#shawl

3,653,731 posts

Loading...
New Stuff is up! Suri Shawl, our super instant! _ #noiron #nopin #nohustle Tak ada reason dah untuk nampak presentable now! Grab cepat Suri Shawl kami ❤️ _ Dapatkan online dan Whatsapp 0189479939 atau singgah ke kiosk kami di LEVEL 1 ( opposite New Balance), Komtar, JBCC, JB _ #shawl #instantshawl #jbcc #komtar #komtarjbcc #johorbahru #singapore #singapura #joho #dropship #mencariejendropship #inner #sayajualshawl #sayajualinner #bazarpaknil #bazaarpaknil
Loading...
NEW📣📣 . Jom dapatkan CAMELA Diamond Shawl hari ini juga!😉 DM/Whatsapp to order 013 6964145💋 Inshaa Allah fast respond😘😍 . 💎CAMELA💎Diamond Shawl . Price : RP - RM89 MP - RM69 . 🔹️Material chiffon yang berkualiti tinggi✔ 🔹Diamond yang memukau✔ 🔹️Shawl curvy✔ 🔹Mudah digayakan✔ 🔹️Tidak jarang✔ 🔹️Material yang selesa & tidak panas✔ . Sertai Sofearose Membership untuk dapat special price! Hanya beli 2 helai tudung atau dengan pembelian mana-mana tudung Sofearose RM100 ke atas secara automatik anda sudah join Sofearose Membership😉 . . 🌹SOFEAROSE🌹 💎CAMELA💎Diamond Shawl . 🔹️Features : Trendy Curvy Edges | Easy Styling | | Easy Laundry | Easy Iron | Non-Transparent & Breathable Fabric 🔹Type : Long Shawl 🔹Colors : 8 brave shades 🔹Material : Premium Chiffon Crepe 🔹Measurement : 2.0m × 0.7m (length × width) . 💖 Postage : RM8 (SM), RM12 (SS) . . ☞DM/Whatsapp to order : 013 6964145 💋 ☞Follow IG @tudungsofearose#sofearose #sofearoselovers #trustteddropshipsofearose #sofearosebangisentral #bangisentral #tudung #tudungplain #tudungchiffon #tudungchiffoncrepe #shawl #longshawl #plainshawl #shawlchiffon #tudungmurah #sayajualtudung #akikah #marhaban #tunang #nikah #konvo #kenduri #hantaran #resepsi
Bawal manik silk . 🔹Bidang 45 🔹senang bentuk 🔹square 🔹ironless . Untuk order boleh terus telan link whtsapp . #sayajual #bawalcantik #murah #shawl #plain #manik #online #offline #shahalam #selangor #enizscarf #bawalplain #bawalcorak #chiffon #cotton #silk #hargamampumilk #trend #simple #
NEW📣📣 . Jom dapatkan CAMELA Diamond Shawl hari ini juga!😉 DM/Whatsapp to order 013 6964145💋 Inshaa Allah fast respond😘😍 . 💎CAMELA💎Diamond Shawl . Price : RP - RM89 MP - RM69 . 🔹️Material chiffon yang berkualiti tinggi✔ 🔹Diamond yang memukau✔ 🔹️Shawl curvy✔ 🔹Mudah digayakan✔ 🔹️Tidak jarang✔ 🔹️Material yang selesa & tidak panas✔ . Sertai Sofearose Membership untuk dapat special price! Hanya beli 2 helai tudung atau dengan pembelian mana-mana tudung Sofearose RM100 ke atas secara automatik anda sudah join Sofearose Membership😉 . . 🌹SOFEAROSE🌹 💎CAMELA💎Diamond Shawl . 🔹️Features : Trendy Curvy Edges | Easy Styling | | Easy Laundry | Easy Iron | Non-Transparent & Breathable Fabric 🔹Type : Long Shawl 🔹Colors : 8 brave shades 🔹Material : Premium Chiffon Crepe 🔹Measurement : 2.0m × 0.7m (length × width) . 💖 Postage : RM8 (SM), RM12 (SS) . . ☞DM/Whatsapp to order : 013 6964145 💋 ☞Follow IG @tudungsofearose#sofearose #sofearoselovers #trustteddropshipsofearose #sofearosebangisentral #bangisentral #tudung #tudungplain #tudungchiffon #tudungchiffoncrepe #shawl #longshawl #plainshawl #shawlchiffon #tudungmurah #sayajualtudung #akikah #marhaban #tunang #nikah #konvo #kenduri #hantaran #resepsi
Design baru lagi uolls cantik menawan kan 💕 Retail dan borong. Wassap; www.wasap.my/601116938970 www.wasap.my/60166700918 #maryamscarf #cottonvoilepremium #tudungbawalmanikmurah #tudungborongmurah #nealofahijab #bawalcornskin #bawalmurah #shawl #shawlarab #instantshawl
#inner viral no.1 Malaysia paling selesa,material viscose yang sangat ringan dan lembut buatkan si pemakai selesa sepanjang hari. . ya..inilah yang awak perlukan 💖 inner yang melekap cantik terletak. 💖 inner yang tidak pekak. 💖 inner yang selesa yaa ammat. 💖 inner yang tidak panas. . RM10 sahaja sehelai dapatkan segera sementara stok masih ada. whatsapp 0137241042 . #innerviral #innerbyfizacouture #snowcap #innerhantu #bazarpaknil #onlinebazar #sayajual #terapinstagram #shawl #innerneck #innerlembut #tudung #bawal #cantik #wanita #johor #uitm #utm #kolej #kolejkomuniti #politeknik #usm #cikgu #terapiinstagram
Ada yg dah get ready nak lunch? . Ok sebagai rujukan masa nak piloh lauk tu yer... . Simple rules.. Ambil kalori sama seper yg diperlukan = berat akan tetap Ambil kurang kalori dari yg diperlukan = berat akan turun Ambil lebih kalori dari yg duperkukan = naik berat . Jelas kan....?? Nak tahu lebih lanjut program BeFIt Online Coaching untuk lose weight? Klik link di bio untuk pertanyaan 👌 - Follow 2nd ig @befit_tiya.faiz.mealplate utk perkongsian menu sihat🍽 - #teamahmadmizah #youcanloseweightfromhome #faiztiyakickstart - Faiz +0129455567 Tiya +0124900289 - #seluarbesar #zalora #tipskurus #plussize #shawl #tipssihat #makansihat #fitmama #Villaghazara #kevinzahri #coachonline #cabaranturunberatbadan #sizebesar #dietseimbang #eathealthy #bawalexclusive #kurussihat #syantikgila #jomkurus #jalanjalancarimakan #primavalet #neelofa #hantukaklimah #akasia #kurungmoden #teamnickhinhussien
. . ❤️Qistina exclusive❤️ . 🌸Price :Rm125 📮RM8 SM /12 SS . 🎄Material :moss crepe . Ukuran : S /M /XL . Size S 💐 Bahu :14.5 Dada :34 Armhole :17 Top waist :28 Top lenght :25 Hip :36 Skirt length : 40 inc (pingang getah ) . Size M 💐 Shoulder :15 Dada :36 Armhole :18 Top waist :30 Top length :25 Hip :38 Skirt length 41 (pingang getah ) . Size L /XL💐 Shoulder :16 Bust :40 Armhole :20 Top waist :37 Top length :25 Hip :41 Skirt length :41 . 🎄hidden zip di belakang 🎄hidden zip tgn ( wudhu ) 🎄lace bunga 🎄xjarang . . 📲PM/ WHATSAPP KAMI http://irmacollections.wasap.my . #sayajualonline #plusize #sedondon #family #setcouple #ibudananak #lelaki #wanitamuslimah #kanakkanak #kurtalelaki #jubahmurah #kurungmoden #dressmurah #blousemurah #tunik #bffriendly #wudhufriendly #shawl #instantshawl #aurainsta #readyforsolat #igmashup #kasual #trendy #elegant #stylish #sweet #fashionhijabis #irmacollections 😃😃
. . ❤️Qistina exclusive❤️ . 🌸Price :Rm125 📮RM8 SM /12 SS . 🎄Material :moss crepe . Ukuran : S /M /XL . Size S 💐 Bahu :14.5 Dada :34 Armhole :17 Top waist :28 Top lenght :25 Hip :36 Skirt length : 40 inc (pingang getah ) . Size M 💐 Shoulder :15 Dada :36 Armhole :18 Top waist :30 Top length :25 Hip :38 Skirt length 41 (pingang getah ) . Size L /XL💐 Shoulder :16 Bust :40 Armhole :20 Top waist :37 Top length :25 Hip :41 Skirt length :41 . 🎄hidden zip di belakang 🎄hidden zip tgn ( wudhu ) 🎄lace bunga 🎄xjarang . . 📲PM/ WHATSAPP KAMI http://irmacollections.wasap.my . #sayajualonline #plusize #sedondon #family #setcouple #ibudananak #lelaki #wanitamuslimah #kanakkanak #kurtalelaki #jubahmurah #kurungmoden #dressmurah #blousemurah #tunik #bffriendly #wudhufriendly #shawl #instantshawl #aurainsta #readyforsolat #igmashup #kasual #trendy #elegant #stylish #sweet #fashionhijabis #irmacollections 😃😃
. . ❤️Qistina exclusive❤️ . 🌸Price :Rm125 📮RM8 SM /12 SS . 🎄Material :moss crepe . Ukuran : S /M /XL . Size S 💐 Bahu :14.5 Dada :34 Armhole :17 Top waist :28 Top lenght :25 Hip :36 Skirt length : 40 inc (pingang getah ) . Size M 💐 Shoulder :15 Dada :36 Armhole :18 Top waist :30 Top length :25 Hip :38 Skirt length 41 (pingang getah ) . Size L /XL💐 Shoulder :16 Bust :40 Armhole :20 Top waist :37 Top length :25 Hip :41 Skirt length :41 . 🎄hidden zip di belakang 🎄hidden zip tgn ( wudhu ) 🎄lace bunga 🎄xjarang . . 📲PM/ WHATSAPP KAMI http://irmacollections.wasap.my . #sayajualonline #plusize #sedondon #family #setcouple #ibudananak #lelaki #wanitamuslimah #kanakkanak #kurtalelaki #jubahmurah #kurungmoden #dressmurah #blousemurah #tunik #bffriendly #wudhufriendly #shawl #instantshawl #aurainsta #readyforsolat #igmashup #kasual #trendy #elegant #stylish #sweet #fashionhijabis #irmacollections 😃😃
. . ❤️Qistina exclusive❤️ . 🌸Price :Rm125 📮RM8 SM /12 SS . 🎄Material :moss crepe . Ukuran : S /M /XL . Size S 💐 Bahu :14.5 Dada :34 Armhole :17 Top waist :28 Top lenght :25 Hip :36 Skirt length : 40 inc (pingang getah ) . Size M 💐 Shoulder :15 Dada :36 Armhole :18 Top waist :30 Top length :25 Hip :38 Skirt length 41 (pingang getah ) . Size L /XL💐 Shoulder :16 Bust :40 Armhole :20 Top waist :37 Top length :25 Hip :41 Skirt length :41 . 🎄hidden zip di belakang 🎄hidden zip tgn ( wudhu ) 🎄lace bunga 🎄xjarang . . 📲PM/ WHATSAPP KAMI http://irmacollections.wasap.my . #sayajualonline #plusize #sedondon #family #setcouple #ibudananak #lelaki #wanitamuslimah #kanakkanak #kurtalelaki #jubahmurah #kurungmoden #dressmurah #blousemurah #tunik #bffriendly #wudhufriendly #shawl #instantshawl #aurainsta #readyforsolat #igmashup #kasual #trendy #elegant #stylish #sweet #fashionhijabis #irmacollections 😃😃
Walaupun kami baru di pasaran, tapi kami dah bantu ramai wanita di luar sana, tampil bergaya, cantik dan bersiap sepantas kilat, hanya dengan memakai bawal GracieuxSe... . . Nak tengok lebih banyak design ?? 👇👇 . . Visit our website ==> http://bit.ly/gracieuxse . . http://www.wasap.my/601117630124 . . #GracieuxSe #shawlmurah #shawlchiffon #shawl #bawalmurah #bawal #bawalsatin #bawalchiffon #bawallovers #bawalprinted #bawalexclusive #bawalinstant #bawalcrepe #shawlempire
. . ❤️Qistina exclusive❤️ . 🌸Price :Rm125 📮RM8 SM /12 SS . 🎄Material :moss crepe . Ukuran : S /M /XL . Size S 💐 Bahu :14.5 Dada :34 Armhole :17 Top waist :28 Top lenght :25 Hip :36 Skirt length : 40 inc (pingang getah ) . Size M 💐 Shoulder :15 Dada :36 Armhole :18 Top waist :30 Top length :25 Hip :38 Skirt length 41 (pingang getah ) . Size L /XL💐 Shoulder :16 Bust :40 Armhole :20 Top waist :37 Top length :25 Hip :41 Skirt length :41 . 🎄hidden zip di belakang 🎄hidden zip tgn ( wudhu ) 🎄lace bunga 🎄xjarang . . 📲PM/ WHATSAPP KAMI http://irmacollections.wasap.my . #sayajualonline #plusize #sedondon #family #setcouple #ibudananak #lelaki #wanitamuslimah #kanakkanak #kurtalelaki #jubahmurah #kurungmoden #dressmurah #blousemurah #tunik #bffriendly #wudhufriendly #shawl #instantshawl #aurainsta #readyforsolat #igmashup #kasual #trendy #elegant #stylish #sweet #fashionhijabis #irmacollections 😃😃
Walaupun kami baru di pasaran, tapi kami dah bantu ramai wanita di luar sana, tampil bergaya, cantik dan bersiap sepantas kilat, hanya dengan memakai bawal GracieuxSe... . . Nak tengok lebih banyak design ?? 👇👇 . . Visit our website ==> http://bit.ly/gracieuxse . . http://www.wasap.my/601117630124 . . #GracieuxSe #shawlmurah #shawlchiffon #shawl #bawalmurah #bawal #bawalsatin #bawalchiffon #bawallovers #bawalprinted #bawalexclusive #bawalinstant #bawalcrepe #shawlempire
Walaupun kami baru di pasaran, tapi kami dah bantu ramai wanita di luar sana, tampil bergaya, cantik dan bersiap sepantas kilat, hanya dengan memakai bawal GracieuxSe... . . Nak tengok lebih banyak design ?? 👇👇 . . Visit our website ==> http://bit.ly/gracieuxse . . http://www.wasap.my/601117630124 . . #GracieuxSe #shawlmurah #shawlchiffon #shawl #bawalmurah #bawal #bawalsatin #bawalchiffon #bawallovers #bawalprinted #bawalexclusive #bawalinstant #bawalcrepe #shawlempire
Hai korang. Nisa nak share apa itu FABRIC STRAIGHTENER. Fabric Straightener nie keluaran Miss & Mr Perfect tau. Beza Fabric Straightener VS Fabric Starch ialah:- Kalau fabric starch bentukkan tudung dan memudahkan kerja menggosok. Tapi fabric straightener bukan sahaja memudahkan kerja menggosok tapi boleh hilangkan kedutan tanpa iron. So jangan tertukar okays😍 Apa tunggu lagi grab sekarang! Tekan link di bio or http://www.wasap.my/+60145401715 #fabricstraightener #fabricstarch #noironnowrinkles #pengerastudung #PengerasTudungWaterBased #pengerastudungbawal #bawallover #shawl #tudungBidang60 #spraypengerastudung #tudungmurah #missmrperfect #mmp2in1 #spraytudung #spraytudungmurah #bazaarpaknil #bawalexclusive #neelofarhijab #ctdk #hijabista #tudungonline #tudunginstant #dropshipwanted #ejenwanted #stokiswanted
Omaigaddd cantiknya akak kita nie. Makeup perfect, tudung pom perfect! Yeayhhh. Kalau dulu akak kita nie selalu stress tudung payah nak bentuk TAPI bila dah ada MMP xsampai 5minit dah siap cantik gitu. Apa tunggu lagi grab sekarang! Tekan link di bio or http://www.wasap.my/+60145401715 #fabricstraightener #fabricstarch #noironnowrinkles #pengerastudung #PengerasTudungWaterBased #pengerastudungbawal #bawallover #shawl #tudungBidang60 #spraypengerastudung #tudungmurah #missmrperfect #mmp2in1 #spraytudung #spraytudungmurah #bazaarpaknil #bawalexclusive #neelofarhijab #ctdk #hijabista #tudungonline #tudunginstant #dropshipwanted #ejenwanted #stokiswanted
COMEBACK DESIGN DTG LAGI GAIS 😍😍 . Kalau tgk design bawal anti kedut ni cantik yakmattt, mmg rambang mata nak pilihh! Rasa nak grab semua kanzz uolss . Siapa yg jenis malas nak gosok tudung tu wajib grab sebelum habis stokk okayy 😘 . ❤️100% Anti kedut / tak perlu iron . ❤️Senang bentuk . ❤️Jimat masa . . RM25 tak termasuk postage Bidang 45' Bawal chiffon printed . . #haydascarf #takpernahtakcantik #tudungviral #tudungmeletop #agenthaydascarf #agentrawang #tudungbawalviral #tudungbawalchiffon #tudungbawalprinted #tudungantikedut #tudungironless #tudungsenangbentuk #shawl #shawlviral #shawlsatin #shawlchiffon #printedshawl
. . ❤️Qistina exclusive❤️ . 🌸Price :Rm125 📮RM8 SM /12 SS . 🎄Material :moss crepe . Ukuran : S /M /XL . Size S 💐 Bahu :14.5 Dada :34 Armhole :17 Top waist :28 Top lenght :25 Hip :36 Skirt length : 40 inc (pingang getah ) . Size M 💐 Shoulder :15 Dada :36 Armhole :18 Top waist :30 Top length :25 Hip :38 Skirt length 41 (pingang getah ) . Size L /XL💐 Shoulder :16 Bust :40 Armhole :20 Top waist :37 Top length :25 Hip :41 Skirt length :41 . 🎄hidden zip di belakang 🎄hidden zip tgn ( wudhu ) 🎄lace bunga 🎄xjarang . . 📲PM/ WHATSAPP KAMI http://irmacollections.wasap.my . #sayajualonline #plusize #sedondon #family #setcouple #ibudananak #lelaki #wanitamuslimah #kanakkanak #kurtalelaki #jubahmurah #kurungmoden #dressmurah #blousemurah #tunik #bffriendly #wudhufriendly #shawl #instantshawl #aurainsta #readyforsolat #igmashup #kasual #trendy #elegant #stylish #sweet #fashionhijabis #irmacollections 😃😃
COMEBACK DESIGN DTG LAGI GAIS 😍😍 . Kalau tgk design bawal anti kedut ni cantik yakmattt, mmg rambang mata nak pilihh! Rasa nak grab semua kanzz uolss . Siapa yg jenis malas nak gosok tudung tu wajib grab sebelum habis stokk okayy 😘 . ❤️100% Anti kedut / tak perlu iron . ❤️Senang bentuk . ❤️Jimat masa . . RM25 tak termasuk postage Bidang 45' Bawal chiffon printed . . #haydascarf #takpernahtakcantik #tudungviral #tudungmeletop #agenthaydascarf #agentrawang #tudungbawalviral #tudungbawalchiffon #tudungbawalprinted #tudungantikedut #tudungironless #tudungsenangbentuk #shawl #shawlviral #shawlsatin #shawlchiffon #printedshawl
COMEBACK DESIGN DTG LAGI GAIS 😍😍 . Kalau tgk design bawal anti kedut ni cantik yakmattt, mmg rambang mata nak pilihh! Rasa nak grab semua kanzz uolss . Siapa yg jenis malas nak gosok tudung tu wajib grab sebelum habis stokk okayy 😘 . ❤️100% Anti kedut / tak perlu iron . ❤️Senang bentuk . ❤️Jimat masa . . RM25 tak termasuk postage Bidang 45' Bawal chiffon printed . . #haydascarf #takpernahtakcantik #tudungviral #tudungmeletop #agenthaydascarf #agentrawang #tudungbawalviral #tudungbawalchiffon #tudungbawalprinted #tudungantikedut #tudungironless #tudungsenangbentuk #shawl #shawlviral #shawlsatin #shawlchiffon #printedshawl
Salam Bloooms Luscious Lipmatte dari Kashmir 😘👋 Nak tahu, founder Blooms Luscious Lipmatte adalah seorang ahli farmasi professional yang berkelayakan dan beliau sendiri memilih kandungan di dalam Blooms Luscious Lipmatte. Nak tahu ape kandungan dan manfaatnya di dalam Blooms Luscious Lipmatte?. BLOOMS LUSCIOUS LIPMATTE adalah sangat istimewa kerana ia mengandungi 👇🏻👇🏻👇🏻 . . 📌Argan Oil - mejadikan bibir anda selesa, terhidrasi dan mengurangkan masalah bibir berkuping . . 📌Jojoba Oil - membantu mengembalikan kelembapan bibir supaya bibir anda akan lebih lembut dan mungil. . . 📌Vitamin E - melindungi bibir anda daripada cahaya UV, membantu mengekalkan tekstur lembut bibir anda dan mengurangkan penuaan. . . 📌Collagen - adalah protein struktur yang penting untuk menjaga bibir anda kelihatan muda. . . 📌 Aroma ros yang wangi - menyegarkan dan meningkatkan mood anda Jadi apa lagi yang ditunggu ?????? Dapatkan BLOOMS LUSCIOUS LIPMATTE 💄💄💄sekarang !!! Hanya RM 36.00! Tidak termasuk postage 😊 #lipmatte #lipmattemalaysia #monday #mondaymotivation #mondayblues #bawalovers #shawl #malaysia #sale #lipmattesale
. . 👖Jeans pearl🎀 . Price :Rm75 =RM8 SM /12 SS 2 pcs Rm140 = RM 10/15SS . . Size :S M L XL . . P/s :yg berlubang semua ada tampung soo xnmpk skin kita . . Refer size 👇👇👇 *Pingang boleh strechable * . . S-26,27 M-28,29 L-30,31 Xl-32-33 . . 📲PM/ WHATSAPP KAMI http://irmacollections.wasap.my . #sayajualonline #plusize #sedondon #family #setcouple #ibudananak #lelaki #wanitamuslimah #kanakkanak #kurtalelaki #jubahmurah #kurungmoden #dressmurah #blousemurah #tunik #bffriendly #wudhufriendly #shawl #instantshawl #aurainsta #readyforsolat #igmashup #kasual #trendy #elegant #stylish #sweet #fashionhijabis #irmacollections 😃😃
Un toque de azul siempre le da vida a tu outfit invernal ¿Ya tienes tu pashmina @mura.pashminas ? . #Moda #Mujer #Pashmina #Tendencia #Mexico #Gdl #Scarf #Shawl #Outfit
. . 👖Jeans pearl🎀 . Price :Rm75 =RM8 SM /12 SS 2 pcs Rm140 = RM 10/15SS . . Size :S M L XL . . P/s :yg berlubang semua ada tampung soo xnmpk skin kita . . Refer size 👇👇👇 *Pingang boleh strechable * . . S-26,27 M-28,29 L-30,31 Xl-32-33 . . 📲PM/ WHATSAPP KAMI http://irmacollections.wasap.my . #sayajualonline #plusize #sedondon #family #setcouple #ibudananak #lelaki #wanitamuslimah #kanakkanak #kurtalelaki #jubahmurah #kurungmoden #dressmurah #blousemurah #tunik #bffriendly #wudhufriendly #shawl #instantshawl #aurainsta #readyforsolat #igmashup #kasual #trendy #elegant #stylish #sweet #fashionhijabis #irmacollections 😃😃
. . 👖Jeans pearl🎀 . Price :Rm75 =RM8 SM /12 SS 2 pcs Rm140 = RM 10/15SS . . Size :S M L XL . . P/s :yg berlubang semua ada tampung soo xnmpk skin kita . . Refer size 👇👇👇 *Pingang boleh strechable * . . S-26,27 M-28,29 L-30,31 Xl-32-33 . . 📲PM/ WHATSAPP KAMI http://irmacollections.wasap.my . #sayajualonline #plusize #sedondon #family #setcouple #ibudananak #lelaki #wanitamuslimah #kanakkanak #kurtalelaki #jubahmurah #kurungmoden #dressmurah #blousemurah #tunik #bffriendly #wudhufriendly #shawl #instantshawl #aurainsta #readyforsolat #igmashup #kasual #trendy #elegant #stylish #sweet #fashionhijabis #irmacollections 😃😃
Happy Monday beautiful people!⚘ Let's make it a positive & a productive week! xoxo. . . CP Juliana Evan wearing pastel pink Alexandra Pantsuit by @needleworkskl on set 🎬. 😍😘 . . . FB | Needleworks Kuala Lumpur IG | Needleworkskl DM & Whatsapp Only : 0176855515 . . #lunasuit #clarasuit #shawl #instantshawl #tudung #tudungsatin #tudungsilk #telekungumrah #telekunghaji #telekungcantik #telekungmalaysia #telekungcantik #telekungbrunei #telekungSingapore #fashion #fashionblogger #fashionista #ootd #Needleworksklsponsor #NKLsponsor
Comelkan sis ni??😍😍.. Bila pakai EgyptianINSTANTSHAWL bertambah comel.. Sekali cuba mesti hampa rasa tak nak pakai dah shawl lain.sebab tu laku keras. Kualiti tip top. Rugi hampa x grab sementara tgh promo ni. Mcm2 warna ada,rambang mata!.. Berminat jom wassap sekarang.. 0183992780 😘❤️ #shawl #instantshawl #inner #cantiksimple #cantik5minit #bahagiabukanbidaan #muslimahcollection #cantiksimple
Shawl hood Model 03 "Vinous Masquerade" Size: 125 x 125 cm (49 "x 49"), 100% wool in two layers + natural Russian mink fur. Price: $ 300. Worldwide shipping for free. ______________________________ Платок капюшон Модель 03 "Винный Маскарад" Размер: 125 х 125 см (49" х 49"), 100% шерсть в два слоя + натуральный мех русской норки. Цена: $ 300. Доставка по всему миру бесплатно. . . #shawl #hood #russianstyle #russianculture #russianfashion #fashion #vintage #boho #bohostyle #bohoshic #russia #usa #canada #italy #france #monaco #germany #spain #uk #denmark #finland #norway #holland #gift #present #premiumaccessories #premiumgift #подарок #павлопосадскийплаток #павлопосадскийплатоксмехом
Comelkan sis ni??😍😍.. Bila pakai EgyptianINSTANTSHAWL bertambah comel.. Sekali cuba mesti hampa rasa tak nak pakai dah shawl lain.sebab tu laku keras. Kualiti tip top. Rugi hampa x grab sementara tgh promo ni. Mcm2 warna ada,rambang mata!.. Berminat jom wassap sekarang.. 0183992780 😘❤️ #shawl #instantshawl #inner #cantiksimple #cantik5minit #cantik #shawlsempoi #shawlmurah #comelpipimerah #fikiryangbaikbaik
New Collection by Dianfashionhijab 💕 ✨Bawal Dara ✨Matt : Polycotton dengan taburan swarovski hitam dan silver, membuat jilbab segiempat ini jadi cantik mewah elegant dan simple. Cocok untuk dipakai harian, acara dan lainnyaa nih. ✨Harga hanya Rp 45.000 💰Harga Reseller min 3pc x Rp 44.000 💰Harga Grosir min 10pc x Rp 42.000 (Boleh campur dengan model jilbab lainnyaa 👏 ) 💰Harga SERIAN MINIMAL 1LUSIN PER MODEL x Rp 38.500 . Notes: Semua Jilbab Polos (pashmina ataupun segitiga) DIKIRIM H+1 hari setelah TRANSFER, jadi gakbisa dadakan yaa. Maka dari itu order dahulu sebelum waktu dibutuhkan. Trimakasih❤ . . ⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫ Order melalui Wa: 081370235294 (fast respon) ⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫ #shawl #shawltabur #bawaltabur #pashminamalaysia #pashminacerutimurah #pashminapearl #pashminaswarovski #creamhnmedan #cosmetics #jilbabmedanmurah #hype #hipster #makeup #flawless #pashminapearl #pashminamutiara #followme #follower #likeforlike #nicepict #style #naturephotography #over #followforfollow #segiempatmotifmurah #jilbabmedanmurah #good #beautiful #pashminasatin #segiempatsatinglitter #prelovedbatam
New Collection by Dianfashionhijab 💕 ✨Bawal Dara ✨Matt : Polycotton dengan taburan swarovski hitam dan silver, membuat jilbab segiempat ini jadi cantik mewah elegant dan simple. Cocok untuk dipakai harian, acara dan lainnyaa nih. ✨Harga hanya Rp 45.000 💰Harga Reseller min 3pc x Rp 44.000 💰Harga Grosir min 10pc x Rp 42.000 (Boleh campur dengan model jilbab lainnyaa 👏 ) 💰Harga SERIAN MINIMAL 1LUSIN PER MODEL x Rp 38.500 . Notes: Semua Jilbab Polos (pashmina ataupun segitiga) DIKIRIM H+1 hari setelah TRANSFER, jadi gakbisa dadakan yaa. Maka dari itu order dahulu sebelum waktu dibutuhkan. Trimakasih❤ . . ⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫ Order melalui Wa: 081370235294 (fast respon) ⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫ #shawl #shawltabur #bawaltabur #pashminamalaysia #pashminacerutimurah #pashminapearl #pashminaswarovski #creamhnmedan #cosmetics #jilbabmedanmurah #hype #hipster #makeup #flawless #pashminapearl #pashminamutiara #followme #follower #likeforlike #nicepict #style #naturephotography #over #followforfollow #segiempatmotifmurah #jilbabmedanmurah #good #beautiful #pashminasatin #segiempatsatinglitter #prelovedbatam
New Collection by Dianfashionhijab 💕 ✨Bawal Dara ✨Matt : Polycotton dengan taburan swarovski hitam dan silver, membuat jilbab segiempat ini jadi cantik mewah elegant dan simple. Cocok untuk dipakai harian, acara dan lainnyaa nih. ✨Harga hanya Rp 45.000 💰Harga Reseller min 3pc x Rp 44.000 💰Harga Grosir min 10pc x Rp 42.000 (Boleh campur dengan model jilbab lainnyaa 👏 ) 💰Harga SERIAN MINIMAL 1LUSIN PER MODEL x Rp 38.500 . Notes: Semua Jilbab Polos (pashmina ataupun segitiga) DIKIRIM H+1 hari setelah TRANSFER, jadi gakbisa dadakan yaa. Maka dari itu order dahulu sebelum waktu dibutuhkan. Trimakasih❤ . . ⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫ Order melalui Wa: 081370235294 (fast respon) ⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫ #shawl #shawltabur #bawaltabur #pashminamalaysia #pashminacerutimurah #pashminapearl #pashminaswarovski #creamhnmedan #cosmetics #jilbabmedanmurah #hype #hipster #makeup #flawless #pashminapearl #pashminamutiara #followme #follower #likeforlike #nicepict #style #naturephotography #over #followforfollow #segiempatmotifmurah #jilbabmedanmurah #good #beautiful #pashminasatin #segiempatsatinglitter #prelovedbatam
New Collection by Dianfashionhijab 💕 ✨Bawal Dara ✨Matt : Polycotton dengan taburan swarovski hitam dan silver, membuat jilbab segiempat ini jadi cantik mewah elegant dan simple. Cocok untuk dipakai harian, acara dan lainnyaa nih. ✨Harga hanya Rp 45.000 💰Harga Reseller min 3pc x Rp 44.000 💰Harga Grosir min 10pc x Rp 42.000 (Boleh campur dengan model jilbab lainnyaa 👏 ) 💰Harga SERIAN MINIMAL 1LUSIN PER MODEL x Rp 38.500 . Notes: Semua Jilbab Polos (pashmina ataupun segitiga) DIKIRIM H+1 hari setelah TRANSFER, jadi gakbisa dadakan yaa. Maka dari itu order dahulu sebelum waktu dibutuhkan. Trimakasih❤ . . ⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫ Order melalui Wa: 081370235294 (fast respon) ⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫ #shawl #shawltabur #bawaltabur #pashminamalaysia #pashminacerutimurah #pashminapearl #pashminaswarovski #creamhnmedan #cosmetics #jilbabmedanmurah #hype #hipster #makeup #flawless #pashminapearl #pashminamutiara #followme #follower #likeforlike #nicepict #style #naturephotography #over #followforfollow #segiempatmotifmurah #jilbabmedanmurah #good #beautiful #pashminasatin #segiempatsatinglitter #prelovedbatam
New Collection by Dianfashionhijab 💕 ✨Bawal Dara ✨Matt : Polycotton dengan taburan swarovski hitam dan silver, membuat jilbab segiempat ini jadi cantik mewah elegant dan simple. Cocok untuk dipakai harian, acara dan lainnyaa nih. ✨Harga hanya Rp 45.000 💰Harga Reseller min 3pc x Rp 44.000 💰Harga Grosir min 10pc x Rp 42.000 (Boleh campur dengan model jilbab lainnyaa 👏 ) 💰Harga SERIAN MINIMAL 1LUSIN PER MODEL x Rp 38.500 . Notes: Semua Jilbab Polos (pashmina ataupun segitiga) DIKIRIM H+1 hari setelah TRANSFER, jadi gakbisa dadakan yaa. Maka dari itu order dahulu sebelum waktu dibutuhkan. Trimakasih❤ . . ⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫ Order melalui Wa: 081370235294 (fast respon) ⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫ #shawl #shawltabur #bawaltabur #pashminamalaysia #pashminacerutimurah #pashminapearl #pashminaswarovski #creamhnmedan #cosmetics #jilbabmedanmurah #hype #hipster #makeup #flawless #pashminapearl #pashminamutiara #followme #follower #likeforlike #nicepict #style #naturephotography #over #followforfollow #segiempatmotifmurah #jilbabmedanmurah #good #beautiful #pashminasatin #segiempatsatinglitter #prelovedbatam
New Collection by Dianfashionhijab 💕 ✨Bawal Dara ✨Matt : Polycotton dengan taburan swarovski hitam dan silver, membuat jilbab segiempat ini jadi cantik mewah elegant dan simple. Cocok untuk dipakai harian, acara dan lainnyaa nih. ✨Harga hanya Rp 45.000 💰Harga Reseller min 3pc x Rp 44.000 💰Harga Grosir min 10pc x Rp 42.000 (Boleh campur dengan model jilbab lainnyaa 👏 ) 💰Harga SERIAN MINIMAL 1LUSIN PER MODEL x Rp 38.500 . Notes: Semua Jilbab Polos (pashmina ataupun segitiga) DIKIRIM H+1 hari setelah TRANSFER, jadi gakbisa dadakan yaa. Maka dari itu order dahulu sebelum waktu dibutuhkan. Trimakasih❤ . . ⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫ Order melalui Wa: 081370235294 (fast respon) ⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫ #shawl #shawltabur #bawaltabur #pashminamalaysia #pashminacerutimurah #pashminapearl #pashminaswarovski #creamhnmedan #cosmetics #jilbabmedanmurah #hype #hipster #makeup #flawless #pashminapearl #pashminamutiara #followme #follower #likeforlike #nicepict #style #naturephotography #over #followforfollow #segiempatmotifmurah #jilbabmedanmurah #good #beautiful #pashminasatin #segiempatsatinglitter #prelovedbatam
Selendang by Guzel Scarves. .... 🌺Code: Chilli 🌺Measurement: 1.8m x 0.8m 🌺Material: HQ Chiffon Georgette 🌺Embellishment: Metal Gold Flower🌺Acrylic Tag 🌺Packed with ❤ 🌺Flowy, comfortable and cool 🌺RM35 free postage 🌺COD available for certain area .... #armygreen green #tudungbridemaids #tudungmeletop #weddingshawl #shopee #guzelscarves #shawl #dramasangat #dropshipwanted #cashofdelivery #cod #freepos #entiremalaysia
Selendang by Guzel Scarves. .... 🌺Code: Mint Green 🌺Measurement: 1.8m x 0.8m 🌺Material: HQ Chiffon Georgette 🌺Embellishment: Metal Gold Flower🌺Acrylic Tag 🌺Packed with ❤ 🌺Flowy, comfortable and cool 🌺RM35 free postage 🌺COD available for certain area .... #armygreen green #tudungbridemaids #tudungmeletop #weddingshawl #shopee #guzelscarves #shawl #dramasangat #dropshipwanted #cashofdelivery #cod #freepos #entiremalaysia
Red Shawl - Limited collection 50x180 cm Rp 160.000 #Batik #Shawl #madeinindonesia #batikshawl #mixmatch
[NEW ARRIVAL] Hana Series is coming! Siapa kat sini jenis malas nak iron tudung tu boleh grab Hana Series ni cepat2. Nak order? Link dekat bio.👜 . #HanabyChefDesign #HanaSeries #sale #classic #oldschool #square #bawal #cotton #cottonturki #bidang45 #shawl #scarf #newin #newarrival #newproduct #jualan #murah #batik #songket
SHAWL OMBAK MATERIAL CHIFFON Jahitan BABY SEAM Ukuran 1.8x0.7 RM25 www.wasap.my/60173293492 #shawlombak #shawl #shawlmurah #shawlmalaysia #shawllovers
[NEW ARRIVAL] Hana Series is coming! Siapa kat sini jenis malas nak iron tudung tu boleh grab Hana Series ni cepat2. Nak order? Link dekat bio.👜 . #HanabyChefDesign #HanaSeries #sale #classic #oldschool #square #bawal #cotton #cottonturki #bidang45 #shawl #scarf #newin #newarrival #newproduct #jualan #murah #batik #songket
[NEW ARRIVAL] Hana Series is coming! Siapa kat sini jenis malas nak iron tudung tu boleh grab Hana Series ni cepat2. Nak order? Link dekat bio.👜 . #HanabyChefDesign #HanaSeries #sale #classic #oldschool #square #bawal #cotton #cottonturki #bidang45 #shawl #scarf #newin #newarrival #newproduct #jualan #murah #batik #songket
[NEW ARRIVAL] Hana Series is coming! Siapa kat sini jenis malas nak iron tudung tu boleh grab Hana Series ni cepat2. Nak order? Link dekat bio.👜 . #HanabyChefDesign #HanaSeries #sale #classic #oldschool #square #bawal #cotton #cottonturki #bidang45 #shawl #scarf #newin #newarrival #newproduct #jualan #murah #batik #songket
[NEW ARRIVAL] Hana Series is coming! Siapa kat sini jenis malas nak iron tudung tu boleh grab Hana Series ni cepat2. Nak order? Link dekat bio.👜 . #HanabyChefDesign #HanaSeries #sale #classic #oldschool #square #bawal #cotton #cottonturki #bidang45 #shawl #scarf #newin #newarrival #newproduct #jualan #murah #batik #songket
[NEW ARRIVAL] Hana Series is coming! Siapa kat sini jenis malas nak iron tudung tu boleh grab Hana Series ni cepat2. Nak order? Link dekat bio.👜 . #HanabyChefDesign #HanaSeries #sale #classic #oldschool #square #bawal #cotton #cottonturki #bidang45 #shawl #scarf #newin #newarrival #newproduct #jualan #murah #batik #songket
TQ KAK ANIM.. TUDUNG LAMA2 YANG DOK PERAM TU DAH BOLEH PAKAI BALEK 😂😂😂 NASEB ADA SITI AISYAH NI KAN 😍😍😍 #hijabstarch #hijabstarchsitiaisyah #spraytudung #spraytudungbawal #pengerastudung #pengerastudungbawal #semuajenistudungbawal #satin #chiffon #shawl #bajusekolah #uniformsekolah #uniformkerja #seluarslack #kemeja #tudungbawal #semuajeniskain www.wasap.my/60172906061/hijabstarch *JOM BUAT DUIT!!!!💪🏼😍*
[NEW ARRIVAL] Hana Series is coming! Siapa kat sini jenis malas nak iron tudung tu boleh grab Hana Series ni cepat2. Nak order? Link dekat bio.👜 . #HanabyChefDesign #HanaSeries #sale #classic #oldschool #square #bawal #cotton #cottonturki #bidang45 #shawl #scarf #newin #newarrival #newproduct #jualan #murah #batik #songket
TQ KAK ANIM.. TUDUNG LAMA2 YANG DOK PERAM TU DAH BOLEH PAKAI BALEK 😂😂😂 NASEB ADA SITI AISYAH NI KAN 😍😍😍 #hijabstarch #hijabstarchsitiaisyah #spraytudung #spraytudungbawal #pengerastudung #pengerastudungbawal #semuajenistudungbawal #satin #chiffon #shawl #bajusekolah #uniformsekolah #uniformkerja #seluarslack #kemeja #tudungbawal #semuajeniskain www.wasap.my/60172906061/hijabstarch *JOM BUAT DUIT!!!!💪🏼😍*
[NEW ARRIVAL] Hana Series is coming! Siapa kat sini jenis malas nak iron tudung tu boleh grab Hana Series ni cepat2. Nak order? Link dekat bio.👜 . #HanabyChefDesign #HanaSeries #sale #classic #oldschool #square #bawal #cotton #cottonturki #bidang45 #shawl #scarf #newin #newarrival #newproduct #jualan #murah #batik #songket
[NEW ARRIVAL] Hana Series is coming! Siapa kat sini jenis malas nak iron tudung tu boleh grab Hana Series ni cepat2. Nak order? Link dekat bio.👜 . #HanabyChefDesign #HanaSeries #sale #classic #oldschool #square #bawal #cotton #cottonturki #bidang45 #shawl #scarf #newin #newarrival #newproduct #jualan #murah #batik #songket
[NEW ARRIVAL] Hana Series is coming! Siapa kat sini jenis malas nak iron tudung tu boleh grab Hana Series ni cepat2. Nak order? Link dekat bio.👜 . #HanabyChefDesign #HanaSeries #sale #classic #oldschool #square #bawal #cotton #cottonturki #bidang45 #shawl #scarf #newin #newarrival #newproduct #jualan #murah #batik #songket
next page →