#tgMalim

24,655 posts

Loading...
KERABU PERUT.. . utk tempahan lauk pauk boleh request nk menu ape lauk ape @ tema ape.. . 🍱tema ala kampung 🍱tema western 🍱buffet 🍱packing/box . 🍰dessert 🍰kuih muih 🍰gift/doorgift . . 🍴☕ majlis aqiqah,jamuan,meeting,kesyukuran.. kabo je nti kite deal spi puas hati..huhu.. . . . whatsapp sis utk order.. 0137170623 @ klik link dkt bio ye.. . #openorder #upsi #lunchbox #codmakanan #tgmalim #westernfood #behrang2020 #politeknikbehrang #polibehrang #makanpetang #makanan #lunchbox #protoncity #openhouse #meeting #tanjungmalim #doorgiftmurah #doorgifttanjungmalim #cupcake #kek #souvenirs
KERABU PERUT.. . utk lauk pauk boleh request nk menu ape lauk ape @ tema ape.. . 🍱tema tempahan ala kampung 🍱tema western 🍱buffet 🍱packing/box . 🍰dessert 🍰kuih muih 🍰gift/doorgift . . 🍴☕ majlis aqiqah,jamuan,meeting,kesyukuran.. kabo je nti kite deal spi puas hati..huhu.. . . . whatsapp sis utk order.. 0137170623 @ klik link dkt bio ye.. . #openorder #upsi #lunchbox #codmakanan #tgmalim #westernfood #behrang2020 #politeknikbehrang #polibehrang #makanpetang #makanan #lunchbox #protoncity #openhouse #meeting #tanjungmalim #doorgiftmurah #doorgifttanjungmalim #cupcake #kek #souvenirs
Loading...
KERABU PERUT.. . utk tempahan lauk pauk boleh request nk menu ape lauk ape @ tema ape.. . 🍱tema ala kampung 🍱tema western 🍱buffet 🍱packing/box . 🍰dessert 🍰kuih muih 🍰gift/doorgift . . 🍴☕ majlis aqiqah,jamuan,meeting,kesyukuran.. kabo je nti kite deal spi puas hati..huhu.. . . . whatsapp sis utk order.. 0137170623 @ klik link dkt bio ye.. . #openorder #upsi #lunchbox #codmakanan #tgmalim #westernfood #behrang2020 #politeknikbehrang #polibehrang #makanpetang #makanan #lunchbox #protoncity #openhouse #meeting #tanjungmalim #doorgiftmurah #doorgifttanjungmalim #cupcake #kek #souvenirs
Calling all students around Malaysia! 😃 We know it's hard enough to focus on your studies. Don't get all tangled up worrying in other matters such as personal care items prices as well! Hence it is why we come up with STUDENT SPECIAL price for Rose Divine Face Mist. Buy 2 Rose DIvine Face Mist at RM100 only! ADANIA Rose Divine Face Mist benefits : 🌼 Reduce skin inflammation & redness. 🌼 Wild rose & neroli extract will help to repair & rejuvenate skin. 🌼 Treat & soothe breakouts. 🌼 Contains high anti-oxidant. 🌼 Reduce pore size. 🌼 Reduce the appearance of thread veins. 🌼 Dewy and fresh complexion. 🌼 Hydrate your skin. 🌼 Make your make-up stays longer. . #naturalremedies  #naturalcleansers #organiccleansers  #fitspo  #cleanskincare #organicskincare  #naturalskincare  #malaysia #singapore  #brunei  #certifiedorganic  #crueltyfree #veganproduct  #beautyproduct  #skincare  #safe #healthylife #adaniaselayang #teamadaniaphilia #adaniaphilia #theyusufiskandar #laraalana #malaysia #sayajual #sayajualserum #upsi #tgmalim #gombak #selayang
You are what you eat 👍 Did you know that certain food can benefits certain parts of your body directly? Just like our Sexy Skin! granola and Shape Up! granola. Sexy Skin! granola benefits your skin more while Shape Up! granola benefits your muscles and tones your body.  Try 1 today. Eating them as easy as 1 2 3 and you can munch on them anytime you prefer😋 #naturalremedies  #naturalcleansers #organiccleansers  #fitspo  #cleanskincare #organicskincare  #naturalskincare  #malaysia #singapore  #brunei  #certifiedorganic  #crueltyfree #veganproduct  #beautyproduct  #skincare  #safe #healthylife #adaniaselayang #teamadaniaphilia #adaniaphilia #theyusufiskandar #laraalana #malaysia #sayajual #sayajualserum #upsi #tgmalim #gombak #selayang
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 NHA EMPIRE PHONE REPAIRING SERVICE Whatsapp www.wasap.my/601114334997 #bumiputra #nhaempire #repairfonmurah #sayanakrepairfon #baikifon #tgmalim
Huawei Ascend Mate 7 lcd replacement .. done ✅ .. #nhaempire #bumiputra #repairphonemurah #baikifon #tgmalim
Lcd replacement Iphone 5 .. done ✅ #nhaempire #bumiputera #repairfonmurah #baikifon #tgmalim
STRAWBERRY MILK by WARIO JUICE . . . 💨 60ml & 6 MG & 12 MG ONLY / 60 VG & 40 PG WE’RE OPEN NOW, COME & GRAB IT FAST ❗️VAPE ON GUYS 💨 JOM SINGGAH KE KEDAI KAMI YANG BERTEMPAT DI TG MALIM 👍🏼 HARGA MURAH2 KASI, BOLEH DM KAMI. PANDAI AYAT KAMI BAGI HARGA NORA DANISH DERRR 😘 . . TYPITICAL VAPER & KOIBARBERCO OPENING HOURS & LOCATION 12.30 p.m - 11.00 p.m ❗️NO. 6 JALAN SLIM LAMA 35900, TANJUNG MALIM, PERAK DARUL TAKZIM ❗️LANDMARK : PAU YIK MUN TANJUNG MALIM UNTUK MAKLUMAT LANJUT : 011 - 1020 7567 PAAN 012 - 643 7543 KECIK #typiticalvaper #typitical #typvape #vapeon #vapemalaysia #asianvape #typicalvape #vapetricks #vapenation #vapers #vapegod #vgod #vapelife #vapelyfe #vapegirl #vapesociety #vapeporn #vapeindonesia #vapethailand #vapegram #vapeworld #vapefamily #phonemurah #tanjungmalim #tgmalim #upsi #politeknikazlanshah #psas
ROMEO by WARIO JUICE . . . TOBACCO WITH FRUIT CLASSIC BLEND . . 💨 60ml & 6 MG & 12 MG ONLY / 50 VG & 50 PG WE’RE OPEN NOW, COME & GRAB IT FAST ❗️VAPE ON GUYS 💨 JOM SINGGAH KE KEDAI KAMI YANG BERTEMPAT DI TG MALIM 👍🏼 HARGA MURAH2 KASI, BOLEH DM KAMI. PANDAI AYAT KAMI BAGI HARGA NORA DANISH DERRR 😘 . . TYPITICAL VAPER & KOIBARBERCO OPENING HOURS & LOCATION 12.30 p.m - 11.00 p.m ❗️NO. 6 JALAN SLIM LAMA 35900, TANJUNG MALIM, PERAK DARUL TAKZIM ❗️LANDMARK : PAU YIK MUN TANJUNG MALIM UNTUK MAKLUMAT LANJUT : 011 - 1020 7567 PAAN 012 - 643 7543 KECIK #typiticalvaper #typitical #typvape #vapeon #vapemalaysia #asianvape #typicalvape #vapetricks #vapenation #vapers #vapegod #vgod #vapelife #vapelyfe #vapegirl #vapesociety #vapeporn #vapeindonesia #vapethailand #vapegram #vapeworld #vapefamily #phonemurah #tanjungmalim #tgmalim #upsi #politeknikazlanshah #psas
Hai orang Tg. Malim! Mesti ramai yang masih cuti lagi hari ni kan? . Jom la lepak2, sembang2 sambil makan sedap2 kat Loveats macam diaorg semua ni... . Kami buka macam biasa hari ni tau dari jam 5 petang - 11 malam. . Jom ke Loveats! . #loveats #loveatstgmalim #makansedap #tgmalim #tanjungmalim #slimriver #kkb #kualakububharu #siladatanglagi
MOCHA PRALINE by WARIO JUICE . . . 💨 60ml & 6 MG & 12 MG ONLY / 60 VG & 40 PG WE’RE OPEN NOW, COME & GRAB IT FAST ❗️VAPE ON GUYS 💨 JOM SINGGAH KE KEDAI KAMI YANG BERTEMPAT DI TG MALIM 👍🏼 HARGA MURAH2 KASI, BOLEH DM KAMI. PANDAI AYAT KAMI BAGI HARGA NORA DANISH DERRR 😘 . . TYPITICAL VAPER & KOIBARBERCO OPENING HOURS & LOCATION 12.30 p.m - 11.00 p.m ❗️NO. 6 JALAN SLIM LAMA 35900, TANJUNG MALIM, PERAK DARUL TAKZIM ❗️LANDMARK : PAU YIK MUN TANJUNG MALIM UNTUK MAKLUMAT LANJUT : 011 - 1020 7567 PAAN 012 - 643 7543 KECIK #typiticalvaper #typitical #typvape #vapeon #vapemalaysia #asianvape #typicalvape #vapetricks #vapenation #vapers #vapegod #vgod #vapelife #vapelyfe #vapegirl #vapesociety #vapeporn #vapeindonesia #vapethailand #vapegram #vapeworld #vapefamily #phonemurah #tanjungmalim #tgmalim #upsi #politeknikazlanshah #psas
#WanTanMee - The most famous Wan Tan noodles🍝 and Ice Coffee☕️ in Tg Malim, Perak, Malaysia🇲🇾. If you happen to be in Tg Malim town, don't miss their delicious dry noodles and it’s really worth trying!!. . . 📍 Taman Bandar, TG Malim . . . . #breakfastoftheday #wantannoodle #wantanother #pekanrasa #chinesefood #tanjungmim #quitetown #yamcha #foodoftheday #foodphotography #foodwriter #foodie #foodblogger #foodtravels #foodreview #oldtown #wantanmee #countrylife #discoverselangor #takemeanywhere #chinatown #visitperak #tgmalim #visitmalaysia
rm1. 70 per bowl #capecafe #tgmalim
Produk dari timur tengah yg memang terbaik dipasaran 》coconut oil cold press 》black seed oil 》argan oil Semua terkandung khasiat herba semulajadi baik untuk kesihatan PM atau wasup 0126882335 untuk order atau datang terus Hijabiz!!! sebab#andalahbidadari Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #manjung #ipoh #kualakububharu #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #kualaselangor #jeram #serawak #sabah #singapore #brunai #indahdihati #mananakcarini #cantek #7 #10
Antara product NR berseh dan suci dan telah lama dikenali dan terbukti ditambah dgn sijil Halal memang terbaik!!! PM atau wasup 0126882335 untuk order atau datang terus Hijabiz!!! sebab#andalahbidadari Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #manjung #ipoh #kualakububharu #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #kualaselangor #jeram #serawak #sabah #singapore #brunai #indahdihati #mananakcarini #cantek #7 #10
Rangkaian Shampoo SariAyu pelbagai kegunaan PM atau wasup 0126882335 untuk order atau datang terus Hiajabiz!!! sebab#andalahbidadari Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #manjung #ipoh #kualakububharu #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #kualaselangor #jeram #serawak #sabah #singapore #brunai #indahdihati #mananakcarini #cantek #7 #10
Scrub dan masker by SariAyu.Haruman yg menyegarkan kulit anda rangkaian lengkap untuk scrub dan masker!!!PM atau wasup 0126882335 untuk order atau datang terus Hiajabiz!!! sebab#andalahbidadari Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #manjung #ipoh #kualakububharu #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #kualaselangor #jeram #serawak #sabah #singapore #brunai #indahdihati #mananakcarini #cantek #7 #10
Pusat.
Bikes.
My mood when a bunch of instashops started following me. May I ask why? Did I do something?
Yik Mun's superb Hainanese Chicken Chop with its slurpilicious trademark gravy. #yikmun #tgmalim #tanjungmalim #perak #malaysia #malaysianfood #malaysiancafes #foodporn #foodiesofinstagram #chicken #traveldestination #roadtrip
Penjagaan kesihatan lengkap by Sendayu Tinggi mendapat sijil Halal yg tak perlu diragukan berbanding produk2 lain !!!terbaik >●D'Folia >●Nosygone >●Sedu Arrow >●Lucimax >●Garlic plus Setiap satu mempunyai kelebihan untuk kesihatan luar dan dalm wanita .Pm atau terus datang Hijabiz..sebab #andalahbidadari Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #manjung #ipoh #kualakububharu #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #kualaselangor #jeram #serawak #sabah #singapore #brunai #indahdihati #mananakcarini #cantek
FADARAJ 5 jenis haruman yg menyegarkan dipercayai genarasi ke generasi.PM atau wasup 0126882335 untuk order atau datang terus Hiajabiz!!! sebab#andalahbidadari Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #manjung #ipoh #kualakububharu #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #kualaselangor #jeram #serawak #sabah #singapore #brunai #indahdihati #mananakcarini #cantek #7 #10
Sunyi
TW BOOSTER ORIGINAL Adalah makanan tambahan atau supplement untuk lelaki, yang mampu membantu kesuburan lelaki. ✔Merangsang Nafsu ✔Menambah Saiz Zakar ✔Menegangkan Zakar ✔Melambatkan Pancutan ✔Memekatkan Air Mani ✔Merawat Mati Pucuk ✔Merawat Masalah angin Wssp/call 0172907455... Harga rm150... Free POSTAGE... Cod. #slimvillage . #slimriver . #tgmalim
TW BOOSTER ORIGINAL Adalah makanan tambahan atau supplement untuk lelaki, yang mampu membantu kesuburan lelaki. ✔Merangsang Nafsu ✔Menambah Saiz Zakar ✔Menegangkan Zakar ✔Melambatkan Pancutan ✔Memekatkan Air Mani ✔Merawat Mati Pucuk ✔Merawat Masalah angin Wssp/call 0172907455... Harga rm150... Free POSTAGE... Cod. #slimvillage . #slimriver . #tgmalim
TW BOOSTER ORIGINAL Adalah makanan tambahan atau supplement untuk lelaki, yang mampu membantu kesuburan lelaki. ✔Merangsang Nafsu ✔Menambah Saiz Zakar ✔Menegangkan Zakar ✔Melambatkan Pancutan ✔Memekatkan Air Mani ✔Merawat Mati Pucuk ✔Merawat Masalah angin Wssp/call 0172907455... Harga rm150... Free POSTAGE... Cod. #slimvillage . #slimriver . #tgmalim
TW BOOSTER ORIGINAL Adalah makanan tambahan atau supplement untuk lelaki, yang mampu membantu kesuburan lelaki. ✔Merangsang Nafsu ✔Menambah Saiz Zakar ✔Menegangkan Zakar ✔Melambatkan Pancutan ✔Memekatkan Air Mani ✔Merawat Mati Pucuk ✔Merawat Masalah angin Wssp/call 0172907455... Harga rm150... Free POSTAGE... Cod. #slimvillage . #slimriver . #tgmalim
TW BOOSTER ORIGINAL Adalah makanan tambahan atau supplement untuk lelaki, yang mampu membantu kesuburan lelaki. ✔Merangsang Nafsu ✔Menambah Saiz Zakar ✔Menegangkan Zakar ✔Melambatkan Pancutan ✔Memekatkan Air Mani ✔Merawat Mati Pucuk ✔Merawat Masalah angin Wssp/call 0172907455... Harga rm150... Free POSTAGE... Cod. #slimvillage . #slimriver . #tgmalim
Segala masalah dalaman wanita telah diatasi!! Takde rasa penat2,angin dalan badan pun dah bertambah kurang,cik abang makin suka dan sayang!!ini lah penangan manjakani mak bidan kg turun menurun!!banyak lagi khasiat nye.Pm atau wssap 0126882335 untuk tempahan Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #manjung #ipoh #kualakububharu #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #kualaselangor #jeram #serawak #sabah #singapore #brunai #indahdihati #mananakcarini #cantek #7 #10
Nak1. Hugo Boss?? 2.Paco Rabanne 3.Dunhill 4.Versace 5.Paris Hilton 6.DKNY 7.GUCCI 8.Victoria Secret 9.Lanchome 10.Britney Spears Banyak lagi designer bau designer perfume yg melekat lebeh 8jam bau tahan lama!!! Boleh bawak solat!! Harga macm tak percaya!!Meh beli FreshLah body perfume!! Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #manjung #ipoh #kualakububharu #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #kualaselangor #jeram #serawak #sabah #singapore #brunai #indahdihati #mananakcarini #cantek @ Tanjong Karang, Selangor, Malaysia
Set Cadar single / queen / king (Tanpa comforter) 🔥material - 100% cotton 🔥Kain sejuk & selesa Single > 1 cadar fitted > 1 sarung bantal Queen >1 cadar fitted > 2sarung bantal > 1 sarung bantal peluk King >1 cadar fitted > 2sarung bantal > 1 sarung bantal peluk Memang cantik sangat.. Sapa2 yang belum dapatkan set cadar ni.. blh cepat2 dm @ terus whats app ke 019-2078955 untuk info & detail .. <3 <3 <3 <3 Postage available seluruh Malaysia <3 COD area - #tgmalim #klcc #jalanampang #ampangpoint #disneyteam #disneyworld #mickeyminnie #kids #forkids #minnimouse #mickeymouse #mickeymousemurah #disneylover #mickeyminnie #mickeymalaysia #mickeymousebedsheet #cadar #cadarmickeymouse #cadarcantik #cadarmalaysia #cadarcartoon #cadarmurahmalaysia #cadarqueen #cadarsingle #cadarbaru #cadarking #bondatanjungcollection #tanjungmalim
Set Cadar single / queen / king (Tanpa comforter) 🔥material - 100% cotton 🔥Kain sejuk & selesa Single > 1 cadar fitted > 1 sarung bantal Queen >1 cadar fitted > 2sarung bantal > 1 sarung bantal peluk King >1 cadar fitted > 2sarung bantal > 1 sarung bantal peluk Memang cantik sangat.. Sapa2 yang belum dapatkan set cadar ni.. blh cepat2 dm @ terus whats app ke 019-2078955 untuk info & detail .. <3 <3 <3 <3 Postage available seluruh Malaysia <3 COD area - #tgmalim #klcc #jalanampang #ampangpoint #disneyteam #disneyworld #mickeyminnie #kids #forkids #minnimouse #mickeymouse #mickeymousemurah #disneylover #mickeyminnie #mickeymalaysia #mickeymousebedsheet #cadar #cadarmickeymouse #cadarcantik #cadarmalaysia #cadarcartoon #cadarmurahmalaysia #cadarqueen #cadarsingle #cadarbaru #cadarking #bondatanjungcollection #tanjungmalim
Set Cadar single / queen / king (Tanpa comforter) 🔥material - 100% cotton 🔥Kain sejuk & selesa Single > 1 cadar fitted > 1 sarung bantal Queen >1 cadar fitted > 2sarung bantal > 1 sarung bantal peluk King >1 cadar fitted > 2sarung bantal > 1 sarung bantal peluk Memang cantik sangat.. Sapa2 yang belum dapatkan set cadar ni.. blh cepat2 dm @ terus whats app ke 019-2078955 untuk info & detail .. <3 <3 <3 <3 Postage available seluruh Malaysia <3 COD area - #tgmalim #klcc #jalanampang #ampangpoint #disneyteam #disneyworld #mickeyminnie #kids #forkids #minnimouse #mickeymouse #mickeymousemurah #disneylover #mickeyminnie #mickeymalaysia #mickeymousebedsheet #cadar #cadarmickeymouse #cadarcantik #cadarmalaysia #cadarcartoon #cadarmurahmalaysia #cadarqueen #cadarsingle #cadarbaru #cadarking #bondatanjungcollection #tanjungmalim
Nak1. Hugo Boss?? 2.Paco Rabanne 3.Dunhill 4.Versace 5.Paris Hilton 6.DKNY 7.GUCCI 8.Victoria Secret 9.Lanchome 10.Britney Spears Banyak lagi designer bau designer perfume yg melekat lebeh 8jam bau tahan lama!!! Boleh bawak solat!! Harga macm tak percaya!!Meh beli FreshLah body perfume!! Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #manjung #ipoh #kualakububharu #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #kualaselangor #jeram #serawak #sabah #singapore #brunai #indahdihati #mananakcarini #cantek @ Tanjong Karang, Selangor, Malaysia
next page →