#premiumbeautifulmurah

22,004 posts

Loading...
Masih pakai bra yang biasa? Tak bestlah... Jom bertukar dgn our Long Bra. The best ever #LongBra nk suggest kat smua wanita beli especially mom yg baru lepas bersalin and fully BF. Jangan sembarangan pakai bra biasa².. Sebaiknya pakai #LongBraPremiumBeautiful ni mampu sokong payudara. Mom yg berpantang, menyusu anak, cenderung utk mengalami masalah payudara jatuh. Walaupun dh habis berpantang, badan tetap kena jaga. Lepas habis pantang, masih berterusan pakai PB. Nak menyusu anak pun tak risau payudara jatuh. . Bukan sekadar mengempiskan bahagian perut bawah dada.. #LongBraPB juga membantu ibu-ibu menyusu untuk: . . ✔Meningkatkan pengeluarkan susu badan. . ✔Mengemaskan bentuk payudara. . ✔Mengurangkan "saggy breast" / #backFat . ✔Menyokong tulang belakang terutamanya semasa penyusuan bayi. . ✔Mengecikkan lengan . Order harini utk Special #PromoPB dari sis + FREE PENCUCI PB WASH. . Azza Amri | +60102262734 . #BengkungModen #badposture #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #korsetjakarta #korsetselesa #nakkuruskanbadan #pelangsingindo #pengecilperut #waistshaperindonesia #langsingtanpadiet #korsetbagus #tipslangsing #korsetperampingbadan #agentpbcheras #waistshaperjakarta #premiumbeautifulmurah #perampingperut #premiumbeautifulmedan #instantshaping
Loading...
Menggeletar sampai ke tulang rusuk. . . Miss Lien sempat juga dipilih jadi pengacara jemputan😝 Miss Lien buat kesimpulan apa yang seronoknya majlis hari ini, apa yang menarik dan apa yang Miss Lien perlu war-warkan. . . Berpeluh kot bercakap kat depan, lagi depan kamera. Khayalkan diri jadi seperti 3 orang dalam gambar ni. Doakan Miss Lien yea kawan-kawan secepat boleh buat apa yang mereka buat untuk bantu beri tambah nilai pada orang lain dan berkongsi manfaat pada semua. . . #PremiumBeautiful #PremiumBeautifulMurah #No1CertifiedPremiumBeautifulExpert #MasterYourNetwork #MiniSeminarMYN #Bisness #BisnessOnline #BisnesModalRendah #PeluangBisnisIndonesia #PeluangBerniagaSingapore #BisnessBrunei
Saya dah pakai PB. Awak bila lagi??
Dari pagi ke petang bersama kumpulan. Petang ke malam bersama keluarga. . . Pagi ke petang dengar motivasi membina. Petang ke malam dengar celoteh macam mulut murai tak berhenti😂 . . Indahnya kehidupan bila setiap waktu dikongsi bersama. . . #PremiumBeautiful #PremiumBeautifulMurah #No1CertifiedPremiumBeautifulExpert #MasterYourNetwork #MiniSeminarMYN #Bisness #BisnesBermentor #BisnessBerjemaah
Jom kita sama-sama kecilkan peha.. . 1. Pakai PREMIUM BEAUTIFUL secara konsisten dan jangan lupa urutan di bahagian peha. Kalau sapu BIO EVER PLUS lebih cepat kesannya. . 2. Amalkan SET KURUS BAJET untuk agen detox sebab bila toksin banyak dalam badan.. berat badan susah nak turun.. Bila berat badan turun semua bahagian akan turun. Bila toksin kurang.. lelemak dan selulit akan hilang juga.. . 3. Amalkan #ShakeMe untuk kekal bertenaga dan tahan lapar sepanjang hari.. . 4. Banyakkan minum air.. . PM/WA 019-5235560 for info.. . #nadiaahmaddotblogspotdotcom #AEON #Creditcard #Cash #PremiumBeautifulMurah #PremiumBeautifulCorset #premiumbeautifulExpert #Expert #premiumBeautiful #premiumbeautifulelegance #FarInfraRed #PBWonders #BodyShaper #BengkungModen #SetBerpantang #berpantang #TrustedSeller #SetKecantikan #PremiumBeautifulAgent #Pengantin #Bride #Berpantang #Breastfeed #breastfeeding #NakKurus #PerutBuncit
Tahun ke 8 pakai Premium Beautiful, 6 tahun berniaga Premium Beautiful, satu je nak cakap. Setiap wanita wajib ada 1 set Premium Beautiful sebagai teman paling baik 💞 . Always excited when it comes to sharing about the great journey with Premium Beautiful. Ibarat macam 1 subjek yang kita dah master melalui proses yang berulang-ulang, teori dan praktikal yang konsisten, dilatih dan melatih. . Premium Beautiful had transformed my life, my career and my income. And I believe each and every one if you whom reading this has the same opportunity. . Jadikan Premium Beautiful sebagai teman paling baik anda. Jadikan ia sebagai asbab untuk kita berikan manfaat pada orang lain. Dah alang-alang pakai tu, kongsikan pula pada yang lain dan sama-sama tambah pendapatan 😊 . #ratuPB #EngineerPencenMuda #skuadPBExpert
Thank you #skuadPBExpert for your time spent in Master Training today. Spend masa 2 jam sahaja untuk upgrade ilmu produk dan insyaAllah bakal membuahkan hasil yang sangat besar. . . Pakai, rasa, kongsi. Mudah sahaja bila tahu cara. Teruskan beri manfaat pada orang lain, insyaAllah ganjaran dariNya pasti hebat. . . Well done! Semoga terus dimewahkan rezeki oleh Allah 💞 . . #PremiumBeautiful #ratuPB
Thank you #skuadPBExpert for your time spent in Master Training today. Spend masa 2 jam sahaja untuk upgrade ilmu produk dan insyaAllah bakal membuahkan hasil yang sangat besar. . Pakai, rasa, kongsi. Mudah sahaja bila tahu cara. Teruskan beri manfaat pada orang lain, insyaAllah ganjaran dariNya pasti hebat. . Well done! Semoga terus dimewahkan rezeki oleh Allah 💞 . #PremiumBeautiful #ratuPB
👗👗Ciri-ciri Premium Beautiful Terbaik 👗👗 . 1) SUPERBRAND ~ merupakan satu-satunya korset di antara 400 jenis korset yang terdapat di Malaysia yang mendapat pengiktirafan Superbrand yang diakui kualitiya. 2) LIFE TIME WARRANTY ~ jaminan seumur hidup jika terdapat sebarang kerosakan pada korset dan kos baikpulih adalah PERCUMA!! 3) TEKNOLOGI DARIPADA JEPUN, US, JERMAN & TAIWAN ~ menggunakan teknologi daripada empat buah negara maju dalam menghasilkan pakaian dalam yang berteknologi tinggi. 4) FAR INFRARED RAY (F.I.R) ~ dilengkapi dengan teknologi F.I.R yang disulam tenun dalam setiap bebenang Premium Beautiful. F.I.R ini bertujuan menggetarkan molekul air dalam badan seseorang dan mengembangkan saluran darah bagi melancarkan peredaran darah ke seluruh badan. 5) PENGIKTIRAFAN PAKAR TULANG DUNIA ~ The American Chiropractic Association, The Chiropractic Association of Quebec, The Canadian Chiropractic Association. 6) FABRIK AKWATEK & AKWADYNE ~ diperbuat daripada fabrik Akwatek & Akwadyne yang merupakan penyerap haba & pengawal suhu terbaik serta mempunyai ketahanan tinggi. 7) KUASA REGANGAN 360' ~ pemakaian korset Premium Beautiful sangat selesa kerana tidak membataskan pergerakan seseorang, boleh bergerak sefleksibel yang mungkin, memperbaiki tekstur badan sesorang. 😎 70% KESIHATAN 30% KECANTIKAN ~ merupakan one stop center di mana memberikan kesihatan kepada si pemakai, darpada kesihatan maka lahirnya kecantikan serta keyakinan akan bertambah dalam diri seseorang . PM for best price 📲 http://www.wasap.my/60137580150 or link at bio #sayajual #sayajualpremiumbeautif #premiumbeautifulmurah #premiumbeautifulmalaysia #premiumbeautifulnilai #premiumbeautifulmantin #premiumbeautifulshahalam #premiumbeautifulseremban #premiunbeautifulborong #baazarpaknil
Sayang nak tinggalkan kelas. Sayang nak tinggalkan awak😘 . . Next dating lagi yer. . . #PremiumBeautiful #PremiumBeautifulMurah #No1CertifiedPremiumBeautifulExpert #MasterYourNetwork #MYN #Bisness #BisnessOnline
Sis mula pakai cik PB ni sebab tak tahan sakit pinggang akibat suntikan epidural masa bersalin secara czer. . Tapi terkurusssss plak. Alhamdulillah. Memang sis nak kurus pun sebab badan bila dah berat sangat, macam2 penyakit yg datang. InshaAllah, masih dalam misi nak dapatkan berat ideal. .
Sis mula pakai cik PB ni sebab tak tahan sakit pinggang akibat suntikan epidural masa bersalin secara czer. . Tapi terkurusssss plak. Alhamdulillah. Memang sis nak kurus pun sebab badan bila dah berat sangat, macam2 penyakit yg datang. InshaAllah, masih dalam misi nak dapatkan berat ideal. .
Sis mula pakai cik PB ni sebab tak tahan sakit pinggang akibat suntikan epidural masa bersalin secara czer. . Tapi terkurusssss plak. Alhamdulillah. Memang sis nak kurus pun sebab badan bila dah berat sangat, macam2 penyakit yg datang. InshaAllah, masih dalam misi nak dapatkan berat ideal. .
Mother of 2. Macam biasa, kakak auni yang over😂 Pusing 1 shopping complex dgn dukung baby afia memang wajib sarung #PREMIUMBEAUTIFUL untuk elak sakit belakang😍 www.norfadzlina.com #No1CertifiedPremiumBeautifulExpert #PremiumBeautiful #PremiumBeautifulMurah #PremiumBeautifulSetiaAlam #PremiumBeautifulBukitJelutong #PremiumBeautifulDamansara #SakitBelakang #Slipdisc #Scoliosis #NakKuruskanBadan
Settle fitting PB & share peluang generate extra income dengan PB. Macam mana hari Sabtu you all? #skuadpbexpert #premiumbeautifulbysue
Skuad Premium Beautiful expert harini nak fitting Premium Beautiful di Sentul dan Gombak. Ada 8 slots Premium Beautiful free fitting available. Book your appointment NOW at 012-6842560
Skuad PB Expert harini berada di Sentul dan Gombak harini untuk fitting Premium Beautiful & share peluang pakai PB sambil generate extra income 😊 #skuadpbexpert #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulbysue
Senang ada korset Premium Beautiful . Nak pergi event sarung aje.
Assalamualaikum. Morning!! . Get ready for our Master Training today. Semangat 💪🏻 . Kami sediakan master training supaya Skuad PB Expert makin mahir dan sentiasa bersedia dalam membantu menyelesaikan masalah client. . Kepada yang nak participate, do contact me ya. Free admission. Rezeki ilmu dikongsi bersama. InsyaAllah 💞 . #mastertraining #skuadPBExpert
Alhamdulillah. Selesai bantu rakan kongsi fitting PB dan berikan rundingan percuma pada client tadi. Nampak gayanya client dah tak sabar nak pakai PB. Nak selesaikan masalah bentuk badan dan paling penting nak kembalikan keyakinan diri bila berpakaian. Tak salah invest untuk diri sendiri & orang tersayang kan? 😍 . Mudah-mudahan dipermudahkan. InsyaAllah kami bantu selesaikan masalah wanita-wanita yang nak sihat, cantik dan berkeyakinan. . Congrats Mell Sharmilla Farouk 👏🏻. Bila diri sendiri dah pakai dan dapat result, rasa yakin nak share dengan orang lain kan 🤗 . #SkuadPBExpert #ratuPB #norainezamshahprotege
Rasanya #SkuadPBExpert @_amy.othman dalam perjalanan ke UTARA. So bagi korang yang berada di PERAK & KEDAH yang berniat & berhajat nak free fittings CORSET NO. 1 DI MALAYSIA ni boleh la contact amy ye. FREE SERVICES & FREE CONSULTATION. . Tengok la Amy sekarang, #persisanakdara gitew. Tak nak jadi cantik macam Amy ke?
Master training for our #SkuadPBExpert conducted by me tomorrow. Kami sediakan master training supaya Skuad PB Expert makin mahir dan sentiasa bersedia dalam membantu menyelesaikan masalah client. . Kepada yang nak participate, do contact me ya. Free admission. Rezeki ilmu dikongsi bersama. InsyaAllah 💞 . #mastertraining #skuadPBExpert
. Dah namanya perempuan memang selalu sangat alamo masalah perut buncit dan punggung melebar. . Lagi sakit hati bila susah nak cari seluar yang ngam-ngam dengan diri kita.Banyak seluar pinggang ok tapi xmuat tang punggung pulak😩 . Sarung je Premium Beautiful corset konsisten selama 3 hingga 6 bulan. Confirm yang melebar tu akan mengucup okeh!💃🏻 . #premiumbeautifulmurah #korsetpbmurah #pbbangi #pbshahalam #pbkualalumpur #pbinstallment #pbtradein #murahsangat
Kalau anak tiga dah slim macam ni dah,yang anak satu neh ni lagi kene struggle.😬 Macam tak percaya pulak..Tapi tak mustahil sebenarnya kalau betul-betul konsisten sarung #PremiumBeautifulCorset . Kalau kejap pakai kejap tak, memang tak menjadi lah jawabnya pastu tiberr salahkan pb pulak🙄 . #PremiumBeautifulMurah #TestimoniPremiumBeautiful #BengkungModen #PbInstallment
Hari jumaat kita pilih hijau 💚 . #ootd #ootdpremiumbeautiful #premiumbeautiful #mumpreneur
next page →