#student

10,841,138 posts

Loading...
Rodney Jon is having a Makeup Artist Master Class on October 7th from 1-4 featuring his celebrity client and #GUHH star Vanessa Simmons. This is an amazing class you don’t want to miss. If you are a makeup artist who want to work with celebrities, learn proper onset etiquette and want to take you career to the next level this is the class for you. Spaces are limited so sign up today. #Made #Madebyrodneyjon #celebrities #Makeup #Makeupclass #masterclass #properetiquette #makeupartist #celebritymua #professionalmakeupartist #LAmakeupartist #inspired #teacher #student #westcoast @Andremauricemakeup @slayedbysuzy @janellebmmua @bodied_by_t @madebyrjon
Sometimes you just gotta try your hand at new things. • No, I don’t play there guitar that well. • Yes, I like to try out new things and be a certain achiever. • · · · · · #students #entrepreneurship #entrepreneur #business #motivation #millionairelifestyle #success #motivationalquotes #millionairemindset #millionaire #student #studentlife #ava #aradip
Loading...
Those who place power in the Hands of Allah Almighty, Allah Almighty manifests power upon their hands, and everything is subjugated beneath them. They are the true stewards of the Earth. And that is what our time demands, that is what our time summons. It doesn't need jokers. It needs those who are serious about the path of Prophecy. . Shaykh Ibrahim Osi-Efa (may Allah grant him long life). . #islam #muslim #sufi #Allah #Prophet #Muhammad #religion #god #love #sky #heart #teacher #student #knowledge #shaykh #sheikh #aswj #sunni #spirit #spirituality #books #peace #light #zikr #earth
During Gustav Mahler’s time, he was known primarily as an acclaimed and autocratic conductor.  He had successful compositions during that time, but the popularity of his work really exploded after 1945, when a postwar generation championed his modernist symphonies. . Find out more! https://bit.ly/2Dk4H4z
SUPERDRY Premium Range check Shirt with hood style Believes in quality- Deals in Quality Size - M-38 L-40 XL-42 💯% COTTON Full sleve..with wooden button Open orders PRICE 500/- Free shipping #firstcopy #firstcopshirts #mumbai #kolkata #kochi #channie #chandigarh #noida #superdry #surplus #quality #shipping #digital #7a #lowprices #sports #study #student #aligarhmuslimuniversity #agra #lahore #etah #kasganj #gaziabad #superdryshirt
#fridayfunday #50schools30minutestalk #weareelite 😂😂😂😂😂😂😂😂 Some people aren’t doing anything to help with assignments. 😂😂 . . Follow @sndhomes_sa for more . . Share the laughter by tagging
Mga bata sa baybay at ang nakaparadang bangka ng buhay. #RomblonMisyon #BataSaBaybay #Pangingisda
Милых девочек вам в ленту😋 • • • • • #доброеутро #kzgirl #student #wkau #🤗
Here is the Common errors question of the Day for all of You. #Question #Answer #Education #Study #English #Grammar_world #Student #NewBatch #Allahabad
회회
100 Days of Productivity Day 5 Made some Geography flashcards for our unit food & health. Tried out a Slytherin aesthetic if you know what I mean 😂 #ib #geography #internationalbaccalaureate #internationalbaccalaureateprogram #student #school #studygram #studymotivation #flashcards #green #100daysofproductivity #productive #productivity #studying #pen
. . ( 📥 #نستقبل رسائلكم على الدايركت 📥 ) . . .. ( 📛 #الحساب غير رسمي 📛 ) .. . . #كلية_الشرق_الاوسط #الشرق_الأوسط #college #mec #mec_college #oman #muscat #عمان #مسقط #قابوس #student #fff
University of Porto, Faculty of Architecture (FAUP) Álvaro Siza Vieira, 1993 Porto, Portugal #architecture #alvaroalto #porto #student
• | Hello @instagram , @instagramfr & AUTUMN 😍🍂🍁🧡 —————————————————— 21 septembre : Jour J pour le début de l’automne. J’avais dit que je voulais ressortir mes gros pulls mais pas avoir la pluie 😪🌧... ———————————————————————— #France #paris #goodmorningmoring #fall #hellofall #helloautumn #autumn #parisiangirl #parisianlife #life #lifestyle #girl #lifestyleblogger #blogger #followme #frenchgirl #frenchblogger #goodday #goodvibes #instamoment #instagram #webstagram #student #studentgirl #studentlife
Hãy đón xem mọi thông tin cập nhật có tại Weekly newsletter 22 của C2 UBEC năm 2018 nhé. Let's update all information from C2 UBEC's Weekly newsletter 22 in 2018 at here. #c2ubec #weekly #newsletter #study #English #vietnamese #student #stories #cebulife #philippines
빨리 과제 해야 하는데 결정장애 있는 사람은 컬러 선택 부터가 너무 어려워요. I’m procrastinated and indecisive, or too meticulous. One of my friends said he was glad that he wasn’t doing a group project with me while I was helping him with his powerpoint because I care too much about tiny things when it comes to design. . . . . . . . . #design #designer #innovativedesign #duringclass #pantone #colour #color #favorites #favourite #class #illustration #artist #assignment #fun #daily #lifeintoronto #student #toronto #canada #favouriteclass #lecture #humbercollege #lab #maccomputer #adobe #photoshop #imac #maccomputer #수업중
Logo design for @poshare_boutique by @jayb_artwork. Looking for graphic design to enhance your logo or advertising contact us for more info. 🇲🇾🎉 ▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️ Like and follow us on social media. @jayb_artwork @jayb.clothing @jayb.pictures Jayb Artwork Studio -Facebook page. ▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️ #Borneo #sabah #sarawak #jaybartwork #design #logo #typo #simple #graphic #graphicdesign #coprateidentity #wedding #makeup #bridesmaids #clothes #kotakinabalu #photograper #logodesign #minimalism #color #freelance #favser #student #logodesignproject #logoprofesional #poshare
Wish my iPhone camera lense wasn’t so dirty.... or was this cut just that blurry? 🤔😅 Thanks to all my clients, teachers, mentors, friends, and family for the constant support. I have less than 5 months of school. Final stretch is almost here. #barber #urbanbarbercollege #blurryfades #keepitblended #zayblendz #grindeveryday #craft #barbershop #barberlife #student #love #entrepreneurlife #flex
Students at Ocean Road Primary School, south of Perth Western Australia, held their very own science festival on 14th September. Article on website. #student #leadership #news #sciencefestival #schoolevent #schoolleadership #studentleadership
Promotion : 4pcs RM60 + free postage SM . 🔔🔔🔔BAJU KAKAK KL 🔔🔔🔔 . Baju #preloved flannel/bfshirt murah kakak jual ni berbaloi korang beli sebab 📃 Free postage 📃 Baju puas hati dengan harga 📃 Design limited 1 design 1 helai baju 📃 Kakak yang baik layan untuk ambil order . Harga standard baju flannel/bfshirt kakak 📬 1 helai RM25 include postage 📬 3 helai RM50 include postage SM 📬 Lagi banyak beli lagi banyak kakak bagi discount 📬 Nak beli untuk berniaga kakak bagi special price . Berminat boleh 👘 Sent code baju yang awak suka 👘 Whatsapp kakak dekat link atas tu 👘 Nanti kakak bagi tahu cara pembayaran 👘 Bagi bukti resit dah bank in dekat kakak . Makluman 🚫 Colors might be slightly different due to lighting 🚫 Kakak tak buat reservation baju 🚫 Tapi kalau pandai cakap baik2 dengan kakak, hati kakak sejuk, boleh je nak kakak tolong simpankan 🚫 Cuma awak perlu bankin sikit je untuk bukti awak bersungguh nak baju. Kakak faham kadang ada yang suka tapi tak gaji lagi. So cakap baik2 dengan kakak ye. . 💋 Yang dah whatsapp nanti kakak reply. Tak perlu spam banyak2 ye. Thank you semua. . #bajumurah #boyfriendshirt #bajuflannel #flannel #ampang #kl #selangor #malaysia #freepostage #discount #promotion #preloved #bundle #kakak #murah #damansara #mahasiwa #student #university #life #baju #plussize #plus #size #bajubesar #comel
Back to basics. Simple meals plus a walk around my local track was exactly what I needed today! • • A wholesome serving of microwaved quick oats topped with frozen berries and pumpkin seeds for breakfast and a big salad wrap with homemade bean burgers for lunch! • • #plantbased #planthealth #plantfood #plantstrong #plantbaseddiet #wholefoods #wholegrains #eatplants #wfpb #wfpbno #hclf #fok #forksoverknives #starch #starchsolution #highcarb #eatcolourful #hownottodie #nutrition #student #melbourne #health #foodisfuel #vegan #veganfood #oats #berries #wrap #homemade
Am really lucky I get to work with a fantastic group of people at this amazing place who inspire me to do and be better everyday 🌞 #Repost @nottsymcagym • • • • • At our YMCA gym, we are more than 24hr access & quality equipment. When you're lifting weights, pounding the treadmill or taking one of our classes you're also helping others because your membership goes towards supporting important services across Nottingham. Contact us for further information 😊 🌟Working out never felt so good⭐ #feelgoodgym #reasonY #workingoutneverfeltsogood #gymazing #helpingothers #givingothersachance #doingitforothers #student #nottinghamtrentuniversity #studentdeals #studentoffers #teamworkmakesthedreamwork #freshers_2k18 #freshers
Promotion : 4pcs RM60 + free postage SM . 🔔🔔🔔BAJU KAKAK KL 🔔🔔🔔 . Baju #preloved flannel/bfshirt murah kakak jual ni berbaloi korang beli sebab 📃 Free postage 📃 Baju puas hati dengan harga 📃 Design limited 1 design 1 helai baju 📃 Kakak yang baik layan untuk ambil order . Harga standard baju flannel/bfshirt kakak 📬 1 helai RM25 include postage 📬 3 helai RM50 include postage SM 📬 Lagi banyak beli lagi banyak kakak bagi discount 📬 Nak beli untuk berniaga kakak bagi special price . Berminat boleh 👘 Sent code baju yang awak suka 👘 Whatsapp kakak dekat link atas tu 👘 Nanti kakak bagi tahu cara pembayaran 👘 Bagi bukti resit dah bank in dekat kakak . Makluman 🚫 Colors might be slightly different due to lighting 🚫 Kakak tak buat reservation baju 🚫 Tapi kalau pandai cakap baik2 dengan kakak, hati kakak sejuk, boleh je nak kakak tolong simpankan 🚫 Cuma awak perlu bankin sikit je untuk bukti awak bersungguh nak baju. Kakak faham kadang ada yang suka tapi tak gaji lagi. So cakap baik2 dengan kakak ye. . 💋 Yang dah whatsapp nanti kakak reply. Tak perlu spam banyak2 ye. Thank you semua. . #bajumurah #boyfriendshirt #bajuflannel #flannel #ampang #kl #selangor #malaysia #freepostage #discount #promotion #preloved #bundle #kakak #murah #damansara #mahasiwa #student #university #life #baju #plussize #plus #size #bajubesar #comel
Peringatan 10 Muharram ~ hari berbagi untuk anak2 😊 Hari ini anak-anak diharuskan ke sekolah dengan orangtuanya, duduk bersama, dan melakukan kegiatan selama sehari ini bersama dengan orangtuanya. Nah jagoan hari ini kesekolah sendiri 💪 Katanya "mama papaku kerja buu, jadi aku cuma diantar kesekolah trus ditinggal. Jadi aku sama bu milla aja" 😃🐣 Yaudah deh ngekor terus dibelakang sampe acara selesai. Sampe pecinya kebawa di tas bumila 🤣 #firstgrade #teacher and #student #sekolah itu #menyenangkan 💛
Promotion : 4pcs RM60 + free postage SM . 🔔🔔🔔BAJU KAKAK KL 🔔🔔🔔 . Baju #preloved flannel/bfshirt murah kakak jual ni berbaloi korang beli sebab 📃 Free postage 📃 Baju puas hati dengan harga 📃 Design limited 1 design 1 helai baju 📃 Kakak yang baik layan untuk ambil order . Harga standard baju flannel/bfshirt kakak 📬 1 helai RM25 include postage 📬 3 helai RM50 include postage SM 📬 Lagi banyak beli lagi banyak kakak bagi discount 📬 Nak beli untuk berniaga kakak bagi special price . Berminat boleh 👘 Sent code baju yang awak suka 👘 Whatsapp kakak dekat link atas tu 👘 Nanti kakak bagi tahu cara pembayaran 👘 Bagi bukti resit dah bank in dekat kakak . Makluman 🚫 Colors might be slightly different due to lighting 🚫 Kakak tak buat reservation baju 🚫 Tapi kalau pandai cakap baik2 dengan kakak, hati kakak sejuk, boleh je nak kakak tolong simpankan 🚫 Cuma awak perlu bankin sikit je untuk bukti awak bersungguh nak baju. Kakak faham kadang ada yang suka tapi tak gaji lagi. So cakap baik2 dengan kakak ye. . 💋 Yang dah whatsapp nanti kakak reply. Tak perlu spam banyak2 ye. Thank you semua. . #bajumurah #boyfriendshirt #bajuflannel #flannel #ampang #kl #selangor #malaysia #freepostage #discount #promotion #preloved #bundle #kakak #murah #damansara #mahasiwa #student #university #life #baju #plussize #plus #size #bajubesar #comel
Search Engine Optimization (SEO) helps people find products and information on search engines like Google and Bing. An SEO specialist, then, researches and analyzes the trends and best practices online to develop and implement strategies that improve search results. ________ LEARN MORE ABOUT BLOG And INSTAGRAM. We are going to make a Instagram community around the Globe. Here You Learn Trick's And Ideas For Geting More Followers On Instagram. . 🅱🅱🅱🅱 #searchengine #seo #seotips #tips #website #indore #madhayapradesh #india #blog #blogger #instag #how #share #love #follow #about #google #technology #webdesign #webdeveloper #websites #backend #gadget #hindi #student #italy
#vdakavam Šimon Šicko študoval architektúru a neskôr založil úspešnú firmu Pixel Federation. Nedokázal by to však bez podpory svojich rodičov, ktorí ho roky psychicky a finančne podporovali. Poďakujte aj vy svojim blízkym za podporu počas štúdia a zapojte sa do iniciatívy #vdakavam 🙂 #TatraBanka #Vzdelanie . . . #education #university #vysokaskola #univerzita #simonsicko #pixelfederation #learning #kids #teaching #college #students #studentskarada #school #student #bank #tech #banking
Promotion : 4pcs RM60 + free postage SM . 🔔🔔🔔BAJU KAKAK KL 🔔🔔🔔 . Baju #preloved flannel/bfshirt murah kakak jual ni berbaloi korang beli sebab 📃 Free postage 📃 Baju puas hati dengan harga 📃 Design limited 1 design 1 helai baju 📃 Kakak yang baik layan untuk ambil order . Harga standard baju flannel/bfshirt kakak 📬 1 helai RM25 include postage 📬 3 helai RM50 include postage SM 📬 Lagi banyak beli lagi banyak kakak bagi discount 📬 Nak beli untuk berniaga kakak bagi special price . Berminat boleh 👘 Sent code baju yang awak suka 👘 Whatsapp kakak dekat link atas tu 👘 Nanti kakak bagi tahu cara pembayaran 👘 Bagi bukti resit dah bank in dekat kakak . Makluman 🚫 Colors might be slightly different due to lighting 🚫 Kakak tak buat reservation baju 🚫 Tapi kalau pandai cakap baik2 dengan kakak, hati kakak sejuk, boleh je nak kakak tolong simpankan 🚫 Cuma awak perlu bankin sikit je untuk bukti awak bersungguh nak baju. Kakak faham kadang ada yang suka tapi tak gaji lagi. So cakap baik2 dengan kakak ye. . 💋 Yang dah whatsapp nanti kakak reply. Tak perlu spam banyak2 ye. Thank you semua. . #bajumurah #boyfriendshirt #bajuflannel #flannel #ampang #kl #selangor #malaysia #freepostage #discount #promotion #preloved #bundle #kakak #murah #damansara #mahasiwa #student #university #life #baju #plussize #plus #size #bajubesar #comel
Together we can take steps towards making the world a peaceful & happy place to live in. Happy International Peace Day! . . . #Kolkata #KolkataSchool #India #Schooling #Global #Cultural #Diverse #BestSchool #Learning #IndianSchool #Love #Calcutta #SchoolTime #Student #Education #Knowledge #Peace #WorldPeace #InternationalPeaceDay
Wow the 80’s would have loved me.
Promotion : 4pcs RM60 + free postage SM . 🔔🔔🔔BAJU KAKAK KL 🔔🔔🔔 . Baju #preloved flannel/bfshirt murah kakak jual ni berbaloi korang beli sebab 📃 Free postage 📃 Baju puas hati dengan harga 📃 Design limited 1 design 1 helai baju 📃 Kakak yang baik layan untuk ambil order . Harga standard baju flannel/bfshirt kakak 📬 1 helai RM25 include postage 📬 3 helai RM50 include postage SM 📬 Lagi banyak beli lagi banyak kakak bagi discount 📬 Nak beli untuk berniaga kakak bagi special price . Berminat boleh 👘 Sent code baju yang awak suka 👘 Whatsapp kakak dekat link atas tu 👘 Nanti kakak bagi tahu cara pembayaran 👘 Bagi bukti resit dah bank in dekat kakak . Makluman 🚫 Colors might be slightly different due to lighting 🚫 Kakak tak buat reservation baju 🚫 Tapi kalau pandai cakap baik2 dengan kakak, hati kakak sejuk, boleh je nak kakak tolong simpankan 🚫 Cuma awak perlu bankin sikit je untuk bukti awak bersungguh nak baju. Kakak faham kadang ada yang suka tapi tak gaji lagi. So cakap baik2 dengan kakak ye. . 💋 Yang dah whatsapp nanti kakak reply. Tak perlu spam banyak2 ye. Thank you semua. . #bajumurah #boyfriendshirt #bajuflannel #flannel #ampang #kl #selangor #malaysia #freepostage #discount #promotion #preloved #bundle #kakak #murah #damansara #mahasiwa #student #university #life #baju #plussize #plus #size #bajubesar #comel
Slow start! Letting my muscles guide me in rotation sequence and slowly my body is waking up. My mind is thinking back on yesterday's course and all the new things I learned. Getting ready for another day as a student. #slowmorning #goodmorningbody #goodmorning #coffee #coffeemoment #meandmycoffee #rotation #mobility #student #learningnewthings #personaldevelopment
Hello all, how have you been. It's embarrassing to say that it's been 44 days since my last post, but I'd like to thank everyone for sticking around. So I've been in college for a month already, and I'll try my best to start posting regularly again. I hope to be able to share my adventures this past summer and those in anticipation in the times to come ❤️ . . . . . . . . . . #nikond5600 #nikond60 #nikonfamily #nikon #nikon_photography #nikon_photo #nikonphoto #oneplus3t #shotononeplus #bayarea #sanfrancisco #oneplusfamily #highstress #student #photodork #cameradork #cameragirl #basic #nofilter #spokanewashington #riverfrontpark #cablecar #bridge #twilight #spokanefalls #canitryagain #letsstartfresh #collegestudent #reedcollege
Promotion : 4pcs RM60 + free postage SM . 🔔🔔🔔BAJU KAKAK KL 🔔🔔🔔 . Baju #preloved flannel/bfshirt murah kakak jual ni berbaloi korang beli sebab 📃 Free postage 📃 Baju puas hati dengan harga 📃 Design limited 1 design 1 helai baju 📃 Kakak yang baik layan untuk ambil order . Harga standard baju flannel/bfshirt kakak 📬 1 helai RM25 include postage 📬 3 helai RM50 include postage SM 📬 Lagi banyak beli lagi banyak kakak bagi discount 📬 Nak beli untuk berniaga kakak bagi special price . Berminat boleh 👘 Sent code baju yang awak suka 👘 Whatsapp kakak dekat link atas tu 👘 Nanti kakak bagi tahu cara pembayaran 👘 Bagi bukti resit dah bank in dekat kakak . Makluman 🚫 Colors might be slightly different due to lighting 🚫 Kakak tak buat reservation baju 🚫 Tapi kalau pandai cakap baik2 dengan kakak, hati kakak sejuk, boleh je nak kakak tolong simpankan 🚫 Cuma awak perlu bankin sikit je untuk bukti awak bersungguh nak baju. Kakak faham kadang ada yang suka tapi tak gaji lagi. So cakap baik2 dengan kakak ye. . 💋 Yang dah whatsapp nanti kakak reply. Tak perlu spam banyak2 ye. Thank you semua. . #bajumurah #boyfriendshirt #bajuflannel #flannel #ampang #kl #selangor #malaysia #freepostage #discount #promotion #preloved #bundle #kakak #murah #damansara #mahasiwa #student #university #life #baju #plussize #plus #size #bajubesar #comel
Buongiorno a tutti e buon primo giorno d'autunno, anche se a causa Delle temperature ancora alte non sembra proprio. Tuttavia questo è il mio periodo preferito 🍁 non vedo l'ora di togliere le cose estive e cacciare il mio amato plaid☕. Qual è il vostro mese preferito? #fallinlove #studygram #study #studying #studymotivation #bujo #bulletjournal #studyspo #studygrammer #studyinspo #studygramcommunity #notes #stationery #studyhard #student #bulletjournaling #calligraphy #studytime #studyinspiration #lettering #motivation #studygrampl #studynotes #studygramindonesia #bujojunkies #studylife #bujolove #studentlife #studygramarg #studygrammers
Promotion : 4pcs RM60 + free postage SM . 🔔🔔🔔BAJU KAKAK KL 🔔🔔🔔 . Baju #preloved flannel/bfshirt murah kakak jual ni berbaloi korang beli sebab 📃 Free postage 📃 Baju puas hati dengan harga 📃 Design limited 1 design 1 helai baju 📃 Kakak yang baik layan untuk ambil order . Harga standard baju flannel/bfshirt kakak 📬 1 helai RM25 include postage 📬 3 helai RM50 include postage SM 📬 Lagi banyak beli lagi banyak kakak bagi discount 📬 Nak beli untuk berniaga kakak bagi special price . Berminat boleh 👘 Sent code baju yang awak suka 👘 Whatsapp kakak dekat link atas tu 👘 Nanti kakak bagi tahu cara pembayaran 👘 Bagi bukti resit dah bank in dekat kakak . Makluman 🚫 Colors might be slightly different due to lighting 🚫 Kakak tak buat reservation baju 🚫 Tapi kalau pandai cakap baik2 dengan kakak, hati kakak sejuk, boleh je nak kakak tolong simpankan 🚫 Cuma awak perlu bankin sikit je untuk bukti awak bersungguh nak baju. Kakak faham kadang ada yang suka tapi tak gaji lagi. So cakap baik2 dengan kakak ye. . 💋 Yang dah whatsapp nanti kakak reply. Tak perlu spam banyak2 ye. Thank you semua. . #bajumurah #boyfriendshirt #bajuflannel #flannel #ampang #kl #selangor #malaysia #freepostage #discount #promotion #preloved #bundle #kakak #murah #damansara #mahasiwa #student #university #life #baju #plussize #plus #size #bajubesar #comel
Almost as big as Bobi!! 🐟
Things I’ve learned in my 30’s: Silence is golden. Being patient is some of the hardest work you’ll ever do. Others aren’t thinking about us nearly as much as we think they are. Happiness isn’t smiling. Happiness is having to wear no masks. Magic is real and we are never alone, especially when we feel the loneliest. We are all beautiful and all waste time doubting it at some point. Every body is a good body. 30’s brings you into a space of acceptance. There’s no going back. I have wrinkles, scars, and a belly that has housed 4 humans. I can’t play like all that isn’t a part of me and I shouldn’t have to. I don’t feel the need within myself to. Healthy competition is ok but comparisons are for the birds. We aren’t supposed to be where others are at. We are exactly where we are meant to be. It’s always ok. Always. Not every problem can be solved with the logic of the mind and it only wants to protect us. Our hearts often confuse our logic. Logic often confuses the heart. It all still often confuses me. Life is beautiful and so are you.💚🌲🌞
☀️TRÆN DEN FØRSTE MÅNED FOR KUN 1 KR + GRATIS OPRETTELSE. ☀️ Er du klar til at gi den gas eller måske mere til at starte stille og roligt op ? Uanset dit niveau og dine mål så har vi helt sikkert de rigtige hold for dig. Med mere end 40 ugentlige hold og alt lige fra Bike, TRX, step, dans, yoga og cross - har vi byens største og bedste holdudbud med de dygtigste instruktører. Med et løbende Pulz Hold medlemskab har du desuden også adgang til Open gym* Lige nu kan du komme i gang for KUN 1 Kr - du betaler først almindelig abonnement pris måneden efter. PULZ HOLD + Open Gym ( 299,- pr. md.) :👇 https://clients.mindbodyonline.com/classic/ws?studioid=867763&stype=40&prodId=135 PULZ HOLD studerende + Open Gym ( 249,- pr. md.) :👇 https://clients.mindbodyonline.com/classic/ws?studioid=867763&stype=40&prodId=136 TILBUD KAN KØBES t.o.m 24/9. - KØB ONLINE ( kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabat aftaler ) *Open Gym giver dig mulighed for at benytte alt cardio udstyr, frivægte og træningsudstyr. IKKE adgang til maskiner iGym. DEL DEL DEL - tag dine venner med🙏 @pulzfitness #haderslev #fitness #holdtræning #fællesskab #yoga #trx #dans #hiit #spinning #styrketræning #functional #student #studerende
Boston's best nightlife: where to drink, dance, relax and enjoy - link in our bio!
Такая-то красота на улице 😍 ⠀ Я сегодня в перерыве между парами даже умудрилась позагорать на скамеечке и почти обгореть 😁 ⠀ Кажется, мои астрономы на пути к тому, чтобы управлять природой. Пока что нам подвластно лишь надвигающееся осеннее равноденствие, но это только начало! 💪🏻 ⠀ И почему лишь к шестому курсу я прониклась этой астрономической атмосферой? Все кажется таким милым и уютным в моем ГАИШе, что невольно посещают мысли не покидать его. Но это влечение явно не пересилит мое нежелание поступать в аспирантуру 😬
#photo #czech #czechgirl #medical #student #medicine #anatomy #studyhard #skull #coffee #starbucks #elisbockova Už to zase začíná 😂 Ale myslím si,že při kvantech toho učiva strávím zimák bez spánku 😴 jinak pořádek musí být😃 A kafe ( po dlouhé době Starbucks ,oujé 😎) taky #staypositive nálada ( i když při učení lebky a jejich prostorů mě chytá lehká depka 😶) #nosociallife #trapak
#AB_presents Future Lab 2018 🚀 Ukrposhta delivers pensions in cash of $5 bln annually to more than 4.5 mln pensioners 💰 The biggest problems, which Ukrposhta faces in village offices, are the following: - computerization and finding people who can work with computers in villages; however, by the end of 2018, all Ukrposhta offices in ukrainian villages with 2,000+ people, are planned to be computerized; - bad Internet; only 60% of big Ukrainian villages (2,000+ people) have some Internet; - providing the post staff with a fair wage, when instead of working at Ukrposhta at a cheap rate, people can earn UAH 6,000 per month from just 2 cows 💻 Radical reforms of Ukrposhta are underway. For example, the first floor of the Main Post Office in Kiev will be rent out to Rozetka. It will bring UAH 70 mln to Ukrposhta during 5 next years. It's a significant amount of money, because, for example, in 2016 Ukrposhta received only UAH 10 mln for the rent of all its premises in Ukraine for the whole year ⚡ What's more, Ukrposhta plans to implement the following: - making financial services available to all Ukrainians (37% of Ukrainians do not have basic bank accounts now); - delivery within an hour for large cities; - convergence with medicine; - delivery of food 📝 As a result of the last 2 years, Ukrposhta took the 33d place in the world ranking of the Universal Postal Union (UPU) (+7 positions), although Ukrposhta is not subsidized by the government. By the way, many postal services around the world are subsidized by governments. For example, the postal service of France receives €180 mln annually for the distribution of newspapers, while the postal service in Slovakia, where there are only 5 mln people, receives €10 mln from the state per year 🚀 In conclusion, just watch the video above. It’s a perfect end of a presentation by Igor Smelyansky, Ukrposhta CEO 🎬
Gratulerar till studenten Shabi. Här gjorde vi både den traditionella svenska studentmössan samt den assyriska folkdräkt hatten. 😄 #assyrian #swdish
Grattis till studenten Jennifer @jennifermarogell 💕💕
next page →