#pulutmangga

31,463 posts

Loading...
Order start ambil hari ini (rabu) sehingga jam 11 mlm ni...delivery khamis. Sila WhatsApp utk order... NO limit order NO delivery charge bgi kwasan tersenarai di bwh ini... Kawasan DELIVERY Chepor damai n kwsan sekitarnya,ulu chepor n kwsan sekitarnya,chemor tmn2 yg berdekatan pekan chemor n msjid tnh hitam, klebang n kwsan sekitarnya,jln kuala kgsar n kwsan sekitarnya,pekan ipoh n kwsan sekitarnya,silibin n kwsan sekitarnya,jelapang,meru n kwsan sekitarnya... WHATSAPP KE 0169060813 utk book order.. #deliverylunch2u #makansedapipoh #ipohmali #pulutmangga #spagetibolognese **Foto pulut mangga pinjam incik google dlu..gambar simpanam sndri belum ada..
Selamat siang, musim mangga sudah hampir habis, yuk buruan di order mango sticky rice dan mango maniac nya, sebelum kehabisan 👌
Loading...
Makan #pulutmangga petang ni 😋😋 . Jemput makan semua
Kwetiao Goreng Kemangi Ayam (Pedas) lezat!
Ok jom ke @rumahmakanterlajaklarisbangi kedai dah buka seperti biasa.terpaksa tutup beberapa hari untuk penambahbaikan yang lebih selesa. #mangostickyrice #pulutmangga #sedap #halal #halalfood #thaistreetfood #pulutdurian #jjcm #foodporn #foodie #foodblogger #foodlover #foodreview
Tinimbang ora iso turu, diiseni iki disik ben ora kemrucuk wetenge #pulutmangga #thaifood
Akhir sekali, sebelum gerak balik ke rumah, singgah sebentar di kedai tersohor di Kampung Baru ni. Teringat ummi kat rumah, dia mesti suka pulut mangga ni. So ambil keputusan utk tapau dan jamu beliau dan keluarga makan nanti. ♥️ #weekend #closing #lastfortoday #pulutmangga #terbaik #recommended #foodstagram #surayakampungbaru #kampungbaru #kualalumpur #Malaysia
อร่อย #pulutmangga
jom mamam😋😋😋 dinner awal/bersahur utk intermittent fasting #pulutmangga #serawadurian #dinner #malayfood #stickyricemango
Let’s eat authentic Thai Tomyum from Kinley... #kinleytomyum
HOME MADE ♥️ Pre order Pulut mangga & Pulut durian (DURIAN: PAKAI UCOK DURIAN) Size : 750 ml & 650 ml Order : DM or WA :081973086204 #testidelicious_pulut #pulutmangga &durian
ALHAMDULILAH HARINIE ADE SLUMBER PULUT DURIAN D24 SELAGI STOCK MASIH ADE JER YERRR #pulutmangga #pulutayam #slumberpets #slumberpetcafe #pulutdurian #pjstate #pjfood #pjoldtown #ceqLapaq
Thai Green Curry Fried Rice with roasted boneless chicken. Nasi Goreng Kari Hijau Ayam Kinley yang unik ini perlu dicoba! Thank you @kevingophotographer atas review dan ratingnya Read more #kinleyreviews
Thai desserts heaven... nyummy! Pulut Durian Kinley & Ice Avocado Espresso Thank you for your kind review @nirmalafitriasani . Read more #kinleyreviews #pulutduriankinley #iceavocadoespresso
Makan ni dua hari lepas dekat Dapur Gerabak ! Sedap yakmat pulutnya... teringat-ingat sampai hari ni... rasa nak pi lagi aihhh!! #pulutmangga #glutinousrice #asianfood #sweetness #foodporn #foodgasm #happytummy #shotoniphone #igfood #iggood #igo #instashot #instafood #jjcm #seleramakan
Having pulut mangga with a spectacular view.. ermm not sunset. Just fat cat. #cats #kucing #pulutmangga #dinner #theattackofsuperkitties
Buat keje malam2 sambil layan pulut mangga Restoran Adam @faralanlanla . Geram tak tengok mango tu? Sedap gila! Juicy! Jemput tengok 😋 . Thanks @annaannannie for the delivery. Terus bersambung neuron2 otak aku ni 😘. . Thai food made in Malaysia 😉 . #mango #vegan #restoranadamkampungbaru #frutarian #pulutmangga #thaifood #thaicuisine #happyfood #mangostickyrice
Jom jln2 cri makan @thai food festival Nyum2 😋😋😋😋😋 #babycrab #kerabukakiayam #pulutmangga #manggafloat #seafoodgoreng
Nasi Kemangi Thailand Kinley Reviewed by @ardychen0107_foodsdrinks Thank you for your kindest review and rating We look forward to serving you again soon Read more #kinleyreviews
Testi langsung dari cust yah💕💕 #testidelicious_pulut #pulutmangga &durian
Asal weekend jer bkn takat Abah n anak2 jer Cuti,ummi pon kena la cuti juga,cuti memasak🤣 Arini pagi g Bf kat tmpat fav,xsnap plak pic sbb dah tiap mngu juga la duk p Roti Canai Gemas.. Lunch plak kat Kak Sal Klate ni..Mcm2 menu pantai timur yg ada kat sini..Kuih Akok pandan tu sedap la..Klo Kueyteow celop n pulut memang kat Hatyai la win.. . . . . . .#weekend #weekendactivity #spent #time #weekends #jjcm #penang #kelantanfood #akok #kueyteowcelup #meecelup #pulutdurian #pulutmangga #penangfood #penangfoodhunt #pulaupinang #penangmalaysia #permatangpauh #sedapbaqhang #makanansedap
Boleh di baca yah TESTI DARI CUSTOMER #testidelicious_pulut #pulutmangga &durian
Makanan jadul dibikin dengan cara & pakai produk jaman now❤ #makananjadul #resepmasakanrumah #reseprumahan #resepibu #pulutmangga #pulutkuning
TESTI ASLI PULUT MANGGA&DURIAN kalian boleh cek testi kita yah, REAL💕💕 DI JAMIN ENAKK😻😻 #testidelicious_pulut #pulutmangga &durian
Rezki petang tadi.. Pulut mangga.. Terima kasih pada yang memberi... Moga dilimpahi rezeki.. Cikyah harini Makan saje.. Tak yahla risau.. Omega kan hadoo.. #omegabakarlemak #cikyahshaklee #pulutmangga
Pulut mangga pre order yah💕💕 Harga boleh dm🙆 #testidelicious_pulut #pulutmangga &durian
Terima Kasih... @pulut_pulut . highly recommended. sedap sangat! 5 bintang!! #pulutmangga #food #event #kualalumpur
•ORDER NOW• . MANGO CHEESE CAKE RM 70 : SIZE 20CM (round pan) . 1st Photo : Mango cheese cake is sliced and ready to eat. Topping is poured with mango sauce (puree) that we made from the fresh mango and a little cold water. Blend it all together. No sugar/butter was added. Swipe left. . 2nd Photo : This is how the cake "barenaked" look before we pour the mango sauce. Yes, ada customer yang request untuk asingkan mango sauce. Sbb cake tu kelihatan sangat fresh dan cantik dengan topping hirisan buah mangga. Swipe left. . 3rd Photo : We used, almost 1Kg of fresh mango either #ManggaLily atau #ManggaManalagi for each cake, from the cheese filling, topping deco to the mango sauce. Tak kedekut. Baru rezeki masuk. Tak gituuuuuuu. Oh ya, siapa yang nak buat #MangoStickyRice atau #PulutMangga , you can use these 2 types of mangos. Its sweet, affordable price, aromatic and you can easily get it from any fruit's stall/grocery store. . #01110102835 #ChocDevilsCake #CornflakesChocPeanutButter #Brownies #CreamHornRapuh #BananaCake #CarrotWalnutCake #BurntCheesecake #TandukRapuhBerkrim #KekPisang #KekLobakWalnut #KekKejuHangus #Puchong #BandarKinrara #SelfPickUp #Delivery
Biasa beli roti john tak sedap? Tak memikat hati?? Isi daging kurang cuma telur je? Rasa sos cili je? Sos pon kedekut..sayur pon kedekut??? . Haaaa...nak tau Roti JOHN SARAWAK ni macam mana boleh TRY TEST CUBA di . ROMAH MAKAN TERLAJAK LARIS . 📍KOTA DAMANSARA #kotadamansara @rotijohnsarawak 📍BANGI #bangi @rumahmakanterlajaklarisbangi . . MENU LAIN YANG ADA : 💥roti john sarawak no1 💥kerabu meggi sedap 💥Pulut mangga/durian viral 💥Laksa tomyam terlaris 💥Talay meggi terlajak 💥Tauhu bergedil mabeles 💥Pisang cheese kebabom 💥wantan goreng merecik . Delivery service ON🛵🛵🛵 Delivery service ON🛵🛵🛵 . Dari ROMAH MAKAN TERLAJAK LARIS ➡️ Ke MULUT ANDA 🤳🤳 . Area DAMANSARA - PETALING JAYA. . 📱WASAP 018-9689173 📱WASAP 018-9689172 📱WASAP 018-9689172 . #kotadamansara #damansara #petalingjaya #delivery #deliveryfood #rotijohncheese #rotijohnspecial #rotijohn #rotijohnsarawak #thaistreetfood #tomyam #pulutmangga #kerabu #pisangcheese #resepi #sedap #lapar
#tb hari ke-7 :Bangkok, Thailand🇹🇭 . 📍Terminal 21 Asok, Bangkok Misi mencari makanan halal GAGAL..! Jauh2 travel makan pulut mangga je kat Bangkok..😌 . . . 😉Follow hashtag #faztakesthailand to follow my journey here in Thailand 🇹🇭 . . #nfas #fazonvacay #faztravelogue #faztakesthailand #throwback #day7 #221118 #backpackers #malaysianbackpackers #muslimbackpacker #muslimtravelers #hijabtravellers #hijabbackpacker #travelogue #traveloguethailand #travelthailand #holiday #journey #traveller #fazjourney #tipsbercuti #visitthailand #bangkok #sukhumvit #asokbangkok #pulutmangga #mangostickyrice #terminal21
Alhamdulillah.. Selesai niaga di 1 mont kiara, damansara. . Moh ke pasar terus beli bahan2 utk niaga di SSM kl sentral esok... . Minggu ni mama niaga 2 tempat shj.. Best niaga jalanan ni, kedai ada dimana2 shj.. Siap2 niaga, leh terus kemas2 brg.. . Niaga mcm mama ni, xperlu ada kedai.. Book booth dengan in charge tapak, deal, then bayar tapak je.. . Alhamdulillah nk 5 tahun dah niaga.. #resepiabah #hokkaidocupcakes #lunchboxkl #tauhubergedilayam #pulutmangga #fooddeliverykl
Nasi Kari Hijau Thailand Kinley... authentic Thai by Thai masterchef
Bersegera dalam melakukan amal dan kebaikan serta maksimakan waktu dengan aktiviti yg bermanfaat. Keteladanan pengurusan waktu yg terbaik adalah dengan bercermin pada Rasulullah saw dan para sahabat terhadap aktiviti yg mereka lakukan. Dari sekecil rutin seharian sehinggalah sebesar-besar kerja keras mereka dalam menegakkan syariat Islam serta menyebarkan Islam sebagai rahmatan lil 'alamin. xxxxxxxxxxxx Bagi setiap Muslim, pengarahan al-Quran itu bermakna, tidak ada waktu untuk beristirehat dan berleha-leha. Jika kita telah selesai melaksanakan salah satu ketaatan, segeralah untuk melakukan ketaatan yang lain. Jika kita selesai melakukan salah satu amal untuk Islam, janganlah kita berhenti sampai di situ saja serta merasa bangga dan cukup dengannya. Segeralah menyibukkan diri untuk mengerjakan amal yang lain... . . 💬 "Jumlah besar, aktiviti minima", Pesan-Pesan Menggugah untuk Pengemban Dakwah" #motivasi #dakwah #buku #inspirasi #masaituemas #readingtime 📖 with 🍭 #pulutmangga #mangga #mango #localtreat #stickyrice #mangostickyrice #glutinousrice
Pulut Mangga 📍 Foodcourt MyTown Shopping Centre #pulutmangga #thaifood #thailand #dessert #foodblogger #cicixfood
next page →