#postageTermurah

169 posts

Loading...
Sekali pakai Coffee Scrub ni memang sure jatuh cinta punya. Sekali je korang pakai Coffee Scrub ni memang korang akan rasa kulit korang lebih lembut dan takde lagi rasa kasar dan bersisik . . Tambah lagi bila bau wangi kopi daripada Coffee Scrub ni memang rasa macam nak buat Coffee untuk minum . . Tapi janganlah buat minum pulak. Guna Coffe Scrub ni dekat muka je ok 😁 . . Ramai dah yang puas hati dengan Coffee Scrub Temyracle ni. Jom cuba whatsapp 0133414550 atau tekan je dekat link bio 😊 . . #temyracle #temyraclesayamesticari #temyracleskincare #temyraclescrub #temyracleagent #temyracleampang #temyraclekl #scrubhomemade #coffeescrub #detoxmask #facescrub #lipscrub #bodyscrub #freegift #postagetermurah #produkbebaskimia #cantiktanpakimia #natural
Siapa kata perempuan je boleh guna produk Temyracle ni. Lelaki pun boleh tau . . Tengok abe ni punya seronok guna Coffee Scrub Temycle ni sampai feeling bila tangkap gambar nak bagi feedback dekat sis 😂 . . Jadi jangan kata lelaki tak boleh cuba. Produk Temyracle ni lelaki and perempuan pun boleh guna tau . . Apa ingat perempuan je ke ada masalah jerawat and parut jerawat ni. Lelaki pun ada tau . . So wahai abe abe diluar sana jangan malu jangan segan whatsapp je sis 📲 0133414550 kalau nak cuba . . #temyracle #temyraclesayamesticari #temyracleskincare #temyracleskincareroutine #temyraclescrub #temyracleagent #temyracleampang #temyraclekl #scrubhomemade #coffeescrub #detoxmask #lipscrub #facescrub #bodyscrub #freegift #postagetermurah #bebaskimia #natural
Loading...
Tengoklah bila dah fall in love dengan Whitening Body Scrub Temyracle ni sampai siap bawak ke Thailand. Sayang lah tu nak tinggal 😄 . . Korang pun kalau dah cuba mesti jadi macam customer ni jugak rasa rugi kalau tak scrub badan korang guna Body Scrub Temyracle ni 😊 . . Jom cuba Body Scrub Temyracle ni. Harga cuma RM 20 je tau. Memang berbaloi beli sebab tahan sampai 6 bulan. Jimatkan ? . . Whatsapp 📲 0133414550 atau klik pada link bio pun boleh . . #temyracle #temyraclesayamesticari #temyracleskincareroutine #temyraclescrub #temyracleagent #temyracleampang #temyraclekl #scrubhomemade #bodyscrub #detoxmask #coffeescrub #facescrub #lipscrub #freegift #postagetermurah #bebaskimia #organic #natural
Selamat pagi ! Jom mulakan hari kita dengan scrub bibir kita dengan Lip Scrub Temyracle ni . . Barulah bibir tak kusam, dan sentiasa pink berseri, kalau pakai lip matte pun nampak SMOOTH je. Takde lah nampak kering dan merekah lagi lepas ni . . RM 23 sahaja + FREE GIFT kalau beli 2 items. Lip Scrub ni ada 3 perisa yang korang boleh pilih. Yang macam dalam gambar ni perisa SWEET PASSION. . . Go and grab yours now whatsapp 📲 0133414550 atau klik pada bio . . #temyracle #temyraclesayamesticari #temyracleskincare #temyracleskincareroutine #temyraclescrub #temyracleagent #temyracleampang #temyraclekl #scrubhomemade #natural #bebaskimia #lipscrub #bodyscrub #coffeescrub #facescrub #detoxmask #freegift #postagetermurah
Alahhh Coffee Scrub Temyracle ni best sangat, murah pun murah tapi Whitening Body Scrub Temyracle ni pun best jugak ! . . Tak yah pening pening nak pilih yang mana satu. Temyracle ada Set Combo tau. Korang boleh mix je mana mana produk yang korang nak . . Bestkan ? Haa yang atas ni Set Combo Coffee Scrub dan Whitening Body Scrub in Milk Yogurt. Harga cuma RM 49 je untuk set combo ni . . Whatsapp je 📲 0133414550 atau klik link bio untuk order ok 😉 . . #temyracle #temyraclesayamesticari #temyracleskincare #temyracleski careroutine #temyraclescrub #temyracleagent #scrubhomemade #coffeescrub #bodyscrub #lipscrub #detoxmask #facescrub #freegift #postagetermurah
Gabungan Detox Mask & Coffee Scrub ni memang KEBABOM . . Sebabnya DETOX MASK ni keluarkan segala kotoran yang ada pada muka korang dan COFFEE SCRUB pulak fungsi dia untuk kurangkan parut, jerawat dan sunburn. Bila segala kotoran dah hilang barulah senang jerawat dan parut jerawat nak hilang 😊 . . Memang RECOMMENDED sangat untuk korang yang ada masalah jerawat 👍 . . Nak cuba whatsapp 📲 0133414550 atau klik pada bio . . #temyracle #temyraclesayamesticari #temyracleskincare #temyracleskincareroutine #temyracleagent #temyracleampang #temyraclekl #temyraclescrub #scrubhomemade #coffeescrub #detoxmask #lipscrub #facescrub #bodyscrub #freegift #postagetermurah
Kalau anda ada KULIT SENSITIF dan BERJERAWAT wajib cuba set combo PEACH FACE SCRUB dan DETOX MASK NI . . Selain dapat mengecutkan jerawat, membersihkan pori yang tersumbat, ia juga dapat menghaluskan dan melembapkan kulit . . Barulah UMPHHH gittewww 😁 . . Set combo ni cuma RM 84 shj. Setiap pembelian akan dapat FREE GIFT sekali tau 😍 . . Nak cuba whatsapp je sis ok 📲 0133414550 atau boleh klik pada bio . . #temyracle #temyraclesayamesticari #temyracleskincare #temyracleskincareroutine #temyracleagent #temyracleampang #temyraclekl #scrubhomemade #detoxmask #facescrub #bodyscrub #coffeescrub #lipscrub #freegift #postagetermurah
💎 FOUNDATION BY WAWA ZAINAL 💎 nk code manaa hehe ? Ada code MEDIUM dgn NATURAL tau 😍. . . . RM59 exc postage . 🚐 sm RM6 🚐 ss RM10 . . . #wawazainal #teamndlegacy #teamwawazainalpenang #wawacosmetics #wawacosmeticpenang #postageseluruhmalaysia #postagetermurah #lipmattewawazainal #lipmattejunkie #serumwawazainal #serumviral #virioushope .cobynsr
Tumpang tanya, kenapa bibir awak nampak lembap je dan tak kering merekah ? Lipstick dekat bibir awak pun nampak SMOOTH je . . Ohhh mestilah sebab saya SCRUB bibir guna LIP SCRUB by Temyracle. Scrub bibir ni penting tau bukan je boleh bagi effect bibir nampak PINKISH tapi boleh lembapkan bibir dan tanggalkan sel kulit mati pada bibir . . Cubalah LIP SCRUB Temyracle ni. Murah je harga dia RM 23 siap boleh pilih flavor lagi nak Sweet Passion ke Coco Madness ke ataupun Very Berry + dapat FREE GIFT SPECIAL Brush untuk scrub bibir. Tak yah dah SCRUB guna jari 😍 . . Order je terus dekat whatsapp 📲 0133414550 atau klik pada bio . . #temyracle #temyraclesayamesticari #temyracleskincare #temyracleskincareroutine #temyracleagent #temyracleampang #temyraclekl #temyraclescrub #scrubhomemade #lipscrubtemyracle #detoxmasktemyracle #facescrubtemyracle #bodyscrubtemyracle #coffeescrubtemyracle #freegift #postagetermurah #codampang #codtescoampang #codpandanindah #codampangpoint
THE BEST SOAP EVER . . Buih buih cinta gittew. Jangan main main dengan Rice Milk Soap Temyracle ni . . Sekali pakai confirm repeat order lagi. Nak nak lagi orang yang KULIT BERMINYAK memang sesuai gunakan RICE MILK SOAP ni . . Harga cuma RM 18 je uols. Dah cuba ke belum ? Kalau belum cuba meh whatsapp 📲 0133414550 atau klik je link bio . . #temyracle #temyraclesayamesticari #temyracleskincare #temyracleskincareroutine #temyraclescrub #temyracleagent #temyracleampang #temyraclekl #scrubhomemade #ricemilksoaptemyracle #detoxmasktemyracle #facescrubtemyracle #bodyscrubtemyracle #lipscrubtemyracle #freegift #postagetermurah
Alahai mesti bestkan bila bangun je pagi kulit muka dah licin, parut jerawat pun dah hilang . . Tengoklah adik manis kita ni bagi feedback bila dia dah try product Temyracle 😍. Hasil consistent pakai kulit jadi FLAWLESS . . Nak kulit cantik tak mudah tapi nak kulit cantik pun bukan susah 😊. . . Kalau tak caya jugak jom ws sis 📲 0133414550 atau klik link pada bio . . #temyracle #temyraclesayamesticari #temyracleskincare #temyracleskincateroutine #temyraclescrub #temyracleagent #temyracleampang #temyraclekl #scrubhomemade #detoxmasktemyracle #facescrubtemyracle #lipscrubtemyracle #bodyscrubtemyracle #coffeescrubtemyracle #freegift #postagetermurah #feedbacktemyracle
Penat dah tukar macam macam produk tapi PARUT JERAWAT masih lagi tak hilang ? Tambah lagi bila gunakan pulak produk yang ada MERKURI. Muka makin teruk ? . . Alah janganlah give up lagi peluang untuk hilangkan PARUT JERAWAT masih ada. Ni haa sis nak bagitahu COFFEE SCRUB Temyracle ni banyak manfaat dia tau . . Ia boleh mengurangkan PARUT, mengecutkan & kurangkan JERAWAT, menanggalkan sel kulit mati dan boleh hilangkan sunburn. Yang bestnya all naturally homemade and NO MERKURI . . Lagi best bila harga dia pun murah cuma RM 29 je and dapat FREE GIFT lagi 😍. Boleh guna 2 cara ikut suka korang nak guna cara mask ke or scrub. Best kan kan . . Kalau rasa best jom try whatsapp sis 📲 0133414550 atau klik je link bio . . #temyracle #temyraclesayamesticari #temyraclescrub #temyracleskincare #temyracleskincareroutine #temyracleagent #temyracleampang #temyraclekl #scrubhomemade #coffeescrub #detoxmask #lipscrub #bodyscrub #facescrub #codampang #codampangpoint #codtescoampang #freegift #postagetermurah
Siapa lagi yang belum scrub guna Coffee Scrub Temyracle ni ? Cepat pergi scrub 😁 . . Kalau tak rajinkan diri scrub macam mana PARUT JERAWAT tu nak hilang kan ! Lepas tu mulalah merungut, kiciwa haha . . Tapi jangan pulak scrub hari hari ye adik manis. Scrub hanya perlu dilakukan 3 kali seminggu je tau . . Nak cuba whatsapp sis 📲 0133414550 atau klik je dekat link bio . . #temyracle #temyracleskincare #temyraclesayamesticari #temyracleskincareroutine #temyraclescrub #temyracleagent #temyracleampang #temyraclekl #scrubhomemade #coffeescrub #detoxmask #lipscrub #facescrub #bodyscrub #cod #freegift #postagetermurah
Feedback positive customer hanya dengan gunakan set combo Face Scrub dan Coffee Scrub 😍 . . Kulit lebih halus, lembap dan cerah sekata. Parut dan jerawat pun dah hilang 😍. . . So siapa yang ada parut jerawat tu dah letih guna macam macam produk tapi masih beum hilang lagi wajib kena cuba produk Temyracle ni . . Jom whatsapp sis 📲 0133414550 atau klik link di bio untuk order . . #temyracle #temyraclesayamesticari #temyracleskincare #temyracleskincareroutine #temyraclescrub #temyracleagent #temyracleampang #temyraclekl #scrubhomemade #facescrub #coffeescrub #detoxmask #bodyscrub #lipscrub #freegift #cod #postagetermurah #tescoampang #ampangpoint #pandanindah
Hai sis 😘 berminat nk order foundation yg stok terhad tu 🔥 meh order dgn sis 😘 RM59 exc postage 😘 Stokk terhad tauu 😭 cepat grab sebelum hbis stok ❤kita bagi postage termurah untuk sis semua tau😘 foundation kada dua code : - Medium - Natural #sgSelisek #behrang2020 #tgMalim #politekinikSultanAzlanShah #upsi #foundationWawaZainal #wawaSerum #wawalipmatte #postageTermurah
Wow order sampai 400pcs guys!!! Percaya ke idok? Kena la percaya , org kalau dh minat bergambar , rase semua nk abadikan ngn polaroid kan? Btw thankyou yg dh biasa order ngn polaroid by haniey nie 😊 #gambarmurahkb #polaroid #polaroidkelantan #polaroidmalaysia #polaroidkelantanmurah #polaroidcantik #postagetermurah #polaroidmurah #sayajualmurah #sayajualpolaroid #sayajualpolaroidmurah
Harga postage kami murah murah jer 🤗 rm6 sahaja 2 3 confirm dah sampai pintu rumah anda . Harga rm6 termasuk sabah sarawak tau . Jimat kan? Open order 24 hours . Kalau urgent nk buat surprise pun kami mampu siapkan dlm masa sehari dua jer 😻 #postagetermurah #polaroidkelantan #polaroidkelantan #polaroidkb #gambarmurahkb #gambarcantik #sayajualpolaroidmurah #sayajualmurah #trustedseller
next page →