#vintagejohor

182 posts

Loading...
Loading...
Akhir akhir ni siang malam panas semacam. Bila malam nak buka tingkap risau pula dengan kehadiran nyamuk. Jangan risau, ubat nyamuk cap COBRA 45 sen kan ada!! 🐍 . Siapa pernah guna?? . #wowkafe #wowkafekluang #wowkaferetro #kluangkarat #antikmalaysia #antikjohor #antikkluang #antik #antiquemalaysia #antiquejohor #antiquekluang #antique #vintagemalaysia #vintagejohor #vintagekluang #vintage #retro #retromalaysia #baranglama #klasik #thepickers #johornow #kluang #akubudakkluang #discoverkluang #ubatnyamukcobra #cobra
Are you looking for vintage glasses but you don’t know where to get it? Nahhh kita ada vendor yang menjual aksesories glasses dengan harga yang sangat murahh!! @projexkita ada jual pelbagai barangan vintage yang lain jugak. So jumpa mereka di booth vendor kami di Teroka Glamz Vol. 1 minggu depan semuaa!! #johorbahru #fashionevent #fleamarket #foodtruck #venuespace #johorvintage #bundlejohor #vintagejohor #vintagejohorbahru
. Assalamualaikum guyz! . Esok @tamanustreetmarket akn ada #roadtour Ke #pontianstreetbundle . So mana yg berhampiran mari luang kan masa brsama kami, lepak2, bli2 membli. Kami mengada kan #yearendsale . Pecah guni juga ada. Murah2! . Jumpa esok di #pontianstreetbundle Kami pasti anda balik dgn bungkusan bju di serta kan snyuman yg manis. . #vintagejohor #johorvintagefestival #tamanustreetmarket #pontianstreetbundle #usentralmasainightmarket #vintageevent #bundlemurahmalaysia #bundlerare #bundlemalaysia #pecahguni #bazarkaratjb
VINTAGE WINDBREAKER JOHOR ERA 90an 👉ARMPIT 26 👉LENGTH 27 👉GETAH BAWAH 18.5 👉CONDITION 8.8/10 ❌❌RM80 SIAP POS❌❌ #vintagejohor #windbreaker #windbreakerjohorvintag #erasukmajohor #usentralmasainightmarket
Selamat menyambut Ramadan Kareem kepada seluruh umat Islam di Malaysia dan di serata dunia. . Semoga bulan Ramadan yang penuh rahmah dan barakah ini kita menjadi insan yang lebih beriman lagi bertaqwa. . Mari berbuka di WOW Kafe di bulan barakah ini 😊 . #wowkaferetro #wowkafekluang #wowkafe #wowkafeturns1 #kluangkarat #antikmalaysia #antikjohor #antikkluang #antik #antiquemalaysia #antiquejohor #antiquekluang #antique #vintageads #vintagemalaysia #vintagejohor #vintagekluang #vintage #retro #retromalaysia #baranglama #klasik #thepickers #thepickersjohor #thepickersmalaysia #johornow #kluang #akubudakkluang #ramadan
🎂 Nama: WOW Kafe Retro 🦉 Umur: 1 tahun 👶🏻 . Selamat ulang tahun kelahiran yg PERTAMA wahai WOW Kafe Retro. Terima kasih kepada semua pengunjung, penggemar barang antik yang memberi sokongan berterusan!! Hidup karat!! . #wowkaferetro #wowkafekluang #wowkafe #wowkafeturns1 #kluangkarat #antikmalaysia #antikjohor #antikkluang #antik #antiquemalaysia #antiquejohor #antiquekluang #antique #vintageads #vintagemalaysia #vintagejohor #vintagekluang #vintage #retro #retromalaysia #baranglama #klasik #thepickers #thepickersjohor #thepickersmalaysia #johornow #kluang #akubudakkluang #discoverkluang
Hujung minggu mcm ni kena lah keluar dating, nak pakai minyak rambut mana satu ek?? 🤔 . Mari singgah ataupon dating di Wow Kafe Retro ya. Jangan lupa bawa pasangan/keluarga yg anda cintai bersama!! . #wowkaferetro #wowkafekluang #wowkafe #kluangkarat #antikmalaysia #antikjohor #antikkluang #antik #antiquemalaysia #antiquejohor #antiquekluang #antique #vintageads #vintagemalaysia #vintagejohor #vintagekluang #vintage #retro #retromalaysia #baranglama #klasik #thepickers #thepickersjohor #thepickersmalaysia #johornow #kluang #akubudakkluang
Dio Pit 18 labuh 26 Wasapp 0127403572 #kakibundlemalaysia #kain5050 #dioband #johorbundle #vintagejohor
Hi orang MELAKA dan berhampirannya. Wow Kafe Retro ada buka booth di lobby Tahiti Villa, Bayou Lagoon Park Resort, Melaka. Booth di buka jam 10.30 pagi. Sabtu & Ahad. 16-17 Disember 2017. . Mari singgah jengok barang antik lalu terjatuh cinta dan seterusnya membelinya 😬😬 . Sebarang pertanyaan boleh call/whatsapp: 019-7788339 (Jang) . #wowkaferetro #wowkafekluang #wowkafe #antikmalaysia #antikjohor #antikkluang #antik #antiquemalaysia #antiquejohor #antiquekluang #antique #vintageads #vintagemalaysia #vintagejohor #vintagekluang #vintage #retro #retromalaysia #baranglama #klasik #thepickers #thepickersjohor #thepickersmalaysia #johornow #kluang #akubudakkluang#dontmesswithmelaka
Keratan akhbar China Press bertarikh 2 December 2017 . Mari singgah ke Wow Kafe Retro untuk melihat koleksi barang antik yg pasti membuatkan diri anda terbayang dek nostalgia dulu-dulu. Ya, pastinya menggamit nostalgia!! . . #wowkaferetro #wowkafekluang #wowkafe #antikmalaysia #antikjohor #antikkluang #antik #antiquemalaysia #antiquejohor #antiquekluang #antique #vintageads #vintagemalaysia #vintagejohor #vintagekluang #vintage #retro #retromalaysia #baranglama #klasik #thepickers #thepickersjohor #thepickersmalaysia #johornow #kluang #akubudakkluang
HORAA KIDS , LETS #thrift TODAY & FOLLOW @kids_thrift TO GET LATEST DROP DETAIL T SHIRT #airjordan , TAG airjordan , SIZE m , ARMPIT 17 , LENGTH 23 , MATERIAL cotton & double stich , CONDITION 8/10 & wash already , PAYMENT maybank & paypal , POSTAGE worldwide , COD setia tropika johor bahru MORE INFORMATION EMAIL kidsthrift.kt@gmail.com #thrift #kidsthrift #thriftjohor #thriftmalaysia #bundle #bundlekids #bundlejohor #bundlemalaysia #vintage #vintagekids #vintagejohor #vintagemalaysia #kids #kidsfashion #kidsjohor #kidsmalaysia
“Bang, boleh merokok tak dalam Wow Kafe Retro ni?” . Dibenarkan merokok sama sekali. Tapi puntung rokok tak mahu buang di atas lantai ya!! Karang aku sebat guna hanger besi hehe 😜✌🏻 . #wowkaferetro #wowkafekluang #wowkafe #antikmalaysia #antikjohor #antikkluang #antik #antiquemalaysia #antiquejohor #antiquekluang #antique #vintageads #vintagemalaysia #vintagejohor #vintagekluang #vintage #retro #retromalaysia #baranglama #klasik #thepickers #thepickersjohor #thepickersmalaysia #johornow #kluang #akubudakkluang
next page →