#pakarpremiumbeautiful

5,104 posts

Loading...
Tengah panas terik, sesuai pakai baju yang tak tebal dan ketat. Tapi WAJIB pakai Premium Beautiful tau. Tak panas ke pakai Premium Beautiful tengah bahang 40degree ni? Jawapannya: Tidak 😊😊 Fabrik Premium Beautiful khas diperbuat daripada material aquatech & aquadyne yang boleh melaraskan suhu mengikut cuaca. #premiumbeautifulbysue korset #korsetpremium #perampingperut #pengecilperut #pengecilpaha #pengecilbetis #pengecillengan #korsetmurah #korsetpelangsing #korsetperut #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #kurus #langsing #langsingcantik #langsingalami #waisttrainer #pelangsingbadan #premiumbeautifulmurah #premiumbeautifulcorset #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulmedan #korsetpembakarlemak #premiumbeautiful #pakarpremiumbeautiful #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulbysue
Selamat malam sahabat2 eijam.nak share dialu2kan mana tau ada manfaat untuk kawan2 diluar sana☺️ Eijam nak share mengenai apa yang eijam pakai dekat perut tu sebelum diperkenalkan BENGKUNG AJAIB PREMIUM BEAUTIFUL. Ok sebelum nie eijam nak share start usia 23 tahun. Eijam tak tau yang eijam ada sakit belakang dan bila start duduk lama atau berdiri lebih 2 ke 3 jam. Badan akan rasa sakit. Bila refer pada klinik doktor kata β€œcuma sakit belakang saje. Amik ubat tahan sakit dan sakit tu akan hilang.” Aku be likeπŸ™„πŸ™„πŸ™„πŸ™„πŸ™„πŸ™„πŸ™„πŸ™„πŸ™„ Tapi ini bukan cerita nak direka semata2. Bila eijam makan ubat tahan sakit. Hilang ye dalam beberapa kekerapan je. Tak kan nak makan ubat sampai ke tua dan effect nya sakit itu sakit ini akan datang.😷 Ade member share kebaikan BENGKUNG AJAIB PREMUIM BEAUTIFUL nie. Eijam pon pm die kat fb tapi dalam masa yang sama eijam pon caya tak caya lah yang bengkung nie boleh baikkan sakit belakang kita.πŸ™„πŸ™„ Bila jumpe dengan member nie. Ya allah serius memang rasa sakit belakang tu hilang dan rasa tak percaya tu allah je tau dan rasa happy bila sakit belakang tidak rasa lagi.😭 Sampai lah sekarang bengkung tu eijam masih menggunakannya dan bengkung tu tak pernah ditinggalkan melainkan nak mandi πŸ€ͺ Eijam share kebaikan untuk kawan2 yang mana ada rasa sakit belakang atau ade simptom2 seperti dekat gambar yang eijam share kan. In shaa allah allah akan permudahkan cara kita nak lebih sihat dan bukan ubat tak dapat disembuhkan tapi fikir jangka panjang pada anggota badan kita☺️ Kalau ada kawan2 macam eijam. In shaa allah eijam boleh bantu. Eijam cuma share apa yang eijam rasa dan da pon pakai untuk diri sendiri sebagai sharing kepada kawan2 selama 2 tahun penggunaan BENGKUNG AJAIB PREMIUM BEAUTIFUL.☺️ www.wasap.my/60135076001/PakarPREMIUMBEAUTIFULTLGbyCLA #SayaPakaiSayajual #PakarPremiumBeautiful #TLGbyCLA
Loading...
Hopefully uolls dah tengok kan perkongsian Awie tentang perbezaan antara #bengkungtradisional & #premiumbeautiful di IGTV ye. . Sebagai tambahan, masalah perut menggelebeh atau #diastasisrecti memang boleh dikurangkan dengan pemakaian pb yang konsisten sepanjang berpantang. . Tak kan nak biarkan perut yang hodoh tu kekal sampai bila-bila.. No.. No.. No... . #bengkung #bengkungmama #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkungczer #kuruslepasbersalin #pantang44hari #setberpantang #berpantang #confinement #pelangsingperut #korsetpengecilperut #pakejbersalin #korsetpembakarlemak #korsetbersalin #perampingbadan #perampingperut #korsetpelangsing #waisttrainer #korsetkesihatan #bengkungibu #premiumbeautifulbangi #premiumbeautifuljohor #premiumbeautifulexpert #pakarpremiumbeautiful #skuadPBexpert
Tak sangka dalam dunia ni ada jugak manusia macam ni. Gelak kan kite kenapa perlu BERCORSET & BERDIET walaupun dah BERLAKI & BERANAK 3... Hamboi ko, banyak nye BER.... . Memey la.. Disebabkan Awie ni berlaki & beranak lah kena jaga badan. Nak gelak pun ada nak marah pun ada. Mmm.. Tak pelah cik kak oi. Cik kak nak makan banyak mana pun makan la. Pagi breakfast maggi, tengahari nasi sebumbun snake jajan, malam fastfood. Kalau cik kak rasa itu boleh membahagiakan cik kak silakan lah.. . Sebab pada Awie perkara membahagiakan Awie adalah dapat bentuk badan langsing & BERAT BADAN IDEAL supaya dapat menguruskan anak2 & suami. . Perkara yang paling Awie takut adalah nampak lebih tua dari usia disebabkan masalah berat badan. Awie dah serik bila berjalan dengan hubby, orang kata berjalan dengan kakak or mak cik.. No no no... Cuba tengok CHE TA tu..agak2nya klu dia gemuk, mungkin ke nampak muda macam sekarang? . Fikir fikir kan... . #ootdpremiumbeautiful #bengkung #bengkungmama #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkungczer #kuruslepasbersalin #pantang44hari #setberpantang #berpantang #confinement #pelangsingperut #korsetpengecilperut #pakejbersalin #korsetpembakarlemak #korsetbersalin #perampingbadan #perampingperut #korsetpelangsing #waisttrainer #korsetkesihatan #bengkungibu #premiumbeautifulbangi #premiumbeautifulexpert #pakarpremiumbeautiful #skuadPBexpert
Hai.... Ni mama Hani. Sebelah tu pulak papa Hani.. Papa Hani ni dari bujang sampai dah anak 3 ni maintain jerk. Tak gemuk gemuk. Tu yang buat mama Hani stress.. . Stress sebab mama Hani ni pun kena maintain jugak. Tak nak gemuk gemuk.. No no no no... . Nasib baik lah mama Hani ni dah jumpa cara yang mudah untuk kembali langsing & kurus selepas bersalin. Hanya perlu pakai #premiumbeautiful at least 8 jam sehari & sekarang mama tengah joint #cabarankurus21hari . . So tips untuk cepat langsing semasa berpantang pakai jerk corset pb sampai la habis pantang sampai bila bila pun lah. Tips untuk turunkan berat badan ideal pulak dengan cara pemakanan yang betul. Kurus cara sihat gitew.. Tak kan mama Hani nak tahan makan kan. Nanti macam mana nak #breastfeeding Hani? . #babyhani #healthlife #bengkung #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkungczer #kuruslepasbersalin #pantang44hari #setberpantang #berpantang #confinement #pelangsingperut #korsetpengecilperut #pakejbersalin #korsetpembakarlemak #korsetbersalin #perampingbadan #perampingperut #korsetpelangsing #waisttrainer #korsetkesihatan #bengkungibu #premiumbeautifulbangi #premiumbeautifulexpert #pakarpremiumbeautiful #skuadPBexpert
Macam macam gaya ada. Ummi tahan gelak, yang last tu tak tahan 😁 Pandai jadi model PB dah skrg ni anok nino hehe #PakarPremiumBeautiful #PbExpertKlang #AnFKids #AnFLegacy #AaliaNurFarhah #AnisNordin
Auntie, uncle.. Nak beli PB Roger ummi Aaya deh 😘 #PakarPremiumBeautiful #PbExpertKlang #AnFKids #AnFLegacy #AaliaNurFarhah #AnisNordin
Before this Awie pernah convince beberapa orang wanita yang berumur more than 45 years untuk mencuba menggunakan PREMIUM BEAUTIFUL sebagai alternative untuk menguruskan badan & membantu masalah sakit lutut akibat berat badan yang berlebihan. . Tapi apa jawapan yang Awie dapat? 1) Alah... Akak dah tua, tak da sapa dah yang nak tengok. Suami & anak-anak dah ada. 2) Alah... Dah tua ni nak pakai corset bagai. Malulah. Husband akak entah bagi atau tidak agak nya. 3) Akak dah pernah cuba pakai corset, macam-macam jenama tapi 1 pun tak da kesan. Jadinya akak dah giveup.. . Kalaulah Akak Izan ni fikir macam kakak-kakak ni tadi, agaknya boleh tak beliau dapat berat badan yang ideal & KEMBALIKAN SENYUMAN DI BIBIR BELIAU SENDIRI & SUAMI? . Jadinya, tanya pada yang pakar. Bagaimana nak dapat apa yang kak Izan dapat, boleh direct dm Awie ye.. . #korset #korsetpremium #perampingperut #pengecilperut #pengecilpaha #pengecilbetis #pengecillengan #korsetmurah #korsetpelangsing #korsetperut #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #kurus #langsing #langsingcantik #langsingalami #waisttrainer #pelangsingbadan #premiumbeautifulmurah #premiumbeautifulcorset #premiumbeautifulkl #premiumbeautifulbangi #korsetpembakarlemak #premiumbeautiful #pakarpremiumbeautiful #premiumbeautifulexpert
Before this Awie pernah convince beberapa orang wanita yang berumur more than 45 years untuk mencuba menggunakan PREMIUM BEAUTIFUL sebagai alternative untuk menguruskan badan & membantu masalah sakit lutut akibat berat badan yang berlebihan. . Tapi apa jawapan yang Awie dapat? 1) Alah... Akak dah tua, tak da sapa dah yang nak tengok. Suami & anak-anak dah ada. 2) Alah... Dah tua ni nak pakai corset bagai. Malulah. Husband akak entah bagi atau tidak agak nya. 3) Akak dah pernah cuba pakai corset, macam-macam jenama tapi 1 pun tak da kesan. Jadinya akak dah giveup.. . Kalaulah Akak Izan ni fikir macam kakak-kakak ni tadi, agaknya boleh tak beliau dapat berat badan yang ideal & KEMBALIKAN SENYUMAN DI BIBIR BELIAU SENDIRI & SUAMI? . Jadinya, tanya pada yang pakar. Bagaimana nak dapat apa yang kak Izan dapat, boleh direct dm Awie ye.. . #korset #korsetpremium #perampingperut #pengecilperut #pengecilpaha #pengecilbetis #pengecillengan #korsetmurah #korsetpelangsing #korsetperut #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #kurus #langsing #langsingcantik #langsingalami #waisttrainer #pelangsingbadan #premiumbeautifulmurah #premiumbeautifulcorset #premiumbeautifulkl #premiumbeautifulbangi #korsetpembakarlemak #premiumbeautiful #pakarpremiumbeautiful #premiumbeautifulexpert
Before this Awie pernah convince beberapa orang wanita yang berumur more than 45 years untuk mencuba menggunakan PREMIUM BEAUTIFUL sebagai alternative untuk menguruskan badan & membantu masalah sakit lutut akibat berat badan yang berlebihan. . Tapi apa jawapan yang Awie dapat? 1) Alah... Akak dah tua, tak da sapa dah yang nak tengok. Suami & anak-anak dah ada. 2) Alah... Dah tua ni nak pakai corset bagai. Malulah. Husband akak entah bagi atau tidak agak nya. 3) Akak dah pernah cuba pakai corset, macam-macam jenama tapi 1 pun tak da kesan. Jadinya akak dah giveup.. . Kalaulah Akak Izan ni fikir macam kakak-kakak ni tadi, agaknya boleh tak beliau dapat berat badan yang ideal & KEMBALIKAN SENYUMAN DI BIBIR BELIAU SENDIRI & SUAMI? . Jadinya, tanya pada yang pakar. Bagaimana nak dapat apa yang kak Izan dapat, boleh direct dm Awie ye.. . #korset #korsetpremium #perampingperut #pengecilperut #pengecilpaha #pengecilbetis #pengecillengan #korsetmurah #korsetpelangsing #korsetperut #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #kurus #langsing #langsingcantik #langsingalami #waisttrainer #pelangsingbadan #premiumbeautifulmurah #premiumbeautifulcorset #premiumbeautifulkl #premiumbeautifulbangi #korsetpembakarlemak #premiumbeautiful #pakarpremiumbeautiful #premiumbeautifulexpert
Before this Awie pernah convince beberapa orang wanita yang berumur more than 45 years untuk mencuba menggunakan PREMIUM BEAUTIFUL sebagai alternative untuk menguruskan badan & membantu masalah sakit lutut akibat berat badan yang berlebihan. . Tapi apa jawapan yang Awie dapat? 1) Alah... Akak dah tua, tak da sapa dah yang nak tengok. Suami & anak-anak dah ada. 2) Alah... Dah tua ni nak pakai corset bagai. Malulah. Husband akak entah bagi atau tidak agak nya. 3) Akak dah pernah cuba pakai corset, macam-macam jenama tapi 1 pun tak da kesan. Jadinya akak dah giveup.. . Kalaulah Akak Izan ni fikir macam kakak-kakak ni tadi, agaknya boleh tak beliau dapat berat badan yang ideal & KEMBALIKAN SENYUMAN DI BIBIR BELIAU SENDIRI & SUAMI? . Jadinya, tanya pada yang pakar. Bagaimana nak dapat apa yang kak Izan dapat, boleh direct dm Awie ye.. . #korset #korsetpremium #perampingperut #pengecilperut #pengecilpaha #pengecilbetis #pengecillengan #korsetmurah #korsetpelangsing #korsetperut #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #kurus #langsing #langsingcantik #langsingalami #waisttrainer #pelangsingbadan #premiumbeautifulmurah #premiumbeautifulcorset #premiumbeautifulkl #premiumbeautifulbangi #korsetpembakarlemak #premiumbeautiful #pakarpremiumbeautiful #premiumbeautifulexpert
Mudanya akak ni bila dah slim.... akak ni umur 40an anak 4 orang dah. Tapi nampak macam anak dara 25tahun bila dah kurus. Korang yang umur 25tahun tu.... sama muda tak macam ibu anak 4 orang ni. Malu tau kalau umur 20an tapi nampak tua daripada usia sebab masalah kegemukan!!! Abam Bocey pun dah kurus.... kita bila lagi? #korset #korsetpremium #perampingperut #pengecilperut #pengecilpaha #pengecilbetis #pengecillengan #korsetmurah #korsetpelangsing #korsetperut #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #kurus #langsing #langsingcantik #langsingalami #waisttrainer #pelangsingbadan #premiumbeautifulmurah #premiumbeautifulcorset #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulmedan #korsetpembakarlemak #premiumbeautiful #pakarpremiumbeautiful #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulbysue #bengkungpalinghot
Dulu paling takut kalu orang ambil gambar dari tepi macam ni. Takut nampak perut verlipat spare tyre sana sini. 🀣🀣 . Hari ni tak sedar pun bila masa orang ambil gambar kita neh. So okay lah, sebab dah sarung PB sesiap kan. Confident nak share kat sini. Tq PB! Tak lupa, tq SKK. 😁 #PbExpertKlang #PakarPremiumBeautiful #G8MonthlyMeeting
Premium Beautiful memang tak pernah mengecewakan si pemakainya jika tahu cara pakai yang betul, cara alih lemak yang betul, konsisten sekurang-kurangnya 8 jam sehari. . Inilah hasilnya. #premiumbeautifuluser yang baru saja semalam habis #berpantang 44 hari. Bentuk badan kembali #langsing dengan hanya pakai #bengkungmoden ini menggantikan #bengkungtradisional . . Wanita moden yang sedang mencari-cari #bengkung yang sesuai memang patut memilikinya. Nak tahu lebih lanjut mengenai #bengkungviral ni boleh hubungi Awie segera . #SkuadPBExpert Sawiyah Samsudin 019-319 4923 #bengkungbersalin #bengkungczer #kuruslepasbersalin #pantang44hari #setberpantang #berpantang #confinement #pelangsingperut #korsetpengecilperut #pakejbersalin #korsetpembakarlemak #korsetbersalin #perampingbadan #perampingperut #korsetpelangsing #waisttrainer #korsetkesihatan #bengkungibu #premiumbeautiful #premiumbeautifulbangi #premiumbeautifulexpert #pakarpremiumbeautiful
Premium Beautiful memang tak pernah mengecewakan si pemakainya jika tahu cara pakai yang betul, cara alih lemak yang betul, konsisten sekurang-kurangnya 8 jam sehari. . Inilah hasilnya. #premiumbeautifuluser yang baru saja semalam habis #berpantang 44 hari. Bentuk badan kembali #langsing dengan hanya pakai #bengkungmoden ini menggantikan #bengkungtradisional . . Wanita moden yang sedang mencari-cari #bengkung yang sesuai memang patut memilikinya. Nak tahu lebih lanjut mengenai #bengkungviral ni boleh hubungi Awie segera . #SkuadPBExpert Sawiyah Samsudin 019-319 4923 #bengkungbersalin #bengkungczer #kuruslepasbersalin #pantang44hari #setberpantang #berpantang #confinement #pelangsingperut #korsetpengecilperut #pakejbersalin #korsetpembakarlemak #korsetbersalin #perampingbadan #perampingperut #korsetpelangsing #waisttrainer #korsetkesihatan #bengkungibu #premiumbeautiful #premiumbeautifulbangi #premiumbeautifulexpert #pakarpremiumbeautiful
Premium Beautiful memang tak pernah mengecewakan si pemakainya jika tahu cara pakai yang betul, cara alih lemak yang betul, konsisten sekurang-kurangnya 8 jam sehari. . Inilah hasilnya. #premiumbeautifuluser yang baru saja semalam habis #berpantang 44 hari. Bentuk badan kembali #langsing dengan hanya pakai #bengkungmoden ini menggantikan #bengkungtradisional . . Wanita moden yang sedang mencari-cari #bengkung yang sesuai memang patut memilikinya. Nak tahu lebih lanjut mengenai #bengkungviral ni boleh hubungi Awie segera . #SkuadPBExpert Sawiyah Samsudin 019-319 4923 #bengkungbersalin #bengkungczer #kuruslepasbersalin #pantang44hari #setberpantang #berpantang #confinement #pelangsingperut #korsetpengecilperut #pakejbersalin #korsetpembakarlemak #korsetbersalin #perampingbadan #perampingperut #korsetpelangsing #waisttrainer #korsetkesihatan #bengkungibu #premiumbeautiful #premiumbeautifulbangi #premiumbeautifulexpert #pakarpremiumbeautiful
Lelaki boleh jual korset jugak ke? Eh boleh sangat. Abam abam yang nak kempiskan perut boleh contact Abang Korset ni. Tambah pula nak dekat puasa ni lagi kena control sikit perut tu. Hihi. He can explain from A to Z about this PREMIUM BEAUTIFUL. Trust me 😁.
Sakit lutut!! Sengsara sangat rasanya. . Ramai yang sangka PB hanya untuk kurus semata. Sebenarnya PB lebih banyak kepada untuk kesihatan wanita. Alangkah bahagianya kakak ni bila sakit lutut dah hilang, sebagai bonus badan makin langsing 😘. Bila badan makin ringan, lutut pun dah tak kerja keras untuk tampung badan tuannya. Alhamdulillah. Syukur πŸ™πŸ» . Kepada yang ada masalah sakit lutut, memang patut pakai PB. InsyaAllah mudahan makin sihat 😊. DM or click link at Bio for more info and purchase ya.
Testimoni Premium Beautiful! Mereka dah nikmati kebaikannya. Anda bila lagi? Berminat untuk pakai Premium Beautiful? Pakai secara: - Cash - Ansuran - Part by part Dan nikmati hadiah istimewa! Klik link di bio. Atau dm hana sekarangπŸ‘‡ Hanna / 01126545125 #PremiumBeautifulCorset #PBCorset #PakarPremiumBeautiful #LetsKurusHanna
Testimoni Premium Beautiful! Mereka dah nikmati kebaikannya. Anda bila lagi? Berminat untuk pakai Premium Beautiful? Pakai secara: - Cash - Ansuran - Part by part Dan nikmati hadiah istimewa! Klik link di bio. Atau dm hana sekarangπŸ‘‡ Hanna / 01126545125 #PremiumBeautifulCorset #PBCorset #PakarPremiumBeautiful #LetsKurusHanna
Testimoni Premium Beautiful! Mereka dah nikmati kebaikannya. Anda bila lagi? Berminat untuk pakai Premium Beautiful? Pakai secara: - Cash - Ansuran - Part by part Dan nikmati hadiah istimewa! Klik link di bio. Atau dm hana sekarangπŸ‘‡ Hanna / 01126545125 #PremiumBeautifulCorset #PBCorset #PakarPremiumBeautiful #LetsKurusHanna
Premium Beautiful Corset! Kenapa setiap wanita wajib ada sekurang-kurangnya 1 PB Corset? Jawapan mudah tapi amat penting: -Menjaga aset wanita -Mengekalkan bentuk badan menawan -Membantu wanita sihat dalaman dan cantik luaran Nak tahu apa lagi kebaikan PB Corset? Klik link di bio.. Atau dm hana sekarangπŸ‘‡ Hanna / 01126545125 #PremiumBeautifulCorset #PBCorset #PakarPremiumBeautiful #LetsKurusHanna
Premium Beautiful Corset! Kenapa setiap wanita wajib ada sekurang-kurangnya 1 PB Corset? Jawapan mudah tapi amat penting: -Menjaga aset wanita -Mengekalkan bentuk badan menawan -Membantu wanita sihat dalaman dan cantik luaran Nak tahu apa lagi kebaikan PB Corset? Klik link di bio.. Atau dm hana sekarangπŸ‘‡ Hanna / 01126545125 #PremiumBeautifulCorset #PBCorset #PakarPremiumBeautiful #LetsKurusHanna
Premium Beautiful Corset! Kenapa setiap wanita wajib ada sekurang-kurangnya 1 PB Corset? Jawapan mudah tapi amat penting: -Menjaga aset wanita -Mengekalkan bentuk badan menawan -Membantu wanita sihat dalaman dan cantik luaran Nak tahu apa lagi kebaikan PB Corset? Klik link di bio.. Atau dm hana sekarangπŸ‘‡ Hanna / 01126545125 #PremiumBeautifulCorset #PBCorset #PakarPremiumBeautiful #LetsKurusHanna
Premium Beautiful Corset! 1 wanita 1 PB❀ #PremiumBeautifulCorset #PBCorset #PakarPremiumBeautiful #LetsKurusHanna
Premium Beautiful Corset! 1 wanita 1 PB❀ #PremiumBeautifulCorset #PBCorset #PakarPremiumBeautiful #LetsKurusHanna
Premium Beautiful Corset! 1 wanita 1 PB❀ #PremiumBeautifulCorset #PBCorset #PakarPremiumBeautiful #LetsKurusHanna
Betul....tak susah sebenarnya nak turunkan berat badan ni. Tak perlu nak puasa sampai 24jam tak makan hanya nak kuruskan perut. Coach diet program untuk Premium Beautiful & shake me cocoa pun recommend MAKAN 6 kali sehari untuk turunkan berat badan. Haaa....jangan taktau yang kami Premium Beautiful Expert juga ada coach diet program kami sendiri tau. Diet premium beautiful ialah diet eat clean. Contoh hasil diet Premium Beautiful ni macam dalam testimoni ni. Takde superimpose, takde edit, takde guna photoshop. Testimoni Satisfied client kami ialah real people testimoni 😊 #korset #korsetpremium #perampingperut #pengecilperut #pengecilpaha #pengecilbetis #pengecillengan #korsetmurah #korsetpelangsing #korsetperut #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #kurus #langsing #langsingcantik #langsingalami #waisttrainer #pelangsingbadan #premiumbeautifulmurah #premiumbeautifulcorset #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulmedan #korsetpembakarlemak #premiumbeautiful #pakarpremiumbeautiful #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulbysue
Kita ambil ukuran badan client dulu... Kenapa bila nak quote harga Premium Beautiful....kene ambil ukuran badan dulu? Jawapan: sebab Premium Beautiful tidak didatangkan dalam size S,M,L,XL dan XXL. Premium beautiful unik kerana PB direkabentuk mengikut bentuk badan unik setiap wanita. Bila kita dapat size PB yang sesuai....proses nak turunkan berat badan jadi makin cepat. #korset #korsetpremium #perampingperut #pengecilperut #pengecilpaha #pengecilbetis #pengecillengan #korsetmurah #korsetpelangsing #korsetperut #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #kurus #langsing #langsingcantik #langsingalami #waisttrainer #pelangsingbadan #premiumbeautifulmurah #premiumbeautifulcorset #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulmedan #korsetpembakarlemak #premiumbeautiful #pakarpremiumbeautiful #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulbysue
Bengkung Paling Hot since 1992. Tahun 1992 dihasilkan.... sampai tahun 2019 masih lagi bertahan. 27 tahun dalam industri dan pasaran Malaysia. Bengkung paling Hot ni ada LIFETIME WARRANTY untuk sebarang kerosakan dan REPAIR percuma!!! Siapa tak suka benda FREE oiiii.... Anda jangan menangis tau kalau bengkung yang korang pakai sekarang dah lusuh, longgar, tercabut, koyak....tak boleh repair secara percuma!! Jom kita tukar dengan Premium Beautiful (@bengkungpalinghot ) bukan setakat nak kurus boleh..... duit extra RM 36,000 pun boleh korang kumpul dalam masa setahun. Marveles you all 🀩🀩🀩 #korset #korsetpremium #perampingperut #pengecilperut #pengecilpaha #pengecilbetis #pengecillengan #korsetmurah #korsetpelangsing #korsetperut #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #kurus #langsing #langsingcantik #langsingalami #waisttrainer #pelangsingbadan #premiumbeautifulmurah #premiumbeautifulcorset #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulmedan #korsetpembakarlemak #premiumbeautiful #pakarpremiumbeautiful #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulbysue
#tb the day before delivery. Admit hospital dengan keadaan happy & langsung tak rasa sakit. Serah diri jerk. 38 weeks 4 days dengan berat 75kg. . Target back to normal weight 50kg.. Maknanya kena kurangkan 25kg. Fuh... . Kalau dulu memang rasa susah hati. Memang berjanggutlah nak dapat berat badan ideal. Tapi sekarang tak risau lagi sebab adanya bantuan #premiumbeautiful & #setkombokurus . . Harini hari yang ke 39 #berpantang . #inchloss memang banyak beza. Penangan si #perisaihitam tu. Berat badan 60kg. Rasanya memang sempat sangat nak pakai baju RTW size S raya nanti. As usual peplum pilihan hati.. #bengkung #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkungczer #kuruslepasbersalin #pantang44hari #setberpantang #berpantang #confinement #pelangsingperut #korsetpengecilperut #pakejbersalin #korsetpembakarlemak #korsetbersalin #perampingbadan #perampingperut #korsetpelangsing #waisttrainer #korsetkesihatan #bengkungibu #premiumbeautifulbangi #premiumbeautifulexpert #pakarpremiumbeautiful #skuadPBexpert
BENGKUNG MODEN NO. 1 DI MALAYSIA . Percayalah tiada bengkung moden jenama lain sehebat PREMIUM BEAUTIFUL. Sepanjang tempoh berpantang, amalkan pemakaian pb sekurang-kurangnya 8 jam sehari. Leceh ke nak pakai. Oh....kalau leceh tak da lah namanya bengkung moden kan. Tak sama seperti bengkung tradisional lain yang memerlukan orang lain bantu untuk pakai. Dengan pb tidak!!!! Boleh pakai sendiri hanya 5 minit sahaja. FAR INFRA RED yang ada dalam tenunan PB membantu melancarkan peredaran darah & mengelak bengkak susu. Yang penting darah nifas dapat dikeluarkan sepenuhnya. Bertepatan dengan 70% kesihatan 30% kecantikan. Wajib menjadi pilihan IBU BERPANTANG #bengkung #bengkungmama #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkungczer #kuruslepasbersalin #pantang44hari #setberpantang #berpantang #confinement #pelangsingperut #korsetpengecilperut #pakejbersalin #korsetpembakarlemak #korsetbersalin #perampingbadan #perampingperut #korsetpelangsing #waisttrainer #korsetkesihatan #bengkungibu #premiumbeautiful #premiumbeautifulbangi #premiumbeautifuljohor #premiumbeautifulexpert #pakarpremiumbeautiful #skuadPBexpert
BENGKUNG MODEN NO. 1 DI MALAYSIA . Percayalah tiada bengkung moden jenama lain sehebat PREMIUM BEAUTIFUL. Sepanjang tempoh berpantang, amalkan pemakaian pb sekurang-kurangnya 8 jam sehari. Leceh ke nak pakai. Oh....kalau leceh tak da lah namanya bengkung moden kan. Tak sama seperti bengkung tradisional lain yang memerlukan orang lain bantu untuk pakai. Dengan pb tidak!!!! Boleh pakai sendiri hanya 5 minit sahaja. FAR INFRA RED yang ada dalam tenunan PB membantu melancarkan peredaran darah & mengelak bengkak susu. Yang penting darah nifas dapat dikeluarkan sepenuhnya. Bertepatan dengan 70% kesihatan 30% kecantikan. Wajib menjadi pilihan IBU BERPANTANG #bengkung #bengkungmama #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkungczer #kuruslepasbersalin #pantang44hari #setberpantang #berpantang #confinement #pelangsingperut #korsetpengecilperut #pakejbersalin #korsetpembakarlemak #korsetbersalin #perampingbadan #perampingperut #korsetpelangsing #waisttrainer #korsetkesihatan #bengkungibu #premiumbeautiful #premiumbeautifulbangi #premiumbeautifuljohor #premiumbeautifulexpert #pakarpremiumbeautiful #skuadPBexpert
BENGKUNG MODEN NO. 1 DI MALAYSIA . Percayalah tiada bengkung moden jenama lain sehebat PREMIUM BEAUTIFUL. Sepanjang tempoh berpantang, amalkan pemakaian pb sekurang-kurangnya 8 jam sehari. Leceh ke nak pakai. Oh....kalau leceh tak da lah namanya bengkung moden kan. Tak sama seperti bengkung tradisional lain yang memerlukan orang lain bantu untuk pakai. Dengan pb tidak!!!! Boleh pakai sendiri hanya 5 minit sahaja. FAR INFRA RED yang ada dalam tenunan PB membantu melancarkan peredaran darah & mengelak bengkak susu. Yang penting darah nifas dapat dikeluarkan sepenuhnya. Bertepatan dengan 70% kesihatan 30% kecantikan. Wajib menjadi pilihan IBU BERPANTANG #bengkung #bengkungmama #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkungczer #kuruslepasbersalin #pantang44hari #setberpantang #berpantang #confinement #pelangsingperut #korsetpengecilperut #pakejbersalin #korsetpembakarlemak #korsetbersalin #perampingbadan #perampingperut #korsetpelangsing #waisttrainer #korsetkesihatan #bengkungibu #premiumbeautiful #premiumbeautifulbangi #premiumbeautifuljohor #premiumbeautifulexpert #pakarpremiumbeautiful #skuadPBexpert
Pada Awie berbadan BESAR tak salah. Tapi make sure jangan la lemak nampak bersepah. Nampak tak cantik kan. Ramai jerk kat luar sana yang berbadan besar, tapi penampakan lemak di pinggang, perut, double breast tak ketara. Sebab apa? Sebab diorang ni menggunakan CORSET. Banyak jerk #corset kat luar sana yang BOLEH BANTU SOROK KAN LEMAK. Tapi honestly korang nak SOROK saja ke? Bila keluar memang nampak cantik & kemas bila mengenakan pakaian. Tapi bila kat rumah, lain pulak jadinya. Suami pun pelik kenapa kat luar nampak selim. Tapi bila nak present kat suami PENAMPAKAN LEMAK TERSEMBUL SANA SINI.. Kan malu dengan suami sendiri tu.. Tak nak ke cari corset yang mampu SOROK KAN LEMAK LAMA KELAMAAN LEMAK HILANG TERUS. Within 3 months klu tak pakai corset pun takpe. Lemak dah hilang..... Tak ke seksi depan suami.. Suami pun makin sayang, tak gitew.. Aset terjaga badan pun langsing.. Best kan. Itulah fungsi sebenar PREMIUM BEAUTIFUL. Jadi sepanjang bulan March ni Awie mencari 3 orang yang berbadan besar untuk Awie bantu dapatkan corset PB ni secara ansuran. Nak tak? . #SkuadPBExpert Sawiyah Samsudin 019-319 4923 #korset #korsetpremium #perampingperut #pengecilperut #pengecilpaha #pengecilbetis #pengecillengan #korsetmurah #korsetpelangsing #korsetperut #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #kurus #langsing #langsingcantik #langsingalami #waisttrainer #pelangsingbadan #premiumbeautifulmurah #premiumbeautifulcorset #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulbangi #korsetpembakarlemak #premiumbeautiful #pakarpremiumbeautiful #premiumbeautifulexpert
Pada Awie berbadan BESAR tak salah. Tapi make sure jangan la lemak nampak bersepah. Nampak tak cantik kan. Ramai jerk kat luar sana yang berbadan besar, tapi penampakan lemak di pinggang, perut, double breast tak ketara. Sebab apa? Sebab diorang ni menggunakan CORSET. Banyak jerk #corset kat luar sana yang BOLEH BANTU SOROK KAN LEMAK. Tapi honestly korang nak SOROK saja ke? Bila keluar memang nampak cantik & kemas bila mengenakan pakaian. Tapi bila kat rumah, lain pulak jadinya. Suami pun pelik kenapa kat luar nampak selim. Tapi bila nak present kat suami PENAMPAKAN LEMAK TERSEMBUL SANA SINI.. Kan malu dengan suami sendiri tu.. Tak nak ke cari corset yang mampu SOROK KAN LEMAK LAMA KELAMAAN LEMAK HILANG TERUS. Within 3 months klu tak pakai corset pun takpe. Lemak dah hilang..... Tak ke seksi depan suami.. Suami pun makin sayang, tak gitew.. Aset terjaga badan pun langsing.. Best kan. Itulah fungsi sebenar PREMIUM BEAUTIFUL. Jadi sepanjang bulan March ni Awie mencari 3 orang yang berbadan besar untuk Awie bantu dapatkan corset PB ni secara ansuran. Nak tak? . #SkuadPBExpert Sawiyah Samsudin 019-319 4923 #korset #korsetpremium #perampingperut #pengecilperut #pengecilpaha #pengecilbetis #pengecillengan #korsetmurah #korsetpelangsing #korsetperut #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #kurus #langsing #langsingcantik #langsingalami #waisttrainer #pelangsingbadan #premiumbeautifulmurah #premiumbeautifulcorset #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulbangi #korsetpembakarlemak #premiumbeautiful #pakarpremiumbeautiful #premiumbeautifulexpert
Pada Awie berbadan BESAR tak salah. Tapi make sure jangan la lemak nampak bersepah. Nampak tak cantik kan. Ramai jerk kat luar sana yang berbadan besar, tapi penampakan lemak di pinggang, perut, double breast tak ketara. Sebab apa? Sebab diorang ni menggunakan CORSET. Banyak jerk #corset kat luar sana yang BOLEH BANTU SOROK KAN LEMAK. Tapi honestly korang nak SOROK saja ke? Bila keluar memang nampak cantik & kemas bila mengenakan pakaian. Tapi bila kat rumah, lain pulak jadinya. Suami pun pelik kenapa kat luar nampak selim. Tapi bila nak present kat suami PENAMPAKAN LEMAK TERSEMBUL SANA SINI.. Kan malu dengan suami sendiri tu.. Tak nak ke cari corset yang mampu SOROK KAN LEMAK LAMA KELAMAAN LEMAK HILANG TERUS. Within 3 months klu tak pakai corset pun takpe. Lemak dah hilang..... Tak ke seksi depan suami.. Suami pun makin sayang, tak gitew.. Aset terjaga badan pun langsing.. Best kan. Itulah fungsi sebenar PREMIUM BEAUTIFUL. Jadi sepanjang bulan March ni Awie mencari 3 orang yang berbadan besar untuk Awie bantu dapatkan corset PB ni secara ansuran. Nak tak? . #SkuadPBExpert Sawiyah Samsudin 019-319 4923 #korset #korsetpremium #perampingperut #pengecilperut #pengecilpaha #pengecilbetis #pengecillengan #korsetmurah #korsetpelangsing #korsetperut #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #kurus #langsing #langsingcantik #langsingalami #waisttrainer #pelangsingbadan #premiumbeautifulmurah #premiumbeautifulcorset #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulbangi #korsetpembakarlemak #premiumbeautiful #pakarpremiumbeautiful #premiumbeautifulexpert
Keknis dah sampai. @myasikin Settle postage 3 tempat. Pb wash ke Melaka Stok minkaffe / mincha ke Tanah Merah Minkaffe / Me Scrub utk org Petaling Jaya PB ke Perak 😘 #PakarPremiumBeautiful
Dulu tak pandang pun korset ka bengkung ka. Masa awal kawen tu bukan main jaga badan elok ja.😁😁😁 Lepas bersalin anak pertama... Abis alignment tak betul. Hilang terus pinggang ramping, perut kempis, peha kecik dan badan kurus. Dah macam kena pam. Tapi lepas bersalin anak kedua ni dah tau caranya.. Terus sarung premium beautiful untuk kembalikan bentuk badan ideal dan cantik. Tuan badan pun rasa lebih yakin nak keluar berjumpa orang ala ala model giteww 😍😍😍 Tak cayaaa... Korang kena test dulu pakai premium beautiful ni... Nanti korang kuar rumah pun dah rasa macam retis Miss Pajura 😘😘😘 #premiumbeautiful #korsetkesihatan #skuadpbexpert
Bila dah lama kawin dan beranak pinak...bentuk badan wanita akan berubah. Masa awal perkahwinan cantik berseri dengan potongan badan yang cantik. Sampai suami pun terpana tengok. Lepas anak 2 je.... hilang dah pinggang ramping, perut kempis, peha tirus dan bentuk badan yang menawan. Tapi yang pelik ada jugak ibu anak 8 orang, tapi body cantik mengalahkan anak dara. Apa ntah rahsia diorang tu ye? Tapi yang Sue tahu....bila pakai Premium Beautiful.... confirm bentuk badan kembali menjadi ideal dan cantik. Tuan badan pun rasa yakin dan rasa diri cantik. Kalau tak caya....korang test pakai Premium Beautiful sekarang....semua baju yang korang pakai...korang akan rasa diri macam supermodel 😍😍
Sebab posture badan pun dah betul. Sakit pinggang pun dah tak ada. Boleh la naik gunung dengan tenang hati. Thank you #premiumbeautiful #diyanarahmat #selimmelim
Assalamualaikum. Hai semua 😍 . Dah tengok video macam mana nak tahu payudara jatuh ke tidak dalam my previous post & IGTV? Thank you for watching ya 😘 . Kalau ada yang rasa dah lari allignment tu, jom sis bantu. Better late than never. Selamatkan aset anda 🌸🌸 . By the way this one for my Premium Beautiful client in Bangi. Semoga selamat sampai pada tuannya. . #ratuPB #EngineerPencenMuda #skuadPBexpert
Bila tengok gambar ni baru sedar memang dulu Afni pernah gemuk laπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Berat badan pernah cecah angka 64kg time ni sorang diri ja tau. La ni nak cecah angka depan 6 tu sebab ada baby dalam perut. Aduusss... Waktu gemuk tu sebab mengandung lemak kebal tepu la🀦🀦🀦 Syukur la dah sedar diri lemak tu pun dah kena bakar dengan #perisaihitam .
Percaya atau tidak, PREMIUM BEAUTIFUL mampu mencantik seorang wanita dari dalam hingga terserlah luarannya. Hanya perlu sarung sekurang-kurangnya 8 jam sehari . PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE atau PREMIUM BEAUTIFUL CLASSIC? Mana satu pilihan anda? . Dapatnya #freeconsultation dari #pbexpert anda. FREE SAJA TAU.... . Sawiyah Samsudin #SkuadPBExpert 019-319 4923 . #korset #korsetpremium #perampingperut #pengecilperut #pengecilpaha #pengecilbetis #pengecillengan #korsetmurah #korsetpelangsing #korsetperut #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #kurus #langsing #langsingcantik #langsingalami #waisttrainer #pelangsingbadan #premiumbeautifulmurah #premiumbeautifulcorset #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulbangi #korsetpembakarlemak #premiumbeautiful #pakarpremiumbeautiful
Percaya atau tidak, PREMIUM BEAUTIFUL mampu mencantik seorang wanita dari dalam hingga terserlah luarannya. Hanya perlu sarung sekurang-kurangnya 8 jam sehari . PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE atau PREMIUM BEAUTIFUL CLASSIC? Mana satu pilihan anda? . Dapatnya #freeconsultation dari #pbexpert anda. FREE SAJA TAU.... . Sawiyah Samsudin #SkuadPBExpert 019-319 4923 . #korset #korsetpremium #perampingperut #pengecilperut #pengecilpaha #pengecilbetis #pengecillengan #korsetmurah #korsetpelangsing #korsetperut #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #kurus #langsing #langsingcantik #langsingalami #waisttrainer #pelangsingbadan #premiumbeautifulmurah #premiumbeautifulcorset #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulbangi #korsetpembakarlemak #premiumbeautiful #pakarpremiumbeautiful
Percaya atau tidak, PREMIUM BEAUTIFUL mampu mencantik seorang wanita dari dalam hingga terserlah luarannya. Hanya perlu sarung sekurang-kurangnya 8 jam sehari . PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE atau PREMIUM BEAUTIFUL CLASSIC? Mana satu pilihan anda? . Dapatnya #freeconsultation dari #pbexpert anda. FREE SAJA TAU.... . Sawiyah Samsudin #SkuadPBExpert 019-319 4923 . #korset #korsetpremium #perampingperut #pengecilperut #pengecilpaha #pengecilbetis #pengecillengan #korsetmurah #korsetpelangsing #korsetperut #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #kurus #langsing #langsingcantik #langsingalami #waisttrainer #pelangsingbadan #premiumbeautifulmurah #premiumbeautifulcorset #premiumbeautifuljakarta #premiumbeautifulbangi #korsetpembakarlemak #premiumbeautiful #pakarpremiumbeautiful
Assalamualaikum. Happy monday! . Premium Beautiful ni for our client, a male doctor yang risau perut makin buncit selepas kahwin 😁 . U all jangan lupa pakai Premium Beautiful tau. Pada yang tengah marathon ganti puasa tu, Premium Beautiful sangat sangat membantu. Pakai konsisten sampai bulan puasa, lepas tu raya, nescaya perut kempis, peha runcing, pinggang ramping 😘 . DM me or click link at bio to get your Premium Beautiful ya 😊 . #ratuPB #EngineerPencenMuda #skuadPBexpert
Assalamualaikum. Happy monday! . Premium Beautiful ni for our client, a male doctor yang risau perut makin buncit selepas kahwin 😁 . U all jangan lupa pakai Premium Beautiful tau. Pada yang tengah marathon ganti puasa tu, Premium Beautiful sangat sangat membantu. Pakai konsisten sampai bulan puasa, lepas tu raya, nescaya perut kempis, peha runcing, pinggang ramping 😘 . DM me or click link at bio to get your Premium Beautiful ya 😊 . #ratuPB #EngineerPencenMuda #skuadPBexpert
Morning...ini client terbaru Sue. Sue nak bantu beliau turunkan berat dalam 10kg dulu. Gambar ni Sue dah pakaikan client Premium Beautiful. Jadi bentuk badan client nampak kemas tanpa perut buncit. Sebenarnya...gemuk tu cantik. Dia jadi tak cantik bila nampak lemak berlipat berlebihan sampai cecah lantai. Cuba tengok gambar testimoni ni...walaupun badan besar, tapi bodyshape dia kemas dan menarik. Tuan punya badan pun yakin dengan diri sendiri. Nak dapatkan Premium Beautiful dengan harga promosi? Sila DM Sue di 012-6842560
Excited nak follow ummi cod. At last hujan lebat dan dia tidur.. Rezeki jugak, hari ni dapat order 4 #KopiGoyang dan 3 #TehGoyang . InshaAllah esok Restok lagi untuk stok bekal Dropship di Meru utk pasar Ahad. . Alhamdulillah syukur Allah swt permudahkan. Amin! #KopiGoyangKlang #PbExpertKlang #PakarPremiumBeautiful #TokeyKopiGoyang #TokeyPB #AnisNordin
Tq sayang. Ummi sayang #AaliaNurFarhah . Doakan ummi sentiasa murah rezeki, dilimpahkan rezeki yang halal lagi berkat. . Amin ya mujib ❀️ #PbExpertKlang #PakarPremiumBeautiful #AaliaNurFarhah #AnFKids #AnFLegacy #AnFStory #AnFFamily
2016 vs 2019.... banyak bezakan? 2016 tu berat 63kg, 2019 tu berat 52kg, Almost 11kg turun berat dengan Premium Beautiful.
Working mode ONzzz!!! Sis nak bantu client yang nak turunkan berat badan tanpa perlu berlapar dengan Premium Beautiful. Cantik tak sis? πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† Sis pun ada transformation Premium Beautiful sis sendiri. Kejap lagi sis share... Nak pakai PB? Jangan lupa contact sis 012-6842560
Premium Beautiful will always be Fazura’s favourite undergarment
Tahniah sis... 18kg penurunan berat badan bersama Premium Beautiful πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» Healthy, beauty, confident.... Premium Beautiful
My Premium Beautiful client since 2016. She lost 18kg of weight from 2016 to 2019. Braaavooo πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» Healthy, beauty & confident with Premium Beautiful
Cerita kedai kopi. . Alkisahnya, #AaliaNurFarhah tak mau je rumah pengasuh pagi ni. Nangis-nangis. So Keknis pun bawa lah balik. Sampai kedai kopi, dia minta nak Donut. Tapi Donut takde.. Sembang dengan dia, aalia nak Kueh apa? . Semua geleng. . Pastu ada sepasang suami isteri berumur 50 an camtu. Sembang sambil, . "Adik nak pergi keje ke? Kalau kalut nak pergi keje. Ambil la dulu kuehnya tu. Acik takpe, tak rushing." . Ehh takpe cik. Anis kerja sendiri. Tak rushing nak kluar, ni anak tak mau duk rumah pengasuh dia. "Oh kerja sendiri buat apa!?" Buat bisnes SHOM. Buat Kopi goyang jugak cik. Boleh la kalau nak rasa nanti. Pagi ni takde lagi. Keknis pun ambil la Pamplet dalam bonet kete. Tulis no fon dan nama, pass kat acik tu. Suami isteri khusyuk tengok helaian Pamplet tu. . Sampai je rumah, duk layan Aalia makan. Ada no yg tak dikenali call. . Angkat. "Anis, acik ni haa. Nak Cuba la barang anis tadi. Rumah anis kat mana? Acik dah nak sampai ni." 😱😱 . Sampai je rumah, pelawa masuk. Memang segan, rumah agak bersepah lagi sebab baru settle antar anak-anak kan. πŸ™ˆπŸ™ˆ . "Acik ni memang tadi dari kubur, anak acik umur 19 thn meninggal kat Pendang 6 bulan lepas. Accident. Belajar kat Bukit Mertajam, Penang. Kami dua ni dah bersara. Hari tu acik ada jugak mengasuh budak lebih kurang baya anak kalu ni haa Sekarang tak de dah, duk dua je. Sunyi jugak." . " Ni haa pakcik nak Cuba garlic tablet. Selalu dia tumbuk makan πŸ˜…πŸ˜…. Boleh la acik nak sekali dengan minkaffe tu. Berapa nis?" . Set kempis perut bertukar tangan. Mudah lah pasni pakcik makan terus je garlic tablet tu hehe. Tak kena tumbuk dah, elok sgt minum dgn minkaffe ni kopi garam buluh terbaik. . Kueh ni 5 ketul Rm2. Alhamdulillah rezeki pagi ni. Rezeki yang tak di sangka-sangka. ❀️ #CelotehKeknis #RezekiAwalPagi #SyukurSelalu #PbExpertKlang #PakarPremiumBeautiful
Meeting with my #skuadPBexpert . Projek duit raya kepok kepokπŸ’ΈπŸ’ΈπŸ’ΈπŸ’Έ . #EngineerPencenMuda #ratuPB #businesscoach
The decision to BELIEVE is the most important decision you will ever make. . BELIEVE and ACHIEVE πŸ’ͺ🏻❀️ . #EngineerPencenMuda #ratuPB #ootdpremiumbeautiful #businesscoach
Proses untuk berjaya adalah seperti membina KLCC. Penuh rintangan, penuh cabaran, ketidakselesaan tapi dipenguhujungnya pasti ada KEMANISAN dan MANFAAT yang dapat dikongsi bersama. . 2019 πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯ . #EngineerPencenMuda #projek2019 #wawasan2020 #DiamondSeminar2019
next page →