#sharingiscaring

2,046,442 posts

Loading...
Retrieval day! Best sleep in the OR, ever! But outside of that the retrieval was successful! 15 follicles, 14 eggs retrieved, and 11 frozen (only the mature eggs are frozen as they are considered viable). • According to my physician most women are able to return to work the next day, sans complications of course; while others like myself need a little more time to recoup due to mild to moderate fluid retention following the administration of your “trigger shot”. This doesn’t happen to all women, I’m just lucky 🍀 • Taking a few days to rest since I’m walking like a penguin from the added pelvic swelling and discomfort. It’s all G though, it’s over and I’m happy to have done what I set out to do. • 2019 Checklist: Eggs frozen ✅ Everything else tbd • #presherpodcast #eggfreezing #atlanta #atlantapodcast #sharingiscaring #selfdiscovery #emoryreproductivecenter #IVF #emotionalhealth #iceicebaby #googlepodcasts #podernfamily #podsincolor #GSU #LSN #blackcreatives @angelayee #blackpodcastnetwork #podcastingwhileblack #blackpodcast @duskopoppington #Spelman #GSU @spotify @cthagod #explorepage @loudspeakernetwork #viral @tidal @netflix #blackgirlmagic @xonecole @issarae @oprah #fertilitypreservation #notreadyforkids #fertility #fertilityjourney #oocytecyropreservation @spotify
Loading...
Recent studies have shown that nearly 40% of university students experience some form of food insecurity. 7.5% of students skip entire days worth of meals, and 21% of students occasionally skip meals due to financial constraints. Thanks to a #RisingYouth grant, we were able to open a campus food bank, the Share and Care, to help combat student food insecurity. No student should ever go hungry. In addition to food, the Share and Care is also stocked with school supplies and hygiene products for anyone who may need them. #SharingIsCaring #StudentFoodSecurity
TOP 5 KILLER FOODS ☠️ by Dr. Jay Agustin 1. FRIED CHICKEN 🍗 Steroids; arsenic can increase risk of cancer; safer roasted chicken. 2. INSTANT NOODLES 🍜 With content same as plaster of paris used in casts; 3-5yrs of eating may lead to kidney problems. 3. SOFTDRINKS 🥤 Its acidity is same as muriatic, 850g of sugar/liter; It can even be used as bathroom cleaner. 4. RED HOTDOGS 🌭 Highly processed meat; Can cause leukemia & poor visual acuity for kids. 5. FRENCH FRIES 🍟 This doesn’t rot or gets rancid even after 30 days due to high preservatives (acrylamide - derivatives of formalin). Do you eat these foods? 😰 If you want to be healthy and have a longer life, Avoid these food killers.❌ You can also detoxify and protect your body, take the Highest Rated Supplement that will NOURISH, PROTECT and RENEW your cells. Want to know the supplement I've been trusting for years now? Which makes me feel good and not having the symptoms of lupus anymore. PM me. #HealthEducation #HealthIsWealth #SharingIsCaring
A girl, a piece of toast, and 3 very devoted beggars #toddler #dogs #hungrydog #australianshepherd #babygirl #bestfriends #sharingiscaring
I absolutely don't drink any glass of milk... I hadn't had cereal in almost years before the other day... THE LAST time a few days ago I had a bit of almond milk with my cereal and very minimal just enough for my cereal .The ideal, consistency, etc of drinking milk it makes me 🤢 so I offset that by eating #yogurt especially #Greekyogurt ... If it ain't super thick I don't want it 😉 . If someone in the household MISTAKENLY buys regular thin yogurt🙄 I'm putting it in the freezer... Frozen yogurt baby! K. I. S.S. I need my yogurt to have texture . Yogurt is a great substitute for other things... . Side note:If you're focused on weight loss you need to know how much protein you need according to your weight so take your weight X 0.7 and that's how many grams to need daily. . . It's good for protein, the gut, bones, skins and ladies helps keep that peach ph balanced, I REPEAT PH BALANCED it's important to keep that thang right! (PREVENTION is 🔑) . OK, I'm done peach preaching for the day 😁🍑 . #sharingiscaring #betterhealth
ㅤ Akhir pekan lagi, waktunya kami memberikan rekomendasi tempat wisata bagi anda untuk menghabiskan waktu bersama keluarga. ㅤㅤ Kali ini kami merekomendasikan Curug Leuwi Tomo, terutama bagi anda yang menggemari wisata alam. Curug yang berada di Desa Cidahu ini, walaupun hanya memiliki ketinggian 5 meter, namun airnya sangat jernih, pemandangan sekeliling juga sangat bagus, cocok untuk refreshing bersama keluarga. Selamat berakhir pekan! ㅤ _______________________________________ Puri Kanaka Griya Asri 📌 Jl. Raya Sepang, Serang 📱 0811-2881-118
Y’all did shop through Ebates (link in bio) yesterday right? Y'all gotta put in that work if y'all trying to receive a "Big Fat Check" come May cashback & referrals add up 🤷🏾‍♀️. Was just at $300 4 days ago & ya girl already at $500 for my next payout 🙌🏾. #letseatyall #sharingiscaring ❤️
A friend buys you lunch...a best friend eats your lunch. 🤣🤣 #whatsyoursismine ——————————- #hungry #sharingiscaring #fitmom #girlswholift #eat #bodyfuel #bestfriendlife #musclefood #nomnom #feedme #eatgoodfeelgood #energy
It took some time for me to get comfortable with sharing my world on social media but I’m so glad I have because of the community of gardening and like-minded people I’ve been able to connect with and learn from, like @shesgoodcompany ! Mainhia sent me some of her yellow watermelon seeds and I’m so excited to try growing these and then sharing seeds back!! Plus, yellow is my favorite color and I just learned tips on growing melons in my zone 👍🌱💛 #playingwithmud 🌱 🌱 🌱 🌱 #seedsharing #sharingiscaring #yellowwatermelon #melon #seeds #seedstarting #growfromseed #growyourown #growyourownfood #growfoodnotlawns #growwhatyoueat #gardenlife #gardenlove #backyardgarden #urbangarden #organicgarden #organicgardening #urbangardening #kitchengarden #ediblegarden #gardentotable #pnwgarden #pnwgardening #gardening #thehappygardeninglife
« It’s been a year of intense growth. » 💫 — Yesterday, I went to my parent’s house and saw these beautiful flowers on the table. My dad bought these for my mom, just like that. No reasons. And that melted my heart. He always buys us flowers. I remember one day I called him in the morning and told him I was really sick. A few hours later, someone is knocking at my door; he was standing there with a bouquet of roses in his hands. A few weeks ago, he brought me soup & a heater because it was freezing cold in my apartment. It’s the little things. A father is so much more than a parent figure. A father is a leader, a mentor, a loving parent who takes care of his child before anything else. Anyway. Just a appreciation post for the hero of my life, because I love him so much and he’ll always be the person I look up to. And because the world will always need love and appreciation. Have a great saturday. What are you grateful for? #appreciationpost #sharingiscaring #love
Bath(hog) party!!!! Why can’t they just share and be friends 🙄 #bathtime #lovebirds #sharingiscaring #roomforeveryone
I'm enjoying this Star Power blend from @littleampscoffee that @ccmatthews shared with me. #sharingiscaring #sharecoffee #ethiopia #brazil
GIVEAWAY time! Screenshot, Repost and Tag @pandr.online to enter! Double your chances by reposting on #facebook and #instagram . Let us know you have entered by commenting with #WeArePandr £100 worth of dancewear to be won enter by 28th Feb. Winner announced by 4th Mar.
Mai Saterdeiii ama beib @fennywiy...isinya apalagi klo ga kuliner, nguobrol en shopping alias aq yg dibeliin hadiah😆Thanks beib buat ilmu marketingnya yach..Thanks buat waktunya, klo ga gini ga bakal pny wktu ketemuan yach hahaha... . . . . #ngobrolcantik #makancantik #ngobrol #makan #kenyang #belanja #qualitytime #sharingiscaring #with #lovely #bff #dearfriend #saturday #myday #instaday #instapics #instaphotos #instalike #photooftheday #pictlovers #pictoftheday #justus
Who likes meatballs? 🙋🙋‍♂️⠀
You may not know who is struggling with their health or desiring to make a change in their home before dis eases strike. Sharing this post and tagging friends is the best way to help 😁. 𝙏𝙃𝙀𝙎𝙀 𝘼𝙍𝙀 𝙏𝙃𝙀 𝙋𝙀𝙊𝙋𝙇𝙀 𝙄 𝘾𝘼𝙉 𝙎𝙀𝙍𝙑𝙀:. 💟 Those looking for alternative therapies using Essential Oils and [CBD Oil-coming soon]. ••skin problems ••mental health ••body discomfort ••immune or digestive support ••bone or cardio support ••sport performance ••all body systems ••memory function •• ALL THE ETC’s 😉. 💟 Those looking for HOME and BODY CARE products *free* from: 👉🏼 harsh chemicals. 👉🏼 sneaky ingredients. Products that will actually benefit your health by using them. 💟 People looking for quality *bioavailable* supplements. [essential oil infusion and Seed to Seal set us apart from any competition]. 💟 Someone needing personal customer service and coaching. 💟 Someone who wants to be prepared if something should ever arise. 💟 Those who want to maintain their wellness. 💟 Those using herbs but would like a more effective and minimalist approach. Please send them my way, I would love the opportunity to help. I appreciate my friends 🙏🏼
With 2 sickies in the house it's a packaging/listing/sharing kind of day! Post your #poshmark name to get some shares from me! And don't forget about my LOWBALL Offer Sale this weekend!! #poshmarkseller #poshmarksale #weekend #sharingiscaring #listlistlist #reseller
Video sharing Pak Madali, seorang mantan tukang becak yang penghasilan rutinnya 10-20 juta/bulan (Silver Agency) setelah join 3i. · · - Stres kerja banting tulang tapi selalu kesusahan bayar tagihan bulanan? · - Sedih ga bisa luangin waktu sama keluarga? · - Cuma bisa ngiler lihat temen-temen jalan2 ke luar negeri tapi ga ada duit? · - Bingung gimana cari tambahan penghasilan tapi harus tetap jaga anak? · - Pengen berbagi berkat & membantu banyak orang? · · 👆 apabila kondisi anda saat ini tercermin dalam pertanyaan di atas, silahkan WA saya di 0818-966-967 (tidak menerima telpon) karena saya punya SOLUSI-nya yaitu untuk ikut bergabung menjalankan BISNIS LEGAL yang BAGUS & MURAH: *ngajak orang nabung, dapat penghasilan tanpa batas* dari program 3i Networks dari PT CAR (Central Asia Raya, member of Salim Group). · · · Pasti CROWN 👑✊ · · #3inetworks #car3inetworks #3i #peluangusaha #peluangbisnis #lowongankerja #carikerja #kerja #bisnis #butuhduit #sayanganak #penghasilantambahan #tambahpenghasilan #marketing #sales #maukaya #lowongankerjamarketing #lowongankerjasales #lowongankerjasalesman #berbagiberkat #pedulisesama #sharingiscaring #entrepreneur #pengusahasukses #pengusaha
#brunch is the most important meal of the day!! #madrid #bookclub this morning so I made a #fruit and #cheese plate for us to share!! Ready to discuss our book, #pachinko ! #brie #figs #cherrypreserves #berries #grapes #nuts #sharingiscaring #cheeseplate #cheeseboardsofinstagram #ashsellshomes #ashmakescheeseboards #ashlovescheese #mylatestobsession
#SharingIsCaring 🐵🐵❤️
Get fit, get paid and share the opportunity. Start now for only $20 😱 I have a few slots left, claim it now!!! #ItWorks #Don ’tMissThisAmazingOpportunity #StartYourJourneyToday #SharingIsCaring #WhyNotYou ? 🤷🏾‍♀️#MakeThisYearBeYourYear #twentyDollarInvestmentCanChangeYourLife
Gratidão gera gratidão 🙏🏻✨ . . . . 📸: @shot_by_anne Prod.: @claudinhafernandesprodutora O universo não falha , confie ! #nayanandes #feelinggood #sharingiscaring #gratidao #gratitude
⚡️Many people suffer in silence and 1 act of kindness can change a life. .❤️🎈 . #truth #memes #kindness #care #sharingiscaring #save #share #passiton #thoughtfulquotes #peaceandlove
Bolondos hajszín a mestertől, @bescene -től! Tövek: 40g 7-46, 20g 6-12, 12g E-1, 12g 0-22, steel blue 40g 8-11, 30g 6-23 10g E-1, 20g 0-22, 10g #ColorWorx Blue, Purple 9.5-29, 0-99, 9-98 💜 #BESCENE #skplove #hairdresser #hairideas   #hairoftheday #allaboutdahair #hairartist #hairofinstagram #sharingiscaring #hairtransformation   #apassionforhair
#Repost @schwarzkopfprouk with @get_repost ・・・ Psychedelic colour via the master – @bescene !⁣ Roots 40g 7-46, 20g 6-12, 12g E-1, 12g 0-22, steel⁣ blue 40g 8-11,30g 6-23 10g E-1, 20g 0-22, 10g⁣ #ColorWorx Blue, Purple 9.5-29, 0-99, 9-98 💜⁣ #BESCENE #skplove #hairdresser #hairideas#hairoftheday #allaboutdahair #hairartist#hairofinstagram #sharingiscaring#hairtransformation #apassionforhair
ㅤ Mulailah berinventasi untuk kesehatan anda, karena anda tidak akan bisa menikmati indahnya hidup apabila anda tidak berada dalam kondisi sehat. ㅤ Hubungi customer care kami untuk memperoleh konsultasi gratis seputar penyakit jantung koroner dan proargi 9+ serta pemesanan produk proargi 9+ _______________________________________ ㅤ Proargi 9+ Konsultasi & Pemesanan : 📱085-888-6816-48
You know what😂 it turns out to be, I can't fight my desire to draw🤦‍♀️... I'll just sleep late today to finish my works💪😂 . . Still figuring out what colours should I use🤔.. If only drawing anime was my assignment😂 . . One problem.. My 0.1 pen is missing🤦‍♀️ . . #animeboysketch #animedraw #anime #animes #animesketch #animeshow #animelove #animeboy #animeartwork #animefanart #anime_kawaii #otakugirl #otakuworld #otaku4life #otakuglobal #anime_cute #animeshows #animeartist #animeschool #artstudent #sharingiscaring #sharing_art #artofinstagram #instaart
Bio Gemüse von einer Foodsharing Abholung aus einem BioMarkt. Diese schönen frischen Sachen wären in den Müll gewandert, wenn der Markt nicht freiwillig mit der Foodsharing Initiative kooperieren würde. Es musste nichts aussortiert werden. Ca 8 kg Gemüse!! Wenn ihr möchtet meldet Euch kommt vorbei und holt es ab! #zugutfürdietonne #zerowaste #zero #lebensmittelretten #food #foodsharing #zerowastefood #foodwaste #bio #sustainable #foodshare #sharing #sharingiscaring #instagram #instagood #instafood #ecofriendly
Alhamdulillah akhirnya kesampean bikin acara Silaturahmi antar member Young Living under @cerita.essentialoil yg ada di Semarang. Tujuan nya biar saling kenal dg tatap muka langsung, karena kadang kalo di grup WA masih pada diem-dieman mungkin masih pada sungkan yaaa. Di acara seru tadi sih makannya 75% ,sisanya baru serius sharing 😂😂 ___ Nah setelah silaturahmi, saling kenal, sharing dengerin cerita satu sama lain jadi sayang kann..iya kaann, walau dikit pasti ada *maksa 😆 Dengan pake Essential Oils ku jadi punya keluarga baruu yaitu member-memberku para mamak keceh 😘😘 Juga para leader kecee ku mamikos @favoroils mba Eva @aromaterapisehat , Mbog @tantankuswandi , Cifon @fondakuswandi dan Bubid @organikseed.oils yg selalu mensupport ku, mengingatkan ku utk selalu nothing to lose, fokus utk mengedukasi para member ❤❤ Kalo dr ajaran agama sih emang ga boleh ngarep apalagi sm manusia, duh yg ada malah kecewa trus baper sendiri wakakak berharap hanya pd Alloh, yakin semua yg kita tanam sekarang akan kita tuai pada waktunya. ___ Yg suka sharing tentang EO di IGS atau post di feed ya gapapa, lanjut ajaa trus yaaa. Bismillah luruskan niat, sharing krn murni pgn pd ngrasain kebaikan dr Essential Oils ini. Semangatt mak 💪 Apa yg dibuat dg hati, pasti akan sampai ke hati 😇😇 . #essentialoil #youngliving #younglivingindonesia #younglivingsemarang #ngobroil #kongkowil #favorteam #aromaterapisehat #organiktouch #jualyoungliving #readystock #essentialoils #gentlebirth #prenatalgentleyoga #hypnobirthing #natural #organikoil #oilsemarang #premiumkit #healthylifestyle #younglivingpurwodadi #sharingiscaring
When there are two perfectly good pillows to use but you love your brother so want to share 🤣 #sharingiscaring #saturdaymorningcuddles #mamasboys
[ SHARING SESSION ] . Generasi hari ini merupakan generasi yang luar biasa. Segala hal dapat dicapai dengan semangat serta kreativitas dan daya berpikir kritis pemuda. Dengan kreativitas dan inovasi tanpa batas yang dimiliki akan mengantarkan pemuda menuju dunia Enterprise yang luar biasa. . Sharing Session persembahan 1000 Guru Foundation Sulsel yang akan berkolaborasi dengan Bhinneka Tunggal Ika, Lentera Negeri, Klub Belajar Terapis Makassar Sipatokkong dan Aksi Indonesia Muda, Seluruh alumni TOC Active Citize Social Enterprise British Council dan Posko Jasuda akan menjadi salah satu wadah untuk pemuda saling berbagi pengalaman dan pengetahuan. . Sharing Session ini bertujuan untuk: 1. Mendukung kreativitas pemuda dalam dunia Enterprise. 2. Memberikan kesempatan bagi pemuda untuk akses ilmu dan inovasi Enterprise. 3. Berbagi wawasan serta menjalin silaturahmi antar pemuda. . Dengan tema "SHARING SESSION SOCIAL ENTERPRISE" akan mendatangkan Pak Boedie Sardjana Julianto (Founder Posko Jasuda) sebagai pembicara yang inspiratif. . Kegiatan ini akan dilaksanakan pada, 📅 : Senin, 25 Februari 2019 ⌚ : 19.00 - 21.00 📍 : Posko Jasuda . Untuk pendaftaran peserta, silahkan menghubungi narahubung 1000 Guru Sulsel, 0852 4062 2347 ( Kak Hendra). . 1000 Guru Sulsel We care, we love, we share. . @kitabhinneka @lentera_negeri @klub.belajar.sipatokkong @aksiindonesiamuda @posko_ukmjasuda . #1000guru #1000gurusulsel #1000gurufoundation #1000gurufoundationsulsel #teaching #sharingsession #sharingiscaring #volunteer #indonesia #ruralkids #anaknegeri
Adding a stop at Walmart for another bone. A puppy for your puppy to play with is entertainment to no end. #sharingiscaring @typical.saaamm @rgunder87
Assalamualaikum bunda. Aku mau share lagi nih soal bingung puting dan cara aku buat mengatasi Eyza yg dulu bingung puting. Karena masalah bingung puting ini bikin aku babyblues loh dulu, jd aku pengen bagi2 cara2 yg dulu aku lakuin biar Eyza mau direct breastfeeding kembali, dan ga bergantung lagi sama dot. Jd awal lahiran dulu, ASI aku belum keluar sama sekali. Masalah ASI yg belum keluar pasca lahiran udah pernah aku share yaa. Jd otomatis, sambil nunggu ASI keluar, Eyza harus minum sufor dulu dengan cara memakai dot. Tp karena aku keukeuh pengen ngasih ASI, jd aku tetep usaha biar ASI keluar dg lancar. Salah satu caranya adalah dengan hisapan bayi, dan pas aku coba, ga semudah yg dibayangkan 😭. Tp karena tekad pengen mengAsihi yg kuat, aku coba terus usaha gimana caranya biar Eyza mau direct bf. Tp beneran loh hisapan bayi itu rangsangan paling efektif biar ASI cepet keluar. Hari pertama ga keluar sama sekali, payudara juga kosong ga ada isinya. Pas Eyza dibawa kekamar aku abis lahiran itu jam 1 malem, coba nyusuin kan, dan ga keluar dong. Akhirnya pakelah sufor, biar Eyza juga ga dehidrasi. Tiap Eyza nangis karena haus, sebelum dikasih sufor, aku usahain buat nyusuin Eyza dulu. Tujuannya biar ASI cepet produksinya, meskipun ujung2nya dikasih sufor lagi kan karena memang belum keluar. Alhamdulilah, paginya keluar kolostrum dan payudara uda ngerasa agak2 bengkak gt. Nyoba nyusuin lagi, Eyza masih mau ngenyot2 dikit2, tp yaa gt belum keluar maksimal karena perlekatannya ga sempurna. Terus nyoba usaha direct bf sambil disambi sufor juga, akhirnya hari ketiga uda banjir2 loh ASInya alhamdulilah. Ini bukti hisapan bayi ampuh buat memperlancar produksi ASI 😁. Tp pas ASI lagi gencar2nya keluar, Eyza uda keburu bingung puting dan ga mau sama sekali direct bf 😭. Dia lebih suka ngedot dong dibanding direct bf. Aku sedih jadinya, muncul deh baby blues, kadang nangis mikir gimana caranya biar Eyza mau direct bf lagi. Maklum, ibu baru baperan 😅. Akhirnya dikasih tau kakak sepupu, coba dotnya ditempelin ke puting, biar Eyza minum ASI dulu yg penting. Okelah, aku coba nyusuin Eyza dg media dot yg ditempelin ke puting. Dan mau Alhamduliah 😄. Lanjut di komen▶️▶️▶️
For 3 years now, I’ve been shouting from the rooftops how much these supplements have made my life better. I’m no longer coming home from school exhausted, no longer need 8 cups of coffee each day, no longer using over the counter meds for tummy issues, no longer constipated, no longer bloated, no longer feel sad or suffer from anxiety, I finally sleep through the night and wake up rested. In addition I no longer craving sugar 24/7 and the extra money from helping people is awesome too! Because these all natural supplements have changed my life... I share. Now, it’s your turn. There are some great rebates available on top of deep discounted welcome packs plus free shipping. Take advantage of this opportunity and find out for yourself if your health can improve. A 60 day money back guarantee means you have nothing to lose. Well except all your unwanted health issues perhaps 😉. #sharingiscaring #hopedealer #youareworthit #healthylifestyle #health #balance #grateful #guts #blessed #healthy #thankful #triplex #gutheath #mentalhealth #mom #lesscravings #guthealth
Stop thinking about the goals you haven’t accomplished in life. Or the failures you’ve endured. We cannot move forward, always looking behind us, because eventually we will fall. Pick up your chin, face the future and power on! #yougotthis #momblogger #instaencouragements #instablogging #future #goals #sharingiscaring #bloggingmom #bestversionofyou
Hey 🙋‍♀️ I have the following appointments left in March- Do you have a friend who may be interested? If you get me a new client I shall give you and your friend a little gift as a thank you 🤗❤️ Monday 4th 9:45 Tuesday 5th 9:45 Monday 25th 9:45 & 1pm (depending on which service) Tuesday 26th 1pm Thursdsy 28th 1:15pm Pop me a message for more details. Each appointment is potentially for colour. Times vary depending on service & location 😊 Skin test required on all new clients 48hrs prior your appointment #shopstamford #newclients #mobilehairdresser #stamford #spreadthelove #sharingiscaring #thankyou #loreal #wellaprofessional #colourchange #colourinspo #inspo #hair #blowout
I eat my bone super fast so I have time to stare and intimidate you afterwards. #giveitup #sharingiscaring #videooftheday #dogsofinstagram #puppy #minischnauzer #rawhidefreebone
Cer tekaaa gambar OOTD ni depa dpt snap sebelum #KambingViral tu join OOTD atau selepas diligan si kambing ??? 😂😂😂 . . HARGA PROMO (sah sehingga 25/2/19) . ➡️ 1 for rm69 ➡️ 2 for rm130 FREE postage ❤️ . . Order : 012-972 5236
Today is Baby savings Day to all friends and family with babies!!!!! . . . . 10:30am to 4:30pm TODAY!!! . . #sharingiscaring #walmart #babysavingsday #babiesmatter #newborn #0to12months #getthesavings #sharethispost
My poor babies got hit with the flu and of course, they just had to share.. feeling a little better today, so im going to try and get up on FB live either later today or tomorrow to talk about my semi annual deals ive got going on. : : #Flu #SickAsADog #MommaDown #DownForTheCount #PrayForMe #Fever #Chills #BodyAches #PoorBabies #TheirSickTo #TheyShared #SharingIsCaring #FeelingBetter #GettingThere
ㅤ Divonis menderita penyakit jantung koroner, bukan berarti anda tidak bisa beraktivitas dengan baik. Bantu jaga kondisi tubuh anda dengan rutin mengkonsumsi Proargi 9+ dan anda akan merasakan peningkatan stamina sehingga anda bisa lebih bebas beraktifitas. ㅤ Hubungi customer care kami untuk memperoleh konsultasi gratis seputar penyakit jantung koroner dan proargi 9+ serta pemesanan produk proargi 9+ _______________________________________ ㅤ Proargi 9+ Konsultasi & Pemesanan : 📱085-888-6816-48
Lotus Theory Designs #birthdaygiveaway For my birthday weekend, I wanted to celebrate with all of you! What better way than to do a giveaway? Enter to win this #lotustheorydesigns upcycled tray! The rules are simple. 1. Follow me @lotustheorydesigns 2. Like this post 3. Tag a friend (or more) in the comments you think might like to win And that’s it! Rules: Contest runs from now until Sunday, February 24th, 2019 at 11:59pm MST. Winner will be chosen at random Monday, February 25th, 2019 at 9am MST and announced after winner responds to DM. Non-responsive winners will be bypassed to the runner up after one hour from time initial DM is sent. Participation is limited to the continental US. This giveaway is not sponsored, endorsed or administered by, or associated with Instagram and/or Facebook. #giveaway #contest #winfreestuff #refinishedfurniture #furnitureartist #topnotch #edgyart #fearless #furnitureismycanvas #upcycled #vintage #antiques #sharingiscaring #colormovement #redesignwithprima #transfers #lavenderfields #loveyourhome #coloryourworld #boldstatement #inspiration #diy #thankyouforthelove #furnituremakeover #wildartistry #bestjobever
Small Business friends! 💟 Post your page links (feel free to use a new comment per link!) 💟 Visit each other 💟 Like, Comment & Share #socialsaturday #Network #smallbusiness #sharingiscaring #social #networking #etsy #shopify #websites #bigcartel #wix #facebook #instagram #twitter #tumblr #google
Calm before the storm. Here's to all the mumas who pack an extra nappy / baby wipe / muslin / chocolate bar / hand sanitizer for all the other mamas and papas who lose their baby change bag while taking photos in a beautiful oasis. 'Kew' poonami!!! Thank you to whoever handed it in and didn't steal our nappies. #motherhood #sharingiscaring
Lo bueno se comparte. 💚 ¿Con quién compartes el Good Foods 🔥 Plant Based Buffalo Style Dip? 😋 #dips #goodfoods #sharingiscaring
Super excited about this!!! #3KGiveaway is launching!! For everyone who wants to feel better, take care of themselves or use it as treat for someone💚 Instructions how to enter are below. ✨Follow this page @resultswithmark ✨ Tag 3 friends ✨ Share this post on your feed or story tagging @resultswithmark Winner will be announced & booked in for a time that suits them. The treatments are mobile based & need to be booked in all together. Good luck guys & get sharing!! #Giveaway #Prizes #UKBased #HolisticTreatment #SelfCare #Treatments #Health #UKGelNails #Gel #GelNails #Manicure #Pedicure #IndianHeadMassage #Beauty #Nails #UkNailTech #LiverpoolNails #Massage #Wellness #SharingIsCaring #GelPolish
La cosa più bella che mi ha insegnato mia nonna è quell'ostinata volontà di dare amore, sempre. #familytime #qualitytime #fettuccine #fedechef #sharingiscaring
Terima kasih teman2 sudah berpartisipasi @fujishopidbali 😊, "The Power of Key Visual Image" Fujitalk Workshop di Bali dengan Kak @aditpk sebagai pembicaranya yang Hits banged pastinya 😄 . Semoga bermanfaat Sharing ilmu kali ini and SEE YOU AGAIN at next @fujishopidbali Special workshop 🙏 . Supported By: @fujifilm_id 📷 by: @agylhananta . #fujitalk #fujitalk_id #fujishopid #fujishopidbali #FujifilmID #workshop #sharingiscaring #melajahmotrek #fujishopidclassroom #february #greatweekend #tokofujifilmbali #fujifilm_Xseries #Fujiiflm_id #fujifilmcamera #instaxindonesia #fujifilminstax
SMILING & HAPPY IN WEST SUSSEX IN THE EARLY SEASONAL SUNSHINE... • nearly cleared the boxes of wild venison...lots of delicious ideas for weekend food shared with shoppers..👌😋👌 • such a gorgeous day out here means even more smiles exchanged...human beings interact better in the sunshine ☀️...😃 • a good day’s trading & heading home around 3.30 to see my Gorgeous Duo & watch the rugby 🏉 with @southdownsvenison2607 • what a cracking Half Marathon it will be tomorrow in Brighton as the weather is set fair...Good Luck to @thealexsmallman & her #ubermummies for the run...👍🏃‍♀️💖 #Happyandhealthy ...Debs xx 😘
Use code: FRIYAY to get **FREE SHIPPING** all weekend long! Get started on your new journey! The Raeka Starter Kit is the perfect kit for the newbie switching over to clean ingredient based skin care. You will receive the Golden Froth daily cleanser, Illuminating Turmeric Polish, The original Turmeric peel-off mask, and the Pro-Applicator brush. ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ #fashion #style #stylish #love #photography #instapic #me #cute #photooftheday #beautiful #instagood #instafashion #pretty #girl #girls #eyes #styles #outfit #purse #jewelry #shopping #beauty #beautyblogger #skincaretips #skincaregoals #naturalbeauty #crueltyfreebeauty #skinroutine #skinregimen
dua tiga anjing berlari , kau memang hanjenk 🐶
next page →