#ratuPB

507 posts

Loading...
Tahun ke 8 pakai Premium Beautiful, 6 tahun berniaga Premium Beautiful, satu je nak cakap. Setiap wanita wajib ada 1 set Premium Beautiful sebagai teman paling baik πŸ’ž . Always excited when it comes to sharing about the great journey with Premium Beautiful. Ibarat macam 1 subjek yang kita dah master melalui proses yang berulang-ulang, teori dan praktikal yang konsisten, dilatih dan melatih. . Premium Beautiful had transformed my life, my career and my income. And I believe each and every one if you whom reading this has the same opportunity. . Jadikan Premium Beautiful sebagai teman paling baik anda. Jadikan ia sebagai asbab untuk kita berikan manfaat pada orang lain. Dah alang-alang pakai tu, kongsikan pula pada yang lain dan sama-sama tambah pendapatan 😊 . #ratuPB #EngineerPencenMuda #skuadPBExpert
Thank you #skuadPBExpert for your time spent in Master Training today. Spend masa 2 jam sahaja untuk upgrade ilmu produk dan insyaAllah bakal membuahkan hasil yang sangat besar. . . Pakai, rasa, kongsi. Mudah sahaja bila tahu cara. Teruskan beri manfaat pada orang lain, insyaAllah ganjaran dariNya pasti hebat. . . Well done! Semoga terus dimewahkan rezeki oleh Allah πŸ’ž . . #PremiumBeautiful #ratuPB
Loading...
Thank you #skuadPBExpert for your time spent in Master Training today. Spend masa 2 jam sahaja untuk upgrade ilmu produk dan insyaAllah bakal membuahkan hasil yang sangat besar. . Pakai, rasa, kongsi. Mudah sahaja bila tahu cara. Teruskan beri manfaat pada orang lain, insyaAllah ganjaran dariNya pasti hebat. . Well done! Semoga terus dimewahkan rezeki oleh Allah πŸ’ž . #PremiumBeautiful #ratuPB
Nama pun produk Premium. Haruslah berkualiti tinggi dan kemas hasil kerjanya. #premiumbeautiful #ratupb #pbkorset #korsetviral #korset
No worries. Be happy. Tapi kalau nak tukar size, minta maaf tau sebab memang tak boleh. Kenapa tak boleh? Sebab pakaian dalam. Kalau pergi shopping mall pun, diorang tak bagi tukar once dah beli dan pakai kan sebab hygiene issues. Sekian. #premiumbeautiful #ratupb #korsetviral #pbkorset
Assalamualaikum. Morning!! . Get ready for our Master Training today. Semangat πŸ’ͺ🏻 . Kami sediakan master training supaya Skuad PB Expert makin mahir dan sentiasa bersedia dalam membantu menyelesaikan masalah client. . Kepada yang nak participate, do contact me ya. Free admission. Rezeki ilmu dikongsi bersama. InsyaAllah πŸ’ž . #mastertraining #skuadPBExpert
Alhamdulillah. Selesai bantu rakan kongsi fitting PB dan berikan rundingan percuma pada client tadi. Nampak gayanya client dah tak sabar nak pakai PB. Nak selesaikan masalah bentuk badan dan paling penting nak kembalikan keyakinan diri bila berpakaian. Tak salah invest untuk diri sendiri & orang tersayang kan? 😍 . Mudah-mudahan dipermudahkan. InsyaAllah kami bantu selesaikan masalah wanita-wanita yang nak sihat, cantik dan berkeyakinan. . Congrats Mell Sharmilla Farouk πŸ‘πŸ». Bila diri sendiri dah pakai dan dapat result, rasa yakin nak share dengan orang lain kan πŸ€— . #SkuadPBExpert #ratuPB #norainezamshahprotege
Master training for our #SkuadPBExpert conducted by me tomorrow. Kami sediakan master training supaya Skuad PB Expert makin mahir dan sentiasa bersedia dalam membantu menyelesaikan masalah client. . Kepada yang nak participate, do contact me ya. Free admission. Rezeki ilmu dikongsi bersama. InsyaAllah πŸ’ž . #mastertraining #skuadPBExpert
Petang ni Skuad PB Expert nak bantu client selesaikan masalah bentuk badan yang dah makin out of shape. Nak berpakaian pun rasa tak yakin. . Jangan risau ya. Sis boleh bantu selesaikan masalah tu. Mudah sahaja. InsyaAllah. . #ratuPB #skuadpbexpert #PakarPremiumBeautiful #PremiumBeautifulExpert #EngineerPencenMuda
Hari jumaat kita pilih hijau πŸ’š . #ootd #ootdpremiumbeautiful #premiumbeautiful #mumpreneur
Lunch apa tu u all? . Sis dah ready nak fitting client yang nak kempiskan perut, kurangkan lelemak berlipat-lipat di badan dan kecilkan peha. Nak berpakaian pun tak confident katanya. . U all ada masalah yang sama macam client sis ni? Marilah sis bantu selesaikan masalah tu 😊 . #ratuPB #PakarPremiumBeautiful #PremiumBeautifulExpert #skuadPBExpert
My Future #skuadPBExpert 😎
With my future #skuadPBExpert tour Johor Bahru today. Let’s go!
Sempena hari jumaat yang mulia ini, sis nak kongsikan sedikit pengalaman dan tips pada u all. . Dulu sis ingatkan β€˜nak buat sales’ ni susah. Maklumlah tak pernah berniaga apa pun. Kalau diberi pilihan memang buat sales tu jatuh nombor paling last. Dah la pendiam dan ala ala anti sosial. Lol! . Tapi bila dah buat rupanya boleh jer sebenarnya. Yang penting tahu cara, ada ilmu yang betul, ada mentor yang bimbing. . Meniaga ni u all jangan menjual. Habis tu kalau tak menjual nak buat apa? Kata nak buat sales? πŸ€” . U all hanya perlu BERKONGSI dan mengetuk pintu hati bakal client sampai dapat bagi salam dan dia ajak masuk rumah. Kemudian...selamat hari raya! πŸ˜„πŸ€© . Sis nak tulis kat sini panjang jadinya nanti. Sis tahu ada yang tak minat baca panjang panjang sebabnya sis pun sama. Haha. . Now sis nak ajar u all yang serius berkeinginan nak ubah hidup, nak mula memberi manfaat pada orang lain, nak ganda pendapatan. Kita jumpa, sembang depan depan sambil ngopi lagi senang nak faham dan u all boleh mula on the spot. . Klik link di Bio untuk direct whatsapp ok? Thank you 😊 . #TipsBisnes #EngineerPencenMuda #RatuPB #skuadpbexpert
Percaya dengan apa yang anda lakukan kerana ia akan menambahkan lagi keyakinan diri 😊😎 . Assalamualaikum. Salam Jumaat πŸ’ž . #mumpreneur #EngineerPencenMuda #ratuPB
Alhamdulillah. Bila kita yakin dan percaya. Rezeki Allah sentiasa ada. Buat je kerja kita πŸ€—πŸ’ž. . Premium Beautiful dipinang lagi. Kali ni 2 sets terus. Senang nak buat tukar tukar katanya. Semoga si pemakainya gembira dan mendapat manfaat yang sangat lumayan! . Thank you for trusting me as your preferred Premium Beautiful Expert. . #premiumbeautifulexpert #pakarpremiumbeautiful #ratuPB
Ada yang tanya, time tidur boleh ke pakai PB ni? Hehe. Boleh aje uolss. Tapi kalau yang dah kahwin tu, tanyalah suami dulu k πŸ˜…πŸ˜ . Ok good night! . #ratuPB #pakarpremiumbeautiful #premiumbeautifulexpert
Nak ke tak nak cantik? Senang je kalau nak cantik dengan murah dan pakai bertahun tahun sebab kualiti bengkung/korset PB ni SUPERB dan LIFE TIME WARRANTY! Tak perlu pon belanja berpuluh2 ribu untuk kurus dan kempiskan perut. Hanya RM6XX je dah boleh kempiskan dan sorokkan lemaks dan instant shape dalam masa 5 minit. Terus S shape curvy pinggang you all. Kalau nak lagi cepatkan, boleh pakai sekali dengan Long Bra dan Long Girdle. Confirm lagi cepat dan kalau nak lagi double triple cepat kurus boleh consume SKK sekali. Meletop kebabom nanti! Meh Cik Anis share sikit kenapa special nak mati korset/Bengkung PB nih? ❀Labuh dia 10 inchi. Memang cover seluruh perut. Kalau corset lain ada yang pendek, tak cover seluruh perut ❀ ada 7 tetulang yang boleh dilentur. Tetulang ni bukan besi, tak keras dan tak menyakitkan atau cucuk2 even ada kuasa regangan 360* siap boleh bawak solat, berzumba, jogging, lompat bintang dsbnya ❀ 7 tetulang pada bengkung ni bila dipakai buat badan kita seperti kena peluk dengan kemas dan selesa. Aww. ❀ 10x ganda lebih cepat berkesan berbanding korset biasa sebab ada FIR - melancarkan perjalanan darah ❀Diiktiraf Pakar Tulang Belakang Dunia.Weh, even doctor pun recommend pakai PB tau untuk cara alternatif ❀ ada LAPAN size yang berbeza dan sesuai untuk pemilik pinggang dari ukuran 60cm - 120cm . Stock ni ready size ! Tak perlu customade. Lebih dari 120 cm kena tempah khas. Berminat? Cari Cik Anis ya. #premiumbeautiful #tokeypb #ratupb #ratukebaya #bengkungmoden #bengkungviral #korsetviral #pbkorset
Ready to be delivered to its beautiful owner. For my client yang nak rampingkan pinggang, kempiskan perut dan runcingkan peha 😘 . #mumpreneur #ratuPB #pakarpremiumbeautiful #premiumbeautifulexpert
Hari ni Skuad PB Expert akan berada di sekitar Setia Tropika, Johor Bahru. . Pada yang nak dapatkan badan langsing, perut kempis, peha runcing dengan Premium Beautiful dan harga diskaun, yang nak belajar buat duit dengan Premium Beautiful, yang nak mula berniaga tapi tak tahu nak buat apa, jemput roger sis teru ok? Jangan tangguh tau..rugi masa nanti 😘 . #ratuPB #PremiumBeautifulExpert #premiumbeautifuljohor
Adakah anda: 1. Tak tahu nak beli PB kat mana? 2. Takut nak tanya harga? 3. Takut sesak bernafas? 4. Takut suami marah? 5. Takut kalau rosak tak tau nak cari siapa? 6. Takut PB tak tahan lama? Jangan risau. Kalau hajat tu ada dan keinginan pula membuak2 nak pakai PB, boleh cari Cik Anis. Bab harga tu, jangan risau. Harga bergantung kepada size yang sesuai dengan tubuh badan anda. Alhamdulillah, selama 3 tahun Cik Anis pakai PB ni tak pernah la pula mengalami masalah susah bernafas bila pakai PB ni. Sebab size PB yang kita bagi berdasarkan size badan client. Bukan size semborono. Nama pun suami. Awal2 je marah sebab takut si isteri hangat2 tahi ayam. Tapi kalau suami tengok result lepas berPB, siap haribulan suami belanja satu set lagi .hihi. Sekiranya ada masalah dengan PB, macam cangkuk tercabut atau PB koyak, jangan risau. Serah je PB anda kepada Cik Anis dan kita hantar repair FOC. Ramai customer yang pakai PB yang sama bertahun2. Tiada masalah kena beli lain sebab PB ni produk Superbrand dan ada LIFETIME WARRANTY. Kalau ada kes yang kena beli PB baru tu sebab size dah berubah, pinggang dah mengecil, badan makin slim 😍 #premiumbeautiful #pbkorset #ratupb #korsetviral #ratukebaya #bengkungmoden
Be yourself because everyone else is taken 😘 . #ootdpremiumbeautiful #ratuPB #PremiumBeautifulExpert #PakarPremiumBeautiful
Last appointment penutup Road Tour KL & Selangor this week. Lunch date with my partner and Skuad PB Expert @mira.khaer . . Alang-alang dah jumpa terus kita share dan tunjuk ajar ilmu baru dapat dari training tempoh hari. Paling penting sangat membantu career mom dengan hectic schedule macam Mira. . Thank you Mira for your time and semoga dipermudahkan tindakan & dimewahkan rezeki untuk Mira sekeluarga 😍 . #norainezamshahprotege #PremiumBeautifulExpert #PakarPremiumBeautiful #mumpreneur
Dulu sis memang ada masalah negara kalau nak pakai baju putih. Takut nampak gemok πŸ˜†πŸ˜† . Sekarang OK dah. Pantang nampak baju putih je mesti rasa nak beli. . Penangan pakai PB ni sebenarnya korang pakailah baju macam mana pesen pun tetap nampak cantik dan kemas. Takde risau flabby sana sini hehe. . #ootdpremiumbeautiful #RatuPB
Assalamualaikum. Selamat pagi 😍 . Selamat menjemput rezeki. . Encik suami pergi meeting. Sis pun meeting juga dengan business partner. Anak-anak cuti hari ni Johor public holiday 😁 . By the way sis tak sabar nak sarungkan PB ni pada my client. Gabungan mantap PB dan Maharani. Isteri tambah cantik, suami tambah sayang. Gituuu 😊 . #ratuPB #EngineerPencenMuda
Rehatkan badan dan minda sekejap. Malam ni Skuad PB Expert akan berada di Suria KLCC. Kalau nampak sis, tegurlah ya 😘 . #RatuPB #PremiumBeautifulExpert #PakarPremiumBeautiful #ootdpremiumbeautiful
Semalam after ou G8 Unity Intensive Training. Part of our Skuad PB Expert ready to consult and assist you ladies 😘 . #PremiumBeautifulExpert #PakarPremiumBeautiful #norainezamshahprotege
Ready for today’s agenda. . Shah Alam - Hotel Pullman Bangsar - Hotel Istana KL. . Ada yang nak ngopi sama? Nak try PB ke...nak rasa SKK ke...roger je terus k 😍. Boleh klik link at my Bio πŸ‘†πŸ» . #ratuPB #pakarpremiumbeautiful #premiumbeautifulexpert
Siapa pakai biru hari ni..kita geng πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ» . #EngineerPencenMuda #ratuPB
From #oilandgasindustry to #beautyandhealth . Let’s meet up. I’ll share with you how to successfully transformed and explore your unlimited potential 😎 . #EngineerPencenMuda #ratuPB #businessexpansion
Kami kenal 2 tahun lepas melalui FB asbab adik manis ni nak beli dan pakai Premium Beautiful. Start dari tu, selalu keep in touch through whatsapp. . Mula-mula pakai Premium Beautiful je then Fairuz cuba pula produk-produk lain contohnya Garlic, Min Kaffe, Maharani & Celgynic. . Untung Fairuz beli produk-produk tu semua dengan penjimatan 20% dari harga jualan. Sebabnya awal-awal dah sign up as member, so automatik dapat member privillage dan masa beli Premium Beautiful 2 tahun lepas..siap dapat EXTRA CASH RM 230 πŸ˜˜πŸ’°πŸ’° . Kelmarin kami jumpa, sis terkejut tengok Fairuz makin slim dari sebelumnya. Sis yang assist her pakai Premium Beautiful dulu, sis tahulah hehe 😁. Banyak inchloss πŸ’ƒπŸ» . So share pula cara ganda duit dari produk-produk yang diamalkan. Kita pakai elok, berkesan, bermanfaat untuk kesihatan, why not share dengan orang lain kan? Sama-sama dapat manfaat, sama-sama dapat tingkatkan ekonomi. . Thank you Fairuz for your time. InsyaAllah kita buat sama-sama ya πŸ€—. Thank you juga percayakan akak 😘 . #RatuPB #norainezamshahprotege #pakarpremiumbeautiful #premiumbeautifulexpert
Before you are a leader, success is all about growing yourself. When you become a leader, success is all about growing others... . Uruskan hal ehwal business partners. Macam-macam urusan termasuklah Sales Report πŸ˜‰. . Then susun appointments untuk weekend ni. Excited nak kembangkan team di kawasan central. Doakan semuanya dipermudahkan ya πŸ™πŸ»β€οΈ . P/S : Those yang nak mula bisnes tapi masih takut, let’s meet up. Bisnes bermentor insyaAllah mampu pergi jauh sampai kita tak terfikir sama sekali. Sis terangkan pada u all nanti k? 😊 . #EngineerPencenMuda #RatuPB #norainezamshahprotege
Hai orang KL & Selangor 😘. . Weekend ni kita jumpa ya. Ada yang nak pakai PB, ada yang mula berniaga, ada yang nak ganda income. . Boleh...sis boleh bantu. Kira ONz semua ya 😍 . Oh by the way ada lagi 2 slot available. Kalau berminat nak ganda income sesambil online tu, roger sis terus k. Kita adjust sampai jadi 😊 . #businessexpansion #RatuPB #EngineerPencenMuda
Assalamualaikum. Selamat pagi semua 😍 . U all mimpi PB ke semalam? Meh DM sis 😁 . #ratuPB #EngineerPencenMuda #pakarpremiumbeautiful #premiumbeautifulexpert
Meet my ex-colleague yesterday. Last kami jumpa about 1 year ago. And now jumpa semula 😘. A PB user juga ni, now nak dapatkan new set pula. . Thanks babe for trusting me as your Premium Beautiful Expert. Later kita catch up lagi ya & congrats for your new office and business 😍 . #RatuPB #PremiumBeautifulExpert
DONE SOLD PREMIUM BEAUTIFUL. thank u customer. Asalnya tengok kawan baik pakai. Kawan baik tu baru 3 bulan pakai..beli pun sebab kawan lama intan cadangkan beliau untuk miliki melalui intan. Dia tengok kawan dia makin slim berseri2. Ahamdulillah..harini rezeki beliau nak miliki pula. Doakan ye kawan2. Beliau dapat result yang diimpikan. Thank u yang mendoakan Inshaa Allah intan akan sentiasa berusaha. Kerana tahu hanya sebuah usaha yang boleh bantu intan untuk lebih success dan peroleh rezeki yang berkat. THANK U mentor coach Said Saiful Fazli dan cdm KU NADIA ajar FARAH jadi MBO dan buat stok! Berbaloi uiiitt❀ Da jom hantar pada tuan barunyaπŸš—πŸš—πŸš—πŸš— #CLAvengers #RatuPB #PremiumBeautiful
Cer check ukur lilit uolss 😁☺️ . #jomkurus #jomsihat
Good morning and happy working everyone! 😍 . #ratuPB #EngineerPencenMuda #businessexpansion
Ahad lepas road tour ke Batu Pahat jumpa our business partner Munirah Mahat under team fDSM Raihani Ramelan. First time jumpa Mun masa Seminar Power Up Vol. 2, 29 Sept lepas. Now jumpa lagi berkenalan lebih rapat seterusnya personal coaching, tunjuk cara dan bantu macam mana nak ganda income setiap bulan dan beri manfaat pada orang lain πŸ€—. . Masa ni dari JB sampai ke BP hujan...masa coaching Mun pun tengah hujan..sampailah nak gerak balik pun hujan. Sejuk tangan duduk dalam aircond πŸ˜„. Semoga dimewahkan rezeki kita sepertimana lebat hujan turun yang turun ke bumi 😍 . Thank you Mun for your time. Terus mula, bertindak ikut ilmu yang betul, buat sama-sama dengan mentor & team, InsyaAllah Mun pasti berjaya πŸ’ͺ🏻 . Untuk orang Batu Pahat yang dah lama mencari peluang berniaga secara berjemaah, terus sahaja hubungi Mun atau boleh hubungi sis juga. Potensi extra income bermula RM 1,000 sebulan. On ke on? πŸ”₯ . #norainezamshahprotege #businessexpansion
Ahad lepas road tour ke Batu Pahat jumpa our business partner Munirah Mahat under team fDSM Raihani Ramelan. First time jumpa Mun masa Seminar Power Up Vol. 2, 29 Sept lepas. Now jumpa lagi berkenalan lebih rapat seterusnya personal coaching, tunjuk cara dan bantu macam mana nak ganda income setiap bulan dan beri manfaat pada orang lain πŸ€—. . Masa ni dari JB sampai ke BP hujan...masa coaching Mun pun tengah hujan..sampailah nak gerak balik pun hujan. Sejuk tangan duduk dalam aircond πŸ˜„. Semoga dimewahkan rezeki kita sepertimana lebat hujan turun yang turun ke bumi 😍 . Thank you Mun for your time. Terus mula, bertindak ikut ilmu yang betul, buat sama-sama dengan mentor & team, InsyaAllah Mun pasti berjaya πŸ’ͺ🏻 . Untuk orang Batu Pahat yang dah lama mencari peluang berniaga secara berjemaah, terus sahaja hubungi Mun atau boleh hubungi sis juga. Potensi extra income bermula RM 1,000 sebulan. On ke on? πŸ”₯ . #norainezamshahprotege #businessexpansion
Tempat sis hujan. Tempat u all hujan tak? Alhamdulillah dipermudahkan urusan fitting Premium Beautiful to my client tadi. Cash buyer 😘 . #ootdpremiumbeautiful
Your Premium Beautiful Expert in action. . Ready to consult and service client pagi ni. A PB user juga and now nak beli her new set 😘 . U all pun boleh roger sis terus k. Sis ada kat Setia Tropika nih... . #RatuPB
Nak kurus, nak syantik sebenarnya tak susah. Cuma perlu rajin sikit je. . Paling mudah pakailah PB. Senang sangat nak pakai. Tak sampai 5 minit dah siap 😍. . Morning everyone 🌸 . #ratuPB #premiumbeautifulexpert #pakarpremiumbeautiful
Sis nak tanya...ada tak yang betul betul serius RINDU ZAMAN SLIM..? . Sis nak bantu yang SERIUS RINDU...yang serius aje tau...kalau tak serius memang sis tak dapek nak nolong πŸ˜… . Ok kalau u all serius, boleh tinggalkan no phone kat ruangan komen atau terus saja hubungi sis. Klik link kat bahagian komen ok? 😊 . #nakkurus #rinduzamankurus
Hai u all ✌🏻 . Ya Allah banyak nak cerita nih. Tapi simpan dulu la eh. Sebab jadual sis packed sikit bulan ni plus entertain PM, whatsapp & telegram bertalu-talu masuk. Ada yang nak beli & pakai Premium Beautiful, ada yang nak kurus dengan SKK, ada yang nak sis bimbing untuk ganda income bulanan. . Alhamdulillah thank you pada u all yang percayakan sis πŸ™πŸ»β€οΈ . Ok ni nak cerita, petang ni nak ke stokis. Stok shake me & min kaffe yang baru sampai semalam laju nauuu habisnya. So petang ni sis nak restock macam produk hot. Garlic tablet, maharani dan sewaktu dengannya. . Kalau ada yang nak order sama, meh lekas contact sis k 😎 . #EngineerPencenMuda #ratuPB #businesscoach
Assalamualaikum...morning 🌸🌸 . #ratuPB #ootdpremiumbeautiful #EngineerPencenMuda
Alhamdulillah selesai kerja di sini. Coaching rakan kongsi di Batu Pahat Munirah Mahat seterusnya hantarkan Garlic Tablet pada Uwan di Ayer Hitam. Nenek kita pun consume Garlic Tablet tau 😁 . Thank you Encik Suami dan anak-anak teman mama ke Batu Pahat hari ni. Semoga kita semua dilimpahkan rezeki yang berkat dan berpanjangan ❀️ . Lepas isi minyak kita gerak balik JB. Hujan dari petang tadi. Drive safe ya untuk yang dalam perjalanan juga 😊 . #businessexpansion #ratuPB #EngineerPencenMuda #businesscoach
Alhamdulillah selamat sampai Batu Pahat. Now ready for coaching our business partner. Nak tunjuk cara dan bantu ganda pendapatan bulanan 4 angka sebulan dengan bimbingan sis 😘 . Nowadays ramai yang berani berniaga. Satu perkembangan yang bagus. Cuma sis nasihatkan kalau berniaga mesti ada Mentor untuk tunjuk ajar dan buat sama-sama dengan kita, insyaAllah lebih mudah nak capai kejayaan 😊 . #businessexpansion #batupahat #ratuPB #EngineerPencenMuda
Ambil anak balik sekolah then terus ke Batu Pahat 😍. Sini hujan..tempat u all hujan x?. . #husbandandwife
Siang tadi sembang bisnes dengan my new partner. Bila berbual tadi teringat masa awal bisnes dulu. Permulaan my journey dalam bidang perniagaan bermula dengan sepasang korset Premium Beautiful. Sangat puas hati pakai sebab PB dah bantu selesaikan masalah sakit pinggang yang sis hadapi masa tu. Pinggang dah OK, alhamdulillah dapat pakej bonus sekali dengan badan makin slim. . Bermula dengan sepasang PB, now bidang ni dah jadi sumber rezeki sis & keluarga. Dari tak pandai, kita belajar sampai pandai. Dari seorang diri now dah lahirkan ramai usahawan dan Pakar Premium Beautiful. . InsyaAllah if betul-betul nak berniaga, sis boleh bantu dan tunjuk ajar. Asalkan u all komited, dari PB ni sebenarnya peluang nak ganda income jadi 4-5 angka sebulan memang tak mustahil. . #EngineerPencenMuda #ratuPB #pakarpremiumbeautiful #premiumbeautifulexpert #businesscoach
Hai orang Batu Pahat ✌🏻 . Esok sis nak tempat u all. Bantu business partner di sana for her business expansion. . Ada tak orang Batu Pahat nak ajak sis ngopi ke ngeteh ke..atau nak lanje nasi beriani pun okay πŸ˜„. Sis bawak Set Kurus sesiap. . Oh yang nak free fitting Premium Beautiful pun boleh sangat. Contact sis terus k 😊 . #BusinessExpansion #RatuPB #BatuPahat
Pagi tadi check DM & whatsapp..ramai yang contact sis untuk beli dan mula pakai Premium Beautiful. Ada yang dari Seremban, yang dari Johor paling ramai πŸ‘πŸ». Alhamdulillah. . Terima kasih kerana mempercayai sis sebagai Pakar Premium Beautiful anda πŸ€—. Dan tahniah kerana menjadi client sis. Nanti jumpa mesti ada yang terkejut sebab sebelum ni tengok dalam gambar nampak macam tinggi. Tapi sebenarnya kecik molek je πŸ™ˆ. Eh terpuji diri sendiri pulak 🀣. Ala gurau je hehehe. . Kepada yang belum lagi dapatkan PB atau dah ada PB dan nak belajar buat duit dengan PB, boleh terus contact sis ya. Sis akan ajar dan asah jadi Pakar Premium Beautiful juga seterusnya jadi usahawan berjaya. InsyaAllah. Doakan ya πŸ™πŸ»β€οΈ . #EngineerPencenMuda #ratuPB #pakarpremiumbeautiful #premiumbeautifulexpert #norainezamshahprotege
next page →