#rahsiahatiperempuan

75,848 posts

Loading...
Loading...
Bestnya ada tudung sarung yang super selesa ni!!! 😃😃😃 . . Warna2 yang sangat comel sesuai dengan umur mereka.😎😎 . . Paling best custome made tau. Pilihan warna mengikut citarasa ibu2 atau warna kesukaan anak. 😚 . . Material lembut dari cotton lycra taw. Serap peluh gitu.. Selesalah! 😍😍😍 . . Preorder 5-10 hari bekerja 😉 Tak lama pun. Pejam celik sampai abang posmen depan pintu. Nak order boleh order awal ya 😍 . . Ukuran: Saiz 1 : labuh dari dagu - 7 inci (6m-2y) Saiz 2 : labuh dari dagu - 10 inci (2y-4y) Saiz 3 : labuh dari dagu - 12 inci (5y-7y) . Harga Jualan . ✅Saiz 1 RM20 ✅Saiz 2 RM24 ✅Saiz 3 RM28 . Pengeposan RM8 SM RM11 SS . . Whatsapp terus cikzai atau klik di bio tanpa perlu save number . . . #HuggleCuddle #TudungKanak #Aljoofre #fndcouture #Tudungkanakcomel #tudungbayi #tudungraya #tudungbudak #bayicomel #dressbayi #ibubapa #tudungsyria #tudungpasti #littlecaliph #tudungbaby #babyfood #babyscarf #tudungtadika #rahsiahatiperempuan #Tudungsarung #tudungraya #tudungcotton #tudunginstant #awningsilang #headband #hijabkanak #kekasihpaksarela #tudungsyria #bedungbayi #instantshawl #shawlbudak #tudungsekolah
🍁 AMANDA BLOUSE EXECUTIVE 🍁 . Saiz ⏩ SAIZ S SAHAJA ❗❗❗ . Material ⏩ HIGH QUALITY COMO CREPE ( tak panas, tak jarang, tak mudah untuk berkedut ) . 💠 POKET SISI KIRI DAN KANAN 💠 BF & WUDHU FRIENDLY . Harga 👉 RM 75 FREE POSTAGE seluruh Malaysia . Untuk pembelian dan sebarang pertanyaan boleh terus whatsapp 📲 011 3233 4485 ✌😘
Turun 500gm pun syukur sangat tau. Sebab bukan senang nak turunkan berat sebanyak itu dalam masa yg singkat. . Tapi kalau ternaik berat kena cari coach cepat2 sebab bila berat dah start naik dia akan naik dengan laju macam roket. . So guys, program online kami ni utk semua tak kira umur, bangsa mahupun pangkat. . Selagi anda masih ada IMPIAN NAK SIHAT, anda amat dialu-alukan untuk join 👍🏻 . Intake Oktober kini dibuka. Daftar utk kurus sebelum 2019. 20 peserta awal akan menerima early bird gift 🎁 . Coach Syarifah 0176866979 . Klik link whatsapp di bio profile saya untuk lebih detail . Coach Syarifah +60176866979 Online Weight Loss Coach . #gemukisawesome #gym #cardioworkout #senamankuruskanbadan #senaman #kecilkanpeha #kuruskanbadan #malaysiabaru #sukma #cintabukankristal #cintalemonmadu #officialdramasangat #tv3 #jubahbesar #uptowndanaukota #lepakmamak #cintafatamorgana #rahsiahatiperempuan #andainyatakdir2 #alamatnyacinta #kurusmakannasi #merdekarun2018
Cantik pulak bunga hijau ni . Meh order kek hantaran dengan kakak 😊 kalau uollss nak tengok lagi banyak design boleh tengok di katalog @katalog_sabrinabakery preorder dulu tau . Kakak delivery hari hari tau area SELANGOR DAN KL!! 🚗🇲🇾🚗🇲🇾🚗🇲🇾🚗🇲🇾 . Apa tunggu lagi? Jom cecepat order dengan kakak 🥧🍰🍪 . 👇🏻WhatsApp untuk order👇🏻 www.wasap.my/+60122704166 📝Pre-order sahaja tau 📦Harga menu tidak termasuk caj delivery ‼FULL PAYMENT needed to confirm order . ✅ Official Agent Sabrina Bakery 💯 Trusted Seller . . . Visit IG @kekletops . . . #kekletops #sabrinabakery #comelpipimerah #fooddeliverymalaysia #foodreview #browniesmalaysia #kuihraya #foodpanda #sayajual #foodtruckmalaysia #tartnenas #nur #dramasangat #motifviral #tudung #tudungbawal #rahsiahatiperempuan #emas916 #sumpahsedap #bajukurungcotton #malaysiamemilih #sephoramalaysia #fvraya2018 #inmyfeelingschallenge #inmyfeelings #kekechallenge #keke #bajuraya2018 #janganbencicintaku #lagisyantik
GIVEAWAY CONTEST 💖 Macam mana nak join contest ni? —— Senang je, setiap pembelian sepanjang SALE berlangsung layak untuk join GIVEAWAY CONTEST. Caranya 👇🏻 1. Beli mana-mana collection fifarasol dengan puteri @ume.apricot 2. Share feedback ‘menarik’ dekat puteri 3. Kesemua feedback puteri akan submit to HQ and HQ akan share feedback yang menarik di insta story @fifa.rasol . 4. 3 pemenang yang bejaya akan diumumkan 17 Oct 2018 . Pemenang yang bertuah akan menerima collection dari fifarasol 💖 —— Best kan ? Bukan setakat boleh beli dengan harga SUPER murah, tapi boleh juga dapat baju yang berganda mahal. MasyaAllah bestnya 😍😍 #fifarasoltrustedagent #salemalaysia #merdekasale #salekawkaw #blousemurah #jubahsouq #kurungmurah #kurungmoden #kurung #tudungnealofa #calaqisyapreloved #calaqisya2018 #klfashionweek2018 #rahsiahatiperempuan #syurgayangkedua #arianirtw #fifarasolexclusive #fifarasol #bellaammaralovers #mimpikita #bridesmaid #wedding #hantaran #minazbloomingraya2018 #fasihonvalet #blousewanita
7 KEBAIKAN MINUM MADU KELULUT‼️ MADU KELULUT TERBAIK TERUS DARI LADANG. KEBAIKAN MADU KELULUT 1 .Anti Kanser 2 .Anti -oksidan yang tinggi 3 .Meningkatkan metabolisme badan 4 .Menambahkan tenaga dalaman lelaki 5 .Mengekalkan kecantikan 6 .Menguatkan wanita yang baru bersalin 7 .Merawat pelbagai penyakit dan kecederaan dalam . *Gunakan sudu selain sudu logam Untuk tempahan/belian klik link whtsapp ini ia akan terus buka whtsapp tuan/puan tanpa simpan nombor kami..😘 whatsap: wasap.my/60132934794 whatsap: wasap.my/60132934794 whatsap: wasap.my/60132934794 p/s:klik link biru diatas..preorder ye, stock sampai InsyaAllah 9hb, order2 cepat, sgt terhad 😉 #madukelulut #madusedap #madukesihatan #madugombak #madupreorder #madukelulutmalaysia #maduasli #maducinta #jururawat #neelofa #meletop #rahsiahatiperempuan #bigstage #icanseeyourvoicemalaysia
Yang selalu uollss tanya apa flavour kek yang ada dalam CUTE CAKES Sabrina Bakery haaaa inilah dia Chocolate Fudge Cake! Rasa dia memang sedap! Tak percaya meh acu cube try test satu kali. . Kakak delivery hari hari tau area SELANGOR DAN KL!! 🚗🇲🇾🚗🇲🇾🚗🇲🇾🚗🇲🇾 . Apa tunggu lagi? Jom cecepat order dengan kakak 🥧🍰🍪 . 👇🏻WhatsApp untuk order👇🏻 www.wasap.my/+60122704166 📝Pre-order sahaja tau 📦Harga menu tidak termasuk caj delivery ‼FULL PAYMENT needed to confirm order . ✅ Official Agent Sabrina Bakery 💯 Trusted Seller . . . Visit IG @kekletops . . . #kekletops #sabrinabakery #comelpipimerah #fooddeliverymalaysia #foodreview #browniesmalaysia #kuihraya #foodpanda #sayajual #foodtruckmalaysia #tartnenas #nur #dramasangat #motifviral #tudung #tudungbawal #rahsiahatiperempuan #emas916 #sumpahsedap #bajukurungcotton #malaysiamemilih #sephoramalaysia #fvraya2018 #inmyfeelingschallenge #inmyfeelings #kekechallenge #heroseorangcinderella #bajuraya2018 #janganbencicintaku #lagisyantik
Double Trouble . RED VELVET STANDARD DOUBLE DECK Saiz 7" RM80 Saiz 10" RM140 Saiz 12" RM180 . Kakak delivery hari hari tau area SELANGOR DAN KL!! 🚗🇲🇾🚗🇲🇾🚗🇲🇾🚗🇲🇾 . Apa tunggu lagi? Jom cecepat order dengan kakak 🥧🍰🍪 . 👇🏻WhatsApp untuk order👇🏻 www.wasap.my/+60122704166 📝Pre-order sahaja tau 📦Harga menu tidak termasuk caj delivery ‼FULL PAYMENT needed to confirm order . ✅ Official Agent Sabrina Bakery 💯 Trusted Seller . . . Visit IG @kekletops . . . #kekletops #sabrinabakery #comelpipimerah #fooddeliverymalaysia #foodreview #browniesmalaysia #kuihraya #foodpanda #sayajual #foodtruckmalaysia #tartnenas #nur #dramasangat #motifviral #tudung #tudungbawal #rahsiahatiperempuan #emas916 #sumpahsedap #bajukurungcotton #malaysiamemilih #sephoramalaysia #fvraya2018 #inmyfeelingschallenge #inmyfeelings #kekechallenge #heroseorangcinderella #bajuraya2018 #janganbencicintaku #lagisyantik
SALE AND GIVEAWAY CONTEST 💖 —— Baju Kurung Alice Normal price RM189 PROMO PRICE RM150 ✅Wudhu Friendly ✅Round neckline ✅Pocket on right side of skirt ✅Cold Material ✅Stretchable lining ✅Pencil cut skirt with pleated at the back ✅Material : Chiffon (outer layer) & cold jersey (lining) . Size : XS, S, M, L, XL . WhatsApp puteri tekan link dekat bio @ume.apricot or 👇🏻 📲 0192758399 📲 0192758399 📲0192758399 —— TIGA pemenang yang bejaya akan diumumkan 17 Oct 2018 . Pemenang yang bertuah akan menerima collection dari fifarasol 💖 —— Best kan ? Bukan setakat boleh beli dengan harga SUPER murah, tapi boleh juga dapat baju yang berganda mahal. MasyaAllah bestnya 😍😍 #fifarasoltrustedagent #salemalaysia #merdekasale #salekawkaw #blousemurah #jubahsouq #kurungmurah #kurungmoden #kurung #tudungnealofa #calaqisyapreloved #calaqisya2018 #klfashionweek2018 #rahsiahatiperempuan #syurgayangkedua #arianirtw #fifarasolexclusive #fifarasol #bellaammaralovers #mimpikita #bridesmaid #wedding #hantaran #minazbloomingraya2018 #fasihonvalet #blousewanita
Punca Gemuk Air adalah disebabkan garam berlebihan . Apabila diet kita dipenuhi dengan makanan yang tinggi dengan garam, garam tersebut akan masuk ke dalam saluran dan sistem badan kita. Cara garam tersebut keluar? Adalah melalui perkumuhan samada melalui peluh atau air kencing. Namun begitu, garam lebih efektif dibuang melalui peluh berbanding air kencing. . Kebanyakan orang yang gemuk air biasanya kurang bersenam dan terlalu banyak makan makanan tinggi garam contohnya junk food, fast food, jeruk, fries, makanan ditin, kicap dll). . Bila garam tidak dibuang daripada dalam badan, ianya akan mendap dalam sel badan kita. Ini menyebabkan kondisi hyptonik dalam sel badan kita yang mana air akan ditarik masuk ke dalam sel badan supaya concentration dalam sel badan kembali normal. Inilah sebenarnya gemuk air. . Untuk hilangkan lemak2 hodoh, mahu reshape yg cantik, runcingkan muka , anda hanya perlu amalkan diet yg betul dgn ilmu2 yg cukup.. ilmu yg patut anda belajar adalah dr coach2 dieting yg berpengalaman. Mahu sertai intake oktober boleh hubungi coach KakJa untuk pendaftaran. . Boleh klik link wasap di bio profile untuk dapatkan flow progrm. . Coach KakJa 013 933 5801 #teamckrosliza #ckrosliza . . #bajuraya2018 #hijriahome #dietstartsmonday #mirafilzah #ramadhankareem #bakalmenantumakawak #leeyanaraya2018 #ejstyleraya2018 #moodrepublik #rahsiahatiperempuan #syukurselalu #kosongkosong #dramamonalisa #schawalara #tiamorsweetheart100hari #emmamaembong #meletop #fattzura #kurungmuslimah #kebayamerah #kebayamermaid #shawllabuh #halalkanhatiyangkucuri #kebayamerah #kebayamermaid
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 Fluffy white dream catcher as car deco🤗thank u for the lovely picture😎❤️ . PRICE : RM35 POSTAGE :SM7 SS11 . Tq for love💖 and support🙌 . Handmade dream catcher with love ❤ . #dreamcatchermalaysia #dreamcatcher #dreamcatcheripoh #dreamcatcherkl #uitmsriiskandar #uitmshahalam #uitmpuncakalam #maktabperguruanulukinta #PUO #UPM #UTP #USM #kskbsas #handmade #diy #diymalaysia #etsy #etsymalaysia #artcraft #krafmalaysia #bohemian #malaysia #perak #kualalumpur #KL #ipohcityawesome #sayajualmurah #barangmurah #viral #rahsiahatiperempuan
Janganlah seksa² diri makan, dok puasa pulak time makan malam🤦. Kena faham part ni, makan malam tu X menggemukkan pun. Apepun back to basics,, Calories-deficit utk turun berat. Kalau tak tahu sgt idea apa nak makan malam, boleh je terus join program sy ni ok😊. . . Click link di bio utk mendaftar program #youcanloseweightfromhome dan alami perubahan seawal minggu pertama.. pendaftaran bagi sesi 38 masih dibuka.. jangan lepaskan peluang ini😊 . . Coach Shaiful - 0133787524 . . #coachshaiful #teamnissa #youcanloseweightfromhome #rahsiahatiperempuan #lestarytv3 #andainyatakdir2 #dramamrgey #pengantinmusimsalju #terlajaklaris #ruhainies #mfmirafilzah #cintalemonmadu #shawlmurah #cintakokocoklat #aydajebat #cintabukankristal #remyishak #tipscantik #fattzura #pulang #dramasangat #cintatiadaganti #jomkurus1malaysia #ciksempurna #lelakikirimantuhan #pencuricintakelassatu #munafik2 #thenun
RED VELVET STANDARD WITH BERRY MALTESERS & KITKAT Saiz 7" RM65 Saiz 10" RM115 Saiz 12" RM155 . Kakak delivery hari hari tau area SELANGOR DAN KL!! 🚗🇲🇾🚗🇲🇾🚗🇲🇾🚗🇲🇾 . Apa tunggu lagi? Jom cecepat order dengan kakak 🥧🍰🍪 . 👇🏻WhatsApp untuk order👇🏻 www.wasap.my/+60122704166 📝Pre-order sahaja tau 📦Harga menu tidak termasuk caj delivery ‼FULL PAYMENT needed to confirm order . ✅ Official Agent Sabrina Bakery 💯 Trusted Seller . . . Visit IG @kekletops . . . #kekletops #sabrinabakery #comelpipimerah #fooddeliverymalaysia #foodreview #browniesmalaysia #kuihraya #foodpanda #sayajual #foodtruckmalaysia #tartnenas #nur #dramasangat #motifviral #tudung #tudungbawal #rahsiahatiperempuan #emas916 #sumpahsedap #bajukurungcotton #malaysiamemilih #sephoramalaysia #fvraya2018 #inmyfeelingschallenge #inmyfeelings #kekechallenge #heroseorangcinderella #bajuraya2018 #janganbencicintaku #lagisyantik
PANDAN GULA MELAKA CAKES ni memang favourite mak mak ayah ayah tau. Kalau syg2 bawa balik cake ni ke rumah mak ayah memang gerenti repeat lagi 😍😍😍 . PANDAN GULA MELAKA CAKE STANDARD Saiz 7" RM 40 Saiz 10" RM 70 Saiz 12" RM 90 . Kakak delivery hari hari tau area SELANGOR DAN KL!! 🚗🇲🇾🚗🇲🇾🚗🇲🇾🚗🇲🇾 . Apa tunggu lagi? Jom cecepat order dengan kakak 🥧🍰🍪 . 👇🏻WhatsApp untuk order👇🏻 www.wasap.my/+60122704166 📝Pre-order sahaja tau 📦Harga menu tidak termasuk caj delivery ‼FULL PAYMENT needed to confirm order . ✅ Official Agent Sabrina Bakery 💯 Trusted Seller . . . Visit IG @kekletops . . . #kekletops #sabrinabakery #comelpipimerah #fooddeliverymalaysia #foodreview #browniesmalaysia #kuihraya #foodpanda #sayajual #foodtruckmalaysia #tartnenas #nur #dramasangat #motifviral #tudung #tudungbawal #rahsiahatiperempuan #emas916 #sumpahsedap #bajukurungcotton #malaysiamemilih #sephoramalaysia #fvraya2018 #inmyfeelingschallenge #inmyfeelings #kekechallenge #heroseorangcinderella #bajuraya2018 #janganbencicintaku #lagisyantik
BROWNIES LEGEND Saiz 7" RM35 . Kakak delivery hari hari tau area SELANGOR DAN KL!! 🚗🇲🇾🚗🇲🇾🚗🇲🇾🚗🇲🇾 . Apa tunggu lagi? Jom cecepat order dengan kakak 🥧🍰🍪 . 👇🏻WhatsApp untuk order👇🏻 www.wasap.my/+60122704166 📝Pre-order sahaja tau 📦Harga menu tidak termasuk caj delivery ‼FULL PAYMENT needed to confirm order . ✅ Official Agent Sabrina Bakery 💯 Trusted Seller . . . Visit IG @kekletops . . . #kekletops #sabrinabakery #comelpipimerah #fooddeliverymalaysia #foodreview #browniesmalaysia #kuihraya #foodpanda #sayajual #foodtruckmalaysia #tartnenas #nur #dramasangat #motifviral #tudung #tudungbawal #rahsiahatiperempuan #emas916 #sumpahsedap #bajukurungcotton #malaysiamemilih #sephoramalaysia #fvraya2018 #inmyfeelingschallenge #inmyfeelings #kekechallenge #heroseorangcinderella #bajuraya2018 #janganbencicintaku #lagisyantik
Masalah period tak teratur, gatal-gatal cik V, insyaAllah calit jrr GER yang berasaskan herba dan selamat dengan kelulusan kkm, menjadi 😉 . Calit GER, keluarrr berketul-ketul. Bersih rahem kita tau. . Nak GER? Cuma RM59 saja tahan dua bulan penggunaan,tidak termasuk pos. Klik link di bio sekarang 😄 . . #trustedsellermalaysia #pencucimissv #pewangimissv #keputihan #senggugut #farajgatal #manjakani #missvperfume #femininewash #farajberbau #makdara #jamumakdara #jamuketat #projekmemikatsuami #rahsiaasetwanita #vgrip #rahsiahatiperempuan #fattzura #pengantinbaru #pengantin #ratusehari #ajimaura #suamiisteri #isteri #ketat #susukkekaldara #surekencang #kuantan #masalahwanita
Kenapa korang wajib try GEL ERAT RAPAT ? Meh min kongsi sikit : 💖 melancarkan period 💖 menyuburkan 💖 merawat keputihan miss v 💖 memberikan rasa dingin yang menyegarkan 💖 menghapuskan bakteria ,kutu 💖 mengetatkan miss v 💖 mewangikan miss v 💖 pinkish kembali miss v 💖 menegangkan bibir faraj 💖 penggunaan yg mudah tak perlu bilas 💖 100% herba terpilih dan berkualiti . Banyak benda yang gel ajaib ni mampu buat jadi dengan harga RM59 tu dah berbaloi² sgt kan !! 2bulan penggunaan.. sgt jimat .. Tak cuba tak tahu ,sekali cuba pasti terpikat . . macam mana lagi korang nak pikat hati suami kalau miss v tak benar² bersih ? Berbau?? Jom selesaikan masalah ni harini!😘💖 . . Dm kami atau klik link di bio sekarang 😄 . #trustedsellermalaysia #pencucimissv #pewangimissv #keputihan #senggugut #farajgatal #manjakani #missvperfume #femininewash #farajberbau #makdara #jamumakdara #jamuketat #projekmemikatsuami #rahsiaasetwanita #vgrip #rahsiahatiperempuan #fattzura #pengantinbaru #pengantin #ratusehari #ajimaura #suamiisteri #isteri #ketat #susukkekaldara #surekencang #kuantan #masalahwanita
Semakin meningkat usia, kulit wajah juga akan jadi berusia. Tanda sebarang Masaalah kulit lain akan mula menampakkan kesannya Tompok gelap, jeragat, jerawat dan ton kulit tidak sekata misalnya, Sering menjadi kebimbangan setiap orang dan bagi mengembalikan kecantikan kulit Tak perlu bimbang, tak perlu risau caranya mudah jer pakai lah Angel white set kemenyan 4 dalam 1 Fuh fuh naik seri dia Cantik dengan Selamat. Nak dapatkan konsultasi saya? Wasap saya segera di http://www.wasap.my/60138924533/angelwhite #drirmaangelwhite #bestfm #minyakpatiyoungliving #minyakpatimalaysia #essentialoilsmurah #cikguseo #ajimaura #rahsiahatiperempuan #skincareselamat #skincareselamatdanberkesan #tipspenjagaanmata #kulitcantikgebu #skincaretanpamercury #skincaretanpachemical #khairulyoi #bazaarpaknil #marrykay #dermags #yanko #bluebell #muabellaz #muabellazpakai #muaperlis #angelwhitebydrirma #drirmaskincare #patikemenyan #drirmaskincareandcosmetics #merd
✨ Voal Cotton✨ Salam & Hello Pretty, Voal is coming back! The most likeable cotton scarf amongs prettyhajjah's loyal customer!Check out the latest design! Price? Murah murah je! DM or Whatsapp me now! . . . Admin 1 WA : +6014 3122 670 . Admin 2 WA : +6014 3122 051 . Admin 3 Wholesale/Bulk Orders WA : +6014 3122 670 . 🔔 Nak cepat, boleh click link kat bio ⬆️ . *NO CALL, NO SMS* ----------------------------------------------------------- . *To visit our shop: Lot 29, Bazaar TOL PKNS Shah Alam ♥️♥️♥️ -------------------------------------------------------------- . Happy shopping, my dearest Hajjah! :) . . #prettyhajjah #tudung #shawllabuh #tudungturki  #pashminamurah #bawalcorak #bawalprinted #aidijuma #bawalmurah #rahsiahatiperempuan #bajarayamurah #bawalmalas  #tudungmurah  #shawlmurah # #tudungsatin #tudungsilk #bawalmurah
✨ Voal Cotton✨ Salam & Hello Pretty, Voal is coming back! The most likeable cotton scarf amongs prettyhajjah's loyal customer!Check out the latest design! Price? Murah murah je! DM or Whatsapp me now! . . . Admin 1 WA : +6014 3122 670 . Admin 2 WA : +6014 3122 051 . Admin 3 Wholesale/Bulk Orders WA : +6014 3122 670 . 🔔 Nak cepat, boleh click link kat bio ⬆️ . *NO CALL, NO SMS* ----------------------------------------------------------- . *To visit our shop: Lot 29, Bazaar TOL PKNS Shah Alam ♥️♥️♥️ -------------------------------------------------------------- . Happy shopping, my dearest Hajjah! :) . . #prettyhajjah #tudung #shawllabuh #tudungturki  #pashminamurah #bawalcorak #bawalprinted #aidijuma #bawalmurah #rahsiahatiperempuan #bajarayamurah #bawalmalas  #tudungmurah  #shawlmurah # #tudungsatin #tudungsilk #bawalmurah
✨ Voal Cotton✨ Salam & Hello Pretty, Voal is coming back! The most likeable cotton scarf amongs prettyhajjah's loyal customer!Check out the latest design! Price? Murah murah je! DM or Whatsapp me now! . . . Admin 1 WA : +6014 3122 670 . Admin 2 WA : +6014 3122 051 . Admin 3 Wholesale/Bulk Orders WA : +6014 3122 670 . 🔔 Nak cepat, boleh click link kat bio ⬆️ . *NO CALL, NO SMS* ----------------------------------------------------------- . *To visit our shop: Lot 29, Bazaar TOL PKNS Shah Alam ♥️♥️♥️ -------------------------------------------------------------- . Happy shopping, my dearest Hajjah! :) . . #prettyhajjah #tudung #shawllabuh #tudungturki  #pashminamurah #bawalcorak #bawalprinted #aidijuma #bawalmurah #rahsiahatiperempuan #bajarayamurah #bawalmalas  #tudungmurah  #shawlmurah # #tudungsatin #tudungsilk #bawalmurah
✨ Voal Cotton✨ Salam & Hello Pretty, Voal is coming back! The most likeable cotton scarf amongs prettyhajjah's loyal customer!Check out the latest design! Price? Murah murah je! DM or Whatsapp me now! . . . Admin 1 WA : +6014 3122 670 . Admin 2 WA : +6014 3122 051 . Admin 3 Wholesale/Bulk Orders WA : +6014 3122 670 . 🔔 Nak cepat, boleh click link kat bio ⬆️ . *NO CALL, NO SMS* ----------------------------------------------------------- . *To visit our shop: Lot 29, Bazaar TOL PKNS Shah Alam ♥️♥️♥️ -------------------------------------------------------------- . Happy shopping, my dearest Hajjah! :) . . #prettyhajjah #tudung #shawllabuh #tudungturki  #pashminamurah #bawalcorak #bawalprinted #aidijuma #bawalmurah #rahsiahatiperempuan #bajarayamurah #bawalmalas  #tudungmurah  #shawlmurah # #tudungsatin #tudungsilk #bawalmurah
✨ Voal Cotton✨ Salam & Hello Pretty, Voal is coming back! The most likeable cotton scarf amongs prettyhajjah's loyal customer!Check out the latest design! Price? Murah murah je! DM or Whatsapp me now! . . . Admin 1 WA : +6014 3122 670 . Admin 2 WA : +6014 3122 051 . Admin 3 Wholesale/Bulk Orders WA : +6014 3122 670 . 🔔 Nak cepat, boleh click link kat bio ⬆️ . *NO CALL, NO SMS* ----------------------------------------------------------- . *To visit our shop: Lot 29, Bazaar TOL PKNS Shah Alam ♥️♥️♥️ -------------------------------------------------------------- . Happy shopping, my dearest Hajjah! :) . . #prettyhajjah #tudung #shawllabuh #tudungturki  #pashminamurah #bawalcorak #bawalprinted #aidijuma #bawalmurah #rahsiahatiperempuan #bajarayamurah #bawalmalas  #tudungmurah  #shawlmurah # #tudungsatin #tudungsilk #bawalmurah
✨ Voal Cotton✨ Salam & Hello Pretty, Voal is coming back! The most likeable cotton scarf amongs prettyhajjah's loyal customer!Check out the latest design! Price? Murah murah je! DM or Whatsapp me now! . . . Admin 1 WA : +6014 3122 670 . Admin 2 WA : +6014 3122 051 . Admin 3 Wholesale/Bulk Orders WA : +6014 3122 670 . 🔔 Nak cepat, boleh click link kat bio ⬆️ . *NO CALL, NO SMS* ----------------------------------------------------------- . *To visit our shop: Lot 29, Bazaar TOL PKNS Shah Alam ♥️♥️♥️ -------------------------------------------------------------- . Happy shopping, my dearest Hajjah! :) . . #prettyhajjah #tudung #shawllabuh #tudungturki  #pashminamurah #bawalcorak #bawalprinted #aidijuma #bawalmurah #rahsiahatiperempuan #bajarayamurah #bawalmalas  #tudungmurah  #shawlmurah # #tudungsatin #tudungsilk #bawalmurah
✨ Voal Cotton✨ Salam & Hello Pretty, Voal is coming back! The most likeable cotton scarf amongs prettyhajjah's loyal customer!Check out the latest design! Price? Murah murah je! DM or Whatsapp me now! . . . Admin 1 WA : +6014 3122 670 . Admin 2 WA : +6014 3122 051 . Admin 3 Wholesale/Bulk Orders WA : +6014 3122 670 . 🔔 Nak cepat, boleh click link kat bio ⬆️ . *NO CALL, NO SMS* ----------------------------------------------------------- . *To visit our shop: Lot 29, Bazaar TOL PKNS Shah Alam ♥️♥️♥️ -------------------------------------------------------------- . Happy shopping, my dearest Hajjah! :) . . #prettyhajjah #tudung #shawllabuh #tudungturki  #pashminamurah #bawalcorak #bawalprinted #aidijuma #bawalmurah #rahsiahatiperempuan #bajarayamurah #bawalmalas  #tudungmurah  #shawlmurah # #tudungsatin #tudungsilk #bawalmurah
✨ Voal Cotton✨ Salam & Hello Pretty, Voal is coming back! The most likeable cotton scarf amongs prettyhajjah's loyal customer!Check out the latest design! Price? Murah murah je! DM or Whatsapp me now! . . . Admin 1 WA : +6014 3122 670 . Admin 2 WA : +6014 3122 051 . Admin 3 Wholesale/Bulk Orders WA : +6014 3122 670 . 🔔 Nak cepat, boleh click link kat bio ⬆️ . *NO CALL, NO SMS* ----------------------------------------------------------- . *To visit our shop: Lot 29, Bazaar TOL PKNS Shah Alam ♥️♥️♥️ -------------------------------------------------------------- . Happy shopping, my dearest Hajjah! :) . . #prettyhajjah #tudung #shawllabuh #tudungturki  #pashminamurah #bawalcorak #bawalprinted #aidijuma #bawalmurah #rahsiahatiperempuan #bajarayamurah #bawalmalas  #tudungmurah  #shawlmurah # #tudungsatin #tudungsilk #bawalmurah
Sejuk hati coach pandang plate coachee. 😍😍 . Almost 2 weeks follow mp program, rata-rata peserta dah mula adapt well dgn menu, portion & water intake. . Fasa ni... pinggang kain/seluar mula terasa longgar... muka yg kembang, dah mula nmpk sikit shape meruncing. . InsyaAllah, uols yang nak cuba rasa kesan yg sama... boleh klik link di bio ig utk details program. . Coach Lin 0199195466 #makanbanyak #dramafever #dramafilemadaptasinovel #drama #nealofarhijab #jannanick #fazura #coachonline #lose5kg #mealwrap #menudiet #turun5kgsebulan #rahsiahatiperempuan #syukurselalu #supbunjut #pialadunia2018 #kosongkosong #dramamonalisa #schawalara #tiamorsweetheart100hari #emmamaembong #meletop #sabah #sarawak #brunei #johor #petalingjaya #perutbuncit #kualalumpur
Kami tak teka cerita 📣 kami tak berbohong 📣 anda lihat sendiri feedback freshh dari customer yang telah mengamalkan #berryshapekluang selepas satu botol 🙈 . . . Alhamdulillah hari hari saya dapat feedback yang positive dari customer yang telah mengambil #berryshapekluang sebagai supplement sampingan untuk kurus 💪🏻 . . . ❌ tak perlu OVER bersenam ❌ tak perlu OVER diet ✅ hanya ambil #berryshapekluang anda mampu KURUS & CANTIK . . . Jom whatsapp 0196400394 atau tekan link di bio ‼️ fast respond special for you 💕 . . . #berryshapekluang #rahsiahatiperempuan #cintafatamorgana #lafazkankalimahcintamu #syukurselalu #alhamdulillah #rezekiallah #nakkurus #jomkurus #monstax #berryshapehq #kurusraya #kurussebelumraya #ketukketukramadhan #johor #pmm #cantik #tipskurus #tipscantik #MiraFilzah #bajuraya #saizs #tudung #shawl #bawal #berry #diet #gemokisawesome #gemok #berryshapekluang #berryshapekluangfeedback
Hukum senaman tidak wajib . Kesian tengok kawan2 yang berhempas pulas bersenam, masuk gym habis beribu2 ringgit semata2 salah faham senaman je boleh bagi kurus . Sebab tu pentingnya penjagaan makanan dahulu. Apabila badan dah ringan dan fit dibantu pula dengan senaman. Baru lah umphhhh dan reshape badan tu.. . Nak kurus kena tau caranya.. 😁 . . Click link di bio utk mendaftar program #youcanloseweightfromhome dan alami perubahan seawal minggu pertama.. intake sesi38 masih dibuka.. jangan lepaskan peluang ini😊 . . Coach Shaiful - 0133787524 . . #coachshaiful #teamnissa #youcanloseweightfromhome #rahsiahatiperempuan #lestarytv3 #andainyatakdir2 #dramamrgey #pengantinmusimsalju #terlajaklaris #ruhainies #mfmirafilzah #cintalemonmadu #shawlmurah #cintakokocoklat #aydajebat #cintabukankristal #remyishak #tipscantik #fattzura #pulang #dramasangat #cintatiadaganti #jomkurus1malaysia #ciksempurna #lelakikirimantuhan #pencuricintakelassatu #munafik2 #thenun
・・・ WOW 4 SACHET JE DAH CHINGS ✨ Macam tak percaya bukan? Kalau badan kita cukup dengan H2O dan vitamin c yang diperlukan dalam badan memang zasssss berkilat kulit 😍 Pergilah tanya mana mana orang kulit putih melepak macam dinding semua jwapnnya “MINUM AIR PUTIH BANYAK” barulah vitamin c / supplement cepat mengalir ke tubuh korang ⚡️ . Dapatkan sekarang! Delivery. 5 minit sahaja sampai depan rumah! #AGENTKAKESAH #AGENTKAKESAH #Agenkakesah #lumierebeautyhq #serum #serummuka #serummurah #serumwajah #serumjeragat #serumjerawat #serumviral #serumajaib #serumterbaik #serumglowing #serumflawless #serummalaysia #serumparut #serumorganik #serumputih #serumcantik #rahsiakulitcantik #rahsiahatiperempuan #instafamous #halalkanhatiyangkucuri #TeamArissa #Elcahco
NUTELLA CHEESE TART (DRIZZLE) Saiz 6" RM25 Saiz 7" RM40 Saiz 9" RM85 . Kakak delivery hari hari tau area SELANGOR DAN KL!! 🚗🇲🇾🚗🇲🇾🚗🇲🇾🚗🇲🇾 . Apa tunggu lagi? Jom cecepat order dengan kakak 🥧🍰🍪 . 👇🏻WhatsApp untuk order👇🏻 www.wasap.my/+60122704166 📝Pre-order sahaja tau 📦Harga menu tidak termasuk caj delivery ‼FULL PAYMENT needed to confirm order . ✅ Official Agent Sabrina Bakery 💯 Trusted Seller . . . Visit IG @kekletops . . . #kekletops #sabrinabakery #comelpipimerah #fooddeliverymalaysia #foodreview #browniesmalaysia #kuihraya #foodpanda #sayajual #foodtruckmalaysia #tartnenas #nur #dramasangat #motifviral #tudung #tudungbawal #rahsiahatiperempuan #emas916 #sumpahsedap #bajukurungcotton #malaysiamemilih #sephoramalaysia #fvraya2018 #inmyfeelingschallenge #inmyfeelings #kekechallenge #heroseorangcinderella #bajuraya2018 #janganbencicintaku #lagisyantik
NUTELLA CHEESE TART FULL NUTELLA BERRIES Saiz 6" RM45 Saiz 7" RM75 Saiz 9" RM130 . Kakak delivery hari hari tau area SELANGOR DAN KL!! 🚗🇲🇾🚗🇲🇾🚗🇲🇾🚗🇲🇾 . Apa tunggu lagi? Jom cecepat order dengan kakak 🥧🍰🍪 . 👇🏻WhatsApp untuk order👇🏻 www.wasap.my/+60122704166 📝Pre-order sahaja tau 📦Harga menu tidak termasuk caj delivery ‼FULL PAYMENT needed to confirm order . ✅ Official Agent Sabrina Bakery 💯 Trusted Seller . . . Visit IG @kekletops . . . #kekletops #sabrinabakery #comelpipimerah #fooddeliverymalaysia #foodreview #browniesmalaysia #kuihraya #foodpanda #sayajual #foodtruckmalaysia #tartnenas #nur #dramasangat #motifviral #tudung #tudungbawal #rahsiahatiperempuan #emas916 #sumpahsedap #bajukurungcotton #malaysiamemilih #sephoramalaysia #fvraya2018 #inmyfeelingschallenge #inmyfeelings #kekechallenge #heroseorangcinderella #bajuraya2018 #janganbencicintaku #lagisyantik
NUTELLA CHEESE TART (FULL NUTELLA) Saiz 6" RM30 Saiz 7" RM50 Saiz 9" RM90 . Kakak delivery hari hari tau area SELANGOR DAN KL!! 🚗🇲🇾🚗🇲🇾🚗🇲🇾🚗🇲🇾 . Apa tunggu lagi? Jom cecepat order dengan kakak 🥧🍰🍪 . 👇🏻WhatsApp untuk order👇🏻 www.wasap.my/+60122704166 📝Pre-order sahaja tau 📦Harga menu tidak termasuk caj delivery ‼FULL PAYMENT needed to confirm order . ✅ Official Agent Sabrina Bakery 💯 Trusted Seller . . . Visit IG @kekletops . . . #kekletops #sabrinabakery #comelpipimerah #fooddeliverymalaysia #foodreview #browniesmalaysia #kuihraya #foodpanda #sayajual #foodtruckmalaysia #tartnenas #nur #dramasangat #motifviral #tudung #tudungbawal #rahsiahatiperempuan #emas916 #sumpahsedap #bajukurungcotton #malaysiamemilih #sephoramalaysia #fvraya2018 #inmyfeelingschallenge #inmyfeelings #kekechallenge #heroseorangcinderella #bajuraya2018 #janganbencicintaku #lagisyantik
DUDUK KAT MALAYSIA SUSAH NAK KURUS SEBAB BANYAK MAKANAN SEDAP2 😋 . Makanan kita kan heaven. Dari nasi lemak nye yg putih sampai kaler hijau. Roti nan mozarella cheese viral semua ada. Macamana nak kurus dengan dugaan makanan ni semua 🤗 . Sebab tu kami ada group support yg beri support satu sama lain utk kurus sihat di zaman serba mencabar ni . Sign up intake Oktober skrg. Saya lost 20kg . Tag kat kawan2 kamu di ruangan komen 👇 . Coach Syarifah 0176866979 . #gemukisawesome #gym #cardioworkout #senamankuruskanbadan #senaman #kecilkanpeha #kuruskanbadan #malaysiabaru #sukma #cintabukankristal #cintalemonmadu #officialdramasangat #tv3 #jubahbesar #uptowndanaukota #lepakmamak #cintafatamorgana #rahsiahatiperempuan #andainyatakdir2 #alamatnyacinta #kurusmakannasi #merdekarun2018
✨ Voal Cotton✨ Salam & Hello Pretty, Voal is coming back! The most likeable cotton scarf amongs prettyhajjah's loyal customer!Check out the latest design! Price? Murah murah je! DM or Whatsapp me now! . . . Admin 1 WA : +6014 3122 670 . Admin 2 WA : +6014 3122 051 . Admin 3 Wholesale/Bulk Orders WA : +6014 3122 670 . 🔔 Nak cepat, boleh click link kat bio ⬆️ . *NO CALL, NO SMS* ----------------------------------------------------------- . *To visit our shop: Lot 29, Bazaar TOL PKNS Shah Alam ♥️♥️♥️ -------------------------------------------------------------- . Happy shopping, my dearest Hajjah! :) . . #prettyhajjah #tudung #shawllabuh #tudungturki  #pashminamurah #bawalcorak #bawalprinted #aidijuma #bawalmurah #rahsiahatiperempuan #bajarayamurah #bawalmalas  #tudungmurah  #shawlmurah # #tudungsatin #tudungsilk #bawalmurah
✨ Voal Cotton✨ Salam & Hello Pretty, Voal is coming back! The most likeable cotton scarf amongs prettyhajjah's loyal customer!Check out the latest design! Price? Murah murah je! DM or Whatsapp me now! . . . Admin 1 WA : +6014 3122 670 . Admin 2 WA : +6014 3122 051 . Admin 3 Wholesale/Bulk Orders WA : +6014 3122 670 . 🔔 Nak cepat, boleh click link kat bio ⬆️ . *NO CALL, NO SMS* ----------------------------------------------------------- . *To visit our shop: Lot 29, Bazaar TOL PKNS Shah Alam ♥️♥️♥️ -------------------------------------------------------------- . Happy shopping, my dearest Hajjah! :) . . #prettyhajjah #tudung #shawllabuh #tudungturki  #pashminamurah #bawalcorak #bawalprinted #aidijuma #bawalmurah #rahsiahatiperempuan #bajarayamurah #bawalmalas  #tudungmurah  #shawlmurah # #tudungsatin #tudungsilk #bawalmurah
✨ Voal Cotton✨ Salam & Hello Pretty, Voal is coming back! The most likeable cotton scarf amongs prettyhajjah's loyal customer!Check out the latest design! Price? Murah murah je! DM or Whatsapp me now! . . . Admin 1 WA : +6014 3122 670 . Admin 2 WA : +6014 3122 051 . Admin 3 Wholesale/Bulk Orders WA : +6014 3122 670 . 🔔 Nak cepat, boleh click link kat bio ⬆️ . *NO CALL, NO SMS* ----------------------------------------------------------- . *To visit our shop: Lot 29, Bazaar TOL PKNS Shah Alam ♥️♥️♥️ -------------------------------------------------------------- . Happy shopping, my dearest Hajjah! :) . . #prettyhajjah #tudung #shawllabuh #tudungturki  #pashminamurah #bawalcorak #bawalprinted #aidijuma #bawalmurah #rahsiahatiperempuan #bajarayamurah #bawalmalas  #tudungmurah  #shawlmurah # #tudungsatin #tudungsilk #bawalmurah
✨ Voal Cotton✨ Salam & Hello Pretty, Voal is coming back! The most likeable cotton scarf amongs prettyhajjah's loyal customer!Check out the latest design! Price? Murah murah je! DM or Whatsapp me now! . . . Admin 1 WA : +6014 3122 670 . Admin 2 WA : +6014 3122 051 . Admin 3 Wholesale/Bulk Orders WA : +6014 3122 670 . 🔔 Nak cepat, boleh click link kat bio ⬆️ . *NO CALL, NO SMS* ----------------------------------------------------------- . *To visit our shop: Lot 29, Bazaar TOL PKNS Shah Alam ♥️♥️♥️ -------------------------------------------------------------- . Happy shopping, my dearest Hajjah! :) . . #prettyhajjah #tudung #shawllabuh #tudungturki  #pashminamurah #bawalcorak #bawalprinted #aidijuma #bawalmurah #rahsiahatiperempuan #bajarayamurah #bawalmalas  #tudungmurah  #shawlmurah # #tudungsatin #tudungsilk #bawalmurah
✨ Voal Cotton✨ Salam & Hello Pretty, Voal is coming back! The most likeable cotton scarf amongs prettyhajjah's loyal customer!Check out the latest design! Price? Murah murah je! DM or Whatsapp me now! . . . Admin 1 WA : +6014 3122 670 . Admin 2 WA : +6014 3122 051 . Admin 3 Wholesale/Bulk Orders WA : +6014 3122 670 . 🔔 Nak cepat, boleh click link kat bio ⬆️ . *NO CALL, NO SMS* ----------------------------------------------------------- . *To visit our shop: Lot 29, Bazaar TOL PKNS Shah Alam ♥️♥️♥️ -------------------------------------------------------------- . Happy shopping, my dearest Hajjah! :) . . #prettyhajjah #tudung #shawllabuh #tudungturki  #pashminamurah #bawalcorak #bawalprinted #aidijuma #bawalmurah #rahsiahatiperempuan #bajarayamurah #bawalmalas  #tudungmurah  #shawlmurah # #tudungsatin #tudungsilk #bawalmurah
✨ Voal Cotton✨ Salam & Hello Pretty, Voal is coming back! The most likeable cotton scarf amongs prettyhajjah's loyal customer!Check out the latest design! Price? Murah murah je! DM or Whatsapp me now! . . . Admin 1 WA : +6014 3122 670 . Admin 2 WA : +6014 3122 051 . Admin 3 Wholesale/Bulk Orders WA : +6014 3122 670 . 🔔 Nak cepat, boleh click link kat bio ⬆️ . *NO CALL, NO SMS* ----------------------------------------------------------- . *To visit our shop: Lot 29, Bazaar TOL PKNS Shah Alam ♥️♥️♥️ -------------------------------------------------------------- . Happy shopping, my dearest Hajjah! :) . . #prettyhajjah #tudung #shawllabuh #tudungturki  #pashminamurah #bawalcorak #bawalprinted #aidijuma #bawalmurah #rahsiahatiperempuan #bajarayamurah #bawalmalas  #tudungmurah  #shawlmurah # #tudungsatin #tudungsilk #bawalmurah
✨ Voal Cotton✨ Salam & Hello Pretty, Voal is coming back! The most likeable cotton scarf amongs prettyhajjah's loyal customer!Check out the latest design! Price? Murah murah je! DM or Whatsapp me now! . . . Admin 1 WA : +6014 3122 670 . Admin 2 WA : +6014 3122 051 . Admin 3 Wholesale/Bulk Orders WA : +6014 3122 670 . 🔔 Nak cepat, boleh click link kat bio ⬆️ . *NO CALL, NO SMS* ----------------------------------------------------------- . *To visit our shop: Lot 29, Bazaar TOL PKNS Shah Alam ♥️♥️♥️ -------------------------------------------------------------- . Happy shopping, my dearest Hajjah! :) . . #prettyhajjah #tudung #shawllabuh #tudungturki  #pashminamurah #bawalcorak #bawalprinted #aidijuma #bawalmurah #rahsiahatiperempuan #bajarayamurah #bawalmalas  #tudungmurah  #shawlmurah # #tudungsatin #tudungsilk #bawalmurah
✨ Voal Cotton✨ Salam & Hello Pretty, Voal is coming back! The most likeable cotton scarf amongs prettyhajjah's loyal customer!Check out the latest design! Price? Murah murah je! DM or Whatsapp me now! . . . Admin 1 WA : +6014 3122 670 . Admin 2 WA : +6014 3122 051 . Admin 3 Wholesale/Bulk Orders WA : +6014 3122 670 . 🔔 Nak cepat, boleh click link kat bio ⬆️ . *NO CALL, NO SMS* ----------------------------------------------------------- . *To visit our shop: Lot 29, Bazaar TOL PKNS Shah Alam ♥️♥️♥️ -------------------------------------------------------------- . Happy shopping, my dearest Hajjah! :) . . #prettyhajjah #tudung #shawllabuh #tudungturki  #pashminamurah #bawalcorak #bawalprinted #aidijuma #bawalmurah #rahsiahatiperempuan #bajarayamurah #bawalmalas  #tudungmurah  #shawlmurah # #tudungsatin #tudungsilk #bawalmurah
Alternatif paling selamat bila nak diet.. makan telur sebagai pilihan untuk protin. Fokus makan yang putih sahaja,kurangkan yang kuning . Bukan lah maksudnya kena buat diet telur.. 😅 Saya cuma cadangkan makan telur bila tak sempat nak masak.. atau barang dapur tak sempat restock lagi.. 😁 . Asalkan penyediaan masih healthy iaitu dengan rebus/goreng tanpa minyak . . SEMUA ORANG BOLEH KURUS SIHAT 💪 . Tekan link di bio ig saya untuk sertai program kurus Oktober ni . Coach Salfa Zaima @ Ema 011-10294779 Online Weight Loss Coach . #gemukisawesome #gym #cardioworkout #senamankuruskanbadan #senaman #kecilkanpeha #kuruskanbadan #malaysiabaru #sukma #cintabukankristal #cintalemonmadu #officialdramasangat #tv3 #jubahbesar #uptowndanaukota #lepakmamak #cintafatamorgana #rahsiahatiperempuan #andainyatakdir2 #alamatnyacinta #kurusmakannasi #merdekarun2018
Contoh menu eat clean yang tidak membantu proses turun berat. Terlalu banyak portion karbo dalam satu plate. Tak seimbang. . Hidangan yang seimbang perlu ada portion karbo satu genggam dan protein satu tapak tangan. . #teamFH #fithealthyforlife Coach Fadhlina +60133436011. . #rahsiahatiperempuan #lestarytv3 #andainyatakdir2 #dramamrgey #pengantinmusimsalju #terlajaklaris #ruhainies #mfmirafilzah #cintalemonmadu #shawlmurah #cintakokocoklat #aydajebat #cintabukankristal #remyishak #tipscantik #fattzura #pulang #dramasangat #cintatiadaganti #jomkurus1malaysia #ciksempurna #lelakikirimantuhan #pencuricintakelassatu
ONLINE COACHING UNTUK SEMUA TIDAK KIRA UMUR, BANGSA MAHUPUN PANGKAT. . Pn Mozidah merupakan seorang pengetua cemerlang di salah sebuah sekolah di Sabah. . Beliau telah menyertai online coaching & setakat ini telah berjaya menurunkan berat badan lebih 10kg 😱 . Apa yg amat menyentuh hati kami sebagai coach ialah tahap kesihatan Pn Mozidah atau lebih mesra dgn panggilan Bonda menjadi semakin baik dgn izin Allah ❤ . So guys, program online kami ni utk semua tak kira umur, bangsa mahupun pangkat. . Selagi anda masih ada IMPIAN NAK SIHAT, anda amat dialu-alukan untuk join 👍🏻 . Intake Oktober kini dibuka. Daftar utk kurus sebelum 2019. 20 peserta awal akan menerima early bird gift 🎁 . Coach Syarifah 0176866979 . Klik link whatsapp di bio profile saya untuk lebih detail . Coach Syarifah +60176866979 Online Weight Loss Coach . #gemukisawesome #gym #cardioworkout #senamankuruskanbadan #senaman #kecilkanpeha #kuruskanbadan #malaysiabaru #sukma #cintabukankristal #cintalemonmadu #officialdramasangat #tv3 #jubahbesar #uptowndanaukota #lepakmamak #cintafatamorgana #rahsiahatiperempuan #andainyatakdir2 #alamatnyacinta #kurusmakannasi #merdekarun2018
"Anda dah mula jaga makan... tahniah! Means anda dah commit 80% proses penurunan berat. . Now, why not anda completekan balance process lagi 20%? Start commit exercise pulak. . Untuk peserta official program, mmg diberikan combo free homeworkout daripada professional certified trainer. . 📹 Credit: @brightgram . . Jom BELAJAR TEKNIK SEBENAR DIET BERSAMA SAYA.. intake Okt 2018 dibuka sekarang🔥🔥 . Coach nelyza 013 2728001. . Click link di profile IG utk direct Whatsapp on details/ info program☝️ . . #youcanloseweightfromhome #rahsiahatiperempuan #lestarytv3 #andainyatakdir2 #dramamrgey #pengantinmusimsalju #terlajaklaris #ruhainies #mfmirafilzah #cintalemonmadu #shawlmurah #cintakokocoklat #aydajebat #cintabukankristal #remyishak #tipscantik #fattzura #pulang #dramasangat #cintatiadaganti #jomkurus1malaysia #ciksempurna #pencuricintakelassatu #kelantan #terengganu #gemok #brunei #singapore #penang
“Apa yang istimewanya Susu Maaez ni?”. . Sangat istimewa sebab dalam kandungan Susu Maaez ada bahan daripada makanan sunnah seperti kismis, madu, kurma, habbatussauda, biji aprikot, sarang burung walit dan susu kambing (susu terbaik di dunia selepas susu ibu). Susu Maaez fokus kepada merawat dan mencantikkan masalah kulit. Jadi kalau korang ada masalah kulit, sangat digalakkan untuk amalkan Susu Maaez ni. . Masalah kulit kulit seperti kulit kering, kasar, bersisik, parut, panau, kudis, gatal-gatal, parut, ekzema dan lain-lain masalah kulit boleh cuba Susu Maaez ni okay? InsyaAllah kulit akan jadi lembut, halus dan gebu macam baby!😍. . #pengantin100hari #bazaronline #kedaionline #nur #rahsiahatiperempuan #samarindanur #musically #bazarpaknil #fattahamin #cintafatamorgana #ame2018 #terapiinstagram #igers #like4like #susumaaez #ajimaura #susumaaezmurah #janganbencicintaku #rahsiahatiperempuan #musically #babyterlajaklaris #andainyatakdir #janganbencicintaku #sejutarasauntukadelia #tiktokmalaysia
MAKAN ulam baik untuk kesihatan. Ayat itu sudah biasa didengar, tetapi tidak semua mengetahui akan khasiat sebenar yang terselindung di sebalik ulaman ini. . Ulam adalah sayuran atau tumbuhan yang dimakan mentah atau sekadar dicelur iaitu direndam sekejap di dalam air panas. Ada juga sesetengah ulam perlu direbus terlebih dahulu, baru sedap dimakan seperti ulam pucuk ubi. Biasanya ulam dijamu bersama sambal belacan, budu atau cencaluk untuk dimakan bersama nasi. . Ada antara ulam cukup popular dan mudah didapati di pasaran seperti rebung, cekur manis, jering, petai, ulam raja dan sebagainya. . Ulam dikatakan mempunyai banyak khasiat sebab ia dimakan secara mentah atau tidak dimasak terlalu lama. Justeru, kandungan galian seperti mineral dan vitamin utama iaitu kalsium, fosforus, zat besi, natrium, kalium yang terdapat dalam ulam tidak dimusnahkan oleh haba. Selain itu, ulam juga dikatakan membekalkan serat yang amat diperlukan oleh sistem penghadaman manusia. Serat memainkan peranan sebagai pengisi pada bahan buangan dan memudahkan perkumuhan. . Antaranya, ulam pegaga yang telah diiktiraf oleh Pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO) sebagai herba menjana kecerdasan berfikir di kalangan kanak-kanak serta dikatakan dapat membantu peredaran darah dan meningkatkan kesihatan kulit. . so apa kata letak dalam list meal anda.. enjoy semasa lunch😍 . . Jom BELAJAR TEKNIK SEBENAR DIET BERSAMA SAYA.. intake Okt 2018 dibuka sekarang🔥🔥 . Coach nelyza 013 2728001. . Click link di profile IG utk direct Whatsapp on details/ info program☝️ . . #teamsyuhadaamran #youcanloseweightfromhome #rahsiahatiperempuan #lestarytv3 #andainyatakdir2 #dramamrgey #pengantinmusimsalju #terlajaklaris #ruhainies #mfmirafilzah #cintalemonmadu #shawlmurah #cintakokocoklat #aydajebat #cintabukankristal #remyishak #tipscantik #fattzura #pulang #dramasangat #cintatiadaganti #jomkurus1malaysia #ciksempurna #pencuricintakelassatu #kelantan #terengganu #gemok #brunei #singapore #penang
PUMPKIN SALAD IN DA HOUSE ! . Pumpkin salad ni makan dengan dada ayam herbs...Masyallah heaven! 😋 . Tak perlu ambil nasi dah sebab pumpkin tu karbohidrat . Nak bersama kami next season oktober? . . Klik link whatsapp di bio profile saya untuk lebih detail . Coach Syarifah +60176866979 Online Weight Loss Coach . #gemukisawesome #gym #cardioworkout #senamankuruskanbadan #senaman #kecilkanpeha #kuruskanbadan #malaysiabaru #sukma #cintabukankristal #cintalemonmadu #officialdramasangat #tv3 #jubahbesar #uptowndanaukota #lepakmamak #cintafatamorgana #rahsiahatiperempuan #andainyatakdir2 #alamatnyacinta #kurusmakannasi #merdekarun2018
KITA ORANG MALAYSIA NI BANYAK SANGAT MITOS DARI FAKTA... 😂 . Tentang senaman, dilakukan bila-bila waktu pun tak kisah. Asalkan senaman mengikut kemampuan fizikal sendiri . Kalau rasa badan tu masih berat lagi, elakkan buat senaman macam orang badan dah ringan.. Buat mana yang mampu jangan paksa diri . Fokus senaman hanya 20% je untuk turun berat. Fokus betul-betul 80% jaga makan tu. Bila dah turun banyak kg (10kg keatas) , baru lah naik taraf sikit senaman tu 💪💪💪 . JIKA ANDA RASA POSTING NI BERMANFAAT BOLEH TAG KAT KAWAN2 ANDA DI RUANGAN KOMEN 👇 . Program Weight Loss Challenge Intake Oktober sudah di buka untuk pendaftaran ! . Klik link whatsapp di bio profile saya untuk lebih detail . Coach Syarifah +60176866979 Online Weight Loss Coach . #gemukisawesome #gym #cardioworkout #senamankuruskanbadan #senaman #kecilkanpeha #kuruskanbadan #malaysiabaru #sukma #cintabukankristal #cintalemonmadu #officialdramasangat #tv3 #jubahbesar #uptowndanaukota #lepakmamak #cintafatamorgana #rahsiahatiperempuan #andainyatakdir2 #alamatnyacinta #kurusmakannasi #merdekarun2018
Tips dan langkah yang simple setiap kali bila nak membeli barang barang di pasaraya. Fokus pada info nitrition yang lain. . Ramai yang tertipu dan terpedaya dengan perkataan “no sugar no fat rendah kalori “ . Hati hati. Check nutrition label. . #teamFH #fithealthyforlife Coach Fadhlina +60133436011. . #rahsiahatiperempuan #lestarytv3 #andainyatakdir2 #dramamrgey #pengantinmusimsalju #terlajaklaris #ruhainies #mfmirafilzah #cintalemonmadu #shawlmurah #cintakokocoklat #aydajebat #cintabukankristal #remyishak #tipscantik #fattzura #pulang #dramasangat #cintatiadaganti #jomkurus1malaysia #ciksempurna #lelakikirimantuhan #pencuricintakelassatu
SARAPAN DIET ROTI BAKAR . Semata2 carbo, dan rendah khasiat, tmbh pulak dgn segala sapuan yg tinggi kalori dan gula seperti marjerin, jem, kaya.. etc.. jangan pelik kalau hari2 breakfast roti bakar tapi berat tak turun2 pun.. waktu pagi.. badan perlukan protein dan carbo yg seimbang.. dan mknn yg rendah glycemic index supaya dpt Kenyang lama .. xde laa lps sejam breakfast dh nk makan pulak 😅😅 . #mynewmeonlinechallenge #noweveryonecanslimnfit . Coach Wafi 0189679769 . . #jdt #jdtfamily #jdtuntuksemua #jomkurus #tipskurus #zalora #plussize #tipssihat #makansihat #BHonline #coachonline #cabaranturunberatbadan #sizebesar #fatburner #bajubesar #tunM #fitness #obese #bajuplussize #syafiqkyle #neolofahijab #rahsiahatiperempuan #lestarytv3 #andainyatakdir2 #dramamrgey
next page →