#snowwhitelotion

2,051 posts

Loading...
NAK BADAN MENGGODA ?? . . 💞Breast Menyacak Besar 💞Cekang Montok 💞Punggung Lentik 💞Body Montok 💞Kulit putih setanding injection 💞awet muda 💞rambut cantik dan subur 💞Keputihan Hilang Seawal 3 Hari . . Jom pikat hati suami Isteri hebat suami pun sayang . . Isteri kembali... 😻Ramping 😻Rapat 5x daripada yang asal 😻Bertenaga 😻Sihat 😻Menawan . . Nak cantik nak segak jangan malu jangan segan ☺ Berminat ??? _ Whatssap 📲 01116959902 atau tekan link whatssap di profile 👆 _ #pinklady #ebo #pilhormon #jamudiknaa #asetmantap #asetmontok #innersilang #codkuantan #bombshellbeaute #fullplus #bconfident #sobella #skinpotionoil #laveendacleansergel #skinpotionserum #trudolly #hyemascarakuantan #kulitputih #hyemascara #herbhousejohor #vitaminc #ekstrakbelacakoriginal #supplementputih #snowwhitelotion #serummontok #minyakbelacak #auramontokoil #putehmontoxx #jammuqhita #jamudiknaa
NAK BADAN MENGGODA ?? . . 💞Breast Menyacak Besar 💞Cekang Montok 💞Punggung Lentik 💞Body Montok 💞Kulit putih setanding injection 💞awet muda 💞rambut cantik dan subur 💞Keputihan Hilang Seawal 3 Hari . . Jom pikat hati suami Isteri hebat suami pun sayang . . Isteri kembali... 😻Ramping 😻Rapat 5x daripada yang asal 😻Bertenaga 😻Sihat 😻Menawan . . Nak cantik nak segak jangan malu jangan segan ☺ Berminat ??? _ Whatssap 📲 01116959902 atau tekan link whatssap di profile 👆 _ #pinklady #ebo #pilhormon #jamudiknaa #asetmantap #asetmontok #innersilang #codkuantan #bombshellbeaute #fullplus #bconfident #sobella #skinpotionoil #laveendacleansergel #skinpotionserum #trudolly #hyemascarakuantan #kulitputih #hyemascara #herbhousejohor #vitaminc #ekstrakbelacakoriginal #supplementputih #snowwhitelotion #serummontok #minyakbelacak #auramontokoil #putehmontoxx #jammuqhita #jamudiknaa
Loading...
NAK BADAN MENGGODA ?? . . 💞Breast Menyacak Besar 💞Cekang Montok 💞Punggung Lentik 💞Body Montok 💞Kulit putih setanding injection 💞awet muda 💞rambut cantik dan subur 💞Keputihan Hilang Seawal 3 Hari . . Jom pikat hati suami Isteri hebat suami pun sayang . . Isteri kembali... 😻Ramping 😻Rapat 5x daripada yang asal 😻Bertenaga 😻Sihat 😻Menawan . . Nak cantik nak segak jangan malu jangan segan ☺ Berminat ??? _ Whatssap 📲 01116959902 atau tekan link whatssap di profile 👆 _ #pinklady #ebo #pilhormon #jamudiknaa #asetmantap #asetmontok #innersilang #codkuantan #bombshellbeaute #fullplus #bconfident #sobella #skinpotionoil #laveendacleansergel #skinpotionserum #trudolly #hyemascarakuantan #kulitputih #hyemascara #herbhousejohor #vitaminc #ekstrakbelacakoriginal #supplementputih #snowwhitelotion #serummontok #minyakbelacak #auramontokoil #putehmontoxx #jammuqhita #jamudiknaa
Bila dyba tangkap gambar ni & tunjuk dekat adik dyba. " Akak. Ipi rasa ipi kena makan snowhite jugak lah. Susu unta brp akk 😂😂😂" Perbezaan tangan dyba dengan adik dyba. Sooooooooooooooooo rugi korang tak cuba barang viral ni. Rugi sangat2 tau 😰😰😰 - Feedback Team SW - Putih seluruh badan tauu..Bukan putih separuh separuh 😝 #snowwhitesecret #snowwhitetablet #lotionsnowwhite #snowwhitelotion #snowwhiteskincare
Bila dyba tangkap gambar ni & tunjuk dekat adik dyba. " Akak. Ipi rasa ipi kena makan snowhite jugak lah. Susu unta brp akk 😂😂😂" Perbezaan tangan dyba dengan adik dyba. Sooooooooooooooooo rugi korang tak cuba barang viral ni. Rugi sangat2 tau 😰😰😰 - Feedback Team SW - Putih seluruh badan tauu..Bukan putih separuh separuh 😝 #snowwhitesecret #snowwhitetablet #lotionsnowwhite #snowwhitelotion #snowwhiteskincare
Sblm keluar jgn lupe sapu #snowhitelosyen dgn #losyenunta ni tauu ! Takdelah terik perit tgh pns nnt 😚 Ade SPF 50 tauu ingt biashe2 ke 🤭 Opss jgn lupe kunyah2 jgk #snowhitetablet sblm bekpes ! Sure transform snowhite terus 😘 #snowwhitesecret #snowwhitetablet #lotionsnowwhite #snowwhitelotion #snowwhiteskincare
Stock panas2 lagi Tapi Sis xtaw bape lama stock akn bertahan Sbb #SnowWhiteTablet ni mmg mcm goreng pisang panas Kejap dia penuh kt rak.. Jap lg dh xde dh Haaa... Berminat klik di whtsap #snowwhitesecret #snowwhitetablet #lotionsnowwhite #snowwhitelotion #snowwhiteskincare
Stock panas2 lagi Tapi Sis xtaw bape lama stock akn bertahan Sbb #SnowWhiteTablet ni mmg mcm goreng pisang panas Kejap dia penuh kt rak.. Jap lg dh xde dh Haaa... Berminat klik link di bio #snowwhitesecret #snowwhitetablet #lotionsnowwhite #snowwhitelotion #snowwhiteskincare
💐SNOWY INSTANT LOTION (100ML)💐 . Lotion susu unta pertama di Malaysia yang mengandungi pati Ibu Putih, Glutathione, Kojic Acid dan Arbutin yang berkesan untuk memutihkan kulit. Whitening booster uolls😍 . Khas untuk wanita yang mendambakan kecantikan dari luaran dan dalaman secara semulajadi serta menampakkan kulit cerah, sihat dan lembap secara berpanjangan Memang tak boleh move on dengan Instant Lotion susu unta ni. Harga pun terlajak murah, tak padan dengan bahan2 dalam tu. . Kelebihan : 🌹 Membantu merawat masalah kulit dan penuaan. 🌹 Untuk kulit lebih cerah dan tona sekata dan mempunyai SPF 30 🌹 Menyinkirkan sel-sel kulit mati dan menjana sel-sel baru yang lebih sihat. 🌹 Melembapkan, menjana semula dan merawat kulit kusam. 🌹 Mengandungi anti-oksidan dan anti-radang sebagai rawatan untuk kulit. 🌹 Melambatkan melanogenesis dalam kulit. 🌹 Mencegah perubahan warna kulit yang disebabkan oleh cahaya matahari. Manfaat Susu Unta Untuk Kulit : 🌹 Anti penuan yang terbaik 🌹 Menegangkan kulit 🌹 Menghalang kulit rosak dari sinaran uv yang berlebihan 🌹 Mencerahkan kulit wajah 🌹 Menghilang garis penuan pada wajah dan badan 🌹 Pelembab kulit secara semula jadi 🌹 Menghalang minyak berlebihan pada kulit wajah PERBEZAAN INSTANT LOTION & SNOWY LOTION : 1) Instant Lotion ✔️Textur lebih lembut macam losyen baby ✔️Siang malam nak pakai pun takda masalah ✔️Makin kerap pakai makin cepat la putih ✔️Lotion nie sama mcm lotion ibu putih memang lama² pakai akan putih kekal ✔️Untuk kulit gelap memang suggest sangat pakai banyak2 dan kerap InsyAllah seminggu akan nampak skin cerah. 2) Snowy Lotion ✔️Tekstur tebal sikit tapii bila pakai diaa akan putih sepuk ✔️Bila basuh dia takkan hilang ✔️Kita suggestionkan pakai masa keluar jalan2 supaya lebih match kaler muka n tangan ✔️Kulit gelap pakai sikit jak okayy supaya tak nampak kelabu . 👉HARGA : RM43 👉FREE POS SM / ADD RM6 SS 👉100% ORIGINAL 👉WHATSAPP📲 0197330691 . 🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami
💐SNOW WHITE SECRET LOTION💐 . Lotion Body Snowy LAIN dari yang lain tau😊☝️Snowy body lotion boleh letak kat muka !!!! Effects dia perghh😇 Memang glowing gilerr uolss!! . Anf lagi 1 snowy body lotion ni bukan macam lotion biasa tau, sebab snowy body lotion nie ada spf 50!!🤗 Ha soo lepas dah tak perlu risau lagi pada sinaran matahari😜 . Quality tiptop dengan tawaran harga murah gila!! Memang terbaik la. Uolsss nak selfie tangan letak kat muke pun no probs yg mane selalu malu² warna kulit muka dgn tangan berbeza tu😅 . KELEBIHAN SNOWY BODY LOTION : Tahan sehingga sebulan lebih (50 ml) 🌹 Tumit kaki yang kasar, pecah & merekah 🌹 Parut-parut hitam kesan accident, minyak panas/gigitan 🌹 Selulit yang teruk di paha dan perut 🌹 Bahagian anggota yang kehitaman seperti leher, siku, lutut, perut, ketiak 🌹 Ingin memutihkan bahagian kulit badan dengan selamat 🌹 Masalah kulit kering, gatal &sensitif 🌹 Kulit tangan gelap dan terbakar 🌹 Mempunyai masalah bau badan 🌹 Sebagai deodorant 🌹 Membaiki dan membina sel-sel baru pada permukaan yang disapu . 👉HARGA : RM35 👉FREE POS SM / ADD RM6 SS 👉100% ORIGINAL 👉WHATSAPP📲 0197330691 . 🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami #lotionsnowwhite #lotionsnowwhitesecretbeauty #losyensnowwhite #snowwhitelotion #snowwhitelotionreview #snowwhitetablet #snowwhitesecretmurah #snowwhite #snowwhitesecret #snowwhitesecretbeauty #snowwhitemurah #snowwhiteoriginal #snowwhitemurahoriginal #lotionsnowwhiteoriginal #SnowWhiteViral #snowybodylotion #snowybodylotionviral #snowwhitebodylotion
NAK BADAN MENGGODA ?? . . 💞Breast Menyacak Besar 💞Cekang Montok 💞Punggung Lentik 💞Body Montok 💞Kulit putih setanding injection 💞awet muda 💞rambut cantik dan subur 💞Keputihan Hilang Seawal 3 Hari . . Jom pikat hati suami Isteri hebat suami pun sayang . . Isteri kembali... 😻Ramping 😻Rapat 5x daripada yang asal 😻Bertenaga 😻Sihat 😻Menawan . . Nak cantik nak segak jangan malu jangan segan ☺ Berminat ??? _ Whatssap 📲 01116959902 atau tekan link whatssap di profile 👆 _ #pinklady #ebo #pilhormon #jamudiknaa #asetmantap #asetmontok #innersilang #codkuantan #bombshellbeaute #fullplus #bconfident #sobella #skinpotionoil #laveendacleansergel #skinpotionserum #trudolly #hyemascarakuantan #kulitputih #hyemascara #herbhousejohor #vitaminc #ekstrakbelacakoriginal #supplementputih #snowwhitelotion #serummontok #minyakbelacak #auramontokoil #putehmontoxx #jammuqhita #jamudiknaa
💐SNOWY INSTANT LOTION (100ML)💐 . Lotion susu unta pertama di Malaysia yang mengandungi pati Ibu Putih, Glutathione, Kojic Acid dan Arbutin yang berkesan untuk memutihkan kulit. Whitening booster uolls😍 . Khas untuk wanita yang mendambakan kecantikan dari luaran dan dalaman secara semulajadi serta menampakkan kulit cerah, sihat dan lembap secara berpanjangan Memang tak boleh move on dengan Instant Lotion susu unta ni. Harga pun terlajak murah, tak padan dengan bahan2 dalam tu. . Kelebihan : 🌹 Membantu merawat masalah kulit dan penuaan. 🌹 Untuk kulit lebih cerah dan tona sekata dan mempunyai SPF 30 🌹 Menyinkirkan sel-sel kulit mati dan menjana sel-sel baru yang lebih sihat. 🌹 Melembapkan, menjana semula dan merawat kulit kusam. 🌹 Mengandungi anti-oksidan dan anti-radang sebagai rawatan untuk kulit. 🌹 Melambatkan melanogenesis dalam kulit. 🌹 Mencegah perubahan warna kulit yang disebabkan oleh cahaya matahari. Manfaat Susu Unta Untuk Kulit : 🌹 Anti penuan yang terbaik 🌹 Menegangkan kulit 🌹 Menghalang kulit rosak dari sinaran uv yang berlebihan 🌹 Mencerahkan kulit wajah 🌹 Menghilang garis penuan pada wajah dan badan 🌹 Pelembab kulit secara semula jadi 🌹 Menghalang minyak berlebihan pada kulit wajah PERBEZAAN INSTANT LOTION & SNOWY LOTION : 1) Instant Lotion ✔️Textur lebih lembut macam losyen baby ✔️Siang malam nak pakai pun takda masalah ✔️Makin kerap pakai makin cepat la putih ✔️Lotion nie sama mcm lotion ibu putih memang lama² pakai akan putih kekal ✔️Untuk kulit gelap memang suggest sangat pakai banyak2 dan kerap InsyAllah seminggu akan nampak skin cerah. 2) Snowy Lotion ✔️Tekstur tebal sikit tapii bila pakai diaa akan putih sepuk ✔️Bila basuh dia takkan hilang ✔️Kita suggestionkan pakai masa keluar jalan2 supaya lebih match kaler muka n tangan ✔️Kulit gelap pakai sikit jak okayy supaya tak nampak kelabu . 👉HARGA : RM43 👉FREE POS SM / ADD RM6 SS 👉100% ORIGINAL 👉WHATSAPP📲 0197330691 . 🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami
💐SNOW WHITE SECRET LOTION💐 . Lotion Body Snowy LAIN dari yang lain tau😊☝️Snowy body lotion boleh letak kat muka !!!! Effects dia perghh😇 Memang glowing gilerr uolss!! . Anf lagi 1 snowy body lotion ni bukan macam lotion biasa tau, sebab snowy body lotion nie ada spf 50!!🤗 Ha soo lepas dah tak perlu risau lagi pada sinaran matahari😜 . Quality tiptop dengan tawaran harga murah gila!! Memang terbaik la. Uolsss nak selfie tangan letak kat muke pun no probs yg mane selalu malu² warna kulit muka dgn tangan berbeza tu😅 . KELEBIHAN SNOWY BODY LOTION : Tahan sehingga sebulan lebih (50 ml) 🌹 Tumit kaki yang kasar, pecah & merekah 🌹 Parut-parut hitam kesan accident, minyak panas/gigitan 🌹 Selulit yang teruk di paha dan perut 🌹 Bahagian anggota yang kehitaman seperti leher, siku, lutut, perut, ketiak 🌹 Ingin memutihkan bahagian kulit badan dengan selamat 🌹 Masalah kulit kering, gatal &sensitif 🌹 Kulit tangan gelap dan terbakar 🌹 Mempunyai masalah bau badan 🌹 Sebagai deodorant 🌹 Membaiki dan membina sel-sel baru pada permukaan yang disapu . 👉HARGA : RM35 👉FREE POS SM / ADD RM6 SS 👉100% ORIGINAL 👉WHATSAPP📲 0197330691 . 🙅‍♀Saya TIDAK IZINKAN seller lain mencuri content (gambar/caption/hastag/simbol) hak milik kami #lotionsnowwhite #lotionsnowwhitesecretbeauty #losyensnowwhite #snowwhitelotion #snowwhitelotionreview #snowwhitetablet #snowwhitesecretmurah #snowwhite #snowwhitesecret #snowwhitesecretbeauty #snowwhitemurah #snowwhiteoriginal #snowwhitemurahoriginal #lotionsnowwhiteoriginal #SnowWhiteViral #snowybodylotion #snowybodylotionviral #snowwhitebodylotion
Kulit tak sekata?? Beli banyak2 lotion tapi berminyak??! Nak putih sepantas kilat tapi takde hasil??!!! TENGOK NI ..!! . Kan dah cakap , SnowyBody Lotion ni Magic❗️Pi open house Grand2 , Baju nak Trend2 tapi Kulit tak sekata .. Maluu laa org tengok 🙈 Kita kan gugurl.. kene laa jaga penampilan mahupun luaran ataupun dalaman.. 😋 . Tak susah pun nak cantik .., lagi2 dengan adanya Lotion Ajaib nii , dah laa murah 😍 hasil gempakk pulak tuu..🤩 Tang mana nk risik Snowy Body Lotion ni⁉️ opkooss laa dekat link Whatsapp paluu weii‼️🤪 😘😘😘www.wasap.my/60195751727 #snowhiteinstant #snowhiteviral #snowwhitelotion
1botol snowwhite..tona kulit dah sekata..yang syok kulit makin cerah😘😘👇👇👇.. #snowwhitetablet #snowwhitelotion
Bila stOk snowwhite smpai..rumah mmg bersepah.lagi² nak stanby cod ke agent²• #snowwhitelotion #vitamincsnowwhite #vitaminc #putihgebu #Putih #vitamin
Skrg ni musim panas..elok laa sapu Snowhite body lotion nih.. Bila dh sapu xdala skin jdi burn kan.. 😆😁 snowy body lotion ni ada spf uv protection. So tak risau la nak berjemur tengah panas.. 🌞🌞 RM 29 exc postage shj uoilsss.. Jom brsnowhite 😍😍😍😍 #agentsnowwhite #agentsemenyih #dropship #snowwhitelotion #lotionviral #lotionsemenyih #kajang #bangi #cheras #selangor #perak #pahang #johor #melaka #perlis #kedah #pulaupinang #kelantan #Terengganu #negerisembilan #sabah #sarawak
Testimoni losyen viral dari susu unta. khasiat susu unta utk kulit😍 👇 ↪anti penuaan yang terbaik ↪boleh menegangkan kulit ↪menghalang kulit rosak dari sinar uv yg berlebihan ↪mencerahkan kulit ↪menghilangkan garis penuaan pada badan ↪pelembab kulit secara semulajadi ↪merawat masalah kulit pada kaki & tangan losyen viral putih seawal 7hari losyen yg dperkaya dgn susu unta🐫🐫🐫 📲wasap.com.my/601129559915/nakputihsnowwhite #losyenviral #terapiinstagram #biteallteam #arusbeauty #snowwhitepahang #losyensusuunta #snowwhitelotion #cspscs #ekzema #eusahawan #sayaguna #santai #sayajual #sayagunasayajual #nakcantik #nakputih #losyenputihgebu
MUDAH SANGAT NAK MILIKI PAYUDARA MANTOP,GEBU & ANJAL! . . cuma 1 kapsul sehari je . . PAYUDARA montok seksi,bukan en suami je pandang tak berkedip.Sendiri tengok pun tergoda,auuwww!Package ponggong tonggek melentiks dan missV sentiasa muda remaja,menggeget! 😍 . . Ada yang tak habis sebotol dah stop,takut PAYUDARA BESAR sangat.Berkesan habis ! Yang penting MESRA PENYUSUAN. . . Fungsi jammu qhita ================== ✔ Membesar dan menganjalkan buahdada ✔ Menstabilkan semula size buahdada yang kecil sebelah ✔ Melentik dan mengangkat semula punggung yang jatuh ✔ Mengetat dan merawat masalah MissV ✔ Memperkemaskan bentuk tubuh ✔ Menstabilkan berat badan ✔ Menambahkan susu badan bagi ibu menyusu ✔ Menaikkan seri wajah,kulit lebih moist dengan pengambilan yang consistent ✔ Mesra penyusuan . . 💖JAMU QHITA💖 _ Whatssap 📲 01116959902 atau tekan link whatssap di profile 👆 _ #pinklady #ebo #skinpotionoil #jammuqhita #skinpotionserum #asetmontok #glammyshinecollagen #lurveniabeauty #jamudiknaa #innergripantimigrain #bconfident #sobella #honeybee #bawalmaniktabur #auramontokoil #trudolly #hyemascarakuantan #kulitputih #hyemascara #ainaaserum #vitaminc #cubremifoundation #supplementputih #snowwhitelotion #snowwhitesecret #puretox #skinlovers #serummontok #royalpinekuantan #puretoxkuantan
💝⚡PREMIUM FACE CREAM: #2k ☀ 💝 Our high quality premium face cream is a miracle cream that works like magic to give a flawless and radiant glow; clears sunburn, dark spots, dark area & eyes. * * * For order placement, please call or WhatsApp our sales department: ☎+234 80767 50293 ☎+234 90286 31956 ☎+234 80837 49759 📧Email: timiqueskinglow@gmail.com * * ✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈ Our prices are pocket friendly°°° 💝 ✈We deliver nationwide within 24hrs ✈ * * * #FOLLOW @Timique_Skin_Glow for Health and Beauty tips * * * #skincare #organicskincare #Timique_Skin_Glow #skinhealth #healthyskin #glowingcream #essentialoils #bodycream #organiccream #whiteningcream #snowwhitecream #snowwhitelotion #healthyskincare #goodskin #beautiful #beautifulskin #skin #dryskin #facecream #monakattan #dryskinproblems #Tuesday #2k #elijah_emomotimi_rachael #beautifulskincare #smoothskin #skincarelover
💝⚡PREMIUM FACE CREAM: #2k ☀ 💝 Our high quality premium face cream is a miracle cream that works like magic to give a flawless and radiant glow; clears sunburn, dark spots, dark area & eyes. * * * For order placement, please call or WhatsApp our sales department: ☎+234 80767 50293 ☎+234 90286 31956 ☎+234 80837 49759 📧Email: timiqueskinglow@gmail.com * * ✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈ Our prices are pocket friendly°°° 💝 ✈We deliver nationwide within 24hrs ✈ * * * #FOLLOW @Timique_Skin_Glow for Health and Beauty tips * * * #skincare #organicskincare #Timique_Skin_Glow #skinhealth #healthyskin #glowingcream #essentialoils #bodycream #organiccream #whiteningcream #snowwhitecream #snowwhitelotion #healthyskincare #goodskin #beautiful #beautifulskin #skin #dryskin #facecream #monakattan #dryskinproblems #Tuesday #2k #elijah_emomotimi_rachael #beautifulskincare #smoothskin #skincarelover
💝⚡PREMIUM FACE CREAM: #2k ☀ 💝 Our high quality premium face cream is a miracle cream that works like magic to give a flawless and radiant glow; clears sunburn, dark spots, dark area & eyes. * * * For order placement, please call or WhatsApp our sales department: ☎+234 80767 50293 ☎+234 90286 31956 ☎+234 80837 49759 📧Email: timiqueskinglow@gmail.com * * ✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈ Our prices are pocket friendly°°° 💝 ✈We deliver nationwide within 24hrs ✈ * * * #FOLLOW @Timique_Skin_Glow for Health and Beauty tips * * * #skincare #organicskincare #Timique_Skin_Glow #skinhealth #healthyskin #glowingcream #essentialoils #bodycream #organiccream #whiteningcream #snowwhitecream #snowwhitelotion #healthyskincare #goodskin #beautiful #beautifulskin #skin #dryskin #facecream #monakattan #dryskinproblems #Tuesday #2k #elijah_emomotimi_rachael #beautifulskincare #smoothskin #skincarelover
💝Egyptian Body Milk #4 ,000☀ 💝⚡ ☀ 💝 This complexion clarifying milk is a fast action milk that helps restore a clearer and more radiant even toned complexion while smoothing out dry skin. It contains many unique flower essence and rare pure plant essence suitable for all skin types. * * * For order placement, please call or WhatsApp our sales department: ☎+234 80767 50293 ☎+234 90286 31956 ☎+234 80837 49759 📧Email: timiqueskinglow@gmail.com * * ✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈ Our prices are pocket friendly°°° 💝 ✈We deliver nationwide within 24hrs ✈ * * * #FOLLOW @Timique_Skin_Glow for Health and Beauty tips * * * #skincare #organicskincare #Timique_Skin_Glow #skinhealth #healthyskin #glowingcream #essentialoils #bodycream #organiccream #whiteningcream #snowwhitecream #snowwhitelotion #healthyskincare #goodskin #beautiful #beautifulskin #skin #dryskin #snowwhite #monakattan #dryskinproblems #Sunday #4k #elijah_emomotimi_rachael #beautifulskincare #smoothskin #skincarelover
💝Egyptian Body Milk #4 ,000☀ 💝⚡ ☀ 💝 This complexion clarifying milk is a fast action milk that helps restore a clearer and more radiant even toned complexion while smoothing out dry skin. It contains many unique flower essence and rare pure plant essence suitable for all skin types. * * * For order placement, please call or WhatsApp our sales department: ☎+234 80767 50293 ☎+234 90286 31956 ☎+234 80837 49759 📧Email: timiqueskinglow@gmail.com * * ✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈ Our prices are pocket friendly°°° 💝 ✈We deliver nationwide within 24hrs ✈ * * * #FOLLOW @Timique_Skin_Glow for Health and Beauty tips * * * #skincare #organicskincare #Timique_Skin_Glow #skinhealth #healthyskin #glowingcream #essentialoils #bodycream #organiccream #whiteningcream #snowwhitecream #snowwhitelotion #healthyskincare #goodskin #beautiful #beautifulskin #skin #dryskin #snowwhite #monakattan #dryskinproblems #Sunday #4k #elijah_emomotimi_rachael #beautifulskincare #smoothskin #skincarelover
💝Egyptian Body Milk #4 ,000☀ 💝⚡ ☀ 💝 This complexion clarifying milk is a fast action milk that helps restore a clearer and more radiant even toned complexion while smoothing out dry skin. It contains many unique flower essence and rare pure plant essence suitable for all skin types. * * * For order placement, please call or WhatsApp our sales department: ☎+234 80767 50293 ☎+234 90286 31956 ☎+234 80837 49759 📧Email: timiqueskinglow@gmail.com * * ✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈ Our prices are pocket friendly°°° 💝 ✈We deliver nationwide within 24hrs ✈ * * * #FOLLOW @Timique_Skin_Glow for Health and Beauty tips * * * #skincare #organicskincare #Timique_Skin_Glow #skinhealth #healthyskin #glowingcream #essentialoils #bodycream #organiccream #whiteningcream #snowwhitecream #snowwhitelotion #healthyskincare #goodskin #beautiful #beautifulskin #skin #dryskin #snowwhite #monakattan #dryskinproblems #Sunday #4k #elijah_emomotimi_rachael #beautifulskincare #smoothskin #skincarelover
Serving this customized Snow White kit this morning. . . . When the skin is stubborn and needs a quick and natural solution. 👈👈 . . Click link in bio to get customized solution for troubled skin. Or simply call 08125132286.
🌸 KELEBIHAN JAMMU QHINTA 🌸 . . 🍒 Kulit yang cantik , lembut , halus , lembab 🍒 Atasi masalah rambut gugur & lebatkan rambut 🍒 Besar Miss B dan up kan balik Miss B 🍒 Punggung jadi lebih mantap , montok & tegap 🍒 Atasi masalah mood swing 🍒 Atasi masalah period pain 🍒 Miss V lebih ketat & rapat seperti kembali dara 🍒 Hilangkan parut² muda pada tubuh 🍒 Beri badan lebih cergas dan bertenaga 🍒 Merawat masalah keputihan 🍒 Merawat masalah period tidak teratur 🍒 Badan jadi lebih shape 🍒 Untuk ramping menawan 🍒 Untuk berisikan tubuh bagi yg terlalu kurus 🍒 Cantikkan kuku 🍒 Membantu mencegah "Osteoperosis " 🍒 Mengurangkan risiko kanser 🍒 Mengurangkan jerawat dan jeragat 🍒 Mengurangkan stress 🍒 Membantu menjadikan berat badan lebih ideal 🍒 Membantu meningkatkan libido wanita 🍒 Membantu melancarkan sistem peredaran darah 🍒 Lebih bernafsu bila lakukan hubungan intim ( utk yg berkahwin ) . . 🌸 CARA PENGAMBILAN 🌸 1 BIJI SEBELUM TIDUR 📌 TELAN @ BANCUH DALAM SUSU 📌 MINUM DENGAN SUSU LEBIH CEPAT BERKESAN . . 🌸 KANDUNGAN 🌸 🌱 Pueraria mirifica , Sirih , Mexican wild yamh , Kunyit , Temu kunci , Pacific wild kelp , Halia , Manjakani , Halba , Saffron Dan banyak lagi herba terpilih _ Whatssap 📲 01116959902 atau tekan link whatssap di profile 👆 _ #pinklady #ebo #pilhormon #jamudiknaa #asetmantap #asetmontok #innersilang #codkuantan #bombshellbeaute #fullplus #bconfident #sobella #skinpotionoil #laveendacleansergel #skinpotionserum #trudolly #hyemascarakuantan #kulitputih #hyemascara #herbhousejohor #vitaminc #ekstrakbelacakoriginal #supplementputih #snowwhitelotion #serummontok #minyakbelacak #auramontokoil #putehmontoxx #jammuqhita #jamudiknaa
hasil konsisten 38 botol 😍😍 #snowwhitetablet #snowwhitelotion #snowwhitesecret
Alahaaiii gebuu nyaaa my lovely adik.. Penangan susuk fmc + snowy losyen lah tu kan pipi mencanak canak gebu mcm kueh pau 😍 Malam pakai fmc Siang pakai snowy Hasilnyaaa kebavom sgt..😘😘 #snowwhite #snowwhitetablet #snowwhitelotion
Konsisten sapu hari² boleh putih kekal.. Seawal satu minggu sahaja dah nampak kesan positif.. - Kulit lembut dan lembap - Kulit makin putih hari demi hari - Urat hijau kelihatan - Tak melekit bila pakai - Sapu² terus meresap ke kulit - Tekstur losyen mcm baby losyen #snowwhitesecret #snowwhitetablet #snowwhitelotion
Konsisten sapu hari² boleh putih kekal.. Seawal satu minggu sahaja dah nampak kesan positif.. - Kulit lembut dan lembap - Kulit makin putih hari demi hari - Urat hijau kelihatan - Tak melekit bila pakai - Sapu² terus meresap ke kulit - Tekstur losyen mcm baby losyen #snowwhitesecret #snowwhitelotion #snowwhitetablet
JAMU QHITA ADALAH JAWAPAN UTK WANITA YG PENTINGKAN KECANTIKKAN TUBUH BADAN. . . LETOPS DAN PANAZZZ.. . . BERBALOI DGN FUNGSI PRODUK NI. . . 💃🏻 BOOBS DAN BOOTY JADI PEJAL GEBU. 💃🏻 MISS V KETAT MENGGIGIT. 💃🏻 KULIT CERAH HALUS MULUS. 💃🏻 BODY ADA SHAPE . . ADA LAGI... . . 💕 KEPUTIHAN HILANG SEMUDAH A.B.C 💕 MENAMBAHKAN SUSU BADAN. HITAM MENAWAN. 💕 TIADA LAGI MOOD SWING. 💕 NAFSU MALAM JUMAAT ALWAYS ON. 💕 KITARAN PERIOD ON TIME. 💕 MELAMBATKAN MENAPAUSE. . . SIAPAKAH YG MEMERLUKAN JAMMU QHITA . . ✔ WANITA SEAWAL UMUR 16 HINGGA 65 TAHUN. ✔ WANITA YG NAK JAGA BODY. ✔ WANITA YG NAK TAMPIL LEBIH CANTIK. . . BERKESAN KE? CUBA DULU SEBOTOL, SAYA PASTI SYG2 SEMUA AKAN JATUH CINTA DGN JAMMU QHITA 💋 . . JOM DAPATKAN SEKARANG! . . PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 😉 _ Whatssap 📲 01116959902 atau tekan link whatssap di profile 👆 _ #pinklady #ebo #pilhormon #jammuqhita #asetmantap #asetmontok #innersilang #glammyshinecollagen #bombshellbeaute #berrycream #bconfident #sobella #honeybee #bawalmaniktabur #hushhushlovepotion #serummontok #lurveniabeauty #kulitputih #hyemascara #herbhousejohor #vitaminc #ekstrakbelacakoriginal #supplementputih #snowwhitelotion #snowwhitesecret #minyakbelacak #jamudiknaa #putehmontoxx #auramontokoil #glitterglowfoundation
JAMU QHITA ADALAH JAWAPAN UTK WANITA YG PENTINGKAN KECANTIKKAN TUBUH BADAN. . . LETOPS DAN PANAZZZ.. . . BERBALOI DGN FUNGSI PRODUK NI. . . 💃🏻 BOOBS DAN BOOTY JADI PEJAL GEBU. 💃🏻 MISS V KETAT MENGGIGIT. 💃🏻 KULIT CERAH HALUS MULUS. 💃🏻 BODY ADA SHAPE . . ADA LAGI... . . 💕 KEPUTIHAN HILANG SEMUDAH A.B.C 💕 MENAMBAHKAN SUSU BADAN. HITAM MENAWAN. 💕 TIADA LAGI MOOD SWING. 💕 NAFSU MALAM JUMAAT ALWAYS ON. 💕 KITARAN PERIOD ON TIME. 💕 MELAMBATKAN MENAPAUSE. . . SIAPAKAH YG MEMERLUKAN JAMMU QHITA . . ✔ WANITA SEAWAL UMUR 16 HINGGA 65 TAHUN. ✔ WANITA YG NAK JAGA BODY. ✔ WANITA YG NAK TAMPIL LEBIH CANTIK. . . BERKESAN KE? CUBA DULU SEBOTOL, SAYA PASTI SYG2 SEMUA AKAN JATUH CINTA DGN JAMMU QHITA 💋 . . JOM DAPATKAN SEKARANG! . . PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 😉 _ Whatssap 📲 01116959902 atau tekan link whatssap di profile 👆 _ #pinklady #ebo #pilhormon #jammuqhita #asetmantap #asetmontok #innersilang #glammyshinecollagen #bombshellbeaute #berrycream #bconfident #sobella #honeybee #bawalmaniktabur #hushhushlovepotion #serummontok #lurveniabeauty #kulitputih #hyemascara #herbhousejohor #vitaminc #ekstrakbelacakoriginal #supplementputih #snowwhitelotion #snowwhitesecret #minyakbelacak #jamudiknaa #putehmontoxx #auramontokoil #glitterglowfoundation
JAMU QHITA ADALAH JAWAPAN UTK WANITA YG PENTINGKAN KECANTIKKAN TUBUH BADAN. . . LETOPS DAN PANAZZZ.. . . BERBALOI DGN FUNGSI PRODUK NI. . . 💃🏻 BOOBS DAN BOOTY JADI PEJAL GEBU. 💃🏻 MISS V KETAT MENGGIGIT. 💃🏻 KULIT CERAH HALUS MULUS. 💃🏻 BODY ADA SHAPE . . ADA LAGI... . . 💕 KEPUTIHAN HILANG SEMUDAH A.B.C 💕 MENAMBAHKAN SUSU BADAN. HITAM MENAWAN. 💕 TIADA LAGI MOOD SWING. 💕 NAFSU MALAM JUMAAT ALWAYS ON. 💕 KITARAN PERIOD ON TIME. 💕 MELAMBATKAN MENAPAUSE. . . SIAPAKAH YG MEMERLUKAN JAMMU QHITA . . ✔ WANITA SEAWAL UMUR 16 HINGGA 65 TAHUN. ✔ WANITA YG NAK JAGA BODY. ✔ WANITA YG NAK TAMPIL LEBIH CANTIK. . . BERKESAN KE? CUBA DULU SEBOTOL, SAYA PASTI SYG2 SEMUA AKAN JATUH CINTA DGN JAMMU QHITA 💋 . . JOM DAPATKAN SEKARANG! . . PASTIKAN ORIGINAL BARU BELI 😉 _ Whatssap 📲 01116959902 atau tekan link whatssap di profile 👆 _ #pinklady #ebo #pilhormon #jammuqhita #asetmantap #asetmontok #innersilang #glammyshinecollagen #bombshellbeaute #berrycream #bconfident #sobella #honeybee #bawalmaniktabur #hushhushlovepotion #serummontok #lurveniabeauty #kulitputih #hyemascara #herbhousejohor #vitaminc #ekstrakbelacakoriginal #supplementputih #snowwhitelotion #snowwhitesecret #minyakbelacak #jamudiknaa #putehmontoxx #auramontokoil #glitterglowfoundation
NAK BADAN MENGGODA ?? . . 💞Breast Menyacak Besar 💞Cekang Montok 💞Punggung Lentik 💞Body Montok 💞Kulit putih setanding injection 💞awet muda 💞rambut cantik dan subur 💞Keputihan Hilang Seawal 3 Hari . . Jom pikat hati suami Isteri hebat suami pun sayang . . Isteri kembali... 😻Ramping 😻Rapat 5x daripada yang asal 😻Bertenaga 😻Sihat 😻Menawan . . Nak cantik nak segak jangan malu jangan segan ☺ Berminat ??? _ Whatssap 📲 01116959902 atau tekan link whatssap di profile 👆 _ #pinklady #ebo #pilhormon #jamudiknaa #asetmantap #asetmontok #innersilang #codkuantan #bombshellbeaute #fullplus #bconfident #sobella #skinpotionoil #laveendacleansergel #skinpotionserum #trudolly #hyemascarakuantan #kulitputih #hyemascara #herbhousejohor #vitaminc #ekstrakbelacakoriginal #supplementputih #snowwhitelotion #serummontok #minyakbelacak #auramontokoil #putehmontoxx #jammuqhita #jamudiknaa
NAK BADAN MENGGODA ?? . . 💞Breast Menyacak Besar 💞Cekang Montok 💞Punggung Lentik 💞Body Montok 💞Kulit putih setanding injection 💞awet muda 💞rambut cantik dan subur 💞Keputihan Hilang Seawal 3 Hari . . Jom pikat hati suami Isteri hebat suami pun sayang . . Isteri kembali... 😻Ramping 😻Rapat 5x daripada yang asal 😻Bertenaga 😻Sihat 😻Menawan . . Nak cantik nak segak jangan malu jangan segan ☺ Berminat ??? _ Whatssap 📲 01116959902 atau tekan link whatssap di profile 👆 _ #pinklady #ebo #pilhormon #jamudiknaa #asetmantap #asetmontok #innersilang #codkuantan #bombshellbeaute #fullplus #bconfident #sobella #skinpotionoil #laveendacleansergel #skinpotionserum #trudolly #hyemascarakuantan #kulitputih #hyemascara #herbhousejohor #vitaminc #ekstrakbelacakoriginal #supplementputih #snowwhitelotion #serummontok #minyakbelacak #auramontokoil #putehmontoxx #jammuqhita #jamudiknaa
NAK BADAN MENGGODA ?? . . 💞Breast Menyacak Besar 💞Cekang Montok 💞Punggung Lentik 💞Body Montok 💞Kulit putih setanding injection 💞awet muda 💞rambut cantik dan subur 💞Keputihan Hilang Seawal 3 Hari . . Jom pikat hati suami Isteri hebat suami pun sayang . . Isteri kembali... 😻Ramping 😻Rapat 5x daripada yang asal 😻Bertenaga 😻Sihat 😻Menawan . . Nak cantik nak segak jangan malu jangan segan ☺ Berminat ??? _ Whatssap 📲 01116959902 atau tekan link whatssap di profile 👆 _ #pinklady #ebo #pilhormon #jamudiknaa #asetmantap #asetmontok #innersilang #codkuantan #bombshellbeaute #fullplus #bconfident #sobella #skinpotionoil #laveendacleansergel #skinpotionserum #trudolly #hyemascarakuantan #kulitputih #hyemascara #herbhousejohor #vitaminc #ekstrakbelacakoriginal #supplementputih #snowwhitelotion #serummontok #minyakbelacak #auramontokoil #putehmontoxx #jammuqhita #jamudiknaa
💖☀ Snow White Cream #6 ,000🧚 ☀ ⚡ ☀ This complexion clarifying milk is a fast action milk that helps restore a clearer and more radiant even toned complexion; thus, giving you a white undertone while smoothing out dry skin. * * * For order placement, please call or WhatsApp our sales department: ☎+234 80767 50293 ☎+234 90286 31956 ☎+234 80837 49759 📧Email: timiqueskinglow@gmail.com * * ✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈ Our prices are pocket friendly°°° 💝 ✈We deliver nationwide within 24hrs ✈ * * * #FOLLOW @Timique_Skin_Glow for Health and Beauty tips * * * #skincare #organicskincare #Timique_Skin_Glow #skinhealth #healthyskin #glowingcream #essentialoils #bodycream #organiccream #whiteningcream #snowwhitecream #snowwhitelotion #healthyskincare #goodskin #beautiful #beautifulskin #skin #dryskin #snowwhite #monakattan #dryskinproblems #Sunday #6k #elijah_emomotimi_rachael #beautifulskincare #smoothskin #skincarelover
💖☀ Snow White Cream #6 ,000🧚 ☀ ⚡ ☀ This complexion clarifying milk is a fast action milk that helps restore a clearer and more radiant even toned complexion; thus, giving you a white undertone while smoothing out dry skin. * * * For order placement, please call or WhatsApp our sales department: ☎+234 80767 50293 ☎+234 90286 31956 ☎+234 80837 49759 📧Email: timiqueskinglow@gmail.com * * ✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈ Our prices are pocket friendly°°° 💝 ✈We deliver nationwide within 24hrs ✈ * * * #FOLLOW @Timique_Skin_Glow for Health and Beauty tips * * * #skincare #organicskincare #Timique_Skin_Glow #skinhealth #healthyskin #glowingcream #essentialoils #bodycream #organiccream #whiteningcream #snowwhitecream #snowwhitelotion #healthyskincare #goodskin #beautiful #beautifulskin #skin #dryskin #snowwhite #monakattan #dryskinproblems #Sunday #6k #elijah_emomotimi_rachael #beautifulskincare #smoothskin #skincarelover
💖☀ Snow White Cream #6 ,000🧚 ☀ ⚡ ☀ This complexion clarifying milk is a fast action milk that helps restore a clearer and more radiant even toned complexion; thus, giving you a white undertone while smoothing out dry skin. * * * For order placement, please call or WhatsApp our sales department: ☎+234 80767 50293 ☎+234 90286 31956 ☎+234 80837 49759 📧Email: timiqueskinglow@gmail.com * * ✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈ Our prices are pocket friendly°°° 💝 ✈We deliver nationwide within 24hrs ✈ * * * #FOLLOW @Timique_Skin_Glow for Health and Beauty tips * * * #skincare #organicskincare #Timique_Skin_Glow #skinhealth #healthyskin #glowingcream #essentialoils #bodycream #organiccream #whiteningcream #snowwhitecream #snowwhitelotion #healthyskincare #goodskin #beautiful #beautifulskin #skin #dryskin #snowwhite #monakattan #dryskinproblems #Sunday #6k #elijah_emomotimi_rachael #beautifulskincare #smoothskin #skincarelover
Siapa ade mslh Parut sana sini, kulit muka kusam berjerawat,Tona kulit tak sekata, pori2 terbuka luas?? Nak g mana2 kena bermekap 3 inci😂 Kini tidak lagi, Tanpa secalit bedak pun muka cantik berseri😍 U’alls nak i bantu? #snowwhitetablet #snowwhitelotion
#SnowyLotion magic ??? Ya memang magic! Dlm masa 5 saat jak boleh buat korang putih melepak2 😍😍 Tak percaya jommm cuba ⤵⤵ ❤ #snowwhitelotion #snowwhitetablet
SNOW WHITE LOTION. Our snow white lotion is a skin whitening milk made from the finest of skin whitening ingredients . . This Snow White lotion derived from 100% pure organic making it save to use and steroids free . . . . It contains active ingredients to remove wrinkles, skin discoloration and give that smooth and glowing skin . It nourishes and pampers your skin and also repairs your skin. Whatsapp&call ... +23480181482 to order or send a dm All Natural, Yet So Magical.... . #allurebeautypalace #organicskincare #skincare #organics #skincareproducts #Snowwhitelotion #glowingskin
From HALFCASTE milk she switched to SNOW WHITE MILK now she's over satisfied with the result and wants to calm down again with halfcaste lotion 😂 😂 SNOW WHITE MILK, WHITENSSSSSS💪👏 If u want that very white noticeable skintone try out our SNOW WHITE BODY MILK #Happyclient #skinwhitening #snowwhitelotion #lagosskincare #organicproducts #wedeliver
Secret Key Snow White Milky Lotion✨ . Skincare product which instantly refreshes and evens out skin tone, and also gradually brightens problem areas (elbows, knees, bikini area, armpits) . ✨ Niacinamide, aloe vera and green tea extracts, as well as hyaluronic acid will make the skin soft and tender, soothe irritations, smooth out the relief, improve tone and elasticity, and protect from negative effects! . If your skin requires equalization of tone and lightening, both local and general - this lotion is perfect for you! . How to apply Secret Key Snow White Milky Lotion: . 👌 Apply lotion on the places with need of clarification and blend well! . Volume: 120g . . . Byu at Healthyskin.eu 🌿 Original products only!!! . Wholesale questions? DM us!!!
SNOWY BODY LOTION boleh pakai dimuka. RM29. Open borong. Beli banyak murah banyak 🔥 #snowybodylotion #snowwhitelotion #bodylotion #teamkakde #dropshipwanted #agentwanted
Assalamualaikum.. Selamat pagi warga ig😘😘😘 Cik puteh kembali bersiaran di ig n twitter ye.. Sebagai pengguna tegar #SnowWhiteSecret beauty tablet #snowwhitelotion #snowwhiteinstantlotion Cik puteh masih setia sebagai pengguna n pengedar😍 Boleh contact cik puteh ye kalo berminat😘
Our whitening black soap still available . . Order for your 7days extreme whitening black soap It Gives a smoother skin Clear blemishes Treat eczema Treats rashes Works for stretch marks Get 2 or more shades lighter Whitening with no side effect Suitable for all skin types Dm or WhatsApp on 08080181482 to order #natural #organic #blacksoap #allurebeautypalace #herbalblacksoap #whiteningsoap #winkwhitesoap #jaganbanofig #nigeriaweeding #allurebeautypalace #organicskincare #skincare #organics #skincareproducts #Snowwhitelotion #glowingskin
Our snow white set ready 4delivery 2California ✅✅✅ Dis set consists of snowwhite day and night bodymilk, snowwhite herbal soap, snowwhite day and night face cream and soap. We deliver worldwide. #snowwhitebodymilk #snowwhitelotion #snowwhiteherbalsoap #skinlikemilkgang #valetineday #ojoduberger #valetine2019
Arini Cod🚗 kajang👉 bangi👉 semenyih ada y berminat blh wassap 👇 📲Www.wassap.my/60102790085 #snowwhitelotion #losyenputihgebu #lotion #muakajang #codsemenyih #codbangi #muaselangor #muaperak #mymz #muajohor #muakedahmurah
Arini Cod🚗 kajang👉 bangi👉 semenyih ada y berminat blh wassap 👇 📲Www.wassap.my/60102790085 #snowwhitelotion #losyenputihgebu #lotion #muakajang #codsemenyih #codbangi #muaselangor #muaperak #mymz #muajohor #muakedahmurah
Putih bak kapas😘😘😘 Wow putihnyaa sis bagaiikn kapass😍😍 Terujanyaaa kitaa☺️☺️☺️ Putih melampau2 taw🤗🤗 Haaa siapa2 nk putih gebu gebass bak sis niee maiii pm hakak yaaa hakak nk bg tahu rahsianyaaa Cptt jgn biarkn anda ketingalan dibelakang...jomm putih secara sihat dgn kami😊😊 Ws now!!!!!! #snowhitesecret #snowhiteviral #snowhitesecretviral #inpirasicantiktanpasuntikan #snowwhitelotion #selangor #perak #melaka #johor #sabah #sarawak #kedah #pinang #perlis #semenyihkajangbangi #kelantan #losyenputih #losyen
THE MAGIC OF SNOW WHITE!! 😍😍 supplement ni mmg sgt MAGIC!!! Natural je pon kesan meletop!! Siapa ade masalah parut degil x nk hilang,boleh mkn super whitening skali taw! Mmg cpt hilang. Kulit kusam terus jd gebu!! Jommm dapatkan dgn #teamsitihebat berhampiran anda.. Atau ditalian 👇👇👇👇 📲 Whatsapp #Inspirasicantiktanpasuntikan #Snowwhite #lotionsnowwhite #snowwhitelotion #snowwhitesecret #snowwhitesecretbeauty #snowwhiteskincare #snowwhitetablet
Senyum lebar sis cantik ni. Dahlah semakin cerah, dapat bonus kurus. Raya nanti bolehlah sarung kebaya. Pakej Putih gebu dan slim melim. Mesti Ada sedara mara yang jeles tengok. Uols nak tengok je atau nak kemam2 gula2 ajaib ni 😉. whtsap di bio #agentdperlukan #lotionsnowwhite #snowwhitelotion #snowwhiteskincare #snowwhitesecret #snowwhitesecretbeauty
Kulit makin cerah Kulit makin berseri Dengan hanya kemam2 vitamin c snowwhite. Sapuan lotion snowy. Setsnowwhitegebu PROMOSI🔥 GRAB SET SNOWWHITE GEBU, SPECIAL FREE GIFT. 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 www.wasap.my/60176328933 #vitaminc #vitaminccucuk #vitamincsnowwhite #snowwhitelotion #lotionputihgebu #Putih #flawless
Kami ingin membantu wanita², gadis², ibu² yang mempunyai masalah seperti ini 👇 . . 👉 payudara kecik sbelah 👉 payudara mengecut, kosong mcm xda isi 👉 payudara tinggal kulit 👉 payudara kendur, lembik dan jatuh 👉 punggung jatuh 👉 miss v longgar . . . Tak Payah Sapu-Sapu Lecehkan Hanya telan 1 biji JQ😋👍 Fungsi jammu qhita ================== ✔ Membesar dan menganjalkan buahdada ✔ Menstabilkan semula size buahdada yang kecil sebelah ✔ Melentik dan mengangkat semula punggung yang jatuh ✔ Mengetat dan merawat masalah MissV ✔ Memperkemaskan bentuk tubuh ✔ Menstabilkan berat badan ✔ Menambahkan susu badan bagi ibu menyusu ✔ Menaikkan seri wajah,kulit lebih moist dengan pengambilan yang consistent ✔ Mesra penyusuan/tidak "panas" ✔ Merawat masalah nafsu berkurang selepas bersalin . . Whatssap 📲 01116959902 atau tekan link whatssap di profile 👆 _ #pinklady #ebo #skinpotionoil #jammuqhita #skinpotionserum #asetmontok #innersilang #codkuantan #jamudiknaa #innergripantimigrain #bconfident #sobella #honeybee #bawalmaniktabur #auramontokoil #trudolly #hyemascarakuantan #kulitputih #hyemascara #ainaaserum #vitaminc #cubremifoundation #supplementputih #snowwhitelotion #snowwhitesecret #puretox #royalpinemoisturizer #serummontok #royalpinekuantan #puretoxkuantan
Kami ingin membantu wanita², gadis², ibu² yang mempunyai masalah seperti ini 👇 . . 👉 payudara kecik sbelah 👉 payudara mengecut, kosong mcm xda isi 👉 payudara tinggal kulit 👉 payudara kendur, lembik dan jatuh 👉 punggung jatuh 👉 miss v longgar . . . Tak Payah Sapu-Sapu Lecehkan Hanya telan 1 biji JQ😋👍 Fungsi jammu qhita ================== ✔ Membesar dan menganjalkan buahdada ✔ Menstabilkan semula size buahdada yang kecil sebelah ✔ Melentik dan mengangkat semula punggung yang jatuh ✔ Mengetat dan merawat masalah MissV ✔ Memperkemaskan bentuk tubuh ✔ Menstabilkan berat badan ✔ Menambahkan susu badan bagi ibu menyusu ✔ Menaikkan seri wajah,kulit lebih moist dengan pengambilan yang consistent ✔ Mesra penyusuan/tidak "panas" ✔ Merawat masalah nafsu berkurang selepas bersalin . . Whatssap 📲 01116959902 atau tekan link whatssap di profile 👆 _ #pinklady #ebo #skinpotionoil #jammuqhita #skinpotionserum #asetmontok #innersilang #codkuantan #jamudiknaa #innergripantimigrain #bconfident #sobella #honeybee #bawalmaniktabur #auramontokoil #trudolly #hyemascarakuantan #kulitputih #hyemascara #ainaaserum #vitaminc #cubremifoundation #supplementputih #snowwhitelotion #snowwhitesecret #puretox #royalpinemoisturizer #serummontok #royalpinekuantan #puretoxkuantan
Kami ingin membantu wanita², gadis², ibu² yang mempunyai masalah seperti ini 👇 . . 👉 payudara kecik sbelah 👉 payudara mengecut, kosong mcm xda isi 👉 payudara tinggal kulit 👉 payudara kendur, lembik dan jatuh 👉 punggung jatuh 👉 miss v longgar . . . Tak Payah Sapu-Sapu Lecehkan Hanya telan 1 biji JQ😋👍 Fungsi jammu qhita ================== ✔ Membesar dan menganjalkan buahdada ✔ Menstabilkan semula size buahdada yang kecil sebelah ✔ Melentik dan mengangkat semula punggung yang jatuh ✔ Mengetat dan merawat masalah MissV ✔ Memperkemaskan bentuk tubuh ✔ Menstabilkan berat badan ✔ Menambahkan susu badan bagi ibu menyusu ✔ Menaikkan seri wajah,kulit lebih moist dengan pengambilan yang consistent ✔ Mesra penyusuan/tidak "panas" ✔ Merawat masalah nafsu berkurang selepas bersalin . . Whatssap 📲 01116959902 atau tekan link whatssap di profile 👆 _ #pinklady #ebo #skinpotionoil #jammuqhita #skinpotionserum #asetmontok #innersilang #codkuantan #jamudiknaa #innergripantimigrain #bconfident #sobella #honeybee #bawalmaniktabur #auramontokoil #trudolly #hyemascarakuantan #kulitputih #hyemascara #ainaaserum #vitaminc #cubremifoundation #supplementputih #snowwhitelotion #snowwhitesecret #puretox #royalpinemoisturizer #serummontok #royalpinekuantan #puretoxkuantan
DULU ASBEN PUNYER KEDEKUT NAK BAGI DUIT SEKARANG LAJU JE PAKSA BELI 😂😂 . . Jimat duit 1produk semua DAPAT . . ✅Kulit putih melepak⚘ ✅B0di seliimm meliimm⚘ ✅Kulitt liciin macam baby⚘ ✅Asbenn hari2 say "I LOVE U, I MISS U" ⚘ ✅Siang hari dah rinduu rinduan⚘ ✅jerawaatt semakinn hilangg⚘ ✅bawah tuu semakinn ketattt⚘ ✅Badan sehat & segar (hilang badan lemau)⚘ . . KELEBIHAN JAMMU QHITA: ❤ menambah keaslian aset wanita ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk ❤ menegang dan menganjalkan ❤ melentikkan bentuk badan ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan ❤ Merawat masalah keputihan secara total. . . ✔ TAHAN 1 BULAN . . Kalau uolls berminatt spt senarai di atas tu, boleh tinggalkan no wasap pada comment di bawah ataupon bole wasap kami direct.. kami akan wasap uolls serta merta yer utk share produk yg ALL IN ONE.. Makan 1 produk jer tp utk semua tu.. 🤗 .JAMMU QHITA . . Whatssap 📲 01116959902 atau tekan link whatssap di profile 👆 _ #pinklady #ebo #skinpotionoil #jammuqhita #skinpotionserum #asetmontok #glammyshinecollagen #lurveniabeauty #jamudiknaa #innergripantimigrain #bconfident #sobella #honeybee #bawalmaniktabur #auramontokoil #trudolly #hyemascarakuantan #kulitputih #hyemascara #ainaaserum #vitaminc #cubremifoundation #supplementputih #snowwhitelotion #snowwhitesecret #puretox #skinlovers #serummontok #royalpinekuantan #puretoxkuantan
DULU ASBEN PUNYER KEDEKUT NAK BAGI DUIT SEKARANG LAJU JE PAKSA BELI 😂😂 . . Jimat duit 1produk semua DAPAT . . ✅Kulit putih melepak⚘ ✅B0di seliimm meliimm⚘ ✅Kulitt liciin macam baby⚘ ✅Asbenn hari2 say "I LOVE U, I MISS U" ⚘ ✅Siang hari dah rinduu rinduan⚘ ✅jerawaatt semakinn hilangg⚘ ✅bawah tuu semakinn ketattt⚘ ✅Badan sehat & segar (hilang badan lemau)⚘ . . KELEBIHAN JAMMU QHITA: ❤ menambah keaslian aset wanita ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk ❤ menegang dan menganjalkan ❤ melentikkan bentuk badan ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan ❤ Merawat masalah keputihan secara total. . . ✔ TAHAN 1 BULAN . . Kalau uolls berminatt spt senarai di atas tu, boleh tinggalkan no wasap pada comment di bawah ataupon bole wasap kami direct.. kami akan wasap uolls serta merta yer utk share produk yg ALL IN ONE.. Makan 1 produk jer tp utk semua tu.. 🤗 .JAMMU QHITA . . Whatssap 📲 01116959902 atau tekan link whatssap di profile 👆 _ #pinklady #ebo #skinpotionoil #jammuqhita #skinpotionserum #asetmontok #glammyshinecollagen #lurveniabeauty #jamudiknaa #innergripantimigrain #bconfident #sobella #honeybee #bawalmaniktabur #auramontokoil #trudolly #hyemascarakuantan #kulitputih #hyemascara #ainaaserum #vitaminc #cubremifoundation #supplementputih #snowwhitelotion #snowwhitesecret #puretox #skinlovers #serummontok #royalpinekuantan #puretoxkuantan
DULU ASBEN PUNYER KEDEKUT NAK BAGI DUIT SEKARANG LAJU JE PAKSA BELI 😂😂 . . Jimat duit 1produk semua DAPAT . . ✅Kulit putih melepak⚘ ✅B0di seliimm meliimm⚘ ✅Kulitt liciin macam baby⚘ ✅Asbenn hari2 say "I LOVE U, I MISS U" ⚘ ✅Siang hari dah rinduu rinduan⚘ ✅jerawaatt semakinn hilangg⚘ ✅bawah tuu semakinn ketattt⚘ ✅Badan sehat & segar (hilang badan lemau)⚘ . . KELEBIHAN JAMMU QHITA: ❤ menambah keaslian aset wanita ❤ payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk ❤ menegang dan menganjalkan ❤ melentikkan bentuk badan ❤ mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu ❤ menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan ❤ Merawat masalah keputihan secara total. . . ✔ TAHAN 1 BULAN . . Kalau uolls berminatt spt senarai di atas tu, boleh tinggalkan no wasap pada comment di bawah ataupon bole wasap kami direct.. kami akan wasap uolls serta merta yer utk share produk yg ALL IN ONE.. Makan 1 produk jer tp utk semua tu.. 🤗 .JAMMU QHITA . . Whatssap 📲 01116959902 atau tekan link whatssap di profile 👆 _ #pinklady #ebo #skinpotionoil #jammuqhita #skinpotionserum #asetmontok #glammyshinecollagen #lurveniabeauty #jamudiknaa #innergripantimigrain #bconfident #sobella #honeybee #bawalmaniktabur #auramontokoil #trudolly #hyemascarakuantan #kulitputih #hyemascara #ainaaserum #vitaminc #cubremifoundation #supplementputih #snowwhitelotion #snowwhitesecret #puretox #skinlovers #serummontok #royalpinekuantan #puretoxkuantan
KHASIAT & KEBAIKAN SNOW WHITE SECRET : Fungsi 3 dalam 1 :- 🌷Whitening 🌷Slimming 🌷Detox . Diperkaya formulasi sempurna dengan kandungan bahan terbaik : 🌻kurma 🌻lemon 🌻delima 🌻astaxanthin 🌻L-cysteine 🌻vitamin C 🌻lutein . . . - Mencerahkan & melembabkan kulit seawal 7 hari! - Mengecilkan liang pori - Anti penuaan - Mengurangkan jerawat dan jeragat - Menghasilkan sel-sel kulit baru - Mengawal dan mengurangkan berat badan - Melancarkan haid - Merawat tumit kaki pecah - Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata - Sesuai untuk ibu mengandung & menyusui bayi - Cara pengambilan yang sangat mudah, hanya kemam @ kunyah! ISIAN KANDUNGAN : 30 BIJI / BOTOL NO KKM : MAL18036122NC #snowwhitelotion #snowwhitetabletklang #vitamincputihgebu #vitamincsnowwhite #lotionsusuunta #vitaminckemamkemam Rm59 0176328933
Alhamdulillah ya dia Cantik Opss Alhamdulillah ya gak mau sombong so Ayda nak Share kt korang Produk Snowwhite Lotion nih😻💞 korang bila lagi ?💕 jom grab Snow White lotion🌸 . #SnowWhiteSecretTabletViral #snowwhitebest #sayamakansayajual #SnowhiteSecret#snowhiteviral #Snowwhiteperakmanjung #snowwhitelotion #snowwhiteinstandlotion #parutpudar #manismanis #codpantairemis #codmanjung #codsitiawan #kekalcantikk
HATI BAHAGIA SEBAB JERAWAT MAKIN PUDAR DAN ASYIK DIPUJI JE HARI HARI. 😍 . . . Bila last awak dapat pujian dari orang sekeliling? Tak kisah la suami ke, anak ke, adik beradik ke atau kawan2? . . . Awak tak rasa ke awak perlu buat SESUATU? Tak rasa ke awak tidak lagi berlainan dimata mereka? Asyik rupa yang sama jerr? Contoh makan, hari2 makan nasi goreng. Tak rasa MUAK ke? 😀 . . Rupa sama je. Tak nak kelainan ke? Atau awak masih berada di tahap SELESA dengan DIRI SENDIRI? ☹️ . Kini saya berasa sungguh teruga kerana saya bukan macam dulu lagi asyik dipandang kerana kulit saya semakin hari semakin teruk. . . Saya tak percaya skinlovers ni macam ni sekali dia boleh ubah kulit saya semakin cantik😭 . . Tq skinlovers by neesabeauty❤️❤️ . 🙋🏻‍♀️Sedia membantu masalah kulit korang dengan pantas dan selamat💎 . Nak order? _ Whatssap 📲 01116959902 atau tekan link whatssap di profile 👆 _ #pinklady #ebo #skinpotionoil #jammuqhita #skinpotionserum #asetmontok #glammyshinecollagen #lurveniabeauty #jamudiknaa #innergripantimigrain #bconfident #sobella #honeybee #bawalmaniktabur #auramontokoil #trudolly #hyemascarakuantan #kulitputih #hyemascara #ainaaserum #vitaminc #cubremifoundation #supplementputih #snowwhitelotion #snowwhitesecret #puretox #skinlovers #serummontok #royalpinekuantan #puretoxkuantan
HATI BAHAGIA SEBAB JERAWAT MAKIN PUDAR DAN ASYIK DIPUJI JE HARI HARI. 😍 . . . Bila last awak dapat pujian dari orang sekeliling? Tak kisah la suami ke, anak ke, adik beradik ke atau kawan2? . . . Awak tak rasa ke awak perlu buat SESUATU? Tak rasa ke awak tidak lagi berlainan dimata mereka? Asyik rupa yang sama jerr? Contoh makan, hari2 makan nasi goreng. Tak rasa MUAK ke? 😀 . . Rupa sama je. Tak nak kelainan ke? Atau awak masih berada di tahap SELESA dengan DIRI SENDIRI? ☹️ . Kini saya berasa sungguh teruga kerana saya bukan macam dulu lagi asyik dipandang kerana kulit saya semakin hari semakin teruk. . . Saya tak percaya skinlovers ni macam ni sekali dia boleh ubah kulit saya semakin cantik😭 . . Tq skinlovers by neesabeauty❤️❤️ . 🙋🏻‍♀️Sedia membantu masalah kulit korang dengan pantas dan selamat💎 . Nak order? _ Whatssap 📲 01116959902 atau tekan link whatssap di profile 👆 _ #pinklady #ebo #skinpotionoil #jammuqhita #skinpotionserum #asetmontok #glammyshinecollagen #lurveniabeauty #jamudiknaa #innergripantimigrain #bconfident #sobella #honeybee #bawalmaniktabur #auramontokoil #trudolly #hyemascarakuantan #kulitputih #hyemascara #ainaaserum #vitaminc #cubremifoundation #supplementputih #snowwhitelotion #snowwhitesecret #puretox #skinlovers #serummontok #royalpinekuantan #puretoxkuantan
Nak cantik, nak putih, nak flawless, nak awet muda, nak slim. Cari snowwhite😘😘 . . #snowwhitesecret #snowwhitetablet #snowwhitelotion #snowwhitehq
Nak cantik, nak putih, nak flawless, nak awet muda, nak slim. Cari snowwhite😘😘 . . #snowwhitesecret #snowwhitetablet #snowwhitelotion #snowwhitehq
next page →