#premiumbeautifultanahmerah

137 posts

Loading...
Loading...
Soal jawab Premium Beautiful. Q: Risau la nak beli Premium Beautiful. Kalau saya kurus nanti, mesti kena beli PB baru kan? Dah la harga mahal. A: Sis jangan risau. Premium Beautiful direka dengan 3 laras cangkuk dan lisu (pleat) untuk memudahkan pelarasan bila sis makin kurus nanti. So, sis masih boleh pakai PB sis. Kalau sis dah turun 20-30kg baru sis perlu beli PB baru. Takkan sis tak seronok berat sis turun banyak bila pakai PB. Badan pun tak flabby. Sebenarnya tak rugi kalau sis beli PB baru bila dah kurus nanti. Sebab PB lama sis boleh bantu sis jana side income. Mesti sis seronok bila dapat duit poket minimum RM400 tanpa modal. Best kan? . . #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulkotabharu #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpasirmas #premiumbeautifultanahmerah #premiumbeautifulbaling #premiumbeautiful #bengkungmama #premiumbeautifulkedah #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman
PANTANG LARANG BILA PAKAI KORSET PB Okay pantang larang ni khas buat pemakai korset Premium Beautiful je tau. Korset lain sis tak pasti. cuma since korset ni bermula dengan nama PREMIUM, opcos la kualiti premium, penjagaan pun kena premium. . . Siapa yang pakai korset PB ni pastikan anda TIDAK MELANGGAR PANTANG LARANG ini. Jom check-it-out! . . PERTAMA sekali, pastikan anda memakai SATU SET korset Premium Beautiful. Jangan ngelat nak pakai satu pieces ajeee. Nak pakai bra ajee lah, nak pakai bengkung ajee atau niat nak pakai seluar girdle jerkk! . . LUPAKAN niat buruk tu sebelum anda menanggung derita pembentukan badan tak sekata. Ini kes serius ya. Sebelum anda kemurungan melihat paha melebar atau perut persis ibu hamil 3 bulan. Baik ubah niat dan tindakan anda. Pakai ajee satu set. . . Umpama kalau sakit, doktor kasi 3 ubat. Tapi kita degil makan 1 ubat je. Jangan komplen awat ubat nih tak baguihh. Sebenaq nya diri tu ketegaq. Betoi dak? . . Bersambungggg . . #pakarbajudalamhitamkesihatan #promoPB #premiumbeautifulexpert #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulkotabharu #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpasirmas #premiumbeautifultanahmerah #premiumbeautifulbaling #premiumbeautiful #bengkungmama #premiumbeautifulkedah #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman
Q: Saya berminat nak beli PB. Tapi kalau saya beli bahagian girdle sahaja boleh? A: Boleh sis. Boleh je nak pakai satu piece. Cuma saya risau badan sis tak berapa kemas seperti yang diidami & kurang selesa. Lagi pun pemakaian satu set lengkap akan bantu beri kesan yang maksimum terhadap penurunan berat, pengurangan ukur lilit badan, rasa lebih selesa dan kesihatan sis yang lebih baik. #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulkelantan #premiumbeautifulkualakrai #premiumbeautifulmachang #premiumbeautifultanahmerah #g8unity #g8preneurs
Pagi tadi Yong dapat whatsapp dari kawan baru. Katanya nak try pakai Korset premium Beautiful. Nak kawin bulan 12 ni. Wah tak lama dah tu. Katanya nak turunkan berat dan nak bentuk badan tu supaya lebih kemas di hari bahagia beliau. Rezeki Allah beri kawan baru tu dok Sungai petani ajee. Dekat dengan rumah Yong pula tu. Size semua dah ada dah. Tinggal nak p pakaikan je tau. Syukur alhamdulillah. Ramai gak kawan Yong yang ada PB ni kan? Korang jangan tak pakai. Pakai setiap hari tau. Bukan pakai dalam pantang jee hehe . . . #pakarbajudalamhitamkesihatan #promoPB #premiumbeautifulexpert #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulkotabharu #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpasirmas #premiumbeautifultanahmerah #premiumbeautifulbaling #premiumbeautiful #bengkungmama #premiumbeautifulkedah #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman
Pagi tadi Yong dapat whatsapp dari kawan baru. Katanya nak try pakai Korset premium Beautiful. Nak kawin bulan 12 ni. Wah tak lama dah tu. Katanya nak turunkan berat dan nak bentuk badan tu supaya lebih kemas di hari bahagia beliau. Rezeki Allah beri kawan baru tu dok Sungai petani ajee. Dekat dengan rumah Yong pula tu. Size semua dah ada dah. Tinggal nak p pakaikan je tau. Syukur alhamdulillah. Ramai gak kawan Yong yang ada PB ni kan? Korang jangan tak pakai. Pakai setiap hari tau. Bukan pakai dalam pantang jee hehe . . . #pakarbajudalamhitamkesihatan #promoPB #premiumbeautifulexpert #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulkotabharu #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpasirmas #premiumbeautifultanahmerah #premiumbeautifulbaling #premiumbeautiful #bengkungmama #premiumbeautifulkedah #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman
Pagi tadi Yong dapat whatsapp dari kawan baru. Katanya nak try pakai Korset premium Beautiful. Nak kawin bulan 12 ni. Wah tak lama dah tu. Katanya nak turunkan berat dan nak bentuk badan tu supaya lebih kemas di hari bahagia beliau. Rezeki Allah beri kawan baru tu dok Sungai petani ajee. Dekat dengan rumah Yong pula tu. Size semua dah ada dah. Tinggal nak p pakaikan je tau. Syukur alhamdulillah. Ramai gak kawan Yong yang ada PB ni kan? Korang jangan tak pakai. Pakai setiap hari tau. Bukan pakai dalam pantang jee hehe . . . #pakarbajudalamhitamkesihatan #promoPB #premiumbeautifulexpert #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulkotabharu #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpasirmas #premiumbeautifultanahmerah #premiumbeautifulbaling #premiumbeautiful #bengkungmama #premiumbeautifulkedah #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman
Pagi tadi Yong dapat whatsapp dari kawan baru. Katanya nak try pakai Korset premium Beautiful. Nak kawin bulan 12 ni. Wah tak lama dah tu. Katanya nak turunkan berat dan nak bentuk badan tu supaya lebih kemas di hari bahagia beliau. Rezeki Allah beri kawan baru tu dok Sungai petani ajee. Dekat dengan rumah Yong pula tu. Size semua dah ada dah. Tinggal nak p pakaikan je tau. Syukur alhamdulillah. Ramai gak kawan Yong yang ada PB ni kan? Korang jangan tak pakai. Pakai setiap hari tau. Bukan pakai dalam pantang jee hehe . . . #pakarbajudalamhitamkesihatan #promoPB #premiumbeautifulexpert #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulkotabharu #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpasirmas #premiumbeautifultanahmerah #premiumbeautifulbaling #premiumbeautiful #bengkungmama #premiumbeautifulkedah #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman
Macam-macam cerita tentang Premium Beautiful ni. Ada kisah akak bersalin Czer. First time berpantang pakai korset PB Kisah sorang lagI akak ni berat terlebih dari berat asal. Naik sampai 80kg. Sorang lagi adik manis ni sakit pinggang. Dulu pernah kemalangan jalan raya. Bukan sikit kemalangan tu tau. Kemalangan teruk sampai pernah setahun tak boleh jalan ๐Ÿ˜ญ Ya Allah seronoknya bila dapat kongsi kebaikan dan manfaat produk ni. Kita happy bila tengok kawan-kawan sihat dan makin sembuh. Bukan pakai untuk slim ajee. Akak sorang ni berat 40kg ajee. Dah tentu pakai bukan sebab nak slim. Tapi sebab nak support tulang belakang beliau. Apa pun happy wearing our lifetime warranty Premium Beautiful ya. . . . #pakarbajudalamhitamkesihatan #promoPB #premiumbeautifulexpert #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulkotabharu #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpasirmas #premiumbeautifultanahmerah #premiumbeautifulbaling #premiumbeautiful #bengkungmama #premiumbeautifulkedah #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman
Cemana korset PB ni membantu kita jadi langsing ekk? . . Korset ni special kawan-kawan. Bila kita sarungkan ia, kita akan terus alihkan lemak supaya berada di tempat yang sepatutnya. . . Jadi bila konsisten pakai pb ni, lemak akan berada di tetapan yang betul. Selesa dan makin slim la lepas tu korangg. . . . #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulkotabharu #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpasirmas #premiumbeautifultanahmerah #premiumbeautifulbaling #premiumbeautiful #bengkungmama #premiumbeautifulkedah #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman
Zaman sekarang ni ramai wanita umur 25-35 tahun yang nak kurus dengan cepat. Bila badan comel ni bukan apa korang. Badan rasa berat. Risau sangat kalau pelbagai penyakit pula muncul. Badan jadi tak fit. Baju pula banyak tak muat, kedai baju XXXL pula tak banyak. Kalau ada pun harga jadi mahal la kan sebab size besar. Stress jadinya. Lama-lama boleh jadi makin kerut muka tu tau. Dah satu bab pula nak kena beli skincare atau collagen untuk awet muda. Ehhh tapi syoknya bila dapat turunkan berat badan. Keyakinan akan naik 200%! Ouchh bestttt nya ui! Duit pun dapat berjimat. Takdalah habis duit asyik kena beli baju aje. Badan jadi fit dan dapat elakkan dari penyakit akibat berat berlebihan. Alhamdulillah. Nak tak yong bantu anda selesaikan masalah berat badan yang naik non-stop? Kalau berminat boleh roger yong segera ya. 5 orang yang wasap yong. Yong nak bagi FREE SAMPLE produk best kat korang. DM je k . . . #pakarbajudalamhitamkesihatan #promoPB #premiumbeautifulexpert #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulkotabharu #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpasirmas #premiumbeautifultanahmerah #premiumbeautifulbaling #premiumbeautiful #bengkungmama #premiumbeautifulkedah #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman
SERAMNYA! SIMPTOM SENGUGUT TERUK Senggugut atau juga dikenali sebagai (Premenstrual dysphoric disorder /dysmenorhoea) merupakan sakit yang timbul dengan kedatangan haid bagi seorang wanita. Senggugut teruk PMDD merupakan sindrom tekanan prehaid (premenstrual stress syndrome) (PMS) yang amat teruk sehingga ia melumpuhkan akibat simptom fizikal, mental atau emosi. Rawatan dicadangkan kerana PMDD mengganggu keupayaan pesakit untuk berfungsi dalam kehidupan kerja dan sosial harian. Simptom utama- muncul antara ovulasi dan haid, dan hilang selepas beberapa hari selepas kedatangan haid--adalah Resah, cepat marah, dan kemurungan mungin berlaku. Simptom utama termasuk- ๐Ÿ“Œperasaan amat sedih atau putus asa, ๐Ÿ“Œkemungkinan membayang bunuh diri (suicide ideation) ๐Ÿ“Œperasaan tegang atau resah ๐Ÿ“Œserangan panik ๐Ÿ“Œperubahan perasaan, menangis ๐Ÿ“Œmudah terganggu atau marah berpanjangan ๐Ÿ“Œmeningkat pertelingkahan interpersonal ๐Ÿ“Œtidak kisah atau tidak berminat dalam aktiviti harian dan hubungan ๐Ÿ“Œsukar menumpu perhatian ๐Ÿ“Œlesu ๐Ÿ“Œkemaruk atau peningkatan nafsu makan ๐Ÿ“Œsukar tidur, insomnia atau hipersomnia ๐Ÿ“Œperasaan "luar kawalan" ๐Ÿ“Œpeningkatan atau penurunan nafsu seksual ๐Ÿ“Œpeningkatan rasa bagi intim emosi simptom fizikal: kembung, degupan jantung (heart palpitations), payu dara sensitif, sakit kepala, sakit sendi atau otot Lima atau lebih simptom mungkin menunjukkan PMDD. Simptom berlaku semasa minggu sebelum kitaran haid dan lenyap selepas beberapa hari selepas mula haid. Fuh!! Bahaya juga senggugu ni kan?? Seram sangat. Tapi inilah yang berlaku kepada ramai wanita diluar sana. Kalau ada sesuatu yang boleh bantu anda atasi masalah sengugut ni. Nak tak? . . . #pakarbajudalamhitamkesihatan #promoPB #premiumbeautifulexpert #fibroid #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulkotabharu #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpasirmas #premiumbeautifultanahmerah #premiumbeautifulbaling #premiumbeautiful #bengkung
Travel kemana ajee PB korset memang ku bawa bersama. Tambah pula travel dengan SHOM, dah kompom makan makan makan ajee aktiviti selain bawa p jalan. Risau badan naik juga tapi SKK kan ada. Balik hotel malam terus teguk Nโ€™licious tau. Ni nak raya Haji pula. Korset kena standby sesiap la pakai dari pagi sampai malam. Atleast dapat signal la perut dah ketat. Bawa bertenang dan kena stop makan hehe. Ada promo bulan ni tau. Meh tanya kita sebelum raya haji menjelma. . . . #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulkotabharu #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpasirmas #premiumbeautifultanahmerah #premiumbeautifulbaling #premiumbeautiful #bengkungmama #premiumbeautifulkedah #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman
Sebelum ni XXL. Now dah M. Alhamdulillah. Dulu tak sangka boleh turunkan berat sebanyak ni. Bila badan dah mengecil. Serius sis terkezut. Semua orang boleh dapat berat dan bentuk badan idaman. Cuma perlu konsisten sahaja. Setuju tak?
Bisnes online menjadi lebih mudah dengan platform G8Unity.
Petang tadi ada orang whatsapp tanya PB ada untuk lelaki tak.. sebab laki dia selalu sakit pinggang.. tentulah ada.. tapi 1 piece jela..perempuan 3 piece.. Sebab pakai long bra and long girdle sekali. Lelaki sangatlah digalakkan pakai waist nipper kalau sakit pinggang or kurang kan perut kedepan..๐Ÿ˜Ž nak try fitting bolehhh sangat. pm/wa je 013-9030636 #premiumbeautifulexpert
โ€œQasa bahagiaaa bilaa piriod pain dah menghilangkn diri dari radar ๐Ÿ˜‚โ€ - Nurayu Hehe nak tergelak yong baca tau bila adik manis ni sent mesej pada yong bagitahu pengalaman beliau selepas 2 hari pakai korset Premium Beautiful. . . Seksa tau bila senggugut datang melanda. Rasa perut nih bagai ditikam-tikam. Paha ni dicucuk-cucuk. Lemah betul time bendera jepun mai nih. Huaaaaa! . . Korang wanita faham kan? Time tengah berguling tuu mesti berdoa cepatlah baik dari sakit ni. Pastu mesti fikir benda apa yang boleh hilangkan sakit ni kan? . . Korang cubalah PB korset. 70% direka khas untuk kesihatan. Korang mesti jatuh CHENTA dengan long girdle dia nih. Sedappp je pakai tau. Sakit pun kurang. Kalau amal insyaAllah hilang teruihhh dari radar. Hihi #MasalahWanita #PremiumBeautifulExpert
โ€œQasa bahagiaaa bilaa piriod pain dah menghilangkn diri dari radar ๐Ÿ˜‚โ€ - Nurayu Hehe nak tergelak yong baca tau bila adik manis ni sent mesej pada yong bagitahu pengalaman beliau selepas 2 hari pakai korset Premium Beautiful. . . Seksa tau bila senggugut datang melanda. Rasa perut nih bagai ditikam-tikam. Paha ni dicucuk-cucuk. Lemah betul time bendera jepun mai nih. Huaaaaa! . . Korang wanita faham kan? Time tengah berguling tuu mesti berdoa cepatlah baik dari sakit ni. Pastu mesti fikir benda apa yang boleh hilangkan sakit ni kan? . . Korang cubalah PB korset. 70% direka khas untuk kesihatan. Korang mesti jatuh CHENTA dengan long girdle dia nih. Sedappp je pakai tau. Sakit pun kurang. Kalau amal insyaAllah hilang teruihhh dari radar. Hihi #MasalahWanita #PremiumBeautifulExpert
Selalu ai pakai red ajee and I think merah lah pakai sesuai dengan jiwa ai. But now ai rasa purple pun macam cun. Sweet je kan? So tukarlah purple feveret color sekarang ๐Ÿค— #ootdrayapremiumbeautiful
Koleksi baju raya tahun 2018 ๐Ÿ˜Ž sempat berkebaya tau tahun ni. And ofcourse pakai korset Premium Beautiful sebagai pelengkap. Tak pakai tak sah jadinya. ๐Ÿ˜˜ #ootdrayapremiumbeautiful
Jemputan open house hampir setiap hari. Naik risau bila badan mula melebar semacam. Kalau jumpa dengan kawan2 lama mesti cakap awak dah gempal yea. Dalam hati sedih yang amat. . . Dengan #premiumbeautiful #korset in sya Allah selamatkan diri kita dari badan terus melebar. Tak percaya apa kata pakai 1 set. Lagipun ada promosi berbaki 5 HARI sahaja tau. Nak trade in pun boleh. . . #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulkelantan #pbperak #pbterengganu #pbpenang #pbkl
Macam ni best bila jadi usahawan korset Premium Beautiful. Start jee bisnes. Ada set in hand. Bisnes laju. Bonus pun dapat. Bonus macam ni dapat awal Julai nanti okay tak? Takda la rasa lambat sangat next gaji tu kan? Lets join us ๐Ÿ˜˜
Soo sweet! Nora Danish pun pakai PB u all. Korang nak pakai PB tak? Yong ada pelbagai size ready stock untuk korang. Today sampai esok Yong di Kedah lagi. Lusa sampai raya kedua Yong balik raya di Kelantan. Sek kito ore KB & Pasir Mas hok nok pakai PB korset mari roger kito slalu deh. Nanti kito g dumah. โ˜บ๏ธ Teringat dulu pagi raya kedua dapat mesej dari client nak pakai korset. Masa tu yong nak keluar beraya. Terus excited nak pakaikan pb. Time tu pula size semua ready stock. Terusss aje ku pakaikan. Alhamdulillah. Best betoi jadi agent PB ni tau. Penyelamat emosi, jiwa dan fizikal wanita. Hehe. Jom pakai PB koranggg
Baru berpantang hari ke-22, bersalin ceaser pula tu dan boleh slim macam ni? Best nya. Tak kesah bersalin normal atau bedah. Semua ibu layak dihargai dan pakai korset Premium Beautiful berkualiti tinggi ni. Anda dah cuba?
Premium Beautiful TRADE IN masih ON guys. Marilah tukar PB lama anda kepada PB baru dengan harga SUPER SPECIAL this month. Tak dapat dimana-mana hanya di G8UNITY. Contact yong yeee
Jom dengar perkongsian 1 minit dari salah sorang usahawan G8Preneur mengenai G8unity. Apa kata anda?
HILANG 10KG DALAM BULAN RAMADHAN Kelmarin semasa majlis iftar g8unity,kak ana sempat kongsikan tips bagaimana beliau menurunkan berat badan sebanyak 10KG di bulan ramadhan. Siapa sangka dahulunya kak ana pernah mencecah berat 100kg berjaya menurunkan berat badan sebergini rupa. Paling drastik penurunan berat badan beliau menurun sebanyak 10kg ketika bulan ramadhan. Bagaikan seiring sejalan ketika sibuk menjalankan ibadah puasa lemak dibadan pun sibuk nak menghilangkan diri. PERGILAH LEMAK KEHILANGAN MU TIDAK DIRINDUI Yong rasa sangat teruja bila mendengar tips perkongsian dari kak ana, sangat menarik. Tak ganggu ibadah puasa, nasi pun makan. Tapi boleh dapat hasil macam ni. Yong rasa yong patut sharelah dengan korang apa yang kak ana buat. Korang jangan percaya tau cakap yong. Korang buat je. Ada tak sesiapa yang nak tahu ๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๏ธ. Kalau ada komen saya #TipsKurus #Hilang10kgDalamBulanRamadhan #g8unity
Ramai orang yang beranggapan, pakai korset tak selesa. Kalau awak nak tahu. Pakai korset time bulan puasa ni laaaaa paling selesa. Siapa yang baru nak try pakai korset. Trylah pakai time bulan puasa ni. Selesa sangat-sangat. Nyaman ๐Ÿ˜˜ Tambah pula korset Premium Beautiful berkualiti premium. Ofcourse tak sama macam korset lain. Tak cuba tak tahu. Dah cuba, aduhh terus MAHU. ๐Ÿ˜ #AinZulkarnaind #PakarPBsince2011
Berderu-deru dapat testimoni terbaru malam tadi. Tak senang duduk jadinya. Ada kawan kiter plan nak hilangkan 7-8 kg Ada yang dah turun 3 kg Ada yang shape dah nampak dulu. Berat baru berdikit-dikit nak turun hehe Cemana pun takpa ampa. Itu semua progress. Ada orang cepat, ada orang lambat. Yang pasti kita dah niat nak turunkan berat dan sihatkan tubuh badan kita. Paling penting dengan cara yang paling selamat. Amacam? Testimoni ni mengancam jiwa akak tak? Baru beberapa hari puasa dorang ni dah tunjuk progress baekkk punya. Tu lah, inilah akibat konsisten sarung korset ajaib. Terpaksa cantekkk ๐Ÿ˜
Berderu-deru dapat testimoni terbaru malam tadi. Tak senang duduk jadinya. Ada kawan kiter plan nak hilangkan 7-8 kg Ada yang dah turun 3 kg Ada yang shape dah nampak dulu. Berat baru berdikit-dikit nak turun hehe Cemana pun takpa ampa. Itu semua progress. Ada orang cepat, ada orang lambat. Yang pasti kita dah niat nak turunkan berat dan sihatkan tubuh badan kita. Paling penting dengan cara yang paling selamat. Amacam? Testimoni ni mengancam jiwa akak tak? Baru beberapa hari puasa dorang ni dah tunjuk progress baekkk punya. Tu lah, inilah akibat konsisten sarung korset ajaib. Terpaksa cantekkk ๐Ÿ˜
Berderu-deru dapat testimoni terbaru malam tadi. Tak senang duduk jadinya. Ada kawan kiter plan nak hilangkan 7-8 kg Ada yang dah turun 3 kg Ada yang shape dah nampak dulu. Berat baru berdikit-dikit nak turun hehe Cemana pun takpa ampa. Itu semua progress. Ada orang cepat, ada orang lambat. Yang pasti kita dah niat nak turunkan berat dan sihatkan tubuh badan kita. Paling penting dengan cara yang paling selamat. Amacam? Testimoni ni mengancam jiwa akak tak? Baru beberapa hari puasa dorang ni dah tunjuk progress baekkk punya. Tu lah, inilah akibat konsisten sarung korset ajaib. Terpaksa cantekkk ๐Ÿ˜
Berderu-deru dapat testimoni terbaru malam tadi. Tak senang duduk jadinya. Ada kawan kiter plan nak hilangkan 7-8 kg Ada yang dah turun 3 kg Ada yang shape dah nampak dulu. Berat baru berdikit-dikit nak turun hehe Cemana pun takpa ampa. Itu semua progress. Ada orang cepat, ada orang lambat. Yang pasti kita dah niat nak turunkan berat dan sihatkan tubuh badan kita. Paling penting dengan cara yang paling selamat. Amacam? Testimoni ni mengancam jiwa akak tak? Baru beberapa hari puasa dorang ni dah tunjuk progress baekkk punya. Tu lah, inilah akibat konsisten sarung korset ajaib. Terpaksa cantekkk ๐Ÿ˜
Berderu-deru dapat testimoni terbaru malam tadi. Tak senang duduk jadinya. Ada kawan kiter plan nak hilangkan 7-8 kg Ada yang dah turun 3 kg Ada yang shape dah nampak dulu. Berat baru berdikit-dikit nak turun hehe Cemana pun takpa ampa. Itu semua progress. Ada orang cepat, ada orang lambat. Yang pasti kita dah niat nak turunkan berat dan sihatkan tubuh badan kita. Paling penting dengan cara yang paling selamat. Amacam? Testimoni ni mengancam jiwa akak tak? Baru beberapa hari puasa dorang ni dah tunjuk progress baekkk punya. Tu lah, inilah akibat konsisten sarung korset ajaib. Terpaksa cantekkk ๐Ÿ˜
Berderu-deru dapat testimoni terbaru malam tadi. Tak senang duduk jadinya. Ada kawan kiter plan nak hilangkan 7-8 kg Ada yang dah turun 3 kg Ada yang shape dah nampak dulu. Berat baru berdikit-dikit nak turun hehe Cemana pun takpa ampa. Itu semua progress. Ada orang cepat, ada orang lambat. Yang pasti kita dah niat nak turunkan berat dan sihatkan tubuh badan kita. Paling penting dengan cara yang paling selamat. Amacam? Testimoni ni mengancam jiwa akak tak? Baru beberapa hari puasa dorang ni dah tunjuk progress baekkk punya. Tu lah, inilah akibat konsisten sarung korset ajaib. Terpaksa cantekkk ๐Ÿ˜
Berderu-deru dapat testimoni terbaru malam tadi. Tak senang duduk jadinya. Ada kawan kiter plan nak hilangkan 7-8 kg Ada yang dah turun 3 kg Ada yang shape dah nampak dulu. Berat baru berdikit-dikit nak turun hehe Cemana pun takpa ampa. Itu semua progress. Ada orang cepat, ada orang lambat. Yang pasti kita dah niat nak turunkan berat dan sihatkan tubuh badan kita. Paling penting dengan cara yang paling selamat. Amacam? Testimoni ni mengancam jiwa akak tak? Baru beberapa hari puasa dorang ni dah tunjuk progress baekkk punya. Tu lah, inilah akibat konsisten sarung korset ajaib. Terpaksa cantekkk ๐Ÿ˜
Siapa yang slim bila melahirkan anak ketiga tu? Yang kiri ke yang kanan? Dua-dua sis. Lain beno jadinya. Ramping dan makin cun.
HILANG 10KG DALAM BULAN RAMADHAN Semalam semasa majlis iftar g8unity,kak ana sempat kongsikan tips bagaimana beliau menurunkan berat badan sebanyak 10KG di bulan ramadhan. Siapa sangka dahulunya kak ana pernah mencecah berat 100kg berjaya menurunkan berat badan sebergini rupa. Paling drastik penurunan berat badan beliau menurun sebanyak 10kg ketika bulan ramadhan. Bagaikan seiring sejalan ketika sibuk menjalankan ibadah puasa lemak dibadan pun sibuk nak menghilangkan diri. PERGILAH LEMAK KEHILANGAN MU TIDAK DIRINDUI Yong rasa sangat teruja bila mendengar tips perkongsian dari kak ana, sangat menarik. Tak ganggu ibadah puasa, nasi pun makan. Tapi boleh dapat hasil macam ni. Yong rasa yong patut sharelah dengan korang apa yang kak ana buat. Korang jangan percaya tau cakap yong. Korang buat je. Ada tak sesiapa yang nak tahu ๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๏ธ. Kalau ada komen saya #TipsKurus #Hilang10kgDalamBulanRamadhan
Esok ai nak p Kuala Lumpur dah. Ai bawa stok Premium Beautiful sekali tau. Satu beg kami bawak p KL. Nak free fitting? Nak tengok dulu material? Nak Trade-In PB korset ampa hat dah rosak tu? BOLEH. Jumpa esok naaa
next page →