#trueseller

13,648 posts

Loading...
Shee's secret perfume ✔minyak wangi budget pun tahan lama uolss. Lagi berpeluh lagi kuat bau dia. Memang berbaloi baloi. Muahh cikett 😘 👍rm39.00 👍rm12.00 📮8sm dan 10ss 🏡ready stock free penghantaran ke rumah 👌35ml dan 5ml 😊esok last harga rm39.00 yee. 🌹wangi sampai malam Www.wasap.my/01151998253 Www.wasap.my/0167764824 (mar89💗mie84) #sheessecretperfume #wangisampaimalam #trueseller #agentsahhq
Loading...
Alhamdulillah selepas dpt tindak bls HARUMNITA... cstmer mula jth hati dgn Harumnita... Hebt kan penangan HARUMNITA ni kan... Seronk bila cstmer dh jth cinta.... So dia pn oder lagi harumnita... Terma ksh sis kerana pcya kan produk AS LEGACY HARUMNITA 😘😘😘 #trueseller #alhamdulilah #agentASLAGECYberdaftar #gentelharumnita #awetmuda #ASBeauty #ASbeautyoriginal #ASBeautybyAliffSyukri
Nak beli baju trend murah style tapi tak tau kat mana ? . Series geng baju ni memang limited edition memang boekk susah nak cari kat luarr memang padu abishhhh kalau pakai baju ni memang perempuan lelaki suma pandang gerenti sbb hensem maa . . .Boss bagi hargaa murah sapa yg beli dulu seriesss👍 . Kenapa mesti beli kat @bajubarai ? . 🔥Baju boek 🔥Trending Malaysia 🔥Harga barai abishhh 🔥Kualiti cun melecun 🔥bajustyle abishhhhh 👍Sticker percuma Berminat boleh bah tekan di link bio whatsup😘☻ #kedaibaju #bajuonline #bajubarai #bajumurah #hargacun #fakepocket #trueseller #tshirt #gempak #bajubatch #cepatorder #tshirtboek #limitedediton #bajulawa #bajucantik #bajumurah #bajucantik #bajustyle #cantik #tshirtshop #igshop #bajuimport #bajucun #budakmotor #motorcycle #kering
Nak beli baju trend murah style tapi tak tau kat mana ? . Series geng baju ni memang limited edition memang boekk susah nak cari kat luarr memang padu abishhhh kalau pakai baju ni memang perempuan lelaki suma pandang gerenti sbb hensem maa . . .Boss bagi hargaa murah sapa yg beli dulu seriesss👍 . Kenapa mesti beli kat @bajubarai ? . 🔥Baju boek 🔥Trending Malaysia 🔥Harga barai abishhh 🔥Kualiti cun melecun 🔥bajustyle abishhhhh 👍Sticker percuma Berminat boleh bah tekan di link bio whatsup😘☻ #kedaibaju #bajuonline #bajubarai #bajumurah #hargacun #fakepocket #trueseller #tshirt #gempak #bajubatch #cepatorder #tshirtboek #limitedediton #bajulawa #bajucantik #bajumurah #bajucantik #bajustyle #cantik #tshirtshop #igshop #bajuimport #bajucun #budakmotor #motorcycle #kering
Nak beli baju trend murah style tapi tak tau kat mana ? . Series geng baju ni memang limited edition memang boekk susah nak cari kat luarr memang padu abishhhh kalau pakai baju ni memang perempuan lelaki suma pandang gerenti sbb hensem maa . . .Boss bagi hargaa murah sapa yg beli dulu seriesss👍 . Kenapa mesti beli kat @bajubarai ? . 🔥Baju boek 🔥Trending Malaysia 🔥Harga barai abishhh 🔥Kualiti cun melecun 🔥bajustyle abishhhhh 👍Sticker percuma Berminat boleh bah tekan di link bio whatsup😘☻ #kedaibaju #bajuonline #bajubarai #bajumurah #hargacun #fakepocket #trueseller #tshirt #gempak #bajubatch #cepatorder #tshirtboek #limitedediton #bajulawa #bajucantik #bajumurah #bajucantik #bajustyle #cantik #tshirtshop #igshop #bajuimport #bajucun #budakmotor #motorcycle #kering
Nak beli baju trend murah style tapi tak tau kat mana ? . Series geng baju ni memang limited edition memang boekk susah nak cari kat luarr memang padu abishhhh kalau pakai baju ni memang perempuan lelaki suma pandang gerenti sbb hensem maa . . .Boss bagi hargaa murah sapa yg beli dulu seriesss👍 . Kenapa mesti beli kat @bajubarai ? . 🔥Baju boek 🔥Trending Malaysia 🔥Harga barai abishhh 🔥Kualiti cun melecun 🔥bajustyle abishhhhh 👍Sticker percuma Berminat boleh bah tekan di link bio whatsup😘☻ #kedaibaju #bajuonline #bajubarai #bajumurah #hargacun #fakepocket #trueseller #tshirt #gempak #bajubatch #cepatorder #tshirtboek #limitedediton #bajulawa #bajucantik #bajumurah #bajucantik #bajustyle #cantik #tshirtshop #igshop #bajuimport #bajucun #budakmotor #motorcycle #kering
Nak beli baju trend murah style tapi tak tau kat mana ? . Series geng baju ni memang limited edition memang boekk susah nak cari kat luarr memang padu abishhhh kalau pakai baju ni memang perempuan lelaki suma pandang gerenti sbb hensem maa . . .Boss bagi hargaa murah sapa yg beli dulu seriesss👍 . Kenapa mesti beli kat @bajubarai ? . 🔥Baju boek 🔥Trending Malaysia 🔥Harga barai abishhh 🔥Kualiti cun melecun 🔥bajustyle abishhhhh 👍Sticker percuma Berminat boleh bah tekan di link bio whatsup😘☻ #kedaibaju #bajuonline #bajubarai #bajumurah #hargacun #fakepocket #trueseller #tshirt #gempak #bajubatch #cepatorder #tshirtboek #limitedediton #bajulawa #bajucantik #bajumurah #bajucantik #bajustyle #cantik #tshirtshop #igshop #bajuimport #bajucun #budakmotor #motorcycle #kering
Nak beli baju trend murah style tapi tak tau kat mana ? . Series geng baju ni memang limited edition memang boekk susah nak cari kat luarr memang padu abishhhh kalau pakai baju ni memang perempuan lelaki suma pandang gerenti sbb hensem maa . . .Boss bagi hargaa murah sapa yg beli dulu seriesss👍 . Kenapa mesti beli kat @bajubarai ? . 🔥Baju boek 🔥Trending Malaysia 🔥Harga barai abishhh 🔥Kualiti cun melecun 🔥bajustyle abishhhhh 👍Sticker percuma Berminat boleh bah tekan di link bio whatsup😘☻ #kedaibaju #bajuonline #bajubarai #bajumurah #hargacun #fakepocket #trueseller #tshirt #gempak #bajubatch #cepatorder #tshirtboek #limitedediton #bajulawa #bajucantik #bajumurah #bajucantik #bajustyle #cantik #tshirtshop #igshop #bajuimport #bajucun #budakmotor #motorcycle #kering
FILA GRED AAA . Mesti nak kan kasut murah gilerr ?? .... Kat sini banyak jeniss banyak style hipster raver semua ada memang cun laa 👍 Kalau pakai ni series nampak cam budak budak keyelllll 🔥🔥🔥🔥 .. Meh sini cepat grabb @bajubarai aadmin bagi harga runtuh untuk korang gerenti tak caya 🔥Kain baiikkkkk 🔥Banyak jenissss 🔥Gilerrr murahhh. . . . #kedaibaju #bajuonline #bajubarai #bajumurah #hargacun #fakepocket #trueseller #tshirt #gempak #bajubatch #cepatorder #tshirtboek #limitedediton #bajulawa #bajucantik #bajumurah #bajucantik #bajustyle #cantik #tshirtshop #igshop #bajuimport #bajucun #topeng #mask #hipster #kasutmurah #kasut
NIKEEE GREDD AAA . Mesti nak kan kasut murah gilerr ?? .... Kat sini banyak jeniss banyak style hipster raver semua ada memang cun laa 👍 Kalau pakai ni series nampak cam budak budak keyelllll 🔥🔥🔥🔥 .. Meh sini cepat grabb @bajubarai aadmin bagi harga runtuh untuk korang gerenti tak caya 🔥Kain baiikkkkk 🔥Banyak jenissss 🔥Gilerrr murahhh. . . . #kedaibaju #bajuonline #bajubarai #bajumurah #hargacun #fakepocket #trueseller #tshirt #gempak #bajubatch #cepatorder #tshirtboek #limitedediton #bajulawa #bajucantik #bajumurah #bajucantik #bajustyle #cantik #tshirtshop #igshop #bajuimport #bajucun #topeng #mask #hipster #kasutmurah #kasut
FILA BARU GRED AAA . Mesti nak kan kasut murah gilerr ?? .... Kat sini banyak jeniss banyak style hipster raver semua ada memang cun laa 👍 Kalau pakai ni series nampak cam budak budak keyelllll 🔥🔥🔥🔥 .. Meh sini cepat grabb @bajubarai aadmin bagi harga runtuh untuk korang gerenti tak caya 🔥Kain baiikkkkk 🔥Banyak jenissss 🔥Gilerrr murahhh. . . . #kedaibaju #bajuonline #bajubarai #bajumurah #hargacun #fakepocket #trueseller #tshirt #gempak #bajubatch #cepatorder #tshirtboek #limitedediton #bajulawa #bajucantik #bajumurah #bajucantik #bajustyle #cantik #tshirtshop #igshop #bajuimport #bajucun #topeng #mask #hipster #kasutmurah #kasut
Mesti dah penat kan nak cari baju murah lepastu cun melecunn lagi ii tee couplee. Admin pon lagi satu nak bagi harga murahh ni sbb terhadd skitt pikir cepat nak ke tanak . Utk suami yg penat nak cari couple tee murahh ii boleh laaa mai singgah page kami harga mmng berbaloii payah kalau nak cri harga mcm ni . Jadii korang semuaa boleh dm admin sekrang sbb couple tee ni murah giler gilerr . MEH BOLEH TEKAN KAT LINK WASUP UTK LEBIH DETAILS YEE PASANGAN II COUPLEE LAGI SATU KORANG TAG LA BAE KORANG LEPASTU SUH DIA BELI TAK KE BTUL TU HAHAHAH😂🙃✌🖒❤ . 🔥Baju boek 🔥Trending Malaysia 🔥Harga barai abishhh 🔥Kualiti cun melecun 🔥bajustyle abishhhhh 👍Sticker percuma 🔥Boleh tulis nama Berminat boleh bah tekan di link bio whatsup😘☻ #kedaibaju #bajuonline #bajubarai #bajumurah #hargacun #fakepocket #trueseller #tshirt #gempak #bajubatch #cepatorder #tshirtboek #limitedediton #bajulawa #bajucantik #bajumurah #bajucantik #bajustyle #cantik #tshirtshop #igshop #bajuimport #bajucun #coupletee
Mesti dah penat kan nak cari baju murah lepastu cun melecunn lagi ii tee couplee. Admin pon lagi satu nak bagi harga murahh ni sbb terhadd skitt pikir cepat nak ke tanak . Utk suami yg penat nak cari couple tee murahh ii boleh laaa mai singgah page kami harga mmng berbaloii payah kalau nak cri harga mcm ni . Jadii korang semuaa boleh dm admin sekrang sbb couple tee ni murah giler gilerr . MEH BOLEH TEKAN KAT LINK WASUP UTK LEBIH DETAILS YEE PASANGAN II COUPLEE LAGI SATU KORANG TAG LA BAE KORANG LEPASTU SUH DIA BELI TAK KE BTUL TU HAHAHAH😂🙃✌🖒❤ . 🔥Baju boek 🔥Trending Malaysia 🔥Harga barai abishhh 🔥Kualiti cun melecun 🔥bajustyle abishhhhh 👍Sticker percuma 🔥Boleh tulis nama Berminat boleh bah tekan di link bio whatsup😘☻ #kedaibaju #bajuonline #bajubarai #bajumurah #hargacun #fakepocket #trueseller #tshirt #gempak #bajubatch #cepatorder #tshirtboek #limitedediton #bajulawa #bajucantik #bajumurah #bajucantik #bajustyle #cantik #tshirtshop #igshop #bajuimport #bajucun #coupletee
Mesti dah penat kan nak cari baju murah lepastu cun melecunn lagi ii tee couplee. Admin pon lagi satu nak bagi harga murahh ni sbb terhadd skitt pikir cepat nak ke tanak . Utk suami yg penat nak cari couple tee murahh ii boleh laaa mai singgah page kami harga mmng berbaloii payah kalau nak cri harga mcm ni . Jadii korang semuaa boleh dm admin sekrang sbb couple tee ni murah giler gilerr . MEH BOLEH TEKAN KAT LINK WASUP UTK LEBIH DETAILS YEE PASANGAN II COUPLEE LAGI SATU KORANG TAG LA BAE KORANG LEPASTU SUH DIA BELI TAK KE BTUL TU HAHAHAH😂🙃✌🖒❤ . 🔥Baju boek 🔥Trending Malaysia 🔥Harga barai abishhh 🔥Kualiti cun melecun 🔥bajustyle abishhhhh 👍Sticker percuma 🔥Boleh tulis nama Berminat boleh bah tekan di link bio whatsup😘☻ #kedaibaju #bajuonline #bajubarai #bajumurah #hargacun #fakepocket #trueseller #tshirt #gempak #bajubatch #cepatorder #tshirtboek #limitedediton #bajulawa #bajucantik #bajumurah #bajucantik #bajustyle #cantik #tshirtshop #igshop #bajuimport #bajucun #coupletee
Travel pack series 24k gold 😍anda melompat lompat bila beli sesuatu yg coverage dia meletopsss abis.. Uishh baguihhh lahhh product ni.. Uisshh recomended sangat nii.. Walhal skin anda akan lebih #melarat selepas tu.. Anda #sedar tak ni? Once anda remove.. Anda boleh menangis tengok skin anda.. Nak tanya lah Jugak kan.. Rasa rasa berbaloi ke habis beratus beribu dgn hanya #menutup ?.. Kenapa tak nak #merawat dulu.. Dan yg paling best anda tak perlu menutup cela lagi.. Keyakinan pun lebih tinggi 😍 💗jom Biar team kami bantu anda💗 👍rm150sm dan rm155ss Www.wasap.my/01151998253 (mar89) 😊free gift #naturalismovebeautiful #naturalproduk #luluskkm #settrialtravelpack #series24kgold #trueseller #teamaredah
Shee's secret perfume 💗satu bilik bau perfume ferragamo. #wangisampaimalam .. Tengah promosi kaw kaw tahu. 👍rm39.00 👍rm12.00 📮8sm dan rm10ss 🏡ready stock free penghantaran ke rumah ✔35ml dan 5ml 💋wangi sampai malam Www.wasap.my/01151998253 Www.wasap.my/0167764821 (mar89💗mie84) #sheessecretperfume #perfumeberkualiti #testimoni #setandingori #longlasting #agentsahhq #trueseller
Kek coklat moist mass-issneun 💗Hai hujung minggu kan.. Mari singgah order kek budget akak mar ye..masih banyak lagi kek tak bertuan..kalu tengah mencari kek budget sedap.. Akak mar ada jual.. Try tengok feedback love akak mar.. Bukan satu bekas tahu.. Berbekas bekas Dia order.. Komen Dia tentu lah sedap.segeralah wasap akak mar yee. 👍rm4.00 🍭open order Isnin hingga jumaat 🍭free penghantaran ke rumah sabtu atau ahad 💗sq250(bekas) 😉pasti Terangkat kening Www.wasap.my/01151998253 (mar89) #kekbudget #kekcoklatmoist #keksedap #kekmelaka #trueseller #Freehantar
Kek coklat moist mass-issneun 🍫Tara Tara feedback customer datang lagi.. Customer Suka topping yg atas tu.. Alhamdulilah..akak mar Masih beri onn kedai kek lagi nie.. Sebab nak cukup kan 10bekas..cepat Cepat wasap kalu teringin nak rasai sedapnya kek kak Mar. 👍rm4.00 🍭open order Isnin hingga jumaat 🍭free penghantaran ke rumah sabtu atau ahad 💗sq250(bekas) Www.wasap.my/01151998253 (mar89) #kekmoist #kekmelaka #pastiterangkatkening #trueseller
Travel pack queenofmagic ✔this is true.. Tambah tambah kalau menggunakan bahan alami.. Memang kena konsisten dan Sabar.. Bukan pakai 1 set dah aspek Cun cam pajura.. Adudududu.. Jenuh gitu.. Ehehe yg penting routine skincare kena dititik beratkan.. Bukan dok make up saja.. Bila bermake up Orang dah tak cam awok sapoo.. Payah gitu.. Biar syantik secara natural lagi kebabom😍 👍rm150sm dan rm155ss Www.wasap.my/01151998253 (mar89) #queenofmagic #naturalproduk #kamisebarkankebaikan #kamisebarkanmanfaat #luluskkm #teamaredah #trueseller #freegift
Kek coklat moist mass-issneun 😊Hai pagi korang.. Tercari cari kek yg budget dan sedap ke tuu..kalu tengah mencari tuu.. Mari singgah sini.. Akak mar penjual kek jugak.. Sangat budget.. Sesuai semua peringkat umur.. Harga jangan ragu jangan bimbag sangat murah..beli bebanyak boleh makan berkali Kali tahu. Psst Hari nie terakhir masukkan nama.. Esok atau lusa Akk dah cod kek tahu. 👍rm4 sahaja 🍭open order Isnin hingga jumaat 🍭sabtu atau ahad hantar free penghantaran ke rumah 💗sq250(bekas) 😉pasti terangkat kening Www.wasap.my/01151998253 (mar89) #keksedap #kekmoist #kekmelaka #trueseller #pastiterangkatkening
Assalamualaikum selamat pagi... Semoga kita sentiasa dimurahkan rezki dn siht selalu... Salam Jumaat.. 😘😘 #trueseller #agentASLAGECYberdaftar #ASBEAUTY #ASBEAUTYORIGINAL #ASBEAUTYBYALIFFSYUKRI #gentelharumnita #bizzyboddy #Eczema #mandianbidaraaura7herba
Terimakasih yg sudah percaya dan belanja sama kami.. semoga di beri tambahan rezeki sama Allah..amiin #testimoni #trueseller #sellerbatam #secondoutdoorgear #jualbelialatgunung #secondsingapore
Kek coklat moist mass-issneun 😊hurm sedap kan kalu open Peti ais ada kek didalam nya.. Asyik btul mengunyah Betul tak..kalu nak kek yg budget boleh hantar sampai ke rumah.. Akak mar ada..jom beli sebekas dua bekas.. Pasti nak beli lagi.. Sebab apa.. Sebab sedap.. Dan harga murah sangat.. Limited 10bekas je..tekan link wasap Cepat yee. 👍rm4 sahaja 🍭open order Isnin hingga jumaat 🍭free penghantaran ke rumah sabtu atau ahad 💗sq250(bekas) 😉pasti terangkat kening Www.wasap.my/01151998253 (mar89) #kekbudget #kekmoistsedap #trueseller #freedelivery #6bekaslagi
Shee's secret perfume 💗senarai perfume Bagi 35ml punya.. Pilih yg mana Suka.. Semua nya wangi tahu.. Promosi Masih ada lagi. 👍rm39 👍rm12 📮8sm dan 10ss 🏡ready stock free penghantaran ke rumah 🌹35ml dan 5ml Www.wasap.my/01151998253 Www.wasap.my/0167764821 (mar89💗mie84) #sheessecretperfume #wangisampaimalam #setandingori #longlasting #agentsahh #trueseller
WAWA SERUM FOUNDATION 🌸 100% sesuai dengan tona kulit wanita asia 🌸 Ringan dipakai 🌸 Tidak berminyak 🌸 Matte to Glow Texture 🌸 Bau perfume chanel chance 🌸 Merawat kulit kerana ada kandungan pearl powder, argireline, vitamin c, argan oil, marula oil dan bee venom 🌸 Size 20ml .. #teamndlegacy #wawafoundation #wawalipmatte #wawaliptreatment #wawacosmetics #wawacosmeticshq #sayajual #trueseller #pinknatural #bibircantik #dropship #dropshipwanted #wawacosmetics #wawazainal #dropshipdiperlukan
WAWA SERUM FOUNDATION 🌸 100% sesuai dengan tona kulit wanita asia 🌸 Ringan dipakai 🌸 Tidak berminyak 🌸 Matte to Glow Texture 🌸 Bau perfume chanel chance 🌸 Merawat kulit kerana ada kandungan pearl powder, argireline, vitamin c, argan oil, marula oil dan bee venom 🌸 Size 20ml .. #teamndlegacy #wawafoundation #wawalipmatte #wawaliptreatment #wawacosmetics #wawacosmeticshq #sayajual #trueseller #pinknatural #bibircantik #dropship #dropshipwanted #wawacosmetics #wawazainal #dropshipdiperlukan
WAWA SERUM FOUNDATION 🌸 100% sesuai dengan tona kulit wanita asia 🌸 Ringan dipakai 🌸 Tidak berminyak 🌸 Matte to Glow Texture 🌸 Bau perfume chanel chance 🌸 Merawat kulit kerana ada kandungan pearl powder, argireline, vitamin c, argan oil, marula oil dan bee venom 🌸 Size 20ml .. #teamndlegacy #wawafoundation #wawalipmatte #wawaliptreatment #wawacosmetics #wawacosmeticshq #sayajual #trueseller #pinknatural #bibircantik #dropship #dropshipwanted #wawacosmetics #wawazainal #dropshipdiperlukan
Alhamdulillah rezki lagi dtg... 1pcs harumnita sis ni oder.. Syukur sgt2... Kita bgi free gift cekpoh wangi... Thnk sudi bli sis... #trueseller #alhamdulilah #AGENTASLAGECYBERDAFTAR #gentelharumnita #awetmuda #ASBeauty #ASbeautyoriginal #ASBeautybyAliffSyukri
Cstmer oder HARUMNITA 3sekali.. Alhamdulilah rezki dtg... Siap dpt free gift kita bgi ye... #trueseller #alhamdulilah #agentASberdaftar #ASBeauty #ASbeautyoriginal #ASBeautybyAliffSyukri #gentelharumnita #awetmuda
Bismilahhirohmannirohhim asslammualaikom SELAMAT PAGI SEMUA ... Semoga urusan kita hari ni dan hari seterusnya dipermudahkan agar tiada hlgan yang akan mendatang... #trueseller #agentASLAGECYberdaftar #ASBEAUTY #ASBEAUTYORIGINAL #ASBEAUTYBYALIFFSYUKRI #gentelharumnita #bizzyboddy #Eczema #mandianbidaraaura7herba
Kek coklat moist mass-issneun 😉slot Masih lum penuh lagi.. Sapa teringin nak rasa kek budget akak mar.. Sila Tekan wasap ngan segera.. #petangmakankek 👍rm4 sahaja 🍭open order Isnin hingga jumaat 🍭free penghantaran ke rumah sabtu atau ahad 🍫sq250(bekas) 😉pasti terangkat kening Www.wasap.my/01151998253 (mar89) #kekmelaka #toppingcoklatdelicious #kekmoistsangat #trueseller
Penat setiap kali makan je kene touch up lipstick? 😭 .. Akhirnyaaa! Skrg tak perlu lagi nak touch up lepas makan dah. #wawacosmetics dah keluarkan lipmatte pertama yg: ✅ MAKAN PROOF ✅ MINUM PROOF . Lepas ni bila minum je takde lah melekat kat cawan atau straw 😍 Tak perlu nak lap-lap cawan tu hehe 🙈 .. #wawalipmatte ada 11 warna yg memukau kalbu dgn bau cookies yg yummy! .. #teamndlegacy #wawalipmatte #wawaliptreatment #wawacosmetics #wawacosmeticshq #sayajual #trueseller #pinknatural #bibircantik #dropship #dropshipwanted #wawacosmetics #wawazainal #dropshipdiperlukan
Penat setiap kali makan je kene touch up lipstick? 😭 .. Akhirnyaaa! Skrg tak perlu lagi nak touch up lepas makan dah. #wawacosmetics dah keluarkan lipmatte pertama yg: ✅ MAKAN PROOF ✅ MINUM PROOF . Lepas ni bila minum je takde lah melekat kat cawan atau straw 😍 Tak perlu nak lap-lap cawan tu hehe 🙈 .. #wawalipmatte ada 11 warna yg memukau kalbu dgn bau cookies yg yummy! .. #teamndlegacy #wawalipmatte #wawaliptreatment #wawacosmetics #wawacosmeticshq #sayajual #trueseller #pinknatural #bibircantik #dropship #dropshipwanted #wawacosmetics #wawazainal #dropshipdiperlukan
Penat setiap kali makan je kene touch up lipstick? 😭 .. Akhirnyaaa! Skrg tak perlu lagi nak touch up lepas makan dah. #wawacosmetics dah keluarkan lipmatte pertama yg: ✅ MAKAN PROOF ✅ MINUM PROOF . Lepas ni bila minum je takde lah melekat kat cawan atau straw 😍 Tak perlu nak lap-lap cawan tu hehe 🙈 .. #wawalipmatte ada 11 warna yg memukau kalbu dgn bau cookies yg yummy! .. #teamndlegacy #wawalipmatte #wawaliptreatment #wawacosmetics #wawacosmeticshq #sayajual #trueseller #pinknatural #bibircantik #dropship #dropshipwanted #wawacosmetics #wawazainal #dropshipdiperlukan
#wawaliptreatment dgn chocolate flavour with green tea extract,argan oil,vitamin E ,& shea butter sgt bagus utk merawat bibir anda . 💋sesuai utk bibir merekah , menggelupas & kering 💋sesuai utk bibir gelap/perokok 💋bibir akan menjadi pink naturally 💋sesuai utk lelaki & perempuan serta kanak2 berusia 3 tahun ke atas 💋boleh di jadikan blusher. Pipi akan jd pink natural 💋with SPF 15 utk melindungi bibir dari sinaran UV . #teamndlegacy #wawaliptreatment #wawacosmetics #wawacosmeticshq #sayajual #trueseller #pinknatural #bibircantik #dropship #dropshipwanted #wawacosmetics #wawazainal #dropshipdiperlukan
#wawaliptreatment dgn chocolate flavour with green tea extract,argan oil,vitamin E ,& shea butter sgt bagus utk merawat bibir anda . 💋sesuai utk bibir merekah , menggelupas & kering 💋sesuai utk bibir gelap/perokok 💋bibir akan menjadi pink naturally 💋sesuai utk lelaki & perempuan serta kanak2 berusia 3 tahun ke atas 💋boleh di jadikan blusher. Pipi akan jd pink natural 💋with SPF 15 utk melindungi bibir dari sinaran UV . #teamndlegacy #wawaliptreatment #wawacosmetics #wawacosmeticshq #sayajual #trueseller #pinknatural #bibircantik #dropship #dropshipwanted #wawacosmetics #wawazainal #dropshipdiperlukan
#wawaliptreatment dgn chocolate flavour with green tea extract,argan oil,vitamin E ,& shea butter sgt bagus utk merawat bibir anda . 💋sesuai utk bibir merekah , menggelupas & kering 💋sesuai utk bibir gelap/perokok 💋bibir akan menjadi pink naturally 💋sesuai utk lelaki & perempuan serta kanak2 berusia 3 tahun ke atas 💋boleh di jadikan blusher. Pipi akan jd pink natural 💋with SPF 15 utk melindungi bibir dari sinaran UV . #teamndlegacy #wawaliptreatment #wawacosmetics #wawacosmeticshq #sayajual #trueseller #pinknatural #bibircantik #dropship #dropshipwanted #wawacosmetics #wawazainal #dropshipdiperlukan
24 k gold cleanser by queenofmagic ✔bangun pagi jangan lupa cuci muka dulu.. Tapi pastikan pencuci muka yg tidak berbuih yer.. Selalunya pencuci yg banyak buih tu mengandungi sls (sodium laurel sulfate).. Sls Banyak terdapat dalam pencuci lantai😱..muka kita ni bukan lantai tau.. Sanggup ke sental muka Macam sental lantai 😂..jom check balik pencuci muka uolss.. Cleanser queenofmagic hq bersifat free sls.. Ia melembabkan kulit dan memudarkan Parut.. 😊kami sebarkan manfaat! 👍rm45 sahaja 👍rm65 sahaja 👍rm75 sahaja 👍rm35 sahaja 📮8sm dan 12ss 🏡ready stock free penghantaran ke rumah Www.wasap.my/01151998253 (mar89) #queenofmagic #luluskkm #teamaredah #trueseller
Alhamdulillah testimoni dari cstmer hakak sendiri tau bgi thu, serius mmg Bizzi Boddy terbaik... Selera mkn pn dh kurang tau... 😘😘😘Ni dia nk oder lagi 2botol... #trueseller #alhamdulilah #TESTIMONIBIZZIBODDY #agentASLAGECYberdaftar #ASBEAUTY #ASBEAUTYORIGINAL #ASBEAUTYBYALIFFSYUKRI
Btl tu ada Bizzi Boddy, hgpa tk pyh nk diet dh🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️.. Sbb apa dia dh sekt selera mkn hgpa👍🏻👍🏻... Nk mkn lebih pn dh tk lalu🤢🤢🤢... Sebb hgpa dh minum Bizzi Boddy😻😻😻... Hebt tk Bizzi Boddy ni... 😱😱😱 #trueseller #AGENTASBERDAFTAR #BIZZYBODDY #ASBEAUTYMALAYSIA #ASBEAUTY #ASBEAUTYORIGINAL #ASBEAUTYBYALIFFSYUKRI
JANGAN RISAU EKZEMA BOLEH DIRAWAT DENGAN MELALEUCA Pecegahan • Gunakan pelembap selepas mandi. • Elakkan terdedah pada panas atau peluh berlebihan. • Terus mandi terutamanya selepas aktiviti sukan. • Elakkan mengambil makanan yang boleh mencetuskan lagi penyakit ekzema menerusi pemerhatian berdasarkan pengalaman lepas atau • Guna ubat jenis sapu untuk merawat inflamasi akibat kemerahan dan kegatalan Sumber : Berita Harian (14 Mei 2015) Artikel dimasukkan pada 24 Ogos 2015 #trueseller #agentASberdaftar #melaleucaekzema #ASBeauty #ASbeautyoriginal #ASBeautybyAliffSyukri
Ha sapa yang segugut terok tu.. Jom cuba harumnita ni.. Kompom segugut hgpa tk teruk dh uolls.. 😘😘 Apa tggu lagi klik bio sya... #trueseller #agentASberdaftar #gentelharumnita #awetmuda #ASBeauty #ASbeautyoriginal #ASBeautybyAliffSyukri
Assalamualaikum selamat pagi semua... 😘😘😘 Nah akak bgi zikir pagi ni... #trueseller #alhamdulilah #agentASberdaftar #Selamatpagi
Aku sudah jualan 246 kali di tahun 2018 ini. Mau tau cerita #KilasBalikBukalapak kamu? Cek di https://bl.app.link/kilas-balik #trueseller #recomendedseller #bukalapak @bukalapak
beli baju trend murah style tapi tak tau kat mana ? . Series geng baju ni memang limited edition memang boekk susah nak cari kat luarr memang padu abishhhh kalau pakai baju ni memang perempuan lelaki suma pandang gerenti sbb hensem maa . . .Boss bagi hargaa murah sapa yg beli dulu seriesss👍 . Kenapa mesti beli kat @bajubarai ? . 🔥Baju boek 🔥Trending Malaysia 🔥Harga barai abishhh 🔥Kualiti cun melecun 🔥bajustyle abishhhhh 👍Sticker percuma Berminat boleh bah tekan di link bio whatsup😘☻ #kedaibaju #bajuonline #bajubarai #bajumurah #hargacun #fakepocket #trueseller #tshirt #gempak #bajubatch #cepatorder #tshirtboek #limitedediton #bajulawa #bajucantik #bajumurah #bajucantik #bajustyle #cantik #tshirtshop #igshop #bajuimport #bajucun #budakmotor #motorcycle #kering
beli baju trend murah style tapi tak tau kat mana ? . Series geng baju ni memang limited edition memang boekk susah nak cari kat luarr memang padu abishhhh kalau pakai baju ni memang perempuan lelaki suma pandang gerenti sbb hensem maa . . .Boss bagi hargaa murah sapa yg beli dulu seriesss👍 . Kenapa mesti beli kat @bajubarai ? . 🔥Baju boek 🔥Trending Malaysia 🔥Harga barai abishhh 🔥Kualiti cun melecun 🔥bajustyle abishhhhh 👍Sticker percuma Berminat boleh bah tekan di link bio whatsup😘☻ #kedaibaju #bajuonline #bajubarai #bajumurah #hargacun #fakepocket #trueseller #tshirt #gempak #bajubatch #cepatorder #tshirtboek #limitedediton #bajulawa #bajucantik #bajumurah #bajucantik #bajustyle #cantik #tshirtshop #igshop #bajuimport #bajucun #budakmotor #motorcycle #kering
beli baju trend murah style tapi tak tau kat mana ? . Series geng baju ni memang limited edition memang boekk susah nak cari kat luarr memang padu abishhhh kalau pakai baju ni memang perempuan lelaki suma pandang gerenti sbb hensem maa . . .Boss bagi hargaa murah sapa yg beli dulu seriesss👍 . Kenapa mesti beli kat @bajubarai ? . 🔥Baju boek 🔥Trending Malaysia 🔥Harga barai abishhh 🔥Kualiti cun melecun 🔥bajustyle abishhhhh 👍Sticker percuma Berminat boleh bah tekan di link bio whatsup😘☻ #kedaibaju #bajuonline #bajubarai #bajumurah #hargacun #fakepocket #trueseller #tshirt #gempak #bajubatch #cepatorder #tshirtboek #limitedediton #bajulawa #bajucantik #bajumurah #bajucantik #bajustyle #cantik #tshirtshop #igshop #bajuimport #bajucun #budakmotor #motorcycle #kering
beli baju trend murah style tapi tak tau kat mana ? . Series geng baju ni memang limited edition memang boekk susah nak cari kat luarr memang padu abishhhh kalau pakai baju ni memang perempuan lelaki suma pandang gerenti sbb hensem maa . . .Boss bagi hargaa murah sapa yg beli dulu seriesss👍 . Kenapa mesti beli kat @bajubarai ? . 🔥Baju boek 🔥Trending Malaysia 🔥Harga barai abishhh 🔥Kualiti cun melecun 🔥bajustyle abishhhhh 👍Sticker percuma Berminat boleh bah tekan di link bio whatsup😘☻ #kedaibaju #bajuonline #bajubarai #bajumurah #hargacun #fakepocket #trueseller #tshirt #gempak #bajubatch #cepatorder #tshirtboek #limitedediton #bajulawa #bajucantik #bajumurah #bajucantik #bajustyle #cantik #tshirtshop #igshop #bajuimport #bajucun #budakmotor #motorcycle #kering
beli baju trend murah style tapi tak tau kat mana ? . Series geng baju ni memang limited edition memang boekk susah nak cari kat luarr memang padu abishhhh kalau pakai baju ni memang perempuan lelaki suma pandang gerenti sbb hensem maa . . .Boss bagi hargaa murah sapa yg beli dulu seriesss👍 . Kenapa mesti beli kat @bajubarai ? . 🔥Baju boek 🔥Trending Malaysia 🔥Harga barai abishhh 🔥Kualiti cun melecun 🔥bajustyle abishhhhh 👍Sticker percuma Berminat boleh bah tekan di link bio whatsup😘☻ #kedaibaju #bajuonline #bajubarai #bajumurah #hargacun #fakepocket #trueseller #tshirt #gempak #bajubatch #cepatorder #tshirtboek #limitedediton #bajulawa #bajucantik #bajumurah #bajucantik #bajustyle #cantik #tshirtshop #igshop #bajuimport #bajucun #budakmotor #motorcycle #kering
Nak beli baju trend murah style tapi tak tau kat mana ? . Series geng baju ni memang limited edition memang boekk susah nak cari kat luarr memang padu abishhhh kalau pakai baju ni memang perempuan lelaki suma pandang gerenti sbb hensem maa . . .Boss bagi hargaa murah sapa yg beli dulu seriesss👍 . Kenapa mesti beli kat @bajubarai ? . 🔥Baju boek 🔥Trending Malaysia 🔥Harga barai abishhh 🔥Kualiti cun melecun 🔥bajustyle abishhhhh 👍Sticker percuma Berminat boleh bah tekan di link bio whatsup😘☻ #kedaibaju #bajuonline #bajubarai #bajumurah #hargacun #fakepocket #trueseller #tshirt #gempak #bajubatch #cepatorder #tshirtboek #limitedediton #bajulawa #bajucantik #bajumurah #bajucantik #bajustyle #cantik #tshirtshop #igshop #bajuimport #bajucun #budakmotor #motorcycle #kering
Mesti nak kan kasut murah gilerr ?? .... Kat sini banyak jeniss banyak style hipster raver semua ada memang cun laa 👍 Kalau pakai ni series nampak cam budak budak keyelllll 🔥🔥🔥🔥 .. Meh sini cepat grabb @bajubarai aadmin bagi harga runtuh untuk korang gerenti tak caya 🔥Kain baiikkkkk 🔥Banyak jenissss 🔥Gilerrr murahhh. . . . #kedaibaju #bajuonline #bajubarai #bajumurah #hargacun #fakepocket #trueseller #tshirt #gempak #bajubatch #cepatorder #tshirtboek #limitedediton #bajulawa #bajucantik #bajumurah #bajucantik #bajustyle #cantik #tshirtshop #igshop #bajuimport #bajucun #topeng #mask #hipster #kasutmurah #kasut
Mesti nak kan kasut murah gilerr ?? .... Kat sini banyak jeniss banyak style hipster raver semua ada memang cun laa 👍 Kalau pakai ni series nampak cam budak budak keyelllll 🔥🔥🔥🔥 .. Meh sini cepat grabb @bajubarai aadmin bagi harga runtuh untuk korang gerenti tak caya 🔥Kain baiikkkkk 🔥Banyak jenissss 🔥Gilerrr murahhh. . . . #kedaibaju #bajuonline #bajubarai #bajumurah #hargacun #fakepocket #trueseller #tshirt #gempak #bajubatch #cepatorder #tshirtboek #limitedediton #bajulawa #bajucantik #bajumurah #bajucantik #bajustyle #cantik #tshirtshop #igshop #bajuimport #bajucun #topeng #mask #hipster #kasutmurah #kasut
Mesti nak kan kasut murah gilerr ?? .... Kat sini banyak jeniss banyak style hipster raver semua ada memang cun laa 👍 Kalau pakai ni series nampak cam budak budak keyelllll 🔥🔥🔥🔥 .. Meh sini cepat grabb @bajubarai aadmin bagi harga runtuh untuk korang gerenti tak caya 🔥Kain baiikkkkk 🔥Banyak jenissss 🔥Gilerrr murahhh. . . . #kedaibaju #bajuonline #bajubarai #bajumurah #hargacun #fakepocket #trueseller #tshirt #gempak #bajubatch #cepatorder #tshirtboek #limitedediton #bajulawa #bajucantik #bajumurah #bajucantik #bajustyle #cantik #tshirtshop #igshop #bajuimport #bajucun #topeng #mask #hipster #kasutmurah #kasut
Mesti nak kan kasut murah gilerr ?? .... Kat sini banyak jeniss banyak style hipster raver semua ada memang cun laa 👍 Kalau pakai ni series nampak cam budak budak keyelllll 🔥🔥🔥🔥 .. Meh sini cepat grabb @bajubarai aadmin bagi harga runtuh untuk korang gerenti tak caya 🔥Kain baiikkkkk 🔥Banyak jenissss 🔥Gilerrr murahhh. . . . #kedaibaju #bajuonline #bajubarai #bajumurah #hargacun #fakepocket #trueseller #tshirt #gempak #bajubatch #cepatorder #tshirtboek #limitedediton #bajulawa #bajucantik #bajumurah #bajucantik #bajustyle #cantik #tshirtshop #igshop #bajuimport #bajucun #topeng #mask #hipster #kasutmurah #kasut
Mesti nak kan kasut murah gilerr ?? .... Kat sini banyak jeniss banyak style hipster raver semua ada memang cun laa 👍 Kalau pakai ni series nampak cam budak budak keyelllll 🔥🔥🔥🔥 .. Meh sini cepat grabb @bajubarai aadmin bagi harga runtuh untuk korang gerenti tak caya 🔥Kain baiikkkkk 🔥Banyak jenissss 🔥Gilerrr murahhh. . . . #kedaibaju #bajuonline #bajubarai #bajumurah #hargacun #fakepocket #trueseller #tshirt #gempak #bajubatch #cepatorder #tshirtboek #limitedediton #bajulawa #bajucantik #bajumurah #bajucantik #bajustyle #cantik #tshirtshop #igshop #bajuimport #bajucun #topeng #mask #hipster #kasutmurah #kasut
Mesti nak kan kasut murah gilerr ?? .... Kat sini banyak jeniss banyak style hipster raver semua ada memang cun laa 👍 Kalau pakai ni series nampak cam budak budak keyelllll 🔥🔥🔥🔥 .. Meh sini cepat grabb @bajubarai aadmin bagi harga runtuh untuk korang gerenti tak caya 🔥Kain baiikkkkk 🔥Banyak jenissss 🔥Gilerrr murahhh. . . . #kedaibaju #bajuonline #bajubarai #bajumurah #hargacun #fakepocket #trueseller #tshirt #gempak #bajubatch #cepatorder #tshirtboek #limitedediton #bajulawa #bajucantik #bajumurah #bajucantik #bajustyle #cantik #tshirtshop #igshop #bajuimport #bajucun #topeng #mask #hipster #kasutmurah #kasut
Alhamdulillah dgn Harumnita boleh selesai mslah dlman wanita... Sis ni maslh tk dtg bulan, bila dia amalkan harumnita... Alhamdulilah haid dia mula dtg... Sesiapa yang ada masalah macam memang wajid cuba tau... Jom klik bio sya untuk oder HARUMNITA.. #TRUESELLER #AGENTASBERDAFTAR #ASBEAUTY #ASBEAUTYORIGINAL #ASBeautybyAliffSyukri
Practice what you preach. Salesman at Times Square. #newyork #timessquare #hats #trueseller #practicewhatyoupreach
Best tau set kombo lemon detox & lotion kapur sireh ni. Perut jadi kempis,segala toksik lawas.. Keluar dgn mudah. Meh la cuba, kesannya memang puas hati la, yang penting memang akan repeat. RM30 SAHAJA JOM ORDER, 📲 www.wasap.my/60177570866/setdetox #sayajual #trueseller #syukuralhamdulilah #lotionkapursireh #lemondetox #setdetox #hantupunyaboss #akusukadia #kankukejarcintakamu #pujaanhatikanda #syazwanzulkifly #remyishak #mirafilzah #noradanish #codjohorbahru #teamsima #bysusukmanjaenterprise #lotionkapursirehbidanliza #jomkurus #diet
next page →