#premiumbeautifultanahmerah

254 posts

Loading...
Loading...
BERAT NAIK BILA TIBA MUSIM KENDURI? APA NAK BUAT NIH?! . Kalau badan dah semakin berat.. Size makin melebar.. Cpt² cari ALTERNATIF PASANG BADAN. Paling mudah, pakai aje PREMIUM BEAUTIF.. Pernah dengar apa itu Premium Beautiful? Penangan PREMIUM BEAUTIFUL ni mmg terpaksa ramping berpotongan.. Jimat masa dari berjogging @ kayuh basikal setiap hari. . PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping . Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas, terus nampak perbezaan. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 set PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport . . As - 0139865061 #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah   #premiumbeautifulkotabharu   #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpasirmas   #premiumbeautifultanahmerah   #premiumbeautifulbaling   #premiumbeautiful #bengkungmama #premiumbeautifulkedah #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman
BERAT NAIK BILA TIBA MUSIM KENDURI? APA NAK BUAT NIH?! . Kalau badan dah semakin berat.. Size makin melebar.. Cpt² cari ALTERNATIF PASANG BADAN. Paling mudah, pakai aje PREMIUM BEAUTIF.. Pernah dengar apa itu Premium Beautiful? Penangan PREMIUM BEAUTIFUL ni mmg terpaksa ramping berpotongan.. Jimat masa dari berjogging @ kayuh basikal setiap hari. . PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping . Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas, terus nampak perbezaan. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 set PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport . . As - 0139865061 #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah   #premiumbeautifulkotabharu   #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpasirmas   #premiumbeautifultanahmerah   #premiumbeautifulbaling   #premiumbeautiful #bengkungmama #premiumbeautifulkedah #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman
BERAT NAIK BILA TIBA MUSIM KENDURI? APA NAK BUAT NIH?! . Kalau badan dah semakin berat.. Size makin melebar.. Cpt² cari ALTERNATIF PASANG BADAN. Paling mudah, pakai aje PREMIUM BEAUTIF.. Pernah dengar apa itu Premium Beautiful? Penangan PREMIUM BEAUTIFUL ni mmg terpaksa ramping berpotongan.. Jimat masa dari berjogging @ kayuh basikal setiap hari. . PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping . Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas, terus nampak perbezaan. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 set PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport . . As - 0139865061 #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah   #premiumbeautifulkotabharu   #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpasirmas   #premiumbeautifultanahmerah   #premiumbeautifulbaling   #premiumbeautiful #bengkungmama #premiumbeautifulkedah #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman
BERAT NAIK BILA TIBA MUSIM KENDURI? APA NAK BUAT NIH?! . Kalau badan dah semakin berat.. Size makin melebar.. Cpt² cari ALTERNATIF PASANG BADAN. Paling mudah, pakai aje PREMIUM BEAUTIF.. Penangan PREMIUM BEAUTIFUL ni mmg terpaksa ramping berpotongan.. Jimat masa dari berjogging @ kayuh basikal setiap hari. . PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping . Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport . #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulkotabharu #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpasirmas #premiumbeautifultanahmerah #premiumbeautifulbaling #premiumbeautiful #bengkungmama #premiumbeautifulkedah #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman
BERAT NAIK BILA TIBA MUSIM KENDURI? APA NAK BUAT NIH?! . Kalau badan dah semakin berat.. Size makin melebar.. Cpt² cari ALTERNATIF PASANG BADAN. Paling mudah, pakai aje PREMIUM BEAUTIF.. Penangan PREMIUM BEAUTIFUL ni mmg terpaksa ramping berpotongan.. Jimat masa dari berjogging @ kayuh basikal setiap hari. . PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping . Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport . #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulkotabharu #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpasirmas #premiumbeautifultanahmerah #premiumbeautifulbaling #premiumbeautiful #bengkungmama #premiumbeautifulkedah #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman
BERAT NAIK BILA TIBA MUSIM KENDURI? APA NAK BUAT NIH?! . Kalau badan dah semakin berat.. Size makin melebar.. Cpt² cari ALTERNATIF PASANG BADAN. Paling mudah, pakai aje PREMIUM BEAUTIF.. Penangan PREMIUM BEAUTIFUL ni mmg terpaksa ramping berpotongan.. Jimat masa dari berjogging @ kayuh basikal setiap hari. . PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping . Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport . #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulkotabharu #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpasirmas #premiumbeautifultanahmerah #premiumbeautifulbaling #premiumbeautiful #bengkungmama #premiumbeautifulkedah #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman
Okey ni saya list kan 4 ukuran yang saya perlukan.. sila gunakan measuring tape in cm / sentimeter okay 1. ukuran bahagian puncak breast (bust) 2. ukuran bahagian bawah breast (underbust) 3. ukuran pinggang (waist) 4. ukuran puncak bonbon (hips)  Dah dapat semua tu, korang ada 2 options.. sms me or whatsapp me the following details then I shall contact u personally utk sesi demo.. yes dear, demo tak payah bayar.. u just have to feel how the corset comfortly hug your body and instantly transform the beauty u.. auwwww~~ 1. Bust = ____ cm 2. Underbust = ____ cm 3. Waist = ____ cm 4. Hips = ____ cm Sms/whatsapp me : 016-6933614 . . . #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulkotabharu #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpasirmas #premiumbeautifultanahmerah #premiumbeautifulbaling #premiumbeautiful #bengkungmama #premiumbeautifulkedah #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman
Okey ni saya list kan 4 ukuran yang saya perlukan.. sila gunakan measuring tape in cm / sentimeter okay 1. ukuran bahagian puncak breast (bust) 2. ukuran bahagian bawah breast (underbust) 3. ukuran pinggang (waist) 4. ukuran puncak bonbon (hips)  Dah dapat semua tu, korang ada 2 options.. sms me or whatsapp me the following details then I shall contact u personally utk sesi demo.. yes dear, demo tak payah bayar.. u just have to feel how the corset comfortly hug your body and instantly transform the beauty u.. auwwww~~ 1. Bust = ____ cm 2. Underbust = ____ cm 3. Waist = ____ cm 4. Hips = ____ cm Sms/whatsapp me : 016-6933614 . . . #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulkotabharu #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpasirmas #premiumbeautifultanahmerah #premiumbeautifulbaling #premiumbeautiful #bengkungmama #premiumbeautifulkedah #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman
Okey ni saya list kan 4 ukuran yang saya perlukan.. sila gunakan measuring tape in cm / sentimeter okay 1. ukuran bahagian puncak breast (bust) 2. ukuran bahagian bawah breast (underbust) 3. ukuran pinggang (waist) 4. ukuran puncak bonbon (hips)  Dah dapat semua tu, korang ada 2 options.. sms me or whatsapp me the following details then I shall contact u personally utk sesi demo.. yes dear, demo tak payah bayar.. u just have to feel how the corset comfortly hug your body and instantly transform the beauty u.. auwwww~~ 1. Bust = ____ cm 2. Underbust = ____ cm 3. Waist = ____ cm 4. Hips = ____ cm Sms/whatsapp me : 016-6933614 . . . #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulkotabharu #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpasirmas #premiumbeautifultanahmerah #premiumbeautifulbaling #premiumbeautiful #bengkungmama #premiumbeautifulkedah #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman
Dulu masa remaja tak berapa berilmu tentang pakaian dalaman nih. Ikut sedap rasa je nak beli. Kalau murah je beli. Tak tahu apa pun. Bila dah meningkat dewasa ni baru tahu, rupanya kena ada ilmu juga bab pakaian dalam ni ye. Last month yong pakaikan korset Premium Beautiful pada seorang client ni. Bra size pakai cup D. Bila sarung korset Premium Beautiful terus jadi cup F. Gulp.. 😅. Mujurlah Premium Beautiful ada cup untuk wanita yang ada aset besar. Ada lifetime warranty pula tu. Berbaloi sangat dengan harga. Kalau nak beli di luar harga ratus-ratus juga. Jika fikir nak pakai lama kan. Biar alah membeli menang memakai. Gitu 👍 #PremiumBeautifulQueen #pakarbajudalamhitamkesihatan #promoPB #premiumbeautifulexpert #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulkotabharu #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpasirmas #premiumbeautifultanahmerah #premiumbeautifulbaling #premiumbeautiful #bengkungmama #premiumbeautifulkedah #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman #premiumbeautifulshortbra
Dulu masa remaja tak berapa berilmu tentang pakaian dalaman nih. Ikut sedap rasa je nak beli. Kalau murah je beli. Tak tahu apa pun. Bila dah meningkat dewasa ni baru tahu, rupanya kena ada ilmu juga bab pakaian dalam ni ye. Last month yong pakaikan korset Premium Beautiful pada seorang client ni. Bra size pakai cup D. Bila sarung korset Premium Beautiful terus jadi cup F. Gulp.. 😅. Mujurlah Premium Beautiful ada cup untuk wanita yang ada aset besar. Ada lifetime warranty pula tu. Berbaloi sangat dengan harga. Kalau nak beli di luar harga ratus-ratus juga. Jika fikir nak pakai lama kan. Biar alah membeli menang memakai. Gitu 👍 #PremiumBeautifulQueen #pakarbajudalamhitamkesihatan #promoPB #premiumbeautifulexpert #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulkotabharu #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpasirmas #premiumbeautifultanahmerah #premiumbeautifulbaling #premiumbeautiful #bengkungmama #premiumbeautifulkedah #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman #premiumbeautifulshortbra
Dulu masa remaja tak berapa berilmu tentang pakaian dalaman nih. Ikut sedap rasa je nak beli. Kalau murah je beli. Tak tahu apa pun. Bila dah meningkat dewasa ni baru tahu, rupanya kena ada ilmu juga bab pakaian dalam ni ye. Last month yong pakaikan korset Premium Beautiful pada seorang client ni. Bra size pakai cup D. Bila sarung korset Premium Beautiful terus jadi cup F. Gulp.. 😅. Mujurlah Premium Beautiful ada cup untuk wanita yang ada aset besar. Ada lifetime warranty pula tu. Berbaloi sangat dengan harga. Kalau nak beli di luar harga ratus-ratus juga. Jika fikir nak pakai lama kan. Biar alah membeli menang memakai. Gitu 👍 #PremiumBeautifulQueen #pakarbajudalamhitamkesihatan #promoPB #premiumbeautifulexpert #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulkotabharu #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpasirmas #premiumbeautifultanahmerah #premiumbeautifulbaling #premiumbeautiful #bengkungmama #premiumbeautifulkedah #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman #premiumbeautifulshortbra
BERAT NAIK BILA TIBA MUSIM KENDURI? APA NAK BUAT NIH?! . Kalau badan dah semakin berat.. Size makin melebar.. Cpt² cari ALTERNATIF PASANG BADAN. Paling mudah, pakai aje PREMIUM BEAUTIF.. Penangan PREMIUM BEAUTIFUL ni mmg terpaksa ramping berpotongan.. Jimat masa dari berjogging @ kayuh basikal setiap hari. . PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping . Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport . . Nad 019-5235560 #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulkotabharu #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulkulim #premiumbeautifultanahmerah #premiumbeautifulbaling #premiumbeautiful #bengkungmama #premiumbeautifulkedah #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman
BERAT NAIK BILA TIBA MUSIM KENDURI? APA NAK BUAT NIH?! . Kalau badan dah semakin berat.. Size makin melebar.. Cpt² cari ALTERNATIF PASANG BADAN. Paling mudah, pakai aje PREMIUM BEAUTIF.. Penangan PREMIUM BEAUTIFUL ni mmg terpaksa ramping berpotongan.. Jimat masa dari berjogging @ kayuh basikal setiap hari. . PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping . Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport . . Nad 019-5235560 #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulkotabharu #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulkulim #premiumbeautifultanahmerah #premiumbeautifulbaling #premiumbeautiful #bengkungmama #premiumbeautifulkedah #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman
BERAT NAIK BILA TIBA MUSIM KENDURI? APA NAK BUAT NIH?! . Kalau badan dah semakin berat.. Size makin melebar.. Cpt² cari ALTERNATIF PASANG BADAN. Paling mudah, pakai aje PREMIUM BEAUTIF.. Penangan PREMIUM BEAUTIFUL ni mmg terpaksa ramping berpotongan.. Jimat masa dari berjogging @ kayuh basikal setiap hari. . PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping . Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport . . Nad 019-5235560 #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulkotabharu #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulkulim #premiumbeautifultanahmerah #premiumbeautifulbaling #premiumbeautiful #bengkungmama #premiumbeautifulkedah #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman
BERAT NAIK BILA TIBA MUSIM KENDURI? APA NAK BUAT NIH?! . Kalau badan dah semakin berat.. Size makin melebar.. Cpt² cari ALTERNATIF PASANG BADAN. Paling mudah, pakai aje PREMIUM BEAUTIF.. Penangan PREMIUM BEAUTIFUL ni mmg terpaksa ramping berpotongan.. Jimat masa dari berjogging @ kayuh basikal setiap hari. . PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping . Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport . . Shakila 0194294393 #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulkotabharu #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpasirmas #premiumbeautifultanahmerah #premiumbeautifulbaling #premiumbeautiful #bengkungmama #premiumbeautifulkedah #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman
BERAT NAIK BILA TIBA MUSIM KENDURI? APA NAK BUAT NIH?! Kalau badan dah semakin berat.. Size makin melebar.. Cpt² cari ALTERNATIF PASANG BADAN. Paling mudah, pakai aje PREMIUM BEAUTIF.. Penangan PREMIUM BEAUTIFUL ni mmg terpaksa ramping berpotongan.. Jimat masa dari berjogging @ kayuh basikal setiap hari. PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping . Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport . #healthycorset #turunberatbadan   #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan   #premiumbeautifulkedah   #premiumbeautifulkotabharu   #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpasirmas   #premiumbeautifultanahmerah   #premiumbeautifulbaling   #premiumbeautiful #bengkungmama #premiumbeautifulkedah #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman
BERAT NAIK BILA TIBA MUSIM KENDURI? APA NAK BUAT NIH?! Kalau badan dah semakin berat.. Size makin melebar.. Cpt² cari ALTERNATIF PASANG BADAN. Paling mudah, pakai aje PREMIUM BEAUTIF.. Penangan PREMIUM BEAUTIFUL ni mmg terpaksa ramping berpotongan.. Jimat masa dari berjogging @ kayuh basikal setiap hari. PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping . Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport . #healthycorset #turunberatbadan   #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan   #premiumbeautifulkedah   #premiumbeautifulkotabharu   #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpasirmas   #premiumbeautifultanahmerah   #premiumbeautifulbaling   #premiumbeautiful #bengkungmama #premiumbeautifulkedah #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman
BERAT NAIK BILA TIBA MUSIM KENDURI? APA NAK BUAT NIH?! Kalau badan dah semakin berat.. Size makin melebar.. Cpt² cari ALTERNATIF PASANG BADAN. Paling mudah, pakai aje PREMIUM BEAUTIF.. Penangan PREMIUM BEAUTIFUL ni mmg terpaksa ramping berpotongan.. Jimat masa dari berjogging @ kayuh basikal setiap hari. PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping . Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport . #healthycorset #turunberatbadan   #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan   #premiumbeautifulkedah   #premiumbeautifulkotabharu   #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpasirmas   #premiumbeautifultanahmerah   #premiumbeautifulbaling   #premiumbeautiful #bengkungmama #premiumbeautifulkedah #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman
Kami pakar Premium Beautiful anda. Contact me ⤵️ http://ainzulkarnaind.wasap.my/ Atau my partners di kawasan anda. 📌 KEDAH • Ain Zulkarnaind 016-6933614 IG : @ainzulkarnaind • Siti Norizam Ishak 010-5668059 IG: @sitinorizamishak Salhani Sham(Hanifa) 011 37227417 IG @salhanisham . Suriani Muhammad 013-5296009 IG @suemuhammad_ .Munira Ibrahim 0134891550 IG @munibrahim_ • Fatimah Nik Mat 0174204781 IG : fatimah_nikmat • Nadiah Ahmad 019-5235560 IG : @nadiahahmad__ • Azira Ahmad 012-4698229 IG : @aziraahmadd 📌PULAU PINANG • Shakeylah Ahmad 018-3664786 IG : @shakeylah.ahmad • Wani Ameen 016-4320914 IG : @wani.ameen • Asma md noor +60139865061 IG : @asma_mdnoor • Nurul Syafini 017-4338563 IG : @nurulsyafini 📌 PERAK • Farah Eliana 017-4962315 IG : @farah.elianaa • Nor Azian 011-11434584 IG : @norazian 📌 KUALA LUMPUR • Hana Radzi 013-4210012 IG : @hanaradzi •Aimie +6011-2102 0139 IG : @aimieaiyuni 📌 SELANGOR • Noormizan Zulkifli 018-5711521 IG : @noormizanzulkifli • Syu Saidi 017 441 5486 IG : @syusaidi 📌 Pahang • Zue Anuar +60 11-3747 8829 IG : @zueanuar 📌 NEGERI SEMBILAN • Ramizah Rahman 011-37897488 IG : @ramizahrahman • Sarinah Bain 019-2177635 IG : sarinahbain 📌 JOHOR • Suriati fauzi +60169256469 IG : @suriatifauzi #JoinMyTeam #AinZulkarnaindProtege #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulkotabharu #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpasirmas #premiumbeautifultanahmerah #premiumbeautifulbaling #premiumbeautiful #bengkungmama #premiumbeautifulkedah #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman
BERAT NAIK BILA TIBA MUSIM KENDURI? APA NAK BUAT NIH?! . Kalau badan dah semakin berat.. Size makin melebar.. Cpt² cari ALTERNATIF PASANG BADAN. Paling mudah, pakai aje PREMIUM BEAUTIF.. Penangan PREMIUM BEAUTIFUL ni mmg terpaksa ramping berpotongan.. Jimat masa dari berjogging @ kayuh basikal setiap hari. . PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping . Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport . . Ain 016-6933614 #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulkotabharu #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpasirmas #premiumbeautifultanahmerah #premiumbeautifulbaling #premiumbeautiful #bengkungmama #premiumbeautifulkedah #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman
BERAT NAIK BILA TIBA MUSIM KENDURI? APA NAK BUAT NIH?! . Kalau badan dah semakin berat.. Size makin melebar.. Cpt² cari ALTERNATIF PASANG BADAN. Paling mudah, pakai aje PREMIUM BEAUTIF.. Penangan PREMIUM BEAUTIFUL ni mmg terpaksa ramping berpotongan.. Jimat masa dari berjogging @ kayuh basikal setiap hari. . PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping . Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport . . Ain 016-6933614 #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulkotabharu #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpasirmas #premiumbeautifultanahmerah #premiumbeautifulbaling #premiumbeautiful #bengkungmama #premiumbeautifulkedah #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman
BERAT NAIK BILA TIBA MUSIM KENDURI? APA NAK BUAT NIH?! . Kalau badan dah semakin berat.. Size makin melebar.. Cpt² cari ALTERNATIF PASANG BADAN. Paling mudah, pakai aje PREMIUM BEAUTIF.. Penangan PREMIUM BEAUTIFUL ni mmg terpaksa ramping berpotongan.. Jimat masa dari berjogging @ kayuh basikal setiap hari. . PB ni satu²nya #CorsetWithFir amat bagus utk 70% kesihatan & 30% kecantikan. Sarung saja terus #instantshaping . Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sbg pakaian dalam harian & x rugi beli. Juga terkenal sbg #BengkungModen utk wanita lepas bersalin. Those yg #sakitbelakang #slipdisc PB is the best as #backsupport . . Ain 016-6933614 #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulkotabharu #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpasirmas #premiumbeautifultanahmerah #premiumbeautifulbaling #premiumbeautiful #bengkungmama #premiumbeautifulkedah #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman
Some people tak nak pakai korset sebab nak exercise je. Okay boleh je kakak. 👍👍👍 tahniah kakak cekal orangnya. Tak ramai cekal macam kakak tau. Lagi best bila kakak exercise dan pakai PB korset. Berat badan turun dan badan kakak akan terletak cantik kemas je tau. Nak tau tak, ada kenalan kita dah turun 24kg dah dengan exercise but now nak firmkan badan dia dengan korset PB. Bagus tu. Pilihan yang tepat. Ada juga kenalan terdekat saya yang turun berat sampai jadi size lebih kecil dari saya but now dah tak continue exercise. Terus badan naik 2x lagi besar. Hurm 😔 Bab ni saya taknak komen apa-apa. Kita punya pilihan kan. Pilihan untuk pakai PB korset bukan sebab untuk turunkan berat je tau, kita nak jaga kesihatan dan kecantikan kita sebagai wanita dan isteri solehah. Suami suka isteri cantik depan mata dia. Setuju tak? Pakai korset PB demi kesejahteraan keluarga. #pakarbajudalamhitamkesihatan #promoPB #premiumbeautifulexpert #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulkotabharu #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpasirmas #premiumbeautifultanahmerah #premiumbeautifulbaling #premiumbeautiful #bengkungmama #premiumbeautifulkedah #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman
Some people tak nak pakai korset sebab nak exercise je. Okay boleh je kakak. 👍👍👍 tahniah kakak cekal orangnya. Tak ramai cekal macam kakak tau. Lagi best bila kakak exercise dan pakai PB korset. Berat badan turun dan badan kakak akan terletak cantik kemas je tau. Nak tau tak, ada kenalan kita dah turun 24kg dah dengan exercise but now nak firmkan badan dia dengan korset PB. Bagus tu. Pilihan yang tepat. Ada juga kenalan terdekat saya yang turun berat sampai jadi size lebih kecil dari saya but now dah tak continue exercise. Terus badan naik 2x lagi besar. Hurm 😔 Bab ni saya taknak komen apa-apa. Kita punya pilihan kan. Pilihan untuk pakai PB korset bukan sebab untuk turunkan berat je tau, kita nak jaga kesihatan dan kecantikan kita sebagai wanita dan isteri solehah. Suami suka isteri cantik depan mata dia. Setuju tak? Pakai korset PB demi kesejahteraan keluarga. #pakarbajudalamhitamkesihatan #promoPB #premiumbeautifulexpert #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulkotabharu #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpasirmas #premiumbeautifultanahmerah #premiumbeautifulbaling #premiumbeautiful #bengkungmama #premiumbeautifulkedah #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman
Some people tak nak pakai korset sebab nak exercise je. Okay boleh je kakak. 👍👍👍 tahniah kakak cekal orangnya. Tak ramai cekal macam kakak tau. Lagi best bila kakak exercise dan pakai PB korset. Berat badan turun dan badan kakak akan terletak cantik kemas je tau. Nak tau tak, ada kenalan kita dah turun 24kg dah dengan exercise but now nak firmkan badan dia dengan korset PB. Bagus tu. Pilihan yang tepat. Ada juga kenalan terdekat saya yang turun berat sampai jadi size lebih kecil dari saya but now dah tak continue exercise. Terus badan naik 2x lagi besar. Hurm 😔 Bab ni saya taknak komen apa-apa. Kita punya pilihan kan. Pilihan untuk pakai PB korset bukan sebab untuk turunkan berat je tau, kita nak jaga kesihatan dan kecantikan kita sebagai wanita dan isteri solehah. Suami suka isteri cantik depan mata dia. Setuju tak? Pakai korset PB demi kesejahteraan keluarga. #pakarbajudalamhitamkesihatan #promoPB #premiumbeautifulexpert #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulkotabharu #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpasirmas #premiumbeautifultanahmerah #premiumbeautifulbaling #premiumbeautiful #bengkungmama #premiumbeautifulkedah #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman
Some people tak nak pakai korset sebab nak exercise je. Okay boleh je kakak. 👍👍👍 tahniah kakak cekal orangnya. Tak ramai cekal macam kakak tau. Lagi best bila kakak exercise dan pakai PB korset. Berat badan turun dan badan kakak akan terletak cantik kemas je tau. Nak tau tak, ada kenalan kita dah turun 24kg dah dengan exercise but now nak firmkan badan dia dengan korset PB. Bagus tu. Pilihan yang tepat. Ada juga kenalan terdekat saya yang turun berat sampai jadi size lebih kecil dari saya but now dah tak continue exercise. Terus badan naik 2x lagi besar. Hurm 😔 Bab ni saya taknak komen apa-apa. Kita punya pilihan kan. Pilihan untuk pakai PB korset bukan sebab untuk turunkan berat je tau, kita nak jaga kesihatan dan kecantikan kita sebagai wanita dan isteri solehah. Suami suka isteri cantik depan mata dia. Setuju tak? Pakai korset PB demi kesejahteraan keluarga. #pakarbajudalamhitamkesihatan #promoPB #premiumbeautifulexpert #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulkotabharu #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpasirmas #premiumbeautifultanahmerah #premiumbeautifulbaling #premiumbeautiful #bengkungmama #premiumbeautifulkedah #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman
Some people tak nak pakai korset sebab nak exercise je. Okay boleh je kakak. 👍👍👍 tahniah kakak cekal orangnya. Tak ramai cekal macam kakak tau. Lagi best bila kakak exercise dan pakai PB korset. Berat badan turun dan badan kakak akan terletak cantik kemas je tau. Nak tau tak, ada kenalan kita dah turun 24kg dah dengan exercise but now nak firmkan badan dia dengan korset PB. Bagus tu. Pilihan yang tepat. Ada juga kenalan terdekat saya yang turun berat sampai jadi size lebih kecil dari saya but now dah tak continue exercise. Terus badan naik 2x lagi besar. Hurm 😔 Bab ni saya taknak komen apa-apa. Kita punya pilihan kan. Pilihan untuk pakai PB korset bukan sebab untuk turunkan berat je tau, kita nak jaga kesihatan dan kecantikan kita sebagai wanita dan isteri solehah. Suami suka isteri cantik depan mata dia. Setuju tak? Pakai korset PB demi kesejahteraan keluarga. #pakarbajudalamhitamkesihatan #promoPB #premiumbeautifulexpert #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulkotabharu #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpasirmas #premiumbeautifultanahmerah #premiumbeautifulbaling #premiumbeautiful #bengkungmama #premiumbeautifulkedah #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman
Ada sebab mengapa berbengkung cukup ditekankan dalam amalan perbidanan selepas bersalin. Manfaat-manfaat yang diperoleh setelah menjalani proses berbengkung ini bukan sahaja memberikan impak yang hebat, malah memberikan latihan disiplin kepada para ibu. -Meratakan dan mengempiskan perut, mengurangkan berat badan dan menganjalkan tubuh. -Melindungi organ dalaman serta membantu mengembalikan organ yang bengkak kepada kedudukan asal. -Menguatkan bahagian abdomen dan bahagian-bahagian lain pada tubuh badan yang telah hilang otot setelah proses melahirkan anak. --Menjaga postur tubuh yang baik ketika menyusukan bayi. Memecahkan lemak dan selulit. -Mengawal diri daripada terlebih makan Banyak manfaat kan? ada yang tengah berkira-kira nak pakai korset Premium Beautiful. Korset PB mempunyai 3 keping untuk 1 set. wajib pakai 1 set untuk dapat kesan yang maksimum ye. . . . . #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulkotabharu #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpasirmas #premiumbeautifultanahmerah #premiumbeautifulbaling #premiumbeautiful #bengkungmama #premiumbeautifulkedah #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman
Siapa bakal Raja sehari sini? 🙋‍♀ Dah settle ke semua persiapan nak kahwin? Kadang terlalu busy dengan bermacam hal hingga terlupa nak pastikan diri sendiri untuk nampak anggun & bergaya pada majlis nanti. Bagi yang risau belum dapat bentuk badan yg ideal, Sis ada cara untuk bantu selesaikan masalah uols. Sepantas 5 minit dah nampak result instant shaping. Sarung je korset perisai magic ni, badan terus terserlah kemas, cantik dan berpotongan. Confirm confident 200% time sanding! 👍 . . . #pakarbajudalamhitamkesihatan #promoPB #premiumbeautifulexpert #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulkotabharu #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpasirmas #premiumbeautifultanahmerah #premiumbeautifulbaling #premiumbeautiful #bengkungmama #premiumbeautifulkedah #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman
Awak ingat Akak pakai PB ini suka suka ka. Haloo. Yang pakai PB ini kan nak jadi isteri yang solehah depan mata suami. Isteri cantik di mata suami, siapa yang kata tak suka itu. Buang tebiat la tu. Hihi. Ingat lagi kisah seorang makcik nak romantik dengan suaminya. Pergi rumah anak, anak bagi petua. Ber bikini sahaja bila suami balik. Makcik pun try lah ber bikini juga. Sekali suami tegur. Awat tak iron dulu. Mentang mentang dah kedut senang hati sahaja kata begitu. Tak faham sudah. Haloo adik kakak. Ikhtiar gembirakan suami kan satu jihad kebahagian rumah tangga. Kita ber PB nak langsingkan badan dan nak sihat serta bahagia. Ko try lah dulu. Jangan percaya cakap akak. Kau cuba dan alami sendiri. Tak salah kan. Salam Ahad buat ampa. . . . #pakarbajudalamhitamkesihatan #promoPB #premiumbeautifulexpert #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulkotabharu #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpasirmas #premiumbeautifultanahmerah #premiumbeautifulbaling #premiumbeautiful #bengkungmama #premiumbeautifulkedah #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman
Dulu selalu ingatkan orang yang kena sakit pinggang atau belakang ni ialah orang-orang yang bekerja berat dan hanya akan menyerang bila dah berumur, atau pun sebab kemalangan. . Tapi perasan tak sekarang, ramai sangat anak-anak muda yang dah mengalami sakit pinggang/belakang ni. Dan yang peliknya, mereka ni bukannya buat kerja berat pun. Kebanyakkan mereka adalah golongan professional yang bekerja di pejabat. . Sebenarnya tak pelik pun. Banyak sangat kajian saintifik yang membuktikan duduk terlalu lama dan duduk dengan cara tak betul (membongkok), akan menyebabkan sakit pinggang/belakang. . Bila dah sakit pinggang tu, nak bangun dari duduk pun akan sakit, apa tah lagi kalau nak buat kerja-kerja rumah dan beribadah, memang sangat menyusahkan. . Tau tak, dengan mengamalkan memakai Premium Beautiful secara konsisten dan lebih dari 8 jam, dapat membantu mengurangkan sakit pinggang/belakang tu. . Bila pakai Premium Beautiful ni, secara automatik posture badan jadi tegak; sebab tu ia sangat elok untuk membetulkan postur badan. Bila badan tegak, cara duduk pun jadi betul. Itu secara tak langsung akan membantu menghilangkan sakit pinggang. . Jangan biarkan sakit pinggang anda jadi kronik sampai terpaksa ambil ubat. Carilah alternatif yang lebih selamat dan menjimatkan untuk jangka masa panjang. . . . #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulkotabharu #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpasirmas #premiumbeautifultanahmerah #premiumbeautifulbaling #premiumbeautiful #bengkungmama #premiumbeautifulkedah #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman
Dulu selalu ingatkan orang yang kena sakit pinggang atau belakang ni ialah orang-orang yang bekerja berat dan hanya akan menyerang bila dah berumur, atau pun sebab kemalangan. . Tapi perasan tak sekarang, ramai sangat anak-anak muda yang dah mengalami sakit pinggang/belakang ni. Dan yang peliknya, mereka ni bukannya buat kerja berat pun. Kebanyakkan mereka adalah golongan professional yang bekerja di pejabat. . Sebenarnya tak pelik pun. Banyak sangat kajian saintifik yang membuktikan duduk terlalu lama dan duduk dengan cara tak betul (membongkok), akan menyebabkan sakit pinggang/belakang. . Bila dah sakit pinggang tu, nak bangun dari duduk pun akan sakit, apa tah lagi kalau nak buat kerja-kerja rumah dan beribadah, memang sangat menyusahkan. . Tau tak, dengan mengamalkan memakai Premium Beautiful secara konsisten dan lebih dari 8 jam, dapat membantu mengurangkan sakit pinggang/belakang tu. . Bila pakai Premium Beautiful ni, secara automatik posture badan jadi tegak; sebab tu ia sangat elok untuk membetulkan postur badan. Bila badan tegak, cara duduk pun jadi betul. Itu secara tak langsung akan membantu menghilangkan sakit pinggang. . Jangan biarkan sakit pinggang anda jadi kronik sampai terpaksa ambil ubat. Carilah alternatif yang lebih selamat dan menjimatkan untuk jangka masa panjang. . . . #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulkotabharu #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpasirmas #premiumbeautifultanahmerah #premiumbeautifulbaling #premiumbeautiful #bengkungmama #premiumbeautifulkedah #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman
Dulu selalu ingatkan orang yang kena sakit pinggang atau belakang ni ialah orang-orang yang bekerja berat dan hanya akan menyerang bila dah berumur, atau pun sebab kemalangan. . Tapi perasan tak sekarang, ramai sangat anak-anak muda yang dah mengalami sakit pinggang/belakang ni. Dan yang peliknya, mereka ni bukannya buat kerja berat pun. Kebanyakkan mereka adalah golongan professional yang bekerja di pejabat. . Sebenarnya tak pelik pun. Banyak sangat kajian saintifik yang membuktikan duduk terlalu lama dan duduk dengan cara tak betul (membongkok), akan menyebabkan sakit pinggang/belakang. . Bila dah sakit pinggang tu, nak bangun dari duduk pun akan sakit, apa tah lagi kalau nak buat kerja-kerja rumah dan beribadah, memang sangat menyusahkan. . Tau tak, dengan mengamalkan memakai Premium Beautiful secara konsisten dan lebih dari 8 jam, dapat membantu mengurangkan sakit pinggang/belakang tu. . Bila pakai Premium Beautiful ni, secara automatik posture badan jadi tegak; sebab tu ia sangat elok untuk membetulkan postur badan. Bila badan tegak, cara duduk pun jadi betul. Itu secara tak langsung akan membantu menghilangkan sakit pinggang. . Jangan biarkan sakit pinggang anda jadi kronik sampai terpaksa ambil ubat. Carilah alternatif yang lebih selamat dan menjimatkan untuk jangka masa panjang. . . . #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulkotabharu #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpasirmas #premiumbeautifultanahmerah #premiumbeautifulbaling #premiumbeautiful #bengkungmama #premiumbeautifulkedah #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman
Banyaknya pengalaman dorang ni bila sarung Premium Beautiful korset. Semuanya cerita tak sama. Bukan semua orang pakai korset sebab nak kurus kan? Ada cerita sebab sakit pinggang, ada sebab nak kawin, ada sebab nak pakai time dalam pantang. Macam-macam cerita, Macam-macam pengalaman. Akak korang ni pakai sebab nak kurus hikhik Masa tu pakai bengkung je seminggu turun 2kg. Apa lagi terus order satu set nak pakai selamanya. ☺️😍 . . . . . #PremiumBeautifulQueen #pakarbajudalamhitamkesihatan #promoPB #premiumbeautifulexpert #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulkotabharu #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpasirmas #premiumbeautifultanahmerah #premiumbeautifulbaling #premiumbeautiful #bengkungmama #premiumbeautifulkedah #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman
Banyaknya pengalaman dorang ni bila sarung Premium Beautiful korset. Semuanya cerita tak sama. Bukan semua orang pakai korset sebab nak kurus kan? Ada cerita sebab sakit pinggang, ada sebab nak kawin, ada sebab nak pakai time dalam pantang. Macam-macam cerita, Macam-macam pengalaman. Akak korang ni pakai sebab nak kurus hikhik Masa tu pakai bengkung je seminggu turun 2kg. Apa lagi terus order satu set nak pakai selamanya. ☺️😍 . . . . . #PremiumBeautifulQueen #pakarbajudalamhitamkesihatan #promoPB #premiumbeautifulexpert #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulkotabharu #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpasirmas #premiumbeautifultanahmerah #premiumbeautifulbaling #premiumbeautiful #bengkungmama #premiumbeautifulkedah #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman
Banyaknya pengalaman dorang ni bila sarung Premium Beautiful korset. Semuanya cerita tak sama. Bukan semua orang pakai korset sebab nak kurus kan? Ada cerita sebab sakit pinggang, ada sebab nak kawin, ada sebab nak pakai time dalam pantang. Macam-macam cerita, Macam-macam pengalaman. Akak korang ni pakai sebab nak kurus hikhik Masa tu pakai bengkung je seminggu turun 2kg. Apa lagi terus order satu set nak pakai selamanya. ☺️😍 . . . . . #PremiumBeautifulQueen #pakarbajudalamhitamkesihatan #promoPB #premiumbeautifulexpert #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulkotabharu #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpasirmas #premiumbeautifultanahmerah #premiumbeautifulbaling #premiumbeautiful #bengkungmama #premiumbeautifulkedah #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman
next page →