#tanjungmalim

69,872 posts

Loading...
Set skincare mary kay terdapat mengikut pelbgai jenis kulit dan masalah muka.. . Memahami kulit dan masalah baru pilih skincare yang betul.. Jangan main pakai nanti kulit bermasalah dan rosak.. . #MaryKay #TanjungMalim #SlimRiver #Perak #kulitsihatcantik #sihat #cantik #antipenuaan #takperlu #rawatan #jeragat #malaysia #wanita #nakcantik #nakSihat #Promotion_December #Hadiah #BulanCuti #Glowing #Semulajadi
[ STOCK UPDATE | HUMAIRA WAFA ] 🔥🔥 HOT DESIGN 🔥🔥. Selamat pagi #HDLover ♥️ . Ada yang suka gayakan tshirt ropol-ropol macam Humaira Wafa ni? 🙋‍♀️ Haa! Awak cepat dapatkan sekarang. . Jom bergaya selesa dengan Humaira Wafa yang menjadi pilihan ramai kerana rekaannya yang minimalis dam warna yang memikat hati. . . 💰 PRICE : RM 38.00 EXC POSTAGE (S - 3XL ) . . Untuk order : 1. www.tshirtmuslimah.com ( sangat pantas!! ) ***Tekan link website di bio yaaa ❤️ . 2. Whatsapp : 0135160470 / 01110039432 (Ini untuk yang ada kesabaran untuk menunggu) ❤️ . 3. Jemput datang ke butik HD Tanjung Malim (Isnin-Sabtu : 9 pagi - 6 petang, kecuali hari ahad cuti/closed) . . Tshirt Muslimah by Humaira DesignⓇ Aurat Terpelihara Tetap Selesa . . #HumairaDesign #tshirtmuslimah #patuhsyariah #HDPerak #TanjungMalim #HumairaWafa
Loading...
Corak baru, Latest design . Tebal, selesa, tidak mudah berbulu. . Sesuai untuk sistur yg tengah dlm pantang jugak. . Murah je Rm10. Untuk pembelian borong pun adoo ni haa. . Pelbagai jenis untuk pilihan anda semua 😱😱😱😱 . Jom cepat pm sis 📲 . Visit @socks_shoppe Follow @socks_shoppe . Nak order? Klik 👉📱 www.wasap.my60199394173 . COD : Upsi / Proton City / Jerteh / Pasir Puteh / Mersing / kuantan . #stokincantik #stokinsoka #stongan #stokinmurah #fesyenmuslimah #jumtutupaurat #stokinrare #stoking #muslimahwear #muslimahstyle #soka #stokinsokamurah #sayajualmurah #im4u #handsockmurah #handsockmuslimah #handsock #handsocks #wanitamuslimah #upsi #pasarkaratupsi #upsidedowntown #upsian #jerteh #jertehbesutsetiu #protoncity #stokinsoka 😍 #stokin #tanjungmalim
Available for cod and postage 💖 . . Fervi Rm49.90 Auri Rm49.90 Edel Rm49.90 Aurora Rm89.90 Primer spray 100ml Oily and normal Rm74.90 Serum Skin booster Rm49.90 Cushion Blusher code cherry Rm50 Loosepowder translucent matte rm59.90 Booster for foundation rm50. Creator rosy pink Rm49.90 Creator natural moist Rm49.90 Eyeshadow catchy doll Rm60 Eyeshadow true naked Rm60 Eyeshadow heaven bronze rm60 Mascara Rm49.90 Moisturizer Rm60. Whatsapp 0175866485 . . COD : selfpickup behrang 2020 💖✨ . . . #tfbehrang #behrang2020 #codbehrang #codtanjungmalim #alhaalfaperak #alhaalfabehrang #alhaalfatanjungmalim #ehbyshakeera #kualakangsar #alhaalfa #alhaalfacosmetic #kosmetikmalaysia #foundationmalaysia #muamalaysia #alhaalfa #alhaalfacosmetic #alhaalfaagent #eyeshadow #kosmetikmurah #makeuptalk #makeuptips #malaysiabrand #makeupmalaysia #muaperak #ehbyshakeera #tanjungmalim #behrang #alhaalfatanjungmalim #alhaalfabehrang
S E R U M A R S Y A Knp kita dah mule jatuh cinta dgn serum ni? . 🌹Antara bestnye bile pakai serum ni dye dpt mengurangkan double chin kt muke kite 🌹ianye jgk mengandungi formula utama pencerahan kulit 🌹menyuburkan dan melembap secara mendalam 🌹mengecilkan liang pori dan menghaluskan kulit.. tu yang muke npk licin dn glow je . Sy dh pakai. Korang bile lg?Mehh cube 1 dlu, confirm korang repeat lg . Nk oder? Jum . H a r g a : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee ) . #penangmua #penanglaksa #penangtourism #penangheritage #penang2017 #penangstyle #penangrestaurant #penanghills #penangartstreet #Ipoh #Taiping #Sitiawan #SimpangEmpat #TelukIntan #BatuGajah #Lumut #KampungKoh #KualaKangsar #SungaiSiputUtara #Tapah #Bidor #ParitBuntar #AyerTawar #BaganSerai #TanjungMalim #PantaiRemis #Kangar #KualaPerlis #perak #perakende
:🌸 Inner Tudung yg ready stock uollss.. Ini je lagi.. Sapa mahu mari trus hubungi saya.. #innerkh 🔥 . Number utk dhubungi ada pada bio di atas ye😘🔥 . #vieshoppingwow #feedbackvieshoppingwow #upsi #politekniksultanazlanshah #inairanau #tanjungmalim #slimriver #sumandakhenna #perak #kotamalimprima #ranausabah #tenom #sipitang #keningau #kotakinabalu #bernamjaya #wedding #engagement #pelamin #momentumbisnes #najibasadok
S E R U M A R S Y A Knp kita dah mule jatuh cinta dgn serum ni? . 🌹Antara bestnye bile pakai serum ni dye dpt mengurangkan double chin kt muke kite 🌹ianye jgk mengandungi formula utama pencerahan kulit 🌹menyuburkan dan melembap secara mendalam 🌹mengecilkan liang pori dan menghaluskan kulit.. tu yang muke npk licin dn glow je . Sy dh pakai. Korang bile lg?Mehh cube 1 dlu, confirm korang repeat lg . Nk oder? Jum . H a r g a : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee ) . #penangmua #penanglaksa #penangtourism #penangheritage #penang2017 #penangstyle #penangrestaurant #penanghills #penangartstreet #Ipoh #Taiping #Sitiawan #SimpangEmpat #TelukIntan #BatuGajah #Lumut #KampungKoh #KualaKangsar #SungaiSiputUtara #Tapah #Bidor #ParitBuntar #AyerTawar #BaganSerai #TanjungMalim #PantaiRemis #Kangar #KualaPerlis #perak #perakende
Haaa pada penduduk #tanjungmalim yg inginkan #roarbar boleh lah beli di Rumah Makan Sri Muallim yg berhadapan dengan Yikmun Pau tuh. Homemade recipe. #roarbar #healthysnacks #oatandraisin #sayajual #brocuba #tanjungmalim #instafood
City Backgroud. . . . My only intention is to spend time in your wonderful city and to enjoy all that it has to offer ✨ . . . #tanjungmalim #perak #shortholidaytrip
Tanjung Malim, famous for 2 things, UPSI (the teachers college) and Pau`s. So during our journey to Ipoh, we diverted out of the highway into Tanjung Malim. Just to try the Pau`s We ordered 3 pau`s, Chicken, Kaya and Beef. All 3 Pau`s was fresh, right from the steamer. The outer layer was nice and soft, but the ingredients was the killer. The Chicken Curry Pau was nice, curry not too spicy and you taste the chicken in it. Kaya Pau was very creamy, one of the best kayas that I have tasted. Beef Pau was ok (as mentioned by my friend as I dont eat beef) We both highly recomend Kaya and Chicken Curry. RM2.50 for each Pau. Slightly on the high side, but worth it. And please dont try their coffee. Quality: 7/10 Value: 6/10 Cleanliness: 6/10 Overall Foodboys rating: 6.5/10 #pau #tanjungmalim #food #foodie #foodporn #foodstagram #foodphotography #instafood #foodpics #malaysia #malaysianfood #malaysiancuisine #foodboys #thefoodboys
Thanks client from @exsorticuniklbis for using our package . Awesome and sporting lineup . Hope youre enjoy your weekend with us ✏️ 25 pax 📌white waterrafting 📍Ulu Slim , Perak . . . Package and activity . ☎️ 017 - 312 4639 ( arif ) 💻 deltaroutdoorsmy@gmail.com #deltaroutdoorsmy #urbantowilderness #whitewaterrafting #tanjungmalim
Tq kawan ko tolong bawa tempe dari hijjara nih jejak ke Tanah Suci. . Sesuai sangat bawa travel. Kalau jalan jem kat highway boleh biat hilang gantokk tau. Musim cuti sekolah ni elok bawa p mana mana pun. Sesuai makan dengan semua jenis makanan. . Mana NAKK dapat nih? . Syu boleh tolong orderkan untuk korang. Squad Hijjara juga diperlukan seluruh malaysia. . SQUAD AGENT 10 BOTOL FREE POSTAGE NOTA + COACHING GROUP SUPPORT REWARDS . #sambaltempeikanbilis #sambalbilistempe #sambalikanbilistempe #bilistempe #tempebilis #sambaltempebilis #umrah #umrah2018 #nurses #backpakers #rawang #tempebilissira #tempebilisranggup #tempebiliscrunchy #nurse #tempebilisberhantu #cikgusekolah #tanjungmalim #tempebilissambal #tempebilisrangup #cikgu #tempebilispedas #codrawang #saujanarawang #sambaltempejawa #tempevirus #tempejawa #bukitberuntung #tescorawang #aeonrawang
Tiap kali kastemer buka ja balang nih, kompommm kompommm pomm pomm korang tak boleh berhenti nguyahh. 15 minit boleh habis sebalang nih. . Tak caya?? Moh ler tryy sendiri. . Sesuai sangat bawa travel. Kalau jalan jem kat highway boleh biat hilang gantokk tau. Musim cuti sekolah ni elok bawa p mana mana pun. Sesuai makan dengan semua jenis makanan. . Mana NAKK dapat nih? . Syu boleh tolong orderkan untuk korang. Squad Hijjara juga diperlukan seluruh malaysia. . SQUAD AGENT 10 BOTOL FREE POSTAGE NOTA + COACHING GROUP SUPPORT REWARDS . #sambaltempeikanbilis #sambalbilistempe #sambalikanbilistempe #bilistempe #tempebilis #sambaltempebilis #umrah #umrah2018 #nurses #backpakers #rawang #tempebilissira #tempebilisranggup #tempebiliscrunchy #nurse #tempebilisberhantu #cikgusekolah #tanjungmalim #tempebilissambal #tempebilisrangup #cikgu #tempebilispedas #codrawang #saujanarawang #sambaltempejawa #tempevirus #tempejawa #bukitberuntung #tescorawang #aeonrawang
Tiap kali kastemer buka ja balang nih, kompommm kompommm pomm pomm korang tak boleh berhenti nguyahh. 15 minit boleh habis sebalang nih. . Tak caya?? Moh ler tryy sendiri. . Sesuai sangat bawa travel. Kalau jalan jem kat highway boleh biat hilang gantokk tau. Musim cuti sekolah ni elok bawa p mana mana pun. Sesuai makan dengan semua jenis makanan. . Mana NAKK dapat nih? . Syu boleh tolong orderkan untuk korang. Squad Hijjara juga diperlukan seluruh malaysia. . SQUAD AGENT FREE POSTAGE NOTA + COACHING GROUP SUPPORT REWARDS . #sambaltempeikanbilis #sambalbilistempe #sambalikanbilistempe #bilistempe #tempebilis #sambaltempebilis #umrah #umrah2018 #nurses #backpakers #rawang #tempebilissira #tempebilisranggup #tempebiliscrunchy #nurse #tempebilisberhantu #cikgusekolah #tanjungmalim #tempebilissambal #tempebilisrangup #cikgu #tempebilispedas #codrawang #saujanarawang #sambaltempejawa #tempevirus #tempejawa #bukitberuntung #tescorawang #aeonrawang
Tiap kali kastemer buka ja balang nih, kompommm kompommm pomm pomm korang tak boleh berhenti nguyahh. 15 minit boleh habis sebalang nih. . Tak caya?? Moh ler tryy sendiri. . Sesuai sangat bawa travel. Kalau jalan jem kat highway boleh biat hilang gantokk tau. Musim cuti sekolah ni elok bawa p mana mana pun. Sesuai makan dengan semua jenis makanan. . Mana NAKK dapat nih? . Syu boleh tolong orderkan untuk korang. Squad Hijjara juga diperlukan seluruh malaysia. . SQUAD AGENT 10 BOTOL FREE POSTAGE NOTA + COACHING GROUP SUPPORT REWARDS . #sambaltempeikanbilis #sambalbilistempe #sambalikanbilistempe #bilistempe #tempebilis #sambaltempebilis #umrah #umrah2018 #nurses #backpakers #rawang #tempebilissira #tempebilisranggup #tempebiliscrunchy #nurse #tempebilisberhantu #cikgusekolah #tanjungmalim #tempebilissambal #tempebilisrangup #cikgu #tempebilispedas #codrawang #saujanarawang #sambaltempejawa #tempevirus #tempejawa #bukitberuntung #tescorawang #aeonrawang
Tq kak zaini dri Ampang. Dia wasap balang tempe dah sampai opiss dia dah. . Risau je dia. Katanya takut kena VIRUS TAK BOLEH STOP MAKAN😂. Bahayaa tuhhh. . Sesuai sangat bawa travel. Kalau jalan jem kat highway boleh biat hilang gantokk tau. Musim cuti sekolah ni elok bawa p mana mana pun. Sesuai makan dengan semua jenis makanan. . Mana NAKK dapat nih? . Syu boleh tolong orderkan untuk korang. Squad Hijjara juga diperlukan seluruh malaysia. . SQUAD AGENT RM138 10 BOTOL FREE POSTAGE NOTA + COACHING GROUP SUPPORT REWARDS . #sambaltempeikanbilis #sambalbilistempe #sambalikanbilistempe #bilistempe #tempebilis #sambaltempebilis #umrah #umrah2018 #nurses #backpakers #rawang #tempebilissira #tempebilisranggup #tempebiliscrunchy #nurse #tempebilisberhantu #cikgusekolah #tanjungmalim #tempebilissambal #tempebilisrangup #cikgu #tempebilispedas #codrawang #saujanarawang #sambaltempejawa #tempevirus #tempejawa #bukitberuntung #tescorawang #aeonrawang
Tq kak zaini dri Ampang. Dia wasap balang tempe dah sampai opiss dia dah. . Risau je dia. Katanya takut kena VIRUS TAK BOLEH STOP MAKAN😂. Bahayaa tuhhh. . Sesuai sangat bawa travel. Kalau jalan jem kat highway boleh biat hilang gantokk tau. Musim cuti sekolah ni elok bawa p mana mana pun. Sesuai makan dengan semua jenis makanan. . Mana NAKK dapat nih? . Syu boleh tolong orderkan untuk korang. Squad Hijjara juga diperlukan seluruh malaysia. . SQUAD AGENT 10 BOTOL FREE POSTAGE NOTA + COACHING GROUP SUPPORT REWARDS . #sambaltempeikanbilis #sambalbilistempe #sambalikanbilistempe #bilistempe #tempebilis #sambaltempebilis #umrah #umrah2018 #nurses #backpakers #rawang #tempebilissira #tempebilisranggup #tempebiliscrunchy #nurse #tempebilisberhantu #cikgusekolah #tanjungmalim #tempebilissambal #tempebilisrangup #cikgu #tempebilispedas #codrawang #saujanarawang #sambaltempejawa #tempevirus #tempejawa #bukitberuntung #tescorawang #aeonrawang
Tq kak zaini dri Ampang. Dia wasap balang tempe dah sampai opiss dia dah. . Risau je dia. Katanya takut kena VIRUS TAK BOLEH STOP MAKAN😂. Bahayaa tuhhh. . Sesuai sangat bawa travel. Kalau jalan jem kat highway boleh biat hilang gantokk tau. Musim cuti sekolah ni elok bawa p mana mana pun. Sesuai makan dengan semua jenis makanan. . Mana NAKK dapat nih? . Syu boleh tolong orderkan untuk korang. Squad Hijjara juga diperlukan seluruh malaysia. . SQUAD AGENT RM138 10 BOTOL FREE POSTAGE NOTA + COACHING GROUP SUPPORT REWARDS . #sambaltempeikanbilis #sambalbilistempe #sambalikanbilistempe #bilistempe #tempebilis #sambaltempebilis #umrah #umrah2018 #nurses #backpakers #rawang #tempebilissira #tempebilisranggup #tempebiliscrunchy #nurse #tempebilisberhantu #cikgusekolah #tanjungmalim #tempebilissambal #tempebilisrangup #cikgu #tempebilispedas #codrawang #saujanarawang #sambaltempejawa #tempevirus #tempejawa #bukitberuntung #tescorawang #aeonrawang
Ku bawa kamu jelajah Perak bersama KONVOI PERDANA😊. . Duduk dalam kereta dok ngunyah tempehh ni ja. Berebutt dengan suami😂 . Sesuai sangat bawa travel. Kalau jalan jem kat highway boleh biat hilang gantokk tau. Musim cuti sekolah ni elok bawa p mana mana pun. Sesuai makan dengan semua jenis makanan. . Mana NAKK dapat nih? . Syu boleh tolong orderkan untuk korang. Squad Hijjara juga diperlukan seluruh malaysia. . SQUAD AGENT RM138 10 BOTOL FREE POSTAGE NOTA + COACHING GROUP SUPPORT REWARDS . #sambaltempeikanbilis #sambalbilistempe #sambalikanbilistempe #bilistempe #tempebilis #sambaltempebilis #umrah #umrah2018 #nurses #backpakers #rawang #tempebilissira #tempebilisranggup #tempebiliscrunchy #nurse #tempebilisberhantu #cikgusekolah #tanjungmalim #tempebilissambal #tempebilisrangup #cikgu #tempebilispedas #codrawang #saujanarawang #sambaltempejawa #tempevirus #tempejawa #bukitberuntung #tescorawang #aeonrawang
Ku bawa kamu jelajah Perak bersama KONVOI PERDANA😊. . Duduk dalam kereta dok ngunyah tempehh ni ja. Berebutt dengan suami😂 . Sesuai sangat bawa travel. Kalau jalan jem kat highway boleh biat hilang gantokk tau. Musim cuti sekolah ni elok bawa p mana mana pun. Sesuai makan dengan semua jenis makanan. . Mana NAKK dapat nih? . Syu boleh tolong orderkan untuk korang. Squad Hijjara juga diperlukan seluruh malaysia. . SQUAD AGENT RM138 10 BOTOL FREE POSTAGE NOTA + COACHING GROUP SUPPORT REWARDS . #sambaltempeikanbilis #sambalbilistempe #sambalikanbilistempe #bilistempe #tempebilis #sambaltempebilis #backpakers #umrah #rawang #tempebilissira #tempebilisranggup #tempebiliscrunchy #umrah2018 #nurses #nurse #tempebiliskacanggorengsambal #tanjungmalim #tempebilissambal #tempebilisrangup #tempebilissedap #cikgu #cikgusekolah #codrawang #saujanarawang #sambaltempejawa #tempevirus #tempejawa #bukitberuntung #tescorawang #aeonrawang
Hai awak 😍 . Dah grab untuk koleksi Humaira Ariana? Kalau belum, awak boleh layari website kami di www.tshirtmuslimah.com untuk dapatkan koleksi Humaira Ariana! . Petang-petang macam ini Kak Min nak main teka teki la dengan awak 😊 . Cuba awak teka paper beg mana yang berisi tshirt Humaira Ariana? 🤔 . . Untuk order : 1. www.tshirtmuslimah.com ( sangat pantas!! ) ***Tekan link website di bio yaaa ❤️ . 2. Whatsapp : 01110039432 (Ini untuk yang ada kesabaran untuk menunggu) ❤️ . 3. Jemput datang ke butik HD Tanjung Malim (Isnin-Sabtu : 9 pagi - 6 petang, kecuali hari ahad cuti/closed) . . Tshirt Muslimah by Humaira DesignⓇ Aurat Terpelihara Tetap Selesa . . #HumairaDesign #tshirtmuslimah #patuhsyariah #HDPerak #TanjungMalim #HumairaAriana
Ku bawa kamu jelajah Perak bersama KONVOI PERDANA😊. . Duduk dalam kereta dok ngunyah tempehh ni ja. Berebutt dengan suami😂 . Sesuai sangat bawa travel. Kalau jalan jem kat highway boleh biat hilang gantokk tau. Musim cuti sekolah ni elok bawa p mana mana pun. Sesuai makan dengan semua jenis makanan. . Mana NAKK dapat nih? . Syu boleh tolong orderkan untuk korang. Squad Hijjara juga diperlukan seluruh malaysia. . SQUAD AGENT RM138 10 BOTOL FREE POSTAGE NOTA + COACHING GROUP SUPPORT REWARDS . #sambaltempeikanbilis #sambalbilistempe #sambalikanbilistempe #bilistempe #tempebilis #sambaltempebilis #sambalbilistempekentang #sambaltempebilismeletops #sambalikanbilistempekentang #tempeikanbilis #rawang #tempebilissira #tempebilisranggup #tempebiliscrunchy #tempebilisgoreng #tempebilisberhantu #tempebiliskacanggorengsambal #tanjungmalim #tempebilissambal #tempebilisrangup #tempebilissedap #tempebilispedas #codrawang #saujanarawang #sambaltempejawa #tempevirus #tempejawa #bukitberuntung #tescorawang #aeonrawang
EVERLYFIT STUDIO CLASS UPDATE . 🔆 Monday, 10 December 2018 🔆 . Salsation class 🔅 SI Jiha 🔅 5:45pm - 6:45pm 🔅 Ladies only . Cardio Workout 🔅 Coach Didie 🔅 8:30pm - 9:30pm 🔅 ladies only . Walk in rm10 /students rm8 #gymmalaysia #gymtanjungmalim #gymperempuan #ladiesgym #everlyfitstudio #tanjungmalim #upsi #dance #workout #fitkids #fitness #fitnessdance #upsibest #behrang2020 #slimriver
Tengah cari inai yang merah menyala? Jom try Enaileaf. 💯 halal tanpa pewarna. Diperbuat daripada campuran serbuk inai asli dah bahan2 organik seperti lemon dan minyak zaitun. Sambil cantik sambil merawat kuku! 😉 . . 🌻🌻🌻🌻🌻 #enaileaf #enaileafsetapak #inai #inaipengantin #inaimerah #inaicelup #inaikuku #inailukis #inaimurah #inaimerahmurah #agentenaileafselangor #agentenaileafkl #ubis #unikl #setapakcentral #tanjungmalim #ulubernam #enaileaftanjungmalim #shahalam #enaileafshahalam #mencariagentdropship
selamat bercuti!! ehh.. amik cuti..hehe.. hari ni ronda2 tanjung malim semata2 teringin makan pau yik mun.. layankan aje. kepada followers sy.. anda Rawwkkss!!! #jenterapejuang #makanmakan #cutipimanadey #tanjungmalim #petalingjaya #balikmengantuk
Thank you kpd En Azman kerana sudi hantar Lulu n Lala.. Tak pernah klo x sebulan stay kat Cat Hotel sy 😘.. Nnti jumpa tuan balik next year ya.. Thank you sbb percayakan sy.. #KeepCalmAndTrustYourGroomer #OwnerOfACatHotel #TanjungMalim #YoungEntrepreneur
💌 TESTIMONI 💌 . Assalamualaikum #HDLover ❤ . Wahhh! Cantiknya bila cikpuan-cikpuan ini bersedondon mengayakan Humaira Inara 😍 Awak, tak berkenan ke? Sebelum kehabisan stok, baik awak grab sekarang tau 😊 Terima kasih Cikpuan Sapina dari Sekolah Islam Adni ♥️ . . 💰PRICE : RM 38.00 EXCLUDE POSTAGE . . Untuk order : 1. www.tshirtmuslimah.com ( sangat pantas!! ) ***Tekan link website di bio yaaa ❤️ . 2. Whatsapp : 0135160470 / 01110039432 (Ini untuk yang ada kesabaran untuk menunggu) ❤️ . 3. Jemput datang ke butik HD Tanjung Malim (Isnin-Sabtu : 9 pagi - 6 petang, kecuali hari ahad cuti/closed) . . Tshirt Muslimah by Humaira DesignⓇ Aurat Terpelihara Tetap Selesa . . #HumairaDesign #tshirtmuslimah #HDTM #TanjungMalim #HumairaInara #testimoni
HUMAIRA AMANI | UPDATE STOCK Anak-anak dah segak bergaya nak pergi bercuti, Para ibu pon kena laa bergaya juga kan? Haa, masih tak jumpa tshirt yang sesuai untuk pakai berjalan? Awak boleh la datang cuci mata ke butik kami ni. Banyak tau design-design yang letop-letop!😍 . Ada yang belum grab koleksi Humaira Amani ni? Haa, tunggu apa lagi! Jom grab sekarang sebelum kehabisan stock. . . 💰 PRICE : RM 38.00 EXC POSTAGE (S - 3XL ) . . Untuk order : 1. www.tshirtmuslimah.com ( sangat pantas!! ) ***Tekan link website di bio yaaa ❤️ . 2. Whatsapp : 0135160470 / 01110039432 (Ini untuk yang ada kesabaran untuk menunggu) ❤️ . 3. Jemput datang ke butik HD Tanjung Malim (Isnin-Sabtu : 9 pagi - 6 petang, kecuali hari ahad cuti/closed) . . Tshirt Muslimah by Humaira DesignⓇ Aurat Terpelihara Tetap Selesa . . #HumairaDesign #tshirtmuslimah #patuhsyariah #HDPerak #TanjungMalim #HumairaAmani
🍫 Choco Jar Crispy🍫 Choco jar yang tak perlu di rendam air panas dulu. Gaul saja dan terus makan. Sangat mudah 😋 Topping 🌰 Kinder Bueno 🌰 Oreo 🌰 Milo Nugget 🌰 Kitkat 🌰 Cadburry 🌰 Coklat m&m Jom whatsapp sekarang 👇 http://www.wasap.my/+60194852060/ #Chocoricejar #Chocoricemurah #Chocojar #chocojarselangor #chocojarkualakububharu #chocojarmalaysia #chocojarperak #chocojartanjungmalim #chocojar #chocojarmurah #chocojarcrispy #chocojarviral #chocojartanjungmalim #chocojarperak #agenchocojar #dropshipchocojar #agentwanted #agentchocojar #dropshipneeded #agendiperlukan #kualakububharu #kerling #kalumpang #tanjungmalim #huluselangor
CHRISTMAS 🎄🎄OFFER TILL NEW YEAR DELICIOUS YUMMY CAKES 🎂🍰🍮 For more details about 🤔 the flavours please contact us 📲..... Why you choose us ....❗❗❗ 💯 Homemade and fresh from oven 💯 NO PRESERVATIVE USED 🍩 Orders done upon request and reservation 💯🎂 Only use premium quality products 🍰 Sugar Less 🍪 Orders available upon your budget 🚗 Self pick up available #kritzbaker ,#kritztmnbernamjaya #kritztmnbernambaru , #kritztanjungmalim ,#cake #antaragapi ,#rawang ,#uluyam #batangkali ,#sungkai ,#trolak #serendah ,#bukitberuntung , #newyear ,#cake2019 ,#offer #christmas ,#merrychristmas Free delivery #tanjungmalim ,#slimriver #behrang ,#kerling ,#kualakububaru , #rasah ,#kalumpang 📲http://601161522753.wasap.my/ You will never regret choosing us ❤. Thank you for supporting us and please keep on supporting us ❤. #BaKeWiThLoVe
Agar² Santan Strawberry Berminat Boleh PM Yeon Coklat #YeonCoklat #AgarAgarSantan #TanjungMalim
Congobar YC Berminat Boleh PM Yeon Coklat #YeonCoklat #Congobar #TanjungMalim
Agar² Santan Gula Merah Berminat Boleh PM Yeon Coklat #YeonCoklat #AgarAgarSantan #TanjungMalim
S E R U M A R S Y A Knp kita dah mule jatuh cinta dgn serum ni? . 🌹Antara bestnye bile pakai serum ni dye dpt mengurangkan double chin kt muke kite 🌹ianye jgk mengandungi formula utama pencerahan kulit 🌹menyuburkan dan melembap secara mendalam 🌹mengecilkan liang pori dan menghaluskan kulit.. tu yang muke npk licin dn glow je . Sy dh pakai. Korang bile lg?Mehh cube 1 dlu, confirm korang repeat lg . Nk oder? Jum . H a r g a : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee ) . #penangmua #penanglaksa #penangtourism #penangheritage #penang2017 #penangstyle #penangrestaurant #penanghills #penangartstreet #Ipoh #Taiping #Sitiawan #SimpangEmpat #TelukIntan #BatuGajah #Lumut #KampungKoh #KualaKangsar #SungaiSiputUtara #Tapah #Bidor #ParitBuntar #AyerTawar #BaganSerai #TanjungMalim #PantaiRemis #Kangar #KualaPerlis #perak #perakende
S E R U M A R S Y A Knp kita dah mule jatuh cinta dgn serum ni? . 🌹Antara bestnye bile pakai serum ni dye dpt mengurangkan double chin kt muke kite 🌹ianye jgk mengandungi formula utama pencerahan kulit 🌹menyuburkan dan melembap secara mendalam 🌹mengecilkan liang pori dan menghaluskan kulit.. tu yang muke npk licin dn glow je . Sy dh pakai. Korang bile lg?Mehh cube 1 dlu, confirm korang repeat lg . Nk oder? Jum . H a r g a : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee ) . #penangmua #penanglaksa #penangtourism #penangheritage #penang2017 #penangstyle #penangrestaurant #penanghills #penangartstreet #Ipoh #Taiping #Sitiawan #SimpangEmpat #TelukIntan #BatuGajah #Lumut #KampungKoh #KualaKangsar #SungaiSiputUtara #Tapah #Bidor #ParitBuntar #AyerTawar #BaganSerai #TanjungMalim #PantaiRemis #Kangar #KualaPerlis #perak #perakende
S E R U M A R S Y A Knp kita dah mule jatuh cinta dgn serum ni? . 🌹Antara bestnye bile pakai serum ni dye dpt mengurangkan double chin kt muke kite 🌹ianye jgk mengandungi formula utama pencerahan kulit 🌹menyuburkan dan melembap secara mendalam 🌹mengecilkan liang pori dan menghaluskan kulit.. tu yang muke npk licin dn glow je . Sy dh pakai. Korang bile lg?Mehh cube 1 dlu, confirm korang repeat lg . Nk oder? Jum . H a r g a : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee ) . #penangmua #penanglaksa #penangtourism #penangheritage #penang2017 #penangstyle #penangrestaurant #penanghills #penangartstreet #Ipoh #Taiping #Sitiawan #SimpangEmpat #TelukIntan #BatuGajah #Lumut #KampungKoh #KualaKangsar #SungaiSiputUtara #Tapah #Bidor #ParitBuntar #AyerTawar #BaganSerai #TanjungMalim #PantaiRemis #Kangar #KualaPerlis #perak #perakende
Untunglahh rezeki ...bestkan org tersayang bagi jambangan bunga macamni.cair baq ang! Haaa cepat2 lah tag org tersayang anda! Kot esok lusa bangun tdo ada org hantar macamni 😱😱😱 . . . Whatsapp 0175866485 ... . . Selfpickup behrang 2020 #alhaalfaagent #alhaalfa #alhaalfacosmetic #ehbyshakeera #alhaalfahq #alhaalfa #alhaalfacosmetics #skincaremalaysia #kosmetikmalaysia #kosmetikmurah #perak #makeupmalaysia #makeupmurah #muamalaysia #muaperak #alhaalfatanjungmalim #alhaalfabehrang #tanjungmalim #behrang #behrang2020 #slimriver
S E R U M A R S Y A Knp kita dah mule jatuh cinta dgn serum ni? . 🌹Antara bestnye bile pakai serum ni dye dpt mengurangkan double chin kt muke kite 🌹ianye jgk mengandungi formula utama pencerahan kulit 🌹menyuburkan dan melembap secara mendalam 🌹mengecilkan liang pori dan menghaluskan kulit.. tu yang muke npk licin dn glow je . Sy dh pakai. Korang bile lg?Mehh cube 1 dlu, confirm korang repeat lg . Nk oder? Jum . H a r g a : RM 8 . Note : Jangan menilai pada harga, jika KUALITI dan KANDUNGAN BAHAN setanding produk mahal, jom cuba .. why not? . Untuk pertanyaan/info/oder sila wasap ke 014-9922019 / wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( NO DM WASSAP ONLY ) . Pembelian di shopee sila layari bit.ly/arsyaserum ( jaminan shopee ) . #penangmua #penanglaksa #penangtourism #penangheritage #penang2017 #penangstyle #penangrestaurant #penanghills #penangartstreet #Ipoh #Taiping #Sitiawan #SimpangEmpat #TelukIntan #BatuGajah #Lumut #KampungKoh #KualaKangsar #SungaiSiputUtara #Tapah #Bidor #ParitBuntar #AyerTawar #BaganSerai #TanjungMalim #PantaiRemis #Kangar #KualaPerlis #perak #perakende
#sateysungkai #sateyperak @sateysungkai @sateybuluh.meleleh KEDAI MASAKKAN PANAS MELAYU . LOKASI : Simpang Felda Sungai Klah 🔥➡️Hangpa cari makanan tambahan untuk MAJLIS / EVENT / KENDURI ? Kami antara yang hangpa boleh try mana tau berkenan di hati lagik untuk join majlis2 bawah family / rakan sekerja hangpa kan 😝 . Harga pun berbaloi , dengan kesedapan dan kekenyangan para tetamu yang mai ke majlis hangpa lepastu dapat pujian , semua sedap2 pandai cari katering ❤ hihi . NAK TRY GHASAA satey kami? Meh pm location cepat area #sungkaiperak ja . Jalam besar ke kuala lumpur /tanjung malim / slim river / rawang / behrang . . #kateringberkualiti #kateringsatey #kateringmurah #kateringbehrang #kateringslimriver #kateringtanjungmalim #kateringtapah #kateringbidor #kateringbukitmerah #kateringrawang #gopeng #sungkaiperak #bidorperak #tapah #kampar #ipoh #slimriver #behrang #trolakperak #trolakutara #trolakselatan #trolaktimur #sungaiklah #tanjungmalim #makanansedap #sediaterimatempahan #sediamenerimatempahanpelbagaijenismajlis
#sateysungkai #sateyperak @sateysungkai @sateybuluh.meleleh KEDAI MASAKKAN PANAS MELAYU . LOKASI : Simpang Felda Sungai Klah 🔥➡️Hangpa cari makanan tambahan untuk MAJLIS / EVENT / KENDURI ? Kami antara yang hangpa boleh try mana tau berkenan di hati lagik untuk join majlis2 bawah family / rakan sekerja hangpa kan 😝 . Harga pun berbaloi , dengan kesedapan dan kekenyangan para tetamu yang mai ke majlis hangpa lepastu dapat pujian , semua sedap2 pandai cari katering ❤ hihi . NAK TRY GHASAA satey kami? Meh pm location cepat area #sungkaiperak ja . Jalam besar ke kuala lumpur /tanjung malim / slim river / rawang / behrang . . #kateringberkualiti #kateringsatey #kateringmurah #kateringbehrang #kateringslimriver #kateringtanjungmalim #kateringtapah #kateringbidor #kateringbukitmerah #kateringrawang #gopeng #sungkaiperak #bidorperak #tapah #kampar #ipoh #slimriver #behrang #trolakperak #trolakutara #trolakselatan #trolaktimur #sungaiklah #tanjungmalim #makanansedap #sediaterimatempahan #sediamenerimatempahanpelbagaijenismajlis
#sateysungkai #sateyperak @sateysungkai @sateybuluh.meleleh KEDAI MASAKKAN PANAS MELAYU . LOKASI : Simpang Felda Sungai Klah 🔥➡️Hangpa cari makanan tambahan untuk MAJLIS / EVENT / KENDURI ? Kami antara yang hangpa boleh try mana tau berkenan di hati lagik untuk join majlis2 bawah family / rakan sekerja hangpa kan 😝 . Harga pun berbaloi , dengan kesedapan dan kekenyangan para tetamu yang mai ke majlis hangpa lepastu dapat pujian , semua sedap2 pandai cari katering ❤ hihi . NAK TRY GHASAA satey kami? Meh pm location cepat area #sungkaiperak ja . Jalam besar ke kuala lumpur /tanjung malim / slim river / rawang / behrang . . #kateringberkualiti #kateringsatey #kateringmurah #kateringbehrang #kateringslimriver #kateringtanjungmalim #kateringtapah #kateringbidor #kateringbukitmerah #kateringrawang #gopeng #sungkaiperak #bidorperak #tapah #kampar #ipoh #slimriver #behrang #trolakperak #trolakutara #trolakselatan #trolaktimur #sungaiklah #tanjungmalim #makanansedap #sediaterimatempahan #sediamenerimatempahanpelbagaijenismajlis
#sateysungkai #sateyperak @sateysungkai @sateybuluh.meleleh KEDAI MASAKKAN PANAS MELAYU . LOKASI : Simpang Felda Sungai Klah 🔥➡️Hangpa cari makanan tambahan untuk MAJLIS / EVENT / KENDURI ? Kami antara yang hangpa boleh try mana tau berkenan di hati lagik untuk join majlis2 bawah family / rakan sekerja hangpa kan 😝 . Harga pun berbaloi , dengan kesedapan dan kekenyangan para tetamu yang mai ke majlis hangpa lepastu dapat pujian , semua sedap2 pandai cari katering ❤ hihi . NAK TRY GHASAA satey kami? Meh pm location cepat area #sungkaiperak ja . Jalam besar ke kuala lumpur /tanjung malim / slim river / rawang / behrang . . #kateringberkualiti #kateringsatey #kateringmurah #kateringbehrang #kateringslimriver #kateringtanjungmalim #kateringtapah #kateringbidor #kateringbukitmerah #kateringrawang #gopeng #sungkaiperak #bidorperak #tapah #kampar #ipoh #slimriver #behrang #trolakperak #trolakutara #trolakselatan #trolaktimur #sungaiklah #tanjungmalim #makanansedap #sediaterimatempahan #sediamenerimatempahanpelbagaijenismajlis
#sateysungkai #sateyperak @sateysungkai @sateybuluh.meleleh KEDAI MASAKKAN PANAS MELAYU . LOKASI : Simpang Felda Sungai Klah 🔥➡️Hangpa cari makanan tambahan untuk MAJLIS / EVENT / KENDURI ? Kami antara yang hangpa boleh try mana tau berkenan di hati lagik untuk join majlis2 bawah family / rakan sekerja hangpa kan 😝 . Harga pun berbaloi , dengan kesedapan dan kekenyangan para tetamu yang mai ke majlis hangpa lepastu dapat pujian , semua sedap2 pandai cari katering ❤ hihi . NAK TRY GHASAA satey kami? Meh pm location cepat area #sungkaiperak ja . Jalam besar ke kuala lumpur /tanjung malim / slim river / rawang / behrang . . #kateringberkualiti #kateringsatey #kateringmurah #kateringbehrang #kateringslimriver #kateringtanjungmalim #kateringtapah #kateringbidor #kateringbukitmerah #kateringrawang #gopeng #sungkaiperak #bidorperak #tapah #kampar #ipoh #slimriver #behrang #trolakperak #trolakutara #trolakselatan #trolaktimur #sungaiklah #tanjungmalim #makanansedap #sediaterimatempahan #sediamenerimatempahanpelbagaijenismajlis
#sateysungkai #sateyperak @sateysungkai @sateybuluh.meleleh KEDAI MASAKKAN PANAS MELAYU . LOKASI : Simpang Felda Sungai Klah 🔥➡️Hangpa cari makanan tambahan untuk MAJLIS / EVENT / KENDURI ? Kami antara yang hangpa boleh try mana tau berkenan di hati lagik untuk join majlis2 bawah family / rakan sekerja hangpa kan 😝 . Harga pun berbaloi , dengan kesedapan dan kekenyangan para tetamu yang mai ke majlis hangpa lepastu dapat pujian , semua sedap2 pandai cari katering ❤ hihi . NAK TRY GHASAA satey kami? Meh pm location cepat area #sungkaiperak ja . Jalam besar ke kuala lumpur /tanjung malim / slim river / rawang / behrang . . #kateringberkualiti #kateringsatey #kateringmurah #kateringbehrang #kateringslimriver #kateringtanjungmalim #kateringtapah #kateringbidor #kateringbukitmerah #kateringrawang #gopeng #sungkaiperak #bidorperak #tapah #kampar #ipoh #slimriver #behrang #trolakperak #trolakutara #trolakselatan #trolaktimur #sungaiklah #tanjungmalim #makanansedap #sediaterimatempahan #sediamenerimatempahanpelbagaijenismajlis
#sateysungkai #sateyperak @sateysungkai @sateybuluh.meleleh KEDAI MASAKKAN PANAS MELAYU . LOKASI : Simpang Felda Sungai Klah 🔥➡️Hangpa cari makanan tambahan untuk MAJLIS / EVENT / KENDURI ? Kami antara yang hangpa boleh try mana tau berkenan di hati lagik untuk join majlis2 bawah family / rakan sekerja hangpa kan 😝 . Harga pun berbaloi , dengan kesedapan dan kekenyangan para tetamu yang mai ke majlis hangpa lepastu dapat pujian , semua sedap2 pandai cari katering ❤ hihi . NAK TRY GHASAA satey kami? Meh pm location cepat area #sungkaiperak ja . Jalam besar ke kuala lumpur /tanjung malim / slim river / rawang / behrang . . #kateringberkualiti #kateringsatey #kateringmurah #kateringbehrang #kateringslimriver #kateringtanjungmalim #kateringtapah #kateringbidor #kateringbukitmerah #kateringrawang #gopeng #sungkaiperak #bidorperak #tapah #kampar #ipoh #slimriver #behrang #trolakperak #trolakutara #trolakselatan #trolaktimur #sungaiklah #tanjungmalim #makanansedap #sediaterimatempahan #sediamenerimatempahanpelbagaijenismajlis
Type : Square Wide Polaroid 🌼 __ Polaroid kita jual mengikut set. Setiap size akan berbeza kuantiti untuk satu set. Pembelian 6 set dan ke atas akan dapat free 1 set. Dan minimum pembelian adalah satu set. Wajib beli ikut set. No request quantity ❌ __ Yang bestnya, semakin banyak awak beli semakin banyak free gift yang awak dapat 🤗 Contohnya :- ... 🌈 BELI 6 SET FREE 1 SET 🌈 BELI 12 SET FREE 2 SET 🌈 BELI 18 SET FREE 3 SET 🌈 BELI 24 SET FREE 4 SET 🌈 BELI 30 SET FREE 5 SET __ Suka tak?! 😍 Harga yang dihighlight bewarna merah dan ke atas dah termsuk FREE POLAROID 🙈 __ Kalau nak campur campur size pun boleh. Sebarang pertanyaan and details polaroid terus click link dekat bio untuk whatsapp kita 🌺 #polaroidbynadia #polaroidmurahcantik #polaroidmalaysia #photography #polaroidmurahmalaysia #polaroidmurahgila #polaroidcantikmalaysia #polaroidmalaysiamurah #polaroidlawamurah #polaroidlawagila #printgambarlawa #printgambarmurah #servisprintgambar #puchong #kajang #klang #rawang #sungaibuloh #perak #amanjaya #kintacity #tanjungmalim #alorgajah
Happiness is selfie-ing with the whole gang... regardless I coerced or blackmail 'em to it 😉 #tanjungmalim #teluguwedding #ganishafamily #missingja &fmly
Legasi kompang suksis... Baru tau suksis ada legasi kompang.. Apapun.. Tahniah #exsuksisupsi #tanjungmalim #perak
Geram je mama dari jauh sini..sampai typo2 papa taip 😂 Penangan sate 45gram. Habis before 9.30pm. Alhamdulillah. Uolls kalau singgah @familyfoodstall wajib rasa sate tau 👍 #familyfoodstall #slimriver #tanjungmalim #izzatiemnasir
MUDAH SANGAT NAK MILIKI PAYUDAYA MANTOP , GEBU , ANJAL 👙🍒 . . 📌CUMA 2 CAPSUL SEHARI SAJA. . . 🍑PAYUDARA montok seksi , bukan en suami je pandang tak berkedip . sendiri tengok pon tergoda , auwwww ! package ponggong tonggek melentiks dan missV sentiasa muda remaja , mengeget 😍 Tak perlu dikhuatiri lagi KKM ada berhologram lagi. Halal Jakim pun dah ada. berbaloi lah dengan harga pun. Dijamin bersih dari bahan beracun dan sangat selamat 😘 KESAN PUN DIJAMIN 200% seawal minggu pertama. Apa lagi yang awak nak? . . Untuk dapatkan harga special beserta 4 free gift cepat whatsapp Achik ⬇ atau pergi instagram Achik tekan je link wasap pada bio ig Achik 😉 . Whatsapp 0134553384 (achik) Whatsapp 0134553384 (achik) . . #ubatkurus ⠀⠀ #ubatkeputihan#pinkladymalaysia#agentsahpinkladykualaterengganu#pinkladyperak#pinkladyjohor#pinkladypahang#pinkladykualaterengganu#pinkladyselangor#pinkladysabah #pinkladyoriginal #gongtoknasek #gongkapas #wakafberuas #manir #pulaukambing #batuburuk #padangmidin #tokjembal #marang #gongbadak #rawang #batangkali #tanjungmalim #kualaselangor #kualaterengganu #sungaibesar #pasirpanjang #codkualaterengganu #codterengganu
MUDAH SANGAT NAK MILIKI PAYUDAYA MANTOP , GEBU , ANJAL 👙🍒 . . 📌CUMA 2 CAPSUL SEHARI SAJA. . . 🍑PAYUDARA montok seksi , bukan en suami je pandang tak berkedip . sendiri tengok pon tergoda , auwwww ! package ponggong tonggek melentiks dan missV sentiasa muda remaja , mengeget 😍 Tak perlu dikhuatiri lagi KKM ada berhologram lagi. Halal Jakim pun dah ada. berbaloi lah dengan harga pun. Dijamin bersih dari bahan beracun dan sangat selamat 😘 KESAN PUN DIJAMIN 200% seawal minggu pertama. Apa lagi yang awak nak? . . Untuk dapatkan harga special beserta 4 free gift cepat whatsapp Achik ⬇ atau pergi instagram Achik tekan je link wasap pada bio ig Achik 😉 . Whatsapp 0134553384 (achik) Whatsapp 0134553384 (achik) . . #ubatkurus ⠀⠀ #ubatkeputihan#pinkladymalaysia#agentsahpinkladykualaterengganu#pinkladyperak#pinkladyjohor#pinkladypahang#pinkladykualaterengganu#pinkladyselangor#pinkladysabah #pinkladyoriginal #gongtoknasek #gongkapas #wakafberuas #manir #pulaukambing #batuburuk #padangmidin #tokjembal #marang #gongbadak #rawang #batangkali #tanjungmalim #kualaselangor #kualaterengganu #sungaibesar #pasirpanjang #codkualaterengganu #codterengganu
3 PERKARA YANG BIASA ORANG BUAT BILA SAKIT BADAN . 📌 Berehat sehingga sembuh . Jika sakit badan kita disebabkan oleh keletihan ataupun banyak kerja, berehat di hujung minggu pun dah cukup untuk recover tenaga kita . Tapi kalau rehat pun tak cukup, di sarankan buat sedikit rawatan tambahan, lihat point seterusnya . . 📌 Berurut💆 . Lebih 60% orang yang saya pernah jumpa akan pergi berurut jika rasa sakit badan . Berurut boleh melonggarkan otot-otot badan kita yang tegang & melancarkan angin dalam badan . Tambah pulak kalau buat regangan tulang, Pergh, memang sedap la badan lepas tu . . 📌 Berbekam . Ramai yang tidak tahu, bekam bukan sahaja mengeluarkan darah kotor, bahkan ia juga sama seperti urut . Bekam boleh melonggarkan otot-otot badan kita yang sering rasa kejang dan sakit . Bekam jugak akan mengeluarkan darah kotor dan angin dalam badan kita tanpa kita sedar, macam kena gigit semut ja . . Jika anda berminat . --> KLIK link ini untuk book www.wasap.my/60148154048/ . . #SHARE info ini jika membantu #bekamkerumah #bekamsunnah #hijama #wetcuppingtherapy #urutansaraf #urutlelaki #regangan #refleksologi #urutstress #jengka #jerantut #temerloh #pahang #perak #besout #kualaslim #slimriver #tanjungmalim
next page →