#uitmchendering

15,915 posts

Loading...
Loading...
Year End “CRAZY” sales @shah_istore_kt @shah_istore_dungun. . Iphone 5 ready stock Black|White . Fullset box add RM40 ✔️Cable ✔️Charger ✔️Earpod ✔️Box -Free case and glass -Free apple id -Free update for 6month . Berminat? Direct Wasap sales team kami TEKAN LINK WASAP DEKAT BIO PROFILE IG KAMI🤗 . Shah iPhone " not just a secondhand " #alhamdulillah #syjual #syjualmurah #iphone #iphonesecond #iphonesecondmurah #iphonesecondori #iphonesecondimportset #uitm #uitmterengganu #uitmchendering #politeknik #tesdec #kolej #terengganu #iphonerepair #iphonerepairmurah #terengganuiphone #shahiphoneshop #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #iphonex
Year End “CRAZY” sales @shah_istore_kt @shah_istore_dungun. . Iphone 5s ready stock Grey|Silver|Gold . Fullset box add RM40 ✔️Cable ✔️Charger ✔️Earpod ✔️Box -Free case and glass -Free apple id -Free update for 6month . Berminat? Direct Wasap sales team kami TEKAN LINK WASAP DEKAT BIO PROFILE IG KAMI🤗 . Shah iPhone " not just a secondhand " #alhamdulillah #syjual #syjualmurah #iphone #iphonesecond #iphonesecondmurah #iphonesecondori #iphonesecondimportset #uitm #uitmterengganu #uitmchendering #politeknik #tesdec #kolej #terengganu #iphonerepair #iphonerepairmurah #terengganuiphone #shahiphoneshop #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #iphonex
Wow😱 . Auto Disconnect Lightning,micro and type c Untuk pengguna 📱Iphone 📱samsung 📱oppo 📱huawei 📱vivo 📱lenovo 📱sony Kt sini ade x jenis penyakit cas phone sblom tdo, bangun tdo bru cabut Pastu bila bateri problem, kong, kembung, drain, salahkan seller jual phone x berkualiti Meh try cable ni, bateri dh penuh automatic stop charging.. hebat kn??? Jom dapatkan hrga promosi di Shah iPhone Beli satu RM45 Beli dua RM80 6 bulan warranty Berminat? Blh walk in ke kedai atau mls sbb jauh blh pos Tekan link wsap dekat profile, direct wsap kami..!! #alhamdulillah #syjual #syjualmurah #iphone #iphonesecond #iphonesecondmurah #iphonesecondori #iphonesecondimportset #uitm #uitmterengganu #uitmchendering #politeknik #tesdec #kolej #terengganu #iphonerepair #iphonerepairmurah #terengganuiphone #shahiphoneshop #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #iphone7 #iphone7plus #iphoneX
@Regran_ed from @fynnjamal - @susujuna kat rumah ni laju pasal budak2 ni suka ratah, mummy suka bancuh buat lempeng, jadi ubat gastrik dan macam2 lagi selain susu anak2. hahaahah. . rumah korang? . @susujunabyfeeya @susujuna.kualaterengganu @namhtoanidam Open COD #susujunadelivery DELIVERY: SETIAP KHAMIS BERMULA JAM 2 PTG Dapatkan stok susujuna di @susujunabyfeeya 🖥 www.wasap.my/60139940469 untuk detail kawasan COD #susujuna #junadairy #susujunadelivery #susujunadeliveryterengganu #bringmetomakkah #susujunainfo #susuviral #susukambing #wakaftapai #bukitpayong #padangmidin #wakafberuas #durianburung #kualaterengganu #losong #kualaibai #chendering #manir #marang #ajil #kualaberang #gongbadak #kualanerus #tokjembal #umt #uitm #uitmchendering #konvo - #regrann
Alhamdulillah sold iPhone 7Plus 128GB Rosegold. Okay dah sold out untuk 128GB Rosegold. Deal tak sampai 5minit terus ambil satu 😊👍 . . Mudah berurusan dengan sis ni, sebab condition cantik harga pun cantik kita bagi 😁. Ada lagi yang nak order atau book dulu iPhone 7+ ? Boleh call terus 0145060564! . . Thank you for trusting and supporting us! . . ✅Original 100% ✅Trusted seller ✅Quality ✅Fullset box ✅Satisfied customer ✅Always checking before selling ✅It’s not just a phone, it’s a fashion . . . . #gadgetstore44 #iphonesecondhandoriimport #iphoneoriginal #iphonesecondhandmurah #iphonemalaysia #sayajualgadget #lokalah #pinengpowerbank #iphonekualaterengganu #iphonekuantan #iphonekelantan #politeknikkualaterengganu #uitmdungun #uitmpuncakalam #uitmchendering #umt #unisza #iphone4s #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6plus #iphone7 #iphone7plus #repairiphone #repairiphoneterengganu #repairiphonefacetoface #kualaterengganu #ohmyganu #worldcup2018
@Regran_ed from @fynnjamal - malam tadi kat abu dhabi. pagi ni kat scotland pulak. fuh. macam kim k pulak rasa always a traveller tu hahaha. . dapat pulak minum @susujuna dgn kopi. terus up. rasa macam permaisuri agong. . korang sarapan raja2 jenis apa tu? aku tokleh heavy sgt. tghari nak masa udang lemak cili api tempoyak bubuh labu dgn hiris2 daun kunyit. . barulah kerajaan naning kayanya. . Open COD #susujunadelivery Hari : KHAMIS BERMULA JAM 2 PTG Dapatkan stok susujuna di @susujunabyfeeya 🖥 www.wasap.my/60139940469 untuk detail kawasan COD #susujuna #junadairy #susujunadelivery #susujunadeliveryterengganu #bringmetomakkah #susujunainfo #susuviral #susukambing #wakaftapai #bukitpayong #padangmidin #wakafberuas #durianburung #kualaterengganu #losong #kualaibai #chendering #manir #marang #ajil #kualaberang #gongbadak #kualanerus #tokjembal #umt #uitm #uitmchendering #konvo - #regrann
Siapa yang boleh consume? . . ✔Kanak-kanak berumur (1 tahun & ke atas) ✔Preggy & Breastfeeding mommy . ✔seisi family ✔ Warga emas ✔ Pelajar . . Open COD #susujunadelivery Hari : KHAMIS Tarikh : 13/12/2018 BERMULA JAM 2 PTG Dapatkan stok susujuna di @susujunabyfeeya 🖥 www.wasap.my/60139940469 untuk detail kawasan COD #susujuna #junadairy #susujunadelivery #susujunadeliveryterengganu #bringmetomakkah #susujunainfo #susuviral #susukambing #wakaftapai #bukitpayong #padangmidin #wakafberuas #durianburung #kualaterengganu #losong #kualaibai #chendering #manir #marang #ajil #kualaberang #gongbadak #kualanerus #tokjembal #umt #uitm #uitmchendering #konvo
Tauhu Bergedil CtManis Frozen RM5, Siap goreng RM6 sebekas ada 5 butil,wok besor RM25,kicap sebotol RM2.50 Minimum order cod:2bekas kecit,cas atas tempat hantoran wasap 0199987672 sis bos wasap 0199029097 bro runnee atau clik👇 http://www.wasap.my/60199987672/NokBeli http://www.wasap.my/60199029097/runnerctmanis lokasi chendering terengganu #codkualaterengganu #cod #hsnz #makansedap #chendering #chenderingterengganu #ctmanis #begedilct #begedil #tauhubegedil #tauhu #tauhubergedil #uitmchendering #chendering #Unisza #UMT #StadiumGongBadak #hotel #hotelterengganu #hotelkualaterengganu #hotelmurah #kualaterengganu #terengganu #ganu #gongbadak #dataranaustin #uitmchendering #tamanperminjayachendering #hotelterengganu
Auto Disconnect Lightning,micro and type c Untuk pengguna 📱Iphone 📱samsung 📱oppo 📱huawei 📱vivo 📱lenovo 📱sony Kt sini ade x jenis penyakit cas phone sblom tdo, bangun tdo bru cabut Pastu bila bateri problem, kong, kembung, drain, salahkan seller jual phone x berkualiti Meh try cable ni, bateri dh penuh automatic stop charging.. hebat kn??? Jom dapatkan hrga promosi di Shah iPhone Beli satu RM45 Beli dua RM80 6 bulan warranty Berminat? Blh walk in ke kedai atau mls sbb jauh blh pos Tekan link wsap dekat profile, direct wsap kami..!! #alhamdulillah #syjual #syjualmurah #iphone #iphonesecond #iphonesecondmurah #iphonesecondori #iphonesecondimportset #uitm #uitmterengganu #uitmchendering #politeknik #tesdec #kolej #terengganu #iphonerepair #iphonerepairmurah #terengganuiphone #shahiphoneshop #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #iphone7 #iphone7plus #iphoneX
Year End “CRAZY” sales @shah_istore_kt @shah_istore_dungun. . Iphone 6s ready stock . Fullset box add RM40 ✔️Cable ✔️Charger ✔️Earpod ✔️Box -Free case and glass -Free apple id -Free update for 6month . Berminat? Direct Wasap sales team kami TEKAN LINK WASAP DEKAT BIO PROFILE IG KAMI🤗 . Shah iPhone " not just a secondhand " #alhamdulillah #syjual #syjualmurah #iphone #iphonesecond #iphonesecondmurah #iphonesecondori #iphonesecondimportset #uitm #uitmterengganu #uitmchendering #politeknik #tesdec #kolej #terengganu #iphonerepair #iphonerepairmurah #terengganuiphone #shahiphoneshop #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #iphonex
Alhamdulillah.. SUSU KAMBING JUNA mengandungi madu, kurma, delima dan manna yang sangat bagus untuk menggalakkan penghasilan susu ibu & menghasilkan kulit bersih dan sihat untuk baby ❤❤ . . . Tidak berbau dan ada dua pilihan iaitu perisa asli dan coklat.. hanya RM45 sm ☺ Tekan link kat bio @susujunabyfeeya untuk pembelian 💋💋 . . Open COD #susujunadelivery Hari : KHAMIS Tarikh : 13/12/2018 BERMULA JAM 2 PTG #susujuna #junadairy #susujunadelivery #susujunadeliveryterengganu #bringmetomakkah #susujunainfo #susuviral #susukambing #wakaftapai #bukitpayong #padangmidin #wakafberuas #durianburung #kualaterengganu #losong #kualaibai #chendering #manir #marang #ajil #kualaberang #gongbadak #kualanerus #tokjembal #umt #uitm #uitmchendering #konvo
Yeayyyy❗️❗️Sekarang dah ada menu baru😱😱 Menu baru dah open order sekarang. Untuk peminat KCS POPCORN menu ini masih ada ye. tq Delivery : SELASA (11/12) Jom try sekarang #uitmchendering #kolejkomunititerengganu #codmakananterengganu #patatokkite #koreanchickenspicypopcorn
@Regran_ed from @susujuna - Amalkan minum susu kambing di waktu pagi. Ia mampu membekalkan tenaga dan stamina pada tubuh badan. . Open COD #susujunadelivery Hari : KHAMIS Tarikh : 13/12/2018 BERMULA JAM 2 PTG Dapatkan stok susujuna di @susujunabyfeeya 🖥 www.wasap.my/60139940469 untuk detail kawasan COD #susujuna #junadairy #susujunadelivery #susujunadeliveryterengganu #bringmetomakkah #susujunainfo #susuviral #susukambing #wakaftapai #bukitpayong #padangmidin #wakafberuas #durianburung #kualaterengganu #losong #kualaibai #chendering #manir #marang #ajil #kualaberang #gongbadak #kualanerus #tokjembal #umt #uitm #uitmchendering #konvo - #regrann
Alhamdulilah done cod🛵💨💨 Open order untuk hari selasa ni❗️❗️ ws - 0166044963 #kolejkomunititerengganu #uitmchendering #codmakananterengganu #patatokkite #koreanchickenspicypopcorn
Year End “CRAZY” sales @shah_istore_kt @shah_istore_dungun. . Iphone 6 64 gold ready stock . Fullset box add RM40 ✔️Cable ✔️Charger ✔️Earpod ✔️Box -Free case and glass -Free apple id -Free update for 6month . Berminat? Direct Wasap sales team kami TEKAN LINK WASAP DEKAT BIO PROFILE IG KAMI🤗 . Shah iPhone " not just a secondhand " #alhamdulillah #syjual #syjualmurah #iphone #iphonesecond #iphonesecondmurah #iphonesecondori #iphonesecondimportset #uitm #uitmterengganu #uitmchendering #politeknik #tesdec #kolej #terengganu #iphonerepair #iphonerepairmurah #terengganuiphone #shahiphoneshop #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #iphonex
Year End “CRAZY” sales @shah_istore_kt @shah_istore_dungun. . Iphone 7 ready stock . Fullset box add RM50 ✔️Cable ✔️Charger ✔️Earpod ✔️Box -Free case and glass -Free apple id -Free update for 6month . Berminat? Direct Wasap sales team kami TEKAN LINK WASAP DEKAT BIO PROFILE IG KAMI🤗 . Shah iPhone " not just a secondhand " #alhamdulillah #syjual #syjualmurah #iphone #iphonesecond #iphonesecondmurah #iphonesecondori #iphonesecondimportset #uitm #uitmterengganu #uitmchendering #politeknik #tesdec #kolej #terengganu #iphonerepair #iphonerepairmurah #terengganuiphone #shahiphoneshop #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #iphonex
Year End “CRAZY” sales @shah_istore_kt @shah_istore_dungun. . Iphone 7 plus ready stock . Fullset box add RM50 ✔️Cable ✔️Charger ✔️Earpod ✔️Box -Free case and glass -Free apple id -Free update for 6month . Berminat? Direct Wasap sales team kami TEKAN LINK WASAP DEKAT BIO PROFILE IG KAMI🤗 . Shah iPhone " not just a secondhand " #alhamdulillah #syjual #syjualmurah #iphone #iphonesecond #iphonesecondmurah #iphonesecondori #iphonesecondimportset #uitm #uitmterengganu #uitmchendering #politeknik #tesdec #kolej #terengganu #iphonerepair #iphonerepairmurah #terengganuiphone #shahiphoneshop #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #iphonex
Susujuna versi comel ini pun ada untuk dicuba!Stocks terhad🙂 . Cara penyediaan sachet @susujuna : 1 sachet susujuna ➕ 180 ml air suam panas. Siap! 🥛 . Elakkan daripada guna air panas mendidih untuk mengekalkan khasiat susujuna. Boleh diminum seisi keluarga bermula umur satu tahun hingga warga emas. Open COD #susujunadelivery Hari : KHAMIS Tarikh : 13/12/2018 BERMULA JAM 2 PTG Dapatkan stok susujuna di @susujunabyfeeya 🖥 www.wasap.my/60139940469 untuk detail kawasan COD #susujuna #junadairy #susujunadelivery #susujunadeliveryterengganu #bringmetomakkah #susujunainfo #susuviral #susukambing #wakaftapai #bukitpayong #padangmidin #wakafberuas #durianburung #kualaterengganu #losong #kualaibai #chendering #manir #marang #ajil #kualaberang #gongbadak #kualanerus #tokjembal #umt #uitm #uitmchendering #konvo
SURPRISE GIFT DELIVERY!🎉🎁 . Bagi yang duduk sekitar Kuala Terengganu, wondrousbite pun buat service surprise gift delivery tau? . Boleh request any dessert yang kami jual, dan kami cuba sebaiknya menyediakan dessert dan service yg best untuk korang! . If you need any props or extra gift to give? Boleh discuss. No worries!😃 . InshaAllah we will be back soon for surprise gift delivery on 2019! . Untuk bulan ni kami closed order dulu ye. See you on next year! .
Alhamdulilah Feedback KCSP🍗🍗🔥🔥🔥 • Open order NOW❗️❗️ • Delivery : SABTU (8/12) #codmakananterengganu #patatokkite #uitmchendering #kolejkomunititerengganu #koreanchickenspicypopcorn
Thank You Najwa! Baby pavlova for birthday surprise gift today! . Untuk order boleh terus klik link pada bio k? . Self pickup : Taman Bukit Depu, Kuala Terengganu . Sorry, No delivery start 7 untill 31st December ye . Customers feedback boleh refer pada highlight di atas
: Thank you Huda! Order Combo Mini Pavlova with Nutella Drizzled on top. . Untuk order boleh terus klik link pada bio k? . Self pickup : Taman Bukit Depu, Kuala Terengganu . Sorry, No delivery start 7 untill 31st December ye . Customers feedback boleh refer pada highlight di atas
next page →