#uitmchendering

14,181 posts

Loading...
Bapak laku keras! Tinggal ni je tau, yg lain dh dirembat org. Tula sape suruh lambat sgt booking with payment. Mcm sis ckp, booking air liur sis tak layan. So sorry sgt2 🙏🏻 Sis utamakan yg bt payment dulu ✌🏻😃 . . Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE : 💋 Mudah dipakai 💋 Bibir lembap sentiasa 💋 Tak melekit 💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini 💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH 💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR . . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info . #uitmbandaraya #uitmselayang #uitmpenang #uitmsriiskandar #uitmpasirgudang #uitmterengganu #uitmstudent #uitmpp #uitmpulaupinang #uitmalorgajah #uitmsarawak #uitmkuantan #uitmperak #uitmdengkil #uitmbandarayamelaka #uitmarkt #uitmpermatangpauh #uitmseremba #uitmkelantan #uitmkualapilah #uitmchendering #uitmpahang #uitmlendumelaka #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute
MERDEKA SALES!! IPHONE 7 PLUS READY STOCK . 🗓7 Aug - 31 Aug 2018. ✅SAVE UP RM50 - RM150 FROM NORMAL PRICE. . ❗️SECONDHAND (ORIGINAL)❗️ ❇️START FROM IPHONE 5 UNTIL IPHONE 8 PLUS. ✅FULLSET BOX. ✅FREE CASE N GLASS. ✅FREE APPLE ID. ✅FREE UPDATE FOR 6 MONTH. . ‼️TRUSTED SELLER‼️ ‼️TRUSTED SELLER‼️ ‼️TRUSTED SELLER‼️ . Berminat? Direct Wasap sales team kami TEKAN LINK WASAP DEKAT BIO PROFILE IG KAMI🤗 Shah iPhone " not just a secondhand " #alhamdulillah #syjual #syjualmurah #iphone #iphonesecond #iphonesecondmurah #iphonesecondori #iphonesecondimportset #uitm #uitmterengganu #uitmchendering #politeknik #tesdec #kolej #terengganu #iphonerepair #iphonerepairmurah #terengganuiphone #shahiphoneshop #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #iphonex
Loading...
MERDEKA SALES!! IPHONE 5S READY STOCK . 🗓7 Aug - 31 Aug 2018. ✅SAVE UP RM50 - RM150 FROM NORMAL PRICE. . ❗️SECONDHAND (ORIGINAL)❗️ ❇️START FROM IPHONE 5 UNTIL IPHONE 8 PLUS. ✅FULLSET BOX. ✅FREE CASE N GLASS. ✅FREE APPLE ID. ✅FREE UPDATE FOR 6 MONTH. . ‼️TRUSTED SELLER‼️ ‼️TRUSTED SELLER‼️ ‼️TRUSTED SELLER‼️ . Berminat? Direct Wasap sales team kami TEKAN LINK WASAP DEKAT BIO PROFILE IG KAMI🤗 Shah iPhone " not just a secondhand " #alhamdulillah #syjual #syjualmurah #iphone #iphonesecond #iphonesecondmurah #iphonesecondori #iphonesecondimportset #uitm #uitmterengganu #uitmchendering #politeknik #tesdec #kolej #terengganu #iphonerepair #iphonerepairmurah #terengganuiphone #shahiphoneshop #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #iphonex
MERDEKA SALES!! IPHONE 6S READY STOCK. . 🗓7 Aug - 31 Aug 2018. ✅SAVE UP RM50 - RM150 FROM NORMAL PRICE. . ❗️SECONDHAND (ORIGINAL)❗️ ❇️START FROM IPHONE 5 UNTIL IPHONE 8 PLUS. ✅FULLSET BOX. ✅FREE CASE N GLASS. ✅FREE APPLE ID. ✅FREE UPDATE FOR 6 MONTH. . ‼️TRUSTED SELLER‼️ ‼️TRUSTED SELLER‼️ ‼️TRUSTED SELLER‼️ . Berminat? Direct Wasap sales team kami TEKAN LINK WASAP DEKAT BIO PROFILE IG KAMI🤗 Shah iPhone " not just a secondhand " #alhamdulillah #syjual #syjualmurah #iphone #iphonesecond #iphonesecondmurah #iphonesecondori #iphonesecondimportset #uitm #uitmterengganu #uitmchendering #politeknik #tesdec #kolej #terengganu #iphonerepair #iphonerepairmurah #terengganuiphone #shahiphoneshop #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #iphonex
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #uitmbandaraya #uitmselayang #uitmpenang #uitmsriiskandar #uitmpasirgudang #uitmterengganu #uitmstudent #uitmpp #uitmpulaupinang #uitmalorgajah #uitmsarawak #uitmkuantan #uitmperak #uitmdengkil #uitmbandarayamelaka #uitmarkt #uitmpermatangpauh #uitmseremban #uitmkelantan #uitmkualapilah #uitmchendering #uitmpahang #uitmlendumelaka #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat
ESP ADALAH PRODUK YANG MENDAPAT PERMINTAAN SGT TINGGI DARI CUSTOMER! PRODUK LAKU KERAS!! 1 TIN TAHAN 2-3 BULAN 😍😍 - So, siapa yg nak kurus dan jaga badan agar berat badan tak cepat naik, nak kulit flawless bebas dari minyak, parut dan jerawat serta nak tenaga yg berpanjangan. ESP ni pasti menjadi kawan baik anda. Satu tong tahan 2-3 bulan tau. Sangaaatt jimat! - - Apa kelebihan ESP? - kulit jadi lebih anjal dan gebu - banyakkan susu ibu. susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang - pudarkan parut - mengawal pertumbuhan jerawat - menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut - mempertingkatkan fungsi hormon wanita - kulit jadi lebih tegang dan sihat - menghalang penyakit batu karang - kekalkan tenaga utk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang wpun buat kerja berat - sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat badan - sembuhkan luka - melindungi dan menjaga rahim - menghalang sel kanser dari merosakkan arteri - mengurangkan risiko kanser payudara - menyokong sistem imunisasi badan - mengandungi protein yang lengkap - - Nak order, hubungi sya cepat2x. Your Trusted SID . . 📲 019-9396204 - 🌷@vitamincantik.bysya 🌷@vitamincantik.bysya 🌷@vitamincantik.bysya #uitmshahalam #uitmchendering #umt #Universitimalaysiaterengganu #codkualaterengganu #cantik #vitaminc #kulitgebu #kulitcantik #collagen #shakleekualaterengganu #espshaklee
Assalamualaikum Dearies, . Sya adalah antara ribuan peminat setia ESP ni. Dah 5 tahun consume tanpa henti hehee.. Kulit seriusly sangat mudah nak touch up make up. Actually Sya tak pakai makeup sangat pakai2 bedak jer sikit2 tapi even pakai bedak pun tak nampak bersisik kulit 😘😘. . Apakah KELEBIHAN ESP? . - Memudarkan parut jerawat - Mengawal pertumbuhan jerawat - Kulit menjadi lebih tegang dan sihat - Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang - Menguatkan daya ingatan - Kulit menjadi lebih anjal dan gebu - Melindungi dan menjaga rahim - Mengandungi PROTIEN lengkap - Sangat mengeyangkan - Paras Glisemik Indeks (GI) yang rendah (hanya 39) untuk mengekalkan paras gula dalam darah • • Any pertanyaan? . . 📲 019-9396204 - - .🎀@vitamincantik.bysya ..🎀@vitamincantik.bysya . #setcantikmeletop #vitamincshaklee #kulitflawless #kulitgebu #kulitcantik #kulitlicin #kulitcerah #codkualaterengganu #shakleekualaterengganu #uitmchendering #gebugebas
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #uitmbandaraya #uitmselayang #uitmpenang #uitmsriiskandar #uitmpasirgudang #uitmterengganu #uitmstudent #uitmpp #uitmpulaupinang #uitmalorgajah #uitmsarawak #uitmkuantan #uitmperak #uitmdengkil #uitmbandarayamelaka #uitmarkt #uitmpermatangpauh #uitmseremban #uitmkelantan #uitmkualapilah #uitmchendering #uitmpahang #uitmlendumelaka #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #uitmbandaraya #uitmselayang #uitmpenang #uitmsriiskandar #uitmpasirgudang #uitmterengganu #uitmstudent #uitmpp #uitmpulaupinang #uitmalorgajah #uitmsarawak #uitmkuantan #uitmperak #uitmdengkil #uitmbandarayamelaka #uitmarkt #uitmpermatangpauh #uitmseremban #uitmkelantan #uitmkualapilah #uitmchendering #uitmpahang #uitmlendumelaka #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #uitmbandaraya #uitmselayang #uitmpenang #uitmsriiskandar #uitmpasirgudang #uitmterengganu #uitmstudent #uitmpp #uitmpulaupinang #uitmalorgajah #uitmsarawak #uitmkuantan #uitmperak #uitmdengkil #uitmbandarayamelaka #uitmarkt #uitmpermatangpauh #uitmseremban #uitmkelantan #uitmkualapilah #uitmchendering #uitmpahang #uitmlendumelaka #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #uitmbandaraya #uitmselayang #uitmpenang #uitmsriiskandar #uitmpasirgudang #uitmterengganu #uitmstudent #uitmpp #uitmpulaupinang #uitmalorgajah #uitmsarawak #uitmkuantan #uitmperak #uitmdengkil #uitmbandarayamelaka #uitmarkt #uitmpermatangpauh #uitmseremban #uitmkelantan #uitmkualapilah #uitmchendering #uitmpahang #uitmlendumelaka #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #uitmbandaraya #uitmselayang #uitmpenang #uitmsriiskandar #uitmpasirgudang #uitmterengganu #uitmstudent #uitmpp #uitmpulaupinang #uitmalorgajah #uitmsarawak #uitmkuantan #uitmperak #uitmdengkil #uitmbandarayamelaka #uitmarkt #uitmpermatangpauh #uitmseremban #uitmkelantan #uitmkualapilah #uitmchendering #uitmpahang #uitmlendumelaka #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #uitmbandaraya #uitmselayang #uitmpenang #uitmsriiskandar #uitmpasirgudang #uitmterengganu #uitmstudent #uitmpp #uitmpulaupinang #uitmalorgajah #uitmsarawak #uitmkuantan #uitmperak #uitmdengkil #uitmbandarayamelaka #uitmarkt #uitmpermatangpauh #uitmseremban #uitmkelantan #uitmkualapilah #uitmchendering #uitmpahang #uitmlendumelaka #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat
Alhamdulillah sold iPhone 7plus 128GB Jatte Black. Thanks bro support @gadgetstore44 😊 . . . Thank you for trusting and supporting us! . . ✅Original 100% ✅Trusted seller ✅Quality ✅Fullset box ✅Satisfied customer ✅Always checking before selling ✅It’s not just a phone, it’s a fashion . . . . #gadgetstore44 #iphonesecondhandoriimport #iphoneoriginal #iphonesecondhandmurah #iphonemalaysia #sayajualgadget #lokalah #pinengpowerbank #iphonekualaterengganu #iphonekuantan #iphonekelantan #politeknikkualaterengganu #uitmdungun #uitmpuncakalam #uitmchendering #umt #unisza #iphone4s #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6plus #iphone7 #iphone7plus #repairiphone #repairiphoneterengganu #repairiphonefacetoface #kualaterengganu #ohmyganu #worldcup2018
Bapak laku keras! Tinggal ni je tau, yg lain dh dirembat org. Tula sape suruh lambat sgt booking with payment. Mcm sis ckp, booking air liur sis tak layan. So sorry sgt2 🙏🏻 Sis utamakan yg bt payment dulu ✌🏻😃 . . Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE : 💋 Mudah dipakai 💋 Bibir lembap sentiasa 💋 Tak melekit 💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini 💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH 💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR . . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info . #uitmbandaraya #uitmselayang #uitmpenang #uitmsriiskandar #uitmpasirgudang #uitmterengganu #uitmstudent #uitmpp #uitmpulaupinang #uitmalorgajah #uitmsarawak #uitmkuantan #uitmperak #uitmdengkil #uitmbandarayamelaka #uitmarkt #uitmpermatangpauh #uitmseremba #uitmkelantan #uitmkualapilah #uitmchendering #uitmpahang #uitmlendumelaka #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute
😍😍 JIMAT SEHINGGA 6 BULAN PENGGUNAAN (180 biji) . Vitamin C ni antara salah satu pilihan supplement yang WAJIB Sya consume..1 botol boleh jimat sehingga 6 BULAN penggunaan 😎 . Dari masalah KULIT BERMINYAK, KULIT KUSAM, KULIT BERJERAWAT, KULIT GELAP, dan sebagainya semua dapat diatasi dengan Vitamin C Sustained Release Shaklee 😘 . Apakah KELEBIHAN Vitamin C Shaklee? . - Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan - Mengurangkan simptom demam dan selsema - Perlindungan sinar UV - Mengurangkan kesan SUNBURN - Menjadikan kulit lebih gebu - Melembabkan kulit dari dalam - Mengurangkan minyak dekat muka - Mengurangkan kedutam dan tanda penuaan - Tona kulit menjadi lebih sekata - Bertindak sebagai anti-Histamim yang berkesan - Melindungi badan dari radikal bebas - Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan kan luka - Mencerahkan kulit secara semulajadi - Membantu kelihatan lebih muda • • Any pertanyaan? . . 📲 019-9396204- - .🎀@vitamincantik.bysya ..🎀@vitamincantik.bysya ...🎀@vitamincantik.bysya #setcantikmeletop #vitamincshaklee #kulitflawless #kulitgebu #kulitcantik #kulitlicin #kulitcerah #codkualaterengganu #shakleekualaterengganu #uitmchendering #gebugebas
Bapak laku keras! Tinggal ni je tau, yg lain dh dirembat org. Tula sape suruh lambat sgt booking with payment. Mcm sis ckp, booking air liur sis tak layan. So sorry sgt2 🙏🏻 Sis utamakan yg bt payment dulu ✌🏻😃 . . Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE : 💋 Mudah dipakai 💋 Bibir lembap sentiasa 💋 Tak melekit 💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini 💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH 💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR . . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info . #uitmbandaraya #uitmselayang #uitmpenang #uitmsriiskandar #uitmpasirgudang #uitmterengganu #uitmstudent #uitmpp #uitmpulaupinang #uitmalorgajah #uitmsarawak #uitmkuantan #uitmperak #uitmdengkil #uitmbandarayamelaka #uitmarkt #uitmpermatangpauh #uitmseremba #uitmkelantan #uitmkualapilah #uitmchendering #uitmpahang #uitmlendumelaka #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute
Bapak laku keras! Tinggal ni je tau, yg lain dh dirembat org. Tula sape suruh lambat sgt booking with payment. Mcm sis ckp, booking air liur sis tak layan. So sorry sgt2 🙏🏻 Sis utamakan yg bt payment dulu ✌🏻😃 . . Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE : 💋 Mudah dipakai 💋 Bibir lembap sentiasa 💋 Tak melekit 💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini 💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH 💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR . . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info . #uitmbandaraya #uitmselayang #uitmpenang #uitmsriiskandar #uitmpasirgudang #uitmterengganu #uitmstudent #uitmpp #uitmpulaupinang #uitmalorgajah #uitmsarawak #uitmkuantan #uitmperak #uitmdengkil #uitmbandarayamelaka #uitmarkt #uitmpermatangpauh #uitmseremba #uitmkelantan #uitmkualapilah #uitmchendering #uitmpahang #uitmlendumelaka #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute
Bapak laku keras! Tinggal ni je tau, yg lain dh dirembat org. Tula sape suruh lambat sgt booking with payment. Mcm sis ckp, booking air liur sis tak layan. So sorry sgt2 🙏🏻 Sis utamakan yg bt payment dulu ✌🏻😃 . . Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE : 💋 Mudah dipakai 💋 Bibir lembap sentiasa 💋 Tak melekit 💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini 💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH 💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR . . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info . #uitmbandaraya #uitmselayang #uitmpenang #uitmsriiskandar #uitmpasirgudang #uitmterengganu #uitmstudent #uitmpp #uitmpulaupinang #uitmalorgajah #uitmsarawak #uitmkuantan #uitmperak #uitmdengkil #uitmbandarayamelaka #uitmarkt #uitmpermatangpauh #uitmseremba #uitmkelantan #uitmkualapilah #uitmchendering #uitmpahang #uitmlendumelaka #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute
MERDEKA SALES!! . 🗓7 Aug - 31 Aug 2018. ✅SAVE UP RM50 - RM150 FROM NORMAL PRICE. . ❗️SECONDHAND (ORIGINAL)❗️ ❇️START FROM IPHONE 5 UNTIL IPHONE 8 PLUS. ✅FULLSET BOX. ✅FREE CASE N GLASS. ✅FREE APPLE ID. ✅FREE UPDATE FOR 6 MONTH. . ‼️TRUSTED SELLER‼️ ‼️TRUSTED SELLER‼️ ‼️TRUSTED SELLER‼️ . Berminat? Direct Wasap sales team kami TEKAN LINK WASAP DEKAT BIO PROFILE IG KAMI🤗 Shah iPhone " not just a secondhand " #alhamdulillah #syjual #syjualmurah #iphone #iphonesecond #iphonesecondmurah #iphonesecondori #iphonesecondimportset #uitm #uitmterengganu #uitmchendering #politeknik #tesdec #kolej #terengganu #iphonerepair #iphonerepairmurah #terengganuiphone #shahiphoneshop #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #iphonex
MERDEKA SALES!! . 🗓7 Aug - 31 Aug 2018. ✅SAVE UP RM50 - RM150 FROM NORMAL PRICE. . ❗️SECONDHAND (ORIGINAL)❗️ ❇️START FROM IPHONE 5 UNTIL IPHONE 8 PLUS. ✅FULLSET BOX. ✅FREE CASE N GLASS. ✅FREE APPLE ID. ✅FREE UPDATE FOR 6 MONTH. . ‼️TRUSTED SELLER‼️ ‼️TRUSTED SELLER‼️ ‼️TRUSTED SELLER‼️ . Berminat? Direct Wasap sales team kami TEKAN LINK WASAP DEKAT BIO PROFILE IG KAMI🤗 Shah iPhone " not just a secondhand " #alhamdulillah #syjual #syjualmurah #iphone #iphonesecond #iphonesecondmurah #iphonesecondori #iphonesecondimportset #uitm #uitmterengganu #uitmchendering #politeknik #tesdec #kolej #terengganu #iphonerepair #iphonerepairmurah #terengganuiphone #shahiphoneshop #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #iphonex
MERDEKA SALES!! . 🗓7 Aug - 31 Aug 2018. ✅SAVE UP RM50 - RM150 FROM NORMAL PRICE. . ❗️SECONDHAND (ORIGINAL)❗️ ❇️START FROM IPHONE 5 UNTIL IPHONE 8 PLUS. ✅FULLSET BOX. ✅FREE CASE N GLASS. ✅FREE APPLE ID. ✅FREE UPDATE FOR 6 MONTH. . ‼️TRUSTED SELLER‼️ ‼️TRUSTED SELLER‼️ ‼️TRUSTED SELLER‼️ . Berminat? Direct Wasap sales team kami TEKAN LINK WASAP DEKAT BIO PROFILE IG KAMI🤗 Shah iPhone " not just a secondhand " #alhamdulillah #syjual #syjualmurah #iphone #iphonesecond #iphonesecondmurah #iphonesecondori #iphonesecondimportset #uitm #uitmterengganu #uitmchendering #politeknik #tesdec #kolej #terengganu #iphonerepair #iphonerepairmurah #terengganuiphone #shahiphoneshop #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #iphonex
MERDEKA SALES!! IPHONE 5S READY STOCK . 🗓7 Aug - 31 Aug 2018. ✅SAVE UP RM50 - RM150 FROM NORMAL PRICE. . ❗️SECONDHAND (ORIGINAL)❗️ ❇️START FROM IPHONE 5 UNTIL IPHONE 8 PLUS. ✅FULLSET BOX. ✅FREE CASE N GLASS. ✅FREE APPLE ID. ✅FREE UPDATE FOR 6 MONTH. . ‼️TRUSTED SELLER‼️ ‼️TRUSTED SELLER‼️ ‼️TRUSTED SELLER‼️ . Berminat? Direct Wasap sales team kami TEKAN LINK WASAP DEKAT BIO PROFILE IG KAMI🤗 Shah iPhone " not just a secondhand " #alhamdulillah #syjual #syjualmurah #iphone #iphonesecond #iphonesecondmurah #iphonesecondori #iphonesecondimportset #uitm #uitmterengganu #uitmchendering #politeknik #tesdec #kolej #terengganu #iphonerepair #iphonerepairmurah #terengganuiphone #shahiphoneshop #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #iphonex
MERDEKA SALES!! IPHONE 8 PLUS 256GB READY STOCK . 🗓7 Aug - 31 Aug 2018. ✅SAVE UP RM50 - RM150 FROM NORMAL PRICE. . ❗️SECONDHAND (ORIGINAL)❗️ ❇️START FROM IPHONE 5 UNTIL IPHONE 8 PLUS. ✅FULLSET BOX. ✅FREE CASE N GLASS. ✅FREE APPLE ID. ✅FREE UPDATE FOR 6 MONTH. . ‼️TRUSTED SELLER‼️ ‼️TRUSTED SELLER‼️ ‼️TRUSTED SELLER‼️ . Berminat? Direct Wasap sales team kami TEKAN LINK WASAP DEKAT BIO PROFILE IG KAMI🤗 Shah iPhone " not just a secondhand " #alhamdulillah #syjual #syjualmurah #iphone #iphonesecond #iphonesecondmurah #iphonesecondori #iphonesecondimportset #uitm #uitmterengganu #uitmchendering #politeknik #tesdec #kolej #terengganu #iphonerepair #iphonerepairmurah #terengganuiphone #shahiphoneshop #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #iphonex
MERDEKA SALES!! IPHONE 7 PLUS READY STOCK . 🗓7 Aug - 31 Aug 2018. ✅SAVE UP RM50 - RM150 FROM NORMAL PRICE. . ❗️SECONDHAND (ORIGINAL)❗️ ❇️START FROM IPHONE 5 UNTIL IPHONE 8 PLUS. ✅FULLSET BOX. ✅FREE CASE N GLASS. ✅FREE APPLE ID. ✅FREE UPDATE FOR 6 MONTH. . ‼️TRUSTED SELLER‼️ ‼️TRUSTED SELLER‼️ ‼️TRUSTED SELLER‼️ . Berminat? Direct Wasap sales team kami TEKAN LINK WASAP DEKAT BIO PROFILE IG KAMI🤗 Shah iPhone " not just a secondhand " #alhamdulillah #syjual #syjualmurah #iphone #iphonesecond #iphonesecondmurah #iphonesecondori #iphonesecondimportset #uitm #uitmterengganu #uitmchendering #politeknik #tesdec #kolej #terengganu #iphonerepair #iphonerepairmurah #terengganuiphone #shahiphoneshop #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #iphonex
MERDEKA SALES!! IPHONE 6S READY STOCK . 🗓7 Aug - 31 Aug 2018. ✅SAVE UP RM50 - RM150 FROM NORMAL PRICE. . ❗️SECONDHAND (ORIGINAL)❗️ ❇️START FROM IPHONE 5 UNTIL IPHONE 8 PLUS. ✅FULLSET BOX. ✅FREE CASE N GLASS. ✅FREE APPLE ID. ✅FREE UPDATE FOR 6 MONTH. . ‼️TRUSTED SELLER‼️ ‼️TRUSTED SELLER‼️ ‼️TRUSTED SELLER‼️ . Berminat? Direct Wasap sales team kami TEKAN LINK WASAP DEKAT BIO PROFILE IG KAMI🤗 Shah iPhone " not just a secondhand " #alhamdulillah #syjual #syjualmurah #iphone #iphonesecond #iphonesecondmurah #iphonesecondori #iphonesecondimportset #uitm #uitmterengganu #uitmchendering #politeknik #tesdec #kolej #terengganu #iphonerepair #iphonerepairmurah #terengganuiphone #shahiphoneshop #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #iphonex
MERDEKA SALES!! IPHONE 6 PLUS 16GB READY STOCK . 🗓7 Aug - 31 Aug 2018. ✅SAVE UP RM50 - RM150 FROM NORMAL PRICE. . ❗️SECONDHAND (ORIGINAL)❗️ ❇️START FROM IPHONE 5 UNTIL IPHONE 8 PLUS. ✅FULLSET BOX. ✅FREE CASE N GLASS. ✅FREE APPLE ID. ✅FREE UPDATE FOR 6 MONTH. . ‼️TRUSTED SELLER‼️ ‼️TRUSTED SELLER‼️ ‼️TRUSTED SELLER‼️ . Berminat? Direct Wasap sales team kami TEKAN LINK WASAP DEKAT BIO PROFILE IG KAMI🤗 Shah iPhone " not just a secondhand " #alhamdulillah #syjual #syjualmurah #iphone #iphonesecond #iphonesecondmurah #iphonesecondori #iphonesecondimportset #uitm #uitmterengganu #uitmchendering #politeknik #tesdec #kolej #terengganu #iphonerepair #iphonerepairmurah #terengganuiphone #shahiphoneshop #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #iphonex
MERDEKA SALES!! IPHONE 6 READY STOCK . 🗓7 Aug - 31 Aug 2018. ✅SAVE UP RM50 - RM150 FROM NORMAL PRICE. . ❗️SECONDHAND (ORIGINAL)❗️ ❇️START FROM IPHONE 5 UNTIL IPHONE 8 PLUS. ✅FULLSET BOX. ✅FREE CASE N GLASS. ✅FREE APPLE ID. ✅FREE UPDATE FOR 6 MONTH. . ‼️TRUSTED SELLER‼️ ‼️TRUSTED SELLER‼️ ‼️TRUSTED SELLER‼️ . Berminat? Direct Wasap sales team kami TEKAN LINK WASAP DEKAT BIO PROFILE IG KAMI🤗 Shah iPhone " not just a secondhand " #alhamdulillah #syjual #syjualmurah #iphone #iphonesecond #iphonesecondmurah #iphonesecondori #iphonesecondimportset #uitm #uitmterengganu #uitmchendering #politeknik #tesdec #kolej #terengganu #iphonerepair #iphonerepairmurah #terengganuiphone #shahiphoneshop #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #iphonex
Bapak laku keras! Tinggal ni je tau, yg lain dh dirembat org. Tula sape suruh lambat sgt booking with payment. Mcm sis ckp, booking air liur sis tak layan. So sorry sgt2 🙏🏻 Sis utamakan yg bt payment dulu ✌🏻😃 . . Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE : 💋 Mudah dipakai 💋 Bibir lembap sentiasa 💋 Tak melekit 💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini 💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH 💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR . . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info . #uitmbandaraya #uitmselayang #uitmpenang #uitmsriiskandar #uitmpasirgudang #uitmterengganu #uitmstudent #uitmpp #uitmpulaupinang #uitmalorgajah #uitmsarawak #uitmkuantan #uitmperak #uitmdengkil #uitmbandarayamelaka #uitmarkt #uitmpermatangpauh #uitmseremba #uitmkelantan #uitmkualapilah #uitmchendering #uitmpahang #uitmlendumelaka #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute
Bapak laku keras! Tinggal ni je tau, yg lain dh dirembat org. Tula sape suruh lambat sgt booking with payment. Mcm sis ckp, booking air liur sis tak layan. So sorry sgt2 🙏🏻 Sis utamakan yg bt payment dulu ✌🏻😃 . . Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE : 💋 Mudah dipakai 💋 Bibir lembap sentiasa 💋 Tak melekit 💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini 💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH 💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR . . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info . #uitmbandaraya #uitmselayang #uitmpenang #uitmsriiskandar #uitmpasirgudang #uitmterengganu #uitmstudent #uitmpp #uitmpulaupinang #uitmalorgajah #uitmsarawak #uitmkuantan #uitmperak #uitmdengkil #uitmbandarayamelaka #uitmarkt #uitmpermatangpauh #uitmseremba #uitmkelantan #uitmkualapilah #uitmchendering #uitmpahang #uitmlendumelaka #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #uitmbandaraya #uitmselayang #uitmpenang #uitmsriiskandar #uitmpasirgudang #uitmterengganu #uitmstudent #uitmpp #uitmpulaupinang #uitmalorgajah #uitmsarawak #uitmkuantan #uitmperak #uitmdengkil #uitmbandarayamelaka #uitmarkt #uitmpermatangpauh #uitmseremban #uitmkelantan #uitmkualapilah #uitmchendering #uitmpahang #uitmlendumelaka #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #uitmbandaraya #uitmselayang #uitmpenang #uitmsriiskandar #uitmpasirgudang #uitmterengganu #uitmstudent #uitmpp #uitmpulaupinang #uitmalorgajah #uitmsarawak #uitmkuantan #uitmperak #uitmdengkil #uitmbandarayamelaka #uitmarkt #uitmpermatangpauh #uitmseremban #uitmkelantan #uitmkualapilah #uitmchendering #uitmpahang #uitmlendumelaka #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #uitmbandaraya #uitmselayang #uitmpenang #uitmsriiskandar #uitmpasirgudang #uitmterengganu #uitmstudent #uitmpp #uitmpulaupinang #uitmalorgajah #uitmsarawak #uitmkuantan #uitmperak #uitmdengkil #uitmbandarayamelaka #uitmarkt #uitmpermatangpauh #uitmseremban #uitmkelantan #uitmkualapilah #uitmchendering #uitmpahang #uitmlendumelaka #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat
Bapak laku keras! Tinggal ni je tau, yg lain dh dirembat org. Tula sape suruh lambat sgt booking with payment. Mcm sis ckp, booking air liur sis tak layan. So sorry sgt2 🙏🏻 Sis utamakan yg bt payment dulu ✌🏻😃 . . Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE : 💋 Mudah dipakai 💋 Bibir lembap sentiasa 💋 Tak melekit 💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini 💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH 💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR . . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info . #uitmbandaraya #uitmselayang #uitmpenang #uitmsriiskandar #uitmpasirgudang #uitmterengganu #uitmstudent #uitmpp #uitmpulaupinang #uitmalorgajah #uitmsarawak #uitmkuantan #uitmperak #uitmdengkil #uitmbandarayamelaka #uitmarkt #uitmpermatangpauh #uitmseremba #uitmkelantan #uitmkualapilah #uitmchendering #uitmpahang #uitmlendumelaka #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #uitmbandaraya #uitmselayang #uitmpenang #uitmsriiskandar #uitmpasirgudang #uitmterengganu #uitmstudent #uitmpp #uitmpulaupinang #uitmalorgajah #uitmsarawak #uitmkuantan #uitmperak #uitmdengkil #uitmbandarayamelaka #uitmarkt #uitmpermatangpauh #uitmseremban #uitmkelantan #uitmkualapilah #uitmchendering #uitmpahang #uitmlendumelaka #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #uitmbandaraya #uitmselayang #uitmpenang #uitmsriiskandar #uitmpasirgudang #uitmterengganu #uitmstudent #uitmpp #uitmpulaupinang #uitmalorgajah #uitmsarawak #uitmkuantan #uitmperak #uitmdengkil #uitmbandarayamelaka #uitmarkt #uitmpermatangpauh #uitmseremban #uitmkelantan #uitmkualapilah #uitmchendering #uitmpahang #uitmlendumelaka #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat
Bapak laku keras! Tinggal ni je tau, yg lain dh dirembat org. Tula sape suruh lambat sgt booking with payment. Mcm sis ckp, booking air liur sis tak layan. So sorry sgt2 🙏🏻 Sis utamakan yg bt payment dulu ✌🏻😃 . . Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE : 💋 Mudah dipakai 💋 Bibir lembap sentiasa 💋 Tak melekit 💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini 💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH 💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR . . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info . #uitmbandaraya #uitmselayang #uitmpenang #uitmsriiskandar #uitmpasirgudang #uitmterengganu #uitmstudent #uitmpp #uitmpulaupinang #uitmalorgajah #uitmsarawak #uitmkuantan #uitmperak #uitmdengkil #uitmbandarayamelaka #uitmarkt #uitmpermatangpauh #uitmseremba #uitmkelantan #uitmkualapilah #uitmchendering #uitmpahang #uitmlendumelaka #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #uitmbandaraya #uitmselayang #uitmpenang #uitmsriiskandar #uitmpasirgudang #uitmterengganu #uitmstudent #uitmpp #uitmpulaupinang #uitmalorgajah #uitmsarawak #uitmkuantan #uitmperak #uitmdengkil #uitmbandarayamelaka #uitmarkt #uitmpermatangpauh #uitmseremban #uitmkelantan #uitmkualapilah #uitmchendering #uitmpahang #uitmlendumelaka #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat
Bapak laku keras! Tinggal ni je tau, yg lain dh dirembat org. Tula sape suruh lambat sgt booking with payment. Mcm sis ckp, booking air liur sis tak layan. So sorry sgt2 🙏🏻 Sis utamakan yg bt payment dulu ✌🏻😃 . . Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE : 💋 Mudah dipakai 💋 Bibir lembap sentiasa 💋 Tak melekit 💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini 💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH 💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR . . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info . #uitmbandaraya #uitmselayang #uitmpenang #uitmsriiskandar #uitmpasirgudang #uitmterengganu #uitmstudent #uitmpp #uitmpulaupinang #uitmalorgajah #uitmsarawak #uitmkuantan #uitmperak #uitmdengkil #uitmbandarayamelaka #uitmarkt #uitmpermatangpauh #uitmseremba #uitmkelantan #uitmkualapilah #uitmchendering #uitmpahang #uitmlendumelaka #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute
Bapak laku keras! Tinggal ni je tau, yg lain dh dirembat org. Tula sape suruh lambat sgt booking with payment. Mcm sis ckp, booking air liur sis tak layan. So sorry sgt2 🙏🏻 Sis utamakan yg bt payment dulu ✌🏻😃 . . Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE : 💋 Mudah dipakai 💋 Bibir lembap sentiasa 💋 Tak melekit 💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini 💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH 💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR . . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info . #uitmbandaraya #uitmselayang #uitmpenang #uitmsriiskandar #uitmpasirgudang #uitmterengganu #uitmstudent #uitmpp #uitmpulaupinang #uitmalorgajah #uitmsarawak #uitmkuantan #uitmperak #uitmdengkil #uitmbandarayamelaka #uitmarkt #uitmpermatangpauh #uitmseremba #uitmkelantan #uitmkualapilah #uitmchendering #uitmpahang #uitmlendumelaka #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute
Bapak laku keras! Tinggal ni je tau, yg lain dh dirembat org. Tula sape suruh lambat sgt booking with payment. Mcm sis ckp, booking air liur sis tak layan. So sorry sgt2 🙏🏻 Sis utamakan yg bt payment dulu ✌🏻😃 . . Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE : 💋 Mudah dipakai 💋 Bibir lembap sentiasa 💋 Tak melekit 💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini 💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH 💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR . . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info . #uitmbandaraya #uitmselayang #uitmpenang #uitmsriiskandar #uitmpasirgudang #uitmterengganu #uitmstudent #uitmpp #uitmpulaupinang #uitmalorgajah #uitmsarawak #uitmkuantan #uitmperak #uitmdengkil #uitmbandarayamelaka #uitmarkt #uitmpermatangpauh #uitmseremba #uitmkelantan #uitmkualapilah #uitmchendering #uitmpahang #uitmlendumelaka #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute
Bapak laku keras! Tinggal ni je tau, yg lain dh dirembat org. Tula sape suruh lambat sgt booking with payment. Mcm sis ckp, booking air liur sis tak layan. So sorry sgt2 🙏🏻 Sis utamakan yg bt payment dulu ✌🏻😃 . . Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE : 💋 Mudah dipakai 💋 Bibir lembap sentiasa 💋 Tak melekit 💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini 💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH 💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR . . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info . #uitmbandaraya #uitmselayang #uitmpenang #uitmsriiskandar #uitmpasirgudang #uitmterengganu #uitmstudent #uitmpp #uitmpulaupinang #uitmalorgajah #uitmsarawak #uitmkuantan #uitmperak #uitmdengkil #uitmbandarayamelaka #uitmarkt #uitmpermatangpauh #uitmseremba #uitmkelantan #uitmkualapilah #uitmchendering #uitmpahang #uitmlendumelaka #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #uitmbandaraya #uitmselayang #uitmpenang #uitmsriiskandar #uitmpasirgudang #uitmterengganu #uitmstudent #uitmpp #uitmpulaupinang #uitmalorgajah #uitmsarawak #uitmkuantan #uitmperak #uitmdengkil #uitmbandarayamelaka #uitmarkt #uitmpermatangpauh #uitmseremban #uitmkelantan #uitmkualapilah #uitmchendering #uitmpahang #uitmlendumelaka #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat
Bapak laku keras! Tinggal ni je tau, yg lain dh dirembat org. Tula sape suruh lambat sgt booking with payment. Mcm sis ckp, booking air liur sis tak layan. So sorry sgt2 🙏🏻 Sis utamakan yg bt payment dulu ✌🏻😃 . . Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE : 💋 Mudah dipakai 💋 Bibir lembap sentiasa 💋 Tak melekit 💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini 💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH 💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR . . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info . #uitmbandaraya #uitmselayang #uitmpenang #uitmsriiskandar #uitmpasirgudang #uitmterengganu #uitmstudent #uitmpp #uitmpulaupinang #uitmalorgajah #uitmsarawak #uitmkuantan #uitmperak #uitmdengkil #uitmbandarayamelaka #uitmarkt #uitmpermatangpauh #uitmseremba #uitmkelantan #uitmkualapilah #uitmchendering #uitmpahang #uitmlendumelaka #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute
Sold iPhone 5 32GB Black. Thanks support dik 😊 . . Thank you for trusting and supporting us! . . ✅Original 100% ✅Trusted seller ✅Quality ✅Fullset box ✅Satisfied customer ✅Always checking before selling ✅It’s not just a phone, it’s a fashion . . . . #gadgetstore44 #iphonesecondhandoriimport #iphoneoriginal #iphonesecondhandmurah #iphonemalaysia #sayajualgadget #lokalah #pinengpowerbank #iphonekualaterengganu #iphonekuantan #iphonekelantan #politeknikkualaterengganu #uitmdungun #uitmpuncakalam #uitmchendering #umt #unisza #iphone4s #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6plus #iphone7 #iphone7plus #repairiphone #repairiphoneterengganu #repairiphonefacetoface #kualaterengganu #ohmyganu #worldcup2018
Bapak laku keras! Tinggal ni je tau, yg lain dh dirembat org. Tula sape suruh lambat sgt booking with payment. Mcm sis ckp, booking air liur sis tak layan. So sorry sgt2 🙏🏻 Sis utamakan yg bt payment dulu ✌🏻😃 . . Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE : 💋 Mudah dipakai 💋 Bibir lembap sentiasa 💋 Tak melekit 💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini 💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH 💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR . . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info . #uitmbandaraya #uitmselayang #uitmpenang #uitmsriiskandar #uitmpasirgudang #uitmterengganu #uitmstudent #uitmpp #uitmpulaupinang #uitmalorgajah #uitmsarawak #uitmkuantan #uitmperak #uitmdengkil #uitmbandarayamelaka #uitmarkt #uitmpermatangpauh #uitmseremba #uitmkelantan #uitmkualapilah #uitmchendering #uitmpahang #uitmlendumelaka #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute
Bapak laku keras! Tinggal ni je tau, yg lain dh dirembat org. Tula sape suruh lambat sgt booking with payment. Mcm sis ckp, booking air liur sis tak layan. So sorry sgt2 🙏🏻 Sis utamakan yg bt payment dulu ✌🏻😃 . . Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE : 💋 Mudah dipakai 💋 Bibir lembap sentiasa 💋 Tak melekit 💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini 💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH 💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR . . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info . #uitmbandaraya #uitmselayang #uitmpenang #uitmsriiskandar #uitmpasirgudang #uitmterengganu #uitmstudent #uitmpp #uitmpulaupinang #uitmalorgajah #uitmsarawak #uitmkuantan #uitmperak #uitmdengkil #uitmbandarayamelaka #uitmarkt #uitmpermatangpauh #uitmseremba #uitmkelantan #uitmkualapilah #uitmchendering #uitmpahang #uitmlendumelaka #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute
Bapak laku keras! Tinggal ni je tau, yg lain dh dirembat org. Tula sape suruh lambat sgt booking with payment. Mcm sis ckp, booking air liur sis tak layan. So sorry sgt2 🙏🏻 Sis utamakan yg bt payment dulu ✌🏻😃 . . Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE : 💋 Mudah dipakai 💋 Bibir lembap sentiasa 💋 Tak melekit 💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini 💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH 💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR . . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info . #uitmbandaraya #uitmselayang #uitmpenang #uitmsriiskandar #uitmpasirgudang #uitmterengganu #uitmstudent #uitmpp #uitmpulaupinang #uitmalorgajah #uitmsarawak #uitmkuantan #uitmperak #uitmdengkil #uitmbandarayamelaka #uitmarkt #uitmpermatangpauh #uitmseremba #uitmkelantan #uitmkualapilah #uitmchendering #uitmpahang #uitmlendumelaka #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #uitmbandaraya #uitmselayang #uitmpenang #uitmsriiskandar #uitmpasirgudang #uitmterengganu #uitmstudent #uitmpp #uitmpulaupinang #uitmalorgajah #uitmsarawak #uitmkuantan #uitmperak #uitmdengkil #uitmbandarayamelaka #uitmarkt #uitmpermatangpauh #uitmseremban #uitmkelantan #uitmkualapilah #uitmchendering #uitmpahang #uitmlendumelaka #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat
Bapak laku keras! Tinggal ni je tau, yg lain dh dirembat org. Tula sape suruh lambat sgt booking with payment. Mcm sis ckp, booking air liur sis tak layan. So sorry sgt2 🙏🏻 Sis utamakan yg bt payment dulu ✌🏻😃 . . Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE : 💋 Mudah dipakai 💋 Bibir lembap sentiasa 💋 Tak melekit 💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini 💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH 💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR . . Harga 🌸: 1 PCS RM20 (add postage RM7/SM & RM11/SS) 5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT) . click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order/info . #uitmbandaraya #uitmselayang #uitmpenang #uitmsriiskandar #uitmpasirgudang #uitmterengganu #uitmstudent #uitmpp #uitmpulaupinang #uitmalorgajah #uitmsarawak #uitmkuantan #uitmperak #uitmdengkil #uitmbandarayamelaka #uitmarkt #uitmpermatangpauh #uitmseremba #uitmkelantan #uitmkualapilah #uitmchendering #uitmpahang #uitmlendumelaka #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattecream #lipmatteviral #sayajuallipmatte #arsyabeaute
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #uitmbandaraya #uitmselayang #uitmpenang #uitmsriiskandar #uitmpasirgudang #uitmterengganu #uitmstudent #uitmpp #uitmpulaupinang #uitmalorgajah #uitmsarawak #uitmkuantan #uitmperak #uitmdengkil #uitmbandarayamelaka #uitmarkt #uitmpermatangpauh #uitmseremban #uitmkelantan #uitmkualapilah #uitmchendering #uitmpahang #uitmlendumelaka #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #uitmbandaraya #uitmselayang #uitmpenang #uitmsriiskandar #uitmpasirgudang #uitmterengganu #uitmstudent #uitmpp #uitmpulaupinang #uitmalorgajah #uitmsarawak #uitmkuantan #uitmperak #uitmdengkil #uitmbandarayamelaka #uitmarkt #uitmpermatangpauh #uitmseremban #uitmkelantan #uitmkualapilah #uitmchendering #uitmpahang #uitmlendumelaka #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat
Ada yang nak try biskut cornflakes cranberries yang super sedap ni takkk? 😁😁 Meh la order sebalang dua sempena raya haji yang bakal tiba nanti. Biskut ni gerenti guna pure butter 👍👍 Harga rm25 / 35pcs. Area Kuala Terengganu boleh cod, yang jauh boleh pos saiyang hihihi kita bagi harga kasih sayang ni tauuu 😘😘 Beli 2 balang + postage rm59. Kalau harga biasa 2 balang + postage rm61. Cepat sebelum order ditutup rapat-rapat.
Hai semua 😊 . Tengah monday blues ke tu? 🙊 Ni Mimi tayang warna lavender sweet macam gula2 kapas ni untuk menceriakan hari korang 😊 . Dah ceria belum? Kalau dah ceria boleh bagi ❤❤❤ kat Mimi . Item: Irdina Blouse Limited Edition Warna: Lavender Harga: RM69 . . #teamim #irdinablouse #blousecantikmurah #blousemurmer #blousechiffon #blouseterbaru #uitmpuncakalam #uitmlendu #uitmsriiskandar #uitmsegamat #uitmdungun #uitmperlis #uitmpenang #uitmperak #uitmjohor #uitmkuantan #uitmsarawak #uitmbandaraya #uitmkelantan #uitmchendering #uitmkotabharu #ums #upsi #usim #umk #universitimalaya #taylorsuniversity #universitisainsmalaysia
MERDEKA SALES!! IPHONE 6 READY STOCK . 🗓7 Aug - 31 Aug 2018. ✅SAVE UP RM50 - RM150 FROM NORMAL PRICE. . ❗️SECONDHAND (ORIGINAL)❗️ ❇️START FROM IPHONE 5 UNTIL IPHONE 8 PLUS. ✅FULLSET BOX. ✅FREE CASE N GLASS. ✅FREE APPLE ID. ✅FREE UPDATE FOR 6 MONTH. . ‼️TRUSTED SELLER‼️ ‼️TRUSTED SELLER‼️ ‼️TRUSTED SELLER‼️ . Berminat? Direct Wasap sales team kami TEKAN LINK WASAP DEKAT BIO PROFILE IG KAMI🤗 Shah iPhone " not just a secondhand " #alhamdulillah #syjual #syjualmurah #iphone #iphonesecond #iphonesecondmurah #iphonesecondori #iphonesecondimportset #uitm #uitmterengganu #uitmchendering #politeknik #tesdec #kolej #terengganu #iphonerepair #iphonerepairmurah #terengganuiphone #shahiphoneshop #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #iphonex
MERDEKA SALES!! . 🗓7 Aug - 31 Aug 2018. ✅SAVE UP RM50 - RM150 FROM NORMAL PRICE. . ❗️SECONDHAND (ORIGINAL)❗️ ❇️START FROM IPHONE 5 UNTIL IPHONE 8 PLUS. ✅FULLSET BOX. ✅FREE CASE N GLASS. ✅FREE APPLE ID. ✅FREE UPDATE FOR 6 MONTH. . ‼️TRUSTED SELLER‼️ ‼️TRUSTED SELLER‼️ ‼️TRUSTED SELLER‼️ . Berminat? Direct Wasap sales team kami TEKAN LINK WASAP DEKAT BIO PROFILE IG KAMI🤗 Shah iPhone " not just a secondhand " #alhamdulillah #syjual #syjualmurah #iphone #iphonesecond #iphonesecondmurah #iphonesecondori #iphonesecondimportset #uitm #uitmterengganu #uitmchendering #politeknik #tesdec #kolej #terengganu #iphonerepair #iphonerepairmurah #terengganuiphone #shahiphoneshop #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #iphonex
MERDEKA SALES!! . 🗓7 Aug - 31 Aug 2018. ✅SAVE UP RM50 - RM150 FROM NORMAL PRICE. . ❗️SECONDHAND (ORIGINAL)❗️ ❇️START FROM IPHONE 5 UNTIL IPHONE 8 PLUS. ✅FULLSET BOX. ✅FREE CASE N GLASS. ✅FREE APPLE ID. ✅FREE UPDATE FOR 6 MONTH. . ‼️TRUSTED SELLER‼️ ‼️TRUSTED SELLER‼️ ‼️TRUSTED SELLER‼️ . Berminat? Direct Wasap sales team kami TEKAN LINK WASAP DEKAT BIO PROFILE IG KAMI🤗 Shah iPhone " not just a secondhand " #alhamdulillah #syjual #syjualmurah #iphone #iphonesecond #iphonesecondmurah #iphonesecondori #iphonesecondimportset #uitm #uitmterengganu #uitmchendering #politeknik #tesdec #kolej #terengganu #iphonerepair #iphonerepairmurah #terengganuiphone #shahiphoneshop #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #iphonex
MERDEKA SALES!! IPHONE 5 16|32GB READY STOCK . 🗓7 Aug - 31 Aug 2018. ✅SAVE UP RM50 - RM150 FROM NORMAL PRICE. . ❗️SECONDHAND (ORIGINAL)❗️ ❇️START FROM IPHONE 5 UNTIL IPHONE 8 PLUS. ✅FULLSET BOX. ✅FREE CASE N GLASS. ✅FREE APPLE ID. ✅FREE UPDATE FOR 6 MONTH. . ‼️TRUSTED SELLER‼️ ‼️TRUSTED SELLER‼️ ‼️TRUSTED SELLER‼️ . Berminat? Direct Wasap sales team kami TEKAN LINK WASAP DEKAT BIO PROFILE IG KAMI🤗 Shah iPhone " not just a secondhand " #alhamdulillah #syjual #syjualmurah #iphone #iphonesecond #iphonesecondmurah #iphonesecondori #iphonesecondimportset #uitm #uitmterengganu #uitmchendering #politeknik #tesdec #kolej #terengganu #iphonerepair #iphonerepairmurah #terengganuiphone #shahiphoneshop #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #iphonex
MERDEKA SALES!! IPHONE 8 PLUS 256GB READY STOCK . 🗓7 Aug - 31 Aug 2018. ✅SAVE UP RM50 - RM150 FROM NORMAL PRICE. . ❗️SECONDHAND (ORIGINAL)❗️ ❇️START FROM IPHONE 5 UNTIL IPHONE 8 PLUS. ✅FULLSET BOX. ✅FREE CASE N GLASS. ✅FREE APPLE ID. ✅FREE UPDATE FOR 6 MONTH. . ‼️TRUSTED SELLER‼️ ‼️TRUSTED SELLER‼️ ‼️TRUSTED SELLER‼️ . Berminat? Direct Wasap sales team kami TEKAN LINK WASAP DEKAT BIO PROFILE IG KAMI🤗 Shah iPhone " not just a secondhand " #alhamdulillah #syjual #syjualmurah #iphone #iphonesecond #iphonesecondmurah #iphonesecondori #iphonesecondimportset #uitm #uitmterengganu #uitmchendering #politeknik #tesdec #kolej #terengganu #iphonerepair #iphonerepairmurah #terengganuiphone #shahiphoneshop #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #iphonex
MERDEKA SALES!! IPHONE 6S 64|128GB READY STOCK . 🗓7 Aug - 31 Aug 2018. ✅SAVE UP RM50 - RM150 FROM NORMAL PRICE. . ❗️SECONDHAND (ORIGINAL)❗️ ❇️START FROM IPHONE 5 UNTIL IPHONE 8 PLUS. ✅FULLSET BOX. ✅FREE CASE N GLASS. ✅FREE APPLE ID. ✅FREE UPDATE FOR 6 MONTH. . ‼️TRUSTED SELLER‼️ ‼️TRUSTED SELLER‼️ ‼️TRUSTED SELLER‼️ . Berminat? Direct Wasap sales team kami TEKAN LINK WASAP DEKAT BIO PROFILE IG KAMI🤗 Shah iPhone " not just a secondhand " #alhamdulillah #syjual #syjualmurah #iphone #iphonesecond #iphonesecondmurah #iphonesecondori #iphonesecondimportset #uitm #uitmterengganu #uitmchendering #politeknik #tesdec #kolej #terengganu #iphonerepair #iphonerepairmurah #terengganuiphone #shahiphoneshop #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #iphonex
MERDEKA SALES!! IPHONE 6S 64|128GB READY STOCK . 🗓7 Aug - 31 Aug 2018. ✅SAVE UP RM50 - RM150 FROM NORMAL PRICE. . ❗️SECONDHAND (ORIGINAL)❗️ ❇️START FROM IPHONE 5 UNTIL IPHONE 8 PLUS. ✅FULLSET BOX. ✅FREE CASE N GLASS. ✅FREE APPLE ID. ✅FREE UPDATE FOR 6 MONTH. . ‼️TRUSTED SELLER‼️ ‼️TRUSTED SELLER‼️ ‼️TRUSTED SELLER‼️ . Berminat? Direct Wasap sales team kami TEKAN LINK WASAP DEKAT BIO PROFILE IG KAMI🤗 Shah iPhone " not just a secondhand " #alhamdulillah #syjual #syjualmurah #iphone #iphonesecond #iphonesecondmurah #iphonesecondori #iphonesecondimportset #uitm #uitmterengganu #uitmchendering #politeknik #tesdec #kolej #terengganu #iphonerepair #iphonerepairmurah #terengganuiphone #shahiphoneshop #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #iphonex
MERDEKA SALES!! IPHONE 6PLUS 16GB READY STOCK . 🗓7 Aug - 31 Aug 2018. ✅SAVE UP RM50 - RM150 FROM NORMAL PRICE. . ❗️SECONDHAND (ORIGINAL)❗️ ❇️START FROM IPHONE 5 UNTIL IPHONE 8 PLUS. ✅FULLSET BOX. ✅FREE CASE N GLASS. ✅FREE APPLE ID. ✅FREE UPDATE FOR 6 MONTH. . ‼️TRUSTED SELLER‼️ ‼️TRUSTED SELLER‼️ ‼️TRUSTED SELLER‼️ . Berminat? Direct Wasap sales team kami TEKAN LINK WASAP DEKAT BIO PROFILE IG KAMI🤗 Shah iPhone " not just a secondhand " #alhamdulillah #syjual #syjualmurah #iphone #iphonesecond #iphonesecondmurah #iphonesecondori #iphonesecondimportset #uitm #uitmterengganu #uitmchendering #politeknik #tesdec #kolej #terengganu #iphonerepair #iphonerepairmurah #terengganuiphone #shahiphoneshop #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #iphonex
MERDEKA SALES!! IPHONE 6 64GB READY STOCK . 🗓7 Aug - 31 Aug 2018. ✅SAVE UP RM50 - RM150 FROM NORMAL PRICE. . ❗️SECONDHAND (ORIGINAL)❗️ ❇️START FROM IPHONE 5 UNTIL IPHONE 8 PLUS. ✅FULLSET BOX. ✅FREE CASE N GLASS. ✅FREE APPLE ID. ✅FREE UPDATE FOR 6 MONTH. . ‼️TRUSTED SELLER‼️ ‼️TRUSTED SELLER‼️ ‼️TRUSTED SELLER‼️ . Berminat? Direct Wasap sales team kami TEKAN LINK WASAP DEKAT BIO PROFILE IG KAMI🤗 Shah iPhone " not just a secondhand " #alhamdulillah #syjual #syjualmurah #iphone #iphonesecond #iphonesecondmurah #iphonesecondori #iphonesecondimportset #uitm #uitmterengganu #uitmchendering #politeknik #tesdec #kolej #terengganu #iphonerepair #iphonerepairmurah #terengganuiphone #shahiphoneshop #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6s #iphone6plus #iphone6splus #iphonex
PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . Nak tahu rahsianya ?? . ✔BEBAS MERKURI ✔BEBAS BAHAN KIMIA ✔BEBAS HYDROQUINE ✔Lulus KKM . PERFECT MIRACLE SERUM 100% Organik👐 . 👉🏻Kelebihan Serum : 🌱melembutkan kulit 🌱mencerahkan kulit 🌱merawat kulit wajah 🌱memudarkan parut jerawat dan jeragat 🌱mengecilkan pori 🌱melembapkan kulit 🌱kulit jd halus dan berseri 🌱menganjalkan kulit 🌱melambatkan proses kedutan . ✅ Tag / DM si dia / rakan korang yang mempunyai masaalah diatas.. sharing is caring 👇👇 . click whatsapp link di bio @arsyabeautehq atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order . #uitmbandaraya #uitmselayang #uitmpenang #uitmsriiskandar #uitmpasirgudang #uitmterengganu #uitmstudent #uitmpp #uitmpulaupinang #uitmalorgajah #uitmsarawak #uitmkuantan #uitmperak #uitmdengkil #uitmbandarayamelaka #uitmarkt #uitmpermatangpauh #uitmseremban #uitmkelantan #uitmkualapilah #uitmchendering #uitmpahang #uitmlendumelaka #sayajualserum #arsyabeaute #serumviral #serumjeragat #serumjerawat
next page →