#proteinsoya

1,927 posts

Loading...
Nak cerita bagaimana Siti Munirah masih boleh kekal #aktif di usia 40an & boleh maintain #slim . ✅ sejak amalkan #maharani Ira cakap #sakitsendi hilang & rasa lebih #bertenaga . ✅ dengan amalkan pakai #premiumbeautiful #korset dapat bantu kekalkan #bentukbadan . ✅sejak amalkan #setkombokurus pula, jadi lebih aktif dan #cergas . . #nlicious #shakeme #garambuluh #soya #protinsoya #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #vitamins #mealreplacement #kurussihat #pinggangramping #buncit #setkurus #kurustanpadiet #proteinsoya #kuruscarasenang #perutkempis #diet
Nak cerita bagaimana Siti Munirah masih boleh kekal #aktif di usia 40an & boleh maintain #slim . ✅ sejak amalkan #maharani Ira cakap #sakitsendi hilang & rasa lebih #bertenaga . ✅ dengan amalkan pakai #premiumbeautiful #korset dapat bantu kekalkan #bentukbadan . ✅sejak amalkan #setkombokurus pula, jadi lebih aktif dan #cergas . . #nlicious #shakeme #garambuluh #soya #protinsoya #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #vitamins #mealreplacement #kurussihat #pinggangramping #buncit #setkurus #kurustanpadiet #proteinsoya #kuruscarasenang #perutkempis #diet
Loading...
Nak kurus? Nak kurangkan berat badan? Nak cantik?? Kenalah buat pelaburan dan usaha dengan bersenam sekurang2nya 10000 langkah. Bukan hanya cakap saja dan tak buat ape2. . . Si Shaklee kami mempunyai ESP yg boleh membantu anda utk kawal selera makan dan memberikan rasa kenyang lebih lama. . . Setong mengandungi 9 asid amino, 5 vitamin dan 4 mineral. Harga RM1X6 . . http://MaizuraMyzura.wasap.my #ShakleeLembahJaya #pengedarShaklee #AmpangSelangor #espShaklee #proteinsoya #soyanongmo #instamf
Nak cantik?? Kena buat pelaburan. Bukan hanya cakap saja dan tak buat ape2. . . ESP berikan kulit yg cantik, otot, kuku & rambut yg sihat. . . Setong mengandungi 9 asid amino, 5 vitamin dan 4 mineral. Harga RM1X6 . . http://MaizuraMyzura.wasap.my #ShakleeLembahJaya #pengedarShaklee #AmpangSelangor #espShaklee #proteinsoya #soyanongmo #instamf
Hai,assalamualaikum semua... . . So,apa yang ayu nak kongsi kan adalah dari pengalaman ayu sendiri yang memang ada MASALAH KULIT BERMINYAK! . . First of all,ayu atasi masalah kulit berminyak dengan consume VITAMIN C! . . Yessss,Vitamin C memang sangat membantu masalah kulit berminyak especially korang akan perasan bila korangg ambil vitamin c kulit korang kurang berminyak sebelum korang nak cuci muka sebelum tidur dan jugak bangun tidur.. . . Lagipun Vitamin C Shaklee sangat sangat lah jimat harga tak sampai RM 100 dan untuk kegunaan 6 bulan...!(korang wajib beli kehh) . . Second, ESP Shaklee adalah protein soya. Bila korang ambil Vit C plus ESP hasilnya lagi lah kebabommm sebab ESP ni dia baiki sel-sel kita yang rosak dan gantikan sel yang baru yang sihat. . . Andd kita tahu kan setiap sel kita memerlukan protein,bila sel kita cukup protein kulit kita lebih cantik dan flawless.. . . No wonder lah,bila korang ambil ESP kulit korang lebih anjal,cerah berseru,kurang berminyak dan jerawat segan nak naik😍. Last but not least, PEMILIHAN SKINCARE. Korang kena lah pilih skincare yang selamat dan tak merosakkan kulit korang! . . Kalau boleh pilih lah yang ORGANIK DAN BEBAS BAHAN KIMIA BERBAHAYA😉 . . Kat sini ayu suggestkan YOUTH LUMINIOUS GEL OIL CLEANSER. . . Cleanser mampu menanggalkan mekap harian korang pergi office,kelas and so on. Kalau ambil FULL SET SKINCARE lagi bagus include toner,moisturizer,night cream. . . Tiga benda ni adalah basic things yang korang perlu ambil untuk ATASI MASALAH KULIT BERMINYAK:) . . So,korang boleh wasap ayu anytime and insyaallah ayu akan bagi korang service yang terbaik:) . . AYUNI RAZAK 📲014-8081364 . . . . #kulitberminyak #kulitberjerawat #vitaminc #vitamincshaklee #espshaklee #proteinsoya #kulitflawless #cleanseryouth #cleanserorganic #youthskincare
Nahhh..belum habis lagi resepi utk ESP sebagai sarapan. . Kali ni campur dengan air jagung kotak. Rasa lemak berkrim nyummny. . Masukkan 1 sudu besar esp ke dalam shaker. Tambah air jagung secukupnya. Shake2 sedia utk diminum. . Kalau tambah ais kena blender biar sebati. Pastu tuang dlm cawan dan minum. .. http://MaizuraMyzura.wasap.my . #esp #proteinsoya #resepiesp #ShakleeCheras #ShakleeAmpang #ShakleeAmpangJaya #ShakleeTamanKosas #pengedarShaklee #maizuraskutermerah
Nah..1 lagi resepi. Sedap wooo. . . ✅1@ 2 sudu ESP ✅ buah2 pilihan anda - ni cth blue berry + strawberi. ✅ air sejuk Blender dan boleh dinikmati terus. . . 0132550217 #esp #proteinsoya #resepiesp #ShakleeCheras #ShakleeAmpang #ShakleeAmpangJaya #ShakleeTamanKosas #pengedarShaklee #maizuraskutermerah #instamf
ESP sebagai sarapan pagi boleh membantu ; ✅kulit menjadi lebih anjal dan gebu ✅membantu menurunkan berat badan ✅ memberi rasa kenyang dalam jangka masa yg panjang ✅ memudarkan parut, mengecutkan jerawat dan jeragat ✅mempercepatkan penyembuhan luka ✅membaiki masalah pigmentasi dan kedutan ✅ merangsang pembentukan otot dan kulit ✅mencegah migrain ✅mencegah insomnia dan tekanan ✅membaiki masalah rambut beruban dan keguguran . . Sebotol tahan hampir 2 bulan. RM170.95 PERCUMA> poslaju dan shaker. . . #espsoyprotein #proteinsoya #kekalcergas #gastrik #setkecantikan #sethamil #setberpantang #setkurus #setgastrik #setkurus #setjerawat #ShakleeLembahJaya #shakleeampangselangor #shakleekgampangindah #readystockShaklee
. Untuk anak yg bersekolah, remaja, dewasa dan usia emas... . Pernah dengar PROTEIN MINDA untuk aktifkan minda anak-anak atau pelajar-pelajar? . Bahagian otak perlu 10 asid amino. Amway Nutrilite protein mix berries atau chocolate ada 18 asid amino. Banyak jurnal saintifik mengakui asid amino bole meningkatkan kebolehan memori anak-anak kita . Sebelum itu marilah kita beri protein minda sebagai minuman pagi dan malam . Protein Minda Faedahnya: ➡berfikiran tajam, sentiasa berwaspada dan bertenaga ➡rasa kenyang lebih lama ➡pertumbuhan sel, otot dan organ ➡mendapatkan kesihatan yg optima- tidak mudah dpt jangkitan penyakit . P/s.... Ia juga boleh menjadi milk booster bagi ibu yg menyusukan anak ye.... . Nutrilite merupakan satu2 nya produk yg di hasilkan daripada hasil tuaian ladang nya sendiri!! . #aktifkanminda #vitaminminda #makanantambahananak #proteinsoya #Soyproteinpowder #supplementOrganik #Nutrilite #Amway #HetyBeauty
Hai,assalamualaikum semua... . . So,apa yang ayu nak kongsi kan adalah dari pengalaman ayu sendiri yang memang ada MASALAH KULIT BERMINYAK! . . First of all,ayu atasi masalah kulit berminyak dengan consume VITAMIN C! . . Yessss,Vitamin C memang sangat membantu masalah kulit berminyak especially korang akan perasan bila korangg ambil vitamin c kulit korang kurang berminyak sebelum korang nak cuci muka sebelum tidur dan jugak bangun tidur.. . . Lagipun Vitamin C Shaklee sangat sangat lah jimat harga tak sampai RM 100 dan untuk kegunaan 6 bulan...!(korang wajib beli kehh) . . Second, ESP Shaklee adalah protein soya. Bila korang ambil Vit C plus ESP hasilnya lagi lah kebabommm sebab ESP ni dia baiki sel-sel kita yang rosak dan gantikan sel yang baru yang sihat. . . Andd kita tahu kan setiap sel kita memerlukan protein,bila sel kita cukup protein kulit kita lebih cantik dan flawless.. . . No wonder lah,bila korang ambil ESP kulit korang lebih anjal,cerah berseru,kurang berminyak dan jerawat segan nak naik😍. Last but not least, PEMILIHAN SKINCARE. Korang kena lah pilih skincare yang selamat dan tak merosakkan kulit korang! . . Kalau boleh pilih lah yang ORGANIK DAN BEBAS BAHAN KIMIA BERBAHAYA😉 . . Kat sini ayu suggestkan YOUTH LUMINIOUS GEL OIL CLEANSER. . . Cleanser mampu menanggalkan mekap harian korang pergi office,kelas and so on. Kalau ambil FULL SET SKINCARE lagi bagus include toner,moisturizer,night cream. . . Tiga benda ni adalah basic things yang korang perlu ambil untuk ATASI MASALAH KULIT BERMINYAK:) . . So,korang boleh wasap ayu anytime and insyaallah ayu akan bagi korang service yang terbaik:) . . http://www.wasap.my/60148081364 . . . . #kulitberminyak #kulitberjerawat #vitaminc #vitamincshaklee #espshaklee #proteinsoya #kulitflawless #cleanseryouth #cleanserorganic #youthskincare
Hai,assalamualaikum semua... . . So,apa yang ayu nak kongsi kan adalah dari pengalaman ayu sendiri yang memang ada MASALAH KULIT BERMINYAK! . . First of all,ayu atasi masalah kulit berminyak dengan consume VITAMIN C! . . Yessss,Vitamin C memang sangat membantu masalah kulit berminyak especially korang akan perasan bila korangg ambil vitamin c kulit korang kurang berminyak sebelum korang nak cuci muka sebelum tidur dan jugak bangun tidur.. . . Lagipun Vitamin C Shaklee sangat sangat lah jimat harga tak sampai RM 100 dan untuk kegunaan 6 bulan...!(korang wajib beli kehh) . . Second, ESP Shaklee adalah protein soya. Bila korang ambil Vit C plus ESP hasilnya lagi lah kebabommm sebab ESP ni dia baiki sel-sel kita yang rosak dan gantikan sel yang baru yang sihat. . . Andd kita tahu kan setiap sel kita memerlukan protein,bila sel kita cukup protein kulit kita lebih cantik dan flawless.. . . No wonder lah,bila korang ambil ESP kulit korang lebih anjal,cerah berseru,kurang berminyak dan jerawat segan nak naik😍. Last but not least, PEMILIHAN SKINCARE. Korang kena lah pilih skincare yang selamat dan tak merosakkan kulit korang! . . Kalau boleh pilih lah yang ORGANIK DAN BEBAS BAHAN KIMIA BERBAHAYA😉 . . Kat sini ayu suggestkan YOUTH LUMINIOUS GEL OIL CLEANSER. . . Cleanser mampu menanggalkan mekap harian korang pergi office,kelas and so on. Kalau ambil FULL SET SKINCARE lagi bagus include toner,moisturizer,night cream. . . Tiga benda ni adalah basic things yang korang perlu ambil untuk ATASI MASALAH KULIT BERMINYAK:) . . So,korang boleh wasap ayu anytime and insyaallah ayu akan bagi korang service yang terbaik:) . . http://www.wasap.my/60148081364 . . . . #kulitberminyak #kulitberjerawat #vitaminc #vitamincshaklee #espshaklee #proteinsoya #kulitflawless #cleanseryouth #cleanserorganic #youthskincare
Sunkiss Esplicious Tengok je pun dah terliur. 🤓 Bahan2 ====== ✅ 1 sudu #esp ✅ 1.bj sunkis ✅ Air sejuk Blender je semua bahan di atas. Nyummy..sedia utk dijadikan sarapan pagi. . #esp ni sangat2 bagus diambil oleh mereka yg ingin kenyang lama sementara menanti waktu lunch. Tak kira lelaki / wanita. Orang dewasa / kanak2. . Bagi ibu2 mengandung pula ia membantu anda kekal bertenaga dan cergas melakukan tugas harian/bekerja. Kurang rasa lapar dan elakkan gastrik. . Bagi lelaki pula ia membantu membina otot lebih firm dan BONUS jerawat batu makin kecut. . Bagi ibu #berpantang ia memberi rasa kenyang, kurang letih dan semua ibu2 akan suka iaitu #milkbooster tau. Mesti ibu2 menyimpan hasrat utk menyusukan anak secara ekslusif sehingga 2 tahun kan. Tapi nak kurus. Macam mana tu kalau x kawal pemakanan juga. . Kulit muka bertambah cerah dan anjal. Tapiiii BONUS dr ESP ni banyak sebenarnya. Setong tahan 2 bulan jika seorang yg gunakannya. Nak order? Klik je 👇 http://MaizuraMyzura.wasap.my . . #espsoyprotein #proteinsoya #kekalcergas #gastrik #shakleelembahjaya #shakleeampangselangor #shakleekgampangindah #readystockShaklee #maizuraskutermerah #shakleedistributer #pengedarshaklee
Ni testimoni hot from oven. Walaupun umurnya dalam lingkungan 50an, client ni semangat nak jaga badan tau. Beliau ni seorang yang aktif exercise dan jaga makan. Masa fittingkan akak ni bulan June aritu, dia kata bila dah berusia lagi kena jaga kesihatan. Haa tu yang dia borong Premium Beautiful, Shake Me dan jugak Min Kaffe 😁 Alhamdulillah, tengoklah hasilnya hari ni, bila tukar baju dalam biasa ke #PremiumBeautiful . Nampak muda dari usia sebenar. Badan pun jadi lagi kemas dan lagi firm. Happy sangat akak ni share kan gambar dia tadi 😊 Ada yang nak body solid macam akak ni, meh wasap zati 013.3333446 #No1PremiumBeautifulBeautifulExpert #PremiumBeautifulExpert #pbexpertkl #pbexpertkotadamansara #pbexpertselangor #awetmuda #langsingcepat #lemakhilang #proteinsoya #kurusdenganselamat #SHOM #pthaioindonesia #shakemeselangor #setpkp #MinKaffeSelangor #GarlicTabletSelangor
Buka paket, campur air (lagi best if campur buah yang dah diblend) atau apa saja, then shake. Just shake, shake, shake lepas tu minum. Simple and yummy. Yang tak yummy nya? Terus kenyang. Tapi eh! Tak gemuk pula. Bestkan? #shakeme #proteinsoya #skkprogramme #setkombokurus #nakkurus #kuruscarasihat #tanpagula #garambuluh #jomgandaincome #ledakbisnes9
#shakeme bukan sahaja #sedap , tetapi ia hanya mengandungi 90 kalori. . Campuran #soyagarambuluh ni boleh membantu mengeluarkan #toksik , membantu meningkatkan kadar #metabolism dan dpt #membakarlemak . . Ia juga membekalkan #asidamino yg penting utk pemulihan dan pembentukan #otot #badan . . Nak #freesample ? Roger saya. . #mealreplacement #diet #kurussihat #kurus #jomkurus #soya #protein #proteinsoya #wheyprotein #oatprotein
Pernah dengar YO-YO diet? Alaaa. Diet yg kejap kurus then bila berhenti naik semula badan. Ni memang selalu kan. Sakit juga hati kan bila jdi macam ni? So, cuba amalkan Shake Me ni. Kenapa? Sebab Shake Me ni protein soya yg boleh dikatakan compact. So, kalau selalu diamalkan memang lama-lama lemak dah dibakar dan berubah menjadi kebaikan untuk pembentukan otot. Cuma satu sachet sehari. #skkprogram #setkombokurus #shakeme #proteinsoya #tanpagula #metabolismatinggi #bakarlemak #kurus
Dah hampir 3 bulan saya amalkan bersarapan dengan #shakeme . Memang suka sangat Shake Me nih. Dah la senang nak bawa ke mana-mana, nak sediakan pun senang. Nak minum Shake Me je, tanpa campuran minuman lain pun boleh. Tapi yang lagi best tu kan, saya boleh campur je dengan minuman apa yang saya suka & sedap, especially #minkaffe . . Tapi tak jangan la campur dengan minuman bergula. Kalau dah campur minuman bergula, bila masa nak #kurus & #sihat nya. . Eh, dah pecah rahsia la pula minum Shake Me ni boleh kurus.. Saya memang dah cuba, memang sangat membantulah untuk proses #inchloss . Memang saya tersuka sangat la kan….. . Bila saya minum Shake Me; masa nak makan tu rasa, “sikit dah la, #kenyang lagi nih..” Shake Me memang bagi kita rasa kenyang. Mana lah saya tak suka kan..? Dah dekat 3 bulan amalkan Shake Me, inchloss banyak juga. Baju yang #sendat sebelum ni dah boleh sarung dengan selesa… Besttttnya😍 . Thank you Shake Me... Love sangat ❤️
Dah hampir 3 bulan saya amalkan bersarapan dengan #shakeme . Memang suka sangat Shake Me nih. Dah la senang nak bawa ke mana-mana, nak sediakan pun senang. Nak minum Shake Me je, tanpa campuran minuman lain pun boleh. Tapi yang lagi best tu kan, saya boleh campur je dengan minuman apa yang saya suka & sedap, especially #minkaffe . . Tapi tak jangan la campur dengan minuman bergula. Kalau dah campur minuman bergula, bila masa nak #kurus & #sihat nya. . Eh, dah pecah rahsia la pula minum Shake Me ni boleh kurus.. Saya memang dah cuba, memang sangat membantulah untuk proses #inchloss . Memang saya tersuka sangat la kan….. . Bila saya minum Shake Me; masa nak makan tu rasa, “sikit dah la, #kenyang lagi nih..” Shake Me memang bagi kita rasa kenyang. Mana lah saya tak suka kan..? Dah dekat 3 bulan amalkan Shake Me, inchloss banyak juga. Baju yang #sendat sebelum ni dah boleh sarung dengan selesa… Besttttnya😍 . Thank you Shake Me... Love sangat ❤️
ESP sesuai untuk GASTRIK.... . . ESP bersumber soya non-GMO mempunyai sifat ‘alkali’ untuk meneutralkan asid hidroklorik berlebihan dalam perut. . . Ini akan membantu mengurangkan kesan asid terhadap perut. (asid berlebihan menyebabkan sel perut luka dan rosak) . . #ESP juga merupakan sumber protein terbaik untuk membantu pembentukan baru sel-sel perut yang luka atau mati akibat terkena rembesan asid gastrik. . . So, bila luka semakin kurang, pedih perut atau angin-angin juga akan berkurang. . . Protein yang baik membantu penghasilan hormon dengan baik untuk pencernaan yang lebih efisyen. . . Nak hilangkan gastrik? . . Jom dapatkan setong #espshaklee sekarang! . . Untuk rangkaian produk Shaklee yang lain boleh klik @vitamincantik_norje . . Noor Arbaah Abdul Mutalef 019-311 8983 . 🎀 COD in KL area 🎀 Postage worldwide everyday . #shakleekl #shakleesentul #shakleegombak #shakleeampang #shakleesetiawangsa #shakleewangsamaju #shakleemelaka #shakleemalaysia #shakleeeffects #shaklee #codshaklee #gastrik #espshaklee #proteinsoya
Kenapa #diet dengan Shake Me tak akan jadi diet yoyo! . Memang tak dinafikan banyak sangat diluar sana " #mealreplacement yang mempromosikan pengambilan untuk orang-orang yang nak amalkan diet #sihat dan #kurus . Tapi kebanyakan diet yang mengamalkan meal replacement tu menjadi #dietyoyo bila kita stop mengambilnya. . Jangan risau! Kalau amalkan Shake Me, Insyallah diet yoyo tak akan terjadi. Kenapa? . Ini kerana Shake Me diperkaya dengan 3 jenis #protein . - [*] #proteinsoya - [*] #proteinoats - [*] #wheyprotein . Protein-protein ini dapat membantu meningkatkan #metabolism , memberikan #tenaga dan yang paling penting memperbaiki dan membentuk otot-otot di dalam badan. . Sebab tu, amalkan diet dengan Shake Me, bentuk badan jadi kemas dan tidak menggelebeh. . Sebenarnya banyak lagi kebaikan Shake Me ni. Korang pun patut cuba! . #garambuluh #soya #soyagarambuluh
Kenapa #diet dengan Shake Me tak akan jadi diet yoyo! . Memang tak dinafikan banyak sangat diluar sana " #mealreplacement yang mempromosikan pengambilan untuk orang-orang yang nak amalkan diet #sihat dan #kurus . Tapi kebanyakan diet yang mengamalkan meal replacement tu menjadi #dietyoyo bila kita stop mengambilnya. . Jangan risau! Kalau amalkan Shake Me, Insyallah diet yoyo tak akan terjadi. Kenapa? . Ini kerana Shake Me diperkaya dengan 3 jenis #protein . - [*] #proteinsoya - [*] #proteinoats - [*] #wheyprotein . Protein-protein ini dapat membantu meningkatkan #metabolism , memberikan #tenaga dan yang paling penting memperbaiki dan membentuk otot-otot di dalam badan. . Sebab tu, amalkan diet dengan Shake Me, bentuk badan jadi kemas dan tidak menggelebeh. . Sebenarnya banyak lagi kebaikan Shake Me ni. Korang pun patut cuba!
dah breakfast ke? ⠀ makan apa or minum apa?⠀ .⠀ jangan lupa pekena dulu ESP ni. protein soya terbaik dan memenuhi khasiat protein yang badan kita perlukan. ⠀ .⠀ kulit cantik. ⠀ badan bertenaga. ⠀ sesuai untuk diet. ⠀ .⠀ whatsapp to buy. ⠀ 0196972866⠀ https://buff.ly/2NRFqTH⠀ .⠀ #ESPShaklee#sayajualESP#sayajual#pengedarshaklee#pengedarshakleeseremban#protein#proteinsoya#soya#kulitcantik#kulitgebu#kulitputih#kulitsihat#diet#jagamakan
Pilihan yang terbaik Sue breakfast dengan shake me..kaya dengan protein soya dan garam buluh baik untuk kesihatan.. Membekalkan tenaga dan agent pembakar lemak.. #ShakeMe #ProteinSoya
Ok Guadeloupe is not the most vegan friendly place to eat outside but I still have found some places. And even the ones offering only fish or meat I managed to ask for a vegan platter or at least vegetarian sometimes. Otherwise if you have time to cook yourself they have amazing fresh fruits and veggies everywhere. Thansk to @les.givres in Ste Anne for their delicious smoothies and acai bowls Thanks to Delices Nature in Pointe a Pitre who is doing very good vegetarian and vegan food #vegan #vegana #vegetalien #veganfood #vegantravel #vegancaribbean #plantbased #plantbaseddiet #crueltyfree #healthylifestyle #healthyfood #healthysnacks #healthyeating #veganisland
Kenapa ESP ini tersangat famous dalam family SHAKLEE? Kenapa ESP ni mendapat tempat di hati customer? . . Sebabnya, dengan mengamalkan secara konsisten InshaaAllah dapat manfaat KULIT CANTIK & FLAWLESS, selera makan lebih terkawal untuk BENTUK BADAN MAINTAIN, lebih rasa BERTENAGA & TAK CEPAT LETIH. . Pilihan hati sis sendiri, semestinya ESP yang terbaik kerana ESP mengandungi 9 jenis asid amino yang diperlukan oleh badan tetapi tidak dapat dihasilkan sendiri oleh badan. . 🌸 Nak kulit cantik, licin, gebu 🌸 Nak bentuk badan cantik 🌸 Nak kuku dan rambut cantik 🌸 Nak otak cerdas dan daya ingatan yang baik 🌸 Nak badan bertenaga dan sihat serta tak cepat letih. Student sangatlah digalakkan. . Tubuh badan kita nih secara keseluruhan semuanya terdiri daripada PROTEIN. So imagine how important for us to have enough protein daily. . Cuba cek balik daily food yang kita makan, cukup tak kandungan protein? Buat yang kata cukup dah ambil protein daripada ayam dan ikan, anda betul-betul yakin tak kandungan protein tu cukup untuk tampung keperluan protein badan anda? . Sebabnya, bila protein tak cukup, tidak hairan lah kalau ramai yang mempunyai masalah kulit berjerawat sana sini, berparut dan berlubang-lubang. . So anda yang nak KULIT CANTIK & KULIT LICIN TANPA CELA, make sure anda consume enough protein yer 😊 . . . Semestinya ESP yang TERBAIK 👍 . 018-7891411 Your Health & Beauty Consultant @vitaminsbyruby . #shakleesemenyih #espshaklee #setcantik #proteinsoya #esp #bazaar #cantikdenganesp #espuntukkulit #suplimentkulit #vitaminc #setkulitcantik #espshaklee #promosivitamincshaklee #setmengandungshaklee
Cinch Shake juga adalah serbuk protein seperti ESP yang berasaskan soya non-GMO. . Perbezaan Cinch Shake dengan ESP ialah dari segi kandungan protein dan kuatiti asid amino Leucine yang lebih banyak. . Leucine adalah antara 9 asid amino perlu. Dalam bab bina badan dan otot pejal, Leucine adalah komponen yang paling banyak diperlukan untuk memelihara otot badan. . Setiap hidangan Cinch Shake akan memberikan anda sebanyak 16 gram protein. Ternyata ia memang kuantiti yang banyak berbanding ESP. . Diperkasa dengan leucine untuk membantu mengelakkan kitaran diet yo-yo agar dapat: . 💪🏻Mengekalkan otot yang dimiliki 💪🏻Membakar lemak yang tidak perlu 💪🏻Menghilangkan inci yang tidak diingini . Kesan Cinch Shake ini telah diuji secara klinikal dan ia menunjukkan keupayaan menolong mengekalkan 100% jisim otot. . Kata mudah, otot sedia ada akan dikekalkan. Jadi bila anda workout, anda boleh fokus untuk hasilkan otot baru sementara mengekalkan otot sedia ada. #IRG #PolluxBiz #Supermakgroup #ShakleeHartamas #ShakleeBangsar #binaotot #proteinsoya
Kejadian kat opis semalam Perbualan tu tak ingat le words by words, tapi lebih kurang macam ni la. . Office mate : K Ina pakai #foundation ape? Ke K Ina pakai #botox ! 🤪 . Me : Hmm.. combination. #cccream #cozuma dan Physician foundation. Kenapa? . OM : Sekarang muka K Ina nampak mcm #flawless Cer k ina #selfie , k ina akan nampak. Susah nak describe. (Kembang kuncup kejap hidung ku 👃🏿👃🏿 yang penyek ni) . Me : Mungkin combination banyak benda. Tapi kawan K Ina yg #pregnant cerita, masa dia pregnant, dia kena #breakout . Tapi lepas tu dia amalkan ambik Shake Me + N'licious. Terus #kulitmuka dia elok semula. K Ina kan dah amalkan ambik shake me utk bekpes dah 2 bulan lebih. Mungkin sebab tu la kot. . Balik rumah, terus terpikir conversation tadi. Mula nak buat "jejak kasih", apa yg rutin saya ubah menyebabkan kulit muka jadi much better than before. . #basuhmuka : #marineessencebeautybar Lepas basuh pakai #infinenceserum Lepas tu saya guna #bioeverplus #cream as #moisturizer Almaklumlah.. tulang dah 49 ni memang kena pakai #antiaging cream. . Lepas tu baru pakai Cozuma CC cream + foundation . Rutin tu dah saya buat sejak awal tahun 2018. Cuma yg saya ubah ialah cara #pemakanan saya. Dah 2 bulan lebih breakfast shake me + Min Kaffe. Malam pulak saya amalkan ambil N'licious. . Jadi memang betul la kata kawan saya. Amalkan Shake Me + Min Kaffe + N'licious bukan sahaja membantu #menurunkanberatbadan , tapi membantu #mencantikkankulit muka. . Hidung kembang kuncup boleh sampai ke malam hari ni. 😁😁😁
Buka paket, campur air (lagi best if campur buah yang dah diblend) atau apa saja, then shake. Just shake, shake, shake lepas tu minum. Simple and yummy. Yang tak yummy nya? Terus kenyang. Tapi eh! Tak gemuk pula. Bestkan? #shakeme #proteinsoya #skkprogramme #setkombokurus #nakkurus #kuruscarasihat #tanpagula #garambuluh #jomgandaincome #g8unity #thediamondcircle
Buka paket, campur air (lagi best if campur buah yang dah diblend) atau apa saja, then shake. Just shake, shake, shake lepas tu minum. Simple and yummy. Guna kacang soya organik lagi, jadi tak risau ada bahan chemical dalam tu. Yang tak yummy nya? Terus kenyang. Tapi eh! Tak gemuk pula. Bestkan? #shakeme #proteinsoya #skkprogramme #setkombokurus #nakkurus #kuruscarasihat #tanpagula #garambuluh #jomgandaincome #g8unity #thediamondcircle
Buka paket, campur air (lagi best if campur buah yang dah diblend) atau apa saja, then shake. Just shake, shake, shake lepas tu minum. Simple and yummy. Yang tak yummy nya? Terus kenyang. Tapi eh! Tak gemuk pula. Bestkan? #shakeme #proteinsoya #skkprogramme #setkombokurus #nakkurus #kuruscarasihat #tanpagula #garambuluh #jomgandaincome #g8unity #thediamondcircle
Une belle assiette colorées vegge après une bonne séance Buty/Abdo : Patate douce, poivrons grillés, tartine de pain baltique et houmous .. Merci ti chou @alfredysv 😋😉💋avocat, boulette de soja tomate basilic, et mâches 👌🏽😋🌻 Bon dimanche à tous !! 💋 #vegge #lunch #lunchtime #sunday #organic #delicious #houmous #patatedouce #avocado #proteinsoya #boulettesoja #miam #yummy #afterwork #basicfit #basicfittours #tours #healthylifestyle #healthyfood #eatclean #eathealthy #fitness #fitmom #musculation #bonappetit
✅TIADA LAGI KULIT KUSAM ✅WAJAH SEMAKIN CERAH BERSERI ✅NAMPAK LEBIH MUDA . Alhamdulillah. Berkat amalkan ESP dengan konsisten. 😍 . Memang best la ESP ni, bukan setakat bantu kesihatan kita, ia juga bantu bina balik sel kulit baru agar kulit pun terasa lembut dan licin jer tau. Cerah dan awet muda lagi okeh . 🌸ESP ni sumber protein. Protein ni asas dalam badan kita. Contoh kulit muka kita ni hidup dia 21 hari je nak sihat, lepas tu dia mati dan akan dibina baru. Kalau tak cukup protein tu jadi kes kulit kusam tak bermaya. InshaaAllah dengan ESP, khasiat protein ni akan dapat direct 14gram setiap hari! Memang cukup sebenarnya nak bantu badan bina semula sel dan jadikan kulit cantik! . ❤️Selain dibancuh ESP juga boleh dijadikan masker. Ambil 1 sudu makan ESP bancuh dgn air suam, sapu keliling muka, biar seketika, lepas tu cuci macam biasa. Marvelous 💁 . Jom minum ESP. Terbukti berkesan menjadikan kulit lebih cerah, lembut, halus & gebu. 😍 . Order? Whatsapp 019.227.5759 . #shaklee #shakleebyeina #shakleemurah #sayajualshaklee #shakleeusjsubangjaya #shakleesubangjaya #espshaklee #proteinshaklee #proteinsoya #kulitcantik #nakcantik #kulitputih #kulitcerah #kulitgebu #kulithalus #kulitlicin #kulitkusam #jerawat #parutjerawat #parut #jeragat #masalahkulit #masalahjerawat #masalahparut #masalahjeragat #kedaionline #bazaaronline #terapiinstagram
Testimoni ESP Shaklee. . . Consume ESP untuk turunkan berat badan je sebenarnya.. . . Tapi.... . Kulit pula makin cerah, bekas jerawat pun makin pudar. . Lagi best bila period, tak de sakit pinggang, senggugut. . . Fall in love sangat dengan ESP ni😍😍😍😍
FEEDBACK CUSTOMER CONSUME BCOMPLEX WITH FOLIC ACID & VITA-LEA💕 . Whatsapp ayu 📱 0148081364
Nutrisi lengkap untuk preggy mom💕 . Nutrisi yang diperlukan oleh preggy mom seperti: . 🌟Protein 🌟Multivitamin 🌟Kalsium 🌟Asid Folik 🌟Vitamin C 🌟Omega 3 . Nutrisi tersebut terdapat dalam SET HAMIL SHAKLEE untuk memastikan kesihatan ibu serta membantu pertumbuhan dan perkembangan bayi yang sihat. . Lengkap kan? . Jom whatsapp ayu untuk untuk dapatkan SET HAMIL sekarang🤗 . Whatsapp ayu 📱 0148081364
FEEDBACK CUSTOMER CONSUME BCOMPLEX WITH FOLIC ACID & VITA-LEA💕 . Whatsapp ayu 📱 0148081364
FEEDBACK CUSTOMER CONSUME BCOMPLEX WITH FOLIC ACID & VITA-LEA💕 . Whatsapp ayu 📱 0148081364
Nutrisi lengkap untuk preggy mom💕 . Nutrisi yang diperlukan oleh preggy mom seperti: . 🌟Protein 🌟Multivitamin 🌟Kalsium 🌟Asid Folik 🌟Vitamin C 🌟Omega 3 . Nutrisi tersebut terdapat dalam SET HAMIL SHAKLEE untuk memastikan kesihatan ibu serta membantu pertumbuhan dan perkembangan bayi yang sihat. . Lengkap kan? . Jom whatsapp ayu untuk untuk dapatkan SET HAMIL sekarang🤗 . Whatsapp ayu 📱 0148081364
NUTRISI SEMASA HAMIL . ASID FOLIC (SHAKLEE B-COKPLEX WITH ASID FOLIC) . B1 (Thamine) 🌟Memainkan peranan penting dalam perkembangan otak bayi . B2 (riboflavin) 🌟Memastikan mata sentiasa sihat dan kulit sentiasa segar . B3 (niacin) 🌟Perbaiki sistem penghadaman dan dapat kurangkan risiko berlaku alahan semasa mengandung ‘morning sickness’ dan loya . B5 (pantothenic acid) 🌟Bantu hasilkan hormon hamil dan elakkan berlaku kekejangan kaki . B6 (pyridoxine) 🌟Memainkan peranan besar dalam otak bayi dan perkembangan sistem saraf (nervous system) . B7 (biotin) 🌟Proses hamil biasanya akan mengurangkan kadar biotin, jadi ibu hamil perlu tingkatkan kadar biotin dengan mengambil vitamin ini . B9 (folic acid) 🌟Mengurangkan kadar kebarangkalian berlakunya kecacatan bayi . B12 (cobalamin) 🌟Bantu dalam mengekalkan kesihatan tulang belakang ibu dan bayi dalam kandungan serta sistem saraf pusat (centra; nervous system) . Dah tahu kan fungsi setiap satu,jadi jangan lupa ambil BCOMPLEX SHAKLEE sebaikñya ambil semasa 3 bulan sebelum hamil. . Jom dapatkan nutrisi len SET HAMIL SHAKLEE,set ni boleh diambil semasa berpantang dan menyusu jugak tau!🤗 . Whatsapp ayu 📱 0148081364
NUTRISI SEMASA HAMIL . VITAMIN C ( SHAKLEE SUSTAIN RELEASE VITA-C PLUS 500mg/ CHEWABLE VITA-C PLUS 100mg) . Vitamin C macam tak perlu ambil jer kan masa hamil,sebab biasanya untuk kulit kan. . Tapi sebenarnya Vitamin C tak kurang hebatnya berperanan penting diambil semasa hamil. . 🌟 Membantu meningkatkan daya tahan melawan jangkitan selsema,demam . 🌟Vitamin C juga membantu menguatkan dan mempercepatkan pertumbuhan tulang,tulang rawan,tendon dan kulit baby . 🌟Ibu hamil yang ada masalah anemia atau hb low pengambilan zat besi dan vitamin c dapat meningkatkan tahap haemoglobin dengan lebih cepat . 🌟Membantu perkembangan otak bayi sejak dalam rahim lagi . Hebat jugak kan peranan vitamin c semasa hamil🤗 . Shaklee ada dua jenis Vitamin C iaitu: . Sustain Release Vita-C Plus 500mg 💥 Berteknologi pelepasan berperingkat yang mana vitamin c dilepaskan sebanyak 100mg setiap jam selama 5 jam 💥180 biji untuk 6 bulan 💥RM 98.00 . CHEWABLE Vita-C Plus 100mg 💥Molekul yang lebih dan cepat diserap 💥90 biji untuk 3 bulan 💥RM 51.00 . So,yang mana pilihan anda dan jangan lupa dapatkan nutrisi lengkap semasa hamil dengan SET HAMIL SHAKLEE . Whatsapp ayu 📱 0148081364
Nutrisi lengkap untuk preggy mom💕 . Nutrisi yang diperlukan oleh preggy mom seperti: . 🌟Protein 🌟Multivitamin 🌟Kalsium 🌟Asid Folik 🌟Vitamin C 🌟Omega 3 . Nutrisi tersebut terdapat dalam SET HAMIL SHAKLEE untuk memastikan kesihatan ibu serta membantu pertumbuhan dan perkembangan bayi yang sihat. . Lengkap kan? . Jom whatsapp ayu untuk untuk dapatkan SET HAMIL sekarang🤗 . Whatsapp ayu 📱 0148081364
NUTRISI SEMASA HAMIL . 4⃣KALSIUM (SHAKLEE OSTEMATRIX) . 🌟Kalsium diperlukan untuk menyokong pertumbuhan tulang rangka pada bulan ke 2 kehamilan. . 🌟Manakala kalsium diperlukan untuk perkembangan tulang pada usia 5 bulan. . 🌟Magnesium mampu mengurangkan mabuk hamil.Cabaran kehamilan ini biasanya berlaku pada awal kehamilan dan akan berakhir pada akhir trimester pertama. . 🌟Selain itu,kekejangan kaki sering berlaku di akhir kehamilan. Ini kerana berat berlebihan yang anda tampung, kekurangan nutrisi,terlalu aktif atau kurang aktif.Pastikan pengambilan kalsium yang mencukupi:) . 🌟Semasa hamil,bayi memerlukan kalsium yang mencukupi untuk perkembangan rangka tulang terutamanya 3 bulan terakhir. . 🌟Jika ibu tidak mendapat kalsium yang mencukupi bayi akan serap 90% dari tulang anda untuk mendapatkan keperluan kalsium dan mineràl yang bayi perlukan. . 🌟So,sangat penting tauuu pengambilan kalsium semasa hamil!🤗 . Lagipun bulan ni PROMOSI BUY 3 GET 5% OFF berbaloi dapatkan sekarang untuk stok berpantang dan menyusu. . Whatsapp ayu untuk dapatkan SET HAMIL SHAKLEE atau LOOSE ITEM . Whatsapp ayu 📱 0148081364 .
NUTRISI SEMASA HAMIL . PROTEIN (SHAKLEE ESP) . Nutrient utama yang diperlukan untuk pembentukan sel badan anda dan bayi. . Menyokong pertumbuhan sel bayi yang sihat . Membantu pertumbuhan dan perkembangan bayi terutama semasa trimester kedua dan ketiga dimana bayi mengalami proses perkembangan yang cepat . Membantu ibu meningkatkan otot tanpa meningkatkan lemak. . Kenyang lebih lama kerana protein soya ESP rendah indeks glisemik iaitu 39 . Untuk kesihatan kulit,kuku dan rambut-elak rambut gugur . Jom dapatkan nutrisi lengkap dengan SET HAMIL SHAKLEE🤗 . Whatsapp ayu 📱 0148081364
Nutrisi lengkap untuk preggy mom💕 . Nutrisi yang diperlukan oleh preggy mom seperti: . 🌟Protein 🌟Multivitamin 🌟Kalsium 🌟Asid Folik 🌟Vitamin C 🌟Omega 3 . Nutrisi tersebut terdapat dalam SET HAMIL SHAKLEE untuk memastikan kesihatan ibu serta membantu pertumbuhan dan perkembangan bayi yang sihat. . Lengkap kan? . Jom whatsapp ayu untuk untuk dapatkan SET HAMIL sekarang🤗 . Whatsapp ayu 📱 0148081364
NUTRISI SEMASA HAMIL💕 . 2⃣OMEGA 3 (SHAKLEE OMEGA GUARD) . DHA asas kepada tisu baru dan komponen penting retina(mata) . Menyokong perkembangan otak,mata dan sistem saraf . Mengurangkan risiko seperti resdung,eczema . Meningkatkan sistem imum . Menyokong kehamilan yang normal dan berat kelahiran bayi yang sihat . DHA adalah penting untuk perkembangan optimum otok sebelum kelahiran dan semasa peringkatbawal pembesaran kanak-kanak iaitu 0-5 tahun. . Kajian telah membuktikan bahawa ibu-ibu yang mengambil makanan tambahan DHA semasa tempoh kehamilan,melahirkan bayi dengan kemahiran penyelesaian masalah yang lebih baik pada usia 9 bulan berbanding ibu yang tidak mengambil makanan tambahan. . Omega 3 boleh diambil seawal kehamilan jika tidak boleh telan pada awal kehamilan akibat mabuk hamil boleh diambil pada trimester kedua🤗 . Jom dapatkan SET HAMIL.LENGKAP SHAKLEE . Whatsapp ayu 📱 0148081364
NUTRISI SEMASA HAMIL . 1⃣ MULTIVITAMIN (SHAKLEE VITA-LEA) . . Multivitamin yang diformulasi dengan iron formula. . Membekalkan 400mcg folic acid dan 18mg iron amount yang mencukupi dan selamat diambil oleh preggy mom . Iron diperlukan untuk meningkatkan isipadu darah sehingga 50% daripada biasa terutamanya apabila masuk trisemeter kedua . Feedback daripada customer yang consume SET HAMIL SHAKLEE alhamdulillah semuanya feedback positive kesihatan diri dan kandungan yang baik sepanjang kehamilan. . Bacaan HB pun memang lebih dari 11, nurse puji mami pun senang hati🤗 . 💥Sebotol 120 biji 💥Kegunaan 4 bulan 💥RM 93.75 lebih kurang 0.80 sen jer sehari . Jom dapatkan SET HAMIL SHAKLEE . whatsapp ayu 📱 0148081364
Nutrisi lengkap untuk preggy mom💕 . Nutrisi yang diperlukan oleh preggy mom seperti: . 🌟Protein 🌟Multivitamin 🌟Kalsium 🌟Asid Folik 🌟Vitamin C 🌟Omega 3 . Nutrisi tersebut terdapat dalam SET HAMIL SHAKLEE untuk memastikan kesihatan ibu serta membantu pertumbuhan dan perkembangan bayi yang sihat. . Lengkap kan? . Jom whatsapp ayu umtuk untuk dapatkan SET HAMIL sekarang🤗 . Whatsapp ayu 📱 0148081364
NUTRITION OF TWO! . Ibu yang consume baby dalam rahim pun dapat nutrisi sekali 🤗 . Semasa hamil kita memerlukan nutrisi seperti . 🌟PROTEIN -SHAKLEE ESP 🌟MULTIVITAMIN- SHAKLEE VITA-LEA 🌟KALSIUM - SHAKLEE OSTEMATRIX 🌟OMEGA 3 - SHAKLEE OMEGA GUARD 🌟VITAMIN C- SHAKLEE SR VITA-C PLUS/ CHEWABLE VITA-C PLUS 🌟ASID FOLIK - SHAKLEE VITAMIN B WITH ASID FOLIC . Setiap supplement ni berlainan fungsi dan sangat baik untuk kesihatan dan perkembangan janin anda untuk membesar dengan sihat. . Jom whatsapp ayu untuk dapatkan consultation percuma🤗 . Whatsapp ayu 📱 0148081364
Apa tu #setkombokurus ? . Ia terdiri dari #minkaffe yg boleh membantu mengurangkan rasa #lapar . Ia adalah campuran #kopirobusta dan #garambuluh . . #shakeme adalah campuran #proteinsoya dan garam buluh. Mempunya 3 sumber protein: #oat , #soya dan #wheyprotein . Ia dapat membantu #membakar dan #singkirlemak . . Dan akhir sekali, #nlicious . Mempunyai kebaikan 118 sayuran dan buah2an. Ia mempunyai #enzim yg dpt membantu memecahkan #lemak , #carb dan #protein . Ia juga dpt menyingkirkan #toxin dan #melawaskan #pencernaan . . Roger saya utk dapatkan #skk ni. . #kurus #10dayschallenge #skkprogramme
Kenali keistmewaan protein shaklee. Isolate protein shaklee setiap hari penuhi kebutuhan protein anda. . Pemesanan hubungi : Distributor shaklee indonesia Kurniadi 081931410988 . #proteinnabati #awetmuda #proteinsoya #shakleeindonesia #dietplan
Set Hamil Basic . . 💗Multivitamin VitaLea Mengandungi 12 vitamin dan 7 galian dan ianya lengkap dengan iron formula.Iron formula sangat penting bagi ibu yang mengadung dan menyusukan anaknya. Kekurangan iron boleh membuatkan si ibu lemah, mudah nak pitam atau pengsan, Hb rendah dan sentiasa kelihatan pucat lesu. . . 💗B Complex Lengkap dengan 8B iaitu keperluan tubuh yang sempurna ke atas vitamin B. Suplemen B complex Shaklee mengandungi Folic acid, Biotin yang sangat penting untuk pembentukan darah dan kestabilan hormon . Vitamin B dikatakan sangat penting untuk pembentukan tulang tengkorak anak di dalam kandungan. . . 💗Vitamin C (Sustained Release Vit C) Sebiji vitamin C Shaklee bersamaan 7 setengah biji oren dan memenuhi keperluan vitamin C minima tubuh kita iaitu 500mg. Ianya adalah sustained realese dan akan digunakan secara beransur-ansur mengikut keperluan badan kita. . . 💗Ostematrix Kalsium sangat penting untuk pembinaan sel dan pembentukan tulang bayi. Membaiki ransangan urat saraf, mengelakkan kekejangan otot, sakit pinggang, lenguh-lenguh dan kebas kaki/tangan.
Selain dibuat sebagai minuman, korang boleh gak olah jadi makanan. Nie antara resepi pancake dari Shake Me. Kot korang ader idea nak olah jadi cucur shake pun boleh. Esok mama nak buat Pancake gak la, tapi bukan pancake shake me. Hah aper diakan? Esok mama share ok. #SetKomboKurus #shakeme #minkaffe #ProteinSoya
Orangnya sangat selesa kalau dipanggil Along. Kenal sejak memulakan biz dgn #SHOM ni tahun lepas. #kecikmolek jeee... . Rupanya tak sangka! Sebelum ni beliau mengalami masaalah #beratbadan dan #sizebesar . . Bila mengamalkan #setkurus dan #premiumbeautiful #korset , mmg dpt membantu #turunberatbadan dan #incheslost . . Roger say utk #freefitting dan dptkan set kurus. . #nlicious #shakeme #garambuluh #soya #protinsoya #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #vitamins #mealreplacement #kurussihat #pinggangramping #buncit #kurustanpadiet #proteinsoya #kuruscarasenang #waistshaper #bodyshaper #korsetperut
Happy Breakfast you alls! 😍 Happy Weekend ❤ Done ber'ESP'licious di pagi Ahad. ESP ini sangat sesuai untuk korang yang nak cantikkan kulit dari dalam. Hilang parut, hilang kedut, dan mampu tingkatkan elastin kulit. Menjadikan kulit lebih anjal 😘 ESP ni diperbuat dari soya Non-GMO. Soya kita tahu mengandungi kandungan protein yang tinggi. Protein kan diperlukan untuk pembaikan dan pemeliharaan kulit, rambut, otot dan mata. Sebab tu minum soya boleh cantikkan kulit 😊 Protein juga sumber tenaga yang baik. Patutlah minum ESP pagi2 badan terus rasa bertenaga 💪💪. Tak percaya, cubalah ! 😉 Let's get yours today ❤ Whatsapp 0135190280 #kulitcantik #proteinsoya #soyanongmo #organik #soyaorganik #energybooster #milkbooster #ibuhamil #ibumenyusu #ibuberpantang #ikhtiarhamil #espshakleemurah #shakleemurahperak #shakleeperak #binaotot #breakfast #healthybreakfast #rendahglisemikindeks #rendahGI #rendahgula #nocholesterol #kenyanglama #kurus #setkurusmurahberkesan #shakleeipoh #shakleemalaysia #shakleeejenonline #hilangparut #elasticity #antikedut
Bekalan untuk seminggu untuk pegi outstesen. Beg jangan cakaplah rase cam nak bawak satu almari jek. kahkahkah 🤣🤣🤣 Gitula orang pompuan bulan setakat baju je, tudung, stoking, anak tudung, spentot lagi tu jadik kembung. Balik nanti taktaula jadik cemana. Dah nak p tido dah. Sambung esok last cite. #minkaffe #mineralcoffee #kopisihat #kopikurus #projekkempisperut #setkempisperut #cspscs #kopigarambuluh #kopidiet #shakeme #protein #proteinsoya #lawas #SKKprogramme #awesomazingteam #g8unity #ateamjb #yuranahliRM47 #percumaubatgigi #percumaubatgigimarine #ulsermulut #freeflourida #agentdiperlukan #johorbahru #johor #selangor #perak #kedah #pahang #kelantan
Tq mommy.. Repeated order from mommy yg breast feeding.. . Mommy dah alaminya.. SUSU BANYAK DAN PEKAT.. . Anak pun dpt manfaat.. ANAK LEBIH KENYANG.. Mommy pun boleh berDIET dengan ESP.. . KULIT anak dan ibu CANTIK dan MOIST.. Manfaat daripada PROTEIN SOYA yg BERKUALITI dan ORGANIK.. . #shakleemurah #shakleeeffects #shakleemalaysian #espshaklee #proteinsoya #thefedoranaturalbeauty
Tq mommy.. Repeated order from mommy yg breast feeding.. . Mommy dah alaminya.. SUSU BANYAK DAN PEKAT.. . Anak pun dpt manfaat.. ANAK LEBIH KENYANG.. Mommy pun boleh berDIET dengan ESP.. . KULIT anak dan ibu CANTIK dan MOIST.. Manfaat daripada PROTEIN SOYA yg BERKUALITI dan ORGANIK.. . #shakleemurah #shakleeeffects #shakleemalaysian #espshaklee #proteinsoya #thefedoranaturalbeauty
Tq mommy.. Repeated order from mommy yg breast feeding.. . Mommy dah alaminya.. SUSU BANYAK DAN PEKAT.. . Anak pun dpt manfaat.. ANAK LEBIH KENYANG.. Mommy pun boleh berDIET dengan ESP.. . KULIT anak dan ibu CANTIK dan MOIST.. Manfaat daripada PROTEIN SOYA yg BERKUALITI dan ORGANIK.. . #shakleemurah #shakleeeffects #shakleemalaysian #espshaklee #proteinsoya #thefedoranaturalbeauty
Assalamualaikum Selamat pagi😊😊 Dah rushing nak g kerja ke tuuu Nak kejar breakfast? Nak kejar nasi lemak kebaboom? Nak kejar kuih muih??? Tapi dah lambat...🙃🙃🙃 Ada ESP..bancuh saja dia. Mix dengan buah pisang..fresh milk.. Done! Boleh minum dalam keta😉 Tengah drive janganlaaaa Nak order esp? Wasap kak Miza 📲0169022886 #sarapan #sumbertenaga #sumberprotein #cegahkanser #tahanlapar #masa #espshaklee #proteinsoya
Nak sarapan yang senang cepat dan mudah boleh amek Shake Me yang kaya dengan protein, ade tenaga, karbohidrat, serat diet, kalsium, magnesium dan jugak Vitamin C yang baik untuk kulit kita. Selalu keknis suka minkaffe jer kali ni campur sekali Shake Me rasa dia lagi sangad sangad sedapnyee rupenye. Rasa vanilla manis masin berkrim semua ade. Sejuk je tekak nih. Shake Me kene bancuh dengan air sejuk dalam mug tambah dengan 200ml air. Sapa suka soya yang NON-GMO boleh amek Shake Me pagi dengan petang. Lagipun dalam shake me ni ade L-Carnitine agen yang bantu kita bakar lagi lemak dalam badan kita. Best ke best? Jom mulakan kerja 💪💪 #minkaffemurah #minkaffe #mineralcoffee #shakeme
#setkombokurus ni bukan sahaja membantu #turunberatbadan tetapi boleh membantu org yg mengalami masaalah #sembelit dan sentiasa #sakitperut . . Nak try? Roger saya. . #skk #skkprogramme #10dayschallenge #setkurus #kurus #kurussihat
Nak #turun #beratbadan tapi tak nak #diet ? . Jom join #10dayschallenge by #g8unity melalui #skkprogramme . . Nak tau mcm mana? . Roger saya. . #skk #setkurus #setkombokurus #kurus #turunberatbadan
Nak #turun #beratbadan tapi tak nak #diet ? . Jom join #10dayschallenge by #g8unity melalui #skkprogramme . . Nak tau mcm mana? . Roger saya. . #skk #setkurus #setkombokurus #kurus #turunberatbadan
Antara fungai utama Shake Me. Nak kurus tanpa perlu diet dengan cara sihat kan? Cubalah SET KOMBO KURUS yang termasuk juga Shake Me. Memang akan nampak perubahan seawal 10 hari. #skkprogramme #setkombokurus #minkaffe #shakeme #nlicious #garambuluh #proteinsoya #tanpagula #dietcarasihat #kuruscarasihat
Kalau minum ESP plain, ramai y xlalu rasa dia termasuklah aku. Tp boleh jer nak pelbagaikan cara minum dia. Y paling senang, shake jer dengan susu (perisa apa2 pun boleh. Susu fresh, strawberi, coklat, jagung.. Apa2 jar).. Besnya ESP ni, dia mengenyangkan tau. Kalau korang xnak mkn malam, tp xnak berlapar, bolehlar ganti dengan ESP ni.. 👍 After sometime, kulit pun makin gebu gebas... 😘😘 Jomlah order.. 📱019-4487451(Liza) #setgastrikshaklee #setgastrik #shaklee #espshaklee #susuproteinshaklee #proteinsoya
Kenapa ya perlu ambil ESP...? √…Kualiti protin yang tinggi. √…Sumber vitamin yang diperlukan untuk pembentukan pelbagai organ dalam dan tisu badan. √…Merangsang fungsi psikologi. √…Merangsang kulit agar awet muda. √…Mengekang sel kenser. √…Memelihara kesihatan #Prostat & #Ovari . √…Membekalkan tenaga. √…Memperbaiki memori. . PZ 018.250.52.30 . #kttshaklee #kulitcantik #kulitputih #isteri #suamiisteri #parut #paruthilang #parutberlubang #igersmy #kakilike #shakleeEffect #shakleemurah #pzxfresh #kulitberparut #kulitberminyak #gym #proteingym #gastrik #gastrikhilang #proteinsoya #hargaahli #murah #terlajakmurah #kenyang #puasa #puasarejab #letopboomsalesig #follow4follow
Orangnya sangat selesa kalau dipanggil Along. Kenal sejak memulakan biz dgn #SHOM ni tahun lepas. #kecikmolek jeee... . Rupanya tak sangka! Sebelum ni beliau mengalami masaalah #beratbadan dan #sizebesar . . Bila mengamalkan #setkurus dan #premiumbeautiful #korset , mmg dpt membantu #turunberatbadan dan #incheslost . . Roger say utk #freefitting dan dptkan set kurus. . #nlicious #shakeme #garambuluh #soya #protinsoya #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #vitamins #mealreplacement #kurussihat #pinggangramping #buncit #kurustanpadiet #proteinsoya #kuruscarasenang #waistshaper #bodyshaper #korsetperut
Kenapa ya perlu ambil ESP...? √…Kualiti protin yang tinggi. √…Sumber vitamin yang diperlukan untuk pembentukan pelbagai organ dalam dan tisu badan. √…Merangsang fungsi psikologi. √…Merangsang kulit agar awet muda. √…Mengekang sel kenser. √…Memelihara kesihatan #Prostat & #Ovari . √…Membekalkan tenaga. √…Memperbaiki memori. . PZ 018.250.52.30 . #kttshaklee #kulitcantik #kulitputih #isteri #suamiisteri #parut #paruthilang #parutberlubang #igersmy #kakilike #shakleeEffect #shakleemurah #pzxfresh #kulitberparut #kulitberminyak #gym #proteingym #gastrik #gastrikhilang #proteinsoya #hargaahli #murah #terlajakmurah #kenyang #puasa #lukakencingmanis #letopboomsalesig #follow4follow
Amalkan #setkombokurus bukan sahaja #turun #beratbadan tetapi membantu #inchessloss . Jom sahut cabaran #10dayschallenge dgn #skkprogramme ni dan tengok hasilnya. . #jomkurus #kurussihat #dietsihat
next page →