#setkombokurus

6,596 posts

Loading...
Sempena Birthday Month bulan November dengan ini keknis nak perabih stok tilam Bvsm nih. Segala maklumat , testimoni semua boleh jenguk kat ig @tilam.bvsm ye. Ade tinggal 3 lagi jer tau. Rigi sapa take rebut peluang nih. Sebab pasni nak tukar ke ig baru pulak. Salam leff bergetar πŸ’“πŸ’“ #positiveVibes #CodSkudai #CodBbu #codutmskudai #sakitkepala #migraine #setkombokurus #susahtidur #insomnia #tilambvsm #biovelocitySleepMate #tenagaBiovelocity #sleepApnea #kopikurus #kopisihat #minkaffe #garlic #pilBawangPutih #bioseleza #shampoohijaumarine #sabunhijaumarine #ekzema #kulitsensitif #jerawat #jeragat #rambutgugur #kelemumur #rambutgatal #cspscs #terapiinstagram
N'LICIOUS Memang Delicious πŸ˜‹ Sedap sungguh rasa 1 sachet N'licious ni. Macam tak cukup 1 je rasa nak lagi dan lagi! Rasanya yang masam masam manis ! Kandungan pati buahan and sayuran campur dia tu memang pekat dan sedap habis. Yang pasti kandungan gula asli dari buahan semulajadi tanpa tambah gula! Serious SEDAPP! Bayangkan.. Untuk permulaan harian korang diwajibkan makan makanan 5-6 warna setiap hari untuk kesihatan tubuh badan yang optimum tanpa penyakit dalaman! Bayangkan.. Agak2 macam mana nak cari 5-6 warna dalam makanan untuk sekali makan. Betul tak? Jadi NLICIOUS merupakan minuman ber-enzim yang ada 118 campuran Buah-Buahan dan sayuran yang merangkumi terus 5 Warna Yang ada FITONUTRIEN yang sangat sangat berkhasiat utk dalaman 😱😱 SESUAI UNTUK ________________ πŸ“ Seisi Keluarga πŸ“ Orang yang PEKA kesihatan πŸ“ Orang yang kurang pencernaan πŸ“ Orang yang kuat/suka MAKAN πŸ“ Orang yang cerewet MAKAN πŸ“ Orang yang suka makanan ringan πŸ“ Orang yang bersaiz badan besar πŸ“Orang yang mempunyai Masalah Usus πŸ“Orang yang SEMBELIT KHASIAT N'LICIOUS ___________________ 🍎 Membantu proses pencernaan dan PECAHKAN LEMAK DALAM BADAN 🍎 Mencegah kanser 🍎 Membantu masalah selulit 🍎 Bagus utk Jantung, Hati, Kulit dan Mata 🍎 Bagus utk Obesiti 🍎 Membantu mengurangkan kencing manis 🍎 Mengurangkan level darah tinggi 🍎 Membaiki masalah dalaman 🍎 Meningkatkan immune badan 🍎 Menambahkan vitamin semula jadi dalam badan 🍎 Melancarkan peredaran darah 🍎 Boosterkan metabolisme dan masalah hormon #nlicious #minumankesihatan #kurussenang #supplemenkurus #masalahperutbuncit #produkkesihatan #energybooster #buangangin #majalahnona #setkombokurus #setkombokurussgpetani #setkombokuruskedah #setkombokurusutara #kurusdansihat #turunberatbadan #jomkurus #kurusdansihat #kurustanpalapar #kurusberkesan #produkkurusmurah #demicantik #sayanakkurus #nakkurusbadan #langsing #aziraaahmadbusiness
Loading...
N'LICIOUS Memang Delicious πŸ˜‹ Sedap sungguh rasa 1 sachet N'licious ni. Macam tak cukup 1 je rasa nak lagi dan lagi! Rasanya yang masam masam manis ! Kandungan pati buahan and sayuran campur dia tu memang pekat dan sedap habis. Yang pasti kandungan gula asli dari buahan semulajadi tanpa tambah gula! Serious SEDAPP! Bayangkan.. Untuk permulaan harian korang diwajibkan makan makanan 5-6 warna setiap hari untuk kesihatan tubuh badan yang optimum tanpa penyakit dalaman! Bayangkan.. Agak2 macam mana nak cari 5-6 warna dalam makanan untuk sekali makan. Betul tak? Jadi NLICIOUS merupakan minuman ber-enzim yang ada 118 campuran Buah-Buahan dan sayuran yang merangkumi terus 5 Warna Yang ada FITONUTRIEN yang sangat sangat berkhasiat utk dalaman 😱😱 SESUAI UNTUK ________________ πŸ“ Seisi Keluarga πŸ“ Orang yang PEKA kesihatan πŸ“ Orang yang kurang pencernaan πŸ“ Orang yang kuat/suka MAKAN πŸ“ Orang yang cerewet MAKAN πŸ“ Orang yang suka makanan ringan πŸ“ Orang yang bersaiz badan besar πŸ“Orang yang mempunyai Masalah Usus πŸ“Orang yang SEMBELIT KHASIAT N'LICIOUS ___________________ 🍎 Membantu proses pencernaan dan PECAHKAN LEMAK DALAM BADAN 🍎 Mencegah kanser 🍎 Membantu masalah selulit 🍎 Bagus utk Jantung, Hati, Kulit dan Mata 🍎 Bagus utk Obesiti 🍎 Membantu mengurangkan kencing manis 🍎 Mengurangkan level darah tinggi 🍎 Membaiki masalah dalaman 🍎 Meningkatkan immune badan 🍎 Menambahkan vitamin semula jadi dalam badan 🍎 Melancarkan peredaran darah 🍎 Boosterkan metabolisme dan masalah hormon #nlicious #minumankesihatan #kurussenang #supplemenkurus #masalahperutbuncit #produkkesihatan #energybooster #buangangin #majalahnona #setkombokurus #setkombokurussgpetani #setkombokuruskedah #setkombokurusutara #kurusdansihat #turunberatbadan #jomkurus #kurusdansihat #kurustanpalapar #kurusberkesan #produkkurusmurah #demicantik #sayanakkurus #nakkurusbadan #langsing #aziraaahmadbusiness
N'LICIOUS Memang Delicious πŸ˜‹ Sedap sungguh rasa 1 sachet N'licious ni. Macam tak cukup 1 je rasa nak lagi dan lagi! Rasanya yang masam masam manis ! Kandungan pati buahan and sayuran campur dia tu memang pekat dan sedap habis. Yang pasti kandungan gula asli dari buahan semulajadi tanpa tambah gula! Serious SEDAPP! Bayangkan.. Untuk permulaan harian korang diwajibkan makan makanan 5-6 warna setiap hari untuk kesihatan tubuh badan yang optimum tanpa penyakit dalaman! Bayangkan.. Agak2 macam mana nak cari 5-6 warna dalam makanan untuk sekali makan. Betul tak? Jadi NLICIOUS merupakan minuman ber-enzim yang ada 118 campuran Buah-Buahan dan sayuran yang merangkumi terus 5 Warna Yang ada FITONUTRIEN yang sangat sangat berkhasiat utk dalaman 😱😱 SESUAI UNTUK ________________ πŸ“ Seisi Keluarga πŸ“ Orang yang PEKA kesihatan πŸ“ Orang yang kurang pencernaan πŸ“ Orang yang kuat/suka MAKAN πŸ“ Orang yang cerewet MAKAN πŸ“ Orang yang suka makanan ringan πŸ“ Orang yang bersaiz badan besar πŸ“Orang yang mempunyai Masalah Usus πŸ“Orang yang SEMBELIT KHASIAT N'LICIOUS ___________________ 🍎 Membantu proses pencernaan dan PECAHKAN LEMAK DALAM BADAN 🍎 Mencegah kanser 🍎 Membantu masalah selulit 🍎 Bagus utk Jantung, Hati, Kulit dan Mata 🍎 Bagus utk Obesiti 🍎 Membantu mengurangkan kencing manis 🍎 Mengurangkan level darah tinggi 🍎 Membaiki masalah dalaman 🍎 Meningkatkan immune badan 🍎 Menambahkan vitamin semula jadi dalam badan 🍎 Melancarkan peredaran darah 🍎 Boosterkan metabolisme dan masalah hormon #nlicious #minumankesihatan #kurussenang #supplemenkurus #masalahperutbuncit #produkkesihatan #energybooster #buangangin #majalahnona #setkombokurus #setkombokurussgpetani #setkombokuruskedah #setkombokurusutara #kurusdansihat #turunberatbadan #jomkurus #kurusdansihat #kurustanpalapar #kurusberkesan #produkkurusmurah #demicantik #sayanakkurus #nakkurusbadan #langsing #aziraaahmadbusiness
Hari ni rasa murah rezeki, tau kenapa? Dari client nak beli sekotak je kopi Minkaffe, terus dia nak upgrade beli sehelai long girdle PB bayar 2x. Kita datang nak pass kopi jer, terus dia terjah kita tanya, mar pb ade promo tak? Allahuakbar soalan apo yang die tanya tu kan. Hehe sampai terus lupa nak bergambo masa time Cod kopi tadi. πŸ˜„ Lepas setel2 tadi, terus mar pecut ke stokis, sebab ada sepasang suami isnin nak register dan start biz #Qbiz . Kawan lama alia, mar just assist agent baru dia, utk guide dan share sikit macam mana from agent boleh jadi usahawan hebat one day! Amin. 😍 Dan hari ni ampun coz mar pakai seluar jeans jurr. Biasa pakai seluar slack kan. Hari ni konon TGIF, tu yang konon nak santai2 macam keje bank pulak hari jumaat bole pakai jeans. Haha tapi still nak nampak formal lah, berkasut tutup dan berblouse labuh. Haha nak jugak nampak usahawan sejati ribu riban tu kan. πŸ˜‚ Nampak tak if jumpa mentor or partner mesti lebih kurang je warna kami ni. Hehe hijau memang kaler aura hari ni. Nampak macam senada jur kami ni haaa.. alhamdulillah utk sales hari ni dan tips biz hari ni. Serious confirm tak leh tido malam dalam 2 ke 3hari ni kan! Permudahkan lah utk kami semua. Congrats utk @aleyamzainal dan terima kasih utk mami cdm @cikcida ! Syukurr sangat2. InshaAllah, jika tenang2 ajer pasti menang! πŸ’ͺπŸ’ͺ #ootd #PremiumBeautiful #PBexpert #skkprogramme #setkombokurus #mentor #protege #MarlindaRamlee #g8unity
Kali ni betul-betul SERIUS. Saya dapat rasanan yang mereka pun serius juga. Kami dah takda pilihan lain dah. Selain REMPUH saja demi selesaikan project penutup 2018. . . Bukan sekadar cakap je. Tapi kami nak BUKTIKAN dengan result kami. Yang tak elok kami tinggalkan jauh-jauh. Now kami mara dengan semangat lebih KUAT! πŸ”₯Pasti boleh! . . #SkkProgramme #duitextra #JanaIncomeHarian #SetKomboKurus #NakKurus #healthylifestyle #jomKurus #Selamat #Berkesan #JusPecahLemak #G8Unity #programkurus #nlicious #shakeme #usahawan
Rempit jap... Antar Set Trial SKK Moga dapat membantu awk.. #SKKProgramme #SetKombokurus #Trialset #Budgetpack
Breakfast yang paling cepat dan paling sihat! Less calories with no sugar for breakfast πŸ˜…πŸ˜‹ . . #skk #skkprogramme #setkombokurus #premiumbeautifulexpert #premiumbeautiful #kurussihat #dietsihat #botanicaldrink #shahalam #seriiskandar #pulaupinang #johorbahru #brunei #ampang #subangjaya
πŸ‘—ARMANI DRESSπŸ‘— . (recommended!) Soft Cotton Crepe Material sejuk & tak licin Size: Free size S fit to L . . Ukuran dalam inci Bust: 36' (MAX) Labuh dari bahu: 51' ( MAX tinggi 162CM) Punggung: 46' (MAX) . . *Preggy Mommy boleh pakai* . . πŸ’•RM29 TAK MASUK POSπŸ’• . . Ws Ana +6013-3794282 . . #ironlessblouse #sleevelessdress #ironlessdress #setkombokurus #dressfloral #setkombojimat #bconfident #tehkurusmurah #lovepotion #longcardiganmurah #hushhushhq #dresstalihalus #preggydressmalaysia #preggydress #preggymommy #denimjacket #maxidress #jacketjeansmurah #igersmalaysia #bomberjacket #roadtoconvo #moveon #jommasuktv #ajimaura #zamani #gegarvaganza2018 #glowing #ateliablouse #terapiinstagram #marketing
Nak kurus secara sihat sebelum terlambat?? Jom roger wanie..wanie ada ubatnya dan akan guide uolls sampai uolls puas hatiπŸ˜‰ #skkon #setkombokurus #setkempis #pbexpert #pbfreefitting #agentsungaibesar
Bila aura sama, kaler baju biru pun sama. All the best alia! πŸ’™ #mentor #protege #marlindaRamlee #PremiumBeautifulSpecialist #setkombokurus #skkProgramme #marlindaRamlee
New shaker coming for SKK. Lawa kan semangat nak shake2 😍 haa limited tau. #shakeme #skkprogramme #skkbyg8unity #setkombokurus #izzatiemnasir
Lama xtgk mestilah xnampak kita kurus Blk kg mak mertua yg perasan Koho kecik dah mek napok Balik rasa hari tu perut pun besar mace nak beranok sore lagi πŸ˜†πŸ˜‚ Nilah rahsianya saya πŸ‘πŸ˜‹ SKK kan ajer πŸ˜‰ Kurus tanpa diet berlapar Kos pun murah Nak cuba GRAB YES πŸ’• FREE GIFT menanti anda 🎁 #skkprogramme #SetKomboKurus
Bila amal setkombokurus dan pakai pbcorset selama 8jam setiap hari,ini lah hasilnya.. Setiasa beristiqamah,insyaallah. #pbcorset #setkombokurus #sayapakaisayajual #egenjohotbharu #premiumbeautifulcorset Www.wasap.my/60196616448
Tips untuk kekalkan tenaga sepanjang hari dan metabolism badan yang tinggi πŸ€—πŸ€—πŸ€— #tipsdietefy #dietsihat #skk #skkprogramme #setkombokurus
Nak kurus tak? Haaa jangan sesekali skip #breakfast ! . Tak sempat? #skk kan ada. . Cuba elakkan breakfast dengan hi carbo okay. Nanti sian pankreas kita pagi pagi dah bekerja keras.
Nak kurus tak? Haaa jangan sesekali skip #breakfast ! . Tak sempat? #skk kan ada.
Nak kurus tak? Haaa jangan sesekali skip #breakfast ! . Tak sempat? #skk kan ada.
6simptom2 yang badan kita ni ada toksin!! Do check it out.
Dah #diet beria tapi berat degil jugak nak turun, mungkin badan kita kena #detoks dulu supaya proses penurunana berat tuh jadi lebih cepat dan berkesan.
Bila #toksin dalam badan berkumpul dan tepu! Jadi kalau ada simptom2 ni bolehla amik langkah macamana nak #detoks ok.
Stress? Semua orang pernah mengalaminya. Tidak kira la yang masih belajar ataupun sudah bekerja. Suri rumah pun ada masalah stress ni. Tapi, sebenarnya mengelak belenggu stress lebih mudah berbanding dengan mengendalikannya. Haaaa. Macam mana tu? Sebenarnya memang amat mudah untuk kita mengelak stress daripada diri kita. Nak kendalikan stress yang susah. Apa yang perlu kita buat? Hanya perlu relax dan nikmati hidup yang sementara ni. Okay, kali ni nak share dengan korang 4 Tips Elak Stress. Kalau kita elak je tapi tak berkesan, buat apa kan. Jadi, kita perlu elak stress tu dengan cara yang betul-betul berkesan supaya tak payah susah-susah diri kita ni nak menghadap stress yang tak sudah tu. #tipselakstress #elakstress #manfaat #kesihatanminda #kesihatanfizikal #pbkorset #setkombokurus #minkaffe #shakeme #nlicious #yakinpadaallah #yakinpadadirisendiri
Stress? Semua orang pernah mengalaminya. Tidak kira la yang masih belajar ataupun sudah bekerja. Suri rumah pun ada masalah stress ni. Tapi, sebenarnya mengelak belenggu stress lebih mudah berbanding dengan mengendalikannya. Haaaa. Macam mana tu? Sebenarnya memang amat mudah untuk kita mengelak stress daripada diri kita. Nak kendalikan stress yang susah. Apa yang perlu kita buat? Hanya perlu relax dan nikmati hidup yang sementara ni. Okay, kali ni nak share dengan korang 4 Tips Elak Stress. Kalau kita elak je tapi tak berkesan, buat apa kan. Jadi, kita perlu elak stress tu dengan cara yang betul-betul berkesan supaya tak payah susah-susah diri kita ni nak menghadap stress yang tak sudah tu. #tipselakstress #elakstress #manfaat #kesihatanminda #kesihatanfizikal #pbkorset #setkombokurus #minkaffe #shakeme #nlicious #yakinpadaallah #yakinpadadirisendiri
Stress? Semua orang pernah mengalaminya. Tidak kira la yang masih belajar ataupun sudah bekerja. Suri rumah pun ada masalah stress ni. Tapi, sebenarnya mengelak belenggu stress lebih mudah berbanding dengan mengendalikannya. Haaaa. Macam mana tu? Sebenarnya memang amat mudah untuk kita mengelak stress daripada diri kita. Nak kendalikan stress yang susah. Apa yang perlu kita buat? Hanya perlu relax dan nikmati hidup yang sementara ni. Okay, kali ni nak share dengan korang 4 Tips Elak Stress. Kalau kita elak je tapi tak berkesan, buat apa kan. Jadi, kita perlu elak stress tu dengan cara yang betul-betul berkesan supaya tak payah susah-susah diri kita ni nak menghadap stress yang tak sudah tu. #tipselakstress #elakstress #manfaat #kesihatanminda #kesihatanfizikal #pbkorset #setkombokurus #minkaffe #shakeme #nlicious #yakinpadaallah #yakinpadadirisendiri
Stress? Semua orang pernah mengalaminya. Tidak kira la yang masih belajar ataupun sudah bekerja. Suri rumah pun ada masalah stress ni. Tapi, sebenarnya mengelak belenggu stress lebih mudah berbanding dengan mengendalikannya. Haaaa. Macam mana tu? Sebenarnya memang amat mudah untuk kita mengelak stress daripada diri kita. Nak kendalikan stress yang susah. Apa yang perlu kita buat? Hanya perlu relax dan nikmati hidup yang sementara ni. Okay, kali ni nak share dengan korang 4 Tips Elak Stress. Kalau kita elak je tapi tak berkesan, buat apa kan. Jadi, kita perlu elak stress tu dengan cara yang betul-betul berkesan supaya tak payah susah-susah diri kita ni nak menghadap stress yang tak sudah tu. #tipselakstress #elakstress #manfaat #kesihatanminda #kesihatanfizikal #pbkorset #setkombokurus #minkaffe #shakeme #nlicious #yakinpadaallah #yakinpadadirisendiri
Stress? Semua orang pernah mengalaminya. Tidak kira la yang masih belajar ataupun sudah bekerja. Suri rumah pun ada masalah stress ni. Tapi, sebenarnya mengelak belenggu stress lebih mudah berbanding dengan mengendalikannya. Haaaa. Macam mana tu? Sebenarnya memang amat mudah untuk kita mengelak stress daripada diri kita. Nak kendalikan stress yang susah. Apa yang perlu kita buat? Hanya perlu relax dan nikmati hidup yang sementara ni. Okay, kali ni nak share dengan korang 4 Tips Elak Stress. Kalau kita elak je tapi tak berkesan, buat apa kan. Jadi, kita perlu elak stress tu dengan cara yang betul-betul berkesan supaya tak payah susah-susah diri kita ni nak menghadap stress yang tak sudah tu. #tipselakstress #elakstress #manfaat #kesihatanminda #kesihatanfizikal #pbkorset #setkombokurus #minkaffe #shakeme #nlicious #yakinpadaallah #yakinpadadirisendiri
Stress? Semua orang pernah mengalaminya. Tidak kira la yang masih belajar ataupun sudah bekerja. Suri rumah pun ada masalah stress ni. Tapi, sebenarnya mengelak belenggu stress lebih mudah berbanding dengan mengendalikannya. Haaaa. Macam mana tu? Sebenarnya memang amat mudah untuk kita mengelak stress daripada diri kita. Nak kendalikan stress yang susah. Apa yang perlu kita buat? Hanya perlu relax dan nikmati hidup yang sementara ni. Okay, kali ni nak share dengan korang 4 Tips Elak Stress. Kalau kita elak je tapi tak berkesan, buat apa kan. Jadi, kita perlu elak stress tu dengan cara yang betul-betul berkesan supaya tak payah susah-susah diri kita ni nak menghadap stress yang tak sudah tu. #tipselakstress #elakstress #manfaat #kesihatanminda #kesihatanfizikal #pbkorset #setkombokurus #minkaffe #shakeme #nlicious #yakinpadaallah #yakinpadadirisendiri
Hujan2 ni memang sedap bila mnum minkaffe pastu cicah dgn minkaffe cookies. Pergh sedap gila. Sape geng πŸ™‹ #nolyannakurnain #love #momlife #postpartumbody #premiumbeautifulcorset #minkaffe #coffee #kaffee #minimalism #flatlay #setkombokurus #skkbyg8unity #minkaffecookies #g8unity #motherhood
Wow..wow..wow... Pbcorset ready pada kak ni.. Cepat-cepat,siapa nak.. Bukan corset biasa! #pbcorset pilihan terbaik untuk dapatkan balik keyakinan diri. Pakar pengalihan lemak secara semulajadi dan selamat. Membantu pembentukan badan secara sempurna dan mengekalkan kesihatan. Hanya sarungkan #premiumbeautifulcorset di badan anda dan #premiumbeautiful akan bekerja mengatur lemak2 di badan. #premiumbeautifulexpert #g8unity #setkombokurus #setberpantang #bengkung #corset #sayajual #sayaguna #sayapengedarsah
Some days, you make the coffee. Some days, the coffee makes you. MIN KAFFE makes my day everyday ! Aummm. 😍
Pagi2 wajib SKK ni sebab dah target nak mudah membuang pagi2. Haaa memang lepas minum je, terus cari toilet. Fuhh lega! Ingredient Garam buluh memang tersangat la membantu. Terus rasa puas hati bila membuang pagi2, fefeeling perut kempis mak noks! 😝 . . #skk #skkprogramme #setkombokurus #premiumbeautifulexpert #premiumbeautiful #kurussihat #dietsihat #botanicaldrink #shahalam #seriiskandar #pulaupinang #johorbahru #brunei #ampang #subangjaya
AZAM NAK KURUS TAHUN 2018 DAH TERCAPAI BELUM ! SIS NAK BONGKAR 1 RAHSIAπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ TAK PERLU DIET UNTUK KURUS Cara yang paling berkesan untuk turunkan berat badan adalah makan dengan cara yang betul. Masalah perempuan kat sini ramai yang salah faham tentang diet. Ramai orang yang nak diet ni makan terlebih sikit, lepas tu dah give up sebab lapar. Kenapa nak seksakan diri untuk berlapar ? Turunkan berat badan secara sihat dan selamat. Tak perlu diet dan berlapar. Uols rasa best tak kalau makan banyak mana pun berat badan still turun ? Nak tahu tak caranya ? ASK ME HOW ! #SKKprogramme #SKKcommunity #setkombokurus #10dayschallengge #programkurussecarasihat #programkurussecaraselamat #jomkurussamasama Love, Shakila Amran 0194294393
I feel better all day if i start off by eating healthy. Breakfast is simple : SKK ( Set Kombo Kurus ). Mudah, senang dan cepat. Kurus dapat, sihat dapat, cantik pun dapat. Ψ§Ω„Ω’Ψ­ΩŽΩ…Ω’Ψ―Ω Ω„ΩΩ„Ω‘ΩŽΩ‡Ω πŸ’• Uols breakfast apa tu ?
Kami banyak persamaan. Mak anak 2 ✌🏻 Pemakai tegar #premiumbeautiful , pengamal tegar #setkombokurus dan banyak lagi . Impian dan hala tuju dalam bisnes juga sama. Nak ready kan yg terbaik utk anak2. Kebetulan Anak2 sama age. Jd nak masuk sekolah akan sama tahun nnt . Jom kita siap kan dan jayakan tabung anak2 pulak @efy.ainaa biar sampai dapat hantar private school. Amin πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»
Kita semua tahu yg Shake Me dirumus utk 3 fungsi hebat iaitu Maintenance, metabolisme dan minerals kan... πŸ“Œ maintenance Membekalkan protein dari 3 sumber non GMO protein iaitu soya, whey dan oat. Mengandungi asid amino yg tidak dpt dihasilkan oleh badan. Hanya diperoleh dr mknn. Memulih dan membina sel, otot, kulit, kuku, kulit dll. Membina antibodi, enzim dan hormon yg diperlukan utk meningkatkan metabolisme badan. Menyihatkan usus dgn merangsang pertumbuhan bifidobakteria (bakteria baik). πŸ“Œ metabolisme Membekalkan sumber tenaga yg baik, diperkaya dgn L-carnitine yang berfungsi untuk singkir lemak, sekat selera makan dan membakar kalori. Meningkatkan metabolisme dan tenaga sepanjang hari. Menggalakkan pembakaran lemak. Mengurangkan ketagihan makanan. πŸ“Œ minerals Diperkaya dgn garam buluh asli Korea yang kaya dgn kalsium, magnesium dan kalium. Diperkaya dgn vit A, B complex, asid folik, vit c, vit D3, zat besi, zink yang diperlukan oleh badan. #shakeme #agentskk #setkombokurus #proteinsoya #nongmo #usussihat #sumbertenaga #bakarlemak #singkirlemak #lawaskanpembuangan #bakarkalori #lcarnitine #agentpahang
Kita semua tahu yg Shake Me dirumus utk 3 fungsi hebat iaitu Maintenance, metabolisme dan minerals kan... πŸ“Œ maintenance Membekalkan protein dari 3 sumber non GMO protein iaitu soya, whey dan oat. Mengandungi asid amino yg tidak dpt dihasilkan oleh badan. Hanya diperoleh dr mknn. Memulih dan membina sel, otot, kulit, kuku, kulit dll. Membina antibodi, enzim dan hormon yg diperlukan utk meningkatkan metabolisme badan. Menyihatkan usus dgn merangsang pertumbuhan bifidobakteria (bakteria baik). πŸ“Œ metabolisme Membekalkan sumber tenaga yg baik, diperkaya dgn L-carnitine yang berfungsi untuk singkir lemak, sekat selera makan dan membakar kalori. Meningkatkan metabolisme dan tenaga sepanjang hari. Menggalakkan pembakaran lemak. Mengurangkan ketagihan makanan. πŸ“Œ minerals Diperkaya dgn garam buluh asli Korea yang kaya dgn kalsium, magnesium dan kalium. Diperkaya dgn vit A, B complex, asid folik, vit c, vit D3, zat besi, zink yang diperlukan oleh badan. #shakeme #agentskk #setkombokurus #proteinsoya #nongmo #usussihat #sumbertenaga #bakarlemak #singkirlemak #lawaskanpembuangan #bakarkalori #lcarnitine #agentpahang
Kita semua tahu yg Shake Me dirumus utk 3 fungsi hebat iaitu Maintenance, metabolisme dan minerals kan... πŸ“Œ maintenance Membekalkan protein dari 3 sumber non GMO protein iaitu soya, whey dan oat. Mengandungi asid amino yg tidak dpt dihasilkan oleh badan. Hanya diperoleh dr mknn. Memulih dan membina sel, otot, kulit, kuku, kulit dll. Membina antibodi, enzim dan hormon yg diperlukan utk meningkatkan metabolisme badan. Menyihatkan usus dgn merangsang pertumbuhan bifidobakteria (bakteria baik). πŸ“Œ metabolisme Membekalkan sumber tenaga yg baik, diperkaya dgn L-carnitine yang berfungsi untuk singkir lemak, sekat selera makan dan membakar kalori. Meningkatkan metabolisme dan tenaga sepanjang hari. Menggalakkan pembakaran lemak. Mengurangkan ketagihan makanan. πŸ“Œ minerals Diperkaya dgn garam buluh asli Korea yang kaya dgn kalsium, magnesium dan kalium. Diperkaya dgn vit A, B complex, asid folik, vit c, vit D3, zat besi, zink yang diperlukan oleh badan. #shakeme #agentskk #setkombokurus #proteinsoya #nongmo #usussihat #sumbertenaga #bakarlemak #singkirlemak #lawaskanpembuangan #bakarkalori #lcarnitine #agentpahang
Kita semua tahu yg Shake Me dirumus utk 3 fungsi hebat iaitu Maintenance, metabolisme dan minerals kan... πŸ“Œ maintenance Membekalkan protein dari 3 sumber non GMO protein iaitu soya, whey dan oat. Mengandungi asid amino yg tidak dpt dihasilkan oleh badan. Hanya diperoleh dr mknn. Memulih dan membina sel, otot, kulit, kuku, kulit dll. Membina antibodi, enzim dan hormon yg diperlukan utk meningkatkan metabolisme badan. Menyihatkan usus dgn merangsang pertumbuhan bifidobakteria (bakteria baik). πŸ“Œ metabolisme Membekalkan sumber tenaga yg baik, diperkaya dgn L-carnitine yang berfungsi untuk singkir lemak, sekat selera makan dan membakar kalori. Meningkatkan metabolisme dan tenaga sepanjang hari. Menggalakkan pembakaran lemak. Mengurangkan ketagihan makanan. πŸ“Œ minerals Diperkaya dgn garam buluh asli Korea yang kaya dgn kalsium, magnesium dan kalium. Diperkaya dgn vit A, B complex, asid folik, vit c, vit D3, zat besi, zink yang diperlukan oleh badan. #SkkProgramme #duitextra #JanaIncomeHarian #SetKomboKurus #NakKurus #healthylifestyle #jomKurus #Selamat #Berkesan #JusPecahLemak #G8Unity #programkurus #nlicious #shakeme #minkaffe
Kita semua tahu yg Shake Me dirumus utk 3 fungsi hebat iaitu Maintenance, metabolisme dan minerals kan... πŸ“Œ maintenance Membekalkan protein dari 3 sumber non GMO protein iaitu soya, whey dan oat. Mengandungi asid amino yg tidak dpt dihasilkan oleh badan. Hanya diperoleh dr mknn. Memulih dan membina sel, otot, kulit, kuku, kulit dll. Membina antibodi, enzim dan hormon yg diperlukan utk meningkatkan metabolisme badan. Menyihatkan usus dgn merangsang pertumbuhan bifidobakteria (bakteria baik). πŸ“Œ metabolisme Membekalkan sumber tenaga yg baik, diperkaya dgn L-carnitine yang berfungsi untuk singkir lemak, sekat selera makan dan membakar kalori. Meningkatkan metabolisme dan tenaga sepanjang hari. Menggalakkan pembakaran lemak. Mengurangkan ketagihan makanan. πŸ“Œ minerals Diperkaya dgn garam buluh asli Korea yang kaya dgn kalsium, magnesium dan kalium. Diperkaya dgn vit A, B complex, asid folik, vit c, vit D3, zat besi, zink yang diperlukan oleh badan. #SkkProgramme #duitextra #JanaIncomeHarian #SetKomboKurus #NakKurus #healthylifestyle #jomKurus #Selamat #Berkesan #JusPecahLemak #G8Unity #programkurus #nlicious #shakeme #minkaffe
Kita semua tahu yg Shake Me dirumus utk 3 fungsi hebat iaitu Maintenance, metabolisme dan minerals kan... πŸ“Œ maintenance Membekalkan protein dari 3 sumber non GMO protein iaitu soya, whey dan oat. Mengandungi asid amino yg tidak dpt dihasilkan oleh badan. Hanya diperoleh dr mknn. Memulih dan membina sel, otot, kulit, kuku, kulit dll. Membina antibodi, enzim dan hormon yg diperlukan utk meningkatkan metabolisme badan. Menyihatkan usus dgn merangsang pertumbuhan bifidobakteria (bakteria baik). πŸ“Œ metabolisme Membekalkan sumber tenaga yg baik, diperkaya dgn L-carnitine yang berfungsi untuk singkir lemak, sekat selera makan dan membakar kalori. Meningkatkan metabolisme dan tenaga sepanjang hari. Menggalakkan pembakaran lemak. Mengurangkan ketagihan makanan. πŸ“Œ minerals Diperkaya dgn garam buluh asli Korea yang kaya dgn kalsium, magnesium dan kalium. Diperkaya dgn vit A, B complex, asid folik, vit c, vit D3, zat besi, zink yang diperlukan oleh badan. #SkkProgramme #duitextra #JanaIncomeHarian #SetKomboKurus #NakKurus #healthylifestyle #jomKurus #Selamat #Berkesan #JusPecahLemak #G8Unity #programkurus #nlicious #shakeme #minkaffe
1001kisah si #maharani
1001kisah si #maharani
1001kisah si #maharani
#MinCha teh bermutu tinggi . Sebagai penggemar teh, Fazura mengakui Min Cha adalah teh berbeza di pasaran kerana sangat tinggi antioksidab, diperbuat daripada teh hitam bermutu tinggi, premium dan paling istimewa kerana memiliki garam buloh asli #Korea yang membantu metabolisme dan mencegah penyakit. . Semalam, Fazura turut tampil dengan kasut jenama #Infinence Sahajidah Hai-O Marketing (#SHOM ) yang diperbuat daripada kulit asli. Kasut terbabit bukan sahaja kelihatan menarik, tetapi menurutnya sangat selesa apabila dipakai. . Sekitar majlis sambutan ulangtahun ke26 SHOM di Setia City Convention Center. Laporan dari #BeritaHaian (#bhonline )
#MinCha teh bermutu tinggi . Sebagai penggemar teh, Fazura mengakui Min Cha adalah teh berbeza di pasaran kerana sangat tinggi antioksidab, diperbuat daripada teh hitam bermutu tinggi, premium dan paling istimewa kerana memiliki garam buloh asli #Korea yang membantu metabolisme dan mencegah penyakit. . Semalam, Fazura turut tampil dengan kasut jenama #Infinence Sahajidah Hai-O Marketing (#SHOM ) yang diperbuat daripada kulit asli. Kasut terbabit bukan sahaja kelihatan menarik, tetapi menurutnya sangat selesa apabila dipakai. . Sekitar majlis sambutan ulangtahun ke26 SHOM di Setia City Convention Center. Laporan dari #BeritaHaian (#bhonline )
#MinCha teh bermutu tinggi . Sebagai penggemar teh, @missfazura mengakui Min Cha adalah teh berbeza di pasaran kerana sangat tinggi antioksidab, diperbuat daripada teh hitam bermutu tinggi, premium dan paling istimewa kerana memiliki garam buloh asli #Korea yang membantu metabolisme dan mencegah penyakit. . Semalam, Fazura turut tampil dengan kasut jenama #Infinence Sahajidah Hai-O Marketing (#SHOM ) yang diperbuat daripada kulit asli. Kasut terbabit bukan sahaja kelihatan menarik, tetapi menurutnya sangat selesa apabila dipakai. . Sekitar majlis sambutan ulangtahun ke26 SHOM di Setia City Convention Center. Laporan dari #BeritaHaian (#bhonline )
Ubat gigi Marine Essence ni dirumus khasiat dgn garam buluh yg pertama seumpamanya dgn ramuan botani Xylitol dan Pheno- SFETM utk gigi yg bersih, gusi yang sihat dan nafas yang segar setiap hari Kandungan istimewa ubat gigi ME... 1) Xylitol dapat : # menguatkn enamel gigi dan mencegah kerosakan gigi # membantu perbaiki kerosakan gigi Pheno - SFETM (ekstrak teh Pu-erh): # menghapuskan radikal bebas yg berbahaya drp merosakkan sel2 gusi dan gigi # membantu perbaiki dan perbaharui sel2 2) Garam Buluh : # sumber kaya dgn mineral penting utk menyihatkn gigi dan gusi # membantu menyembuhkan luka kecil gusi, spt gusi berdarah dan ulser mulut 3) Gliserin: # pelembab yg terbaik Kelebihan ubat gigi ME: * tanpa gula * tanpa florida * Anti bakteria * mengandungi garam buluh * Antiseptic semulajadi * Tidak pedas * mengandungi Xylitol & Pheno -SFETM * Rasa segar daun pudina yg berpanjangan So, apa tunggu lagi....wasap jerπŸ‘‡πŸ‘‡ www.wasap.my/0189775162/ubatgigigarambuluh #STGMA #Projek100k #ProjekKunMing #SkkProgramme #duitextra #JanaIncomeHarian #SetKomboKurus #NakKurus #healthylifestyle #jomKurus #Selamat #Berkesan #JusPecahLemak #G8Unity #programkurus #nlicious #shakeme #minkaffe
Kelebihan Shampoo Marine Essence Shampoo Marine Essence mempunyai kelebihan tersendiri tiada di mana-mana shampoo yang ada dipasaran kerana ada satu bahan yang membezakan shampoo biasa dengan shampoo Marine Essence iaitu shsmpoo ini mengandungi #GaramBuluh 🌼Anti bakteria 🌼Anti Oksidan 🌼Tanpa sabun 🌼garam buluh 🌼Tanpa SLES 🌼Tanpa Paraben #Kelebihan :- - Menjadikan rambut sihat dan bersinar. - Mencegah serangan bakteria. - Merawat kelemumur. - Melindungi akar rambut. - Menguatkan akar rambut. - Menggalakan pertumbuhan rambut. - Melambatkan penuaan kulit rambut. - Mengurangkan minyak pada kulit kepala. - Haruman yang menyegarkan kulit kepala. #SkkProgramme #duitextra #JanaIncomeHarian #SetKomboKurus #NakKurus #healthylifestyle #jomKurus #Selamat #Berkesan #JusPecahLemak #G8Unity #programkurus #nlicious #shakeme #minkaffe
next page →