn.. Jom start dgn Dropship! Berminat? WhatsApp jewwww www.wasap.my/60163616100 #businesswoman #businessowner #onlinebusiness #beautyproduct #fenita #ddsc #vsl #vitalluzpowder #dtrim #provencaps #cashmere #lashica #letscantik #beautyproduct #likeforlikes #likeforfollow #likeforlikeback #likelike #dropshipagent #dropshipwanted #dropshipmalaysia
Eh tu kaki ker klcc. Alhamdullilah peha yg berselisih pon dpt dijarakkan. 😁😁 Klu korg tak loose KG please ukur lilit korg.😍😍 Mesti confirm ada diff. watsap.me/send/60192200611/chocofit watsap.me/send/60192200611/chocofit watsap.me/send/60192200611/chocofit #chocofit #chocofitselangor #chocofitmalaysia #chocofitklang #chocofitshahalam #jomkurus #jomcantik #kurustanpaperluberlapar #vsl #vslklang #vslsubangjaya #vslshahalam #vslpuchong #vslkualalumpur #jerawatkronik #sayajual #kurus #cantiksihat #fattzura #jeragat #acne #pimples #mukaberminyak #mukajerawat #mukaberjeragat #vslbanting #productpengelupasan #vslbeautycarelover
I still remember, I kenal agent i ni tahun 2016 , nampak kekecewaan pada wajahnya bila mukanya hancur disebabkan satu skincare mercury , (Bila dia Stop,Satu Mukanya hancor) ketabahannya bersama Vsl ni cukup lama, cukup Sabar & cukup konsisten , Nampak perbezaan skinnya Yang Dulu Dengan Yang Sekarang ♥️ Vsl Beauty Consultant, 📲www.wasap.my/60195484466/vsl #vslbeautycare #vslbeautycarelover #vslagentvsl #vsljertih #vslbeautycare #vsl #vslbesut #jeragathilang #jeragat #jeragatpudar #kulitkusam #jerawathalus #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatnanah #masalahkulit #jeragatpudar #jeragathilang #jerawat #jerawat #skicare #luluskkm #ctdk #skincare #straw #ajimaura #wawazainal #tiktok
Satu Kebanggaan Dari Teams Kami Apabila Produk Kami ini Berasal dari Bumiputera dan Dikenali Dari Negeri Johor , Produk yang memiliki satu pasukan yang hebat dan masih menjadi teka-teki pengguna harini , "Siapakah Founder kepada Produk ini ? " Jawapannya , Kami tiada founder. Pencipta Kami ini berasaskan formula yang bertahun-tahun lama yg dicipta tetapi diberi nafas baru oleh pihak production untuk menghasilkan produk yang berkualiti dan bersistematik . #Vslagentkelantan #Vslbeautycarekelantan #vslteamwawakelantan #vslteamleez #vslagentbesut #vsljertih #vslbeautycare #vsl #vslbesut #jeragathilang #jeragat #jeragatpudar #kulitkusam #jerawathalus #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatnanah #masalahkulit #jeragatpudar #jeragathilang #jerawat #jerawat #skicare #luluskkm #ctdk #skincare #straw #ajimaura #wawazainal #tiktok
Adakah jerawat menghantui dan menjadi mimpi2 Buruk anda?? 'Jerawat Batu? Aduh Sakitnya!' Sesiapapun tidak patut hidup dengan kulit berjerawat terutama sekali jika anda bakal menghadapi hari yang istimewa tidak lama lagi. Dengan produk dan teknik yang betul, anda boleh mula menghilangkan noda kulit yang muncul tiba-tiba dengan secepat yang boleh. 😍😍😍😍 Tistimoni ini bukan tistimoni tipu Ini adalah asli dari salah sorang agent vsl yang berjaya menghasil kan kulit yang cantik😊 Hebat kan! Jadi kan hari2 anda ceria dengan skin care kami! ingin dapat kan guide yang betul✅ Skin care yang asli✅ Dapat kan pada agent2 sah vsl 🙏🏻 Www.wasap.my/60195484466/vsl #vslbeautycarekelantan #vslagentkelantan #vslagentbesut #vslagentjertih #vslbeautycarelover #vslbeautycareteam #vslbeautycare #vsl #vslbesut #jeragathilang #jeragat #jeragatpudar #kulitkusam #jerawathalus #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatnanah #masalahkulit #jeragatpudar #jeragathilang #jerawat #jerawat #skicare #luluskkm #ctdk #skincare #straw #ajimaura #wawazainal #tiktok
Step by step nak cantik cara nya ☝️ 😏 Jgn give up even 2weeks rasa mcm 2tahun 😏 Kena rajin melayan skin,bukan rajin mengkritik skin sendiri paling penting kena sabar n mantain . . Baru skin membaik pulih n lawa mcm orang lain 💕 www.wasap.my/60195484466/vsl #vslbeautycarekelantan #vslagentkelantan #vslpasirmas #vslrantaupanjang #vsljelitasepanjangusia #vslteamwawakelantan #vslagentbesut #vsljertih #vslbeautycare #vsl #vslbesut #jeragathilang #jeragat #jeragatpudar #kulitkusam #jerawathalus #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatnanah #masalahkulit #jeragatpudar #jeragathilang #jerawat #jerawat #skicare #luluskkm #ctdk #skincare #straw #ajimaura #wawazainal #tiktok
Step by step nak cantik cara nya ☝️ 😏 Jgn give up even 2weeks rasa mcm 2tahun 😏 Kena rajin melayan skin,bukan rajin mengkritik skin sendiri paling penting kena sabar n mantain . . Baru skin membaik pulih n lawa mcm orang lain 💕 www.wasap.my/60195484466/vsl #vslbeautycarekelantan #vslagentkelantan #vslpasirmas #vslrantaupanjang #vslteamciktinkelantan #vslteamwawakelantan #vslagentbesut #vsljertih #vslbeautycare #vsl #vslbesut #jeragathilang #jeragat #jeragatpudar #kulitkusam #jerawathalus #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatnanah #masalahkulit #jeragatpudar #jeragathilang #jerawat #jerawat #skicare #luluskkm #ctdk #skincare #straw #ajimaura #wawazainal #tiktok
Kuatnya VSL untuk bantu skin mereka yg sangat memerlukan 🙏🏼 Dari yg berjerawat, jeragat,skin tak sekata,kusam... • Pernah tak tanya kenapa skin orang lain jadi, Kenapa skin kita tk nampak hasilnya? • Cuba cek balik kurang and silapnya dekat mana😚 Kita ramai agent2 yang paham pasal skin anda😁 Jgn segan bertanya 😉👏 • Road to glow 💫 • ⏩ www.wasap.my/60195484466/vsl #vslbeautycarekelantan #vslagentkelantan #vslagentpasirmas #vslagentrantaupanjang #vslteamciktinkelantan #vslteamwawakelantan #vslagentbesut #vslbeautycare #vsl #vslbesut #jeragathilang #jeragat #jeragatpudar #kulitkusam #jerawathalus #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatnanah #masalahkulit #jeragatpudar #jeragathilang #jerawat #jerawat #skicare #luluskkm #ctdk #skincare #straw #ajimaura #wawazainal #tiktok
Testimony Vsl Beautycare Apa itu proses peeling dan Healing ❓ Jangan sama kan Vsl dengan skincare lain.. Fahami maksud merawat skin 👌 Tiada istilah calit 2 3 hari terus bersih skin. No magic, no gelojoh 🤧 sabar dan terus bersabar Sado kah anda lalui process peeling? Untuk dapat kan skin yang bersih tanpa perlu makeup tebal? 🤭 Skincare adalah penjagaan kulit harian.. Bukan pakai dah cantik terus stop.. Sama dengan supplement dalaman kita.. " gosok gigi 3 hari, stop. Gigi putih selamanya " gitu? 😩😂 tidak sama sekali Sabar dan terus sabar hingga dapat hasil nya. Dan akhirnya. اَلْحَمْدُلِلّه 🤲🏻 Jom whatsapp untuk skin yang cantik 💃 🙋🏻‍♀️VslbeautycareAgent 🚘COD Disediakan 📮Postage All in Malaysia. VSL BEAUTY CARE ‼️VSL BEAUTY CARE ‼️ Berminat..? terus klik link👇 http://watsap.me/send/60195484466/vsl #vslmalaysia #vslkelantan #teamleez #vslteamleez #jelitasepanjangusia #vslagentbesut #vslbeautycare #vslbeautycare #vsl #vslbesut #jeragathilang #jeragat #jeragatpudar #kulitkusam #jerawathalus #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatnanah #masalahkulit #jeragatpudar #jeragathilang #jerawat #jerawat #skicare #luluskkm #ctdk #skincare #straw #ajimaura #wawazainal #tiktok
You dont meet people by accident. Allah puts different people at different times in our lives for a reason.Sooner or later you'll find out why they were a part of your life.Some will stay, some wont.Some will strengthen you, others will test you.Hava a faith and always sabar ☺️ #JustFRIEND #vsl #vslbeautycare #vslmuar #vslmelaka
Testimony By Yan Oyien Apa itu proses peeling dan Healing ❓ Jangan sama kan Vsl dengan skincare lain.. Fahami maksud merawat skin 👌 Tiada istilah calit 2 3 hari terus bersih skin. No magic, no gelojoh 🤧 sabar dan terus bersabar Sado kah anda lalui process peeling? Untuk dapat kan skin yang bersih tanpa perlu makeup tebal? 🤭 Skincare adalah penjagaan kulit harian.. Bukan pakai dah cantik terus stop.. Sama dengan supplement dalaman kita.. " gosok gigi 3 hari, stop. Gigi putih selamanya " gitu? 😩😂 tidak sama sekali Sabar dan terus sabar hingga dapat hasil nya. Dan akhirnya. اَلْحَمْدُلِلّه 🤲🏻 Jom whatsapp untuk skin yang cantik 💃 🙋🏻‍♀️VslbeautycareAgent 🚘COD Disediakan 📮Postage All in Malaysia. VSL BEAUTY CARE ‼️VSL BEAUTY CARE ‼️ Berminat..? terus klik link👇 http://watsap.me/send/60195484466/vsl #vslmalaysia #vslkelantan #teamleez #vslteamleez #jelitasepanjangusia #vslagentbesut #vslbeautycare #vslbeautycare #vsl #vslbesut #jeragathilang #jeragat #jeragatpudar #kulitkusam #jerawathalus #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatnanah #masalahkulit #jeragatpudar #jeragathilang #jerawat #jerawat #skicare #luluskkm #ctdk #skincare #straw #ajimaura #wawazainal #tiktok
Bagi anda yg "NEWBIE" nak jadi pengguna vsl, Nak skin peloles,nak skin bersih tapi 😿 Takut pada peeling yg kuat dan takut tak kuat Nak hadap kan, Jangan risau awak semua,sekarang bg anda Yg baru nak mencuba vsl,kita akan berikan anda Set toner B kepada anda😍 dan ia tidak akan Membuatkan anda peeling kuat tau💪🏻 So tidak akan ada lagi rasa takut tu. Sbb kami ada solution nyaa, kami merawat Jadi kami inginkan juga yg terbaik utk anda🙌🏻 Haa dah gaji kan jom cepat reward kan diri korg Dan mencantikkan skin korg dgn vslbeautycare☺️ “ Love Guide “ 📲 www.wasap.my/+60195484466/vsl COD AREA 🚗 Jertih 🚗 Besut #vslagentbesut #vsljertih #vslbeautycare #vslbeautycare #vsl #vslbesut #jeragathilang #jeragat #jeragatpudar #kulitkusam #jerawathalus #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatnanah #masalahkulit #jeragatpudar #jeragathilang #jerawat #jerawat #skicare #luluskkm #ctdk #skincare #straw #ajimaura #wawazainal #tiktok
VSL I CHOMEY Normal Price RM98.90 Promo Price RM79.90 💥 VSL I Chomey Supplement Harian Penjagaan Kesihatan Penjagaan Kulit Penjagaan Dalaman I Chomey Memberi Sumber “TENAGA SEPANJANG HARI” 🔎KESAN POSITIF PENGAMBILAN I CHOMEY 💕Anti Oksidan yang tinggi 💕Menghapuskan lemak berbahaya 💕Merawat tumit pecah. 💕Menambah tenaga 💕Anti penuaan & Anti kedutan 💕Menganjal payudara 💕Melembabkan kulit 💕Mencerahkan kulit 💕Keseimbangan PH keseluruhan tubuh 💕Merawat masalah keguguran rambut 💕Meningkatkan kadar metabolisma badan. 💕Melindungi sinaran pancaran UV 💕Melindungi & Menguatkan sistem imunisasi tubuh. 💕Mengatasi Masalah Sendi dan Artristis 💕Melancarkan Kitaran Haid dan masalah Rahim 💕Merawat Jerawat, Kerensangan Kulit, Eczema Khasiat Ramuan Asli Kandungan Utama I CHOMEY •APPLE STEM CELL• Anti-Penuaan & Anti-Kedutan Membantu Menghalang Jangkitan Selsema Dan Jangkitan Saluran Penafasan Menganjal, Melembabkan, Mencerahkan Kulit Mengurangkan Selulit Mengurangkan Masalah Keguguran Rambut Meningkatkan Kadar Metabolisma Badan Membantu Penyingkiran Toksin Membantu Pesakit Tekanan Darah Tinggi Membantu Mengekalkan Dan Menstabilkan Tahap Kolestrol Sesuai Untuk Peyakit Diabetes, Kencing Manis Dan Darah Tinggi Membantu Menghilangkan Migraine Dan Resdung. •ANGGUR• Mengurangkan Masalah Migraine Mengatasi Sembelit Anti-Bakteria Dan Anti-Virus Mengurangkan Masalah Asma Dan Sesak Nafas Mengatasi Masaalah Katarak Mengurangkan Risiko Kanser Payudara , Jantung Dan Maslah Ginjal Sumber Tenaga Awet Muda •ARGAN• Mengatasi Masalah Sendi Dan Artristis Melindungi System Kardiovaskular Menyegarkan Dan Melembapkan Kulit Anti-Penuaan Menguatkan Akar Rambut Anti-Kedut Merangsang Pembaharuan Sel Merawat Jerawat, Kerensangan Kulit, Eczema, Kulit Mengelupas Semasa Hamil, Terbakar Dan Cacar Air Meneutralkan Radikal Bebas Merangsang Oksigen Dalam Badan Meningkatkan Keupayaan Otak Mempunyai Pengaruh Baik Terhadap Hati Dan Pencernaan Mengawal Tahap Kolestrol Dalam Darah Special VSL I Chomey Kesan bila minum time uzur Soy extract membantu balance hormone balik, kurangkan menstrual pain. Delay menopause. Healthy uterus. Kurangkan keputihan. Seri kan #vslbeautycare #vsl #vslbesut #jera
VSL I CHOMEY Normal Price RM98.90 Promo Price RM79.90 💥 VSL I Chomey Supplement Harian Penjagaan Kesihatan Penjagaan Kulit Penjagaan Dalaman I Chomey Memberi Sumber “TENAGA SEPANJANG HARI” 🔎KESAN POSITIF PENGAMBILAN I CHOMEY 💕Anti Oksidan yang tinggi 💕Menghapuskan lemak berbahaya 💕Merawat tumit pecah. 💕Menambah tenaga 💕Anti penuaan & Anti kedutan 💕Menganjal payudara 💕Melembabkan kulit 💕Mencerahkan kulit 💕Keseimbangan PH keseluruhan tubuh 💕Merawat masalah keguguran rambut 💕Meningkatkan kadar metabolisma badan. 💕Melindungi sinaran pancaran UV 💕Melindungi & Menguatkan sistem imunisasi tubuh. 💕Mengatasi Masalah Sendi dan Artristis 💕Melancarkan Kitaran Haid dan masalah Rahim 💕Merawat Jerawat, Kerensangan Kulit, Eczema Khasiat Ramuan Asli Kandungan Utama I CHOMEY •APPLE STEM CELL• Anti-Penuaan & Anti-Kedutan Membantu Menghalang Jangkitan Selsema Dan Jangkitan Saluran Penafasan Menganjal, Melembabkan, Mencerahkan Kulit Mengurangkan Selulit Mengurangkan Masalah Keguguran Rambut Meningkatkan Kadar Metabolisma Badan Membantu Penyingkiran Toksin Membantu Pesakit Tekanan Darah Tinggi Membantu Mengekalkan Dan Menstabilkan Tahap Kolestrol Sesuai Untuk Peyakit Diabetes, Kencing Manis Dan Darah Tinggi Membantu Menghilangkan Migraine Dan Resdung. •ANGGUR• Mengurangkan Masalah Migraine Mengatasi Sembelit Anti-Bakteria Dan Anti-Virus Mengurangkan Masalah Asma Dan Sesak Nafas Mengatasi Masaalah Katarak Mengurangkan Risiko Kanser Payudara , Jantung Dan Maslah Ginjal Sumber Tenaga Awet Muda •ARGAN• Mengatasi Masalah Sendi Dan Artristis Melindungi System Kardiovaskular Menyegarkan Dan Melembapkan Kulit Anti-Penuaan Menguatkan Akar Rambut Anti-Kedut Merangsang Pembaharuan Sel Merawat Jerawat, Kerensangan Kulit, Eczema, Kulit Mengelupas Semasa Hamil, Terbakar Dan Cacar Air Meneutralkan Radikal Bebas Merangsang Oksigen Dalam Badan Meningkatkan Keupayaan Otak Mempunyai Pengaruh Baik Terhadap Hati Dan Pencernaan Mengawal Tahap Kolestrol Dalam Darah Special VSL I Chomey Kesan bila minum time uzur Soy extract membantu balance hormone balik, kurangkan menstrual pain. Delay menopause. Healthy uterus. Kurangkan keputihan. Seri kan #vslbeautycare #vsl #vslbesut #je
VSL SOAP RM20 each VSL Sabun mempunyai 3 jenis mengikut jenis kulit wajah. Sebelum merawatnya, jenis kulit wajahmu perlu kamu kenali! Cara mengetahui jenis kulit wajah, terdapat 5 jenis adalah seperti dibawah. 1. Kulit normal: Kulit yang tak memiliki banyak masalah namun tetap perlu dirawat dan dijaga kebersihannya. 2. Kulit berminyak: Dimana produksi minyak pada wajah tidak terkontrol sehingga mudah melekit dan kotor. 3. Kulit kering: kulit yang kekurangan kadar minyak sehingga tidak elastis, nampak kasar, dan mudah berkedut. 4. Kulit sensitif: Kondisi kulit yang sangat tipis dan sangat peka terhadap berbagai macam produk kosmetik dan lingkungan. 5. Kulit kombinasi: Perpaduan antara dua jenis kulit wajah yang juga memerlukan perawatan kombinasi. JENIS-JENIS SABUN VSL Normal Soap Normal soap membersihkan muka, memberi lembapan & mengawal lembapan pada kulit, mencerahkan & menegangkan kulit muka. 🌸 Sesuai Kulit Muka Normal, Kombinasi & Kering Acne Soap Ance Soap Membuang segala kotoran & minyak yg berlebihan dimuka, membantu mengecutkan & mematikan jerawat. 🌸 Sesuai Kulit Muka Berminyak & Kombinasi (Masalah Jerawat) Facial Foam Sabun muka berbentuk liquid, mudah dibawa kemana-mana. 🌸 Sesuai untuk semua jenis kulit, terutama kulit sensetif yang tidak boleh mengunakan sabun buku. Setiap hari cuci muka 3x Pagi, Tengahari & Petang/Malam. Setiap cucian 2 kali cuci & bilasan untuk memastikan kulit muka kita dibasuh dengan bersih. TIP KECANTIKAN Keadaan kulit wajah adalah bergantung kepada permakanan, penjagaan harian, persekitaran & cuaca. Kulit wajah akan berubah-ubah mengikut cuaca & rutin harian. Amalkan minum air putih 12 gelas, makan sayur & buah-buahan setiap hari. Cuba kurangkan jika dapat elakan makanan berminyak, pedas & berlemak pengambilan setiap hari. Jagalah permakanan harian kita jika anda mahu kulit wajah yang cantik. #vslbeautycare #vsl #vslbesut #jeragathilang #jeragat #jeragatpudar #kulitkusam #jerawathalus #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatnanah #masalahkulit #jeragatpudar #jeragathilang #jerawat #jerawat #skicare #luluskkm #ctdk #skincare #straw #ajimaura #wawazainal #tiktok
VSL SERUM 💃🏻 VSLBC mempunyai 3 jenis serum mengikut masalah, jenis kulit & kesesuaian kulit muka Soalan Yang Kerap Diterima ⁉️ “MACAM MANA NAK GLOW” “KENAPA TAK GLOWING” “MACAM MANA MUKA MACAM CERMIN 🤭” SERUM ONE OF THE SECRET PRODUCT VSLBC Bukan peeling buat skin anda macam cermin.. Silap andaian tuuuu ❌❌❌❌❌ 🙅🏻‍♀️ Ramai yg beranggapan penggunaan serum hanya la sampingan. Tahu tak di Korean mereka tertib kan skin dengan SERUM penggunaan KEUTAMAAN . 🍃 SERUM adalah produk yang mampu merawat dan melembapkan skin. . 🍃 Ia mengandungi molekul kecil yang dapat meresap ke dalam lapisan kulit terdalam dan membawa bahan aktif dengan tindakbalas yang cukup efektif. . 🍃 Manfaat nya meningkatkan proses regenerasi kulit, sehingga sel2 kulit mati akan di gantikan dengan lapisan kulit baru dan menjadikan kulit muka lebih halus lembut dan bersinar serta bebas dari masalah kedutan. . 🍃 Bertindak lebih kuat dari pelembap kerna bahan nya bersifat mudah meresap dan dapat membantu meningkatkan produksi kolagen pd kulit mnjadikan kulit lebih anjal dan segar. . 🍃 Sesuai di pakai bagi yang suka bermekap sebab kandungan serum boleh membuatkan kulit muka kelihatan flawless. YANG MANA SATU PILIHAN KALBU 🌹 Buat Pilihan Mengikut Kesesuaian Kulit Anda VSL SERUM Lightening Serum Penggunaan Siang 🌝 Sesuai Untuk Kulit Normal, Kering & Kombinasi Menghilangkan Parut Mencerahkan Skin Menghalus & Melembutkan Skin Melembapkan Skin Memperbaiki & Membaik Pulih Merawat Kulit Muka Dari Dalam Glowing VitC Serum Penggunaan Siang 🌝 Sesuai Untuk Kulit Berminyak & Kombinasi Merawat Jerawat Mengecilkan Pori-pori Mengurang & Mengawal Minyak Memperbaiki & Membaik Pulih Mengandungi Vitamin C Yang Tinggi Menghilangkan Parut Merawat Kulit Muka Dari Dalam Glowing Lifthing Serum Penggunaan Malam 🌚😴 Sesuai Untuk Semua Jenis Kulit Menegangkan Menganjalkan Membentuk V Shape Mengurangkan kedutan Menyejukan Dalam Skin Meredakan Ruam Di Muka Memperbaiki & Membaik Pulih Merawat Kulit Muka Dari Dalam Glowing #vslserum #vslbeautycare #vslbeautycarehq #vslbeautycare #vsl #vslbesut #jeragathilang #jeragat #jeragatpudar #kulitkusam #jerawathalus #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatnanah #masalah
VSL SERUM 💃🏻 VSLBC mempunyai 3 jenis serum mengikut masalah, jenis kulit & kesesuaian kulit muka Soalan Yang Kerap Diterima ⁉️ “MACAM MANA NAK GLOW” “KENAPA TAK GLOWING” “MACAM MANA MUKA MACAM CERMIN 🤭” SERUM ONE OF THE SECRET PRODUCT VSLBC Bukan peeling buat skin anda macam cermin.. Silap andaian tuuuu ❌❌❌❌❌ 🙅🏻‍♀️ Ramai yg beranggapan penggunaan serum hanya la sampingan. Tahu tak di Korean mereka tertib kan skin dengan SERUM penggunaan KEUTAMAAN . 🍃 SERUM adalah produk yang mampu merawat dan melembapkan skin. . 🍃 Ia mengandungi molekul kecil yang dapat meresap ke dalam lapisan kulit terdalam dan membawa bahan aktif dengan tindakbalas yang cukup efektif. . 🍃 Manfaat nya meningkatkan proses regenerasi kulit, sehingga sel2 kulit mati akan di gantikan dengan lapisan kulit baru dan menjadikan kulit muka lebih halus lembut dan bersinar serta bebas dari masalah kedutan. . 🍃 Bertindak lebih kuat dari pelembap kerna bahan nya bersifat mudah meresap dan dapat membantu meningkatkan produksi kolagen pd kulit mnjadikan kulit lebih anjal dan segar. . 🍃 Sesuai di pakai bagi yang suka bermekap sebab kandungan serum boleh membuatkan kulit muka kelihatan flawless. YANG MANA SATU PILIHAN KALBU 🌹 Buat Pilihan Mengikut Kesesuaian Kulit Anda VSL SERUM Lightening Serum Penggunaan Siang 🌝 Sesuai Untuk Kulit Normal, Kering & Kombinasi Menghilangkan Parut Mencerahkan Skin Menghalus & Melembutkan Skin Melembapkan Skin Memperbaiki & Membaik Pulih Merawat Kulit Muka Dari Dalam Glowing VitC Serum Penggunaan Siang 🌝 Sesuai Untuk Kulit Berminyak & Kombinasi Merawat Jerawat Mengecilkan Pori-pori Mengurang & Mengawal Minyak Memperbaiki & Membaik Pulih Mengandungi Vitamin C Yang Tinggi Menghilangkan Parut Merawat Kulit Muka Dari Dalam Glowing Lifthing Serum Penggunaan Malam 🌚😴 Sesuai Untuk Semua Jenis Kulit Menegangkan Menganjalkan Membentuk V Shape Mengurangkan kedutan Menyejukan Dalam Skin Meredakan Ruam Di Muka Memperbaiki & Membaik Pulih Merawat Kulit Muka Dari Dalam Glowing #vslserum #vslbeautycare #vslbeautycarehq #vslbeautycare #vsl #vslbesut #jeragathilang #jeragat #jeragatpudar #kulitkusam #jerawathalus #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatnanah #masalah
VSL SERUM 💃🏻 VSLBC mempunyai 3 jenis serum mengikut masalah, jenis kulit & kesesuaian kulit muka Soalan Yang Kerap Diterima ⁉️ “MACAM MANA NAK GLOW” “KENAPA TAK GLOWING” “MACAM MANA MUKA MACAM CERMIN 🤭” SERUM ONE OF THE SECRET PRODUCT VSLBC Bukan peeling buat skin anda macam cermin.. Silap andaian tuuuu ❌❌❌❌❌ 🙅🏻‍♀️ Ramai yg beranggapan penggunaan serum hanya la sampingan. Tahu tak di Korean mereka tertib kan skin dengan SERUM penggunaan KEUTAMAAN . 🍃 SERUM adalah produk yang mampu merawat dan melembapkan skin. . 🍃 Ia mengandungi molekul kecil yang dapat meresap ke dalam lapisan kulit terdalam dan membawa bahan aktif dengan tindakbalas yang cukup efektif. . 🍃 Manfaat nya meningkatkan proses regenerasi kulit, sehingga sel2 kulit mati akan di gantikan dengan lapisan kulit baru dan menjadikan kulit muka lebih halus lembut dan bersinar serta bebas dari masalah kedutan. . 🍃 Bertindak lebih kuat dari pelembap kerna bahan nya bersifat mudah meresap dan dapat membantu meningkatkan produksi kolagen pd kulit mnjadikan kulit lebih anjal dan segar. . 🍃 Sesuai di pakai bagi yang suka bermekap sebab kandungan serum boleh membuatkan kulit muka kelihatan flawless. YANG MANA SATU PILIHAN KALBU 🌹 Buat Pilihan Mengikut Kesesuaian Kulit Anda VSL SERUM Lightening Serum Penggunaan Siang 🌝 Sesuai Untuk Kulit Normal, Kering & Kombinasi Menghilangkan Parut Mencerahkan Skin Menghalus & Melembutkan Skin Melembapkan Skin Memperbaiki & Membaik Pulih Merawat Kulit Muka Dari Dalam Glowing VitC Serum Penggunaan Siang 🌝 Sesuai Untuk Kulit Berminyak & Kombinasi Merawat Jerawat Mengecilkan Pori-pori Mengurang & Mengawal Minyak Memperbaiki & Membaik Pulih Mengandungi Vitamin C Yang Tinggi Menghilangkan Parut Merawat Kulit Muka Dari Dalam Glowing Lifthing Serum Penggunaan Malam 🌚😴 Sesuai Untuk Semua Jenis Kulit Menegangkan Menganjalkan Membentuk V Shape Mengurangkan kedutan Menyejukan Dalam Skin Meredakan Ruam Di Muka Memperbaiki & Membaik Pulih Merawat Kulit Muka Dari Dalam Glowing #vslserum #vslbeautycare #vslbeautycarehq #vslbeautycare #vsl #vslbesut #jeragathilang #jeragat #jeragatpudar #kulitkusam #jerawathalus #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatnanah #masalah
VSL Makeup Remover Harga Rm15 Kuantiti 60ml ✔️ Berfungsi menanggalkan makeup dimuka. Ada yang menanya.. Perlu ke memakai makeup remover kerana saya tidak memakai apa2 makeup. Jawapan nya perlu untuk DAY CREAM atau nama lain Sunblock. Jadi kita perlu menanggal Day Cream dengan bersih dan menanggalkan sisa-sisa kotoran yang melekat dimuka setelah seharian berada diluar. ✔️ Selain itu makeup remover juga membantu dalam process peeling 2 minggu. Perlu dipakai untuk kulit normal & kering untuk memberi lembapan pada skin tidak terlampau kering. Makeup remover VSL mengandungi campuran lotion susu yang boleh memlembapkan skin. #vslbeautycare #vsl #vslbesut #jeragathilang #jeragat #jeragatpudar #kulitkusam #jerawathalus #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatnanah #masalahkulit #jeragatpudar #jeragathilang #jerawat #jerawat #skicare #luluskkm #ctdk #skincare #straw #ajimaura #wawazainal #tiktok
VSL SCRUB Harga Rm45 Kuantiti 60ml Scrub berfungsi untuk menanggalkan sel-sel kulit mati. Serta dapat menghaluskan kulit wajah. Mengawal & menyingkirkan minyak yang berlebihan dimuka. Fungsi utama dari scrub adalah menyingkir sel sel kulit mati, membersihkan kotoran yang menyumbat pori kulit, sekaligus membukanya, agar kulit boleh bernafas dan menyerap nutrisi dari produk kecantikan, seperti serum, pelembap atau lainnya. Selain itu, efek jangka panjangnya adalah membuat kulit sentiasa halus. Penggunaan scrub pada pembersih wajah yang perlu digunakan setiap minggu adalah lebih baik. Terutama untuk kulit berminyak atau kulit yang sering terdedah pada kotoran luar. Selamat Mencuba 😘 #vslbeautycare #vsl #vslbesut #jeragathilang #jeragat #jeragatpudar #kulitkusam #jerawathalus #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatnanah #masalahkulit #jeragatpudar #jeragathilang #jerawat #jerawat #skicare #luluskkm #ctdk #skincare #straw #ajimaura #wawazainal #tiktok
SILA DAPATKAN VSL DARI AGENT2 YANG SAH JIKA VSL DI JUAL DIMANA2 TOKO JAMU IA BUKANLAH AGENT VSL YANG SAH Dari : HQ VSL Dah mula ade segelintir manusia “Kambing Hitam” meletakkan Vsl di toko-toko jamu dengan kejam 😡 “VSL HANYA DIJUAL MELALUI AGENT” Mereka mula mengambil kesempatan atas permintaan tinggi Produk kami di Pasaran harini ☝🏻 Kami mendapat Aduan, Sesetengah toko jamu telah mencampur adukkan Set Vsl kami dengan Produk Luar yang menyebabkan menjadi kekeliruan pengguna terhadap barangan kami 👋🏻👋🏻 Kami menegaskan bahawa Set Vsl yang dipamerkan di toko-toko jamu itu adelah “Agent yang tidak Sah” Kami tidak akan bertanggungjawab Di Atas Segala pembelian Customer disana ☝🏻 Pengguna please 🙏🏻 beli Vsl di mana-mana agent yang sah yang berpengalaman dari membeli di toko-toko jamu yang Zero tentang Produk kami . #Vslbeautycare #Agentpleasetakenoted #VslhanyauntukAgentBerdaftar #Jadipenggunabijak #agentbesut #VSLjertih #vslbeautycare #vsl #vslbesut #jeragathilang #jeragat #jeragatpudar #kulitkusam #jerawathalus #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatnanah #masalahkulit #jeragatpudar #jeragathilang #jerawat #jerawat #skicare #luluskkm #ctdk #skincare #straw #ajimaura #wawazainal #tiktok
VSL TONER A & TONER B ⚘ Toner A berfungsi menanggalkan sel sel kulit mati degil secara pantas dan cepat. Toner A membantu mencerahkan kulit muka & dapat menghilangkan garis garis halus ⚘ Toner B berfungsi melembutkan & meneutralkan PH Asid pada kulit kandungan AHA Complex dapat menanggalkan sel sel kulit mati secara semulajadi membuat kulit menjadi tegang ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ Toner B digunakan dalam masa 2 minggu untuk membersihkan sel sel kulit mati. Pertanyaan yang kerap HQ terima 🤓 Boleh ke Toner A masih digunakan selepas 2 minggu untuk maintain setiap hari? Jawapannya Boleh TAPI Untuk 👇 1) Muka yang mempunyai masalah jerawat & jeragat serius (bergantung pada jenis kulit) 2) Mempunyai jenis kulit muka yang tebal “ Love Guide “ www.wasap.my/60195484466/tonervsl #vslbeautycare #vslagentbesut #vslbeautycarelover #vslbeautycarekelantan #vslbeautycarekedah #vslbeautycaresungaipetani #vslbeautycareelenarose #vslbeautycaremaintain #metrustedsaller #vslbeautycare #vsl #vslbesut #jeragathilang #jeragat #jeragatpudar #kulitkusam #jerawathalus #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatnanah #masalahkulit #jeragatpudar #jeragathilang #jerawat #jerawat #skicare #luluskkm #ctdk #skincare #straw #ajimaura #wawazainal #tiktok
Untuk dapat kan hasil result skin yang betul.. Pengguna harus alert cara titis toner.. Dan sapuan hanya sekali lalu sahaja bukan berulang2 untuk mengelak kan terover toner 🙅🏼‍♀️ #SharingisCaring . ☑️SAYA GUIDE ✅ SAYA JUAL ✔️ SAYA PAKAI . NAK CANTIK, MARI KITA SEMBANG TEPI. NAK RISIK RISIK PUN TAKDA MASALAH 😘 . TQ!! #vslbeautycare memenuhi kehendak♥️ "Guide the best" . 📲 Nasha.wasap.my/60195484466/vsl . 💖VSL 💖VSL 💖VSL . VSL BEAUTY CARE ‼️VSL BEAUTY CARE ‼️ . 🙋🏻‍♀️VslbeautycareAgent 📮Postage All in Malaysia Love guide, #vslbeautycareselangor #vslselangor #vslbeautycarelover #vslshantik #vslbeautycare #postage1malaysia #personalcare #postagesabahsarawak #vslbesut #VSLJerteh #vslbeautycare #vsl #vslbesut #jeragathilang #jeragat #jeragatpudar #kulitkusam #jerawathalus #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatnanah #masalahkulit #jeragatpudar #jeragathilang #jerawat #jerawat #skicare #luluskkm #ctdk #skincare #straw #ajimaura #wawazainal #tiktok
TESTIMONI BY HELENA MASRI💥✨💥✨ 3 BULAN maintain full set normal vsl akhirnya skin yang kering ,kusam, tona kulit tak sekata yang diidamkan dah dapat 🤭🤭 . SIAPA cakap SKIN NORMAL tak payah nak pakai ape2 skincare ???? Skin normal la kalau pakai vsl lagi bertambah tip top hasil dia💥💥💥..tengok la kakak nina ni 👇👇 hasil setia dengan vsl WALAUPON pada awalnya was2 dengan produk local ni🙊🙊 tapi dia yakin dengan guide dari adik dia dan akhirnya dia berjaya..yeahh 👏🏻👏🏻 . dia puas hati sangat sebab sejak bervsl dah tak payah tepek bedak hari2 lagi cukup sekadar daycream☺☺☺ 👆🏻👆🏻take noted awk,,Nak cantik kene percaya dan dengar ape Agen awak guide😉 💓💓LOVE GUIDE💓💓 🙋🏻‍♀️VslbeautycareAgent 🚘COD Disediakan 📮Postage All in Malaysia. VSL BEAUTY CARE ‼️VSL BEAUTY CARE ‼️ Berminat..? terus klik link👇 www.wasap.my/60195484466/vsl . . #vslbeautycare #vslselangor #vsljerteh #vslkualabesut #Vslbeautycarejelitasepanjangusia #vsltestimoni #vslcountryhome #vslteamleez #teamwawakelantan #JelitaSepanjangUsia #vslbeautycare #vsl #vslbesut #jeragathilang #jeragat #jeragatpudar #kulitkusam #jerawathalus #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatnanah #masalahkulit #jeragatpudar #jeragathilang #jerawat #jerawat #skicare #luluskkm #ctdk #skincare #straw #ajimaura #wawazainal #tiktok
TESTIMONI BY HELENA MASRI💖💖💖💖 Bila tengok adik, kak ipar dia pakai vsl ni menjadi dia pon terus decide nak guna vsl🤭🤭🤭 Alhamdulillah skin kak ipar nina ni makin cerah 🤪🤪 dia cuma maintain set acne + lightening serum + scrub je tawww🙆🏼‍♀🙆🏼‍♀ 👆🏻👆🏻Yakin - 😇sabar - 💪🏻💪🏻konsisten adalah main key utk menjadi dengan VSL ☺☺ 💓💓LOVE GUIDE💓💓 🙋🏻‍♀️VslbeautycareAgent 🚘COD Disediakan 📮Postage All in Malaysia. VSL BEAUTY CARE ‼️VSL BEAUTY CARE ‼️ Berminat..? terus klik link👇 www.wasap.my/60195484466/vsl . . #vslbeautycare #vslselangor #vslbeautycarelover #vsljertih #vslbesut #vslcountryhome #VslbeautycareAgent #teamwawakelantan #JelitaSepanjangUsia #vslbeautycare #vsl #vslbesut #jeragathilang #jeragat #jeragatpudar #kulitkusam #jerawathalus #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatnanah #masalahkulit #jeragatpudar #jeragathilang #jerawat #jerawat #skicare #luluskkm #ctdk #skincare #straw #ajimaura #wawazainal #tiktok
Testimoni VSLBC Aiyda Watey 🌹 Alhamdulillah tahniah wawa SABAR dengan JERAWAT yang membiak Down terus bila jerawat ni on off naik Hanya orang orang yang SABAR Mampu dapat kan hasil yang di idamkan. Awak happy Kak Aiyda lagi lagi happy sayang 💋 Jerawat teruk, Tindak balas semasa penggunaan Vsl Tidak boleh dijangka, Ada yang terus kecut jerawat nya, Ada yang naik beranak pinak, Sebab itu pentingnya, Orang yang guide, Sebab masa ini lah, Guide memainkan peranan Untuk mengawal emosi customer, Tapi berkat kesabaran my customer, Jerawat tenggelam timbul selama 1 years, Sekarang, dia bebas dari jerawat, Dan totally skin dah bersih dari dalam. So korang bileee lagi.. Jom laaa wasap fiza yang teringin nak fiza guide uolsss #agentVslbeautycare #vslbeautycarelover #teamleez #vslagentbesut #vsljertih #vslbeautycare #vsl #vslbesut #jeragathilang #jeragat #jeragatpudar #kulitkusam #jerawathalus #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatnanah #masalahkulit #jeragatpudar #jeragathilang #jerawat #jerawat #skicare #luluskkm #ctdk #skincare #straw #ajimaura #wawazainal #tiktok www.wasap.my/60195484466/NakCantikDenganVsl
Tak perlu minta pandangan sesiapa untuk cantikkan diri sendiri . Beza orang labur duit untuk cantik dgn tidak tu sangat berbeza yaa 😊 Dan beza org sabar dgn tidak itu pun berbeza 😘 . Kita nakkan skin yang lebih baik modal nya memang kena ada 😘 Topp item selain set, untuk bantu skin lebih cantik♥ . Dan lepas tu maintain untuk nmpkkan setiap perubahan tu. 😍👏 “ Love Guide “ 📲 www.wasap.my/60195484466/vsl ✔️ Sy pakai ✔️ Sy jual ✔️ Sy guide 🙋🏻♀️VslbeautycareAgent 🚘COD Disediakan 📮Postage All in Malaysia . . 🚗 Nieza Besut 🚗JERTIH . . #VslAgentbesut #vslbeautycarelover #vsljertih #VslUser #JelitaSepanjangUsia #SayaPakaiSayaJual #PostageSeluruhMalaysia #PostageEveryday #vslbeautycare #vsl #vslbesut #jeragathilang #jeragat #jeragatpudar #kulitkusam #jerawathalus #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatnanah #masalahkulit #jeragatpudar #jeragathilang #jerawat #jerawat #skicare #luluskkm #ctdk #skincare #straw #ajimaura #wawazainal #tiktok
💕SET SOFT Acne & SET SOFT Normal💕 ✔️Ready stock ✔️Ready stock ✔️Ready stock Mana yang takut akan pengelupasan secara kasar dan memeritkan anda boleh cuba set yang soft ini ☺️ Pasti anda boleh kelihatan glowing dan cantik seperti pengguna Vsl yang lain 👏🏻 Harga tetap sama seperti set vsl yang lain..Berminat untuk dapatkan guide dari kidal , korang boleh PM kidal 😍 kidal akan guide u alls sampii cantikk... Dan jangan wisau product yang akak jual dijamin tulen dan tiada ragu..Mei wasap kidal 😘 Korang boleh direct wasap kidal , dengan hanya tekan link di bawah😘 Whatsapp sis sekarang👇🏻 www.wasap.my/60195484466/VSL www.wasap.my/60195484466/VSL www.wasap.my/60195484466/VSL COD BESUT,JERTIH #vslbeautycare #vslagentbesut #vsljertih #vslbeautycare #vsl #vslbesut #jeragathilang #jeragat #jeragatpudar #kulitkusam #jerawathalus #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatnanah #masalahkulit #jeragatpudar #jeragathilang #jerawat #jerawat #skicare #luluskkm #ctdk #skincare #straw #ajimaura #wawazainal #tiktok
TESTIMONI VSL🔥 . 2 bulan berVSL akhirnya dapat jugak skin pelolesss selembut kulit bayi 😛🔥 . Mana yang STOP AWAL masa pakai VSL mehh sini tengok testimoni kami . Nampak tak tahap kesabaran customer kami bila hadap proses peeling ? ☝🏻 . Bukan pakai 1 minggu skin tak elok awak marah marah kata salah pakai 😛 Nampak tak kesabaran orang lain lain 🙇🏻‍♀️ Now siapa yang rugi ? Orang sabar nie dapat lebih tauu 💕🔥 . Skin dah chingggggssss awak yang tengok pun berpinorrr biji mataa 😋😘 . Jadi ape lagi tunggu mari dptkan guideline dari mek ✌🏻😍 . whatsapp 0195484466 . Post seluruh Malaysia #vslbesut #vslbeautycarekelantan #vslbeautycareteams #jelitasepanjangusia #vslbeautycare #vsl #vslbesut #jeragathilang #jeragat #jeragatpudar #kulitkusam #jerawathalus #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatnanah #masalahkulit #jeragatpudar #jeragathilang #jerawat #jerawat #skicare #luluskkm #ctdk #skincare #straw #ajimaura #wawazainal #tiktok
kakak bahagia dengan hasil kesetiaan Kakak bersama vslbeautycare harini 💋 Buat skin kakak harini Tak berat mata memandang, Jauh sekali make up tebal yang kakak nak tanggung 🙈🙈 #vslbeautycare #vslbeautycarekelantan #vslbesut #vslteamzara #vsljertih #vslbeautycare #vsl #vslbesut #jeragathilang #jeragat #jeragatpudar #kulitkusam #jerawathalus #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatnanah #masalahkulit #jeragatpudar #jeragathilang #jerawat #jerawat #skicare #luluskkm #ctdk #skincare #straw #ajimaura #wawazainal #tiktok
CUMA KITA JE YANG TAHU MACAM MANA AZAB NYA ‼️‼️ Macam mana rasanya saat “ dipandang rendah “ “ Di kondem “ di saat kita sebenarnya memerlukan bantuan dan semangat ❤️ Manusia sekarang memang lebih selesa “ mengutuk ” dari membantu 🔥🔥🔥 Alhamdulillah hasil 6 bulan use VSL BEAUTYCARE , Kalau dulu jerawat sampai bernanah, sekarang dh hilang hanya tinggal kesan ❤️ Kalau ada yang nak kata skin dia sekarang belum tahap “ flawless “ Mungkin korang patut tengok dulu skin “ SEBELUM “ dia use VSL , Dan baru lah korang akan faham macam mana bersyukurnya dia dengan skin yang sekarang 🤲🏻 Ada yang masih tak jumpa jalan penyelesaian ke ? Whatsapp sis sekarang👇🏻 www.wasap.my/60195484466/vsl www.wasap.my/60195484466/vsl #vslbeautycarelovers #vslbeautycare #vslagentbesut #vslagentjertih #vslbeautycarekelantan #vslbeautycareteams #vslbeautycarelover #vslbeautycare #vsl #vslbesut #jeragathilang #jeragat #jeragatpudar #kulitkusam #jerawathalus #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatnanah #masalahkulit #jeragatpudar #jeragathilang #jerawat #jerawat #skicare #luluskkm #ctdk #skincare #straw #ajimaura #wawazainal #tiktok
Conpommm terjebakk sis bila jeling skin adik lawooo tak kan kakak pun xmahu..ciaaaa💃🏼 • Jangan leceh nak polish skinn Sebab result dia bukan setengah bulan terus cantikk sis!!ni i jujur sis..pulakk skin tu bnyak parut yg perlu pemakaian konsisten... Pejam celik pejam celik dah 9bulann maintain💖 • Wow!!macam tak percaya skin boleh lawoo gini haihhh👯👯 Nak cantikk jangan sorang2 sis,,mesti jujur dengan rahsia kecantikan baru sama2 lawooo hawau,,sama2 happy!! "Guide the best" Saya adalah agent sah utk 👇🏻 #vslbeautycare ✨ ✔️ Saya pakai ✔️ Saya jual ✔️ Saya guide Bole klik link whatsapp sy 💋 👉🏻 www.wasap.my/60195484466/nakvslbeautycare Cod Area BESUT & JERTIH Postage All In Malaysia RM 9-RM 14📦 #vslbeautycarebynasha #vslbeautycareagent #vslagentbesut #vslbeautycarelovers #vslbeautycare #jelitasepanjangusia #vslbeautycare #vsl #vslbesut #jeragathilang #jeragat #jeragatpudar #kulitkusam #jerawathalus #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatnanah #masalahkulit #jeragatpudar #jeragathilang #jerawat #jerawat #skicare #luluskkm #ctdk #skincare #straw #ajimaura #wawazainal #tiktok
Sesiapa yang masih tidak mencuba masker vsl 😱😱 Serius memang rugi😊😊 Bila dah cuba baru tahu betapa best nya😱😱 Kulit lembut seperti kulit baby😉😉😉 Pori2 tertutup serapat Yang mungkin😉😉 Memudarkan parut yang sedia Ada degan pantas💋💋💋 Dan bayak lagi kelebihan nya😊😊 Barang baik jagan hanya ditegok😉😉 Mari2 cuba😍😍😍 . AGENT VSL BEAUTY CARE🦋 . Khas untuk customer kesayangan sis❤ Free Consultation Free Guidance 💕 Guide sampai Cantikk 💕 • “ Love Guide “ www.wasap.my/60195484466/maskervsl #vslbeautycarenasha #vslteamzara #vslseluruhmalaysia #vslbesut #vslbeautycaremaintain #metrustedsaller #vslbeautycare #vsl #vslbesut #jeragathilang #jeragat #jeragatpudar #kulitkusam #jerawathalus #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatnanah #masalahkulit #jeragatpudar #jeragathilang #jerawat #jerawat #skicare #luluskkm #ctdk #skincare #straw #ajimaura #wawazainal #tiktok
Macam mana dia boleh dapat result dengan cepat❓ 💋dia letakkan kepercayaan dia 💯pada yang guide skin dia 💋consistent ( follow all the step ) 💋high confident level 📈 Alhamdulillah 👏🏼 Yang penting dengar pada yang guide skin anda " DENGAR PADA SATU SUARA " 🎀 JELITA SEPANJANG USIA ☎️0195484466 #vslbeautycarenasha #vslbeautycarelovers #vslagentbesut #vslbeautycareteams #vslbeautycare #vsl #vslbesut #jeragathilang #jeragat #jeragatpudar #kulitkusam #jerawathalus #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatnanah #masalahkulit #jeragatpudar #jeragathilang #jerawat #jerawat #skicare #luluskkm #ctdk #skincare #straw #ajimaura #wawazainal #tiktok
Malas dah nk ckp bnyk Meh sini tgk feedback customer kita 😝 Dulu skin jerawat smpikn bernanah tapi skrng u see ! 😱 Skin dia dah semakin pulih 😛 Kan i kata kalau u sbar u dpt hasilnya Kalau u skit2 gelabah tak rajin , tak Konsisten hasilnya pun tak kn dpt🤗 🙅‍♀️ Step permulaan i tekankn tone b (soft) wlaupun skin dia jerawat bernanah 😱 uolls tgk jdi ke tidok 🤪 when u trust your self.. “ orang lain boleh why not me? “ follow step by step ✔️ dont give up ✔️ maintain with vsl ✔️ so apa tunggu lg meh whtsapp 👇 Kita guide awk smpi skin awk ching ching😍 Www.wasap.my/0195484466/vsl #vslbynasha #vslagentbesut #vslagentjertih #vslbeautycarepasirgudang #vslbeautycare #postageallmalaysia #vslbeautycare #vsl #vslbesut #jeragathilang #jeragat #jeragatpudar #kulitkusam #jerawathalus #jerawatpasir #jerawatbatu #jerawatnanah #masalahkulit #jeragatpudar #jeragathilang #jerawat #jerawat #skicare #luluskkm #ctdk #skincare #straw #ajimaura #wawazainal #tiktok
next page →