#setkombokurus

4,342 posts

Loading...
Punyalah senang nak kurus cara sihat dengan SKK nih. Even pergi travel pun boleh bawa sebab semua dalam sachet. Boleh letak sesiap dalam beg. Nih hari tu siap bawa ke Paris. . Mudah, praktikal, sedap dan berkesan. SKK memang awesome. Sis dah cuba. Korang pun patut cuba tau 😘 . #setkombokurus #setkurus #tipskurus
Usus yang lawas, kulit pun cantik. Masalah berkaitan dengan usus macam sembelit pun boleh hilang. Sebab tu set kombo kurus ni baik sangat untuk kesihatan. Rasa pun sedap, perut lawas, berat turun, kulit cantik. Best kan? #setkombokurus #skkprogramme #nlicious #minkaffe #shakeme #tanpagula #nakkurus #kurustanpadiet #kuruscarasihat #pecahlemak #turunberatbadan #lawas #g8unity #thediamondcircle
Loading...
Yang paling best Set Kombo Kurus ni ialah semua tanpa gula. Set yang berupaya kurangkan berat badan seawal 10 hari jika diamalkan secara konsisten. Selagi tak amalkan tak tau kan? #setkombokurus #skkprogramme #nlicious #minkaffe #shakeme #tanpagula #nakkurus #kurustanpadiet #kuruscarasihat #pecahlemak #turunberatbadan #lawas #g8unity #thediamondcircle
Enzim terbaik dari sayuran dan buah-buahan. Maka terhasil lah N’licious. Lawaskan perut untuk aliran dalaman yang sempurna. Usus yang sihat kulit pun cantik. Tapi yang best tu bila perut lawas sentiasa, lemak tak sempat berkumpul. Lemak tepu pun tewas dengan N’licious ni sebab N’licious cair dan serapkan lemak. Ambil secara konsisten boleh turun kan berat and also inch-loss. #nlicious #nakkurus #kurustanpadiet #kuruscarasihat #pecahlemak #turunberatbadan #lawas #skkprogramme #setkombokurus #g8unity #thediamondcircle
Sekarang ikin kena bancuh N'licious sebab tadikan dah mkn benda berminyak2.sebab membantu proses pencernaan makanan kepada nutrien #nlicious #setkombokurus
10 kebaikan Shake Me. Especially untuk orang yang tengah berdiet, untuk dapatkan potongan badan ideal, pembuangan lemak, ibu menyusu dan ingin kurus dan membantu seimbangkan hormon badan. #skk #setkombokurus #setkurus #kurussihat #kuruscantik #shakeme #milkbooster #hormonebalance
Turun 3 kilo dalam masa 5 hari sahaja. Power kan SKK ni. Korang wajib cuba juga tau.. kalau caranya betul memang berkesan πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» . #testimoniskk #setkombokurus #setkurus #tipskurus
Cari minuman yg mengenyangkan & blh bakar lemak skligus. Minuman sihat u oulls BUKAN pil kurus. Tahan lapar sehingga 4 jam Minum utk sarapan pagi / tgh / malam Just bancuh pakai air suam jer #lossweightlossinches #skkprogramme #setkombokurus #losstanpaberdiet
BERAT TURUN CEPAT SANGAT!! Sis baru je bagi adik ni try Nlicious last week.Baru je LIMA hari consume berat dah TURUN 3KG.Cepattt kot!Haisshh terbakar gueee. NLICIOUS ni mmg bestt lah.Dah kulit pun makin flawless,berat pun boleh turun cepat.Bertindak sebagai antioksida selain dari membantu dalam proses pencernaan. NLICIOUS ni diperbuat daripada enzim buah buahan & sayu sayuran yg terpilih tau.😘😘. Korang nak macam adik ni juga?Meh pm asmah.Try dulu meh:) #setkombokurus #nlicious #minumankesihatan #enzimbuahbuahan #asmahjual #kurussihat #cantikdanselamat #sayanakcantik
< ORANG YANG DAH KURUS LANGSING JANGAN BACA POSTING NIH 😁😁> . . Tapi kalau nak baca jugak, silakan... . . Hai korang... . Hari tu cuti panjang, aktiviti korang makan, makan dan makan kan..? Samalah macam sis 🀣🀣🀣🀣. Memanjang makan. . Tu korang dah naik penimbang ke belum? πŸ˜… . Sis sejak-sejak ada SKK ni memang berani betul naik penimbang. Lulz. PB tu dah tentu tentu konsisten. Sis syak SKK ni punya kerja pecahkan lemak, cairkan lemak. Makan banyak pun takde hallll...Dia beregu dengan PB pulak haaa. Power!! . Ni sis timbang pagi tadi. Okaylah ni kan... Suhaili Isa kata berat pakaian 300g. Maka kalau ikutkan berat sis sekarang 54.3kg πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ» . Korang nak tahu SKK tu apa? Cer tengok kat next post ya. . #setkombokurus #setkurus #skkbyg8unity
For those yg mencari2 solution untuk masalah sembelit boleh try Nlicious ni ya My experience Nlicious memang terbaik untuk masalah susah nak membuang air besar selepas bersalin✌🏻 #Sharingiscaring #highlyrecomended #nlicious #setkombokurus #skkprogramme #g8unity
Kalau ada tanda2 scoliosis sebelum merebak teruk boleh ikhtiar cara pemakaian #PremiumBeautifulCorset . Memang sangat membantu asalkan u alls consistent sahaja. Dengan 7 besi keluli lembut yg akan menyokong tulang belakang dan perbetulkan posture badan supaya tidak bengkok atau bongkok. Mencegah lebih baik dari mengubati . Boleh DM atau klik link kt bio πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ Http://www.wasap.my/60195894599 Nak beli produk haio?? πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ https://wannhabib.sahajidahhai-o.com.my/ #skkprogramme #g8unity #peluangbusiness #peluangniaga #sideincome #berniagaonline #buatduit #premiumbeautifulbrunei #businessopportunity #entrepreneur #businesspremiumbeautiful #businesspbcorset #tokeypb #topsellercorset #premiumbeautifulcorset #premiumbeautifulkualalumpur #premiumbeautifulselangor #setkombokurusmeletup #lostweightchallenge #turunberat #kualalumpur #selangor #setapak #sunwaypyramid #setkombokurus #setberpantang #berpantangbersamaPB #confinementset #scoliosis
This is how i take my SKK for Shake Me + Min Kaffe. Setiap kali hana consume, hana akan rasa kenyang dan bertenaga. And for Nlicious, hana akan minum setiap malam after dinner or before go to bed. Its really simple tau. All you need is SKK Product, a bottle and air sejuk! Let me guide youπŸ˜‰ #SetKomboKurus #SKKProgramme #SKKCabaranKurus10hari #LetsKurusHanna #G8Preneur
3 produk utama SKK! Shake Me as protein + pengganti makanan + fat burner! Min Kaffe as energy booster + mineral tambahan! Nlicious as vitamin booster + pengurai lemak! How to use it? Lets watch my video after thisπŸ˜‰ #SetKomboKurus #SKKProgramme #SKKCabaranKurus10hari #LetsKurusHanna #G8Preneur
Kurus..bukan mudah tapi tak susah. Dengan SET KOMBO KURUS, kurus jadi mudah, cepat dan jimat! Bukan tu je, kesannya boleh nampak dalam masa 10hari tauu.. Dats y its the best. Hana dah turun 5kg tau. N paling best, tak rasa lapar bila consume SKK hari2. Makan pun dah makim berkurang. So, are you ON with SKK? Let me guide you! #SetKomboKurus #SKKProgramme #SKKCabaranKurus10hari #LetsKurusHanna #G8Preneur
Kalau ada tanda2 scoliosis sebelum merebak teruk boleh ikhtiar cara pemakaian #PremiumBeautifulCorset . Memang sangat membantu asalkan u alls consistent sahaja. Dengan 7 besi keluli lembut yg akan menyokong tulang belakang dan perbetulkan posture badan supaya tidak bengkok atau bongkok. Mencegah lebih baik dari mengubati . Boleh DM atau klik link kt bio πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ Http://www.wasap.my/60195894599 Nak beli produk haio?? πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ https://wannhabib.sahajidahhai-o.com.my/ #skkprogramme #g8unity #peluangbusiness #peluangniaga #sideincome #berniagaonline #buatduit #premiumbeautifulbrunei #businessopportunity #entrepreneur #businesspremiumbeautiful #businesspbcorset #tokeypb #topsellercorset #premiumbeautifulcorset #premiumbeautifulkualalumpur #premiumbeautifulselangor #setkombokurusmeletup #lostweightchallenge #turunberat #kualalumpur #selangor #setapak #sunwaypyramid #setkombokurus #setberpantang #berpantangbersamaPB #confinementset #scoliosis
[HORMON MENGANDUNG] Beza kulit muka Wina hari tu. Dia punya risau, kulit kusam, jerawat semakin subur πŸ˜…πŸ˜… Lepas try SKK ni skang glowing giler. Kulit pun makin cantik. Org mengandung bukan bleh amik sebarang product kan. Garlic kita ada KKM approval. Bagus bertindak sebegai anti inflammation, buang angin dalam badan, natural antibiotic & kuatkan antibodi kita. Nlicious pula ialan enzim dari buah & sayur2an. Tu kulit jadi cantik. Melancarkan urusan ke toilet (detox) & tinggi vit C. Kalau rasa nak cantik macam Wina meh try. Cantik dari dalam gitew 😘 Apa-apa roger kay sebelum kehabisan stockkkkk! #SKKprogramme #SKKcommunity #projekSKK #SKKbyG8Unity #setkombokurus #setkurussihat #nakkurus #setkurus #dietprotein
Eh betul la #setkombokurus tu ada fungsi DETOX & ANTI OKSIDA. Bila dalam bersih, kulit kita pun makin elok. N’licious tu plak enzim from 118 buah & sayur, dah tentu2 cantikkan kulit. . . Maafkan muka kekwat sis, tu cari lighting πŸ™πŸ»πŸ™πŸ» . . Ni pakai ipong tau, bukan OPPO mahupun segala jenis filter 😝 . . #ija360 #shalizaaziz #skkbyg8unity #setkombokurus
My best buddy to maintain my ideal bodyweight. And for those yang tengah dalam usaha nak turun berat badan, nak maintain berat, or even nak naikkan berat badan, then wajiblah cuba sumber protein ShakeMe nih! No need for extreme & strict diet pun. Sis enjoy je makan macam biasa. Sebab ShakeMe dalam SKK dah bantu control portion food intake & paling best bantu sekali bakar lemak2 dalam badan. SKK memang besttt!!!! #SKKprogramme #SKKcommunity #projekSKK #SKKbyG8Unity #setkombokurus #setkurussihat #nakkurus #setkurus #dietprotein
My best buddy to maintain my ideal bodyweight. And for those yang tengah dalam usaha nak turun berat badan, nak maintain berat, or even nak naikkan berat badan, then wajiblah cuba sumber protein ShakeMe nih! No need for extreme & strict diet pun. Sis enjoy je makan macam biasa. Sebab ShakeMe dalam SKK dah bantu control portion food intake & paling best bantu sekali bakar lemak2 dalam badan. SKK memang besttt!!!! #SKKprogramme #SKKcommunity #projekSKK #SKKbyG8Unity #setkombokurus #setkurussihat #nakkurus #setkurus #dietprotein
My best buddy to maintain my ideal bodyweight. And for those yang tengah dalam usaha nak turun berat badan, nak maintain berat, or even nak naikkan berat badan, then wajiblah cuba sumber protein ShakeMe nih! No need for extreme & strict diet pun. Sis enjoy je makan macam biasa. Sebab ShakeMe dalam SKK dah bantu control portion food intake & paling best bantu sekali bakar lemak2 dalam badan. SKK memang besttt!!!! #SKKprogramme #SKKcommunity #projekSKK #SKKbyG8Unity #setkombokurus #setkurussihat #nakkurus #setkurus #dietprotein
My best buddy to maintain my ideal bodyweight. And for those yang tengah dalam usaha nak turun berat badan, nak maintain berat, or even nak naikkan berat badan, then wajiblah cuba sumber protein ShakeMe nih! No need for extreme & strict diet pun. Sis enjoy je makan macam biasa. Sebab ShakeMe dalam SKK dah bantu control portion food intake & paling best bantu sekali bakar lemak2 dalam badan. SKK memang besttt!!!! #SKKprogramme #SKKcommunity #projekSKK #SKKbyG8Unity #setkombokurus #setkurussihat #nakkurus #setkurus #dietprotein
My best buddy to maintain my ideal bodyweight. And for those yang tengah dalam usaha nak turun berat badan, nak maintain berat, or even nak naikkan berat badan, then wajiblah cuba sumber protein ShakeMe nih! No need for extreme & strict diet pun. Sis enjoy je makan macam biasa. Sebab ShakeMe dalam SKK dah bantu control portion food intake & paling best bantu sekali bakar lemak2 dalam badan. SKK memang besttt!!!! #SKKprogramme #SKKcommunity #projekSKK #SKKbyG8Unity #setkombokurus #setkurussihat #nakkurus #setkurus #dietprotein
My best buddy to maintain my ideal bodyweight. And for those yang tengah dalam usaha nak turun berat badan, nak maintain berat, or even nak naikkan berat badan, then wajiblah cuba sumber protein ShakeMe nih! No need for extreme & strict diet pun. Sis enjoy je makan macam biasa. Sebab ShakeMe dalam SKK dah bantu control portion food intake & paling best bantu sekali bakar lemak2 dalam badan. SKK memang besttt!!!! #SKKprogramme #SKKcommunity #projekSKK #SKKbyG8Unity #setkombokurus #setkurussihat #nakkurus #setkurus #dietprotein
Sis suka hiking. Tapi kan lepas hiking mesti tangkap kaki & otot2 badan. Pernah masa mula-mula hiking dengan geng kat Broga, ada la 3-4 hari nak nangis sakit giler muscle. . . Tapi sejak kenal #shakeme ni, ija akan amik sebelum or selepas work out. Jauh beza, tak la meroyan sakit badan. . . Dengan pengambilan protein dapat bantu repair our muscle yang luka tu. Bukan tu jer untuk kita bakar lemak kita & tukar kepada otot we need enough protein too. . . Jadi untuk kawan-kawan yang suka exercise tu try la. If nak sample dm jer ija. Our protein drink ni murah & sedap. . . #proteindrink #detox #nakkurus #setkombokurus #skkbyg8unity
Macam tak percaya amalkan shake me soya garam buluh sebelum dan selepas bersenam badan jadi langsing kemas! . Sebelum ni lepas bersenam badan rasa penat dan jadi lapar sangat.Β  Mulalah nak makan lebih dari selalu. Dengan shake me rasa diri lebih bertenaga, protein soya bantu lemak tukar jadi otot. . Garam buluh dalam shake me anti oksida, bekalkan 70 jenis mineral. Diri rasa kenyang lebih lama. Patutlah boleh awet muda, otot makin pejal, baju makin longgar, selain mudahkan detox ketara nau inchloss hilang. . Jom cuba shake me soya garam buluh. Takde pantang larang nak kurus cantik. . Ira #agentskk #setkombokurus10hari #setkombokurus #shakemesoy #soyashakeme #soyagarambuluh #nakkurusbadan #kurussihat
Lets go shopping kt Jasin Point 😁 haha. Siap2 bekal #shakeme for #fatburner #energybooster #mealreplacement haa 3 in 1 ✌ #izzatiemnasir #setkombokurus
Selain dengan pakai #premiumbeautiful , #shakeme ni dapat bantu kawan-kawan yang ada MISI NAK KURUS. . . Ija akan terangkan details ye macam mana Shake Me ni bantu kita untuk kurus dengan cepat. . . #skkbyg8unity #setkombokurus #nakkurus #fatburner #proteindrink #detox
ANGGUR, LOBAK MERAH DAN KEDONDONG Hari ni Yong breakfast Shake Me smoothie campuran grapes, carrot dan ambra. Ambra tu kedondong la tau. Sedap gilossss. Kenyang sampai tengahari la karang nih. Nak bekerja pagi ni terus semangat sangat. Shake Me ni bukan sekadar bantu kenyang kan perut comel sis ni malah bantu membakar lemak dalam badan juga tau. Lemak dibakar menjadi tenaga. Sebab tu kita rasa ada energy walaupun diet tak makan banyak. Ehh korang diet jangan tak makan okay. Jangan stress. Nanti tak turun berat tu sebab stress pula. . . . #shakeme #SkkProgramme #duitextra #JanaIncomeHarian #SetKomboKurus #NakKurus #healthylifestyle #jomKurus #Selamat #Berkesan #JusPecahLemak #G8Unity #programkurus #nlicious #shakeme #minkaffe #RoadToKunMing #SayaDahSampaiKunMing #SKKprogramme
Start your day with breakfast 90kcal ✌️ #setkombokurus #skk #10dayschallenge #g8unity
Owh wow.. perkongsian & testimoni superb selepas 5 hari consume #skk #setkombokurus ni dah hilang 4kg 😱😱😱 Biar betul.. betul laa.. cuba klik hashtag tu, banyak testimoni berjaya tau. Harga pun tak mahal & berbaloi la kalau dapat result puas hati macam ni kan. #skkprogramme #g8unity
Yay! Jerantut, I'm coming! InsyaAllah, Ahad ni akan ke Jerantut untuk expand business. First stop jumpa dengan Premium Beautiful buyer, belah petang pula ada coaching session. If ada warga Jerantut yang nak try Premium Beautiful, set kombo kurus ataupun nak dengan tentang business boleh terus roger!
Mesti uolss tertanya-tanya ape yg best sangat psl shakeme ni kan? Yelah sampai boleh turun berat berkilo-kilo. Apa beza dgn protein yg lain tu. Banyak uolls khasiat shakeme ni yang tak ada dalam produk lain even dari sumber yg sama iaitu protein. β—‡β—‡β—‡β—‡β—‡β—‡β—‡β—‡β—‡β—‡β—‡β—‡β—‡β—‡β—‡β—‡β—‡β—‡β—‡β—‡β—‡β—‡ . . Stay tune nanti sis share dengan uolss apa 10 khasiat shakeme tuπŸ˜‰ . . #skkprogramme #setkombokurus #tipskuruscepat #tipnakkurus #nakkuruscepat #dietprotein #menudietprotein #khasiatkacangsoya #proteinshakeme #jomdiet #menusehat
Katanyer membangkitkan deria anda kalau minum kopi nie. Memang betul terbangkit pun, elok lepas minum terus panggilan alam. Good morning peeps. Have a great Wednesday. #kopitenaga #kopidiet #skk #SetKomboKurus #G8Preneurs #G8unity
Yeay harini timbang berat turun sekilo lagi 😍😍 lagi 3kg nak turun kan πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻 . Tak nak banyak pon. Sbb skrg pon badan mmg rasa fit. Berbeza kali ni proses nak mengecik lan badan dengan dulu2 . Dulu2 mmg cepat je berat turun. Bila berdiet yg extreme skip meals. Salah paham konsep diet sebenar . Jd end up banyak hilang air jee. Berat mmg turun. Tp badan x rasa pejal. Sekarang, berat mmg x turun secepat dulu . Tapi badan rasa fit gila. Inch loss mmg obvious seluar longgar semua. Part2 aset pon memejal. And best part, lengan x de dah kibar2 macam bendera Malaysia 🀣🀣 #setkombokurus #skkprogramme #ootdpremiumbeautiful #PremiumBeautifulCorset #PremiumBeautiful #PBCorset #BengkungModen #KorsetPelangsingBadan #KorsetPelangsing #KorsetKurus #KorsetBadan #KorsetPerut #KorsetPeramping #LangsingTanpaDiet #KorsetAjaib #PerampingBadan #Bengkung #BodyShaper #BodyShaping #Kurus #SolusiKurus #KorsetBerpantang #KorsetTulangBelakang #PremiumBeautifulExpert #PremiumBeautifulTopAgent
Jemput breakfast nasi goreng cincai #setkombokurus #skk #minkaffe
Balik kampung macam biasa makan non stop...semer makanan rasa macam susah nak dapat and rugi Tak makan...ha...ha....bahyerr ...bahyerr....mau obess lama2 duk ganu..tapi...tapi....sepnjg duk ganu Ni laa penyelamat mazu still jaga berat badan dengan bantuan #nlicious kasikk nyahhh lelemak dari pemakanan kita.. #nlicious #nlicious #nlicious #SKK #setkombokurus10kg #setkombokurus #kuruscepat #kurus10hari
Terasa masam dia, sedapnyer lahai. Maap la yer mulut tak sedap memang suka nau benda masam-masam nie. Rasanyer bukan mama sorang jer mencari benda masam kalau payau. Korang tau tak dalam Nlicious pun ader gak pati limau nie, maka tak payah la korang nak perah sebiji-sebiji. #SetKomboKurus #skk #Nlicious #pencairlemak #G8Preneurs #G8unity
Korang tau tak SKK nie ibu mengandung pun boleh amalkan. Yerla ibu ngandung nie selera lain macam. Semua benda pun ngidam, so nak kawal nafsu makan membuak tu boleh la amalkan SKK. Selain tu badan kita pun naik terkawal, idak la overweight tak tentu hala. Hah tu awak tu jangan makan banyak sangat nanti susah nak bawa diri. #skk #SetKomboKurus #ibumengandung #ibuberpantang #ibumenyusu #kawalberatbadan #G8Preneurs #G8unity
Yang sebenarnya semalam n hari nie kena selsema, hidung dok sok sek sok sek. Makan pun tak selera mana, tapi tadi dah masak sardin makan la sepinggan. Pastu rasa nak muntah pulak, sebab tak sedap mulut kan. Mama pun ambil Nlicious bancuh minum. Sedapnyer lahai mulut payau minum benda masam-masam nie terus tekak n perut rasa lega. Ader yang nak cuba? #setkombokurus #pencairlemak #skk #G8unity #g8preneurs
Selalu orang menafikan begini "Tak saya tak gemuk, baju tak muat jer" Mama pulak nak kata gini "Tak mama tak gemuk cuma comel jer, jaket tu amik size M sebab size L nampak lagi gemuk 😝" Sejenis pakai PB pun culas ko nak harap badan kurus. Hiks nie kata diri sendiri nie. Tapi kan nasib amalkan SKK maintain jer berat. #setkombokurus #skk #kurussihat #G8unity #g8preneurs
Korang nak tahu kenapa nadia makin jatuh cinta dengan SKK?? Sebab SKK mewajibkan kita utk makan 6 kali sehari. Breakfast. Minum pagi. Lunch. Minum petang. Dinner. Supper. Yang pasti no strict diet. Apa yg penting kena tahu don't & do 😘 Nak tahu, bisik tepi πŸ˜‰ 01128863929 *meal plan disediakan. #Skk #SKKProgramme #setkombokurus #SetkomboKurusExpert #SetkomboKurusByG8Unity #turunberatbadan 2-3kg dalam masa 10 hari πŸ€—
Sape dapat teka ni roti ape ternyata awk betulΒ² kenal nadia πŸ‘» Lawan #MinKaffe panas. Halahh halahhh make sokmo cikyamung pom πŸ˜† Mujo sgt la wey ada #PremiumBeautiful ada #setkombokurus . Klu tak terkawal jugok rasanya berat tuh πŸ˜‚
Ada yang PM Efah tanya apa kelebihan Shake Me niπŸ€”. Tengah viral minum Shake Me ni boleh turun berat badan 10kg sebulan. Oke, ni Efah explain sket yaπŸ˜‰ 3 ramuan utama dalam Shake Me:- - Protein Soya -Garam Buluh -L-carnitine (agent pembakar lemak) Shake Me or Shake M3 ni berkonsepkan 3M tau. Apa 3M tu? 1. MINERAL - Shake me provide mineral yang secukupnya untuk badan sewaktu proses penurunan berat badan. 2. MAINTENANCE - Shake Me akan membantu proses maintaining your ideal weight. 3. METABOLISM - Shake Me membantu meningkatkan kadar metabolism dalam badan. Bila kadar metabolism kita tinggi, makan apepun senang jer makanan-makan tu terbakar dalam bentuk tenaga.So, taklah kita gemuk Now Promo 3 kotak dan Free Sekotak. Elok kalo minum masa sahur bersama Min Kaffe πŸ˜πŸ˜‰ Bagi yang nak meminang, boleh hantar rombongan atau nak merisikΒ² dekat no Efah ya. πŸ“² 013-4347079 πŸ“² 013-4347079 πŸ“² 013-4347079 Atau click jer terus link kat bawah nih πŸ‘‡πŸ» www.wasap.my/60134347079 www.efahmustaffa.com #BusinessStyleMMG with #MMGgroup via #RM1000seHari #RM50ajer #shakeme #setkombokurus #supplementkurus
MASALAH BERBEZA PENYELESAIAN YANG SAMA . . Miza ingat, Miza sorang jer ada masalah kulit kusam, tak bermaya, lepas tue..asyikkk tak lawass jer. Makna kata, nak membuang tue susah sangat. . . Tak sangka, rupa-rupanya...ramaii yang ada masalah yang sama. "Kita serupa..."-kan dah ternyanyi lagu pulak. Hehe.. . . Btw, Miza sangat high recommend dengan N'licious. . . πŸ₯•Teknologi Fermentasi 3 Step Teknologi fermentasi yang canggih dan tempoh fermentasi panjang. . . πŸ’Konsep 5 warna Meliputi keseluruhan zat makanan . . πŸ‡Enzim yang diimport dari Taiwan Bahan mentah yang berkualiti . . 🍎Dalam bentuk cecair Β Lebih mudah diserap . . 🍊118 jenis sayuran, buah-buahan dan herba . . πŸ‹Ramuan unik dan efektif . . 😍Lazat dan enak . . βœ…JAKIM Halal . . #juicyraspberryfiber #minumankesihatan #kurussenang #suplementkurus #masalahperutbuncit #produkkesihatan #energybooster #buangangin #majalahnona #setkuruskomboportdickson #setkuruskomboseremban #setkuruskomboputrajaya #setkuruskombobangi #setkuruskombokualalumpur #setkuruskombonegerisembilan #setkuruskombosepang #setkuruskomboperak #setkuruskomboutara #kurusdansihat #turunberatbadan #jomkurus #kurusberkesan #kurussebelumraya #kurustanpalapar #produkkurusmurah #demicantik #sayanakkurus #nakkurusbadan #premiumbeautifulportdickson #premiumbeautifulseremban
Korang dah ready nak keluar pergi zumba ka tue petang ni? Sebelum kuar zumba tue shake shake dulu dengan shake me protein ni 90 kalori ja. Lepas zumba badan korang pun tak sakit. Caya la Set Kombo Kurus ni memang cenggini πŸ‘πŸ‘πŸ‘
MASALAH BERBEZA PENYELESAIAN YANG SAMA . . Miza ingat, Miza sorang jer ada masalah kulit kusam, tak bermaya, lepas tue..asyikkk tak lawass jer. Makna kata, nak membuang tue susah sangat. . . Tak sangka, rupa-rupanya...ramaii yang ada masalah yang sama. "Kita serupa..."-kan dah ternyanyi lagu pulak. Hehe.. . . Btw, Miza sangat high recommend dengan N'licious. . . πŸ₯•Teknologi Fermentasi 3 Step Teknologi fermentasi yang canggih dan tempoh fermentasi panjang. . . πŸ’Konsep 5 warna Meliputi keseluruhan zat makanan . . πŸ‡Enzim yang diimport dari Taiwan Bahan mentah yang berkualiti . . 🍎Dalam bentuk cecair Β Lebih mudah diserap . . 🍊118 jenis sayuran, buah-buahan dan herba . . πŸ‹Ramuan unik dan efektif . . 😍Lazat dan enak . . βœ…JAKIM Halal . . #juicyraspberryfiber #minumankesihatan #kurussenang #suplementkurus #masalahperutbuncit #produkkesihatan #energybooster #buangangin #majalahnona #setkuruskomboportdickson #setkuruskomboseremban #setkuruskomboputrajaya #setkuruskombobangi #setkuruskombokualalumpur #setkuruskombonegerisembilan #setkuruskombosepang #setkuruskomboperak #setkuruskomboutara #kurusdansihat #turunberatbadan #jomkurus #kurusberkesan #kurussebelumraya #kurustanpalapar #produkkurusmurah #demicantik #sayanakkurus #nakkurusbadan #premiumbeautifulportdickson #premiumbeautifulseremban
Uolls bila nak ber SKK lak? Jgn tertinggal harga jimat harga combo bulan ni ✌ #skkprogramme #setkombokurus #dietmudah #dietsenang #dietsihat #detox #masalahberatbadan #perutbuncit #izzatiemnasir
Rasa perut membesar after lunch ke? πŸ˜‚ bilas perut tu flush je lemak tu dgn #nlicious ✌ #skkprogramme #setkombokurus #dietmudah #dietsenang #dietsihat #detox #masalahberatbadan #perutbuncit #izzatiemnasir
next page →