#pulutmangga

29,422 posts

Loading...
Loading...
Terimakasih kakak 😘😘 @pulutmanggamedan OPEN ORDER 😍 Untuk pemesanan silahkan kirimkan format order nya yaa : Nama : Jumlah pesanan : Alamat : No hp yang bisa di hubungi : Thank you 😘😘 . . #pulut #pulutmangga #pulutmanggathai #pulutmanggamedan #pulutmanggasantan #mangostickyrice #mangostickyrice #pulutmanggasantan
Harini x sempat update..ni dah settle semua baru perasan,ni je yg sempat snap harini πŸ˜… tu pon curi2 ambik gambar dalam raga motor masa cod . Alhamdulillah..customer last harini. Siap kukus pulut,masak santan terus pack untuk cod. Panas2 lg untuk bukak puasa. Harap2 kena dengan selera semua. Jumpa minggu depan pulak gaisss πŸ’— . #ovenkampung #bymasmariashapiee #pulutmangga #cod #kualanerus #terengganu #homemade
OPEN ORDERRR 😍 Untuk pemesanan silahkan kirimkan format order nya yaa : Nama : Jumlah pesanan : Alamat : No hp yang bisa di hubungi : Atau langsung wa ke 081375357278 Thank you 😘😘 . . #pulut #pulutmangga #pulutmanggathai #pulutmanggathailand #mangga #manggaharummanis #manggamedan #kulinermedan #kulinerhalalmedan #pulutmanggamedan #pulutmanggasantan #pulutmanggadurian
OPEN ORDERRR 😍 Untuk pemesanan silahkan kirimkan format order nya yaa : Nama : Jumlah pesanan : Alamat : No hp yang bisa di hubungi : Atau langsung wa ke 081375357278 Thank you 😘😘 . . #pulut #pulutmangga #pulutmanggathai #pulutmanggathailand #mangga #manggaharummanis #manggamedan #kulinermedan #kulinerhalalmedan #pulutmanggamedan #pulutmanggasantan #pulutmanggadurian
@pulutmanggamedan OPEN ORDER 😍 Untuk pemesanan silahkan kirimkan format order nya yaa : Nama : Jumlah pesanan : Alamat : No hp yang bisa di hubungi : Atau langsung wa ke 081375357278 Thank you 😘😘 . . #pulut #pulutmangga #pulutmanggathai #pulutmanggathailand #mangga #manggaharummanis #manggamedan #kulinermedan #kulinerhalalmedan #pulutmanggamedan #pulutmanggasantan #pulutmanggadurian
Mango sticky rice bisa jd menu makan siang kalian loh πŸ‘Œ
favourite πŸ˜‹ #pulutmangga #traditionalfood
Rindu dia, inginkan diaaaa.... pulut mangga Kinley... Kinley story by @farahdwii #kinleystory #kinleyreviews #pulutmanggakinley #kinleydesserts
Lebih Nikmat.. Lebih Sehat.. Lebih Wangi.... . Pulut Mangga @sosmedcafe Pulut mangga dengan variant baru ini bisa kamu nikmati di Sosmed Cafe . Sosmed Cafe Jl. Teuku Umar No.3e Jl. Abdullah Lubis No.8/20 (24sep) Jl. Karya Wisata Komp.Jl.City #pulutmangga #pukutmanggamedan #stickyricemango #sosmedcafemedan #sosmedcafe #kulinermedan #makanmedan #medan #kekinianmedan #snackmedan #cafehitsmedan
Terima kasih.sapa setuju dengan akak ni.pulut mangga sedap..!! Sedap macam nak pengsen kate nye hahahaha . #Repost @umiesaripudin β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ Klu korg pegi makan kat sini wajib try pulut mangga sedap!! Bak kata kakak keisha sedap mcm nak pengsan πŸ˜… #rumahmakanterlajaklaris @aliffsyukriterlajaklaris @romahmakanterlajaklaris #romahmakanterlajaklaris #pulutmangga #kotadamansara
Hai kakak , @pulutmanggamedan OPEN ORDER 😍 Untuk pemesanan silahkan kirimkan format order nya yaa : Nama : Jumlah pesanan : Alamat : No hp yang bisa di hubungi : Atau langsung wa ke 081375357278 Thank you 😘😘 . . #pulut #pulutmangga #pulutmanggathai #pulutmanggathailand #mangga #manggaharummanis #kulinermedan #kulinerhalalmedan
Sarapan pagi ini #mangostickyrice ....kangen sama jajanan yg 1 ini, kmrn beli di resto Thai 60rb, mangga nya cuma 1/2, sticky rice nya cuma 2 bulat gt, gak puas sama sekali πŸ˜‚... Resep: 200gr beras ketan, cuci bersih, rendam semalaman 300ml santan Gula Garam Maizena 2buah mangga Daun pandan 3sendok makan Jus pandan Wijen untuk taburan Cara: 1. 100gr beras ketan, 75ml santan, gula sedikit, kukus 45menit. Dinginkan, bentuk. 2. 100gr beras ketan, 75ml santan, gula sedikit, jus pandan, kukus 45menit. Dinginkan, bentuk. 3. 150ml santan, gula, garam, larutan maizena, masak smp mendidih. Dinginkan. Siap disajikan dgn potogan mangga #resepmangostickyrice #pulutmangga #thaidessert #sweetdessert #breakfast #mango #homemade #fotokue #doyanbaking #cucinandoarte #homemade #lovers_home4 #friends_moms #pocket_food #_food_repost #otcucino #lory_alpha_food #inthekitch_en #pics_at_home #ykmk2014 #shareresep #bisabikin #resepkue #doyanbikin #cakedankue #lovecookbake #guniezzt
Hai kakak , @pulutmanggamedan OPEN ORDER 😍 Untuk pemesanan silahkan kirimkan format order nya yaa : Nama : Jumlah pesanan : Alamat : No hp yang bisa di hubungi : Atau langsung wa ke 081375357278 Thank you 😘😘 . . #pulut #pulutmangga #pulutmanggathai #pulutmanggathailand #mangga #manggaharummanis #manggamedan #kulinermedan #kulinerhalalmedan
Hai kakak , @pulutmanggamedan OPEN ORDER 😍 Untuk pemesanan silahkan kirimkan format order nya yaa : Nama : Jumlah pesanan : Alamat : No hp yang bisa di hubungi : Atau langsung wa ke 081375357278 Thank you 😘😘 . . #pulut #pulutmangga #pulutmanggathai #pulutmanggathailand #mangga #manggaharummanis #manggamedan #kulinermedan #kulinerhalalmedan
Esok,Khamis ada pulut mangga..yang nak selit order,cod boleh ws sy 😊 . #ovenkampung #bymasmariashapiee #pulutmangga #cod #kualanerus #terengganu #homemade
Alhamdulillah , pagi ini diawali 10 pcs @pulutmanggamedan ke smpn 35 ❀ OPEN ORDER yahh 😍 Untuk pemesanan silahkan kirimkan format order nya yaa : Nama : Jumlah pesanan : Alamat : No hp yang bisa di hubungi : Atau langsung wa ke 081375357278 Thank you 😘😘 . . #pulut #pulutmangga #pulutmanggathai #pulutmanggathailand #mangga #manggaharummanis #manggamedan #kulinermedan #kulinerhalalmedan
Dinner timeπŸ’– #pulutmangga
Nasib baik sedap walaupun #pulut ni di tanak bukan kukus #pulutmangga #thaifood #foodporn #sedap #foodie #stickyrice
Pada satu ketika saya pernah skeptikal dengan kesedapan pulut mangga seumpama ini. Bagi saya, mana nak masuk rasa pulut dengan buah mangga? Namun lepas saya rasai sendiri maka saya terpaksa akui ianya memang sedap. Saya kira bahan yang menghubungkan kesedapan mangga dan pulut itu adalah santan yang diletakkan sedikit garam dan gula.. pulut mulanya disiram dengan santan sečukup rasa.Kemudian pulut itu disudu bersama mangga dan disuap ke dalam mulut.. perrgggghhh..sedap tak terkata..tak caya? Cubalah!.. #razinmestica #mestica #makan #pulutmangga #kelate #munsyidmalaysia #ethiquenation #islamictunes #nasyid #marvillas #maladycouture
sis x bpe minat laki sis y tlbey minat..stiap kali mkn kt luo klo nmpk ade owg jual msti nk try πŸ˜… tp nie seyezly mmg sdap yakmatt 🀀🀀 pekat gilerr santan dye n pulut nye lembut btul πŸ˜‹ sis bg 5🀩 ank2 tdo ummi br dpt mkn dgn aman πŸ˜„ . . #babyanawan #pulutmangga #desert #foodhunter #deserts #vscocam #goprohero4 #goprooftheday #goprohero #goprostyle #igersmalaysia #instalike #photooftheday #awesomeshots #gopro #instamag #foodlover #shortvacation #foodlovers #weekend #lifestyleblogger #ikutcarakita #makananviral #vscominimal #makanantradisional #ilovefood #instabeauty
We are back as usual on Tuesdaylicious with spicy #asampedasmelaka #siakap3rasa #kerabumaggie #pulutmangga #tehthailand #tomyam
Hai kakak , @pulutmanggamedan OPEN ORDER 😍 Untuk pemesanan silahkan kirimkan format order nya yaa : Nama : Jumlah pesanan : Alamat : No hp yang bisa di hubungi : Atau langsung wa ke 081375357278 Thank you 😘😘 . . #pulut #pulutmangga #pulutmanggathai #pulutmanggathailand #mangga #manggaharummanis #manggamedan #kulinermedan #kulinerhalalmedan
Hai kakak , @pulutmanggamedan OPEN ORDER 😍 Untuk pemesanan silahkan kirimkan format order nya yaa : Nama : Jumlah pesanan : Alamat : No hp yang bisa di hubungi : Atau langsung wa ke 081375357278 Thank you 😘😘 . . #pulut #pulutmangga #pulutmanggathai #pulutmanggathailand #mangga #manggaharummanis #manggamedan #kulinermedan #kulinerhalalmedan
Lunch or Dinner Specially Designed by Chef Ato ... Cheritera tak pernah ada standard menu yg kita boleh publish, semua dishes dan menu kita akan custom based on customer preference & requirement dan juga budget ... Dine in utk Lunch or dinner di Cheritera bermula dari RM80-RM350 perpax .. Min pax 10 Watsapp Linda utk booking yea ... This menu was designed utk Prof Dekan utk Meeting Luncheon tempohari ... #foodblogger #foodmsia #foodphotography #foodinstagram #foodmalaysia #foodlovers #foodoftheday #foodphotographer #foodphotoshoot #beautifulcuisine #bestfromcheritera #packlunch #lunchdelivery #igersmy #igersmalaysia #foodporn #cheflife #dagingsalai #asampedas #mintraita #raita #pulutmangga #lobster #ravioli
Lunch or Dinner Specially Designed by Chef Ato ... Cheritera tak pernah ada standard menu yg kita boleh publish, semua dishes dan menu kita akan custom based on customer preference & requirement dan juga budget ... Dine in utk Lunch or dinner di Cheritera bermula dari RM80-RM350 perpax .. Min pax 10 Watsapp Linda utk booking yea .. This menu was designed utk Neelofa ... #foodblogger #foodmsia #foodphotography #foodinstagram #foodmalaysia #foodlovers #foodoftheday #foodphotographer #foodphotoshoot #beautifulcuisine #bestfromcheritera #packlunch #lunchdelivery #igersmy #igersmalaysia #foodporn #cheflife #dagingsalai #asampedas #mintraita #raita #pulutmangga #lobster #ravioli
Lunch or Dinner Specially Designed by Chef Ato ... Cheritera tak pernah ada standard menu yg kita boleh publish, semua dishes dan menu kita akan custom based on customer preference & requirement dan juga budget ... Dine in utk Lunch or dinner di Cheritera bermula dari RM80-RM350 perpax .. Min pax 10 Watsapp Linda utk booking yea ... This menu was designed utk Dato Rizalman tempohari ... #foodblogger #foodmsia #foodphotography #foodinstagram #foodmalaysia #foodlovers #foodoftheday #foodphotographer #foodphotoshoot #beautifulcuisine #bestfromcheritera #packlunch #lunchdelivery #igersmy #igersmalaysia #foodporn #cheflife #dagingsalai #asampedas #mintraita #raita #pulutmangga #lobster #ravioli
Lunch or Dinner Specially Designed by Chef Ato ... Cheritera tak pernah ada standard menu yg kita boleh publish, semua dishes dan menu kita akan custom based on customer preference & requirement dan juga budget ... Dine in utk Lunch or dinner di Cheritera bermula dari RM80-RM350 perpax .. Min pax 10 Watsapp Linda utk booking yea.. This menu was designed utk Dato Rizalman tempohari ... #foodblogger #foodmsia #foodphotography #foodinstagram #foodmalaysia #foodlovers #foodoftheday #foodphotographer #foodphotoshoot #beautifulcuisine #bestfromcheritera #packlunch #lunchdelivery #igersmy #igersmalaysia #foodporn #cheflife #dagingsalai #asampedas #mintraita #raita #pulutmangga #lobster #ravioli
Hai kakak , @pulutmanggamedan OPEN ORDER 😍 Untuk pemesanan silahkan kirimkan format order nya yaa : Nama : Jumlah pesanan : Alamat : No hp yang bisa di hubungi : Atau langsung wa ke 081375357278 Thank you 😘😘 . . #pulut #pulutmangga #pulutmanggathai #pulutmanggathailand #mangga #manggaharummanis #manggamedan #kulinermedan #kulinerhalalmedan
Lunch or Dinner Specially Designed by Chef Ato ... Cheritera tak pernah ada standard menu yg kita boleh publish, semua dishes dan menu kita akan custom based on customer preference & requirement dan juga budget ... Dine in utk Lunch or dinner di Cheritera bermula dari RM80-RM350 perpax .. Min pax 10 Watsapp Linda utk booking yea ... This menu was designed utk Datuk Zul utk Meeting Luncheon tempohari ... #foodblogger #foodmsia #foodphotography #foodinstagram #foodmalaysia #foodlovers #foodoftheday #foodphotographer #foodphotoshoot #beautifulcuisine #bestfromcheritera #packlunch #lunchdelivery #igersmy #igersmalaysia #foodporn #cheflife #dagingsalai #asampedas #mintraita #raita #pulutmangga #lobster #ravioli
Lunch or Dinner Specially Designed by Chef Ato ... Cheritera tak pernah ada standard menu yg kita boleh publish, semua dishes dan menu kita akan custom based on customer preference & requirement dan juga budget ... Dine in utk Lunch or dinner di Cheritera bermula dari RM80-RM350 perpax .. Min pax 10 Watsapp Linda utk booking yea .. This menu waa degsined utk BOSS Marlina tempohari ... #foodblogger #foodmsia #foodphotography #foodinstagram #foodmalaysia #foodlovers #foodoftheday #foodphotographer #foodphotoshoot #beautifulcuisine #bestfromcheritera #packlunch #lunchdelivery #igersmy #igersmalaysia #foodporn #cheflife #dagingsalai #asampedas #mintraita #raita #pulutmangga #lobster #ravioli
Lunch or Dinner Specially Designed by Chef Ato ... Cheritera tak pernah ada standard menu yg kita boleh publish, semua dishes dan menu kita akan custom based on customer preference & requirement dan juga budget ... Dine in utk Lunch or dinner di Cheritera bermula dari RM80-RM350 perpax .. Min pax 10 Watsapp Linda utk booking yea ... This menu was designed utk Datuk Zul utk Meeting Luncheon tempohari ... #foodblogger #foodmsia #foodphotography #foodinstagram #foodmalaysia #foodlovers #foodoftheday #foodphotographer #foodphotoshoot #beautifulcuisine #bestfromcheritera #packlunch #lunchdelivery #igersmy #igersmalaysia #foodporn #cheflife #dagingsalai #asampedas #mintraita #raita #pulutmangga #lobster #ravioli
Hai kakak , @pulutmanggamedan OPEN ORDER 😍 Untuk pemesanan silahkan kirimkan format order nya yaa : Nama : Jumlah pesanan : Alamat : No hp yang bisa di hubungi : Atau langsung wa ke 081375357278 Thank you 😘😘 . . #pulut #pulutmangga #pulutmanggathai #pulutmanggathailand #mangga #manggaharummanis #manggamedan #kulinermedan #kulinerhalalmedan
Hai kakak , @pulutmanggamedan OPEN ORDER 😍 Untuk pemesanan silahkan kirimkan format order nya yaa : Nama : Jumlah pesanan : Alamat : No hp yang bisa di hubungi : Atau langsung wa ke 081375357278 Thank you 😘😘 . . #pulut #pulutmangga #pulutmanggathai #pulutmanggathailand #mangga #manggaharummanis #manggamedan #kulinermedan #kulinerhalalmedan
Hai kakak , @pulutmanggamedan OPEN ORDER 😍 Untuk pemesanan silahkan kirimkan format order nya yaa : Nama : Jumlah pesanan : Alamat : No hp yang bisa di hubungi : Atau langsung wa ke 081375357278 Thank you 😘😘 . . #pulut #pulutmangga #pulutmanggathai #pulutmanggathailand #mangga #manggaharummanis #manggamedan #kulinermedan #kulinerhalalmedan
Hai kakak , @pulutmanggamedan OPEN ORDER 😍 Untuk pemesanan silahkan kirimkan format order nya yaa : Nama : Jumlah pesanan : Alamat : No hp yang bisa di hubungi : Atau langsung wa ke 081375357278 Thank you 😘😘 . . #pulut #pulutmangga #pulutmanggathai #pulutmanggathailand #mangga #manggaharummanis #manggamedan #kulinermedan #kulinerhalalmedan
Terimakasih kakak , @pulutmanggamedan OPEN ORDER 😍 Untuk pemesanan silahkan kirimkan format order nya yaa : Nama : Jumlah pesanan : Alamat : No hp yang bisa di hubungi : Atau langsung wa ke 081375357278 Thank you 😘😘 . . #pulut #pulutmangga #pulutmanggathai #pulutmanggathailand #mangga #manggaharummanis #manggamedan #kulinermedan #kulinerhalalmedan
Desert time!! Pulut mangga.. sedap lemak2 berkrim.. Sedap bah ni🍹🍹 #desert #pulutmangga #kkcity #cybercity #cybersquare8 #jalanjalancarimakan
Hai kakak , @pulutmanggamedan OPEN ORDER 😍 Untuk pemesanan silahkan kirimkan format order nya yaa : Nama : Jumlah pesanan : Alamat : No hp yang bisa di hubungi : Atau langsung wa ke 081375357278 Thank you 😘😘 . . #pulut #pulutmangga #pulutmanggathai #pulutmanggathailand #mangga #manggaharummanis #kulinermedan #kulinerhalalmedan
Desert time!! Pulut mangga.. sedap lemak2 berkrim.. Sedap bah ni🍹🍹 #desert #pulutmangga #kkcity #cybercity #cybersquare8 #jalanjalancarimakan
Hujan hujan gini,orderan Go Food tetap jalan πŸ™ #gofoodmedan #pulutmangga #pulutdurian #risolmayo #nasigorengtomyam #gofoodmedan
next page →