#teamrayapahang

84,085 posts

Loading...
Buy 1 RM14 Buy 4 RM50 (boleh campur warna) . 100 pelanggan terawal yang membuat pembelian kombo akan mendapat eksklusif brooch Benang Hijau secara PERCUMA! . ALYA diperbuat dari material Cotton Lycra yang sejuk, selesa, tidak licin, tidak terlalu tebal dan tahan lasak. . #BenangHijau #AlyaBenangHijau #InnerTudung #InnerSnowcap #InnerCotton #InnerBertali #InnerSnowcapBertali #bawalplain #BawalLovers #embracingthehijab #ootdtudung #tudungraya #trusteddropship #fastrespond #tudunglimitededition #teampurple #teamrayasingle #teambiru #teammerah #teamrayakl #teamrayakelantan #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayakedah #teamrayaperak #teamhijau #scarvesbyBH
Cantiknya in #MIthaliainstantseries ๐ŸŒ€ New Arrival - Travel Edition ๐ŸŒ€ . ๐Ÿ’™ Thalia Semi-Instant Size (Face x Back length x width) M : 18โ€ x 38โ€ x 37โ€ XL : 18โ€ x 41โ€ x 37โ€ Material : Moss Crepe . Speciality; - Ironless - Guranteed opaqueness - Hustle Free - 8 in 1 (style) . ๐ŸŒบ Thalia Semi-Instant - Size M & XL : RM59/pc . #tudungraya2019 #MIsisters #mawaddahizzatisale #mawaddahizzati #malaysiaku #embracingthehijab #wideshawl #MIraya2019 #teamMI #tudungmattemalaysia #tudungmattemurah #trusteddropship #fastrespond #teampurple #teamrayasingle #teambiru #teammerah #teamrayakl #teamrayakelantan #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayakedah #teamrayaperak #teamhijau #miinstantseries #MIthaliainstantseries #mithaliainstant #ootdnisaa
Loading...
- SABUN PAYUDARA PALING SEKSI MENEMANI CIK GOGES DI KAMAR MANDI ! ๐Ÿ˜ . PERSEDIAAN TERBAIK BUAT BAKAL ISTERI! . 6 bulan . 4 bulan . 3 bulan . 1 bulan . Tak kira, tinggal lagi berapa bulan sekali pun hari bahagia Cik Gojes semua.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Yang mana selalu pakai push up bra tu, time dah kahwin nanti baru rahsia habis terbongkar tau! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Dari luaran nampak mantop. Rupa-rupanya bila tanggal Push Up Bra tu, "Tek" kecik, leper, layut, londeh dan besar sebelah Sedeyyyy!๐Ÿ˜ซ๐Ÿ˜ซ . Sempat sangat kalau Cik Gojes nak mantopkan "Tek" tu dengan Love Potion by Hush Hush kerana kesan positif seawal 5 hari tau ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† . Jom whatsapp sekarang sebelum rahsia Cik Gojes terbongkar dengan bakal En Suami ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Click link di Bio atau Whatsapp Hush ke 0165176174 . #kadkahwinonline #produkpayudara #produkbesarkanpunggung #jamudara #ubatbesarkanpayudara #pakejperkahwinan #lovepotionbyhushhush #tipscantik #bajunikah #wonderbloombyhushhush #krimtetek #krimbesarkanpayudara #pelamin #veilnikah #songket #songkok #teamrayapahang #birthdaygift #biskutraya #rumahkebaya #rumahterbuka #sabunpayudara #sabuntetek #thegeomatricduck #janganbencicintaku
Hey Oullss ๐Ÿ™Œ๐Ÿ˜ ___________________________________ โ—Be careful, skg banyak SCAM ubat tinggi ๐Ÿ˜ฑ Nak try & belik kat @membertinggi.my Trusted Seller since 2008 ๐Ÿ˜Ž ------------------------------------------------------------ #marykaypahang #kurungpahang #tourismpahang #sambalhitampahang #kuantanpahang #bajukurungpahangcotton #uitmpahang #pekanpahang #shakleepahang #pahang #dyxypahang #hogohpahanghogoh #pahangfa #kurungpahangcotton #bajukurungpahangmurah #teamrayapahang #vapepahang #muapahang #visitpahang2017 #bajukurungpahang #prilaga #vitamincpahangpharma #pahangdarulmakmur #vendorpahang #sihitampahang #kurungpahangmurah
Dubai ori Double print New Arrival .. ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ . Khas buat wanita Halia.. Berkarier.. Berjaya..๐Ÿงฃ๐Ÿ‘ . material ROYAL SILK . siap potong 4meter bidang 45 Tiada open meter . Tak masuk pos . Ciri2 kain. โฌ ๐ŸWarna tanah keperangan ๐ŸDouble print ๐ŸLembut ๐ŸBerat ๐ŸGebus mcm berbaldu ๐ŸLuxury taste ๐ŸOrg have2 suka material ni ๐ŸMemukau kalbu. . . #teamrayakelate #teamrayaganu #teamrayaperlis #teamrayakedah #teamrayaperak #teamrayamelaka #teamrayajohor #teamrayapahang #teamrayakl #teamrayapenang #teamrayasingle #teamrayakelantan #kainmurah #kaincantik #sayajualkain #jualkain #kainsatinmurah #satinmurah #cottonmurah #cottonmalaysia #bridesmaid #bridesmaidmalaysia #malaysia #brunei #kaincottonmurah #bazarkain #bazarmalaysia #mosscomocrepemurah #raya2019
HANNAH LACE FULL DRESS . Material : *Chiffon with lining* + *Border Lace* . . . Harga : *RM 600 1 set incusive veil* . Untuk tempahan, sila WhatsApp 011 12583227๐Ÿฅฐ. Untuk pengetahuan, kita telah panjangkan tarikh akhir tempahan untuk Hari Raya Aidilfitri 2019 kepada 15 April. Jom pakat dengan famili, kawan kawan, jiran jom๐Ÿ‘— . . . . #ootdnisaaZD #zuzasdotesabaya #Zuzasdotes #zuzasdotesagent #lebaran2019 #embracingthehijab #jubahabayamurah #bajurayaviral #bajunikah #zdbridal #weddingdress #bajupengantinmurah #bridalseries #bajusanding #fastrespond #trusteddropship #abayamalaysia #zdbridal #bajupengantin #bajupengantinmuslimah #dressmuslimah #sayanakbajukahwinzdbridal #teampurple #teamrayasingle #teamrayakl #teamrayakelantan #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayakedah #teamrayaperak #teamhijau
HANNAH LACE FULL DRESS . Material : *Chiffon with lining* + *Border Lace* . . . Harga : *RM 600 1 set incusive veil* . Untuk tempahan, sila WhatsApp 011 12583227๐Ÿฅฐ. Untuk pengetahuan, kita telah panjangkan tarikh akhir tempahan untuk Hari Raya Aidilfitri 2019 kepada 15 April. Jom pakat dengan famili, kawan kawan, jiran jom๐Ÿ‘— . . . . #ootdnisaaZD #zuzasdotesabaya #Zuzasdotes #zuzasdotesagent #lebaran2019 #embracingthehijab #jubahabayamurah #bajurayaviral #bajunikah #zdbridal #weddingdress #bajupengantinmurah #bridalseries #bajusanding #fastrespond #trusteddropship #abayamalaysia #zdbridal #bajupengantin #bajupengantinmuslimah #dressmuslimah #sayanakbajukahwinzdbridal #teampurple #teamrayasingle #teamrayakl #teamrayakelantan #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayakedah #teamrayaperak #teamhijau
HANNAH LACE FULL DRESS . Material : *Chiffon with lining* + *Border Lace* . . . Harga : *RM 600 1 set incusive veil* . Untuk tempahan, sila WhatsApp 011 12583227๐Ÿฅฐ. Untuk pengetahuan, kita telah panjangkan tarikh akhir tempahan untuk Hari Raya Aidilfitri 2019 kepada 15 April. Jom pakat dengan famili, kawan kawan, jiran jom๐Ÿ‘— . . . . #ootdnisaaZD #zuzasdotesabaya #Zuzasdotes #zuzasdotesagent #lebaran2019 #embracingthehijab #jubahabayamurah #bajurayaviral #bajunikah #zdbridal #weddingdress #bajupengantinmurah #bridalseries #bajusanding #fastrespond #trusteddropship #abayamalaysia #zdbridal #bajupengantin #bajupengantinmuslimah #dressmuslimah #sayanakbajukahwinzdbridal #teampurple #teamrayasingle #teamrayakl #teamrayakelantan #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayakedah #teamrayaperak #teamhijau
KAELA in Mauve Wreath . KAELA adalah tudung segiempat dari material Super Fine Cotton Voile yang lembut, terbentuk cantik dan tak mudah renyuk. . Follow Channel Telegram Nisaa Hijab untuk katalog penuh yang menggamit jiwa. ๐Ÿ˜ธ๐Ÿ˜ . #BenangHijau #KaelaBenangHijau #TudungRaya #BawalCorak #TudungCorak #kaelasquarescarf #BawalSatin #BawalCorak #bawalplain #BawalLovers #embracingthehijab #ootdtudung #tudungraya #trusteddropship #fastrespond #tudunglimitededition #teampurple #teamrayasingle #teambiru #teammerah #teamrayakl #teamrayakelantan #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayakedah #teamrayaperak #teamhijau #scarvesbyBH
Muka kecik ke muka besar ke semua boleh pakai inner snowcap ALYA sebab ada tali di belakang untuk diikat mengikut keselesaan. ๐Ÿ‘๐Ÿป . ALYA juga sesuai untuk anak-anak jadi tak perlulah jahit atau pinkan inner lagi lepas ni. ๐Ÿ˜‰ . 100 pelanggan terawal yang buat pembelian kombo akan dapat hadiah eksklusif brooch Benang Hijau. ๐ŸŽ . Promo kombo sah sehingga 6 Mac. . #BenangHijau #AlyaBenangHijau #Inner #InnerSnowcap #InnerSnowcapBertali #InnerCotton #bawalplain #BawalLovers #embracingthehijab #ootdtudung #tudungraya #trusteddropship #fastrespond #tudunglimitededition #teampurple #teamrayasingle #teambiru #teammerah #teamrayakl #teamrayakelantan #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayakedah #teamrayaperak #teamhijau #scarvesbyBH
CATEGORY โœ JUBAH/ DRESS BRAND โœ SABIHA MATERIAL โœ COLOUR โœ DARK BROWN SIZE โœ 50 STATUS โœ NEW PRICE โœ RM70 POSTAGE (WM/EM) โœ RM8/11 ๐Ÿ“Œ measurement Shoulder 18.5" Arm length 24" Length 55" . . . . . . #teampurple #teamrayasingle #teambiru #teammerah #teamrayakl #teamrayakelantan #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayakedah #teamrayaperak #teamhijau #lebaran2019 #preloved #chiffondressmurah #cottonjubah #cottondress #jubahcotton #chiffondress #dress #tricolour #furthermarkdown #newitem #trendysweater #fashion
CATEGORY โœ JUBAH/ DRESS BRAND โœ NAYRA MODE MATERIAL โœ COTTON COLOUR โœ LIGHT GREEN/ ORANGE PEACH SIZE โœ XXL (measurement as below) STATUS โœNEW PRICE โœ RM20 POSTAGE (WM/EM) โœ RM8/11 ๐Ÿ“Œmeasurement Shoulder 17" Arm length 21.5" Length 50.5" . . . . . . #teampurple #teamrayasingle #teambiru #teammerah #teamrayakl #teamrayakelantan #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayakedah #teamrayaperak #teamhijau #lebaran2019 #preloved #chiffondressmurah #cottonjubah #cottondress #jubahcotton #chiffondress #dress #tricolour #furthermarkdown #newitem #trendysweater #fashion
Selalu pakai inner sama warna dengan tudung atau sauk je warna apa yang ada? . Sementara tengah ada offer ni jom dapatkan inner snowcap ALYA! . Selalunya inner yang dah pakai lama akan jadi kembang & longgar kan, tapi untuk ALYA ni ada dua tali di belakang yang boleh diikat mengikut keselesaan. ๐Ÿ‘๐Ÿป . ALYA juga sesuai untuk wanita dengan saiz muka yang kecik atau anak-anak sebab boleh ikat di belakang mengikut saiz muka. ๐Ÿ˜‰ . 100 pelanggan terawal yang buat pembelian kombo akan dapat hadiah eksklusif brooch Benang Hijau. ๐ŸŽ . Promo kombo sah sehingga 6 Mac. . #BenangHijau #AlyaBenangHijau #Inner #InnerSnowcap #InnerSnowcapBertali #InnerCotton #bawalplain #BawalLovers #embracingthehijab #ootdtudung #tudungraya #trusteddropship #fastrespond #tudunglimitededition #teampurple #teamrayasingle #teambiru #teammerah #teamrayakl #teamrayakelantan #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayakedah #teamrayaperak #teamhijau #scarvesbyBH
KAELA in Fun Abstract untuk peminat corak abstrak. . KAELA adalah tudung bawal digital print dari material Super Fine Cotton Voile yang terbentuk cantik dan tak mudah renyuk. . KAELA available dalam 3 size Bidang 45 : RM46 Bidang 50 : RM51 Bidang 55 : RM56 . Dapatkan KAELA melalui Whatsapp ke 011 12583227 0. . #BenangHijau #KaelaBenangHijau #TudungLabuh #BawalLabuh #Tudung #BawalCotton #kaelasquarescarf #BawalSatin #BawalCorak #bawalplain #BawalLovers #embracingthehijab #ootdtudung #tudungraya #trusteddropship #fastrespond #tudunglimitededition #teampurple #teamrayasingle #teambiru #teammerah #teamrayakl #teamrayakelantan #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayakedah #teamrayaperak #teamhijau #scarvesbyBH
Siapa team Thalia Semi Instant warna Maldives Navy?? Tudung travel friendly pertama Mawaddah Izzati yang sangat praktikal sebab 1.Ironless โœ… 2.Broochless ( sebab just ikat2) 3.2 Gaya awning iaitu flat inner dan bawal inner 4.Labuh depan dan belakang tapi curve di bahu. . . . . #tudungraya2019 #MIsisters #mawaddahizzatisale #mawaddahizzati #malaysiaku #embracingthehijab #wideshawl #MIraya2019 #teamMI #tudungmattemalaysia #tudungmattemurah #trusteddropship #fastrespond #teampurple #teamrayasingle #teambiru #teammerah #teamrayakl #teamrayakelantan #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayakedah #teamrayaperak #teamhijau #miinstantseries #MIthaliainstantseries #mithaliainstant #ootdnisaa
Lubna, design comel dan simple dengan harga yang sangat menarik. . . . โœ”๏ธmaterial Mix silk yang selesa โœ”๏ธcustom made, Inc tailoring โœ”๏ธpilih warna sendiri โœ”๏ธboleh request tambah aksesori (manik dsb) . . . . . . #zuzasdotesabaya #Zuzasdotes #zuzasdotesagent #lebaran2019 #embracingthehijab #jubahabayamurah #ootdnisaaZD #bajurayaviral #bajunikah #zdbridal #weddingdress #bajupengantinmurah #bridalseries #bajusanding #fastrespond #trusteddropship #abayamalaysia #zdbridal #bajupengantin #bajupengantinmuslimah #dressmuslimah #sayanakbajukahwinzdbridal #teampurple #teamrayasingle #teamrayakl #teamrayakelantan #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayakedah #teamrayaperak #teamhijau
Shawl paling mudah digayakan! Tak Perlu Iron pon! Awning on Point! . Shawl souk menggunakan material viscose yang sangat selesa, sejuk dan kain sangat lembut. Gebu je di tangan bila di sentuh. Sentuhan pertama pun sudah boleh memikat hati tau! . ๐Ÿ’˜ Sangat pinless ๐Ÿ’˜ 5 Gaya 1 Shawl ๐Ÿ’˜ Awning mudah dibentuk ๐Ÿ’˜ Mudah dibawa untuk travel ๐Ÿ’˜ Kain viscose lembut dan sejuk ๐Ÿ’˜ Tidak perlu diiron [Kain Tidak Kedut Sejuta๐Ÿ‘] ๐Ÿ’˜ Labuh boleh dilaras mengikut keselesaan ๐Ÿ’˜ Untuk ibu-ibu boleh juga dijadikan nursing cover . Hanya sarung, kemaskan gaya mengikut keselesaan dah siap! Mudahkan. Jom bersouk ๐Ÿ’• . Shawl The Souk Free Size Fit L . #thesouk #soukberhantu #tudung #tudungsarung #tudungmurah #tudunginstant #tudungonline #tudungviral #tudunglabuh #tudungcantik #tudungmuslimah #agenttudung #teamrayapahang #muaselangor #kualaterengganu #kualalumpurmalaysia #bangigateway #putrajaya #kajangbangiputrajayakualalumpursemenyih #subang #pakatanharapan #usj #shahalam #kuantan #johor #souk #seremban #tunmahathir #tudungbawal
Shawl paling mudah digayakan! Tak Perlu Iron pon! Awning on Point! . Shawl souk menggunakan material viscose yang sangat selesa, sejuk dan kain sangat lembut. Gebu je di tangan bila di sentuh. Sentuhan pertama pun sudah boleh memikat hati tau! . ๐Ÿ’˜ Sangat pinless ๐Ÿ’˜ 5 Gaya 1 Shawl ๐Ÿ’˜ Awning mudah dibentuk ๐Ÿ’˜ Mudah dibawa untuk travel ๐Ÿ’˜ Kain viscose lembut dan sejuk ๐Ÿ’˜ Tidak perlu diiron [Kain Tidak Kedut Sejuta๐Ÿ‘] ๐Ÿ’˜ Labuh boleh dilaras mengikut keselesaan ๐Ÿ’˜ Untuk ibu-ibu boleh juga dijadikan nursing cover . Hanya sarung, kemaskan gaya mengikut keselesaan dah siap! Mudahkan. Jom bersouk ๐Ÿ’• . Shawl The Souk Free Size Fit L . #thesouk #soukberhantu #tudung #tudungsarung #tudungmurah #tudunginstant #tudungonline #tudungviral #tudunglabuh #tudungcantik #tudungmuslimah #agenttudung #teamrayapahang #muaselangor #kualaterengganu #kualalumpurmalaysia #bangigateway #putrajaya #kajangbangiputrajayakualalumpursemenyih #subang #pakatanharapan #usj #shahalam #kuantan #johor #souk #seremban #tunmahathir #tudungbawal
Shawl paling mudah digayakan! Tak Perlu Iron pon! Awning on Point! . Shawl souk menggunakan material viscose yang sangat selesa, sejuk dan kain sangat lembut. Gebu je di tangan bila di sentuh. Sentuhan pertama pun sudah boleh memikat hati tau! . ๐Ÿ’˜ Sangat pinless ๐Ÿ’˜ 5 Gaya 1 Shawl ๐Ÿ’˜ Awning mudah dibentuk ๐Ÿ’˜ Mudah dibawa untuk travel ๐Ÿ’˜ Kain viscose lembut dan sejuk ๐Ÿ’˜ Tidak perlu diiron [Kain Tidak Kedut Sejuta๐Ÿ‘] ๐Ÿ’˜ Labuh boleh dilaras mengikut keselesaan ๐Ÿ’˜ Untuk ibu-ibu boleh juga dijadikan nursing cover . Hanya sarung, kemaskan gaya mengikut keselesaan dah siap! Mudahkan. Jom bersouk ๐Ÿ’• . Shawl The Souk Free Size Fit L . #thesouk #soukberhantu #tudung #tudungsarung #tudungmurah #tudunginstant #tudungonline #tudungviral #tudunglabuh #tudungcantik #tudungmuslimah #agenttudung #teamrayapahang #muaselangor #kualaterengganu #kualalumpurmalaysia #bangigateway #putrajaya #kajangbangiputrajayakualalumpursemenyih #subang #pakatanharapan #usj #shahalam #kuantan #johor #souk #seremban #tunmahathir #tudungbawal
Shawl paling mudah digayakan! Tak Perlu Iron pon! Awning on Point! . Shawl souk menggunakan material viscose yang sangat selesa, sejuk dan kain sangat lembut. Gebu je di tangan bila di sentuh. Sentuhan pertama pun sudah boleh memikat hati tau! . ๐Ÿ’˜ Sangat pinless ๐Ÿ’˜ 5 Gaya 1 Shawl ๐Ÿ’˜ Awning mudah dibentuk ๐Ÿ’˜ Mudah dibawa untuk travel ๐Ÿ’˜ Kain viscose lembut dan sejuk ๐Ÿ’˜ Tidak perlu diiron [Kain Tidak Kedut Sejuta๐Ÿ‘] ๐Ÿ’˜ Labuh boleh dilaras mengikut keselesaan ๐Ÿ’˜ Untuk ibu-ibu boleh juga dijadikan nursing cover . Hanya sarung, kemaskan gaya mengikut keselesaan dah siap! Mudahkan. Jom bersouk ๐Ÿ’• . Shawl The Souk Free Size Fit L . #thesouk #soukberhantu #tudung #tudungsarung #tudungmurah #tudunginstant #tudungonline #tudungviral #tudunglabuh #tudungcantik #tudungmuslimah #agenttudung #teamrayapahang #muaselangor #kualaterengganu #kualalumpurmalaysia #bangigateway #putrajaya #kajangbangiputrajayakualalumpursemenyih #subang #pakatanharapan #usj #shahalam #kuantan #johor #souk #seremban #tunmahathir #tudungbawal
Shawl paling mudah digayakan! Tak Perlu Iron pon! Awning on Point! . Shawl souk menggunakan material viscose yang sangat selesa, sejuk dan kain sangat lembut. Gebu je di tangan bila di sentuh. Sentuhan pertama pun sudah boleh memikat hati tau! . ๐Ÿ’˜ Sangat pinless ๐Ÿ’˜ 5 Gaya 1 Shawl ๐Ÿ’˜ Awning mudah dibentuk ๐Ÿ’˜ Mudah dibawa untuk travel ๐Ÿ’˜ Kain viscose lembut dan sejuk ๐Ÿ’˜ Tidak perlu diiron [Kain Tidak Kedut Sejuta๐Ÿ‘] ๐Ÿ’˜ Labuh boleh dilaras mengikut keselesaan ๐Ÿ’˜ Untuk ibu-ibu boleh juga dijadikan nursing cover . Hanya sarung, kemaskan gaya mengikut keselesaan dah siap! Mudahkan. Jom bersouk ๐Ÿ’• . Shawl The Souk Free Size Fit L . #thesouk #soukberhantu #tudung #tudungsarung #tudungmurah #tudunginstant #tudungonline #tudungviral #tudunglabuh #tudungcantik #tudungmuslimah #agenttudung #teamrayapahang #muaselangor #kualaterengganu #kualalumpurmalaysia #bangigateway #putrajaya #kajangbangiputrajayakualalumpursemenyih #subang #pakatanharapan #usj #shahalam #kuantan #johor #souk #seremban #tunmahathir #tudungbawal
Shawl paling mudah digayakan! Tak Perlu Iron pon! Awning on Point! . Shawl souk menggunakan material viscose yang sangat selesa, sejuk dan kain sangat lembut. Gebu je di tangan bila di sentuh. Sentuhan pertama pun sudah boleh memikat hati tau! . ๐Ÿ’˜ Sangat pinless ๐Ÿ’˜ 5 Gaya 1 Shawl ๐Ÿ’˜ Awning mudah dibentuk ๐Ÿ’˜ Mudah dibawa untuk travel ๐Ÿ’˜ Kain viscose lembut dan sejuk ๐Ÿ’˜ Tidak perlu diiron [Kain Tidak Kedut Sejuta๐Ÿ‘] ๐Ÿ’˜ Labuh boleh dilaras mengikut keselesaan ๐Ÿ’˜ Untuk ibu-ibu boleh juga dijadikan nursing cover . Hanya sarung, kemaskan gaya mengikut keselesaan dah siap! Mudahkan. Jom bersouk ๐Ÿ’• . Shawl The Souk Free Size Fit L . #thesouk #soukberhantu #tudung #tudungsarung #tudungmurah #tudunginstant #tudungonline #tudungviral #tudunglabuh #tudungcantik #tudungmuslimah #agenttudung #teamrayapahang #muaselangor #kualaterengganu #kualalumpurmalaysia #bangigateway #putrajaya #kajangbangiputrajayakualalumpursemenyih #subang #pakatanharapan #usj #shahalam #kuantan #johor #souk #seremban #tunmahathir #tudungbawal
Shawl paling mudah digayakan! Tak Perlu Iron pon! Awning on Point! . Shawl souk menggunakan material viscose yang sangat selesa, sejuk dan kain sangat lembut. Gebu je di tangan bila di sentuh. Sentuhan pertama pun sudah boleh memikat hati tau! . ๐Ÿ’˜ Sangat pinless ๐Ÿ’˜ 5 Gaya 1 Shawl ๐Ÿ’˜ Awning mudah dibentuk ๐Ÿ’˜ Mudah dibawa untuk travel ๐Ÿ’˜ Kain viscose lembut dan sejuk ๐Ÿ’˜ Tidak perlu diiron [Kain Tidak Kedut Sejuta๐Ÿ‘] ๐Ÿ’˜ Labuh boleh dilaras mengikut keselesaan ๐Ÿ’˜ Untuk ibu-ibu boleh juga dijadikan nursing cover . Hanya sarung, kemaskan gaya mengikut keselesaan dah siap! Mudahkan. Jom bersouk ๐Ÿ’• . Shawl The Souk Free Size Fit L . #thesouk #soukberhantu #tudung #tudungsarung #tudungmurah #tudunginstant #tudungonline #tudungviral #tudunglabuh #tudungcantik #tudungmuslimah #agenttudung #teamrayapahang #muaselangor #kualaterengganu #kualalumpurmalaysia #bangigateway #putrajaya #kajangbangiputrajayakualalumpursemenyih #subang #pakatanharapan #usj #shahalam #kuantan #johor #souk #seremban #tunmahathir #tudungbawal
Shawl paling mudah digayakan! Tak Perlu Iron pon! Awning on Point! . Shawl souk menggunakan material viscose yang sangat selesa, sejuk dan kain sangat lembut. Gebu je di tangan bila di sentuh. Sentuhan pertama pun sudah boleh memikat hati tau! . ๐Ÿ’˜ Sangat pinless ๐Ÿ’˜ 5 Gaya 1 Shawl ๐Ÿ’˜ Awning mudah dibentuk ๐Ÿ’˜ Mudah dibawa untuk travel ๐Ÿ’˜ Kain viscose lembut dan sejuk ๐Ÿ’˜ Tidak perlu diiron [Kain Tidak Kedut Sejuta๐Ÿ‘] ๐Ÿ’˜ Labuh boleh dilaras mengikut keselesaan ๐Ÿ’˜ Untuk ibu-ibu boleh juga dijadikan nursing cover . Hanya sarung, kemaskan gaya mengikut keselesaan dah siap! Mudahkan. Jom bersouk ๐Ÿ’• . Shawl The Souk Free Size Fit L . #thesouk #soukberhantu #tudung #tudungsarung #tudungmurah #tudunginstant #tudungonline #tudungviral #tudunglabuh #tudungcantik #tudungmuslimah #agenttudung #teamrayapahang #muaselangor #kualaterengganu #kualalumpurmalaysia #bangigateway #putrajaya #kajangbangiputrajayakualalumpursemenyih #subang #pakatanharapan #usj #shahalam #kuantan #johor #souk #seremban #tunmahathir #tudungbawal
Dubai ori Double print New Arrival .. ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ . Khas buat wanita Halia.. Berkarier.. Berjaya..๐Ÿงฃ๐Ÿ‘ . *Kod DO* material *DUBAI ORIGINAL DOUBLE PRINT MOIST* . siap potong 4meter bidang 45 Tiada open meter . Tak masuk pos . Ciri2 kain. โฌ ๐ŸWarna tanah keperangan ๐ŸDouble print ๐ŸLembut ๐ŸBerat ๐ŸGebus mcm berbaldu ๐ŸLuxury taste ๐ŸOrg have2 suka material ni ๐ŸMemukau kalbu. . . #teamrayakelate #teamrayaganu #teamrayaperlis #teamrayakedah #teamrayaperak #teamrayamelaka #teamrayajohor #teamrayapahang #teamrayakl #teamrayapenang #teamrayasingle #teamrayakelantan #kainmurah #kaincantik #sayajualkain #jualkain #kainsatinmurah #satinmurah #cottonmurah #cottonmalaysia #bridesmaid #bridesmaidmalaysia #malaysia #brunei #kaincottonmurah #bazarkain #bazarmalaysia #mosscomocrepemurah #raya2019
Dubai ori Double print New Arrival .. ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ . Khas buat wanita Halia.. Berkarier.. Berjaya..๐Ÿงฃ๐Ÿ‘ . *Kod DO* material *DUBAI ORIGINAL DOUBLE PRINT MOIST* . siap potong 4meter bidang 45 Tiada open meter . Tak masuk pos . Ciri2 kain. โฌ ๐ŸWarna tanah keperangan ๐ŸDouble print ๐ŸLembut ๐ŸBerat ๐ŸGebus mcm berbaldu ๐ŸLuxury taste ๐ŸOrg have2 suka material ni ๐ŸMemukau kalbu. . . #teamrayakelate #teamrayaganu #teamrayaperlis #teamrayakedah #teamrayaperak #teamrayamelaka #teamrayajohor #teamrayapahang #teamrayakl #teamrayapenang #teamrayasingle #teamrayakelantan #kainmurah #kaincantik #sayajualkain #jualkain #kainsatinmurah #satinmurah #cottonmurah #cottonmalaysia #bridesmaid #bridesmaidmalaysia #malaysia #brunei #kaincottonmurah #bazarkain #bazarmalaysia #mosscomocrepemurah #raya2019
Thank you @ainantasneem92 for donning our Thalia Semi Instant in Osaka Rose. Dia cakap, one of her favourite tudung now. Siapa setuju?? P/s : tudung nie guna material anti-kedut taw. Dah tak perlu gosok tudung nak g memana. Campak merata pun on point taw.๐Ÿ˜œ - #regrann . . . . . #tudungraya2019 #MIsisters #mawaddahizzatisale #mawaddahizzati #malaysiaku #embracingthehijab #wideshawl #MIraya2019 #teamMI #tudungmattemalaysia #tudungmattemurah #trusteddropship #fastrespond #teampurple #teamrayasingle #teambiru #teammerah #teamrayakl #teamrayakelantan #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayakedah #teamrayaperak #teamhijau #miinstantseries #MIthaliainstantseries #mithaliainstant
Salam maghrib semua Worried. Stressed. Frustrated. Depressed. The solution to all that can be found in prayer. In prostration. Seek the Almighty and youโ€™ll find the greatest comfort. Thatโ€™s the best antidote you need for stressed souls and aching hearts. You only have to reach out to Him. - #regrann . . . . . #tudungraya2019 #MIsisters #mawaddahizzatisale #mawaddahizzati #malaysiaku #embracingthehijab #wideshawl #MIraya2019 #teamMI #tudungmattemalaysia #tudungmattemurah #trusteddropship #fastrespond #teampurple #teamrayasingle #teambiru #teammerah #teamrayakl #teamrayakelantan #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayakedah #teamrayaperak #teamhijau #miinstantseries #MIthaliainstantseries #mithaliainstant
Apa beza Hawa Instant dan Thalia Semi Instant?? Bezanya terletak pada nama.๐Ÿ˜œ Just kidding! Hehe Untuk pengetahuan semua , Thalia Semi Instant, 2 in 1 hijab sebab inner dan juga shawl di dijadikan 1 tudung yang boleh digayakan dengan pelbagai jenis style! Manakala ,Hawa Instant adalah 100% tudung sarung, yang tak memerlukan pin mahupun keronsang. Sekali sarung dah siap. . P/s : Model pakai tudung Hawa Instant warna Dawn Maroon. - #regrann . . #tudungraya2019 #MIsisters #mawaddahizzatisale #mawaddahizzati #malaysiaku #embracingthehijab #wideshawl #MIraya2019 #teamMI #tudungmattemalaysia #tudungmattemurah #trusteddropship #fastrespond #teampurple #teamrayasingle #teambiru #teammerah #teamrayakl #teamrayakelantan #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayakedah #teamrayaperak #teamhijau #hawainstantseries #miinstantseries #miinstant #mihawainstant
YANG TERPALING LARIS . Kaela in Mauve Wreath adalah corak paling laku keras. . Readystock masih available dalam bidang 45 & 55. . Untuk lebih jimat, pre order dengan penjimatan RM10 dari harga asal. Pre order available dalam bidang 35, 40, 45, 50 & 55. Pelbagai pilihan saiz sesuai untuk seisi keluarga. . Pembelian boleh terus Whatsapp ke 011 12583227. . #BenangHijau #KaelaBenangHijau #BawalCantik #TudungCantik #TudungRaya #raneasquarescarf #BawalSatin #BawalCorak #bawalplain #BawalLovers #embracingthehijab #ootdtudung #tudungraya #trusteddropship #fastrespond #tudunglimitededition #teampurple #teamrayasingle #teambiru #teammerah #teamrayakl #teamrayakelantan #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayakedah #teamrayaperak #teamhijau #scarvesbyBH
Siapa yang pakai KAELA esok? . Material KAELA ni memang best sangat. Lepas pakai tu kadang rasa sayang nak basuh sebab tak renyuk sangat. . Kat butik ada 20 corak TERPALING BARU, so jangan lupa unutk stay tuned. . Untuk order, WhatsApp jurr 011 12583227 taw. . #BenangHijau #KaelaBenangHijau #BawalCotton #BawalCantik #BawalLabuh #BawalBidang50 #BawalPrinted #kaelasquarescarf #BawalSatin #BawalCorak #bawalplain #BawalLovers #embracingthehijab #ootdtudung #tudungraya #trusteddropship #fastrespond #tudunglimitededition #teampurple #teamrayasingle #teambiru #teammerah #teamrayakl #teamrayakelantan #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayakedah #teamrayaperak #teamhijau #scarvesbyBH
Inner snowcap ALYA ready untuk diorder! . Kesemuanya ada 10 warna cecantik. . 100 pelanggan terawal yang membuat pembelian kombo akan mendapat eksklusif brooch Benang Hijau secara PERCUMA! . ALYA diperbuat dari material Cotton Lycra yang sejuk, selesa, tidak licin, tidak terlalu tebal dan tahan lasak. . #BenangHijau #AlyaBenangHijau #InnerTudung #InnerSnowcap #InnerCotton #InnerBertali #InnerSnowcapBertali #bawalplain #BawalLovers #embracingthehijab #ootdtudung #tudungraya #trusteddropship #fastrespond #tudunglimitededition #teampurple #teamrayasingle #teambiru #teammerah #teamrayakl #teamrayakelantan #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayakedah #teamrayaperak #teamhijau #scarvesbyBH
CATEGORY โœ BLOUSE/ TOP BRAND โœ MARJAN MUSLIM MATERIAL โœ COTTON COLOUR โœPURPLE SIZE โœ XXXL STATUS โœ NEW PRICE โœ RM20 POSTAGE (WM/EM) โœ RM8/11 . . *measurement Shoulder 23" Arm length 24" Length 36.5" . . . . . #teampurple #teamrayasingle #teambiru #teammerah #teamrayakl #teamrayakelantan #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayakedah #teamrayaperak #teamhijau #lebaran2019 #preloved #chiffondressmurah #chiffondress #dress #tricolour #furthermarkdown #newitem #trendysweater #fashion
CATEGORY โœ BLOUSE/ TOP BRAND โœ MARJAN MUSLIM MATERIAL โœ COTTON COLOUR โœPURPLE SIZE โœ XXXL STATUS โœ NEW PRICE โœ RM20 POSTAGE (WM/EM) โœ RM8/11 . . *measurement Shoulder 23" Arm length 24" Length 36.5" . . . . . #teampurple #teamrayasingle #teambiru #teammerah #teamrayakl #teamrayakelantan #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayakedah #teamrayaperak #teamhijau #lebaran2019 #preloved #chiffondressmurah #chiffondress #dress #tricolour #furthermarkdown #newitem #trendysweater #fashion
CATEGORY โœ JUBAH/ MEN'S APPAREL BRAND โœ AL HARAMAIN MATERIAL โœ COLOUR โœ LIGHT GREY SIZE โœ 56/24 (as pic) STATUS โœ NEW PRICE โœ RM70 POSTAGE (WM/EM) โœ RM8/11 . . . . #teampurple #teamrayasingle #teambiru #teammerah #teamrayakl #teamrayakelantan #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayakedah #teamrayaperak #teamhijau #lebaran2019 #preloved #chiffondressmurah #chiffondress #dress #tricolour #furthermarkdown #newitem #trendysweater #fashion
Nantikan inner snowcap ALYA pada hari Rabu 20 Februari. . Kesemuanya ada 10 warna cecantik. ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . ALYA diperbuat dari material Cotton Lycra yang sejuk, selesa, tidak licin, tidak terlalu tebal dan tahan lasak. . Tambahan tali di belakang menjadikan pemakaian ALYA lebih kemas dan mengelakkan masalah inner longgar. Dah cuba sekali pasti suka hati dan nak beli lagi dan lagi. ๐Ÿ˜˜ . #BenangHijau #AlyaBenangHijau #InnerTudung #InnerSnowcap #InnerCotton #InnerBertali #InnerSnowcapBertaliu . ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . ALYA diperbuat dari material Cotton Lycra yang sejuk, selesa, tidak licin, tidak terlalu tebal dan tahan lasak. . Tambahan tali di belakang menjadikan pemakaian ALYA lebih kemas dan mengelakkan masalah inner longgar. Dah cuba sekali pasti suka hati dan nak beli lagi dan lagi. ๐Ÿ˜˜ . #BenangHijau #AlyaBenangHijau #InnerTudung #InnerSnowcap #InnerCotton #InnerBertali #InnerSnowcapBertali #embracingthehijab #ootdtudung #tudungraya #trusteddropship #fastrespond #tudunglimitededition #teampurple #teamrayasingle #teambiru #teammerah #teamrayakl #teamrayakelantan #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayakedah #teamrayaperak #teamhijau #scarvesbyBH .
KAELA Midnight Fantasy. . KAELA diperbuat dari material Super Fine Cotton Voile yang lembut, terbentuk cantik dan tak mudah renyuk. . Available dalam 3 saiz Bidang 45 : RM46 Bidang 50 : RM51 Bidang 55 : RM56 . Dapatkan KAELA dengan Whatsapp ke 011 12583227. . #BenangHijau #KaelaBenangHijau #BawalCotton #BawalCantik #BawalLabuh #Bawallovers #kaelasquarescarf #BawalSatin #BawalCorak #bawalplain #BawalLovers #embracingthehijab #ootdtudung #tudungraya #trusteddropship #fastrespond #tudunglimitededition #teampurple #teamrayasingle #teambiru #teammerah #teamrayakl #teamrayakelantan #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayakedah #teamrayaperak #teamhijau #scarvesbyBH
KAELA Midnight Fantasy. . KAELA diperbuat dari material Super Fine Cotton Voile yang lembut, terbentuk cantik dan tak mudah renyuk. . Available dalam 3 saiz Bidang 45 : RM46 Bidang 50 : RM51 Bidang 55 : RM56 . Dapatkan KAELA dengan Whatsapp ke 011 12583227. . #BenangHijau #KaelaBenangHijau #BawalCotton #BawalCantik #BawalLabuh #Bawallovers #kaelasquarescarf #BawalSatin #BawalCorak #bawalplain #BawalLovers #embracingthehijab #ootdtudung #tudungraya #trusteddropship #fastrespond #tudunglimitededition #teampurple #teamrayasingle #teambiru #teammerah #teamrayakl #teamrayakelantan #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayakedah #teamrayaperak #teamhijau #scarvesbyBH
Peminat bawal satin dengan bucu ruffle boleh dapatkan koleksi ANIS yang diperbuat dari material satin yang mudah bentuk, tidak terlalu tebal dan sangat selesa. . Koleksi di atas available dalam bidang 45 (RM56), 50 (RM61), 55 (RM66) & 60 (RM71). Model menggayakan bidang 55. . Pembelian ke Whatsapp 011 12583227. . . . . #BenangHijau #AnisBenangHijau #BawalSatin #BawalCantik #BawalBunga #BawalLabuh #BawalSatin #BawalCorak #bawalplain #BawalLovers #embracingthehijab #ootdtudung #tudungraya #trusteddropship #fastrespond #tudunglimitededition #teampurple #teamrayasingle #teambiru #teammerah #teamrayakl #teamrayakelantan #teamrayapahang #teamrayajohor #teamrayakedah #teamrayaperak #teamhijau #scarvesbyBH
next page →