#skkprogramme

3,369 posts

Loading...
Kenapa protein? Sebab protein tunjang or bahan utama asas dalam #diet Satu lagi, die bagi uolls rasa kenyang lama cth #shakeme ni uolls dapat replace meals yg berat especially masa lunch/ dinner. Jadi dpt la kawal pengambilan karbohidrat & kanji lagi2 kita org malaysia ni mmg suka nauuu nasi lauk pauk ni kan ๐Ÿ˜‰ #skkprogramme #setkombokurus #masalahberatbadan #gemukbadan #perutbuncit #dietmudah #dietsenang #dietsihat #diettanpalapar #diettanpaobat #diettanpaefeksamping #diettanpaolahraga #diettanpaefekyoyo #diettips #dietsehat #kurussihat #masalahberatbadan #beratbadanturun #beratbadannaik #izzatiemnasir
Gemuk Daging Kategori Gemuk Daging biasanya badan berasa berat dan pejal. Gemuk Dagingย terjadi disebabkan masalah kegemukan yang terlalu lama terjadi contohnya dari kecil lagi memang badan jenis tembam dan berisi. Cara nak check, cuba pegang lengan tangan lepas tu kalau rasa solid, pejal, tak menggeleber, itu boleh dikategorikan dalam Gemuk Daging. Kalau kategori ni, proses mengurangkan berat badan agak sukar kerana lemak sudah sebatiย dengan daging. Namun, tetap ada caranya. Dan Insya allah dengan kesungguhan dan cara yang betul.
Loading...
Gemuk Air Kategori ini disebabkan badan menyimpan kapasiti air yang berlebihan dan tidak diperlukan oleh tubuh badan. Biasanya badan akan mengelebar dan lembik kerana air yang berlebihan tadi. Seperti perumpamaan, bayangkan sebiji belon yang diisi dengan air, kemudian ramas ramaskan. Begitulah keadaannya badan kita kalau kita dalam kategori Gemuk Air. Orang yang Gemuk Air juga lebih cepat letih dan peatย apabila melakukan aktiviti harian. Kalauย timbang berat waktu pagi dan malam, akan ada perbezaan 1-2 kg kurang atau lebih. Itu maknanya terdapat lebihan gumpalan air dalam badan. Kebanyakan yang mengalami Gemuk Air ni, anak dara baru kahwin ataupun ibu ibu lepas bersalin. Biasanya orang yang Gemuk Air ni tak susah sangat untuk turunkan berat badan.
Gemuk Angin Gemuk Angin ni lebih kurang sama keadaannya macam Gemuk Air. Badan pun macam lembik lembik bila dipicit. Tapi ... Akan kerapย sendawa, perut kerap terasa sebu, mudah pening, loya dan lagi satu kerap kentut. Yang ni memang bahaya. Jangan lepas depan orang pulak tau. Kategori Gemuk Anginย ni agak mudah nak turun beratnya kalau betulย caranya.
Sarapan dengan shake me bantu bekalkan protein sekali untuk badan kita. Siap ade 3 bahan yang penting protein soya, garam buluh dan jugak ade L-Carnitine yang bole bantu bakar lagi lemak kita. Contoh pagi ni pegi joging pastu minum segelas shake me dengan air sejuk lagi bantu bakarkan lemak kita. Nak rasanya kenyang yang lama bancuh terus 2 sachet shake me dalam 200ml air sejuk. Best ke best? #SkkProgramme #duitextra #JanaIncomeHarian #SetKomboKurus #NakKurus #healthylifestyle #jomKurus #Selamat #Berkesan #JusPecahLemak #G8Unity #programkurus #nlicious #shakeme #minkaffe
Sarapan dengan shake me bantu bekalkan protein sekali untuk badan kita. Siap ade 3 bahan yang penting protein soya, garam buluh dan jugak ade L-Carnitine yang bole bantu bakar lagi lemak kita. Contoh pagi ni pegi joging pastu minum segelas shake me dengan air sejuk lagi bantu bakarkan lemak kita. Nak rasanya kenyang yang lama bancuh terus 2 sachet shake me dalam 200ml air sejuk. Best ke best? #SkkProgramme #duitextra #JanaIncomeHarian #SetKomboKurus #NakKurus #healthylifestyle #jomKurus #Selamat #Berkesan #JusPecahLemak #G8Unity #programkurus #nlicious #shakeme #minkaffe
Sarapan dengan shake me bantu bekalkan protein sekali untuk badan kita. Siap ade 3 bahan yang penting protein soya, garam buluh dan jugak ade L-Carnitine yang bole bantu bakar lagi lemak kita. Contoh pagi ni pegi joging pastu minum segelas shake me dengan air sejuk lagi bantu bakarkan lemak kita. Nak rasanya kenyang yang lama bancuh terus 2 sachet shake me dalam 200ml air sejuk. Best ke best? #SkkProgramme #duitextra #JanaIncomeHarian #SetKomboKurus #NakKurus #healthylifestyle #jomKurus #Selamat #Berkesan #JusPecahLemak #G8Unity #programkurus #nlicious #shakeme #minkaffe
GAPO DIO GAKK SKK SKK TOHHHH?? SKK adalah set kombo kurus yang mempunyai 3 item utama โ€ผ๏ธ Shake Me - bertindak sebagai agen pembakar lemak membakar lemak dgn pantas sekali โ€ผ๏ธN'licious - enzim percernaan dan penghadaman yang efektif dikenali sebagai Jus Pecah Lemak โ€ผ๏ธMinkaffe - membekalkan tenaga dan mengenyangkan, tanpa gula dan rendah kalori --- #SkkProgramme #duitextra #JanaIncomeHarian #SetKomboKurus #NakKurus #healthylifestyle #jomKurus #Selamat #Berkesan #JusPecahLemak #G8Unity #programkurus #nlicious #shakeme #minkaffe
GAPO DIO GAKK SKK SKK TOHHHH?? SKK adalah set kombo kurus yang mempunyai 3 item utama โ€ผ๏ธ Shake Me - bertindak sebagai agen pembakar lemak membakar lemak dgn pantas sekali โ€ผ๏ธN'licious - enzim percernaan dan penghadaman yang efektif dikenali sebagai Jus Pecah Lemak โ€ผ๏ธMinkaffe - membekalkan tenaga dan mengenyangkan, tanpa gula dan rendah kalori --- #SkkProgramme #duitextra #JanaIncomeHarian #SetKomboKurus #NakKurus #healthylifestyle #jomKurus #Selamat #Berkesan #JusPecahLemak #G8Unity #programkurus #nlicious #shakeme #minkaffe
GAPO DIO GAKK SKK SKK TOHHHH?? SKK adalah set kombo kurus yang mempunyai 3 item utama โ€ผ๏ธ Shake Me - bertindak sebagai agen pembakar lemak membakar lemak dgn pantas sekali โ€ผ๏ธN'licious - enzim percernaan dan penghadaman yang efektif dikenali sebagai Jus Pecah Lemak โ€ผ๏ธMinkaffe - membekalkan tenaga dan mengenyangkan, tanpa gula dan rendah kalori --- #SkkProgramme #duitextra #JanaIncomeHarian #SetKomboKurus #NakKurus #healthylifestyle #jomKurus #Selamat #Berkesan #JusPecahLemak #G8Unity #programkurus #nlicious #shakeme #minkaffe
Memandangkan hari ni hari Isnin. Kerja pulak banyak kat tempat kerja ni. So, iols breakfast dengan bershake shake ja lah. Breakfast SHAKE ME ( Minuman Campuran Soya Dengan Garam Buluh ). Aummm. Sedap teruk teruk dan kenyang teruk teruk. ๐Ÿ˜ Uols kalau tak sempat sangat dah nak breakfast tu, uols boleh try breakfast ni tau. Just ambil satu sachet SHAKE ME, tuangkan ke dalam shaker, kemudian tuangkan air suam atau nak minum sejuk sejuk ais pun boleh. Lagi terangkattt ! Then shake shake ja dah boleh minum dah uols. Selamat mencuba ya. ๐Ÿ˜‰
Memandangkan hari ni hari Isnin. Kerja pulak banyak kat tempat kerja ni. So, iols breakfast dengan bershake shake ja lah. Breakfast SHAKE ME ( Minuman Campuran Soya Dengan Garam Buluh ). Aummm. Sedap teruk teruk dan kenyang teruk teruk. ๐Ÿ˜ Uols kalau tak sempat sangat dah nak breakfast tu, uols boleh try breakfast ni tau. Just ambil satu sachet SHAKE ME, tuangkan ke dalam shaker, kemudian tuangkan air suam atau nak minum sejuk sejuk ais pun boleh. Lagi terangkattt ! Then shake shake ja dah boleh minum dah uols. Selamat mencuba ya. ๐Ÿ˜‰
Memandangkan hari ni hari Isnin. Kerja pulak banyak kat tempat kerja ni. So, iols breakfast dengan bershake shake ja lah. Breakfast SHAKE ME ( Minuman Campuran Soya Dengan Garam Buluh ). Aummm. Sedap teruk teruk dan kenyang teruk teruk. ๐Ÿ˜ Uols kalau tak sempat sangat dah nak breakfast tu, uols boleh try breakfast ni tau. Just ambil satu sachet SHAKE ME, tuangkan ke dalam shaker, kemudian tuangkan air suam atau nak minum sejuk sejuk ais pun boleh. Lagi terangkattt ! Then shake shake ja dah boleh minum dah uols. Selamat mencuba ya. ๐Ÿ˜‰
Nak 1000 daya xnak 1000 dalih. Saya suka tengok review Dan semanagat kak @cdmrohana_ . Daripada 102kg turun 58kg!!!!! Siapa xnak ikot weeiiii!!! Sesiapa yang ada masalah berat badan terlampau, harap dgn perkongsian kak #cdmrohana_ kita ni dapat memberi inspirasi kepada anda semua. Nak kurus semua org boleh kurus tapi how u maintain it? Saya pon tak pernah terfikir boleh ke nak maintain dgn Skk + PB #corset ni? Tapi when I see the results, I am soo happy!!!! . Jom kurus sama2 n PM saya. . #jomkurus #premiumbeautiful #moderncorset #setkurus #skkprogramme #g8unity #peluangperniagaan
7 tanda yang kita kena turunkan berat; 1. Cincin kawin dh ketat 2. Baju dan seluar banyak dah sempit/tak muat 3. Suka duduk belakang bila bergambar 4. Cuba macam2 posing untuk satu gambar bagi nampak kurusss 5. Suka ambil gambar bahagian muka saja. Selfie! 6. Double chin 7. Malas dan asyik tidoooo je . Bukan tu je, cuba perhatikan gambar nahu Share di atas. Korang rasa perut korang tu dekat gambar yg mana 1? Cube Komen Di bawah sebab nahu mencari 10 org terawal untuk dapat Free fitting premium beautiful Dan korang mungkin bertuah dapat percuma sachet SKK. Cepattt komen kat bawah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . #skkprogramme #g8unity #slimin20days #turunberatbadan #lostinchesdaripadarumah #kurisdarirumah #bodylangsing #bodymeletop #bodyshape
Amboi. Dapat gambar kiriman daripada customer Kita. SKK bawa sampai ke Mesir, piramid pula tu!!! Dahsyat. Ye lah nak jalan2 banyak tempat kan, so perot kena la tahan daripada lapar. Nasib bawa SKK. Kenyang lama. N kurang penat. Dan lebih bertenaga.๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ . #skkprogramme #energybooster #dietprogram #skkaroundtheworld #g8unity #kurusdalam20hari
Uolls antara yg jenis gemuk air tadi?? Garam tu kalau rasa susah nak control nak kurangkan, boleh la ganti dgn #garambuluh ๐Ÿ‘ Gemuk air ni jenis gemuk yg mudah nak kurangkan nak settlekan. One of it banyakkan buah & sayur. Malas, takde masa nak potong nak masak? 1 sachet #nlicious dah completekan nutrien badan uolls from buah + sayur ๐Ÿ‘ #skkprogramme #setkombokurus #gemukbadan #masalahberatbadan #perutbuncit #izzatiemnasir
Tgk bezanya perubahan kulit. Kan bonus tu 2in1. Kurus dapat, kulit cantik pun dapat ๐Ÿ‘ #nlicious #garlictablet #skkprogramme #setkombokurus #izzatiemnasir
Macam2 makan dari mula breakfast sampi mlm ๐Ÿ˜‚ Kalau takde perisai PB kt badan memang tak terkawal kembangnya badan. Nape perlukan lagi #nlicious ni? Booster dari dalam. Cuci dlm badan lepas dah sumbat macam2 dlm perut tu especially. 2in1 pulak tu bonus kulit flawless ๐Ÿ˜‰ #skkprogramme #skkbyg8unity #setkombokurus #juspecahlemak #detox #izzatiemnasir
Set Kombo Kurus SKK . Dengan bermodalkan bawah RM85.50 korang dah boleh dapatkan SKK untuk 20 hari. . Whatsapp nahu 0107608827 cepat untuk dapatkan slot korang. Esok jugak boleh delivery! . #skk #jomkurus #perutkempis #bodymeletop #skkprogramme #turunberat20hari #cabarankurus20hari #slimming
Selalu nampak 1 set #premiumbeautiful #moderncorset kan? Bagi yang baru nak mengenali #premiumbeautiful dia ada 3 pcs in 1 set . 1๏ธโƒฃ Long Bra / Short Bra 2๏ธโƒฃ Waist Nipper 3๏ธโƒฃ Long Girdle . So u guys boleh lah tengok kelebihan every piece and paling best it's really works!!! Tak rugi. Beli for urself and then rasa dulu. I Guarantee u will recommend this to others. Spread the good news to every women in the world!!!! . Paling penting better start drpada muda, esp. yg belum berkahwin tu. Just get the body ready. Preventive is better than cure.๐Ÿ‘ . WhatsApp admin for details. 0107608827 . #premiumbeautiful #moderncorset #setberpantang #bodymeletop #bodylentik #bodysihat #skkprogramme #skk #kurus20hari
You can't buy happiness but you can buy MIN KAFFE and that's pretty close. ๐Ÿ˜˜ Tengah hari ni sudah berMIN KAFFE ? Kalau belum, ambil lah dulu secawan. Bertenaga sepanjang hari. ๐Ÿ’• #minkaffe #mineralcoffee #kopigarambuluh #kopikesihatan
Morning meeting.. plan for #QBiz direction for new agent #CikCida #PremiumBeautiful #SKkprogramme #g8UNITY #PINPreneurs
Salam weekend semua. Jom kita buang lemak dan perut yg buncit**t tu. Sama2. . 1) ambil pemakanan yg seimbang 2) kurangkan pengambilan karbohidrat berlebihan 3) tingkatan pengambilan protein. Set Kombo Kurus ni sesuai sangat dah! 4) kurangkan minum air manis, lebihkan air kosong 5) stop SMOKING!! 6) tidur yang cukup 7) kurangkan dan kawal stress 8) konsisten bersenam . #jomkurus #bodylangsing #bodyshape #skkprogramme #premiumbeautiful #moderncorset #setberpantang
Hari ni rasa murah rezeki, tau kenapa? Dari client nak beli sekotak je kopi Minkaffe, terus dia nak upgrade beli sehelai long girdle PB bayar 2x. Kita datang nak pass kopi jer, terus dia terjah kita tanya, mar pb ade promo tak? Allahuakbar soalan apo yang die tanya tu kan. Hehe sampai terus lupa nak bergambo masa time Cod kopi tadi. ๐Ÿ˜„ Lepas setel2 tadi, terus mar pecut ke stokis, sebab ada sepasang suami isnin nak register dan start biz #Qbiz . Kawan lama alia, mar just assist agent baru dia, utk guide dan share sikit macam mana from agent boleh jadi usahawan hebat one day! Amin. ๐Ÿ˜ Dan hari ni ampun coz mar pakai seluar jeans jurr. Biasa pakai seluar slack kan. Hari ni konon TGIF, tu yang konon nak santai2 macam keje bank pulak hari jumaat bole pakai jeans. Haha tapi still nak nampak formal lah, berkasut tutup dan berblouse labuh. Haha nak jugak nampak usahawan sejati ribu riban tu kan. ๐Ÿ˜‚ Nampak tak if jumpa mentor or partner mesti lebih kurang je warna kami ni. Hehe hijau memang kaler aura hari ni. Nampak macam senada jur kami ni haaa.. alhamdulillah utk sales hari ni dan tips biz hari ni. Serious confirm tak leh tido malam dalam 2 ke 3hari ni kan! Permudahkan lah utk kami semua. Congrats utk @aleyamzainal dan terima kasih utk mami cdm @cikcida ! Syukurr sangat2. InshaAllah, jika tenang2 ajer pasti menang! ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช #ootd #PremiumBeautiful #PBexpert #skkprogramme #setkombokurus #mentor #protege #MarlindaRamlee #g8unity
Kali ni betul-betul SERIUS. Saya dapat rasanan yang mereka pun serius juga. Kami dah takda pilihan lain dah. Selain REMPUH saja demi selesaikan project penutup 2018. . . Bukan sekadar cakap je. Tapi kami nak BUKTIKAN dengan result kami. Yang tak elok kami tinggalkan jauh-jauh. Now kami mara dengan semangat lebih KUAT! ๐Ÿ”ฅPasti boleh! . . #SkkProgramme #duitextra #JanaIncomeHarian #SetKomboKurus #NakKurus #healthylifestyle #jomKurus #Selamat #Berkesan #JusPecahLemak #G8Unity #programkurus #nlicious #shakeme #usahawan
Rempit jap... Antar Set Trial SKK Moga dapat membantu awk.. #SKKProgramme #SetKombokurus #Trialset #Budgetpack
Dah sarapan belum korang? Ishk pukul 10am belum sarapan lagi ke? . Lain kali kalau rasa X sempat nak makan ke..nak beli makanan ke cepat lapik perut dengan #skkshakeme . Why you need to start ur day with Shakeme? ๐Ÿฅ— keluarkan toksik ๐Ÿฅ— Tingkatkan metabolisme dan pembakaran lemak ๐Ÿฅ— Bekalkan amino asid untuk pemulihan dan pembentukan otot . PM Admin @0107608827 . #skkprogramme #bodylentik #bodylentik #bodyshape #dietmudah #beratideal #dietmudah #jomkurus #nakhamil #setberpantang #premiumbeautiful #moderncorset #korsetmoden #suppliment #kurusdalam20hari
Breakfast yang paling cepat dan paling sihat! Less calories with no sugar for breakfast ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜‹ . . #skk #skkprogramme #setkombokurus #premiumbeautifulexpert #premiumbeautiful #kurussihat #dietsihat #botanicaldrink #shahalam #seriiskandar #pulaupinang #johorbahru #brunei #ampang #subangjaya
Assalamualaikum dan selamat pagi for All Women in the World!!!! . Pepagi ni Admin nak Share lagi pasal bagi beginner2 stage yg nak mulakan kuruskan badan tu. Apa kata disiplinkan cara pengambilan makanan korang. . ๐Ÿ‰Tukarkan air manis ke air kosong ๐Ÿ‰ tukarkan nasi sepenuh pinggan ke suku pinggan ๐Ÿ‰tukar makanan goreng ke rebus ๐Ÿ‰tukar sayur goreng ke ulaman ๐Ÿ‰ambil supplement untuk supply diet seimbang. Ambil la SKK dgn PB korset!! . Selamat mencuba semua! . #skk #skkprogramme #badanlentik #nakkurus #jomkurus #nakhamil #naklangsing #bodymeletop #turunberatbadan #kurusdalam20hari #premiumbeautiful #moderncorset #setberpantang
Bila aura sama, kaler baju biru pun sama. All the best alia! ๐Ÿ’™ #mentor #protege #marlindaRamlee #PremiumBeautifulSpecialist #setkombokurus #skkProgramme #marlindaRamlee
Cust Update barang dah sampai. Yeay.๐Ÿ˜Š #nlicious #oderonline #SKKProgramme
New shaker coming for SKK. Lawa kan semangat nak shake2 ๐Ÿ˜ haa limited tau. #shakeme #skkprogramme #skkbyg8unity #setkombokurus #izzatiemnasir
Shake Me + Delima for lunch today. So yummmyy ๐Ÿ˜‹ Alhamdulillah habis minum 1sachet, terus sendawa. Dah tak perlu makan nasi. ๐Ÿ˜ Nak kena control makan from now. Berat naik 2kg seminggu ooii. Hehe. Gitulah ragam ibu2 mengandung. Turun berat mendadak pon susah, naik berat mendadak pon susah. Haha. Yg penting Shake Me ni sedap dan sihat. Selamat dan sgt bagus utk baby. Moga baby dan ibu sihat-sihat je sokmo. ๐Ÿ’ช๐Ÿ˜˜ Shake me mengandungi soy protein yg dapat bekalkan tenaga pada badan. Elok sgtlah utk yg nk control makan tu kn. Nak dptkan ideal weight, boleh sgtlah cuba amalkan Shake Me ni. ๐Ÿ˜ #shakeme #delima #skkprogramme #week15 #pregnancyjourney #codklangshahalam #sungaiudangklang #telukpulai
Lama xtgk mestilah xnampak kita kurus Blk kg mak mertua yg perasan Koho kecik dah mek napok Balik rasa hari tu perut pun besar mace nak beranok sore lagi ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜‚ Nilah rahsianya saya ๐Ÿ‘๐Ÿ˜‹ SKK kan ajer ๐Ÿ˜‰ Kurus tanpa diet berlapar Kos pun murah Nak cuba GRAB YES ๐Ÿ’• FREE GIFT menanti anda ๐ŸŽ #skkprogramme #SetKomboKurus
Tips untuk kekalkan tenaga sepanjang hari dan metabolism badan yang tinggi ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— #tipsdietefy #dietsihat #skk #skkprogramme #setkombokurus
PROGRAM KURUS SECARA SIHAT DENGAN SKK Kenapa SKK? Kerana ianya terbukti berkesan dan telah diuji kaji oleh team kami para g8 preneurs. Hanya 10 hari, anda akan dapati perubahan yang memang mengejutkan. Ya... 10 hari sahaja! Jom sama-sama sertai saya dan rakan-rakan yang lain dalam cabaran #10DaysChallenge Eh, sebelum terlupa, sambil kurus, sambil tambah duit poket korang, korang nak tak? Mai sertai team #g8unity sekarang. Yuran keahlian hanya RM47 je. #skkfitfam #skkcommunity #skkprogramme #agentwanted #uangtambahan #mitrausaha #mitrabisnis #bisnis #waniameen #sideincome #duitpoket #2kerja
Some days, you make the coffee. Some days, the coffee makes you. MIN KAFFE makes my day everyday ! Aummm. ๐Ÿ˜
Pagi2 wajib SKK ni sebab dah target nak mudah membuang pagi2. Haaa memang lepas minum je, terus cari toilet. Fuhh lega! Ingredient Garam buluh memang tersangat la membantu. Terus rasa puas hati bila membuang pagi2, fefeeling perut kempis mak noks! ๐Ÿ˜ . . #skk #skkprogramme #setkombokurus #premiumbeautifulexpert #premiumbeautiful #kurussihat #dietsihat #botanicaldrink #shahalam #seriiskandar #pulaupinang #johorbahru #brunei #ampang #subangjaya
AZAM NAK KURUS TAHUN 2018 DAH TERCAPAI BELUM ! SIS NAK BONGKAR 1 RAHSIA๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ TAK PERLU DIET UNTUK KURUS Cara yang paling berkesan untuk turunkan berat badan adalah makan dengan cara yang betul. Masalah perempuan kat sini ramai yang salah faham tentang diet. Ramai orang yang nak diet ni makan terlebih sikit, lepas tu dah give up sebab lapar. Kenapa nak seksakan diri untuk berlapar ? Turunkan berat badan secara sihat dan selamat. Tak perlu diet dan berlapar. Uols rasa best tak kalau makan banyak mana pun berat badan still turun ? Nak tahu tak caranya ? ASK ME HOW ! #SKKprogramme #SKKcommunity #setkombokurus #10dayschallengge #programkurussecarasihat #programkurussecaraselamat #jomkurussamasama Love, Shakila Amran 0194294393
I feel better all day if i start off by eating healthy. Breakfast is simple : SKK ( Set Kombo Kurus ). Mudah, senang dan cepat. Kurus dapat, sihat dapat, cantik pun dapat. ุงู„ู’ุญูŽู…ู’ุฏู ู„ูู„ู‘ูŽู‡ู ๐Ÿ’• Uols breakfast apa tu ?
Dah ber#skk ke belum tu Jangan skip kalau nak menjadi tau Apa ek skk tu Ada yang tak tau lagi ek DM Farah tau Nanti i explain #skkchallenge #skkProgramme #SKKcommunity #g8unity
Kita semua tahu yg Shake Me dirumus utk 3 fungsi hebat iaitu Maintenance, metabolisme dan minerals kan... ๐Ÿ“Œ maintenance Membekalkan protein dari 3 sumber non GMO protein iaitu soya, whey dan oat. Mengandungi asid amino yg tidak dpt dihasilkan oleh badan. Hanya diperoleh dr mknn. Memulih dan membina sel, otot, kulit, kuku, kulit dll. Membina antibodi, enzim dan hormon yg diperlukan utk meningkatkan metabolisme badan. Menyihatkan usus dgn merangsang pertumbuhan bifidobakteria (bakteria baik). ๐Ÿ“Œ metabolisme Membekalkan sumber tenaga yg baik, diperkaya dgn L-carnitine yang berfungsi untuk singkir lemak, sekat selera makan dan membakar kalori. Meningkatkan metabolisme dan tenaga sepanjang hari. Menggalakkan pembakaran lemak. Mengurangkan ketagihan makanan. ๐Ÿ“Œ minerals Diperkaya dgn garam buluh asli Korea yang kaya dgn kalsium, magnesium dan kalium. Diperkaya dgn vit A, B complex, asid folik, vit c, vit D3, zat besi, zink yang diperlukan oleh badan. #SkkProgramme #duitextra #JanaIncomeHarian #SetKomboKurus #NakKurus #healthylifestyle #jomKurus #Selamat #Berkesan #JusPecahLemak #G8Unity #programkurus #nlicious #shakeme #minkaffe
Kita semua tahu yg Shake Me dirumus utk 3 fungsi hebat iaitu Maintenance, metabolisme dan minerals kan... ๐Ÿ“Œ maintenance Membekalkan protein dari 3 sumber non GMO protein iaitu soya, whey dan oat. Mengandungi asid amino yg tidak dpt dihasilkan oleh badan. Hanya diperoleh dr mknn. Memulih dan membina sel, otot, kulit, kuku, kulit dll. Membina antibodi, enzim dan hormon yg diperlukan utk meningkatkan metabolisme badan. Menyihatkan usus dgn merangsang pertumbuhan bifidobakteria (bakteria baik). ๐Ÿ“Œ metabolisme Membekalkan sumber tenaga yg baik, diperkaya dgn L-carnitine yang berfungsi untuk singkir lemak, sekat selera makan dan membakar kalori. Meningkatkan metabolisme dan tenaga sepanjang hari. Menggalakkan pembakaran lemak. Mengurangkan ketagihan makanan. ๐Ÿ“Œ minerals Diperkaya dgn garam buluh asli Korea yang kaya dgn kalsium, magnesium dan kalium. Diperkaya dgn vit A, B complex, asid folik, vit c, vit D3, zat besi, zink yang diperlukan oleh badan. #SkkProgramme #duitextra #JanaIncomeHarian #SetKomboKurus #NakKurus #healthylifestyle #jomKurus #Selamat #Berkesan #JusPecahLemak #G8Unity #programkurus #nlicious #shakeme #minkaffe
Kita semua tahu yg Shake Me dirumus utk 3 fungsi hebat iaitu Maintenance, metabolisme dan minerals kan... ๐Ÿ“Œ maintenance Membekalkan protein dari 3 sumber non GMO protein iaitu soya, whey dan oat. Mengandungi asid amino yg tidak dpt dihasilkan oleh badan. Hanya diperoleh dr mknn. Memulih dan membina sel, otot, kulit, kuku, kulit dll. Membina antibodi, enzim dan hormon yg diperlukan utk meningkatkan metabolisme badan. Menyihatkan usus dgn merangsang pertumbuhan bifidobakteria (bakteria baik). ๐Ÿ“Œ metabolisme Membekalkan sumber tenaga yg baik, diperkaya dgn L-carnitine yang berfungsi untuk singkir lemak, sekat selera makan dan membakar kalori. Meningkatkan metabolisme dan tenaga sepanjang hari. Menggalakkan pembakaran lemak. Mengurangkan ketagihan makanan. ๐Ÿ“Œ minerals Diperkaya dgn garam buluh asli Korea yang kaya dgn kalsium, magnesium dan kalium. Diperkaya dgn vit A, B complex, asid folik, vit c, vit D3, zat besi, zink yang diperlukan oleh badan. #SkkProgramme #duitextra #JanaIncomeHarian #SetKomboKurus #NakKurus #healthylifestyle #jomKurus #Selamat #Berkesan #JusPecahLemak #G8Unity #programkurus #nlicious #shakeme #minkaffe
Favourite drink kalau order makan is ais kosong. Sebab.. senang nak bancuh Nlicious, dah bancuh terus rasa ais buah ๐Ÿ˜‹ Serious kalau buat 1 jug pun Efy boleh habiskan sorang ๐Ÿ˜… . Dah makan banyak kan, minum Nlicious bagi lemak tak bersarang dalam badan. Nak poo poo pun lancar je tanpa sembelit. Bila tak sembelit, buasir pun tak jadi ๐Ÿค— . . #skk #skkprogramme #setkombokurus #premiumbeautifulexpert #premiumbeautiful #kurussihat #dietsihat #botanicaldrink #shahalam #seriiskandar #pulaupinang #johorbahru #brunei #ampang #subangjaya
Selamat petang semua. Petang ni nak bongkar rahsia pasal 20Days Challenge nih!! . Haaa challenge? . Ok perasan tak setiap sachet dalam setiap kotak SKK jumlahnya 20saja kan. . Dan satu set SKK tuh untuk keputusan yang OPTIMUM kena ambil dalam masa 20hari secara konsisten. . Kenapa 20hari? . Dalam berdiet, kita memerlukan sekurang kurangnya 20-21 hari untuk rasa selesa (get used) dengan meal plan yang kita dah ubah tu. Bila dah selesa, akan jadi satu habit dimana kita akan jaga portion yang kita makan dan tidak mengambil makanan yang tak sihat secara berlebihan. . Dapat kan dah sekarang? . Cuma yang menjadi cabarannya sekarang, nak cari hari pertama. Ya yang betul betul hari pertama. . Itโ€™s okay. Sekarang pun masih sempat lagi. . Selamat hari pertama kepada yang baru nak bermula. Yang dah on track, keep konsisten ok. . 20hari sajaaaaaa bertabah!! . #skkprogramme #jomkurus #kutuskk #shom #slimin20days
Selamat petang semua. Petang ni nak bongkar rahsia pasal 20Days Challenge nih!! . Haaa challenge? . Ok perasan tak setiap sachet dalam setiap kotak SKK jumlahnya 20saja kan. . Dan satu set SKK tuh untuk keputusan yang OPTIMUM kena ambil dalam masa 20hari secara konsisten. . Kenapa 20hari? . Dalam berdiet, kita memerlukan sekurang kurangnya 20-21 hari untuk rasa selesa (get used) dengan meal plan yang kita dah ubah tu. Bila dah selesa, akan jadi satu habit dimana kita akan jaga portion yang kita makan dan tidak mengambil makanan yang tak sihat secara berlebihan. . Dapat kan dah sekarang? . Cuma yang menjadi cabarannya sekarang, nak cari hari pertama. Ya yang betul betul hari pertama. . Itโ€™s okay. Sekarang pun masih sempat lagi. . Selamat hari pertama kepada yang baru nak bermula. Yang dah on track, keep konsisten ok. . 20hari sajaaaaaa bertabah!! . #skkprogramme #jomkurus #kutuskk #shom #slimin20days
Selamat petang semua. Petang ni nak bongkar rahsia pasal 20Days Challenge nih!! . Haaa challenge? . Ok perasan tak setiap sachet dalam setiap kotak SKK jumlahnya 20saja kan. . Dan satu set SKK tuh untuk keputusan yang OPTIMUM kena ambil dalam masa 20hari secara konsisten. . Kenapa 20hari? . Dalam berdiet, kita memerlukan sekurang kurangnya 20-21 hari untuk rasa selesa (get used) dengan meal plan yang kita dah ubah tu. Bila dah selesa, akan jadi satu habit dimana kita akan jaga portion yang kita makan dan tidak mengambil makanan yang tak sihat secara berlebihan. . Dapat kan dah sekarang? . Cuma yang menjadi cabarannya sekarang, nak cari hari pertama. Ya yang betul betul hari pertama. . Itโ€™s okay. Sekarang pun masih sempat lagi. . Selamat hari pertama kepada yang baru nak bermula. Yang dah on track, keep konsisten ok. . 20hari sajaaaaaa bertabah!! . #skkprogramme #jomkurus #kutuskk #shom #slimin20days
Ter-over lunch? Kalau sejenis kuat makan memang susah tak reti iolls nak sekat control2 makan. So wajib initiatif tak nak bagi lemak lekat dlm badan, satu sachet after heavy meal lunch & dinner ๐Ÿ˜‰ #nlicious #skkprogramme #setkombokurus #skkbyg8unity #juspecahlemak #dietmudah #dietsenang #dietsihat #diettanpalapar #diettanpaobat #diettanpaefeksamping #diettanpaolahraga #diettanpaefekyoyo #diettips #dietsehat #kurussihat #masalahberatbadan #beratbadanturun #beratbadannaik #izzatiemnasir
Ter-over lunch? Kalau sejenis kuat makan memang susah tak reti iolls nak sekat control2 makan. So wajib initiatif tak nak bagi lemak lekat dlm badan, satu sachet after heavy meal lunch & dinner ๐Ÿ˜‰ #nlicious #skkprogramme #setkombokurus #skkbyg8unity #juspecahlemak #dietmudah #dietsenang #dietsihat #diettanpalapar #diettanpaobat #diettanpaefeksamping #diettanpaolahraga #diettanpaefekyoyo #diettips #dietsehat #kurussihat #masalahberatbadan #beratbadanturun #beratbadannaik #izzatiemnasir
Real testimonial ibu menyusukan bayi, susu jadi bertambah banyak dan pekat. Si ayah penderita migraine pulak now dah tak derita lagi macam dulu2.. Alhamdulillah #minkaffe dan #garlictablet dan banyak bantu ramai orang improve kesihatan mereka.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #minkaffemelaka #kopigarambuluh #kopikurus #melaka #muar #tangkak #coffeelover #garambuluh #breakfast #coffee #skkprogramme #setkombokurus #setkombokurusmelaka #bawangputih #breastfeed #ibumenyusui
Real testimonial ibu menyusukan bayi, susu jadi bertambah banyak dan pekat. Si ayah penderita migraine pulak now dah tak derita lagi macam dulu2.. Alhamdulillah #minkaffe dan #garlictablet dan banyak bantu ramai orang improve kesihatan mereka.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #minkaffemelaka #kopigarambuluh #kopikurus #melaka #muar #tangkak #coffeelover #garambuluh #breakfast #coffee #skkprogramme #setkombokurus #setkombokurusmelaka #bawangputih #breastfeed #ibumenyusui
Real testimonial ibu menyusukan bayi, susu jadi bertambah banyak dan pekat. Si ayah penderita migraine pulak now dah tak derita lagi macam dulu2.. Alhamdulillah #minkaffe dan #garlictablet dan banyak bantu ramai orang improve kesihatan mereka.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #minkaffemelaka #kopigarambuluh #kopikurus #melaka #muar #tangkak #coffeelover #garambuluh #breakfast #coffee #skkprogramme #setkombokurus #setkombokurusmelaka #bawangputih #breastfeed #ibumenyusui
Class lunch ko kan zatie haha. Kalau sejenis tak bawa bekal ni..belanja makan kudap kudapan mau lebih dari maintenance diri ๐Ÿ˜‚ tu yg paket putih tu maintenance bagi pecah flush lemakss after heavy meal ๐Ÿ‘ #lunch #lunchbag #lunchbox #bekalhariini #bekalmakansiang #bekalmakan #nlicious #skkprogramme #setkombokurus #izzatiemnasir
Selamat pagi semua. Petang ni kakmah nak bongkar rahsia pasal 20Days Challenge nih!! . Haaa challenge? . Ok perasan tak setiap sachet dalam setiap kotak SKK jumlahnya 20saja kan. . Dan satu set SKK tuh untuk keputusan yang OPTIMUM kena ambil dalam masa 20hari secara konsisten. . Kenapa 20hari? . Dalam berdiet, kita memerlukan sekurang kurangnya 20-21 hari untuk rasa selesa (get used) dengan meal plan yang kita dah ubah tu. Bila dah selesa, akan jadi satu habit dimana kita akan jaga portion yang kita makan dan tidak mengambil makanan yang tak sihat secara berlebihan. . Dapat kan dah sekarang? . Cuma yang menjadi cabarannya sekarang, nak cari hari pertama. Ya yang betul betul hari pertama. . Itโ€™s okay. Sekarang pun masih sempat lagi. . Selamat hari pertama kepada yang baru nak bermula. Yang dah on track, keep konsisten ok. . 20hari sajaaaaaa bertabah!! . #skk20dayschallenge #skkprogramme #shom #bizumer #premiumbeautiful #moderncorset #berpantangcaramoden #peluangperniagaan
Selamat pagi semua. Petang ni nak bongkar rahsia pasal 20Days Challenge nih!! . Haaa challenge? . Ok perasan tak setiap sachet dalam setiap kotak SKK jumlahnya 20saja kan. . Dan satu set SKK tuh untuk keputusan yang OPTIMUM kena ambil dalam masa 20hari secara konsisten. . Kenapa 20hari? . Dalam berdiet, kita memerlukan sekurang kurangnya 20-21 hari untuk rasa selesa (get used) dengan meal plan yang kita dah ubah tu. Bila dah selesa, akan jadi satu habit dimana kita akan jaga portion yang kita makan dan tidak mengambil makanan yang tak sihat secara berlebihan. . Dapat kan dah sekarang? . Cuma yang menjadi cabarannya sekarang, nak cari hari pertama. Ya yang betul betul hari pertama. . Itโ€™s okay. Sekarang pun masih sempat lagi. . Selamat hari pertama kepada yang baru nak bermula. Yang dah on track, keep konsisten ok. . 20hari sajaaaaaa bertabah!! . #skk20dayschallenge #skkprogramme #shom #bizumer #premiumbeautiful #moderncorset #berpantangcaramoden #peluangperniagaan
Selamat pagi semua. Petang ni kakmah nak bongkar rahsia pasal 20Days Challenge nih!! . Haaa challenge? . Ok perasan tak setiap sachet dalam setiap kotak SKK jumlahnya 20saja kan. . Dan satu set SKK tuh untuk keputusan yang OPTIMUM kena ambil dalam masa 20hari secara konsisten. . Kenapa 20hari? . Dalam berdiet, kita memerlukan sekurang kurangnya 20-21 hari untuk rasa selesa (get used) dengan meal plan yang kita dah ubah tu. Bila dah selesa, akan jadi satu habit dimana kita akan jaga portion yang kita makan dan tidak mengambil makanan yang tak sihat secara berlebihan. . Dapat kan dah sekarang? . Cuma yang menjadi cabarannya sekarang, nak cari hari pertama. Ya yang betul betul hari pertama. . Itโ€™s okay. Sekarang pun masih sempat lagi. . Selamat hari pertama kepada yang baru nak bermula. Yang dah on track, keep konsisten ok. . 20hari sajaaaaaa bertabah!! . #skk20dayschallenge #skkprogramme #shom #bizumer #premiumbeautiful #moderncorset #berpantangcaramoden #peluangperniagaan
Ubat gigi Marine Essence ni dirumus khasiat dgn garam buluh yg pertama seumpamanya dgn ramuan botani Xylitol dan Pheno- SFETM utk gigi yg bersih, gusi yang sihat dan nafas yang segar setiap hari Kandungan istimewa ubat gigi ME... 1) Xylitol dapat : # menguatkn enamel gigi dan mencegah kerosakan gigi # membantu perbaiki kerosakan gigi Pheno - SFETM (ekstrak teh Pu-erh): # menghapuskan radikal bebas yg berbahaya drp merosakkan sel2 gusi dan gigi # membantu perbaiki dan perbaharui sel2 2) Garam Buluh : # sumber kaya dgn mineral penting utk menyihatkn gigi dan gusi # membantu menyembuhkan luka kecil gusi, spt gusi berdarah dan ulser mulut 3) Gliserin: # pelembab yg terbaik Kelebihan ubat gigi ME: * tanpa gula * tanpa florida * Anti bakteria * mengandungi garam buluh * Antiseptic semulajadi * Tidak pedas * mengandungi Xylitol & Pheno -SFETM * Rasa segar daun pudina yg berpanjangan So, apa tunggu lagi....wasap jer๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/0189775162/ubatgigigarambuluh #STGMA #Projek100k #ProjekKunMing #SkkProgramme #duitextra #JanaIncomeHarian #SetKomboKurus #NakKurus #healthylifestyle #jomKurus #Selamat #Berkesan #JusPecahLemak #G8Unity #programkurus #nlicious #shakeme #minkaffe
Kelebihan Shampoo Marine Essence Shampoo Marine Essence mempunyai kelebihan tersendiri tiada di mana-mana shampoo yang ada dipasaran kerana ada satu bahan yang membezakan shampoo biasa dengan shampoo Marine Essence iaitu shsmpoo ini mengandungi #GaramBuluh ๐ŸŒผAnti bakteria ๐ŸŒผAnti Oksidan ๐ŸŒผTanpa sabun ๐ŸŒผgaram buluh ๐ŸŒผTanpa SLES ๐ŸŒผTanpa Paraben #Kelebihan :- - Menjadikan rambut sihat dan bersinar. - Mencegah serangan bakteria. - Merawat kelemumur. - Melindungi akar rambut. - Menguatkan akar rambut. - Menggalakan pertumbuhan rambut. - Melambatkan penuaan kulit rambut. - Mengurangkan minyak pada kulit kepala. - Haruman yang menyegarkan kulit kepala. #SkkProgramme #duitextra #JanaIncomeHarian #SetKomboKurus #NakKurus #healthylifestyle #jomKurus #Selamat #Berkesan #JusPecahLemak #G8Unity #programkurus #nlicious #shakeme #minkaffe
next page →