#skkprogramme

4,186 posts

Loading...
Kenapa Bila Beli PREMIUM BEAUTIFUL Kena Beli & Pakai One Set? Untuk pengetahuan korang PB Corset ada Tiga Bahagian berasingan yg dipakai utk tujuan pembentukan bdan dan pengalihan lemak yg cantik Lama lama pakai makin cantik shape badan Tapi mesti nak kena pakai all parts 1) Long bra 2) Waist Nipper 3) Long Girdle Cantik terletak. Hari ni ada yang complain kat Keknis. "Silap betul saya hari tu kak, tak beli waist nipper. Long bra dan long girdle ada." hehe.. So Keknis suruh beli waist nipper je lah. Nak beli fullset Roger je Keknis. Okey sayam ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #PakarPremiumBeautiful #PbExpertKlang #ShahAlam #SayaNakKurus #SetKomboKurus #SKKProgramme #PremiumBeautiful
Kenapa Bila Beli PREMIUM BEAUTIFUL Kena Beli & Pakai One Set? Untuk pengetahuan korang PB Corset ada Tiga Bahagian berasingan yg dipakai utk tujuan pembentukan bdan dan pengalihan lemak yg cantik Lama lama pakai makin cantik shape badan Tapi mesti nak kena pakai all parts 1) Long bra 2) Waist Nipper 3) Long Girdle Cantik terletak. Hari ni ada yang complain kat Keknis. "Silap betul saya hari tu kak, tak beli waist nipper. Long bra dan long girdle ada." hehe.. So Keknis suruh beli waist nipper je lah. Nak beli fullset Roger je Keknis. Okey sayam ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #PakarPremiumBeautiful #PbExpertKlang #ShahAlam #SayaNakKurus #SetKomboKurus #SKKProgramme #PremiumBeautiful
Loading...
Kenapa Bila Beli PREMIUM BEAUTIFUL Kena Beli & Pakai One Set? Untuk pengetahuan korang PB Corset ada Tiga Bahagian berasingan yg dipakai utk tujuan pembentukan bdan dan pengalihan lemak yg cantik Lama lama pakai makin cantik shape badan Tapi mesti nak kena pakai all parts 1) Long bra 2) Waist Nipper 3) Long Girdle Cantik terletak. Hari ni ada yang complain kat Keknis. "Silap betul saya hari tu kak, tak beli waist nipper. Long bra dan long girdle ada." hehe.. So Keknis suruh beli waist nipper je lah. Nak beli fullset Roger je Keknis. Okey sayam ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #PakarPremiumBeautiful #PbExpertKlang #ShahAlam #SayaNakKurus #SetKomboKurus #SKKProgramme #PremiumBeautiful
Min Kaffe always be my 1 st choice every morning ๐Ÿ˜ โ–ถ๏ธTasty โ–ถ๏ธNo sugar added โ–ถ๏ธHighly minerals โ–ถ๏ธNo more acidic coffee โ–ถ๏ธEnergize โ–ถ๏ธFulfilling Why looking for others? A cup of very good coffee is here. #minkaffe #minkaffemelaka #caffein #kurus #kopipanas #kedaikopi #mincha #tehtarik #tehtarikgarambuluh #kopigarambuluh #kopikurus #melaka #muar #tangkak #coffeelover #garambuluh #breakfast #minumpetang #coffee #skkprogramme #setkombokurus #setkombokurusmelaka #shahalam #johorbahru #hotchocolate #milo
Min Kaffe always be my 1 st choice every morning ๐Ÿ˜ โ–ถ๏ธTasty โ–ถ๏ธNo sugar added โ–ถ๏ธHighly minerals โ–ถ๏ธNo more acidic coffee โ–ถ๏ธEnergize โ–ถ๏ธFulfilling Why looking for others? A cup of very good coffee is here. #minkaffe #minkaffemelaka #caffein #kurus #kopipanas #kedaikopi #mincha #tehtarik #tehtarikgarambuluh #kopigarambuluh #kopikurus #melaka #muar #tangkak #coffeelover #garambuluh #breakfast #minumpetang #coffee #skkprogramme #setkombokurus #setkombokurusmelaka #shahalam #johorbahru #hotchocolate #milo
Min Kaffe always be my 1 st choice every morning ๐Ÿ˜ โ–ถ๏ธTasty โ–ถ๏ธNo sugar added โ–ถ๏ธHighly minerals โ–ถ๏ธNo more acidic coffee โ–ถ๏ธEnergize โ–ถ๏ธFulfilling Why looking for others? A cup of very good coffee is here. #minkaffe #minkaffemelaka #caffein #kurus #kopipanas #kedaikopi #mincha #tehtarik #tehtarikgarambuluh #kopigarambuluh #kopikurus #melaka #muar #tangkak #coffeelover #garambuluh #breakfast #minumpetang #coffee #skkprogramme #setkombokurus #setkombokurusmelaka #shahalam #johorbahru #hotchocolate #milo
Merasmikan #birthdaygift pertama, short blouse dr my sis. Orang bagi semua kita suka ๐Ÿ˜Š Cuma ada sedikit pesanan, apa bentuk diet yang kita amalkan untuk turunkan berat badan, #PremiumBeautiful jangan tinggal tau. Sis pun sama, even on #SKKProgramme tapi PB tetap tak tinggal. Memang pakai sebab seronok tengok effect dia bentukkan badan kita ๐Ÿ˜Š Hanya kita yang pakai je tahu macam mana cantiknya kita. Hihi ๐Ÿ˜˜
Sarapan dgn shake me mangga smoothies Lapar dah bergoyang sampai lupa blm makan...๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† Alhamdulillah, mmg kenyang minum ni #sarapanpagi #ShakeMeVanila #skkprogramme
Ok bawak bertenang, double chin itu akan hilang nanti ๐Ÿ˜‚ Okeh! Settled. Kenyang. Kita fokus balik ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‹ #DiamondSeminar2019 #ShakeMe #ShakeMeCocoa #skk #SKKProgramme #roadto47kg
Bismillahirahmanirahim.. Musafir ilmu bermula lagi, semoga menjadi 'senjata buruan' yg lebih tajam buat diri ini & sahabat seperjuangan. Amin ya Mujib โค Tengokkan bekalan ni, Inshaa Allah tak kebulur ๐Ÿ˜† #travelXroadto47kg #setkombokurus #SKKProgramme
Another ilmu from FB live smlm dlm team. Ilmu ni bukan try & error godek sendiri eh. Makan 6kali turun 4kg- ilmu from certified coach program yg team kami buat start Jan dulu. Again objektif utk lengkapkan diri, lepas ni kita senang guide bagi client extra tips & strategy nak diet sihat sampai jadi. Selain diri sendiri dapat #kurussebelumraya gitewwww ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #skkprogramme #diettanpalapar #cabarankurus21hari #tdcmillionairemind #shalizaazizprotege #izzatiemnasir
Dah Cuba macam macam untuk kurus, tapi belum ada hasil. Jom follow #CabaranKurus21Hari dengan coach Aizat Razak. ๐Ÿ’ช Kami open batch baru, sape nak join ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ #SKKProgramme #SayaNakKurus #SetKomboKurus
Yang ni definitely xleh miss. Imagine "Makan 6X sehari hilang 4kg JERRR!" Taknak tau ke tips & strategy die? ๐Ÿ˜‰ #cabarankurus21hari #21dayschallenge #looseweight #masalahberatbadan #skkprogramme #izzatiemnasir
DARI KOPI BIASA BIASA BERALIH KE KOPI GARAM BULUH " Dah tak risau nak check gula lagi bila ke klinik ". " Empat tahun setia bersama MIN KAFFE, gastrik hilang ! " " Sekali minum energy lain maciammm. Terlalu kenyang sampai lupa dah makan ke tak ! " #minkaffe #mineralcoffee #kopigarambuluh #kopikesihatan
DARI KOPI BIASA BIASA BERALIH KE KOPI GARAM BULUH " Dah tak risau nak check gula lagi bila ke klinik ". " Empat tahun setia bersama MIN KAFFE, gastrik hilang ! " " Sekali minum energy lain maciammm. Terlalu kenyang sampai lupa dah makan ke tak ! " #minkaffe #mineralcoffee #kopigarambuluh #kopikesihatan
DARI KOPI BIASA BIASA BERALIH KE KOPI GARAM BULUH " Dah tak risau nak check gula lagi bila ke klinik ". " Empat tahun setia bersama MIN KAFFE, gastrik hilang ! " " Sekali minum energy lain maciammm. Terlalu kenyang sampai lupa dah makan ke tak ! " #minkaffe #mineralcoffee #kopigarambuluh #kopikesihatan
MIN KAFFE merupakan kopi berasaskan Garam Buluh yang pertama dalam Malaysia. Patut lah sedak sengotiii. Satu satunya kopi yang tiada gula. Sesuai sangat dengan iols sebab iols tak suka benda manis manis ni. Aummm. ๐Ÿ˜ #kopigarambuluh #kopikesihatan #kopikurus #kopidiet
MIN KAFFE merupakan kopi berasaskan Garam Buluh yang pertama dalam Malaysia. Patut lah sedak sengotiii. Satu satunya kopi yang tiada gula. Sesuai sangat dengan iols sebab iols tak suka benda manis manis ni. Aummm. ๐Ÿ˜ #kopigarambuluh #kopikesihatan #kopikurus #kopidiet
Coffee isn't a drug, it's a vitamin. ๐Ÿ˜‰ ุงู„ุณู‘ูŽู„ุงูŽู…ู ุนูŽู„ูŽูŠู’ูƒูู…ู’ Morning lovelies. ๐Ÿ’‹
Snacking pise berangan Nak sarapan buat shake me + pise kalut dgn anak pg2 awal bgn. #snackingtime #skkprogramme
Beautiful day starts with MIN KAFFE ! Preggy mom pun boleh minum tau. Tak mati aihhh. Banyak kebaikannya bila amalkan kopi Garam Buluh ni. Milk booster + energy booster. Garam Buluh kan tinggi antioksidan. Mencantikkan kulit ibu & baby. Aummm. ๐Ÿ˜
Beautiful day starts with MIN KAFFE ! Preggy mom pun boleh minum tau. Tak mati aihhh. Banyak kebaikannya bila amalkan kopi Garam Buluh ni. Milk booster + energy booster. Garam Buluh kan tinggi antioksidan. Mencantikkan kulit ibu & baby. Aummm. ๐Ÿ˜
Beautiful day starts with MIN KAFFE ! Preggy mom pun boleh minum tau. Tak mati aihhh. Banyak kebaikannya bila amalkan kopi Garam Buluh ni. Milk booster + energy booster. Garam Buluh kan tinggi antioksidan. Mencantikkan kulit ibu & baby. Aummm. ๐Ÿ˜
Wajib breakfast dgn shake me cocoa n min kaffe . #skk #skkprogramme #programkurussecarasihat #kurusecarasihat #21dayschallenge #dietsihat
I is tak kenyang late lunch kuey teow sup tadi walaupun lunch tu late ๐Ÿ˜‚ buka tudung saji pulak lauk telur itik! Nak share bgtau uolls kat luar tu byk je alternative #detox selain #nlicious dlm #skkprogramme yg kita dok share selalu. Sebab tu bila uolls pm, jgn la 'lari' bila kita consult ๐Ÿ˜‚ kita nak bantu ikut keperluan badan uolls supaya dpt result selain ikut bajet uolls juga tau โœŒ #latedinner #dietplan #bvalfafa #detoxwater #kurustanpadiet #diettanpalapar #izzatiemnasir
bersemangat sebab berjaya buat #squatchallenge , maka terhasillah nidio pendek ticer ni๐Ÿ˜ƒ . . simple breakfast ticer di pagi ahad ni. nak INCHLOSS kan? amalkan je SKK ni #SKKprogramme #setkombokurus #inchloss #slimfit #workout
Nampak tak stock #setkombokurus ticer yang bertingkek-tingkek tu๐Ÿ˜„ . jumaat lepas ticer is 67.2KG terus rasa insaf kejap, dalam hati cakap... "patutler rasa berat je bawak badan๐Ÿค—" . selasa pergi timbang.. hihi ticer dah kurang berat 500gm.ok la kan๐Ÿ˜‚ . so now, ticer cuma nak maintainkan 63kg and INCHLOSS.. kiter tengok this week camne, hokeyyyy #SKKprogramme #cabaranSKK10hari #10dayschallenge #roadtokurus #inchloss
Done for this sunday morning workout! . . boleh tahan jugak peluhnya๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #squats #squatchallenge #roadtokurus #SKKprogramme
Rupanya tak perasan dalam 6 bulan yang lepas, betul2 lepas raya puasa dan haji berat naik tak nak turun2, even die dok tang situ je pun kita rasa tak selesa sangat2 sebab perut cepat bloated terutamanya jika tersalah makan. Plus masa balik dari Jakarta dec lepas, memang berat naik dengan senyapnye. Haha tahu2 je rasa kawtatt kat peha. ๐Ÿคฃ Saje lah Nak juga share testimoni sendiri, even turun 2.5kg dakam masa 21 hari ni, tapi tak nmpk mcm ketara kite nampak turun sebab mmg pakai #PBcorset yang sangat tegar cuma nya perasan tang suar longgar, lengan longgar dan part pipi pling best kuncup sikit. Yess bab pipi membuak tu pun 1 masalah wanita juga kan. Kikiki ๐Ÿ˜‰ #Testimoni #SKKprogramme #21daysTakeChallenge #startSihat #KurusBadan #NakKurus #MarlindaRamlee #PIN #g8unity
Trio set kombo kurus 1. Min kaffe - kopi pra campuran dgn garam buluh 2. Shake me cocoa - minuman protien premium mengandungi fat blocker n fat bunner 3. Nlicious - minuman enzim drpd 118 jenis sayur sayuran n buah buahan . #setkombokurus #skk #skkprogramme #programkurussecarasihat #kurusecarasihat #dietsihat #minkaffe #kopisedap #garambuluh #shakeme #shakemecocoa #premiumcocoa #nlicious
kopi wajib setiap pagi... minkaffe! #SKKprogramme #setkombokurus #slimmimgprogramme
How are you? Lagi few month nak raya haa giteww. Excited pagi check measurement since husband tegur smlm pasal jeans tu dah nampak loose & member pun tegur masa seminar aritu. Confirm la kebaya raya tahun ni ๐Ÿ˜˜ #skkprogramme #setkombokurus #premiumbeautiful #shakemecocoa #nlicious #garlictablet #dietmudah #dietsenang #diettanpalapar #izzatiemnasir
Bila coach bagi tahu kat group SKK tadi, coach kata kembalilah ke daratan semula setelah lama diet masuk ke lautan dalam. Hahaha ๐Ÿ˜‚ Tapi coach kata maafkanlah diri sendiri, coz makanan sedap pun berada di depan mata kan berapa hari ni. Mujo mak belom sampai ke lautan dalam, hanya berada di pinggiran pantai sahaja 2 hari ni. Kikiki dalam fasa berjaga2 juga, bukan senang nak turun yang yakmat degil 2.5kg dalam tempoh 21 hari ni tau. ๐Ÿ’ช Tadi dah merasa nasi beriani kat Muo, terlajak sikit jur. InshaAllah esok kita start semula #SKKprogramme dan more to monitoring progress utk target berat badan sebenar. Effect 2 hari ni skip suku suku separuh, mak kene migrain teruk dan perut bloated sampai tak pakai full PB corset! Siyess lah tak nak ulang lagi. ๐Ÿ˜† Esok jom start semula diet + meal plan bersama coach, dan bermulalah February yang bakal bizi sampai raya nanti. InshaAllah. Excited! ๐Ÿคฉ #FamilyTime #PremiumBeautifulSpecialist #marlindaRamlee
Hijau yg menyegarkan ๐Ÿ˜ Tukar yg kurang manis tp buah dah masak manis jga make gitu pun sedap ๐Ÿ˜‹ Shake me vanilla + guava ๐Ÿ˜ Minuman protein buah sihat ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† Sng xpyh nak fikir nak msk utk sarapan. #ShakeMeVanilla #smoothiesshakeme #shakemepembakarlemak #skkprogramme
Benarlah orang kata, Semakin turun berat seseorang, semakin kelihatan muda remaja dia. EH! ๐Ÿ™Š --- Assalamualaikum wbt! Tak sabar Nadia nak share dengan u all, hasil ubah cara pemakananan ikut konsep #SKKProgramme . Macam ni sekali result dia, aku pun tak caye ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜‚ Owh rupanya sebelum ni senyum nak taknak je sebab takut nampak makin lebar. Nampak tak taktik dia tuh? ๐Ÿ˜† Dah follow SKK Programme baru nak senyum ikhlas kan ๐Ÿ˜‚ Yassss! More KG to kick! I love u lah Set Kombo Kurus! #ShakeMe #MinKaffe #Nlicious 3 beradik power! ๐Ÿ˜˜ #roadto47kg diteruskan ๐Ÿ˜˜ Nadia ada rekod berat nadia dari 1Jan - 3 Feb. Ada yang tengok keee? Sis takut u all makan hati pulak. Hewhew ๐Ÿ™Š #Alhamdulillah #Nadianakkurus #SKK #SetKomboKurus @set.kurus.bajet.byciknadia
Selamat pagi semua. Bila ke seminar selalunya rushing awal pagi kan? Cara paling senang nak jaga perut supaya tak lapar dan kekal focus sepanjang pagi tu ialah minum Shake Me Cocoa + Oat. Shake Shake Shake ajeee siap! #ShakeMeCocoa #SkkProgramme #duitextra #JanaIncomeHarian #SetKomboKurus #NakKurus #healthylifestyle #jomKurus #Selamat #Berkesan #JusPecahLemak #G8Unity #programkurus #nlicious #shakeme #minkaffe #SKK #SayaKenaKurus #kuruscepat #carakurus #zumbashake #kurus #kurussihat
Berakhir sudah batch pertama dengan #skkProgramme bersama coach Aizat Jk1M. Serious best giler dan banyak sangat info yang kami dapat dengan coach. InshaAllah nak istiqomah dalam pengambilan pemakanan yang sihat serta kekal fit dan maintain berat badan. ๐Ÿ’ช #setkombokurus #KurusDenganSihat #StartSihat #GetBackourSize #KurusBadan #NakKurus #PIN #marlindaRamlee
#CabaranKurus21Hari di hujungยฒ dah, hari ni tewas sebab tak masak lunch. Jumaat takde pilihan sangat nak makan, ulam pun takde. Rezeki jugak, sebab mmg forever favourite asam pedas ni. Ikan senangin katanya, so sayur tu bendi dengan Terung. . #SukuSukuSeparuh , sekarang jadi cepat kenyang sebab dah latih diri hampir 20 hari. . Breakfast dengan shake me Smoothies + kiwi + blueberries + rolled Oat . Snacking, wholemeal bread + Peanut butter. . Lunch ni agak berminyak kena bilas dengan nlicious yg Sedap tu. Biasa ambil malam je. Dinner nanti nak makan apa ye? ๐Ÿ˜‹ #SayaNakKurus #SKKProgramme #SetKomboKurus
Ok tak tipu ea check masa ambil depo injection aritu. 51kg Walaupun dgn sengaja stop SKK few weeks okey โœŒ kecuali #minkaffe mmg xleh skip since kita mmg coffee person ๐Ÿ˜˜ #skkprogramme #setkombokurus #dietmudah #diettanpalapar #izzatiemnasir
Morning... Dh breakfast ke kawan2. CikNini shake2 Shake Me dlm kereta lagi hari ni.๐Ÿค— U alls breakfast ape? Share sikit๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ฑ019-3278587 ๐Ÿ“ฑ019-3278587 ๐Ÿ“ฑ019-3278587 setkombokurusbyciknini.blogspot.com #skk #skkprogramme #setkombokurus #busyworkingmom #busy #working #mom #mudahkurus #kuruscantik #ciknini #QBIZ #agentdiperlukan #usahawan #AznieZaine #setkombokurusbyciknini
U all dh breakfast kerrr? U all breakfast ape? CikNini teguk Shake Me Cocoa jerrr. Kalau sempat g maka. Pagi jap lagi. Kalau x, tggu lunch je la. Tp xpe, kalau minum shake me ni, insya allah boleh tahan lapar sampai tgh hari. Sebab Shake Me ni penuh dengan serat yang diperlukan oleh badan. ๐Ÿ“ฑ019-3278587 ๐Ÿ“ฑ019-3278587 ๐Ÿ“ฑ019-3278587 setkombokurusbyciknini.blogspot.com #skk #skkprogramme #setkombokurus #busyworkingmom #busy #working #mom #mudahkurus #kuruscantik #ciknini #QBIZ #agentdiperlukan #usahawan #AznieZaine #setkombokurusbyciknini
Tak sia-sia perjalanan beratus km semata-mata nak ke majlis ilmu. Padu betul input yang kami belajar pagi sabtu lepas. Serius belajar dan serius ambil tindakan lepas ni. Untung my protege dapat mentor rajin belajar ni kan? ๐Ÿ˜†๐Ÿคฃ Sis pun bertuah punyai protege yang rajin juga. Semangat hebat dan tak mudah mengalah. Jumpa korang jumaat nanti okay. Nak p gali ilmu lagi weekend nanti. #G8UNITY #TDCMILLIONAIREMIND #PROJECT2019 #WAWASAN2020 #SkkProgramme #duitextra #JanaIncomeHarian #SetKomboKurus #NakKurus #healthylifestyle #jomKurus #Selamat #Berkesan #JusPecahLemak #G8Unity #programkurus #nlicious #shakeme #minkaffe #SKK #SayaKenaKurus #kuruscepat #carakurus #zumbashake #kurus #kurussihat
Tak sia-sia perjalanan beratus km semata-mata nak ke majlis ilmu. Padu betul input yang kami belajar pagi sabtu lepas. Serius belajar dan serius ambil tindakan lepas ni. Untung my protege dapat mentor rajin belajar ni kan? ๐Ÿ˜†๐Ÿคฃ Sis pun bertuah punyai protege yang rajin juga. Semangat hebat dan tak mudah mengalah. Jumpa korang jumaat nanti okay. Nak p gali ilmu lagi weekend nanti. #G8UNITY #TDCMILLIONAIREMIND #PROJECT2019 #WAWASAN2020 #SkkProgramme #duitextra #JanaIncomeHarian #SetKomboKurus #NakKurus #healthylifestyle #jomKurus #Selamat #Berkesan #JusPecahLemak #G8Unity #programkurus #nlicious #shakeme #minkaffe #SKK #SayaKenaKurus #kuruscepat #carakurus #zumbashake #kurus #kurussihat
Tak sia-sia perjalanan beratus km semata-mata nak ke majlis ilmu. Padu betul input yang kami belajar pagi sabtu lepas. Serius belajar dan serius ambil tindakan lepas ni. Untung my protege dapat mentor rajin belajar ni kan? ๐Ÿ˜†๐Ÿคฃ Sis pun bertuah punyai protege yang rajin juga. Semangat hebat dan tak mudah mengalah. Jumpa korang jumaat nanti okay. Nak p gali ilmu lagi weekend nanti. #G8UNITY #TDCMILLIONAIREMIND #PROJECT2019 #WAWASAN2020 #SkkProgramme #duitextra #JanaIncomeHarian #SetKomboKurus #NakKurus #healthylifestyle #jomKurus #Selamat #Berkesan #JusPecahLemak #G8Unity #programkurus #nlicious #shakeme #minkaffe #SKK #SayaKenaKurus #kuruscepat #carakurus #zumbashake #kurus #kurussihat
Jangan kata breakfast. For lunch pun kenyang mcm ni tau ๐Ÿ˜‰ #shakeme #shakemecocoa #skkprogramme #setkombokurus #lunchideas #lunchreplacement #diettanpalapar #izzatiemnasir
Pink bottle have energy booster! . . love SHAKEME COCOA #SKKprogramme #cabaranSKK10hari #slimmimgprogramme #setkombokurus
Asam Gelugor punya pasal la ni. ๐Ÿ‘‡ ~mengurangkan selera makan. ~mengandungi HCA ~meningkatkan metabolisme #shakemecocoa #asamgelugor #skkprogramme
Malam ni nak dinner, petang ni ngantuk pulak. Pekena minkaffe dgn roti & 1 tsp peanut butter. ๐Ÿ˜‹ Road to 52 kg 3.6 kg to go ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ‘ #CabaranKurus21Hari #Roadto52kg #SayaNakKurus #SKKProgramme #SetKomboKurus
Ape guna ada #PremiumBeautiful kalau tak pakai, kan? ๐Ÿ˜‰ Ramai ingat bila nadia follow #SKKProgramme terus tinggalkan PB. Hehe tak lah, pakai je. Follow SKK sbb nak belajar cara makan yang betul, nak kurangkan intake garam & gula. Untuk body shaping, Nadia tetap dengan PB. So fair sangat la kan. Makan dengan betul, jaga bentuk badan pun dengan betul ๐Ÿ˜‰ Turun berat bukan kerana nak cantik. Usaha turun berat lebih kepada untuk menghargai nikmat kesihatan. Jom kite ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜˜ #CikNadia #roadto47kg #CabaranKurus21Hari #CabaranKurus21HariCikNadia
Yummy... haa, korang dah tak payah nak pegi cameron bagai dah klu nk dip buah dgn cekelat.buat aje kt umh kan๐Ÿ˜‚ . . so, jap lagi sis nak buat la camni. makan coklat bukan menggemukkan tapi burn calories dengan SHAKE ME COCOA๐Ÿ˜ #SKKPROGRAMME #strawberrychocolat #ShakeMeCocoa
Pagi2 mmg xsah kalau xminum minuman berkhasiat yg penuh dengan serat. Nak bertenaga, biar bertenaga secara sihat...Nak kurus pun biar kurus secara sihat. ๐Ÿ“ฑ019-3278587 ๐Ÿ“ฑ019-3278587 ๐Ÿ“ฑ019-3278587 setkombokurusbyciknini.blogspot.com #skk #skkprogramme #busyworkingmom #busy #working #mom #setkombokurus #mudahkurus #kuruscantik #ciknini #QBIZ #agentdiperlukan #usahawan #AznieZaine #setkombokurusbyciknini
Walaupun kurang sihat hari ni.. Semangat jurr pagi ni, bangun je terus masak nasi goreng cina versi sihat ni. . Coach Aizat #CabaranKurus21Hari dah bagi resepi sesiap. Keknis dari malam tadi dah set minda, esok pagi aku kena masak nasi goreng. Masak nasi pun extra terus semua lah. Rupanya hari ni hari Jumaat, nasi goreng tu utk hari Sabtu. Esok lah Keknis oii ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ . Tengahari "pengsan", sedar dah pukul 3. Baru Keknis buka saji makan nasi ni hua hua.. Akur perintah coach. Nasi extra pagi tadi bekalkan untuk Abe Ammar ke school. . Pagi sarapan dengan plain shake me vanilla. . Light snacking dgn buah dan natural Yogurt . Terlewat lunch dgn nasi, tapi sebelum tu dah alas perut dengan roti dan PB 1tsp. Settle makan nasi goreng terus ambil #Minkaffe Panas, segar kan mata. Baru lah rasa cergas sikit. INGAT cakap coach bilaยฒ. Makanan sihat tak semestinya sihat bila kita berlebihan โค๏ธ . Malam ni nak makan apa pulak ye? #SetKomboKurus #SayaNakKurus #SKKProgramme
Bilamana kau on #SKKProgramme tapi pepagi dah nak keluar jemput rezeki be like~ Hahaha. Mujo semalam dah siapkan #ShakeMe #overnightoats . Mudah. Tadi lepas set up stok @kopigoyang_tumpat_kotabharu , masuk kete jap, ngap. Takde alasan untuk cheat day cheat day deh. Cheat day bilamana coach bg cheat je ๐Ÿ˜ #CikNadia #roadto47kg #Nadianakkurus #Skk #setkombokurus #CabaranKurus21Hari #CabaranKurus21HariCikNadia
next page →