#semusimdimahysar

683 posts

Loading...
MENGINTAI AKU DI NERAKA. . Malam ini aku berdiri di tebing nan tinggi. Bulan purnama kemilau dengan cahayanya. Bintang-bintang diam bertebaran di penjuru langit. . Aku disini dengan hati yang hancur kernanya. "Cinta .. Mengapa kau pergi ? Di kala ini aku sedang meniti kepayahan untuk melupakan .. Jangan tinggalkan aku sendirian .. Dukaku sekian lama jangan kau benamkan lagi, aku sudah cukup terseksa.." . Aleeya Qistina berputus asa dengan kehidupan. Tiada harapan mahupun bahu untuk disandarkan. Nekad untuk bunuh diri kian menebal. Namun Malam itu telah merubah segalanya. Pertemuan dengan lelaki melecur wajahnya dan bertatoo itu di disko telah membawa seribu cerita yang menakutkan. . Dia dipertontonkan pelbagai pengalaman aneh di dalam satu malam. Dia menempuh Jarak perjalanan itu yang dirasakan terlalu dekat walhal telah sebulan dia tidak kembali ke rumah. . Apakah situasi yang dia lalui sebenarnya yang dia fikir hanya satu malam sedangkan sebulan dia telah menghilangkan diri.? . Siapakah lelaki yang dia temui? Binatang yang menghantar makanan itu siapakah gerangannya dan banyak lagi kisah misteri aneh yang diceritakan. . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA. . Whatsapp kami sekarang : +60163058832 . . #fayyadhtroopersgold #fayyadhtrooperslegacy #semusimdibarzakh #semusimdimahysar #ketikazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #infinitywarbyhadifayyadh #Syurgabuakupendosa #thelastkingdombyhadifayyadh
TUHAN (PALSU) TURUN KE BUMI! . . Bayangkan satu imej besar tiba2 muncul di langit dan mendakwa dirinya Tuhan. . . Anda melihat sekeliling anda secara tiba2 mempercayainya seterusnya memberikan ikrar untuk BERIMAN dan patuh kepadanya. . . Agaknya apakah reaksi anda ketika itu? . . TUHAN JELMAAN HOLOGRAM! Jelajahi Agenda Elite Konspirator dalam karya @hadi_fayyadh #infinitywar . . Alhamdulillah.. ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 5000 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... ORDER akan ditutup sebaik sahaja 5000 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM29.90 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! +60163058832 . . #fayyadhtroopersgold #fayyadhtrooperslegacy #ketikazazilberputusasa #Mengintaiakudineraka #semusimdimahysar #semusimdibarzakh #infinitywarbyhadifayyadh #syurgabuatkupendosa #thelastkingdombyhadifayyadh
Loading...
AZABNYA SEKSAAN DARIPADANYA! .. Saat ia ditulis, ada tangisan yang mengiringi.. ada ketakutan yang disembunyi, ada cinta yang bersemi, ada mistik ibrah disentuh kalam dari Ilahi.. .. Ia memanggil setiap jiwa yang membacanya.. .. Ia menyerap dalam-dalam sehingga kau terasa dia adalah kamu, kamu adalah dia .. .. Aneh, luarbiasa.. Peradaban penulisan yang tercetus dari kisah benar yang datang dari relung perasaan.. .. Bongkar dan rasai pengalaman sendiri.. .. Novel Triller Islami Semusim Di Barzakh .. Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA. .. Ayuh, dalami dan selusuri perjalanan kembara novel-novel karya beliau #semusimdibarzakh , #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahysar .. Dan yang terbaru, #mengintaiakudineraka yang telah mencecah jualan luarbiasa sejak diperkenalkan seminggu yang lepas. . .. Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! .. Hubungi Sekarang! +60176145707 .. #fayyadhtrooperssilver #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy #trustedseller
🌸TUHAN SEDANG MENYANTUNIMU🌼 … Di penghujung puncak tanah yang mendatar, suatu sudut kamu duduk sendirian membawa diri, sambil merenung jendela langit yang membentangkan jejuta bintang, memutarkan kembali memori masa lalu yang terus berlalu, hidup sekian lama berlatar dosa yang tidak jemu berkunjung di setiap penjuru kehidupan.… … Sekali sekala air mata itu malu untuk dilepaskan, sehingga bergenang di kelopak mata yang sedang meniti keinsafan. Namun apalah daya, sebak itu mengatasi segalanya, juraian air mata mengalir deras akhirnya menandakan bahawa betapa hati itu sungguh rindu untuk kembali kepangkuan fitrah asal usulmu, dilahirkan suci bersih, terhindar dari dosa dan noda.… … Duhai hati yang berdosa, percaya atau tidak bahawa Allah SWT sedang bicara lembut denganmu, hatimu sedang dibukakan untuk hidayah-NYA, maka dengan sebab itu, Tuhanmu menyatakan Dia senantiasa membuka pintu taubat pada waktu malamnya kepada sang hamba yang melakukan dosa pada siangnya, dan membuka pintu taubatnya pada waktu siang bagi hambanya yang melakukan dosa pada waktu malamnya. ... #syurgabuatkupendosa 👇 👇 Dapatkan sekarang di Pasaran. 📲0163058832 📲0163058832 📲0163058832 . . #fayyadhtroopersgold #fayyadhtrooperslegacy #syurgabuatkupendosa #thelastkingdombyhadifayyadh #ketikazazilberputusasa #Mengintaiakudineraka #semusimdibarzakh #semusimdimahysar #infinitywarbyhadifayyadh
KOMBO FREE POSTAGE MASIH SAH SEHINGGA 25 SEPT 💫💞 . 1. Available untuk buku Pre Order sahaja iaitu The Last Kingdom dan Syurga Buatku Pendosa sahaja. . ATAU . 2. Beli salah satu buku Pre Order dan nak campur buku ready stok iaitu SDB, KABA, SDM, MADN dan IW masih dikira SAH Free Postage tersebut. Cnthnya: The Last Kingdom + Semusim di Barzakh . . 💖FREE EBOOK THE SECRET PROTOCOL 💖HARGA RM29.90 SEBUAH . JOOOM!! ORDER SEGERA!! 📲📞 0163058832 📲📞 0163058832 . . #syurgabuatkupendosa #thelastkingdombyhadifayyadh #fayyadhtroopersgold #fayyadhtrooperslegacy #semusimdimahysar #semusimdibarzakh #ketikazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #infinitywarbyhadifayyadh
SYURGA BUATKU PENDOSA … … Terkadang kita dengan Iblis tidak jauh bezanya, siapa yang tidak mahu menjadi baik.. berkobar-kobar ingin berubah, namun apabila munculnya ujian dan halangan terus kita lemah semangat dan berpatah arah. … … Setiap saat hati kita merasakan hidup ini terlalu kosong, dan kebahagiaan yang kita bina ibarat puing-puing debu yang hilang ditiup sang bayu. Kita temanggu di jalanan sendu. … Apakah terlalu sukar Ya Allah aku ingin menjadi seperti para sufiMU, AuliaMU, teguh cinta seperti Rabiatul Adawiyyah, Dan para kekasihMU yang langsung tidak melihat dunia dengan pandangan yang menggetarkan. … Bagaimana aku mampu seistiqamah mereka ya Allah… Buku #Syurgabuakupendosa ada nukilan ini buatmu… . Dapatkan sekarang karya @hadi_fayyadh WHATSAPP 0163058832 WHATSAPP 0163058832 WHATSAPP 0163058832 . . #semusimdimahysar #semusimdibarzakh #ketikazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #syurgabuatkupendosa #thelastkingdombyhadifayyadh #infinitywarbyhadifayyadh #fayyadhtroopersgold #fayyadhtrooperslegacy
#ketikazazilberputusasa karya @hadi_fayyadh . . [ KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA : "MASTER PIECE" NOVEL CETUSAN AKHIR ZAMAN ] . Penulisan yang disentuh dengan tinta Al Quran dan Hadis serta pandangan para Ulama' yang digarap secara halus di dalam susur galur penceritaan. . Saudara @ak.yadiy , "Sebuah kisah yang dicoret sehingga kita yang membacanya terbawa-bawa. Kesan visualisasi bagaikan kita berada dalam kisah tersebut". . "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak . Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. . Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . MARI JOURNEY BERSAMA KAMI MENJELAJAH HUBUNGI AGEN SAH KAMI. . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . TAWARAN ISITMEWA BELI 2 BUAH FREE POSTAGE 😄🔥 . Hubungi Sekarang! +60163058832 . . #fayyadhtroopersgold #fayyadhtrooperslegacy #syurgabuatkupendosa #thelastkingdom #semusimdibarzakh #semusimdimahysar #ketikazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #infinitywarbyhadifayyadh #thesecretprotocol
Regrann from @hadi_fayyadh - Suramnya rasa apabila hati dan perasaan telah terbenam kepada si dia yang kau harapkan, namun dia telah lama menjadi puing-puing debu kenangan. Ya Allah, sisihkanlah rasa dendam rindu yang tiada berkesudahan ini, rasanya terlalu pahit untukku telan. : Duhai hati, rawatlah hatimu yang sekian kali terluka. Terluka mungkin kerna dosa dek terlalu mencintainya sehingga melupa kepada sang pencipta . Sengaja Allah hantarkan kesedihan ini untuk membasuh keladak jiwamu yang mungkin kotor dengan nafsu dan noda. 。 。 Sebab apa susah melupakan? 1. Harapan masih berbunga-bunga untuknya. 2. Terlalu yakin dia akan kembali seperti ending dalam drama. 3. Hanya dia sahaja yang terbaik, walhal masih ramai yang menanti untukmu. 4. Mungkin kerna kamu terlalu setia, Mungkin.. 。 。 Bagaimana mampu untukmu melupakannya?Tanyakan soalan-soalan ini kedalam hati. 1. Untuk apa kau terus mengingatinya andai ianya makin menambahkan rasa barah di jiwa. 2. Mengapa mengingati dia separuh mati walhal belum tentu dia mengingati kamu seperti kau mengingatinya. 3. Untuk apa kau berkorban, walhal akhirnya kau akan terkorban? : Apa tips terbaik untuk mengembalikan hati yang terluka dengan dosa dan cinta ini, dingin dan damai merasai ketenangan? . . JOM DAPATKAN BUKU “SYURGA BUATKU PENDOSA” ini sekarang. 📲📞 0163058832 . . #fayyadhtroopersgold #fayyadhtrooperslegacy #semusimdimahysar #ketikazazilberputusasa #Mengintaiakudineraka #semusimdibarzakh #syurgabuatkupendosa #thelastkingdom #infinitywarbyhadifayyadh #regrann
Karya² ready stock ! Hanya RM29.90 SAHAJA ! . . Tidak termasuk postage . . . Pembelian 2 naskhah keatas dapat free postage 😱 . . Dapat apa lagi ? Tu je ? . . T.tangan penulis ! Kata kata dari penulis ! Bookmark ! Dan ebook bg setiap satu buku ! 😱 . . Arghhhhhh! . . Apa tunggu lagi ? . . Jom grab ramai ramai karya best seller by @hadi_fayyadh ! . . Jom follow IG @nasihat_buat_hati @nasihat_buat_hati @nasihat_buat_hati . . #viralmalaysia #bestseller #selasa #zohor #muslim #2018 #september #semusimdibarzakh #semusimdimahysar #infinitywar #ketikazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #jommembaca #jomrepost #jommengkaji #jomsharei
FREE EBOOK UNTUK ANDA 💝 . Karya @hadi_fayyadh , The Last Kingdom dan Syurga Buatku Pendosa, kini telah dibuka untuk Tempahan Pre Order. Siapa yang membuat tempahan Pre Order KOMBO ISTIMEWA akan menerima ebook Istimewa, THE SECRET PROTOCOL : “Senjata Iluminasi Dominasi Dunia” . Buku The Last Kingdom, bakal merungkai persoalan sebuah kebangkitan bangsa purba yang dilenyapkan di Nusantara, apakah persamaannya dengan keagungan Islam dan Melayu? Mengapa Yahudi terlalu taksub menjajah kita? Mari menyelusuri sebuah gerbang masa yang tiada noktahnya. ... Namun, didalam mencari dunia adakalanya kita terluka dengan dosa dosa yang mekar di dalam jiwa. Ia menghadirkan perasaan resah dan gelisah yang membungkam, bagaimana mampu kamu relaikan semua ini lalu menjemput anugerah ketenangan di hati? Syurga buatku Pendosa adalah nukilan terindah buatmu. . Alangkah ruginya jika anda mengabaikan karya yang bakal menjentik hati dan membuka minda ini. JOM BELI SECARA KOMBO Karya @hadi_fayyadh , atau semua koleksi karya beliau. CEPAT JANGAN KETINGGALAN. . Semua tempahan Pre Order akan dibuka pada 11 September sehingga 25 September dan akan dipos pada 29 Oktober. . 1000 pertama akan dapat Tawaran Free Postage untuk pembelian 2 buah ke atas dan juga E Book Secret Protocol secara PERCUMA. . . Ayuh! WhatsApp 016-3058832 sekarang!! 📲0163058832 📲0163058832 📲0163058832 . . #syurgabuatkupendosa #thelastkingdom #thesecretprotocol #fayyadhtroopersgold #fayyadhtrooperslegacy #semusimdimahysar #semusimdibarzakh #mengintaiakudineraka #ketikazazilberputusasa #infinitywarbyhadifayyadh
📚 Bagi mereka yang berminat mengenai sejarah peradaban yang dilenyapkan #lastkingdom adalah jawapannya. .. 📚 Bagi mereka yang sedang mencari solusi hati untuk lebih mendekati Al -Quran dan Tuhan, #syurgabuatkupendosa adalah salah satu cara sentuhannya. ... ... Credit: @hadi_fayyadh 💫 BELI SALAH SATU ATAU KEDUA²NYA FREE POSTAGE! . 🎗HANYA SAH HARI INI SAHAJA🔥 . CEPAT GRAB GAIS 🔥 . . WHATSAPP 📲📞 0163058832 WHATSAPP 📲📞 0163058832 WHATSAPP 📲📞 0163058832 . #fayyadhtroopersgold #fayyadhtrooperslegacy #semusimdimahysar #semusimdibarzakh #ketikazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #syurgabuatkupendosa #thelastkingdom #infinitywarbyhadifayyadh
PENGUMUMAN BERITA BAIK UNTUK SEMUA!🔥🔥 .. Ramai yang merungut nak beli satu,.dua la tapi nak yang percuma Pos. Baik, Pengumuman. Sesiapa yang berminat untuk dapatkan karya @hadi_fayyadh ,.anda boleh pilih salah SATU atau KEDUANYA dan ANDA DIKECUALIKAN BAYARAN POS.. … … 💫TAWARAN SAH HARI INI 17 SEPTEMBER 2018 bermula jam 10 Pagi sehingga 10 malam sahaja… HARI INI SAHAJA. Terus ke rumah anda.😍💞 … Tandatangan istimewa penulis dan bookmark istimewa menanti anda… CEPAT APA TUNGGU LAGI!! ... WHATSAPP 📲📞 0163058832 . . #fayyadhtroopersgold #fayyadhtrooperslegacy #semusimdimahysar #ketikazazilberputusasa #semusimdibarzakh #mengintaiakudineraka #syurgabuatkupendosa #thelastkingdom #infinitywarbyhadifayyadh
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani . . Karya² ready stock by @hadi_fayyadh . . Dapatkan segera ! Senaskhah hanya 29.90 sahaja ! . . Pembelian 2 keatas dapat free postage ! Free ebook ! . . Apa tunggu lagi ? Jom grab ramai ramai ! . . Wasap - 0194177834 . . Jom follow @nasihat_buat_hati . . #fayyadhtrooperslegacy #weekend #viralmalaysia #viralislam #muslim #malaysia #islam #dakwah #infinitywar #sebarkan #semusimdibarzakh #semusimdimahysar #ketikazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #bonanzahadifayyadh #fayyadhreaders #nasihatbuathati #tarbiah #janganbilangabangtakpayung
AZABNYA SEKSAAN DARIPADANYA! . . Saat ia ditulis, ada tangisan yang mengiringi.. ada ketakutan yang disembunyi, ada cinta yang bersemi, ada mistik ibrah disentuh kalam dari Ilahi.. . . Ia memanggil setiap jiwa yang membacanya.. . . Ia menyerap dalam-dalam sehingga kau terasa dia adalah kamu, kamu adalah dia .. . . Aneh, luarbiasa.. Peradaban penulisan yang tercetus dari kisah benar yang datang dari relung perasaan.. . . Bongkar dan rasai pengalaman sendiri.. . . Novel Triller Islami Semusim Di Barzakh . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA. . . Ayuh, dalami dan selusuri perjalanan kembara novel-novel karya beliau #semusimdibarzakh , #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahysar Dan yang terbaru, #mengintaiakudineraka yang telah mencecah jualan luarbiasa sejak diperkenalkan seminggu yang lepas. . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . Hubungi Sekarang! +601137175202 . #hadifayyadh #fayyadhsilvertroopers #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #buku2best #redbookstore #bukumalaysia #pestabuku #inspirasi #peringatan #bukuislamik #kernasyurgabukanpercuma #viral
AZABNYA SEKSAAN DARIPADANYA! . . Saat ia ditulis, ada tangisan yang mengiringi.. ada ketakutan yang disembunyi, ada cinta yang bersemi, ada mistik ibrah disentuh kalam dari Ilahi.. . . Ia memanggil setiap jiwa yang membacanya.. . . Ia menyerap dalam-dalam sehingga kau terasa dia adalah kamu, kamu adalah dia .. . . Aneh, luarbiasa.. Peradaban penulisan yang tercetus dari kisah benar yang datang dari relung perasaan.. . . Bongkar dan rasai pengalaman sendiri.. . . Novel Triller Islami Semusim Di Barzakh . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA. . . Ayuh, dalami dan selusuri perjalanan kembara novel-novel karya beliau #semusimdibarzakh , #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahysar Dan yang terbaru, #mengintaiakudineraka yang telah mencecah jualan luarbiasa sejak diperkenalkan seminggu yang lepas. . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . Dan berpeluang untuk memenangi Peraduan #bonanzahadifayyadh Iphone 8 dan Pakej Umrah untuk 2 orang! . Hubungi Sekarang! +60194177834
SELEKSI PERFECT AKHIR ZAMAN! . . CETAKAN TERHAD! . . “Debu-debu Peradaban Akhir Zaman” EDISI BAHASA MELAYU .... Dapatkan segera sementara stok masih ada. . . Apakah Misteri yang dibincangkan di dalam buku EPIK NUSANTARA INI? ... LAST KINGDOM : 1. Misteri kehilangan bangsa agung?. . 2. Kota Atlantis dipenjuru benua atas Angin . - Penemuan manusia Perak Man? . 3. Misi “Khazanah terpendam” ribuan tahun. - Piramid Tanah Melayu, apa sebenarnya tamadun yang telah kita bina. . 4. Rahsia kedudukan luarbiasa Nusantara. . 5. Dendam dari Tebing Barat. . 6. Protokol Sulit dari bawah dasar? . 7. Teknologi besi yang digeruni Yahudi? . 8. Apa yang mereka cari di dasar bumi Nusantara? . 9. Kekayaan Bumi Tanah Melayu yang disembunyikan. . 10. Mengapa sejarah Nusantara perlu dilenyapkan diubahsuai? . 11. Lahirnya kebangkitan Islam bermula Nusantara?Polemik? . 12. Siapakah Pemegang Panji Hitam dari Timur? . 13. Liberalisasi dan republik sistem demokrasi dan Raja Berpelembagaan, Misi siapa? . 14. Agenda pemecahan negara bangsa Nusantara. . 15. Mengapa Bangsa Melayu Islam perlu dirosakkan? . 16. Tanah Melayu dan rahsia teknologi Bahtera Nabi Nuh. . 17. Prediksi Malaysia dan Nusantara menjelang 2020? . 18. Penaklukan Bahasa Lingua Franca, dihapuskan? Kenapa dan Mengapa? . 19. Geografi Nusantara, kaitan dengan Hobbit dan Pirates of Carribean. . 20. Harta yang tersimpan di Gunung Tahan? . 21. Tersimpannya generasi Ahlul Bait yang ditindas dari Salasilah Rasulullah di Tanah Melayu? Dimana? . 22. Pelabuhan yang hilang 2000 tahun? . 23. Projek rahsia di Langit? Apakah itu? Skyfall? . 24. Dr. Strange : Teleportasi pertama di Nusantara? Mengarutkah? . 25. Firaun dan kekayaan emas Tanah Melayu. . 26. Kenapa Nusantara miliki Khazanah Herba perubatan luarbiasa? . 27. Rahsia senibina alam Nusantara yang dicuri Yahudi. . 28. Falsafah luarbiasa Nusantara dalam sunnah Rasulullah. . 29. Kenapa.Yahudi sangat memusuhi Melayu Islam? . 30. Wasiat Dan Kalam Ulama buat Pendatang Akhir zaman. . Nantikan kesinambungan kupasannya. “Disini bermulanya sebuah kebangkitan” . . WHATSAPP SEKARANG +6011-19789837
JOM DAPATKAN KOMBO FREE POSTAGE! … … Apakah Misteri yang dibincangkan di dalam buku EPIK NUSANTARA INI? ... LAST KINGDOM : 1. Misteri kehilangan bangsa agung?. . 2. Kota Atlantis dipenjuru benua atas Angin . - Penemuan manusia Perak Man? . 3. Misi “Khazanah terpendam” ribuan tahun. - Piramid Tanah Melayu, apa sebenarnya tamadun yang telah kita bina. . 4. Rahsia kedudukan luarbiasa Nusantara. . 5. Dendam dari Tebing Barat. . 6. Protokol Sulit dari bawah dasar? . 7. Teknologi besi yang digeruni Yahudi? . 8. Apa yang mereka cari di dasar bumi Nusantara? . 9. Kekayaan Bumi Tanah Melayu yang disembunyikan. . 10. Mengapa sejarah Nusantara perlu dilenyapkan diubahsuai? . 11. Lahirnya kebangkitan Islam bermula Nusantara?Polemik? . 12. Siapakah Pemegang Panji Hitam dari Timur? . 13. Liberalisasi dan republik sistem demokrasi dan Raja Berpelembagaan, Misi siapa? . 14. Agenda pemecahan negara bangsa Nusantara. . 15. Mengapa Bangsa Melayu Islam perlu dirosakkan? . 16. Tanah Melayu dan rahsia teknologi Bahtera Nabi Nuh. . 17. Prediksi Malaysia dan Nusantara menjelang 2020? . 18. Penaklukan Bahasa Lingua Franca, dihapuskan? Kenapa dan Mengapa? . 19. Geografi Nusantara, kaitan dengan Hobbit dan Pirates of Carribean. . 20. Harta yang tersimpan di Gunung Tahan? . 21. Tersimpannya generasi Ahlul Bait yang ditindas dari Salasilah Rasulullah di Tanah Melayu? Dimana? . 22. Pelabuhan yang hilang 2000 tahun? . 23. Projek rahsia di Langit? Apakah itu? Skyfall? . 24. Dr. Strange : Teleportasi pertama di Nusantara? Mengarutkah? . 25. Firaun dan kekayaan emas Tanah Melayu. . 26. Kenapa Nusantara miliki Khazanah Herba perubatan luarbiasa? . 27. Rahsia senibina alam Nusantara yang dicuri Yahudi. . 28. Falsafah luarbiasa Nusantara dalam sunnah Rasulullah. . 29. Kenapa.Yahudi sangat memusuhi Melayu Islam? . 30. Wasiat Dan Kalam Ulama buat Pendatang Akhir zaman. . Nantikan kesinambungan kupasannya. “Disini bermulanya sebuah kebangkitan” . . DAPATKAN SEKARANG! . . 📲0163058832 📲0163058832 . #fayyadhtroopersgold #fayyadhtrooperslegacy #syurgabuatkupendosa #thelastkingdom #ketikazazilberputusasa #semusimdimahysar #mengintaiakudineraka #semusimdibarzakh #infinitywarbyhadifayyadh
KOMBO FREE POSTAGE🔥 📚 🌼 ❤1. The Last Kingdom + Syurga Buatku Pendosa ❤2. The Last Kingdom + Infinity War / Semusim Di Barzakh / Semusim Di Mahsyar / Ketika Azazil Berputus Asa / Mengintai Aku Di Neraka ❤3. Syurga Buatku Pendosa + Infinity War / Semusim Di Barzakh / Semusim Di Mahsyar / Ketika Azazil Berputus Asa / Mengintai Aku Di Neraka . *Free postage ini valid sehingga 25/09/2018.* *(2 buah buku dan ke atas)* . Buku² yang ditempah akan dipos selewatnya bermula pada 29/10/2018. HARGA ADALAH SAMA BAGI SETIAP BUKU! RM29.90 . . Dapatkan segera. Pm/dm saya 😄📞 📲 0163058832 . #fayyadhtroopersgold #fayyadhtrooperslegacy #Mengintaiakudineraka #ketikazazilberputusasa #semusimdimahysar #eyesfromtheabyss #semusimdibarzakh #infinitywarbyhadifayyadh
PRE ORDER TELAH DIBUKA 👇 👇 Apakah Misteri yang dibincangkan di dalam buku EPIK NUSANTARA INI? ... 📚LAST KINGDOM : 1. Misteri kehilangan bangsa agung?. . 2. Kota Atlantis dipenjuru benua atas Angin . - Penemuan manusia Perak Man? . 3. Misi “Khazanah terpendam” ribuan tahun. - Piramid Tanah Melayu, apa sebenarnya tamadun yang telah kita bina. . 4. Rahsia kedudukan luarbiasa Nusantara. . 5. Dendam dari Tebing Barat. . 6. Protokol Sulit dari bawah dasar? . 7. Teknologi besi yang digeruni Yahudi? . 8. Apa yang mereka cari di dasar bumi Nusantara? . 9. Kekayaan Bumi Tanah Melayu yang disembunyikan. . 10. Mengapa sejarah Nusantara perlu dilenyapkan diubahsuai? . 11. Lahirnya kebangkitan Islam bermula Nusantara?Polemik? . 12. Siapakah Pemegang Panji Hitam dari Timur? . 13. Liberalisasi dan republik sistem demokrasi dan Raja Berpelembagaan, Misi siapa? . 14. Agenda pemecahan negara bangsa Nusantara. . 15. Mengapa Bangsa Melayu Islam perlu dirosakkan? . 16. Tanah Melayu dan rahsia teknologi Bahtera Nabi Nuh. . 17. Prediksi Malaysia dan Nusantara menjelang 2020? . 18. Penaklukan Bahasa Lingua Franca, dihapuskan? Kenapa dan Mengapa? . 19. Geografi Nusantara, kaitan dengan Hobbit dan Pirates of Carribean. . 20. Harta yang tersimpan di Gunung Tahan? . 21. Tersimpannya generasi Ahlul Bait yang ditindas dari Salasilah Rasulullah di Tanah Melayu? Dimana? . 22. Pelabuhan yang hilang 2000 tahun? . 23. Projek rahsia di Langit? Apakah itu? Skyfall? . 24. Dr. Strange : Teleportasi pertama di Nusantara? Mengarutkah? . 25. Firaun dan kekayaan emas Tanah Melayu. . 26. Kenapa Nusantara miliki Khazanah Herba perubatan luarbiasa? . 27. Rahsia senibina alam Nusantara yang dicuri Yahudi. . 28. Falsafah luarbiasa Nusantara dalam sunnah Rasulullah. . 29. Kenapa.Yahudi sangat memusuhi Melayu Islam? . 30. Wasiat Dan Kalam Ulama buat Pendatang Akhir zaman. . Nantikan kesinambungan kupasannya. “Disini bermulanya sebuah kebangkitan” . . Order sekarang!! 📞📲 0163058832 . . #fayyadhtroopersgold #fayyadhtrooperslegacy #semusimdimahysar #ketikazazilberputusasa #infinitywarbyhadifayyadh #semusimdibarzakh #eyesfromtheabyss
SEBUAH KARYA YANG DINANTI! . . Karya @hadi_fayyadh , The Last Kingdom dan Syurga Buatku Pendosa, kini telah dibuka untuk Tempahan Pre Order. . . Buku The Last Kingdom, bakal merungkai persoalan sebuah kebangkitan bangsa purba yang dilenyapkan di Nusantara, apakah persamaannya dengan keagungan Islam dan Melayu? Mengapa Yahudi terlalu taksub menjajah kita? Mari menyelusuri sebuah gerbang masa yang tiada noktahnya. ... Namun, didalam mencari dunia adakalanya kita terluka dengan dosa dosa yang mekar di dalam jiwa. Ia menghadirkan perasaan resah dan gelisah yang membungkam, bagaimana mampu kamu relaikan semua ini lalu menjemput anugerah ketenangan di hati? Syurga buatku Pendosa adalah nukilan terindah buatmu. . . Alangkah ruginya jika anda mengabaikan karya yang bakal menjentik hati dan membuka minda ini. JOM BELI SECARA KOMBO Karya @hadi_fayyadh , atau semua koleksi karya beliau. CEPAT JANGAN KETINGGALAN. . . Semua tempahan Pre Order akan dibuka pada 11 September sehingga 25 September dan akan dipos pada 29 Oktober. . . 1000 pertama akan dapat Tawaran Free Postage untuk pembelian 2 buah ke atas dan juga E Book Secret Protocol secara PERCUMA. . . Ayuh! Hubungi sekarang! . . #fayyadhtroopersgold #fayyadhtrooperslegacy #semusimdimahysar #ketikazazilberputusasa #Mengintaiakudineraka #semusimdibarzakh #infinitywarbyhadifayyadh #eyesfromtheabyss
"ALLAH..MAHA DAHSYATNYA?" . Rasulullah SAW bersabda : " Kalaulah kamu tahu, apa yang aku tahu, nescaya kalian akan banyak menangis daripada ketawa" . Jom kumpul koleksi Novel Terbaik No1 Malaysia. . . Dapatkan novel #mengintaiakudineraka yang bakal membangkitkan rasa kehambaan dan saspen yang 100 kali ganda dari biasa. . Dan berpeluang untuk memenangi Peraduan #bonanzahadifayyadh Wang Tunai Rm1000 , Iphone 8 dan Pakej Umrah untuk 2 orang! . . Jom dapat kan Novel Islamik Terbaik Terbaru "MENGINTAI AKU DARI NERAKA". . Dapatkannya dengan kami segera :+60163058832 . . #fayyadhtroopersgold #fayyadhtrooperslegacy #semusimdimahysar #ketikazazilberputusasa #semusimdibarzakh #Mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarbyhadifayyadh
TAWARAN FREE POSTAGE 2 BUAH KE ATAS! . SAH 12 JAM DARI SEKARANG! . . ORDER DIBUKA SEKARANG! . . Karya kontroversi dan iluminasi by @hadi_fayyadh #infinitywar kini kembali lagi atas permintaan orang ramai. Hanya 5000 naskah sahaja dicetak semula bagi memenuhi permintaan semua. . . Namun, cetakan ini adalah yang terakhir dan sangat2 LIMITED kerana karya ini merupakan karya yang sangat berat dan melalui tapisan2 yang sangat rapi sebelum ianya diterbitkan. . . Order sekarang hari ini sebelum ianya kembali habis. Beli 2 Free Postage. Boleh campur sekali dengan mana2 karya @hadi_fayyadh ya. . . HUBUNGI SEKARANG +60192463235 #fayyadhtroopersjunior #semusimdimahysar #ketikaazazilberputusasa
AZABNYA SEKSAAN DARIPADANYA! . . Saat ia ditulis, ada tangisan yang mengiringi.. ada ketakutan yang disembunyi, ada cinta yang bersemi, ada mistik ibrah disentuh kalam dari Ilahi.. . . Ia memanggil setiap jiwa yang membacanya.. . . Ia menyerap dalam-dalam sehingga kau terasa dia adalah kamu, kamu adalah dia .. . . Aneh, luarbiasa.. Peradaban penulisan yang tercetus dari kisah benar yang datang dari relung perasaan.. . . Bongkar dan rasai pengalaman sendiri.. . . Novel Triller Islami Semusim Di Barzakh . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA. . . Ayuh, dalami dan selusuri perjalanan kembara novel-novel karya beliau #semusimdibarzakh , #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahysar Dan yang terbaru, #mengintaiakudineraka yang telah mencecah jualan luarbiasa sejak diperkenalkan seminggu yang lepas. . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . Hubungi Sekarang! +60192463235
PRESIDEN BERPENGARUH DIBUNUH? . . Sangat sukar mencari presiden Amerika Svarikat yang mempunyai prinsip yang kuat sahaja iaitu Presiden Amerika kecuali seorang Syarikat ke-35 iaitu John F. Kennedy. Digelar dengan J.F.K, Kennedy juga tidak lekang daripada kontroversi dan skandal Antara kontroversi dan skandal yang melibatkan Kennedy adalah skandal seks melibatkan Kennedy dan Marilyn Monroe, Gunilla varn Post, Judith Campbell, Mary Pinchot Meyer dan Mimi Beardsley Alford. . . Selepas meninggalnya Kennedy sekalipun, beliau masih lagi diselubungi kontroversi apabila tersebarnya gambar percutian beliau dan gadis berbogel pada 1967 dalam Majalah Playboy Bukan itu sahaja, insan yang dilahirkan pada 29 March 1917 ini juga mempunyai kontroversi yang lebih besar. la tidak lain dan tidak bukan adalah kontroversi melibatkan pembunuhannya pada 22 November 1963. . . Pembunuhan berkontroversi ini berlaku di Dallas, Texas pada pukul 12.30 pm waktu tempatan sewaktu dibawa berarak menaiki limosin Presiden yang tidak berbumbung. . . Turut bersama-sama dengan Kennedy adalah iste beliau, Jacqualine Kennedy, Gabenor Texas. James Connolly dan isteri. Kematiannya menjadi suatu kontroversi yang pastinya menjadi sebutan sama ada ianya dibunuh atau sebaliknya. . . TAWARAN FREE POSTAGE 2 BUAH KE ATAS! . PROMOSI RAYA HAJI! . . ORDER DIBUKA SEKARANG! . . Karya kontroversi dan iluminasi by @hadi_fayyadh #infinitywar kini kembali lagi atas permintaan orang ramai. Hanya 3000 naskah sahaja dicetak semula bagi memenuhi permintaan semua. . . Namun, cetakan ini adalah yang terakhir dan sangat2 LIMITED kerana karya ini merupakan karya yang sangat berat dan melalui tapisan2 yang sangat rapi sebelum ianya diterbitkan. . . Order sekarang hari ini sebelum ianya kembali habis. Beli 2 Free Postage. Boleh campur sekali dengan mana2 karya @hadi_fayyadh ya. . . INSYA ALLAH AKAN DIPOS PADA HARI JUMAAT INI! . . WhatsApp Segera 0163058832 . . ATAU KLIK LINK DIBIO . #semusimdimahysar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #semusimdibarzakh #eyesfromtheabyss #infinitywarbyhadifayyadh #fayyadhtroopersgold #fayyadhtrooperslegacy
KALUNG KERAMAT MISTERI! . . Illuminati kuno adalah salah satu kelompok dalam kumpulan pemujaan syaitan Pagan-Kabbalah, di mana mereka memuja Iblis yang disifatkan mereka sebagai 'Pemegang Cahaya'. . Iblis bagi mereka adalah malaikat yang dilupakan manusia, kadang-kadang disebut sebagai 'The Fallen Angel'. . Nama lain bagi 'Pemegang Cahaya' ini adalah Lucifer iaitu nama yang diambil dari Bible dalam bahasa latin. . Lucifer ini membawa kepada makna 'Morning Star' iaitu bintang yang bercahaya terang pada waktu pagi, merujuk kepada ketika Iblis dihalau keluar dari syurga, dia telah jatuh ke bumi sebagai 'The Fallen Angel' dan kelihatan seolah-olah bintang terang yang bercahaya jatuh dari langit. . Organisasi rahsia Yahudi tertua yang sekarang dikenal adalah gerakan kepercayaan Kabbalah, sebagaimana dibincangkan di sebelum ini, yang ternyata setelah ditelusuri telah berusia lebih kurang 4,000 tahun. . Aliran Kabbalah yang pertama terbentuk kira-kira selama era pembuangan suku-suku Bani Israel ke Babilon di bawah nama "Aliran Persaudaraan" pada era dinasti Ur ke-3, antara 2112 - 2004 SM. . Kaum Kabalis itu menyusup dan merebut kekuasaan, dan berhasil. Amalan "Aliran Persaudaraan" yang didasarkan pada ajaran Kabbalah itu tetap hidup dan dijalankan sampai ke hari ini. . . TAWARAN FREE POSTAGE 2 BUAH KE ATAS! . PROMOSI MERDEKA . . ORDER DIBUKA SEKARANG! . . Karya kontroversi dan iluminasi by @hadi_fayyadh #infinitywar kini kembali lagi atas permintaan orang ramai. Hanya 3000 naskah sahaja dicetak semula bagi memenuhi permintaan semua. . . Namun, cetakan ini adalah yang terakhir dan sangat2 LIMITED kerana karya ini merupakan karya yang sangat berat dan melalui tapisan2 yang sangat rapi sebelum ianya diterbitkan. . . Order sekarang hari ini sebelum ianya kembali habis. Beli 2 Free Postage. Boleh campur sekali dengan mana2 karya @hadi_fayyadh ya. . . INSYA ALLAH AKAN DIPOS PADA HARI JUMAAT INI! . . WhatsApp Segera 📲 0163058832 📲 0163058832 . . #fayyadhtroopersgold #fayyadhtrooperslegacy #semusimdimahysar #ketikaazazilberputusasa #semusimdibarzakh #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarbyhadifayyadh
"..AKU DIPERSIMPANGAN WAKTU, TERPERANGKAP PADA DIMENSI LALU..." #mengintaiakudineraka . Detik tidak lagi bergerak, aku terpasung di medan jarak yang memisahkan antara realiti dan kenyataan. Aku dihanyut arus kebingungan yang tidak bertepi. . Aku longlai terpinggir pada Neraka ciptaanku. Ia membakar samudera syurga cinta yang terlakar di langit Tuhan. Pada siapakah harusku bersimpuh menyatakan luluh, dan rapuh. . Langkah ini tidak punya apa-apa, Neraka jiwa telah meleburkan segala. Tinggal bagai dipuncak gunung sepi sendiri. Bilakah aku akan menemui jalan pulang? . . Beli 2 buah buku FREE POSTAGE 🔥 . Dapatkan segera.. 📞📲0163058832 . . #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopersgold #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahysar #Mengintaiakudineraka #semusimdibarzakh #eyesfromtheabyss #infinitywarbyhadifayyadh
AZABNYA SEKSAAN DARIPADANYA! . . Saat ia ditulis, ada tangisan yang mengiringi.. ada ketakutan yang disembunyi, ada cinta yang bersemi, ada mistik ibrah disentuh kalam dari Ilahi.. . . Ia memanggil setiap jiwa yang membacanya.. . . Ia menyerap dalam-dalam sehingga kau terasa dia adalah kamu, kamu adalah dia .. . . Aneh, luarbiasa.. Peradaban penulisan yang tercetus dari kisah benar yang datang dari relung perasaan.. . . Bongkar dan rasai pengalaman sendiri.. . . Novel Triller Islami Semusim Di Barzakh . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA. . . Ayuh, dalami dan selusuri perjalanan kembara novel-novel karya beliau #semusimdibarzakh , #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahysar Dan yang terbaru, #mengintaiakudineraka yang telah mencecah jualan luarbiasa sejak diperkenalkan seminggu yang lepas. . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . Dan berpeluang untuk memenangi Peraduan #bonanzahadifayyadh Iphone 8 dan Pakej Umrah untuk 2 orang! . Hubungi Sekarang! +60192463235
KOTA TEKNOLOGI GEMILANG YANG HILANG?! . . Pencerahan tambahan dalam usaha menyelaraskan zaman kehidupan Nabi Adam juga banjir Nabi Nuh dengan kewujudan manusia menurut sains bertajuk Atlantis : The Lost Continent Finally Found. Ini boleh diterjemahkan sebagai Atlantis: Benua yang Hilang Akhinya Ditemui. . la merujuk kepada sebuah tamadun tinggi yang katanya berpusat di benua yang hilang akibat ditenggelami air beribu tahun lampau. Nama Atlantis sangat terkenal sehingga tidak perlu diperkenalkan kecuali kepada mereka yang hidup seperti katak bawah tempurung. . Kebanyakan pengkaji meletakkan lokasi Atlantis di Lautan Atlantik antara benua Amerika dengan Eropah. Ada pula percaya ia berada di Laut Mediterranean yang memisahkan Eropah dengan Afrika. . Yang percaya ia berada di Amerika Selatan malah Kutub Selatan pun ada. Buku ini dengan berani menegaskan ia berada di Asią Tenggara. Jadi apakah cerita tentang Atlantis ini semata-mata mitos dan khayalan? . Atau ia memiliki asas kebenaran yang boleh dikupas untuk diselidiki dengan lebih mendalam? Ada yang percaya Plato menggunakan kisah sebenar peperangan yang pernah berlaku di sekitar Greek untuk mencipta cerita berkenaan Atlantis. Ada pula percaya beliau memang merujuk pada sebuah benua yang sudah lama hilang dalam lipatan sejarah. . Yang tinggal cuma cerita-cerita kabur yang disampaikan turun temurun lalu ditokok tambah. Mungkin cerita-cerita kabur itu benar-benar telah didengar oleh beliau setelah disampaikan orang lain. Mungkin Plato sendiri menganggapnya benar lalu sedia untuk memanjangkan kepada masyarakat tanpa rasa perlu menyelidik dengan lebih mendalam hakikat kebenarannya. . . APA KATA ANDA PULA? . . #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world #infocommy #kajisejarahmartabatakidah #sebarkan #semusimdimahysar #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarbyhadifayyadh #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopersgold
AZABNYA SEKSAAN DARIPADANYA! . . Saat ia ditulis, ada tangisan yang mengiringi.. ada ketakutan yang disembunyi, ada cinta yang bersemi, ada mistik ibrah disentuh kalam dari Ilahi.. . . Ia memanggil setiap jiwa yang membacanya.. . . Ia menyerap dalam-dalam sehingga kau terasa dia adalah kamu, kamu adalah dia .. . . Aneh, luarbiasa.. Peradaban penulisan yang tercetus dari kisah benar yang datang dari relung perasaan.. . . Bongkar dan rasai pengalaman sendiri.. . . Novel Triller Islami Semusim Di Barzakh . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA. . . Ayuh, dalami dan selusuri perjalanan kembara novel-novel karya beliau #semusimdibarzakh , #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahysar Dan yang terbaru, #mengintaiakudineraka yang telah mencecah jualan luarbiasa sejak diperkenalkan seminggu yang lepas. . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . Dan berpeluang untuk memenangi Peraduan #bonanzahadifayyadh Iphone 8 dan Pakej Umrah untuk 2 orang! . Hubungi Sekarang! Whatsapp 011-36511822 Follow ig: @novel.islamik_ boleh dm terus Join telegram channel: https://t.me/bukuhf @bukuhf Pm: @hxmyzxzym #novel #novelislamic #novelinsaf #semusimdibarzakh #novelsemusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #novelketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #novelsemusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #novelmengintaiakudineraka #freeebook #hadifayyadhproduction #semusimdibarzkhllltdb2 #ketikaazazilberputusasallltdb2 #semusimdimahsyar #hadifayyadhproductionllltdb1 #TeamDhirarBatch2 #sdbllltdb2 #kaballltdb2 #sdmllltdb2
Masih mencari² buku yg tidak membosankan? Thriller? Best seller? . Sekali baca helaian pertama pasti nak habiskan keseluruhannya. . 🌂BUKU bukan SEBARANG buku 🌂bukan SEKADAR cerita 🌂Rentetan KISAH BENAR . . TOP dan BEST karya @hadi_fayyadh Setiap pembelian online free: 🐢eb-book 🐢boomark 🐢kata² mutiara & sign penulis . . TAWARAN ISTIMEWA BELI 2 BUAH BUKU FREE POSTAGE 💖 . Menarik bukan? Jom grab Uolls😍 dm/pm SEGERA🔥 📲📞 0163058832 . #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopersgold #semusimdimahysar #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #Mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarhadifayyadh
KENAPA ANDA PERLU DAPATKAN BUKU INI? . . Kali ini pihak @hadi_fayyadh ingin mengumumkan contest mudah untuk semua pembaca setia karya kami! . . Cara2 untuk Join Contest ni mudah sangat2; . 1. Dapatkan mana2 karya @hadi_fayyadh . 2. Buat rakaman video berdurasi 1 minit yang menceritakan mengapa anda dapatkan karya @hadi_fayyadh dan pengajaran yang dapat daripadanya. . 3. Post di IG dan jangan lupa letakkan di caption #bonanzahadifayyadh dan #fayyadhreaders . . Mudah kan? Belum ada karya @hadi_fayyadh ? Dapatkan sekarang dengan Agen Sah Kami sekarang dan di mana2 kedai buku seluruh Malaysia. . . PEMENANG AKAN DIUMUMKAN PADA 30 SEPTEMBER SEBELAH MALAMNYA. NANTIKAN! . . #bonanzahadifayyadh . . #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopersgold #semusimdimahysar #ketikazazilberputusasa #semusimdibarzakh #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarbyhadifayyadh
💞 JUST SELFIE & WIN! . . Kali ini pihak @hadi_fayyadh ingin mengumumkan contest mudah untuk semua pembaca setia karya kami! . . Cara2 untuk Join Contest ni mudah sangat2; . 1. Dapatkan mana2 karya @hadi_fayyadh . 2. Selfie dengan karya tersebut dengan cara yang paling kreatif . 3. Post di IG dan jangan lupa letakkan di caption #bonanzahadifayyadh dan #fayyadhreaders . . Mudah kan? Belum ada karya @hadi_fayyadh ? Dapatkan sekarang dengan Agen Sah Kami sekarang dan di mana2 kedai buku seluruh Malaysia. . . PEMENANG AKAN DIUMUMKAN PADA 11 SEPTEMBER SEBELAH MALAMNYA. NANTIKAN! . . #bonanzahadifayyadh #fayyadhreaders . . #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopersgold #semusimdimahysar #ketikaazazilberputusasa #semusimdibarzakh #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarbyhadifayyadh
SALASILAH PENERUS AGENDA RAHSIA! . . Legasi penakluk kegelapan di teruskan. Siapakah yang layak untuk memegang amanah ini? Rothcshild adalah keluarga Yahudi yang paling misteri dalam dunia. Segala gerak-gerinya adalah bermotif meruntuhkan umat dunia khususnya umat Islam. . . Revolusi Perancis, Revolusi Bolshevik Rusia, kejatuhan Amerika Syarikat, NAZI dan Holocaust, kejatuhan empayar Turki Uthmaniyah, penubuhan negara haram Israel, peperangan - peperangan, semuanya mempunyai kaitan dengan keluarga elit Yahudi ini. . . Penyiasat-penyiasat konspirasi Barat dan Muslim yang celik minda mereka sering mempersoalkan sebab mengapa keluarga elit Yahudi ini seringkali 'diketepikan' media arus perdana daripada menyiarkan berita-berita mengenai mereka di media. . . Seolah-olah, keluarga ini cuba untuk meletakkan mereka di posisi selamat dari tumpuan awam. . . Rothschild adalah berasal dari keturunan Ibn Sayyad atau nama sebenarnya Saff atau Abdullah bin Said. Beliau adalah penduduk Madinah berbangsa Yahudi ketika zaman Rasulullah SAW. (Petikan karya #infinitywar ) . . STOK AKHIR BAKAL BERAKHIR! . . TAWARAN FREE POSTAGE 2 BUAH KE ATAS! . . ORDER SEKARANG; 📲0138937256 📲0138937256 📲0138927256 . . #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopersgold #semusimdimahysar #ketikaazazilberputusasa #semusimdibarzakh #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarbyhadifayyadh
SIGN BY @hadi_fayyadh SIAPA YANG TAKNAK! #infinitywar karya @hadi_fayyadh ! . . KARYA LIMITED EDITION PENUH KONTROVERSI . . K E B A N G K I T A N D A R I M A K A M K E G E L A P A N ...... .... Konspirasi kepercayaan Kuno diteruskan sebagai satu kepercayaan bahawa Firaun dan Namrud akan kembali memerintah bersama Dajjal. Pemujaan dan persiapan kebangkitannya dilakukan dengan sebaiknya mengikut kronologi New World Order. ...... Dajjal akan menjadi peneraju yang maha dahsyat kepada pengakhiran peradaban manusia. Anda pernah menonton X MEN APOKALIPS? Saba el Nur itu siapa? Bagaimana dia dibangkitkan? ..... Mengapa perlu anda tahu semua ini? Supaya anda tidak terjerumus kepada fitnah Dajjal yang semakim hebat dari masa kesemasa. Beriman sahaja tanpa mengetahui agenda jahat musuh tidak mencukupi kerana mungkin jika rapuhnya iman, kita semua akan dimakan dengan mudah. ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . HUBUNGI SEKARANG! 📲0138937256 📲0138937256 📲0138937256 . . #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopersgold #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahysar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarbyhadifayyadh
TAWARAN FREE POSTAGE 2 BUAH KE ATAS! . SAH 12 JAM DARI SEKARANG! . . ORDER DIBUKA SEKARANG! . . Karya kontroversi dan iluminasi by @hadi_fayyadh #infinitywar kini kembali lagi atas permintaan orang ramai. Hanya 5000 naskah sahaja dicetak semula bagi memenuhi permintaan semua. . . Namun, cetakan ini adalah yang terakhir dan sangat2 LIMITED kerana karya ini merupakan karya yang sangat berat dan melalui tapisan2 yang sangat rapi sebelum ianya diterbitkan. . . Order sekarang hari ini sebelum ianya kembali habis. Beli 2 Free Postage. Boleh campur sekali dengan mana2 karya @hadi_fayyadh ya. . . HUBUNGI SEKARANG! 📲0138937256 📲0138937256 📲0138937256 . ATAU KLIK LINK DIBIO #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopersgold #ketikaazazilberputusasa #semusimdibarzakh #semusimdimahysar #Mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarbyhadifayyadh
MAHKOTA JANJI DARI API! . . Jauh dari ufuk galaksi, termetrai sebuah janji abadi, laknat Tuhan tertimpa ke atas Azazil lalu bertukar menjadi Iblis. Ego yang membenam, membina tembok dendam kesumat yang kian dalam. . . Maka, Iblis merencana agenda, Adam dan segala keturunannya akan mengikut jejak langkahnya ke Neraka. Seberapa banyak pun tidak sesekali Iblis akan berputus asa. Ini janjinya kepada Pemilik dan penciptanya. . . Bermulalah sebuah kembara janji laknat Sang Iblis. Adam A.S. dan Isteri baginda, Siti Hawa diumpan dan didendangkan dengan janji keabadian. Buah Quldi di jamah dengan lazatnya sehingga terlupa nafsu telah menaklukinya. . . Perintah Pencipta Agung, Allah Azzawajalla di khianati, sedang Allah Azzawajalla sedang memerhati. Lalu, murka Allah di jatuhkan kepada mereka berdua, dikirimkan ke Dunia namun tetap menjadi makhluk yang dimuliakan. Bukankah itu adalah rencanaNYA. . . Zaman bertukar dan berganti masa, Matahari dan Bulan beredar pada paksinya. Perbalahan dan permusuhan dicetus dari saraf pemikiran. Habil dan Qabil ditumpaskan dengan pembunuhan manusia pertama. . . TAWARAN FREE POSTAGE 2 BUAH KE ATAS! . . Karya kontroversi dan iluminasi by @hadi_fayyadh #infinitywar kini kembali lagi atas permintaan orang ramai. Hanya 5000 naskah sahaja dicetak semula bagi memenuhi permintaan semua. . . Namun, cetakan ini adalah yang terakhir dan sangat2 LIMITED kerana karya ini merupakan karya yang sangat berat dan melalui tapisan2 yang sangat rapi sebelum ianya diterbitkan. . . Order sekarang hari ini sebelum ianya kembali habis. Beli 2 Free Postage. Boleh campur sekali dengan mana2 karya @hadi_fayyadh ya. . . HUBUNGI SEKARANG! 📲0138937256 📲0138937256 . . #semusimdimahysar #ketikaazazilberputusasa #semusimdibarzakh #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarbyhadifayyadh #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopersgold
" KAU TAHU AL QURAN ITU HEBAT.. TAPI KAU TAK YAKIN.." . Ketika Azazil Berputus Asa . Tanpa kita sedar Dunia dengan pantas sedang menuju ke pengakhirannya. . " Siapapun tidak tahu bahaya yang sedang datang, leka dan terbuai dengan dunia, Novel yang membongkar sejuta rahsia.. tahniah Penulis" Sufi Aizuddin,25 Melaka. . Sebuah karya penulisan daripada penulis best seller ini, @hadi_fayyadh sangat epik, dan luarbiasa pengkisahannya. . . " Susun atur jalan ceritanya kemas, dan buat orang tertanya-tanya untuk setiap next chapter" Khir Amanillah,29 . Kajian dan semakkan daripada Al Quran dan Hadis menjadikan bentuk penceritaannya luarbiasa dan lain dari yang lain. . " Rasa macam jadi depan mata" . "Uih, tak berani nak gambarkan kalau saya benar-benar hidup di zaman tu" . Ini antara reaksi pembaca kami yang telah melalui pengembaraan akhir zaman seperti masuk ke dalam terowong masa. . Anda bila lagi nak merasainya? . . Karya #ketikaazazilberputusasa @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . Hubungi Sekarang! +60138927256 . . #semusimdimahysar #ketikaazazilberputusasa #semusimdibarzakh #Mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarbyhadifayyadh #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopersgold
30 NASKAH TERAKHIR! . . SELLING FAST.... Sebuah buku yang menterjemahkan pelbagai agenda jahat yang tersembunyi melalui teknologi yang ada disekeliling kalian. ..... Buku yang penuh dengan kontroversi ini, dihadkan penerbitan secara eksklusif kerana terpaksa melalui beberapa tapisan sulit yang agak berat supaya ianya tidak menjadi bahan fitnah dan khabar angin semata ..... Pelbagai isu konspirasi dan rahsia tersembunyi di garap sesuai dengan tema DOMINASI KONSPIRASI ILUMINASI " Legenda Ramalan dari Kitab Kegelapan" yang bakal meletupkan adrenalin dan pemikiran anda. ..... Menjawab Rahsia Dunia yang disembunyikan ..... Agenda penaklukan Namrud Moden ..... Rahsia Dari Kitab Purba [ Ancient Book] ..... Jaringan Bawah Tanah membentuk penguasaan Israel Raya. ..... Maksud Epik disebalik filem Marvel dan sekutunya ..... Benarkah Turki Khalifah Islam Moden atau?? ..... Imam Mahdi akan muncul disebelah Timur?? ..... Kebangkitan Islam diufuk DiNusantara, benarkah ? ..... RM29.90 M/S 315 30 NASKAH LIMITED EDITION ONLINE SAHAJA . . Hubungi Sekarang! +6011-23651253 #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahysar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #teamkyraarmy
AZABNYA SEKSAAN DARIPADANYA! . Saat ia ditulis, ada tangisan yang mengiringi.. ada ketakutan yang disembunyi, ada cinta yang bersemi, ada mistik ibrah disentuh kalam dari Ilahi.. . Ia memanggil setiap jiwa yang membacanya.. . Ia menyerap dalam-dalam sehingga kau terasa dia adalah kamu, kamu adalah dia .. . Aneh, luarbiasa.. Peradaban penulisan yang tercetus dari kisah benar yang datang dari relung perasaan.. . Bongkar dan rasai pengalaman sendiri.. . Novel Triller Islami Semusim Di Barzakh . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA. . Ayuh, dalami dan selusuri perjalanan kembara novel-novel karya beliau #semusimdibarzakh , #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahysar . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . Hubungi Sekarang! +60172138747 . DM/ws di link bio utk lebih details & berminat 😉 #teamhadifayyadh #semusimdibarzakh #fayyadhtrooperssilver
. AZABNYA SEKSAAN DARIPADANYA! . . Saat ia ditulis, ada tangisan yang mengiringi.. ada ketakutan yang disembunyi, ada cinta yang bersemi, ada mistik ibrah disentuh kalam dari Ilahi.. . . Ia memanggil setiap jiwa yang membacanya.. . . Ia menyerap dalam-dalam sehingga kau terasa dia adalah kamu, kamu adalah dia .. . . Aneh, luarbiasa.. Peradaban penulisan yang tercetus dari kisah benar yang datang dari relung perasaan.. . . Bongkar dan rasai pengalaman sendiri.. . . Novel Triller Islami Semusim Di Barzakh . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA. . . Ayuh, dalami dan selusuri perjalanan kembara novel-novel karya beliau #semusimdibarzakh , #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahysar . Dan yang terbaru, #mengintaiakudineraka yang telah mencecah jualan luarbiasa sejak diperkenalkan seminggu yang lepas. . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . Hubungi Sekarang! +60187735999 . . #theboxdotbuku #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopersdiamond
*6 FREE GIFT KYRA ARMY* 🎁🎁🎁 2 GIFT PADA BUKU ✅Tandatangan ustaz hadi + kata2 ✅Bookmark 3 GIFT MELALUI EMAIL: ✅Ebook warkah buat bidadari ✅Ebook Tuhan sentuhlah hatiku ✅Ebook Simbiosis Cinta ✅1 GIFT SPECIAL (Rahsia) #semusimdibarzakh #ketikazazilberputusasa #semusimdimahysar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #teamkyraarmy #teamkirah2018
Apakah objektif Marvel ditubuhkan? . Siapakah watak sebenar Kapten Amerika didalam konspirasi dunia sebenar?? . AGEN RAHSIA apakah yang sedang berselindung di sebalik tabir dirinya? . Cuba lihat penjuru bintang di dadanya.. Apa tu? 🤔 Semuanya akan terjawab dalam buku INFINITY WAR by Hadi Fayyadh. Dan dapatkan juga promosi istimewa bila anda beli online 🌼 . . Dapatkan Segera! Limited stock! 📲+60138937256 📲+60138937256 📲+60138937256 . . ATAU KLIK LINK DI BIO 😊 💞 #semusimdimahysar #ketikaazazilberputusasa #semusimdibarzakh #Mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarbyhadifayyadh #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopersgold #merdekasale
MENGINTAI AKU DI NERAKA. . Malam ini aku berdiri di tebing nan tinggi. Bulan purnama kemilau dengan cahayanya. Bintang-bintang diam bertebaran di penjuru langit. . Aku disini dengan hati yang hancur kernanya. "Cinta .. Mengapa kau pergi ? Di kala ini aku sedang meniti kepayahan untuk melupakan .. Jangan tinggalkan aku sendirian .. Dukaku sekian lama jangan kau benamkan lagi, aku sudah cukup terseksa.." . Aleeya Qistina berputus asa dengan kehidupan. Tiada harapan mahupun bahu untuk disandarkan. Nekad untuk bunuh diri kian menebal. Namun Malam itu telah merubah segalanya. Pertemuan dengan lelaki melecur wajahnya dan bertatoo itu di disko telah membawa seribu cerita yang menakutkan. . Dia dipertontonkan pelbagai pengalaman aneh di dalam satu malam. Dia menempuh Jarak perjalanan itu yang dirasakan terlalu dekat walhal telah sebulan dia tidak kembali ke rumah. . Apakah situasi yang dia lalui sebenarnya yang dia fikir hanya satu malam sedangkan sebulan dia telah menghilangkan diri.? . Siapakah lelaki yang dia temui? Binatang yang menghantar makanan itu siapakah gerangannya dan banyak lagi kisah misteri aneh yang diceritakan. . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. . Dapatkan Sekarang! +6011-23651253 #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahysar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #teamkyraarmy
. AZABNYA SEKSAAN DARIPADANYA! . . Saat ia ditulis, ada tangisan yang mengiringi.. ada ketakutan yang disembunyi, ada cinta yang bersemi, ada mistik ibrah disentuh kalam dari Ilahi.. . . Ia memanggil setiap jiwa yang membacanya.. . . Ia menyerap dalam-dalam sehingga kau terasa dia adalah kamu, kamu adalah dia .. . . Aneh, luarbiasa.. Peradaban penulisan yang tercetus dari kisah benar yang datang dari relung perasaan.. . . Bongkar dan rasai pengalaman sendiri.. . . Novel Triller Islami Semusim Di Barzakh (RM29.90) Buy 1 Free 1 Ebook . Karya hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA. . . Ayuh, dalami dan selusuri perjalanan kembara novel-novel karya beliau #semusimdibarzakh , #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahysar Dan yang terbaru, #mengintaiakudineraka yang telah mencecah jualan luarbiasa sejak diperkenalkan seminggu yang lepas. . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . WhatsApp +6013-2780092 / klik je link WhatsApp kat bio . . #agentsahhadifayyadh #fayyadhtroppersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #SDB #KABA #bukumurah #likeforlike #followforfollow #promotion #borong #sayajualbuku #sayajual #sayajualbeg #sayajualtudung #kuis #kuim #unisza #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #uitmseriiskandar #uitm #usim #uia #iium #raya2018 #promosi
"APA LAGI YANG KAU MILIKI ANDAI TUHAN TIADA LAGI DI HATI .." By @hadi_fayyadh "Apakah Kau sedar, tanah yang kau pijak seharian itu adalah asal usulmu. . Makanan lazat yang kau bazirkan akhirnya jadi najis yang meloyakan. Wajah cantik yang cuba kau pamerkan, hanyalah lukisan-lukisan dan contengan kepalsuan.” . “Kau sebenarnya mempersiapkan diri kau hanya untuk tontonan. Memperlihatkan diri kau hebat, memperlihatkan diri kau mulia dan suci. . Walhal, kau tidak sedar, berapa banyak aib kau yang Tuhan telah sembunyikan.” . “Ada yang sanggup berlapar demi kelihatan kurus dan menawan. Kau pula mungkin, habis ratusan atau ribuan ringgit untuk tampak elegan dan bergaya.” . “Sedangkan mungkin kau tak sedar, kau sedang melayan sikap ‘perasan’ hingga kau rasa, orang saling memandang dan kau jadi tumpuan perhatian.” . “Hei, apa tu ? bangkitlah dari tidur yang melelapkan. Dunia tercipta untuk kau, tapi kau tercipta bukan untuk dunia. Apa yang kau makan, itulah yang akan dipertanggungjawabkan.. .” “Apa yang sedang kau bicarakan ini? Aku tidak mengerti. Aku mula keliru dengan kenyataan demi kenyataan. “ Lelaki tadi menjawab. “ Apa yang membawa kau kesini wahai saudari?” Bukankah kekecewaan dan kehampaan menjadi seorang hamba kepada TuhanNYA, lalu kau ingin memberontak dan membentak. “ . Lalu, kemana kau buang sebuah harga dirimu yang telah hilang? Kau biarkan sahaja atau kau kutip kembali semuanya ?.. . Petikan Novel #mengintaiakudineraka . . Hubungi Sekarang! +6011-23651253 #semusimdibarzakh #ketikazazilberputusasa #semusimdimahysar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #teamkyraarmy
TANDA TANDA AL MAHDI . . Berikut merupakan beberapa ciri-ciri yang terdapat pada diri al-Imam al-Mahdi[4]: Di bahagian bahunya ada tanda yang sama pada bahu Nabi SAW. Beliau akan berkumpul bersama Nabi Isa A.S dan Nabi Isa akan bersolat di belakangnya. Penduduk bumi akan merasa cukup pada zaman kekuasaannya dan banyaknya keberkatan dari bumi akan keluar. Beliau akan menanam satu batang kayu di atas tanah yang kering lalu ia akan menjadi hijau dan berdaun. Sifat-Sifat Keperibadian Imam Al-Mahdi Di antara sifat-sifat keperibadian al-Imam al-Mahdi A.S adalah seperti berikut[5]: Beliau merupan seorang anak Adam. Dahinya luas dan hidungnya mancung. Kedua-dua matanya bercelak. Wajahnya bercahaya seakan-akan beliau adalah bintang yang menyinar. Di bahagian bahunya ada tanda seperti yang terdapat pada Rasulullah S.A.W. Warna kulitnya adalah warna orang Arab dan tubuh badannya seperti tubuh orang Israel. Umurnya 40 tahun dan dalam sebahagian riwayat 30 hingga 40 tahun. Akhlak beliau menyerupai akhlak Nabi S.A.W. . . Alhamdulillah, PRE ORDER telah dibuka secara rasmi dan tidak sampai berapa jam, hampir 500 naskah telah ditempah. Jika anda berminat ingin dapatkan karya yang belum pernah diterbitkan seumpamanya di Malaysia, metodhologi berbeza dengan karya sedia ada, maka cepatlah bertindak. .... PRE ORDER akan ditutup sebaik sahaja 500 Naskah telah ditempah secara rasmi. Harga RM30.00 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! 011-23651253 . . #jomrepost #viral #info #ilmu #jomshare #universal #world . . TAG RAKAN ANDA SUPAYA MEREKA JUGA TAHU📢 #semusimdibarzakh #ketikazazilberputusasa #semusimdimahysar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #teamkyraarmy
COMBO MERDEKA 🔥🔥🔥 . BELI 2 buah buku RM55 SAHAJA dan dapatkan keistimewaan FREE POSTAGE mana² karya @hadi_fayyadh 2 buah buku dan ke atas❤ . Tertakluk kepada 20 orang terawal sahaja. Ayuh gaiss! . . FREE 👇 🎗EBOOK 🎗BOOKMARK 🎗SIGN DAN KATA² MUTIARA DARI PENULIS . . Hubungi 📞 📲0138937256 📲0138937256 📲0138937256 . ATAU KLIK LINK DIBIO.. . . #merdekasale #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahysar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarbyhadifayyadh #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopersgold
COMBO MERDEKA 🔥🔥🔥 . BELI 2 buah buku RM55 SAHAJA dan dapatkan keistimewaan FREE POSTAGE mana² karya @hadi_fayyadh ❤ . Tertakluk kepada 20 orang terawal sahaja. Ayuh gaiss! . 🎗🎗FREE EBOOK 🎗🎗BOOKMARK 🎗🎗SIGN DAN KATA² MUTIARA DARI PENULIS . . Hubungi 📞 📲0138937256 📲0138937256 📲0138937256 . ATAU KLIK LINK DIBIO.. . . #merdekasale #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahysar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarbyhadifayyadh #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopersgold
AZABNYA SEKSAAN DARIPADANYA! . . Saat ia ditulis, ada tangisan yang mengiringi.. ada ketakutan yang disembunyi, ada cinta yang bersemi, ada mistik ibrah disentuh kalam dari Ilahi.. . . Ia memanggil setiap jiwa yang membacanya.. . . Ia menyerap dalam-dalam sehingga kau terasa dia adalah kamu, kamu adalah dia .. . . Aneh, luarbiasa.. Peradaban penulisan yang tercetus dari kisah benar yang datang dari relung perasaan.. . . Bongkar dan rasai pengalaman sendiri.. . . Novel Triller Islami Semusim Di Barzakh . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA. . . Ayuh, dalami dan selusuri perjalanan kembara novel-novel karya beliau #semusimdibarzakh , #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahysar Dan yang terbaru, #mengintaiakudineraka yang telah mencecah jualan luarbiasa sejak diperkenalkan seminggu yang lepas. . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . Hubungi Sekarang! +6010.800.4405 . #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroppersdiamond
#Mengintaiakudineraka VERSI ENGLISH... LIMITED EDITION ................ SYNOPSIS. .. ................ As a sign of tantrum towards the love of her life ,Aleeya Qistina, make a desicion to take her own life by jumping over a clift. But something had stopped her from doing so. What did happened? and what were the story behind her intention? She decided to switch her religion to another , and abandoned her prayers and live as if she’s her own God. One night she went to a nightclub, where she met a mysterious man. A man that had scalding half across his face. He invite her for a drink at the disco bar, and Aleeya Qistina hesistated at first but after being persuaded she accept the challenge. After a sip, the man said. “Now look, what did you drink?” Aleeya was stunned, the liquor that she drank earlier had truned into a nasty feces and pus. feeling disgusted and overwhelemed with shock, she dropped the glass. . Then she take a proper look at her surroundings, A sudden fright had crawled all over her. The people in the disco had turned hideous and misshapen with horns. The food turned into filthy subtances. Despite the distortion ,they were still hazed and continued with their dances on the dance floor. The man asked again. “do you know who you are?” ------ Who is this man? How did this phenomenon happen in the first place? Is this a dream? or did God just openend her hijab (sixth-sense)? . Dm or whatsApp Now! 📲0138937256 📲0138937256 📲0138937256 . . #semusimdimahysar #ketikaazazilberputusasa #semusimdibarzakh #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarbyhadifayyadh #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopersgold
TULISAN BUKAN DARI TANGAN TAPI IA DARIPADA HATI! . . Saat ia ditulis, ada tangisan yang mengiringi.. ada ketakutan yang disembunyi, ada cinta yang bersemi, ada mistik ibrah disentuh kalam dari Ilahi.. . . Ia memanggil setiap jiwa yang membacanya.. . . Ia menyerap dalam-dalam sehingga kau terasa dia adalah kamu, kamu adalah dia .. . . Aneh, luar biasa.. Peradaban penulisan yang tercetus dari kisah benar yang datang dari relung perasaan.. . . Bongkar dan rasai pengalaman sendiri.. . . Novel Triller Islami #semusimdimahysar PROMOSI MERDEKA 🎗2 buah buku FREE POSTAGE . Dapatkan Segera! 📞 📲0138937256 📲0138937256 📲0138937256 ATAU KLIK LINK DI BIO.. . #semusimdimahysar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #semusimdibarzakh #eyesfromtheabyss #infinitywarbyhadifayyadh #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopersgold
AZABNYA SEKSAAN DARIPADANYA! . . Saat ia ditulis, ada tangisan yang mengiringi.. ada ketakutan yang disembunyi, ada cinta yang bersemi, ada mistik ibrah disentuh kalam dari Ilahi.. . . Ia memanggil setiap jiwa yang membacanya.. . . Ia menyerap dalam-dalam sehingga kau terasa dia adalah kamu, kamu adalah dia .. . . Aneh, luarbiasa.. Peradaban penulisan yang tercetus dari kisah benar yang datang dari relung perasaan.. . . Bongkar dan rasai pengalaman sendiri.. . . Novel Triller Islami Semusim Di Barzakh . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA. . . Ayuh, dalami dan selusuri perjalanan kembara novel-novel karya beliau #semusimdibarzakh , #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahysar Dan yang terbaru, #mengintaiakudineraka yang telah mencecah jualan luarbiasa sejak diperkenalkan seminggu yang lepas. . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . Hubungi Sekarang! +60149983457 #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtrooperssilver
Promosi 3 buku RM75 sahaja, FREE POSTAGE seluruh Malaysia. Siapa nak join postage Isnin ni boleh buat payment sehingga esok sebelum jam 6 petang. . AZABNYA SEKSAAN DARIPADANYA! . . Saat ia ditulis, ada tangisan yang mengiringi.. ada ketakutan yang disembunyi, ada cinta yang bersemi, ada mistik ibrah disentuh kalam dari Ilahi.. . . Ia memanggil setiap jiwa yang membacanya.. . . Ia menyerap dalam-dalam sehingga kau terasa dia adalah kamu, kamu adalah dia .. . . Aneh, luarbiasa.. Peradaban penulisan yang tercetus dari kisah benar yang datang dari relung perasaan.. . . Bongkar dan rasai pengalaman sendiri.. . . Novel Triller Islami Semusim Di Barzakh . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA. . . Ayuh, dalami dan selusuri perjalanan kembara novel-novel karya beliau #semusimdibarzakh , #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahysar Dan yang terbaru, #mengintaiakudineraka yang telah mencecah jualan luarbiasa sejak diperkenalkan seminggu yang lepas. . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . Hubungi Sekarang! +60104230627 . . #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy
AZABNYA SEKSAAN DARIPADANYA! . . Saat ia ditulis, ada tangisan yang mengiringi.. ada ketakutan yang disembunyi, ada cinta yang bersemi, ada mistik ibrah disentuh kalam dari Ilahi.. . . Ia memanggil setiap jiwa yang membacanya.. . . Ia menyerap dalam-dalam sehingga kau terasa dia adalah kamu, kamu adalah dia .. . . Aneh, luarbiasa.. Peradaban penulisan yang tercetus dari kisah benar yang datang dari relung perasaan.. . . Bongkar dan rasai pengalaman sendiri.. . . Novel Triller Islami Semusim Di Barzakh . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA. . . Ayuh, dalami dan selusuri perjalanan kembara novel-novel karya beliau #semusimdibarzakh , #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahysar . . Hubungi Sekarang! +60124479488 Click link on bio for fast response #fayyadhtrooperssilver #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy
[ SEMUSIM DI MAHSYAR : LIMA HARI DIKEBUMIKAN DALAM KUBUR ] . BY @hadi_fayyadh Kisah Benar . Iqlima Salsabilla ( Bukan nama sebenar ) disahkan menghidap penyakit kanser hati. . Walau dalam keadaan payah alhamdulillah, aku diberi harapan bahawa aku bakal diselamatkan. . Seorang pemuda, Haikal Qaleef menuaikan janjinya, mendermakan hatinya kepadaku. . . Aku masih ingat detik itu aku ditolak masuk ke dalam bilik pembedahan sambil diperhatikan jauh Kedua orang tua yang mengaku ibu dan ayahku. . Aku amat benci, benci yang sangat mendalam terhadap mereka berdua. Aku dicaci dan dihina selama ini adalah kerana mereka. . . Aku, terasa seperti ada yang merenggut. Sakit, azab, tidak mampu terungkap. Badanku menggelupur seperti kehilangan nafas. Aku tidak tahu, apa yang berlaku. . Aku kelam, bagai berada di dalam kepekatan malam. Aku melihat diriku berbungkus kain kapan putih berjalan pulang, tanah darah, nanah mengalir si kainku. . . . . Aku memanggil-manggil ayahku. Dia seperti terlena dialam mimpi, aku benar-benar berdiri di hadapannya. "Ayah, tolong ayah...Ayah, buka ikatan ini ayah .." . Apa yang sebenarnya berlaku? Apakah dendam Iqlima terhadap ibu dan ayahnya? Apakah dia berjaya hadir di dalam mimpi ayahnya ? . Dapatkan jawapan pengalaman sebenar seseorang yang mati 5 hari di dalam liang lahad, lalu kembali ke dunia. . DAPATKAN SEGERA SEMUSIM DI MAHSYAR. Pre ORDER SEKARANG. . . Setiap pembelian anda, anda akan memperoleh e book percuma, WARKAH BUAT BIDADARI. Sementara STOK MASIH ADA, TANDATANGAN PENULIS dan Bookmark Percuma. . Harga menarik RM 29.90 sahaja. BELI SATU PERCUMA SATU. Hubungi Kami : +60195827402 #TeamKirah2018 #semusimdimahysar
KOLEKSI KARYA ustaz @hadi_fayyadh TB : Saya kenal ustaz melalui karya #semusimdimahysar selepas baca terus jatuh minat dengan karya beliau. Kebetulan open for #Agent . Masyallah sessungguh Allah swt sebaik-baik perancang. Tak rugi saya join @hadifayyadhtroopers saya mula kenal diri yang selama ni hanyut mcm tu je dengan dunia..tak.sedar diri dh semakin berusia. Banyak benda saya belajar. Saya grab lagi semua karya ustaz #semusimdibarzakh #ketikazazilberputusasa #Mengintaiakudineraka yang terbaru #infinitywar Baru2 ini dikejutkan dengan announcement bahawa ustaz @hadi_fayyadh akan bersara 😭😭😭 tak tergambar dgn kata2...semoga ustaz tabah hadapi dugaan dari Allah swt..mohon jgn berhenti berdakwah dalan karya ustaz...we still need you ustaz... #bonanzahadifayyadh #hadifayyadhipone8 #fayyadhreaders #hadifayyadhumrahtravel
📚STOK INFINITY WAR TINGGAL INI SAHAJA! . Jumlah karya kontroversi ini sangat2 cepat habis. Tinggal banyak ini sahaja seperti tertera dalam gambar. . Cepat grab sebelum habis stock! KOMBO ADHA beli 2 buah buku dan ke atas mana-mana karya @hadi_fayyadh FREE POSTAGE💖. . . Wasap 📲0138937256 Wasap 📲0138937256 Wasap 📲0138937256 . . #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopersgold #semusimdimahysar #ketikaazazilberputusasa #semusimdibarzakh #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarbyhadifayyadh
Assalamualaikum🌹 . Karya @hadi_fayyadh Infinity War bakal habis stock mungkin sebelum hujung bulan Ogos ini atau sebelum hari Isnin ini. Sebab sudah ada 1500 buah yang telah diambil. . Kepada yang berminat dan masih belum memilikinya Sila dapatkan segera buku kontroversi konspirasi ini. . JANGAN KETINGGALAN PROMO ADHA beli mana-mana 2 buah buku FREE POSTAGE 💞 . Wasap 📲0138937256 Wasap 📲0138937256 Wasap 📲0138937256 . ATAU KLIK LINK DI BIO..📞 . #semusimdimahysar #ketikaazazilberputusasa #semusimdibarzakh #mengintaiakudineraka #infinitywarbyhadifayyadh #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopersgold
"ANDAINYA PELUANG ITU MASIH ADA..." . By @hadi_fayyadh . Sebuah penyesalan yang tiada lagi penghujungnya. Itulah yang dirasakan oleh salah seorang pembaca #semusimdimahsyar yang telah membawa satu paradigma perubahan kepadanya. . Dia menulis : . "Assalamualaikum.. Dengan nama Allah, aku menulis ini dengan hati yang pilu, seolah hati aku tidak lagi ada disini. Tidak ada ungkapan yang mampu aku lafazkan hanya sebuah penyesalan. Rinduu yang mencengkam dengan ibuku yang telah meninggal setahun lalu. Selama dia hidup dia tak pernah rasai kasih dan sayang dari aku sebagai anak. . Pengorbanannya tak mampu aku tulis. Tidak ternilai setiap satunya. Tiap detik hanya berendamkan air mata dan aku pasti hidupnya hanya menangisi hakikat kesedihan memiliki anak sepertiku. Ibu mana yang tidak hancur hatinya tatkala dapat anak yang derhaka. Ya Allah, kau hadirkan novel semusim di mahsyar ini, seolah engkau sedang menegur aku tentang hakikat hidupku yang jauh denganMU. . Mata ini tidak lagi mampu menahan setiap tumpahan air yang mengalir. Sedih dan menyesal setelah ibuku pergi. Aku tak mampu menyelamatkan lagi semuanya. Ya Allah ampunkanlah aku. Terasa ingin memeluk erat ibuku. Walau itu hanyalah cerita dalam khayalku. Terima kasih, walau hati ini pedih dengan penyesalan ini. Sangat pedih.". . . . Apakah sebenarnya yang dirasakan olehnya? Bagaimana #semusimdimahsyar membantu mengetuk hatinya? Apakah dilemma yang dilaluinya? . Ayuh, jangan tunggu lagi, dapatkannya sekarang bersama ebook percuma! . KOMBO ADHA BELI 2 FREE POSTAGE💖🌹 . . Hubungi : 📲0138937256 📲0138937256 📲0138937256 . ATAU KLIK LINK DI BIO🌺 . #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopersgold #semusimdimahysar #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarbyhadifayyadh
"RUNTUHNYA EMPAYAR IBLIS!" . . By @hadi_fayyadh . Mutasi, penyakit dan Virus terbaharu adalah cubaan proksi Dajjal yang cuba melihat keberkesanan salah satu senjata mereka apabila Dajjal sudah mengisytiharkan dirinya di hadapan Khalayak. . Virus dan Penawar dicipta supaya Dajjal dilihat sebagai Tuhan yang memberikan penyakit dan menyembuhkan. . . "Big Studio" yang sedang dibangunkan diseluruh Dunia nanti akan menjadi platform Dajjal membawa Hujan dan Kemarau dengan teknologi suara terkini, dan mengaburi manusia untuk terus kufur dengan menjadikannya Tuhan. . . Ketahuinya dan alaminya, Novel Epik Akhir Zaman Pertama Ketika Azazil Berputus Asa pengembaraan ke Timur, . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . Hubungi Sekarang! +6019 5784425 . . #fayyadhtroopersgold #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahysar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy
" BANGUN SEMULA DARI PEMBARINGAN LAHAD " . . Diabadikan sebuah bingkisan kisah, seorang anak gadis, yang hanya mahu namanya di nukilkan sebagai ‘Iqlima Salsabilla’ telah melalui perjalanan hidup yang disentuh dengan ujian yang berat. . Dititipkan Allah lentera taqdir kehidupannya, nyawanya berhenti saat kegagalan proses pembedahan pemindahan hati. Dia disahkan mati oleh pihak Hospital. Allah SWT itu maha mengetahui perencanaanNYA walau tersirat dan tersurat. . Dia dikebumikan selama 5 hari, lalu dibongkarkan kembali kuburnya setelah didesak oleh ayahnya. Alasan ayahnya mengatakan, dia mendapat mimpi melihat anaknya pulang ke rumah......... . Apakah yang terjadi seterusnya ? Jangan tunggu lagi, dapatkannya sekarang untuk mengetahui cerita selanjutnya ! #semusimdimahsyar . Harga menarik Rm29.90 sahaja. BELI SATU PERCUMA SATU. Hubungi Sekarang! +6019 5784425 . . #fayyadhtroopersgold #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahysar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy
[ KHURAFAT ADALAH MAKANAN SAYA : KISAH NOVEL ASPIRASI UNTUK BERUBAH ] Dia menulis : "Selama ini sy brpgg dgn keprcyaan tahyul, khurafat tu adalh mknn sy, sy lbih prcyakan 'pndamping' sbg penylmt sy bila sy diancam. amalan saka dr nenek moyang sy, mantera serapah syirik selalunya sy amlkn stiap mlm. Sy slalu nmpk jelmaan makhluk yg mnkutkn wlupn sy yakin dgn bnda tu. Sy tidk prnh tahu akibat mgamalkn amaln cmtu, sy rs slamt wlupn sy trpksa korbankn darah sy setiap sbulan skli. Perjnjian sy dgn makhluk tu trkadng buat sy derita. Sy tak pernh tahu akibt bershbt dgn bnda2 cmni. Kish humaira dlm smusim di brzkh ni bg sy impak yg sgt besr. Sy tkut. Sy mula nk buang bnda tu. Mcm2.cbrn sy lalui. Apa yg diceritakn dlm novel tu mmg hmpir sma dgn kish hidup sy. Wlupn sukr utk sy buang bnda tu alhmdulillah perawtn islam.yg sy lalui sdikit sbyk mmbntu sy cr khidupn sy kmbli. Benar, khurafat dan syirik xkn prnh mmbhgiakn kita.wlupn kita sihir org utk kpntgn pribdi. Sy tringin nk.jmp.hadi fayyadh... penulisnnya byk sedarkn org. Syukur pd Allah" . . . . Sungguh hidayah Itu milik Allah. Tidak ada yang mampu menghalangnya andai itu taqdirnya. Apakah yang dilalui dan dirasainya? Sesuatu yang telah mengubah 100% paradigma mentalitinya. Ayuh, selaminya bersama kami. Dapatkan Novel Triller Best Seller Semusim Di Barzakh di pasaran sekarang. Ayuh, selaminya bersama kami. Dapatkan Novel Triller Best Seller Semusim Di Barzakh di pasaran sekarang. . Jom dapat kan Novel Islamik terbaik #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar . . Dapatkannya dengan kami segera +6019 5784425 . . #fayyadhtroopersgold #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahysar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy
MEREKA MAJU 10 TAHUN KE HADAPAN! . . Amerika Syarikat merupakan sebuah negara kontroversi yang juga memiliki teknologi terkini 10 tahun ke hadapan berbanding negara lain. . . Contohnya, di Malaysia baru mempunyai rangkaian internet 4G tapi di sana sudah mempunyai rangkaian 5G malah 6G! . . Sangat cepat berkembang pesat teknologi mereka sehinggakan segala kemudahan di sana terdapat banyak pengeluaran tapi sekadar untuk negara itu sahaja. . . INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . Korang boleh dapatkan karya @hadi_fayyadh #infinitywar ni pada Agen Online sahaja tau! Dengar2, stok tak banyak dah. Orite guys, semoga bermanfaat buat semua. . . Hubungi SEKARANG! +6019 5784425 #fayyadhtroopersgold #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahysar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy
AZABNYA SEKSAAN DARIPADANYA! . . Saat ia ditulis, ada tangisan yang mengiringi.. ada ketakutan yang disembunyi, ada cinta yang bersemi, ada mistik ibrah disentuh kalam dari Ilahi.. . . Ia memanggil setiap jiwa yang membacanya.. . . Ia menyerap dalam-dalam sehingga kau terasa dia adalah kamu, kamu adalah dia .. . . Aneh, luarbiasa.. Peradaban penulisan yang tercetus dari kisah benar yang datang dari relung perasaan.. . . Bongkar dan rasai pengalaman sendiri.. . . Novel Triller Islami Semusim Di Barzakh . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA. . . Ayuh, dalami dan selusuri perjalanan kembara novel-novel karya beliau #semusimdibarzakh , #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahysar Dan yang terbaru, #mengintaiakudineraka yang telah mencecah jualan luarbiasa sejak diperkenalkan seminggu yang lepas. . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . Hubungi Sekarang! +601129242564 . . #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar
ALAM TRANSIT SEBELUM ALAM ABADI! . . Bersediakah kita menghadapi kematian? . . Kubur yang sempit itu akan menghimpit mayat hingga berselisih tulang-tulang rusuk. Kubur akan menghimpit si mayat apabila dia tidak dapat menjawab soalan-soalan yang ditanya oleh malaikat Mungkar dan Nakir. . Tidak ada yang lebih membahagiakan daripada melihat kita semua kembali kepadaNYA, itulah misi penulis by @hadi_fayyadh dengan tinta kerdil, anugerah cukup terindah idea dari kisah benar yang digarap sehingga menghasilkan seni sastera yang indah lalu mengetuk jiwa yang rebah. . Penulis dan pembaca yang lain ingin mengajak anda yang belum mengalaminya, Merasainya dan menceduk tinta ibrah ini agar kita sama-sama beroleh manfaat. . Rasailah dengan mata dan hati anda sendiri!. . Dapatkan Novel Semusim di Barzakh berserta autograph penulis @hadi_fayyadh secara eksklusif dari kami. . Dapatkan Sekarang! 📲0138937256 📲0138937256 . . #semusimdimahysar #ketikaazazilberputusasa #semusimdibarzakh #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywarbyhadifayyadh #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopersgold
AZABNYA SEKSAAN DARIPADANYA! . . Saat ia ditulis, ada tangisan yang mengiringi.. ada ketakutan yang disembunyi, ada cinta yang bersemi, ada mistik ibrah disentuh kalam dari Ilahi.. . . Ia memanggil setiap jiwa yang membacanya.. . . Ia menyerap dalam-dalam sehingga kau terasa dia adalah kamu, kamu adalah dia .. . . Aneh, luarbiasa.. Peradaban penulisan yang tercetus dari kisah benar yang datang dari relung perasaan.. . . Bongkar dan rasai pengalaman sendiri.. . . Novel Triller Islami Semusim Di Barzakh . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA. . . Ayuh, dalami dan selusuri perjalanan kembara novel-novel karya beliau #semusimdibarzakh , #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahysar Dan yang terbaru, #mengintaiakudineraka yang telah mencecah jualan luarbiasa sejak diperkenalkan seminggu yang lepas. . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . Dan berpeluang untuk memenangi Peraduan #bonanzahadifayyadh Iphone 8 dan Pakej Umrah untuk 2 orang! . Hubungi Sekarang! +60189645709 . #fayyadhtroopersdiamon #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy
AZABNYA SEKSAAN DARIPADANYA! . . Saat ia ditulis, ada tangisan yang mengiringi.. ada ketakutan yang disembunyi, ada cinta yang bersemi, ada mistik ibrah disentuh kalam dari Ilahi.. . . Ia memanggil setiap jiwa yang membacanya.. . . Ia menyerap dalam-dalam sehingga kau terasa dia adalah kamu, kamu adalah dia .. . . Aneh, luarbiasa.. Peradaban penulisan yang tercetus dari kisah benar yang datang dari relung perasaan.. . . Bongkar dan rasai pengalaman sendiri.. . . Novel Triller Islami Semusim Di Barzakh . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA. . . Ayuh, dalami dan selusuri perjalanan kembara novel-novel karya beliau #semusimdibarzakh , #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahysar Dan yang terbaru, #mengintaiakudineraka yang telah mencecah jualan luarbiasa sejak diperkenalkan seminggu yang lepas. . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . . Hubungi Sekarang! +601158558824 #FayyadhTroopersDiamond #AbdullahBooks #MartabatkanWahyuPertamaNya #SemusimDiBarzakh #KetikaAzazilBerputusAsa #SemusimDiMahsyar #MengintaiAkuDiNeraka #EyesFromTheAbyss #InfinityWar #FayyadhTrooperslegacy
Haa, Sesiapa yang sudah ada buku Ustaz @hadi_fayyadh tu boleh join #bonanzahadifayyadh . Yang mana yang belum ada buku pun belum terlambat lagi, jom dapatkan karya2 beliau dengan @pulunshop Tarikh tutup penyertaan: 25 December 2018 Tarikh Berlepas ke Makkah: February 2019 Untuk syarat2 penyertaan boleh DM admin @ komen "SAYA NAK MENANG" dibawah. TAG RAKAN2 ANDA SEKALI, MUNGKIN REZEKI ANDA DISINI. 2 orang pemenang Sahaja akan dipilih. Boleh membeli karya @hadi_fayyadh dengan @pulunshop iaitu Agen Sah Fayyadh Troopers #malaysiaigersreview #Malayavidgram #dubsmashmalaysian #madlipz #dubsmashmalaysian_ #lawakhambar #lawaktahapdewa #kakiviral #motifviral #mediahiburanofficial #lawak_king #musically #tiktok #motivator #bazarpaknil #hadifayyadhteam #hadifayyadhproduction #fayyadhtroopers #semusimdibarzakh #semusimdimahysar #ketikaazazilberputusasa #Mengintaiakudineraka #infinitywar #lawak #lawakhambar #mencarirezeki #fayyadhtroopersdiamond #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar
next page →