#tuniclabuh

48,480 posts

Loading...
[#BUY3FREE1 ] HAURA BLOUSE SIMPLE AND PROFESSIONAL! BLOUSE YANG SANGGAT SESUAI UNTUK KE OPIS😉 . . Kalu uolls tengah tercari2 blouse untuk ke opis Haura Blouse memang pilihan terbaik sebab kita design untuk korang lebih selesa dan tampil professional‼️ . . Hebat tak Haura Blouse? Tawaran hebat untuk korang yang dapatkan Haura Blouse sekarang dengan harga super crazy🤪 . . BUY 3 FREE 1 BUY 3 FREE 1 BUY 3 FREE 1 . . . Pm / Whatsapp team kami untuk dapatkan info lanjut📢 . . 📲Whatsapp 0109568803 📲Whatsapp 0109568803 📲Whatsapp 0109568803 . http://www.wasap.my/60109568803/Haura http://www.wasap.my/60109568803/Haura http://www.wasap.my/60109568803/Haura . . . #syariedesign #thesdshopp #blousemuslimah #tuniclabuh #peplummurah #straightcutpants #instantshawl #jubahsyarie #jubahmurah #jubahmuslimah #hoodiemuslimah #coupledesign #tudunglabuh #khimarlabuh #newcollection #newaraival #viral #coveraurah #malaysia #fashion #selangor
[#BUY3FREE1 ] HAURA BLOUSE SIMPLE AND PROFESSIONAL! BLOUSE YANG SANGGAT SESUAI UNTUK KE OPIS😉 . . Kalu uolls tengah tercari2 blouse untuk ke opis Haura Blouse memang pilihan terbaik sebab kita design untuk korang lebih selesa dan tampil professional‼️ . . Hebat tak Haura Blouse? Tawaran hebat untuk korang yang dapatkan Haura Blouse sekarang dengan harga super crazy🤪 . . BUY 3 FREE 1 BUY 3 FREE 1 BUY 3 FREE 1 . . . Pm / Whatsapp team kami untuk dapatkan info lanjut📢 . . 📲Whatsapp 0109568803 📲Whatsapp 0109568803 📲Whatsapp 0109568803 . http://www.wasap.my/60109568803/Haura http://www.wasap.my/60109568803/Haura http://www.wasap.my/60109568803/Haura . . . #syariedesign #thesdshopp #blousemuslimah #tuniclabuh #peplummurah #straightcutpants #instantshawl #jubahsyarie #jubahmurah #jubahmuslimah #hoodiemuslimah #coupledesign #tudunglabuh #khimarlabuh #newcollection #newaraival #viral #coveraurah #malaysia #fashion #selangor
Loading...
[#BUY3FREE1 ] HAURA BLOUSE SIMPLE AND PROFESSIONAL! BLOUSE YANG SANGGAT SESUAI UNTUK KE OPIS😉 . . Kalu uolls tengah tercari2 blouse untuk ke opis Haura Blouse memang pilihan terbaik sebab kita design untuk korang lebih selesa dan tampil professional‼️ . . Hebat tak Haura Blouse? Tawaran hebat untuk korang yang dapatkan Haura Blouse sekarang dengan harga super crazy🤪 . . BUY 3 FREE 1 BUY 3 FREE 1 BUY 3 FREE 1 . . . Pm / Whatsapp team kami untuk dapatkan info lanjut📢 . . 📲Whatsapp 0109568803 📲Whatsapp 0109568803 📲Whatsapp 0109568803 . http://www.wasap.my/60109568803/Haura http://www.wasap.my/60109568803/Haura http://www.wasap.my/60109568803/Haura . . . #syariedesign #thesdshopp #blousemuslimah #tuniclabuh #peplummurah #straightcutpants #instantshawl #jubahsyarie #jubahmurah #jubahmuslimah #hoodiemuslimah #coupledesign #tudunglabuh #khimarlabuh #newcollection #newaraival #viral #coveraurah #malaysia #fashion #selangor
[#BUY3FREE1 ] HAURA BLOUSE SIMPLE AND PROFESSIONAL! BLOUSE YANG SANGGAT SESUAI UNTUK KE OPIS😉 . . Kalu uolls tengah tercari2 blouse untuk ke opis Haura Blouse memang pilihan terbaik sebab kita design untuk korang lebih selesa dan tampil professional‼️ . . Hebat tak Haura Blouse? Tawaran hebat untuk korang yang dapatkan Haura Blouse sekarang dengan harga super crazy🤪 . . BUY 3 FREE 1 BUY 3 FREE 1 BUY 3 FREE 1 . . . Pm / Whatsapp team kami untuk dapatkan info lanjut📢 . . 📲Whatsapp 0109568803 📲Whatsapp 0109568803 📲Whatsapp 0109568803 . http://www.wasap.my/60109568803/Haura http://www.wasap.my/60109568803/Haura http://www.wasap.my/60109568803/Haura . . . #syariedesign #thesdshopp #blousemuslimah #tuniclabuh #peplummurah #straightcutpants #instantshawl #jubahsyarie #jubahmurah #jubahmuslimah #hoodiemuslimah #coupledesign #tudunglabuh #khimarlabuh #newcollection #newaraival #viral #coveraurah #malaysia #fashion #selangor
[#BUY3FREE1 ] HAURA BLOUSE SIMPLE AND PROFESSIONAL! BLOUSE YANG SANGGAT SESUAI UNTUK KE OPIS😉 . . Kalu uolls tengah tercari2 blouse untuk ke opis Haura Blouse memang pilihan terbaik sebab kita design untuk korang lebih selesa dan tampil professional‼️ . . Hebat tak Haura Blouse? Tawaran hebat untuk korang yang dapatkan Haura Blouse sekarang dengan harga super crazy🤪 . . BUY 3 FREE 1 BUY 3 FREE 1 BUY 3 FREE 1 . . . Pm / Whatsapp team kami untuk dapatkan info lanjut📢 . . 📲Whatsapp 0109568803 📲Whatsapp 0109568803 📲Whatsapp 0109568803 . http://www.wasap.my/60109568803/Haura http://www.wasap.my/60109568803/Haura http://www.wasap.my/60109568803/Haura . . . #syariedesign #thesdshopp #blousemuslimah #tuniclabuh #peplummurah #straightcutpants #instantshawl #jubahsyarie #jubahmurah #jubahmuslimah #hoodiemuslimah #coupledesign #tudunglabuh #khimarlabuh #newcollection #newaraival #viral #coveraurah #malaysia #fashion #selangor
[#BUY3FREE1 ] HAURA BLOUSE SIMPLE AND PROFESSIONAL! BLOUSE YANG SANGGAT SESUAI UNTUK KE OPIS😉 . . Kalu uolls tengah tercari2 blouse untuk ke opis Haura Blouse memang pilihan terbaik sebab kita design untuk korang lebih selesa dan tampil professional‼️ . . Hebat tak Haura Blouse? Tawaran hebat untuk korang yang dapatkan Haura Blouse sekarang dengan harga super crazy🤪 . . BUY 3 FREE 1 BUY 3 FREE 1 BUY 3 FREE 1 . . . Pm / Whatsapp team kami untuk dapatkan info lanjut📢 . . 📲Whatsapp 0109568803 📲Whatsapp 0109568803 📲Whatsapp 0109568803 . http://www.wasap.my/60109568803/Haura http://www.wasap.my/60109568803/Haura http://www.wasap.my/60109568803/Haura . . . #syariedesign #thesdshopp #blousemuslimah #tuniclabuh #peplummurah #straightcutpants #instantshawl #jubahsyarie #jubahmurah #jubahmuslimah #hoodiemuslimah #coupledesign #tudunglabuh #khimarlabuh #newcollection #newaraival #viral #coveraurah #malaysia #fashion #selangor
RESTOCK ‼️ . JUBAH ADRA . RM105 FREEPOST SM RM110 FREEPOST SS . 🌸SAIZ S - 2XL 🌸WUDHUK FRIENDLY (BUTTON HUJUNG TANGAN) 🌸BREAST FEEDING (ZIP) 🌸 ITALIAN COMO CREPE PRINTED . 🌸 6 WARNA PILIHAN MAROON DUSTY PINK PURPLE BLACK EMERALD . 🌸 POKET 2 SISI 🌸JAKET DIJAHIT . # JIKA BERMINAT, CEPAT2 WASAP ADMIN. STOK ADALAH TERHAD. JANGAN MENYESAL KALAU BAJU YG KORANG NAK DH SOLD OUT# 😄 . ❌No urgent order❌ . 🚫No fussy customer🚫 . sama2lah kita memudahkan urusan orang lain. InsyaAllah ,Allah akan mudahkan urusan kita😉 . Wasap untuk pertanyaan saiz dan order 👇 ========= 013.3683899 (link wasap ada di bio ⬆) ========= . #jubah #jubahmurahmalaysia #jubahdress #dresslabuh #dressmurah #promotion #bajumurah #sale #blouse #blousemurah #blouselonggar #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #muslimah #muslimahfashion #muslimahstyle #jubahcantik #blousecantik #barangmurah #astrooasis #jubahlonggar #daitv3 #tuniclabuh #tuniclonggar #bajukurung #bajukurungmurah #tvalhijrah #freepostage
[ALL IN ONE] JESSICA SUIT . RM125 FREEPOSTAGE Termasuk SM/SS . “SET BLOUSE LABUH DAN SELUAR” . Material COMO CREPE yg digunakan semestinya memuaskan hati! Pantas Digosok, terletak di badan pulak tuw, perghhhh!! 😍 dah pakai nanti nampak beralun jee, nak ootd pn penuh keyakinan utk pose 👍 suka tak? . JESSICA SUIT jugak sesuai pakai pegi ofis, nak gi pasar beli ikan pon boleh pakai uolls, potongan muslimah ni mmg tak risau lah nak pakai ke mana aje, boleh pakai pegi umrah lag taw. Lagi sesuai dan mudah sangat. “Kesederhanaan dalam bergaya” . YG PENTING KORANG PERLU DAPATKAN JESSICA SUIT Ni taw! RAMAI YG DH PLACE ODER, kang tk sempat grab merajuk pulak dahh 😭😭 . Saiz chart #SaizJessicaSuit . 👗AVAIL SIZE : S - XXL ONLY! 📌READYSTOCK ‼️ 📌NO BOOKING ‼️ . 📍PROCEED ODER 1-3 DAYS(tempoh item akan diproses) . 📍TRIP POSTAGE EVERY 🌷SUNDAY 🌷TUESDAY 🌷THURSDAY . # JIKA BERMINAT, CEPAT2 WASAP ADMIN. STOK ADALAH TERHAD. JANGAN MENYESAL KALAU BAJU YG KORANG NAK DH SOLD OUT# 😄 . ❌No urgent order❌ . 🚫No fussy customer🚫 . sama2lah kita memudahkan urusan orang lain. InsyaAllah ,Allah akan mudahkan urusan kita😉 . Wasap untuk pertanyaan saiz dan order 👇 ========= 013.3683899 (link wasap ada di bio ⬆) ========= . #jubah #jubahmurahmalaysia #jubahdress #dresslabuh #dressmurah #promotion #bajumurah #sale #blouse #blousemurah #blouselonggar #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #muslimah #muslimahfashion #muslimahstyle #jubahcantik #blousecantik #barangmurah #astrooasis #jubahlonggar #daitv3 #tuniclabuh #tuniclonggar #bajukurung #bajukurungmurah #tvalhijrah #freepostage
TYARAA BLOUSE . 1 PCS >> RM89 FREEPOST 2 PCS >> RM160 FREEPOST . Tyaraa, design high class terkini yg menyerlahkn hari2 penampilan korang.. Berkonsepkan moden. Stylish. High Class. Corporate! SIMPLE YET FASHIONABLE Itulah trademark kitorang. Boleh dipakai ke ofis, meeting, jalan2, pegi mall.. Santai2 pun onzzz! . Dihasilkan dr material terlebih selesa, comfy. Boleh pakai dr pagi sampai malam. Rasa x nak tanggal je. Sebab BEST SGT! Tak caya cer tanya #qamissqangels . Ianya adalah SOFTED COMO CREPE. Lembut & beralun. Tak jarang & tak panas sama sekali! . Mesra Wudhuk pastinya. Ada zip yg mudah nak buka.. Memudahkan lg korg nak sentengkan & ambil wudhuk. X ketattt & opkos senang. Cutting pulak mcm mana? Semestinya TERBAIKKKKKKKK DARI KAMI.. Haha.. Dijamin confirm terletak, inshaAllah! . BF FRIENDLY? Ofkos la ada! Senang korg yg baru lepas bersal!n @ pantanggg nak jalan2 dgn gayanya.. Sbb mudah nak BF kat tempat awam kan. So zip ni sgt senang dibuka! . Ada poket comel yang senang korang boleh letak hp, duit. Haa mudah kan? . 6 warna sambutan hangat! Setiap warna melambangkan personaliti korang. Ada maroon, dustypink, emerald, darkblue, royal blue, purple. Antara 6 korang suka yg mana? . POSTAGE BERMULA : 16-19 NOVEMBER . # JIKA BERMINAT, CEPAT2 WASAP ADMIN. STOK ADALAH TERHAD. JANGAN MENYESAL KALAU BAJU YG KORANG NAK DH SOLD OUT# 😄 . ❌No urgent order❌ . 🚫No fussy customer🚫 . sama2lah kita memudahkan urusan orang lain. InsyaAllah ,Allah akan mudahkan urusan kita😉 . Wasap untuk pertanyaan saiz dan order 👇 ========= 013.3683899 (link wasap ada di bio ⬆) ========= . #jubah #jubahmurahmalaysia #jubahdress #dresslabuh #dressmurah #promotion #bajumurah #sale #blouse #blousemurah #blouselonggar #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #muslimah #muslimahfashion #muslimahstyle #jubahcantik #blousecantik #barangmurah #astrooasis #jubahlonggar #daitv3 #tuniclabuh #tuniclonggar #bajukurung #bajukurungmurah #tvalhijrah #freepostage
RESTOCK 4 COLOR ‼️ SET TUNIC NAURAH . Blouse Saja RM56 SM // RM60 SS Set Palazo + Blouse RM93 SM // RM98 SS ................................... KEISTIMEWAAN TUNIC NAURAH ................................... . MATERIAL HIGH QUALITY SOFT COMO CREPE - Yang sangat cantik terletak bila digayakan dan iron less . 👉BREASTFEEDING vs WUDHUK FRIENDLY - Ini sangat menjadi keutamaan kepada ibu2 dan wanita muslimah...bukan sahaja senang berwudhuk kerana mudah selak sampai ke siku yang di tambah dengan aksesori butang . 👉POKET DISISI - Ini sangat penting lagi2 orang macam sis yang tak suka bawa handbag..senang ada poket...letak jer duit/kunci dalam poket . 👉WARNA HOT - Cakap pasal warna2 ni....macam nak beli je semua warna COZ warna dia sngt . 👉CUTTING A CUT - Bila pakai memang cantik terletak kerana bentuk cutting yang gojes,selesa dan akan tampak lebih yakin . 👉RIBEN KHAS UNTUK TAMPAK KURUS - Haa...jangan terkejut kalau sis qila kata uollss akan tampak lebih slim kerana memakai TUNIC NAURAH ni, betul sis...kerana riben ni bukan sahaja sebagai aksesori semata2 malahan boleh adjust untuk melonggarkan atau mengetatkan.. . 👉TUNIC NAURAH vs SET NAURAH - Lovers semua boleh memilih sama ada nak Tunic shaja ( baju saja ) atau Set naura ( skli dgn palzo uols ) . Size chart ➡ #SaizTunikNaurah . NO BOOKING. FIRST COME FIRST SERVE . # JIKA BERMINAT, CEPAT2 WASAP ADMIN. STOK ADALAH TERHAD. JANGAN MENYESAL KALAU BAJU YG KORANG NAK DH SOLD OUT# 😄 . ❌No urgent order❌ . 🚫No fussy customer🚫 . sama2lah kita memudahkan urusan orang lain. InsyaAllah ,Allah akan mudahkan urusan kita😉 . Wasap untuk pertanyaan saiz dan order 👇 ========= 013.3683899 (link wasap ada di bio ⬆) ========= . #jubah #jubahmurahmalaysia #jubahdress #dresslabuh #dressmurah #promotion #bajumurah #sale #blouse #blousemurah #blouselonggar #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #muslimah #muslimahfashion #muslimahstyle #jubahcantik #blousecantik #barangmurah #astrooasis #jubahlonggar #daitv3 #tuniclabuh #tuniclonggar #bajukurung #bajukurungmurah #tvalhijrah #freepostage
Siapa yang dah order Aubrey Blouse warna Rose Pink ni? Cantik kan warna ni... sweeeetttt je nampak! Ini adalah warna terbaru yang kita buat khas untuk PreOrder batch ke-5. Yang dah pernah beli Aubrey tu, boleh lah grab warna ni pulak k. Harga bermula dari RM69 sahaja sehelai. Murah sangat oiiii . Whatsapp 019 908 8452😘 whatsapp 019 908 8452😘 #CattleyaAireen #cattleyacouture #cattleyalista #cattleyashahalam #cattleyamoda #blousewanita #blousebigsize #blousesimple #blousecantik #blouse #blousemuslimah #blousemurah #blousemodern #blousekerja #blousebranded #blousepremium #blousepolos #blouseterkini #tunic #tunicdress #tuniccantik #tunicblouse #tunicmuslimah #tuniclabuh #tunicjumbo #tunicpremium #tunictop #cattleyacouture #CattleyaAubrey
❤️MARISSA SUIT❤️ ❤️SUIT HAJI & UMRAH❤️ . . ✔Material daripada como crepe ✔Longgar dan selesa utk dipakai.. ✔️Bf & Nursing Friendly ✔️Pinggang seluar full getah ✔Inovasi terbaru..bhg dalam seluar ada lipatan bergetah utk memudahkan pemakai ✔Ada 6 warna menarik . . Rm115 sm/Rm120 ss . . 📲019-7877168 📲019-7877168 📲019-7877168 #bajumurah #bajucantik #bajujalan #bajukerja #bajukelas #bajukelasmurah #suithajiumrah #suithaji #blousemurah #blousecantik #tunicmurah #tuniclabuh #tunicplain #bajunursing #blousesetmurah #blouseplain #blouselabuh #blousesuitlabuh #blousesuittrending #suitumrah #suitumrahhaji #blousesuitmurah #blousesuitmuslimah #blouseset #officewear #blousesuitcantik #blousesuit #blousesuitlabuh #blousesuitwudhufriendly #blousesuitdewasa
❤️MARISSA SUIT❤️ ❤️SUIT HAJI & UMRAH❤️ . . ✔Material daripada como crepe ✔Longgar dan selesa utk dipakai.. ✔️Bf & Nursing Friendly ✔️Pinggang seluar full getah ✔Inovasi terbaru..bhg dalam seluar ada lipatan bergetah utk memudahkan pemakai ✔Ada 6 warna menarik . . Rm115 sm/Rm120 ss . . 📲019-7877168 📲019-7877168 📲019-7877168 #bajumurah #bajucantik #bajujalan #bajukerja #bajukelas #bajukelasmurah #suithajiumrah #suithaji #blousemurah #blousecantik #tunicmurah #tuniclabuh #tunicplain #bajunursing #blousesetmurah #blouseplain #blouselabuh #blousesuitlabuh #blousesuittrending #suitumrah #suitumrahhaji #blousesuitmurah #blousesuitmuslimah #blouseset #officewear #blousesuitcantik #blousesuit #blousesuitlabuh #blousesuitwudhufriendly #blousesuitdewasa
❤️MARISSA SUIT❤️ ❤️SUIT HAJI & UMRAH❤️ . . ✔Material daripada como crepe ✔Longgar dan selesa utk dipakai.. ✔️Bf & Nursing Friendly ✔️Pinggang seluar full getah ✔Inovasi terbaru..bhg dalam seluar ada lipatan bergetah utk memudahkan pemakai ✔Ada 6 warna menarik . . Rm115 sm/Rm120 ss . . 📲019-7877168 📲019-7877168 📲019-7877168 #bajumurah #bajucantik #bajujalan #bajukerja #bajukelas #bajukelasmurah #suithajiumrah #suithaji #blousemurah #blousecantik #tunicmurah #tuniclabuh #tunicplain #bajunursing #blousesetmurah #blouseplain #blouselabuh #blousesuitlabuh #blousesuittrending #suitumrah #suitumrahhaji #blousesuitmurah #blousesuitmuslimah #blouseset #officewear #blousesuitcantik #blousesuit #blousesuitlabuh #blousesuitwudhufriendly #blousesuitdewasa
❤️MARISSA SUIT❤️ ❤️SUIT HAJI & UMRAH❤️ . . ✔Material daripada como crepe ✔Longgar dan selesa utk dipakai.. ✔️Bf & Nursing Friendly ✔️Pinggang seluar full getah ✔Inovasi terbaru..bhg dalam seluar ada lipatan bergetah utk memudahkan pemakai ✔Ada 6 warna menarik . . Rm115 sm/Rm120 ss . . 📲019-7877168 📲019-7877168 📲019-7877168 #bajumurah #bajucantik #bajujalan #bajukerja #bajukelas #bajukelasmurah #suithajiumrah #suithaji #blousemurah #blousecantik #tunicmurah #tuniclabuh #tunicplain #bajunursing #blousesetmurah #blouseplain #blouselabuh #blousesuitlabuh #blousesuittrending #suitumrah #suitumrahhaji #blousesuitmurah #blousesuitmuslimah #blouseset #officewear #blousesuitcantik #blousesuit #blousesuitlabuh #blousesuitwudhufriendly #blousesuitdewasa
❤️MARISSA SUIT❤️ ❤️SUIT HAJI & UMRAH❤️ . . ✔Material daripada como crepe ✔Longgar dan selesa utk dipakai.. ✔️Bf & Nursing Friendly ✔️Pinggang seluar full getah ✔Inovasi terbaru..bhg dalam seluar ada lipatan bergetah utk memudahkan pemakai ✔Ada 6 warna menarik . . Rm115 sm/Rm120 ss . . 📲019-7877168 📲019-7877168 📲019-7877168 #bajumurah #bajucantik #bajujalan #bajukerja #bajukelas #bajukelasmurah #suithajiumrah #suithaji #blousemurah #blousecantik #tunicmurah #tuniclabuh #tunicplain #bajunursing #blousesetmurah #blouseplain #blouselabuh #blousesuitlabuh #blousesuittrending #suitumrah #suitumrahhaji #blousesuitmurah #blousesuitmuslimah #blouseset #officewear #blousesuitcantik #blousesuit #blousesuitlabuh #blousesuitwudhufriendly #blousesuitdewasa
❤️MARISSA SUIT❤️ ❤️SUIT HAJI & UMRAH❤️ . . ✔Material daripada como crepe ✔Longgar dan selesa utk dipakai.. ✔️Bf & Nursing Friendly ✔️Pinggang seluar full getah ✔Inovasi terbaru..bhg dalam seluar ada lipatan bergetah utk memudahkan pemakai ✔Ada 6 warna menarik . . Rm115 sm/Rm120 ss . . 📲019-7877168 📲019-7877168 📲019-7877168 #bajumurah #bajucantik #bajujalan #bajukerja #bajukelas #bajukelasmurah #suithajiumrah #suithaji #blousemurah #blousecantik #tunicmurah #tuniclabuh #tunicplain #bajunursing #blousesetmurah #blouseplain #blouselabuh #blousesuitlabuh #blousesuittrending #suitumrah #suitumrahhaji #blousesuitmurah #blousesuitmuslimah #blouseset #officewear #blousesuitcantik #blousesuit #blousesuitlabuh #blousesuitwudhufriendly #blousesuitdewasa
❤️MARISSA SUIT❤️ ❤️SUIT HAJI & UMRAH❤️ . . ✔Material daripada como crepe ✔Longgar dan selesa utk dipakai.. ✔️Bf & Nursing Friendly ✔️Pinggang seluar full getah ✔Inovasi terbaru..bhg dalam seluar ada lipatan bergetah utk memudahkan pemakai ✔Ada 6 warna menarik . . Rm115 sm/Rm120 ss . . 📲019-7877168 📲019-7877168 📲019-7877168 #bajumurah #bajucantik #bajujalan #bajukerja #bajukelas #bajukelasmurah #suithajiumrah #suithaji #blousemurah #blousecantik #tunicmurah #tuniclabuh #tunicplain #bajunursing #blousesetmurah #blouseplain #blouselabuh #blousesuitlabuh #blousesuittrending #suitumrah #suitumrahhaji #blousesuitmurah #blousesuitmuslimah #blouseset #officewear #blousesuitcantik #blousesuit #blousesuitlabuh #blousesuitwudhufriendly #blousesuitdewasa
BLOUSE DALEYZA . . 💘Design simple dan minimalis, sesuai sangat untuk yang suka imej relaks dan santai. . 💘Material Luxury crepe berkualiti tinggi, tidak jarang, tidak melekap, tidak nipis . 💘 Potongan longgar dan labuh utk wanita muslimah . 💘 Zip di hadapan baju boleh dibuka, mudah menyusu . 💘Tangan cuff getah- mudah berwuduk, senang sgt nak sinsing ke siku . 💘Cutting Fishtail yang simple dan cantik-suweett sgt . 💘Ironless-zappp sekali ja hilang kedut . 💘Labuh menutupi punggung - tutup #punggunglebaq dengan baik . 💘Size bermula S hingga 3xl, akak gebus pon boleh bergaya tau👍🏻 . . Rm 90 sm/Rm 95 ss . . Jom whatsapp admin laju-laju😘 . . 📲019-7877168 📲019-7877168 📲019-7877168 #bajumurah #bajucantik #bajucantikmurah #blousemurah #blousecantik #blousekembang #blousefishtail #blousepastel #tuniclabuh #blousemuslimah #tunicmurah #bajufishtail #bajubridesmaidmurah #bajukenduri #bajukelas #bajujalanmurah #dropshipwanted #bajukerja #bajudinnermurah #bajucikgucikgu #officewear #blousetalimurah #bajukelas #bajujalan #bajukelasmurah #tunicpastel #blouseironless #blouselabuh #blousepastelmurah #blouseplain
BLOUSE DALEYZA . . 💘Design simple dan minimalis, sesuai sangat untuk yang suka imej relaks dan santai. . 💘Material Luxury crepe berkualiti tinggi, tidak jarang, tidak melekap, tidak nipis . 💘 Potongan longgar dan labuh utk wanita muslimah . 💘 Zip di hadapan baju boleh dibuka, mudah menyusu . 💘Tangan cuff getah- mudah berwuduk, senang sgt nak sinsing ke siku . 💘Cutting Fishtail yang simple dan cantik-suweett sgt . 💘Ironless-zappp sekali ja hilang kedut . 💘Labuh menutupi punggung - tutup #punggunglebaq dengan baik . 💘Size bermula S hingga 3xl, akak gebus pon boleh bergaya tau👍🏻 . . Rm 90 sm/Rm 95 ss . . Jom whatsapp admin laju-laju😘 . . 📲019-7877168 📲019-7877168 📲019-7877168 #bajumurah #bajucantik #bajucantikmurah #blousemurah #blousecantik #blousekembang #blousefishtail #blousepastel #tuniclabuh #blousemuslimah #tunicmurah #bajufishtail #bajubridesmaidmurah #bajukenduri #bajukelas #bajujalanmurah #dropshipwanted #bajukerja #bajudinnermurah #bajucikgucikgu #officewear #blousetalimurah #bajukelas #bajujalan #bajukelasmurah #tunicpastel #blouseironless #blouselabuh #blousepastelmurah #blouseplain
BLOUSE DALEYZA . . 💘Design simple dan minimalis, sesuai sangat untuk yang suka imej relaks dan santai. . 💘Material Luxury crepe berkualiti tinggi, tidak jarang, tidak melekap, tidak nipis . 💘 Potongan longgar dan labuh utk wanita muslimah . 💘 Zip di hadapan baju boleh dibuka, mudah menyusu . 💘Tangan cuff getah- mudah berwuduk, senang sgt nak sinsing ke siku . 💘Cutting Fishtail yang simple dan cantik-suweett sgt . 💘Ironless-zappp sekali ja hilang kedut . 💘Labuh menutupi punggung - tutup #punggunglebaq dengan baik . 💘Size bermula S hingga 3xl, akak gebus pon boleh bergaya tau👍🏻 . . Rm 90 sm/Rm 95 ss . . Jom whatsapp admin laju-laju😘 . . 📲019-7877168 📲019-7877168 📲019-7877168 #bajumurah #bajucantik #bajucantikmurah #blousemurah #blousecantik #blousekembang #blousefishtail #blousepastel #tuniclabuh #blousemuslimah #tunicmurah #bajufishtail #bajubridesmaidmurah #bajukenduri #bajukelas #bajujalanmurah #dropshipwanted #bajukerja #bajudinnermurah #bajucikgucikgu #officewear #blousetalimurah #bajukelas #bajujalan #bajukelasmurah #tunicpastel #blouseironless #blouselabuh #blousepastelmurah #blouseplain
BLOUSE DALEYZA . . 💘Design simple dan minimalis, sesuai sangat untuk yang suka imej relaks dan santai. . 💘Material Luxury crepe berkualiti tinggi, tidak jarang, tidak melekap, tidak nipis . 💘 Potongan longgar dan labuh utk wanita muslimah . 💘 Zip di hadapan baju boleh dibuka, mudah menyusu . 💘Tangan cuff getah- mudah berwuduk, senang sgt nak sinsing ke siku . 💘Cutting Fishtail yang simple dan cantik-suweett sgt . 💘Ironless-zappp sekali ja hilang kedut . 💘Labuh menutupi punggung - tutup #punggunglebaq dengan baik . 💘Size bermula S hingga 3xl, akak gebus pon boleh bergaya tau👍🏻 . . Rm 90 sm/Rm 95 ss . . Jom whatsapp admin laju-laju😘 . . 📲019-7877168 📲019-7877168 📲019-7877168 #bajumurah #bajucantik #bajucantikmurah #blousemurah #blousecantik #blousekembang #blousefishtail #blousepastel #tuniclabuh #blousemuslimah #tunicmurah #bajufishtail #bajubridesmaidmurah #bajukenduri #bajukelas #bajujalanmurah #dropshipwanted #bajukerja #bajudinnermurah #bajucikgucikgu #officewear #blousetalimurah #bajukelas #bajujalan #bajukelasmurah #tunicpastel #blouseironless #blouselabuh #blousepastelmurah #blouseplain
BLOUSE DALEYZA . . 💘Design simple dan minimalis, sesuai sangat untuk yang suka imej relaks dan santai. . 💘Material Luxury crepe berkualiti tinggi, tidak jarang, tidak melekap, tidak nipis . 💘 Potongan longgar dan labuh utk wanita muslimah . 💘 Zip di hadapan baju boleh dibuka, mudah menyusu . 💘Tangan cuff getah- mudah berwuduk, senang sgt nak sinsing ke siku . 💘Cutting Fishtail yang simple dan cantik-suweett sgt . 💘Ironless-zappp sekali ja hilang kedut . 💘Labuh menutupi punggung - tutup #punggunglebaq dengan baik . 💘Size bermula S hingga 3xl, akak gebus pon boleh bergaya tau👍🏻 . . Rm 90 sm/Rm 95 ss . . Jom whatsapp admin laju-laju😘 . . 📲019-7877168 📲019-7877168 📲019-7877168 #bajumurah #bajucantik #bajucantikmurah #blousemurah #blousecantik #blousekembang #blousefishtail #blousepastel #tuniclabuh #blousemuslimah #tunicmurah #bajufishtail #bajubridesmaidmurah #bajukenduri #bajukelas #bajujalanmurah #dropshipwanted #bajukerja #bajudinnermurah #bajucikgucikgu #officewear #blousetalimurah #bajukelas #bajujalan #bajukelasmurah #tunicpastel #blouseironless #blouselabuh #blousepastelmurah #blouseplain
BLOUSE DALEYZA . . 💘Design simple dan minimalis, sesuai sangat untuk yang suka imej relaks dan santai. . 💘Material Luxury crepe berkualiti tinggi, tidak jarang, tidak melekap, tidak nipis . 💘 Potongan longgar dan labuh utk wanita muslimah . 💘 Zip di hadapan baju boleh dibuka, mudah menyusu . 💘Tangan cuff getah- mudah berwuduk, senang sgt nak sinsing ke siku . 💘Cutting Fishtail yang simple dan cantik-suweett sgt . 💘Ironless-zappp sekali ja hilang kedut . 💘Labuh menutupi punggung - tutup #punggunglebaq dengan baik . 💘Size bermula S hingga 3xl, akak gebus pon boleh bergaya tau👍🏻 . . Rm 90 sm/Rm 95 ss . . Jom whatsapp admin laju-laju😘 . . 📲019-7877168 📲019-7877168 📲019-7877168 #bajumurah #bajucantik #bajucantikmurah #blousemurah #blousecantik #blousekembang #blousefishtail #blousepastel #tuniclabuh #blousemuslimah #tunicmurah #bajufishtail #bajubridesmaidmurah #bajukenduri #bajukelas #bajujalanmurah #dropshipwanted #bajukerja #bajudinnermurah #bajucikgucikgu #officewear #blousetalimurah #bajukelas #bajujalan #bajukelasmurah #tunicpastel #blouseironless #blouselabuh #blousepastelmurah #blouseplain
BLOUSE DALEYZA . . 💘Design simple dan minimalis, sesuai sangat untuk yang suka imej relaks dan santai. . 💘Material Luxury crepe berkualiti tinggi, tidak jarang, tidak melekap, tidak nipis . 💘 Potongan longgar dan labuh utk wanita muslimah . 💘 Zip di hadapan baju boleh dibuka, mudah menyusu . 💘Tangan cuff getah- mudah berwuduk, senang sgt nak sinsing ke siku . 💘Cutting Fishtail yang simple dan cantik-suweett sgt . 💘Ironless-zappp sekali ja hilang kedut . 💘Labuh menutupi punggung - tutup #punggunglebaq dengan baik . 💘Size bermula S hingga 3xl, akak gebus pon boleh bergaya tau👍🏻 . . Rm 90 sm/Rm 95 ss . . Jom whatsapp admin laju-laju😘 . . 📲019-7877168 📲019-7877168 📲019-7877168 #bajumurah #bajucantik #bajucantikmurah #blousemurah #blousecantik #blousekembang #blousefishtail #blousepastel #tuniclabuh #blousemuslimah #tunicmurah #bajufishtail #bajubridesmaidmurah #bajukenduri #bajukelas #bajujalanmurah #dropshipwanted #bajukerja #bajudinnermurah #bajucikgucikgu #officewear #blousetalimurah #bajukelas #bajujalan #bajukelasmurah #tunicpastel #blouseironless #blouselabuh #blousepastelmurah #blouseplain
BLOUSE DALEYZA . . 💘Design simple dan minimalis, sesuai sangat untuk yang suka imej relaks dan santai. . 💘Material Luxury crepe berkualiti tinggi, tidak jarang, tidak melekap, tidak nipis . 💘 Potongan longgar dan labuh utk wanita muslimah . 💘 Zip di hadapan baju boleh dibuka, mudah menyusu . 💘Tangan cuff getah- mudah berwuduk, senang sgt nak sinsing ke siku . 💘Cutting Fishtail yang simple dan cantik-suweett sgt . 💘Ironless-zappp sekali ja hilang kedut . 💘Labuh menutupi punggung - tutup #punggunglebaq dengan baik . 💘Size bermula S hingga 3xl, akak gebus pon boleh bergaya tau👍🏻 . . Rm 90 sm/Rm 95 ss . . Jom whatsapp admin laju-laju😘 . . 📲019-7877168 📲019-7877168 📲019-7877168 #bajumurah #bajucantik #bajucantikmurah #blousemurah #blousecantik #blousekembang #blousefishtail #blousepastel #tuniclabuh #blousemuslimah #tunicmurah #bajufishtail #bajubridesmaidmurah #bajukenduri #bajukelas #bajujalanmurah #dropshipwanted #bajukerja #bajudinnermurah #bajucikgucikgu #officewear #blousetalimurah #bajukelas #bajujalan #bajukelasmurah #tunicpastel #blouseironless #blouselabuh #blousepastelmurah #blouseplain
BLOUSE CALISYA . . 💘Material Luxury crepe berkualiti tinggi, tidak jarang, tidak melekap, tidak nipis . 💘 Potongan longgar dan labuh utk wanita muslimah . 💘 Zip di hadapan baju boleh dibuka, mudah menyusu . 💘Tangan dilengkapi zip mudah untuk berwuduk . 💘Design keliling border lebih tampak kemas- nampak santai dan stylo sesangat . 💘Ironless-zappp sekali ja hilang kedut . 💘Labuh menutupi punggung - tutup #punggunglebaq dengan baik . 💘Size bermula S hingga 3xl . . Rm90 sm/Rm95 ss . . Jom whatsapp admin laju-laju😘 . . 📲019-7877168 📲019-7877168 📲019-7877168 #bajumurah #bajucantik #bajucantikmurah #blousemurah #blousecantik #blousekembang #dropshipwanted #blousepastel #tuniclabuh #blousemuslimah #tunicmurah #blousepoket #bajubridesmaidmurah #bajukenduri #bajukelas #tunicpoket #bajujalanmurah #bajukerja #bajudinnermurah #bajucikgucikgu #officewear #tunicbutton #bajukelas #bajujalan #bajukelasmurah #tunicpastel #blouselayer #blouselabuh #blousepastelmurah #blouseplain
BLOUSE CALISYA . . 💘Material Luxury crepe berkualiti tinggi, tidak jarang, tidak melekap, tidak nipis . 💘 Potongan longgar dan labuh utk wanita muslimah . 💘 Zip di hadapan baju boleh dibuka, mudah menyusu . 💘Tangan dilengkapi zip mudah untuk berwuduk . 💘Design keliling border lebih tampak kemas- nampak santai dan stylo sesangat . 💘Ironless-zappp sekali ja hilang kedut . 💘Labuh menutupi punggung - tutup #punggunglebaq dengan baik . 💘Size bermula S hingga 3xl . . Rm90 sm/Rm95 ss . . Jom whatsapp admin laju-laju😘 . . 📲019-7877168 📲019-7877168 📲019-7877168 #bajumurah #bajucantik #bajucantikmurah #blousemurah #blousecantik #blousekembang #dropshipwanted #blousepastel #tuniclabuh #blousemuslimah #tunicmurah #blousepoket #bajubridesmaidmurah #bajukenduri #bajukelas #tunicpoket #bajujalanmurah #bajukerja #bajudinnermurah #bajucikgucikgu #officewear #tunicbutton #bajukelas #bajujalan #bajukelasmurah #tunicpastel #blouselayer #blouselabuh #blousepastelmurah #blouseplain
BLOUSE CALISYA . . 💘Material Luxury crepe berkualiti tinggi, tidak jarang, tidak melekap, tidak nipis . 💘 Potongan longgar dan labuh utk wanita muslimah . 💘 Zip di hadapan baju boleh dibuka, mudah menyusu . 💘Tangan dilengkapi zip mudah untuk berwuduk . 💘Design keliling border lebih tampak kemas- nampak santai dan stylo sesangat . 💘Ironless-zappp sekali ja hilang kedut . 💘Labuh menutupi punggung - tutup #punggunglebaq dengan baik . 💘Size bermula S hingga 3xl . . Rm90 sm/Rm95 ss . . Jom whatsapp admin laju-laju😘 . . 📲019-7877168 📲019-7877168 📲019-7877168 #bajumurah #bajucantik #bajucantikmurah #blousemurah #blousecantik #blousekembang #dropshipwanted #blousepastel #tuniclabuh #blousemuslimah #tunicmurah #blousepoket #bajubridesmaidmurah #bajukenduri #bajukelas #tunicpoket #bajujalanmurah #bajukerja #bajudinnermurah #bajucikgucikgu #officewear #tunicbutton #bajukelas #bajujalan #bajukelasmurah #tunicpastel #blouselayer #blouselabuh #blousepastelmurah #blouseplain
BLOUSE CALISYA . . 💘Material Luxury crepe berkualiti tinggi, tidak jarang, tidak melekap, tidak nipis . 💘 Potongan longgar dan labuh utk wanita muslimah . 💘 Zip di hadapan baju boleh dibuka, mudah menyusu . 💘Tangan dilengkapi zip mudah untuk berwuduk . 💘Design keliling border lebih tampak kemas- nampak santai dan stylo sesangat . 💘Ironless-zappp sekali ja hilang kedut . 💘Labuh menutupi punggung - tutup #punggunglebaq dengan baik . 💘Size bermula S hingga 3xl . . Rm90 sm/Rm95 ss . . Jom whatsapp admin laju-laju😘 . . 📲019-7877168 📲019-7877168 📲019-7877168 #bajumurah #bajucantik #bajucantikmurah #blousemurah #blousecantik #blousekembang #dropshipwanted #blousepastel #tuniclabuh #blousemuslimah #tunicmurah #blousepoket #bajubridesmaidmurah #bajukenduri #bajukelas #tunicpoket #bajujalanmurah #bajukerja #bajudinnermurah #bajucikgucikgu #officewear #tunicbutton #bajukelas #bajujalan #bajukelasmurah #tunicpastel #blouselayer #blouselabuh #blousepastelmurah #blouseplain
BLOUSE CALISYA . . 💘Material Luxury crepe berkualiti tinggi, tidak jarang, tidak melekap, tidak nipis . 💘 Potongan longgar dan labuh utk wanita muslimah . 💘 Zip di hadapan baju boleh dibuka, mudah menyusu . 💘Tangan dilengkapi zip mudah untuk berwuduk . 💘Design keliling border lebih tampak kemas- nampak santai dan stylo sesangat . 💘Ironless-zappp sekali ja hilang kedut . 💘Labuh menutupi punggung - tutup #punggunglebaq dengan baik . 💘Size bermula S hingga 3xl . . Rm90 sm/Rm95 ss . . Jom whatsapp admin laju-laju😘 . . 📲019-7877168 📲019-7877168 📲019-7877168 #bajumurah #bajucantik #bajucantikmurah #blousemurah #blousecantik #blousekembang #dropshipwanted #blousepastel #tuniclabuh #blousemuslimah #tunicmurah #blousepoket #bajubridesmaidmurah #bajukenduri #bajukelas #tunicpoket #bajujalanmurah #bajukerja #bajudinnermurah #bajucikgucikgu #officewear #tunicbutton #bajukelas #bajujalan #bajukelasmurah #tunicpastel #blouselayer #blouselabuh #blousepastelmurah #blouseplain
BLOUSE CALISYA . . 💘Material Luxury crepe berkualiti tinggi, tidak jarang, tidak melekap, tidak nipis . 💘 Potongan longgar dan labuh utk wanita muslimah . 💘 Zip di hadapan baju boleh dibuka, mudah menyusu . 💘Tangan dilengkapi zip mudah untuk berwuduk . 💘Design keliling border lebih tampak kemas- nampak santai dan stylo sesangat . 💘Ironless-zappp sekali ja hilang kedut . 💘Labuh menutupi punggung - tutup #punggunglebaq dengan baik . 💘Size bermula S hingga 3xl . . Rm90 sm/Rm95 ss . . Jom whatsapp admin laju-laju😘 . . 📲019-7877168 📲019-7877168 📲019-7877168 #bajumurah #bajucantik #bajucantikmurah #blousemurah #blousecantik #blousekembang #dropshipwanted #blousepastel #tuniclabuh #blousemuslimah #tunicmurah #blousepoket #bajubridesmaidmurah #bajukenduri #bajukelas #tunicpoket #bajujalanmurah #bajukerja #bajudinnermurah #bajucikgucikgu #officewear #tunicbutton #bajukelas #bajujalan #bajukelasmurah #tunicpastel #blouselayer #blouselabuh #blousepastelmurah #blouseplain
BLOUSE CALISYA . . 💘Material Luxury crepe berkualiti tinggi, tidak jarang, tidak melekap, tidak nipis . 💘 Potongan longgar dan labuh utk wanita muslimah . 💘 Zip di hadapan baju boleh dibuka, mudah menyusu . 💘Tangan dilengkapi zip mudah untuk berwuduk . 💘Design keliling border lebih tampak kemas- nampak santai dan stylo sesangat . 💘Ironless-zappp sekali ja hilang kedut . 💘Labuh menutupi punggung - tutup #punggunglebaq dengan baik . 💘Size bermula S hingga 3xl . . Rm90 sm/Rm95 ss . . Jom whatsapp admin laju-laju😘 . . 📲019-7877168 📲019-7877168 📲019-7877168 #bajumurah #bajucantik #bajucantikmurah #blousemurah #blousecantik #blousekembang #dropshipwanted #blousepastel #tuniclabuh #blousemuslimah #tunicmurah #blousepoket #bajubridesmaidmurah #bajukenduri #bajukelas #tunicpoket #bajujalanmurah #bajukerja #bajudinnermurah #bajucikgucikgu #officewear #tunicbutton #bajukelas #bajujalan #bajukelasmurah #tunicpastel #blouselayer #blouselabuh #blousepastelmurah #blouseplain
KHIMAR RAYYA Khimar Syar'i dengan Bahan Diamond Crepe, Dengan Aplikasi dua layer yang sangat manis Perpaduan Warna yang sangat manis membuat kaka tampil cantik Elegan IDR 79500 Member diskon 10% Reseller diskon 20% Sub Agen diskon 25% Agen diskon 30% GERAKAN CINTA ANAK YATIM setiap kakak belanja di tempat kami 1 pcs maka kaka telah mendonasikan 1000 untuk anak anak yatim Belanja Penuh Berkah Bersama Starku Butik Muslimah Info dan Order CS 1 0813 2987 2928 CS 2 0813 9355 1981 #muslimah #muslimahfashion #muslimahwear #niqabis #muslimahattire #muslimdress #abaya #handsockdalila #jubahmuslimahmalaysia #tuniclabuh #nursingandwudhukfriendly #tunictop #muslimah4u #akhwatbercadar #purdah #niqab #niqabstyle #niqabista #niqabyaman #akhwathijrah #handsockring #niqabindonesia #cadar #hijrahfisabilillah #remajadakwah #akhwatakhirzaman #yukberhijrah #akhwatmuslimah #wanitabercadar #muslimahmudamendunia
MAKLUMAT HARGA ISSABELLE BLOUSE . HARGA PROMOSI ( 12 - 18 NOVEMBER ) . ( Saiz S - XL ) Harga Jualan : RM 75 . ( Saiz 2XL ) Harga Jualan : RM 80 . . 📪FREE POSTAGES SM . . HARGA COMBO 3 PCS . Harga Jualan : RM210 . . ✅ HARGA UTK COMBO SAMA WALAUPUN MIX DGN SIZE 2XL . . ✅ HARGA SAH PADA BILA-BILA MASA WALAUPUN SETELAH TAMAT PROMOSI . ✅ HARGA FREE POS SM . . MAKLUMAT HARGA ISSABELLE BLOUSE SELEPAS PROMO . . ( Saiz S - XL ) Harga Jualan : RM 79 . ( Saiz 2XL ) Harga Jualan : RM 84 . . 📪FREE POSTAGES SM . . . WhatsApp "NAK ISSABELLE" ke 01116511608 WhatsApp "NAK ISSABELLE" ke 01116511608 WhatsApp "NAK ISSABELLE" ke 01116511608 . [WhatsApp link in bio] . . . #blouse #blousemuslimah #blousemurah #tuniclabuh #tunic #tunicmuslimah #jubahraya #ajimaura #terapiinstagram #jubahcantik #bajumuslimahsyarie
MAKLUMAT HARGA ISSABELLE BLOUSE . HARGA PROMOSI ( 12 - 18 NOVEMBER ) . ( Saiz S - XL ) Harga Jualan : RM 75 . ( Saiz 2XL ) Harga Jualan : RM 80 . . 📪FREE POSTAGES SM . . HARGA COMBO 3 PCS . Harga Jualan : RM210 . . ✅ HARGA UTK COMBO SAMA WALAUPUN MIX DGN SIZE 2XL . . ✅ HARGA SAH PADA BILA-BILA MASA WALAUPUN SETELAH TAMAT PROMOSI . ✅ HARGA FREE POS SM . . MAKLUMAT HARGA ISSABELLE BLOUSE SELEPAS PROMO . . ( Saiz S - XL ) Harga Jualan : RM 79 . ( Saiz 2XL ) Harga Jualan : RM 84 . . 📪FREE POSTAGES SM . . . WhatsApp "NAK ISSABELLE" ke 01116511608 WhatsApp "NAK ISSABELLE" ke 01116511608 WhatsApp "NAK ISSABELLE" ke 01116511608 . [WhatsApp link in bio] . . . #blouse #blousemuslimah #blousemurah #tuniclabuh #tunic #tunicmuslimah #jubahraya #ajimaura #terapiinstagram #jubahcantik #bajumuslimahsyarie
MAKLUMAT HARGA ISSABELLE BLOUSE . HARGA PROMOSI ( 12 - 18 NOVEMBER ) . ( Saiz S - XL ) Harga Jualan : RM 75 . ( Saiz 2XL ) Harga Jualan : RM 80 . . 📪FREE POSTAGES SM . . HARGA COMBO 3 PCS . Harga Jualan : RM210 . . ✅ HARGA UTK COMBO SAMA WALAUPUN MIX DGN SIZE 2XL . . ✅ HARGA SAH PADA BILA-BILA MASA WALAUPUN SETELAH TAMAT PROMOSI . ✅ HARGA FREE POS SM . . MAKLUMAT HARGA ISSABELLE BLOUSE SELEPAS PROMO . . ( Saiz S - XL ) Harga Jualan : RM 79 . ( Saiz 2XL ) Harga Jualan : RM 84 . . 📪FREE POSTAGES SM . . . WhatsApp "NAK ISSABELLE" ke 01116511608 WhatsApp "NAK ISSABELLE" ke 01116511608 WhatsApp "NAK ISSABELLE" ke 01116511608 . [WhatsApp link in bio] . . . #blouse #blousemuslimah #blousemurah #tuniclabuh #tunic #tunicmuslimah #jubahraya #ajimaura #terapiinstagram #jubahcantik #bajumuslimahsyarie
MAKLUMAT HARGA ISSABELLE BLOUSE . HARGA PROMOSI ( 12 - 18 NOVEMBER ) . ( Saiz S - XL ) Harga Jualan : RM 75 . ( Saiz 2XL ) Harga Jualan : RM 80 . . 📪FREE POSTAGES SM . . HARGA COMBO 3 PCS . Harga Jualan : RM210 . . ✅ HARGA UTK COMBO SAMA WALAUPUN MIX DGN SIZE 2XL . . ✅ HARGA SAH PADA BILA-BILA MASA WALAUPUN SETELAH TAMAT PROMOSI . ✅ HARGA FREE POS SM . . MAKLUMAT HARGA ISSABELLE BLOUSE SELEPAS PROMO . . ( Saiz S - XL ) Harga Jualan : RM 79 . ( Saiz 2XL ) Harga Jualan : RM 84 . . 📪FREE POSTAGES SM . . . WhatsApp "NAK ISSABELLE" ke 01116511608 WhatsApp "NAK ISSABELLE" ke 01116511608 WhatsApp "NAK ISSABELLE" ke 01116511608 . [WhatsApp link in bio] . . . #blouse #blousemuslimah #blousemurah #tuniclabuh #tunic #tunicmuslimah #jubahraya #ajimaura #terapiinstagram #jubahcantik #bajumuslimahsyarie
MAKLUMAT HARGA ISSABELLE BLOUSE . HARGA PROMOSI ( 12 - 18 NOVEMBER ) . ( Saiz S - XL ) Harga Jualan : RM 75 . ( Saiz 2XL ) Harga Jualan : RM 80 . . 📪FREE POSTAGES SM . . HARGA COMBO 3 PCS . Harga Jualan : RM210 . . ✅ HARGA UTK COMBO SAMA WALAUPUN MIX DGN SIZE 2XL . . ✅ HARGA SAH PADA BILA-BILA MASA WALAUPUN SETELAH TAMAT PROMOSI . ✅ HARGA FREE POS SM . . MAKLUMAT HARGA ISSABELLE BLOUSE SELEPAS PROMO . . ( Saiz S - XL ) Harga Jualan : RM 79 . ( Saiz 2XL ) Harga Jualan : RM 84 . . 📪FREE POSTAGES SM . . . WhatsApp "NAK ISSABELLE" ke 01116511608 WhatsApp "NAK ISSABELLE" ke 01116511608 WhatsApp "NAK ISSABELLE" ke 01116511608 . [WhatsApp link in bio] . . . #blouse #blousemuslimah #blousemurah #tuniclabuh #tunic #tunicmuslimah #jubahraya #ajimaura #terapiinstagram #jubahcantik #bajumuslimahsyarie
MAKLUMAT HARGA ISSABELLE BLOUSE . HARGA PROMOSI ( 12 - 18 NOVEMBER ) . ( Saiz S - XL ) Harga Jualan : RM 75 . ( Saiz 2XL ) Harga Jualan : RM 80 . . 📪FREE POSTAGES SM . . HARGA COMBO 3 PCS . Harga Jualan : RM210 . . ✅ HARGA UTK COMBO SAMA WALAUPUN MIX DGN SIZE 2XL . . ✅ HARGA SAH PADA BILA-BILA MASA WALAUPUN SETELAH TAMAT PROMOSI . ✅ HARGA FREE POS SM . . MAKLUMAT HARGA ISSABELLE BLOUSE SELEPAS PROMO . . ( Saiz S - XL ) Harga Jualan : RM 79 . ( Saiz 2XL ) Harga Jualan : RM 84 . . 📪FREE POSTAGES SM . . . WhatsApp "NAK ISSABELLE" ke 01116511608 WhatsApp "NAK ISSABELLE" ke 01116511608 WhatsApp "NAK ISSABELLE" ke 01116511608 . [WhatsApp link in bio] . . . #blouse #blousemuslimah #blousemurah #tuniclabuh #tunic #tunicmuslimah #jubahraya #ajimaura #terapiinstagram #jubahcantik #bajumuslimahsyarie
MAKLUMAT HARGA ISSABELLE BLOUSE . HARGA PROMOSI ( 12 - 18 NOVEMBER ) . ( Saiz S - XL ) Harga Jualan : RM 75 . ( Saiz 2XL ) Harga Jualan : RM 80 . . 📪FREE POSTAGES SM . . HARGA COMBO 3 PCS . Harga Jualan : RM210 . . ✅ HARGA UTK COMBO SAMA WALAUPUN MIX DGN SIZE 2XL . . ✅ HARGA SAH PADA BILA-BILA MASA WALAUPUN SETELAH TAMAT PROMOSI . ✅ HARGA FREE POS SM . . MAKLUMAT HARGA ISSABELLE BLOUSE SELEPAS PROMO . . ( Saiz S - XL ) Harga Jualan : RM 79 . ( Saiz 2XL ) Harga Jualan : RM 84 . . 📪FREE POSTAGES SM . . . WhatsApp "NAK ISSABELLE" ke 01116511608 WhatsApp "NAK ISSABELLE" ke 01116511608 WhatsApp "NAK ISSABELLE" ke 01116511608 . [WhatsApp link in bio] . . . #blouse #blousemuslimah #blousemurah #tuniclabuh #tunic #tunicmuslimah #jubahraya #ajimaura #terapiinstagram #jubahcantik #bajumuslimahsyarie
MAKLUMAT HARGA ISSABELLE BLOUSE . HARGA PROMOSI ( 12 - 18 NOVEMBER ) . ( Saiz S - XL ) Harga Jualan : RM 75 . ( Saiz 2XL ) Harga Jualan : RM 80 . . 📪FREE POSTAGES SM . . HARGA COMBO 3 PCS . Harga Jualan : RM210 . . ✅ HARGA UTK COMBO SAMA WALAUPUN MIX DGN SIZE 2XL . . ✅ HARGA SAH PADA BILA-BILA MASA WALAUPUN SETELAH TAMAT PROMOSI . ✅ HARGA FREE POS SM . . MAKLUMAT HARGA ISSABELLE BLOUSE SELEPAS PROMO . . ( Saiz S - XL ) Harga Jualan : RM 79 . ( Saiz 2XL ) Harga Jualan : RM 84 . . 📪FREE POSTAGES SM . . . WhatsApp "NAK ISSABELLE" ke 01116511608 WhatsApp "NAK ISSABELLE" ke 01116511608 WhatsApp "NAK ISSABELLE" ke 01116511608 . [WhatsApp link in bio] . . . #blouse #blousemuslimah #blousemurah #tuniclabuh #tunic #tunicmuslimah #jubahraya #ajimaura #terapiinstagram #jubahcantik #bajumuslimahsyarie
MAKLUMAT HARGA ISSABELLE BLOUSE . HARGA PROMOSI ( 12 - 18 NOVEMBER ) . ( Saiz S - XL ) Harga Jualan : RM 75 . ( Saiz 2XL ) Harga Jualan : RM 80 . . 📪FREE POSTAGES SM . . HARGA COMBO 3 PCS . Harga Jualan : RM210 . . ✅ HARGA UTK COMBO SAMA WALAUPUN MIX DGN SIZE 2XL . . ✅ HARGA SAH PADA BILA-BILA MASA WALAUPUN SETELAH TAMAT PROMOSI . ✅ HARGA FREE POS SM . . MAKLUMAT HARGA ISSABELLE BLOUSE SELEPAS PROMO . . ( Saiz S - XL ) Harga Jualan : RM 79 . ( Saiz 2XL ) Harga Jualan : RM 84 . . 📪FREE POSTAGES SM . . . WhatsApp "NAK ISSABELLE" ke 01116511608 WhatsApp "NAK ISSABELLE" ke 01116511608 WhatsApp "NAK ISSABELLE" ke 01116511608 . [WhatsApp link in bio] . . . #blouse #blousemuslimah #blousemurah #tuniclabuh #tunic #tunicmuslimah #jubahraya #ajimaura #terapiinstagram #jubahcantik #bajumuslimahsyarie
Siapa je tak suka jimat jimat ni? . . + Beli dua pasang boleh jimat RM18 + Jimat eletrik sebab baju tak payah gosok + Jimat masa sebab pantas bersiap + Jimat ongkos sebab boleh pakai dari anak dara sampai jadi mak dara + Travel friendly & Solat friendly . . Apa benda yang jimat jimat ni? Boleh refer gambar utk tips berjimat cara saya 🙈😚😛 . . #blousemommyfriendly #blousetakpayahgosok #blousetravel #blousesiapcepat #blousenursing #blouseloose #blousemuslimah #blousematernity #blouselabuh #blousejalanjalan #blousemosscrepe #blousemurah #blousecantik #blousemuslimah #tuniclabuh #tuniccantik #blousesimple #blousekosong #blousenursingfriendly #blousewudukfriendly
🦋SPECIAL PROMOTION🦋 . RM19 SAHAJA 🗣🗣 Tidak termasok postage Beli berjemaah, jimat postage 😘 Boleh pakai ramai2 . 📲014 6418669 Fatin Razi . . 🔹Code: 3646A 🦄Qeera Plain Blouse🦄 BLACK ONLY (warna lain RM29 exc postage) . Material: Fursan Spesso (Tebal, Senang Iron, Tak Panas, Tak Licin) Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46 . 🌟Tangan : Getah . . . #plussizemalaysia #plussizefashion #malaysiaplussize #bajuplussize #plussizemurah #bajukurungplussize #kurungplussize #kurungplussizemurah #kurungplussizemalaysia #bajuplussizecantik #bajukurungplussizemurah #bajurayaplussize #kurunglaceplussize #dressplussizemalaysia #fashionplussizeterkini #peplumplussize #bajubridesmaidplussize #kurungkedahplussize #blouseplusszie #blouseplussizemurah #kemejaplussize #tuniclabuh #tunicmuslimah #blouselabuh #blousemuslimah #fesyenmuslimah #fashionmuslimah #blousetunic #blousetuniclabuh
🦋SPECIAL PROMOTION🦋 . RM19 SAHAJA 🗣🗣 Tidak termasok postage Beli berjemaah, jimat postage 😘 Boleh pakai ramai2 . 📲014 6418669 Fatin Razi . . 🔹Code: 3646A 🦄Qeera Plain Blouse🦄 BLACK ONLY (warna lain RM29 exc postage) . Material: Fursan Spesso (Tebal, Senang Iron, Tak Panas, Tak Licin) Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46 . 🌟Tangan : Getah . . . #plussizemalaysia #plussizefashion #malaysiaplussize #bajuplussize #plussizemurah #bajukurungplussize #kurungplussize #kurungplussizemurah #kurungplussizemalaysia #bajuplussizecantik #bajukurungplussizemurah #bajurayaplussize #kurunglaceplussize #dressplussizemalaysia #fashionplussizeterkini #peplumplussize #bajubridesmaidplussize #kurungkedahplussize #blouseplusszie #blouseplussizemurah #kemejaplussize #tuniclabuh #tunicmuslimah #blouselabuh #blousemuslimah #fesyenmuslimah #fashionmuslimah #blousetunic #blousetuniclabuh
🦋SPECIAL PROMOTION🦋 . RM19 SAHAJA 🗣🗣 Tidak termasok postage Beli berjemaah, jimat postage 😘 Boleh pakai ramai2 . 📲014 6418669 Fatin Razi . . 🔹Code: 3646A 🦄Qeera Plain Blouse🦄 BLACK ONLY . Material: Fursan Spesso (Tebal, Senang Iron, Tak Panas, Tak Licin) Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46 . 🌟Tangan : Getah . . . #plussizemalaysia #plussizefashion #malaysiaplussize #bajuplussize #plussizemurah #bajukurungplussize #kurungplussize #kurungplussizemurah #kurungplussizemalaysia #bajuplussizecantik #bajukurungplussizemurah #bajurayaplussize #kurunglaceplussize #dressplussizemalaysia #fashionplussizeterkini #peplumplussize #bajubridesmaidplussize #kurungkedahplussize #blouseplusszie #blouseplussizemurah #kemejaplussize #tuniclabuh #tunicmuslimah #blouselabuh #blousemuslimah #fesyenmuslimah #fashionmuslimah #blousetunic #blousetuniclabuh
Happy Lunch Hour #AdoniAngles 😘 . Tunic Naurah in Dark Purple available stock 2XL, 3XL. Grab your own now. . Do whatsapp our Team Trendsetter Adonia or just click link on bio. . #TunicNaurah #BlouseMuslimah #BlouseLabuh #Tunic #BlouseLonggar #Muslimah #Muslimahwear #Blouse #TunicLabuh #MuslimahFashion #TunicLonggar #Garment #Blousesantai #FashionIslamic #LabuhLonggar #Malaysia #gegarvaganza2018 #gegarvaganza #BazarPaknil #Blousebekerjaya #BlouseLabuhMurah #BlouseMurah
BLOUSE REZKI . . 🌸MATERIAL Como crepe yang high premium quality yang kami pilih nie sangat selesa, sejuk dan plus ironless . 🌸MEASUREMENT Blouse R.E.Z.K.I ini kami keluarkan dengan 4 jenis saiz iaitu size S hingga lah size XL . 🌸NURSING & WUDUK FRIENDLY . 🌸POKET Mempunyai poket ditepi baju untuk memudahkan uolls menyimpan kunci atau purse . . Rm75 sm/Rm80 ss . . Jom whatsapp admin laju-laju😘 . . 📲019-7877168 📲019-7877168 📲019-7877168 #bajumurah #bajucantik #bajucantikmurah #blousemurah #blousecantik #blousekembang #dropshipwanted #blousepastel #tuniclabuh #blousemuslimah #tunicmurah #blousepoket #bajubridesmaidmurah #bajukenduri #bajukelas #tunicpoket #bajujalanmurah #bajukonvomurah #bajukerja #bajudinnermurah #bajucikgucikgu #officewear #tunicbutton #bajukelas #bajujalan #bajukelasmurah #tunicpastel #blouselayer #blouselabuh #blousepastelmurah #blouseplain
BLOUSE REZKI . . 🌸MATERIAL Como crepe yang high premium quality yang kami pilih nie sangat selesa, sejuk dan plus ironless . 🌸MEASUREMENT Blouse R.E.Z.K.I ini kami keluarkan dengan 4 jenis saiz iaitu size S hingga lah size XL . 🌸NURSING & WUDUK FRIENDLY . 🌸POKET Mempunyai poket ditepi baju untuk memudahkan uolls menyimpan kunci atau purse . . Rm75 sm/Rm80 ss . . Jom whatsapp admin laju-laju😘 . . 📲019-7877168 📲019-7877168 📲019-7877168 #bajumurah #bajucantik #bajucantikmurah #blousemurah #blousecantik #blousekembang #dropshipwanted #blousepastel #tuniclabuh #blousemuslimah #tunicmurah #blousepoket #bajubridesmaidmurah #bajukenduri #bajukelas #tunicpoket #bajujalanmurah #bajukonvomurah #bajukerja #bajudinnermurah #bajucikgucikgu #officewear #tunicbutton #bajukelas #bajujalan #bajukelasmurah #tunicpastel #blouselayer #blouselabuh #blousepastelmurah #blouseplain
BLOUSE REZKI . . 🌸MATERIAL Como crepe yang high premium quality yang kami pilih nie sangat selesa, sejuk dan plus ironless . 🌸MEASUREMENT Blouse R.E.Z.K.I ini kami keluarkan dengan 4 jenis saiz iaitu size S hingga lah size XL . 🌸NURSING & WUDUK FRIENDLY . 🌸POKET Mempunyai poket ditepi baju untuk memudahkan uolls menyimpan kunci atau purse . . Rm75 sm/Rm80 ss . . Jom whatsapp admin laju-laju😘 . . 📲019-7877168 📲019-7877168 📲019-7877168 #bajumurah #bajucantik #bajucantikmurah #blousemurah #blousecantik #blousekembang #dropshipwanted #blousepastel #tuniclabuh #blousemuslimah #tunicmurah #blousepoket #bajubridesmaidmurah #bajukenduri #bajukelas #tunicpoket #bajujalanmurah #bajukonvomurah #bajukerja #bajudinnermurah #bajucikgucikgu #officewear #tunicbutton #bajukelas #bajujalan #bajukelasmurah #tunicpastel #blouselayer #blouselabuh #blousepastelmurah #blouseplain
BLOUSE REZKI . . 🌸MATERIAL Como crepe yang high premium quality yang kami pilih nie sangat selesa, sejuk dan plus ironless . 🌸MEASUREMENT Blouse R.E.Z.K.I ini kami keluarkan dengan 4 jenis saiz iaitu size S hingga lah size XL . 🌸NURSING & WUDUK FRIENDLY . 🌸POKET Mempunyai poket ditepi baju untuk memudahkan uolls menyimpan kunci atau purse . . Rm75 sm/Rm80 ss . . Jom whatsapp admin laju-laju😘 . . 📲019-7877168 📲019-7877168 📲019-7877168 #bajumurah #bajucantik #bajucantikmurah #blousemurah #blousecantik #blousekembang #dropshipwanted #blousepastel #tuniclabuh #blousemuslimah #tunicmurah #blousepoket #bajubridesmaidmurah #bajukenduri #bajukelas #tunicpoket #bajujalanmurah #bajukonvomurah #bajukerja #bajudinnermurah #bajucikgucikgu #officewear #tunicbutton #bajukelas #bajujalan #bajukelasmurah #tunicpastel #blouselayer #blouselabuh #blousepastelmurah #blouseplain
BLOUSE REZKI . . 🌸MATERIAL Como crepe yang high premium quality yang kami pilih nie sangat selesa, sejuk dan plus ironless . 🌸MEASUREMENT Blouse R.E.Z.K.I ini kami keluarkan dengan 4 jenis saiz iaitu size S hingga lah size XL . 🌸NURSING & WUDUK FRIENDLY . 🌸POKET Mempunyai poket ditepi baju untuk memudahkan uolls menyimpan kunci atau purse . . Rm75 sm/Rm80 ss . . Jom whatsapp admin laju-laju😘 . . 📲019-7877168 📲019-7877168 📲019-7877168 #bajumurah #bajucantik #bajucantikmurah #blousemurah #blousecantik #blousekembang #dropshipwanted #blousepastel #tuniclabuh #blousemuslimah #tunicmurah #blousepoket #bajubridesmaidmurah #bajukenduri #bajukelas #tunicpoket #bajujalanmurah #bajukonvomurah #bajukerja #bajudinnermurah #bajucikgucikgu #officewear #tunicbutton #bajukelas #bajujalan #bajukelasmurah #tunicpastel #blouselayer #blouselabuh #blousepastelmurah #blouseplain
Baju kurung ni selalunya orang cakap untuk orang berusia. Tapi #KareenKebarong ni sesuai untuk semua tak kira usia. ☺️ Jangan lupa grab Kareen sebelum official release kita okay! 💓 — Kareen Kebarong: BABY BLUE Size: XS|S|M|L PROMOTION PRICE : Rm99 only . Model: Wearing Size XS . To order: • Whatsapp: 013-4846389 . #muslimahaifa #bazaarpaknil #bazaaronline #instashopmalaysia #bazaarmalaysia #shoppingonline #blouse #blouses #bisnesonline #niqabis #tunic #cikguseo #produkviral #lokalah #tshirtmurah #tuniclabuh #igshops #ledakbisnes #newcollection #blouselabuh #sayajual #blousecantik #blousemurahmalaysia #blousemuslimah #blousewanita #gengantiiron #terapiinstagram #assalamualaikum #cspscs
DESIGN BLOUSE EVERGREEN MARDINA SAFIYYA - ATELIA Telah dikeluarkan lebih 6,000 helai dan berjaya habis dalam masa 2 ke 3 bulan sahaja disebabkan oleh permintaan yang terlalu banyak. Blouse patuh syariah ini (tidak ketat, tidak jarang, tidak singkat) sesuai untuk anda yang gemar travel atau melakukan aktiviti santai. . ♥️Ciri Wajib - Mesra Wudhu' dan Penyusuan Bayi Atelia merupakan antara design terawal blouse keluaran kami dan sudah semestinya blouse ini juga tidak terlepas dari mendapat 'sentuhan' ciri wajib bagi kami. Mesra wudhu' dan juga mesra penyusuan bayi. Zip dibahagian lengan baju dan dada akan memudahkan kedua-dua proses diatas. . Untuk sebarang pertanyaan sila www.wasap.my/+60129459933/ATELIA . #sayajual #atelia #mardinasafiyyahijab #blouse #tunic #blousesejuk #blousemuslimah #blousenursingfriendly #longtunic #blousetunic #tuniclabuh #blouselabuh #fashionterkini2018 #fashionmuslimah #muslimahfashion #uiam #upm #um #uitm #cikgucikgi #cikgusekolah #bajudinner #workoutfit #bajukerja #bajukuliah #blouse
BERGO KHALIFAH Bergo Khalifah dengan Bahan Stela yang sangat adem, tebal tidak nerawang, sangat nyaman digunakan disetiap waktu dengan aplikasi serut belakang yang bisa dikencangkan dan bisa dikendorkan membuat kakak tampil cantik anggun sepanjang hari GERAKAN CINTA ANAK YATIM\ setiap anda belanja maka anda mendonasikan 1000 untuk anak anak yatim IDR 67500 Member Diskon 10% Reseller Diskon 20% Sub Agen Diskon 25% Agen Diskon 30% Info dan Order CS 1 0813 2987 2928 CS 2 0813 9355 1981 #islamindah #muslimahwear #niqabis #muslimahattire #muslimdress #abaya #handsockdalila #jubahmuslimahmalaysia #tuniclabuh #nursingandwudhukfriendly #tunictop #muslimah4u #akhwatbercadar #purdah #niqab #niqabstyle #niqabista #niqabyaman #akhwathijrah #handsockring #niqabindonesia #cadar #hijrahfisabilillah #akhwatakhirzaman #yukberhijrah #akhwatmuslimah #wanitabercadar #muslimahmudamendunia #muslimahbercadar #albummuslimah
BLOUSE ELSTILA . . 🌷 MATERIAL COMO CREPE 🌷CARDIGEN 2LAYER 🌷LOW MAINTENANCE NEEDED 🌷 JAHITAN YANG KEMAS 🌷 CUTTING A CUT 🌷 8 WARNA YANG MEMUKAU 🌷 SIZE S/M/L/XL/XXL 🌷 CUSTOM DESIGN & HARGA MAMPU MILIK . . Rm90 sm/Rm95 ss . . Jom whatsapp laju2👇👇👇 . . 📲019-7877168 📲019-7877168 📲019-7877168 #bajumurah #bajucantik #bajujalan #bajukerja #bajukelas #bajukelasmurah #blousecardigan #blousejacket #blousemurah #blousecantik #blousecardiganmurah #tuniclabuh #tunicplain #bajunursing #blousesetmurah #blouseplain #blouselabuh #blousesuitlabuh #blousesuittrending #suitumrah #dropshipwanted #cardigenmuslimah #blousesuitmuslimah #blouseset #officewear #blousesuitcantik #blousesuit #cardigenlabuh #cardigenmurah #blousesuitdewasa
BLOUSE ELSTILA . . 🌷 MATERIAL COMO CREPE 🌷CARDIGEN 2LAYER 🌷LOW MAINTENANCE NEEDED 🌷 JAHITAN YANG KEMAS 🌷 CUTTING A CUT 🌷 8 WARNA YANG MEMUKAU 🌷 SIZE S/M/L/XL/XXL 🌷 CUSTOM DESIGN & HARGA MAMPU MILIK . . Rm90 sm/Rm95 ss . . Jom whatsapp laju2👇👇👇 . . 📲019-7877168 📲019-7877168 📲019-7877168 #bajumurah #bajucantik #bajujalan #bajukerja #bajukelas #bajukelasmurah #blousecardigan #blousejacket #blousemurah #blousecantik #blousecardiganmurah #tuniclabuh #tunicplain #bajunursing #blousesetmurah #blouseplain #blouselabuh #blousesuitlabuh #blousesuittrending #suitumrah #dropshipwanted #cardigenmuslimah #blousesuitmuslimah #blouseset #officewear #blousesuitcantik #blousesuit #cardigenlabuh #cardigenmurah #blousesuitdewasa
BLOUSE ELSTILA . . 🌷 MATERIAL COMO CREPE 🌷CARDIGEN 2LAYER 🌷LOW MAINTENANCE NEEDED 🌷 JAHITAN YANG KEMAS 🌷 CUTTING A CUT 🌷 8 WARNA YANG MEMUKAU 🌷 SIZE S/M/L/XL/XXL 🌷 CUSTOM DESIGN & HARGA MAMPU MILIK . . Rm90 sm/Rm95 ss . . Jom whatsapp laju2👇👇👇 . . 📲019-7877168 📲019-7877168 📲019-7877168 #bajumurah #bajucantik #bajujalan #bajukerja #bajukelas #bajukelasmurah #blousecardigan #blousejacket #blousemurah #blousecantik #blousecardiganmurah #tuniclabuh #tunicplain #bajunursing #blousesetmurah #blouseplain #blouselabuh #blousesuitlabuh #blousesuittrending #suitumrah #dropshipwanted #cardigenmuslimah #blousesuitmuslimah #blouseset #officewear #blousesuitcantik #blousesuit #cardigenlabuh #cardigenmurah #blousesuitdewasa
BLOUSE ELSTILA . . 🌷 MATERIAL COMO CREPE 🌷CARDIGEN 2LAYER 🌷LOW MAINTENANCE NEEDED 🌷 JAHITAN YANG KEMAS 🌷 CUTTING A CUT 🌷 8 WARNA YANG MEMUKAU 🌷 SIZE S/M/L/XL/XXL 🌷 CUSTOM DESIGN & HARGA MAMPU MILIK . . Rm90 sm/Rm95 ss . . Jom whatsapp laju2👇👇👇 . . 📲019-7877168 📲019-7877168 📲019-7877168 #bajumurah #bajucantik #bajujalan #bajukerja #bajukelas #bajukelasmurah #blousecardigan #blousejacket #blousemurah #blousecantik #blousecardiganmurah #tuniclabuh #tunicplain #bajunursing #blousesetmurah #blouseplain #blouselabuh #blousesuitlabuh #blousesuittrending #suitumrah #dropshipwanted #cardigenmuslimah #blousesuitmuslimah #blouseset #officewear #blousesuitcantik #blousesuit #cardigenlabuh #cardigenmurah #blousesuitdewasa
next page →