#sayajualbengkung

10,152 posts

Loading...
Antara kebaikan Bengkung Lengan ini adalah : 1. Membakar lemak. 2. Melancarkan peredaran darah. 3. Membantu mengurangkan selulit. 4. Menegangkan dan merampingkan bahagian lengan. . 💪🏻 Bengkung Lengan . Color : Black & Nude . Price : RM20 . Postage : RM8 WM / RM13 EM . #bazarpaknilmurah #bengkung #bengkungmurah #bengkungmodenmurah #bengkunglengan #bengkungmurahmalaysia #bengkunglenganmurahkl #bengkunglenganpangajang #sayajualbengkung #bengkungsajat #sayajualonline #sayajualonlinemurah #followforfollowback #armshapermurah #armshapermalaysia #sayajualarmshaper
💃🏻 BENGKUNG 16 Tulang . Material: Spandex & Polyester . Size : M L XL XXL . Color : Black . Price : RM 70 include postage . Kelebihan Bengkung 16 tulang . • Tidak Panas & sangat selesa pakai sepanjang hari • Panjang & lebar bengkung cukup utk menutup kawasan perut/badan dan lemak. Membentuk pinggang yg ramping dengan pantas • Menyokong tulang belakang dengan lebih sempurna • Memberikan bentuk badan yang ideal • Sesuai dipakai semua peringkat umur termasuk ibu lepas bersalin p/s: kenapa perlu bayar lebih kalau bengkung ni kesannya lagi power & sangat berbaloi. #bengkung #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkungczer #bengkungmalaysia #bengkungsajat #sayajualonline #bazarpaknilmurah #followforfollowback #sayajualbengkung #sayajualbengkungmoden #sayajualbengkungmurah #bengkungibubersalinmoden
Loading...
COMBO 1 pcs BENGKUNG SUPER SLIM+ 1 pcs MUNAFIE PANTIES RM30 FREE POSTAGE 😱 . "BENGKUNG SLIM SELESA DiPAKAI SEHARIAN PUN XPA" . SEBAB KENAPA MESTI CUBA BENGKUNG NI? . ✅ Material - spandex (tidak gatal & serap peluh) SUPER SELESA ✅4 tetulang mudah lentur & lembut SELESA ✅Mudah dipakai ✅Mempunyai 3 setting hook ✅Saiz - S - 5xl ✅Warna Hitam/brown . .📣Munafie ORIGINAL Slimming Pant . . ⏺Panty ini selesa dan amat mudah digunakan ⏺Tidak bergulung ⏺Perut menjadi rata dan ramping dalam sekelip mata ⏺Penggunaan yang berterusan dapat membakar lemak berlebihan ⏺Punggung menjadi lebih lentik, bulat, dan pejal ⏺Melancarkan peredaran darah dan meningkatkan metabolisme badan ⏺Free size muat sehingga 104cm ukuran lilit pinggang . . READY STOK . Whatsapp 011-12506519 / klik link di profile untuk order 😘 . #sayajual #sayajualmurah #bengkungmoden #bodyshapemalaysia #superslim #jomkurus #bengkung #bengkungmurah #sayajualbengkung #bodyshape #superslimbengkung #bengkungperut #bengkungberpantang #waisttrainermurah #waisttrainermalaysia #sayajualwaisttrainer #bengkungmoden #bengkungselepasbersalin #bengkungmudah .
COMBO 1 pcs BENGKUNG SUPER SLIM+ 1 pcs MUNAFIE PANTIES RM30 FREE POSTAGE 😱 . "BENGKUNG SLIM SELESA DiPAKAI SEHARIAN PUN XPA" . SEBAB KENAPA MESTI CUBA BENGKUNG NI? . ✅ Material - spandex (tidak gatal & serap peluh) SUPER SELESA ✅4 tetulang mudah lentur & lembut SELESA ✅Mudah dipakai ✅Mempunyai 3 setting hook ✅Saiz - S - 5xl ✅Warna Hitam/brown . .📣Munafie ORIGINAL Slimming Pant . . ⏺Panty ini selesa dan amat mudah digunakan ⏺Tidak bergulung ⏺Perut menjadi rata dan ramping dalam sekelip mata ⏺Penggunaan yang berterusan dapat membakar lemak berlebihan ⏺Punggung menjadi lebih lentik, bulat, dan pejal ⏺Melancarkan peredaran darah dan meningkatkan metabolisme badan ⏺Free size muat sehingga 104cm ukuran lilit pinggang . . READY STOK . Whatsapp 011-12506519 / klik link di profile untuk order 😘 . #sayajual #sayajualmurah #bengkungmoden #bodyshapemalaysia #superslim #jomkurus #bengkung #bengkungmurah #sayajualbengkung #bodyshape #superslimbengkung #bengkungperut #bengkungberpantang #waisttrainermurah #waisttrainermalaysia #sayajualwaisttrainer #bengkungmoden #bengkungselepasbersalin #bengkungmudah .
COMBO 1 pcs BENGKUNG SUPER SLIM+ 1 pcs MUNAFIE PANTIES RM30 FREE POSTAGE 😱 . "BENGKUNG SLIM SELESA DiPAKAI SEHARIAN PUN XPA" . SEBAB KENAPA MESTI CUBA BENGKUNG NI? . ✅ Material - spandex (tidak gatal & serap peluh) SUPER SELESA ✅4 tetulang mudah lentur & lembut SELESA ✅Mudah dipakai ✅Mempunyai 3 setting hook ✅Saiz - S - 5xl ✅Warna Hitam/brown . .📣Munafie ORIGINAL Slimming Pant . . ⏺Panty ini selesa dan amat mudah digunakan ⏺Tidak bergulung ⏺Perut menjadi rata dan ramping dalam sekelip mata ⏺Penggunaan yang berterusan dapat membakar lemak berlebihan ⏺Punggung menjadi lebih lentik, bulat, dan pejal ⏺Melancarkan peredaran darah dan meningkatkan metabolisme badan ⏺Free size muat sehingga 104cm ukuran lilit pinggang . . READY STOK . Whatsapp 011-12506519 / klik link di profile untuk order 😘 . #sayajual #sayajualmurah #bengkungmoden #bodyshapemalaysia #superslim #jomkurus #bengkung #bengkungmurah #sayajualbengkung #bodyshape #superslimbengkung #bengkungperut #bengkungberpantang #waisttrainermurah #waisttrainermalaysia #sayajualwaisttrainer #bengkungmoden #bengkungselepasbersalin #bengkungmudah .
Ape yang #BEST pakai REAL bengkung?? Meh kita bg info sikit....😉😉 . . Antara faedah memakai REAL bengkung ialah: ✔️Mengempiskan perut dan memulihkan kulit perut -- . . ✔️mengurangkan kesan regangan, menghilangkan tompok hitam pada kulit perut . . ✔️Membuang angin dalam badan. . . ✔️Mengembalikan kedudukan peranakan/mengelak rahim jatuh . . . ✔️Mengecutkan rahim yang bengkak selepas bersalin . . . ✔️Mempercepat proses pengeluaran darah kotor . . . ✔️Mengelak badan dari 'masuk angin' . . . ✔️Mengelak masalah perut buncit dan menggelebeh . . . ✔️Membantu menghilangkan sakit belakang . . ✔️Menguatkan kembali kedudukan tulang belakang . . ✔️Mengurangkan rasa sakit pada perut . . ✔️Mengetatkan otot perut yang longgar semasa hamil Memecahkan lemak dan selulit . . . ✔️Menggalakkan postur badan yang baik . . . ✔️Membantu proses penyusuan . . . ✔️Mencegah makan lebih banyak (kurang berat badan,) . . . SEMUA KENA GRAB !!!!! 📲📲 WHATSAPP 0174656236 #Realbengkung #realbengkungviral #sayajualmurah #bengkungmurah #bengkung #bengkungviral #kurus #kurussihat #bengkungmurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualbengkung #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkunglaris #bengkungterbaik #bazaarpaknilmurah #bazarpaknilmalaysia #setbersalin #bengkungmoden #bengkungmalaysia #bengkung16tulang #bengkungibu #feedbackrealbengkung #testimonirealbengkung
She done! Andddd you? Bila lagi? 😁 . Jom dapatkan sekarangg harga promo taw 😍😍 Hanya untuk girlss yang nak cantik tnpe supplement , cantik semula jadi . . RM50 RM50 RM50 Exc postage Whatsapp sis cepat 0182557641 #sayajual #sayajualcorset #sayajualbengkung #bengkungalasajat #bengkung16tulangmurah #bengkungmurahmalaysia #korsetmurahmalaysia #jomkurus
Cepat dapatkan set combo nie!berbaloiii baloiii chuollss!rugi tak grab now! super JIMATTTTTTTT ! . . PINGGANG MAKIN RAMPING, PERUT MAKIN FLAT. No more perut buncitss. . . Hanya pakai REAL BENGKUNG &REAL GIRDLE utk hilangkan buncit2 comel.. baru la body kemas . . Lebih 1000 pelanggan #REALGIRDLE #REALBENGKUNG berpuas hati dpt rampingkan pinggang dan bakar lemak secara kekal . . Dapatkan harga promosi set2 jimat sekarang. . . ✅lelaki & perempuan boleh pakai . ✅wanita dlm pantang digalakkan pakai . ✅size sehingga 2xl . ✅selesa & tak sakit . ✅meresap peluh, tiada tetulang mencucuk . ✅tak bergulung bila pakai . . WHATSAPP 0174656236 . . #realbengkung #realbengkungviral #sayajualmurah #bengkungmurah #bengkung #bengkungviral #kurus #kurussihat #bengkungmurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualbengkung #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkunglaris #bengkungterbaik #bazaarpaknilmurah #bazarpaknilmalaysia #setbersalin #bengkungmoden #bengkungmalaysia #bengkung16tulang #bengkungpenang #bengkung #girdle
KEBAIKAN REAL BENGKUNG YANG SEMUA ORANG TAK TAHU . . SETIAP WANITA WAJIB ADA SATU❗ . . kerana 🔥REAL BENGKUNG🔥amat sesuai untuk mereka yang masih lagi belum berkahwin atau pun selepas bersalin. . . KEBAIKKAN REAL BENGKUNG. . . ✔️kain yg tebal serta tidak mudah koyak. membuatkan REAL bengkung TAHAN LASAK . ✔️sangat senang dipakai walau badan kurus bole muat dgn hanya cakot pada bahagian dpn dgn PIN yg 3 peringkat. ✔️fabrik yang antibakteria dan diperbuat dari COTTON SPENDEX yg lembut dan tidak panas . ✔️walaupun ketat dan membalut perut tetapi ini tidak menghalang peredarah darah kerana kainnya sgt selesa STRETCHABLE dan FLAKSIBEL . ✔️menyokong payudara serta boleh membentuk badan dan pinggang menjadi lebih slim. . . KELEBIHAN REAL BENGKUNG. . . ✔️mencengkam kuat pada perut tanpa berlipat atau bergulung . ✔️bahagian hujung tulang cekak bengkung tidak akan ternaik ke atas . ✔️tidak menyakitkn perut malah dapat menyokong tulang belakang . ✔️kain yg tidak panas kerana material kain yg mempuyai liang udara . . . MANFAAT REAL BENGKUNG . . . ✔️berbengkung dgn "REAL BENGKUNG" ni bnyk manfaat nya. ✔️bersalin normal ke czer ke wajib berbengkung untuk menjaga rahim dan menjaga kesihatan . ✔️nak dapatkan perut yang flat harus mulakn dengan berbengkung nampak macam tak pentingkn bengkung?amalan ni bkn baru dr zaman nenek moyang kita lagi. . ✔️amalkanlah setiap hari secara tak langsung akn dapat kempiskn perot tanpa ubt tanpa senaman. . . JOM DAPATKAN REAL BENGKUNG ! PASTINYA BADAN MACAM MODEL !! . . WHATSAPP 0174656236 . . #realbengkungpenang #realbengkung #realbengkunghq #sayajualbengkung #bengkung16tulang #bengkungsajat #realgirdlebyrealbengkung #bengkungibu #bengkungbersalin #infoibuhamil #tipskurus #aidilfitri2018 #bajuraya2018 #neelofa
REAL GIRDLE PANTS (3 in 1) • ✔Effect serta merta untuk mengempiskan perut, mengecilkan peha, serta push up kan punggung 👍🏼 • MATERIAL girdle yang sedap dipakai, menyerap peluh, kain yang memeri tapi bila dipakai padat memberi effect mencengkam dibahagian perut, punggung & peha 👙 • *Free size Fit size S-XXL *(Black colour only) *RM69.90 *Postage RM8 SM/ RM12 SS . #realbengkung #realbengkungviral #sayajualmurah #bengkungmurah #bengkung #bengkungviral #kurus #kurussihat #bengkungmama #sayajual #sayajualmurah #sayajualbengkung #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkunglaris #bengkungterbaik #bazaarpaknilmurah #bazarpaknilmalaysia #setbersalin #bengkungczer #bengkungmalaysia #bengkung16tulang #titiancinta #bengkungmodern #bengkungczer #realgirdlepant #realgirdlepants #realgirdlebyrealbengkung
BENGKUNG RATU JAMU JELITA . 🛑🛑🛑🛑🛑 . KELEBIHAN DAN MANFAAT . ⭐Membantu membentuk tubuh yang lebih ramping ⭐Membantu memperbaiki postur badan #dyrazbeaute ⭐Menyokong tulang belakang ⭐Menguatkan otot dalaman tubuh badan ⭐Membantu mengatasi masalah perut buncit ⭐Meningkatkan keanjalan kulit ⭐Mampu menyerap peluh ⭐Berkualiti tinggi dan mampu bertahan lama ⭐Boleh diselaraskan mengikut bentuk dan saiz tubuh ⭐Mudah dan selesa untuk digunakan ⭐Tidak menyekat sistem pernafasan Sesuai untuk kegunaan wanita dalam pantang ⭐Sesuai untuk dipakai sepanjang masa . 🛑🛑🛑🛑🛑 . Whatsapp 0199743585 for order. Jaminan pulangan wang sekiranya produk terbukti tiruan. . #bengkung #bengkungtadisi #bengkungratu #bengkujamuratu #bengkungratujamujelita #bengkungratuterbaik #bengkungratuoriginal #bengkungraturamping #bengkungratujamujelitamurah #brngkungratuborong #bengkungratumurahori #bengkungpantang #bengkungjamujelitaoriginalborong #kosmetikmurah #kosmetikshahalam #kosmetikmurah #igshopmurah #bazarpaknil #syajualmurah #sayajualoriginalproduk #bengkungtradisi #bengkungvasia #bengkungmakbidan #sayajualbengkung #bengkungmurah #bengkungori #bengkungsajat #dyrazbeaute
KEGUGURAN PERLU BERPANTANG ATAU TIDAK?⠀ .⠀ .⠀ ---------------------------⠀ Mencari SET BERPANTANG TRADISIONAL yang MUDAH GUNA & TAK LECEH?⠀ 🌐 Click link di bio⠀ 📲 Wassap: 0172232802⠀ 📲 Komen ‘DM’ di bawah ⠀ .⠀ .⠀ ⠀ #MelovaMaternity #MelovaSharing #SetBersalinDanita #SetBerpantangDanita #SteadyJerBerpantang #SetBersalin #SetBerpantang #SetPantang #bersalin #berpantang #bengkung #bengkungZigzag #bengkungtradisional #sayajualbengkung #hamil #corset #bengkungberzip #confinement #keperluanberpantang #mengandung #pregnant #ibuhamil #ibuberpantang #postnatal #berpantangsendiri #berpantangtradisional #ajimaura #hospitalbersalin #terapiinstagram #maternity
GIRDLE PANTS VIRAL LONG PEHA BESAR DAH MENGECIL😵😵 Dulu susahnya nak bli seluar Bila bli confirm part peha tu sangkut Orang kata mcm drumstick Nak pakai seluar mak oii terlompat2 mcm iklan dlm fb tu Puas dh cuba bermacam2 produk tapi malangnya💸 say bye2 Sehinggalah pakai girgle pants ni,takde lagi mslh peha drumstick..xyh telan pil kurus bagai..Material kain pon lembut n xbrgulung2..highly recommended kt kwn2 yg ada mslh mcm sy ni dan yg tgh mncri girdle utk berkebaya pd hari raya nnti😉 MATERIAL girdle yang sedap dipakai, menyerap peluh, kain yang memeri tapi bila dipakai padat memberi effect mencengkam dibahagian perut, punggung & peha * Whatsapp 60182557641 . . SIZE M/L -WAIST 55-70cm ,WEIGHT 40-57KG SIZE XL/2XL - waist 70-90cm , weight 57-80 KG SIZE 3XL -80 kg ke atas . . RM35 exc postage #sayajual #sayajualcorset #sayajualgirdle #sayajualbengkung #bengkungmurah #girdlemurahmalaysia #jomkurus
GIRDLE PANTS VIRAL LONG PEHA BESAR DAH MENGECIL😵😵 Dulu susahnya nak bli seluar Bila bli confirm part peha tu sangkut Orang kata mcm drumstick Nak pakai seluar mak oii terlompat2 mcm iklan dlm fb tu Puas dh cuba bermacam2 produk tapi malangnya💸 say bye2 Sehinggalah pakai girgle pants ni,takde lagi mslh peha drumstick..xyh telan pil kurus bagai..Material kain pon lembut n xbrgulung2..highly recommended kt kwn2 yg ada mslh mcm sy ni dan yg tgh mncri girdle utk berkebaya pd hari raya nnti😉 MATERIAL girdle yang sedap dipakai, menyerap peluh, kain yang memeri tapi bila dipakai padat memberi effect mencengkam dibahagian perut, punggung & peha * Whatsapp 60182557641 . . SIZE M/L -WAIST 55-70cm ,WEIGHT 40-57KG SIZE XL/2XL - waist 70-90cm , weight 57-80 KG SIZE 3XL -80 kg ke atas . . RM35 exc postage #sayajual #sayajualgirdle #sayajualkorset #sayajualbengkung #girdlepantsmurahmalaysia #jomkurus
Bum pants/ butt lift pants Material: latex, cotton, spandex Size S: Waist 22"-27" Hip 30"-37" M: Waist 24"-30" Hip 32"-39" L: Waist 26"-33" Hip 34"-41" XL: Waist 28"-35" Hip 36"-43" 2XL: Waist 30"-37" Hip 38"-46" 3XL: Waist 32"-39" Hip 40"-48" RM60.00 + FREE POSTAGE RM60.00 + FREE POSTAGE RM60.00 + FREE POSTAGE www.wasap.my/601132129144 #sayajualmurah #sayajualbengkung #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungczer #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #nakkurus #bengkungberpantang #bazarpaknil #bengkungperut #bengkungkahwin #barangkahwin #munafiemurah #munafie #munafiemalaysia #sayajual #sayajualmunafie #spendakurus #pantieskurus #slimmingpants #munafieborong #munafiekedah #munafiepanty #munafiejapanmurah #munafiejapan #munafiepanty #munafieph #slimmingph #spendakahwin
Slimming corset waist trainer 3cangkuk (baju sahaja) . Size s-m sehingga 2xl RM35 RM35 Exc postage Whatsapp 0182557641 . . M) -waist 24-26 inches ;hips 33-36inches (L) -waist 26-28 inches ; hips 33-36inches (XL)- waist 28-30 inches ; hips 36-40inches (2XL) waist 30-32 inches ; hips 36-40 inches (3XL) - waist 32-34 inches ; hips 40-43inches #sayajual #sayajualbengkung #sayajualcorset #bengkungmurah #korsetmurahmalaysia #slimmingcorsetmalaysia #waisttrainermurahmalaysia #jomkurus
Baru few days pakai corset dah cangkuk ke 2! Try la Yang penting memang puas hati 100% . Selesa , tak bergulung & tak berlipat. Material : tak panas , tak gatal , tak bergulung , tak sesak nafas bila pakai , selesa 100% Online order, Please whatsapp +60182557641 ❤️ Lelaki perempuan pun boleh pakai tauuu RM50 exc pos . . JOM GRAB NOWW Size S( 23-26 inci) Size M(27-29inci) Size L(30-35inci) Size XL (36-40 inci) Size XXL (41-45 inci) Size 3XL (46-52 inci) Recommend size for waist (ukur lilit pinggang) . #sayajual #sayajualbengkung #bengkungmurah #bengkungalasajat #bengkung16tulang #bengkungmurahmalaysia
Wahhh orang lelaki yang tolong belikan set bersalin danita.. sporting sgt! :)⠀ .⠀ .⠀ ---------------------------⠀ Mencari SET BERPANTANG TRADISIONAL yang MUDAH GUNA & TAK LECEH?⠀ 🌐 Click link di bio⠀ 📲 Wassap: 0172232802⠀ 📲 Komen ‘DM’ di bawah ⠀ .⠀ .⠀ #MelovaMaternity #MelovaTUNGKUBESI #SetBersalinDanita #SetBerpantangDanita #SteadyJerBerpantang #SetBersalin #SetBerpantang #SetPantang #bersalin #berpantang #bengkung #bengkungZigzag #bengkungtradisional #sayajualbengkung #hamil #corset #bengkungberzip #confinement #keperluanberpantang #mengandung #pregnant #ibuhamil #ibuberpantang #postnatal #berpantangsendiri #berpantangtradisional #ajimaura #hospitalbersalin #terapiinstagram #maternity
DONE COD 👍🏼 Thank You for keep trusting REAL BENGKUNG. QUALITY memang bagus 💯bagus!! ✔TAK BERGULUNG/ BERLIPAT 💯 ✔TAK PANAS 💯 ✔ADA TULANG YANG FLEXIBLE 💯 ✔️MATERIAL STRECTHABLE 💯 . MESTI PUASS HATII !!!Yang penting SELESA & tahan lasak❗ 💃🏼 . AVAILABLE ALL SIZE ✅ XS-✅ XXL . 👉COD SEKITAR KL DI AREA TERTENTU✔ ✅Wangsa maju ✅Kepong ✅Gombak ✅Sri Damansara ✅Dataran Merdeka KL ✅Honda sg buloh . BERMINAT?? Boleh whatsapp sis segera! 012 9775240 atau klik link dekat bio sis ⬆️ 📱 . #realbengkung #realbengkungviral #sayajualmurah #bengkungmurah #bengkung #bengkungviral #kurus #kurussihat #bengkungmurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualbengkung #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkunglaris #bengkungterbaik #bazaarpaknilmurah #bazarpaknilmalaysia #setbersalin #bengkungmoden #bengkungmalaysia #bengkung16tulang
DONE COD 👍🏼 Thank You for keep trusting REAL BENGKUNG. QUALITY memang bagus 💯bagus!! ✔TAK BERGULUNG/ BERLIPAT 💯 ✔TAK PANAS 💯 ✔ADA TULANG YANG FLEXIBLE 💯 ✔️MATERIAL STRECTHABLE 💯 . MESTI PUASS HATII !!!Yang penting SELESA & tahan lasak❗ 💃🏼 . AVAILABLE ALL SIZE ✅ XS-✅ XXL . 👉COD SEKITAR KL DI AREA TERTENTU✔ ✅Wangsa maju ✅Kepong ✅Gombak ✅Sri Damansara ✅Dataran Merdeka KL ✅Honda sg buloh . BERMINAT?? Boleh whatsapp sis segera! 012 9775240 atau klik link dekat bio sis ⬆️ 📱 . #realbengkung #realbengkungviral #sayajualmurah #bengkungmurah #bengkung #bengkungviral #kurus #kurussihat #bengkungmurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualbengkung #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkunglaris #bengkungterbaik #bazaarpaknilmurah #bazarpaknilmalaysia #setbersalin #bengkungmoden #bengkungmalaysia #bengkung16tulang
Thank You for keep trusting #REALBENGKUNG + #REALGIRDLE #feedbackrealbengkung #realbengkung #realbengkunghq . JOM GRAB #REALBENGKUNG yg menjadi kegilaan ramai wanita ni😍 • ✔Sesuai untuk yang baru BERSALIN ✔Mereka yang idamkan curvy SHAPE macam kerengga ✔Perut BUNCIT/ MENGGELEBEH . QUALITY memang bagus 💯bagus!! ✔TAK BERGULUNG/ BERLIPAT 💯 ✔TAK PANAS 💯 ✔ADA TULANG YANG FLEXIBLE 💯 ✔️MATERIAL STRECTHABLE 💯 . MESTI PUASS HATII !!!Yang penting SELESA & tahan lasak❗ 💃🏼 . BERMINAT?? Boleh whatsapp sis segera! 012 9775240 atau klik link dekat bio sis ⬆️ 📱 . #realbengkung #realbengkungviral #sayajualmurah #bengkungmurah #bengkung #bengkungviral #kurus #kurussihat #bengkungmurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualbengkung #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkunglaris #bengkungterbaik #bazaarpaknilmurah #bazarpaknilmalaysia #setbersalin #bengkungmoden #bengkungmalaysia #bengkung16tulang
TUNGKU BABY⠀ Kebaikan tungku baby :-⠀ - membuang angin dan mengelakkan kembung pe rut ⠀ - melegakan angin pasang bg bayi lelaki⠀ - melegakan lebam dan bengkak akibat terjatuh atau terhentak⠀ .⠀ .⠀ Price : RM 15.00 (exc postage)⠀ .⠀ .⠀ ---------------------------⠀ Mencari SET BERPANTANG TRADISIONAL yang MUDAH GUNA & TAK LECEH?⠀ 🌐 Click link di bio⠀ 📲 Wassap: 0172232802⠀ 📲 Komen ‘DM’ di bawah ⠀ .⠀ .⠀ #MelovaMaternity #MelovaTUNGKUBESI #SetBersalinDanita #SetBerpantangDanita #SteadyJerBerpantang #SetBersalin #SetBerpantang #SetPantang #bersalin #berpantang #bengkung #bengkungZigzag #bengkungtradisional #sayajualbengkung #hamil #corset #bengkungberzip #confinement #keperluanberpantang #mengandung #pregnant #ibuhamil #ibuberpantang #postnatal #berpantangsendiri #berpantangtradisional #ajimaura #hospitalbersalin #terapiinstagram #maternity
#bengkung BEST SELLING 💋 . . ❤Bengkung sarung 4 tulang ll (28cm)❤ . . Material: polyester/spandex . . ➡️Waist measurement Size M/L: 60-84cm/24"-34" XL/2XL: 65-90cm/26"-38” 3XL: 68-95cm/28”-44” . . 📣📣 Tak bergulung‼ . . ➡️➡️PROMO PRICE : RM 45sm, RM 48ss . . **Harga pasaran di luar rm70 sehelai‼ . . For order : 📲 www.wasap.my/601112330062/bengkungsarung . . #nursportwear_catalog #bengkungmalaysia #bengkungbersalin #bengkungsarung #bengkungviral #jualanmurah #bengkungplussize #bengkungperut #bazaarpaknil #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkung4tulang #korsetmurah #bajumurah #bajudalam #innerwear #pakaiandalam #sayajualbengkung #nakkurus #bengkungczer #sayajualbajumurah #girdlemurah #bumpants
#bengkung 💋 . . ❤Bengkung sarung 4 tulang ll (28cm)❤ . . Material: polyester/spandex . . ➡️Waist measurement Size M/L: 60-84cm/24"-34" XL/2XL: 65-90cm/26"-38” 3XL: 68-95cm/28”-44” . . 📣📣 Tak bergulung‼ . . ➡️➡️PROMO PRICE : RM 45sm, RM 48ss . . **Harga pasaran di luar rm70 sehelai‼ . . #nursportwear_catalog #bengkungmalaysia #bengkungbersalin #bengkungsarung #bengkungviral #jualanmurah #bengkungplussize #bengkungperut #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkung4tulang #korsetmurah #bajumurah #bajudalam #innerwear #pakaiandalam #sayajualbengkung #nakkurus #sayajualbajumurah #girdlemurah #bumpants
Yang mana satu idaman kalbu? Pilih pilih pilih. Bengkung #ymc serba boleh. Pakai utk harian boleh, untuk berpantang pun boleh 🤗 ✅Dijamin selesa sepanjang berbengkung 💕 ✅Dijamin tidak bergulung 100% P/s : Gerenti repeat order utk buat koleksi pakai bergilir2 🌼 Meh wasap sis meh 0166093624 #sayajualbengkung #bengkungmoden #bengkungyoungmomsclub #bymc #bengkungviral #langsingteruih
Alhamdulillah positive feedback from our customer ❤️ - Thankyou shopping dgn #realbengkung the best. Ramai dah guna & puas hati. Anda bila lagi? Jom order cepat! Whatsapp sis untuk fast response! Nak nampak slim raya ni lai lai whatsapp sis ✨ . Readystock Whatsapp 0129359074 or click link on bio ✨ . . #realbengkung #realbengkungviral #sayajualmurah #bengkungmurah #bengkung #bengkungviral #kurus #kurussihat #bengkungmama #sayajual #sayajualmurah #sayajualbengkung #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkunglaris #bengkungterbaik #bazaarpaknilmurah #bazarpaknilmalaysia #setbersalin #bengkungczer #bengkungmalaysia #bengkung16tulang #tipskurus #bengkungmodern #bengkungczer #letsbengkung #bengkungsajat #realgirdlepant #realgirdlepants #realgirdlebyrealbengkung
BERAPA JAM ANAK TIDO SEHARI?⠀ .⠀ .⠀ ---------------------------⠀ Mencari SET BERPANTANG TRADISIONAL yang MUDAH GUNA & TAK LECEH?⠀ 🌐 Click link di bio⠀ 📲 Wassap: 0172232802⠀ 📲 Komen ‘DM’ di bawah ⠀ ⠀ ⠀ .⠀ .⠀ ⠀ #MelovaMaternity #MelovaSharing #SetBersalinDanita #SetBerpantangDanita #SteadyJerBerpantang #SetBersalin #SetBerpantang #SetPantang #bersalin #berpantang #bengkung #bengkungZigzag #bengkungtradisional #sayajualbengkung #hamil #corset #bengkungberzip #confinement #keperluanberpantang #mengandung #pregnant #ibuhamil #ibuberpantang #postnatal #berpantangsendiri #berpantangtradisional #ajimaura #hospitalbersalin #terapiinstagram #maternity
SET BERSALIN DANITA WARISAN TURUN TEMURUN DARI NENEK MOYANG KITA⠀ ⠀ Set Bersalin Danita dirumus khas dari 100% bahan alami yang amat sesuai untuk para ibu yang menjalani proses berpantang mengikut amalamn turun-temurun nenek moyang kita. Amalan ini terbukti dapat mempercepatkan proses ibu berpantang pulih dan kembali sihat serta cantik persis anak dara kembali. Set ini juga sesuai digunakan samada bersalin secara normal ataupun Ceaserean.⠀ .⠀ .⠀ ---------------------------⠀ Mencari SET BERPANTANG TRADISIONAL yang MUDAH GUNA & TAK LECEH?⠀ 🌐 Click link di bio⠀ 📲 Wassap: 0172232802⠀ 📲 Komen ‘DM’ di bawah ⠀ .⠀ .⠀ #MelovaMaternity #MelovaMaternityTesti #SetBersalinDanita #SetBersalin #SetBerpantang #SetBerpantangDanita #bersalin #berpantang #bengkung #bengkungZigzag #bengkungtradisional #sayajualbengkung #hamil #corset #bengkungberzip #confinement #keperluanberpantang #mengandung #pregnant #ibuhamil #postnatal #berpantangsendiri #berpantangtradisional #ajimaura #hospitalbersalin #terapiinstagram #maternity #pregnancy
Umur makin tua, banyak sakit yang datang, tambah-tambah sakit belakang, tapi jangan risau REAL BENGKUNG kan ada. . Bila pakai dia support tulang belakang korang, yang mana sakit2 tu terus lega 😂 so uolls wajib dapatkan REAL BENGKUNG + REAL GIRDLE PANT dengan kami untuk: ✅ Boleh membantu mengempiskan perut, memejal & merampingkan pinggang selepas mengembang akibat proses kehamilan. ✅ Selain untuk faktor kecantikan, amalan berbengkung juga membantu menghilangkan sakit belakang yang dialami semasa mengandung. ✅ Membantu mengecutkan rahim bengkak selepas bersalin. ✅ Mengelakkan masalah perut buncit dan menggeleber sebelum & selepas bersalin. ✅ Membantu mengembalikan kedudukan peranakan. ✅ Mempercepatkan pengeluaran darah kotor. ✅ Mengelakkan badan daripada 'masuk angin'. ✅ Menguatkan dan mengembalikan kedudukan tulang belakang. ✅ Menyokong rahim supaya tidak 'jatuh' dari kedudukan asal. ✅ Memudahkan pergerakan ketika berpantang kerana perut terasa kemas diikat selepas bayi sudah keluar. Jika tidak berbengkung ibu akan berasa perut seperti bergerak-gerak. . Whatsapp 0174656236 or click link on bio ☝️ . . #realbengkung #realbengkungviral #sayajualmurah #bengkungmurah #bengkung #bengkungviral #kurus #kurussihat #bengkungmama #sayajual #sayajualmurah #sayajualbengkung #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkunglaris #bengkungterbaik #bazaarpaknilmurah #bazarpaknilmalaysia #setbersalin #bengkungczer #bengkungmalaysia #bengkung16tulang #titiancinta #bengkungmodern #bengkungczer #realgirdlepant #realgirdlepants #letsbengkung #bengkungsajat #letsbengkunggold
KELEBIHAN KORSET KERENGGA BY MIERA GLITTERZ . ✔️ Membantu MEMBENTUK badan . ✔️ Membantu mengempiskan perut dalam masa 3 SAAT 💃🏻 . ✔️MERAMPING kan pinggang ke tahap MAKSIMUM . berminat nak dapatkan KORSERT KERENGGA BY MIERA GLITTERZ??? pm sy😀😀 www.wasap.my/60107902127 #korsetmurah #kurus #nakkurus #perutbuncit #slimmingwear #korsetkerengga #korsetborong #sayajualborong #sayajualmurah #bengkung #sayajualbengkung #korsetmurahgiler #korsetborong
Assalamualaikum.. Bengkung persis sajat.. Tp bukan brand die.. Xde packaging, jadi harga lebih murah.. Sajat jual rm139.. Kite jual rm80 je awak.. 2hari dah namoak hasil.. Yang nak borong meh pm tepi #bengkung #bengkungmoden #bengkungalaalasajat #bengkungmurah #bengkungmurahgiler #sayajualbengkung #pemborong #pemborongbengkung #pemborongbarut #wanita #ramping #melentik #selesa #slim #nakkurus #cepatrampingkanperut
Cepat dapatkan set combo nie!berbaloiii baloiii chuollss!rugi tak grab now! super JIMATTTTTTTT ! . . PINGGANG MAKIN RAMPING, PERUT MAKIN FLAT. No more perut buncitss. . . Hanya pakai REAL BENGKUNG &REAL GIRDLE utk hilangkan buncit2 comel.. baru la body kemas . . Lebih 1000 pelanggan #REALGIRDLE #REALBENGKUNG berpuas hati dpt rampingkan pinggang dan bakar lemak secara kekal . . Dapatkan harga promosi set2 jimat sekarang. . . ✅lelaki & perempuan boleh pakai . ✅wanita dlm pantang digalakkan pakai . ✅size sehingga 2xl . ✅selesa & tak sakit . ✅meresap peluh, tiada tetulang mencucuk . ✅tak bergulung bila pakai . . WHATSAPP 0132508525 . . #realbengkung #realbengkungviral #sayajualmurah #bengkungmurah #bengkung #bengkungviral #kurus #kurussihat #bengkungmurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualbengkung #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkunglaris #bengkungterbaik #bazaarpaknilmurah #bazarpaknilmalaysia #setbersalin #bengkungmoden #bengkungmalaysia #bengkung16tulang #bengkungpenang #bengkung #girdle
Umur makin tua, banyak sakit yang datang, tambah-tambah sakit belakang, tapi jangan risau REAL BENGKUNG kan ada. . Bila pakai dia support tulang belakang korang, yang mana sakit2 tu terus lega 😂 so uolls wajib dapatkan REAL BENGKUNG + REAL GIRDLE PANT dengan kami untuk: ✅ Boleh membantu mengempiskan perut, memejal & merampingkan pinggang selepas mengembang akibat proses kehamilan. ✅ Selain untuk faktor kecantikan, amalan berbengkung juga membantu menghilangkan sakit belakang yang dialami semasa mengandung. ✅ Membantu mengecutkan rahim bengkak selepas bersalin. ✅ Mengelakkan masalah perut buncit dan menggeleber sebelum & selepas bersalin. ✅ Membantu mengembalikan kedudukan peranakan. ✅ Mempercepatkan pengeluaran darah kotor. ✅ Mengelakkan badan daripada 'masuk angin'. ✅ Menguatkan dan mengembalikan kedudukan tulang belakang. ✅ Menyokong rahim supaya tidak 'jatuh' dari kedudukan asal. ✅ Memudahkan pergerakan ketika berpantang kerana perut terasa kemas diikat selepas bayi sudah keluar. Jika tidak berbengkung ibu akan berasa perut seperti bergerak-gerak. . Whatsapp 0132508525 or click link on bio ☝️ . . #realbengkung #realbengkungviral #sayajualmurah #bengkungmurah #bengkung #bengkungviral #kurus #kurussihat #bengkungmama #sayajual #sayajualmurah #sayajualbengkung #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkunglaris #bengkungterbaik #bazaarpaknilmurah #bazarpaknilmalaysia #setbersalin #bengkungczer #bengkungmalaysia #bengkung16tulang #titiancinta #bengkungmodern #bengkungczer #realgirdlepant #realgirdlepants #letsbengkung #bengkungsajat #letsbengkunggold
Pagi2 cus send kat kite bgth #bengkungkerengga dah smpai... kau rasa?? Sikit hari lagi berkebaya lentik liuk la kan 😘😘tq cus #bengkungkerengge #melentikuolls 💃 #sayajual #sayajualmurah #sayajualvitcrosehip #sayajualbengkung
Saya baru beli bengkung Ni nama dia bengkung sajat 😜😜😜 . #sayajualbengkung #bengkungsajat
TUNGKU BESI DAN SARUNG HERBA buat anda seronok berpantang⠀ ⠀ Tungku besi diperbuat daripada besi tulen, berat kira-kira 2kg, dengan design yang mudah dipegang⠀ Sarung Tungku Herba dibuat dari kain belacu yang telah dimasukkan daun-daun kayu herba terpilih dan dijahit kemas⠀ ⠀ Cara Penggunaan:-⠀ 1.Bakar 10-15 minit diatas api kecil dapur gas.⠀ 2.Rehatkan 2-3 minit dahulu.⠀ 3.Balutkan tungku panas tadi dengan kain lain dahulu, Test dahulu samada kepanasan sedang elok atau tidak, jika panas sgt, rehatkan dahulu.⠀ 4.Sesuai kepanasan baru amsukkan sarung utk elakkan sarung terbakar.⠀ 5.Boleh bertungku seperti biasa⠀ ⠀ Sarung tungku herba simpan dalam bekas kedap udara utk mengekalkan kesegaran herba didalamnya⠀ .⠀ Tungku Besi ni panasnya melebihi se jam, boleh bertungku se puas nya. .⠀ **Bagi yang bersalin secara Ceserean boleh bertungku di semua tempat kecuali bahagian pembedahan sahaja**⠀ .⠀ .⠀ ——————⠀ BERMINAT?⠀ ——————⠀ 🌐 Click link di bio (POSTAGE lebih JIMAT dengan pembelian di SHOPEE!)⠀ 📲Wassap: 0172232802⠀ 📲Komen ‘DM’ di bawah⠀ .⠀ .⠀ #MelovaMaternity #MelovaTungkuBesi #SetBersalinDanita #SetBerpantangDanita #SteadyJerBerpantang #SetBersalin #SetBerpantang #SetPantang #bersalin #berpantang #bengkung #bengkungZigzag #bengkungtradisional #sayajualbengkung #hamil #corset #bengkungberzip #confinement #keperluanberpantang #mengandung #pregnant #ibuhamil #ibuberpantang #postnatal #berpantangsendiri #berpantangtradisional #ajimaura #hospitalbersalin #terapiinstagram #maternity
Selamat Pagi Dunia ... Moga kita semua dirahmatiNya... BerDELGADO ni PENTING untuk proses lawas dan kawal selera makan, maklumla makanan kat Malaysia ni sedap sangat .. Tapi, apapun kawan-kawan jangan skip Sarapan ya.. cuma kita selitkan 1-2biji Delgado juga sebagai penambahan sarapan kita. #jamuchocoyeng2 #putehcandyyeng2 #delgadoyeng2 #sihat #cantikluardalam #choco #cahayamata #keputihan #senggugut #missvgatal #missvketat #suamisayang #putihgebu #kulitberseri #resdung #sinus #detox #kuruslentik #buanglemak #kurangseleramakan #berry #jamusedap #sayajuallipmatte #sayajualmurah #sayajualjamu #sayajualbengkung #sayajual
MEROKOK! Jejaskan isteri yang sedang hamil.. bukan isteri je..seisi keluarga ..anak2 terutamanya.. Jom baca... . . --------------------------- Mencari SET BERPANTANG TRADISIONAL yang MUDAH GUNA & TAK LECEH? 🌐 Click link di bio 📲 Wassap: 0172232802 📲 Komen ‘DM’ di bawah . . #MelovaMaternity #MelovaSharing #SetBersalinDanita #SetBerpantangDanita #SteadyJerBerpantang #SetBersalin #SetBerpantang #SetPantang #bersalin #berpantang #bengkung #bengkungZigzag #bengkungtradisional #sayajualbengkung #hamil #corset #bengkungberzip #confinement #keperluanberpantang #mengandung #pregnant #ibuhamil #ibuberpantang #postnatal #berpantangsendiri #berpantangtradisional #ajimaura #hospitalbersalin #terapiinstagram #maternity
Umur makin tua, banyak sakit yang datang, tambah-tambah sakit belakang, tapi jangan risau REAL BENGKUNG kan ada. . Bila pakai dia support tulang belakang korang, yang mana sakit2 tu terus lega 😂 so uolls wajib dapatkan REAL BENGKUNG + REAL GIRDLE PANT dengan kami untuk: ✅ Boleh membantu mengempiskan perut, memejal & merampingkan pinggang selepas mengembang akibat proses kehamilan. ✅ Selain untuk faktor kecantikan, amalan berbengkung juga membantu menghilangkan sakit belakang yang dialami semasa mengandung. ✅ Membantu mengecutkan rahim bengkak selepas bersalin. ✅ Mengelakkan masalah perut buncit dan menggeleber sebelum & selepas bersalin. ✅ Membantu mengembalikan kedudukan peranakan. ✅ Mempercepatkan pengeluaran darah kotor. ✅ Mengelakkan badan daripada 'masuk angin'. ✅ Menguatkan dan mengembalikan kedudukan tulang belakang. ✅ Menyokong rahim supaya tidak 'jatuh' dari kedudukan asal. ✅ Memudahkan pergerakan ketika berpantang kerana perut terasa kemas diikat selepas bayi sudah keluar. Jika tidak berbengkung ibu akan berasa perut seperti bergerak-gerak. . Whatsapp 0174656236 or click link on bio ☝️ . . #realbengkung #realbengkungviral #sayajualmurah #bengkungmurah #bengkung #bengkungviral #kurus #kurussihat #bengkungmama #sayajual #sayajualmurah #sayajualbengkung #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkunglaris #bengkungterbaik #bazaarpaknilmurah #bazarpaknilmalaysia #setbersalin #bengkungczer #bengkungmalaysia #bengkung16tulang #titiancinta #bengkungmodern #bengkungczer #realgirdlepant #realgirdlepants #letsbengkung #bengkungsajat #letsbengkunggold
✔️REAL GIRDLE PANTS HARGA RM69.90 sahaja ⭕️💯SIAPA SANGKA, ORANG BERBADAN BESAR MAMPU UNTUK MENGURUSKAN BADAN DENGAN HANYA MEMAKAI BENGKUNG💯⭕ 1. Mengecilkan sehingga 2 kali lebih kecil. 2. Mengempiskan dengan lebih cepat 3. Mampu menahan lapar 4. Sesuai dibawa bersenam 5. Tidak bergulung semasa duduk. 6. Senang ke toilet 7. Material tidak panas dan tidak miang 8. Mengekalkan Body yg menawan. Kalau nak boleh whatsapp ,click link ni http://realbengkungviral.wasap.my/0125332476 • #Realbengkung #realbengkungviral #sayajualmurah #bengkungmurah #bengkung #bengkungviral #kurus #kurussihat #bengkungmurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualbengkung #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkunglaris #bengkungterbaik #bazaarpaknilmurah #bazarpaknilmalaysia #setbersalin #bengkungmoden #bengkungmalaysia #bengkung16tulang #bengkungibu #feedbackrealbengkung #testimonirealbengkung #realbengkungofficial
Cepat dapatkan set combo nie!berbaloiii baloiii chuollss!rugi tak grab now! super JIMATTTTTTTT ! . . PINGGANG MAKIN RAMPING, PERUT MAKIN FLAT. No more perut buncitss. . . Hanya pakai REAL BENGKUNG &REAL GIRDLE utk hilangkan buncit2 comel.. baru la body kemas . . Lebih 1000 pelanggan #REALGIRDLE #REALBENGKUNG berpuas hati dpt rampingkan pinggang dan bakar lemak secara kekal . . Dapatkan harga promosi set2 jimat sekarang. . . ✅lelaki & perempuan boleh pakai . ✅wanita dlm pantang digalakkan pakai . ✅size sehingga 2xl . ✅selesa & tak sakit . ✅meresap peluh, tiada tetulang mencucuk . ✅tak bergulung bila pakai . . WHATSAPP 0174656236 . . #realbengkung #realbengkungviral #sayajualmurah #bengkungmurah #bengkung #bengkungviral #kurus #kurussihat #bengkungmurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualbengkung #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkunglaris #bengkungterbaik #bazaarpaknilmurah #bazarpaknilmalaysia #setbersalin #bengkungmoden #bengkungmalaysia #bengkung16tulang #bengkungpenang #bengkung #girdle
Dimana ada kemahuan disitu ada jalan, mcm takda kaitan je kan haha.. Siapa yang bakal berpantang, boleh beli set bersalin danita ..memang mudah guna dan praktikal. . . --------------------------- Mencari SET BERPANTANG TRADISIONAL yang MUDAH GUNA & TAK LECEH? 🌐 Click link di bio 📲 Wassap: 0172232802 📲 Komen ‘DM’ di bawah . . #MelovaMaternity #MelovaMaternityTesti #SetBersalinDanita #SetBersalin #SetBerpantang #SetBerpantangDanita #bersalin #berpantang #bengkung #bengkungZigzag #bengkungtradisional #sayajualbengkung #hamil #corset #bengkungberzip #confinement #keperluanberpantang #mengandung #pregnant #ibuhamil #postnatal #berpantangsendiri #berpantangtradisional #ajimaura #hospitalbersalin #terapiinstagram #maternity #pregnancy
Kenapa perlu KURUS❓ Penting sangat ke kurus ni❓ Baca sampai habis yer☺ . 1⃣senang pilih pakaian- mampu pakai macam2 design dan saiz. Istilah baju “sarung nangka” x payah nak ambil port . 2⃣jimat duit makan- jika badan gemuk,makan pun pasti berselera besar. Shopping barangan dapur pn tentu banyak . 3⃣mudah untuk bergerak- jika kurus xperlu ragu2 lagi dan dalam melakukan pelbagai aktiviti yg lasak . 4⃣jimat- xperlu susah hati berhabis duit utk beli baju triple,double size lagi . 5⃣yakin- xsusah hati nak berhadapan dgn org ramai lagi2 kalau kerja korang kena slalu berjumpa dgn org ramai . Korang nak kurus sebelum raya haji kan? Jangan makan malam dan makan dalam kuantiti sedikit.. Kena buat sedikit exercise.. Malas jugak nk buat semua ni❓Minum je demica. Mimi guide korang kurus dalam 2 minggu 😍Whatsapp 010-4418767
BARU 2 MINGGU PAKAI, BAJU SEMUA DAH LONGGAR. HMMM... TERPAKSA SHOPPING BAJU SIZE KECIL SIKIT. . Beginilah proses baju boleh jadi longgar: . ````` #1 - Bila guna bengkung ni, makan sikit dah kenyang. Hari2 makan skit je. . `````#2 - Bengkung ni sgt selesa pakai sbb breathable. Bila selesa, pakai sepanjang hari mmg xde hal la. So, sepanjang hari xde rasa lapar. Minum air dah cukup buat kita kenyang. . Lepas 2 mgu pakai bengkung ni, kompom solid-molid. . . KELEBIHAN Bengkung ini :- . SENANG nk pakai. SANGAT SELESA sbb breathable design. Kain LEMBUT & SEJUK, TAK GATAL. TAK BERGULUNG sbb ada spiral wire. Size boleh ADJUST. . Whatsapp 0143697091 . #bengkungbersalinmurah #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkung3in1murah #bengkung3in1 #bengkungmodenmurah #bengkungceaseran #bengkungceaser #bengkungkurus #korsetultraslimmurah #korsetultraslimborong #korsetultraslim #korsetmurah #bengkungmurah #korsetbersalin #sayajualkorsetmurah #sayajualkorset #sayajualbengkung #ultraslimkorset #ultraslimkorset #ultraslimkorsetmurah #bengkungsajatmurah #bengkungmoden # #bengkungmurah #bengkungsajat #bengkungultraslim #bengkungbersalin #bengkungbersalinczer #bengkungbersalinnormal #waisttrainermurah #waisttrainer #waisttrainermalaysia
PILIHAN BENGKUNG MENGIKUT KESESUAIAN MOMMIES ➡ Ada orang suka lilit sebab ketat dan kejap ➡ Ada orang suka lekat lekat je ➡ Ada orang suka zip . . BENGKUNG BERZIP DANITA ➡ Inovasi bengkung zig zag bertali dengan tambahan zip so mudah if nak ke toilet . . —————— CARA ORDER: —————— 🌐 Click link di bio (POSTAGE lebih JIMAT dengan pembelian di SHOPEE!) 📲Wassap: 0172232802 📲Komen ‘DM’ di bawah . . #MelovaMaternity #MelovaBengkungBerzip #SetBersalinDanita #SetBersalin #SetBerpantang #SetBerpantangDanita #bersalin #berpantang #bengkung #bengkungZigzag #bengkungtradisional #sayajualbengkung #hamil #corset #bengkungberzip #confinement #keperluanberpantang #mengandung #pregnant #ibuhamil #postnatal #berpantangsendiri #berpantangtradisional #ajimaura #hospitalbersalin #terapiinstagram #maternity #pregnancy
Masalah perut buncit?? Perut menggelebeh?? . Buntu tak tahu macam mana nak kempiskan perut untuk dapatkan bentuk badan yang menawan?? . Ubat dah sapu tapi tetap perut buncit?? Sapu ubat je mana nak membantu dapat bentuk badan fit.. 🤦🏻‍♀️ . Kena pakai #DemicaBengkung baru shape letops uolss..laki perempuan boleh pakai tau, selesa sangat 😃. . Whatsapp 017-6741434 utk order #DemicaBengkung korang ❤️. . #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #sayajual #sayajualbengkung #bengkungsajat
"BENGKUNG SLIM SELESA DiPAKAI SEHARIAN PUN XPA" . SUPER SLIM BENGKUNG #OFFER #READYSTOK . HANYA SERENDAH RM25 FREE POST!! . ‼️BELI 2PCS RM40 SHJ FREE POSTAGE ‼️ . **SS ADD RM5 . SEBAB KENAPA MESTI CUBA BENGKUNG NI? . ✅ Material - spandex (tidak gatal & serap peluh) SUPER SELESA ✅4 tetulang mudah lentur & lembut SELESA ✅Mudah dipakai ✅Mempunyai 3 setting hook ✅Saiz - S - 5xl ✅Warna Hitam/brown . READY STOK . Whatsapp 011-12506519 / klik link di profile untuk order 😘 . #sayajual #sayajualmurah #bengkungmoden #bodyshapemalaysia #superslim #jomkurus #bengkung #bengkungmurah #sayajualbengkung #bodyshape #superslimbengkung #bengkungperut #bengkungberpantang #waisttrainermurah #waisttrainermalaysia #sayajualwaisttrainer #bengkungmoden #bengkungselepasbersalin #bengkungmudah
"BENGKUNG SLIM SELESA DiPAKAI SEHARIAN PUN XPA" . SUPER SLIM BENGKUNG #OFFER #READYSTOK . HANYA SERENDAH RM25 FREE POST!! . ‼️BELI 2PCS RM40 SHJ FREE POSTAGE ‼️ . **SS ADD RM5 . SEBAB KENAPA MESTI CUBA BENGKUNG NI? . ✅ Material - spandex (tidak gatal & serap peluh) SUPER SELESA ✅4 tetulang mudah lentur & lembut SELESA ✅Mudah dipakai ✅Mempunyai 3 setting hook ✅Saiz - S - 5xl ✅Warna Hitam/brown . READY STOK . Whatsapp 011-12506519 / klik link di profile untuk order 😘 . #sayajual #sayajualmurah #bengkungmoden #bodyshapemalaysia #superslim #jomkurus #bengkung #bengkungmurah #sayajualbengkung #bodyshape #superslimbengkung #bengkungperut #bengkungberpantang #waisttrainermurah #waisttrainermalaysia #sayajualwaisttrainer #bengkungmoden #bengkungselepasbersalin #bengkungmudah
"BENGKUNG SLIM SELESA DiPAKAI SEHARIAN PUN XPA" . SUPER SLIM BENGKUNG #OFFER #READYSTOK . HANYA SERENDAH RM25 FREE POST!! . ‼️BELI 2PCS RM40 SHJ FREE POSTAGE ‼️ . **SS ADD RM5 . SEBAB KENAPA MESTI CUBA BENGKUNG NI? . ✅ Material - spandex (tidak gatal & serap peluh) SUPER SELESA ✅4 tetulang mudah lentur & lembut SELESA ✅Mudah dipakai ✅Mempunyai 3 setting hook ✅Saiz - S - 5xl ✅Warna Hitam/brown . READY STOK . Whatsapp 011-12506519 / klik link di profile untuk order 😘 . #sayajual #sayajualmurah #bengkungmoden #bodyshapemalaysia #superslim #jomkurus #bengkung #bengkungmurah #sayajualbengkung #bodyshape #superslimbengkung #bengkungperut #bengkungberpantang #waisttrainermurah #waisttrainermalaysia #sayajualwaisttrainer #bengkungmoden #bengkungselepasbersalin #bengkungmudah
APA NAK BUAT NI KALAU KURANG SELERA MAKAN MASA PREGNANT?? Jom baca, dan repost. . . --------------------------- Mencari SET BERPANTANG TRADISIONAL yang MUDAH GUNA & TAK LECEH? 🌐 Click link di bio 📲 Wassap: 0172232802 📲 Komen ‘DM’ di bawah . . #MelovaMaternity #MelovaMaternityTesti #SetBersalinDanita #SetBersalin #SetBerpantang #SetBerpantangDanita #bersalin #berpantang #bengkung #bengkungZigzag #bengkungtradisional #sayajualbengkung #hamil #corset #bengkungberzip #confinement #keperluanberpantang #mengandung #pregnant #ibuhamil #postnatal #berpantangsendiri #berpantangtradisional #ajimaura #hospitalbersalin #terapiinstagram #maternity #pregnancy
Tq Customer Beli #Realbengkung dengan kita 💓💓 Spend sikit duit gaji utk cantik cantik ,BADAN SLIM MONTOKSSS “utk suami jugak” Kalau suami tambah sayang, syoknyaaaa bahagianyaaa😍 Testimoni belungguk dh bagi hampaaa.. Nak segak NAK SLIMM PERUT KEMPIS ,peha kecut ka dak kat tangan hampa smdiri. Jom la grab ✔REAL BENGKUNG ✔REAL GIRDLE ✔REAL BUMPANT Www.Wasap.My/60182487156 Www.Wasap.My/60182487156 • #Realbengkung #realbengkungviral #sayajualmurah #bengkungmurah #bengkung #bengkungviral #kurus #kurussihat #bengkungmurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualbengkung #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkunglaris #bengkungterbaik #bazaarpaknilmurah #bazarpaknilmalaysia #setbersalin #bengkungmoden #bengkungmalaysia #bengkung16tulang #bengkungibu #feedbackrealbengkung #testimonirealbengkung #realbengkunghq #realbengkungofficial #realbengkungkualalumpur #realbengkungkedah #realbengkungmalaysia #realgirdlehq #realgirdle #bettyie #bengkungbersalin
Tq Customer Beli #Realbengkung dengan kita 💓💓 Spend sikit duit gaji utk cantik cantik ,BADAN SLIM MONTOKSSS “utk suami jugak” Kalau suami tambah sayang, syoknyaaaa bahagianyaaa😍 Testimoni belungguk dh bagi hampaaa.. Nak segak NAK SLIMM PERUT KEMPIS ,peha kecut ka dak kat tangan hampa smdiri. Jom la grab ✔REAL BENGKUNG ✔REAL GIRDLE ✔REAL BUMPANT Www.Wasap.My/60182487156 Www.Wasap.My/60182487156 • #Realbengkung #realbengkungviral #sayajualmurah #bengkungmurah #bengkung #bengkungviral #kurus #kurussihat #bengkungmurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualbengkung #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkunglaris #bengkungterbaik #bazaarpaknilmurah #bazarpaknilmalaysia #setbersalin #bengkungmoden #bengkungmalaysia #bengkung16tulang #bengkungibu #feedbackrealbengkung #testimonirealbengkung #realbengkunghq #realbengkungofficial #realbengkungkualalumpur #realbengkungkedah #realbengkungmalaysia #realgirdlehq #realgirdle #bettyie #bengkungbersalin
Tq Customer Beli #Realbengkung dengan kita 💓💓 Spend sikit duit gaji utk cantik cantik ,BADAN SLIM MONTOKSSS “utk suami jugak” Kalau suami tambah sayang, syoknyaaaa bahagianyaaa😍 Testimoni belungguk dh bagi hampaaa.. Nak segak NAK SLIMM PERUT KEMPIS ,peha kecut ka dak kat tangan hampa smdiri. Jom la grab ✔REAL BENGKUNG ✔REAL GIRDLE ✔REAL BUMPANT Www.Wasap.My/60182487156 Www.Wasap.My/60182487156 • #Realbengkung #realbengkungviral #sayajualmurah #bengkungmurah #bengkung #bengkungviral #kurus #kurussihat #bengkungmurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualbengkung #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkunglaris #bengkungterbaik #bazaarpaknilmurah #bazarpaknilmalaysia #setbersalin #bengkungmoden #bengkungmalaysia #bengkung16tulang #bengkungibu #feedbackrealbengkung #testimonirealbengkung #realbengkunghq #realbengkungofficial #realbengkungkualalumpur #realbengkungkedah #realbengkungmalaysia #realgirdlehq #realgirdle #bettyie #bengkungbersalin
Tq Customer Beli #Realbengkung dengan kita 💓💓 Spend sikit duit gaji utk cantik cantik ,BADAN SLIM MONTOKSSS “utk suami jugak” Kalau suami tambah sayang, syoknyaaaa bahagianyaaa😍 Testimoni belungguk dh bagi hampaaa.. Nak segak NAK SLIMM PERUT KEMPIS ,peha kecut ka dak kat tangan hampa smdiri. Jom la grab ✔REAL BENGKUNG ✔REAL GIRDLE ✔REAL BUMPANT Www.Wasap.My/60182487156 Www.Wasap.My/60182487156 • #Realbengkung #realbengkungviral #sayajualmurah #bengkungmurah #bengkung #bengkungviral #kurus #kurussihat #bengkungmurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualbengkung #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkunglaris #bengkungterbaik #bazaarpaknilmurah #bazarpaknilmalaysia #setbersalin #bengkungmoden #bengkungmalaysia #bengkung16tulang #bengkungibu #feedbackrealbengkung #testimonirealbengkung #realbengkunghq #realbengkungofficial #realbengkungkualalumpur #realbengkungkedah #realbengkungmalaysia #realgirdlehq #realgirdle #bettyie #bengkungbersalin
Berpantang dengan Set Bersalin Danita.. anda #SteadyJerBerpantang dan tenang...ciksomi pon mudah bantu .. . . --------------------------- Mencari SET BERPANTANG TRADISIONAL yang MUDAH GUNA & TAK LECEH? 🌐 Click link di bio 📲 Wassap: 0172232802 📲 Komen ‘DM’ di bawah . . #MelovaMaternity #MelovaMaternityTesti #SetBersalinDanita #SetBersalin #SetBerpantang #SetBerpantangDanita #bersalin #berpantang #bengkung #bengkungZigzag #bengkungtradisional #sayajualbengkung #hamil #corset #bengkungberzip #confinement #keperluanberpantang #mengandung #pregnant #ibuhamil #postnatal #berpantangsendiri #berpantangtradisional #ajimaura #hospitalbersalin #terapiinstagram #maternity #pregnancy
MANDI BERPANTANG DENGAN BUNJUT MANDIAN HERBA.. PASTI SEGAR! Antara product set bersalin danita yang digemari oleh pelanggan-pelanggan kami. Hot item! . Mandian Herba dalam set bersalin danita mempunyai: COMBO 1 set mengandungi 3 bunjut! Bunjut Mandian Herba ni banyak kebaikkannya.. Antaranya :- ✔ menyegarkan kembali badan terutama kepada ibu selepas bersalin ✔ mengatasi masalah kebas-kebas dengan melancarkan peredaran darah, membuang angin, melembutkan urat saraf ✔ mengurangkan sengal tulang, sendi dan otot akibat proses meneran semasa kelahiran bayi KANDUNGAN: Daun herba terpilih seperti Daun Capa, Daun Meringan, Daun Serai Wangi, Daun Inai, Daun Pandan, Daun Lamuni, Daun Pisang Kelat . . —————— BERMINAT? —————— 🌐 Click link di bio (POSTAGE lebih JIMAT dengan pembelian di SHOPEE!) 📲Wassap: 0172232802 📲Komen ‘DM’ di bawah . . #MelovaMaternity #MelovaBunjutMandian #SetBersalinDanita #SetBersalin #SetBerpantang #SetBerpantangDanita #bersalin #berpantang #bengkung #bengkungZigzag #bengkungtradisional #sayajualbengkung #hamil #corset #bengkungberzip #confinement #keperluanberpantang #mengandung #pregnant #ibuhamil #postnatal #berpantangsendiri #berpantangtradisional #ajimaura #hospitalbersalin #terapiinstagram #maternity #pregnancy
next page →