#slim

4,913,121 posts

Loading...
ลดเองไม่ไหว เอาตัวช่วยไปดีกว่านะคะ^^ ราคาโปรถูกสุดๆ ทักเลยค่า ❥กุ๊กตัวแทนใหญ่SL049 #ขายถ ูกที่สุดพร้อมคำแนะนำ ❥มีแมสส่งด่วนส่งทั่วกรุงเทพฟรี🎉 #LINEID :secretslimc ❥โปรสุดคุ้มขายถูกที่สุดพร้อมส่วนลดพิเศษ❗️ ❥รับบัตรเครดิตไม่ชาร์จร้านนี้เท่านั้น‼️‼️ ❥โอนหรือจ่ายสดรับของแถม🎁 _________________________ ❥ส่งEMSฟรีทุกออเดอร์ส่งของ7วันไม่เว้นวันหยุด ❥ส่งKERRYฟรีทุกออเดอร์#ม ีบริการเก็บเงินปลายทางหน้าบ้านทั่วประเทศ ❥ทักมาตอบทันที‼️ ❥มีทุกธนาคารให้โอนมีพร้อมเพย์ Fill In. สูตรนี้ที่นิวเคลียร์ลดได้17กิโลใน3เดือน Vsolenสูตรคนดื้อยาลดยาก VsolenSpecialเบิร์นสะใจผอมไวกว่าเดิม Dk Detoxดีทอกซ์ที่โล่งที่สุด ❥สั่งเยอะยิ่งถูกพร้อมของแถมสุดคุ้ม _________________________ #แมสว ิ่งส่งจากรัชดา#แจ ้งเส้นทางได้ค่ะ😊 รัชดา🍀พระราม9🍀อนุสาวรีย์🍀เอกมัย🍀ทองหล่อ🍀พระรามสี่🍀พระโขนง🍀ประเวศ🍀พัฒนาการ🍀อ่อนนุช🍀บางกะปิ🍀ลาดพร้าว🍀ราม1🍀สยามพารากอน🍀เทอมินอล21🍀มอเกษตร🍀เลียบด่วน🍀ประชานิเวศน์🍀มอลล์งามวงศ์วาน🍀ปากเกร็ด🍀แคราย🍀เมืองเอก🍀เซ็นแจ้ง🍀เซ็นปิ่น🍀มอรังสิต#เส ้นทางอื่นแจ้งเลยค่ะ😊 _________________________ #Paypal ส่งทั่วโลก ❥CREDITCARDจ่ายได้ทั่วไทยไม่ชาร์จ ❥มีเทคนิคลดไวปรึกษาได้ตลอดค่ะ ❥สั่งด่วนโทร.088-9564146 ❥LINE:secretslimc ❥จิ้มลิงค์ชื่อร้านแอดไลน์ได้เลยค่ะ ❥บริการดีขายมานาน4ปีร้านนี้มั่นใจได้ค่ะ😊 ❥LineID❥secretslimc❤️ #ลดความอ ้วน#ลดน ้ำหนัก#อาหารเสร ิมลดน้ำหนัก#slim #fit
Loading...
#FOODHUNTER | TRIGGER MIND . Antara REASON KENAPA RAMAI YANG DIET HANCURRRR adalah kerana food trigger. . ➡️Kau kat ofis kawan ajak gi makan . ➡️Kau bukak telefon iklan makanan fast food memanggil2... . ➡️Kau balik rumah penuh tepi jalan gerai makanan . ➡️Kau bukak tv jam 8-10pm penuh dgn iklan makanan . Sudahnya kau rasa STRESS DAN KAU MENGALAH . Kami sebagai coach turun berat badan, PESAING KAMI BUKANLAH PRODUK2 KURUS ATAU PRODUK KESIHATANNYA ATAU HOSPITAL. . Tapi pesaing kami adalah makanan2 yang kurang sihat dan tak seimbang yang sangat senang dicapai dek tangan. Tengok aje lah kat dapur, peti ais, pantri atau meja kerja masing2. . Yg balance biskut raya lps pun ada lagi tu. . Sebab kan masalah food trigger ni lah kami bersatu dgn ramai coach2 yg lain untuk buat support group di whatsapp. . Tujuannya supaya awak yg nk lose weight dapat konsisten. Nak ubah berat badan perlukan 21hari sehingga 90 hari. . So kalau awak rasa awak tak mahu lagi diet yang asyik rosakk, come and join us. Kami dgn tangan terbuka akan sambut anda untuk sama2 pilih gaya hidup yg lebih sihat. . ☑️ Nak cantik ☑️ Nak confident ☑️ Nak bergaya ☑️ Nak sihat . #YouCanEnjoyBodyFitOnline Coach Rahmat - 0149278104 . #kekechallenge #inmyfeelingchallenge #abambocey #diet #awekcendol #trendterkini #lawakhabis #kurustapimknbyk #kecikkanpeha #pipitembam #tv3 #jjcm #foodhunter #tudunglabur #zoukneelofa #korset #slim #coachrahmat #kekechallenge #astro #gemukair #makansedap #bts #runningman
Tak cukup tidur punca obesity😭😭 . Mostly ramai yg tak faham dgn istilah tak cukup tidur, istilah tak cukup tidur ni bukanlah di minta utk tidur sepanjang hari. Itu sememangnya juga TIDAK MEMBANTU sama sekali dlm penurunan berat badan.. . Istilah tak cukup tidur ni bila kita tidur lewat @ berjaga malam, dan perlu pulak bangun pagi, so ini yg menyebabkan badan tak cukup tidur & rehat.. . Utk dapatkan tidur yg cukup serta dapat membantu utk turun berat badan, agak2 dlm pukul 10.30pm adalah masa yg terbaik utk rehat kan badan dan paling lewat pukul 12pm, so insyaallah pada keesokkan hari badan akan mula merasa ringan, cergas & fresh.. . Tetapi apabila kita tak cukup tidur pula, ini yg akan terjadi seperti hal2 yg di atas, so bila badan stress, minda stress akan menyebabkan meningkatan lemak dlm badan dan meningkatkan nafsu makan. So langkah pencegahan, better cukupkan masa tidur anda.. . Dlm program, Group hanya akan dibuka sehingga 10.30pm sahaja, insyallah ianya tidak akan menggangu time rehat anda.. Dan ianya sesuai bagi yg mempunyai masalah berat badan dan buzy tak ada masa utk berdiet. . COACH ASMAH +60178611226 #coachasmah #loseweightfromhome #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussein #turun5kgsebulan #jomkurus #jomdiet #bajubesar #bajuplussize #fit #nakcantik #naksihat #atkins #jubahbesar #misimengecil #sukamakan #jalanjalancarimakan #weightloss #fatloss #nakkurussebelumkawin #Slim #ramping #loseweight #easytoloseweightfromhome #changeyourmindsetchangeyourlife #sayanakkurus #nakkurus #Azam2018
🌅新一年👙💖心動不如行動!免費試飲!免費健康分析, 飲食指導,比自己最後一次減肥,五再肥番🍹🍸🍷 Bobo Siu 97827397💖 💥運動減肥營養班💥 輕輕鬆鬆250/4堂 👭👫有專業教練跟進 🔥學習生活減肥小tips 🎀🎀 🌟馬上報名😍即參加減走脂肪😚#減肥 #減大脾 #gym #護膚 #排毒 #康寶萊 #健身 #消脂 #增肥 #keepfit #現貨 #hkig #減肚腩 #減肥藥 #hkigshop #slim #奶昔 #herbalifehk #fitnesshk #detox #運動 #美白 #瘦身排毒 #代餐 #康寶萊產品 #三點式 #產後減肥 #放題 #尖沙咀 #keepfitwithbobo
我們家的ANTIDOX能塗的範圍太廣了 一般大腿 手臂 肚子都能塗之外 還可以塗你的雙下巴和副乳😍 不要問我辣不辣 有關注我的就會懂! . 歡迎詢問/代理 WeChat | wendy_tung0623 #keecoqueen #keecoqueenbaby #antidox #digestive #enzyme #digestiveenzyme #digestiveenzymemalaysia #bodycontourserum #anzydox #slim #fit #slimfit #natural #naturalslimfitmalaysia #slimmalaysia #fitmalaysia #healthy #beauty #beautymalaysia #healthyfit #healthyfitmalaysia #skinsmoothing #skinsmoothingmalaysia #skintighten #skintightenmalaysia
Cantik tertarik dengan Dary Skinny Legs & Slimmy Body Tea! 😍😍 . . Turun 11KG Uolsss! Kemain dahsyat akak ni. Haa uolss nak join akak ni jadi selim melim gitteww? . . Cepat-cepat la consume Dary Skinny Legs & Slimmy Body Tea yer. Cuba teh DARY ni dulu baru uolsss tahu! Hehe 😍 #TeakikisLemak #Teakurusviral #kurusselamat #kurusselamatdansihat #kurusslim #jagamakan #diet #jomkurus #badanramping #makan #teaslim #daryteatoxmurah #DARYipoh #DaryPerak #DaryTeatox #DARYFEEDBACK #daryteatoxmurahgila #teakikislemak #DARY #daryteatox #teadetox #teaslim #teahijau #SlimmyBodyTea #SLIMMINGTEA #slim #kuruscepat
#fitness Body pump this morning after a 5k run! #lean #tone #fit #slim #oswestryleisure
Thanks for 300 ❤️❤️
Bom dia!!!!! Vamos à luta, pois não está fácil pra ninguém! Não desista dos seus sonhos!!!!
3QQUEEN 星光璀璨 💫 8⃣️1⃣️8⃣️ 2018微商界最受瞩目的活动 、倒是1⃣️天 ! #SUSENJI #诚招黑马代理 #神奇MOFA大计划 #3QQUEEN #SLIM
💊 ยาลดน้ำหนักซอฟเจลA1 ✅ A1(P20) = เม็ดละ 7บาท ✅ A1(P30) = เม็ดละ 8บาท ✅ A1(P40) = เม็ดละ 12บาท _____ 🏃🏻‍♀️ ยาลดน้ำหนัก #A1 งานพรีเมียมเกรด🌵 🏃🏻‍♀️ สรรพคุณ งานพรีเมียม คือ ออกฤทธิ์ชัดเจน 🌵 ‼️ มีงาน Copy จากหลายที่แตกต่างจากท้องตลาด ต้องลองทานดูด้วยตัวเอง ถึงจะทราบว่าต่างยังไง ‼️ ‼️ ทางเราขายสินค้า #เกรดด ี มีคุณภาพมาตลอด ไม่เคยรับสินค้าเกรดต่ำมาขาย สั่งของที่นี้วางใจได้ บอกงาน #พร ีเมี่ยม คือ พรีเมียมสุด แจ้งตรงๆเลย ‼️ 🙏🏻 บางที....แค่ภาพ ตัดสินไม่หมด Copy กันไปมา ลูกค้าสับสน เลือกไม่ถูก แต่ที่นี้ #แท ้ เท่านั้นที่ขาย 🙏🏻 ✔️ น้ำหนักลดลงแล้ว พร้อมกระชับสัดส่วน ✔️ ยับยั้งความอยากอาหาร ทำให้ไม่รู้สึกหิว ✔️ เร่งการเผาผลาญไขมันที่สะสมอยู่ในร่างกาย ✔️ #ด ักจับไขมัน ในแต่ละมื้อของการทานอาหาร ✔️ ไม่มีอาการท้องเสีย และไม่ทำให้รู้สึกอ่อนเพลีย 🚨 เมื่อลดน้ำหนักได้ตามที่ต้องการแล้ว ค่อยๆหยุดทานยา เพื่อให้ร่างกายค่อยๆ ปรับตัว อย่าหยุดกะทันหัน 🚨 👉🏻 #คำแนะนำ (หยุดยา) 1️⃣ ทานยาทุกวันเปลี่ยนเป็น....ทานวัน เว้นวัน 2️⃣ แล้วก็ลดการทานยาลง....2วัน ทานครั้งนึง 3️⃣ คุมการทานอาหาร ไม่ทานเยอะ....งดทานมื้อเย็น _____ 📱 สอบถามได้คะ 📱 Line : swgbgb 🌐 No.1 weight loss pill in Asia. 🌐 We do Shipping on the world. #ลดน ้ำหนัก #ผอม #ขาว #ขายด#ตามหา #ขายของ #ขาย #ราคาเบาๆ #slim #sale #thaishop #gluta #collagen #shopthai _____
Baju senam 1 stel harga 200.000 dari harga 250.000 diskon 50.000 (20%) Promo Diskon 20% sd 16 Agustus 2018 belanja apa saja Alamat Baju Senam Denpasar Toko Baju Senam dan Baju Renang V-Dream Jl. Gatot Subroto Barat 335 Denpasar Bali Di jalan utama Gatsu 100m ke Timur dari perempatan Cargo - Buluh Indah WA: 08180 5555 212 FACEBOOK: http://ww.facebook.com/BajuRenang.BajuSenam.VDream.Bali INSTAGRAM: grosirbajusenamrenangindonesia GOOGLE MAPS: https://g.co/kgs/uh4ARd Ecer dan grosir Diskon 35% khusus untuk reseller untuk pembelian putus jadi diatas IDR 1000k #tokobajusenamwanitadenpasarbali #bajurenangmuslimdibali #penjualbajurenangdenpasarbali #grosirbajusenambali #tokobajurenangvdreamdibali #fabricstore #plussizeswimwear #penjualbajurenangbali #penjualbajusenambali #jualbajurenangdenpasarbali #swimsuit #grosirbajurenangdenpasar #grosirbajusenamdenpasar #slim #jualbajusenambali #grosirbajusenamdenpasarbali #tokobajurenangdibali #pakaianrenangdidenpasarbali #jualbajusenamwanitabali #alamattokobajurenangdibali #bajusenamdidenpasarbali #bajurenangbali #bajusenambali #bajusenamaerobikdibali #alamattokobajurenangdibali #alamattokobajusenamdibali #alamattokobajusenamdenpasarbali #sport #alamattokobajurenangbali #alamattokobajusenambali
Baju senam 1 stel harga 240. 000 dari harga 300. 000 diskon 60. 000(20%) Promo Diskon 20% sd 16 Agustus 2018 belanja apa saja Alamat Baju Senam Denpasar Toko Baju Senam dan Baju Renang V-Dream Jl. Gatot Subroto Barat 335 Denpasar Bali Di jalan utama Gatsu 100m ke Timur dari perempatan Cargo - Buluh Indah WA: 08180 5555 212 FACEBOOK: http://ww.facebook.com/BajuRenang.BajuSenam.VDream.Bali INSTAGRAM: grosirbajusenamrenangindonesia GOOGLE MAPS: https://g.co/kgs/uh4ARd Ecer dan grosir Diskon 35% khusus untuk reseller untuk pembelian putus jadi diatas IDR 1000k #tokobajusenamwanitadenpasarbali #bajurenangmuslimdibali #penjualbajurenangdenpasarbali #grosirbajusenambali #tokobajurenangvdreamdibali #fabricstore #plussizeswimwear #penjualbajurenangbali #penjualbajusenambali #jualbajurenangdenpasarbali #swimsuit #grosirbajurenangdenpasar #grosirbajusenamdenpasar #slim #jualbajusenambali #grosirbajusenamdenpasarbali #tokobajurenangdibali #pakaianrenangdidenpasarbali #jualbajusenamwanitabali #alamattokobajurenangdibali #bajusenamdidenpasarbali #bajurenangbali #bajusenambali #bajusenamaerobikdibali #alamattokobajurenangdibali #alamattokobajusenamdibali #alamattokobajusenamdenpasarbali #sport #alamattokobajurenangbali #alamattokobajusenambali
Restock 👍 I AM Sunglasses #mupscorner #glasses #limited #highquality #bestprice #vsco #vscocam #slim #fashion #saigon #mjcollected #teamblue Tiệm nhỏ xíu xìu xiu... 🚴 Free ship toàn quốc 🏡 15A/14B lê thánh tôn, p.bến nghé, quận 1 🕦 10h00 - 21h00 @ MụP CORNER
🔥 Marshall
妳之所以需要Tremella的原因 如下⬇️⬇️⬇️ #tremelladx #tremella #suii #招收代理 #瘦身 #排毒 #养生 #lover #life #lifestyle #slim #slimming
Bonjour à tous ! Après une perte de poids fulgurante il y a 6 mois pour des raisons perso, enfin plus épaisse et + 12kg ! Retrouver ses muscles et sa force sans avoir peur de perdre un os c’est la vie ! Moi je vous le dis ☺️🎉🎊 En attendant que se soit la difficulté de prendre ou du perdre du poids je vous encourage à faire du sport en écoutant votre corps, et surtout restez motivé car tôt ou tard sa paye. 😊👊🏼 « J'ai appris que le courage n'est pas l'absence de peur, mais la capacité de la vaincre » N.Mandela Belle journée 💋💋 #inspiration #smile #fitness #yoga #dancer #instagood #girl #outfit #beautiful #photography #coach #girl #lovemyjob #photo #model #photooftheday #love #fitness #pretty #dance #fitnessmotivation #me #abs #happy #motivation #paris #nopainnogain #slim #goodmorning #instagood
We celebrated 8 years together last night 💞 had the loveliest meal out... I went for something different and had a vegan burger (mainly because it came with roasted peppers & houmous 😍). This was my 3rd meal out this week, so I'm fully expecting and accepting a gain for tomorrow's weigh in. Sometimes you've just got to treat yourself 🤷‍♀️ no regrets 🍔🍟 . . . . .#sw #slimmingworld #food #slimmingworldfollowers #swinsta #slimmingworld #weightloss #healthy #healthyfood #positivity #journey #slimmingworlduk #swdinner #slimmingworlddinner #healthydinner #foodie #weightlossjourney #blog #foodblog #fooddiary #goodfood #diet #foodporn #blogger #food #happy #confidence #slim #motivated #motivation #health
Mau kulit kenyal, cerah, bebas flek hitam plus makin langsing dan sehat??? Tegreen 97 memberikan satu solusi untuk semua permasalahan Anda 100X lebih efektif dibanding Vit C 25X lebih efektif dibanding Vit E Setara dengan: 3 gelas anggur merah 7 cangkir teh hijau 4 gelas teh 8 gelas jus anggur Kelebihan Tegreen 97 Meningkatkan metabolisme lemak dan gula darah Menambah kepekaan insulin Meningkatkan pembakaran lemak Menghambat pertumbuhan kanker Mendukung fungsi sel dan DNA Memperlambat efek penuaan Mengurangi pigmentasi (flek hitam) Merawat dan mencerahkan kulit Yang masih suka pakai produk pemutih kimia dan lotion pemutih dengan bahan yang tidak diketahui keamanannya, obat pelangsing berbahaya, atau terapi minum teh hijau, beralih ke Tegreen yukk 😊 . ORDER & JOIN MEMBER (FAST RESPON) 💌 WA : 085855496115 *GRATIS KONSULTASI* . . #tegreen #tegreennuskin #tehhijau #nuskin #nuskinmedan #fatburner #pemutih #flek #bebasflek #health #slim #nuskintermurah #langsing #hidupmuda #sehat #like4like #diabetes #guladarah #fat #insulin #likeforlike #penghilangflek #penghilangbopeng #suntikputih #suntikvitc #cancer #obatkanker #kanker #antioksidan
妳之所以需要Tremella的原因 如下⬇️⬇️⬇️ #tremella #suii #出货记录 #招收代理 #排毒 #减肥 #美白 #瘦身 #爱美 #女人 #男人 #love #life #slim
.. FOLLOW 👉 @EminemDotCom ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ FOLLOW 👉 @EminemDotCom ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ FOLLOW 👉 @EminemDotCom ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ FOLLOW 👉 @EminemDotCom ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ FOLLOW 👉 @EminemDotCom ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #eminem #marshall #slimshady #brabbit #pink #beyonce #skylargrey @eminem @denaunondos @rosenberg @skylargrey #eminemquotes #eminemwallpaper #quotes #eminemedits #stan #stans #rapgod #shadyrecords #marshallmathers #slim #shady #revival #beyonce #edsheeran #hiphop #rap #explore #dutchess #scottstorch #teatenders #newhiphop ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
WISDOM GROUP şirkətinin ən guclu çəki artımı üçün olan məhsul. 🔵RED GINSENG - EZELE KUTLESIN ARTIMI UCUN ! 🔵100% NATURAL 🔵IMUNITETI GUCLENDIRIR 🔵ORGANIZMI FIZIKI DOZUMLUYU ARTIRIR 🔵QARIN CIXMADAN CEKI ARTIMI 🔵TERKIBI MINERAL MIKROELEMENT VITAMINLERLE DOLU🔥 #samyun #samyunwan #slim #slimsamyunwan #slimsamyunwanoriginal #redginseng
Mau makan enak?tapi pengen beratnya gitu-gitu aja?Duh bingung. Kenalin ini ada PRODUK BUAH PLUM KERING DARI OPTRIMAX yang bisa bikin masalah turun berat badan LANGSUNG TUNTAS TAS TASS‼️‼️‼️ . . HANYA dengan konsumsi 1 SACHET PLUM LANGSUNG BERASA BEDANYA‼️ DIET SUPER PRAKTIS DAN EFEKTIF UNTUK SEGALA MASALAH BERAT BADAN DAN PERUT BUNCIT ‼️ . > Berbentuk buah alami 🍎🍃 > Diet sehat tanpa olahraga ❌💪🏻 > Turun 2-10 kg dalam sebulan 👍🏻 > Setelah 8 jam konsumsi 98% BAB 💩 > Tidak berbentuk bubuk, pil, atau kapsul ❌💊 . Untuk informasi lebih lanjut dan testimoni bisa dicek di instagram kita 👇🏻👇🏻 @plumjellycious @plumjellycious @plumjellycious . Line: @plumjellycious (pake @ yaaa-fast response) WA: 081804022682 (fast response) #langsing #lancarkanBAB #diet #pelangsing #turunberat #dietherbal #langsingalami #fatloss #optrimax #optrimaxplum #plumlangsing #plumdiet #pelangsingtubuh #buahpelangsing #bwl #diet #dietsehat #dietalami #buah #buahplum #buahplumdiet #buahplumlangsing #langsing #manis #asam #slim #slimfit #dietaman #dietherbal #herbal #herbalife #dietcepat #dietmudah
Mau makan enak?tapi pengen beratnya gitu-gitu aja?Duh bingung. Kenalin ini ada PRODUK BUAH PLUM KERING DARI OPTRIMAX yang bisa bikin masalah turun berat badan LANGSUNG TUNTAS TAS TASS‼️‼️‼️ . . HANYA dengan konsumsi 1 SACHET PLUM LANGSUNG BERASA BEDANYA‼️ DIET SUPER PRAKTIS DAN EFEKTIF UNTUK SEGALA MASALAH BERAT BADAN DAN PERUT BUNCIT ‼️ . > Berbentuk buah alami 🍎🍃 > Diet sehat tanpa olahraga ❌💪🏻 > Turun 2-10 kg dalam sebulan 👍🏻 > Setelah 8 jam konsumsi 98% BAB 💩 > Tidak berbentuk bubuk, pil, atau kapsul ❌💊 . Untuk informasi lebih lanjut dan testimoni bisa dicek di instagram kita 👇🏻👇🏻 @plumjellycious @plumjellycious @plumjellycious . Line: @plumjellycious (pake @ yaaa-fast response) WA: 081804022682 (fast response) #langsing #lancarkanBAB #diet #pelangsing #turunberat #dietherbal #langsingalami #fatloss #optrimax #optrimaxplum #plumlangsing #plumdiet #pelangsingtubuh #buahpelangsing #bwl #diet #dietsehat #dietalami #buah #buahplum #buahplumdiet #buahplumlangsing #langsing #manis #asam #slim #slimfit #dietaman #dietherbal #herbal #herbalife #dietcepat #dietmudah
❤️Restock! Restock! ❤️Style Struck founder @yijing_ 61441 Hot Selling item back in stock! Grab it Now!🔥🔥 📌📌Wechat/ Whatsapp : 013-7979759 📌📌www.uniqacces.com #uniqacces #uniqaccesoutfit #premiumquality #fashion #slim #fit #party
. Ai risau weih Ai taw hangpa semua lagi risau Kamain susah nak turunkan berat di bulan puasa lani Syawal baqu masuk 2nd weeks beqat hangpa dah mendadak naik 3kg(3000g), 4kg(4000g) hado yg smp ngeri nak timbang😤😁 . . Tapi xpa, kalo ai, ai x risau sebab ai ada lolita. Lolita boleh control selera makan ai yg mcm saka 👽👻😱ni. Kemain makan lps qaya nie. Start dr raya 1 smp raya 3. Kiqa xboleh jadi ni kalo ai x ambil lolita. Lani...haah umah terbuka ai p..tp ai dah xmakan macam saka kena sawan dah...alhamdullillah sbb apa ...sbb ada lolita la😘😘. . . So...so..sholll kalo qasa xblh control seleqa makan atau nak turunkan berat badan...jawapan dia LOLITA. 10 HAQI PROGRAM NAK KURUS...AMACAM...ADA BERANI??? . . WA 017 5656053 . . #beautea #beauteamurah #beauteaslim #beautyslimmurah #slimmingproduct #produkkurus #kurus #kuruskanbadan #slim #supplement #produkhot #produkkecantikan #sayajual #beautyproducts #beautycare #beautycaremurah #bazarpaknil #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #bazarwanita #instaonline #igshop #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #bazaaronline #lokalbrand
"Мы все когда-то вылезли на свет божий из соленой купели, ибо жизнь началась в море. И теперь мы не можем жить без неё. Только теперь мы отдельно едим соль и отдельно пьём пресную воду. Наша лимфа имеет такой же солевой состав, как и морская вода. Море живет в каждом из нас, хотя мы давным-давно отделились от него. И самый сухопутный человек носит в своей крови море, не зная об этом. Наверное, потому так тянет людей смотреть на прибой, на бесконечную череду валов и слушать их вечный гул.." В. Конецкий, Э. Сафарли "Когда я вернусь, будь дома" . . . . #pic #shot #sea #tint #italy #young #youth #travel #travelling #summer #atmosphere #swimming #slim #fit #emotions #waves #nature #beach #vsco #vscocam #picsart #afterlight #vscomoment
Dinner at the harvester yesterday! Proud of myself for not going for a burger and chips🎉 Grilled Salmon fillet, broccoli, butternut squash and a baked potato. Plenty of speed in the salad🥗
. Ai risau weih Ai taw hangpa semua lagi risau Kamain susah nak turunkan berat di bulan puasa lani Syawal baqu masuk 2nd weeks beqat hangpa dah mendadak naik 3kg(3000g), 4kg(4000g) hado yg smp ngeri nak timbang😤😁 . . Tapi xpa, kalo ai, ai x risau sebab ai ada lolita. Lolita boleh control selera makan ai yg mcm saka 👽👻😱ni. Kemain makan lps qaya nie. Start dr raya 1 smp raya 3. Kiqa xboleh jadi ni kalo ai x ambil lolita. Lani...haah umah terbuka ai p..tp ai dah xmakan macam saka kena sawan dah...alhamdullillah sbb apa ...sbb ada lolita la😘😘. . . So...so..sholll kalo qasa xblh control seleqa makan atau nak turunkan berat badan...jawapan dia LOLITA. 10 HAQI PROGRAM NAK KURUS...AMACAM...ADA BERANI??? . . WA 017 5656053 . . #beautea #beauteamurah #beauteaslim #beautyslimmurah #slimmingproduct #produkkurus #kurus #kuruskanbadan #slim #supplement #produkhot #produkkecantikan #sayajual #beautyproducts #beautycare #beautycaremurah #bazarpaknil #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #bazarwanita #instaonline #igshop #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #bazaaronline #lokalbrand
ดียังไง ต้องลองเปิดใจ😍 #primaya #primayafibery
Chloraseptic
Shady
Trust no one but God ❤️
next page →