#proteinsoya

2,044 posts

Loading...
SHAKE ME mengandungi 3 bahan utama iaitu: 1) Protein soya 2) Garam buluh 3) L-Carnitine (agent pembakar lemak - sesuai sangat untuk semua individu yang ingin menurunkan berat badan) 5 Sebab mengapa Protein merupakan pilihan terbaik  untuk menurunkan berat badan: 1. Penyerapan protein di dalam badan lebih konsisten menyebabkan badan “feel satisfied” 2. Kombinasi hidangan tinggi protein dengan karbohidrat (sayur-sayuran, ubi kentang) menghalang penyerapan gula dalam badan dengan agresif 3. Makanan yang tinggi protein merangsang pembakaran kalori dengan lebih tinggi dalam badan jika dibandingkan dengan lemak. 4. Protein bertindak sebagai “fuels” (bahan api) untuk membakar lemak 5. Protein merupakan komponen utama dalam pembentukan dan pemulihan otot terutama semasa dan selepas bersukan, senaman ataupun aktiviti fizikal. Khasiat dan Kebaikan Shake Me: 1) Tinggi dengan protein dan serat 2) Multi- sumber formula protein untuk pemakan sihat 3) Diperkaya dengan vitamin dan mineral 4) Tinggi vitamin B12 dan vitamin C 5) Satu sumber yang baik untuk magnesium dan kalsium 6) Menggalakkan usus yang sihat 7) Meningkatkan pengeluaran tenaga untuk tahan lama daya hidup 8)Di rumus dengan bahan bahan bukan diubahsuai secara genetik 9) Hanya 90 kalori setiap hidangan 10) Rendah lemak 11) Bebas kolestrol 12) Tiada gula tambahan 13) Tiada bahan pengawet 14) Tiada warna tiruan Kandungan: 20 sachet x 25 g wasap.my/60193559192/shakeme #BusinessStyleMMG #ShakeMe #proteinsoya #perisakoko
SHAKE ME mengandungi 3 bahan utama iaitu: 1) Protein soya 2) Garam buluh 3) L-Carnitine (agent pembakar lemak - sesuai sangat untuk semua individu yang ingin menurunkan berat badan) 5 Sebab mengapa Protein merupakan pilihan terbaik  untuk menurunkan berat badan: 1. Penyerapan protein di dalam badan lebih konsisten menyebabkan badan “feel satisfied” 2. Kombinasi hidangan tinggi protein dengan karbohidrat (sayur-sayuran, ubi kentang) menghalang penyerapan gula dalam badan dengan agresif 3. Makanan yang tinggi protein merangsang pembakaran kalori dengan lebih tinggi dalam badan jika dibandingkan dengan lemak. 4. Protein bertindak sebagai “fuels” (bahan api) untuk membakar lemak 5. Protein merupakan komponen utama dalam pembentukan dan pemulihan otot terutama semasa dan selepas bersukan, senaman ataupun aktiviti fizikal. Khasiat dan Kebaikan Shake Me: 1) Tinggi dengan protein dan serat 2) Multi- sumber formula protein untuk pemakan sihat 3) Diperkaya dengan vitamin dan mineral 4) Tinggi vitamin B12 dan vitamin C 5) Satu sumber yang baik untuk magnesium dan kalsium 6) Menggalakkan usus yang sihat 7) Meningkatkan pengeluaran tenaga untuk tahan lama daya hidup 8)Di rumus dengan bahan bahan bukan diubahsuai secara genetik 9) Hanya 90 kalori setiap hidangan 10) Rendah lemak 11) Bebas kolestrol 12) Tiada gula tambahan 13) Tiada bahan pengawet 14) Tiada warna tiruan Kandungan: 20 sachet x 25 g 0195894922 (WASSAP) #BusinessStyleMMG #ShakeMe #proteinsoya #shakhalid
Loading...
SHAKE ME mengandungi 3 bahan utama iaitu: 1) Protein soya 2) Garam buluh 3) L-Carnitine (agent pembakar lemak - sesuai sangat untuk semua individu yang ingin menurunkan berat badan) - 5 Sebab mengapa Protein merupakan pilihan terbaik untuk menurunkan berat badan: - 1. Penyerapan protein di dalam badan lebih konsisten menyebabkan badan “feel satisfied” - 2. Kombinasi hidangan tinggi protein dengan karbohidrat (sayur-sayuran, ubi kentang) menghalang penyerapan gula dalam badan dengan agresif - 3. Makanan yang tinggi protein merangsang pembakaran kalori dengan lebih tinggi dalam badan jika dibandingkan dengan lemak. - 4. Protein bertindak sebagai “fuels” (bahan api) untuk membakar lemak - 5. Protein merupakan komponen utama dalam pembentukan dan pemulihan otot terutama semasa dan selepas bersukan, senaman ataupun aktiviti fizikal. - Khasiat dan Kebaikan Shake Me: 1) Tinggi dengan protein dan serat 2) Multi- sumber formula protein untuk pemakan sihat 3) Diperkaya dengan vitamin dan mineral 4) Tinggi vitamin B12 dan vitamin C 5) Satu sumber yang baik untuk magnesium dan kalsium 6) Menggalakkan usus yang sihat 7) Meningkatkan pengeluaran tenaga untuk tahan lama daya hidup 8)Di rumus dengan bahan bahan bukan diubahsuai secara genetik 9) Hanya 90 kalori setiap hidangan 10) Rendah lemak 11) Bebas kolestrol 12) Tiada gula tambahan 13) Tiada bahan pengawet 14) Tiada warna tiruan - Kandungan: 20 sachet x 25 g - wasap.my/601137758674/shakeme - #BusinessStyleMMG #ShakeMe #proteinsoya #shakhalid
Mengapa protein itu penting? 🔹Untuk kulit, rambut dan kuku yang sihat. 🔹Mengawal selera makan. 🔹Meningkatkan paras tenaga 🔹Mengelakkan keletihan / lesu 🔹Meningkatkan daya tumpuan / fokus 🔹Mencipta tisu pengganti 🔹Menyokong pertumbuhan tulang dan otot 🔹 Perkembangan mental 🔹Untuk kesihatan kulit. 🔹 Untuk perkembangan & tumbesaran kanak². (SET IKHTIAR HAMIL : Soy Protein, Lecithin E & Double X) 4 perisa : Asli, Coklat, Beri Campuran & Teh Hijau. Whatsapp 0103654983 #soyprotein #proteinsoya #soyproteinpowdermixed #minumancampuranproteinsoya #nutrilite #setikhtiarhamil #turunkanberatbadan
Shake Me tinggi protein.. Sesuai untuk orang yang berdiet.. Shake me..shake me perasa baru.. . . . #shakeme #nakkurus #proteinsoya
Asid amino Trytophan menghasilkan serotonin yang membantu mengawal selera makan. #ESP #soyaprotein #soyashaklee #protein #proteinsoya #ubatkurus #diet Dapatkan ESP Shaklee melalui #pengedarshakleekapar #pengedarshakleekaparkualaselangor #pengedarshakleejalankapar #pengedarSHAKLEEklang di www.wasap.my/60123618431
Leucine dalam Energizing Soy Protein (ESP Shaklee) merangsang penghasilan hormon kesuburan. #kesuburan #ikhtiarhamil #setkesuburanshaklee #suplimenuntukkesuburan #ESP #soyprotein #proteinsoya Dapatkan ESP melalui #pengedarshakleekapar #pengedarshakleejalankapar #pengedarshakleekaparkualaselangor #pengedarSHAKLEEklang di www.wasap.my/60123618431
Energizing Soy Protein (ESP Shaklee) membantu memberikan tenaga berpanjangan kerana ESP mempunyai indeks glisemik yang rendah. Aktiviti penyusuan menyebabkan kalori dibakar sekitar 200-500 kalori sehari. Sekiranya ibu menyusu tidak makan secukupnya bagi memenuhi keperluan kalori harian mereka, ini akan menjadi penyebab keletihan di kalangan ibu menyusu. Menyusukan anak memerlukan tenaga dan kalori yang banyak bagi seorang ibu. #postnatal #ESP #soyprotein #proteinsoya #vitaminuntukmenyusu #breastfeeding Dapatkan ESP melalui www.wasap.my/60123618431
Energizing Soy Protein (ESP Shaklee) mengandungi asid amino Threonine memainkan peranan penting dalam menjaga keanjalan kulit. #soyashaklee #proteinsoya #soyprotein Dapatkan ESP melalui www.wasap.my/60123618431 #pengedarshakleekapar #pengedarshakleejalankapar #pengedarshakleekaparkualaselangor #pengedarSHAKLEEklang
Kenapa ESP ini tersangat famous dalam family SHAKLEE? Kenapa ESP ni mendapat tempat di hati customer? . . Sebabnya, dengan mengamalkan secara konsisten InshaaAllah dapat manfaat KULIT CANTIK & FLAWLESS, selera makan lebih terkawal untuk BENTUK BADAN MAINTAIN, lebih rasa BERTENAGA & TAK CEPAT LETIH. . Pilihan hati sis sendiri, semestinya ESP yang terbaik kerana ESP mengandungi 9 jenis asid amino yang diperlukan oleh badan tetapi tidak dapat dihasilkan sendiri oleh badan. . 🌸 Nak kulit cantik, licin, gebu 🌸 Nak bentuk badan cantik 🌸 Nak kuku dan rambut cantik 🌸 Nak otak cerdas dan daya ingatan yang baik 🌸 Nak badan bertenaga dan sihat serta tak cepat letih. Student sangatlah digalakkan. . Tubuh badan kita nih secara keseluruhan semuanya terdiri daripada PROTEIN. So imagine how important for us to have enough protein daily. . Cuba cek balik daily food yang kita makan, cukup tak kandungan protein? Buat yang kata cukup dah ambil protein daripada ayam dan ikan, anda betul-betul yakin tak kandungan protein tu cukup untuk tampung keperluan protein badan anda? . Sebabnya, bila protein tak cukup, tidak hairan lah kalau ramai yang mempunyai masalah kulit berjerawat sana sini, berparut dan berlubang-lubang. . So anda yang nak KULIT CANTIK & KULIT LICIN TANPA CELA, make sure anda consume enough protein yer 😊 . . . Semestinya ESP yang TERBAIK 👍 . 018-7891411 Your Health & Beauty Consultant @vitaminsbyruby . #shakleesemenyih #espshaklee #setcantik #proteinsoya #esp #bazaar #cantikdenganesp #espuntukkulit #suplimentkulit #vitaminc #setkulitcantik #espshaklee #setmengandungshaklee #ibumengandung #mukacerah #vitaminputihkulit
KENAPA SAYA PILIH ESP ? 🌸 - Sebab lepas minum ESP kulit rasa anjal dan parut pun makin pudar. besttt tau protein ni dapatkan kembalikan kulit kita yang lebih sihat. - buat setiap pagi untuk breakfast. sedapnyaaa 🤤 - KELEBIHAN ESP SHAKLEE 🌸Kulit jadi lebih anjal dan gebu 🌸 Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang. 🌸 Pudarkan parut 🌸 Mengawal pertumbuhan jerawat 🌸 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut 🌸 Mempertingkatkan fungsi hormon wanita 🌸 kulit jadi lebih tegang dan sihat 🌸 Menghalang penyakit batu karang 🌸 Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat. 🌸 Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan. 🌸 Elakkan kencing manis 🌸 Kuat kan ingatan memori dan sembuhkan luka 🌸Melindungi dan menjaga rahim. 🌸 Mengandungi protein yang lengkap nutrient - rasa nak cuba ESP atau nak tanya pape boleh terus DM/Whatsapp hana ☺️
Cam sedap jek Shake Me perisa coklat kan. Shake Me ada 3 bahan utama : protein soya, garam buluh dengan L-Carnitine sejenis ejen pembakar lemak yang sesuai sangat untuk semua individu yang nak turunkan berat badan. Kenapa mesti protein soya? 1. Penyerapan protein dalam badan lebih konsisten yang menyebabkan badan "feel satisfied" 2. Kombinasi hidangan tinggi protein dengan karbohidrat (contohnya sayur, ubi kentang) yang halang penyerapan gula dalam badan dengan cepat 3. Makanan yang tinggi protein boleh membantu pembakaran kalori yang lebih tinggi dalam badan jika dibandingkan dengan lemak. 4. Protein bertindak sebagai "fuels" (bahan api) yang bantu bakar lagi lemak kita 5. Protein merupakan komponen utama dalam membentuk & memulihkan otot terutama semasa dan selepas bersukan, senaman ataupun aktiviti fizikal. #setkurus10hari #setkempisperut #setkurusbajet #setkombokurus #garambuluh #perutbuncit #gastrik #SKKprogramme #SKKcommunity #kopigarambuluh #kopikurus #sabunmarine #sabunhijaumarine #eziclean #minkaffemurah #minkaffe #kopisihat #kopiviral #shakeme #protein #proteinsoya #juspecahlemak #Nlicious #diabetis #Lcarnitine #codbbujb #codskudai #ajimaura #makansihat
Kenapa ESP ini tersangat famous dalam family SHAKLEE? Kenapa ESP ni mendapat tempat di hati customer? . . Sebabnya, dengan mengamalkan secara konsisten InshaaAllah dapat manfaat KULIT CANTIK & FLAWLESS, selera makan lebih terkawal untuk BENTUK BADAN MAINTAIN, lebih rasa BERTENAGA & TAK CEPAT LETIH. . Pilihan hati sis sendiri, semestinya ESP yang terbaik kerana ESP mengandungi 9 jenis asid amino yang diperlukan oleh badan tetapi tidak dapat dihasilkan sendiri oleh badan. . 🌸 Nak kulit cantik, licin, gebu 🌸 Nak bentuk badan cantik 🌸 Nak kuku dan rambut cantik 🌸 Nak otak cerdas dan daya ingatan yang baik 🌸 Nak badan bertenaga dan sihat serta tak cepat letih. Student sangatlah digalakkan. . Tubuh badan kita nih secara keseluruhan semuanya terdiri daripada PROTEIN. So imagine how important for us to have enough protein daily. . Cuba cek balik daily food yang kita makan, cukup tak kandungan protein? Buat yang kata cukup dah ambil protein daripada ayam dan ikan, anda betul-betul yakin tak kandungan protein tu cukup untuk tampung keperluan protein badan anda? . Sebabnya, bila protein tak cukup, tidak hairan lah kalau ramai yang mempunyai masalah kulit berjerawat sana sini, berparut dan berlubang-lubang. . So anda yang nak KULIT CANTIK & KULIT LICIN TANPA CELA, make sure anda consume enough protein yer 😊 . . . Semestinya ESP yang TERBAIK 👍 . 018-7891411 Your Health & Beauty Consultant @vitaminsbyruby . #shakleesemenyih #espshaklee #setcantik #proteinsoya #esp #bazaar #cantikdenganesp #espuntukkulit #suplimentkulit #vitaminc #setkulitcantik #espshaklee #setmengandungshaklee #ibumengandung #mukacerah #vitaminkulit
Ada lagi produk yang diupgradekan oleh SHOM. Kalo uols ingat atau tau mengenai air kurus Shake Me, sekarang ni minuman protein soya Shake Me ni ada campuran koko. Lagi best ni. Mesti sedap. Dan semestinya proses untuk menguruskan badan akan jadi lagi seronok dengan flavor Shake Me yang baru ni kan 😀😘 Nak cuba? wasap zati 013-3333446 #airkurus #minumanproteinsoya #shakemehaio #kurusdansihat #proteinsoya #shakemesoy #campuransoyadangarambuluh #dietprotein #highproteindiet
Kenapa ESP ini tersangat famous dalam family SHAKLEE? Kenapa ESP ni mendapat tempat di hati customer? . . Sebabnya, dengan mengamalkan secara konsisten InshaaAllah dapat manfaat KULIT CANTIK & FLAWLESS, selera makan lebih terkawal untuk BENTUK BADAN MAINTAIN, lebih rasa BERTENAGA & TAK CEPAT LETIH. . Pilihan hati sis sendiri, semestinya ESP yang terbaik kerana ESP mengandungi 9 jenis asid amino yang diperlukan oleh badan tetapi tidak dapat dihasilkan sendiri oleh badan. . 🌸 Nak kulit cantik, licin, gebu 🌸 Nak bentuk badan cantik 🌸 Nak kuku dan rambut cantik 🌸 Nak otak cerdas dan daya ingatan yang baik 🌸 Nak badan bertenaga dan sihat serta tak cepat letih. Student sangatlah digalakkan. . Tubuh badan kita nih secara keseluruhan semuanya terdiri daripada PROTEIN. So imagine how important for us to have enough protein daily. . Cuba cek balik daily food yang kita makan, cukup tak kandungan protein? Buat yang kata cukup dah ambil protein daripada ayam dan ikan, anda betul-betul yakin tak kandungan protein tu cukup untuk tampung keperluan protein badan anda? . Sebabnya, bila protein tak cukup, tidak hairan lah kalau ramai yang mempunyai masalah kulit berjerawat sana sini, berparut dan berlubang-lubang. . So anda yang nak KULIT CANTIK & KULIT LICIN TANPA CELA, make sure anda consume enough protein yer 😊 . . . Semestinya ESP yang TERBAIK 👍 . 018-7891411 Your Health & Beauty Consultant @vitaminsbyruby . #shakleesemenyih #espshaklee #setcantik #proteinsoya #esp #bazaar #cantikdenganesp #espuntukkulit #suplimentkulit #vitaminc #setkulitcantik #espshaklee #setmengandungshaklee #hamilmengandung
S E T I A P hari, sebelum keluar dari rumah, sama ada nak pergi berjalan atau ke tempat kerja, kami suami-isteri minum ESP dulu. Ia adalah protein daripada soya non-GMO, yang membantu perut kami cepat rasa kenyang dan kenyang lebih panjang sementara menanti waktu 'lunch'. Glisemik indeks untuk #proteinsoya adalah sekitara 22, lebih rendah daripada nasi putih dan roti putih. Sebab tu kenyang lama. Tak dilupakan jugak, bancuhan #performancedrink perisa oren ni, untuk bekalan kami dan anak ke sekolah. Nak keluar bersiar-siar, ke shoppong mall, jalan-jalan keluar pun kami bawak. Sebenarnya kami berusaha untuk kurangkan perhatian anak2 ni kepada minuman manis. PD ni best sebab bila bancuh, ikut kepada takat mana kita nak ia rasa manis tu. B Complex dan #multivitamins kena amik setiap hari tau!. Multivitamins kami dalm bentuk tablet. Senang! Iaitu VITALEA. B complex ni bantu bagi tenaga. Apa yabg kita makan setiap hari tu, vitamin B lah yang tukarkannya kepada tenaga untuk kita guna. Apabila tubuh cukup nutrisi, barulah badan cergas dan muka pun happy je. 😊😊😊 #settenaga #sihatceria Hubungi www.wasap.my/60123618431
. Sarapan Nutrilite Soy Protein utk bujang ucuk . Utk pengetahuan uolls,Nutrilite Soy Protein sgt2 membantu cepatkan proses pulih dari luka2 luaran dan dalaman. Luka operation ke, accident ke, gastrik ke mmg hety syorkan uolls consume Soy Protein . Salah satu fungsi Soy Protein adalah mghidupkan sel2. Jd luka2 atau sakit kulit tu akan cepat pulih dan kering . Nak cuba? Wasap2 jer hety www.wasap.my/60182228566 . #Soyproteinpowder #proteinsoya #organicsupplements #energy #tenagatambahan #cardiovascular #jantungsehat #salurdarah #osteophorosis #tulangkuat #menopause #stabilkanhormon #skin #pulihkanluka #Nutrilite #kulitcantik #produkviral #Amway #HetyBeauty
KENAPA SKK ( SET KOMBO KURUS ) ? Min Kaffe : Kopi rendah kalori, tiada gula dan mengurangkan rasa lapar. Shake Me : Membantu membakar dan menyingkirkan lemak. Sumber 3 protein iaitu Oat, Soya dan Whey Protein. N'licious : Membantu menyingkirkan toksin dalam badan dan melawaskan. #setkombokurus #SKKcommunity #SKKprogramme #10dayschallengge #jomkurus #kurussihat #weightloss #lossweight #kurustanpadiet #proteinsoya #metabolisme #kurus10hari #kuruscepat #jomkurus1malaysia #carakurus #nakkurus #kurusdengancepat #kuruscantik #kurussenang #kurussihatdancantik #kurussihatdanmenawan #sayanakkurus #nakkurustaknakgemuk #kurusaman #kurusmenjadi #dietberkesan
KENAPA SKK ( SET KOMBO KURUS ) ? Min Kaffe : Kopi rendah kalori, tiada gula dan mengurangkan rasa lapar. Shake Me : Membantu membakar dan menyingkirkan lemak. Sumber 3 protein iaitu Oat, Soya dan Whey Protein. N'licious : Membantu menyingkirkan toksin dalam badan dan melawaskan. #setkombokurus #SKKcommunity #SKKprogramme #10dayschallengge #jomkurus #kurussihat #weightloss #lossweight #kurustanpadiet #proteinsoya #metabolisme #kurus10hari #kuruscepat #jomkurus1malaysia #carakurus #nakkurus #kurusdengancepat #kuruscantik #kurussenang #kurussihatdancantik #kurussihatdanmenawan #sayanakkurus #nakkurustaknakgemuk #kurusaman #kurusmenjadi #dietberkesan
KENAPA SKK ( SET KOMBO KURUS ) ? Min Kaffe : Kopi rendah kalori, tiada gula dan mengurangkan rasa lapar. Shake Me : Membantu membakar dan menyingkirkan lemak. Sumber 3 protein iaitu Oat, Soya dan Whey Protein. N'licious : Membantu menyingkirkan toksin dalam badan dan melawaskan. #setkombokurus #SKKcommunity #SKKprogramme #10dayschallengge #jomkurus #kurussihat #weightloss #lossweight #kurustanpadiet #proteinsoya #metabolisme #kurus10hari #kuruscepat #jomkurus1malaysia #carakurus #nakkurus #kurusdengancepat #kuruscantik #kurussenang #kurussihatdancantik #kurussihatdanmenawan #sayanakkurus #nakkurustaknakgemuk #kurusaman #kurusmenjadi #dietberkesan
Review Pn. Shida Set Kempis Perut ~garlic tablet Bila hari-hari minum minkaffe, 2-3kali membuang tu rasa normal. Cuma lepas kenduri kawen adik badan terasa penat yang teramat. Bisa-bisa badan kena tolong buat kenduri sekali, badan bisa, leher tegang. Cumanya lepas telan 5 biji Garlic badan dah mula rasa ringan, boleh toleh kiri kanan. 5 minit jer, alhamdulillah hilang rasa bisa badan tuu. Kak Shida nak bagitau, garlic ni memang produk yang sangat baik. Tak lupa jugak minkaffe untuk bantu pembuangan lebihan dalam badan kita. Set combo garlic +minkaffe cuma RM 67 jer. Nak rebut combo nih bole wassup terus ke 011-2094 3769 #setkurus10hari #setkempisperut #setkurusbajet #setkombokurus #garambuluh #perutbuncit #gastrik #SKKprogramme #SKKcommunity #kopigarambuluh #kopikurus #sabunmarine #sabunhijaumarine #eziclean #minkaffemurah #minkaffe #kopisihat #kopiviral #shakeme #protein #proteinsoya #juspecahlemak #Nlicious #diabetis #Lcarnitine #codbbujb #codskudai #ajimaura #makansihat
Saya ❤️ ESP!!! . . ESP buat saya kenyang lama. Saya tak risau jika saya busy. Gastrik tak menyerang. . . ESP buat kulit saya sihat dan cantik. . Kulit pun anjal😊 . . . . . . #espshaklee #sususoya #proteinsoya #kulitcantik #nakkurus #kurusdenganshaklee #ibumenyusu #shakleeKuantan #jerawat #kulitglowing #setkulitcantik #setkulitcantikshaklee #awetmuda #setcantikshaklee #sethamil #setibumengandung #setberpantang #setbersalin #gastrik #diet
KENALI 4 JENIS GEMUK Masalah kegemukan badan paling merunsingkan wanita mahupun lelaki, ada yang makan sikit tapi badan tetap naik, ada yang makan banyak tapi badan tak naik naik, ada pulak yang senam diet tapi berat tetap tak turun, makin lama makin stress. Jadi perlunya tahu jenis kegemukkan yang uols alami terlebih dahulu sebelum melakukan  sebarang aktiviti senaman atau jenis diet yang sesuai. JOM KENALI 4 JENIS GEMUK 1. Gemuk Angin 2. Gemuk Air 3. Gemuk Daging 4. Gemuk Lemak Uols yang mana satu ni ? 😁 #jomkurus #kurussihat #weightloss #lossweight #kurustanpadiet #skkprogramme #proteinsoya #metabolisme #kurus10hari #kuruscepat #jomkurus1malaysia #carakurus #nakkurus #kurusdengancepat #kuruscantik #kurussenang #kurussihatdancantik #kurussihatdanmenawan #sayanakkurus #nakkurustaknakgemuk #kurusaman #kurusmenjadi #dietberkesan
KENALI 4 JENIS GEMUK Masalah kegemukan badan paling merunsingkan wanita mahupun lelaki, ada yang makan sikit tapi badan tetap naik, ada yang makan banyak tapi badan tak naik naik, ada pulak yang senam diet tapi berat tetap tak turun, makin lama makin stress. Jadi perlunya tahu jenis kegemukkan yang uols alami terlebih dahulu sebelum melakukan  sebarang aktiviti senaman atau jenis diet yang sesuai. JOM KENALI 4 JENIS GEMUK 1. Gemuk Angin 2. Gemuk Air 3. Gemuk Daging 4. Gemuk Lemak Uols yang mana satu ni ? 😁 #jomkurus #kurussihat #weightloss #lossweight #kurustanpadiet #skkprogramme #proteinsoya #metabolisme #kurus10hari #kuruscepat #jomkurus1malaysia #carakurus #nakkurus #kurusdengancepat #kuruscantik #kurussenang #kurussihatdancantik #kurussihatdanmenawan #sayanakkurus #nakkurustaknakgemuk #kurusaman #kurusmenjadi #dietberkesan
KENALI 4 JENIS GEMUK Masalah kegemukan badan paling merunsingkan wanita mahupun lelaki, ada yang makan sikit tapi badan tetap naik, ada yang makan banyak tapi badan tak naik naik, ada pulak yang senam diet tapi berat tetap tak turun, makin lama makin stress. Jadi perlunya tahu jenis kegemukkan yang uols alami terlebih dahulu sebelum melakukan  sebarang aktiviti senaman atau jenis diet yang sesuai. JOM KENALI 4 JENIS GEMUK 1. Gemuk Angin 2. Gemuk Air 3. Gemuk Daging 4. Gemuk Lemak Uols yang mana satu ni ? 😁 #jomkurus #kurussihat #weightloss #lossweight #kurustanpadiet #skkprogramme #proteinsoya #metabolisme #kurus10hari #kuruscepat #jomkurus1malaysia #carakurus #nakkurus #kurusdengancepat #kuruscantik #kurussenang #kurussihatdancantik #kurussihatdanmenawan #sayanakkurus #nakkurustaknakgemuk #kurusaman #kurusmenjadi #dietberkesan
Si padeces hipotiroidismo, debes tomar la medicación 30min antes de desayunar y siguiendo las recomendaciones de la Clínica Mayo, esperar al menos 4horas desde la toma del medicamento para consumir SOJA y sus derivados ya que disminuye la absorción de la medicación💚💚💚#farmaciaboada #farmacia #tiroides #hipotiroidismo #soja #proteinadesoja #consejofarmaceutico #pharmaceuticalcare #levotiroxina #eutirox #thyroid #thyroidproblems #medicamento #hypothyroidism #hypothyroid #hypothyroiddiet #soy #proteinsoya #soya
Mommy yang preggy 🤰 . . Boleh ambil ESP untuk bekalkan protein sihat untuk mommy dan baby. . . Ianya soya non-gmo jadi selamat tiada campuran bahan yang berbahaya. Ibu dalam pantang pun boleh ambik. . . Bonus susu badan jadi lebih meriah siap boleh buat stok lagi. Seriously amat membantu sebagai milkbooster. 🙈 . . Nak dapatkan Esp? Jangan tunggu lelama, jom rasainya kelainannya harini. . . Buat jatuh cintaa. 😋😋 . . Boleh klik je link ni tau utk order atau sebarang pertanyaan. 👇 . . ➡️ www.wasap.my/60194183531/ESP ⬅️ . . #espshaklee #minumanprotein #energybooster #milkbooster #proteinsoya
Mommy yang preggy 🤰 . . Boleh ambil ESP untuk bekalkan protein sihat untuk mommy dan baby. . . Ianya soya non-gmo jadi selamat tiada campuran bahan yang berbahaya. Ibu dalam pantang pun boleh ambik. . . Bonus susu badan jadi lebih meriah siap boleh buat stok lagi. Seriously amat membantu sebagai milkbooster. 🙈 . . Nak dapatkan Esp? Jangan tunggu lelama, jom rasainya kelainannya harini. . . Buat jatuh cintaa. 😋😋 . . Boleh klik je link ni tau utk order atau sebarang pertanyaan. 👇 . . ➡️ www.wasap.my/60194183531/ESP ⬅️ . . #espshaklee #minumanprotein #energybooster #milkbooster #proteinsoya
KENALI 4 JENIS GEMUK 🔥 Semua orang takut gemuk tapi tahu tak, gemuk ni ada 3 jenis yang biasa dan 1 yang luar biasa. Kalau kena cara, kena gaya, nak turun berat pun mudah. + Gemuk Air ======== 📌 Badan menggelebeh dan lembik disebabkan oleh kandungan air yang tidak diperlukan berlebihan di dalam badan. 📌 Badan akan terasa cepat letih dan mengah apabila melakukan aktiviti harian. + Gemuk Angin ========== 📌 Perut terasa sebu adakalanya sukar untuk membuang angin keluar. 📌 Mudah mendapat sakit kepala. + Gemuk Daging =========== 📌 Badan berasa berat dan pejal. 📌 Mudah penat apabila melakukan tugas harian. 📌 Proses penurunan agak lambat berbanding mereka yang gemuk air atau angin kerana lemak di dalam badan menjadi tepu dan bergumpal bersama daging. 📌 Proses penurunan melalui perpeluhan dan mengikut pantang yang disarankan + Gemuk Tak Nak Mengaku 😆😆 =========== 📌 Yang ini, ramai jugak yang ada. Haha. Gurau je tau 😜😜 Jadi, korang termasuk yang mana eh? Dapatkan produk kurus yang sesuai dan SELAMAT.. #jomkurus #kurussihat #weightloss #lossweight #kurustanpadiet #skkprogramme #proteinsoya #metabolisme #kurus10hari #kuruscepat #jomkurus1malaysia #carakurus #nakkurus #kurusdengancepat #kuruscantik #kurussenang #kurussihatdancantik #kurussihatdanmenawan #sayanakkurus #nakkurustaknakgemuk #kurusaman #kurusmenjadi #dietberkesan
. Kenapa ESP ini tersangat famous dalam family SHAKLEE? Kenapa ESP ni mendapat tempat di hati customer? Sebabnya, dengan mengamalkan secara konsisten InshaaAllah dapat manfaat KULIT CANTIK & FLAWLESS, selera makan lebih terkawal untuk BENTUK BADAN MAINTAIN, lebih rasa BERTENAGA & TAK CEPAT LETIH. . Pilihan hati Ayu sendiri, semestinya ESP yang terbaik kerana ESP mengandungi 9 jenis asid amino yang diperlukan oleh badan tetapi tidak dapat dihasilkan sendiri oleh badan. . 🌸 Nak kulit cantik, licin, gebu 🌸 Nak bentuk badan cantik 🌸 Nak kuku dan rambut cantik 🌸 Nak otak cerdas dan daya ingatan yang baik 🌸 Nak badan bertenaga dan sihat serta tak cepat letih. . Student sangatlah digalakkan. . Tubuh badan kita nih secara keseluruhan semuanya terdiri daripada PROTEIN. So imagine how important for us to have enough protein daily. . Cuba cek balik daily food yang kita makan, cukup tak kandungan protein? Buat yang kata cukup dah ambil protein daripada ayam dan ikan, anda betul-betul yakin tak kandungan protein tu cukup untuk tampung keperluan protein badan anda? . Sebabnya, bila protein tak cukup, tidak hairan lah kalau ramai yang mempunyai masalah kulit berjerawat sana sini, berparut dan berlubang-lubang. . So anda yang nak KULIT CANTIK & KULIT LICIN TANPA CELA, make sure anda consume enough protein yer 😊 . Semestinya ESP yang TERBAIK 👍 . Klik link di bio utk terus ke whatsapp Ayu😊 . Harga termurah menanti anda💕💕 . #espshaklee #serbukprotein #proteinpowder #soyprotein #proteinsoya #herbalife #shakeherbalife #shakleekajang #shakleebangi #shakleemurah #vitaminC #dianzvitamin #vitaminshaklee
Sesiapa yang belum cuba ESP, Mesti cuba! Protein terbaik, kita tak boleh lepaskan peluang untuk cuba. Sesiapa yang duk shake ESP je kena cuba resepi smoothies ni, sedap sangat. Yang duk komplen ESP tak sedap, plain, cuba resepi lazat ni, sangat sedap. Sebab apa? sebab anda tak boleh tinggalkan ESP. Ini protein yang menjadi asas kepada segala-galanya dalam tubuh Nak kulit flawless , kena protein Nak rambut cantik, kena protein Nak kuku bersinar, kena protein Nak tubuh sihat selalu, jarang sakit, kena protein Nak badan pejal, tak menggeleber, pun kena protein tau ! Selamat mencuba! . . #espshaklee #sususoya #proteinsoya #kulitcantik #nakkurus #kurusdenganshaklee #ibumenyusu #shakleeKuantan #kulitglowing #setkulitcantik #setkulitcantikshaklee #awetmuda #setcantikshaklee #sethamil #setibumengandung #setberpantang #setbersalin #gastrik #diet #resepiesp
Orangnya sangat selesa kalau dipanggil Along. Kenal sejak memulakan biz dgn SHOM ni tahun lepas. Kecik molek jeee orgnya. . Rupanya tak sangka! Sebelum ni beliau mengalami masaalah #beratbadan dan #sizebesar . . Bila mengamalkan #setkurus dan #premiumbeautiful #korset , mmg dpt membantu #turunberatbadan dan #incheslost . . Roger say utk free fitting dan dptkan set kurus. . #nlicious #shakeme #garambuluh #soya #protinsoya #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #vitamins #mealreplacement #kurussihat #pinggangramping #buncit #kurustanpadiet #proteinsoya #kuruscarasenang #waistshaper #bodyshaper #korsetpelangsingperut
SUMBER PROTEIN ANDA ➡️berasaskan tumbuhan (soya) ➡️menggunakan protien soya yang tidak diubah suai secara genetik( non GMO) ➡️1hidangan=14g protien berasaskan tumbuhan ➡️membantu menurunkan paras kolestrol ➡️membekalkan 9asid amino yang diperlukan oleh tubuh manusia ➡️juga mengandungi kalsium yang membantu perkembangan tulang & gigi yang kuat siapa perlukan lebih protein? ☝️altit ☝️wanita hamil dan menyusu ☝️lelaki & wanita ☝️remaja ☝️warga tua ☝️aktif bekerja Nak dapatkan protein soya yang special ni? pm K.miza k😉 ☎️0169022886 www.wasap.my/60169022886 #proteinsoya #wanitahamil #ibumenyusu #tenagaberpanjangan
Nak cerita bagaimana Siti Munirah masih boleh kekal #aktif di usia 40an & boleh maintain #slim . ✅ sejak amalkan #maharani Ira cakap #sakitsendi hilang & rasa lebih #bertenaga . ✅ dengan amalkan pakai #premiumbeautiful #korset dapat bantu kekalkan #bentukbadan . ✅sejak amalkan #setkombokurus pula, jadi lebih aktif dan #cergas . . #nlicious #shakeme #garambuluh #soya #protinsoya #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #vitamins #mealreplacement #kurussihat #pinggangramping #buncit #setkurus #kurustanpadiet #proteinsoya #kuruscarasenang #perutkempis #diet
SARAPAN YANG MENGENYANGKAN. IM LOVE IT😍 . Aisyah nak tanye la? Sapa pernah minum ESP? . Rata-rata yang pernah minum mesti dapat rasa khasiatnya kan? Betul tak? . Aisyah suka sangat ESP ni sebab ia sangat mengenyangkan. Kalau korang nak tahu, Aisyah ni cepat lapar tau. Mulut tu nak mengunyah je walaupun dah makan banyak😅. . Kalau dulu time belajar, sarapan pagi kt asrama kadang-kadang roti atau biskut. Pastu pergi kelas, dalam pukul 10 pagi je mesti perut dah berbunyi. Kriuk Kriuk. Pernah tu sampaikan kawan sebelah dengar. Sangat berasa malu😣 . So kat sini Aisyah nak share antara manfaat ESP-Mixed Soy Protein Isolate Powder. Untuk STUDENT dan PEKERJA sangat digalakkan untuk try consume ESP sebagai makanan tambahan korang😄 . Antara manfaatnya adalah: . 🌼Kuasa Protein untuk Tenaga Lebih Lama 🌼Protein soya dapat membantu menurunkan paras kolestrol 🌼Membekalkan 9 asid amino 🌼Tinggi dengan kalsium yang membantu perkembangan tulang dan gigi yang kuat . Klik link whatsapp di bio @aisyahhanabee untuk pertanyaan😇 . Rundingan secara percuma je tau Aisyah kasi. So jangan lepaskan peluang. Harga STUDENT insyaAllah.😊 #espshaklee #codshakleemanjung #shakleemalaysia #proteinsoya
. Ada tak kawan2 yg TERTURUN berat badan tanpa sengaja lepas minum Nutrilite Soy Protein + Bodykey? Minum sbb nk sihat bertenaga tetiber timbang berat turun . Hety dh turun 4kg tau lepas amalkan Prokey ni. Uolls kalau nk sihat, cantik dan slimfit jom tukar sarapan uolls kpd sarapan yg sihat. Minum Prokey rasa kenyang n secara tak langsung boleh kurangkan mkn nasi . Promosi Bodykey masih ada. Cecepat wasap2 hety utk join promo bulan ni www.wasap.my/60182228566 . #proteinsoya #Soyproteinpowder #organicsupplements #thebestsupplement #bodykey #setpengurusanbadan #sihatcantikslimfit #energy #cardiovascular #osteophorosis #menopause #skin #sayanaksihatdankurus #Nutrilite #Amway #HetyBeauty
Kami suka ESP!! . Bukan je buat kami kenyang lama, tapi kulit kami makin cantik! . . Kami diet dengan ESP. . Kami naikkan berat badan dengan ESP. . Gemuk dan kurus tanpa kulit menggeleber!!! . GASTRIK kami hilang tak tau ke mana. SYUKUR!!
Kita semua tahu yg Shake Me dirumus utk 3 fungsi hebat iaitu Maintenance, metabolisme dan minerals kan... 📌 maintenance Membekalkan protein dari 3 sumber non GMO protein iaitu soya, whey dan oat. Mengandungi asid amino yg tidak dpt dihasilkan oleh badan. Hanya diperoleh dr mknn. Memulih dan membina sel, otot, kulit, kuku, kulit dll. Membina antibodi, enzim dan hormon yg diperlukan utk meningkatkan metabolisme badan. Menyihatkan usus dgn merangsang pertumbuhan bifidobakteria (bakteria baik). 📌 metabolisme Membekalkan sumber tenaga yg baik, diperkaya dgn L-carnitine yang berfungsi untuk singkir lemak, sekat selera makan dan membakar kalori. Meningkatkan metabolisme dan tenaga sepanjang hari. Menggalakkan pembakaran lemak. Mengurangkan ketagihan makanan. 📌 minerals Diperkaya dgn garam buluh asli Korea yang kaya dgn kalsium, magnesium dan kalium. Diperkaya dgn vit A, B complex, asid folik, vit c, vit D3, zat besi, zink yang diperlukan oleh badan. #shakeme #agentskk #setkombokurus #proteinsoya #nongmo #usussihat #sumbertenaga #bakarlemak #singkirlemak #lawaskanpembuangan #bakarkalori #lcarnitine #agentpahang
Kita semua tahu yg Shake Me dirumus utk 3 fungsi hebat iaitu Maintenance, metabolisme dan minerals kan... 📌 maintenance Membekalkan protein dari 3 sumber non GMO protein iaitu soya, whey dan oat. Mengandungi asid amino yg tidak dpt dihasilkan oleh badan. Hanya diperoleh dr mknn. Memulih dan membina sel, otot, kulit, kuku, kulit dll. Membina antibodi, enzim dan hormon yg diperlukan utk meningkatkan metabolisme badan. Menyihatkan usus dgn merangsang pertumbuhan bifidobakteria (bakteria baik). 📌 metabolisme Membekalkan sumber tenaga yg baik, diperkaya dgn L-carnitine yang berfungsi untuk singkir lemak, sekat selera makan dan membakar kalori. Meningkatkan metabolisme dan tenaga sepanjang hari. Menggalakkan pembakaran lemak. Mengurangkan ketagihan makanan. 📌 minerals Diperkaya dgn garam buluh asli Korea yang kaya dgn kalsium, magnesium dan kalium. Diperkaya dgn vit A, B complex, asid folik, vit c, vit D3, zat besi, zink yang diperlukan oleh badan. #shakeme #agentskk #setkombokurus #proteinsoya #nongmo #usussihat #sumbertenaga #bakarlemak #singkirlemak #lawaskanpembuangan #bakarkalori #lcarnitine #agentpahang
Kita semua tahu yg Shake Me dirumus utk 3 fungsi hebat iaitu Maintenance, metabolisme dan minerals kan... 📌 maintenance Membekalkan protein dari 3 sumber non GMO protein iaitu soya, whey dan oat. Mengandungi asid amino yg tidak dpt dihasilkan oleh badan. Hanya diperoleh dr mknn. Memulih dan membina sel, otot, kulit, kuku, kulit dll. Membina antibodi, enzim dan hormon yg diperlukan utk meningkatkan metabolisme badan. Menyihatkan usus dgn merangsang pertumbuhan bifidobakteria (bakteria baik). 📌 metabolisme Membekalkan sumber tenaga yg baik, diperkaya dgn L-carnitine yang berfungsi untuk singkir lemak, sekat selera makan dan membakar kalori. Meningkatkan metabolisme dan tenaga sepanjang hari. Menggalakkan pembakaran lemak. Mengurangkan ketagihan makanan. 📌 minerals Diperkaya dgn garam buluh asli Korea yang kaya dgn kalsium, magnesium dan kalium. Diperkaya dgn vit A, B complex, asid folik, vit c, vit D3, zat besi, zink yang diperlukan oleh badan. #shakeme #agentskk #setkombokurus #proteinsoya #nongmo #usussihat #sumbertenaga #bakarlemak #singkirlemak #lawaskanpembuangan #bakarkalori #lcarnitine #agentpahang
Selepas #workout , nak dptkan semula #tenaga , amalkan #shakeme dan #minkaffe . . . ⏺ shakeme - #soya campuran #garambuluh yg diperkaya dgn 3 #protein . ⏺ minkaffe - #kopirobusta yg diperkaya dgn garam buluh dan #minerals seperti #magnesium dan #kalsium . #protinsoya #robusta #kopisedap #kopisihat #vitamins #mealreplacement #kurussihat #pinggangramping #buncit #setkurus #kurustanpadiet #proteinsoya #kuruscarasenang #perutkempis #kenyang #diet
Jom #workout . Jgn lupa 3 kombinasi ini utl membantu anda lebih #bertenaga dan dpt build #muscle . . ⏺ #shakeme - #soya campuran #garambuluh yg diperkaya dgn 3 #protein . ⏺ #minkaffe - #kopirobusta yg diperkaya dgn garam buluh dan #minerals seperti #magnesium dan #kalsium . ⏺ #nlicious - mempunya #enzim penting utk #penghadaman . #robusta #kopisedap #kopisihat #vitamins #mealreplacement #kurussihat #pinggangramping #buncit #setkurus #kurustanpadiet #proteinsoya #kuruscarasenang #perutkempis #kenyang #diet
✅WAJAH SEMAKIN CERAH BERSERI ✅NAMPAK LEBIH MUDA . Alhamdulillah. Berkat amalkan ESP dengan konsisten. 😍 . Memang best la ESP ni, bukan setakat bantu kesihatan kita, ia juga bantu bina balik sel kulit baru agar kulit pun terasa lembut dan licin jer tau. Cerah dan awet muda lagi okeh . 🌸ESP ni sumber protein. Protein ni asas dalam badan kita. Contoh kulit muka kita ni hidup dia 21 hari je nak sihat, lepas tu dia mati dan akan dibina baru. Kalau tak cukup protein tu jadi kes kulit kusam tak bermaya. InshaaAllah dengan ESP, khasiat protein ni akan dapat direct 14gram setiap hari! Memang cukup sebenarnya nak bantu badan bina semula sel dan jadikan kulit cantik! . ❤️Selain dibancuh ESP juga boleh dijadikan masker. Ambil 1 sudu makan ESP bancuh dgn air suam, sapu keliling muka, biar seketika, lepas tu cuci macam biasa. Marvelous 💁 . Jom minum ESP. Terbukti berkesan menjadikan kulit lebih cerah, lembut, halus & gebu. 😍 . Order? www.wasap.my/60192275759 . #shaklee #shakleebyeina #shakleemurah #sayajualshaklee #shakleeusjsubangjaya #shakleesubangjaya #espshaklee #proteinshaklee #proteinsoya #kulitcantik #nakcantik #kulitputih #kulitcerah #kulitgebu #kulithalus #kulitlicin #kulitkusam #jerawat #parutjerawat #parut #jeragat #masalahkulit #masalahjerawat #masalahparut #masalahjeragat #kedaionline #bazaaronline #terapiinstagram
Orangnya sangat selesa kalau dipanggil Along. Kenal sejak memulakan biz dgn SHOM ni tahun lepas. Kecik molek jeee orgnya. . Rupanya tak sangka! Sebelum ni beliau mengalami masaalah #beratbadan dan #sizebesar . . Bila mengamalkan #setkurus dan #premiumbeautiful #korset , mmg dpt membantu #turunberatbadan dan #incheslost . . Roger say utk free fitting dan dptkan set kurus. . #nlicious #shakeme #garambuluh #soya #protinsoya #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #vitamins #mealreplacement #kurussihat #pinggangramping #buncit #kurustanpadiet #proteinsoya #kuruscarasenang #waistshaper #bodyshaper #korsetperut
Kebaikan #ESP Shaklee: . 1. Membekalkan TENAGA berterusan yang bertahan selama beberapa jam. . 2. Memberi rasa KENYANG bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan. . 3. Membantu menjadikan KULIT lebih berseri dan menganjalkan kulit / awet muda kerana protein penting untuk kulit. . 4. Merangsang regenerasi KULIT dan OTOT, mengurangkan KEDUTAN. . 5. Memberi ton warna kulit yang SEKATA. . 6. Membantu menghilangkan PARUT JERAWAT di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu. . 7. Membantu merendahkan paras KOLESTROL. . 8. Mencegah OSTEOPOROSIS. . 9. Membantu pembentukan SEL-SEL BARU. . 10. Membantu menyembuhkan GASTRIK. . 11. Memberi KEKENYANGAN, sesuai untuk diet menguruskan badan. . 12. Mempercepatkan PEMULIHAN LUKA selepas pembedahan. . WHATSAPP NOR 📞 019-311 8983 WHATSAPP NOR 📞 019-311 8983 . 🎀 COD in KL area 🎀 Postage worldwide everyday . #espshaklee #proteinsoya #shakleekl #shaklee #shakleesentul #shakleegombak #shakleeampang #shakleesetapak #shakleeselayang #shakleesubang #shakleerawang #shakleepetalingjaya #shakleekeramat #shakleeklang #shakleebangi #shakleeshahalam #shakleeeffect #shakleemelaka #shakleeselangor #shakleebrunei #shakleebandarkinrara #shakleepromo #uitm #uiam #hilangkanjerawat #kulitcantik #kulitgebu #stretchmarks
Kebaikan #ESP Shaklee: . 1. Membekalkan TENAGA berterusan yang bertahan selama beberapa jam. . 2. Memberi rasa KENYANG bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan. . 3. Membantu menjadikan KULIT lebih berseri dan menganjalkan kulit / awet muda kerana protein penting untuk kulit. . 4. Merangsang regenerasi KULIT dan OTOT, mengurangkan KEDUTAN. . 5. Memberi ton warna kulit yang SEKATA. . 6. Membantu menghilangkan PARUT JERAWAT di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu. . 7. Membantu merendahkan paras KOLESTROL. . 8. Mencegah OSTEOPOROSIS. . 9. Membantu pembentukan SEL-SEL BARU. . 10. Membantu menyembuhkan GASTRIK. . 11. Memberi KEKENYANGAN, sesuai untuk diet menguruskan badan. . 12. Mempercepatkan PEMULIHAN LUKA selepas pembedahan. . WHATSAPP NOR 📞 019-311 8983 WHATSAPP NOR 📞 019-311 8983 . 🎀 COD in KL area 🎀 Postage worldwide everyday . #espshaklee #proteinsoya #shakleekl #shaklee #shakleesentul #shakleegombak #shakleeampang #shakleesetapak #shakleeselayang #shakleesubang #shakleerawang #shakleepetalingjaya #shakleekeramat #shakleeklang #shakleebangi #shakleeshahalam #shakleeeffect #shakleemelaka #shakleeselangor #shakleebrunei #shakleebandarkinrara #shakleepromo #uitm #uiam #hilangkanjerawat #kulitcantik #kulitgebu #stretchmarks
Kebaikan #ESP Shaklee: . 1. Membekalkan TENAGA berterusan yang bertahan selama beberapa jam. . 2. Memberi rasa KENYANG bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan. . 3. Membantu menjadikan KULIT lebih berseri dan menganjalkan kulit / awet muda kerana protein penting untuk kulit. . 4. Merangsang regenerasi KULIT dan OTOT, mengurangkan KEDUTAN. . 5. Memberi ton warna kulit yang SEKATA. . 6. Membantu menghilangkan PARUT JERAWAT di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu. . 7. Membantu merendahkan paras KOLESTROL. . 8. Mencegah OSTEOPOROSIS. . 9. Membantu pembentukan SEL-SEL BARU. . 10. Membantu menyembuhkan GASTRIK. . 11. Memberi KEKENYANGAN, sesuai untuk diet menguruskan badan. . 12. Mempercepatkan PEMULIHAN LUKA selepas pembedahan. . WHATSAPP NOR 📞 019-311 8983 WHATSAPP NOR 📞 019-311 8983 . 🎀 COD in KL area 🎀 Postage worldwide everyday . #espshaklee #proteinsoya #shakleekl #shaklee #shakleesentul #shakleegombak #shakleeampang #shakleesetapak #shakleeselayang #shakleesubang #shakleerawang #shakleepetalingjaya #shakleekeramat #shakleeklang #shakleebangi #shakleeshahalam #shakleeeffect #shakleemelaka #shakleeselangor #shakleebrunei #shakleebandarkinrara #shakleepromo #uitm #uiam #hilangkanjerawat #kulitcantik #kulitgebu #stretchmarks
Kebaikan #ESP Shaklee: . 1. Membekalkan TENAGA berterusan yang bertahan selama beberapa jam. . 2. Memberi rasa KENYANG bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan. . 3. Membantu menjadikan KULIT lebih berseri dan menganjalkan kulit / awet muda kerana protein penting untuk kulit. . 4. Merangsang regenerasi KULIT dan OTOT, mengurangkan KEDUTAN. . 5. Memberi ton warna kulit yang SEKATA. . 6. Membantu menghilangkan PARUT JERAWAT di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu. . 7. Membantu merendahkan paras KOLESTROL. . 8. Mencegah OSTEOPOROSIS. . 9. Membantu pembentukan SEL-SEL BARU. . 10. Membantu menyembuhkan GASTRIK. . 11. Memberi KEKENYANGAN, sesuai untuk diet menguruskan badan. . 12. Mempercepatkan PEMULIHAN LUKA selepas pembedahan. . WHATSAPP NOR 📞 019-311 8983 WHATSAPP NOR 📞 019-311 8983 . 🎀 COD in KL area 🎀 Postage worldwide everyday . #espshaklee #proteinsoya #shakleekl #shaklee #shakleesentul #shakleegombak #shakleeampang #shakleesetapak #shakleeselayang #shakleesubang #shakleerawang #shakleepetalingjaya #shakleekeramat #shakleeklang #shakleebangi #shakleeshahalam #shakleeeffect #shakleemelaka #shakleeselangor #shakleebrunei #shakleebandarkinrara #shakleepromo #uitm #uiam #hilangkanjerawat #kulitcantik #kulitgebu #stretchmarks
Kebaikan #ESP Shaklee: . 1. Membekalkan TENAGA berterusan yang bertahan selama beberapa jam. . 2. Memberi rasa KENYANG bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan. . 3. Membantu menjadikan KULIT lebih berseri dan menganjalkan kulit / awet muda kerana protein penting untuk kulit. . 4. Merangsang regenerasi KULIT dan OTOT, mengurangkan KEDUTAN. . 5. Memberi ton warna kulit yang SEKATA. . 6. Membantu menghilangkan PARUT JERAWAT di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu. . 7. Membantu merendahkan paras KOLESTROL. . 8. Mencegah OSTEOPOROSIS. . 9. Membantu pembentukan SEL-SEL BARU. . 10. Membantu menyembuhkan GASTRIK. . 11. Memberi KEKENYANGAN, sesuai untuk diet menguruskan badan. . 12. Mempercepatkan PEMULIHAN LUKA selepas pembedahan. . WHATSAPP NOR 📞 019-311 8983 WHATSAPP NOR 📞 019-311 8983 . 🎀 COD in KL area 🎀 Postage worldwide everyday . #espshaklee #proteinsoya #shakleekl #shaklee #shakleesentul #shakleegombak #shakleeampang #shakleesetapak #shakleeselayang #shakleesubang #shakleerawang #shakleepetalingjaya #shakleekeramat #shakleeklang #shakleebangi #shakleeshahalam #shakleeeffect #shakleemelaka #shakleeselangor #shakleebrunei #shakleebandarkinrara #shakleepromo #uitm #uiam #hilangkanjerawat #kulitcantik #kulitgebu #stretchmarks
next page →