#pakejpercutianmurah

40,372 posts

Loading...
Bondi Beach merupakan pantai paling ’iconic’ di Australia yang terkenal di seluruh dunia. . Bondi bermaksud ‘water breaking over rocks’. Jika anda kesini, anda boleh lihat banyak tebing batu dan ombak yang tidak putus-putus memukul pantai. 🌊 . Pada sesiapa yang mencari ketenangan dan keseronokan di Sydney, Bondi Beach adalah satu pilihan yang terbaik. 🏄🏻‍♂️ . Sebarang pertanyaan dan tempahan untuk 2019, boleh hubungi kami melalui whatsapp 018-2772232. . . . . . . . . #kakitravel #pakejbajetperth #pakejmurahbajet #perth #perthmuslimtours #pakejtravelmurah #mybucketlist #mybucketlistravel #perthisok #jalanjalanperth #tripmurahperth #visitperth #pakejpercutianmurah #pakejpercutianperth #melancongkeperth #travel #jomjalanperth #perthmurah #cuticutiperth #visitaustralia #pakejmelancongperth #pakejperthmurah #travelphotography #traveladdict
🔅PAKEJ BALI 4H3M🔅 . Nak travel ke sebuah pulau yang terbaik dan penuh dengan pemandangan? Bali la tempatnya 😁 . Harga pakej da murah da. Korang tinggal beli flight tiket je. Lepastu fly ikut date korang bila2. Ni private trip tau min 2 orang. Cepat lock date korang dengan deposit serendah RM200 seorang. Selebihnya boleh bayar secara ansuran 😁 . DM atau wasap 0176049289 sekarang 📲 . #travelatr18 #pakejpercutian #pakejpercutianmurah #pakejbali #pakejbalimurah #pakejbalibajet #pakejmurahbali #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejkoreabajet #pakejkorea2018 #pakejkorea2019 #pakejmurahkorea #pakejtokyo #pakejtokyomurah #pakejtokyojapan #pakejjogja #pakejjogjamurah #pakejjogjakarta #pakejjogjakartamurah
Loading...
Nak pergi korea jom kita melawat tempat Yg menarik nie.. . TEMPAT MENARIK : . *Lawatan di Seoul , Korea Selatan * Namsan Tower * Pulau Nami * Itaewon (Kawasan Muslim) * Istana Gyeongbokgung * Namsangol hanok Village * Jamsil (Membeli belah – Hard Rock) * Insadong * Namdaemun Market (Membeli belah souvenir) * Myeongdong Street (Membeli belah– Barangan kosmetik) . Nak details, cepat tekan link di bio @kakitravel4u utk whatsapp saya . #kakitravel4u #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays #pakejmurah #pakejpercutianmurah #pakejbajet #kakitravel #travelmurah #travelbajet #jomcuti #pakejkoreamurah #pakejkoreamuslim #pakejmurahkorea #pakejtravelmurah #pakejkoreamurah #pakejkorea #travelkorea #koreatravel
💥PAKEJ TERMASUK MAKAN & MINUM💥 WEEKDAY : RM 360 / DEWASA : RM 240 / KANAK-KANAK . TWIN SHARING WEEKEND : RM 450 / DEWASA : RM 310 / KANAK-KANAK SUPER PEAK : RM 490 / DEWASA : RM 320 / KANAK-KANAK . TRIPLE SHARING WEEKEND : RM 420 / DEWASA : RM 310 / KANAK-KANAK SUPER PEAK : RM 460 / DEWASA : RM 320 / KANAK-KANAK . QUAD-6 SHARING WEEKEND : RM 390 / DEWASA : RM 310 / KANAK-KANAK SUPER PEAK : RM 430 / DEWASA : RM 320 / KANAK-KANAK . FAMILY A (2A+1C) : RM 1,079 (WEEKEND) : RM 1,170 (SUPER PEAK) . FAMILY B (2A+2C) : RM 1,318 (WEEKEND) : RM 1,405 (SUPER PEAK) . FAMILY C (2A+3C) : RM 1,540 (WEEKEND) : RM 1,636 (SUPER PEAK) #pakejpercutianmurah #pakejpercutianbajet #pakejhatyaimurah #pakejhoneymoonmurah #pakejpercutianmalaysia #pakejperlancongan #pakejpercutiandalamnegara #pakejpercutianluarnegara #pakejpulauredangmurah #percutianpulauredang
Dugaan apakah ini? Food lovers sekalian.Jom ke Hatyai..RM299 je sorang pakej dari kl sentral 3h2m tauuuuu.😉 . INFO : TEKAN AJE LINK DIBIO😉 #pakejhatyai2018 #pakejhatyaimurah #pakejhatyai #pakejpercutianmurah #travelog #kakitravel
Ada company yang nak buat FOOD HUNTING TRIP TO HATYAI FOR 3D2N? Trip naik bas dari KL Sentral ke Hatyai. 1 bas 40 orang. . Hanya RM299 seorang, pakej dah termasuk pengangkutan, penginapan, tour guide, dan juga travel insurance. . Tarikh travel 2-4 Feb 2019 atau 14-16 September 2019. . Sebarang pertanyaan berkenaan dengan pakej, boleh whatsapp Admin ye. 😉👇 . wasap.my/60102665956 wasap.my/60102665956 wasap.my/60102665956 . #hatyai #thailand #pakejhatyai #pakejpercutian #pakejpercutianmurah #travel #vacation #holiday #companytrip
2H1M PULAU TIOMAN 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 PAKEJ TERMASUK UNTUK 2H1M : ✔1 Malam Penginapan . ✔2 Hala Aircond Fast Ferry Tanjung Gemok – Tioman – Tanjung Gemok . ✔Makan & Minum (1 Sarapan, 1 Makan Tengahari, 1 BBQ & 1 Makan Tengah Malam) . ✔Welcome Drink #pakejpercutianmurah #pakejpercutianbajet #pakejhatyaimurah #pakejhoneymoonmurah #pakejpercutianmalaysia #pakejperlancongan #pakejpercutiandalamnegara #pakejpercutianluarnegara #pulautiomantrip #pakejpulautiomanmurah #pakejtiomanmurah
*PROMOSI PAKEJ JOGJA 4H3M SERENDAH RM699 WITH FLIGHT!* . NO NEED PASSPORT FOR BOOKING . *Booking Period: 11 Nov - 18 Nov 2018* *Travel period: NOV 2018 - JAN 2020* . *MIX TRIP* . *HARGA TERMASUK* ✔Tiket Flight pergi balik - KUL-JOG-KUL ✔ Free 7KG hand carry cabin baggage (max 1 cabin bag -must not exceed 56cm x 36cm x 23cm & small bag-must not exceed 40cm x 30cm x 10cm) ✔ Hotel 2 atau 3 bintang based on avaibility (Tickle Hotel/Grand Sarila/Favehotel/setaraf) ✔ Breakfast 3 x ✔ Transport MPV/VAN/ELF ✔ Lawatan(tiket tak termasuk) ✔ Parking Transport Seat available dah tak banyak.Lambat Tinggal🤣 Jangan cakap sis xpayung🤣 INFO: KLIK AJE LINK DIBIO 😉 #pakejjogja #pakejjogjamurah #pakejmurahjogja #pakejpercutianmurah #kakitravel #kakicuti
Hai Assalamualaikum!!! Trip musim bunga ke Seoul pada cuti sekolah tahun hadapan sudah dibuka. Tak perlu pening nak bercuti kemana. Meh join trip kami . Terhad untuk 20 orang sahaja tau ! . Jom ! . Tarikh 23/3/2019 hingga 27/3/2019 ke Seoul . Tarikh tutup penyertaan adalah pada 31/12/2018 . Pakej 5h4m Rm2800 All in . Include: Penginapan Pengangkutan Makan - lunch, dinner Tiket flight ( klia2 - Seoul - klia2 ) Pas masuk Travel Insurance Meals during flight . Exclude: Pocket wifi rental (One pocket wifi can access to 5 person) Luggage . Seoul + Nami Island Trip 23/3/2019 - 27/3/2019 . Day 1 Arriving at Incheon International Airport Meet and greet with tourguide and check in guesthouse/hotel Myeongdong Shopping Street Free and easy . Day 2 (Historical Tour) Gyeongbokgung Palace Cheonggye Stream Insadong Art Street King Sejong Statue Gwanghwamun Square . Day 3 (Winter Sonata Tour) Nami Island . Day 4 Option 1 (Ski Tour) Everland Theme Park . Option 2 (Culture City + Market Tour) Itaewon Street Seoul Grand Mosque Seoul Namsan Tower Namdaemun Market Korea Namsan Hanok Village . Day 5 Free and easy Check out guesthouse Depart to Incheon International Airport Flight from Seoul to Malaysia . #Seoul #SeoulNTower #SouthKorea #Myeongdong #NamiIsland #Vacation #OnXOn #SchoolHolidays #Spring #ReadySetGoKorea #GroupTrip #CompanyTrip #JoinTrip #TourGuide #PakejPercutian #pakejpercutianmurah #AirAsia #AirAsiaX 🇰🇷
Perfect shot! Agak sukar mendapatkan shot tanpa kelibat orang lain di belakang tetapi dengan skil dan pengalaman, kami mampu melakukannya. Nak gambar macam ni? Join la tour kami. Gambar-gambar ni PERCUMA tau.* . Info, pertanyaan dan tempahan pakej-pakej ke Seoul, Korea Selatan atau ke Sydney, Australia: sila emel ke iwant2go2korea@gmail.com atau layari laman web kami di www.iwant2go2korea.com (link di bio) . Kamsahamida ^ ^ *Tertakluk kepada terma dan syarat #pakejkorea #pakejkekorea #pakejkoreamurah #pakejkekoreamurah #pakejmurahkorea #pakejbajetkorea #pakejkoreabajet #pakejpercutianmurah #pakejpercutiankekorea #jomkorea #jomkekorea #pakejgroundkorea #koreatripmurah #kakitravel #mattafair #mattafairpenang2018
JOGJA HONEYMOON PACKAGE! Available for booking! WhatsApp 0103633734 atau terus click link di Bio kami . #pakejpercutianmurah #pakejmurah #pakejjogja #jogjatour #sayajual
YOOHOO!!!HARGA PROMO DAY TRIP KE CAMERON HIGHLAND . Ayuh‼️mum and dad...cepat² book tarikh dgn kami...bila lagi nak buat suprise dekat anak²...bawak dorang jenjalan...EVEN SEHARI PUN..BERJALAN DENGAN ANAK² TERASA BERBALOI² . HARGA KASIH SAYANG KAMI NAK BAGI TUHH . PALING PENTING BOLEH BAYAR ANSUR² OKEY . DEPOSIT? RM 100 JEE‼️ DEPOSIT RM 100 JEE‼️ DEPOSIT RM 100 JEE‼️ . CEPAT² LOCK SEAT DGN KAMI . KOMEN "NAK" NNT KAMI DM . #pakejpercutianmurah #daytripcameronhighlands #pakejmurahcameronhighland #pakejcutisekolah #pakejmurah #pakejtravelmurah #cameronhighland #bahterahholidayteam #bahterakembaraholidays
TEMPAT MENARIK :• * Shark Point * Turtle Point * Fish Point ( Nemo ) * Turtle Beach * Lata Air Berani. * Fisherman Village ❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️ PAKEJ TERMASUK : * Penginapan (Bilik Hawa Dingin) (2/3 Org Sebilik) * Speed boat dua hala Jetty-Island-Jetty * Peralatan Snorkeling & Trip . * Snorkeling Guide & Boat #pakejpercutianmurah #pakejpercutianbajet #pakejhatyaimurah #pakejhoneymoonmurah #pakejpercutianmalaysia #pakejperlancongan #pakejpercutiandalamnegara #pakejpercutianluarnegara #pakejperhentianmurah #pakejpercutianpulauperhentian
TEMPAT MENARIK :• * Beras Terbakar , Makan Mahsuri , Cable Car , Muzium Perdana. * Pulau Beras Basah , Tasik Dayang Bunting , Pulau Besar (Eagle Feeding). * Dataran Helang , Underwater World , Pantai Chenang . ❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️ PAKEJ TERMASUK :• * Bilik Hawa Dingin . * Kereta Sewa (Pandu Sendiri) (AMBIL PAGI HANTAR PAGI , AMBIL MALAM HANTAR MALAM ). * Island Hoping & Pick Up . * Ambil dan hantar ke Jetty atau Airport Langkawi #pakejpercutianmurah #pakejpercutianbajet #pakejhatyaimurah #pakejhoneymoonmurah #pakejpercutianmalaysia #pakejperlancongan #pakejpercutiandalamnegara #pakejpercutianluarnegara #pakejkrabibajet #pakejpercutiansabah #pakejsabahmurah #pakejlangkawimurah #pakejlangkawibajet #pakejpercutianlangkawi
Apa la si abang bercerita tu sampai macam tu sekali mimik mukanya. Muka adik pulak be like “Ermm layankan je la”. Comelnya lahai dua beradik ni. Hari Jumaat ni ada yang pakai macam ni tak? Selalu baju Melayu & Kurung je. Cuba pergi office pakai Hanbok. Agak-agak apa yang office mates akan kata? 😂 . Info, pertanyaan dan tempahan pakej-pakej ke Seoul, Korea Selatan atau ke Sydney, Australia: sila emel ke iwant2go2korea@gmail.com atau layari laman web kami di www.iwant2go2korea.com (link di bio) . Kamsahamida ^ ^ #pakejkorea #pakejkekorea #pakejkoreamurah #pakejkekoreamurah #pakejmurahkorea #pakejbajetkorea #pakejkoreabajet #pakejpercutianmurah #pakejpercutiankekorea #jomkorea #jomkekorea #pakejgroundkorea #koreatripmurah #kakitravel #mattafair #mattafairpenang2018
. PROMO PECAH KEPALA LAGI SEKALI !! . Mana lagi nak dapat harga pakej Maldives macam tu uolls kalau tak dgn BKH ! . Date 5-8 DEC 2018 Pakej ALL IN RM2699/pax 😍 Tak yah pening2 dah nak book tiket flight ! Nak susun atur jadual perjalanan sendiri apa semua ! . Time ni laa nak rebut peluang pergi tengok laut jernih namati sampai boleh tilik muka betulkan tudung ehh hehehe . Terhad untuk 5 seat sahaja tauu !! Lambat, nangis tepi bucu katil la jawabnyerrr huhuhu . . Cepat cepat cepattt komen “NAKKK” untuk lock seat uolls . . http://www.wasap.my/60172889760. http://www.wasap.my/60172889760 http://www.wasap.my/60172889760 . #pakejmaldives #pakejmaldivesmurah #pakejpelancongan #pakejpercutianmurah #hananiansquadteam
. PROMO PECAH KEPALA LAGI SEKALI !! . Mana lagi nak dapat harga pakej Maldives macam tu uolls kalau tak dgn BKH ! . Date 5-8 DEC 2018 Pakej ALL IN RM2699/pax 😍 Tak yah pening2 dah nak book tiket flight ! Nak susun atur jadual perjalanan sendiri apa semua ! . Time ni laa nak rebut peluang pergi tengok laut jernih namati sampai boleh tilik muka betulkan tudung ehh hehehe . Terhad untuk 5 seat sahaja tauu !! Lambat, nangis tepi bucu katil la jawabnyerrr huhuhu . . Cepat cepat cepattt komen “NAKKK” untuk lock seat uolls . . http://www.wasap.my/60172889760. http://www.wasap.my/60172889760 http://www.wasap.my/60172889760 . #pakejmaldives #pakejmaldivesmurah #pakejpelancongan #pakejpercutianmurah #hananiansquadteam
Pakej singapore DAYTRIP RM135! Kalau ada rezki boleh tengok bunga api tau 😍 Shok ke? shok sangat? 😆 Serendah RM135 hokeyyy! Yang mana nak masuk USS pun boleh tapi kita ada harga lain la kan, boleh pm tepi 😜 #pakejhoneymoon #pakejpercutianmurah #followforfollowback #likeforlikes #likeforfollow #pakejpulau #pakejkrabi #pakejhatyai #pakejsingapore #pakejsingaporemurah #pakejislandhoppinglangkawi #follow4follow #like4like #aydenaverroestravel #cutibajet #pakejcuti #cuticutimalaysia #kakitravel #airasia
PAKEJ PERCUTIAN KE PULAU LANGKAWI PALING MURAH!! 💯💯💯 _ RM 179 only per head. Minimum 4 heads. Tarikh boleh pilih sendiri! Whatsapp 0174568278 for booking. Only few slots left. Better hurry! 👍 _ Pakej merangkumi :- _ 🌲PENGINAPAN🌲 Hotel/Motel/Homestay 1 bilik besar berhawa dingin untuk 4 orang _ 🚗 PENGANGKUTAN 🚗 Viva / Myvi / Axia (Pandu Sendiri) Kalau 6 orang ke atas, kita sediakan mpv (avanza/ innova/van) Total 48 jam ‼️FREE PICKUP DI JETTY/AIRPORT‼️ _ 🏄 ISLAND HOPPING 🏄 Belayar ke 3 buah pulau selama 4jam : ✅Pulau dayang bunting (boleh mandi, kayak, bicycle lake) ✅Pulau singa besar (eagle feeding) ✅Pulau Beras Basah (boleh mandi dan beristirehat di sini) _ Contact us at • ☎️ 017-4568278 (En Farid) _ #pakej #pakejmurah #pakejpercutian #pakejpercutianmurah #pakejlangkawi #pakejlangkawimurah #pakejtravelmurah #pakejhoneymoon #pakejhoneymoonmurah #pakejpulau #pakejpulaulangkawi
PAKEJ PERCUTIAN KE PULAU LANGKAWI PALING MURAH!! 💯💯💯 _ RM 179 only per head. Minimum 4 heads. Tarikh boleh pilih sendiri! Whatsapp 0174568278 for booking. Only few slots left. Better hurry! 👍 _ Pakej merangkumi :- _ 🌲PENGINAPAN🌲 Hotel/Motel/Homestay 1 bilik besar berhawa dingin untuk 4 orang _ 🚗 PENGANGKUTAN 🚗 Viva / Myvi / Axia (Pandu Sendiri) Kalau 6 orang ke atas, kita sediakan mpv (avanza/ innova/van) Total 48 jam ‼️FREE PICKUP DI JETTY/AIRPORT‼️ _ 🏄 ISLAND HOPPING 🏄 Belayar ke 3 buah pulau selama 4jam : ✅Pulau dayang bunting (boleh mandi, kayak, bicycle lake) ✅Pulau singa besar (eagle feeding) ✅Pulau Beras Basah (boleh mandi dan beristirehat di sini) _ Contact us at • ☎️ 017-4568278 (En Farid) _ #pakej #pakejmurah #pakejpercutian #pakejpercutianmurah #pakejlangkawi #pakejlangkawimurah #pakejtravelmurah #pakejhoneymoon #pakejhoneymoonmurah #pakejpulau #pakejpulaulangkawi
👌 OPEN TRIP ONE DAY TOUR 👌 . 🌈 Kalibiru ✔by @cvcarissa_transport_yogyakarta .. terimakasih untuk Kak #wisatamurahjogja 2-6orang datang ke Lokasi ini kak.. lumayan bisa patungan 😁😁 . Harga tersebut sudah termasuk : ✔mobil avanza/xenia ✔sopir ✔bbm (bensin) ✔12jam wisata ✔free sopir merangkap guide (bs bantu foto2in) Tempat yang akan dikunjungi *BEBAS PILIH* Silahkan reservasi sekarang juga, karna banyak tempat wisata yg lagi hits di jogja 😍 WhatsApp/ Call 👇 📲081391265300 📲087839761313 #sewamobiljogjakarta #sewamobilyogyakarta #rentalmobiljogjakarta #rentalmobilyogyakarta #sewamobiljogjakarta #sewamobilyogya #rentaljogja #rentalmobiljogja #rentalmobiljogjakarta #sewamobilmurah #followforfollow #likeforlike #likeforfollow #followforme #jommelancongjogja #jommelancongbali #jommelancongmalaysia #jommelancongyogya #followforfollowback #followforafollow #following #sewaalphard #sewahiace #sewahiacejogja #sewabusjogja #pakejpercutianmurahjogja #pakejpercutianmurah #jpmpjogja #wonderfulljogja #pesonajogja #wisatajogja #wisatamurahjogja
👌 OPEN TRIP ONE DAY TOUR 👌 . 🌈 Pinus Pengger ✔by @cvcarissa_transport_yogyakarta .. terimakasih untuk Kak @eno_zieska - Jakarta . . Hanya 500.000 Saja ya kakak.. bisa buat 2-6orang datang ke Lokasi ini kak.. lumayan bisa patungan 😁😁 . Harga tersebut sudah termasuk : ✔mobil avanza/xenia ✔sopir ✔bbm (bensin) ✔12jam wisata ✔free sopir merangkap guide (bs bantu foto2in) Tempat yang akan dikunjungi *BEBAS PILIH* Silahkan reservasi sekarang juga, karna banyak tempat wisata yg lagi hits di jogja 😍 WhatsApp/ Call 👇 📲081391265300 📲087839761313 #sewamobiljogjakarta #sewamobilyogyakarta #rentalmobiljogjakarta #rentalmobilyogyakarta #sewamobiljogjakarta #sewamobilyogya #rentaljogja #rentalmobiljogja #rentalmobiljogjakarta #sewamobilmurah #followforfollow #likeforlike #likeforfollow #followforme #jommelancongjogja #jommelancongbali #jommelancongmalaysia #jommelancongyogya #followforfollowback #followforafollow #following #sewaalphard #sewahiace #sewahiacejogja #sewabusjogja #pakejpercutianmurahjogja #pakejpercutianmurah #jpmpjogja #wonderfulljogja #pesonajogja #wisatajogja #wisatamurahjogja
Thanks guys sebab sudi bercuti dengan pakej kami.👍🏻🐢🐬🐟🌴 😎 . Package: Redang Asmadi Package❤️ . . Booking percutian anda mulai dari sekarang! BOOKING NOW! . Tag member-member anda kat sini untuk bercuti dgn kami #teamREDANG #teamPERHENTIAN #teamPANGKOR . . Thank you for choosing us! 😎 Let’s travel with Ebullient Travel & Tours! #ebullienttraveltours #pakejpercutianbajet #pakejpercutianmurah #islandpackages #redangisland #perhentianisland #langkawiisland #tiomanisland #pangkorisland #rawaisland #kapasisland #mabulisland #snorkeling #longbeach #jungletrekking #marinepark #islandhoping #underwaterworld #hotel #resort #chalet #homestay #tourism #visitmalaysia #cuticutimalaysia #kakitravel
Thanks guys sebab sudi bercuti dengan pakej kami.👍🏻🐢🐬🐟🌴 😎 . Package: Redang Laguna Beach Resort Package ❤️ . . Booking percutian anda mulai dari sekarang! BOOKING NOW! . Tag member-member anda kat sini untuk bercuti dgn kami #teamREDANG #teamPERHENTIAN #teamPANGKOR . . Thank you for choosing us! 😎 Let’s travel with Ebullient Travel & Tours! #ebullienttraveltours #pakejpercutianbajet #pakejpercutianmurah #islandpackages #redangisland #perhentianisland #langkawiisland #tiomanisland #pangkorisland #rawaisland #kapasisland #mabulisland #snorkeling #longbeach #jungletrekking #marinepark #islandhoping #underwaterworld #hotel #resort #chalet #homestay #tourism #visitmalaysia #cuticutimalaysia #kakitravel
DAH LAMA MIMPI NAK GI KRABI At last dapat jugak jejak kaki kat Krabi😍dah lama teringin nak pergi sis mujur ada promosi pakej RM 449 ni. 4 hari 2 malam pulak tu. Boleh snorkeling, island hopping, naik gajah aduh best best! Siap singgah kat Hatyai lagi! Saya ni dah la student lagi alang2 cuti sem ni nak jugak merasa jalan tempat orang. pakej ni memang berbaloi ah , saya & kawan2 enjoy sangat dgn pakej ni tq sis - Ahmad, dak dak Uni KL . . . Jangan tak percaya korang betul ni tau! KL - Krabi - KL hanya dengan RM 449/pax . . • Deposit hanya RM 100 utk lock date • Pilihan date kalau nak tahu boleh whatsapp tau klik je link di profile 😘 • Berbaloi sebab pakej termasuk tour guide/ hotel/ transport dari KL- Krabi Klik klik klik klik di profile sis utk booking / sebarang keraguan di hati Tak payah susah2 nak taip nombor sis 💄 Follow la tau ⬇️🌸 instagram : @travellust.co whatsapp : 016 953 7052 fb page : Pakej Travel MurahMurah Jee #pakejcutibajet #pakejtravelmurah #pakejjogjakarta #pakejindonesia #hatyaitrip #songkhla #hatyaithailand #triphatyai #explorehatyai #travellustco #pakejcuti #travelphotography #pakejmurah #bajetcuti #exploreasia #thailandluxe #khlonghae #thailand #travelblogger #thailandtravel #stadiumpahang #kuantan #tripjalanjalan #tripcutimurah #jalanjalancarimakan #traveljimat #teamayden #aydenaverroestravel #pakejpercutian #pakejpercutianmurah
PROMO PAKEJ SCHOOL HOLIDAY KE SINGAPORE‼️ . Ayuh‼️ ibu² ayah² rebut promosi nii.. HARGA KASIH SAYANG KAMI KASI..bila lagi nak bawak anak² jalan jalan tempat org kan...tak kan tiap kali cuti sekolah bawak dorg balik kg...kali nii kita tukar sikit bawak mereka jalan jalan ke tempat orang... SEHARI TERASA BERBALOI..SEBAB DAPT TGOK MUKA ANAK² HAPPY JEE... . Meh lekas² pm kami..sementara ade seat kosong nii . HARGA TERLAJAK MURAH DAH KAMI KASI...SIAP BOLEH BAYAR ANSUR² LAGI . DEPOSIT? JANGAN RISAU ..... . DEPOSIT RM 100 JEE‼️ DEPOSIT RM 100 JEE‼️ DEPOSIT RM 100 JEE‼️ . CEPAT PM KAMI YAA . #pakejtravelmurah #pakejtravelsingapore #pakejpercutianmurah #pakejsingaporemurah #travelmurah #bahterahholidayteam #bahterakembaraholidays
ARE YOU CHOCOLATE LOVER!? ❤️✨ _ Come on book with us before end of this Nov. There is so many activities you can do here with your boyfriend/husband/family 💖🔥 _ We can provide everything for you and let us treat you like a KING & QUEEN for 3D2N. Forget everything your work/assignment/problem with us! 👍🏻👍🏻 _ Hurry up because there is a few slot left! _ Contact us at 017-4568278 (Bang Pared) Contact us at 017-4568278 (Bang Pared) Contact us at 017-4568278 (Bang Pared) _ #pakej #pakejmurah #pakejpercutian #pakejpercutianmurah #pakejlangkawi #pakejlangkawimurah #pakejtravelmurah #pakejhoneymoon #pakejhoneymoonmurah #pakejpulau #pakejpulaulangkawi
. 🕶PAKEJ SOLO🕶3D2N . NORMAL SEASON 1 pax - RM 429 == PUBLIC/SCHOOL HOLIDAY 1 pax - RM 544 Deposit: 25% per pax Pakej termasuk: 📌Transfer in/out jetty/airport 📌Bilik 3hari 2malam 📌Penginapan di Kuah 📌Kereta pandu sendiri (48 jam) . 💘Island Hopping (3buah pulau)-3jam ➡️Masa 9pagi @ 3ptg Includes pickup pergi dan balik dr hotel 🏝Tasik Dayang Bunting (boleh mandi tasik) 🏝Pulau Beras Basah (boleh mandi laut) 🏝Pulau Singa Besar (eagle feeding) Pakej tak termasuk: ✖️ Tiket flight ✖️ Luggage ✖️ Travel Insurance ✖️ Tour guide/driver ✖️Tiket tempat lawatan berbayar ✖️Makan dan minum ✖️Perbelanjaan peribadi Add on: 📌 Tambah hari – Bincang tepi 📌Mangrove Tour - Rm90/Pax 📌Snorkeling - Rm180/pax 📌Diving - Rm350/pax . ⛔️ Tertakluk T&S ⛔️ . Follow @nakcutilangkawi Save n Share post ni . #nakcutilangkawi #pakejlangkawimurah #pakejpercutianmurah #pakejlangkawi #pantaicenang #langkawi #kedah #keretasewalangkawi #islandhopping #islandhoppinglangkawi #pulauberasbasah #pulaudayangbunting #cablecarlangkawi #pakejsemporna #pakejsempornamurah #tawau #sabah #pakejmurah #pakejrombongan #pakejhoneymoon #pakejbackpaker #pakejsolo #pakejfamily #pakejcouple #pakejstudent #pakejcikgu
Memang tak dapat dijangka lagi, Bali memang salah sebuah pulau yang terbaik untuk di travel. . Bali bukan meraih penghargaan versi DentinAsian Reader Choice Award je tau, tapi Bali juga telah dinobatkan sebagai pulau tujuan wisata terbaik pada tahun 2017 dan Bali mendapat tempat kedua sebagai pulau wisata terbaik dalam Survey World’s Best Award 2018. . Waaahhh.. Memang terbaik la Bali. Jom travel Bali. Korang tengok sendiri apa yang menarik dekat Bali tu nanti. DM atau wasap 0176049289 sekarang 📲 . #travelatr18 #pakejpercutian #pakejpercutianmurah #pakejbali #pakejbalimurah #pakejbalibajet #pakejmurahbali #pakejkorea #pakejkoreamurah #pakejkoreabajet #pakejkorea2018 #pakejkorea2019 #pakejtokyo #pakejtokyomurah #pakejtokyojapan #pakejjogja #pakejjogjamurah #pakejjogjakarta #pakejjogjakartamurah
SINGAPORE DAY TRIP 🇸🇬🇲🇾 Terus dari KL Sentral . Yang mana susah nak cuti tu sila join trip kami ni. Xperlu apply cuti sebab trip berjalan time weekend. Best kan 😘 . Jom grab seat time cuti sekolah hujung tahun ni!!! . . . 🔴PAKEJ SINGAPORE DAY TRIP🔴 ========================= *Dewasa/Kanak2 : RM135/pax *Deposit : RM60/pax ========================= . *Pakej Termasuk* : . 🚌 Bas dari KL-SIN-KL (Overnight dlm bas je) 🍶 Breakfast 🏙 LAWATAN KE ✅ Merlion Park ✅ Victoria Theatre ✅ Esplanade ✅ Mustafa Center ✅ Bugis Street ✅ Malay Heritage Center ✅ Arab Street - Masjid Sultan ✅ Sentosa Island-Palawan Beach ✅ Sentosa Merlion (Biggest Merlion!) ✅ Globe USS (TAK MASUK USS) ✅ Garden By The Bay ✅ Merlion Bay Sand - Light & Water Show .. Tidak Termasuk: .. 🚄 Tourism Fee (15 SGD) 🍛 Lunch & Dinner 💊 Insuran perjalanan .. DATE TRIP ... 30-01 DEC *CUTI SEKOLAH* 07-08 DEC *CUTI SEKOLAH* 14-15 DEC *CUTI SEKOLAH* 21-22 DEC *CUTI SEKOLAH* ... Ws 0125740415 (Nana) ☺️ . #bptrvelbajet #beyourtravelpartner #jombercuti #pakejpercutianmurah #pakejpercutianjimat #pakejpercutianmampumilik
SINGAPORE DAY TRIP 🇸🇬🇲🇾 Terus dari KL Sentral . Yang mana susah nak cuti tu sila join trip kami ni. Xperlu apply cuti sebab trip berjalan time weekend. Best kan 😘 . Jom grab seat time cuti sekolah hujung tahun ni!!! . . . 🔴PAKEJ SINGAPORE DAY TRIP🔴 ========================= *Dewasa/Kanak2 : RM135/pax *Deposit : RM60/pax ========================= . *Pakej Termasuk* : . 🚌 Bas dari KL-SIN-KL (Overnight dlm bas je) 🍶 Breakfast 🏙 LAWATAN KE ✅ Merlion Park ✅ Victoria Theatre ✅ Esplanade ✅ Mustafa Center ✅ Bugis Street ✅ Malay Heritage Center ✅ Arab Street - Masjid Sultan ✅ Sentosa Island-Palawan Beach ✅ Sentosa Merlion (Biggest Merlion!) ✅ Globe USS (TAK MASUK USS) ✅ Garden By The Bay ✅ Merlion Bay Sand - Light & Water Show .. Tidak Termasuk: .. 🚄 Tourism Fee (15 SGD) 🍛 Lunch & Dinner 💊 Insuran perjalanan .. DATE TRIP ... 30-01 DEC *CUTI SEKOLAH* 07-08 DEC *CUTI SEKOLAH* 14-15 DEC *CUTI SEKOLAH* 21-22 DEC *CUTI SEKOLAH* ... Ws 0125740415 (Nana) ☺️ . #bptrvelbajet #beyourtravelpartner #jombercuti #pakejpercutianmurah #pakejpercutianjimat #pakejpercutianmampumilik
PROMO PROMO PROMO!!! DENGAN DEPOSIT RM50 SAHAJA DAH BOLEH BOOK PAKEJ HATYAI 🇹🇭 3H2M UNTUK TAHUN 2019. BAKI BOLEH BAYAR ANSURAN PULAK TU!! PERCUTIAN HARGA MURAH , SESUAI UNTUK STUDENT , BERBALOI , SENANG BAWA BABY , SENANG BAWA WARGA TUA ... SENANG CAKAP , SEMUA SENANG LA 😊 _ Kami menawarkan pakej Hatyai termasuk TRANSPORT, HOTEL, GUIDE DAN LAIN2 dengan harga serendah dari RM 299 sahaja. Yang penting , trip kita sangat sesuai untuk warga tua kerana , trip ini menggunakan bas yang sama sepanjang trip tak perlu susah payah turun naik train...INGAT ! BUKAN BACKPACKERS STYLE TAUUU.. _ Kelebihan kami , kami akan bawa anda ronda bandar Hatyai, Songkla & Danok sampai puas.. hotel pun best, satu bilik 2 orang je. 📢 PAKEJ TERMASUK 📢 : 🐘 Bas Persiaran drp KL Sentral 🐘 Guide Peramah Sepanjang Trip 🐘 Permit Masuk Thailand 🐘 Insurans Perjalanan 🐘 Hotel Untuk 2 Malam ( 1 Bilik 2 Orang) _ ANTARA TEMPAT LAWATAN : 🌸 Nora Plaza Gedung Barangan Kulit 🌸 Kilang Kekacang 🌸 Perusahaan Madu 🌸 Floating Market 🌸 Bandar Songkhla 🌸 Chang Puak Camp ( Naik Gajah/ShowBuaya/ATV dll) 🌸 Danok _ DAN BANYAKKKK LAGIIII NAK TAHU JOM LAA WHATSAPP 0197096689 _ #travelagent #ootd #maldives #hatyai #langkawi #pulauredang #cameronhighland #pakejpercutianmurah #pakejpercutianbajet #love #travel #cuticuti #malaysia #singapore #australia #food #island #pulau #hochiminh
Siapa tak tahu pokok ni kat bahagian mana dalam Nami Island bermaksud dia belum master pulau yang berbentuk half moon tersebut sepenuhnya. Walaupun kami tidaklah tahu setiap inchi kota Seoul (mana mungkin, Seoul berstatus Mega City!) namun kami tahu banyak spot istimewa untuk bergambar. . Info, pertanyaan dan tempahan pakej-pakej ke Seoul, Korea Selatan atau ke Sydney, Australia: sila emel ke iwant2go2korea@gmail.com atau layari laman web kami di www.iwant2go2korea.com (link di bio) . Kamsahamida ^ ^ #pakejkorea #pakejkekorea #pakejkoreamurah #pakejkekoreamurah #pakejmurahkorea #pakejbajetkorea #pakejkoreabajet #pakejpercutianmurah #pakejpercutiankekorea #jomkorea #jomkekorea #pakejgroundkorea #koreatripmurah #kakitravel #mattafair #mattafairpenang2018
BULAN DISEMBER SEMAKIN HAMPIR, CUTI SEKOLAH PUN DAH NAK BERMULA! STRESS KERJA? STRESS MENJADI SURI RUMAH SEPENUH MASA? INILAH MASANYA UNTUK MANJAKAN DIRI ANDA SEMUAAA! PAKEJ MURAH DAN BERBALOI! YANG PENTING SANGAT MEMUASKAN 😘😘😘 🕺DEPOSIT ONLY 50% 🕺YOU CAN CHOOSE YOUR ON DATE. 📣 A FREE AND EASY 📣 NAK ADA TOUR PUN BOLEH. 📣 3-5 STARS HOTEL 📣INCLUDED BREAKFAST (SETIAP HARI) SO YOU CAN CUSTOMISED YOUR OWN TOUR AND DESTINY 🕺🕺🕺 APA TUNGGU LAGI?! CONTACT US NOW FOR BOOKING 🤩🤩🤩 #pakejkelantanmurah #pakejjogjakarta #pakejpelanconganmurah #pakejlangkawi #pakejbajetpelancongan #pakejmurah #pakejpercutianmurah #pakejpulauperhentian2018 #pakejpercutian #pakejluarnegara #pakejmelbourne #pakejmelbournemurah #pakejmelancongjohor
PAKEJ KRABI COMING TO YOU 😍😍 . Siapa yang berminat boleh komen NAK sekarang 🤗🤗 . . Bila lagi nak bawak anak jalan-jalan. . Dengan deposit RM100 je tau korang dah dapat lock seat, minimum 2pax 😘 #kakitravel4u #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays #pakejmurah #pakejpercutianmurah #pakejbajet #kakitravel #travelmurah #travelbajet #jomcuti #pakejkrabimurah #pakejkrabi #travelkrabi #krabimurah
Hari terakhir Puan Raihana sekeluarga di Seoul dipenuhi dengan aktiviti melawat istana dan juga membeli belah di saat akhir. Cantik kan mereka menggayakan Hanbok yang disewa khas ini? Sedondon. . Info, pertanyaan dan tempahan pakej-pakej ke Seoul, Korea Selatan atau ke Sydney, Australia: sila emel ke iwant2go2korea@gmail.com atau layari laman web kami di www.iwant2go2korea.com (link di bio) . Kamsahamida ^ ^ #pakejkorea #pakejkekorea #pakejkoreamurah #pakejkekoreamurah #pakejmurahkorea #pakejbajetkorea #pakejkoreabajet #pakejpercutianmurah #pakejpercutiankekorea #jomkorea #jomkekorea #pakejgroundkorea #koreatripmurah #kakitravel #mattafair #mattafair2018
Puan Nurkhairunisa & anak-anak dibawa ke LED Rose Garden petang tadi. Suhu sekarang semakin sejuk kerana Winter bakal menjelang. Bagi yang membawa anak kecil, kami tidak cadangkan berjalan sehingga malam kecuali keadaan mengizinkan. . Info, pertanyaan dan tempahan pakej-pakej ke Seoul, Korea Selatan atau ke Sydney, Australia: sila emel ke iwant2go2korea@gmail.com atau layari laman web kami di www.iwant2go2korea.com (link di bio) . Kamsahamida ^ ^ #pakejkorea #pakejkekorea #pakejkoreamurah #pakejkekoreamurah #pakejmurahkorea #pakejbajetkorea #pakejkoreabajet #pakejpercutianmurah #pakejpercutiankekorea #jomkorea #jomkekorea #pakejgroundkorea #koreatripmurah #kakitravel #mattafair #mattafair2018
PROMO HUJUNG TAHUN!!! PROMO HUJUNG TAHUN!!! PROMO HUJUNG TAHUN!!! . BOOKING RM50/PAX UNTUK TARIKH 2019! BOOKING RM50/PAX UNTUK TARIKH 2019! BOOKING RM50/PAX UNTUK TARIKH 2019! . UTK BOOKING ATAU SEBARANG PERTANYAAN BOLEH TEKAN LINK DKT BIO 👆😉 . #BAHTERAKEMBARAHOLIDAYS #TEAMBAHTERAKEMBARAHOLIDAYS #ASTRAVELNTOURS #SINGAPORE #SINGAPOREDAYTRIP #PAKEJMURAH #PAKEJBAJET #ASTRAVELNTOURS #PAKEJPERCUTIANMURAH #PAKEJBAJET #KAKISHARE #KAKITRAVEL #KAKIJALAN #SHOPPING
PROMO HUJUNG TAHUN!!! PROMO HUJUNG TAHUN!!! PROMO HUJUNG TAHUN!!! . BOOKING RM50/PAX UNTUK TARIKH 2019! BOOKING RM50/PAX UNTUK TARIKH 2019! BOOKING RM50/PAX UNTUK TARIKH 2019! . UTK BOOKING ATAU SEBARANG PERTANYAAN BOLEH TEKAN LINK DKT BIO 👆😉 . #BAHTERAKEMBARAHOLIDAYS #TEAMBAHTERAKEMBARAHOLIDAYS #ASTRAVELNTOURS #SINGAPORE #SINGAPOREDAYTRIP #PAKEJMURAH #PAKEJBAJET #ASTRAVELNTOURS #PAKEJPERCUTIANMURAH #PAKEJBAJET #KAKISHARE #KAKITRAVEL #KAKIJALAN #SHOPPING
PROMO HUJUNG TAHUN!!! PROMO HUJUNG TAHUN!!! PROMO HUJUNG TAHUN!!! . BOOKING RM50/PAX UNTUK TARIKH 2019! BOOKING RM50/PAX UNTUK TARIKH 2019! BOOKING RM50/PAX UNTUK TARIKH 2019! . UTK BOOKING ATAU SEBARANG PERTANYAAN BOLEH TEKAN LINK DKT BIO 👆😉 . #BAHTERAKEMBARAHOLIDAYS #TEAMBAHTERAKEMBARAHOLIDAYS #ASTRAVELNTOURS #SINGAPORE #SINGAPOREDAYTRIP #PAKEJMURAH #PAKEJBAJET #ASTRAVELNTOURS #PAKEJPERCUTIANMURAH #PAKEJBAJET #KAKISHARE #KAKITRAVEL #KAKIJALAN #SHOPPING
Flamingo By The Beach, Penang • Information • Functions Hall Swimming Pool Beach Activities Pool Bar Free Wifi Kids Club Massage Service Concierge Functions Cafeteria • Room Deluxe Hillview RM250.00 weekday RM260.00 weekend RM260.00 PH RM330.00 SP RM260.00 SH • Deluxe Seaview RM280.00 weekday RM290.00 weekend RM290.00 PH RM360.00 SP RM290.00 SH • 2 Bedroom Suite RM620.00 weekday RM630.00 weekend RM630.00 PH RM700.00 SP RM630.00 SH • 3 Bedroom Suite RM850.00 weekday RM865.00 weekend RM865.00 PH RM928.00 SP RM865.00 SH • Validity- Mar 2019 Inclusive Breakfast & sst Extra Bed BBF- RM85 Add Breakfast: RM40(A), RM25(C) • Berminat boley tekan link wasap dibawah ni terus yaa 👇👇👇 www.wasap.my/60192391373/ • #pakejpercutian #pakejpercutianmurah #vouchermurah #goldcoastmorib #hattenplace #bayoulagoon #hattenmelaka #temasik #avanisepang #flamingobythebeachpenang #goldcoastmelaka
😍Jom ke Hatyai 😍 . PAKEJ : 3H2M HATYAI , THAILAND Dari KL SENTRAL . PAKEJ TERMASUK : . ✔️Pengangkutan bas pergi-balik dari KL Sentral-HatYai ✔️Pengangkutan bas sepanjang di HatYai ✔️Tour Guide Specialist ✔️Parking & Guide Tip ✔️Penginapan di Lee Garden Hotel atau setaraf ✔️Lawatan ke tempat menarik ✔️Kastam/Imigresen clearance . Berminat boleh tekan link dio bio @kakitravel4u untuk whatsapp . . #kakitravel4u #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays #pakejmurah #pakejpercutianmurah #pakejbajet #kakitravel #travelmurah #travelbajet #jomcuti #hatyaimurah #hatyaijimat
Cuti dah nak dekat tak tahu nak bawak anak anak pergi bercuti kat mane🤔meh meh pergi ke singapore daytrip macam macam aktiviti ada disana🤩🤩🤩 cepat cepat sebelum full seat boleh whtsapp 01125565897 #singapore #singaporedaytrip #daytrip #pakejpercutian #pakejpercutianmurah #pakejkakitravel #pakejtravelmurah #pakejbajet #pakejbajetmurah #pakejmurah #kakitravel #jomtravel #ayuhtravel #percutianbajet #teamainmata #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays
Alhamdulilah syukurrr 🤲 Deposit private trip ke Hatyai 3H2M seramai 7 orang. . Terima kasih Puan Norhaslindawati. Repeat pakej dengan saya lagi 😘🙆‍♀️ . . FOLLOW @kebabomtravelntours . . #trustedtravelagent #pakejtravelmurah #kebabomtravelntours #GTAH #gtahhatyai #hatyai #floatingmarkets #songkla #samilabeach #pakejpercutianmurah #pakejpercutianbajet #pakejpercutian2018 #pakejpercutian2019 #jomtravel #travelbajet #travelmurah #traveloka #travelling #travel
Open booking Pakej Turkey 🇹🇷 sudah mendarat, cepat booking sebelum terlambat harga murah2, perngangkutan dan penginapan termasuk sekali wow 🤩🤩. #turkey 🇹🇷 #travelturkey #pakejpercutianmurah #melatitanjung #melatitanjungholidays #capodocia #malaysiatoturkey #malaysiatourism #8day7night
Hallo gaess..udah siapin rencana liburan akhir tahun?🙄 ... mimin punya paketan asyiik banget buat kalian yang mau liburan 2 HARI di Jogja😀😄 . . PAKET WISATA 2 HARI 1 MALAM #D . 2 pax = Rp.1.195.000/orang 3-4 pax = Rp.895.000/orang 5-6 pax = Rp.735.000/orang 7-8 pax = Rp.725.000/orang 9-11 pax = Rp.705.000/orang 12-13 pax = Rp.655.000/orang 14-15 pax = Rp.625.000/orang 15+ = CALL . Destinasi Wisata: . • Hutan Pinus Mangunan • Jurang Tembelan • Puncak Becici • Air Terjun Srigethuk • Merapi Lava Tour • Ullen Sentalu • The Lost World Castle • Belanja Oleh-oleh . . Termasuk: ▪Mobil+Driver+BBM ▪Hotel ** 1 malam ▪Tiket Masuk Objek Wisata ▪Sewa Jeep Merapi ▪Tiket Parkir ▪Transfer in & out . . Ingin menentukan sendiri destinasi wisatamu? Bisaa banget..silakan hub.CS kami yah😀 . . HIKMAH TOUR JOGJA Jl. Wahid Hasyim No.38, Gaten Condongcatur, Depok Sleman Yogyakarta 55283 WWW.JOGJATOURWISATA.ID WA /CALL/SMS :08562882387 . . . #Gatheringjogja #jogja #jogjatour #tourjogja #paketwisatajogja #tripmurahjogja #tripjogja #wisatajogja #familygathering #explorebandung #wonderfuljogja #jogjaku #kunjungankerja #pinusmangunan #malioboro #paketliburanakhirtahun #explorebandung #merapilavatour #enjoyjakarta #tripjogjamurah #kunjungankerja #citytourjogja #candiprambanan #paketliburantahunbaru #outingkantor #familygathering #paketliburannatal #UllenSentalu
next page →