#proteinsoya

2,479 posts

Loading...
. Antara sebab-sebab kenapa ibubapa perlu beri anak2 Meal Shakes :- . ✔ Nutrisi lengkap ✔ Membekalkan nutrien kepada sel-sel ✔ Untuk pembesaran ✔ Anti oksidan ✔ Detox ✔ Pemutihan Kulit http://Wasap.my/60195659564 #SebabBagiMealShakes #MealShakesShaklee #AnakAsma #AnakKerapDemam #AnakKerapSelsema #AnakKurangSeleraMakan #AnakObesiti #AnakSembelit #NutrisiLengkap #TingkatSeleraMakan #ProteinSoya #ProteinTerbaik #ProteinTinggi #ShakleePuchong #ShakleeTamanMasPuchong #ShakleeShahAlam
Loading...
. Antara sebab-sebab kenapa ibubapa perlu beri anak2 Meal Shakes :- . ✔ Nutrisi lengkap ✔ Membekalkan nutrien kepada sel-sel ✔ Untuk pembesaran ✔ Anti oksidan ✔ Detox ✔ Pemutihan Kulit http://Wasap.my/60195659564 #SebabBagiMealShakes #MealShakesShaklee #AnakAsma #AnakKerapDemam #AnakKerapSelsema #AnakKurangSeleraMakan #AnakObesiti #AnakSembelit #NutrisiLengkap #TingkatSeleraMakan #ProteinSoya #ProteinTerbaik #ProteinTinggi #ShakleePuchong #ShakleeTamanMasPuchong #ShakleeShahAlam
. Anak2 kecil ni memang suka memilih makanan kan. Tak suka sayur. Buat ar menarik macamana pun kalau dia taknak mesti tolak tepi pinggan tu. . Yang suka junk food tak payah cakap ar. Benda sedap mana boleh lawan makanan berkhasiat kan. Lagi satu kalau dapat main panggil makan macam nak cari gaduh kan. . Lepas ni mommy2 amalkan kisar air minuman anak2 letak ais letak mealshakes pergggghhh yummy. So lepas ni takdelah mommy2 pening dah. . http://Wasap.my/60195659564 #SebabBagiMealShakes #MealShakesShaklee #AnakAsma #AnakKerapDemam #AnakKerapSelsema #AnakKurangSeleraMakan #AnakObesiti #AnakSembelit #NutrisiLengkap #TingkatSeleraMakan #ProteinSoya #ProteinTerbaik #ProteinTinggi #ShakleePuchong #ShakleeTamanMasPuchong #ShakleeShahAlam
. Antara sebab-sebab kenapa ibubapa perlu beri anak2 Meal Shakes :- . ✔ Nutrisi lengkap ✔ Membekalkan nutrien kepada sel-sel ✔ Untuk pembesaran ✔ Anti oksidan ✔ Detox ✔ Pemutihan Kulit . #SebabBagiMealShakes #MealShakesShaklee #AnakAsma #AnakKerapDemam #AnakKerapSelsema #AnakKurangSeleraMakan #AnakObesiti #AnakSembelit #NutrisiLengkap #TingkatSeleraMakan #ProteinSoya #ProteinTerbaik #ProteinTinggi #ShakleePuchong #ShakleeTamanMasPuchong #ShakleeShahAlam
Testimoni dah makin banyak... Ramai dah mula rasa kesannya dan nampak beza selepas amalkan #aircoklatkurus ini. ... Jangan tunggu esok nak raya baru fikir nak kurus tau😄 Jom‼ slim & fit raya bersama # ShakeMECocoa. Sedap + Berkhasiat + Slim 🥛🍫 www.wasap.my/60193559192 #shakeme #aircoklatsedap #aircoklatkurus #seratprotein #proteinsoya #proteinshake #proteindrink #campurangarambuluh #jomkurus #jomkurussihat #jomkuruscaraonline #diettanpalapar #shakeNshape #kurusuntuksihat #kurusuntukkesihatan #setkombokurusrawang #setkombokurusgombak #setkombokurusbatucaves #setkombokurusselayang
Testimoni dah makin banyak... Ramai dah mula rasa kesannya dan nampak beza selepas amalkan #aircoklatkurus ini. ... Jangan tunggu esok nak raya baru fikir nak kurus tau😄 Jom‼ slim & fit raya bersama # ShakeMECocoa. Sedap + Berkhasiat + Slim 🥛🍫 www.wasap.my/60193559192 #shakeme #aircoklatsedap #aircoklatkurus #seratprotein #proteinsoya #proteinshake #proteindrink #campurangarambuluh #jomkurus #jomkurussihat #jomkuruscaraonline #diettanpalapar #shakeNshape #kurusuntuksihat #kurusuntukkesihatan #setkombokurusrawang #setkombokurusgombak #setkombokurusbatucaves #setkombokurusselayang
. Bukan semua anak2 senang nak telan vitamin berbentuk tablet ataupun kapsul. . Ibu2 boleh bancuh meal shakes ni dengan air kegemaran anak2 ataupun kisarkan bersama2 buah-buahan. Mesti anak2 akan minta lagi. . Yummy yummy. Sedapnya. . Jangan ibu2 pening nak melayan sudah ar. Hehehe. . #InfoMealShakes #MealShakesShaklee #AnakAsma #AnakKerapDemam #AnakKerapSelsema #AnakKurangSeleraMakan #AnakObesiti #AnakSembelit #NutrisiLengkap #TingkatSeleraMakan #ProteinSoya #ProteinTerbaik #ProteinTinggi #ShakleePuchong #ShakleeTamanMasPuchong #ShakleeShahAlam
Testimoni dah makin banyak... Ramai dah mula rasa kesannya dan nampak beza selepas amalkan #aircoklatkurus ini. ... Jangan tunggu esok nak raya baru fikir nak kurus tau😄 Jom‼ slim & fit raya bersama # ShakeMECocoa. Sedap + Berkhasiat + Slim 🥛🍫 www.wasap.my/60193559192 #shakeme #aircoklatsedap #aircoklatkurus #seratprotein #proteinsoya #proteinshake #proteindrink #campurangarambuluh #jomkurus #jomkurussihat #jomkuruscaraonline #diettanpalapar #shakeNshape #kurusuntuksihat #kurusuntukkesihatan #setkombokurusrawang #setkombokurusgombak #setkombokurusbatucaves #setkombokurusselayang
Testimoni dah makin banyak... Ramai dah mula rasa kesannya dan nampak beza selepas amalkan #aircoklatkurus ini. ... Jangan tunggu esok nak raya baru fikir nak kurus tau😄 Jom‼ slim & fit raya bersama # ShakeMECocoa. Sedap + Berkhasiat + Slim 🥛🍫 www.wasap.my/60193559192 #shakeme #aircoklatsedap #aircoklatkurus #seratprotein #proteinsoya #proteinshake #proteindrink #campurangarambuluh #jomkurus #jomkurussihat #jomkuruscaraonline #diettanpalapar #shakeNshape #kurusuntuksihat #kurusuntukkesihatan #setkombokurusrawang #setkombokurusgombak #setkombokurusbatucaves #setkombokurusselayang
Air cokolat dulu jom😋 💪 Tinggi dalam protein 💪 Tinggi dalam serat diet 💪 Sumber kalsium 💪 Tinggi dalam magnesium 💪 Tinggi dalam vitamin B12 💪 Tinggi dalam vitamin C 💪 Tanpa gula tambahan 💪 Tanpa lemak trans Nak cuba ❓ Tekan jer sini📲www.wasap.my /60123850254 #Shakemecocoa #aircokolatkurus #seratprotein #proteinsoya #jantungsihat #jagakesihatan #Mineral #Metabolisme #memelihara #SellaRahim
Esok kite cod 👍 Sis bagi free jer cod, Baru pertama kali nak cuba terus grab 3 kotak shakeme koko nak konsisten minum, InshaAllah pasti berhasil👍 Ada lagi yang nak cuba ❓ 📲www.wasap.my /60123850254 #Shakemecocoa #aircokolatkurus #Sihatdankurus #kurusituperlu #kurussebelumraya #weightloss #kurusuntukkesihatan #airprotein #proteinsoya #jantungsihat #jagakesihatan #97kalori #Mineral #Metabolisme #memelihara #pasangbadan #kurustanpaberlapar #kurusdenganshakeme #SellaRahim
Belum cuba❗ Ramai yang dah minum shakeme koko dapat result yang sangat memuaskan, ada yang dah turun 5kg,10kg,15kg,20kg dan 24kg wow sangat😱 Penangan air koko kurus ni memang tidak menghampakan, kena try dulu baru tahu kesan nya👍 📲www.wasap.my /60123850254 #mudahnyakurus #tanpaberlapar #jantungsihat #jagakesihatan #Shakemecocoa #aircokolatkurus #Sihatdankurus #kurusituperlu #kurusuntukkesihatan #kurussebelumraya #weightloss #ramping #protein #proteinsoya #Mineral #Metabolisme #memelihara #SellaRahim
➡️Metabolisme Garcinia cambogia asli membantu menyekat lemak sepanjang hari Ni antara salah satu bahan yang ada dalam shakeme cocoa, 🍓Garcinia cambogia, mengandungi bahan aktif Asid hidroxicitrik(HCA) yang sangat di kenali kerana khasiat mujarabnya dalam menurunkan berat badan dan meningkatkan metabolisme 🍓HCA bertindak sebagai penyekat lemak yang berkesan, Ia menghalang kalori daripada di simpan sebagai lemak badan, HCA membantu menukarkan kalori kepada glikogen iaitu bahan yang penting untuk pembentukan otot 🍓Garcinia Cambogia membantu meningkatkan metabolisme, menggalakkan penghasilan tenaga yang berkesan untuk kecergasan sepanjang hari 🍓HCA mengurangkan selera makan untuk mengelakkan berlakunya kejadian makan berlebihan dan membolehkan anda mengawal pengambilan kalori dengan lebih berkesan semasa proses penurunan berat badan. *mudah nya kurus tanpa berlapar * #Shakemecocoa #aircokolatkurus #Garciniacambogia #aircokolatkurus #Sihatdankurus #kurusituperlu #kurusuntukkesihatan #kurussebelumraya #protein #proteinsoya #Mineral #Metabolisme #memelihara #SellaRahim
ESP untuk siapa? ESP untk mereka yang ada masalah kulit. Bila amalkan ESP ni, kulit makin sihat dan cantik. Protein ESP sangat bagus untuk repair sel kulit. . . . #espshaklee #sususoya #proteinsoya #kulitcantik #nakkurus #kurusdenganshaklee #ibumenyusu #shakleeKuantan #jerawat #kulitglowing #setkulitcantik #setkulitcantikshaklee #awetmuda #setcantikshaklee #sethamil #setibumengandung #setberpantang #setbersalin #gastrik #diet
Kena tambah satu lagi langkah untuk mudah kurus . Consume SET KOMBO KURUS !!!! . #AirKurus #ShakeMeCocoa #Prolicious #Garlic #minkaffe . Ikhtiar untuk sihat dan awet muda http://www.wasap.my/0123592755/shakeme . Atau . Boleh tinggalkan no phone untuk dihubungi. Terus pos dan cod dengan sepantasnya COD #codijok #codpuncakalam #codbestarijaya #codkualaselangor #codjeram . Pos setiap hari . #projekrm1000sehari #projekgajike2 #shakeme #shakemecocoa #shakemeselangor #shakemeijok #shakemekualaselangor #shakemebestarijaya #slimsihat #ikhtiarsihat #kurus #awetmuda #cocoa #shakemedrink #healthy #minerals #proteinsoya
Awal pagi dah telan 2 biji garlic Semug kopi pon dah telan Ni nak telan air cokolat kuwus lak 😋👍 Semua sedap dan nak Sihat jer InshaAllah dengan izin Allah.. Jom minum dulu, sape belum pernah cuba ❓sedap tauuuu😋 #aircokolatkurus #Sihatdankurus #kurusituperlu #Shakemecocoa #weightloss #ramping #protein #proteinsoya #Mineral #Metabolisme #memelihara #SellaRahim
5 Sebab mengapa Protein merupakan pilihan terbaik  untuk menurunkan berat badan: . 1. Penyerapan protein di dalam badan lebih konsisten menyebabkan badan “feel satisfied” . 2. Kombinasi hidangan tinggi protein dengan karbohidrat (sayur-sayuran, ubi kentang) menghalang penyerapan gula dalam badan dengan agresif . 3. Makanan yang tinggi protein merangsang pembakaran kalori dengan lebih tinggi dalam badan jika dibandingkan dengan lemak. . 4. Protein bertindak sebagai “fuels” (bahan api) untuk membakar lemak . 5. Protein merupakan komponen utama dalam pembentukan dan pemulihan otot terutama semasa dan selepas bersukan, senaman ataupun aktiviti fizikal. . Ikhtiar untuk sihat dan awet muda http://www.wasap.my/0123592755/shakeme . Atau . Boleh tinggalkan no phone untuk dihubungi. Terus pos dan cod dengan sepantasnya COD #codijok #codpuncakalam #codbestarijaya #codkualaselangor #codjeram . Pos setiap hari . #projekrm1000sehari #projekgajike2 #shakeme #shakemecocoa #shakemeselangor #shakemeijok #shakemekualaselangor #shakemebestarijaya #slimsihat #ikhtiarsihat #kurus #awetmuda #cocoa #shakemedrink #healthy #minerals #proteinsoya
Promosi Shake Me Cocoa . Rendah kalori, tinggi dalam protein & serat sumber calcium & magnesium diperkaya dengan garam buluh, vitamin & mineral . Ikhtiar untuk sihat dan awet muda http://www.wasap.my/0123592755/shakeme . Atau . Boleh tinggalkan no phone untuk dihubungi. Terus pos dan cod dengan sepantasnya COD #codijok #codpuncakalam alam #codbestarijaya #codkualaselangor #codjeram . Pos setiap hari . #projekrm1000sehari #projekgajike2 #shakeme #shakemecocoa #shakemeselangor #shakemeijok #shakemekualaselangor #shakemebestarijaya #slimsihat #ikhtiarsihat #kurus #awetmuda #cocoa #shakemedrink #healthy #minerals #proteinsoya
Hilang 18kg dalam masa 2 bulan konsisten amalkan Shakeme . Rendah kalori, tinggi dalam protein & serat sumber calcium & magnesium diperkaya dengan garam buluh, vitamin & mineral . Ikhtiar untuk sihat dan awet muda http://www.wasap.my/0123592755/shakeme . Atau . Boleh tinggalkan no phone untuk dihubungi. Terus pos dan cod dengan sepantasnya COD #codijok #codpuncakalam alam #codbestarijaya #codkualaselangor #codjeram . Pos setiap hari . #projekrm1000sehari #projekgajike2 #shakeme #shakemecocoa #shakemeselangor #shakemeijok #shakemekualaselangor #shakemebestarijaya #slimsihat #ikhtiarsihat #kurus #awetmuda #cocoa #shakemedrink #healthy #minerals #proteinsoya
Shake me Cocoa dengan manfaat tambahan koko . Rendah kalori, tinggi dalam protein & serat sumber calcium & magnesium diperkaya dengan garam buluh, vitamin & mineral . Ikhtiar untuk sihat dan awet muda http://www.wasap.my/0123592755/shakeme . Atau . Boleh tinggalkan no phone untuk dihubungi. Terus pos dan cod dengan sepantasnya COD #codijok #codpuncakalam alam #codbestarijaya #codkualaselangor #codjeram . Pos setiap hari . #projekrm1000sehari #projekgajike2 #shakeme #shakemecocoa #shakemeselangor #shakemeijok #shakemekualaselangor #shakemebestarijaya #slimsihat #ikhtiarsihat #kurus #awetmuda #cocoa #shakemedrink #healthy #minerals #proteinsoya
ESP & RAMADHAN Kalau nak tau, ESP adalah HOT ITEM apabila tibanya bulan Ramadhan 🙂 Kebanyakkan customer yg consume ESP semasa bulan puasa akui . ✅ lebih bertenaga dan tak cepat letih sepanjang menjalani ibadah puasa ✅ rasa kenyang yg lebih lama ✅ kulit semakin cantik lebih2 lagi bila amal secara konsisten ✅ tidak alami masalah utk berpuasa sekalipun menyusukan anak - ibu yg menyusukan . Best tak best ESP? 🤗 Yg lagi best, ada Special FREE GIFT utk 5 org PERTAMA yg dapatkan ESP sepanjang April. Wow! Jom ESP! http://www.wasap.my/60198367499 #nurinzhealthnbeauty #ESPshaklee #EnergizingSoyProtein #nurbeautyhomemobilespa #shakleemalaysia #shakleesarawak #shakleeindependantdistributor #pengedarsahshaklee #homemobilespa #homespa #mobilespa #spabergerak #perkhidmatanspabergerak #mobilespaviral #naturalproduk #proteinsoya #SoyaNonGMO
WAAH! REAL PERSON, REAL RESULT😘 . . Lepas consume vitamin C dan ESP, parut jerawat jadi makin pudar dan kulit makin bertambah cerah. And it's natural beauty😍😍 . . Bnyak tau kelebihan Vit C untuk kulit muka dan badan kita tau antaranya . . ✔ Meningkatkan sistem imun badan ✔ Membantu melindungi badan dari radikal bebas yang jadi punca penyakit ✔ Kulit jadi lebih halus dan gebu ✔ Mengatasi masalah kulit berminyak ✔ Membantu mengecutkan jerawat ✔ Mencerahkan kulit wajah secara natural . . Haa, tunggu apalagi tu? Cepat dapatkan vitamin c untuk anda dan seisi keluarga.😊 Boleh pm/dm Qayah ye. 01119803183 -QAYAH- TRUSTED SHAKLEE DISTRIBUTOR #setcantiksihat #setcantikshaklee #nakkurus #nakcantik #cantikorganik #cantiknatural #naturalbeauty #vitaminbaik #vitaminc #shakleepromo #proteinsoya #proteinorganik #promoshaklee #esppromo #shakleeganu #jualshaklee
ESP & RAMADHAN Kebanyakkan customers yg consume ESP di bulan puasa atau semasa ganti puasa akui ketahanan badan lebih baik & x cepat rasa lapar. Bukan lah kata x lapar terus tapi tidaklah sampai mengganggu urusan sehari2 🙂 Pendek kata mmg terasa kelainannya berpuasa dgn ESP 😊 . ✅ lebih bertenaga dan tak cepat letih ✅ rasa kenyang yg lebih lama ✅ kulit semakin cantik lebih2 lagi bila amal secara konsisten ✅ ibu yg menyusukan juga tidak alami masalah utk berpuasa sekalipun menyusukan anak . Best tak best ESP? Yg lagi best, ada Special FREE GIFT utk 5 org PERTAMA yg dapatkan ESP sepanjang April. Wow! Nak ESP? http://www.wasap.my/60198367499 #nurinzhealthanadbeauty #ESPshaklee #EnergizingSoyProtein #nurbeautyhomemobilespa #shakleemalaysia #shakleesarawak #shakleeindependantdistributor #pengedarsahshaklee #homemobilespa #homespa #mobilespa #spabergerak #perkhidmatanspabergerak #mobilespaviral #naturalproduk #proteinsoya #SoyaNonGMO
Shakeme cocoa dah lengkap dengan khasiat utk badan kita. Ada protein, sumber mineral & tingkatkan metabolisme dlm badan. . Rasa koko premium yg sedap tu lagi lah buat hari2 tak sabar nak minum. . . Pagi2 dapat feedback camni bestnya. Terus rasa nak simpan nasi lemak utk breakfast tadi. Nak tukar breakfast yg menyihatkan mcm shakeme cocoa ni lah hehe. . . #minumankurus #tipskurus #nakkuruscepat #menusihat #dietplan #jomkurus #minumanprotein #sumberprotein #tipslangsing #agenbakarlemak #detox #shakemecocoaklang #premiumcocoa #produkslimming #produkkurusmalaysia #khasiatgarambuluh #kurussihat #buanglemak #senamankurus #kuruscarasihat #kuruscaraselamat #kurustanpastress #dietprotein #proteinsoya #fatvolcker #nakdiet #tipscepatkurus #tipsturunkanberat #coachdiet #dietcarasihat
Today breakfast. Esp+honeydew. So nyummy!!! Kebaikan esp: ❤️Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit. ❤️Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan. ❤️Memberi ton warna kulit yang sekata. ❤️Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu. ❤️Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan) ❤️Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral ❤️Rendah lemak, tanpa kolestrol ❤️Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi ❤️1 tong 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya ❤️Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone ❤️Protein soya(tumbuhan )lebih mudah dihadam berbanding protein haiwan. ❤️Membantu mengurangkan risiko kanser. ❤️Bertindak sebagai antioksidan. ❤️Menguatkan sistem imun tubuh ❤️Mempertingkatkan tahap kolestol baik. ❤️Memelihara kesihatan jantung ❤️Membaiki pigmentasi – membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, pigmentasi, kedutan dan kesan tua. ❤️Membaiki memori – meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan ❤️Pembekal tenaga – membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, insomnia dan tekanan ❤️Baik untuk hormon – kacang soya kaya dgn isoflavones. ❤️Membantu merendahkan paras kolestrol. ❤️Mencegah osteoporosis ❤️Membantu pembentukan sel-sel baru. ❤️Membantu menyembuhkan gastrik. ❤️Memberi kekenyangan, sesuai untuk diet menguruskan badan. ❤️Mempercepatkan pemulihan luka selepas pembedahan. ❤️Memudarkan parut ❤️Membantu pembinaan tubuh kanak-kanak ❤️Kecantikan kulit dan rambut Jika berminat dgn esp boleh klik link di bio ya. 😘😘 D #shaklee #shakleepenang #shakleemalaysia #shakleedetoxset #shakleemurah #shakleeeffect #shakleekepalabatas #shakleesihat #sihat #kurus #kurussihat #detox #detoxsihat #detoxkurus #kenyang #penggantimakanan #proteinsoya #soyprotein
ESP & RAMADHAN Kalau nak tau, ESP adalah HOT ITEM apabila tibanya bulan Ramadhan 🙂 Kebanyakkan customer yg consume ESP semasa bulan puasa akui . ✅ lebih bertenaga dan tak cepat letih sepanjang menjalani ibadah puasa ✅ rasa kenyang yg lebih lama ✅ kulit semakin cantik lebih2 lagi bila amal secara konsisten ✅ tidak alami masalah utk berpuasa sekalipun menyusukan anak - ibu yg menyusukan . Nak ESP? 🤗 Special bulan ini. FREE GIFT utk 5 org PERTAMA yg dapatkan ESP sepanjang April. Wow! @nurbeauty_homemobilespa http://www.wasap.my/60198367499 #nurinzhealthnbeauty #ESPshaklee #EnergizingSoyProtein #nurbeautyhomemobilespa #shakleemalaysia #shakleesarawak #shakleeindependantdistributor #pengedarsahshaklee #homemobilespa #homespa #mobilespa #spabergerak #perkhidmatanspabergerak #mobilespaviral #naturalproduk #proteinsoya #SoyaNonGMO
Apa itu ESP Shaklee Esp adalah makanan nutrisi. Ia adalah protein soya yang berkuliti tinggi yang diproses dengan suhu rendah bagi menjaga kualiti protin dalam kacang soya. 1 tin ESP (850g) dihasilkan daripada 30kg kacang soya. ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran seperti susu, milo atau buah yang dikisar bersama. ESP baik dibancuh dengan air sejuk atau suam demi memelihara protein supaya tidak termusnah pada suhu tinggi. Selain dibancuh esp juga boleh dijadikan masker dengan membancuh 1 sudu ESP + 2 sudu yogurt. kacau dan tepek pada muka. Kebaikan dan Kelebihan ESP 1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan. 2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam  3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan 4. Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit. 5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan,  6. Memberi ton warna kulit yang sekata 7. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu 8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan) 9. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral 10. Rendah lemak, tanpa kolestrol #ESPShaklee #TeamPermata2019 #KulitCantik #ProteinSoya #CODKelanajaya #CODPutrajaya #ShakleeLover #ShakleeMurah #ESPMurah #BazarPakNil #Fattzura #Ctdk #SayaNakShaklee #ShakleeKelanajaya #ShakleePutrajaya #ShakleeKL #ShakleeMalaysia
Apa itu ESP Shaklee Esp adalah makanan nutrisi. Ia adalah protein soya yang berkuliti tinggi yang diproses dengan suhu rendah bagi menjaga kualiti protin dalam kacang soya. 1 tin ESP (850g) dihasilkan daripada 30kg kacang soya. ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran seperti susu, milo atau buah yang dikisar bersama. ESP baik dibancuh dengan air sejuk atau suam demi memelihara protein supaya tidak termusnah pada suhu tinggi. Selain dibancuh esp juga boleh dijadikan masker dengan membancuh 1 sudu ESP + 2 sudu yogurt. kacau dan tepek pada muka. Kebaikan dan Kelebihan ESP 1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan. 2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam  3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan 4. Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit. 5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan,  6. Memberi ton warna kulit yang sekata 7. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu 8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan) 9. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral 10. Rendah lemak, tanpa kolestrol #ESPShaklee #TeamPermata2019 #KulitCantik #ProteinSoya #CODKelanajaya #CODPutrajaya #ShakleeLover #ShakleeMurah #ESPMurah #BazarPakNil #Fattzura #Ctdk #SayaNakShaklee #ShakleeKelanajaya #ShakleePutrajaya #ShakleeKL #ShakleeMalaysia
Apa itu ESP Shaklee Esp adalah makanan nutrisi. Ia adalah protein soya yang berkuliti tinggi yang diproses dengan suhu rendah bagi menjaga kualiti protin dalam kacang soya. 1 tin ESP (850g) dihasilkan daripada 30kg kacang soya. ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran seperti susu, milo atau buah yang dikisar bersama. ESP baik dibancuh dengan air sejuk atau suam demi memelihara protein supaya tidak termusnah pada suhu tinggi. Selain dibancuh esp juga boleh dijadikan masker dengan membancuh 1 sudu ESP + 2 sudu yogurt. kacau dan tepek pada muka. Kebaikan dan Kelebihan ESP 1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan. 2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam  3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan 4. Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit. 5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan,  6. Memberi ton warna kulit yang sekata 7. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu 8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan) 9. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral 10. Rendah lemak, tanpa kolestrol #ESPShaklee #TeamPermata2019 #KulitCantik #ProteinSoya #CODKelanajaya #CODPutrajaya #ShakleeLover #ShakleeMurah #ESPMurah #BazarPakNil #Fattzura #Ctdk #SayaNakShaklee #ShakleeKelanajaya #ShakleePutrajaya #ShakleeKL #ShakleeMalaysia
Apa itu ESP Shaklee Esp adalah makanan nutrisi. Ia adalah protein soya yang berkuliti tinggi yang diproses dengan suhu rendah bagi menjaga kualiti protin dalam kacang soya. 1 tin ESP (850g) dihasilkan daripada 30kg kacang soya. ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran seperti susu, milo atau buah yang dikisar bersama. ESP baik dibancuh dengan air sejuk atau suam demi memelihara protein supaya tidak termusnah pada suhu tinggi. Selain dibancuh esp juga boleh dijadikan masker dengan membancuh 1 sudu ESP + 2 sudu yogurt. kacau dan tepek pada muka. Kebaikan dan Kelebihan ESP 1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan. 2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam  3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan 4. Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit. 5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan,  6. Memberi ton warna kulit yang sekata 7. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu 8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan) 9. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral 10. Rendah lemak, tanpa kolestrol #ESPShaklee #TeamPermata2019 #KulitCantik #ProteinSoya #CODKelanajaya #CODPutrajaya #ShakleeLover #ShakleeMurah #ESPMurah #BazarPakNil #Fattzura #Ctdk #SayaNakShaklee #ShakleeKelanajaya #ShakleePutrajaya #ShakleeKL #ShakleeMalaysia
Apa itu ESP Shaklee Esp adalah makanan nutrisi. Ia adalah protein soya yang berkuliti tinggi yang diproses dengan suhu rendah bagi menjaga kualiti protin dalam kacang soya. 1 tin ESP (850g) dihasilkan daripada 30kg kacang soya. ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran seperti susu, milo atau buah yang dikisar bersama. ESP baik dibancuh dengan air sejuk atau suam demi memelihara protein supaya tidak termusnah pada suhu tinggi. Selain dibancuh esp juga boleh dijadikan masker dengan membancuh 1 sudu ESP + 2 sudu yogurt. kacau dan tepek pada muka. Kebaikan dan Kelebihan ESP 1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan. 2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam  3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan 4. Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit. 5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan,  6. Memberi ton warna kulit yang sekata 7. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu 8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan) 9. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral 10. Rendah lemak, tanpa kolestrol #ESPShaklee #TeamPermata2019 #KulitCantik #ProteinSoya #CODKelanajaya #CODPutrajaya #ShakleeLover #ShakleeMurah #ESPMurah #BazarPakNil #Fattzura #Ctdk #SayaNakShaklee #ShakleeKelanajaya #ShakleePutrajaya #ShakleeKL #ShakleeMalaysia
Apa itu ESP Shaklee Esp adalah makanan nutrisi. Ia adalah protein soya yang berkuliti tinggi yang diproses dengan suhu rendah bagi menjaga kualiti protin dalam kacang soya. 1 tin ESP (850g) dihasilkan daripada 30kg kacang soya. ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran seperti susu, milo atau buah yang dikisar bersama. ESP baik dibancuh dengan air sejuk atau suam demi memelihara protein supaya tidak termusnah pada suhu tinggi. Selain dibancuh esp juga boleh dijadikan masker dengan membancuh 1 sudu ESP + 2 sudu yogurt. kacau dan tepek pada muka. Kebaikan dan Kelebihan ESP 1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan. 2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam  3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan 4. Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit. 5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan,  6. Memberi ton warna kulit yang sekata 7. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu 8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan) 9. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral 10. Rendah lemak, tanpa kolestrol #ESPShaklee #TeamPermata2019 #KulitCantik #ProteinSoya #CODKelanajaya #CODPutrajaya #ShakleeLover #ShakleeMurah #ESPMurah #BazarPakNil #Fattzura #Ctdk #SayaNakShaklee #ShakleeKelanajaya #ShakleePutrajaya #ShakleeKL #ShakleeMalaysia
Apa itu ESP Shaklee Esp adalah makanan nutrisi. Ia adalah protein soya yang berkuliti tinggi yang diproses dengan suhu rendah bagi menjaga kualiti protin dalam kacang soya. 1 tin ESP (850g) dihasilkan daripada 30kg kacang soya. ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran seperti susu, milo atau buah yang dikisar bersama. ESP baik dibancuh dengan air sejuk atau suam demi memelihara protein supaya tidak termusnah pada suhu tinggi. Selain dibancuh esp juga boleh dijadikan masker dengan membancuh 1 sudu ESP + 2 sudu yogurt. kacau dan tepek pada muka. Kebaikan dan Kelebihan ESP 1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan. 2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam  3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan 4. Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit. 5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan,  6. Memberi ton warna kulit yang sekata 7. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu 8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan) 9. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral 10. Rendah lemak, tanpa kolestrol #ESPShaklee #TeamPermata2019 #KulitCantik #ProteinSoya #CODKelanajaya #CODPutrajaya #ShakleeLover #ShakleeMurah #ESPMurah #BazarPakNil #Fattzura #Ctdk #SayaNakShaklee #ShakleeKelanajaya #ShakleePutrajaya #ShakleeKL #ShakleeMalaysia
Apa itu ESP Shaklee Esp adalah makanan nutrisi. Ia adalah protein soya yang berkuliti tinggi yang diproses dengan suhu rendah bagi menjaga kualiti protin dalam kacang soya. 1 tin ESP (850g) dihasilkan daripada 30kg kacang soya. ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran seperti susu, milo atau buah yang dikisar bersama. ESP baik dibancuh dengan air sejuk atau suam demi memelihara protein supaya tidak termusnah pada suhu tinggi. Selain dibancuh esp juga boleh dijadikan masker dengan membancuh 1 sudu ESP + 2 sudu yogurt. kacau dan tepek pada muka. Kebaikan dan Kelebihan ESP 1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan. 2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam  3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan 4. Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit. 5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan,  6. Memberi ton warna kulit yang sekata 7. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu 8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan) 9. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral 10. Rendah lemak, tanpa kolestrol #ESPShaklee #TeamPermata2019 #KulitCantik #ProteinSoya #CODKelanajaya #CODPutrajaya #ShakleeLover #ShakleeMurah #ESPMurah #BazarPakNil #Fattzura #Ctdk #SayaNakShaklee #ShakleeKelanajaya #ShakleePutrajaya #ShakleeKL #ShakleeMalaysia
Apa itu ESP Shaklee Esp adalah makanan nutrisi. Ia adalah protein soya yang berkuliti tinggi yang diproses dengan suhu rendah bagi menjaga kualiti protin dalam kacang soya. 1 tin ESP (850g) dihasilkan daripada 30kg kacang soya. ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran seperti susu, milo atau buah yang dikisar bersama. ESP baik dibancuh dengan air sejuk atau suam demi memelihara protein supaya tidak termusnah pada suhu tinggi. Selain dibancuh esp juga boleh dijadikan masker dengan membancuh 1 sudu ESP + 2 sudu yogurt. kacau dan tepek pada muka. Kebaikan dan Kelebihan ESP 1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan. 2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam  3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan 4. Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit. 5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan,  6. Memberi ton warna kulit yang sekata 7. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu 8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan) 9. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral 10. Rendah lemak, tanpa kolestrol #ESPShaklee #TeamPermata2019 #KulitCantik #ProteinSoya #CODKelanajaya #CODPutrajaya #ShakleeLover #ShakleeMurah #ESPMurah #BazarPakNil #Fattzura #Ctdk #SayaNakShaklee #ShakleeKelanajaya #ShakleePutrajaya #ShakleeKL #ShakleeMalaysia
Apa itu ESP Shaklee Esp adalah makanan nutrisi. Ia adalah protein soya yang berkuliti tinggi yang diproses dengan suhu rendah bagi menjaga kualiti protin dalam kacang soya. 1 tin ESP (850g) dihasilkan daripada 30kg kacang soya. ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran seperti susu, milo atau buah yang dikisar bersama. ESP baik dibancuh dengan air sejuk atau suam demi memelihara protein supaya tidak termusnah pada suhu tinggi. Selain dibancuh esp juga boleh dijadikan masker dengan membancuh 1 sudu ESP + 2 sudu yogurt. kacau dan tepek pada muka. Kebaikan dan Kelebihan ESP 1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan. 2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam  3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan 4. Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit. 5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan,  6. Memberi ton warna kulit yang sekata 7. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu 8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan) 9. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral 10. Rendah lemak, tanpa kolestrol #ESPShaklee #TeamPermata2019 #KulitCantik #ProteinSoya #CODKelanajaya #CODPutrajaya #ShakleeLover #ShakleeMurah #ESPMurah #BazarPakNil #Fattzura #Ctdk #SayaNakShaklee #ShakleeKelanajaya #ShakleePutrajaya #ShakleeKL #ShakleeMalaysia
Apa itu ESP Shaklee Esp adalah makanan nutrisi. Ia adalah protein soya yang berkuliti tinggi yang diproses dengan suhu rendah bagi menjaga kualiti protin dalam kacang soya. 1 tin ESP (850g) dihasilkan daripada 30kg kacang soya. ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran seperti susu, milo atau buah yang dikisar bersama. ESP baik dibancuh dengan air sejuk atau suam demi memelihara protein supaya tidak termusnah pada suhu tinggi. Selain dibancuh esp juga boleh dijadikan masker dengan membancuh 1 sudu ESP + 2 sudu yogurt. kacau dan tepek pada muka. Kebaikan dan Kelebihan ESP 1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan. 2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam  3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan 4. Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit. 5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan,  6. Memberi ton warna kulit yang sekata 7. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu 8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan) 9. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral 10. Rendah lemak, tanpa kolestrol #ESPShaklee #TeamPermata2019 #KulitCantik #ProteinSoya #CODKelanajaya #CODPutrajaya #ShakleeLover #ShakleeMurah #ESPMurah #BazarPakNil #Fattzura #Ctdk #SayaNakShaklee #ShakleeKelanajaya #ShakleePutrajaya #ShakleeKL #ShakleeMalaysia
Apa itu ESP Shaklee Esp adalah makanan nutrisi. Ia adalah protein soya yang berkuliti tinggi yang diproses dengan suhu rendah bagi menjaga kualiti protin dalam kacang soya. 1 tin ESP (850g) dihasilkan daripada 30kg kacang soya. ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran seperti susu, milo atau buah yang dikisar bersama. ESP baik dibancuh dengan air sejuk atau suam demi memelihara protein supaya tidak termusnah pada suhu tinggi. Selain dibancuh esp juga boleh dijadikan masker dengan membancuh 1 sudu ESP + 2 sudu yogurt. kacau dan tepek pada muka. Kebaikan dan Kelebihan ESP 1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan. 2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam  3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan 4. Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit. 5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan,  6. Memberi ton warna kulit yang sekata 7. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu 8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan) 9. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral 10. Rendah lemak, tanpa kolestrol #ESPShaklee #TeamPermata2019 #KulitCantik #ProteinSoya #CODKelanajaya #CODPutrajaya #ShakleeLover #ShakleeMurah #ESPMurah #BazarPakNil #Fattzura #Ctdk #SayaNakShaklee #ShakleeKelanajaya #ShakleePutrajaya #ShakleeKL #ShakleeMalaysia
Apa itu ESP Shaklee Esp adalah makanan nutrisi. Ia adalah protein soya yang berkuliti tinggi yang diproses dengan suhu rendah bagi menjaga kualiti protin dalam kacang soya. 1 tin ESP (850g) dihasilkan daripada 30kg kacang soya. ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran seperti susu, milo atau buah yang dikisar bersama. ESP baik dibancuh dengan air sejuk atau suam demi memelihara protein supaya tidak termusnah pada suhu tinggi. Selain dibancuh esp juga boleh dijadikan masker dengan membancuh 1 sudu ESP + 2 sudu yogurt. kacau dan tepek pada muka. Kebaikan dan Kelebihan ESP 1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan. 2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam  3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan 4. Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit. 5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan,  6. Memberi ton warna kulit yang sekata 7. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu 8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan) 9. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral 10. Rendah lemak, tanpa kolestrol #ESPShaklee #TeamPermata2019 #KulitCantik #ProteinSoya #CODKelanajaya #CODPutrajaya #ShakleeLover #ShakleeMurah #ESPMurah #BazarPakNil #Fattzura #Ctdk #SayaNakShaklee #ShakleeKelanajaya #ShakleePutrajaya #ShakleeKL #ShakleeMalaysia
Apa itu ESP Shaklee Esp adalah makanan nutrisi. Ia adalah protein soya yang berkuliti tinggi yang diproses dengan suhu rendah bagi menjaga kualiti protin dalam kacang soya. 1 tin ESP (850g) dihasilkan daripada 30kg kacang soya. ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran seperti susu, milo atau buah yang dikisar bersama. ESP baik dibancuh dengan air sejuk atau suam demi memelihara protein supaya tidak termusnah pada suhu tinggi. Selain dibancuh esp juga boleh dijadikan masker dengan membancuh 1 sudu ESP + 2 sudu yogurt. kacau dan tepek pada muka. Kebaikan dan Kelebihan ESP 1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan. 2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam  3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan 4. Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit. 5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan,  6. Memberi ton warna kulit yang sekata 7. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu 8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan) 9. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral 10. Rendah lemak, tanpa kolestrol #ESPShaklee #TeamPermata2019 #KulitCantik #ProteinSoya #CODKelanajaya #CODPutrajaya #ShakleeLover #ShakleeMurah #ESPMurah #BazarPakNil #Fattzura #Ctdk #SayaNakShaklee #ShakleeKelanajaya #ShakleePutrajaya #ShakleeKL #ShakleeMalaysia
Apa itu ESP Shaklee Esp adalah makanan nutrisi. Ia adalah protein soya yang berkuliti tinggi yang diproses dengan suhu rendah bagi menjaga kualiti protin dalam kacang soya. 1 tin ESP (850g) dihasilkan daripada 30kg kacang soya. ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran seperti susu, milo atau buah yang dikisar bersama. ESP baik dibancuh dengan air sejuk atau suam demi memelihara protein supaya tidak termusnah pada suhu tinggi. Selain dibancuh esp juga boleh dijadikan masker dengan membancuh 1 sudu ESP + 2 sudu yogurt. kacau dan tepek pada muka. Kebaikan dan Kelebihan ESP 1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan. 2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam  3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan 4. Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit. 5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan,  6. Memberi ton warna kulit yang sekata 7. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu 8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan) 9. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral 10. Rendah lemak, tanpa kolestrol #ESPShaklee #TeamPermata2019 #KulitCantik #ProteinSoya #CODKelanajaya #CODPutrajaya #ShakleeLover #ShakleeMurah #ESPMurah #BazarPakNil #Fattzura #Ctdk #SayaNakShaklee #ShakleeKelanajaya #ShakleePutrajaya #ShakleeKL #ShakleeMalaysia
Apa itu ESP Shaklee Esp adalah makanan nutrisi. Ia adalah protein soya yang berkuliti tinggi yang diproses dengan suhu rendah bagi menjaga kualiti protin dalam kacang soya. 1 tin ESP (850g) dihasilkan daripada 30kg kacang soya. ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran seperti susu, milo atau buah yang dikisar bersama. ESP baik dibancuh dengan air sejuk atau suam demi memelihara protein supaya tidak termusnah pada suhu tinggi. Selain dibancuh esp juga boleh dijadikan masker dengan membancuh 1 sudu ESP + 2 sudu yogurt. kacau dan tepek pada muka. Kebaikan dan Kelebihan ESP 1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan. 2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam  3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan 4. Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit. 5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan,  6. Memberi ton warna kulit yang sekata 7. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu 8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan) 9. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral 10. Rendah lemak, tanpa kolestrol #ESPShaklee #TeamPermata2019 #KulitCantik #ProteinSoya #CODKelanajaya #CODPutrajaya #ShakleeLover #ShakleeMurah #ESPMurah #BazarPakNil #Fattzura #Ctdk #SayaNakShaklee #ShakleeKelanajaya #ShakleePutrajaya #ShakleeKL #ShakleeMalaysia
Apa itu ESP Shaklee Esp adalah makanan nutrisi. Ia adalah protein soya yang berkuliti tinggi yang diproses dengan suhu rendah bagi menjaga kualiti protin dalam kacang soya. 1 tin ESP (850g) dihasilkan daripada 30kg kacang soya. ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran seperti susu, milo atau buah yang dikisar bersama. ESP baik dibancuh dengan air sejuk atau suam demi memelihara protein supaya tidak termusnah pada suhu tinggi. Selain dibancuh esp juga boleh dijadikan masker dengan membancuh 1 sudu ESP + 2 sudu yogurt. kacau dan tepek pada muka. Kebaikan dan Kelebihan ESP 1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan. 2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam  3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan 4. Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit. 5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan,  6. Memberi ton warna kulit yang sekata 7. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu 8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan) 9. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral 10. Rendah lemak, tanpa kolestrol #ESPShaklee #TeamPermata2019 #KulitCantik #ProteinSoya #CODKelanajaya #CODPutrajaya #ShakleeLover #ShakleeMurah #ESPMurah #BazarPakNil #Fattzura #Ctdk #SayaNakShaklee #ShakleeKelanajaya #ShakleePutrajaya #ShakleeKL #ShakleeMalaysia
Apa itu ESP Shaklee Esp adalah makanan nutrisi. Ia adalah protein soya yang berkuliti tinggi yang diproses dengan suhu rendah bagi menjaga kualiti protin dalam kacang soya. 1 tin ESP (850g) dihasilkan daripada 30kg kacang soya. ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran seperti susu, milo atau buah yang dikisar bersama. ESP baik dibancuh dengan air sejuk atau suam demi memelihara protein supaya tidak termusnah pada suhu tinggi. Selain dibancuh esp juga boleh dijadikan masker dengan membancuh 1 sudu ESP + 2 sudu yogurt. kacau dan tepek pada muka. Kebaikan dan Kelebihan ESP 1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan. 2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam  3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan 4. Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit. 5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan,  6. Memberi ton warna kulit yang sekata 7. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu 8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan) 9. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral 10. Rendah lemak, tanpa kolestrol #ESPShaklee #TeamPermata2019 #KulitCantik #ProteinSoya #CODKelanajaya #CODPutrajaya #ShakleeLover #ShakleeMurah #ESPMurah #BazarPakNil #Fattzura #Ctdk #SayaNakShaklee #ShakleeKelanajaya #ShakleePutrajaya #ShakleeKL #ShakleeMalaysia
next page →