#urbangardener

128,096 posts

Loading...
Comma Butterfly with its pretty scalloped wings..I feel like I have hardly seen any butterflies this summer apart from cabbage white. #urbangardener #ukbutterflies #midaugust #basingstoke #commabutterfly #mygarden #butterfliesofinstagram #smallgardens #naturephotography
Can we bee friends? ๐Ÿ’›๐Ÿโœจ
Loading...
Masih mager karena mendung disini.. Tadi pagi sempet cek green babies dan lihat red swisschard dan babies lainnya sehat semua. Koleksi benih sayuran Import bisa dicek di highlight profile saya ya pemirsa, lalu pesannya bisa DM Aja langsung. Happy gardening ๐ŸŒฟ๐Ÿ’š
[PAID PROMOTE TERUNA BAGUS TERUNI JEGEG STIKOM BALI 2018] Kerjasama kami dengan dagba dalung. . Kami siapkan 100 free voucher diskon 10% dengan follow @dagbastore dan komen "mau promo agustus TBTJ" digambar akun @dagbastore yg kamu suka. Untuk 17 akun di agustus. Salah satu obat penghilang penat dan memberi inspirasi adalah menikmati pemandangan hijau sekitar rumah. . Bagi yang Inggin belajar berkebun tanaman unik seperti kaktus. Bambu hoki. Tanaman lain atau untuk hadiah bisa dijadikan referensi ini. Melipir segera ke dagba. Buka setiap hari dari pagi sampai malam . Siap membantu sobat . Koleksi kaktus dan tanaman terlengkap ๐Ÿ : @dagbastore Ketik di google map /goshop๐Ÿ“: Dagba Dalung (delivery bisa lewat gojek ataupun JNE/JNt untuk luar kota) ๐Ÿ•œ: pk 08.00-20.00 wita โ˜: WA/ Hp: 081805675681 ๐Ÿ“ฒ: line : dagbastore Range harga yang terjangkau untuk pot standar 15 ribu sampai 25 ribu .. Untuk koleksi premium tergantung pada jenis dan pot. . Untuk perawatan kami sertakan kartu perawatan dan free konsultasi dengan kami. .๐ŸŒฟโ˜˜๏ธโ˜˜๏ธ๐ŸŒฑ๐ŸŒฟ๐ŸŒต Happy gardening.. . . . #bali #plant #homedecor #flowers #balicactus #urbangardener #denpasar #kutabeach #gift #souvenir #badung #uluwatu #nusadua #kuta #ubud #canggu #tbtj2018 #tbtjstikombali2018 #paidpromote #paidpromoteukmkmhdstikombali2018 #ppkmhdstikombali
Bread and crackers are not the only thing to use Sourdough or the discard for. Because I have had many messages regarding the paranthas I decided to take a few pictures as I prepped for red amaranth sourdough paranthas today. . More in stories. . Garden update: red amaranth, poi, and water spinach rein supreme when nothing else will grow. The green chillies are flowering and fruiting again - the plant lives for two seasons. Red amaranth, green chillies, and a little mint are in the parantha mix today. . . . #homegrown #sourdoughbread #sourdoughparantha #urbanfarming #urbangarden #urbangardener #gardenupdate #monsoongarden
I was giddy today at work because it was my last day there before starting a new contract elsewhere, and honestly the last couple of months have been so awful I literally felt sick to my stomach going to work every day. I will never ever ever wear a headset again. Ever. And that, is so freeing. I count it a blessing all of the things I learned and gained and obviously I value the paycheque but being in a demoralizing, toxic environment with no chance to advance a career is not worth all of that. Starting the 27th I have a new contract that will allow me to explore other areas and opportunities and even if I ultimately move on, itโ€™s still better and I will gain experience I can take elsewhere. See ya later headset! I wonโ€™t miss you or being stuck at my desk all day long.
Update-an Jeruk Bali di halaman. Ternyata tunas-tunas baru jeruk Bali diikuti dengan bakal bunga jeruk Bali. Nampaknya ada beberapa yang akan segera jadi bunga beberapa hari lagi. Jadi senang sekali lihat perkembangan jeruk Bali atau Pomelo ini ๐Ÿ’š #berkebundihalaman #berkebundikota #berkebundirumah #kebunrumah #kebunhalaman #kebunkota #petanirumahan #petanikota #petanikekinian #gardenerofinstagram #gardeningisfun #urbangardener #urbangarden #urbangardening #urbanfarmer #urbanfarming #urbanfarm #gardeningaddicts #gardeninggeek #growwhatyoueat #eatwhatyougrow #growwhatyoueat #eatwhatyougrow #growyourown #ediblegarden #fruittrees #veggies #herbalplants #pomelo #
Homegrown taste better ๐Ÿ’œ๐Ÿ’•
Ini pertama kali tanam Adas di halaman dari biji ๐Ÿ’š Kemarin hanya tanam satu karena tujuannya memang coba dlu..Ternyata langsung bahagia, tumbuh dengan subur dan semakin besar tiap harinya. Hari ini mau coba tanam beberapa lagi ๐Ÿ’š Pengennya memang di halaman punya semua bumbu dapur & tanaman herbal yang bermanfaat untuk tubuh. Apalagi beberapa tanaman herbal yang ada di halaman memang tidak begitu gampang ditemukan di supermarket atau pasar jadi semakin perlu untuk punya & tanam sendiri. Kalau kamu punya tanaman apa yang ada di halaman yang susah dicari di toko atau pasar ? ๐Ÿ˜Š #berkebundihalaman #berkebundikota #berkebundirumah #berkebundijayapura #jayapuraberkebun #papuaberkebun #kebunhalaman #kebunrumah #kebunkota #petanirumahan #gardenerofinstagram #urbangardener #urbangardening #urbanfarmer #urbanfarming #urbangarden #urbanfarm #growwhatyoueat #eatwhatyougrow #growyourown #ediblegarden #fruittrees #veggies #herbalplants #dill #
I mean, sorry โ€˜bout the iPhone pic but I was too excited to pull my camera out and all that. Anyway, the newest leaves on my baby fiddle leaf fig are HUGE compared to the rest and I am getting a new wave of excitement as it slowly matured into a big plant! โ€ข #urbanplantoasis #urbanjungle #indoorjungle #plantsarelife #plantlife #plantlifebalance #urbanjunglebloggers #plantmama #girlswithplants #indoorgardener #houseplantclub #moderninterior #homedesignlife #plantsonthegrow #apartmentlife #apartmentplantlife #meandplantsarefriends #amansdeplantae #plantae #urbanplants #urbangardener
๐Ÿ‘• If you would like to have a t-shirt for your self or a ๐ŸŽgift for someone special๐Ÿ˜˜, please click on the link in my Bio Link (profil) and check all collection ๐Ÿƒ * * #gardenharvest #gardenme #gardenstate #gardeninglove #gardenstyle #gardenersofinstagram #gardener #urbangardener #vegetablegarden #gardeningleave #urbangarden #lovegardening #growsomethinggreen #daily
What a bee-auty ๐Ÿ’œ๐Ÿโœจ
Post workout dinner. All of those veggies were grown by us! โค๏ธ๐Ÿฅ—
I love watering at night. Checked on my pumpkins tonight and my little baby has gotten big! Looks like an onion lol. At first glance, I didn't see anymore but the bees have been so busy that I know another one should be on the way soon along with some zucchini. Today was a 100ยฐ + day so I knew I needed to give all my babies a good, deep drink before tomorrow's 100ยฐ day. . . #growing #organicgardening #blackgirlsgarden #browngirlsgarden #zone8 #zone8b #zone8gardening #raisedbedgardening #garden #gardening #grow #wee #growingpumpkins #weeblittle #weebelittle #weebelittlepumpkin #pumpkins #urbangardening #urbangardener
Throwback ! Cuando partimos la sugar baby sandia de mi jardin ! Riquรญsima y firme! #urbangardener my first sugar baby watermelon ๐Ÿ‰ ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ˜…๐Ÿ˜
Naga Viper ๐ŸŒถ chiles......#chilesfromhell #urbangardener ๐ŸŒถ๐ŸŒถ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅโ˜„๏ธโ˜„๏ธ๐Ÿ’ฅ
Transporting sunflowers cross the city this morning when a bumblebee unexpectedly along for the ride decides to wake up. There we are, the bee and I, in heavy traffic with windows up against the morning chill. Pulled up at an opportune red light, rolled down the window, and the blessed creature buzzed out without a single hand wave from me. Sure hope we were still within that bee's homing radius. #sunflowers #bumblebees #summerflowers #urbangardener #urbangardening #urbangardenersrepublic #backyardgarden #allcreaturesgreatandsmall #beautyatmydoorstep
Tanam beet di dataran rendah? Bisaaaaaa!! Ini tahun kedua buat saya untuk tanam beet dan hasilnya wokeh ๐Ÿ’œ๐Ÿ’•. Mau coba tanam juga? Benihnya ready stock yaaaa pemirsa, cuma 15rb per pack pesannya via DM.
Meskipun tidak begitu banyak untuk hari ini tapi patutlah untuk disyukuri, karena yang namanya usaha pasti akan membuahkan hasil. ๐Ÿ‘ Powered by : @anysembiring Supported by : ggirn brothers #jemberorganik #mulberry #strawberry #houseoforganic #organicgardening #gardeningisfun #urbangardener #alwaysorganic #plants #nature_lovers #berkebundirumah #berkebunitusehat #healthyfood #gogreen ๐Ÿ’š #ggirn #gogreenindonesiarasnina
Up close and personal with my bee-loved ๐Ÿ’›๐Ÿโœจ
The sun is out and so does the beet! ๐Ÿ˜๐Ÿ’œ
Pilea Peperomioide is wildly popular. Known as the Chinese Money Plant, they are easy to look after. They like bright indirect sunlight and it is important to let them dry out completely between waterings. Shown here in one of our ceramic hanging pots๐Ÿ’• ๐ŸŒฑ ๐ŸŒฟ. ๐ŸŒบ. ๐Ÿ“ท:@notanotherplant #urbangarden #urbangardening #urbangardener #indoorplants #plantsagram #urbanjunglebloggers #plantpower #indoorgarden #plantlove #houseplantclub #plantsmakepeoplehappy #plantstyling #plantgang #crazyplantlady #interriordesign #botanic #interiordecor #nunhead #peckham #se15 #thenunheadgardener #plantsofinstagram #livingwithplants #indoorplant #nature #house_plant_community #planthoarder #pilea #pileapeperomioides
more shots of my flowering babies! as you can tell, spring makes me excited because my plant children grow like crazy!! ๐ŸŒท๐ŸŒฑ๐ŸŒธ๐Ÿƒ
Crocus - flowering in my garden, the stigmas and styles are worth their weight in gold and worthy of execution: โ€˜Adulteration was first documented in Europe's Middle Ages, when those found selling adulterated saffron were executed under the Safranschou code.โ€™ #coburggarden #urbangardener
A good friend of mine @kilikulikgarden gave me this Mint variety and I donโ€™t need to wait for a long time to see it grow happily in my garden ๐ŸŒฟ๐Ÿ’š
Finally stopped myself from eating all the green beans right off the vine enough to make a little something tasty. #urbangardener #organicgardening #gardendetroit #growfood #greenbeans
[PAID PROMOTE TERUNA BAGUS TERUNI JEGEG STIKOM BALI 2018] Kerjasama kami dengan dagba dalung. . Kami siapkan 100 free voucher diskon 10% dengan follow @dagbastore dan komen "mau promo agustus TBTJ" digambar akun @dagbastore yg kamu suka. Untuk 17 akun di agustus. Salah satu obat penghilang penat dan memberi inspirasi adalah menikmati pemandangan hijau sekitar rumah. . Bagi yang Inggin belajar berkebun tanaman unik seperti kaktus. Bambu hoki. Tanaman lain atau untuk hadiah bisa dijadikan referensi ini. Melipir segera ke dagba. Buka setiap hari dari pagi sampai malam . Siap membantu sobat . Koleksi kaktus dan tanaman terlengkap ๐Ÿ : @dagbastore Ketik di google map /goshop๐Ÿ“: Dagba Dalung (delivery bisa lewat gojek ataupun JNE/JNt untuk luar kota) ๐Ÿ•œ: pk 08.00-20.00 wita โ˜: WA/ Hp: 081805675681 ๐Ÿ“ฒ: line : dagbastore Range harga yang terjangkau untuk pot standar 15 ribu sampai 25 ribu .. Untuk koleksi premium tergantung pada jenis dan pot. . Untuk perawatan kami sertakan kartu perawatan dan free konsultasi dengan kami. .๐ŸŒฟโ˜˜๏ธโ˜˜๏ธ๐ŸŒฑ๐ŸŒฟ๐ŸŒต Happy gardening.. . . . #bali #plant #homedecor #flowers #balicactus #urbangardener #denpasar #kutabeach #gift #souvenir #badung #uluwatu #nusadua #kuta #ubud #canggu #tbtj2018 #tbtjstikombali2018 #paidpromote #paidpromoteukmkmhdstikombali2018 #ppkmhdstikombali
Penasaran banget sama bentuk daun dan bunga lavender aslinya seperti apa sih? Sampai ketemu langsung sekarang Pas liat-liat tanaman Karena lagi cari mint juga Ternyata mint nya gak ada stock Saya iseng tanya Adakah bunga lavender? Dan jawaban penjualnya ada โ˜บ Yesss . Waktu baru sampai dirumah seminggu yang lalu dia belum berbunga Dan alhamdulilah sekarang dia udah mengeluarkan bunga ungu nya . Penasaran juga beneran wangi ga sih? Terus saya hirup bunga ungu ini Eh iya , wangi nya enak Lembut banget . Maa Syaa Allah Karena memelihara bunga akhir-akhir ini Saya lebih sering teringat Semua nikmat Nya Lebih terkagum lagi Dengan semua ciptaanNya . Alhamdulilah โ˜บ Ada yang baru suka bercocok tanam juga kah ? . . #lavender #urbanjungle #crazyplantlady #urbangardener #plantstyle #plantenabler #plantlove #plantlife #plantaddict #plantsagram #instaplants #plantsofinstagram #houseplants #greenyourfeed #pottedplants #botanicalwoman
My garden didnโ€™t fair well this winter. I did manage to get these cherry tomatoes. Looking forward to spring to start a fresh! #cherrytomatoes #urbangardener #growyourownfood #gardens #veggies #fruit
[PAID PROMOTE TERUNA BAGUS TERUNI JEGEG STIKOM BALI 2018] Kerjasama kami dengan dagba dalung. . Kami siapkan 100 free voucher diskon 10% dengan follow @dagbastore dan komen "mau promo agustus TBTJ" digambar akun @dagbastore yg kamu suka. Untuk 17 akun di agustus. Salah satu obat penghilang penat dan memberi inspirasi adalah menikmati pemandangan hijau sekitar rumah. . Bagi yang Inggin belajar berkebun tanaman unik seperti kaktus. Bambu hoki. Tanaman lain atau untuk hadiah bisa dijadikan referensi ini. Melipir segera ke dagba. Buka setiap hari dari pagi sampai malam . Siap membantu sobat . Koleksi kaktus dan tanaman terlengkap ๐Ÿ : @dagbastore Ketik di google map /goshop๐Ÿ“: Dagba Dalung (delivery bisa lewat gojek ataupun JNE/JNt untuk luar kota) ๐Ÿ•œ: pk 08.00-20.00 wita โ˜: WA/ Hp: 081805675681 ๐Ÿ“ฒ: line : dagbastore Range harga yang terjangkau untuk pot standar 15 ribu sampai 25 ribu .. Untuk koleksi premium tergantung pada jenis dan pot. . Untuk perawatan kami sertakan kartu perawatan dan free konsultasi dengan kami. .๐ŸŒฟโ˜˜๏ธโ˜˜๏ธ๐ŸŒฑ๐ŸŒฟ๐ŸŒต Happy gardening.. . . . #bali #plant #homedecor #flowers #balicactus #urbangardener #denpasar #kutabeach #gift #souvenir #badung #uluwatu #nusadua #kuta #ubud #canggu #tbtj2018 #tbtjstikombali2018 #paidpromote #paidpromoteukmkmhdstikombali2018 #ppkmhdstikombali
#migardener #gardeningquestions I NEED HELP!!! Whats is going on here.... I think I know what happened but not 100% sure.... #urbangardener #rootofthevineorganicurbangarden #rootofthevinenaturals #growsomethin
Karena hidup yg penuh warna lebih bermakna. Kami ingin wujudkan itu bersama. Walau kadang kita terlena dengan hal2 fana. Mari rehat sejenak untuk hidup lebih sehat. Nikmati alam wujudkan kreasi. Untuk energi kembali melanjutkan hari. . . Sebagian Keseruan dagba @rumahsanur . Terimakasih untuk semua. Merdeka dalam bertumbuh. . Dagba .. Urban gardener & gift to remember.. . Line/instagram : dagbastore HP/WA 081805675681 Google map : Dagba Dalung . . #dagbadalung #sukulenbali #kaktusbali #bali #plant #homedecor #flowers #balicactus #succulent #weddinggift #birthdaygift #infobali #villadecor #hoteldecor #homeidea #kadounik #ecobali #gift #cafedecor #balicactus #infodenpasar #urbangardener #denpasar #kuta #gift #souvenir #dekorasi #cactuslover #simple #terarium #urban #decor
Very nice collection of garden beds. There is still plenty of space to create an even bigger garden, but I like the setup. Do you like old barn in the back? . Photo by @slowdownfarmstead . . . . . #urbangardening #urbangarden #growyourown #growsomethinggreen #growyourownfood #frontyardgarden #urbangardenersrepublic #urbanfarming #organicgardening #urbangardener #organicgarden #growsomething #backyardgarden #vegetablegarden #growfoodnotlawns #greenthumb #gardenbeds #amazinggardener ------v---๐Ÿ‘ฉ-----/------- -------/------๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘ฉ-----/----- Follow @hunchy_garden repost @amazinggardener
Panen batch ke 3 cherry Tomatoes nih pemirsa! Eitsss.. tapi bukan panen terakhir lhoo, karena yang dipohon masih buanyaaakk buah juga bunga baru!! Gada rahasia ngebun dari saya, tipsnya cuma tanam mereka di tempat yang bener2 bikin mereka leluasa buat tumbuh, full sun, siram 1x sehari dan pake organic Guano 1x sebulan.. benih cherry tomato juga organic Guano ready stock yaaa pemirsa, pesannya via DM ajah.. Uhmmm panen tomat hari ini enaknya dipake buat apa yaaa? ๐Ÿ…๐Ÿค”
๐Ÿ˜the cucurbits are definitely suffering from some sort of disease. It looks like powdery mildew on the summer squash. Is it the same thing on the cucumber (first pic)? The squash is still growing strong but the cucumbers seem to be struggling all of a sudden. Please share your ideas!
It's amazing how fast beans can grow. These two photos were taken less than three weeks apart ๐ŸŒฑ Can't wait to harvest all the deliciousness ๐Ÿ˜‹
Dang! Love me a bucket of Sunflowers!! #urbangardener
Sorry, what was that? Canโ€™t hear you over the WEEKEND calling my name! And by weekend I mean margaritas-lots and lots of margaritas. โœจ๐Ÿน๐ŸŒฟ What are you people up to this weekend?! #botanicalwomen #girlswithplants #elephantear #colocasia #plants #plantlady #iloveplants #backyardgardens #plants #plantlover #urbangardener #weekend #tgif
For many growers, their gardening practices falls under the old adage of โ€œif it ainโ€™t broke, donโ€™t fix it.โ€ However, as Matt LeBannister points out, change can help make a good garden great. Read "Making a Good Garden Great" on the homepage now at maximumyield.com! Link in our bio. . . #maximumyield #maxyield #cultivation #cultivate #horticulture #permaculture #grower #growers #grow #growing #gardener #garden #gardening #urbangardening #urbanfarming #urbangarden #urbangarden #communitygarden #urbanfarm #urbangrow #urbangardener #urbanfarmer #allotment #homesteading #homestead #homegrown #growyourown #growsomething #growyourfood #growfoodnotlawns
Sometimes nature delights the fuck out of me. This year, I planted lots of things that attract butterflies, bees and dragonflies. Iโ€™ve got them in spades. Look at this beauty hanging out on my fence weeds. The wings are so delicate, they are transparent. And those colors. #dragonfly #nature #seattle #bugs #naturalbeauty #urbangarden #urbangardening #urbangardener #blackberries
๐ŸŒฟ More roses ๐Ÿฅ€๐ŸŒž
Up early to pick the first of the snow peas and a second picking of the sugarsnap peas ... not a bad haul ๐Ÿ’š Cโ€™mon Spring :) #growyourown #growyourownfood #urbangardener #urbanpermaculture #organicvegetablegarden #gardener #gardening #vegetablegarden #mygarden #mygardentoday #growfood #peas #sugarsnappeas #organicvegetables
Ghosties youโ€™re so peachy why donโ€™t you look like your cousin? Who pollinated you? ๐Ÿ โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € . . . . . #homegrown #urbangardener #pepper #peppers #homegardener #homegrownfood #homegrownveggies #growingfood #instagardeners #ediblegarden #veggiegarden #ghostpepper #bhutjolokia #spicy #spicyfood
Last year, my first year of gardening, I hardly had any pest issues. But this year caterpillars ate at a bunch of my plants, specifically the tomatoes. Birds got to all my tomatoes before me for the first month or so, and I didnโ€™t have nearly as many bees and butterflies. My landlord told me when houses are built they inject termite pesticide into the foundation. So the houses being build close to me are probably the reason I havenโ€™t seen as many this year. . . . . . . . . . . . . . . . #organic #organicgardener #organicgarden #organicgardening #urbangardener #urbangarden #texas #flowers #growsomething #seedcollector #youtuber #youtube #gardener #urbanorganicgardener #eggplant #japaneseeggplant #purple #homegrown #urbanorganicgardener #growplants #backyardgarden #backyardgardening #backyardgardener #plants #plantsofinstagram #plantseeds #savethebees #easttexas #humanswhogrowfood
Happy bee on happy dahlia. The garden is so much happier after the rain over the last week. #dahlia #bees #pollinators #wildlife #gardeningforbees
Part of my indoor urban garden ๐ŸŒฑ๐Ÿƒ๐ŸŒดPlants in my city apartment make me feel that the nature is closer and they give me energy and make me feel good ๐Ÿ˜‹ Plants are living sculptures to me ๐Ÿ˜Š
next page →