#premiumbeautifulkedah

6,332 posts

Loading...
Loading...
Pakai untuk jaga bentuk badan, Pakai untuk hilangkan sakit belakang dan pinggang, Pakai untuk berpantang selepas bersalin, Pakai untuk kawal selera makan, Pakai untuk legakan senggugut. . . "ltu yang sayang sangat dengan corset superbrand ni. Siapa kata membazir beli corset ni? Banyak keadaan boleh pakai. Lagi kalau kaki travel macam kita ni" . . "Beli dan pakai, pakai, pakai, confirm tak rasa rugi" . . "Siapa kata orang kurus tak payah pakai corset, memang cinta simpul mati dengan corset ni" . . Luahan hati si pemakai. Ibu muda anak 1. . . wasap.my/601110400585 sekarang untuk grab promosi October. . . #PremiumBeautiful #PremiumBeautifulPromo #PremiumBeautifulMurah #PremiumBeautifulKelantan #PremiumBeautifulKedah #PremiumBeautifulPenang #PremiumBeautifulPuchong #PremiumBeautifulPutrajaya #PremiumBeautifulSepang #PremiumBeautifulMelaka #No1CertifiedPremiumBeautifulExpert #KempisPerut #SetBerpantangModen #BengkungMurah
Pakai untuk jaga bentuk badan, Pakai untuk hilangkan sakit belakang dan pinggang, Pakai untuk berpantang selepas bersalin, Pakai untuk kawal selera makan, Pakai untuk legakan senggugut. . . "ltu yang sayang sangat dengan corset superbrand ni. Siapa kata membazir beli corset ni? Banyak keadaan boleh pakai. Lagi kalau kaki travel macam kita ni" . . "Beli dan pakai, pakai, pakai, confirm tak rasa rugi" . . "Siapa kata orang kurus tak payah pakai corset, memang cinta simpul mati dengan corset ni" . . Luahan hati si pemakai. Ibu muda anak 1. . . wasap.my/601110400585 sekarang untuk grab promosi October. . . #PremiumBeautiful #PremiumBeautifulPromo #PremiumBeautifulMurah #PremiumBeautifulKelantan #PremiumBeautifulKedah #PremiumBeautifulPenang #PremiumBeautifulPuchong #PremiumBeautifulPutrajaya #PremiumBeautifulSepang #PremiumBeautifulMelaka #No1CertifiedPremiumBeautifulExpert #KempisPerut #SetBerpantangModen #BengkungMurah
Pakai untuk jaga bentuk badan, Pakai untuk hilangkan sakit belakang dan pinggang, Pakai untuk berpantang selepas bersalin, Pakai untuk kawal selera makan, Pakai untuk legakan senggugut. . . "ltu yang sayang sangat dengan corset superbrand ni. Siapa kata membazir beli corset ni? Banyak keadaan boleh pakai. Lagi kalau kaki travel macam kita ni" . . "Beli dan pakai, pakai, pakai, confirm tak rasa rugi" . . "Siapa kata orang kurus tak payah pakai corset, memang cinta simpul mati dengan corset ni" . . Luahan hati si pemakai. Ibu muda anak 1. . . wasap.my/601110400585 sekarang untuk grab promosi October. . . #PremiumBeautiful #PremiumBeautifulPromo #PremiumBeautifulMurah #PremiumBeautifulKelantan #PremiumBeautifulKedah #PremiumBeautifulPenang #PremiumBeautifulPuchong #PremiumBeautifulPutrajaya #PremiumBeautifulSepang #PremiumBeautifulMelaka #No1CertifiedPremiumBeautifulExpert #KempisPerut #SetBerpantangModen #BengkungMurah
Mudahnya berniaga jika guna pakai platform Business Online especially by blog! Alhamdulillah another cash buyer from Puchong💖 . . "Problem akak sekarang ni pinggul ni semakin membesar. Sekarang ni akak just pakai corset biasa2 tapi tak berapa grip. Ramai suggest pakai korset premium beaitiful dapat body firm, kemas & boleh kecikkan pinggul"- Kak Rina . . InshaAllah kak, kalau konsisten pakai korset PB ni mmg result dia kebaboom! Paling cepat 2-3 hari dah nampak result. Mmg lepas tu konfident perghhh tinggi melangit😂 . . Bertuah akak trs grab promo FREE GIFT "Fat Burner Bcruz yg harga worth Rm200! Berbaloi baloiii sangatt! Dahla murah, dapat free gift lagi pastu free delivery lagiii!💃🏼 . . . . ------------------------- Master Trusted Agent Premium Beautiful Specialist, www.adibahkarimah.com . . www.wasap.my/60196615447 . #premiumbeautifulcorset #tradeinkorset #premiumbeautifulmurah #premiumbeautifullelong #premiumbeautifulspecialist #businesssharing #premiumbeautifulexpert #pakarkorset #korsetramping #korsetberpantang #premiumbeautifulselayang #premiumbeautifulgombak #premiumbeautifullelong #premiumbeautifulkualalumpur #bodyshaper #premiumbeautifulselangor #bodygoals #susutlemak #premiumbeautifulbrunei #premiumbeautifulputrajaya #premiumbeautiful #premiumbeautifuljohor #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulsingapore #bodybuilder #premiumbeautifulterengganu #premiumbeautifulkelantan #premiumbeautifulkuantan #premiumbeautifulpenang #korsetpelangsingmurah #korsetmurah
Tahu tak, kalau anda berurut dan bertungku dengan bidan tradisional pemakaian bengkung secara konsisten, 2 minggu perut dah FLAT!!! So, yang bakal bersalin, saya sarankan anda terus sarung #PremiumBeautifulCorset sebaik sahaja melahirkan.. bengkung yg kemas baik untuk memegang #rahim , #melawaskan #pengeluaran #nifas dan #melegakan #rengat . Berpantang sendiri pun senang. Cangkuk-cangkuk je. Siap! #FarInfraRed akan bantu memanaskan badan anda umpama sedang #bertungku . Yang bersalin anak kedua, tiga, empat dan lima pun still boleh pakai Premium Beautiful dan alami penurunan berat dan pengecilan saiz di luar imaginasi anda! Saya berani jamin dengan syarat pakai PB selama 8jam sehari secara konsisten!! PM imah0174204781 untuk maklumat lanjut ye.. #premiumbeautifulexpert #thediamondcircle #bengkungmoden #bengkungpantang #bengkungcangkuk #pantang #hamil #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifultransformation #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulutara #premiumbeautifulkulim #SayaNakKurus #pbcorset #pbmurah #kualititinggi
Tahu tak, kalau anda berurut dan bertungku dengan bidan tradisional pemakaian bengkung secara konsisten, 2 minggu perut dah FLAT!!! So, yang bakal bersalin, saya sarankan anda terus sarung #PremiumBeautifulCorset sebaik sahaja melahirkan.. bengkung yg kemas baik untuk memegang #rahim , #melawaskan #pengeluaran #nifas dan #melegakan #rengat . Berpantang sendiri pun senang. Cangkuk-cangkuk je. Siap! #FarInfraRed akan bantu memanaskan badan anda umpama sedang #bertungku . Yang bersalin anak kedua, tiga, empat dan lima pun still boleh pakai Premium Beautiful dan alami penurunan berat dan pengecilan saiz di luar imaginasi anda! Saya berani jamin dengan syarat pakai PB selama 8jam sehari secara konsisten!! PM imah0174204781 untuk maklumat lanjut ye.. #premiumbeautifulexpert #thediamondcircle #bengkungmoden #bengkungpantang #bengkungcangkuk #pantang #hamil #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifultransformation #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulutara #premiumbeautifulkulim #SayaNakKurus #pbcorset #pbmurah #kualititinggi
Tahu tak, kalau anda berurut dan bertungku dengan bidan tradisional pemakaian bengkung secara konsisten, 2 minggu perut dah FLAT!!! So, yang bakal bersalin, saya sarankan anda terus sarung #PremiumBeautifulCorset sebaik sahaja melahirkan.. bengkung yg kemas baik untuk memegang #rahim , #melawaskan #pengeluaran #nifas dan #melegakan #rengat . Berpantang sendiri pun senang. Cangkuk-cangkuk je. Siap! #FarInfraRed akan bantu memanaskan badan anda umpama sedang #bertungku . Yang bersalin anak kedua, tiga, empat dan lima pun still boleh pakai Premium Beautiful dan alami penurunan berat dan pengecilan saiz di luar imaginasi anda! Saya berani jamin dengan syarat pakai PB selama 8jam sehari secara konsisten!! PM imah0174204781 untuk maklumat lanjut ye.. #premiumbeautifulexpert #thediamondcircle #bengkungmoden #bengkungpantang #bengkungcangkuk #pantang #hamil #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifultransformation #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulutara #premiumbeautifulkulim #SayaNakKurus #pbcorset #pbmurah #kualititinggi
No Perut menggelebeh No Breast sagging No Peha melebar So,pakai la #premiumbeautiful untuk tips kurus . . #testimoniTDC #premiumbeautifulutara #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulcorset #agentcorset #korsetmoden #korsetmurah
No Perut menggelebeh No Breast sagging No Peha melebar So,pakai la #premiumbeautiful untuk tips kurus . . #testimoniTDC #premiumbeautifulutara #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulcorset #agentcorset #korsetmoden #korsetmurah
No Perut menggelebeh No Breast sagging No Peha melebar So,pakai la #premiumbeautiful untuk tips kurus . . #testimoniTDC #premiumbeautifulutara #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulcorset #agentcorset #korsetmoden #korsetmurah
No Perut menggelebeh No Breast sagging No Peha melebar So,pakai la #premiumbeautiful untuk tips kurus . . #testimoniTDC #premiumbeautifulutara #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulcorset #agentcorset #korsetmoden #korsetmurah
No Perut menggelebeh No Breast sagging No Peha melebar So,pakai la #premiumbeautiful untuk tips kurus . . #testimoniTDC #premiumbeautifulutara #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulcorset #agentcorset #korsetmoden #korsetmurah
No Perut menggelebeh No Breast sagging No Peha melebar So,pakai la #premiumbeautiful untuk tips kurus . . #testimoniTDC #premiumbeautifulutara #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulcorset #agentcorset #korsetmoden #korsetmurah
Bersempena dengan bulan October ni... 💕Awereness of Breast Cancer Month💕. Inconjunction with this campaign we bring you PINKTOBER OFFERS. Only this month tau! Bulan ni kita offer harga kilang.. kalau yang dah lama siap niat nak pakai pb. Sekarang adalah masa yang sesuai untuk BERJIMAT dengan HARGA KILANG. Jeng jeng jeng...Nak hadiahkan untuk orang tersayang pun sesuai sangat!😍😍 #pinktober #hargakilang #NadrapakarPB
No Perut menggelebeh No Breast sagging No Peha melebar So,pakai la #premiumbeautiful untuk tips kurus . . #testimoniTDC #premiumbeautifulutara #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulcorset #agentcorset #korsetmoden #korsetmurah
No Perut menggelebeh No Breast sagging No Peha melebar So,pakai la #premiumbeautiful untuk tips kurus . . #testimoniTDC #premiumbeautifulutara #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulcorset #agentcorset #korsetmoden #korsetmurah
No Perut menggelebeh No Breast sagging No Peha melebar So,pakai la #premiumbeautiful untuk tips kurus . . #testimoniTDC #premiumbeautifulutara #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulcorset #agentcorset #korsetmoden #korsetmurah
Bersempena dengan bulan October ni... 💕Awereness of Breast Cancer Month💕. Inconjunction with this campaign we bring you PINKTOBER OFFERS. Only this month tau! Bulan ni kita offer harga kilang.. kalau yang dah lama siap niat nak pakai pb. Sekarang adalah masa yang sesuai untuk BERJIMAT dengan HARGA KILANG. Jeng jeng jeng...Nak hadiahkan untuk orang tersayang pun sesuai sangat!😍😍 #pinktober #hargakilang #NadrapakarPB
"Ahkak tgk ramai kawan2 akak pakai, tapi akak pakai korset yg biasa2 jela sblm ni. Tapi penatttt asyik beli beli pastu result pun biasa2 je. Habis duit jer! Last skali akak dah fedup beli korset yg murah2 ni pastu tgk suggestion dkt google mmg ramai sgt suggest pakai korset premium beautiful nih! Akak tak fikir byk dah dik trs cari mana seller yg boleh bg best price & trusted! Mmg rezeki akak sungguh jumpa trs blog awak & harga berbaloi sampai 70%!" - Kak Liza . . Allahu syukurrr sgt bila client cakap cam ni. Semua ni gerak hati dari Allah💖 . . Jadi semalam terus hantar full set korset ni dkt senawang sbb dah mmg menggigil sgt nak pakai katanya. Tak sabar2 especially tang nak kecikkan pinggul & peha 😂. Dah explain bagai semua zass trs transfer cash! Syukur Alhamdulillah💖 . . Nanti kita ajar pulak buat duit kaw2 dgn menjual korset femes emes ni & komisen meletop2 boom boom bang! Gentuuuu💥 . . ----------------------- Trade in Korset lama today, then get a newww One yg baru💃🏼Discount up to 70% off! Hurry up bebeh🔥 Limited stock . . Master Trusted Agent Premium Beautiful Specialist, www.adibahkarimah.com . . www.wasap.my/60196615447 . . . #premiumbeautifulcorset #tradeinkorset #premiumbeautifulmurah #premiumbeautifullelong #premiumbeautifulspecialist #businesssharing #premiumbeautifulexpert #pakarkorset #korsetramping #korsetberpantang #premiumbeautifulselayang #premiumbeautifulgombak #premiumbeautifullelong #premiumbeautifulkualalumpur #bodyshaper #premiumbeautifulselangor #bodygoals #susutlemak #premiumbeautifulbrunei #premiumbeautifulputrajaya #premiumbeautiful #premiumbeautifuljohor #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulsingapore #bodybuilder #premiumbeautifulterengganu #premiumbeautifulkelantan #premiumbeautifulkuantan #premiumbeautifulpenang #korsetpelangsingmurah #korsetmurah
Sorang Executive Account. Sorang Penerbit TV anak 2. Sorang Cikgu anak 5. . . Mana ada masa nak bersiap lama. Anak keliling pinggang. Tuntutan kerja. Tergesa-gesa dari pagi kadang hingga malam. Sabtu Ahad pun tekejar kerja. Tanggungjawabkan. . . Bila tekanan tinggi, nafsu makan pun tinggi. Impian nak kurus, tapi suka makan. Adoi, macamana tu? . . Penyelesaian yang sama kami ambil. Sarung Premium Beautiful jer. Bentuk badan makin cantik, makin kurus, makin turun berat badan. . . Sesuai bagi wanita dan lelaki yang sibuk sepanjang hari. . . Tak percaya? wasap.my/601110400585 sekarang. . . #PremiumBeautiful #PremiumBeautifulMurah #PremiumBeautifulExpert #No1CertifiedPremiumBeautifulExpert #BengkungLelaki #PremiumBeautifulShahAlam #PremiumBeautifulMelaka #PremiumBeautifulKedah
Percaya dengan apa yang anda lakukan kerana ia akan menambahkan lagi keyakinan diri. . . Assalamualaikum. Selamat berhujung minggu. ❤️ . . #g8unity #tdcmillionairemind #ramizahrahmanbusiness #skuadpbexpert #SkuadPBExpertKedah #SkuadPBExpertPenang #SkuadPBExpertPerak #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulpenang
Percaya dengan apa yang anda lakukan kerana ia akan menambahkan lagi keyakinan diri. . . Assalamualaikum. Selamat berhujung minggu. ❤️ . . #g8unity #tdcmillionairemind #ramizahrahmanbusiness #skuadpbexpert #SkuadPBExpertKedah #SkuadPBExpertPenang #SkuadPBExpertPerak #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulpenang
Pandaii jer mentor Miza, @ainzulkarnaind buat surprise. Thank you so much mentor untuk surprise hari nie & siap ada buah tangan tue. Lapp sangat. . . Oppsss....siap ada ilmu baru untuk tambahkan sales. Semoga October semakin bersinar. ✨✨ . . #SkuadPBExpert #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulpenang #ramizahrahmanbusiness #friendship
Miza pilih Nash & Donut tempat appointment hari nie penuh nostalgia. Last datang sini, tahun 2014. Memang lainnn gilerrr decoration. Staff? Masih ramah macam dolu-dolu. . . Thanks sis @munibrahim85 for your time sebelum balik Perak. 😘😘 . . #SkuadPBExpert #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulperak #tdcmillionairemind #ainzulkarnaindprotege #ramizahrahmanbusiness
Soal jawab Premium Beautiful. Q: Risau la nak beli Premium Beautiful. Kalau saya kurus nanti, mesti kena beli PB baru kan? Dah la harga mahal. A: Sis jangan risau. Premium Beautiful direka dengan 3 laras cangkuk dan lisu (pleat) untuk memudahkan pelarasan bila sis makin kurus nanti. So, sis masih boleh pakai PB sis. Kalau sis dah turun 20-30kg baru sis perlu beli PB baru. Takkan sis tak seronok berat sis turun banyak bila pakai PB. Badan pun tak flabby. Sebenarnya tak rugi kalau sis beli PB baru bila dah kurus nanti. Sebab PB lama sis boleh bantu sis jana side income. Mesti sis seronok bila dapat duit poket minimum RM400 tanpa modal. Best kan? . . #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulperak #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetkesihatan #jakarta #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulkotabharu #premiumbeautifulseremban #premiumbeautifulpasirmas #premiumbeautifultanahmerah #premiumbeautifulbaling #premiumbeautiful #bengkungmama #premiumbeautifulkedah #nakkuruskanbadan #bengkunginfrared #pengecilperut #kurusaman
Alhamdulillah💖Another Cash Buyer from kedai adibahkarimah.com! Super duper jimattt dari harga biasa bila ada Sales gempak cenggini 70% off!💃🏼 Dah la jimatt, dapat FREE Gift Fat Burner yg worth Rm200 + Free postage lagiii...!😭 Mana nak dapat sayanggg2 adik kakak uiiit! . . Limited stock & limited pcs only! Cecepat grab while stock last bebeh💃🏼😍 Nak trade in yg lama pun kita kasikkk bg baruuuu! Yay!💃🏼 . . ----------------------------- . . No 1 Trusted Agent Premium Beautiful Specialist, www.adibahkarimah.com . . www.wasap.my/60196615447 . . . #premiumbeautifulcorset #tradeinkorset #premiumbeautifulmurah #premiumbeautifullelong #premiumbeautifulspecialist #businesssharing #premiumbeautifulexpert #pakarkorset #korsetramping #korsetberpantang #premiumbeautifulselayang #premiumbeautifulgombak #premiumbeautifullelong #premiumbeautifulkualalumpur #bodyshaper #premiumbeautifulselangor #bodygoals #susutlemak #premiumbeautifulbrunei #premiumbeautifulputrajaya #premiumbeautiful #premiumbeautifuljohor #premiumbeautifulkedah #premiumbeautifulsingapore #bodybuilder #premiumbeautifulterengganu #premiumbeautifulkelantan #premiumbeautifulkuantan #premiumbeautifulpenang #korsetpelangsingmurah #korsetmurah
OFFER!! OFFER!! OKTOBER SAHAJA!! . Bukan lagi harga KILANG tapi harga super tak masuk akal sempena bulan kelahiran😊 . Stok terhad ye... Siapa cepat dia yang untung 😉 . wA kak lyn +601132006718 atau klik link di Bio ye
OFFER!! OFFER!! OKTOBER SAHAJA!! . Bukan lagi harga KILANG tapi harga super tak masuk akal sempena bulan kelahiran😊 . Stok terhad ye... Siapa cepat dia yang untung 😉 . wA kak lyn +601132006718 atau klik link di Bio ye
OFFER!! OFFER!! OKTOBER SAHAJA!! . Bukan lagi harga KILANG tapi harga super tak masuk akal sempena bulan kelahiran😊 . Stok terhad ye... Siapa cepat dia yang untung 😉 . wA kak lyn +601132006718 atau klik link di Bio ye
Di hari Jumaat yang barakah, #SkuadPBExpert nak pi terjah #Perda #penang .Ampa yang nampak Miza, teguq laa nahh. Boleh selfie sesama. 📸 Hehe... . . #tdcmillionairemind #g8unity #ramizahrahmanbusiness #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulkedah #usahawanmuda
next page →