#trainingbest

220 posts

Loading...
Seronok bersama dengan peserta daripada Negeri Sembilan berprogram di Genting Highlands ni.. paling seronok cuaca sejuk, air mandi sejuk dan peserta Superb semuanya..Alhamdulillah komen peserta pun fantastik.. Esok lusa pula fokus pengajian semula mengutip data...doakan yer agar dipermudahkan semuanya..amin #profesionaltraining #kaunselorberdaftar #funtastiktraining #trainingbest
Syukur alhamdulillah komen daripada peserta yang Fantastik.. #trainingbest #profesionaltraining
Loading...
Alhamdulillah peserta mwmberi komen mengenai program hari ini.. #kaunselorberdaftar #fantastics #trainingbest
KB ke KL ke Perak. Sepatutnya hari ini menuju ke lapangan untuk kutip data di Sg Besi, memandangkan ada kesulitan, plan berubah untuk terus ke Utara esok hari kutip data disana. Sementara tu sempat jumpa klien sekejap di Putrajaya dan InsyaAllah akan berkongsi di Melaka (bolehla nanti sambil kutip data area sana sekali alhamdulillah). Klien ni sebenarnya pernah berprogram bersama kami sebelum ni, syukur repeat lagi tahun ini. Klien ni istimewa kerana pesertanya terdiri daripada Dato' hinggalah semua jawatan yang ada. Teruja sebab bosnya Superb Fantastik bersama semua stafnya. Keutamaan tahun ni tetap pada PhD, namun jika ada masa sesuai permintaan klien akan dipenuhi juga terutama klien lama yang saban tahun jemput berkongsi, demi sesuap nasi untuk teruskan kehidupan hihi... :-) #poweraction #kaunselorberdaftar #phdukm #positif #fantastik #trainingbest #profesional
Pangkor Coral Bay Resort. 8-10 Ogos 2018. Strategic Team Development and Culture Change. Komen peserta: "kami balik dengan semangat yang membara" "jujur saya katakan inilah kursus paling best dalam hidup saya" "kursus ini terbaik dan perlu diteruskan" #poweractionresources #trainingbest #profesional #funtastic
Salah satu peserta jumpa saya sebelum keluar dewan dan beritahu "jujur cik saya katakan inilah kursus paling best dalam hidup saya selama saya hidup".. Peserta yang agak berumur menarik beg troli untuk menaiki bas di Jeti Lumut beritahu saya dan fasi "balik dengan semangat baru dan membara" tersenyum dan menaiki bas. Izin Allah moga semua dipermudahkan Allah swt dan moga ada pahala buat semua yang terlibat. Alhamdulillah syukur program 3 hari di Pangkor meninggalkan banyak memori untuk kami. Tahniah semua.. You are the BEST! #poweraction #kaunselorberdaftar #trainingbest #profesional #pelajarphdukm #positif #fantastic
Geram nak terjun.. tapi pagi ni ke tepian pulau dulu..hihi.. #poweraction #trainingbest #kaunselorberdaftar
Syukur pada setiap zarah rezeki yang kita dapat.. Buang walau sekelumit rasa 'tidak bersyukur'.. Gantikan dengan hati yang sentiasa mengingati mati.. Dunia berubah atau tidak, kita tetap kena harungi cabaran, dan paling pasti kita mesti berubah jadi lebih baik, kerna kita insan yang lemah.. Gagahkan langkah, teruskan berlari dan berpijak dibumi yang nyata..kita tiada apa-apa kecuali pinjaman sementara.. Salam magrib dan Insyak semua sahabat.. Kita buat yang terbaik dan selebihnya berserah pada Yang Maha Baik.. #poweraction #kaunselorberdaftar #trainingbest #fantastic #studentphdukm
Tenang jer duk tepi pulau ni..tenang sebelum start kerja..hahahaha.. Begitulah apabila kerja, tanggungjawab kita nombor satu untuk laksanakan tugas sebaik mungkin..selebihnya berserah pada Yang Maha Kuasa.. :-) #poweraction #kaunselorberdaftar #trainingbest #positif #studentphdukm
Seronok nanti, berkongsi ilmu sambil nampak pemandangan dari dalam kelas..lagi bersemangat nampak gayanya ni... moga Allah swt beri kami petunjuk dan kekuatan untuk lebih berjaya dunia akhirat..amin #poweraction #kaunselorberdaftar #trainingbest #positif
Mood tetiba rajin nak update..hihi.. Selamat sampai jetty menuju ke Resort.. peserta masih dalam bas menuju ke sini..sengaja bermalam awal untuk setting tempat.. doakan kami team Power Action dipermudahkan Allah swt..amin. #poweraction #trainingbest #kaunselorberdaftar
Perjalanan ke tempat perkongsian hari ini dengan menaiki kenderaan air..Akan berkampung 3 hari di Pulau..Aktiviti yang dirancang amat mengujakan kami, moga peserta menyahut cabaran dengan positif dan berjaya menyelesaikannya.. :-) Dalam beg galas pula ada bahan untuk pengajian saya, kita bekerja sambil belajar sambil hirup udara pulau.. :-) Kita tak perlu mengalah selagi kudrat masih ada, rezeki dari Allah dan takkan pernah sesekali salah alamat..Never ever to give up..always be positive n proactive! #poweraction #kaunselorberdaftar #trainingbest #profesional #fantastik
Belajar... Belajar... Belajar.. Tunggu kehadiran Training Best selanjutnya jangan sampe nyesel loh terbuka buat semua bersama Ustadz Yusuf Mansur. Lebih dahsyat lagi kita bareng pake PayTren 😍😍😍. 👇👇👇 www.irwanalbanna.xyz . . . #trainingBEST #UstYusufMansur #PayTren #ui #sholawat #sedekahonline
Memori di Melaka tahun lepas... Fantastik.. #poweractionresources #positivethinking #trainingbest
Kursus PraPersaraan salah sebuah Kementerian Putrajaya. Peserta hebat pengalaman mantap.. #poweractionresources #trainingbest #positivethinking
Energized...semua funtastic.. :-) #poweractionresources #trainingbest
Terima kasih atas penghargaan ini.. Peserta hebat dan fantastik.. #poweractionresources #trainingbest
Fun learning... and record for future reference... #poweractionresources #trainingbest
Semangat dan energi permulaan untuk terus lebih berjaya... #poweractionresources #trainingbest
Teamwork... Fantastic.. #poweractionresources #trainingbest
Pelbagai simulasi dibuat bagi maksimumkan pembelajaran secara interaktif. #poweractionresources #trainingbest
Seronok peserta dapat menikmati durian segar dari ladang dunia 18 hektar... #poweractionresources #trainingbest
Persembahan yang memberi banyak pengajaran... #poweractionresources #trainingbest
- jangan reaksioner. Yoi, klo ada apa2 jangan langsung ditanggapi apalagi sampe emosi hati2 y. Sama seperti kasus atlet pelari yg sedang booming Lalu Muhammad Zohri rame'a g disiapin bendera lah, ini lah, itu lah seperti atlet yg tidak diurus nyata'a dia diurus tapi memang ada sedikit mis aja. Udah ah pokoknya jangan reaksioner klarifikasi dulu tabayun dulu cari kebenarannya. - jangan baperan. Yupz, kita saat ini klo knp2 dipikirin sendiri alias one man show kita bukan Superman tawuuu dan klo dikoreksi jangan ngambek g usah baperan. - nah ini nih, jangan cepet buruk sangka ama orang. "Ih g puasa Senen Kamis" tanpa kita tau ternyata dia puasa Daud hayooo. Ciptakan seribu alasan supaya tetap prasangka baik ke orang tar g malu sendiri. . . . Jangan liat buku dari cover'a . . . #baper #husnudzon ##positifthinking #trainingBEST #UstYusufMansur
Sucipto S: Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuhu, BELAJAR MENGENAL ENERGI JIWA MANUSIA CIRI-CIRI ORANG BAIK 1, Pikiran-pikiran negatif seperti iri hati & dengki jarang menghinggapi orang baik. Orang Baik akan selalu MENANAMKAN PIKIRAN POSITIF dalam hidupnya. Bahkan saat dia mengalami masa-masa sulit sekalipun, sehingga akan menyebarkan suasana nyaman. 2. Orang Baik TIDAK INGIN MENUNJUKKAN BAHWA DIA BAIK. Tapi ORANG JAHAT akan selalu membangun citra baik untuk (kekurangan) dirinya. 3, Orang Baik selalu PINTAR MENGENDALIKAN EMOSI. Mereka terlihat sangat sabar dan toleran. Tidak mengutamakan kepentingan diri sendiri. 4. Orang Baik akan bercerita atau MEMBAGIKAN HAL-HAL YG BERMANFAAT dengan tujuan memberi tahu. Bukan untuk menggiring opini publik bahwa hanya dirinyalah yg benar. 5. Orang Baik TIDAK MENGHAKIMI ORANG DARI PENAMPILAN ATAU APA YANG DIA KENAKAN, karena ia tahu kepribadian seseorang hanya bisa dimengerti hati. Ia terlalu “tinggi” untuk bisa ditangkap mata. "MEMANG BAIK MENJADI ORANG PENTING, TETAPI JAUH LEBIH PENTING MENJADI ORANG YG BAIK" Mari Kita sama-sama berusaha dan belajar menjadi ORANG BAIK, Untuk yang sudah BAIK, jangan pernah bosan berbuat baik,,, Karena Apapun yang kita tanam itulah yang akan kita tuai, kebaikan yang kita tanam kebaikan pula yang akan kita tuai, “Jika kamu berbuat baik (berarti) kamu berbuat baik bagi dirimu sendiri dan jika kamu berbuat jahat, maka (kejahatan) itu bagi dirimu sendiri,…” (Q.S: al-Isra’: 7). Selamat berakitifitas dan mengisi hari dengan kebaikan, semoga bermanfaat. SEMOGA ALLAH RIDHO DENGAN MENERIMA SEGALA AMAL IBADAH KITA SEMUA AAMIIN YRA Saya, Sucipto Sumarwoto, alumni training MR @rahasiamagnetrezeki Jakarta dan pengelola @RahasiaQuantumQuran . . . #trainingBEST #kampusui #kampushijau #kajianislam #paytrenuym #yusufmansurnew #magnetrezeki #orchidresidance
Alhamdulillah telah selesai training BEST bersama #UstYusufMansur di UI Depok insya Allah berkah aamiiin. . . . #trainingBEST #ui #juli #paytren #komunitaspaytrendepok #berkah
#Repost from @yy_linn by @quicksave.app ・・・ Telah usai sudah masa training alfamartclass❤️jadikan ini sebuah kenangan dan awal dari kesuksesan ❤️ see you next time kawan 😚 #alfamartrembang #trainingbest #alfamart_thebest #InstaSaveApp #QuickSaveApp
Dzisiejsze maksy można podsumować słowami "historia uciekającej lewej łopatki". I jak jeszcze przy 57,5kg sama dałam sobie radę tak przy drugiej próbie 60kg dałam niezły pokaz wyciskania najpierw prawą potem lewą ręką. Taka tam praca asymetryczna. Tak czy siak kończymy poprawiajac dotychczasowego maksa o 5kg. 57,5kg też brzmi nienajgorzej :) #trenujdobrze #pr #bench #benchpress #wyciskanie #powerlift #powerliftinggirl #test #trainingbest #stronggirls #girlswithbarbells #power #dzwigajdziewczyno #training #roadto60 #fitnessgirl #fitnessmotivation
#Repost from @yy_linn by @quicksave.app ・・・ Telah usai sudah masa training alfamartclass❤️jadikan ini sebuah kenangan dan awal dari kesuksesan ❤️ see you next time kawan 😚 #alfamartrembang #trainingbest #alfamart_thebest #InstaSaveApp #QuickSaveApp
#desayunosaludable #panintegral #omeletteconespinacas #cafeconleche #bananaconyogurt desayuno ideal para ganar energia en un duro día de física 💪🏻❤️🏋🏻‍♀️🥊 " #trainingbest " 😝
@paulpogba does not start for @manchesterunited tonight against @sevillafc Follow @fcparish for more football news
Season’s Best Training Mark today! In the past I allowed negativity into my personal and professional life and I’m happy to say I’ve rid myself of most of it! I know it will creep back in but smiling at training is always the way to go! #trainingbest #thrower #shotput #positivevibes
Chelsea Vs Barcelona! Who do you think will win? Comment! 👇
Eden Hazard has scored more Premier League goals versus West Brom than he has against any other team in the competition. Follow @fcparish for more ⚽️
Just do it ✔️
Return of the @marcinho11 ! Follow @fcparish for more ⚽️
Are they Arsene Wengers Savours? @micki_taryan @aubameyang97
Sergio Ramos is the only defender to ever score in 14 La Liga seasons in a row. Leader! Follow @fcparish for more ⚽️
Mohamed Salah has netted 20 goals in just 25 games in the Premier League; the fewest appearances of any Liverpool player to reach 20 goals in the competition. Follow @fcparish for more ⚽️
Harry Kane's penalty - converted with virtually the last kick of an enthralling encounter - gave Tottenham a vital point at Anfield after Mohamed Salah's brilliant stoppage time strike looked to have given Liverpool victory! Follow @fcparish for more ⚽️
Pierre-Emerick Aubameyang is the 8th player to score on his first Premier League appearance for Arsenal. Follow @fcparish for more ⚽️
Manchester United's defeat to Spurs last night ended Paul Pogba's 36-match unbeaten run as a Premier League player; a run that spanned 458 days
Man City are the first Premier League club to score 100 goals in all competitions this season. Rampant. Follow @fcparish for more…
Training Best Practice in Accident Investigation #training #trainingbest #practice #in #accident #investigation #maret #bandung #mei #jakarta
Manchester City kept hope of an unprecedented quadruple alive with an FA Cup fourth-round win at Cardiff. The Premier League leaders were ahead early on when Kevin De Bruyne expertly struck a free-kick under the jump of Cardiff's wall and into the net. Follow @fcparish for more ⚽️
Cristiano Ronaldo has scored 20+ goals in each of his nine seasons for Real Madrid in all competitions. Essential. Follow @fcparish for more ⚽️
Philippe Coutinho made his debut for Barcelona as they beat Espanyol to reach the Spanish Cup semi-finals. The £142m signing from Liverpool came on with 22 minutes to play, by which time Barca were already 2-0 up in reply to last week's 1-0 first-leg defeat. What do you think of Coutinho signing for Barcelona? Follow @fcparish for more ⚽️
Best Skills Ever! Tag a friend!!! Follow @fcparish for more ⚽️ Love you guys ❤️ Thank you for 5,000 followers
A lot of controversial talk surrounding @brisbaneroarfc loss in their @theafchub CL match last night including taped numbering on a shirt. However congratulations should go to @ceresnegrosfc for putting in a great performance away from home and putting Philippines football on the Asian map 🇵🇭#pataftafootball . . . . . #elclasico #soccer #futbol #realmadrid #trainingbest #skills #goals #messi #manchesterunited #mufc #manutd #football #goal #cristianoronaldo #nikefootball #adidasfootball #futebol #433 #futbolsport #footballgame #footballplayer #footballer #goalkeeper #lovefootball #canberra #canberrafootball #canberraunited
Did you know our Founder @kaz_patafta ’s coach when he was at @slbenfica has now gone on to become one of the club’s most successful. Rui Vitoria has won 6 titles since taking on the first team role in 2015 #portugal #benficasempre #pataftafootball . . . . . #elclasico #soccer #futbol #realmadrid #trainingbest #skills #goals #messi #manchesterunited #mufc #manutd #football #goal #cristianoronaldo #nikefootball #adidasfootball #futebol #433 #futbolsport #footballplayer #footballer #lovefootball #canberra #canberrafootball #canberraunited
Ouch @cristiano 😬. Follow @fcparish for more ⚽️…
The Vietnamese took to the streets to celebrate their U23 side reaching the semi finals of the @afc.u23 tournament. Would we have seen the same passion in Australia? 🇻🇳 #pataftafootball . . . . . #elclasico #soccer #futbol #realmadrid #trainingbest #skills #goals #messi #manchesterunited #mufc #manutd #football #goal #cristianoronaldo #nikefootball #adidasfootball #futebol #433 #futbolsport #footballgame #footballplayer #footballer #goalkeeper #lovefootball #canberra #canberrafootball #canberraunited
Alexandre Lacazette's strike was @arsenal 500th in the Premier League scored by French players (excluding own goals). Magnifique. Follow @fcparish for more…
David Beckham 🍊 Tag a fan! Follow @fcparish for more…
Anyone else a ronaldo fan? Will he ever play for Man Utd Again??? Follow @fcparish for more
Is @realmadrid season over? Follow @fcparish for more…
👊 @luissuarez9 . Follow @fcparish for more…
next page →