#tgmalim

24,421 posts

Loading...
We know how much you loved natural lipbalm! Now it's back to pay a visit but with an all new look, twist, feel, purpose and name! You can say that it had been missing in action because it went on under an operation to improve itself 😀  Introducing ADANIA Lip Conditioner! Natural & eco-friendly make-up is all the rage around the world these days. . . Consumers are much more health conscious and wanting to know more what actually goes inside of their make-up, especially their lip care. It has been known that most commercially produced lip care, also uses harmful/toxic ingredients such as petroleum. While natural sourced ingredients are known for less or none irritations at all. Hence this is why we come up with a more natural and eco-friendly lip care. Why it is named as a Lip Conditioner? Why it is not a lipbalm? Because....they're both different! Lip Conditioner is kinda like the much more good looking and smarter brother/sister of the lipbalm. The difference lies within the texture and the formula.  What makes our Lip Conditioner a lil' extra : . 💄It also feels much lighter in texture and you won't feel any heaviness on the lips. Use as lipstick based or on its own. . 💄Enriched with anti-oxidant properties. . 💄Soothing moisture treat for your lips. 💄 Hydrates & comfort lips. . 💄Gives your lips a soft shine. . . 💄Helps to reduce and repair lip discoloration / lip pigmentation. Repair and treat damaged lips. How to use : To get the product out, click at the bottom of the ADANIA Lip Conditioner accordingly. Avoid extra clicking as it may cause damages to product such as product to be overly sticking out. If shall this happens, take a clean tissue and slowly push the product back in with a clean finger. . . ADANIA Lip Conditioner are available in 4 shades and yummy taste. We'll be posting about all these 4 yummy shades a bit later on! Please do stay tuned. Price range RM29 - RM42 . #adaniaselayang #selayang #tgmalim #upsi #sayajual #malaysia #kitarsemula  #recycle  #ecofriendly #ecobeauty  #eco  #beauty  #naturalproduct #organicproduct  #cleanproduct  #naturalskincare #organicskincare  #vegan  #crueltyfree  #vegetables #nature  #trees  #adania  #adaniaskincare
fiona asal baring atas bvsm je terus lena. senang sgt hidup bila baby senang tidur. langsung tak meragam sampai bangun tidur pagi esoknya. barulah mak pun tido lenaaaa.mmg rugi mak mak yg belum beli #bvsm ni. meh pm noly cpt2 017-6276532 #g8unity #g8preneurs #tgmalim #kalumpang #bernamjaya #nolyannakurnain #sleepmate #biovelocitysleepmate #energyhealing #sleep #goodnight
Loading...
Beauty and sustainability ☺ Pernah tahu atau terfikir berapa banyak pokok, sumber air, jumlah haiwan yg diujikaji etc yg dikorbankan untuk dijadikan sebagai beauty product anda? 1 keping plastik pula mengambil masa beratus atau beribu tahun untuk terurai secara sendiri.  Kerana itu kami tekankan tentang kitar semula (recycle), selain dari pentingnya untuk memilih produk yg tidak mengandungi sumber haiwan, dan tidak diuji ke atas haiwan.  Bekas-packaging dari ADANIA boleh dikitar semula. Manakala sumber bahan (ingredients) yg digunakan di dalam produk ADANIA tidak menggunakan unsur seperti lemak haiwan, dan tidak diuji ke atas haiwan (cruelty-free). Don't let the beauty of our nature suffers just because of our own beauty 💋💄 . #adaniaselayang #selayang #tgmalim #upsi #sayajual #malaysia #kitarsemula  #recycle  #ecofriendly #ecobeauty  #eco  #beauty  #naturalproduct #organicproduct  #cleanproduct  #naturalskincare #organicskincare  #vegan  #crueltyfree  #vegetables #nature  #trees  #adania  #adaniaskincare
Hai sis 😘 berminat nk order foundation yg stok terhad tu 🔥 meh order dgn sis 😘 RM59 exc postage 😘 Stokk terhad tauu 😭 cepat grab sebelum hbis stok ❤kita bagi postage termurah untuk sis semua tau😘 foundation kada dua code : - Medium - Natural #sgSelisek #behrang2020 #tgMalim #politekinikSultanAzlanShah #upsi #foundationWawaZainal #wawaSerum #wawalipmatte #postageTermurah
Patut lah stock laku keras rupanyaaa banyak kebaikan wawa serum ni😘 berminat nk order Serum Wawa yg stok terhad tu 🔥 meh order dgn sis 😘 RM69 exc postage 😘 Stokk terhad tauu 😭 cepat grab sebelum hbis stok ❤ postage termurah sis bagi okay😘 #tgMalim #politekinikSultanAzlanShah #behrang2020 #Upsi #sgSelisek #wawaSerum #wawazainal
Semalam sab tolong one of my housemate buat assesment sebab assesment kitaorang kalini memerlukan vid instructions 😆😆 Cuba korang bayangkan dia ajak sab buat vid ni pukul 2 pagi kott 😩😩😩 tapi takpelah sab pun sarung je apa yang ada even mengantuk sangat sebab kesian kat dia last date hantar esok 😘😘 Haaa then sab taknak ada element element yang tak syok or suram, sab tunjuk kreativiti sikit on the last part . So korang please please tengok sampai habis ya . Thankyou for watching 😘
Siapa sini ada problem jerawat pasir/jerawat halus dan whitehead/blackhead? 🤔 Okay, punca utama kenapa jerawat halus/jerawat pasir selain whitehead dan blackhead ni muncul ialah sebab pori kita tersumbat. Bila kita tak take extra care untuk kulit kita (contohnya jarang scrub muka), kotoran pada kulit berkumpul dan masuk dlm pori. Bila lama sangat dia berkumpul..haaa mesti tau kan jadi apa lepas tu 😣 Salah 1 solution yang kita semua boleh guna ialah buat "double cleansing". Apa tu double cleansing? Iaitu cuci muka kita gunakan oil based cleanser (cleansing oil) dahulu. Kemudian baru kita cuci muka kita gunakan cleanser biasa selepasnya 😺 Tak percaya??? Perlu cuba dahulu, baru boleh tahu 👍 #adaniaselayang #sayajual #organicproduct #adaniaphilia #teamadaniaphilia #malaysia #laraalana #theyusufiskandar #bujibu #upsi #tgmalim #selayang #btcaves
Tq banyak2 pada adik dari OUM datang borong FRESHLAH BODY PERFUME hope sturdy hard and sentiasa selesa dgn Freshlah Body Perfume!!! #andalahbidadari Pilahan anda #comfirmtepat anda #sureterpikat #tgkarang #kualaselangor #kualakububharu #jeram #sabakbernam #telukintan #tapah #ipoh #manjung #bidorperak #tgmalim #telukintan #sekinchan #sgbesar #indahdihati #mananakcarini #cantek #sabah #serawak #singapore
14 August 2018 | Birthday Party AliaRazak ❤ #sarangarthub #hantukaklimah #manapkaroake #tgmalim
Anda tahu? ADANIA soap bars diperoleh/diperbuat melalui cold process yg memakan masa berminggu untuk dapatkan 1 soap bar. Mengapa cold process? . ✔ Tekstur lebih creamy. Disebabkan cold process soaps diperbuat dari all natural ingredients macam plant oils dan butters, cold process soap akan create creamy lather. Selain tu, cold process punya version akan lebih penetrate ke dalam kulit utk minimize dry itchy skin. . ✔ Powerfully natural. Ingredients macam coconut oil, shea butter, dan olive oil boleh hilang kebaikannya apabila melalui proses heating yg panas macam hot process soap. Cold process soaps akan memastikan supaya natural ingredients ini well preserved. . ✔ Intensive scent. Cold process soaps are often fragranced with natural oils, like lavender or essential oils. Because cold process soap takes a number of weeks to fully cure, the scent intensifies over time. Ingin tahu ADANIA soap bar yg mana yg sesuai dengan anda? Comment below 🙈 #adaniaselayang #soaps  #naturalsoaps #coldprocesssoaps  #coldprocess  #beautybar #adaniaskincare  #adania  #vegan  #crueltyfree #naturalskincare  #organicskincare  #cleanskincare #malaysia   #malaysian  #brunei  #singapore #teamadaniaphilia #selayang #btcaves #upsi #tgmalim #sayajual #laraalana #bujibu #theyusufiskandar
'O' Allah, grant us all Paradise (Heaven)" What a beauty 😍 we have one tips for you to ease those strain from using the computers & phones for long hours or simply to feel rejuvenated. Just stare at a beautiful scenery picture like this! A picture with a water background (be it a river, lake, beach, or even a swimming pool) always works wonder for us 😸  #picture  #scenery  #stressrelief  #awesome #naturalremedy #adaniaselayang #selayang #btcaves #upsi #tgmalim #sayajual
Baju wangi sampai orang bau kata pakai perfume!!! produk laku keras dan lebeh nilai untuk wang anda!!! Sesuai disembur dimana juga!!!dalam kereta bau hapak pun hilang!!! #sureterpikat #comfirmtepat #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #kualaselangor #kualakububharu #ipoh #bidorperak #tapah #manjung #sabakbernam #sekinchan #sgbesar #jeram #serawak #sabah #singapore #indahdihati #mananakcarini
Cerah dan putih dgn 24k GOLDZAN AMPOULE!!! nak tau ape GOLDZAN ni?? di perbuat dari emas 24k!!! Bila pakai GOLDZAN kulit muka semakin cerah dan putih,mengurangkan kedutan,menegangkan kulit muka,merawat kulit sensitif dan paling penting GOLDZAN sesuai untuk semua jenis kulit. GOLDZAN juga akan membuatkan kulit wajah anda menjadi lebeh anjal dan tegang dan ia tidak melekit serta penambah seri dan membuatkan makeup anda tahan lebeh lama!!!Harga..memang mampu milik memang tak kan percaya!!!hehehe..ape lagi..wssup akak 0126882335 atau pm untuk order atau terus datang Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #kualaselangor #sabakbernam #jeram #sekinchan #sgbesar #singapore #sabah #serawak #tgmalim #telukintan #bidorperak #manjung #kualakububharu #cantek #indahdihati #mananakcarini #ipoh
Hai semua , Wawa foundation kita ada dua code tau 😍 Sekarang Boleh pre order untuk foundation ni okay 😘😘😘 cepat PM stock sangat terhad😭😭😭😭 Code : Natural Code : Medium #wawazainal #wawafoundation #wawalipmatte #politeknikBehrang #upsi #tgMalim #wawaCosmetic
all women long for the beautiful body shape. some are blessed with it, some struggle real hard to achieve it, let alone to maintain it. I have the perfect solution for u; the premium beautiful corset. designed for every bodyshape, it has 58sizes and lifetime warranty. a must have, for your health and yes, beauty. combine it with our bestselling #setkombokurus (superdeal!) and u get your best bodyshape ever! contact me 017-6276532 #nolyannakurnain #g8preneurs #premiumbeautiful #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulcorset #protoncity #protoncitytgmalim #tgmalim #kalumpang #kualakububharu #bukitberuntung #batangkali #behrang #shom #autopilotincome #hanishaiziprotege #businesswoman #business #usahawanwanita #superbrand #bodyshaper #slimming #weightwatchers #skkprogramme
10 Warna Lipmatte Crush yang menusuk kalbu💋💄 cepat cepat PM sis , stock sangat terhad guys😭 #behrang #tgMalim #politekinikSultanAzlanShah #Upsi #behrang2020 #sungaiselisek
Suka makan coklat tak? Kajian mendapati coklat dapat menghilang stress, buat kita rasa happy kerana kemanisannya 😋 Dapatkan FAMILY PACK RM30 SAHAJA Ada 5 jenis topping, pilih mana yang suka. Boleh kongsi ramai2 lagi syiok lagi puas lagi erat gituuu. 😍 WS SIS SEKARANG UNTUK ORDER 💛💛 STOK TERHAD CEPAT2 #chocorice #chocojar #chocojarviral #chocoricecrispy #sayajual #sisjual #hargamurmur #hargapakej #igshopmalaysia #familypack #chocolatutagha #upsi #psas #tgmalim #behrang2020
Ramai lagi yg tak tau pasal Tg Karang!! Pasar Malam Tg Karang sungguh Istimewa dgn pecal,soto dan macm2 lagi...anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #telukintan #ipoh #manjung #sabakbernam #bidorperak #kualaselangor #kualakububharu #sgbesar #jeram #sekinchan #serawak #sabah #singapore #tgmalim
RICCO?? Ape yg bestnye RICCO nie... Apa yang menarik tentang RICCO PERFUMES? ❤ EDP ❤ Wangian inspirasi jenama terkenal ANTARABANGSA ❤ Boleh dibawa solat ❤ Tahan lebih 12 jam ❤ Saiz praktikal muat dalam beg ❤ 30ml botol spray ❤ ade 2 pilihan wangian (King & Queen) Dengan keistimewaan wangiannya, pasti akan menambahkan lagi keyakinan si pemakai dan sesiapa sahaja akan tertarik dengannya. " Spray sekali, dah wangi " Ingin mendapatkan Ricco Perfumes. Klik link dibawah laju2: wasap.my/601111285177/Riccoperfumes Cod:#selayangbaru #btcaves #gombak #kepong #sgbuluh #rawangtown #countryhome #tasikputeri #bukitberuntung #kualakububaharu #tgmalim #riccoperfumes #RICCOohsemcrew #perfume #perfumemurah #solatperfume
Repost from @sahajidah.haio @TopRankRepost #TopRankRepost Sekiranya anda mempunyai kemahiran memakai Premium Beautiful dengan betul, anda dapat melihat perbezaan bentuk badan yang ketara. . Tambahan pula, apabila anda semakin mahir, anda akan rasa mudah sahaja untuk memakai Premium Beautiful. Asalkan konsisten, anda pasti akan dapat bentuk badan idaman anda! Nantikan video seterusnya, cara-cara memakai Premium Beautiful dengan betul. . . . #premiumbeautiful #SHOMtutorial #corset #slimming #nolyannakurnain #g8preneurs #premiumbeautiful #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulcorset #protoncity #protoncitytgmalim #tgmalim #kalumpang #kualakububharu #bukitberuntung #batangkali #behrang #shom #autopilotincome #hanishaiziprotege #businesswoman #business #usahawanwanita #superbrand #bodyshaper #slimming #weightwatchers
I just love Ainaa Serum & Ainaa Cleanser damn much 😭😭😭
Pencuci muka terbaik😍 Sila padankan usia dengan jenis kulit anda dengan pencuci muka yang betul😁 Perlukan bantuan?? Hanya klick link👇 http://www.marykay.com.my/ieraatira . Iera Atira +60172600460 @ieraatiramk . . #syjual #syjualonline #syjualmurah #syjualmakeup #cod #freepostage #freepost #freegift #freeconsultation #sungkai #tgmalim #slimriver #besout #trolak #helizahelmi #sazzyfalak #wansharmila #amyrarosli #skincare #skincareroutine #marykaymalaysia #marykaymysg #beautyconsultant #beauty #saledirector #sale #timewise #botanicaleffects #lisptick #ieraatiramk
Pencuci muka terbaik😍 Sila padankan usia dan jenis kulit anda dengan pencuci muka yang betul😁 Perlukan bantuan?? Hanya klick link👇 http://www.marykay.com.my/ieraatira . Iera Atira +60172600460 @ieraatiramk . . #syjual #syjualonline #syjualmurah #syjualmakeup #cod #freepostage #freepost #freegift #freeconsultation #sungkai #tgmalim #slimriver #besout #trolak #helizahelmi #sazzyfalak #wansharmila #amyrarosli #skincare #skincareroutine #marykaymalaysia #marykaymysg #beautyconsultant #beauty #saledirector #sale #timewise #botanicaleffects #lisptick #ieraatiramk
Pencuci muka terbaik😍 Sila padan usia dan jenis kulit anda dengan pencuci muka yang betul😁 Perlukan bantuan?? Hanya klick link👇 http://www.marykay.com.my/ieraatira . Iera Atira +60172600460 @ieraatiramk . . #syjual #syjualonline #syjualmurah #syjualmakeup #cod #freepostage #freepost #freegift #freeconsultation #sungkai #tgmalim #slimriver #besout #trolak #helizahelmi #sazzyfalak #wansharmila #amyrarosli #skincare #skincareroutine #marykaymalaysia #marykaymysg #beautyconsultant #beauty #saledirector #sale #timewise #botanicaleffects #lisptick #ieraatiramk
Pencuci muka terbaik😍 Sila padan usia dan jenis kulit anda dengan pencuci muka yang betul😁 Perlukan bantuan?? Hanya klick link👇 http://www.marykay.com.my/ieraatira . Iera Atira +60172600460 @ieraatiramk . . #syjual #syjualonline #syjualmurah #syjualmakeup #cod #freepostage #freepost #freegift #freeconsultation #sungkai #tgmalim #slimriver #besout #trolak #helizahelmi #sazzyfalak #wansharmila #amyrarosli #skincare #skincareroutine #marykaymalaysia #marykaymysg #beautyconsultant #beauty #saledirector #sale #timewise #botanicaleffects #lisptick #ieraatiramk
Pencuci muka terbaik😍 Sila padan usia dan jenis kulit anda dengan pencuci muka yang betul😁 Perlukan bantuan?? Hanya klick link👇 http://www.marykay.com.my/ieraatira . Iera Atira +60172600460 @ieraatiramk . . #syjual #syjualonline #syjualmurah #syjualmakeup #cod #freepostage #freepost #freegift #freeconsultation #sungkai #tgmalim #slimriver #besout #trolak #helizahelmi #sazzyfalak #wansharmila #amyrarosli #skincare #skincareroutine #marykaymalaysia #marykaymysg #beautyconsultant #beauty #saledirector #sale #timewise #botanicaleffects #lisptick #ieraatiramk
Pencuci muka terbaik😍 Sila padan usia dan jenis kulit anda dengan pencuci muka yang betul😁 Perlukan bantuan?? Hanya klick link👇 http://www.marykay.com.my/ieraatira . Iera Atira +60172600460 @ieraatiramk . . #syjual #syjualonline #syjualmurah #syjualmakeup #cod #freepostage #freepost #freegift #freeconsultation #sungkai #tgmalim #slimriver #besout #trolak #helizahelmi #sazzyfalak #wansharmila #amyrarosli #skincare #skincareroutine #marykaymalaysia #marykaymysg #beautyconsultant #beauty #saledirector #sale #timewise #botanicaleffects #lisptick #ieraatiramk
Freshlah Body Perfume 30ml wangi tak ingat baju dah basuh bau melekat!!!♡♡♡ anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat pilihan bijak sebab #andalahbidadari Pm atau wasup 012688335 untuk order atau terus datang Hijabiz #tgkarang #tgmalim #telukintan #ipoh #bidorperak #manjung #tapah #sabakbernam #kualaselangor #kualakububharu #jeram #sgbesar #sekinchan #serawak #sabah #singapore #brunai #cantek #indahdihati #mananakcarini
Repost from @sahajidah.haio @TopRankRepost #TopRankRepost Saiz badan bukanlah segalanya. Kecantikan wanita terserlah apabila dia yakin terhadap dirinya sendiri setelah memakai korset yang betul. Ikuti video seterusnya untuk mengetahui saiz sebenar Premium Beautiful untuk setiap saiz badan. . . . #premiumbeautiful #SHOMtutorial #corset #slimming #nolyannakurnain #g8preneurs #premiumbeautiful #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulcorset #protoncity #protoncitytgmalim #tgmalim #kalumpang #kualakububharu #bukitberuntung #batangkali #behrang #shom #autopilotincome #hanishaiziprotege #businesswoman #business #usahawanwanita #superbrand #bodyshaper #slimming #weightwatchers
Jom jom jom Meramaikan KARNIVAL GEGAR GESIR Jangan lupa singgah ke Booth 26 Ada produk #Ammaranherbs Dan Kerongsang Jangan lepaskan peluang Dapatkan Set² FREE GIFT menanti anda. Banyak lagi aktivit menarik menanti anda di sini Jom sama2 memeriahkan. #felda #huluselangor #tgmalim #upsi #arthub #gegargesir2018
Thank you for buying 🌷💖 Yg belum beli cepat order before stock habis ! - ❗LIMITED STOCKS❗ HURRY UP, GRAB YOURS NOW !! 🐇 - CUTE CABLE BITE 🐥💓 - 🔸These cable bite are not a joke ☝ 🔸 Protect your cable ✔ 🔸 Affordable price ✔ 🔸 Good quality ✔ 🔸 Suitable for both gender ✔ Cod available in PSAS, BEHRANG, TANJUNG MALIM 🚗💨 - RM9 /RM7 per pcs Postage: SM- RM8 / SS- RM12 - #psas #behrang #politeknik #tgmalim #behrang2020 #cablebite #usbcable #iphonecable #android #iphone #cablebitemurah #cableprotector #cableprotectormurah
Saya jadi orang kuat hari nie. Next time saya pula yg diraikan 😍 . #noahXmey #tgmalim #wedding #malaywedding
Baca sikit khasiat nye FARS pati delima antara yg terbaik!!pm untuk order atau terus datang Hijabiz♡♡♡ anda#sureterpikat pilhan anda #comfirmtepat sabab #andalahbidadari #tgkarang #telukintan #tgmalim #ipoh #manjung #bidorperak #tapah #kualakububharu #kualaselangor #sabakbernam #sekinchan #sgbesar #jeram #cantek #sabah #serawak #singapore #indahdihati
Superfood kekal sehat hingga ke usia tua!!!tak lain tak bukan Extra virgin olive oil!!orang2 cerdik pandai mengamalkan minyak zaitun untuk kesihatan seharian!!tanpa merobek poket anda!!anda tetap kekal #cantek #andalahbidadari pilihan anda #comfirmtepat ramai pasti #sureterpikat Kandungan nutrisi olive oil Minyak zaitun murni memiliki banyak kandungan nutrisi serta vitamin yang berguna bagi kesehatan : ●Squalene●Zat besi●Kalsium●Pottasium●Polifenol●Triglesida●Oleic ●Acid●Tokoferol●Senyawa fenolik● Vitamin A, B1, B2, C, D, E, dan K #tgkarang #telukintan #tgmalim #sabakbernam #kualakububharu #tapah #bidorperak #ipoh #manjung #kampar #kualaselangor #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #jeram #indahdihati #mananakcarini #sabah #serawak #singapore
Ramai yg tak tahu kebaikan habatus Sauda jika kita amalkan!! Salah satu makanan sunnah!!!pm atau wasup 0126882335 untuk order atau terus datang Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #telukintan #tapah #tgmalim #bidorperak #ipoh #sabah #serawak #singapore #kualaselangor #kualakububharu #jeram #sekinchan #sgbesar #sabakbernam #cantek #mananakcarini #indahdihati
next page →