#tgMalim

26,029 posts

Loading...
Korang ada majlis weekend ni tapi tak tau nak hidang apa??don't worry be happy dear😍😍😍😍BIG COMBO ni bole setelkan problem u olls..😘RM 230 korang bole dapat dessert JUMBO ni haa kompem Puas Hati dear😘 . . DFCC NO CHEESE EXTRA DRIZZLE 12' CONGOBAR EXTRA DRIZZLE 12' BROWNIES EXTRA DRIZZLE 12' . . #SalamRempuh2019 #LegacyTynaFaeza #SabrinaBakery #MamsabWarrior #LubukKekNo1Malaysia #F &BBussinesAward2018 #BussinesPartners #JutawanJualKekOrang #Combo230 #TgMalim #KualaLumpur #ShahAlam #PujaanHatiKanda
Our beloved nutella cheese tart. Favourite MAMASAB NO 1 tau ni Bile di bakery mamasab kalau team hebat sedang bake crust tart we all mesti rasa NAIK GILA. Dia punye wangi hanya tuhan je yang tahu. Lps tu lps tu kan, cream cheese dia sejuk je masuk kat tekak. Korang dpt imagine tak? Cream cheese dia x la masam sgt x manis sgt dia mcm natural je. Nutella banyak, cheese banyak, Tart nya yang lemak berkrim secukup rasa lak aihhhh😋 Lagi makan sejuk2.. Adoiii.. Bila makan pagi.. Malam termimpi mimpi . Yang tak boleh lupe yg paling jahat sekali nutella tu. Alah yg atas sekali. Selalu buat comot mulut HABIS LIPSTICK AIIII..... Nutella cheese tart sgt nakal di mamasab bakery. Esok siap!!!! . . #SalamRempuh2019 #TynaMazlan #LegacyTynaFaeza #SabrinaBakery #MamsabWarrior #LubukKekNo1Malaysia #F &BBussinesAward2018 #BussinesPartners #JutawanJualKekOrang #NutellaCheeseTart #TgMalim #KualaLumpur #ShahAlam #PujaanHatiKanda
Loading...
hakak dinner 'mee goreng pak jabit' mlm ni #tehtarikdiasedap #SarangArtHub #TgMalim
#Repost @as.legacymalaysia • • • Haaaa Ini lah antara khasiat yang ada dalam Bidara Shower Gel @as.legacymalaysia hanya RM 25.00!!!! . ♥Membuang toksin / daki pada kulit ♥Merawat lemah semangat ♥Merawat ganguan emosi, stress, panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir ♥Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat ♥Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib ♥Digalakkan untuk guna 2 kali sehari menggunakan air dingin. . READY STOCK!! Utk pembelian produk² AS Legacy 📲 0132567210 . Cas cod mengikut kawasan🚗COD Area: #hulubernam #kalumpang #kerling #keliang #kualakububharu #sgtengi #sgtengiSelatan #feldasoeharto #feldagedangsa #slimriver #tanjungmalim #behrang #behrang2020 #tgmalim #sekiahmakmur #malaysia ----------------------------------------------------------- #aslegacymalaysia #aslegacytgmalim #aslegacyselangor #aslegacyperak #aslegacyhuluselangor #produkkesihatan #bestseller #sapotlokal #bazaarpaknil #bazaar #aliffsyukriterlajaklaris
Alhamdulillah..lps saya konsisten pakai mandian bidara ni kulit saya semakin moist dan lembut sangat dah tak payah nak pakai losyen bnyk2😁..Sebelum ni.. kulit saya kering sangat klu garu mmg akan ada kesan putih sakit hati sngt. . Tapi skrg syukur dgn mandian saja setel umpama kulit sehalus bayi. Wangi, pekat dan tahan lama 💃Tahniah utk saya sbb berjaya melembutkan kulit seluruh badan tanpa modal yg besar spt pergi ke spa 😘 . READY STOCK!! Utk pembelian produk² AS Legacy 📲 0132567210 . Cas cod mengikut kawasan🚗COD Area: #hulubernam #kalumpang #kerling #keliang #kualakububharu #sgtengi #sgtengiSelatan #feldasoeharto #feldagedangsa #slimriver #tanjungmalim #behrang #behrang2020 #tgmalim #sekiahmakmur #malaysia ----------------------------------------------------------- #aslegacymalaysia #aslegacytgmalim #aslegacyselangor #aslegacyperak #aslegacyhuluselangor #produkkesihatan #daunbidara #rawatanalternatif #penawarsihir #bazaarpaknil #bestseller #aliffsyukriterlajaklaris
Air Anugerah dgn bacaan 30 juzuk Alquran.Kekeuatan rahmat dan kebaikan Nya InshaAllah dgn niat KEBAIKAN UNTUK DIRI SENDIRI💪🙌 🔴Menjadi penawar kepada beban kesakitan 🔴Melawan sebarang penyakit dari dalam 🔴Menjadi penyeri diri 🔴Memberi tenaga KEBAIKAN UNTUK KELUARGA👪 🔴Melindungi daripada gangguan Jin 🔴Memberi kesejahteraan rumahtangga 🔴Boleh digunakan sebagai pelembut hati suami dan isteri KEBAIKAN UNTUK KANAK-KANAK 🔴Boleh digunakan untuk penerang hati 🔴Mudah memahami pelajaran 🔴Melembutkan Hati 🔴Menguatkan daya ingatan 🔴Mengawal Anak Hyper Active KEBAIKAN BUAT IBU MENGANDUNG 🔴Mengurangkan sebarang kesakitan ketika hamil 🔴Membantu pertumbuhan anak di dalam kandungan 🔴Memudahkan bersalin 🔴Memberi tenaga kepada ibu yang mengandung Wssup📲0126882335 atau datang ke kedai 🏠Hijabiz di Tg Karang Selangor #muslimproduct #airanugerah #london #china #japan #taiwan #labuan #australia #finland #tgkarang #tgkarangselangor #tgmalim #kualakububharu #kualselangor #telukintan #ipoh #cameronhighland #manjung #tapah #batangkali #sekinchan #sabakbernam #sgbesar
Dah ready untuk bersalin??👪 Set meternity dari V'Asia platinum serba lengkap untuk ibu2 bersalin 🤗 Pm atau wsssup📲0126882335 untuk best price$$$ Pilihan no 1 pengguna 💪 Ibu2 berhak mendapat penjagaan terbaik!!👪 Set ➡ 🔴Jus Jamu Moden Ladies Collagen 🔴Losyen Herba Cantik Semula 🔴Losyen Herba Sejuk Dingin 🔴Minyak Herba Ibu & Anak 🔴Sabun Pencerah Harum Gebu 🔴Pembersih Wanita Sireh Manjakani 🔴Rendaman Mahkota 🔴Tungku Moden Berherba 🔴Barut Moden Si Comel #andalahbidadari #london #china #japan #australia #labuan #singapore #brunei #sabah #serawak #tgkarang #tgkarangselangor #tgmalim #kualakububharu #batangkali #kualaselangor #telukintan #bagandato #cameronhighland #ipoh #manjung #kualakangsar #sekinchan #sgbesar #sabakbernam #vasia #setbersalin #maternity #muslimproduct
🌸Kelebihan Enternal Beauty 🌸 ⬇️ . . 🌼Kulit rasa segar dan bersih 🌼Hilangkan kotoran pada muka 🌼Hilangkan minyak2 pada kulit wajah 🌼Kulit jadi lembut dan licin 🌼Instant v-shape dan hilangkan kedutan pada kulit 🌼Hilangkan double chin dalam 10 min je 🌼Pudarkan jeragat 🌼Mengurangkan eye bag 🌼Memudarkan kesan jerawat 🌼Mengurangkan kedutan . . . Soooo!!!!!!!!siapa2 nak facial boleh ws Raudah😘. Xperlu fikir dah nak naik kereta pergi spa, tu belum lagi kes susah cari parking.. geram kannnn!!!!!!!! So kalau korang nak facial di rumah/hostel (student) boleh jeeee.. xda hal.. siang ONz malam pun ONz😆 📲0126402939 #tanjungmalim #tgmalim #facialmurah #manicuremurah #pedicuremurah #upsi #mobilespa #kerling #rawang #slimriver #behrang2020 #bernamjaya #rasa #instun #elmarinoyang #muslimproduk #kalumpang #batangberjuntai #behrang2020 #upsi #protoncitytgmalim #protoncity
Jangan pernah kalah tanpa USAHA ! . Sorry girl! I dont share. Happy Saturdate 🍋 sayang. Jangan lupa ya minum cukup 3 liter dan detox ya ! #ammaranherbs #samasamamerasa #setiapadayangsatu #gangdayangsenandung2019 #tgmalim #rawang #selayang #batucaves #kepong
MENCARI CHEESEKUT YANG ENAK DAN LAZAT MAKAN BERGITU SAHAJA?😍😍 KINI KAMI MENJUAL CHEESEKUT YANG ENAK DAN LAZAT !! TAK AKAN RASA KECEWA SELEPAS MAKAN CHEESEKUT YANG KAMI JUAL INI !!😎😎😍😍 SEBEKAS RM 5 SAHAJA !!!!! MANE NAK CARI MAKANAN YANG ENAK , DAN LAZAT MURAH SEKARANG INI GENG !!😍 (RM 5 SAHAJA SEBEKAS GENG) caj COD mngikut jarak🤗 #psas #politeknik #politekniksultanazlanshahbehrang @dhomelicious #bandarbehrang2020 #cheesekut #murah #tgmalim #slimriver #perak #upsi #universitipendidikansultanidris #unisel
🌿Gel Mandian BIDARA AURA 7 HERBA..Haaaa Inilah antara khasiat yang ada dalam #BidaraShowerGel @as.legacymalaysia hanya RM 25.00!! 👍 ♥Membuang toksin / daki pada kulit ♥Merawat lemah semangat ♥Merawat ganguan emosi, stress, panik, masalah tidur, makhluk halus dan sihir ♥Menghilangkan keletihan dan memperbaharui semangat ♥Boleh digunakan untuk mandi hadas dan mandi wajib . ♥Digalakkan untuk guna 2 kali sehari menggunakan air dingin. . Kebaikan daun bidara: ✅Penawar sihir,saka & santau ✅Merawat gangguan makluk halus ✅Menghilangkan kotoran dan bau badan ✅Memberi aura positif ✅Memberi kesegaran sepanjang hari . 🌸Kandungan Gel Mandian Bidara: Limau perut + Garam bukit + Daun bidara + Bunga mawar + Aroma theraphy . READY STOCK!! Utk pembelian produk² AS Legacy 📲 0132567210 . Cas cod mengikut kawasan🚗COD Area: #hulubernam #kalumpang #kerling #keliang #kualakububharu #sgtengi #sgtengiSelatan #feldasoeharto #feldagedangsa #slimriver #tanjungmalim #behrang #behrang2020 #tgmalim #sekiahmakmur #malaysia ----------------------------------------------------------- #aslegacymalaysia #aslegacytgmalim #aslegacyselangor #aslegacyperak #aslegacyhuluselangor #produkkesihatan #daunbidara #rawatanalternatif #penawarsihir #bazaarpaknil #bestseller #aliffsyukriterlajaklaris
Kalau korang tak percaya dekat diri sendiri, trust me korang takkan berjaya buat apa apa pun! . Endahkan la negativiti & build your own positive vibes! InshaAllah bila ikhlas, kita niat baik, kita ada matlamat & goals yang kuat , rezeki berpihak pada kita 😘 Jangan takut untuk mencuba ❤️ Goodluck!
Kebaikan Eczema Therapy Cream: 📌 Kulit Eczema 📌 Kulit Kering 📌 Parut 📌 Ruam 📌 Gatal-gatal 📌 Gigitan Nyamuk 📌 Kudis 📌 kurap ___________ 📍 Cara Penggunaan 🎁 Sapukan Cream Pada Kulit Yang Bermasalah Secara Rata 💯 Selamat Digunakan Untuk kanak-Kanak dan Dewasa , bayi _____________ 💰 Harga seunit RM 39.90 🚚 Postage Rm8.00 Untuk SM dan Rm12.00 Untuk SS _____________ 🚨 Kesan Selepas Menggunakan Eczema Therapy Cream 📌 Kulit yang gatal akan pulih 📌 Ruam mula Surut 📌 kudis dan kurap akan hilang 📌 menghilang Kulit yang kering 📌 Eczema akan Surut secara Ansur² Jom grab! by whatsapp..👇 📲 0132567210 . Cas cod mengikut kawasan🚗COD Area: #hulubernam #kalumpang #kerling #keliang #kualakububharu #sgtengi #sgtengiSelatan #feldasoeharto #feldagedangsa #slimriver #tanjungmalim #behrang #behrang2020 #tgmalim #sekiahmakmur #malaysia ----------------------------------------------------------- #aslegacymalaysia #aslegacytgmalim #aslegacyselangor #aslegacyperak #aslegacyhuluselangor #produkkesihatan #eczema #rawatankulit #bazaarpaknil #bestseller #aliffsyukriterlajaklaris
ECZEMA THERAPY CREAM sgt sesuai untuk merawat masalah ruam,gatal²,panau,dan masalah kulit.. . #EczemaTherapyCream ni sgt selamat digunakan dari peringkat umur bayi sampai la dewasa.. . Antara kebaikkan ECZEMA THERAPY CREAM ni adalah: 📌membunuh kuman 📌menyingkirkan kurap dan kudis 📌menghilangkan gatal² dan ruam 📌menghilangkan gigitan nyamuk 📌merawat kulit kering 📌merawat dan memulihkan eczema . InshaAllah penggunaan yg konsisten,mampu menyelesaikan masalah seperti diatas..cream ni tidak berminyak..ianya sejuk dan cepat meresap ke kulit.. . Utk pembelian produk² AS Legacy 📲 0132567210 . Cas cod mengikut kawasan🚗COD Area: #hulubernam #kalumpang #kerling #keliang #kualakububharu #sgtengi #sgtengiSelatan #feldasoeharto #feldagedangsa #slimriver #tanjungmalim #behrang #behrang2020 #tgmalim #sekiahmakmur #malaysia ----------------------------------------------------------- #aslegacymalaysia #aslegacytgmalim #aslegacyselangor #aslegacyperak #aslegacyhuluselangor #produkkesihatan #eczema #rawatankulit #sapotlokal #bazaarpaknil #datoaliffsyukri
Jamu Nenek Rapat Plus berwajah baru💯% halal Jakim🕌 KELEBIHAN JAMU NENEK RAPAT PLUS 🔴 🌼 Merawat senggugut dan menstabilkan kitaran haid 🌼 Merawat keputihan, bau kurang enak dan kegatalan di bahagian intim wanita 🌼 Menaikkan seri muka dan awet muda☺ 🌼 Mencantikkan bentuk badan dan memejalkan aset kewanitaan serta membentuk tubuh💃 🌼 Mengetatkan otot faraj/power grip 🌼 Mengembalikan keinginan bersama pasangan 🌼 Membantu mendapatkan zuriat 🌼 Membantu memperbanyakkan susu ibu🍼 🌼 Membantu mencantikkan kulit 🌼 Melancarkan peredaran darah 🌼 Tubuh lebih ringan dan bertenaga💪 KANDUNGAN JAMU NENEK RAPAT PLUS 🌺 Folium Labisia Pumilia Linn (Kacip Fatimah) 🌺 Semen Croton Caudatom (Manjakani) 🌺 Semen Piper Nigrum (Lada Hitam) 🌺 Radix Hippocratea Indica 🌺 Semen Trachyspermum Amm Wsssup 📲0126882335 atau 🚘🚚⛟ datang Hijabiz🏠 #andalahbidadari #london #china #japan #australia #labuan #brunei #halalproduct #jamunenek #rapatplus #produkhalal #tgkarang #tgkarangselangor #tgmalim #kualakububharu #batangkali #serendah #sabah #serawak #sabakbernam #sekinchan #sgbesar #kualakangsar #ipoh #telukintan #manjung #kualaselangor #jamu
Salam Jumaat sayang ! . Jangan peduli dengan penilaian manusia kerana engkau tak mampu menyenangkan hati semua orang. Tetaplah berbuat baik dan bersabar. Allah sentiasa bersamamu sayang. Jangan lupa minum cukup 3 liter ya sayang, bangun pagi gosok gigi, cuci muka dengan kopi😋🤭🤣 #gangdayangsenandung2019 #ammaranherbs #samasamamerasa #setiapadayangsatu #rawang #tgmalim #selayang #gombak #batucaves
Apa tunggu lagi bosskur? nanti menyesal kalau tak dapat rasa 😏😏😏 Meh² cepat dm pemi or terus tekan link dkt bio pemi tu 🤗🤗 pemi jamin kalau makan nnti terus rasa nonstop utk makan lagi 🔥🔥🔥 sedap pon sedap, pedas pon ada , manis pon rasa tp lebih manis kalau anda makan sambil tersenyum 🙈🙈🙈 #wondercheese #snekkejupedas #wondercheeseviral #sedapsangat #tgmalim #behrang #politekniksultanazlanshah #upsi #kvslimriver
Cahaya matahari pagi memang bagus untuk skin korang sebab ITs a vitamin yang sihat untuk skin . Tapi kalau tengahari macam korang nak jemur skin korang dengan matari tu fikir fikir la dulu eh huhu 😭😭 . So guys ada banyak lagi ilmu sab nak share dengan korang but korang keep on supporting me okay ? Thankyou love 😘
Assalamualaikum. kepada sesiapa yg berminat dgn produk #haio kawasan #tgmalim boleh DM atau whatsapp terus dengan saya 😊😊😊 #haiotgmalim #produkhaio #sahajidahhaio
🌸Kelebihan Enternal Beauty 🌸 ⬇️ . . 🌼Kulit rasa segar dan bersih 🌼Hilangkan kotoran pada muka 🌼Hilangkan minyak2 pada kulit wajah 🌼Kulit jadi lembut dan licin 🌼Instant v-shape dan hilangkan kedutan pada kulit 🌼Hilangkan double chin dalam 10 min je 🌼Pudarkan jeragat 🌼Mengurangkan eye bag 🌼Memudarkan kesan jerawat 🌼Mengurangkan kedutan . . . Soooo!!!!!!!!siapa2 nak facial boleh ws Raudah😘. Xperlu fikir dah nak naik kereta pergi spa, tu belum lagi kes susah cari parking.. geram kannnn!!!!!!!! So kalau korang nak facial di rumah/hostel (student) boleh jeeee.. xda hal.. siang ONz malam pun ONz😆 📲0126402939 #tanjungmalim #tgmalim #facialmurah #manicuremurah #pedicuremurah #upsi #mobilespa #kerling #rawang #slimriver #behrang2020 #bernamjaya #rasa #instun #elmarinoyang #muslimproduk #kalumpang #batangberjuntai #behrang2020 #upsi #protoncitytgmalim #protoncity
ECZEMA THERAPY CREAM Bahan Utama: ♥ Tea Tree Oil Mengatasi masalah kulit seperti: ♥Eczema ♥Kulit Kering ♥Parut ♥Ruam ♥Gatal-gatal ♥Gigitan Nyamuk ♥Kudis ♥Kurap Utk pembelian produk² AS Legacy 📲 0132567210 . Cas cod mengikut kawasan 🚗 COD Area: #hulubernam #kalumpang #kerling #keliang #kualakububharu #sgtengi #sgtengiSelatan #feldasoeharto #feldagedangsa #slimriver #tanjungmalim #behrang #behrang2020 #tgmalim #sekiahmakmur #malaysia ----------------------------------------------------------- #aslegacymalaysia #mobilepartneraslegacy #aslegacytgmalim #aslegacyselangor #aslegacyperak #aslegacyhuluselangor #produkkesihatan #masalaheczema #masalahkulit #kulitsihat #bazaarpaknil #bestseller #aliffsyukriterlajaklaris
Bam kayu putih🌲 tradisional home made🌻 Satu lagi keajaiban tradisional untuk melegakan dan menyembuhkan bila gunakan untuk➡ 🔴gatal2 gigitan serangga🐜🐞🕷🐛nyamuk 🔴pening2🤕 dan sakit kepala😥 🔴susah ☻nak tido malam⏰ 🔴sakit2 dan lenguh2 badan dan sendi🙌✌ 🔴sakit perut😩 dan memulas😧 atau kembung🤔 🔴selsema atau beresin 🔴Mudah dibawa dimana mana atau letak dalam kereta🚗🚘🚚⛟🚜🛩✈ Banyak lagi sebab asbab penggunaan InshaAllah mujarab!! Wassup 📲0126882335 atau datang 🏠hijabiz buka dari 9am till 10pm daily🌏 #andalahbidadari #london #china #japan #sydney #singapore #labuan #brunei #sabah #serawak #tgmalim #tgkarang #telukintan #sabakbernam #kualakububharu #batangkali #ipoh #manjung #tapah #sgbesar #sekinchan #kualselangor #tgkarangselangor #bamserai #bamkayuputih #tradisional
Home made Tradisional Bam Serai☘ Terlajak sembuh 💪😆bila gunakan untuk➡ 🔴gatal2 gigitan serangga🐜🐞🕷🐛nyamuk 🔴pening2🤕 dan sakit kepala😥 🔴susah ☻nak tido malam⏰ 🔴sakit2 dan lenguh2 badan dan sendi🙌✌ 🔴sakit perut😩 dan memulas😧 atau kembung🤔 🔴selsema atau beresin 🔴Mudah dibawa dimana mana atau letak dalam kereta🚗🚘🚚⛟🚜🛩✈ Banyak lagi sebab asbab penggunaan InshaAllah mujarab!! Wassup 📲0126882335 atau datang 🏠hijabiz buka dari 9am till 10pm daily🌏 #andalahbidadari #london #china #japan #sydney #singapore #labuan #brunei #sabah #serawak #tgmalim #tgkarang #telukintan #sabakbernam #kualakububharu #batangkali #ipoh #manjung #tapah #sgbesar #sekinchan #kualselangor #tgkarangselangor #bamserai #traditional #tradisional
Minyak angin aromaterapi ekslusif ini diasaskan dari herba seperti Mentha Piperita merupakan sebatian organik minyak pudina jepun yang memiliki sifat antiseptik dan menthol yang tinggi Campuran Camphor yang telus dengan bau yang kuat, aromatic untuk merangsang saraf. Ia melegakan kegatalan pada kulit dan selamat juga bagi yang mengalami kulit sensitif Wintergreen sejenis ester organic digunakan untuk Aromaterapi untuk merawat masalah lain seperti tekanan stress, loya-loya dan mabuk, migraine, perut kembung, senggugut, legakan gigitan serangga atau nyamuk dan banyak lagi . SEVEN SEAS AROMATHERAPY RM17.00 . . Jom dapatkan produk Jrm dgn Puteri di Tg.Malim! . http://wasap.my/601126203614/Jrm . Like & follow puteri (jb2339S) Ig : Jrm.tgmalim_puteri Fb : JRM Tg Malim . Cod #tgmalim #kalumpang #kualakububaru #behrang #protoncity #slimriver #sriiskandar #upsi #psas . Self collect : #caltexkalumpang Postage seluruh malaysia . Pembelian rm 80 keatas dgn hrga normal free keahlian ! . #teamayaananayla #teamaimieimanSempire #jrmsubstokisshahalam #jrmtgmalim #jrmputeri #jrmperak #jamuratumalayaperak #JRMNETWORK
hai gais . tak sabar nak rase meatball ala2 ikea ni ? minggu depan kami open order okay . jangan lepaskan peluang ! stay tuned 😘😘😘 #maluapabossku #onxon #tiktok #lawakstudent #psas #tgmalim #behrang #slimriver #tehaispyorr #pujaanhatikanda
🌸Kelebihan Enternal Beauty 🌸 ⬇️ . . 🌼Kulit rasa segar dan bersih 🌼Hilangkan kotoran pada muka 🌼Hilangkan minyak2 pada kulit wajah 🌼Kulit jadi lembut dan licin 🌼Instant v-shape dan hilangkan kedutan pada kulit 🌼Hilangkan double chin dalam 10 min je 🌼Pudarkan jeragat 🌼Mengurangkan eye bag 🌼Memudarkan kesan jerawat 🌼Mengurangkan kedutan . . . Soooo!!!!!!!!siapa2 nak facial boleh ws Raudah😘. Xperlu fikir dah nak naik kereta pergi spa, tu belum lagi kes susah cari parking.. geram kannnn!!!!!!!! So kalau korang nak facial di rumah/hostel (student) boleh jeeee.. xda hal.. siang ONz malam pun ONz😆 📲0126402939 #tanjungmalim #tgmalim #facialmurah #manicuremurah #pedicuremurah #upsi #mobilespa #kerling #rawang #slimriver #behrang2020 #bernamjaya #rasa #instun #elmarinoyang #muslimproduk #kalumpang #batangberjuntai #behrang2020 #upsi #protoncitytgmalim #protoncity
Produk TERBAIK dari #JamuRatuMalaya ..Utk lebih info jom dengarkan Bonda Rozita ke udara di radio IKIM jam 11.15 pagi ni..🤗✌️ . Utk pembelian produk² JRM👇 www.wasap.my/60172674842 . FB: YanTie SoFia IG: JamuRatuMalaya_HuluSelangor . COD Area: #hulubernam #kalumpang #kerling #keliang #kualakububharu #sgtengi #sgtengiSelatan #feldasoeharto #feldagedangsa #slimriver #tanjungmalim #behrang #behrang2020 #tgmalim #sekiahmakmur #malaysia ----------------------------------------------------------- #pengedarsahjrm #jamuratumalayaselangor #jamuratumalayaperak #jrmhuluselangor #produkkesihatan #produkkecantikan #rawatanalternatif #saraf #bondarozitaibrahim #ctdk #bazaarpaknil #bazaar #bestsellers
Jom sayang sayang semua😘 kita dengar penjelasan Bonda Rozita berkenaan dua produk ni di radio IKIM pada pukul 11.15 pagi ❤️🌸 . Harga ahli : Marjane oil rm42.50 Pencuci muka zinni : rm31.50 . . Jom dapatkan produk Jrm dgn Puteri di Tg.Malim! . http://wasap.my/601126203614/Jrm . Like & follow puteri (jb2339S) Ig : Jrm.tgmalim_puteri Fb : JRM Tg Malim . Cod #tgmalim #kalumpang #kualakububaru #behrang #protoncity #slimriver #sriiskandar #upsi #psas . Self collect : #caltexkalumpang Postage seluruh malaysia . Pembelian rm 80 keatas dgn hrga normal free keahlian ! . #teamayaananayla #teamaimieimanSempire #jrmsubstokisshahalam #jrmtgmalim #jrmputeri #jrmperak #jamuratumalayaperak #JRMNETWORK #senangterhibur #bazarpaknil
Assalammualaikum shbt²..Jom dapatkan produk² AS Legacy by Dato Aliff Syukri dengan saya 📲 0132567210.. . READY STOCK!! . COD sekitar Daerah Muallim dan Hulu Selangor 🚗🌪️ . Utk lebih info boleh follow kami di 👇 FB/IG: as.legacy_tgmalim . Terima Kasih 😊❤️ . Assalammualaikum shbt²..Jom dapatkan produk² AS Legacy by Dato Aliff Syukri dengan saya 📲 0132567210.. . READY STOCK!! . COD sekitar Daerah Muallim dan Hulu Selangor 🚗🌪️ . Utk lebih info boleh follow kami di 👇 FB/IG: as.legacy_tgmalim . Terima Kasih 😊❤️ . Cas cod mengikut kawasan🚗COD Area: #hulubernam #kalumpang #kerling #keliang #kualakububharu #sgtengi #sgtengiSelatan #feldasoeharto #feldagedangsa #slimriver #tanjungmalim #behrang #behrang2020 #tgmalim #sekiahmakmur #malaysia ----------------------------------------------------------- #aslegacymalaysia #aslegacytgmalim #aslegacyselangor #aslegacyperak #aslegacyhuluselangor #produkkesihatan #bestseller #sapotlokal #bazaarpaknil #bazaar #aliffsyukriterlajaklaris
Assalammualaikum shbt²..Jom dapatkan produk² AS Legacy by Dato Aliff Syukri dengan saya 📲 0132567210.. . READY STOCK!! . COD sekitar Daerah Muallim dan Hulu Selangor 🚗🌪️ . Utk lebih info boleh follow kami di 👇 FB/IG: as.legacy_tgmalim . Terima Kasih 😊❤️ . Assalammualaikum shbt²..Jom dapatkan produk² AS Legacy by Dato Aliff Syukri dengan saya 📲 0132567210.. . READY STOCK!! . COD sekitar Daerah Muallim dan Hulu Selangor 🚗🌪️ . Utk lebih info boleh follow kami di 👇 FB/IG: as.legacy_tgmalim . Terima Kasih 😊❤️ . Cas cod mengikut kawasan🚗COD Area: #hulubernam #kalumpang #kerling #keliang #kualakububharu #sgtengi #sgtengiSelatan #feldasoeharto #feldagedangsa #slimriver #tanjungmalim #behrang #behrang2020 #tgmalim #sekiahmakmur #malaysia ----------------------------------------------------------- #aslegacymalaysia #aslegacytgmalim #aslegacyselangor #aslegacyperak #aslegacyhuluselangor #produkkesihatan #bestseller #sapotlokal #bazaarpaknil #bazaar #aliffsyukriterlajaklaris
Assalammualaikum shbt²..Jom dapatkan produk² AS Legacy by Dato Aliff Syukri dengan saya 📲 0132567210.. . READY STOCK!! . COD sekitar Daerah Muallim dan Hulu Selangor 🚗🌪️ . Utk lebih info boleh follow kami di 👇 FB/IG: as.legacy_tgmalim . Terima Kasih 😊❤️ . Assalammualaikum shbt²..Jom dapatkan produk² AS Legacy by Dato Aliff Syukri dengan saya 📲 0132567210.. . READY STOCK!! . COD sekitar Daerah Muallim dan Hulu Selangor 🚗🌪️ . Utk lebih info boleh follow kami di 👇 FB/IG: as.legacy_tgmalim . Terima Kasih 😊❤️ . Cas cod mengikut kawasan🚗COD Area: #hulubernam #kalumpang #kerling #keliang #kualakububharu #sgtengi #sgtengiSelatan #feldasoeharto #feldagedangsa #slimriver #tanjungmalim #behrang #behrang2020 #tgmalim #sekiahmakmur #malaysia ----------------------------------------------------------- #aslegacymalaysia #aslegacytgmalim #aslegacyselangor #aslegacyperak #aslegacyhuluselangor #produkkesihatan #bestseller #sapotlokal #bazaarpaknil #bazaar #aliffsyukriterlajaklaris
Assalammualaikum shbt²..Jom dapatkan produk² AS Legacy by Dato Aliff Syukri dengan saya 📲 0132567210.. . READY STOCK!! . COD sekitar Daerah Muallim dan Hulu Selangor 🚗🌪️ . Utk lebih info boleh follow kami di 👇 FB/IG: as.legacy_tgmalim . Terima Kasih 😊❤️ . Assalammualaikum shbt²..Jom dapatkan produk² AS Legacy by Dato Aliff Syukri dengan saya 📲 0132567210.. . READY STOCK!! . COD sekitar Daerah Muallim dan Hulu Selangor 🚗🌪️ . Utk lebih info boleh follow kami di 👇 FB/IG: as.legacy_tgmalim . Terima Kasih 😊❤️ . Cas cod mengikut kawasan🚗COD Area: #hulubernam #kalumpang #kerling #keliang #kualakububharu #sgtengi #sgtengiSelatan #feldasoeharto #feldagedangsa #slimriver #tanjungmalim #behrang #behrang2020 #tgmalim #sekiahmakmur #malaysia ----------------------------------------------------------- #aslegacymalaysia #aslegacytgmalim #aslegacyselangor #aslegacyperak #aslegacyhuluselangor #produkkesihatan #bestseller #sapotlokal #bazaarpaknil #bazaar #aliffsyukriterlajaklaris
Assalammualaikum shbt²..Jom dapatkan produk² AS Legacy by Dato Aliff Syukri dengan saya 📲 0132567210.. . READY STOCK!! . COD sekitar Daerah Muallim dan Hulu Selangor 🚗🌪️ . Utk lebih info boleh follow kami di 👇 FB/IG: as.legacy_tgmalim . Terima Kasih 😊❤️ . Assalammualaikum shbt²..Jom dapatkan produk² AS Legacy by Dato Aliff Syukri dengan saya 📲 0132567210.. . READY STOCK!! . COD sekitar Daerah Muallim dan Hulu Selangor 🚗🌪️ . Utk lebih info boleh follow kami di 👇 FB/IG: as.legacy_tgmalim . Terima Kasih 😊❤️ . Cas cod mengikut kawasan🚗COD Area: #hulubernam #kalumpang #kerling #keliang #kualakububharu #sgtengi #sgtengiSelatan #feldasoeharto #feldagedangsa #slimriver #tanjungmalim #behrang #behrang2020 #tgmalim #sekiahmakmur #malaysia ----------------------------------------------------------- #aslegacymalaysia #aslegacytgmalim #aslegacyselangor #aslegacyperak #aslegacyhuluselangor #produkkesihatan #bestseller #sapotlokal #bazaarpaknil #bazaar #aliffsyukriterlajaklaris
Assalammualaikum shbt²..Jom dapatkan produk² AS Legacy by Dato Aliff Syukri dengan saya 📲 0132567210.. . READY STOCK!! . COD sekitar Daerah Muallim dan Hulu Selangor 🚗🌪️ . Utk lebih info boleh follow kami di 👇 FB/IG: as.legacy_tgmalim . Terima Kasih 😊❤️ . Assalammualaikum shbt²..Jom dapatkan produk² AS Legacy by Dato Aliff Syukri dengan saya 📲 0132567210.. . READY STOCK!! . COD sekitar Daerah Muallim dan Hulu Selangor 🚗🌪️ . Utk lebih info boleh follow kami di 👇 FB/IG: as.legacy_tgmalim . Terima Kasih 😊❤️ . Cas cod mengikut kawasan🚗COD Area: #hulubernam #kalumpang #kerling #keliang #kualakububharu #sgtengi #sgtengiSelatan #feldasoeharto #feldagedangsa #slimriver #tanjungmalim #behrang #behrang2020 #tgmalim #sekiahmakmur #malaysia ----------------------------------------------------------- #aslegacymalaysia #aslegacytgmalim #aslegacyselangor #aslegacyperak #aslegacyhuluselangor #produkkesihatan #bestseller #sapotlokal #bazaarpaknil #bazaar #aliffsyukriterlajaklaris
WOMEN DISIREE TRIPLE ADVANCE. Krim mampu buat wanita di luar sana tak makan tua dik non oii.. Sapu nipis je.. Calit je kje senang ha.. Makin calit makin muda kak oii.. Makin calit makin cantik.. Kenapa Anda perlu dapatkn krim rare di abad ni? ✔Tak perlu ke spa ✔Tak perlu botox² ✔Tak perlu menahan sakit ✔Tak perlu berbelanja lebih Yang pastinye krim ni mudah digunakan dan menjimatkanasa hari² anda. Jom whatsaap/dm 012-6451524 atau click link di bio.TQ! 📬Pos Laju 😍Free Postage 🚗Cod area #huluselangor #daerahkualakububharu #tgmalim #slimriver #behrang dam kawasan yg berdekatan. #teammiszniza #tipsawetmuda #tipscantik #calicalitglowing #calitcalitcerah #syjualonline #readystok
Aloe vera jelly Debella Pakar aloe vera jelly☘ terbaik di pasaran💪 Apa yg buat anda terpikat dgn Debella Aloe vera👀😍 🔴baik untuk🚨 kecemasan waktu kene air panas🍵 🔴terkena streka panas 🔴gigitan serangga 🔴panau 🔴ruam 🔴bisul 🔴kulit merekah lepas bersalin 🔴jerawat 🔴rambut dan kulit kepala bermasalah(gugur)👩 Dan mcm2 lagi masalah kulit 😥 Apalagi..wasup 0126882335 atau datang Hijabiz🏘 #debella #aloevera #jelly #kelemumur #rambutgugur #london #japan #australia #labuan #sabah #serawak #singapore #kualaselangor #kualakububharu #batangkali #manjung #serendah #tgmalim #tgkarang #tgkarangselangor #telukintan #ipoh #tapah #sabakbernam #sekinchan #indahdihati #sgbesar #andalahbidadari
KRIM HAPUSKAN JERAWAT!! Wdec adalah krim yg rare di abad ini.. Sudah terbukti dan berlambak kakak kakak adik² dah semakin cantik. Calit 3 point nadi utama shja. ➡Pergelangan Tangan ➡Ari² ➡Leher Sapuan yg nipis TANPA meninggalkn kesan minyak. Jom whatsaap/dm 012-6451524 Atau click link di bio.TQ! 📬Pos Laju 😍Free Postage 🚗Cod area #huluselangor #daerahkualakububharu #tgmalim #slimriver #behrang dan kawasan yang berdekatan #teammiszniza #tipscantik #tipsawetmuda #tipsglowing #calitcalitcun
WOMEN DISEREE ESENTIAL CREAM. U uollss tau tak krim ni dah banyak membantu ramai wanita/lelaki diluar sana tampil muda dari usia guyss!!! Penampilan muda dan wajah berseri²..Alhamdulilah...😍👍 Difomulasikan dengan Bio Teknologi Nano dan PANTAS menyerap 12 kali ganda dengan sapuan hanya dibahagian Nadi sahaja. Magic tak krim ni uallss?? Merawat luar dalam lak tu..😘 Jimat masa nk ke spa Jimat masa nak pergi facial Tak perlu berbelanja lebih nak buat pelbagai treatment Ada WD ni wahhh power nye krim ni berindak menyahkan toksin lagi wo.. Dah ramai yang mencuba Dah ramai testimoni Dah ramai jadi pengguna tegar Dah ramai yang jelitawan menawan. Wahai kaum hawa nak cantik awet muda tak ??😍 Jom whatsaap/dm 012-6451524 atau terus click link di Bio.TQ!😊 📬Pos Laju 😍Free Postage 🚗COD area #huluselangor #daerahkualakububharu #tgmalim #slimriver #behrang dan kawasan tmyang berdekatan. #teammiszniza #tipskecantikan #calicalitawetmuda #calicalitglowing #calitcalitputih #syjualonline #readystok
WOMEN DISEREE ESENTIAL CREAM. U uollss tau tak krim ni dah banyak membantu ramai wanita/lelaki diluar sana tampil muda dari usia guyss!!! Penampilan muda dan wajah berseri²..Alhamdulilah...😍👍 Difomulasikan dengan Bio Teknologi Nano dan PANTAS menyerap 12 kali ganda dengan sapuan hanya dibahagian Nadi sahaja. Magic tak krim ni uallss?? Merawat luar dalam lak tu..😘 Jimat masa nk ke spa Jimat masa nak pergi facial Tak perlu berbelanja lebih nak buat pelbagai treatment Ada WD ni wahhh power nye krim ni berindak menyahkan toksin lagi wo.. Dah ramai yang mencuba Dah ramai testimoni Dah ramai jadi pengguna tegar Dah ramai yang jelitawan menawan. Wahai kaum hawa nak cantik awet muda tak ??😍 Jom whatsaap/dm 012-6451524 atau terus click link di Bio.TQ!😊 📬Pos Laju 😍Free Postage 🚗COD area #huluselangor #daerahkualakububharu #tgmalim #slimriver #behrang dan kawasan tmyang berdekatan. #teammiszniza #tipskecantikan #calicalitawetmuda #calicalitglowing #calitcalitputih #syjualonline #readystok
SELAGI TAK DAPAT SELAGI TU UOLLSS TERLIUR! 🤤 . Jerux liur leleh padat + sedap! Jom dapatkan sebelum stok habis😭 . Dari 40 balang dah tinggal separuh orang tempah! 😍 . #kekhathequeen #viral #behrang2020 #tgmalim #jeruxliurlelehhouse #jerukmangga #jeruksambalkick #jerukasamboi #jerukcampur #sedap
SELFINK RUBBERSTAMP P30M www.wasap.my/+60176785988 www.harrisstore.com.my facebook/harrisstore instagram/harristotlephotostudio #harristotlephotostudio #photostudiomalaysia #printingmalaysia #muallim #tanjungmalim #tgmalim #bandarbelia #slimriver #behrang #behrang2020 #upsi #upsimalaysia #psas #protoncity #perak #peraktourism #kualakububharu #kkb #hulubernam
TAK RUGI pun uolls.. BERUNTUNG lagi adalah.. JIMAT dapat.. SIHAT dapat.. CANTIK pun dapat.. Jangan pikir lama².. JOM ler kita ber #JamuRatuMalaya together².. 😁😚💃 . COD Area: #hulubernam #kalumpang #kerling #keliang #kualakububharu #sgtengi #sgtengiSelatan #feldasoeharto #feldagedangsa #slimriver #tanjungmalim #behrang #behrang2020 #tgmalim #sekiahmakmur #malaysia ----------------------------------------------------------- #jrm #pengedarsahjrm #jamuratumalayaselangor #jamuratumalayaperak #jrmhuluselangor #produkkecantikan #produkkesihatan #cubadulubarutahu #bondarozitaibrahim #ctdk #bazaarpaknil #malaysiaonline #bestseller
Testimoni Teh Potong Gula berminat? sila klik link di profile... #SFT #suplimenkurus #tgmalim
Apa lagi yang nak dikatakan😆 Jus lentik dara🙇 kesan seawal 7 hari⏰ dah nampak slim!!😍wajah makin putih😋 Cik abng 💑 makin sayang Produk dgn campuran herba sunnah tiada bahan kimia💯% semulajadi antara nya 🔴madu 🔴kurma 🔴delima 🔴acai berry 🔴vitamin C Nak cantek nak slim jgn tunggu lagi..wsssup📲0126882335 atau datang 🏡 Hijabiz #london #japan #sydney #vitaminC #madu #delima #makanankesihatan #lentikdara #labuan #china #singapore #brunei #sunnah #tgkarang #tgkarangselangor #tgmalim #kualakububharu #batangkali #ipoh #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #telukintan #kualaselangor #manjung #andalahbidadari
Hellu Assalamualaikum sayang sistur❤. Open order untuk dim sum ready to eat terlajak sedappppp😱ptg ni ad cod pkol 4 ptg ye..isnin (7/1/19)Boleh pilih nak : 1- All chicken🐔 2- All seafood🐟 3- Mix combo.😍 Set A 16 biji (RM 19)😋 Set B 8 biji (RM10)😘 Cod (RM3) ...Untuk sebarang order boleh pm sis http://Www.wasap.my/60182526156/amalinayunus.🌈🌸 Boleh juga check ig kita ( bakery_mamaaa) untuk more update 😘 #protoncity #tgmalim #behrang #instun #tamanbahtera
"NAK KEDUTAN, JERAGAT, PARUT HILANG SEAWAL 5 HARI?" . Caranya mudah je..konsisten guna Marjane Oil hari-hari ❤️ . READY STOCK!! Cas cod mengikut kawasan💰 . Pembelian RM80 keatas dgn harga normal FREE Keahlian 🤗 . Utk pembelian produk JRM👇 www.wasap.my/60172674842 . FB: YanTie SoFia IG: JamuRatuMalaya_HuluSelangor . COD Area: #hulubernam #kalumpang #kerling #keliang #kualakububharu #sgtengi #sgtengiSelatan #feldasoeharto #feldagedangsa #slimriver #tanjungmalim #behrang #behrang2020 #tgmalim #sekiahmakmur #malaysia ----------------------------------------------------------- #jamuratumalaya #pengedarsahjrm #jamuratumalayaselangor #jamuratumalayaperak #jrmhuluselangor #produkkecantikan #minyakmuka #antipenuaan #minyakmuka #bondarozitaibrahim #ctdk #bazaarpaknil #bestseller #sapotlokal
ROSE SPRING WATER "Pati minyak ros sgt mahal digunakan sebagai anti stress dn sesuai utk org depresi atau mengurangkan virus canser. Org ada kanser kena tenang tak boleh stress sbb tu walau sekadar memcium dn digosok pd nadi ia bagus sebagai perawatan sakit yg susah dirawat ..Itu kesan aromaterapi dr bunga ros..!!.." . "Dari segi kecantikan pula air mawar juga berfungsi sbg khasiat yg sngt bagus utk mengawal pH pd kulit wajah...dpt menghilangkn jerawat.. dn menyegarkn wajah...kerana air ini berkemampuan dlm mengurangkn minyak pd wajah." . "Bonda juga mengamalkan semburan air mawar dan campuran air mata air pd wajah..!! Utk tujuan kecantikan dn kesihatan kulit..yg sy buat dirumah hutan ini..Air mata air sgt bgus utk kesihatan samada minum atau pd kulit.. . Rm15❤️ . . Jom dapatkan produk Jrm dgn Puteri di Tg.Malim! . http://wasap.my/601126203614/Jrm . Like & follow puteri (jb2339S) Ig : Jrm.tgmalim_puteri Fb : JRM Tg Malim . Cod #tgmalim #kalumpang #kualakububaru #behrang #protoncity #slimriver #sriiskandar . Self collect : #caltexkalumpang Postage seluruh malaysia . Pembelian rm 80 keatas dgn hrga normal free keahlian ! . #teamayaananayla #teamaimieimanSempire #jrmsubstokisshahalam #jrmtgmalim #jrmputeri #jrmperak
WEDDING PHOTOGRAPHY Untuk tempahan dan pertanyaan, www.wasap.my/+60176785988 www.harrisstore.com.my facebook/harrisstore instagram/harristotlephotostudio #harristotlephotostudio #photostudiomalaysia #printingmalaysia #muallim #tanjungmalim #tgmalim #bandarbelia #slimriver #behrang #behrang2020 #upsi #upsimalaysia #psas #protoncity #perak #peraktourism #kualakububharu #kkb #hulubernam
HARGA YANG SANGAT BERPATUTAN! . Kekha sertakan dengan harga Jerux liur leleh. Jom Usha2 uollss💕 #kekhathequeen #jerukmangga #jeruksambalkick #jerukviral #jerukasamboi #manjung #lekir #behrang2020 #tgmalim
THE POWER OF KEDUT 😜 . Brownies Legend Mamasab memang dari dulu lagi menjadi igauan. Teksturnya yang chewy & berkerak perghhh makan 1 slice tak cukup. Tambah kurang manis, lagi la tak rasa bersalah makan lebih😆 . . Bukan sembarangan taw. Brownies Sabrina Bakery memang syg2 tak dapat kat tempat lain dah sebab teamhebat buat dengan penuhhh kasih sayang. ❤❤❤ Bancuhan brownies ni diadun dengan lemah lembut tapi pantas 54 biji terus masuk oven. . Alhamdulilah sehari team bake berpuluh2 round semata2 untuk order syg2 Saiz 7" - Rm 35 . Chaiyokk team hebat 💪🏻💪🏻💪🏻 . . . #SalamRempuh2019 #TynaMazlan #LegacyTynaFaeza #SabrinaBakery #MamsabWarrior #LubukKekNo1Malaysia #F &BBussinesAward2018 #BussinesPartners #JutawanJualKekOrang #BrowniesLegend #TgMalim #KualaLumpur #ShahAlam #PujaanHatiKanda
D'herbs Diet Gold product yg telah lama⌛ di pasaran..kenapa ye?? Sebab memang terbukti💪 berkesan untuk yg nak kurangkan berat👫 badan 1)😉Lelaki dan wanita👫 yang ingin menguruskan badan 2)😉 Lelaki dan wanita👫 berperut buncit 3)😉 Lelaki dan wanita👫 yang mempunyai saiz lengan, pinggang, punggung dan peha yang besar 4)😉 Lelaki dan wanita👫 yang mempunyai selera makan yang tinggi⬆🍛🍿🍟🍔🍗🍖🍕 Khasiat & Manfaat  Diet Gold Untuk Anda:🔴 1) Membuang lemak🧀 yang tidak diperlukan badan 2) Antioksidan dan menyahtoksik dalam sistem pencernaan 3) Sesuai untuk kegunaan lelaki dan wanita👬 4) Tidak digalakan bagi wanita yang hamil 5) Mengurangkan selera makan dan memberikan rasa kenyang sepanjang hari💃 6) Membantu mengecilkan lengan, pinggang, punggung dan peha 7)  Membantu mengempiskan perut yang buncit Harga terbeliak bijik mata👀 Mari2 ke Hijabiz🏘atau wsssup0126882335 untuk order online. #healthproduct #makanankesihatan #dietgold #dherbsdietgold #dherbs #london #china #sydney #california #labuan #sabah #serawak #singapore #brunei #sgbesar #batangkali #kualakububharu #kualaselangor #tgmalim #ipoh #manjung #telukintan #sabakbernam #indahdihati #muslimproduct #tgkarang #tgkarangselangor #andalahbidadari
Ramai yang tanya soalan Sabrina Bakery ada combo ke ? . . Mestilaaaa ada Combo sayang2... kita ada lebih 2++ menu tau, kambing pun ada hihihi 😘 . . kalau sayang2 tahu combo apa je ada dekat Sabrina Bakery ? cuba komen nama2 combo tuu . . #SalamRempuh2019 #TynaMazlan #LegacyTynaFaeza #SabrinaBakery #MamsabWarrior #LubukKekNo1Malaysia #F &BBussinesAward2018 #BussinesPartners #JutawanJualKekOrang #ComboSabrinaBakery #TgMalim #KualaLumpur #ShahAlam #PujaanHatiKanda
Korang ada majlis weekend ni tapi tak tau nak hidang apa??don't worry be happy dear😍😍😍😍BIG COMBO ni bole setelkan problem u olls..😘RM 230 korang bole dapat dessert JUMBO ni haa kompem Puas Hati dear😘 . . DFCC NO CHEESE EXTRA DRIZZLE 12' CONGOBAR EXTRA DRIZZLE 12' BROWNIES EXTRA DRIZZLE 12' . . #SalamRempuh2019 #TynaMazlan #LegacyTynaFaeza #SabrinaBakery #MamsabWarrior #LubukKekNo1Malaysia #F &BBussinesAward2018 #BussinesPartners #JutawanJualKekOrang #Combo230 #TgMalim #KualaLumpur #ShahAlam #PujaanHatiKanda
Bila ditanya nak kurus tak? Jawapannya mestilah nak. Tapi malas nak exercise, malas nak on diet. Macam mana lah nak kurus? 😂 Boleh nak kurus tu, tapi kena rajin. Rajin apa? Rajin sapu #HotOilMelong ❤️ Ramai yang pernah cuba dn hasilnya 👍 Yang belum cuba bila tengok testimoni yang power power terus nak cuba. Jom rasai sendiri panasnya!! 📲 0172674842 . Follow kami di👇 FB: YanTie SoFia IG: JamuRatuMalaya_HuluSelangor . COD Area: #hulubernam #kalumpang #kerling #keliang #kualakububharu #sgtengi #sgtengiSelatan #feldasoeharto #feldagedangsa #slimriver #tanjungmalim #behrang #behrang2020 #tgmalim #sekiahmakmur #malaysia ----------------------------------------------------------- #jamuratumalaya #pengedarsahjrm #jamuratumalayaselangor #jamuratumalayaperak #jrmhuluselangor #produkkurus #sapusapukurus #kurus #bondarozitaibrahim #ctdk #bazaarpaknil #bazaar #bestseller
Customer terakhir sebelum balik KL...😘✔ Orang KL buat apa tuuuu?? Nak facial tak??? Tengah promo ni sampai 6/1/2019 sahaja!.. harga murah2💕💥 📲0126402939 #asumibeautycartelteam #supergirlBC #tanjungmalim #tgmalim #facialmurah #manicuremurah #pedicuremurah #upsi #mobilespa #kerling #rawang #slimriver #behrang2020 #bernamjaya #rasa #instun #elmarinoyang #muslimproduk #kalumpang #batangberjuntai #behrang2020 #asumibeautycartelteam #supergirlBC
➡️All in 1!!!!!! Deep cleansing⬅️ 👉Skin firming 👉Face lifting 👉Whitehead & blackhead removal 👉Anti-aging 🌸Full facial service menggunakan produk dari JEPUN 🌸Intensive treatment menggunakan device teknologi dari KOREA 🌸Face lifting yang boleh membuat muka menjadi V-shape dan memecah lemak dibawah dagu( bergantung kepada kondisi kulit wajah) Soooooooo!!!!!!!!!!!!! 🍁🍁Kelebihan internal beauty treatment🍁🍁 🌼Kulit rasa segar dan bersih 🌼Keluarkan whitehead dan blackhead 🌼Hilangkan kotoran pada muka 🌼Hilangkan minyak2 pada kulit wajah 🌼Kulit jadi lembut dan licin 🌼Instant V-shape dan hilangkan kedutan pada kulit 🌼Hilangkan double chin dalam 10 min je 🌼Pudarkan jeragat 🌼Mengurangkan eye bag 🌼Memudarkan kesan jerawat 🌼Mengurangkan kedutan 🏡Rawatan dirumah anda sendiri,hanya rilex je kt umah, book appointment (0126402939)dan tunggu saya datang💐 #asumibeautycartelteam #supergirlBC #tanjungmalim #tgmalim #facialmurah #manicuremurah #pedicuremurah #upsi #mobilespa #kerling #rawang #slimriver #behrang2020 #bernamjaya #rasa #instun #elmarinoyang #muslimproduk #kalumpang #batangberjuntai #behrang2020 #asumibeautycartelteam #supergirlBC
WHITEHEAD!!!! 😲😲😲😲 Hi semua! So siapa yang ada masalah whitehead/blackhead sila angkat tangan!!!!!! Jangan simpan lama2 dkt muka uolls ok.. NO NO NO!!! Cepat book slot facial anda dengan segeraaaa! Harga tengah murah murahhhhh ni. Haishhh rugi lah x grab sekarang!😭😭😭 . . . .📲ws raudah ok: 0126402939 #asumibeautycartelteam #supergirlBC #tanjungmalim #tgmalim #facialmurah #manicuremurah #pedicuremurah #upsi #mobilespa #kerling #rawang #slimriver #behrang2020 #bernamjaya #rasa #instun #elmarinoyang #muslimproduk #kalumpang #batangberjuntai #behrang2020 #asumibeautycartelteam #supergirlBC
➡️All in 1!!!!!! Deep cleansing⬅️ 👉Skin firming 👉Face lifting 👉Whitehead & blackhead removal 👉Anti-aging 🌸Full facial service menggunakan produk dari JEPUN 🌸Intensive treatment menggunakan device teknologi dari KOREA 🌸Face lifting yang boleh membuat muka menjadi V-shape dan memecah lemak dibawah dagu( bergantung kepada kondisi kulit wajah) Soooooooo!!!!!!!!!!!!! 🍁🍁Kelebihan internal beauty treatment🍁🍁 🌼Kulit rasa segar dan bersih 🌼Keluarkan whitehead dan blackhead 🌼Hilangkan kotoran pada muka 🌼Hilangkan minyak2 pada kulit wajah 🌼Kulit jadi lembut dan licin 🌼Instant V-shape dan hilangkan kedutan pada kulit 🌼Hilangkan double chin dalam 10 min je 🌼Pudarkan jeragat 🌼Mengurangkan eye bag 🌼Memudarkan kesan jerawat 🌼Mengurangkan kedutan 🏡Rawatan dirumah anda sendiri,hanya rilex je kt umah, book appointment (0126402939)dan tunggu saya datang💐 #asumibeautycartelteam #supergirlBC #tanjungmalim #tgmalim #facialmurah #manicuremurah #pedicuremurah #upsi #mobilespa #kerling #rawang #slimriver #behrang2020 #bernamjaya #rasa #instun #elmarinoyang #muslimproduk #kalumpang #batangberjuntai #behrang2020 #asumibeautycartelteam #supergirlBC
WHITEHEAD!!!! 😲😲😲😲 Hi semua! So siapa yang ada masalah whitehead/blackhead sila angkat tangan!!!!!! Jangan simpan lama2 dkt muka uolls ok.. NO NO NO!!! Cepat book slot facial anda dengan segeraaaa! Harga tengah murah murahhhhh ni. Haishhh rugi lah x grab sekarang!😭😭😭 . . . .📲ws raudah ok: 0126402939 #tanjungmalim #tgmalim #facialmurah #manicuremurah #pedicuremurah #upsi #mobilespa #kerling #rawang #slimriver #behrang2020 #bernamjaya #rasa #instun #elmarinoyang #muslimproduk #kalumpang #batangberjuntai #behrang2020 #asumibeautycartelteam #supergirlBC
next page →