#retireyoungretirerich

24,698 posts

Loading...
โ–ถType "YOUNG" letter by letter if you agree โฃโฃ -------------------------------------------------------------------- PURPOSE๐Ÿ† PROCESS๐Ÿ† PROSPERITY๐Ÿ† --------------------------------------------------------------------- Join the family : ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ - ๐Ÿ‘‰( @aspire10inspire )๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘‰( @aspire10inspire )๐Ÿ‘ˆ ๐Ÿ‘‰( @aspire10inspire )๐Ÿ‘ˆ - Like โค | Comment โœ | Tag ๐Ÿ‘ฅ - ๐Ÿ”” Turn on post notifications ๐Ÿ””
Loading...
COZUMA SERIES ๐Ÿ‘‰ Menjimatkan masa ๐Ÿ•’ ๐Ÿ‘‰ Halal dan mesra solat ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘‰ Sesuai untuk semua jenis kulit dan peringkat umur ๐Ÿ‘ฉ ๐Ÿ‘ต ๐Ÿ‘‰ Gunakan tanpa was was. ๐Ÿ‘‰ Tanpa plumbum. Cozuma Series sesuai sangat2 kpd wanita yang nk cantik tapi simple ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ โœ”Wanita bekerjaya yang rushing nak pergi kerja. โœ”Mommy yg ada anak kecil (selalu tak sempat nak bersiap) โœ”Isteri yang mana suami tak suka menunggu untuk make up lama2 โœ”Cik Adik yang tak pandai make up tebal. โœ”Wanita yang tak pandai make up dan tak suka make up tebal. 3 MINIT pon boleh SIAP kan? Jimat masa... so tunggu apa lagi..Jom cantik bersama Set Cozuma. Wssp/pm tekan link ni www.wasap.my/60196611575/cozuma |BIZ ONLINE. |MODAL RM47 #ProjekSTG #projek2gajisebulan #themagicofpartime #CATchampion #gengTBO #retireyoungretirerich #roadtoDIAMOND #CScgubiz
Katakan โ€œYAโ€ untuk uolls jadi seorang yang PRODUKTIF dan memberi inspirasi kepada orang sekeliling Assalamualaikum and selamat pg semua...๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #projekSTG #retireyoungretirerich #CScgubiz
Itโ€™s always a pleasure flying and meeting with familiar faces and old fans too like I did yesterday๐Ÿ’›....whatever you occupation, keep an open mind...people see the good๐Ÿ˜Š . . . #RetiredPilotAlfred #pilot #RetiredPilots #pilotlife #sucess #passion #hardwork #work #hard #apple #instagram #instagramaviation #airhostess #retireyoungretirerich #arabbusinesswomen #love #sharing #avporn #avgeek #aviation #aviationgeek #aviationlover #aviationphotography #aviationdaily #aviationworld
Life Insurance isn't just a settlement when someone dies. It is widely used for retirement income and generational wealth. It's important to know what your financial goals are prior to buying life insurance so you can make sure that it is consistent with your short and long-term financial goals.โ € โ € #retire #retired #retire #retiredyoung #retireearly #retireyoung #retirementplanning #retirementgoals #retirewisely #retirerich #retireyoungretirerich #retirementplans #retirementfund #LifeInsurance #lifeinsuranceagent #lifeinsuranceawareness #lifeinsuranceagents #lifeinsuranceinsights #LifeInsurancePolicy #lifeinsuranceproducer #debtfree #selfcare #debtfreedom #freedom #financialfreedom #financialcoach #financialservices #invest #investing #investor
Ya Allah.. Sempena Ulangtahun CHARMS ke 6 dan Konvensyen CHARMS yang akan berlangsung esok, Ya Fattah Ya Mujib kau permudahkanlah urusan kami, kau selamatkan perjalanan kami yg dr sabah sarawak dan seluruh semenanjung. Kau kasihanilah kami kau berkati lah kami kau rahmatilah kami. . Jadikan kami wasilah atau beauty consultant yg benar2 membantu dgn memahami tentang apa yg kami lakukan demi kebaikan pelanggan2 Charms yg meletakkan kepercayaan ke atas kami utk mengubah keyakinan mereka dan mengubah nasib hidup mereka.. www.charms.my . #100keretapercumausahawancharms #misikorea2019 #misiumrah2019 #retireyoungretirerich
Ya Allah.. Sempena Ulangtahun CHARMS ke 6 dan Konvensyen CHARMS yang akan berlangsung esok, Ya Fattah Ya Mujib kau permudahkanlah urusan kami, kau selamatkan perjalanan kami yg dr sabah sarawak dan seluruh semenanjung. Kau kasihanilah kami kau berkati lah kami kau rahmatilah kami. . Jadikan kami wasilah atau beauty consultant yg benar2 membantu dgn memahami tentang apa yg kami lakukan demi kebaikan pelanggan2 Charms yg meletakkan kepercayaan ke atas kami utk mengubah keyakinan mereka dan mengubah nasib hidup mereka.. www.charms.my . #100keretapercumausahawancharms #misikorea2019 #misiumrah2019 #retireyoungretirerich #teamcharmsthoiyibah #kibahcharms
Ya Allah.. Sempena Ulangtahun CHARMS ke 6 dan Konvensyen CHARMS yang akan berlangsung esok, Ya Fattah Ya Mujib kau permudahkanlah urusan kami, kau selamatkan perjalanan kami yg dr sabah sarawak dan seluruh semenanjung. Kau kasihanilah kami kau berkati lah kami kau rahmatilah kami. . Jadikan kami wasilah atau beauty consultant yg benar2 membantu dgn memahami tentang apa yg kami lakukan demi kebaikan pelanggan2 Charms yg meletakkan kepercayaan ke atas kami utk mengubah keyakinan mereka dan mengubah nasib hidup mereka.. www.charms.my . #100keretapercumausahawancharms #misikorea2019 #misiumrah2019 #retireyoungretirerich #teamcharmsthoiyibah #kibahcharms
Ya Allah.. Sempena Ulangtahun CHARMS ke 6 dan Konvensyen CHARMS yang akan berlangsung esok, Ya Fattah Ya Mujib kau permudahkanlah urusan kami, kau selamatkan perjalanan kami yg dr sabah sarawak dan seluruh semenanjung. Kau kasihanilah kami kau berkati lah kami kau rahmatilah kami. . Jadikan kami wasilah atau beauty consultant yg benar2 membantu dgn memahami tentang apa yg kami lakukan demi kebaikan pelanggan2 Charms yg meletakkan kepercayaan ke atas kami utk mengubah keyakinan mereka dan mengubah nasib hidup mereka.. www.charms.my . #100keretapercumausahawancharms #misikorea2019 #misiumrah2019 #retireyoungretirerich
Ya Allah.. Sempena Ulangtahun CHARMS ke 6 dan Konvensyen CHARMS yang akan berlangsung esok, Ya Fattah Ya Mujib kau permudahkanlah urusan kami, kau selamatkan perjalanan kami yg dr sabah sarawak dan seluruh semenanjung. Kau kasihanilah kami kau berkati lah kami kau rahmatilah kami. . Jadikan kami wasilah atau beauty consultant yg benar2 membantu dgn memahami tentang apa yg kami lakukan demi kebaikan pelanggan2 Charms yg meletakkan kepercayaan ke atas kami utk mengubah keyakinan mereka dan mengubah nasib hidup mereka.. www.charms.my . #100keretapercumausahawancharms #misikorea2019 #misiumrah2019 #retireyoungretirerich
Ya Allah.. Sempena Ulangtahun CHARMS ke 6 dan Konvensyen CHARMS yang akan berlangsung esok, Ya Fattah Ya Mujib kau permudahkanlah urusan kami, kau selamatkan perjalanan kami yg dr sabah sarawak dan seluruh semenanjung. Kau kasihanilah kami kau berkati lah kami kau rahmatilah kami. . Jadikan kami wasilah atau beauty consultant yg benar2 membantu dgn memahami tentang apa yg kami lakukan demi kebaikan pelanggan2 Charms yg meletakkan kepercayaan ke atas kami utk mengubah keyakinan mereka dan mengubah nasib hidup mereka.. www.charms.my . #100keretapercumausahawancharms #misikorea2019 #misiumrah2019 #retireyoungretirerich
๐ŸŒธ EZICLEAN 3 BERADIK SABUN AJAIB PAKAR BERSIH DIRUMAH PILIHAN CS๐ŸŒธ โ›” BEBAS ASID DAN KIMIA ๐Ÿ‚Dulu sebelum diperkenalkan dengan EZICLEAN CS guna clorox, habis baju pudar, kasut sklh pun mudah koyak...๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… ๐Ÿ‚Yang baju putih pun jadi kuning..๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Sebab clorox ada asid kan tapi... โ›”EZICLEAN NI TIADA BAHAN KIMIA DAN ASID. ๐Ÿ‚Baju yang direndam pun seperti baru๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐Ÿ“ŒCayang- cayang jom kita bertukar kepada #EZICLEAN . Jimat masa dan tenaga lagi tau. โ›”Cuma sental dan rendam je. CS pakai sendiri dapat bonus , Jadi ahli pun dapat bonus. Uolls pilih mana??? Berminat boleh Inbox/Whatsapp www.wasap.my/0196611575 tekan je link tu terus dapat wasap CS |BIZ ONLINE. |MODAL RM47 #projekSTG #themagicofpartime #projek2gajisebulan #CATchampion #gengTBO #roadtoDIAMOND #retireyoungretirerich #CScgubiz
Ya Allah.. Sempena Ulangtahun CHARMS ke 6 dan Konvensyen CHARMS yang akan berlangsung esok, Ya Fattah Ya Mujib kau permudahkanlah urusan kami, kau selamatkan perjalanan kami yg dr sabah sarawak dan seluruh semenanjung. Kau kasihanilah kami kau berkati lah kami kau rahmatilah kami. . Jadikan kami wasilah atau beauty consultant yg benar2 membantu dgn memahami tentang apa yg kami lakukan demi kebaikan pelanggan2 Charms yg meletakkan kepercayaan ke atas kami utk mengubah keyakinan mereka dan mengubah nasib hidup mereka.. www.charms.my . #100keretapercumausahawancharms #misikorea2019 #misiumrah2019 #retireyoungretirerich
Ya Allah.. Sempena Ulangtahun CHARMS ke 6 dan Konvensyen CHARMS yang akan berlangsung esok, Ya Fattah Ya Mujib kau permudahkanlah urusan kami, kau selamatkan perjalanan kami yg dr sabah sarawak dan seluruh semenanjung. Kau kasihanilah kami kau berkati lah kami kau rahmatilah kami. . Jadikan kami wasilah atau beauty consultant yg benar2 membantu dgn memahami tentang apa yg kami lakukan demi kebaikan pelanggan2 Charms yg meletakkan kepercayaan ke atas kami utk mengubah keyakinan mereka dan mengubah nasib hidup mereka.. www.charms.my . #100keretapercumausahawancharms #misikorea2019 #misiumrah2019 #retireyoungretirerich
Ya Allah.. Sempena Ulangtahun CHARMS ke 6 dan Konvensyen CHARMS yang akan berlangsung esok, Ya Fattah Ya Mujib kau permudahkanlah urusan kami, kau selamatkan perjalanan kami yg dr sabah sarawak dan seluruh semenanjung. Kau kasihanilah kami kau berkati lah kami kau rahmatilah kami. . Jadikan kami wasilah atau beauty consultant yg benar2 membantu dgn memahami tentang apa yg kami lakukan demi kebaikan pelanggan2 Charms yg meletakkan kepercayaan ke atas kami utk mengubah keyakinan mereka dan mengubah nasib hidup mereka.. www.charms.my . #100keretapercumausahawancharms #misikorea2019 #misiumrah2019 #retireyoungretirerich #masterleadercharms #charmspantaitimur
Ya Allah.. Sempena Ulangtahun CHARMS ke 6 dan Konvensyen CHARMS yang akan berlangsung esok, Ya Fattah Ya Mujib kau permudahkanlah urusan kami, kau selamatkan perjalanan kami yg dr sabah sarawak dan seluruh semenanjung. Kau kasihanilah kami kau berkati lah kami kau rahmatilah kami. . Jadikan kami wasilah atau beauty consultant yg benar2 membantu dgn memahami tentang apa yg kami lakukan demi kebaikan pelanggan2 Charms yg meletakkan kepercayaan ke atas kami utk mengubah keyakinan mereka dan mengubah nasib hidup mereka.. www.charms.my . #100keretapercumausahawancharms #misikorea2019 #misiumrah2019 #retireyoungretirerich #charmskemaman #charmsTerengganu #charmskualaterengganu
HAI! NAK TANYA SIKIT. - Korang ada berapa banyak duit untuk belanja selama seminggu? ataupun sebulan? - Cukup ke duit nak bertahan seminggu? JIKA DUIT TAK CUKUP UNTUK BELANJA HARIAN. MAI SINI. *Komisen Update setiap Hari *Gaji 2x seminggu (selasa&jumaat) *100% online duduk rumah โŒperlu Pusingan modal โŒ pos barang โŒ keluar rumah โŒ perlu cari org Berminat taip Nak saya akan beri caranya BUKAN INCOME YANG BUAT-BUAT HASILNYA KOSONG. PM "NAK" . #hisyamyoungmillionaire #hisyamyouthmillionaire #retireyoungretirerich #projekincometurbo
Morning dear... Salam Penghulu Hari Jumaat.... Pagi ni ada majlis kt sek che ros... Majlis Persaraan Pengetua dan Rakan sekerja,.. ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ . BDiaorg dah pencen, i bila lak?? hehe Ghupernya, klau kita nak pencen awal dgn tenang, kena ada ilmu.. Bkn main tunggu tarikh nak pencen je tau... . Ni ilmu che ros dpt hasil dr tanya uncle Google.. Tp yg menulis tu hasil dr pengalaman seseorang ~ #PengalamanSuatuPembelajaran . Ni Cari tips camner nak pencen muda dgn tenang.. Che ros kan nak #RetireYoungRetireRich dgn #BizOnlineBermodalRM47 gaya #AUDIExJ50 .. . Ni dia ilmu 5 tips uyk bersara awal.. .1๏ธโƒฃElakkan riba. Cari jalan supaya tak habiskan wang bayar faedah (interest). Faedah pinjaman inilah punca kenapa sebahagian besar kita terpaksa bekerja sampai mati. . 2๏ธโƒฃUsah ada hutang. Ikat perut. Hidup tanpa ropol. Elak tukar kereta, beli handphone baru, dan pergi melancong setiap kali dapat kenaikan gaji atau bonus. Simpan lebihan wang. Fikirkan jangka panjang. . 3๏ธโƒฃaKawhin awal supaya apabila kita berusia 50 tahun, anak-anak semua sudah bekerja dan boleh berdikari.Us . 4๏ธโƒฃUsah hidup dalam kemampuan.ย Hidup di bawah kemampuan. Kalau kita mampu beli barang RM10, beli yang berharga RM2. Baki RM8 simpan. . 5๏ธโƒฃMula rancang pencen sejak mula bekerja. Tetapkan matlamat bila nak pencen, berapa banyak wang yang diperlukan dan buat strategi bagaimana nak capai matlamat kewangan tersebut. . ~C&P dari Majalah Labur #JomRancangPencenDrSkrg #PencenMudaDanTenang #financialandtimefreedom in syaa Allah aamiin.. Oh.. jgn lupa utk berselawat, hokay, โœŒ๏ธ
Sbg renungan kita bersama.... Assalamualaikum.... Selamat pg....Salam Magnet Rezeki... HEBAT... PASTI BERJAYA.... WANG BESAR...!!! #projekSTG #retireyoungretirerich #CScgubiz
RETIRE YOUNG, RETIRE RICH : HOW TO GET RICH AND STAY RICH . . If you don't plan on working hard all your life...this book is for you. If you're ready to retire (or want to retire early enough to enjoy your retirement years) you can learn from Robert's story of how he and his wife Kim started with nothing and 'retired'--financially free--in less than 10 years. This book makes the case for how a context shift in the way we think about money and investing allows us to see opportunities others miss and create the life you deserve. . . Our Special Price : Rp 150.000 . . #retireyoungretirerich #robertkiyosaki #richdadpoordad #robertkiyosakiquotes #selfdevelopmentbook #personaldevelopmentbooks #selfhelpbook #businessbook #investing #investment #tokobukuonline #tokobukuimport #diskonbukuimport #bookoftheday #goodreadsindonesia #goodreads #jualbukuimport #bibliophile #bestsellerbook #indoreader #englishliterature #bookstagram #bacaituseru #ayomembaca #indonesiamembaca
๐ŸŒธSET BIO SELEZA๐ŸŒธ ๐ŸŒžDAY SAFE ๐ŸŒœNIGHT SAFE ๐ŸŒšNIGHT EXTRA LONG ๐ŸŒˆPANTY LINER Period dgn perempuan mmg xleh dipisahkan...yang MONTHLY PERIOD bole guna #bioseleza ni...yg PERIOD TAK TERATUR nak ikhtiar bg lancar stiap bulan pun, bole cuba dgn #BioSeleza ni..sgt sesuai digunakan UNTUK SEMUA PERINGKAT UMUR..pastu cuci plak Miss V dgn #FemininWash ...LENGKAPโ— Kakak2 dlm PANTANG ๐Ÿ’†pun bole berpantang dgn guna set #BioSeleza ni๐Ÿ‘๐Ÿ‘..Makan plak dgn herba #Maharani ...lg meletop gojess mcm anak dara even lpas bersalin pun Even klu bukn dlm 'bulan๐ŸŒš' pun kakak2 bole pakai PANTYLINER #bioseleza ni...utk kluarkan kotor2 yg degil x nk kluar tu..at the same time bole rawat KEPUTIHAN, GATAL2 & lain2.. So jom kita bertukar๐Ÿ’ช๐Ÿ˜๐ŸŒธ...alhamdulillah, dah ramai akui kehebatan #setbioseleza ni...SELESA, KERING, RINGAN..mcm2 lah..๐Ÿ‘๐Ÿ‘mmg besttttt..๐Ÿ˜๐Ÿ˜ For more detail, blh Wasap CS.. ๐Ÿ“ฒ0196611575 Atau klik link... http://www.wasap.my/60196611575/bioseleza |BIZ ONLINE. |MODAL RM47 #ProjekSTG #projek2gajisebulan #themagicofpartime #CATchampion #gengTBO #roadtoDIAMOND #retireyoungretirerich #CScgubiz
DEBARAN KIAN TERASA.. Semakin hampir ke tarikh keramat.. Ya Allah , kumpulkan kami ke dalam majlis yg mendekatkan diri kami dgnMu.. . Panjangkan umur kami utk kami terus bersedekah, berwakaf dan berinfak serta menjadi pembayar zakat yg teguh dan terus menjadi tunggak ekonomi keluarga kami dan ummah.. . Kami ingin hadir sebagai penjemput rezeki.. Berikan kami rezeki dalam pelbagai aspek dunia akhirat, harta, umur, kesihatan, masa, keluarga bahagia, sahabat yg ikhlas, kehidupan yg aman, jauh drpd hasad dengki di langit atau di bumi.. . TEMUKAN Kami di dunia bersama dan di syurgaMu ya Allah.. Jika anda ingin bersama team kami.. Pm tepi dan team kami akan bantu.. . Jumpa di sana para Charmsians! . www.charms.my . #100keretapercumausahawanCharms #misikorea2019 #misiumrah2019 #retireyoungretirerich #apprenticeleader2019
DEBARAN KIAN TERASA.. Semakin hampir ke tarikh keramat.. Ya Allah , kumpulkan kami ke dalam majlis yg mendekatkan diri kami dgnMu.. . . Panjangkan umur kami utk kami terus bersedekah, berwakaf dan berinfak serta menjadi pembayar zakat yg teguh dan terus menjadi tunggak ekonomi keluarga kami dan ummah.. . . Kami ingin hadir sebagai penjemput rezeki.. Berikan kami rezeki dalam pelbagai aspek dunia akhirat, harta, umur, kesihatan, masa, keluarga bahagia, sahabat yg ikhlas, kehidupan yg aman, jauh drpd hasad dengki di langit atau di bumi.. . . TEMUKAN Kami di dunia bersama dan di syurgaMu ya Allah.. . . Jika anda ingin bersama team kami.. Pm tepi dan team kami akan bantu.. . . www.wasap.my/60103175769/teambondalyea . . Jumpa di sana para Charmsians! . www.charms.my . . #100keretapercumausahawancharms #masterleadercharms #teambondalyea #misikorea2019 #misiumrah2019 #retireyoungretirerich #apprenticeleader2019
Strive for the best....!!!! Assalamualaikum and selamat pg sahabat2 positif CS.. semoga Allah melimpahkan rezeki yg barakah buat kita semua.... Selamat menjemput rezeki...๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #projekSTG #retireyoungretirerich #CScgubiz
Dinner award..meraikan diri dgn award.. Konvensyen.. meraikan diri dgn ilmu.. Bila ditanya siapa nak capai pendapatan RM10k๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€ Bila ditanya siapa nak buat duit raya RM10k๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€ Akan ramailah menyahut...ramai nak dapat duit segera..ramai rambang mata nak duit banyak dlm bank..๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต Ramai nak makan โ€˜ikanโ€™ Tapi bila diberi pancing..krik krik.. Mcm2 ilmu diberikan..krik krik rasa sombong dan hebatย  kalah Tony Fernandes๐Ÿ˜… Itula sifat mereka yg sukakan SKIM CEPAT KAYA yg nak hasil RM10k tp usaha 2 hinggit.. Sombong dgn ilmu Sombong dgn penyampai ilmu Sombong pula dgn rezeki dan jambatan rezeki.. Paling dasyat bile sombong bila dah punya segalanya.. Lupa asal darร tan ketika pernah susah Dia hantar wasilah membantu.. Nauzubillahiminzalik.. Kali ini..Charms membawakan org hebย at..utk bantu kami semua transform diri..menjadi manusia yg lebih bersyukur.. Bersyukur bila susah atau senang.. Supaya kami terus menjadi penjemput rezeki.. Pm tepi jika nak bersama di majlis ini.. Team kami akan bantu.. Ya Allah Ya Jamiq..kumpulkan hati2 kami bersama ke jalanMu.. #100keretapercumausahawanCharms #misiumrah2019 #misikorea2019 #retireyoungretirerich #apprenticeleader2019
Tahun pertama konvensyen di Royal Bintang The Curve.. Tahun kedua di SACC Shah Alam.. Tahun ini di IOI Resort Putrajaya.. Setiap tahun penuh dengan pengisian.. Penuh dengan teladan.. Penuh dengan pengajaran.. Tahun ini Charms membawa sebuah kelainan.. Utk mereka semua BERJAYA BERSAMA CHARMS.. Jambatan rezeki.. Berdamai dgn takdir utk menjadi penjemput rezeki.. Mudahkan kami Ya Allah utk kaki kami melangkahbke tempat yg mendekatkan diri kami kepadaMu.. Jadikan kami pembayar zakat yg banyak dan konsisten.. Nak bersama team kami? Pm tepi.. Team kami akan bantu Amin YRA.. #100keretapercumausahawancharms #misikorea2019 #misiumrah2019 #retireyoungretirerich #apprenticeleader2019 #belladurani #kakbellacharms #begorgeous
Dinner award..meraikan diri dgn award.. Konvensyen.. meraikan diri dgn ilmu.. Bila ditanya siapa nak capai pendapatan RM10k๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€ Bila ditanya siapa nak buat duit raya RM10k๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€ Akan ramailah menyahut...ramai nak dapat duit segera..ramai rambang mata nak duit banyak dlm bank..๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต Ramai nak makan โ€˜ikanโ€™ Tapi bila diberi pancing..krik krik.. Mcm2 ilmu diberikan..krik krik rasa sombong dan hebatย  kalah Tony Fernandes๐Ÿ˜… Itula sifat mereka yg sukakan SKIM CEPAT KAYA yg nak hasil RM10k tp usaha 2 hinggit.. Sombong dgn ilmu Sombong dgn penyampai ilmu Sombong pula dgn rezeki dan jambatan rezeki.. Paling dasyat bile sombong bila dah punya segalanya.. Lupa asal darร tan ketika pernah susah Dia hantar wasilah membantu.. Nauzubillahiminzalik.. Kali ini..Charms membawakan org hebย at..utk bantu kami semua transform diri..menjadi manusia yg lebih bersyukur.. Bersyukur bila susah atau senang.. Supaya kami terus menjadi penjemput rezeki.. Pm tepi jika nak bersama di majlis ini.. Team kami akan bantu.. Ya Allah Ya Jamiq..kumpulkan hati2 kami bersama ke jalanMu.. #100keretapercumausahawanCharms #misiumrah2019 #misikorea2019 #retireyoungretirerich #apprenticeleader2019 #belladurani #kakbellacharms #begorgeous
Alhamdulillah hasil komisyen jualan Applikasi Jutawan Apps. Sape nak bagi kan.....bisness sampingan je pun. Online Bisness pakai hp kat tangan je.๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . Masalah kewangan mingguan dah selesai. Hutang bank dah makin berkurangan. Nak bebas hutang....Nak bebas kewangan..Nak bebas Masa.. . Kenkawan JApps...mohon share lah. Korang punya hasil juga ye. Sape2 yg berhajat..... Abam Raja kongsikan cara....pm "NAK" untuk saya bagi caranya๐Ÿ’ชโ˜บ๏ธ . #aliffyoungmillionaire #aliffyouthmillionaire #retireyoungretirerich #projekincometurbo
Dinner award..meraikan diri dgn award.. Konvensyen.. meraikan diri dgn ilmu.. . Bila ditanya siapa nak capai pendapatan RM10k๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๏ธ Bila ditanya siapa nak buat duit raya RM10k๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๏ธ . Akan ramailah menyahut...ramai nak dapat duit segera..ramai rambang mata nak duit banyak dlm bank..๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต . Ramai nak makan โ€˜ikanโ€™ Tapi bila diberi pancing..krik krik.. Mcm2 ilmu diberikan..krik krik rasa sombong dan hebatย  kalah Tony Fernandes๐Ÿ˜… . Itula sifat mereka yg sukakan SKIM CEPAT KAYA yg nak hasil RM10k tp usaha 2 hinggit.. Sombong dgn ilmu Sombong dgn penyampai ilmu Sombong pula dgn rezeki dan jambatan rezeki.. . Paling dasyat bile sombong bila dah punya segalanya.. Lupa asal darร tan ketika pernah susah Dia hantar wasilah membantu.. Nauzubillahiminzalik.. . Kali ini..Charms membawakan org hebย at..utk bantu kami semua transform diri..menjadi manusia yg lebih bersyukur.. . Bersyukur bila susah atau senang.. Supaya kami terus menjadi penjemput rezeki.. . Pm tepi jika nak bersama di majlis ini.. Team kami akan bantu.. . Ya Allah Ya Jamiq..kumpulkan hati2 kami bersama ke jalanMu.. . #100keretapercumausahawanCharms #misiumrah2019 #misikorea2019 #retireyoungretirerich #apprenticeleader2019
BESTNYA BERSPA DI RUMAH.....!!!! Nak pergi spa tapi malas keluar rumah? Nak pergi spa tapi spa jauhhhh? Nak pergi spa tapi tgh sengkek tengah bulan? Nak pergi spa tapi takde org jagakan anak kat rumah? ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ . . Tak payahhh. Spa sendiri je kat rumah dgn Set Home Spa MARINE ESSENCE! . 6-in-1 Set Marine Essence drpd kepala sampai ke kaki: ๐Ÿ’š Mudah ๐Ÿ’š Murah ๐Ÿ’š Membersihkan ๐Ÿ’š Mewangikan ๐Ÿ’š Menyihatkan & ๐Ÿ’š Menyegarkan! Jangan percaya selagi belum cuba! . Wasap CS untuk harga istimewa!๐Ÿ˜๐Ÿ˜ wasap.my/60196611575/ME wasap.my/60196611575/ME wasap.my/60196611574/ME |BIZ ONLINE. |MODAL RM47 #projekSTG #projek2gajisebulan #Themagicofpartime #CATchampions #gengTBO #roadtoDIAMOND #retireyoungretirerich #CScgubiz
Assalamualaikum... sahabat2 positif. Everything is energy & vibration. We absorb like sponges. Be mindful of who you mix your soul's energy with... Tap energy CDM hebat ni. #retireyoungretirerich #cikgusafamembebel #positifvibes #freetripwithSHOM
#Investing in #realestate is a proven way to build #wealth . If your interested in changing your life contact me and letโ€™s talk about making the rite moves and building streams of passive income so you can exit the #ratrace young. #buildingwealth #multifamilyinvesting #passiveincome #millionairemindset #kellerwilliams #richdadpoordad #retireyoungretirerich
There are over 7 billion people in the world. I'm searching Nationwide for SelfMotivated and Passionate Individuals just like myself who want financial freedom. We are on a mission to eradicate financial poverty and lack by empowering personal time, financial freedoms, options, and multiple streams of income! I WANT YOU on my Team. You don't want to miss your opportunity to be a part of this movement. It can and it WILL CHANGE YOUR LIFE. โ›ด๐Ÿ›ฌ๐ŸŒ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’ฃ๐Ÿ•›๐Ÿ’ช๐Ÿพ๐Ÿ‘‘http://plnt1.com/962843 https://www.plannetmarketing.com/Sherrilyn #debtfreecommunity #debtfreedom #debtfreegoals #debtfreejourney #finance #financialfreedom #financialfreejourney #financialindependence #financialwellness #journeytofinancialfreedom #retireyoungretirerich #residualincome #residualincomerocks
There are over 7 billion people in the world. I'm searching Nationwide for SelfMotivated and Passionate Individuals just like myself who want financial freedom. We are on a mission to eradicate financial poverty and lack by empowering personal time, financial freedoms, options, and multiple streams of income! I WANT YOU on my Team. You don't want to miss your opportunity to be a part of this movement. It can and it WILL CHANGE YOUR LIFE. โ›ด๐Ÿ›ฌ๐ŸŒ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’ฃ๐Ÿ•›๐Ÿ’ช๐Ÿพ๐Ÿ‘‘http://plnt1.com/962843 https://www.plannetmarketing.com/Sherrilyn #debtfreecommunity #debtfreedom #debtfreegoals #debtfreejourney #finance #financialfreedom #financialfreejourney #financialindependence #financialwellness #journeytofinancialfreedom #retireyoungretirerich #residualincome #residualincomerocks
I've embarked on a New Life Changing Journey in the Travel Industry.To support me and hear all about this Amazing Opportunity I need you to Set Your Alarms๐Ÿ•› for tonight's Business Launch call at 9:00pm EST., 8:00 pm CST., and 6:00pm PST. Save More, Earn More & Experience More! I'll be on the call also, and need to know that you've dialed in so message me to let me know whether you can make it so that I can send you a reminder. Let's Change Lives Together! APPRECIATE YOUR SUPPORT!!!! ๐Ÿ‘‘๐ŸŒ๐Ÿ›ฌโ›ด๐Ÿ’ฐ๐Ÿ™Œ๐Ÿพ #debtfreecommunity #debtfreedom #debtfreegoals #debtfreejourney ย  #finance ย  #financialfreedom ย  #financialfreejourney #financialindependence #financialwellness #journeytofinancialfreedom #retireyoungretirerich #residualincome ย  #residualincomerocks #travelprofessional #travel #travelagentswanted #travelagentsrock #travelagent #secureyourfinancialfuture #travelagentslife #travelislife #travelagentswinning #travelagentsinaction #ineedavaction #Vacations
I've embarked on a New Life Changing Journey in the Travel Industry.To support me and hear all about this Amazing Opportunity I need you to Set Your Alarms๐Ÿ•› for tonight's Business Launch call at 9:00pm EST., 8:00 pm CST., and 6:00pm PST. Save More, Earn More & Experience More! I'll be on the call also, and need to know that you've dialed in so message me to let me know whether you can make it so that I can send you a reminder. Let's Change Lives Together! APPRECIATE YOUR SUPPORT!!!! ๐Ÿ‘‘๐ŸŒ๐Ÿ›ฌโ›ด๐Ÿ’ฐ๐Ÿ™Œ๐Ÿพ #debtfreecommunity #debtfreedom #debtfreegoals #debtfreejourney ย  #finance ย  #financialfreedom ย  #financialfreejourney #financialindependence #financialwellness #journeytofinancialfreedom #retireyoungretirerich #residualincome ย  #residualincomerocks #travelprofessional #travel #travelagentswanted #travelagentsrock #travelagent #secureyourfinancialfuture #travelagentslife #travelislife #travelagentswinning #travelagentsinaction #ineedavaction #Vacations
Okay! So listen! I know it sounds cliche but look at how different my smile is! I cannot fake that! My life has changed so much for the better! Iโ€™ve fallen in love with myself and my life! I started taking care of myself and literally everything else just fell into place! Now I get to share and spread the joy I feel to others, like you! & my mom! Want to hear more? DM me!
Agak-agak duit poket korang cukup ke untuk nak bertahan seminggu, ataupun sebulan?๐Ÿฅด Nak tahu peluang buat income? PM "NAK" SAYA BAGI CARANYA.๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’ช . #aliffyoungmillionaire #aliffyouthmillionaire #retireyoungretirerich #projekincometurbo
HERBA MAHARANI UNTUK SEMUA WANITA HEBAT Indah namanya sehebat khasiatnya Jom amalkan untuk kesehatan dalaman uolls Rahim dan Miss V sehat serta๐Ÿ‘‡๐Ÿป โœ…Perjalanan darah lebih lancar โœ…Senggugut dan keputihan tiada lagi โœ…Lenguh2 kaki & sakit tumit pun hilang โœ…Badan ringan dan suami semakin sayang Dah dalaman sihat pasti luaran pun cantik. Muka yang kusam menjadi cantik , berseri dan awet muda .Cuba dulu dan rasai sendiri perubahannya๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Pm CS untuk order ๐Ÿ“ฒ0196611575 Promosi hari ini beli 2 kotak Maharani foc 1 Botol Femi9 |BIZ ONLINE. |MODAL RM47 #projekSTG #projek2gajisebulan #themagicofpartime #CATchampion #gengTBO #retireyoungretirerich #roadtoDIAMOND #joinmemberrm47jer #CScgubiz
Banyak orang bisa berlibur keluar negeri tapi sepulangnya dari liburan, mereka pasti bekerja keras lagi untuk mengumpulkan uang buat mereka tabung untuk bisa dipake buat liburan lagi dan seterusnya. โ€ข Biasanya hal ini dilakukan oleh 95% orang di dunia yaitu orang rataโ€ tapi hanya sedikit cuma 5% orang di dunia yaitu orang di atas rataโ€ yang sering berlibur tanpa memikirkan pekerjaan mereka, tagihanโ€ mereka, hutang dan lainโ€ karena setiap mereka liburan & belanja itu tidak memakai uang dari hasil keringat mereka tapi hasil dari aset yang mereka sudah bangun cukup lama. โ€ขโ€ข Banyak orang masih mempunyai paradigma yang salah tentang ini bahwa kalo kita kerja itu demi uang. Masukkan dari saya adalah jangan pernah mau bekerja buat uang tapi buatlah uang yang bekerja buat anda. Karena kalo anda bekerja buat uang maka anda akan bekerja selamanya alias sampe mati. โ€ขโ€ขโ€ข #changeurmindset #worksmart #moneyworksforme #everydayisholiday #globalbusiness #passiveincome #24hoursincome #instantpay #traveling #traveller #entrepreneur #selfmade #billionaire #beobsessed #lifechanging #beautifullife #retireyoungretirerich
Bangga sungguh CS bila Mentor kak Norazalin Nordin@ kak NN di pilih utk menjd panel program bual bicara sempena Mjlis Perhimpunan Bulanan KPDNKK... membetulkan persepsi masyarakat ttg MLM dan memberi info yg betul ttg MLM... yg salah cuma bila ada yg menyalahgunakan biz MLM itu utk kepentingan sendiri.. CS dulu pun anti MLM tp sejak jumpa biz #projekSTG ... terus jatuh cinta dgn biz ini...and persepsi terhadap MLM terus berubah.. sb biz #projekSTG ini sgt mudah di lakukan.. and blh di lakukan secr part time shj tanpa menganggu kerja hakiki... biz yg ada Mentor, Elmu dan Sistem and semestinya Tested and Proven..!!! So uolls yg masih tercari2 biz part time utk tambah income yg sedia ada.. atau yg tgh cari side income blh wasap CS 0196611575 utk lbh info ttg biz #projekSTG ... jom.. bersama dgn Team CS utk menjana pendapatan dgn biz #projekSTG ...and bersama kita mengubah hidup kita kpd yg lbh baik... #iheartprojekSTG #retireyoungretirerich #CScgubiz #jomjanaincomewasapCS0196611575
๐ŸŽ‡๐Ÿ”จโค๏ธ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿฝโ€๐Ÿ’ป๐Ÿ“ฑ๐Ÿ’ธ #4liferesearch #senteam #senteamcalifornia #retireyoungretirerich
Assalamualaikum and selamat pg semua... Selamat menjemput rezeki buat semua sahabat jutawan CS...๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #projekSTG #retireyoungretirerich #CScgubiz
Los viejos poderes del west. ๐Ÿบ๐Ÿบ๐Ÿบ๐ŸบCocinando con @mayquiquintana ..................................................... ๐Ÿ“ท by @giovasnow el nuevo chamaquito del barrio. . . . . . #ceo #hugoboss #cafe #leadership #networkmarketing #leadership #inspiration #bussinessman #nuevosmodelosdeexitos21 #lifestyle #lifestylechanges #suit #fashion #fashionblog #young #retireyoungretirerich #moda #cool #realstate ##photooftheday #menfashion #dapper #instafashion #style #puertorico #mayaguez #pr
SIHAT DAN BERTENAGA DENGAN SET PKP Set Budget MAMPU MILIK Orang selalu tanya apa manfaat SET PKP ni. Ni la kesannya kami jadi slim dan sihat! ๐Ÿ’ƒ SET PKP adalah gabungan MIN KAFFE dan GARLIC TABLET Min Kaffe ๐ŸŒธ Memberi rasa kenyang ๐ŸŒธ Tiada Kembung Perut ๐ŸŒธ Dapat menghilangkan rasa mengantuk ๐ŸŒธ Mengurangkan kadar gula dalam darah ๐ŸŒธ Garam buluh bersifat alkali mampu meneutralkan asid dalam badan Garlic Tablet ๐ŸŒธ Membekalkan kolestrol baik- HDL ๐ŸŒธ Menurunkan kolestrol JAHAT- LDL ๐ŸŒธ Mudah diserap oleh usus ๐ŸŒธ Membuang angin dalam badan ๐ŸŒธDapat merawat Gastrik Lihat semua gambar di bawah untuk TESTIMONI pengguna Set PKP. Nak BERAT IDEAL? Tampil anggun di hari raya. Apa lagi? Jom dapatkan SET PKP sekarang. WHATSAPP CS ๐Ÿ“ฑ+60196611575 Korang pun naaak jugak ke? Tapi syarat kena jadi ahli STG la ๐Ÿ˜Š Mudah je... โœ… Pendaftaran Ahli RM47 SAHAJA. โœ… Ada akaun Facebook yang AKTIF โœ… Ada Whatsapp yang AKTIF โœ… Ada akaun bank dan ingin pendapatan tambahan. Jom daftar. Direct whatsapp CS ๐Ÿ“ฑ +60196611575 |BIZ ONLINE. |MODAL RM47 #projekSTG #projek2gajisebulan #themagicofpartime #CATchampion #gengTBO #retireyoungretirerich #roadtoDIAMOND #CScgubiz
Komen โ€˜Yesโ€™ jika korang setuju...๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Assalamualaikum and selamat pg semua sahabat jutawan CS.. semoga yg semua yg baik2 dtg pd kita hari ini.... #projekSTG #retireyoungretirerich #CScgubiz
Rich people simply don`t work forย money, they are based on results, progression, they work for assets, not a paycheck. They understand the importance of making money work for them and creating multiple flows of income. The rich person knows the difference between good and bad debt. For the wealthy person, the schools don`t teach you anything about money, that explains why 80% of the world`s billionaires don`t have a college degree. Rich people don`t see home ownershipย as an investment, instead, they consider it a trap. . . . #RobertKiyosaki #roberttkiyosaki #richdadpoordad #CashflowQuadrant #investing #investment #richdadpoordadbook #retireyoungretirerich #guidetoinvesting #motivationdaily #quotes ๐Ÿ–‹ #quotes #quote #dailyquotes #motivation #rich #growthmindset #entrepreneur #entrepreneurship #businessquotes #ifollowback #followme #likeforlikes #like #likeforfollow #followforfollowback #follow4followback #businessbooks #selfhelp #selfhelpbooks
Kalau berjaya mereka akan kata itu semua usaha mereka. Tapi kalau tak berjaya mereka akan salahkan orang atas mereka. . . Come on guys, kejayaan itu tak datang dari orang atas you, kejayaan itu datang apabila you ada ilmu dan you buat apa yang ilmu you ada๐Ÿ’ช๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . #aliffyoungmillionaire #aliffyouthmillionaire #retireyoungretirerich
Passion is the fuel to stay self motivated.. Fly high! . www.charms.my . #100keretapercumausahawancharms #misikorea2019 #misiumrah2019 #retireyoungretirerich
Stick together, Conquer together #under25yearsold Congrats my business partner my brother @jehianernesto for ur new toy! #retireyoungretirerich @youngvision.asn
next page →