#sabah

5,162,071 posts

Loading...
Bagpack (Gregory) For sale Condition: 10/10 Postage: Rm15 SS/SM Detail: http://www.wasap.my/60149252935 #bundel #gregorypouchbag #gregorybagpack #gregorymalaysia #preloved #sabah #kelantan #sandakan #kk #tawau #ld #terengganu #sunway #subang #klang
There are so many great places to pitch a tent in Sabah! Such as this awesome spot in Melangkap where @ahmadschawal captured this inspiring picture with a river and mountain view. Let us know where you think is the best place to camp in Sabah? #sabahtravel #melangkap #camping #kotabelud #Sabah #malaysia #sabahtourism #beautifuldestinations #campinghacks
Loading...
#günaydın #mutluluk #pazar #kahvaltı #keyifi #aşk sevgi #sevgili #huzur #düğün #kadın #anne #instagood #likeforfollow #like4like #fitness #sabah #photography #tbt #güzel #stil #elbise #makyaj #yemek #ana #hayırlıcumalar #güzel #bebek #müzik #dostluk Geri döndürme ve vazgeçirmek için uygulanan işlemdir. Alınan karaelardan vazgeçirmek caydırma yada gittiği yerde huzursuz edip geri dönüşü sağlamak amacıyla uygulanan bir işlemdir.
Nike Air More Uptempo 96 UK Price : RM280 (Free Postage) Size: Eur40-45 Preorder stock : 7-12 working day Made in : Vietnam Order Whatsapp : (  014-9032611 ) Wechat : saraveni88 #kasutmurahmalaysia #kasut #kasutsukan #kasutonlinemurah #sarawak #sabah #malaysiashoes #malaysia #sarawak #sarawak #kasutsukanmurah #kasutmurah #kasutperempuanmalaysia #kasutbola #johor #kasutmurah #sneakermurahmalaysia #sneakermalaysia #sneakersmalaysiamurah
Nike Air More Uptempo 96 UK Price : RM280 (Free Postage) Size: Eur40-45 Preorder stock : 7-12 working day Made in : Vietnam Order Whatsapp : (  014-9032611 ) Wechat : saraveni88 #kasutmurahmalaysia #kasut #kasutsukan #kasutonlinemurah #sarawak #sabah #malaysiashoes #malaysia #sarawak #sarawak #kasutsukanmurah #kasutmurah #kasutperempuanmalaysia #kasutbola #johor #kasutmurah #sneakermurahmalaysia #sneakermalaysia #sneakersmalaysiamurah
Nike Air More Uptempo 96 UK Price : RM280 (Free Postage) Size: Eur40-45 Preorder stock : 7-12 working day Made in : Vietnam Order Whatsapp : (  014-9032611 ) Wechat : saraveni88 #kasutmurahmalaysia #kasut #kasutsukan #kasutonlinemurah #sarawak #sabah #malaysiashoes #malaysia #sarawak #sarawak #kasutsukanmurah #kasutmurah #kasutperempuanmalaysia #kasutbola #johor #kasutmurah #sneakermurahmalaysia #sneakermalaysia #sneakersmalaysiamurah
Nike Air More Uptempo 96 UK Price : RM280 (Free Postage) Size: Eur40-45 Preorder stock : 7-12 working day Made in : Vietnam Order Whatsapp : (  014-9032611 ) Wechat : saraveni88 #kasutmurahmalaysia #kasut #kasutsukan #kasutonlinemurah #sarawak #sabah #malaysiashoes #malaysia #sarawak #sarawak #kasutsukanmurah #kasutmurah #kasutperempuanmalaysia #kasutbola #johor #kasutmurah #sneakermurahmalaysia #sneakermalaysia #sneakersmalaysiamurah
Nike Air More Uptempo 96 UK Price : RM280 (Free Postage) Size: Eur40-45 Preorder stock : 7-12 working day Made in : Vietnam Order Whatsapp : (  014-9032611 ) Wechat : saraveni88 #kasutmurahmalaysia #kasut #kasutsukan #kasutonlinemurah #sarawak #sabah #malaysiashoes #malaysia #sarawak #sarawak #kasutsukanmurah #kasutmurah #kasutperempuanmalaysia #kasutbola #johor #kasutmurah #sneakermurahmalaysia #sneakermalaysia #sneakersmalaysiamurah
Bagpack For sale Condition: NEW Postage: Rm15 SS/SM Detail: http://www.wasap.my/60149252935 #bundel #gregorypouchbag #gregorybagpack #gregorymalaysia #preloved #sabah #kelantan #sandakan #kk #tawau #ld #terengganu #sunway #subang #klang
⤵️⤵️ INFO PRODUK ⤵️⤵️ . Pre-order ETA 23-24/12/2018 Booking with Full Payment . Tudung Bawal Kekaboo Kids Bidang 40' RM23 . *Material tudung sangat lembut dan mudah dibentuk* . Untuk COD area Sandakan Cas RM3 dikenakan . . . #kekaboo #kekaboolovers #kekaboolover #kekaboomurah #kekaboobawal #tudungkekaboo #bawalkekaboo #tudung #tudungmurah #tudungbawal #sayajual #sandakan #sabah #malaysia #trustedseller #resellerkekaboo #hijab #hijabfashion #hijabku #begcrocs #romper #preorder #agentwanted #kekabookids #kekaboortw #moeder #kekaboodecembercollection
Code: GM Young Wave Short Purse Material: Synthetic Leather Dimensions:11cm×1cm×9cm Colours: Light Pink, Dark Pink, Grey, Light Purple, Black Rm40sm/ Rm45ss 📬Free Postage Cara order..... Screen shot item n wasap ke 0183626746 @ klik link wasap di bio #beg #begduit #purse #wallet #pursemurah #johor #selangor #kl #kelantan #terengganu #kedah #perak #sabah #sarawak #terapiinstagram #assalamualaikum #neelofa #wanita #uitm #pouchbag #fattzura #comelpipimerah #pujaanhatikanda #naktinggi #zulariffin #diet #aydajebat #lelakikirimantuhan #politeknik
Nike Air More Uptempo 96 UK Price : RM280 (Free Postage) Size: Eur40-45 Preorder stock : 7-12 working day Made in : Vietnam Order Whatsapp : (  014-9032611 ) Wechat : saraveni88 #kasutmurahmalaysia #kasut #kasutsukan #kasutonlinemurah #sarawak #sabah #malaysiashoes #malaysia #sarawak #sarawak #kasutsukanmurah #kasutmurah #kasutperempuanmalaysia #kasutbola #johor #kasutmurah #sneakermurahmalaysia #sneakermalaysia #sneakersmalaysiamurah
🇲🇾 RAMAI NAK KURUS, TAPI TAK TAHU CARA BETUL! . YANG NAK TAHU MACAM MANA NAK KURUS SEAWAL 2 MINGGU, TERUSKAN MEMBACA! . Minum setiap pagi selama sebulan TKO Fat Burner Mega 3.0, korang akan turun berat badan sebanyak 5kg - 10kg. Berkesan seawal 2 MINGGU. Sudah ada beribu-ribu testimoni dalam group coaching kami. . Setiap pembelian PERCUMA group coaching seumur hidup. 4 orang coach yang akan guide korang sampai kurus secara SIHAT! . . . FAT BURNER MEGA 3.0 FREE SHAKER FREE POSTAGE FREE GUIDE DLM GROUP . . WHATSAPP JIKA SERIUS NAK KURUS . . 📲0129090181 📲0129090181 📲0129090181 . atau tekan link whatsap dekat ig bio profile saya . . postage 1malaysia . . poslaju . #tko #tko_nutrition #codshahalam #dietatkins #kurus #kelantan #terengganu #pahang #johor #melaka #negerisembilan #selangor #kualalumpur #putrajaya #perak #kedah #perlis #sabah #sarawak
Nike Air More Uptempo 96 UK Price : RM280 (Free Postage) Size: Eur40-45 Preorder stock : 7-12 working day Made in : Vietnam Order Whatsapp : (  014-9032611 ) Wechat : saraveni88 #kasutmurahmalaysia #kasut #kasutsukan #kasutonlinemurah #sarawak #sabah #malaysiashoes #malaysia #sarawak #sarawak #kasutsukanmurah #kasutmurah #kasutperempuanmalaysia #kasutbola #johor #kasutmurah #sneakermurahmalaysia #sneakermalaysia #sneakersmalaysiamurah
Sosodikon Hill, Kundasang.
💖Pre-Loved Goyard Bellechasse Biaude PM-Blue💖 Double flat leather top handles, Open top with cinch closure, Interior one flat pocket. Comes with care card, receipt & dustbag. Size: 36 x 26 x 14cm Condition : *LIKE NEW* Used Once IWV : RM8990 *ON SALE*: RM8490 only~ Available in hand For orders & inquiries: Email: iwantbags.orders@gmail.com Boutique: F29, 1st Flr Centrepoint BU www.iwantbags.net www.iwantbags.blogspot.com www.iwantvintage.blogspot.com #goyard #readystock #secondhand #preloved #iwantvintage #prelovedmalaysia #forher #prelovedbranded #sayajual #sayajualonline #blogshopmalaysia #onlineshopping #personalshopper #igdaily #instafollow #instapic #authentic #original #beauty #sale #sayajualbag #kualalumpur #selangor #sabah #sarawak #johor #melaka #penang #goyardbellechasse
.Info yg perlu tahu berkaitan #curvexclusive ❤ 1 botol tahan 2 minggu lebih ❤ Sehari bancuh 1 scoop 1 cawan sahaja ❤ Perisa apple asam boy ❤ Ada 3 waktu yg boleh uolls consume si superb curveexclusive ni :- 💙 PAGI 💙 TGH HARI/PTG 💙 MALAM ❤ kalau ada amalkan supplement lain WAJIB jarakkan waktu pengambilan ❤ Kesan detox (membuang) seawal 6jam tau ❤ Minggu pertama dia kasi detox kaw2 ❤ Masuk mggu kedua dan seterusnya get ready untuk dia shapekan body 😍😍 . See, byk kelebihan detox yg kita tk tau.. #curveexclusive Berminat nak grab harga promo masih ada lagi tau😘 Boleh klik link bio di atas📲0139547704 http://syaherabeauty.watsap.my #curveexlusive #detoxjuice #slimtanpadiet #dungun #kualaterengganu #kemaman #paka #syaherabeauty_terengganu #sarawak #sabah
NEW STOCK RM95 sm Rm105 ss FREEPos . 1 SET CADAR 6 in 1 2 sarung bantal tidur 2 sarung bantal golek 1 comforter tebal ( selimut / toto ) 1 cadar fit king / queen ( DUA2 size masuk. CUMA QUEEN KENA SELIT SKIT DEKAT TILAM ) Oder : 01592087745 ( atau tekan link biru di profile ) ⛔️ POSTAGE : ISNIN & KHAMIS #cadargebu #cadarviral #sayajualmurah #pemborongcadarmurah #fazura #fattahamin #neelofa #neelofaxfashionvalet #neelofahijab #homedeco #decomalaysia #pemborongmurah #kelantan #kotabharu #ketereh #koklanas #politeknikkoklanas #melaka #johor #brunei #sabah #sarawak #decomurah #homedecomalaysia #homedecomurah #cameronhighland #homestaycameronhighland #homestaymurah #homestaymalaysia #cadarhomestay WARNA MUNGKIN SEDIKIT BERBEZA SBB LIGHTING 🖍
Cust repeat order sebab susu makin banyak dan pekat . Lepastu susu sedap plak tu . Sape lagi nk join postage harini blh wasap farah . . . ☎️www.wasap.my/601131265293/moeder ☎️www.wasap.my/601131265293/moeder ☎️www.wasap.my/601131265293/moeder #moeder #moedermilkbooster #moedermilkoriginal #moedermilkboostermurah #susuibususuterbaikdidunia #susuibuhamil #susuibupekat #susuibubanyak #susuibumenyusu #milkboostermurah #milkbooster #breastfeeding #kelantan #terengganu #perak #pulaupinang #kualalumpur #johor #selangor #shahalam #perlis #kedah #pahang #sabah #sarawak #lofatah #breastfeeding #susuibupekat
Assalamualaikum... Selamat PAGI <3 Semoga hari ini lebih baik dari semalam.. Mar doakan semoga anda semua di limpahi dengan Rahmat ALLAH SWT.... :D Alim Yatims Perfume 💖 💯Wangi Melekat Sampai Syurga 💯Bauan International 💯 Sangat Freshh 💯Harga Berpatutan 💯Pati Original Dubai 💯Mesra Wudhu 💯Bukan Inspired 💯Konsep Islamic 💯Bauan Exclusive 💯Tahan Lama 💯Bumiputera 💯Harga Berpatutan www.wasap.my/601118528266 #alimyatims #ay #aurayourstyle #alimyatimsperfume #alimyatimsempire #wangimelekat #wangianmelekat #alimyatimsstokis #alimyatimsagent #alimyatimsdropship #alimyatimsaffiliate #viralpost #instapost #instadaily #instapost #instabest #instapopular #politeknikmalaysia #politeknikshahalam #sabah #sarawak #singapore #sabahdropship #dropshipsarawakwanted #ejensabah #ejensarawak #ejen
Assalamualaikum dan salam ceria smua!! Semoga kita smua diberi kesihatan yang baik, hati yang ikhlas dan minda yang cerdas! #oneraizah #jaketsongket #newdesign #newstock #forlimitedbuyer #notjustjacket #sabah #instafashion
🌹 MID SLEEVE RUFFLE DRESS KFCNY19208 🌹 . https://www.katrina.com.my/products/kfcny19208 . #bodycondress #fashion #fashionstyle #fashionblogger #officewear #womenfashion #clothes #women #elegantwear #malaysiaonlineshop #sabah #sarawak
Here I come again after many years. #pekan #ranau #sabah #travel #freshair #cloudy
Nile Jordan Why Not Zero.2 Price : RM280 (Free Postage) Size: Eur40-45 Preorder stock : 7-12 working day Made in : Vietnam Order Whatsapp : (  014-9032611 ) Wechat : saraveni88 #kasutmurahmalaysia #kasut #kasutsukan #kasutonlinemurah #sarawak #sabah #malaysiashoes #malaysia #sarawak #sarawak #kasutsukanmurah #kasutmurah #kasutperempuanmalaysia #kasutbola #johor #kasutmurah #sneakermurahmalaysia #sneakermalaysia #sneakersmalaysiamurah
Nile Jordan Why Not Zero.2 Price : RM280 (Free Postage) Size: Eur40-45 Preorder stock : 7-12 working day Made in : Vietnam Order Whatsapp : (  014-9032611 ) Wechat : saraveni88 #kasutmurahmalaysia #kasut #kasutsukan #kasutonlinemurah #sarawak #sabah #malaysiashoes #malaysia #sarawak #sarawak #kasutsukanmurah #kasutmurah #kasutperempuanmalaysia #kasutbola #johor #kasutmurah #sneakermurahmalaysia #sneakermalaysia #sneakersmalaysiamurah
Nile Jordan Why Not Zero.2 Price : RM280 (Free Postage) Size: Eur40-45 Preorder stock : 7-12 working day Made in : Vietnam Order Whatsapp : (  014-9032611 ) Wechat : saraveni88 #kasutmurahmalaysia #kasut #kasutsukan #kasutonlinemurah #sarawak #sabah #malaysiashoes #malaysia #sarawak #sarawak #kasutsukanmurah #kasutmurah #kasutperempuanmalaysia #kasutbola #johor #kasutmurah #sneakermurahmalaysia #sneakermalaysia #sneakersmalaysiamurah
🔥harga pre-order free pos masih on utk Phase 2 😱 . Pre-order price is still up for grab only rm199 postage included (for Malaysia only) . Click WhatsApp link di profile untuk chat dengan Anne ye 😉 . #bakini #bajurenangmuslimah #muslimahswimsuit #cuticuti #malaysia #sabah #terengganu #maldives #pulau
Nile Jordan Why Not Zero.2 Price : RM280 (Free Postage) Size: Eur40-45 Preorder stock : 7-12 working day Made in : Vietnam Order Whatsapp : (  014-9032611 ) Wechat : saraveni88 #kasutmurahmalaysia #kasut #kasutsukan #kasutonlinemurah #sarawak #sabah #malaysiashoes #malaysia #sarawak #sarawak #kasutsukanmurah #kasutmurah #kasutperempuanmalaysia #kasutbola #johor #kasutmurah #sneakermurahmalaysia #sneakermalaysia #sneakersmalaysiamurah
Ada yang kita lepas Ada yang kita simpan Menuju ke hadapan Menuju dengan lekas Kalau Ku Di seru Pasti datang Sang saka biru Kami akan menang Terima kasih Mr Client dari #Brunei yang datang bercuti Di Malaysia. Semoga selamat semuanya dan happy vacation. Kepada tuan puan traveller dan vacationer dari #Indonesia #singapore #sabah #sarawak #labuan dan Brunei boleh sewa kereta dengan kami kalau datang bercuti Di Kuala Lumpur ye 😊 Wasap je utk booking www.wasap.my/60105572924/keretasewasetiawangsa #carrentalmalaysia #carrentalkl #klcarrental #kliacarrental #carrentalsetiawangsa #keretasewasetiawangsa #keretasewa #keretasewamurah #keretasewaklmurah #keretasewamalaysiamurah #keretasewasmurahkl #keretasewaklsentral #sewakereta #sewakeretamurah #sewakeretamurahkl #keretasewakualalumpur #sangsakabiru
🔥harga pre-order free pos masih on utk Phase 2 😱 . Pre-order price is still up for grab only rm199 postage included (for Malaysia only) . Click WhatsApp link di profile untuk chat dengan Anne ye 😉 . #bakini #bajurenangmuslimah #muslimahswimsuit #cuticuti #malaysia #sabah #terengganu #maldives #pulau
Skd 2 . RM45 Pos rm7 sm, rm10 ss . Susuk WAJIB.... Malam Jumaat..😱😱.. Susuk ni..susuk HALAL....tau.. SUSUK KEKAL DARA...🙈🙈 (SKD2 by JSD) . ⛔Tak boleh telan ye !!!!!!! 😍Hanya insert sahaja!!!!! 💑Untuk yang berkahwin!! . FUNGSI : . 🌸Mengetatkan faraj sebelum bersama suami 🌸Meningkatkan kegelian ketika bersama 🌸Menyerap lendir yang berlebihan dalam faraj 🌸Membantu membersihkan keputihan 🌸Menambahkan daya kemut bagi wanita yang kerap bersalin. . ⛔️PERINGATAN : Dilarang keras untuk 🌟IBU HAMIL ❗❗ 🌟ANAK DARA❗❗ . BARANG BERHANTU JSD #SKD2 di rumuskan khas untuk mak mak dara yang ingin menjadi anak dara semula.. yang rindukan malam pertama bersama suaminya...bg mereka yg sudah gunakan #SKD2 ..gerenti 200% sudah dapat merasai kesannya.. jgn trlambat..#skd2 tiada bahan pengawet dan 100% jamu yang diperbuat daripada bahan herba. . 💟FUNGSI SKD 2 (susuk kekal dara 2) -✔Menjadikan miss V anda seperti dara semula ✔Menyerap segala kotoran yang trtingal selama ini ✔Auto grip dan juga auto kemut. . Xsabar da nak cuba? . Whsap Iman k.😘 . sara💗💗 📲0102762069💟Stokist Sah JSD💟 . #skd2 #SKD2 #skd2jsd #skd2murah #susukkekaldara #susukkekaldara2 #susukkekaldarajsd #susukkekaldara2jsd #susukkekaldara2jsdmurah #susukkekaldara2original #jamuwanita #sfsbeauty #fsbeauty #farajbecak #jamunenek #farajlonggar #keputihan #farajberbaubusuk #sabah #sarawak #shahalam
🔥harga pre-order free pos masih on utk Phase 2 😱 . Pre-order price is still up for grab only rm199 postage included (for Malaysia only) . Click WhatsApp link di profile untuk chat dengan Anne ye 😉 . #bakini #bajurenangmuslimah #muslimahswimsuit #cuticuti #malaysia #sabah #terengganu #maldives #pulau
Nile Jordan Why Not Zero.2 Price : RM280 (Free Postage) Size: Eur40-45 Preorder stock : 7-12 working day Made in : Vietnam Order Whatsapp : (  014-9032611 ) Wechat : saraveni88 #kasutmurahmalaysia #kasut #kasutsukan #kasutonlinemurah #sarawak #sabah #malaysiashoes #malaysia #sarawak #sarawak #kasutsukanmurah #kasutmurah #kasutperempuanmalaysia #kasutbola #johor #kasutmurah #sneakermurahmalaysia #sneakermalaysia #sneakersmalaysiamurah
Vaktin nasıl geçtiğini unutturacak.. Heyecandan uyutmayacak.. Sabaha kadar başından ayrılamadığımız uğraşlara ihtiyaç var❤️ İyi bir ruh hali . Anlamlı bir hayat için.
Morning chuollss... 😘😘 Rise & shinee 🌞🌞 Semoga chuollss dikurniakan rezeki yg melimpah ruah & dipermudahkan segala urusan chuollss hari ni... 😉😎 #HaydaScarf #TakpernahTakcantik #haydascarflovers #haydascarfdarlings #agenthaydascarfportdickson #agenthaydascarfseremban #codpd #codseremban #makcikbawang #johor #melaka #negerisembilan #kl #selangor #perak #pahang #perlis #kedah #kelantan #terengganu #sabah #sarawak #singapore #brunei #TRM
Stork making their home on top of a tree. I saw this while I was busy taking picture of the paddy field, but hey, it got a nice contrast so I have to capture this! Thinking it will tell a story itself. . . . . #apekventure #redditphotography #sabah #borneo #longpasia #malaysia #bnw #forestphotography #sabahtourism #MalaysiaTrulyAsia #blackandwhite #contrast
[FEEDBACK @bag_wanted_theyayacollection ] Nak unik nak style try laa RATTAN BAG, ada design round yang size medium and small and ada design square 😁😁 . . Thank you those yang dah try rattan bag , kualiti handmade kemas dan teliti 😁 . . Nak buat bagi gift or hantaran pun cuns kan 😁 Lain dari yang lain. . . No need to thinks, click link wasap pada bio @bag_lawa_theyayacollection . .
Serba sedikit tentang #curveexclusive . Soalan yg selalu korang tanya. Hope lepas tgk video ni takde soalan sama ye 🤪. 📲0139547704 http://syaherabeauty.watsap.my #curveexclusive #syaherabeauty_terengganu #detox #buangtoksin #slimtanpadiet #dungun #kualaterengganu #kemaman #sabah #sarawak
Sebab apa Bum Bum Oil makin bertapak di kalangan mommies? Sebab beribu testimoni yakin dengan Magicnya ingredients dalam Bum Bum Oil ni. . Bukan senang formula homemade boleh bertapak dalam dunia business, tapi dengan adanya lab test. . Kami yakin Bum Bum Oil boleh membantu mommies untuk lebih enjoy Motherhood Journey ♥️ . Harga Roll On Kit: RM28 Harga Single Bottle 30ml : RM35 Postage : RM8sm/RM12ss . 💕Buy any 2 item get Free Gift, Buy any 3 Item and above Get Free Postage & Free Gift, Add RM5 for sabah sarawak 💕
Mummy boleh cuba untuk rasakan kebaikan dan khasiat VCO Natural Lemon Bath. Insya’Allah, takkan rugi dan Mummy takkan menyesal.. Baby, anak kecil Mummy selesa, Mummy pasti gembira.. . Antara kebaikan VCO Natural Lemon Bath . ✅ Menurunkan suhu panas badan bayi ✅ Melegakan selsema dan batuk ✅ Merawat penyakit kulit kering, kegatalan kulit,eczema ✅ Merangsang pertumbuhan rambut ✅ Mengurangkan keguguran rambut. . Untuk pembelian.. Mummy boleh klik link di bio. . Harga : RM20 Postage : RM8sm/RM12ss . 💕Buy any 2 item get Free Gift, Buy any 3 Item and above Get Free Postage & Free Gift, Add RM5 for sabah sarawak 💕
Bawang putih dapat membantu anda untuk merawat batuk dan selsema...Ia akan melegakan selsema,batuk,asma ringan,menghilangkan kahak,membuang angin dan merawat perut kembung.... . . Harga : RM25 Postage : RM8sm/RM12ss . 💕Buy any 2 item get Free Gift, Buy any 3 Item and above Get Free Postage & Free Gift, Add RM5 for sabah sarawak 💕
LG RM120 (20 sachet) membantu mencerahkan dan merawat secara menyeluruh. Baik untuk dalaman wanita ( hormon tk stabil, period tk teratur, segugut ) & membantu menegang & membesarkan payudara. Jamu moden terbaik untuk selesaikan masalah wanita. . Satu product byk kelebihan. Rm120 Je untuk skin dalamaan dan aset. No more jamu! Best tak? Goodbye jamu. Yang paling penting TANPA COLLAGEN💞 📲0139547704 http://syaherabeauty.watsap.my #luxurygoldsyaherabeauty #syaherabeauty #syaherabeauty_terengganu #dungun #kualaterengganu #uitm #politeknik #sabah #sarawak #jamumoden #kulitcantikdalamansihat
Luxury Gold diciptakan untuk membantu para wanita mendapatkan kulit yang cerah & cantik secara sihat seluruh badan. . • Mencerahkan, melembabkan & meratakan tona kulit. • Mengatasi masalah jerawat & jeragat. • Memudarkan parut jerawat. • Membantu pembentukkan pinggul & payudara agar lebih menarik. .Menegang & mengetatkan faraj .Menstabilkan hormon seperti haid lambat,KEPUTIHAN dan period pain 📲0139547704 http://syaherabeauty.watsap.my #luxurygoldsyaherabeauty #luxurygold #syaherabeauty_terengganu #dungun #uitm #unisza #kualaterengganu #jamumoden #sabah #sarawak #singapore
" BERDENYUT2 LEPAS URUT GUNA HANG PADU!! 💦💦💦💪 " Biasa sebelum tidur aku capai #HangPadu buka seluar terus urut. . . Sebelum urut check video urutan berkesan dulu. Belajar cara2 urut dgn betul. . . Lepas tu picit sikit Hang Padu lumurkan kat batang. Slow2 je urut. Tak yah stimkan pun. . . Aku start urut. Tak yah kasar2 pun. Slow je. Minyak Hang Padu ni lumurkan sikit je. Dah cukup. Sebab tu tahan sebulan myk ni. . . Urut dalam 5 - 10 minit. Nak lebih lama pun ok. Tapi aku urut 5 minit je. Lepas tu tunggu kering kejap. . . Dah stop urut tu mulalah mencanak batang tu. Urat timbul. Berdenyut2. . . Kalau wife minta terus jadi je ni. Haha. Ni pagi2 bangun die yg bangun dulu. Keras wehh. . . Korg kalau ada masalah tak stim pepagi tu jaga2 la weh. Mungkin mati pucuk tu. . . Btw seronok dpt panjang n besarkan batang. Puas hati. Tak risau nak kawin nanti. . . Nak try urut guna Hang Padu juga? . . Wasap 0195511781 sekarang . . #minyaklintah #minyakbelacak #minyaklintahmurah #minyakbelacak #minyakbelacakoriginal #minyakbelacakoriginalwarisan #minyakbelacakasli #minyaklintahasli #hangpadu #kamamax #vimaxmalaysia #gambiremas
Selamat pagi perfume lovers ! ☀ Pagi ni kakfa nak share perfume apa yg sesuai untuk anda yg romantic ni. Sebelum ni kakfa pernah share yg mostly lelaki sukakan wanita yg memakai bau yg lembut. Jadi notes floral adalah pilihan terbaik. 🌸 . . Sebelum tu jangan lupa terus follow update @houseofperfumemalaysia untuk lebih info tentang perfume dan promosi yg berlangsung 🙂 . . #sayajualperfume #perfumemurah #perfumeoriginal #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #onlineseller #kedaionline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #sayajualonline #bazaronline #bazarpaknil #sayajual #kualalumpur #johorbahru #johor #sabah #sarawak #brunei #selangor #melaka #kedah #perak #kelantan #terengganu #penang #negerisembilan #malaysia #sayajual
BAHAN ‘OK’ KETIKA DIET . Boleh tak ambik mayoinnaise? Boleh tak ambik peanut butter? Coach selalu dapat DM yg mcm ni...so hari ni insyaAllah akan terjawab segala soalan seperti di atas . Boleh asalkan kawal kuantiti. Setiap sudu besar bahan2 ni ada kalori dia. Dan yg lebih penting tengok zat apa yg diberikan kepada tubuh badan . Contohnya olive oil berkalori 120 satu sudu besar tapi ia tergolong dalam kategori macronutrient good fat yg sangat baik utk melawan bad fat dalam badan. Berbaloi tak amalkan minyak Zaitun? Ya! Ia membantu jugak dalam proses turunkan berat badan korang . Jangan hanya tengok pada kalori, tengok juga pada zat bahan tersebut. Dan Boleh je nak ambik apa2 dressing yg korang nak asalkan kawal kuantiti. . Nak belajar in detail tentang ilmu kawal portion ni? Kenalah join coaching team coach😊 . Klik link di bio ig details berkaitan program . Coach Lin +60199195466 #temckrosliza #loseweightonlinecoaching #singapore #johor #brunei #sarawak #sabah #dramasangat #hitzdrama #malay_drama_loverz #dramarahsiahatiperempuan #kakidrama #dramafever #jannanick #selangor #jjcmtv3 .. #makan_media #ngunyah #dietmulaiesok #hitzdrama #dramafilemadaptasinovel #dfanpage #mimybeutypakarkulitanda #terengganu #cantik #slim #Lotfattah #kurus #noradanish #jubahmuslimah #fattzura
Jerawat TAKUT nak Naik dah ! . . Sampai bila Nak cover Jerawat dgn Foundation . Hah ! . ACNOTIN 20 mg (Isotretinoin Accutane Roaccutane) Terbaik untuk rawatan Jerawat batu bernanah dan berlubang, menyelesaikan masalah jerawat yang teruk dalam masa 6 bulan. . . . ▶ Accutane adalah ubat kuat yang digunakan dalam rawatan jerawat. . ▶ Empat hingga lima bulan rawatan isotretinoin biasanya menyebabkan pembersihan jerawat selama satu tahun atau lebih selepas ubat dihentikan. . ▶ Sebilangan besar ubat pengendalian jerawat lain adalah agen antibakteria, yang efektif hanya jika ubat digunakan sehari-hari. . . . 💊💊Dos yang dicadangkan: . 🎈 Makan 1 tablet setiap hari. Masa tanpa had Sebaliknya, ia adalah masa yang sama setiap hari. Makan 2jam sebelum @ 2jam selepas makan . . 🎈 Selepas jerawat hilang. Secara beransur kurangkan pengambilan. Jangan berhenti pengambilan serta merta. Kerana jerawat akan kembali lagi. Contoh: dari 1biji sehari, kemudian beransur jadi 1biji seminggu. Jika jerawat anda tidak berlaku. Anda boleh berhenti mengambil ubat. . . . Kesan sampingan : . ⭕ Bibir kering (penggunaan lip balm seperti vaseline pada bibir di waktu malam sebelum tidur adalah sangat digalakkan) . ⭕ Kulit kering dan gatal . . Pantang: ✘ Wanita hamil dilarang. . . Whtsap : 01139299077 Whtsap : 01139299077 Whtsap : 01139299077 . . #10mg #20mg #malaysia #sabah #sarawak #hospital #klinik #jerawat #acne #pimple #acnotin #murah #mudah #kualalumpur
"I wish you a wonderful birthday ! #FaizalHamdi turns to 31 years old.. May your lucky stars continue to shine and make all of your dreams come true. Enjoy your day with all of the pleasures. I hope that today is the beginning of another wonderful year for you" #lahaddatu #lahaddatusurprisedelivery #surprisedelivery #surprise #gift #present #bouquet #kunak #semporna #tawau #tungku #desakencana #cenderawasih #sandakan #tuaran #kk #kotakinabalu #sabah
next page →