#universal

2,771,539 posts

Loading...
KENAPA BUKU INI SANGAT DICARI ? .... Memang susah betul nak cari buku Infinity War by @hadi_fayyadh , pusing semua kedai buku memang tak kan jumpa. Fuhh penat giler... 。。。 Ramai orang sudah mula buka mata, yang dahulu katanya taksub sangat dengan teori konspirasi laa, obses la, fanatik la, tapi sejak kita didedahkan dengan pelbagai kebenaran yang juga pernah diberi amaran oleh Nabi SAW maka ramai yang sudah mula sedar. 。。。 Sedar tentang apa sebenarnya? Mara bahaya yang sedang datang, fitnah dan keruntuhan IMAN yang maha dahsyat yang bakal menimpa kita semua. 。。。 Infinity War,.kenapa Infinity? Dimana ketika ini, manusia semakin lama semakin kosong rasa bertuhan dan imannya kepada Allah, yang akan membawa kepada peperangan akhir zaman yang dahsyat. 。。。。 Bacalah,.anda akan tahu dunia ini sudah terlalu kritikal. . . Dapatkan sekarang! 0166950449 . . APA KATA ANDA PULA? . . #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world #kajisejarahmartabatakidah #sebarkan . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢 HUBUNGI 0179141301 UNTUK BELI SEKARANG #SemusimDiMahsyar #semusimdibarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #InfinityWar
Loading...
Jamie on January, 2018 vs Jamie on September, 2018 ➡What is your favorite? #JamieDornan #jamiedornanfans #FiftyShadesFreed #MyDinnerwithHerve #pressjunket #man #Acting #Actor #IrishActor #Movie #HBO #universal
Regrann from @info.com.my - KARYA @hadi_fayyadh LIMITED EDITION . . CETUSAN AKHIR ZAMAN.... Sebuah buku yang menterjemahkan pelbagai agenda jahat yang tersembunyi melalui teknologi yang ada disekeliling kalian. ..... Buku yang penuh dengan kontroversi ini, dihadkan penerbitan secara eksklusif kerana terpaksa melalui beberapa tapisan sulit yang agak berat supaya ianya tidak menjadi bahan fitnah dan khabar angin semata ..... Pelbagai isu konspirasi dan rahsia tersembunyi di garap sesuai dengan tema DOMINASI KONSPIRASI ILUMINASI " Legenda Ramalan dari Kitab Kegelapan" yang bakal meletupkan adrenalin dan pemikiran anda. ..... Menjawab Rahsia Dunia yang disembunyikan ..... Agenda penaklukan Namrud Moden ..... Rahsia Dari Kitab Purba [ Ancient Book] ..... Jaringan Bawah Tanah membentuk penguasaan Israel Raya. ..... Maksud Epik disebalik filem Marvel dan sekutunya ..... Benarkah Turki Khalifah Islam Moden atau?? ..... Imam Mahdi akan muncul disebelah Timur?? ..... Kebangkitan Islam diufuk DiNusantara, benarkah ? ..... RM30 M/S 315 500 NASKAH LIMITED EDITION ONLINE SAHAJA . . Hubungi Sekarang! +6018-919 8002 . . APA KATA ANDA PULA? . . #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world #infocommy . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢 - #regrann
#reprogrammed #3eyedownloaded When you exclude your self of the #material and find your #spiritual u finally become richer than #6figures you develop a #universal #6sense #prana #mana #chacras #powers #humana #Akashirecorded #collectedconciseness
Если ты владелец универсала, то тебе к нам 😉✌️ В наш дружный коллектив Universal Club🚙😎 Для вступления в клуб, пиши в Direct📩 либо нашим админам: 8(914)1949567 Наталья 8(999)0845646 Александр 8(914)1631184 Андрей #открытиеклуба #автоклуб #автоклубхабаровск #универсал #универсалклуб #universal #universal_club #universal_club_khv #universal_club_khabarovsk #khabarovsk #khv #khv27
Never too late for tropical vibezZ 🌴Man, who else would be down to leave everything and go to an Island. But, which Island?
We always say love is blind...buy is it really? #lovequotes #universal #inspirational #whatslovegottodowithit #looklikelove #loveis #gift #
People getting pissed off about the Child's Play remake need to realise the original series is continuing with a TV show at Universal with Brad Dourif onboard voicing Chucky as usual. This remake is produced by MGM who own the rights ro the first movie alone. I don't think the new doll looks too bad, it's still very similar in design. I wonder who they've cast to voice it. #chucky #childsplay #mgm #universal #remake #childsplayremake #newchucky #horror #horrormovies #braddourif #slasher #slashers #slashermovies #horroricons
I am Happiness I am Wealth I am Kindness I am Inner Peace #iam #universal #affirmations #blessings
Нас можно поздравить 👏 Ведь сегодня автоклуб Universal Club считается официально открытым 🎊🎉 Приглашаем присоединиться к нашему клубу любителей автомобилей класса универсал 🚙 Будем рады новым участника 😉💪🤗 Для вступления в клуб, пиши в Direct📩 Либо нашим админам😉 8(914)1949567 Наталья 8(999)0845646 Александр 8(914)1631184 Андрей #открытиеклуба #автоклуб #автоклубхабаровск #универсал #универсалклуб #universal #universal_club #universal_club_khv #universal_club_khabarovsk #khabarovsk #khv #khv27
Possibly the best house I went through! #universal #monsters #halloweenhorrornights #hhn @unistudios
Killer Klownz from Outer Space was the best! 🎪🤡 #hhn #universal #clowns
I admire your talents, dedication and commitments... And I will admire my work too, incase my work is forgotten to be admired 💝 . . now and then I need to pat my shoulders with love . . #unforcedart #unforced #commitments #beautiful_world #always feel like its the first time #isittoomuch #toask #deepconnection #universal #encounters #skylight #photo #saturdaymorning #blueblue #blueskies #holdyou #listentoyourheart #igphotoworld #archive #manmade #quotesofig
"Entre tu boca y la mía Hay un cuento de hadas que siempre acaba bien Entre las sábanas frías Me pierdo a solas pensando en tu piel Que curiosa la vida Que de pronto sorprende con este loco amor Y es que todo se acaba Y termina si dejo de ser lo que soy Bésame no dudes ni un segundo de mi alma Alteras mis sentidos, liberas mis alas No cabe tanto amor en esta cama Si me dejaras Qué bueno es sentir que suspiro de nuevo Que tu roce y mi roce juntos forman fuego Delicada llama, que nunca se apaga Sin ti yo me pierdo Sin ti me vuelvo veneno No entiendo el despertar sin un beso de esos Sin tu aliento en mi cuello Sin ti yo me pierdo Sin ti me vuelvo veneno No entiendo el despertar sin un beso de esos Sin tu aliento en mi cuello Qué futuro más bello Qué plan más perfecto presiento No tendremos que estar batallando Buscando siempre el momento Por dar pasos de cero y un camino certero de sueños Liberamos el llanto vacío que tanto provocan los miedos"🎵🎙🎵🎙🎵🎙 . Cantando "Pasos de Cero" del grande cantautor español @pabloalboran en vivo junto a @wendynmusic desde @auyamacafevalencia 🇻🇪🇻🇪🇻🇪🇻🇪🇻🇪🇻🇪🇻🇪🇻🇪🇻🇪🇻🇪🇻🇪🇻🇪🇻🇪🇻🇪🇻🇪🇻🇪 #venezuela #cantautor #español #music #pasosdecero #sonymusic #pabloalboran #directo #cover #live #livesession #acousticcover #auyama #singers #singing #showtime #latin #stefanoborrellimusic #artisoninstagram #musiclover #musicforlife #alboran ##vivesporella #envivo #warner #universal
MASALAH DARK CIRCLE MENJADI-JADI?? . . Cepat sapu dengan aqua eye balm. Sebab aqua eye balm ni mampu merawat masalah dark circle uolss tu tau. Paling best bukan dark circle je hilang. . Dia pakej hilang sekali dengan eye bag uolss tau. Berbaloi kan? Dah la tahan sampai 2 3 bulan sebekas tu. Berbaloikannn😊 . . 📲wassap 019-4917658
KARYA @hadi_fayyadh LIMITED EDITION . . CETUSAN AKHIR ZAMAN.... Sebuah buku yang menterjemahkan pelbagai agenda jahat yang tersembunyi melalui teknologi yang ada disekeliling kalian. ..... Buku yang penuh dengan kontroversi ini, dihadkan penerbitan secara eksklusif kerana terpaksa melalui beberapa tapisan sulit yang agak berat supaya ianya tidak menjadi bahan fitnah dan khabar angin semata ..... Pelbagai isu konspirasi dan rahsia tersembunyi di garap sesuai dengan tema DOMINASI KONSPIRASI ILUMINASI " Legenda Ramalan dari Kitab Kegelapan" yang bakal meletupkan adrenalin dan pemikiran anda. ..... Menjawab Rahsia Dunia yang disembunyikan ..... Agenda penaklukan Namrud Moden ..... Rahsia Dari Kitab Purba [ Ancient Book] ..... Jaringan Bawah Tanah membentuk penguasaan Israel Raya. ..... Maksud Epik disebalik filem Marvel dan sekutunya ..... Benarkah Turki Khalifah Islam Moden atau?? ..... Imam Mahdi akan muncul disebelah Timur?? ..... Kebangkitan Islam diufuk DiNusantara, benarkah ? ..... RM30 M/S 315 500 NASKAH LIMITED EDITION ONLINE SAHAJA . . Hubungi Sekarang! +60179141301 . . APA KATA ANDA PULA? . . #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #SemusimDiMahsyar #semusimdibarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #InfinityWar #thelastkingdom #Syurgabuakupendosa . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢 -
Repost from @info.com.my - Repost from @ramdzan7 - ...seperti kata tuan @hadi_fayyadh banyak perkara kita tak tau...termasuk lah dalam soal #falseflag ini..maksud dan istilah false flag boleh je rujuk di wikipedia... . . secara ringkas false flag adalah satu kejadian atau event yang direka oleh pihak tertentu kebiasaannya kerajaan trtentu di dunia dengan tujuan mengalih perhatian sesuatu isu atau bertujuan mencapai misi yang tidak diketahui umum... . . contoh seperti didalam video yang berdurasi pendek ini...sila buka minda n kaji...maklumat dihujung jari...wallahualam.. 😎🤔😉🇲🇾👍👌 . . APA KATA ANDA PULA? . . #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world #infocommy . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢 -
Repost from @hadi_fayyadh - Saat Firaun tenggelam dan hampir lemas,.barulah Firaun mahu bertaubat, Dalam riwayat ada menyebut Malaikat Jibril menyumbat mulut Firaun dengan Lumpur sebagai balasan kekufuran yang dia lakukan. … Saintifik membuktikan penemuan mayat firaun mempunyai lumpur di dalam usus dan perutnya yang dikatakan bukan sebab kerana tenggelam, tetapi kerana disumbat oleh sesuatu. Allahuakbar. Hidup mengaku Tuhan, mati didalam kelemasan. . . APA KATA ANDA PULA? . . #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world #infocommy . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢
土包子出城!上次去日本但沒去環球影城,這次來新加坡順便來見見世面#universal #singapore #vsco #instagood #vscocam #travelphotography #travel #travelblogger #travelling #jump #cloud #sky #sunny #vocation #holiday
The #PIANO is #UNIVERSAL #INSTRUMENT . If you start there, learn your #THEORY and how to #READ , you can go on to any other #INSTRUMENT . • • We open daily 9AM-4PM , sunday and holiday are by appointment • • • • ---------------------------------------------------- @GrandPianoIndonesia is the #ONLY Grand Piano #IMPORTER from Japan, based in Surabaya. ** Local piano stores are also welcomed ** 📞 Call / WA: 0812.1230.1230 📞 #GrandPianoIndonesia #OnlyWhenYouWantTheBest #yamaha #kawai #indepenceday #happyindependenceday #independenindonesia #grandpiano #piano #jualpiano #surabaya #INDONESIA
[HATERS] Maaf kalau ada yang ngerasa. Haha! Bukan untuk siapa-siapa. Jadi kalau ada yang merasa berarti anda kepedean. @cumuluscreative #design #artwork #universal #freepik #aftereffects #graphicdesign #motiongraphic
#Universal Truth
Karena pengalaman adalah guru untuk sebuah proses..... #arts #universal #lern #balinesestatue
what matters is far near in a blink of eye i can reach or it can take me billions of light years what matters is so close like my heart beat yet it may be too far ,the way it take the rock to be able to speak what matters may differ may vary it might be illusion or real but what really matters should take me from one realm to another different realm 💜💛❤🕉 #poem #heart #flow #unity #universal consciousness #yoga
It isn’t personal...it is Divine design. ~simplyk💕™ ©2018 #universal #awakening #awareness #signs #wakeup #staywoke #instaquotes
Night 3 of Halloween Horror Nights was more fun than a barrel of monkeys! . . . . . . #hhn2018 #halloweenhorrornights #florida #orlando #barrelofmonkeys #universalstudios #universal #hhn28
Decided to do rides during Horror Nights. Whats your favorite?
Сегодня!!!! Детская дискотека для малышей!!!! Аниматоры и аквагрим,конкурсы и призы!!! Дорогие родители приводите своих деток в 18:00 и мы устроим для них праздник!!!! Вход :50 руб Родителям БЕСПЛАТНО #детскийпраздник #детскаядискотека #универсал #универсалмгн #universal #аквагрим #детскиеаниматоры #призы #конкурсыипризы
#lesmiserables To err is human, to forgive divine وگفت؛ اگر معرفت را صورت کنند بر جائی هیچکس ننگرد در وی الا که شیفته گردد به زیبائی و جمال او #عطار #بینوایان #knowledge #training #bicycle #running #bikelife #style #marathon #thinking #thirsty #photo #fashion #artist #hughjackman #annehathaway #musical #drama #film #universal #pictures #intuition #time #lover #music #wisdom #believe #تمرین
Looking for something else, just found an old paper I wrote on Wicca. 😇💓🧚‍♂️🧙‍♂️ Just to be clear I'm not Wiccan anymore. I choose not to follow any one religion, believing truth is to be found in many places. However, Wicca gave me the spiritual foundation I needed to not need religion. I call myself a Universalist. My main focus is what I call propless magick AKA manifestation, AKA willpower magick. Outside of that, it is metaphysics - an example would be astral projection. This is within my spiritual bubble; I have many other interest. Most will fade. This will remain. #wicca #wiccan #pagan #paganism #knowledge #wisdom #understanding #truth #growth #perspective #inspire #inspiration #evolve #evolution #creative #energy #grow #religion #universal #spiritual #spirituality #perspective
next page →