#sayajual

26,814,925 posts

Loading...
Sis cari tudung Labuh tapi Bergaya? Jom cuba Khimar Carla. - Khimar yang sangat sesuai untuk anda yang suka untuk bertudung sambil bergaya. Material Chiffon Premium memberikan keselesaan untuk anda sepanjang hari. - Macam mana nak pakai? Senang je. Meyh Syaza belanja tutorial 😍 . Senang kan? Best kan ? . Berminat ? Boleh whatsapp lelaju kay 😘 . #khimarcarla #khimartrendy #khimarmalaysia #properhijab #properhijablovers #supportSisterLetups #sisterletups #igersmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #khimarcantik #sayajual #sayajualkhimar
Loading...
Bila hujan-hujan begini... perut rasa lapar je kan padahal tadi dah makan nasi 😂😂😂 . Goreng tempe pastu cicah dengan sambal @tempoyakjiwakacau fuhhh layannn tak pun buat cucur bawang ke goreng fries ke haaa pastu cicah je dgn TJK ni confirmm sedap dan kenyang... cubalah! 😊 . Lots of LOVE, #teamTJK #tempoyakjiwakacau #travelfriendly #gerentijiwakacau #sayajualsambal #tempoyakkacau #sambaltempoyakkacau #tempoyakjiwakacaufeedback #readytoeat #kakitravel #cuticutimalaysia #mahalberbaloi #malayfood #backpackersmalaysia #vscofood #sediadimakan #supportmalaysianproducts #jjcm #sambaltempoyakviral #bazaarpaknil #sambaltempoyak #sayajual #sambaltempoyakbilispetai #sambaltempoyakviral #sambaltempoyakikanbilispetai #laukfrozen #laukkampung #igshopmalaysia
Head over to snapnsnack melaka if you are hungry.. hurry up guys! we will serve a lot of awesome food with a reasonable price! we are open until 11.30pm👌 . 💕TASTE INTERNATIONAL , PRICE AFFORDABLE💕 . LOKASI 🌎 . (CAWANGAN MELAKA ) . Ground floor, pangsapuri rakyat sungai putat,Melaka. . (waze pangsapuri rakyat sungai putat) berhadapan jerat cina. . waktu operasi cawangan melaka . 5.00ptg-11.30 malam(Isnin-sabtu) . AHAD CLOSED❗️ . Contact for any inquiries and reservation : . 014-7240551 (admin : izyan) . Lots of love, Snapnsnack. . #spreadnews #snapnsnackmelaka #utem #mmu #uitmbandarmelaka #igviral #sayajual #sayajualmurah #cafemurah #cafemelakamurah #cafeviralmelaka #cafeviral #tv3 #jjcm #vitdailymelaka #vitdaily #newmenu #faridkamil #melakabandarbersejerah #melakapeople #manipalmelaka #utem #mmu #dontmesswithmelaka
Code : 003 Harga : rm10 Size : S - L Material : kain linen, mudah iron, berat Jenis : blouse Whatsapp : 0177341269 #newitem #prelovedjohor #preloved #kemeja #blouse #cardigan #tshirtmurah #blousemurah #tampoijb #johorbahru #sayajualbaru #bajumurah #chiffon #sayajual
[Slide to the left for more choices] ⏩⏩⏩⏩⏩⏩⏩🔥FIRST COME, FIRST SERVE🔥 🔥BARANG TERLARIS DI PASARAN🔥 --- Maxi Lamb Skin CHANEL # 11140-02 / 13136 --- 📏Size: 33x23x10 CM --- 🔴 GRED: SUPER 🅰 --- 💰RM105 SM / RM106 SS --- FREE POSTAGE ! FREE POSTAGE ! FREE POSTAGE ! --- Cara Order: 📸 Screenshot gambar. 📲 Whatsapp 011 1683 1108 or just click the link at the profile. 🤗 #handbagmurahmalaysia #handbagmurahcantik #handbagmurahmurah #handbagmalaysiamurah #handbagbrandedmurah #latesthandbagmurah #handbagcantikmurah #handbagmurahonline #handbagmurahgila #begtangan #handbag #begtanganmurah #begtanganmurahmalaysia #begmurahmurah #begmalaysiamurah #begtangancantikmurah #begtanganmurahonline #slingbag #sayajual #bazaarpaknil #hargamurahmurahjer #hargakasihsayang #sethantarankahwin #sethantarankahwinbajet #sethantarankahwinmurah #sethantarankahwinmurahmalaysia
Inessa basic blouse (Read the caption till the end) 1 PCS RM30 2 PCS RM50 4 PCS RM100 Postage : SEM - Add RM8 SS - Add RM12 (1-8pcs) Material : Crepe Measurement : In cm Length 64, shoulder 43, sleeve 58, armhole 44, bust 102, hip 102. In inch Length 25, shoulder 17, sleeve 23, armhole 17.5, bust 40, hip 40. Interested? WhatsApp 01133104873 #sayajual #sayajualbaju #blousemurahmalaysia #blousemurah #inessabasicblouse
🎈CRAZY SALE 🎈 • Setiap pembelian akan dapat percuma baju dari @syadahstore ‼️‼️ • Sehelai RM 10 sahaja Sehelai RM 10 sahaja Sehelai RM 10 sahaja • Size: Free size can fit to m-l • Beli 1 helai percuma 1 helai Beli 5 helai percuma 5 helai Beli 20 helai percuma 20 helai • Grab yours now 💃 • #sayajual #sayajualbaju #sayajualbajumurah #sayajualbajumurahmalaysia #sayajualbajumalaysia #knitwear #knitwearmurah #knitwearmurahmalaysia #knitwearmalaysia #knitwearborong #knitwearborongmalaysia #knitwearborongmurah #buy1free1
Inessa basic blouse (Read the caption till the end) 1 PCS RM30 2 PCS RM50 4 PCS RM100 Postage : SEM - Add RM8 SS - Add RM12 (1-8pcs) Material : Crepe Measurement : In cm Length 64, shoulder 43, sleeve 58, armhole 44, bust 102, hip 102. In inch Length 25, shoulder 17, sleeve 23, armhole 17.5, bust 40, hip 40. Interested? WhatsApp 01133104873 #sayajual #sayajualbaju #blousemurahmalaysia #blousemurah #inessabasicblouse
Inessa basic blouse (Read the caption till the end) 1 PCS RM30 2 PCS RM50 4 PCS RM100 Postage : SEM - Add RM8 SS - Add RM12 (1-8pcs) Material : Crepe Measurement : In cm Length 64, shoulder 43, sleeve 58, armhole 44, bust 102, hip 102. In inch Length 25, shoulder 17, sleeve 23, armhole 17.5, bust 40, hip 40. Interested? WhatsApp 01133104873 #sayajual #sayajualbaju #blousemurahmalaysia #blousemurah #inessabasicblouse
Inessa basic blouse (Read the caption till the end) 1 PCS RM30 2 PCS RM50 4 PCS RM100 Postage : SEM - Add RM8 SS - Add RM12 (1-8pcs) Material : Crepe Measurement : In cm Length 64, shoulder 43, sleeve 58, armhole 44, bust 102, hip 102. In inch Length 25, shoulder 17, sleeve 23, armhole 17.5, bust 40, hip 40. Interested? WhatsApp 01133104873 #sayajual #sayajualbaju #blousemurahmalaysia #blousemurah #inessabasicblouse
TOMMY HILFIGER BAGPACK CLASS (RM70sm RM75sm) TH DARK BLUE VALID PROMO KEMBALI KE SEKOLAH . TO PURCHASE WASSAP 0165954266🌹 #dropshipwanted #dropshipneededmalaysia #dropshipneeded #sayajualmurah #sayajual #sayajualkasut #shoppingroll #shopppingrollmy #baranghispter #barangmurah #bazaar #bazarpaknil
Baju peplum ape ni cantik sgt corak bunganya😭😭. Mcm bunga2 korea tu haaa. IRONLESS pulak tu! Musim kenduri pon dh dekat, kalo pakai cun gakk nih❤️ Ni kalo si Dayah DAEBAKING tgk bju ni aku rase die grab gak nih 😏 _ ============== AUNTUMN PEPLUM ============== ._ ✅ Material ROYAL SILK ✅ Kain selesa dipakai ✅ Kain mudah diurus , tidak luntur Warna slpas dibasuh ✅Mudah digosok, kurang renyukan _ DESIGN : 👚Peplum Modern( bukan jenis potongan ketat) _ 👚span di bahagian bahu _ 👚Pingang getah _ JENIS KAIN : 👚mermaid cutting _ 👚zip tepi kain _ 🔴HARGA RM110 sm/ss _ 📌READYSTOCK ‼️ 📌NO BOOKING ‼️ _ 📍PROCEED ODER 1-3 DAYS(tempoh item akan diproses) _ 📍TRIP POSTAGE EVERY 🌷SUNDAY 🌷TUESDAY 🌷THURSDAY _ DM ; 017 - 5767318 . . .#AmyszaCollection #BajuKurung #KurungModen #KoleksiPakaianWanita #KoleksiBajuKurung #BaranganWanita #MuslimahStyle #Dress #Jubah #Fattzura #Sayajual #BazarOnline #OnlineShopMalaysia #BajuMurah #BajuRaya #KedaiOnline #MiniKurung #Kebarung #Peplum #Kebaya #Loffatah #Songket #Batik #BajuCantik #BajuLawa #BajuMuslimah #GadisMelayu #KoleksiBajuRaya #Bazaria #JomShopping
TOMMY HILFIGER BAGPACK CLASS (RM70sm RM75sm) TH BLUE VALID PROMO KEMBALI KE SEKOLAH . TO PURCHASE WASSAP 0165954266🌹 #dropshipwanted #dropshipneededmalaysia #dropshipneeded #sayajualmurah #sayajual #sayajualkasut #shoppingroll #shopppingrollmy #baranghispter #barangmurah #bazaar #bazarpaknil
Snapnsnack melaka beroperasi seperti biasa ya hari ni😘 . Jangan lupa singggahhh! . 5.30ptg-11.30 malam! . 💕TASTE INTERNATIONAL , PRICE AFFORDABLE💕 . LOKASI 🌎 . (CAWANGAN MELAKA ) . Ground floor, pangsapuri rakyat sungai putat,Melaka. . (waze pangsapuri rakyat sungai putat) berhadapan jerat cina. . waktu operasi cawangan melaka . 5.00ptg-11.30 malam(Isnin-sabtu) . AHAD CLOSED❗️ . Contact for any inquiries and reservation : . 014-7240551 (admin : izyan) . Lots of love, Snapnsnack. . #spreadnews #snapnsnackmelaka #utem #mmu #uitmbandarmelaka #igviral #sayajual #sayajualmurah #cafemurah #cafemelakamurah #cafeviralmelaka #cafeviral #tv3 #jjcm #vitdailymelaka #vitdaily #newmenu #faridkamil #melakabandarbersejerah #melakapeople #manipalmelaka #utem #mmu #dontmesswithmelaka
Sesuai untuk lelaki & perempuan seawal remaja. TO ORDER WATSAP / SMS 📱HQ : +6019-6806550 (link in bio) 📱Agent (Wangsa Maju) : +6017-7919170 📱Agent (Gemas) :+6013-3533934 📱Agent (Muar) :+6010-3877088 📱Agent (Setapak) :+6010-3877088 HARGA RM 39 (sm) /RM42 (ss) #amirani #amiranivcofacialscrub #vco #minyakkelapadara #sayajualvco #sayajual #bazarpaknil #scrub #bodyscrub #facialscrub #cantik #sihat #natural #assalamualaikum #scrubbadan #scrubmuka #beauty #kelapa #cun #facial #artis #suka #sihat #vendormalaysia #assalamualaikum
JOM DAPATKAN INAI CELUP DENGAN HARGA DISKAUN! 😋 . #QLHENNALOVERS pakai inai celup QL warna Lustre Red 😊 . ▶️Kenapa customer suka sangat beli inai QL? 👇👇👇 . ❤Mudah dan cepat untuk diaplikasikan. ❤Halal dan sah wudhuk. ❤Warna merah menyala-nyala.🔥 ❤Tiada bahan kimia merbahaya. ❤Warna pudar secara semulajadi. ❤️Tidak pedih dan kecutkan kuku. . . Nak order, tekan link di profile 👇👇👇 www.wasap.my/60164114496 P/s : harga setanding dgn kualiti. Inai QL hanya menggunakan bahan2 semulajadi iaitu daun inai asli yang dijadikan serbuk, minyak essential lavender dan pewarna semulajadi (food base). Dgn itu, inai QL selamat digunakan utk semua peringkat umur 😉👍 . . #trustedseller #inaicelupmerah #inaiviralmalaysia #inaibertunang #inaikahwin #weddingmalaysia #malaywedding #nakcantik #weddingplanner #tipscantik #inaicelupmurah #inaimerah #inaidaunasli #inaisahsolat #inairambutmurah #inaimurah #inaimerahmenyalabyqamralyssa #highquality #hargapromosi #promosirayahaji #sayajual #sayapakaisayajual #ootd #hargamampumilik #ootdmalaysia
[TERKINI] LILY BLOUSE . . Dah hujung tahun ni baca jerrr program kan... Kadang sampai petang... Nak sangat lerrr cari baju yang boleh pakai dari pagi hingga petang... Nampak santai tapi still cantik & Smart 😁 . Pagi pakai dengan skirt... Petang tukar pakai palazzo 🤭 nampak tak kelainan tu... . Wow ada Harga pengenalan uolsss 👉🏻 1PCS RM65 👉🏻 2PCS RM120 COMBO FREE POS 😱 😱 . ========== ✔ Potongan yang labuh menutupi punggung ✔ Super selesa, potongan A CUT. ✔ Sesuai dipakai ke pejabat atau santai2 hujung minggu. ✔ Material PolyCrepe berkualiti yang lembut, mudah digosok, dan tidak mudah renyuk. ✔ Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu..zip ditengah dada ✔ Ada 2 poket dibaju .blh letak kunci, duit dll ✔ Ada butang hiasan dtg Baju nmpk lebih ekslusif . Klik Now http://www.wasap.my/60174412574 Klik Now http://www.wasap.my/60174412574 Klik Now http://www.wasap.my/60174412574 . #lilyblouse #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand #maibelimaibeli #mamaritashopcollection #igbiz #fbbiz #bizpenang #bazarpaknil #jubahdressmurah #muslimah #aurat #cantik #jualanku #blousemuslimahmalaysia #nursingblousemurah #blousemurahmalaysia #blouseoff #kurung #chetamamarita
✅ Fungsi Natural Deodorant : . 💦 Hapuskan bau badan 💦 Hapuskan bau kaki 💦 Mencerahkan kulit bawah lengan 💦 Hilangkan daki seluruh badan . ✅ Kelebihan Natural Deodorant : . 😍 Hilangkan bau selama 3 HARI 😍 Tidak melekit 😍 Tidak meninggalkan kesan kuning pada pakaian 😍 Sesuai digunakan seisi keluarga . RM29 (S) RM36 (SS) . Dapatkan segera di @magicblue_hanani atau tekan link di bio untuk order 📞📲 . #magicblue #naturaldeodorant #deodorantspray #tawas #bebaskimia #baubadan #bauketiak #baukaki #ketiakhitam #hilangkandaki #hilangbaubadan #naturalbodycare #showergel #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #hantarankahwin #baranghantaranmurah #productphotography #travel #backpackersmalaysia #testimoni #video #freepostage #freegift #photography #igersmalaysia #igshopmalaysia #codmelaka #agentwanted
Diameter: 14mm Water content: 50% Free casing Usage 3 months Soft lens . RM 30 free pos . . 📲 WA : 0196788371 / klik kt bio 👆🏻♥️ IG : @ariannashoppee FB: Asliyana Arianna . #alhamdulillah #syukurpadanya #sayajual #sayajuallens #lens #lensmurah #lenscantik #contactlensmurah #visitmyIG #lensselesa #lensmalaysia #sayajualmurah #contactlensmalaysia #korealens #lenscantik #lensmurahmalaysia #disneylensbyns #lensraya #contactlensraya #contactlensraya2018
[Slide to the left for more choices] ⏩⏩⏩⏩⏩⏩⏩🔥FIRST COME, FIRST SERVE🔥 🔥BARANG TERLARIS DI PASARAN🔥 --- JUMBO Caviar CHANEL # 11131 --- 📏Size: 30 X 18 X 8 CM --- 🔴 GRED: SUPER 🅰 --- 💰RM95 SM / RM103 SS --- FREE POSTAGE ! FREE POSTAGE ! FREE POSTAGE ! --- Cara Order: 📸 Screenshot gambar. 📲 Whatsapp 011 1683 1108 or just click the link at the profile. 🤗 #handbagmurahmalaysia #handbagmurahcantik #handbagmurahmurah #handbagmalaysiamurah #handbagbrandedmurah #latesthandbagmurah #handbagcantikmurah #handbagmurahonline #handbagmurahgila #begtangan #handbag #begtanganmurah #begtanganmurahmalaysia #begmurahmurah #begmalaysiamurah #begtangancantikmurah #begtanganmurahonline #slingbag #sayajual #bazaarpaknil #hargamurahmurahjer #hargakasihsayang #sethantarankahwin #sethantarankahwinbajet #sethantarankahwinmurah #sethantarankahwinmurahmalaysia
🔥 COMBO DEAL SALE 🔥 . 3 PCS PRINCESS CHIFFON SKIRT - RM120 FREE POSTAGE ! 3 PCS PRINCESS CHIFFON SKIRT - RM120 FREE POSTAGE ! 3 PCS PRINCESS CHIFFON SKIRT - RM120 FREE POSTAGE ! . ♥️PRINCESS CHIFFON SKIRT♥️ . ✨Details Skirt : . * Material : High Quality Chiffon Crepe * Full lining (Lining sehingaa buku lali ,ikut tone colour skirt) * Less Ironing, jahitan yang sangat kemas * Tidak jarang, tidak panas . ✨ Size and Measurement : . * Free Size (fit S,M,L,XL) * Ukuran pinggang : Stretchable 24 - 40 inch (fully getah di bahagian pinggang) * Labuh Skirt : 40 inch * Princess / A Cutting . . Harga : SINGLE PURCHASE RM39 + Postage SM RM8 , SS RM12 . . 🔥COMBO DEAL SALE🔥 BUY 3 : RM120 FREE POSTAGE Throughout Malaysia 🇲🇾 . . To order 📲 Whatsapp 017 2673836 or click link in profile . #sayajual #sayajualskirt #princessskirt #plainskirt #skirtlabuh #skirtmurah #skirtcantik #skirttakjarang #skirtcantikmurah #skirtchiffon #skirtkembang #sayajualmurah #durrashoppeplain
Diameter: 14mm Water content: 50% Free casing Usage 3 months Soft lens . RM 30 free pos . . 📲 WA : 0196788371 / klik kt bio 👆🏻♥️ IG : @ariannashoppee FB: Asliyana Arianna . #alhamdulillah #syukurpadanya #sayajual #sayajuallens #lens #lensmurah #lenscantik #contactlensmurah #visitmyIG #lensselesa #lensmalaysia #sayajualmurah #contactlensmalaysia #korealens #lenscantik #lensmurahmalaysia #disneylensbyns #lensraya #contactlensraya #contactlensraya2018
one set modern kurung rm30 L size Measurement in flat laid (top only) : shoulder 15.5" bust 21" length 38" #prelovedmalaysia #sayajualpreloved #sayajualmurah #sayajualbaju #sayajual #prelovedbajukurungmoden #bajukurungpreloved #prelovedbajukurungmalaysiamurah
❌NO SST❌ 🔥🔥PROMOSI T-SHIRT POS PERCUMA KE SEMENANJUNG🔥🔥 Inspired Tee Kain 100% Cotton Saiz (unisex) : XS, S, M, L, XL & XXL Warna t-shirt : HITAM, PUTIH, MAROON, KELABU . T-SHIRT LENGAN PENDEK 1 helai = RM33 3 helai = RM80 . T-SHIRT LENGAN PANJANG 1 helai = RM38 3 helai = RM95 . T-shirt boleh campur design . ⤵⤵⤵⤵ FAST ORDER KLIK LINK di BIO↖ @ whatsapp 019 3648 772 . Pos Sabah/Sarawak + RM5 jer😙😚 . #sayajual #sayajualmurah #bajumurah #tshirtprinting #bazarpaknil #bazaarpaknil #visitmyig #kedaionline #sayajualonline #sayajualmurah2 #igshopreviewmalaysia #igshopmurah #igshopmalaysia #igshopreview #igreviewmurah #uitm #uitmshahalam #hipstermalaysia #sadness #sadidas #adidasmurah #sadidasmalaysia #supremeskate #suprememalaysia #bajusupreme #idotshirt #stickermurah #lawo
BAWAL CHIFFON MURAHHHH 🔥 . BIDANG 45 - RM 12 BIDANG 50 - RM 17 BIDANG 60 - RM 19 . . 🍒 Material : Heavy Chiffon 🍒 Mudah dibentuk 🍒 Ironless 🍒 Tak jarang 🍒 Jahitan kemas 🍒 Mudah digayakan . . ORDER? Whatsapp +60126592062 or click link on bio . . 📣 COLOR MIGHT BE DIFFER DUE TO LIGHTING . . #bawalchiffonmurah #bawal #bawallovers #bawalmurah #bawallabuh #bawalcantik #bawalcantikmurah #bawalborong #bawalheavychiffon #bawalheavychiffonmurah #bawalchiffonbidang50 #bawalchiffon45 #sayajual #sayajualtudung #sayajualtudungmurah #tudungbawallabuh #tudungbawalmurah #igshopmurah #igshopmalaysia #instatudung #bawalmurahmalaysia #bawalsenangbentuk #bawalbidangbesar
TOMMY HILFIGER BAGPACK CLASS (RM70sm RM75sm) TH RED VALID PROMO KEMBALI KE SEKOLAH . TO PURCHASE WASSAP 0165954266🌹 #dropshipwanted #dropshipneededmalaysia #dropshipneeded #sayajualmurah #sayajual #sayajualkasut #shoppingroll #shopppingrollmy #baranghispter #barangmurah #bazaar #bazarpaknil
I ❤ Mary Kay. Kenapa saya suka mary kay? Sebab mary kay memberikan saya keselesaan dalam pemakaiannya, dari muka kusam kini tidak lagi. Kalau dulu keluar selalu nak makeup, sekarang saya lebih yakin jika keluar tanpa makeup/tidak perlu makeup tebal². Ini kerana mary kay mempunyai label *non comodogemic*, dimana ia tidak menutupi liang pori kita. Dan yang paling penting, mary kay akan sentiasa upgrade produknya dari berwajah lama ke berwajah yg baru disertai dengan ingrediants yg amat² menjanjikan skin kita sihat dan cantik. 💋 Tak percaya? Anda patut mencubanya. Tak kenal maka tak cinta 😘 Yaya- 0136589633 #beautyconsultantmary #marykaymelaka #marykaymalaysia #sayajual #usermarykay
👕 Front & back design ! . Price 🔖: ▪️RM30 short sleeve ▪️RM35 long sleeve . ⬜ Size: XS-5XL 💯% Cotton . Selain T-shirt, kami juga ada jual: ✅ Hoodie tebal (Premium) ✅ Hoodie nipis ✅ Sweatshirt ✅ Polo shirt ✅ Microfiber/Jersey . 📲 Screenshot dan WhatsApp 0137441718 atau click link di bio kami untuk order . . . . . . . . . . . #hoodiemurahmalaysia #sayajual #sayajualmurah #kasutmurahmalaysia #igers #sayajualtshirtmurah #tshirtmurahmalaysia #sweatshirtmurahmalaysia #jualanmurahmalaysia #bajumurahmalaysia #bajuhipstermalaysia #tshirthipstermalaysia #followme #hipstermalaysia #sayajualonlinemalaysia #bajumurahmalaysia #igshoponlinemalaysia #seluarmurahmalaysia #bajulawamalaysia #instashopmalaysia #baranghipster #tshirthipster #sayajualtshirt #trustedsellermalaysia #bajumuslimah #sayajualkasut #igersmalaysia #sayajualmalaysia #vsco #vscocam
Wowwwww!!! Byk betul pilihan warna #azprintflamingo ni tauuu 😱😱😱 . . Cantikssssss2 semuanyaaa.. rambang mata nak pilih 😉😉😉 . . Eh, belum ada lagi koleksi ni??? Click Link at Bio for purchase with @ameerazainicf 😍😘😘 . . #azauthorizedreseller #azprintedflamingo #ameerazainiauthorizedreseller #azlovers #azdropshipper #azdropship #AZflamingo #tudungbawal #bawalori #bawalovers #satinlovers #sayajual #original #sayapakaisayajual #tudung #cantik #cun #helok
. 🔅Features🔅 ------------------- 🌹Warna tidak luntur apabila dibasuh 🌹Tahan lasak dan sesuai untuk pelbagai aktiviti 🌹Tidak mengecut apabila dibasuh 🌹Fabrik kurang kedutan dan tidak perlu banyak gosok 🌹Material fabrik tidak panas dan selesa . . Berminat??? Klik link pada bio⬆ Klik link pada bio⬆ Klik link pada bio⬆ . #trustedseller #jual #jualanmurah #jualanku #sale #murah #murahmeriah #bajumurah #cantik #kualalumpur #bazarpaknil #sayajual #igshopmalaysia #sayajualmurah #igshop #blouse #muslimah #promosi #tshirt #wudhufriendly #cosmetics #nursing #dakwah #hijab #beauty #premium #qualitytime #ootd #onlineshop #online
ANASISM SUMMERLOVE PALLETE. . Hai korang petang ni meh usha Anasism Summerlove Pallete ni, kalau korang peminat eyeshadow pallete Fatin nak suggest korang kene ade satu Anasism Summerlove Eyeshadow Pallete ni sbb eyeshadow ni very pigmented ok! Plus warna nya hmm cantik gilaa, SERIUS TAK RUGI kalau korang bli, kte 1st time pakai da fall in love ok! Warna2 dy pun mmg warna2 yg tengah hot skrg! Harga dy RM99.90 ada 9 colour uols! Jimat gila taw sebab korang bayangkan lah RM99.90 tu bahagi dgn 9pc, apa tak satu RM11.10 berbaloi2 ke idok?. . PRICE : RM99.90. . COD AREA : JOHOR BAHRU. . WHTSAPP 0177296099 / CLICK LINK http://www.wasap.my/60177296099 TO PURCHASE / self pickup Taman Desa Tebrau / BBU / WALK IN @butikcallysta ok!. . #anasismjb #agentanasism #anasism #lipcream #lipstickmalaysia #uitm #sayajuallipstick #concealer #bazaar #barangmakeup #mascara #beautyblender #lipstickjb #cosmeticmalaysia #dropshipwanted #fattzura #jdt #makeup #barangmakeupmurah #eyeshadowpallete #lipstick #tutorialmakeup #makeuplover #makeupaddict #sayajual #sayajualmakeup #agentwanted #foundation #neelofa #viral
🎈CRAZY SALE 🎈 • Setiap pembelian akan dapat percuma baju dari @syadahstore ‼️‼️ • Sehelai RM 10 sahaja Sehelai RM 10 sahaja Sehelai RM 10 sahaja • Size: Free size can fit to m-l • Beli 1 helai percuma 1 helai Beli 5 helai percuma 5 helai Beli 20 helai percuma 20 helai • Grab yours now 💃 • #sayajual #sayajualbaju #sayajualbajumurah #sayajualbajumurahmalaysia #sayajualbajumalaysia #knitwear #knitwearmurah #knitwearmurahmalaysia #knitwearmalaysia #knitwearborong #knitwearborongmalaysia #knitwearborongmurah #buy1free1
Assalamualaikum 💞 ‼️ KORANG WAJIB BACA ‼️. . 🎉 SPECIAL UNTUK DYXY LOVERS KALI NIH 👇🏻👇🏻. . 🔥🔥 OFFER BEST KAW KAW GILERRR WEYH 🔥🔥. . ♥️ SALE DYXY yang Boombastic and Fantastic utk DYXY lovers. . . 📢 LIMITED 10,000 UNIT SAHAJA GRAB LAJU2 SAPA CEPAT DIE DAPATTTTTTTTT 📢. . . Dapatkan Extra Diskaun dan FREE produk DYXY dari setiap pembelian.. . 🔥🔥 DISCOUNT RM400 🔥🔥 ORDER 2 x DYXY Complete Lady to get 👇🏻 FREE DYXY Bc Cream FREE DYXY Facemist FREE DYXY Lipstick ----------. . 🔥DISCOUNT RM250🔥 ORDER 2 x DYXY Perfect Lady to get 👇🏻 FREE DYXY Bc Cream FREE DYXY Facemist -----------. . 🔥 DISCOUNT RM110 🔥 ORDER 1 DXY Complete Lady to get 👇🏻 FREE DYXY Lipstick -----------. . 🔥 DISCOUNT RM20 🔥 ORDER 3 DYXY Lipstick. . 🔥ORDER LAJU2 SEBAB OFFER NI BEST TERUKKKKKK KHAS UTK 10k UNIT JERRR🔥 . . . Jangan tunggu lama2. Stok adalah terhad. Siapa cepat dia dapat🏃‍♀️.. . . Jom order! Klik link kat bio tau 🤗 Whatsapp 📲 01139932088 Whatsapp 📲 01139932088 Whatsapp 📲 01139932088 . #dyxyperak #dyxyipoh #bazaarpaknil #sayajual #onlineshop #uitm #uum #uthm #instashop #ctdk #johor #kl #perak #sale #usahawandyxy #dyxykualakangsar #dyxycosmetics #dyxypenang #dyxykl #dyxydropship #dyxyhq #dyxymelaka #dyxykelebang #dyxymeru #dyxypahang #dyxykedah #dyxyselangor #dyxysarawak #dyxymurah #dyxymalaysia
🎈CRAZY SALE 🎈 • Setiap pembelian akan dapat percuma baju dari @syadahstore ‼️‼️ • Sehelai RM 10 sahaja Sehelai RM 10 sahaja Sehelai RM 10 sahaja • Size: For kids • Beli 1 helai percuma 1 helai Beli 5 helai percuma 5 helai Beli 20 helai percuma 20 helai • Grab yours now 💃 • #sayajual #sayajualbaju #sayajualbajumurah #sayajualbajumurahmalaysia #sayajualbajumalaysia #knitwear #knitwearmurah #knitwearmurahmalaysia #knitwearmalaysia #knitwearborong #knitwearborongmalaysia #knitwearborongmurah #buy1free1
. SALE‼️SALE‼️ 🌸NOREEN EXC KURUNG🌸 PRICE : RM95 FREE POS ADD RM10 SS . 🌸Material moss crepe with exclusive lace 🌸 Zip dibelakang dan dilengan 🌸skirt Pinggang Bergetah . UKURAN . LABEL S Bahu 15" Dada 36" Panjang Lengan 23" Labuh Baju 28" . SKIRT Pinggang 24"-36" Labuh Skrit 42" Punggung 36" . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . LABEL XL Bahu 16" Dada 38" Panjang Lengan 23" Labuh baju 28" . SKIRT Pinggang 24"-38" Labuh skrit 42" Punggung 40" . . HOW TO ORDER? CLICK LINK WHATSAPP DI PROFILE👇🏻👇🏻👇🏻 . 📲WHATSAPP 017-5015609 📲WHATSAPP 017-5015609 . #sayajual #sayajualbaju #bajumurah #lokalahmy #blousemurah #looseblouse #blouselabuh #sayajualdress #sayajualbaju #sayajualbajumurah #leeyanarahman #minaz #bajumalaysia #bajukurung #bajukurungmoden #bajutunang #denimblouse #mirafilzah #seluarjeans #bajunikah #sharifahsakinah #bajumuslimahmurah #bajumuslimah #bajubridesmaid #uqashasenrose #gegarvaganza #jumpsuitmurah # #blousemuslimah #blousemuslimahmalaysia
[Slide to the left for more choices] ⏩⏩⏩⏩⏩⏩⏩🔥FIRST COME, FIRST SERVE🔥 🔥BARANG TERLARIS DI PASARAN🔥 --- Flap Medium Lambskin CHANEL # 11120 --- 📏Size: 25x16x8 CM --- 🔴 GRED: SUPER 🅰 --- 💰RM95 SM / RM101 SS --- FREE POSTAGE ! FREE POSTAGE ! FREE POSTAGE ! --- Cara Order: 📸 Screenshot gambar. 📲 Whatsapp 011 1683 1108 or just click the link at the profile. 🤗 #handbagmurahmalaysia #handbagmurahcantik #handbagmurahmurah #handbagmalaysiamurah #handbagbrandedmurah #latesthandbagmurah #handbagcantikmurah #handbagmurahonline #handbagmurahgila #begtangan #handbag #begtanganmurah #begtanganmurahmalaysia #begmurahmurah #begmalaysiamurah #begtangancantikmurah #begtanganmurahonline #slingbag #sayajual #bazaarpaknil #hargamurahmurahjer #hargakasihsayang #sethantarankahwin #sethantarankahwinbajet #sethantarankahwinmurah #sethantarankahwinmurahmalaysia
WOW BESTNYA!!! Nak repeat 2 botol terus sebab dah nampak perubahan. Kalau nak cantik, jangan giveup. Setiap orang ada keistimewaan masing masing! . . Alhamdulillah rasa happy sangat bila baca feedback macam ni sebab rasa puas dapat tolong orang naikkan level keyakinan dia after dapat skin yang sihat . . Ingat tau, jangan kejar kulit yang putih but kejar kulit yang sihat. Sebab apa? Bila kulit sihat barulah ada confident dengan diri sendiri and yang paling penting consisten ‼️ . Ada 2 hari lagi untuk PROMO NOVEMBER So korang dah dapatkan belum? #IDahCantikYouBilaLagi #ainaaserum #ainaacleanser . . READY STOCK !! dm @ tekan link wasap utk order ng su 😍 . #IDahCantikYouBilaLagi #codmelaka #ainaserumkelantan #nsabukanteambiasa #nsaairafighters #nsabeautyserum #ainaaserum #syafiqahaina #hafizmahamad #serum #serummalaysia #beautyserum #nsabeaukelantan #ainaserumpasirmas #serumsyafiqahaina #serumviral #serumwajah #dropshipwanted #sayajual #ainaserumpromo #ainacosmetic #ainaalipmatte #smokedhoney #spicycranberry #ainaaserum #ainaacleanser
🎈CRAZY SALE 🎈 • Setiap pembelian akan dapat percuma baju dari @syadahstore ‼️‼️ • Sehelai RM 10 sahaja Sehelai RM 10 sahaja Sehelai RM 10 sahaja • Size: Free size can fit to s • Beli 1 helai percuma 1 helai Beli 5 helai percuma 5 helai Beli 20 helai percuma 20 helai • Grab yours now 💃 • #sayajual #sayajualbaju #sayajualbajumurah #sayajualbajumurahmalaysia #sayajualbajumalaysia #knitwear #knitwearmurah #knitwearmurahmalaysia #knitwearmalaysia #knitwearborong #knitwearborongmalaysia #knitwearborongmurah #buy1free1
Pre Order Leopard Design Sweater #ddpreorderitem Code: B227 RM49 exclude postage Brown / dark grey Free Size (fits S-L) Bust130 Shoulder to sleeve78 length68 To order, kindly WhatsApp to 0133800798. #sayajual #sayajualmurah #jualmurah #sayajualbaju #sayajualonline #blouse #jeansmurah #bajumurah #igshop #instashop #bazaarpaknil #kurungmurah #palazo #igshopmalaysia #onlineshopping #visitmyig #bazaarpaknil #koreanfashion #fashionista #hijabers #jomshopping #kedaionline #shoppingroll #hijabista
. SALE‼️SALE‼️ 🌸NOREEN EXC KURUNG🌸 PRICE : RM95 FREE POS ADD RM10 SS . 🌸Material moss crepe with exclusive lace 🌸 Zip dibelakang dan dilengan 🌸skirt Pinggang Bergetah . UKURAN . LABEL S Bahu 15" Dada 36" Panjang Lengan 23" Labuh Baju 28" . SKIRT Pinggang 24"-36" Labuh Skrit 42" Punggung 36" . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . LABEL XL Bahu 16" Dada 38" Panjang Lengan 23" Labuh baju 28" . SKIRT Pinggang 24"-38" Labuh skrit 42" Punggung 40" . . HOW TO ORDER? CLICK LINK WHATSAPP DI PROFILE👇🏻👇🏻👇🏻 . 📲WHATSAPP 017-5015609 📲WHATSAPP 017-5015609 . #sayajual #sayajualbaju #bajumurah #lokalahmy #blousemurah #looseblouse #blouselabuh #sayajualdress #sayajualbaju #sayajualbajumurah #leeyanarahman #minaz #bajumalaysia #bajukurung #bajukurungmoden #bajutunang #denimblouse #mirafilzah #seluarjeans #bajunikah #sharifahsakinah #bajumuslimahmurah #bajumuslimah #bajubridesmaid #uqashasenrose #gegarvaganza #jumpsuitmurah # #blousemuslimah #blousemuslimahmalaysia
🔥 COMBO DEAL SALE 🔥 . 3 PCS PRINCESS CHIFFON SKIRT - RM120 FREE POSTAGE ! 3 PCS PRINCESS CHIFFON SKIRT - RM120 FREE POSTAGE ! 3 PCS PRINCESS CHIFFON SKIRT - RM120 FREE POSTAGE ! . ♥️PRINCESS CHIFFON SKIRT♥️ . ✨Details Skirt : . * Material : High Quality Chiffon Crepe * Full lining (Lining sehingaa buku lali ,ikut tone colour skirt) * Less Ironing, jahitan yang sangat kemas * Tidak jarang, tidak panas . ✨ Size and Measurement : . * Free Size (fit S,M,L,XL) * Ukuran pinggang : Stretchable 24 - 40 inch (fully getah di bahagian pinggang) * Labuh Skirt : 40 inch * Princess / A Cutting . . Harga : SINGLE PURCHASE RM39 + Postage SM RM8 , SS RM12 . . 🔥COMBO DEAL SALE🔥 BUY 3 : RM120 FREE POSTAGE Throughout Malaysia 🇲🇾 . . To order 📲 Whatsapp 017 2673836 or click link in profile . #sayajual #sayajualskirt #princessskirt #plainskirt #skirtlabuh #skirtmurah #skirtcantik #skirttakjarang #skirtcantikmurah #skirtchiffon #skirtkembang #sayajualmurah #durrashoppeplain
. SALE‼️SALE‼️ 🌸NOREEN EXC KURUNG🌸 PRICE : RM95 FREE POS ADD RM10 SS . 🌸Material moss crepe with exclusive lace 🌸 Zip dibelakang dan dilengan 🌸skirt Pinggang Bergetah . UKURAN . LABEL S Bahu 15" Dada 36" Panjang Lengan 23" Labuh Baju 28" . SKIRT Pinggang 24"-36" Labuh Skrit 42" Punggung 36" . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . LABEL XL Bahu 16" Dada 38" Panjang Lengan 23" Labuh baju 28" . SKIRT Pinggang 24"-38" Labuh skrit 42" Punggung 40" . . HOW TO ORDER? CLICK LINK WHATSAPP DI PROFILE👇🏻👇🏻👇🏻 . 📲WHATSAPP 017-5015609 📲WHATSAPP 017-5015609 . #sayajual #sayajualbaju #bajumurah #lokalahmy #blousemurah #looseblouse #blouselabuh #sayajualdress #sayajualbaju #sayajualbajumurah #leeyanarahman #minaz #bajumalaysia #bajukurung #bajukurungmoden #bajutunang #denimblouse #mirafilzah #seluarjeans #bajunikah #sharifahsakinah #bajumuslimahmurah #bajumuslimah #bajubridesmaid #uqashasenrose #gegarvaganza #jumpsuitmurah # #blousemuslimah #blousemuslimahmalaysia
. SALE‼️SALE‼️ 🌸NOREEN EXC KURUNG🌸 PRICE : RM95 FREE POS ADD RM10 SS . 🌸Material moss crepe with exclusive lace 🌸 Zip dibelakang dan dilengan 🌸skirt Pinggang Bergetah . UKURAN . LABEL S Bahu 15" Dada 36" Panjang Lengan 23" Labuh Baju 28" . SKIRT Pinggang 24"-36" Labuh Skrit 42" Punggung 36" . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . LABEL XL Bahu 16" Dada 38" Panjang Lengan 23" Labuh baju 28" . SKIRT Pinggang 24"-38" Labuh skrit 42" Punggung 40" . . HOW TO ORDER? CLICK LINK WHATSAPP DI PROFILE👇🏻👇🏻👇🏻 . 📲WHATSAPP 017-5015609 📲WHATSAPP 017-5015609 . #sayajual #sayajualbaju #bajumurah #lokalahmy #blousemurah #looseblouse #blouselabuh #sayajualdress #sayajualbaju #sayajualbajumurah #leeyanarahman #minaz #bajumalaysia #bajukurung #bajukurungmoden #bajutunang #denimblouse #mirafilzah #seluarjeans #bajunikah #sharifahsakinah #bajumuslimahmurah #bajumuslimah #bajubridesmaid #uqashasenrose #gegarvaganza #jumpsuitmurah # #blousemuslimah #blousemuslimahmalaysia
Manis nya dessert yg sis makan tu.. tapi lagi maniiisssss Sis cantik ni menggayakan #azprintflamingo by @ameerazainiofficial @ameerazaini 😍😍😍 . . Serius la takkan korg tgk je kan.. must have product by @ameerazainiofficial @ameerazaini tauui . . Click Link at Bio for purchase with @ameerazainicf 😍😍😍 . . #azauthorizedreseller #azprintedflamingo #ameerazainiauthorizedreseller #azlovers #azdropshipper #azdropship #AZflamingo #tudungbawal #bawalori #bawalovers #satinlovers #sayajual #original #sayapakaisayajual #tudung #cantik #cun #helok
. SALE‼️SALE‼️ 🌸NOREEN EXC KURUNG🌸 PRICE : RM95 FREE POS ADD RM10 SS . 🌸Material moss crepe with exclusive lace 🌸 Zip dibelakang dan dilengan 🌸skirt Pinggang Bergetah . UKURAN . LABEL S Bahu 15" Dada 36" Panjang Lengan 23" Labuh Baju 28" . SKIRT Pinggang 24"-36" Labuh Skrit 42" Punggung 36" . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . LABEL XL Bahu 16" Dada 38" Panjang Lengan 23" Labuh baju 28" . SKIRT Pinggang 24"-38" Labuh skrit 42" Punggung 40" . . HOW TO ORDER? CLICK LINK WHATSAPP DI PROFILE👇🏻👇🏻👇🏻 . 📲WHATSAPP 017-5015609 📲WHATSAPP 017-5015609 . #sayajual #sayajualbaju #bajumurah #lokalahmy #blousemurah #looseblouse #blouselabuh #sayajualdress #sayajualbaju #sayajualbajumurah #leeyanarahman #minaz #bajumalaysia #bajukurung #bajukurungmoden #bajutunang #denimblouse #mirafilzah #seluarjeans #bajunikah #sharifahsakinah #bajumuslimahmurah #bajumuslimah #bajubridesmaid #uqashasenrose #gegarvaganza #jumpsuitmurah # #blousemuslimah #blousemuslimahmalaysia
. SALE‼️SALE‼️ 🌸NOREEN EXC KURUNG🌸 PRICE : RM95 FREE POS ADD RM10 SS . 🌸Material moss crepe with exclusive lace 🌸 Zip dibelakang dan dilengan 🌸skirt Pinggang Bergetah . UKURAN . LABEL S Bahu 15" Dada 36" Panjang Lengan 23" Labuh Baju 28" . SKIRT Pinggang 24"-36" Labuh Skrit 42" Punggung 36" . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . LABEL XL Bahu 16" Dada 38" Panjang Lengan 23" Labuh baju 28" . SKIRT Pinggang 24"-38" Labuh skrit 42" Punggung 40" . . HOW TO ORDER? CLICK LINK WHATSAPP DI PROFILE👇🏻👇🏻👇🏻 . 📲WHATSAPP 017-5015609 📲WHATSAPP 017-5015609 . #sayajual #sayajualbaju #bajumurah #lokalahmy #blousemurah #looseblouse #blouselabuh #sayajualdress #sayajualbaju #sayajualbajumurah #leeyanarahman #minaz #bajumalaysia #bajukurung #bajukurungmoden #bajutunang #denimblouse #mirafilzah #seluarjeans #bajunikah #sharifahsakinah #bajumuslimahmurah #bajumuslimah #bajubridesmaid #uqashasenrose #gegarvaganza #jumpsuitmurah # #blousemuslimah #blousemuslimahmalaysia
🎈CRAZY SALE 🎈 • Setiap pembelian akan dapat percuma baju dari @syadahstore ‼️‼️ • Sehelai RM 10 sahaja Sehelai RM 10 sahaja Sehelai RM 10 sahaja • Size: Free size can fit to m • Beli 1 helai percuma 1 helai Beli 5 helai percuma 5 helai Beli 20 helai percuma 20 helai • Grab yours now 💃 • #sayajual #sayajualbaju #sayajualbajumurah #sayajualbajumurahmalaysia #sayajualbajumalaysia #knitwear #knitwearmurah #knitwearmurahmalaysia #knitwearmalaysia #knitwearborong #knitwearborongmalaysia #knitwearborongmurah #buy1free1
. SALE‼️SALE‼️ 🌸NOREEN EXC KURUNG🌸 PRICE : RM95 FREE POS ADD RM10 SS . 🌸Material moss crepe with exclusive lace 🌸 Zip dibelakang dan dilengan 🌸skirt Pinggang Bergetah . UKURAN . LABEL S Bahu 15" Dada 36" Panjang Lengan 23" Labuh Baju 28" . SKIRT Pinggang 24"-36" Labuh Skrit 42" Punggung 36" . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . LABEL XL Bahu 16" Dada 38" Panjang Lengan 23" Labuh baju 28" . SKIRT Pinggang 24"-38" Labuh skrit 42" Punggung 40" . . HOW TO ORDER? CLICK LINK WHATSAPP DI PROFILE👇🏻👇🏻👇🏻 . 📲WHATSAPP 017-5015609 📲WHATSAPP 017-5015609 . #sayajual #sayajualbaju #bajumurah #lokalahmy #blousemurah #looseblouse #blouselabuh #sayajualdress #sayajualbaju #sayajualbajumurah #leeyanarahman #minaz #bajumalaysia #bajukurung #bajukurungmoden #bajutunang #denimblouse #mirafilzah #seluarjeans #bajunikah #sharifahsakinah #bajumuslimahmurah #bajumuslimah #bajubridesmaid #uqashasenrose #gegarvaganza #jumpsuitmurah # #blousemuslimah #blousemuslimahmalaysia
Assalamualaikum 💞 ‼️ KORANG WAJIB BACA ‼️. . 🎉 SPECIAL UNTUK DYXY LOVERS KALI NIH 👇🏻👇🏻. . 🔥🔥 OFFER BEST KAW KAW GILERRR WEYH 🔥🔥. . ♥️ SALE DYXY yang Boombastic and Fantastic utk DYXY lovers. . . 📢 LIMITED 10,000 UNIT SAHAJA GRAB LAJU2 SAPA CEPAT DIE DAPATTTTTTTTT 📢. . . Dapatkan Extra Diskaun dan FREE produk DYXY dari setiap pembelian.. . . 🔥 DISCOUNT RM20 🔥 ORDER 3 DYXY Lipstick. . 🔥ORDER LAJU2 SEBAB OFFER NI BEST TERUKKKKKK KHAS UTK 10k UNIT JERRR🔥 . . . Jangan tunggu lama2. Stok adalah terhad. Siapa cepat dia dapat🏃‍♀️.. Jom order! Klik link kat bio tau 🤗 Whatsapp 📲 01139932088 Whatsapp 📲 01139932088 Whatsapp 📲 01139932088 . #dyxyperak #dyxyipoh #bazaarpaknil #sayajual #onlineshop #uitm #uum #uthm #instashop #ctdk #johor #kl #perak #sale #usahawandyxy #dyxykualakangsar #dyxycosmetics #dyxypenang #dyxykl #dyxydropship #dyxyhq #dyxymelaka #dyxykelebang #dyxymeru #dyxypahang #dyxykedah #dyxyselangor #dyxysarawak #dyxymurah #dyxymalaysia
. SALE‼️SALE‼️ 🌸NOREEN EXC KURUNG🌸 PRICE : RM95 FREE POS ADD RM10 SS . 🌸Material moss crepe with exclusive lace 🌸 Zip dibelakang dan dilengan 🌸skirt Pinggang Bergetah . UKURAN . LABEL S Bahu 15" Dada 36" Panjang Lengan 23" Labuh Baju 28" . SKIRT Pinggang 24"-36" Labuh Skrit 42" Punggung 36" . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . LABEL XL Bahu 16" Dada 38" Panjang Lengan 23" Labuh baju 28" . SKIRT Pinggang 24"-38" Labuh skrit 42" Punggung 40" . . HOW TO ORDER? CLICK LINK WHATSAPP DI PROFILE👇🏻👇🏻👇🏻 . 📲WHATSAPP 017-5015609 📲WHATSAPP 017-5015609 . #sayajual #sayajualbaju #bajumurah #lokalahmy #blousemurah #looseblouse #blouselabuh #sayajualdress #sayajualbaju #sayajualbajumurah #leeyanarahman #minaz #bajumalaysia #bajukurung #bajukurungmoden #bajutunang #denimblouse #mirafilzah #seluarjeans #bajunikah #sharifahsakinah #bajumuslimahmurah #bajumuslimah #bajubridesmaid #uqashasenrose #gegarvaganza #jumpsuitmurah # #blousemuslimah #blousemuslimahmalaysia
Alhamdulillah tempahan hari ni. 50 biji pau sambal / burger malaysia. COD area Bandar Pusat Jengka sahaja ;) . . #sayajual #instafood #instacook #kuihmuih #kuihmuihmelayu #bandarpusatjengka
🎈CRAZY SALE 🎈 • Setiap pembelian akan dapat percuma baju dari @syadahstore ‼️‼️ • Sehelai RM 10 sahaja Sehelai RM 10 sahaja Sehelai RM 10 sahaja • Size: Free size can fit to m • Beli 1 helai percuma 1 helai Beli 5 helai percuma 5 helai Beli 20 helai percuma 20 helai • Grab yours now 💃 • #sayajual #sayajualbaju #sayajualbajumurah #sayajualbajumurahmalaysia #sayajualbajumalaysia #knitwear #knitwearmurah #knitwearmurahmalaysia #knitwearmalaysia #knitwearborong #knitwearborongmalaysia #knitwearborongmurah #buy1free1
Baru-baru ni ter promote pada kawan international pasal inner neck. Sis kata pada dia, we wearing this thing because we want to ensure our shawl is stay and on point. Sambil tangan aku tunjuk awning shawl. _ Dia sangat excited. Dia kata walaupun dah bertahun pakai shawl, tapi masih tak tahu nak pakai supaya shawl tu stay sampai malam. _ Apelagi, sis terus hantar gambar berkatun-katun pada dia. Sebab kita ada banyak warna dan design. _ Tak beli takpe. Yang penting done promote barangan Malaysia. Hihi. Atau sis aje yang syok sendiri promote. Dia biasa je. 😝
Baru-baru ni ter promote pada kawan international pasal inner neck. Sis kata pada dia, we wearing this thing because we want to ensure our shawl is stay and on point. Sambil tangan aku tunjuk awning shawl. _ Dia sangat excited. Dia kata walaupun dah bertahun pakai shawl, tapi masih tak tahu nak pakai supaya shawl tu stay sampai malam. _ Apelagi, sis terus hantar gambar berkatun-katun pada dia. Sebab kita ada banyak warna dan design. _ Tak beli takpe. Yang penting done promote barangan Malaysia. Hihi. Atau sis aje yang syok sendiri promote. Dia biasa je. 😝
SERIBELLA adalah sebagai makanan tambahan berasaskan bahan utama Lycopene Tomato, dengan gabungan Strawberry, Madu, Daun Buah Zaitun, L-Cysteine & Yis Ceramide utk kesihatan & kecantikan kulit untuk 11 tahun ke atas. . 🍅Tomato - Mencerahkan kulit 🍓Strawberry-Kaya dengan mineral dan vitamin 🍯Madu-Melembapkan kulit 🌱Daun Buah Zaitun-Atasi masalah jerawat/jeragat 💧L-Cysteine-Detox tubuh badan 🍞Yis Ceramide-Anti penuaan . ☑Lulus KKM ☑Portable sgt & boleh bawa kt mana2. . 💳Price: SERIBELLA (RM60) . 📲Whatsapp Pia: 0132503245 to order (nak mudah, click je link kat bio Pia)
Baru-baru ni ter promote pada kawan international pasal inner neck. Sis kata pada dia, we wearing this thing because we want to ensure our shawl is stay and on point. Sambil tangan aku tunjuk awning shawl. _ Dia sangat excited. Dia kata walaupun dah bertahun pakai shawl, tapi masih tak tahu nak pakai supaya shawl tu stay sampai malam. _ Apelagi, sis terus hantar gambar berkatun-katun pada dia. Sebab kita ada banyak warna dan design. _ Tak beli takpe. Yang penting done promote barangan Malaysia. Hihi. Atau sis aje yang syok sendiri promote. Dia biasa je. 😝
Cake terlajak sedap meletop kebaboom versi mini pack😘 . Special untuk orang yang nak.. ✔Jimat ✔1st time nak cuba ✔Makan Sorang2😅 . 🎂BROWNIES LEGEND ✔RM10 🎂CONGOBAR ✔RM10 🎂PECAN BUTTERSCOTCH ✔RM10 🎂DFCC ✔RM12 . . SUKA KE SUKA? JOM ORDER! . Jika sayang2 semua nak order kek untuk majlis2 keraian, sebagai buah tangan ziarah sanak saudara, kawan2, jiran atau untuk makan sendiri bersama keluarga, jom whatsapp sue laju2, tak perlu nak berbelanja lebih kos petrol, tol, bersesak2 jammed.. just whatsapp sue & kek sampai depan pintu rumah anda🍰 . 📲UNTUK ORDER, BOLEH KLIK LINK WHATSAPP DIBIO PROFILE . . #cakedecorating #cakes #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #kekviral #kekonline #sabrinabakery #romahterlajaklaris #cake #cheesecake #jjcm #sayajual #sayamasak #secretrecipe #cake #birthdaycake #cakelover #kekshahalam #keksedap #kekmurah #chocolatecake #mahn #tempahankek #kekkawin #sayajualkek #brownies #brownieskedut #brownieslovers #regrann
Assalamualaikum 💞 ‼️ KORANG WAJIB BACA ‼️. . 🎉 SPECIAL UNTUK DYXY LOVERS KALI NIH 👇🏻👇🏻. . 🔥🔥 OFFER BEST KAW KAW GILERRR WEYH 🔥🔥. . ♥️ SALE DYXY yang Boombastic and Fantastic utk DYXY lovers. . . 📢 LIMITED 10,000 UNIT SAHAJA GRAB LAJU2 SAPA CEPAT DIE DAPATTTTTTTTT 📢. . . Dapatkan Extra Diskaun dan FREE produk DYXY dari setiap pembelian.. . 🔥 DISCOUNT RM110 🔥 ORDER 1 DXY Complete Lady to get 👇🏻 FREE DYXY Lipstick -----------.. . .🔥ORDER LAJU2 SEBAB OFFER NI BEST TERUKKKKKK KHAS UTK 10k UNIT JERRR🔥 . . . Jangan tunggu lama2. Stok adalah terhad. Siapa cepat dia dapat🏃‍♀️.. Jom order! Klik link kat bio tau 🤗 Whatsapp 📲 01139932088 Whatsapp 📲 01139932088 Whatsapp 📲 01139932088 . #dyxyperak #dyxyipoh #bazaarpaknil #sayajual #onlineshop #uitm #uum #uthm #instashop #ctdk #johor #kl #perak #sale #usahawandyxy #dyxykualakangsar #dyxycosmetics #dyxypenang #dyxykl #dyxydropship #dyxyhq #dyxymelaka #dyxykelebang #dyxymeru #dyxypahang #dyxykedah #dyxyselangor #dyxysarawak #dyxymurah #dyxymalaysia
Assalamualaikum 💞 ‼️ KORANG WAJIB BACA ‼️. . 🎉 SPECIAL UNTUK DYXY LOVERS KALI NIH 👇🏻👇🏻. . 🔥🔥 OFFER BEST KAW KAW GILERRR WEYH 🔥🔥. . ♥️ SALE DYXY yang Boombastic and Fantastic utk DYXY lovers. . . 📢 LIMITED 10,000 UNIT SAHAJA GRAB LAJU2 SAPA CEPAT DIE DAPATTTTTTTTT 📢. . . Dapatkan Extra Diskaun dan FREE produk DYXY dari setiap pembelian.. . 🔥DISCOUNT RM250🔥 ORDER 2 x DYXY Perfect Lady to get 👇🏻 FREE DYXY Bc Cream FREE DYXY Facemist -----------. . 🔥ORDER LAJU2 SEBAB OFFER NI BEST TERUKKKKKK KHAS UTK 10k UNIT JERRR🔥 . . . Jangan tunggu lama2. Stok adalah terhad. Siapa cepat dia dapat🏃‍♀️.. . . Jom order! Klik link kat bio tau 🤗 Whatsapp 📲 01139932088 Whatsapp 📲 01139932088 Whatsapp 📲 01139932088 . #dyxyperak #dyxyipoh #bazaarpaknil #sayajual #onlineshop #uitm #uum #uthm #instashop #ctdk #johor #kl #perak #sale #usahawandyxy #dyxykualakangsar #dyxycosmetics #dyxypenang #dyxykl #dyxydropship #dyxyhq #dyxymelaka #dyxykelebang #dyxymeru #dyxypahang #dyxykedah #dyxyselangor #dyxysarawak #dyxymurah #dyxymalaysia
next page →