#upsi

491,315 posts

Loading...
VERENA CLASSICAL PRINCESS⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ REKAAN YG DIILHAMKAN DRPD ALLAH kepada tim jelita wardrobe khas utk wanita muslimah yang bahagia diluar sana. Bila uols pakai blouse ni, uols mesti akan tersenyum sambil cakap “ harini aku nampak lebih stylish, lebih sopan dan lebih cantik drpd hari2 biasa dgn Verena Classical Princess ni. Sukanya!”. InsyaAllah dgn izin Allah, kak jel yakin dan percaya uols akan repeat dan repeat lg order selepas ni.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ LAGI LAGI LAGI BEST! REKAAN TANGAN YG UNIK dgn jahitan “simplicity ruffles”, HIASAN BUTANG CUSTOM DIBUAT DGN PENUH MANJA KIRI & KANAN, DILAPIK dengan ALUNAN CHIFON, InsyaAllah uols akan nampak lebih luar biasa dengan VERENA CLASSICAL PRINCESS. Cuba Rasainya.. So amazing!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ DIPERBUAT DRPD “DUBAI COMO CREPE” & CHIFON ROSE , material yg diperbuat penuh dengan kasih sayang. Material yg akan buatkan uols rasa selesa sepanjang hari. Alhamdulillah.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ OF COZ MEMPUNYAI ZIP UTK BERWUDHU DAN SUSUKAN BABY. InsyaAllah dgn adanya zip ni, uols akan rasa best giler & senang giler nak bawak utk beribadat. Of coz utk mommy jugak, uols mesti hepy giler utk susukan si manja nt!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ whatsapp admin di ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 0178724540⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 0178724540⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 0178724540⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #blouse #blouses #uitm #uia #bazaarmalaysia #bazaarpaknil #unisza #upm #upsi #baju #sayajual #tunic #kenduri #kankukejarcintakamu #murah #ctdk #pujaanhatikanda #muslimah #officewearmalaysia #officewear #malaysia #event #riadahpetang #bajumuslimah #openhouse #riadah #meletop #kankukejarcintakamu #wanyhasrita #mamadil
PROMOSI ESKINOL HARGA DURIAN RUNTUH🛒🛍 . 💗membantu masalah kulit berjerawat biasa 💗memudarkan parut hitam dan parut merah bekas jerawat 💗membantu parut jeragat tanpa gelupas 💗mencerahkan kulit muka yang sunburn 💗mencerahkn mata yg lembam . 75ML RM12 135ML RM15 225ML RM18 DALACIN RM4 POSTAGE ADD RM8 Follow ig : @eskinol.ori Nom phone:0163614314 . #breakout #hilangparut #mukaputih #flawless #toner #eskinol #eskinolmurah #eskinolpapayasmoothwhite #cantik #eskinolmalaysia #philipines #eskinol #eskinolspotlesswhit #eskinolmurah #eskinolspotlesswhite #breakout #hilangparut #mukaputih #flawless #toner #eskinol #eskinolmurah #eskinoloilcontrol #eskinolpimplefighting #eskinolclassicwhite #eskinolpapayasmoothwhite #eskinolrefreshing #eskinolspotlesswhite #eskinoliceporeminimizing #cantik #eskinolmalaysia #philipines #ukm #upm #um #uitm #upsi #umt #ump #usm #uum #iiumr
Loading...
PROMOSI ESKINOL HARGA DURIAN RUNTUH🛒🛍 . 💗membantu masalah kulit berjerawat biasa 💗memudarkan parut hitam dan parut merah bekas jerawat 💗membantu parut jeragat tanpa gelupas 💗mencerahkan kulit muka yang sunburn 💗mencerahkn mata yg lembam . 75ML RM12 135ML RM15 225ML RM18 DALACIN RM4 POSTAGE ADD RM8 Follow ig : @eskinol.ori Nom phone:0163614314 . #breakout #hilangparut #mukaputih #flawless #toner #eskinol #eskinolmurah #eskinolpapayasmoothwhite #cantik #eskinolmalaysia #philipines #eskinol #eskinolspotlesswhit #eskinolmurah #eskinolspotlesswhite #breakout #hilangparut #mukaputih #flawless #toner #eskinol #eskinolmurah #eskinoloilcontrol #eskinolpimplefighting #eskinolclassicwhite #eskinolpapayasmoothwhite #eskinolrefreshing #eskinolspotlesswhite #eskinoliceporeminimizing #cantik #eskinolmalaysia #philipines #ukm #upm #um #uitm #upsi #umt #ump #usm #uum #iiumr
banyak sangat beza excited sgt weh. sampai bagi i❤eskinol jatuh cinta gituuu. parut pon makin pudar. muka jadi lembut je. idaman kalbu tu . kesan pon pantas dan selamat digunakan memang memuaskan hati 😍 happy betul dia muka makin pulih🤗 sape taknak kan ?. toner viral ni laku keras pm segera sebelum stock habis harga murah diskaun ni 😜 . . #eskinol #eskinolmurah #eskinoloriginal #eskinollemon #eskinolmurah #eskinoloriginal #eskinol #eskinolspotlesswhite #eskinolphilippines #eskinoliceporeminimizing #eskinolpimplefighting #eskinol #eskinolmurah #eskinolpimplefighting #eskinollemon #eskinolspotlesswhite #breakout #hilangparut #mukaputih #flawless #toner #eskinol #eskinolmurah #eskinoloilcontrol #eskinolpimplefighting #eskinolclassicwhite #eskinolpapayasmoothwhite #eskinolrefreshing #eskinolspotlesswhite #eskinoliceporeminimizing #cantik #eskinolmalaysia #philipines #ukm #upm #um #uitm #upsi #umt #ump #usm #uum #iium
RM30 CUTE MAPLE STYLE SLINGBAG . MATERIAL : SYNTHETIC LEATHER . SIZE : 17CM x 15CM x 8CM . COLOUR : BLACK , PINK , CREAM , GREY . POSTAGE - RM7 SM / RM10 SS . HOW TO ORDER? Screenshot your bag and send to WHATSAPP or DM me~ . All prices is not including the postage unless stated or mentioned. #jualbeg #jualbegmurah #begmurah #slingbag #backpack #backpacker #roundbag #black #red #pink #white #upm #upsi #ukm #viral #bagmurah #sayajual #trustedseller   #jualonline #handbag #jualslingbag #igshop #igshoponline #bagkorea #instagood #instafashion #instamalaysia #bag5
PENDAFTARAN AGENT TOPUP DIPERLUKAN SEGERA!!I🔊🔊🔊🔊 👉Daftar sekali shaja SEUMUR HIDUP 👉Guna diri sndiri JIMAT,jual kat kenkawan @ ahli keluarga dapat UNTUNG dapat %% 👉Jimat MASA,TENAGA & WANG xperlu bazir masa nk kuar beli kat kedai..sistem dihujung jari anda shj 👉Berapa modal??ikut suka ati..serendah RM5 dah boleh start jual topup & byr sgala bil utility.. YURAN DAFTAR RENDAH,MODAL RENDAH & PERSENT UNTUNG JUAL TOPUP TINGGI !!! #JOM_JANA_PENDAPATAN_LEBIHH 📞📞 whatsapp 0126667400 atau tekan link di bio #Agenttopup #murahjimat #dealertopup #ukm #ums #uum #uitm #politeknik #upm #upsi #unisza #kolejkomuniti #buatduit #janapendapatan #tiktokmalaysia #musicallymalaysia #pelajarbuatduit #rajinduitmasuk #untungbesar #untungpasif #masyuk #income #postpaid #prepaid #parttime #viral #promosihebat
Uma simples palavra pode fazer diferença no seu dia a dia. É exatamente isso que uma pesquisa realizada pela Universidade de Chicago revela: o poder do OBRIGADO. De acordo com o estudo, realizado em junho de 2018 pelos psicólogos Nicholas Epley e Amit Kumar, expressar gratidão melhora o bem estar tanto para quem a expressa quanto pra quem a recebe. Apesar desse poderoso efeito, a pesquisa revela que as pessoas acabam subestimando o seu resultado e deixam de expressar sua gratidão por medo de que o outro as achem falsas ou temendo que sejam analisadas, abrindo mão de um impacto significativo na vida das pessoas envolvidas. Os experimentos envolveram a escrita de cartas de gratidão, além de levar seus escritores à preverem as reações de quem receberia suas cartas. Os resultados são interessantes, em uma escala de 1 a 5 de felicidade, os receptores se auto-avaliaram em nível 4, enquanto quem as enviou estimou que a média de respostas seria 3. Para os pesquisadores, o estudo corrobora com a sugestão de que as pessoas subestimam o poder da gratidão. E você? Já agradeceu alguém hoje? Te desafiamos a encaminhar um "muito obrigado" para alguém que te faz bem. Se preferir, marque nos comentários desse post. Vamos juntos? ❤ #upsi #psicologia #psi #psicologiaporamor #design #gratidao Fonte: https://journals.sagepub.com/doi/abs/10.1177/0956797618772506?journalCode=pssa
Teringin nak design pearl bracelet sendiri? Nak cari hadiah istimewa untuk orang tersayang? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ HARGA : RM 25 - 35 only ✨ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Follow steps dibawah untuk design bracelet anda sendiri 👇🏻💎 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 1. Pilih design dari mana mana gelang dan screenshot. Tekan hashtag #pearlbraceletsabahpearl untuk guide 2. Pilih warna beads pearl (Warna mungkin sedikit berbeza sebab faktor cahaya) 3. Pilih warna rondelle 4. Pilih charms ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Lepastu whatsapp sis untuk order ye 😘 0185779684. Tak perlu save no cuma perlu tekan link di bio 😻 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #gelangmutiarasabah #gelangmutiaramurah #gelangmutiaraairtawar #gelangmutiaralaut #gelangmutiaraasli #gelangmutiara #gelangtangan #braceletmurah #braceletmurahmalaysia #surprisedeliveryupsi #deliveryupsi #hadiahbirthday #upsi #universitipendidikansultanidris
Teringin nak design pearl bracelet sendiri? Nak cari hadiah istimewa untuk orang tersayang? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ HARGA : RM 25 - 35 only ✨ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Follow steps dibawah untuk design bracelet anda sendiri 👇🏻💎 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 1. Pilih design dari mana mana gelang dan screenshot. Tekan hashtag #pearlbraceletsabahpearl untuk guide 2. Pilih warna beads pearl (Warna mungkin sedikit berbeza sebab faktor cahaya) 3. Pilih warna rondelle 4. Pilih charms ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Lepastu whatsapp sis untuk order ye 😘 0185779684. Tak perlu save no cuma perlu tekan link di bio 😻 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #gelangmutiarasabah #gelangmutiaramurah #gelangmutiaraairtawar #gelangmutiaralaut #gelangmutiaraasli #gelangmutiara #gelangtangan #braceletmurah #braceletmurahmalaysia #surprisedeliveryupsi #deliveryupsi #hadiahbirthday #upsi #universitipendidikansultanidris
Teringin nak design pearl bracelet sendiri? Nak cari hadiah istimewa untuk orang tersayang? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ HARGA : RM 25 - 35 only ✨ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Follow steps dibawah untuk design bracelet anda sendiri 👇🏻💎 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 1. Pilih design dari mana mana gelang dan screenshot. Tekan hashtag #pearlbraceletsabahpearl untuk guide 2. Pilih warna beads pearl (Warna mungkin sedikit berbeza sebab faktor cahaya) 3. Pilih warna rondelle 4. Pilih charms ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Lepastu whatsapp sis untuk order ye 😘 0185779684. Tak perlu save no cuma perlu tekan link di bio 😻 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #gelangmutiarasabah #gelangmutiaramurah #gelangmutiaraairtawar #gelangmutiaralaut #gelangmutiaraasli #gelangmutiara #gelangtangan #braceletmurah #braceletmurahmalaysia #surprisedeliveryupsi #deliveryupsi #hadiahbirthday #upsi #universitipendidikansultanidris
Teringin nak design pearl bracelet sendiri? Nak cari hadiah istimewa untuk orang tersayang? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ HARGA : RM 25 - 35 only ✨ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Follow steps dibawah untuk design bracelet anda sendiri 👇🏻💎 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 1. Pilih design dari mana mana gelang dan screenshot. Tekan hashtag #pearlbraceletsabahpearl untuk guide 2. Pilih warna beads pearl (Warna mungkin sedikit berbeza sebab faktor cahaya) 3. Pilih warna rondelle 4. Pilih charms ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Lepastu whatsapp sis untuk order ye 😘 0185779684. Tak perlu save no cuma perlu tekan link di bio 😻 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #gelangmutiarasabah #gelangmutiaramurah #gelangmutiaraairtawar #gelangmutiaralaut #gelangmutiaraasli #gelangmutiara #gelangtangan #braceletmurah #braceletmurahmalaysia #surprisedeliveryupsi #deliveryupsi #hadiahbirthday #upsi #universitipendidikansultanidris
Teringin nak design pearl bracelet sendiri? Nak cari hadiah istimewa untuk orang tersayang? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ HARGA : RM 25 - 35 only ✨ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Follow steps dibawah untuk design bracelet anda sendiri 👇🏻💎 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 1. Pilih design dari mana mana gelang dan screenshot. Tekan hashtag #pearlbraceletsabahpearl untuk guide 2. Pilih warna beads pearl (Warna mungkin sedikit berbeza sebab faktor cahaya) 3. Pilih warna rondelle 4. Pilih charms ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Lepastu whatsapp sis untuk order ye 😘 0185779684. Tak perlu save no cuma perlu tekan link di bio 😻 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #gelangmutiarasabah #gelangmutiaramurah #gelangmutiaraairtawar #gelangmutiaralaut #gelangmutiaraasli #gelangmutiara #gelangtangan #braceletmurah #braceletmurahmalaysia #surprisedeliveryupsi #deliveryupsi #hadiahbirthday #upsi #universitipendidikansultanidris
Teringin nak design pearl bracelet sendiri? Nak cari hadiah istimewa untuk orang tersayang? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ HARGA : RM 25 - 35 only ✨ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Follow steps dibawah untuk design bracelet anda sendiri 👇🏻💎 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 1. Pilih design dari mana mana gelang dan screenshot. Tekan hashtag #pearlbraceletsabahpearl untuk guide 2. Pilih warna beads pearl (Warna mungkin sedikit berbeza sebab faktor cahaya) 3. Pilih warna rondelle 4. Pilih charms ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Lepastu whatsapp sis untuk order ye 😘 0185779684. Tak perlu save no cuma perlu tekan link di bio 😻 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #gelangmutiarasabah #gelangmutiaramurah #gelangmutiaraairtawar #gelangmutiaralaut #gelangmutiaraasli #gelangmutiara #gelangtangan #braceletmurah #braceletmurahmalaysia #surprisedeliveryupsi #deliveryupsi #hadiahbirthday #upsi #universitipendidikansultanidris
Teringin nak design pearl bracelet sendiri? Nak cari hadiah istimewa untuk orang tersayang? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ HARGA : RM 25 - 35 only ✨ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Follow steps dibawah untuk design bracelet anda sendiri 👇🏻💎 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 1. Pilih design dari mana mana gelang dan screenshot. Tekan hashtag #pearlbraceletsabahpearl untuk guide 2. Pilih warna beads pearl (Warna mungkin sedikit berbeza sebab faktor cahaya) 3. Pilih warna rondelle 4. Pilih charms ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Lepastu whatsapp sis untuk order ye 😘 0185779684. Tak perlu save no cuma perlu tekan link di bio 😻 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #gelangmutiarasabah #gelangmutiaramurah #gelangmutiaraairtawar #gelangmutiaralaut #gelangmutiaraasli #gelangmutiara #gelangtangan #braceletmurah #braceletmurahmalaysia #surprisedeliveryupsi #deliveryupsi #hadiahbirthday #upsi #universitipendidikansultanidris
Teringin nak design pearl bracelet sendiri? Nak cari hadiah istimewa untuk orang tersayang? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ HARGA : RM 25 - 35 only ✨ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Follow steps dibawah untuk design bracelet anda sendiri 👇🏻💎 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 1. Pilih design dari mana mana gelang dan screenshot. Tekan hashtag #pearlbraceletsabahpearl untuk guide 2. Pilih warna beads pearl (Warna mungkin sedikit berbeza sebab faktor cahaya) 3. Pilih warna rondelle 4. Pilih charms ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Lepastu whatsapp sis untuk order ye 😘 0185779684. Tak perlu save no cuma perlu tekan link di bio 😻 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #gelangmutiarasabah #gelangmutiaramurah #gelangmutiaraairtawar #gelangmutiaralaut #gelangmutiaraasli #gelangmutiara #gelangtangan #braceletmurah #braceletmurahmalaysia #surprisedeliveryupsi #deliveryupsi #hadiahbirthday #upsi #universitipendidikansultanidris
Teringin nak design pearl bracelet sendiri? Nak cari hadiah istimewa untuk orang tersayang? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ HARGA : RM 25 - 35 only ✨ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Follow steps dibawah untuk design bracelet anda sendiri 👇🏻💎 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 1. Pilih design dari mana mana gelang dan screenshot. Tekan hashtag #pearlbraceletsabahpearl untuk guide 2. Pilih warna beads pearl (Warna mungkin sedikit berbeza sebab faktor cahaya) 3. Pilih warna rondelle 4. Pilih charms ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Lepastu whatsapp sis untuk order ye 😘 0185779684. Tak perlu save no cuma perlu tekan link di bio 😻 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #gelangmutiarasabah #gelangmutiaramurah #gelangmutiaraairtawar #gelangmutiaralaut #gelangmutiaraasli #gelangmutiara #gelangtangan #braceletmurah #braceletmurahmalaysia #surprisedeliveryupsi #deliveryupsi #hadiahbirthday #upsi #universitipendidikansultanidris
testimoni customer verena 😍⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ haaa nak tengok colour apa ada juga saiz?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ check it out next post jam 8 am 😍⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ whatsapp syima di ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 0178724540⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 0178724540⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 0178724540⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #blouse #blouses #uitm #uia #bazaarmalaysia #bazaarpaknil #unisza #upm #upsi #baju #sayajual #tunic #kenduri #kankukejarcintakamu #murah #ctdk #pujaanhatikanda #muslimah #officewearmalaysia #officewear #malaysia #event #riadahpetang #bajumuslimah #openhouse #riadah #meletop #kankukejarcintakamu #wanyhasrita #mamadil
Ya Allah cantiknya kalau dapat pakai ni masa raya kan! 😍😍 _ Warna baru koleksi baru release. READY STOCK #dustymauve . Ada 4 warna kesemuanya. Jom whatsapp jika berminat nak order untuk raya nanti. Lama lagi nak raya? Eh taklah...better sedia dr awal takut nanti dah habis stok jangan mare ya! Dari pengalaman yg dulu koleksi mcm ni sekejap je licin. _ Jom whatsapp dgn klik link di bio ig for fast respon. #elizakurung #bajukurungeliza #bajukurung #bajuraya #raya2019 #kurungmoden #minikurung #peplum #kurungraya2019 #jlabellalovers #koleksijlabella #jlabellaraya2019 #kurungcantik #kurungnikah #kurungtunang #bajunikah #ctdk #bajutunang #mdec #eusahawan #meletop #meeracle #bazar #upsi #mirafilzah #uitm #usm #lyndashoppe
Beauty tips? . . Kesihatan dalaman juga penting untuk boost kan awak punya kecantikan. Pernah dengar tak orang kata, kalau nampak cantik tapi tak sihat pun tak gune? Naaa.. Dari kesihatan lah lahirnya kecantikan juga. Kesihatan mental, fizikal n hati juga tau. Macam mana nak dapat 3 kesihatan ni? Meh cik bunge sharekan. . . 🌸 Rutin pemakanan yang teratur dan betul. . 🌸 Rutin minuman yang teratur dan betul. . 🌸 Rutin tidur dan rehat yang betul. . 🌸 Rutin senaman yang betul. . 🌸 Rutin kesihatan mental yang betul. . 🌸 Rutin penjagaan diri yang teratur dan betul. (Personal self-care routine) . 🌸 Rutin skincare & bodycare yang betul. . . Sharing is caring. Dapatkan tips kecantikan percuma dengan hambe disini setiap hari ye? 😘 . . Belum ada beauty consultant? Mari hambe bantu. Free je.. Nak lebih lagi boleh wasap hambe terus. Ada freegift, ada samples, kalau nak request postage free pun boleh. . . Wasap hambe okeyh? Akira Baharuddin Independant Beauty Consultant Mary Kay 📲 0189507832 #marykaymalaysia #marykayfoundationset #marykay #marykaytanjungmalim #marykayupsi #marykaysegamatjohor #marykaysegamat #marykaytestimoni #marykaymakeup #marykayperak #marykayjohor #marykayshahalam #marykaypadangjawa #healthy #skincare #marykayskincare #empoweringwomen #upsi #universitipendidikansultanidris #marykaybeautyconsultantmalaysia
Dah ready ke nak grab satu untuk raya? Ke awal lagi? Eh...dari sekarang lah kena beli untuk raya...org kata persediaan awal. Nanti taklah kelam kabut raya nanti. Jom korang grab cepat sementara stok tengah panas ni!😍😍 #jlabellaelizaakurung #dustymauve Berminat boleh whatsapp dgn klik link di bio ig for fast response. #elizakurung #bajukurung #bajuraya #bajuraya2019 #raya2019 #kurung #kurungcantik #kurungmoden #minikurung #peplum #kurungtunang #kurungmodern #kurungnikah #meeracle #bajunikah #bajutunang #mdec #jlabellalovers #eusahawan #meletop #ctdk #mirafilzah #uitm #upsi #usm #bazar #lyndashoppe
Serum yang boleh :: ❤menghilangkan jeragat ❤menghilangkan parut jerawat ❤sekata kulit wajah ❤Mencerahkan kulit dari dalam . ♡LUMIVIE INTENSIVE SERUM♡ . Lumivie intensive serum menggantikan serum melacep. Yang pastinya lebih advance dan lebih murah dari serum melacep sebelum nie tapi mempunyai fungsi yg sama. . Must haves item!!! sebabnya semua tahu kebaikkan serum kepada kulit. Sifatnya yang mudah menyerap ke dalam kulit, membuatkan kita dpt manfaat sepenuhnya berbanding regimen yg lain. . Masih berkira² nak simpan jeragat dan tompok hitam kat muka untuk 2-3 tahun lagi ? Anda sepatutnya gunakan lumivie serum ini ! Jom dptkan konsultasi secara percuma. . . Belum ada beauty consultant? Mari hambe bantu. Free je.. Nak lebih lagi boleh wasap hambe terus. Ada freegift, ada samples, kalau nak request postage free pun boleh. . . Wasap hambe okeyh? Akira Baharuddin Independant Beauty Consultant Mary Kay 📲 0189507832 #marykaymalaysia #marykayfoundationset #marykay #marykaytanjungmalim #marykayupsi #marykaysegamatjohor #marykaysegamat #marykaytestimoni #marykaymakeup #marykayperak #marykayjohor #marykayshahalam #marykaypadangjawa #healthy #skincare #marykayskincare #empoweringwomen #upsi #universitipendidikansultanidris #marykaybeautyconsultantmalaysia
Pagi ni hambe nak share pasal morning routine skincare hambe.. Ladies, tak kisah lah awak pakai apa sekali pun, aeak buat apa pun mesti ade step, mesti ade rutin. So, chantek semuankene rajen. Kalau tak rajen, everything boleh jafi hangat hangat tahi ayam tau. Nah, ni step rutin penjagaan kulit waktu pagi hambe. Sharing kan is caring 😘 . . 🌸My Daily Skincare Routine (Morning)🌸 . . 🌸 After bangun, sebelum ambil wudhu' tu (bagi yang beragama Islam), hambe cuci hidung dulu, then, terus ke cuci gigi. Dah lepas tu, baru cuci muka guna cleanser. Hambe cuci menggunakan TimeWise 3d cleanser. But 2 kali dalam seminggu biasanya hambe menggunakan TimeWise Microdermabrasion Refine, sebab dye macam scrub. . 🌸 After dah lap guna towel bersih, (towel muke jangan samakan dengan towel badan or towrl rambut), n selesai urusan wajib apa semua, barulah hambe pergi ke step seterusnya iaitu apply Moisture Renewing Softener. . 🌸 Then, hambe appky Replenishing Serum C A. K. A serum botox ni. . 🌸 Lepas tu hambe apply Pore Minimizer. . 🌸 Step seterusnya hambe apply TimeWise 3d Day Cream (spf 30). . 🌸 Hambe tambah satu lagi rutin iaitu hambe apply Intense Moisturizing Cream sebab muke hambe suke kering. Kebanyakan orang akan pakao Oil Free Hydrating Gel (ofhg). Masing2 bawa tugas yang berbeza tapi membawa kebaikan yang sama. Untuk supplement wajah. . 🌸 Aftet siap semua ni baru hambe beralih pula ke rutin make up (kalau pwelu make up la..). . Memang nampak renyah, tapi tak lah lama pun dalam 5 minit je. Nak chantek, kenalah sabar, okay? . Belum ada beauty consultant? Mari hambe bantu. Free je.. Nak lebih lagi boleh wasap hambe terus. Ada freegift, ada samples, kalau nak request postage free pun boleh. . . Wasap hambe okeyh? Akira Baharuddin Independant Beauty Consultant Mary Kay 📲 0189507832 #marykaymalaysia #marykayfoundationset #marykay #marykaytanjungmalim #marykayupsi #marykaysegamatjohor #marykaysegamat #marykaytestimoni #marykaymakeup #marykayperak #marykayjohor #marykayshahalam #marykaypadangjawa #healthy #skincare #marykayskincare #empoweringwomen #upsi #universitipendidikansultanidris #marykaybeautyconsultantmalaysia
Salam Dah Hai🙋 . WELCOME TO AGENT TOPUP BRO.TQSM kerana menjadi agent topup dengan saya di @n.ysrh_ dan telah memilih pakej level 1..Dengan Yuran serendah RM0 😱😱😱😱😱..Tak percaya?Yaa,saya bagi free je untuk level satu nii😊. . So?Jom mendaftar sebagai agent topup sekarang🙋 . Ws saya 0178668153 atau tekan link whatsapp di bio saya ya😉 . #kiniviral #viralmudah #agenttopup #topupmurah #giveawaytiapbulan #loves #uum #upm #upsi #kipidap #paidreview #reviewmurah #unisza #kolej #kolejkomuniti #jombuatduit #parttime #agenttopupteamyuss #fulljob #kerjamudah #syintagila #projekbuatduit #yussfeedback #newmovies #agenttopup #dealertopup #mastertopup #grandmastertopup #murahsangat #tiktokmalaysia #tiktokindo
Selamat pagi everyone! 😘 . . May your Friday morning blessed until night comes, n May your journey today flawless until your bedtime, n May God be always with you guys, through thick n thin, n May u become more succesful n beautiful than yesterday. Amin. 😘 . . . Belum ada beauty consultant? Mari hambe bantu. Free je.. Nak lebih lagi boleh wasap hambe terus. Ada freegift, ada samples, kalau nak request postage free pun boleh. . . Wasap hambe okeyh? Akira Baharuddin Independant Beauty Consultant Mary Kay 📲 0189507832 #marykaymalaysia #marykayfoundationset #marykay #marykaytanjungmalim #marykayupsi #marykaysegamatjohor #marykaysegamat #marykaytestimoni #marykaymakeup #marykayperak #marykayjohor #marykayshahalam #marykaypadangjawa #healthy #skincare #marykayskincare #empoweringwomen #upsi #universitipendidikansultanidris #marykaybeautyconsultantmalaysia
Seriously tak sabar nak tengok #jlabellalovers tersayang kitorang bergaya baju ni😭😭 #JlabellaElizaaKurung mesti uolss meletopsss tahun ni😑hehehehe . We swear want uolls look Awesome this year! 💪🏼💪🏼 Deep Navy😍😍 . Berminat boleh whatsapp dgn klik link di bio ig for fast response. #elizakurung #bajukurung #bajuraya #bajuraya2019 #raya2019 #kurung #kurungcantik #kurungmoden #minikurung #peplum #kurungtunang #kurungmodern #kurungnikah #meeracle #bajunikah #bajutunang #mdec #jlabellalovers #eusahawan #meletop #ctdk #mirafilzah #uitm #upsi #usm #bazar #lyndashoppe
Dah ready ke nak grab satu untuk raya? Ke awal lagi? Eh...dari sekarang lah kena beli untuk raya...org kata persediaan awal. Nanti taklah kelam kabut raya nanti. Jom korang grab cepat sementara stok tengah panas ni!😍😍 #jlabellaelizaakurung #deepnavy Berminat boleh whatsapp dgn klik link di bio ig for fast response. #elizakurung #bajukurung #bajuraya #bajuraya2019 #raya2019 #kurung #kurungcantik #kurungmoden #minikurung #peplum #kurungtunang #kurungmodern #kurungnikah #meeracle #bajunikah #bajutunang #mdec #jlabellalovers #eusahawan #meletop #ctdk #mirafilzah #uitm #upsi #usm #bazar #lyndashoppe
AGENT TOPUP DIPERLUKAN!!! Cepat2 rebut peluang untuk mendaftar sebagai agent topup.ia memberi peluang kepada sesiapa sahaja terutama golongan muda untuk menjana pendapatan yg lumayan.yuran pendaftaran boleh didapati serendah RM5 sahaja 😱😱😱.murah sgt guys Berminat untuk sertai? Sila whatsapp 0126667400 atau tekan link di bio #Agenttopup #murahjimat #dealertopup #ukm #ums #uum #uitm #politeknik #upm #upsi #unisza #kolejkomuniti #buatduit #janapendapatan #tiktokmalaysia #musicallymalaysia #pelajarbuatduit #rajinduitmasuk #untungbesar #untungpasif #masyuk #income #postpaid #prepaid #parttime #viral #promosihebat
late post due to a super busy day -but exciting times are ahead (you will see it first, starting on Friday 😉) so for today it’s ‘just’ Upsi ❤️❤️❤️#love #dressage #horse #stallion #austrianwarmblood #upsi #workharder #neverstop #newprojects #exciting #happyathlete #happyevening
Gshøk Dual Time . Harga RM 70.00 . Gred AA Free Box Free Postage . 🎁Freegift inspired perfume . ☎️ wasap sis 011-5677 8018 . #hantaranisteri #hadiahsuami #hantarannikah #hadiahtunang #hadiahkekasih #umskk #uitm #upm #upsi #sabahan #sarawak #melaka #johor
Gshøk Dual Time . Harga RM 70.00 . Gred AA Free Box Free Postage . 🎁Freegift inspired perfume . ☎️ wasap sis 011-5677 8018 . #hantaranisteri #hadiahsuami #hantarannikah #hadiahtunang #hadiahkekasih #umskk #uitm #upm #upsi #sabahan #sarawak #melaka #johor
Gshøk Dual Time . Harga RM 70.00 . Gred AA Free Box Free Postage . 🎁Freegift inspired perfume . ☎️ wasap sis 011-5677 8018 . #hantaranisteri #hadiahsuami #hantarannikah #hadiahtunang #hadiahkekasih #umskk #uitm #upm #upsi #sabahan #sarawak #melaka #johor
Gshøk Dual Time . Harga RM 70.00 . Gred AA Free Box Free Postage . 🎁Freegift inspired perfume . ☎️ wasap sis 011-5677 8018 . #hantaranisteri #hadiahsuami #hantarannikah #hadiahtunang #hadiahkekasih #umskk #uitm #upm #upsi #sabahan #sarawak #melaka #johor
Gshøk Dual Time . Harga RM 70.00 . Gred AA Free Box Free Postage . 🎁Freegift inspired perfume . ☎️ wasap sis 011-5677 8018 . #hantaranisteri #hadiahsuami #hantarannikah #hadiahtunang #hadiahkekasih #umskk #uitm #upm #upsi #sabahan #sarawak #melaka #johor
#verschlafen ist das eine, damit umgehen das andere #dealwithit Ich muss ehrlich sagen, eine meiner größten Ängste ist es zu verschlafen! Daher bin ich für den „was wäre wenn“-Fall gut vorbereitet! Aber trotzdem: das Gefühl auf der Uhr eine Zeit zu sehen wo man definitiv nicht mehr im Bett liegen sollte ist unangenehm! Zum Glück gab es das heute erst zum dritten Mal in meinem Leben 😇 Und durch Zähne putzen während der Kaffee läuft und anziehen während das Garagentor hochfährt kommt man dann in weniger als 10 Minuten aus dem Haus und ist sogar noch pünktlich am Beckenrand! #timemanagement #upsi #sleepwell #strategie #aufstehen #trilife #teacherslife
Oren Sport Quick Dry QD18 Pening mencari tempat cetak baju yang boleh siap cepat dan murah?Nak pergi konvoi atau family tapi tak da baju?Meh sini bossku, @krprintmyr Ada buat promo! Dapatkan promosi cop baju anda pada harga serendah RM12! - Tempoh Siap Cepat 100% - Kualiti Cetakan TERBAIK BOSSKU - Kualiti Kain Padu! Call/WhatsApp Kami : wasap.my/60176453727/krprintpromo #maluapabossku #printing #design #malaysia #uitm #upsi #utm #uiam #utp #negerisembilan #perak #melaka #johor #kedah #penang #kelantan #perlis #terengganu #pahang #kualalumpur #selangor #sabah #sarawak
Gshøk Dual Time . Harga RM 70.00 . Gred AA Free Box Free Postage . 🎁Freegift inspired perfume . ☎️ wasap sis 011-5677 8018 . #hantaranisteri #hadiahsuami #hantarannikah #hadiahtunang #hadiahkekasih #umskk #uitm #upm #upsi #sabahan #sarawak #melaka #johor
Gshøk Range Men . Harga RM 70.00 . Gred AA Free Box Free Postage . 🎁Freegift inspired perfume . ☎️ wasap sis 011-5677 8018 . #hantaranisteri #hadiahsuami #hantarannikah #hadiahtunang #hadiahkekasih #umskk #uitm #upm #upsi #sabahan #sarawak #melaka #johor
Pening mencari tempat cetak baju yang boleh siap cepat dan murah?Nak pergi konvoi atau family tapi tak da baju?Meh sini bossku, @krprintmyr Ada buat promo! Dapatkan promosi cop baju anda pada harga serendah RM12! - Tempoh Siap Cepat 100% - Kualiti Cetakan TERBAIK BOSSKU - Kualiti Kain Padu! Call/WhatsApp Kami : wasap.my/60176453727/krprintpromo #maluapabossku #printing #design #malaysia #uitm #upsi #utm #uiam #utp #negerisembilan #perak #melaka #johor #kedah #penang #kelantan #perlis #terengganu #pahang #kualalumpur #selangor #sabah #sarawak
*PROMO* ( STICKER 🔥) . Beli 2 helai dpt discount !! 🔥 . (Boleh campur design lain yang sama harga) . 🔥LENGAN PANJANG ADA UTK SEMUA JENIS BAJU . Size available : XS-5XL . 🎇Warna yg ada : Black, White, Grey, Maroon, Blue, Navy blue, Green, Dark green, Red, Yellow, Pink🎇 . 👉Unisex. (Lelaki & perempuan blh pakai) 👉Sticker tebal dan tak mudah tanggal 👉 Cutting size sama dengan brand brand top branding yang lain (H&M, Uniqlo, PDI) 👉 Pakai akan nampak kemas dan stylo sebab cutting shoulder kami terbaik 👉Baju tak lari cutting walau basuh banyak kali . Nak hensem? Nak nampak sado? Nak awek tengok? . .💎💎💎💎💎💎 . WHATSAPP : 019-6305512 (order) @ KLIK JE LINK DEKAT PROFILE SY UTK WHATSAPP DIRECT . #bajumurah #bajumurahmalaysia #bajuhipster #bajuhipstermalaysia #bajustyle #bajustylemalaysia #tshirtmurah #tshirtmurahmalaysia #tshirthipster #tshirthipstermalaysia #tshirtstylemurah #tshirtstylemalaysia #baju #tshirt #tshirtonline #bajuabangsado #bajugymmurah #hipster #swag #bajugym #unisza #bajucouplemurah #bajucoupleonline #vsco #uitm #upsi #bajucouplemurah
NEW ARRIVAL 🤩🤩 . KURUNG MODEN RIAU EXCLUSIVE . HARGA PROMOSI‼️ RM59 EXCLUDE POSTAGE . PROMOSI SAH SEHINGGA 31.1.19 . 📌MATERIAL 100% ENGLISH COTTON 📌BAJU KURUNG RIAU MODEN 📌ZIP DI LENGAN (WUDHUK FRIENDLY) 📌ZIP DIBAHAGIAN HADAPAN BAJU (NUSRING FRIENDLY) 📌ADA DART DIBAHAGIAN BELAKANG SHJ 📌KAIN DUYUNG 📌PINGGANG KAIN SEPARUH PENGERAS DAN SEPARUH GETAH 📌BANYAK PILIHAN WARNA 📌SIZE AVAILABLE XS, S, M, L, XL, XXL . serius buyer Whatsapp untuk order ⬇️ 📲0145166435 📲0145166435 . #sayajual #kebayamoden #bajukurungmurah #kurungmodern #kurungcotton #englishcotton #dhiacotton #kurungmodenriau #kakitangankerajaan #gurumalaysia #uitm #umt #kurungpahang #upsi #upm #um #uthm #utm #ukm #unimas #usm #uumsintok #uitmshahalam #uitmpuncakalam #bajukurungmoden #kebayacotton #unimap #bazarpaknil #gengcikgu #kurungviral
Peluang yang besar itu datang secara tiba-tiba . Datang tidak menentu masa . Datang disaat kita kesempitan atau kesusahan. • • • Nilailah peluang itu dengan secara bijaksana . Rebutlah peluang yang besar itu , kerana peluang yang besar itu boleh berlaku dengan tiba-tiba. jangan jadikan seribu Alasan untuk tidak merebut peluang yang besar itu!.. • 📲 011-24121339 📲 011-24121339 • Tags: #BDNEmperor #teambangkitBDN #BETABusinessClub #NewDiamondOrder #BlackDiamondNetwork #UTP  #USM  #UKM  #UPM  #GMI  #UPSI  #Unisel #Uniten  #3L4KMudah  #UniKLMIMET  #UniKLMiiT #uumsintok  #UniKLUbis  #UniKLMicet  #UniKLIprom #UniKLMestech  #UniKLBMi  #UITMShahAlam #UniKLMFI  #UiTMSeriIskandar  #UiTMShahAlam #ProgramGandakanSimpanan2019  #msu  #unikl
Nampak menyelerakan bukan ??? Ada dua perasa. Boleh pilih ikut cite rasa masing masing. 💵Harga yang berbaloi dengan kepuasan yang mantap. Jadi tunggu apa lagi ? Meyh grab cepat !!! Makan makan pastu mau lagi 😋 Nyummm Nyummmm 😋😋 #popia #popiagulungmini #popiagulung #popiasimpulkasih #popiaserunding #doorgift #doorgiftmurah #kendurikawin #psas #upsi #hargamurmur #sayajual
You Never Walk Alone !!! sebab kita kan ada family bisnes dan yang paling penting ialah .... • • semua benda yang anda inginkan , semua perkara yang anda impikan takkan terjadi tanpa anda mula bertindak. sebab yang membezakan antara orang berjaya dengan orang belum berjaya adalah pada tindakan. So, apa yang anda kene buat sekarang adalah mula ambil tindakan . Lagi lambat anda bertindak , lagi jauh impian anda . "Gentleman , start your engine... • • Tags: #BDNEmperor #teambangkitBDN #BETABusinessClub #NewDiamondOrder #BlackDiamondNetwork #UTP #USM #UKM #UPM #GMI #UPSI #Unisel #Uniten #3L4KMudah #UniKLMIMET #UniKLMiiT #uumsintok #UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom #UniKLMestech #UniKLBMi #UITMShahAlam #UniKLMFI #UiTMSeriIskandar #UiTMShahAlam #ProgramGandakanSimpanan2019 #msu #unikl
NAK TAHU RAHSIA JADI KAYA TAK? • • Apabila anda bermula sahaja sesuatu perkara , pastikan anda buat dan lakukan SAMPAI HABIS dan SAMPAI JADI !! • • jangan buat kerja separuh jalan . susah macam mana pun pasti ada cara penyelesaian Insya Allah . Allah takkan uji hambanya luar dari kemampuan nya InSya Allah . • • Siapa ingin belajar cara buat duit poket lebih seminggu RM600-RM6,000 Boleh PM Abam . OFFER menarik bagi betul2 berminat. • JANGAN LEPASKAN PELUANG !! • Maklumat Lanjut Sila Pm👇 • 📲01121835619 (muhd azrin) atau tekan sahaja link kat bio abam. • • Tags: #BDNEmperor #teambangkitBDN #BETABusinessClub #NewDiamondOrder #BlackDiamondNetwork #UTP #USM #UKM #UPM #GMI #UPSI #Unisel #Uniten #3L4KMudah #UniKLMIMET #UniKLMiiT #uumsintok #UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom #UniKLMestech #UniKLBMi #UITMShahAlam #UniKLMFI #UiTMSeriIskandar #UiTMShahAlam #ProgramGandakanSimpanan2019 #msu #unikl
HII SEMUA 👏🏼👏🏼 😘 . Meh nk share satu perniagaan yg masyukkk 🙈 . 🔖SEJENIS PERNIAGAAN YG TIADA ISTILAH RUGI 😘 . 🔥Kelebihan jadi Agent Topup 📲‼ . 💰 Beli dengan harga diskaun dan jual dgn harga pasaran (dapat untung) 💰 Jimat utk kegunaan sendiri atau utk keluarga 💰 Tak perlu bayar dgn harga yg mahal 💰 Boleh topup 24Jam, tk perlu risau nk cri kedai tgh2 malam 💰 Time emergency, tk perlu susah hati bila nk cari topup 💰 Komisen jualan yg tinggi 💰 Dapat buat side income 💰 Boleh menaja agen, dan dapat komisen dari jualan agent . . 🗣 Berminat ? . Whatsapp ke . 👉🏼 017-2500319 (Izzati)😊 👉🏼 atau tekan link di bio utk details😘 . . #agenttopup #agenttopupmurah #agenttopupmalaysia #studentsideincome #uum #upm #upsi #ukm #daftarmurah #unimap #unikl #politeknikmalaysia #politeknikkotabharu #topupmurah #unimas #ums #topup #student #sideincome #uitm #topupmurah #topupagent #politeknik
HII SEMUA 👏🏼👏🏼 😘 . Meh nk share satu perniagaan yg masyukkk 🙈 . 🔖SEJENIS PERNIAGAAN YG TIADA ISTILAH RUGI 😘 . 🔥Kelebihan jadi Agent Topup 📲‼ . 💰 Beli dengan harga diskaun dan jual dgn harga pasaran (dapat untung) 💰 Jimat utk kegunaan sendiri atau utk keluarga 💰 Tak perlu bayar dgn harga yg mahal 💰 Boleh topup 24Jam, tk perlu risau nk cri kedai tgh2 malam 💰 Time emergency, tk perlu susah hati bila nk cari topup 💰 Komisen jualan yg tinggi 💰 Dapat buat side income 💰 Boleh menaja agen, dan dapat komisen dari jualan agent . . 🗣 Berminat ? . Whatsapp ke . 👉🏼 017-2500319 (Izzati)😊 👉🏼 atau tekan link di bio utk details😘 . . #agenttopup #agenttopupmurah #agenttopupmalaysia #studentsideincome #uum #upm #upsi #ukm #daftarmurah #unimap #unikl #politeknikmalaysia #politeknikkotabharu #topupmurah #unimas #ums #topup #student #sideincome #uitm #topupmurah #topupagent #politeknik
HII SEMUA 👏🏼👏🏼 😘 . Meh nk share satu perniagaan yg masyukkk 🙈 . 🔖SEJENIS PERNIAGAAN YG TIADA ISTILAH RUGI 😘 . 🔥Kelebihan jadi Agent Topup 📲‼ . 💰 Beli dengan harga diskaun dan jual dgn harga pasaran (dapat untung) 💰 Jimat utk kegunaan sendiri atau utk keluarga 💰 Tak perlu bayar dgn harga yg mahal 💰 Boleh topup 24Jam, tk perlu risau nk cri kedai tgh2 malam 💰 Time emergency, tk perlu susah hati bila nk cari topup 💰 Komisen jualan yg tinggi 💰 Dapat buat side income 💰 Boleh menaja agen, dan dapat komisen dari jualan agent . . 🗣 Berminat ? . Whatsapp ke . 👉🏼 017-2500319 (Izzati)😊 👉🏼 atau tekan link di bio utk details😘 . . #agenttopup #agenttopupmurah #agenttopupmalaysia #studentsideincome #uum #upm #upsi #ukm #daftarmurah #unimap #unikl #politeknikmalaysia #politeknikkotabharu #topupmurah #unimas #ums #topup #student #sideincome #uitm #topupmurah #topupagent #politeknik
HII SEMUA 👏🏼👏🏼 😘 . Meh nk share satu perniagaan yg masyukkk 🙈 . 🔖SEJENIS PERNIAGAAN YG TIADA ISTILAH RUGI 😘 . 🔥Kelebihan jadi Agent Topup 📲‼ . 💰 Beli dengan harga diskaun dan jual dgn harga pasaran (dapat untung) 💰 Jimat utk kegunaan sendiri atau utk keluarga 💰 Tak perlu bayar dgn harga yg mahal 💰 Boleh topup 24Jam, tk perlu risau nk cri kedai tgh2 malam 💰 Time emergency, tk perlu susah hati bila nk cari topup 💰 Komisen jualan yg tinggi 💰 Dapat buat side income 💰 Boleh menaja agen, dan dapat komisen dari jualan agent . . 🗣 Berminat ? . Whatsapp ke . 👉🏼 017-2500319 (Izzati)😊 👉🏼 atau tekan link di bio utk details😘 . . #agenttopup #agenttopupmurah #agenttopupmalaysia #studentsideincome #uum #upm #upsi #ukm #daftarmurah #unimap #unikl #politeknikmalaysia #politeknikkotabharu #topupmurah #unimas #ums #topup #student #sideincome #uitm #topupmurah #topupagent #politeknik
HII SEMUA 👏🏼👏🏼 😘 . Meh nk share satu perniagaan yg masyukkk 🙈 . 🔖SEJENIS PERNIAGAAN YG TIADA ISTILAH RUGI 😘 . 🔥Kelebihan jadi Agent Topup 📲‼ . 💰 Beli dengan harga diskaun dan jual dgn harga pasaran (dapat untung) 💰 Jimat utk kegunaan sendiri atau utk keluarga 💰 Tak perlu bayar dgn harga yg mahal 💰 Boleh topup 24Jam, tk perlu risau nk cri kedai tgh2 malam 💰 Time emergency, tk perlu susah hati bila nk cari topup 💰 Komisen jualan yg tinggi 💰 Dapat buat side income 💰 Boleh menaja agen, dan dapat komisen dari jualan agent . . 🗣 Berminat ? . Whatsapp ke . 👉🏼 017-2500319 (Izzati)😊 👉🏼 atau tekan link di bio utk details😘 . . #agenttopup #agenttopupmurah #agenttopupmalaysia #studentsideincome #uum #upm #upsi #ukm #daftarmurah #unimap #unikl #politeknikmalaysia #politeknikkotabharu #topupmurah #unimas #ums #topup #student #sideincome #uitm #topupmurah #topupagent #politeknik
HII SEMUA 👏🏼👏🏼 😘 . Meh nk share satu perniagaan yg masyukkk 🙈 . 🔖SEJENIS PERNIAGAAN YG TIADA ISTILAH RUGI 😘 . 🔥Kelebihan jadi Agent Topup 📲‼ . 💰 Beli dengan harga diskaun dan jual dgn harga pasaran (dapat untung) 💰 Jimat utk kegunaan sendiri atau utk keluarga 💰 Tak perlu bayar dgn harga yg mahal 💰 Boleh topup 24Jam, tk perlu risau nk cri kedai tgh2 malam 💰 Time emergency, tk perlu susah hati bila nk cari topup 💰 Komisen jualan yg tinggi 💰 Dapat buat side income 💰 Boleh menaja agen, dan dapat komisen dari jualan agent . . 🗣 Berminat ? . Whatsapp ke . 👉🏼 017-2500319 (Izzati)😊 👉🏼 atau tekan link di bio utk details😘 . . #agenttopup #agenttopupmurah #agenttopupmalaysia #studentsideincome #uum #upm #upsi #ukm #daftarmurah #unimap #unikl #politeknikmalaysia #politeknikkotabharu #topupmurah #unimas #ums #topup #student #sideincome #uitm #topupmurah #topupagent #politeknik
🌺BAWAL TURKEY AISYAH EXCLUSIVE🌺 . . 🌷RM13🌷 (harga tidak termasuk caj pos) . . ✔cotton emboss ✔bidang 45 ✔mudah bentuk ✔ironless ✔jenis kain sejuk ✔tidak jarang . . 💝MURAH & EXCLUSIVE 💝 .................................................................. . 💕 FB : gerobok side square 💕 IG : gerobok_side_square 💕 📲 : 0133181802 ................................................................. . . *warna di gambar dengan warna sebenar sedikit berbeza atas faktor pencahayaan kemera/skrin handphone ye 😊 #tudungbawal #tudunginstant #tudungbawalbidang60 #bawallovers #bawallabuh #hadiah #iic #tudungcantik #bawalcotton #tudungsarung #tudungraya #tv3 #tudung #tudungmurah #tudungonline #tudungcantik #upsi #grey #jubahmurah #tudungbawalmurah #muslimahwear #gift #muslimahfashion #bawalmurah #cikgusekolah #shopping #cikgu #fesyenmuslimah #usim #black
ADIDAS bag pakaian kain payung Original Adidas Japan market Ukuran 21 inci panjang 11 inci bulat Condition tiptop 9.9/10 like new Colour purple cun melecun PRICE RM45 FREE POS 1M ✔DEAL 📲 SMS ● CALL ● http://www.wasap.my/+60199925154/shazbundlechinitimur Sila Baca Detail Sebelum Membeli. 🚫No Return 🚫No Refund FOLLOW : 👣 IG @shazbundle_chinitimur 👣 FACEBOOK Shaz Bundle Chini Timur 👣 carousell shaz bundle_chinitimur #bagbundle #bundlemalaysia #uitm #kipsas #ump #uniten #uthm #upsi #upm #kuantan #shazbundlechinitimur #chini #chinitimur #pekanpahang #ukm #unimas #kolejkomuniti #uia #kolejprofesionalmara #zizanrazak #wakdoyok #maluaperbossku #adidas #adidasoriginal #adidasbag
Der österreichische Innenminister @herbertkickl versteht irgendwie nicht, was es mit der Politik und den Menschenrechten auf sich hat, deshalb haben wir sie in einem für ihn passenden Format neu aufbereitet. Vielleicht klappt’s ja dann ein bisschen besser. @derstandardat @innenministerium_aut @wien.love @vienna_austria #upsi #forhumanrights #kleineschritte #kleinerfortschritt #vienna #igersgermany #politics #humanrights @amnesty @amnestyaustria #love #spreadlove #spreadrights #allpeopleareequal #equality #onelove #30articles #bananenrepublik #design #stopthehate #refugeeswelcome #fontlove #artdirection #blush #pinkislove #fonts #thisadvertisinglife #happyday #instagood
PELUANG JANA INCOME DENGAN SIMKAD VIRAL RM10 . #Kelebihan simkad tonewow produk terbaru daripada tonegroup . Siapa nak tambah pendapatan sampingan jom baca & faham mana tahu rezeki kita sama� . 1. #SIMKAD TONEWOW LITE RM10 ✅ Boleh kekalkan no lama ✅ Boleh ambil nombor baru . 2☞ #Points WowCher ✅ Setiap kali anda topup akan dapat points WOWcher. Points tersebut anda boleh gunakannya untuk membeli barang2 keperluan dikedai yang ada logo WOWPAY. . 3☞ #Data Plan Yang Menarik ✅ Topup RM30 dapat 5GB dan 130min call sah untuk 30 hari ✅ Topup RM50 dapat 15GB dan 150min call sah untuk 50 hari ✅ Data dan min call boleh carry forward bulan depan sekiranya tak habis pakai . Jom Rebut Peluang! . #Harga Rm10 Jer..! . Maklumat lanjut tentang Tone WOW Wasap 01121310014 . #tonewow #simkadbuatduit #agent #agentopup #bisnes #pelaburan #tambahpendapatan #incomepasif #incomeaktif #simpananbijak2019 #buatduitmudah #bisnessimple #jutawansenyap #bebashutang #projekgajikedua #partime #fulltime #tanjungmalim #upsi
Peluang yang besar itu datang secara tiba-tiba . Datang tidak menentu masa . Datang disaat kita kesempitan atau kesusahan. • • • Nilailah peluang itu dengan secara bijaksana . Rebutlah peluang yang besar itu , kerana peluang yang besar itu boleh berlaku dengan tiba-tiba. jangan jadikan seribu Alasan untuk tidak merebut peluang yang besar itu!.. • • Tags: #BDNEmperor #teambangkitBDN #BETABusinessClub #NewDiamondOrder #BlackDiamondNetwork #UTP #USM #UKM #UPM #GMI #UPSI #Unisel #Uniten #3L4KMudah #UniKLMIMET #UniKLMiiT #uumsintok #UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom #UniKLMestech #UniKLBMi #UITMShahAlam #UniKLMFI #UiTMSeriIskandar #UiTMShahAlam #ProgramGandakanSimpanan2019 #msu #unikl
SOALAN : Jika saya simpan emas 1gram ni kena bayar zakat tak? . JAWAPAN : 2 Syarat melengkapkan zakat iaitu Nisab (Berat 85gram) & Haul (Tempoh 1Tahun). Maksudnya kalau simpan 1gram selama 9Tahun masih tidak cukup syarat untuk berzakat. Hp:012-4359872 . #JE24K #PGJE24K #emas #emasmurah #emas916 #uitm #upsi #pandoramalaysia #24k #maskahwin #usahawan #bossku #usahawanita #usahawanmuda ##dinar #goldbar #zakat #10yearchallenge #akaunemasgap #publicgold
SOALAN : Jika saya simpan emas 1gram ni kena bayar zakat tak? . JAWAPAN : 2 Syarat melengkapkan zakat iaitu Nisab (Berat 85gram) & Haul (Tempoh 1Tahun). Maksudnya kalau simpan 1gram selama 9Tahun masih tidak cukup syarat untuk berzakat. Hp:012-4359872 . #JE24K #PGJE24K #emas #emasmurah #emas916 #uitm #upsi #pandoramalaysia #24k #maskahwin #usahawan #bossku #usahawanita #usahawanmuda ##dinar #goldbar #zakat #10yearchallenge #akaunemasgap #publicgold
MINI BUCKET SLING BAG ukuran 11 inci tinggi, 8 inci bulat Condition tiptop 9.9 /10 PRICE RM30 POS FREE 1M ✔DEAL 📲 SMS ● CALL ● http://www.wasap.my/+60199925154/shazbundlechinitimur Sila Baca Detail Sebelum Membeli. 🚫No Return 🚫No Refund FOLLOW : 👣 IG @shazbundle_chinitimur 👣 FACEBOOK Shaz Bundle Chini Timur 👣 carousell shaz bundle_chinitimur #bagbundle #bundlemalaysia #uitm #kipsas #ump #uniten #uthm #upsi #upm #kuantan #shazbundlechinitimur #chini #chinitimur #pekanpahang #ukm #unimas #kolejkomuniti #uia #kolejprofesionalmara #zizanrazak #wakdoyok #maluaperbossku #bucketbag
SOALAN : Jika saya simpan emas 1gram ni kena bayar zakat tak? . JAWAPAN : 2 Syarat melengkapkan zakat iaitu Nisab (Berat 85gram) & Haul (Tempoh 1Tahun). Maksudnya kalau simpan 1gram selama 9Tahun masih tidak cukup syarat untuk berzakat. Hp:012-4359872 . #JE24K #PGJE24K #emas #emasmurah #emas916 #uitm #upsi #pandoramalaysia #24k #maskahwin #usahawan #bossku #usahawanita #usahawanmuda ##dinar #goldbar #zakat #10yearchallenge #akaunemasgap #publicgold
next page →