#skkprogramme

1,931 posts

Loading...
Nlicious bg lawas membuang. Kopi bg hilang ngantuk. Shake me bg rasa kenyang. #skk #setkombokurus #skkprogramme Www.wasap.my/60196616448
But everytime i tried i failed πŸ˜‚ and if im hungry nak mengunyah je ✌ so as replacement here comes #setkombokurus πŸ‘ #shakeme #nlicious #sembelit #perutbuncit #skkprogramme #dietsenang #dietmudah #dietsihat #masalahberatbadan #kurussihat #izzatiemnasir
Loading...
Baru sempat nak unbox hadiah semalam. Besnyaaa hadiah ni! Berbaloi rsanya fight giler2 last 2 months! Alhamdulillah berjaya capai apa alia idamkan and berjaya qualify ke Jakarta! Bila kita berjaya achieve something dalam apa yg kita buat, leader memang akan nampak n akan sentiasa appreciate kita. Terima kasih leaders terutamanya @marlindaramlee !❀️❀️❀️ Sentiasa ada dengan Alia. Memang rasa penat lelah tu hilang bila tgok account rimau Alia ada bonus 5 angka. Dapat pulak hadiah dr mentor. Ya Allah.. rasa penat tapi tak boleh tarik handbrake lagi. Sebab sikit je lagi nak capai impian tu. Sikit je lagi tangga yg kita panjat tu nak sampai ke puncak. Sikit je lagi nak rasa berbaloi2 giler fight namatey masa mula2 ni. InsyaAllah ini adalah bisnes pertama n terakhir Alia. InsyaAllah rasa seronok, puas dan berbaloi berbisnes dgn SHOM. #PINMovieGetTogether #SKKProgramme #PremiumBeautifulExpert
Baru sempat nak unbox hadiah semalam. Besnyaaa hadiah ni! Berbaloi rsanya fight giler2 last 2 months! Alhamdulillah berjaya capai apa alia idamkan and berjaya qualify ke Jakarta! Bila kita berjaya achieve something dalam apa yg kita buat, leader memang akan nampak n akan sentiasa appreciate kita. Memang rasa penat lelah tu hilang bila tgok account rimau Alia ada bonus 5 angka. Dapat pulak hadiah dr mentor. Ya Allah.. rasa penat tapi tak boleh tarik handbrake lagi. Sebab sikit je lagi nak capai impian tu. Sikit je lagi tangga yg kita panjat tu nak sampai ke puncak. Sikit je lagi nak rasa berbaloi2 giler fight namatey masa mula2 ni. InsyaAllah ini adalah bisnes pertama n terakhir Alia. InsyaAllah rasa seronok, puas dan berbaloi berbisnes dgn SHOM. #PINMovieGetTogether #SKKProgramme #PremiumBeautifulExpert
Sebelum movie Johnny English Strikes Again start, kita belanja gambar duluuuu! 😍 We are happy PINpreneurs. Thank you to all leaders yg tolong organize event semalam. Kitorg memang enjoy giler! Sila repeat! #PINMovieGetTogether #SKKProgramme #PremiumBeautifulExpert
Special reward for high achiever for the month of July & August. Special award from my leader mama Mar ❀️ #PINMovieGetTogether #SKKprogramme #PremiumBeautifulExpert
Special prize for high achievers of July & August. I received SKK Challenge Award for month of August. Thank you mami cida! #PINMovieGetTogether #SKKprogramme
OMG 😨😨😨😨 Function of brain goes down ni bukan lah menyebabkan kita jadi bodoh ke apa.. Tapi fungsi otak kita mempengaruhi emosi, jadi pemarah, cepat stress, degupan jantung yang laju, sukar membuat keputusan dalam tindakan, lemah daya ingatan, berdebar2, alzheimer.. Agak2 sihat tak kalau lalui kehidupan seperti tu.. Allah.. Mintak dijauhkan.. #premiumbeautiful #skkprogramme #setkombokurus
Pagi-pagi dah sembelit?? Tak best pagi-pagi perut tak selesa boleh spoil mood weekend πŸ˜‚ Uolls kena try #nlicious dlm #setkombokurus ni πŸ‘ #shakeme #sembelit #perutbuncit #skkprogramme #dietsenang #dietmudah #dietsihat #masalahberatbadan #kurussihat #izzatiemnasir
Semakin bertambah anak, semakin kurus. Susah nak percaya ni. Tapi dengan #setkombokurus viral ni memang tak mustahil. . Berat yg dulu dah berkurang even dah beranak 2 kali. If uols ada masalah nak turunkan berat badan, jom cuba #setkombokurus viral ni. Boleh contact sis dekat nombor di bio tu ye😊 . . #skkprogramme #tipskuruscepat #nakkurus #tipsdiet #dietsihat #menudiet #menusihat #tipsuntukkurus
Thanks my client for your trust β™₯️ Sis jual RM290 je satu set. Harga asal RM311.20. Banyak jimat tu. Dapat free shaker lagi. Limited offer tau dah naik nanti jangan marah 😊 . . #askmehow #skkprogramme #10dayschallenge #skkcommunity #syahidanour
Model N'licious #skk #skkprogramme #g8unity
Dasyat SKK ni. Stock kat stokis kejap jer habis. Client ni plak update turun 3kg dalam masa 5 hari. Dia cakap tak berapa lapar & lawas. Timbang2 tgk angka berubah. Feedback from real client 😘 . . #skkbyg8unity #skkprogramme #nakkurus #nlicious #enzimpemecahlemak
Berniaga sorang-sorang, anytime mood ke laut. Motivation pun senang hanyut. Idea & strategy lagilah kan. Sebab itu ija pilih berbusiness secara berjemaah 😘 More fun too! . . #sayadahsampaikunming #g8unity #skkprogramme #skkbyg8unity
SKK Product Training by CDM Shaliza . . Teknik closekan SKK clients thru phone call by CDM Cida . . Hanya untuk G8preneurs 😘😘 . . #sayadahsampaikunming #g8unity #skkprogramme #skkbyg8unity
Dont be afraid to start something new. Just learn & improvise from time to time. . . G8 Training for G8 Unity . . #ija360 #shalizaaziz #g8unity #tdcmillionairemind #peluangbusiness #usahawanonline #sideincome #premiumbeautifulexpert #skkbyg8unity #skkprogramme
Alhamdulillah..#milksupply utk Sumayyah makin berganda almost everyday. Thanks #SKKprogramme , dengan izin Allah.ummi sihat, kurus dan Sumayyah boleh terus menyusu susu ummi. Hari ni minum #nlicious ja.
Selalu masa diet kurang makan. Dengan amik shake me boleh elakkan kurang zat. Dengan shake me juga lebih bertenaga, sebab lemak akan di bakar di tukar jadi tenaga .. sebab tu lepas amik shake me jadi lebih bertenaga.
Farah nak share 10 khasiat #ShakeMe .
Please live well.. get rid of all the unhealthy fats. If you comfortable with regular exercise then go for it. If you don't have time to do so, go find #preniumbeautiful or #skk #setkombokurus . Its not just about beautiness, its all about healthy life. #skkprogramme #heart #highcolesterol #fitness #fat
Wanita dan kurus berpisah tiada. Syukur jumpa #SetKomboKurus nih. Paling best sebab takda YO-YO EFFECT. Yang turun adalah lemak & air. Bukan air semata-mata je tawww! 😘😘😘 . . Malam sebelum tidur #Nlicious dulu dehhh. 😘 . #setkombokurus #flatlayoftheday #flatlay #skkprogramme #g8unity
Gambar 1: Fotografer - "1,2,3. Ok cun" Gambar 2: Fotografer - "1,2,3. Freestyleeee!" #G8unity #SKKProgramme
Bertuah bila kita sentiasa ada support dr belakang depan kiri kanan. Tempat rujukan dalam setiap liku bisnes. @marlindaramlee @cikcida 😘😘😘 #G8unity #SKKProgramme #SKKtuition
I love #skkprogramme sbb x rigid sampai make me stress itu ini x boleh makan. Mcm malam ni, mmg nak makan nasi sikit dengan tom yam dkt rumah . Jadi Kama take after meal. Boleh je ber SKK before or after. Utk yg nak tambah berat, ambil after tauu . Tp macam Kama big appetite. Bila makan nasi sesenduk tak cukup rasa nak seperiuk. Jadi Kama cepat2 berhenti and cut terus minum #setkombokurus terus kenyang yg tenteram . Malam ni nak berperisa coco. Jadi Shake dengan susu Coco 😍😍
Tak pernah menyesal buat keputusan 4 tahun lepas untuk mula berniaga dengan team hebat, Dan sekarang dengan #G8unity kami makin hebat. InshaAllah kami semua dah ready nak terbang ke Kun Ming. . Special tuition class tonite untuk Kun Ming Qualifiers πŸ˜πŸ‘ #SKKProgrammebyG8Unity #SKKteam #SKKProgramme #G8Preneur #PbExpertKlang #PakarPremiumBeautiful
#skkProgramme the best. Of course by G8unity! πŸ€— #g8unity #MarlindaRamlee
Alhamdulillah sampai juga kt sini. Jem melekat kt Federal Highway. Allah mudahkan perjalanan kita ke sini #SKKProgramme
Nak #trialsetkombokurus jgn segan pm Eyna ready stok panas2 😘 Kurus secara sihat dalam masa 10 hari Diet tanpa cut nasi pun blh turun kiloss Tak percaya cuba dulu baru tahu 😚 FREE Consultation #skkprogramme #setkombokurus #trialsetskk
Kurus sambil BUAT DUIT??? WOoww! Serius arrr kan.. Macam mana pulak tu? Mudah sangat tau. 1st..Jadi ahli n be part of G8Unity. 2nd..Consume SKK utk kurus. 3rd..Jual SKK utk buat duit. Once kita sendiri consume and tunjuk hasilnya. InshaaAllah orang datang mai cari kita nak beli. So, nak start bila? Ofcoslah SEKARANGGG! Ask meπŸ˜‰ #SetKomboKurus #SKKProgramme #G8Preneur #G8Unity
Sempat lagiiii SKK kan orang kt parking lot! Hahaha.. SKK dimana2. Premium beautiful pun kemana sahaja kubawa sebab melekat kt badan. ❀️❀️❀️❀️ #PremiumBeautiful #SKKProgramme
Yeayyy! Ada tuition lagi ini malammm..! Hari tu x sempat nak pegi. So mlm ni memang idok lerrrr alia nak miss kelas #SKKProgramme nih. Lepas ni no more ponteng kelas insyaAllah. Rasa rugi mcm mana tah tak dpt g kelas. Huhu.. See u guyss mlm nih! #SKKtuition
My Everyday Breakfast / Lunch / Dinner. Hana akan pick which time utk hana consume Shakeme+Minkaffe. Tapi slalunya time lunch la sebab breakfast hana dah makan dengan mrhubby. N dinner hana akan makan ringan2 je. Then baru hana consume Nlicious. So, everyday memang wajib ambil 1set SKK. Seriusly sangat mudah. Bukan saje bantu untuk kurus tapi bantu sihatkan dalaman, melawaskan penghadaman n buat kulit kita sihat n glowing! Dats why you shud try it too. Let me guide youπŸ˜‰ #SetKomboKurus #SKKProgramme #SKKCabaranKurus10hari #LetsKurusHanna #G8Preneur #G8Unity
Anda tak kurus? Anda cepat lapar? Anda cepat penat? Anda sukar membuang? Anda nak kurus dengan mudah? Inilah jawapannyaπŸ‘‡ SET KOMBO KURUS @ SKK! Dengan 3produk utama iaitu Shake Me + Min Kaffe + Nlicious, anda mampu atasi masalah2 di atas dengan jayanya! Kesan secepat 10hari tau. Meh hana guide awak untuk kurus dengan mudahπŸ˜‰ #Whatsapp01126545125 #SetKomboKurus #SKKProgramme #SKKCabaranKurus10hari #LetsKurusHanna #G8Preneur #G8Unity
Masalah sembelit ni memang sbb masalah kurang mkn sayur & buah-buahan. Siapa geng2 sejenis yg tak mkn sayur dgn buah mmg #nlicious utk uolls. Dpt khasiat sama original from sayur syuran & buah buahan πŸ‘ #nlicious #sembelit #setkombokurus #fruitdrink #botanicaldrink #dietprotein #skkprogramme #dietsenang #dietmudah #dietsihat #masalahberatbadan #kurussihat #izzatiemnasir
5 HARI HILANG 3KG 😱😱 Cepat betul dapat result dengan SKK ni. Bayangkan kalau boleh pakai balik baju2 lama tanpa perlu berlapar BESTNYAAA... 3 produk hebat iaitu #shakeme (protwein soya) #nlicious (fruit & vege fiber) #minkaffe (semua tau ke-power-an nya) πŸ˜‚ Dah cuba belum #setkombokurus ni? Buang lemak2 jahat tu, SKK tolong ok ✌ #skkprogramme #kurus #premiumbeautiful
Lunch kt office lps make wajib ambil #SKK Bawa bekal jer mls nak balik...πŸ˜‰ Time kijo byk rest sini lg baik tenang fikiran 😊 Make Laksam dlu kuih bekal utk minum pete πŸ˜‚ Duk mano pun mknn tpt lahir jgk ttp dihati ❀️ #laksamorekelatebuat #tepungbungkusorekelatebuat #skkprogramme #kurustanpacutmakan #kurussecaraselamat
Nak sihat kurus minumlah #setkombokurus . #g8unity #skkprogramme #0196616448
breakfast lightly with these #minkaffe and #minkaffecookies β™₯️ superb! and u can lose weight too πŸ’ƒπŸ» contact me to get your hands on these items 017-6276532 #flatlay #hanishaiziprotege #g8preneurs #g8unity #nolyannakurnain #hanishaiziprotege #coffeeholic #chocolatechipcookies #yummy #skkfitfam #skkbyg8unity #skkprogramme #setkombokurus #breakfastclub #breakfastideas #weightloss #weightwatchers
Jom breakfast dulu. Jus buah dah abeh. So kita shake #ShakeMe dengan #MinKaffe ajo. Alhamdulillah konyang poghut! . Jap lagi nak buat admin work sikit sambil dengar #onlinecoaching yang tertinggal semalam. . Dah khamis dah arini. Esok jumaat. Kawan-kawan tak rasa ke kejap sangat dah nak masuk hujung bulan dah? πŸ˜… . #IrdaIdris #ExAuditorJualCorset #UsahawanProdukOrang #ExAuditorPunNakKurusJuga #SKK #SKKProgramme #SetKomboKurus
Throwback malam tadi adela kelas Online kat fb group g8unity. Seronok dengar perkongsian Ddm Anis Syahida yang memang kita dengar pun cerita dia mase nak mula buat bisnes lebih kurang sama ja. Bila niat kita nak ubah hidup kita mesti carik jalan nak keluar dari masalah tu. Ayuh kita cari jalan nak selesaikan masalah kita. Kalu fikir masalah jer tanpa ade Tindakan memang mereput jela tak kemana kita. Masih kat takuk lame. Assalamualaikum & selamat pagi Khamis 😊😊😊 #journeyOfSuccess #kisahkejayaan
Petang tadi ni.. Sharing bisnes n ilmu #SKKProgramme Bukan setakat boleh guna dgn harga jimat atasu guna FREE jer Malah boleh buat duit poket.. Tahniah buat adik @manje_amiera88 Kerana memilih..Good luck n Welcome to #G8Unity #sharingbisnes #welcometog8unity #pilihanbijak #adayangsudicikedalagisuditukshare
Done check in stokis mlm ni πŸ˜‡ Sempat mkn, solat maghrib pkl 8 lbh trs trn tak sempat tukar baju kijo punyalah penangan aura msk stokis ni πŸ˜†πŸ˜„ Hot produk SKK lmbt hbs tau dah ready stok jer dikebas orang nak tggu ada blk mkn bulan πŸ˜… #SetKomboKurus dah complete πŸ‘πŸ˜ Meh roger2 Eyna utk trial set pun ada Bisik2 tepi yg nak cuba. Nak jadi agent jugak blh sgt2 😊 #restokbarangdagangan #checkinstokis #sayagunasayajual #lipstickcozuma #Nlicious #skkprogramme #G8Unity
Kalau suruh sis makan 3 biji epal sehari pun sis tak mampu. Siapa mampu say hai?? Anda memang hebat πŸ‘πŸ» tapi mampu kah anda makan setiap hari sebegini? Ada masa? . . Sis tahu ramai kat luar sana tahu kebaikan sayur dan buah kpd kita kan. Tapi yang geng dengan sis sejenis tak suka makan sayur and buah tu. Jom sama sama cuba N’licious. . . 2 sachet sehari. Koyak sedut. Cepat, senang dan mudah. Result pun sepantas seminggu tau kalau yang emergency nak loss weight. . . #skkprogramme #nlicious
Ayuhh bapak bapak yang udah capek tanggung perut buncit. Bapak bapak perlu coba ini. Enzym pemecah lemak perut boroi anda. . . Setelah ambil ini pasti cewek cantik di luar sana terpikat 😘 . . #skkprogramme #nlicious
Apa kegunaan N’licious untuk anda? Kalian harus tahu betapa di dalam badan kita memerlukan enzym pemecah lemak supaya badan sentiasa sihat dan system pencernaan dalam badan berjalan lancar. . . Bagaimana anda perlukan enzym pemecah lemak? Ia boleh dapat dari sayuran dan buah buahan. Tapi adakah anda seorang yang gemar sayuran dan buahan? . . Dengan N’licious kandungan nya mempunyai 118 jenis sayuran & buah buahan di dalam 1 sachet. Jadi anda tidak perlu kuatir jika ngak amalkan fiber. Sedut aja N’licious lemak di dalam badan anda akan pecah dan akan disingkirkan secara tidak langsung. . . #skkprogramme #nlicious
Usus yang lawas, kulit pun cantik. Masalah berkaitan dengan usus macam sembelit pun boleh hilang. Sebab tu set kombo kurus ni baik sangat untuk kesihatan. Rasa pun sedap, perut lawas, berat turun, kulit cantik. Best kan? #setkombokurus #skkprogramme #nlicious #minkaffe #shakeme #tanpagula #nakkurus #kurustanpadiet #kuruscarasihat #pecahlemak #turunberatbadan #lawas #g8unity #thediamondcircle
Yang paling best Set Kombo Kurus ni ialah semua tanpa gula. Set yang berupaya kurangkan berat badan seawal 10 hari jika diamalkan secara konsisten. Selagi tak amalkan tak tau kan? #setkombokurus #skkprogramme #nlicious #minkaffe #shakeme #tanpagula #nakkurus #kurustanpadiet #kuruscarasihat #pecahlemak #turunberatbadan #lawas #g8unity #thediamondcircle
Enzim terbaik dari sayuran dan buah-buahan. Maka terhasil lah N’licious. Lawaskan perut untuk aliran dalaman yang sempurna. Usus yang sihat kulit pun cantik. Tapi yang best tu bila perut lawas sentiasa, lemak tak sempat berkumpul. Lemak tepu pun tewas dengan N’licious ni sebab N’licious cair dan serapkan lemak. Ambil secara konsisten boleh turun kan berat and also inch-loss. #nlicious #nakkurus #kurustanpadiet #kuruscarasihat #pecahlemak #turunberatbadan #lawas #skkprogramme #setkombokurus #g8unity #thediamondcircle
Dulu x pernah ambil tahu pasal protein shake ni. Only i know that ini makanan abam2 sado . Tapi lepas kenal #skkprogramme β€˜eh sama la contain die dengan ada yg Kama consume ni’ whey protein jugakk . Cuma ada L-carnitine as Fat Burner. Cuma consumption x lah macam abam sado. Recommended 1-2 sachet je sehari utk makanan tambahan. Nothing to worried pon actly πŸ€—
PRODUK TETAP TAK LAKU Social media update 5 min sekali, Copywriting berjela, Gambar meletopss Tapi sales tetap sendu, nak capai 10ribu pun payah sangat. Makin lama makin slow ajee bisnes. Adehhh apa nak buat nih ye? Nak salahkan siapa dalam bab ni? Ehem, okay akak. Jangan salahkan sesiapa naaa sebab semua ni salah diri sendiri. ILMU upgrade ke belum? Tercari-cari tempat nak kaji ilmu baru? Nak tambah sales? Nak capai lebih 10ribu sebulan? Boleh sangat. Sertai seminar exclusive bersama G8Unity 29 September nanti. Masih ada tempat kosong. Yuran Rm177 sahaja. Promo sehingga 28 September 2018 okay. Ajak kawan join sekali belajar. . . . #business #jombisnes #extraincome #2kerja #peluangbisnes #peluangkerja #sideincome #janaincome #businessopportunity #peluangpanas #onlinebusiness #gandaincome #2gajisebulan #ainzulkarnaindprotege #duitraya #autopilotincome # #bisnesonline #niagaonline #usahawanwanita #kerjadarirumah #joinmyteam #G8Unity #extramoney #businesswoman #usahawanshom #usahawanmuda #thediamondcircle #RoadToKunMing #SayaDahSampaiKunMing #SKKprogramme
Masih ramai yang kurang faham πŸ€—. korset PB ni bukan untuk wanita yang dah berkahwin je tauπŸ™ƒ.anak dara pon digalakkan pakai😌. Lebih2 lagi yang mempunyai gaya hidup aktif contohnya naik moto+duduk yang lama+ berdiri yang lama+angkat2 barang+drive sana sini😀. Semua tu aktiviti2 yang bole menyebabkan sakit belakang+sakit tengkuk+sakit pinggang and worst slipdisc😭 #premiumbeautifulcorset #korsetperamping #korsettulangbelakang #skkprogramme
Cari minuman yg mengenyangkan & blh bakar lemak skligus. Minuman sihat u oulls BUKAN pil kurus. Tahan lapar sehingga 4 jam Minum utk sarapan pagi / tgh / malam Just bancuh pakai air suam jer #lossweightlossinches #skkprogramme #setkombokurus #losstanpaberdiet
Bagaimana nak bermula bisnes ni? Daftar ahli dengan hanya RM47 sahaja. Semua product anda dapat merasai harga ahli. Jimat berpuluh ribu merasa berpuluh ribu. gitu. Dan yang paling best.. βœ”οΈBonus setiap bulan βœ”οΈFree Trip ke Kun Ming βœ”οΈTrip Perlancongan secara PERCUMA 2x setahun. Jadilah sebahagian daripada kami sekarang.. #G8Unity #SkkProgramme #JoinMyTeam
For those yg mencari2 solution untuk masalah sembelit boleh try Nlicious ni ya My experience Nlicious memang terbaik untuk masalah susah nak membuang air besar selepas bersalin✌🏻 #Sharingiscaring #highlyrecomended #nlicious #setkombokurus #skkprogramme #g8unity
Kalau ada tanda2 scoliosis sebelum merebak teruk boleh ikhtiar cara pemakaian #PremiumBeautifulCorset . Memang sangat membantu asalkan u alls consistent sahaja. Dengan 7 besi keluli lembut yg akan menyokong tulang belakang dan perbetulkan posture badan supaya tidak bengkok atau bongkok. Mencegah lebih baik dari mengubati . Boleh DM atau klik link kt bio πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ Http://www.wasap.my/60195894599 Nak beli produk haio?? πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ https://wannhabib.sahajidahhai-o.com.my/ #skkprogramme #g8unity #peluangbusiness #peluangniaga #sideincome #berniagaonline #buatduit #premiumbeautifulbrunei #businessopportunity #entrepreneur #businesspremiumbeautiful #businesspbcorset #tokeypb #topsellercorset #premiumbeautifulcorset #premiumbeautifulkualalumpur #premiumbeautifulselangor #setkombokurusmeletup #lostweightchallenge #turunberat #kualalumpur #selangor #setapak #sunwaypyramid #setkombokurus #setberpantang #berpantangbersamaPB #confinementset #scoliosis
This is how i take my SKK for Shake Me + Min Kaffe. Setiap kali hana consume, hana akan rasa kenyang dan bertenaga. And for Nlicious, hana akan minum setiap malam after dinner or before go to bed. Its really simple tau. All you need is SKK Product, a bottle and air sejuk! Let me guide youπŸ˜‰ #SetKomboKurus #SKKProgramme #SKKCabaranKurus10hari #LetsKurusHanna #G8Preneur
3 produk utama SKK! Shake Me as protein + pengganti makanan + fat burner! Min Kaffe as energy booster + mineral tambahan! Nlicious as vitamin booster + pengurai lemak! How to use it? Lets watch my video after thisπŸ˜‰ #SetKomboKurus #SKKProgramme #SKKCabaranKurus10hari #LetsKurusHanna #G8Preneur
Kurus..bukan mudah tapi tak susah. Dengan SET KOMBO KURUS, kurus jadi mudah, cepat dan jimat! Bukan tu je, kesannya boleh nampak dalam masa 10hari tauu.. Dats y its the best. Hana dah turun 5kg tau. N paling best, tak rasa lapar bila consume SKK hari2. Makan pun dah makim berkurang. So, are you ON with SKK? Let me guide you! #SetKomboKurus #SKKProgramme #SKKCabaranKurus10hari #LetsKurusHanna #G8Preneur
Kalau ada tanda2 scoliosis sebelum merebak teruk boleh ikhtiar cara pemakaian #PremiumBeautifulCorset . Memang sangat membantu asalkan u alls consistent sahaja. Dengan 7 besi keluli lembut yg akan menyokong tulang belakang dan perbetulkan posture badan supaya tidak bengkok atau bongkok. Mencegah lebih baik dari mengubati . Boleh DM atau klik link kt bio πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ Http://www.wasap.my/60195894599 Nak beli produk haio?? πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ https://wannhabib.sahajidahhai-o.com.my/ #skkprogramme #g8unity #peluangbusiness #peluangniaga #sideincome #berniagaonline #buatduit #premiumbeautifulbrunei #businessopportunity #entrepreneur #businesspremiumbeautiful #businesspbcorset #tokeypb #topsellercorset #premiumbeautifulcorset #premiumbeautifulkualalumpur #premiumbeautifulselangor #setkombokurusmeletup #lostweightchallenge #turunberat #kualalumpur #selangor #setapak #sunwaypyramid #setkombokurus #setberpantang #berpantangbersamaPB #confinementset #scoliosis
[HORMON MENGANDUNG] Beza kulit muka Wina hari tu. Dia punya risau, kulit kusam, jerawat semakin subur πŸ˜…πŸ˜… Lepas try SKK ni skang glowing giler. Kulit pun makin cantik. Org mengandung bukan bleh amik sebarang product kan. Garlic kita ada KKM approval. Bagus bertindak sebegai anti inflammation, buang angin dalam badan, natural antibiotic & kuatkan antibodi kita. Nlicious pula ialan enzim dari buah & sayur2an. Tu kulit jadi cantik. Melancarkan urusan ke toilet (detox) & tinggi vit C. Kalau rasa nak cantik macam Wina meh try. Cantik dari dalam gitew 😘 Apa-apa roger kay sebelum kehabisan stockkkkk! #SKKprogramme #SKKcommunity #projekSKK #SKKbyG8Unity #setkombokurus #setkurussihat #nakkurus #setkurus #dietprotein
My best buddy to maintain my ideal bodyweight. And for those yang tengah dalam usaha nak turun berat badan, nak maintain berat, or even nak naikkan berat badan, then wajiblah cuba sumber protein ShakeMe nih! No need for extreme & strict diet pun. Sis enjoy je makan macam biasa. Sebab ShakeMe dalam SKK dah bantu control portion food intake & paling best bantu sekali bakar lemak2 dalam badan. SKK memang besttt!!!! #SKKprogramme #SKKcommunity #projekSKK #SKKbyG8Unity #setkombokurus #setkurussihat #nakkurus #setkurus #dietprotein
My best buddy to maintain my ideal bodyweight. And for those yang tengah dalam usaha nak turun berat badan, nak maintain berat, or even nak naikkan berat badan, then wajiblah cuba sumber protein ShakeMe nih! No need for extreme & strict diet pun. Sis enjoy je makan macam biasa. Sebab ShakeMe dalam SKK dah bantu control portion food intake & paling best bantu sekali bakar lemak2 dalam badan. SKK memang besttt!!!! #SKKprogramme #SKKcommunity #projekSKK #SKKbyG8Unity #setkombokurus #setkurussihat #nakkurus #setkurus #dietprotein
next page →