#popiahnestumhorlicks

249 posts

Loading...
I am SORRY. I need to stop taking orders for Popiah Nestum Hoslicks for now as it has exceed my weekly MAXIMUM ability to make it. Thankyou for all the orders you guys have made! Alhamdulillah & i really appreciate it. However, i cant afford to dissapoint my customers by didnt complete their orders on time. More than hundred jar Popiah Nestum Horlicks are ordered for raya & final exam is just around the corner. That is why i didnt posted much about my Popiah lately. But, I promised i will try my best to find a solution on this issue & will open the order as soon as possible for you. “Might need to hire someone to help me doing the popiah in future i guess”. I really appreciate your understanding/support towards my Popiah Nestum Horlicks & i am sorry again for the inconvenience :( . Love: Fatin ❤️ #popiahnestumhorlicks #popiahnestumhorlicksedap #shahalam #popiahnestum #popiahnestummurah #popiahnestumhorlicksedap
Popia nestum horlicks, sekali mengudap nak berkudap² 😂 . Utk tempahan blh whatsapp ye : www.wasap.my/60136951575 . . . . #homebaker #homebakernilai #homemade #kudap #popiahnestum #popiahnestumhorlicks #popiahnestumnilai #fromlittleRkitchen
Loading...
Alhamdulillah, utk semalam sahaja ada yg pick up 6 balang Popiah Nestum Horlick. Nampak mcm sikit (6 balang dalam 1 hari), tapi rasa happy sangat utk saya yg baru2 mula berniaga sendiri ni. Sebab semua proses nak siapkan popiah ni saya buat sendiri. Daripada gulung popiah sampai lah ke timbang & packing. Semuanya FRESH MADE from home. Alhamdulillah syukur ✨ Bertambah happy bila customer bagi komen2 yg positif. Rasa hilang semua penat 😊 . P/s: Walaupun minggu ni minggu exam midsem, tapi sistur gigih siapkan & hantar popiah ni. Ini semalam punya, jumaat & sabtu nanti kita tunggu customer datang pick up popiah lagi ye :) #syukuralhamdulillah #popiahnestum #popiahnestumhorlicks #popiahnestumhorlicksedap #popiahnestumshahalam #popiahnestumhorlickmurah #popiahnestummurah #msumalaysia #shahalam
Sejenis popiah yg bila kalau dah makan sekali mmg nk mengunyah berkali², baru nak buat stok hari ini anak dah kerumun dah😍 . Nak try jugak? Whatsapp ceklyn oke 😉👌 . . . #homebaker #homebakernilai #homemade #popiahnestum #popiahnestumhorlicks #popiahsedap #popiahorlick #fromlittleRkitchen #bakersnilai
Assalamualaikum semua ✨ So kepada yg belum tahu,i skrg ada jual POPIAH NESTUM HORLICK. First batch tinggal 1 balang kurang 24jam! Tengah open order utk 2nd batch. Order & korang boleh dapat popiah korang nextweek. . So far alhamdulillah ramai yg suka. Kalau ada yg nak order boleh DM or ws i ye 🙂 013 4286459. . Rm 13/balang (300g) #popiahnestum #popiahnestumhorlicks #popiahnestumhomemade #popiahnestummurah #msu #msumalaysia #popiahnestumshahalam
Plan asalnya nak buat sebelum raya tapi tersibuk pulak siapkan order tart cadbury . Akhirnya hari ni suami free blh tlg jagakan ank² maka terhasillah popiah nestum horlicks ho ho ho utk kuih raya dirumah . Siap letak kt balang kuih letak kt meja kejap utk kemaskan dapur sekali nak amek gambar 1 balang dah disetelkan oleh ayah & anak² 😁 . . . . #homebaker #homemade #popiahnestumhorlicks #littleRfamily #fromlittleRkitchen
Siapkan order utk orang Pahang. Nak letak utk kenduri kawin katanya. #popiahnestumhorlicks #moodraya #homemadebaker
Yang x raya pun mau beraya juga hari nie 😂 seminggu sebelum raya makcik ara sudah request mau itu ini ; dgn itu terhasil la menu raya kami, sampai si makcik makan berdiri sebab kekenyangan 💁🏻‍♀️ #homemadefood #macaroons #almondchunchycaramel #popiahnestumhorlicks #popiahcheesegunting #biskutsemperit #kariayam #ketupatinstantnona #rumahtertutup #jgndtgrumah 😂
Salam 5 Ramadhan. Kami masih open order ye untuk #PopiahRangupNallaaaaa ni. Minggu ke2 puasa baru kami tutup. Dan kami akan buat untuk #readystock juga. So kalau ada yang nak beli last minit juadah raya boleh roger kami tau. ❤️ #popiahcrunchy #popiahcrispy #popiahrangup #popiahnestum #popiahnestumhorlicks #popiahnestumhomemade #popiahnestummilo #popiahcheese #popiahalmondchoc #popiahwhitechocsprinkles #biskutmazola #mazola #mazolanallaaaaa
Nih lah sbb Cik Senah tak masak hari ni mekasih suami @herman_hadlis sudi tolong gunting & goreng molek2 popiah ni 😘😘 #projekkuihrayaciksenah #popiahnestumhorlicks #ciksenahkitchen #ciksenahmasakmasak #kitatakjual 😬😀😅
Ntah round yg ke brp tah.. Selalu marathon 2 minggu sblm raya. Kali ni 1st day puasa mula dah buat. Rezeki anak-anak. #popiahsnow #popiahnestumhorlicks
1st batch. Order Popiah Snow still open ye. Pm/DM Rynn ok. #popiahsnow #popiahnestumhorlicks
Salah seorang MR DELIVERY #PopiahRangupNallaaaaa kami akan mengetuai angkatan order dari kawasan seperti yang tertera di gambar ye tuan puan. Tapi delivery charges akan dikenakan sedikit. . . ✅Minimum 2 Balang order ✅RM10 delivery charges ✅5 balang ke atas FREE DELIVERY . . Whatsapp kami ye 0192016242 atau 0145132531 untuk order. #popiahrangup #popiahcrunchy #popiahcrispy #popiahnestum #popiahnestumhorlicks #popiahnestumhomemade #popiahnestummilo #popiahcheese
Projek raya 2018 bermula. Siapa nak order sila order dari sekarang sblm akak tutup close order. Whatssap 01110183450 #tartnenas #tartstrawberry #tartberry #popiahnestumhorlicks #popiahnestummilo #kuihraya2018 #projekkuihraya #sayajualkuihraya #bazaria #bazarpaknil #kuihrayasedap
Sendiri buat. Sendiri layan. Tak caya? Rasa sendiri! #PopiahRangupNallaaaaa #TakBeliNayaDahBeliLega #popiahnestumhorlicks
Alhamdulillah. Dapat feedback yang sangat menyenangkan dari customer kami. Sis ni beli semua flavor sekali. Tak ada tester pun. Hehe. Konfiden betul. Tapi memang sedap pun #popiahrangupnallaaaaa ni kan kan kannn. #takbelinayadahbelilega 💃💃💃 . . Whatsapp kami untuk order. Delivery area KL/Selangor. . .#popiahnestum #popiahnestumhorlicks #popiahmilo #popiahmilotabur #popiahcheese #popiahcheeseleleh #popiahalmondchoc #popiahwhitechocsprinkles #sedapgila #popiahcrunchy #popiahcrispy
Nampak sedap kan? Popiah Rangup Nallaaaaa in Almond choc flavor. Rasa sedap hingga menjilat jari! #PopiahRangupNallaaaaa #popiahrangup #popiahcrispy #popiahcrunchy #popiahchocowithalmondnuts #popiahnestum #popiahnestumhorlicks
Nak rasa ALMOND CHOC yang rangup nallaaaaa ni??? . . . . . Whatsapp cepat 0192016242 (link dekat bio boleh terus klik saja). . . . . . Delivery area KL / Ampang / Wangsa Maju / Bangsar / Segambut / Hartamas / Kajang / Semenyih / Bangi / Putrajaya dan sekitar. . . . . . Delivery chargers RM10 sahaja. 10 balang ke atas kami bagi FREE DELIVERY 📦 ok! 💃 . . #PopiahRangupNallaaaaa #popiahrangup #popiahnestum #popiahnestumhorlicks #popiahnestumhomemade #popiahcheese #popiahnestummilo
Dah cuba tak POPIAH RANGUP NALLAAAAA kami? Yang dalam gambar ni nama dia WHITE CHOC SPRINKLES. Cantik dan sedap. Sesambil tengok tv ke duduk relax2 ke sambil kunyah popiah kami. Tau tau kang dah licin satu balang!😂 . . #PopiahRangupNallaaaaa #PopiahCrispy #PopiahNestum #PopiahNestumHorlicks
Alhamdulillah. #popiahrangupnallaaaaa dah ada kat butik @snfboutique kat BANGI SENTRAL tau. Siapa yang ada berhampiran tu, Putrajaya/Kajang/Semenyih/Seri Kembangan etc nak rasa popiah terlajak nallaaaaa ni boleh terus grab kat sana yeahhhh!💃💃💃 #popiahrangup #popiahcrunchy #popiahcrispy #popiahnestum #popiahnestumhorlicks #popiahnestumhomemade
Alhamdulillah. #popiahrangupnallaaaaa dah ada kat butik @snfboutique tau. Siapa nak boleh terus grab kat sana yeahhhh!💃💃💃 #popiahrangup #popiahcrunchy #popiahcrispy #popiahnestum #popiahnestumhorlicks #popiahnestumhomemade
Pencarian agen raya bermula. Siapa nak buat duit poket, duit raya atau nak beli borong utk jualan kami beri harga yg rendah dgn belian 10 balang dah boleh jadi agen Mom Me Kitchen. Siapa berminat boleh terus whatssap 01110183450 utk sebarang pertanyaan. Harga Biasa : RM15 sebalang (kecik) Harga biasa RM25 sebalang (sedang) Harga Agen :RM10 (kecik - borong 15 balang) Harga Agen : RM15 (sedang-borong 10 keatas) #projekraya2018 #popiahnestumhorlicks #popiahnestumcoklat #popiahnestum #popiahcheezyspicy #sayajualpopiahsedap #kudapan #popiahnestumrangup #mencariagenkawasan #agenbatch5 #agenjualpopiahnestum Postage : RM15 keatas
Kunyahan pertama buat akak terlayan sampai setengah balang. Korang malas nak menggulung, menggunting dan mengoreng mai order dgn akak senang ready to ngap this #popiahkiller 😍 📞wasap 01110183450 #popiahnestumhorlicks #popiahnestumcoklat #popiahcheezyspicy #popiahcrunchiesterlajaksedap #popiahnestum #sayajualpopiahnestum #sayajualmurah #pencarianagenpopiah #bazarpaknil #bazar
Pencarian agen raya bermula. Siapa nak buat duit poket, duit raya atau nak beli borong utk jualan kami beri harga yg rendah dgn belian 10 balang dah boleh jadi agen Mom Me Kitchen. Siapa berminat boleh terus whatssap 01110183450 utk sebarang pertanyaan. Harga Biasa : RM15 sebalang (kecik) Harga biasa RM25 sebalang (sedang) Harga Agen :RM10 (kecik - borong 15 balang) Harga Agen : RM15 (sedang-borong 10 keatas) #projekraya2018 #popiahnestumhorlicks #popiahnestumcoklat #popiahnestum #popiahcheezyspicy #sayajualpopiahsedap #kudapan #popiahnestumrangup #mencariagenkawasan #agenbatch5 #agenjualpopiahnestum Postage : RM15 keatas
Pencarian agen raya bermula. Siapa nak buat duit poket, duit raya atau nak beli borong utk jualan kami beri harga yg rendah dgn belian 10 balang dah boleh jadi agen Mom Me Kitchen. Siapa berminat boleh terus whatssap 01110183450 utk sebarang pertanyaan. Harga Biasa : RM15 sebalang (kecik) Harga biasa RM25 sebalang (sedang) Harga Agen :RM10 (kecik - borong 15 balang) Harga Agen : RM15 (sedang-borong 10 keatas) #popiahnestumhorlicks #popiahnestumcoklat #popiahnestum #sayajualpopiahsedap #popiahnestumrangup #mencariagenkawasan #agenbatch5 #agenjualpopiahnestum Postage : RM15 keatas
Pencarian agen raya bermula. Siapa nak buat duit poket, duit raya atau nak beli borong utk jualan kami beri harga yg rendah dgn belian 10 balang dah boleh jadi agen Mom Me Kitchen. Siapa berminat boleh terus whatssap 01110183450 utk sebarang pertanyaan. Harga Biasa : RM15 sebalang (kecik) Harga biasa RM25 sebalang (sedang) Harga Agen :RM10 (kecik - borong 15 balang) Harga Agen : RM15 (sedang-borong 10 keatas) #popiahnestumhorlicks #popiahnestumcoklat #popiahnestum #sayajualpopiahsedap #popiahnestumrangup #mencariagenkawasan #agenbatch5 #agenjualpopiahnestum Postage : RM15 keatas
1 kepuasan buat sendiri mkn sendiri #popiahnestumhorlicks #sedapgila
Kudap-kudapan...hehehe😅😅 #PopiahNestumHorlicks #Homemade #BakeWithLove
Dah ready setengah. Malas nak menggulung nk memotong beli je yg dah siap ni haa.. sape yg dah penah mkn tau lah rasa sodappp dia mcm mana 😚 Harga RM25 sebalang #popiahnestumhorlicks #popiahnestumcoklat #sayajualpopianestum #kudapanrangup #halalbersihsedap #sayajualmurah #berbaloibaloi #bazarpaknilmurah #bazarmakanan #bazar #rayaaidiladha
Segala order ditutup pada 24/8/2017 Akak nak berhora horey Aidiladha ngn sambut merdeka. Sekian 😍 Harga ada kat pic #patidurianbelandaori #sambalgeragaucilimerah #sambalbiliscilipadi #popiahnestumhorlicks #dagingpekasam #kerabumaggisiam #tqsupportmommekitchen
Bila rasa semula Popiah Nestum Horlicks hohohoho siang ni macam ok pulak rasanya.. . Kene biarkan semalaman agaknya bagi rasanya sebati dengan kulit popiah..heheh.. . Next projek nak letak cheese plak..aauumm.. . #popiahnestumhorlicks
Percubaan pertama buat Popiah Nestum Horlick Hohohoho.. . Komen dari perasa "ok la".. . Masih lagi nak kene buat research and development..Macam ada yang tak kene bila masuk dalam tekak ni..hihi.. . #popiahnestumhorlicks
Projek raya. Request dr anak4 Feveret mereka #popiahnestumhorlicks #aidilfitri2017 #frcakes Mak dah ngantuk layan gulung n gunting kulit popiah ni 😵😵😵😵
Gulung, gunting, goreng Ulang benda yang sama sampai nak habis puasa nanti 😂 Tu lah kerja ai #popiahsnow #popiahnestum #popiahnestumhorlicks #bazaarpaknil #kuihraya2017 #kuihraya #raya2017 #puncakalam #setiaalam #shahalam #klang #meru
Meh order cepat Kang lambat2 ai tutup order Nak cod pun boleh. Kita citer later... #popiahsnow #popiahnestum #popiahnestumhorlicks #kuihraya2017 #kuihraya #raya2017 #puncakalam #setiaalam #meru #klang #shahalam #bazaarpaknil
siap 5balang popiah bersalut nestum... bnyak lagi yg sedang di packing.. mana nak order or tmbah order boleyh comen or pm... salam ramadhan semua.. #popiahnestum #popiahnestumhorlicks #popiahnestumsedapgila
Ada yang nak sangat rasa popiah snow ni tapi x nak hantar by pos sebab takut pecah kan So kat bawah ni Rien list kan kawasan COD & pickup point. Ikutla mana yang dekat dengan korang Beli 2 bekas FREE delivery >>>>> Puncak Alam, Meru, Setia Alam, Shah Alam dan Klang Area PJ & KL boleh collect Popiah Snow di >>>> Citta Mall, Atria, SS2, BSC dan Mid Valley #popiahsnow #popiahnestum #popiahnestumhorlicks #kuihraya2017 #kuihraya #bazaarpaknil #puncakalam #setiaalam #meru #shahalam #klang #pj #kl
Popiah Snow Slot untuk yg nak jadi agent still ada kosong Boleh la buat duit tepi kan. Top up duit shopping raya nanti Cod >>>> puncak alam, meru, setia alam, sungai buloh, shah alam Whatsapp rien ok 0123811492 #popiahsnow #popiahnestum #popiahnestumsedapgila #popiahnestumhorlicks #kuihraya2017 #kuihraya #biskutraya #bazaarpaknil
Layan popiah goreng x de snow pun sedap 😅.. kruppp krupp krupp...anak-anak selalu ambik semangkuk makan bila lepas mommy goreng... #popiahsnow #popiahnestum #popiahnestumsedapgila #popiahnestumhorlicks #puncakalam #setiaalam #meru #shahalam #kuihraya2017 #kuihraya #bazaarpaknil
Done for today.. Alhamdulillah.. Ready for COD... sape2 nk order boleh dm or direct wasap 013-8454962 . #popiahnestum #popiahnestumhorlicks #popiahnestummilo #popiahcrunchy #popiahnestumsedap #popiahnestumraya
Dulu Rm15/250g Tapi tahun ni Rien kasi extra 50g So 1 balang 300g Nak beli borong pun boleh Kita bagi harga special DM/Pm rien ok. #popiahsnow #popiahnestum #popiahnestumhorlicks #kuihraya #bazaarpaknil #raya2017 #puncakalam #setiaalam #meru #shahalam
Sepagi settlekan menggulung n gunting popiah.. mlm kite goreng plak.. ni tempahan tuk hari isnin je.. Alhamdulillah rezeki . #popiahsedap #popiahnestum #popiahnestummilo #popiahnestumhorlicks #popiahnestumraya #popiahnestummurah
Open oder for raya or kudap2 depan tv . serius popiah nestum ni sedap sangat sebab milo n nestum dia banyakk.. biasa beli kat luar tawar je rasa kan.. ape taknye milo, nestum, horlick sume kene catu.. and lgi satu yang bestnya popiah ni, homemade with love ok ❤️❤️❤️ . Untuk balang sederhana 500g harga rm12 je, balang besar 1kg rm23 je . Kalau korang nak order boleh wasap 013-8454962 or click link dekat bio ok 😊 . #popiahnestum #popiahnestumraya #popiahnestumraya2017 #popiahnestummilo #popiahnestumhorlicks #homemadewithlove
Siap dah untuk customer yg nak esok Rien dah buka order Popiah Snow ye Dah boleh dah order untuk raya Kalau lambat-lambat takut full nanti rien x ambik dah Maklumla x de extra kakitangan #targetraya #popiahsnow #popiahnestum #popiahnestumhorlicks #puncakalam #shahalam #meru #setiaalam #kuihraya #kuihraya2017 #bazaarpaknil
Balik keja trus buat order... #macamlipaskudung Ada sesapa nk selit order? What app http://www.wasap.my/60126051130 Cod taman sri andalas dan bukit tinggi klang #sayajual #popiah #popiahsirapedas #popiahsimpulkasih #popiahnestumhorlicks #bukittinggiklang #tamansriandalas #bazarpaknil #projekraya2017
Hello Monday.. Popiah Snow dah nak start buat. Untuk raya pun customer dah start order. Yang nak order untuk raya atau nk buat makan sebelum puasa tu boleh pm rien ye. #popiahsnow #popiahnestum #popiahnestumhorlicks #raya2017 #kuihraya #puncakalam #meru #setiaalam #klang
Tahun ni kita reprint design lama je. Selama ni buat popiah snow, ai la runner, ai la gulung, ai la goreng ai la packing, ai la bibik.nak ambik order lelebih pun takut tak terbuat. Popiah snow ni renyah buatnya. Siapa yg nak dah boleh order dah... kita utamakan 100 balang dulu.. Kalau ada tenaga n masa lebih boleh la buat extra. #popiahsnow #popiahnestum #popiahnestumhorlicks
Ada yang nak cari side income bulan Syawal nanti? Minimum 10 balang Popiah Snow shj permulaan sebagai AGENT. Special untuk Agent Popiah Snow Raya (APSR), anda akan dapat : 10 Balang Popiah Snow 270g++ 10 Sticker 10 Transparent Plastic Bag Berminat? DM/PM/Whatsapp 0123811492 #popiahsnow #popiahnestum #popiahnestumhorlicks #kuihraya #kuihraya2017 #duitraya #rezekiraya #horlicks #nestum #bazaarpaknil #puncakalam #shahalam #klang #meru #setiaalam #selangor
Popiah Snow Rm15/270g++ Yang nak order boleh PM/DM Rien ye. Rien x simpan stok. Orang order baru buat. So minggu ni rien ambik order. In Sha Allah next week dapat. #popiahsnow #popiahnestum #popiahnestumhomemade #popiahnestumsedapwehh #popiahnestumhorlicks #puncakalam #setiaalam #meru #bazarpaknil #kuihraya
Setel goreng popiah. Esok tinggal bancuh dgn nestum powder n packing. Sabtu kita pi hantar kat tuannya. #popiahsnow #popiahnestum #popiahnestumsedapwehh #popiahnestumhorlicks #puncakalam #meru #saujanautama #setiaalam #kuihraya #rezekiaisykyle
next page →