#ratuPB

598 posts

Loading...
Udah mau pulang. Sis belanja sekeping OOTD di Taman Mini Indonesia ya 😘 . #ootdpremiumbeautiful #ratuPB
Ga ada masalah buat ibu ibu yang gemar berkebaya kerna udah pake korset 😘 . #ootdpremiumbeautiful #ratuPB #jakarta #jakartabusinesssummit2018
Loading...
InsyaAllah, pada kesempatan kali ini kami akan melebarkan sayap ke Indonesia. Jika sebuah perusahaan sudah menyiapkan platform, maka akan sangat mudah bagi kita untuk bergerak bersama. Kami sangat berharap untuk dapat bertemu dengan teman-teman baru dari Jakarta. . Buat teman teman yang punya waktu, kami mau ngajakin kalian ke gala dinner kami pada tanggal 12 Disember ini. Kalian bisa menghubungi kami di nomor berikut +601 37415271. . Teman-teman di Indonesia sampai bertemu minggu depan! . @norain.nizar @mohdezamshah @pt.hai_o.indonesia . #businessexpansion #jakarta #mitrabisnis
Banyak urusan hari ni sebelum fly to Jakarta esok πŸ›«πŸ‡²πŸ‡¨ . #RatuPB #EngineerPencenMuda #businesscoach
Hanya RM 450 sahaja untuk payudara cantik menawan 😍. Satu-satunya bra yang mempunyai life time warranty, sokongan penuh, dan memelihara keanjalan dan kekemasan aset anda. . Worth investment for your asset ladies 😊. Protect your breast by wearing Short Bra Premium Beautiful. . DM or whasapp for details ya.
Bagaimana membina MINDA CEMERLANG? . Boleh follow tips ini πŸ‘‡πŸ» . 1. Sentiasa bersangka baik. . Latih minda kita untuk fikirkan perkara positif dan menyeronokkan. Fikirkan kita dah capai segala yang kita impikan. . 2. Belajar perkara baru setiap hari. Walau sedikit ia tetap memberi impak kepada kehidupan kita. . Contoh kalau berniaga, belajar perkara yang boleh meningkatkan prestasi jualan mahupun prestasi diri. Berguru dengan mentor kita supaya ilmu yang kita dapat boleh terus apply. . Kalau bekerja, belajarlah perkara baru dari rakan sekerja atau boss. . 3. Bersyukur. Bersyukur. Bersyukur. Nikmat yang Allah kurniakan pada kita sangat banyak. Dan jangan lupa, bersyukur bukan bermakna berhenti berusaha. Sebaliknya gandakan usaha supaya apa yang kita ada sekarang dapat digunakan untuk memberi manfaat pada orang lain. . Dapat sesuatu pagi ni? . Kongsikan jika bermanfaat ❀️❀️❀️ . #EngineerPencenMuda #ratuPB #businesscoach
Sis tengok yang pegi Ikea JB mesti ada gambar kat sini. So sis pun nak jugalah 😁 . By the way, u all jangan lupa ya jenguk @ratukorsetpb @ratukorsetpb sebab Year End Sale masih berlangsung. Semua item ada diskaun 😘 . #ootd #ootdpremiumbeautiful #ratuPB #premiumbeautiful
Color coordinate 😍. Thanks babe for today’s fruitful session. Banyak idea keluar bila bincang face to face. Tak sabar nak execute dengan team 😘 . #businesscoach #TDCmillionairemind #skuadPBexpert
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ . Please ladies, love and protect your breast. Jangan sampai jadi macam ni ya. PB short bra can help you on this 😘. DM me now or click link at the Bio 😊
Ramai yang tanya, PB ni untuk orang yang nak kurus je ke? Kalau macam tu...saya dah kurus so tak payah pakailah PB ni. . Meh sini sis nak cerita. Kebanyakan client sis bukan yang nak turunkan berat badan. Mereka dah kurus belaka. Tapi yang membuatkan mereka decide untuk pakai PB ni sebab masalah sakit pinggang, sakit belakang, slip disc, yang tengah berpantang, perut buncit walaupun kurus, badan rasa lesu balik kerja rasa flat sangat tapi gagahkan juga diri untuk urus anak anak, dan mereka yang nak maintain bodyshape tapi lifestyle sangat sibuk menyebabkan tak dapat nak luangkan masa untuk workout. . So u all yang ada masalah seperti di atas, sis recommend sangat untuk invest sikit for your body. InsyaAllah it will help you for a long term. Health and beauty πŸ‘ΈπŸ» . #ratuPB #EngineerPencenMuda #premiumbeautifulexpert
Tips memilih bra yang betul. Pastikan ia menyokong payudara, tidak membebankan bahu dan belakang badan. Kalau yang jenis payudara agak besar, bila pakai normal bra, si pemakai akan cenderung untuk membongkokkan badan untuk cover dada yang besar. Seterusnya postur badan akan makin membongkok. Betapa pentingnya pemilihan bra yang betul untuk wanita 😘 . Short bra Premium Beautiful satu satunya bra yang mempunyai fungsi menyokong, melindungi dan memelihara payudara. Full cup membuatkan si pemakai merasa lebih yakin dan payudara terbentu cantik. Tak perlu dah half cup bra untuk nampak seksi πŸ˜‰
Pemilihan bra yang tidak betul akan mengakibatkan kesan jangka panjang pada tubuh badan wanita. Salah satu kesannya ialah β€˜third breast’ di belakang badan. . Bra sepatutnya melindungi, menyokong dan memelihara aset wanita tapi kebanyakan bra di pasaran tidak ada ciri-ciri yang sepatutnya dititik beratkan. Kalau dah jadi macam ni, memang patut susah hati. Mesti cepat cepat pilih bra yang betul. Dapatkan rundingan dari Pakar macam saya 😊 . #bra #brassiere #women #awareness
Hai semua. Hari uolss pakai color apa? . There’s one time sis menggila dok membeli shawl, pulak tu sejenis tak reti nak beli selai. Paling kurang 3 lai πŸ˜…. Tambah pula sis jenis cerewet bab fabrik shawl ni. So sekali dah jumpa yang ngam, memang grab banyak terus. Tapi sekarang ni sis dah insaf. Dah lama tak beli shawl. Sebab tak beli? Sebab nak pakai dulu apa yang ada. So today pakai shawl color apa ni? Gold kot. Color macam ni pun banyak range dalam wardrobe sis. Tengok macam sama je tapi lain. Haha tu la dia perempuan. . Ok sis gerak dulu. Nak fitting PB percuma, roger sis ok? 😊 . #ratuPB #EngineerPencenMuda #mumpreneur
InsyaAllah, pada kesempatan kali ini kami akan melebarkan sayap ke Indonesia. Jika sebuah perusahaan sudah menyiapkan platform, maka akan sangat mudah bagi kita untuk bergerak bersama. Kami sangat berharap untuk dapat bertemu dengan teman-teman baru dari Jakarta. . Buat teman teman yang punya waktu, kami mau ngajakin kalian ke gala dinner kami pada tanggal 12 Disember ini. Kalian bisa menghubungi kami di nomor berikut +601 37415271. . Teman-teman di Indonesia sampai bertemu minggu depan! . @norain.nizar @mohdezamshah @pt.hai_o.indonesia . #businessexpansion #jakarta #mitrabisnis
Meet my partner Azie 😍. Azie ni dah lama consume Min Kaffe. Dah alang alang memang setiap bulan akan beli Min Kaffe, Azie decide untuk register sebagai distributor selepas diterangkan kelebihan kalau jadi distributor nih. . Dari segi harga dah tentu jimat around 20%, then dapat pula BONUS bermula 3%. Kemudian kalau Azie kongsikan manfaat Min Kaffe dan produk produk lain pada kawan kawan atau sedara mara, lagilah bertambah tambah bonus & untung runcit. Secara tak langsung dah ter meniaga sebab tak susah pun. Yang penting kita rajin berikan manfaat pada orang lain. . And now Azie nak amalkan Garlic Tablet dan BV Alfalfa pula. Yes dalam SHOM banyak sangat produk, kalau nak niaga tu tak payah dah pening kepala fikir produk apa, sistem apa, bisnes model apa. Semua dah siap sedia ioeh syarikat. Tinggal nak buat dan dapat saja 😘 . Nak belajar niaga dengan sis, DM me k 😊 . #norainezamshahprotege #businesscoach #ratuPB #EngineerPencenMuda
Orang yang paling kuat bukanlah orang yang banyak tenaganya, tapi orang yang boleh memaafkan orang lain & berlapang dada πŸ’– . Assalamualaikum. Morning! 🌹🌹🌹 . #EngineerPencenMuda #ratuPB #successstory
Semalam dapat call dari nombor yang tak dikenali. Ingatkan scam ke apa... . Rupanya suami pada client PB call..!! Siap tanya rumah kat mana. Huiii tanjat sis πŸ˜…. Nervous kejap hahah. Rupanya si isteri minta suaminya call untuk tanya lebih detail pasal PB. Sebab wife nak beli PB tapi mintak encik suami belanja. Sweeeeet sangat tau kakak & abang nih 🌹🌹 . Sesambil borak abang tu tanya β€œdah berapa lama niaga korset ni?”. Alhamdulillah masuk 7 tahun dah 😊 . InsyaAllah soon her wife transform jadi makin slim & curvy gituuu 😘 . #ratuPB #EngineerPencenMuda #premiumbeautifulexpert
Meeting with my #skuadPBexpert earlier today. Sebelum 2018 melabuhkan tirai, kita cuba capai sesuatu yang membanggakan & masuk 2019 terus ONz project. Ganda income, ganda usaha. InsyaAllah. 2019 gonna be tougher than 2018. So better be ready from now kan? Congrats Ain for starting a step to a better financial and better life 😘 . #ratuPB #EngineerPencenMuda #norainezamshahprotege
Sebelum keluar tadi, OOTD dulu. Hari ni appointments di area Permas Jaya. Ada lagi orang Permas Jaya yang nak sis bantu hilangkan perut buncit, kecilkan peha yang lebar atau dah penat jadi gemuks, nak jadi kurus pulak 😁? DM sis okay 😍 . #ootdpremiumbeautiful #ratuPB #EngineerPencenMuda #skuadPBexpert
2013 - Our first time travel to oversea. Biasa tengok orang lain pergi je. Nak pergi sendiri rasa macam belum mampu masa tu. Nak ke singapore pun fikir banyak kali sebab currency walau singapore sebelah je dengan JB. . Newbie sangat masa nih tapi shopping tak kalah hahah. Puas hati dapat melancong fully sponsored by company, puas hati juga sebab shopping guna duit bonus bisnes. Alhamdulillah rezeki dan peluang ada dalam bisnes ni untuk semua yang percaya dengan apa yang dilakukan. When you believe what you do, your believe will come true. . Dari sepasang Premium Beautiful membawa ke serata dunia ❀️ . #successstory #EngineerPencenMuda #ratuPB #husbandandwife #london
Tahun ke 8 pakai Premium Beautiful, 6 tahun berniaga Premium Beautiful, satu je nak cakap. Setiap wanita wajib ada 1 set Premium Beautiful sebagai teman paling baik πŸ’ž . Always excited when it comes to sharing about the great journey with Premium Beautiful. Ibarat macam 1 subjek yang kita dah master melalui proses yang berulang-ulang, teori dan praktikal yang konsisten, dilatih dan melatih. . Premium Beautiful had transformed my life, my career and my income. And I believe each and every one if you whom reading this has the same opportunity. . Jadikan Premium Beautiful sebagai teman paling baik anda. Jadikan ia sebagai asbab untuk kita berikan manfaat pada orang lain. Dah alang-alang pakai tu, kongsikan pula pada yang lain dan sama-sama tambah pendapatan 😊 . #ratuPB #pbkorset #skuadpbexpert
Kindness is not an act. It’s a lifestyle. . #quotes #EngineerPencenMuda #ratuPB
Happy Sunday All 😘. Do check out @ratukorsetpb @ratukorsetpb @ratukorsetpb for Year End Sale ya! . Click link at Bio to get an Expert consultation and special price 😍 . #yearendsale #ratuPB #premiumbeautiful
Happy weekend and don’t forget to shop with us 😘. Enjoy discounted price for this weekend!! . #sale #yearendsale #ratuPB #EngineerPencenMuda #family
Masih mood closing dari siang membawa ke malam ni. Selagi belum 12 tengah malam, selagi tu lah orders keep coming in. Alhamdulillah! Dapat pula great news from Kedah, our partner complete sales RM 20,000++ hari ni. Ya Allah double happiness 😘 . Ok uols yang tak sempat nak DM atau whatsapp sis siang tadi, meh kita deal now. Harga kasih sayang nak bagi untuk hari ini sahaja β€οΈπŸ™πŸ». Jommmm ramai ramai pakai Premium Beautiful 🌹 . #ratuPB #EngineerPencenMuda #skuadPBexpert #ootdpremiumbeautiful
Merah sempena hari closing. Onz tak onz ❀️ . #ootdpremiumbeautiful #skuadPBexpert #EngineerPencenMuda #ratuPB
Take a moment, look back to see how far you’ve come, then look forward for more excitement, happiness and achievements ahead. . Assalamualaikum salam jumaat everyone ❀️ . #EngineerPencenMuda #ratuPB #businesscoach
Sejenis tak tahan sejuk tapi sejak bisnes dengan SHOM ni, alhamdulillah banyak kali dah merasa musim sejuk. Europe countries, Japan, Korea. Bermula dari London Paris tahun 2013, masa betul betul newbie plus di London sangat berangin! Huhu sejuk sangat walaupun dah pakai long john & winter jacket. . Dalam banyak banyak trip winter yang paling sejuk was Seoul, Korea. Suhu sampai -20 degree C. Serius sejuk beku rasanya especially bahagian tangan dan kaki. Tapi itulah pengalaman kan. Dah datang jauh jauh mesti nak experience semua tu. Takkan nak duduk kat hotel je. Hehe. . And this one was August 2018, Mount Titlis Switzerland. Kawasan pergunungan yang bersalji sepanjang tahun. And for me this one tak berapa sejuk around 12 degree C macam tu. Maklumlah dah pernah experience yang lebih sejuk ❄️❄️ . Alhamdulillah I am so thankful for these wonderful journey. Dari sepasang Premium Beautiful membawa ke serata dunia ❀️ . #thisismystory #EngineerPencenMuda #ratuPB #successstory #businesscoach
Bangun tidur pagi tadi terasa sakit pinggang menangkap. Terus capai Waist Nipper PB, pakai dan alhamdulillah sakit pinggang beransur hilang! . Bengkung bukan sebarang bengkung, bengkung ni kaya dengan khasiat untuk kesihatan. Alang alang membeli, biarlah yang dapat memberi MANFAAT pada kita untuk jangka masa panjang 😊 . Get 5% off with every purchase of Waist Nipper Premium Beautiful! Offer until 4 Dec 2018 only. So hurry up πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ». Contact us now 😊
When everything feels like an uphill struggle, just think of the view from the top. . Dari sepasang Premium Beautiful membawa ke serata dunia. Alhamdulillah ❀️ . #quotes #successstory #EngineerPencenMuda #ratuPB #switzerland
Assalamualaikum. May Allah ease our journey. InsyaAllah ❀️ . #leadership #EngineerPencenMuda #ratuPB #businesscoach
If you want to go fast, go alone. If you want to far, go together. . But in TDC we can go far and fast together! Be my protege and start your life transformation journey today 😘 . Click link at the Bio ya. . #teamwork #tdcmillionairemind #EngineerPencenMuda #ratuPB
Yeay!! Payday sale for 5 days only 😘. Visit @ratukorsetpb @ratukorsetpb @ratukorsetpb or just click link at Bio 😊 . #promogaji #sale
Yeay!! 5 days payday special!! Let’s shopping with us 😘😘
Dari JB ke Klang semalam, excited sangat nak dapatkan detail Project 2019. Ya Allah best sangat!! Projek Besarkan Income dengan cara mudah. Belajar dari yang berpengalaman and proven success, insyaAllah kita buat pun mesti boleh jadi πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻. Thanks babe for your time and for what we’ve been through together ups and down and surely we’ll rise up higher 😘 . #TDCmillionairemind #businesscoach #EngineerPencenMuda #exbanker
Dulu masa mula-mula kenal tahun 2014, dua dua chubby dengan jayanya πŸ˜†. Mujur kami cepat insaf and pakai PB secara konsisten. Hasilnya alhamdulillah both of us dah ada anak 3 dan maintain slim tanpa bersusah payah. . Not only that, kami sama sama nak bantu wanita di luar sana untuk jadi cantik, sihat dan semakin disayangi pasangan dengan Premium Beautiful. Dah la cantik, lepas tu pandai cari duit pula tu 😘. Besttt! . #ratuPB #EngineerPencenMuda #skuadPBexpert #norainezamshahprotege
With my lovely ladies and Skuad PB Expert 😘 after our business training & meeting for Project 2019 😍. Together we make it happen ya. InsyaAllah 😘 . #skuadPBexpert #norainezamshahprotege #premiumbeautifulexpert
A leader’s job is not to do the work for others, it’s to help others figure out how to do it themselves, to get things done, and to succeed beyond what they thought possible. . Performance Ifra dah settle. Now off to Klang for Project 2019 meeting with mentor and business partners 😘 . #EngineerPencenMuda #ratuPB #mumpreneur
Alhamdulillah. Settle kerja hari ni. Mata pun dah sepet sebelah, jerawat pun tiba tiba je muncul πŸ˜‚πŸ˜…. Uolss tengah on the way balik kerja ke tu? . #ratuPB #EngineerPencenMuda
Turun 22.5kg!! Kalau berpantang dengan PB insyaAllah boleh dapat hasil macam ni 😘 . #testimonipremiumbeautiful
Pengalaman berpantang dengan Premium Beautiful yang sangat memudahkan dan praktikal bagi ibu-ibu zaman moden. InsyaAllah luar dalam terjaga 😘
Beratus-ratus REAL TESTIMONI dalam Bank Testimoni G8 Unity! . Ya Allah, limpahkanlah rezeki kepada semua yang sedekah testimoni mereka dan bantulah kami untuk memberikan manfaat kepada mereka yang benar-benar ingin menyelesaikan masalah kesihatan dan kecantikan. πŸ’– . Thank you everyone in G8 Unity family. Sending LOVE to all β€οΈβ€οΈβ€οΈπŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’–πŸ’–πŸ’– . #G8unity #ratuPB #EngineerPencenMuda
Assalamualaikum and hai everyone. Feel free to visit, follow and check out @ratukorsetpb @ratukorsetpb @ratukorsetpb more explaination about Premium Beautiful and enjoy discounted price 😘 . Thank you for your endless support πŸ™πŸ»πŸ’– . #ratuPB #EngineerPencenMuda
Ibu ibu lepas bersalin ni, perkara yang paling diingini ialah : . πŸ‘‰πŸ»Badan pulih seperti sedia kala, sihat dan cergas. . πŸ‘‰πŸ»NAK KURUS NAK KURUS NAK KURUS πŸ‘‰πŸ»Nak fully breastfeed baby tapi dalam masa yang sama tak nak badan makin mengembang . Betul kan. Sis pun sama juga hihihi. Kalau dulu pening kepala macam mana nak dapat kesemua di atas. Sekarang dah ada penyelesaian. . Ada tak ibu-ibu yang nak sis bantu untuk dapatkan result seperti ini? Ok jom jangan tangguh lagi. DM atau klik link di Bio ya 😊
Please come in and happy shopping 😍. Click link at the Bio ya 😊 . #ratuPB #premiumbeautiful
Dengan adik. Eh. Anak sulung 😁 . #ootdpremiumbeautiful #ratuPB #motherofthree
Perjuangan mencari sebutir Intan Permata ❀ moga intan dan team terus success melakar kejayaan yang dirahmati dan diberkati Ilahi πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ #IntanPermata #teamcdmintan #clagroup #cdmintan #behappy #bisnessmudahcla #modalrm47je #ratuPb #jutawanSPD #jomkunming
I hope you guys are doing well today. Semoga apa yang dirancang dipermudahkan perlaksanaannya. InsyaAllah πŸ’– . #throwback #germany #ainezamtravel #ratuPB #engineerpencenmuda
Praktikal, mudah dan pilihan tepat untuk wanita zaman moden 😘 . DM me or click link at the Bio to enjoy discounted price πŸ€—
Always be my No.1 choice and other mommies too 😘
Never stop doing your best just because someone else doesn’t give you credit. It’s all about you, your life, your future πŸ’– . #ratuPB #EngineerPencenMuda #businesscoach
Tengah tunggu Gegar Vaganza Final ke tu? Jangan lupa bancuh kopi sorang secawan k 😘 . #ratuPB #ootdpremiumbeautiful #EngineerPencenMuda
Apa sahaja yang berlaku ke atas diri kita di dunia ini adalah sebab ALLAH SAYANG - Ebit Lew . Salam jumaat semua πŸ€—πŸ’– . #selfie #ratuPB #EngineerPencenMuda
Kurus pantas selepas bersalin. Anak dah berderet tak semestinya si ibu tak boleh kurus semula. Boleh aje kalau nak. Jom kami bantu 😘
Tengah selsema ni sis teringat pula masa ke Korea awal tahun hari tu. Totally under the weather. Suhu sampai -20 degree. Seriously. Demam & selsema teruk masa kat sana. Then after 2 weeks balik dari Korea baru sihat sepenuhnya. Alhamdulillah rezeki dan pengalaman semua tu kan? πŸ€— . Cuti sekolah nanti u all plan ke mana bawa family? . #throwback #ainezamtravel #winter #seoul
Today is going to be great. InsyaAllah πŸ’– . #ratuPB #EngineerPencenMuda #ootdpremiumbeautiful
Jom cuba ukur...lebih ke, sama ke, kurang ke? 🀭 . Kalau nak sis ukurkan pun boleh. Kemudian sis bagi consultation percuma sahaja. Nak? Ok DM terus k 😘 . #ratuPB #skuadPBexpert
You never know how strong you are until being strong is the only choice you have. . Assalamualaikum. Semangat pagi strong people! πŸ’– . #ratuPB #EngineerPencenMuda
Alhamdulillah. Terima kasih kerana terus mempercayai sis sebagai Pakar Premium Beautiful Anda 😘 . #ratuPB #EngineerPencenMuda #alhamdulillah #syukurselalu
Start a new day with an awesome thought. Another chance to achieve something great today 😘😎 . #quotes #ratuPB #EngineerPencenMuda #ainezamtravel
Sales 11.11 😘😘 . Check out @ratukorsetpb @ratukorsetpb @ratukorsetpb to enjoy more discount for purchase of Premium Beautiful 😍 . #ratuPB #skuadPBexpert #EngineerPencenMuda #1111sale
Cukup untuk menceriakan pagi ahad sis 😍 . By the way, Hael ni antara individu yang patut dicontohi semangat, kerja keras dan tak kenal erti putus asa dalam membina branding & kejayaan. Apa yang dikecapi hari ini adalah selepas 12 tahun jatuh bangun dalam industri. . Sama juga dalam bisnes atau apa-apa bidang sekalipun. Success doesn’t come from what you do occasionally, but from what you do consistenly. . InsyaAllah. Selamat maju jaya semua πŸ’– . #sahajidahhaio #kitasayangshom #ratuPB #EngineerPencenMuda #haelers
Nanti sis fikir nak letak caption apa πŸ˜„. Selamat berhujung minggu semua 😊 . #husbandandwife #love #ratuPB #EngineerPencenMuda
Far infrared Ray satu-satunya ada pada korset premium beautiful. #premiumbeautifulexpert #ratupb #premiumbeautifuljb #premiumbeautifulkerteh #premiumbeautifulalorstar
Deepavali sales! Get your Premium Beautiful at discounted price 😘. Worth for your body health and beauty πŸ’‹
Happy Deepavali to all indian friends πŸŽ‡πŸŽ‡πŸŽ‡ . #deepavali #ratuPB
Thank you to all our clients for your continuous support. Alhamdulillah demand Premium Beautiful setiap hari ada. InsyaAllah will catch with you guys soon. Thank you for your patience πŸ™πŸ»πŸ˜ŠπŸ’– . #ratuPB #EngineerPencenMuda #thankyou
Nak jadi pakar kena ada ilmu. Jadi jangan malas tuntut ilmu. #mastertraining haritu Fiza and team diajar cara nak amek ukuran dan kira size yanng betul untuk Premium Beautiful. Diajar pulak oleh #ratuPB yang memang #expert dan berpengalaman dalam industri pakaian dalam ni. Berpengalaman memakai dan melatih para usahawan #shom lebih 6 tahun. Beliau mengajar dan juga memakai #korset no. 1 ni. Beliau berumur 35 tahun dan mempunyai 3 orang anak. Yang paling kecil baru berumur 1 tahun lebih. Cuba korang tenok body dia dengan patung PB tu ada persamaan tak. Jeles tak. Terbako tak. Macamana beliau jaga badan? Dengan PB la. Sebab tu Fiza pun pakai PB nak body cun macam dia la. Alang2 da pakai kita buat duit sekali. Kepok2 weyhhh. Boleh pergi melancong FREE jugak. Takyah nak wat saving sangat nak pergi holiday. Semua ditanggung. Makan tido kapal terbang semua ditanggung beres. Ada yang nak join Fiza. Jadi travel buddy Fiza. Wassap Fiza sekarang. Lambat tinggal πŸ€—πŸ˜‡ Next post Fiza share gambar mentor fiza ni lepas 3 bulan bersalin.
Cuti ke, cheat day ke..tetap kena pakai. Barulah tak terlajak makan 😁
Selamat petang semua. Tengah on the way balik ke tu? . Dah petang ni bolehlah sis share OOTD. Hari ni tema biru dengan meja props tu sekali biru πŸ’™πŸ˜„ . Kejap lagi lepas ngopi Min Kaffe, sis nak uruskan Premium Beautiful trade in for my client. Alhamdulillah. Allah bagi rezeki masuk tak putus-putus dengan Premium Beautiful. . Semoga client mendapat manfaat yang lumayan dan gembira selalu. InsyaAllah 😊 . #RatuPB #EngineerPencenMuda #skuadPBexpert #ootdpremiumbeautiful
next page →