#pakarpremiumbeautiful

4,995 posts

Loading...
Selalunya orang beranggapan corset hanyalah untuk orang gemuk.. No... No... Salah tu. . Tulah istimewanya #corsetfir ni. Multi function corset. Klu uolls ada masalah #sakitpinggang , #sakitbelakang memang recommend sangat untuk pakai bengkung kesihatan ni.
Color coordinate 😍. Thanks babe for today’s fruitful session. Banyak idea keluar bila bincang face to face. Tak sabar nak execute dengan team 😘 . #businesscoach #TDCmillionairemind #skuadPBexpert
Loading...
Buat momy yang sedang berpantang, boleh la say goodbye kepada #backpain ketika menyusukan bayi oulls. Macam mana cara nya? Hanya perlu sarung #bengkungmoden iaitu #premiumbeautiful .
Bengkung #premiumbeautiful bukan sehari dua di Malaysia ok... Dah 26 tahun dan sehingga kini masih mendapat permintaan yang tinggi dikalangan wanita moden masa kini yang mementingkan penjagaan kecantikan & kesihatan dengan cara yang mudah. . Jom tengok apa kata mereka tentang #bengkungmoden ni? . Berminat nak tahu lebih lanjut direct whatsapp ke no 019-319 4923. . #SkuadPBExpert
Bengkung #premiumbeautiful bukan sehari dua di Malaysia ok... Dah 26 tahun dan sehingga kini masih mendapat permintaan yang tinggi dikalangan wanita moden masa kini yang mementingkan penjagaan kecantikan & kesihatan dengan cara yang mudah. . Jom tengok apa kata mereka tentang #bengkungmoden ni? . Berminat nak tahu lebih lanjut direct whatsapp ke no 019-319 4923. . #SkuadPBExpert
Bengkung #premiumbeautiful bukan sehari dua di Malaysia ok... Dah 26 tahun dan sehingga kini masih mendapat permintaan yang tinggi dikalangan wanita moden masa kini yang mementingkan penjagaan kecantikan & kesihatan dengan cara yang mudah. . Jom tengok apa kata mereka tentang #bengkungmoden ni? . Berminat nak tahu lebih lanjut direct whatsapp ke no 019-319 4923. . #SkuadPBExpert
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ . Please ladies, love and protect your breast. Jangan sampai jadi macam ni ya. PB short bra can help you on this 😘. DM me now or click link at the Bio 😊
Pemilihan bra yang tidak betul akan mengakibatkan kesan jangka panjang pada tubuh badan wanita. Salah satu kesannya ialah β€˜third breast’ di belakang badan. . Bra sepatutnya melindungi, menyokong dan memelihara aset wanita tapi kebanyakan bra di pasaran tidak ada ciri-ciri yang sepatutnya dititik beratkan. Kalau dah jadi macam ni, memang patut susah hati. Mesti cepat cepat pilih bra yang betul. Dapatkan rundingan dari Pakar macam saya 😊 . #bra #brassiere #women #awareness
My first pitstop for Road tour Pantai Timur ❀️ . Semangat pakai merah tu hehe. Alhamdulillah done PT Session dengan fDsm @dian_dasriel . All the best Dian & team. Kopi goyang, PB, SKK semua jalan πŸ’ͺ😍 #PTSession #RoadtoKunMing #RoadtoCdm #PbExpertKlang #PakarPremiumBeautiful
Feedback Premium Beautiful ❀️ #PbExpertKlang #PakarPremiumBeautiful
Jumpa super mama ni ❀️ . Sambil pass minkaffe barter dengan botol KG2J. Dekat setahun tak jumpa, hari tu last Sama2 berbadan dua. Skrg baby pun besar dah. Aqeel pun setahun dah 😘 #PbExpertKlang #PakarPremiumBeautiful
Berpantang dengan #bengkungmoden memang mudah sangat nak turunkan berat badan. Ambil peluang sepanjang 44 hari tempoh #berpantang untuk #kurus kan badan. . Paling yang tak di jangka, rahim lebih cepat kecut dan badan akan lebih cepat segar & sihat. Insyaallah
Ramai kawan tegur tak sakit pinggang ke travel dukung baby & guna baby sling? Sue pakai Waist nipper Premium Beautiful sis untuk jaga tulang belakang. Kemudian elakkan pergerakan membongkok dan mengangkat barang dengan posisi yang salah untuk mengelakkan slip disc. Premium Beautiful dah diiktiraf oleh Pakar Tulang Belakang US & Canada. Alhamdulillah sekarang ni bila tak pakai Premium beautiful pun pinggang dah tak sakit.
Buat momy yang sedang berpantang, boleh la say goodbye kepada #backpain ketika menyusukan bayi oulls. Macam mana cara nya? Hanya perlu sarung #bengkungmoden iaitu #premiumbeautiful .
Sebelum keluar tadi, OOTD dulu. Hari ni appointments di area Permas Jaya. Ada lagi orang Permas Jaya yang nak sis bantu hilangkan perut buncit, kecilkan peha yang lebar atau dah penat jadi gemuks, nak jadi kurus pulak 😁? DM sis okay 😍 . #ootdpremiumbeautiful #ratuPB #EngineerPencenMuda #skuadPBexpert
Percaya atau tidak, asbab #premiumbeautiful ni suami makin lama makin sayang.. Mana tidaknya sebelum ni gaya & rupa isteri bak makcik-makcik tiba-tiba dah bertukar menjadi #persisanakdara walaupun dah beranak pinak. . Nak muda pakai pb, nak cantik pakai pb, nak sihat pun pakai pb. . #projekmemikatsuami #projekpasangbadan
Percaya atau tidak, asbab #premiumbeautiful ni suami makin lama makin sayang.. Mana tidaknya sebelum ni gaya & rupa isteri bak makcik-makcik tiba-tiba dah bertukar menjadi #persisanakdara walaupun dah beranak pinak. . Nak muda pakai pb, nak cantik pakai pb, nak sihat pun pakai pb. . #projekmemikatsuami #projekpasangbadan
Percaya atau tidak, asbab #premiumbeautiful ni suami makin lama makin sayang.. Mana tidaknya sebelum ni gaya & rupa isteri bak makcik-makcik tiba-tiba dah bertukar menjadi #persisanakdara walaupun dah beranak pinak. . Nak muda pakai pb, nak cantik pakai pb, nak sihat pun pakai pb. . #projekmemikatsuami #projekpasangbadan
Apa kata mereka tentang PREMIUM BEAUTIFUL dijadikan #bengkungmoden menggantikan #bengkungtradisional
Apa kata momy yang berpantang menggunakan #premiumbeautiful ? . ❀️Bengkak susu hilang ❀️Sakit belakang semakin berkurangan ❀️Nurse puji luka & rahim dalam keadaan baik ❀️Berat badan turun mendadak selama tempoh berpantang.. . Bestnya uolls.. Dah tak sabar sangat ni 😍 . #SkuadPBExpert #premiumbeautifulexpert #g8unity
Dari #boyak transform menjadi #kuruslangsing . Dari makcik makcik transform menjadi #faboulous . . Lihatlah transformasi founder kami @sawiyah_samsudin yang berjaya turunkan berat badan dengan hanya memakai PREMIUM BEAUTIFUL & consume PIL MAHARANI. . Sempena #yearendsale2018 , kami nak tawarkan harga borong buat semua wanita yang ingin tampil cantik.. Dm kami segera.
Dari #boyak transform menjadi #kuruslangsing . Dari makcik makcik transform menjadi #faboulous . . Lihatlah transformasi founder kami @sawiyah_samsudin yang berjaya turunkan berat badan dengan hanya memakai PREMIUM BEAUTIFUL & consume PIL MAHARANI. . Sempena #yearendsale2018 , kami nak tawarkan harga borong buat semua wanita yang ingin tampil cantik.. Dm kami segera.
Dari #boyak transform menjadi #kuruslangsing . Dari makcik makcik transform menjadi #faboulous . . Lihatlah transformasi founder kami @sawiyah_samsudin yang berjaya turunkan berat badan dengan hanya memakai PREMIUM BEAUTIFUL & consume PIL MAHARANI. . Sempena #yearendsale2018 , kami nak tawarkan harga borong buat semua wanita yang ingin tampil cantik.. Dm kami segera.
Masih mood closing dari siang membawa ke malam ni. Selagi belum 12 tengah malam, selagi tu lah orders keep coming in. Alhamdulillah! Dapat pula great news from Kedah, our partner complete sales RM 20,000++ hari ni. Ya Allah double happiness 😘 . Ok uols yang tak sempat nak DM atau whatsapp sis siang tadi, meh kita deal now. Harga kasih sayang nak bagi untuk hari ini sahaja β€οΈπŸ™πŸ». Jommmm ramai ramai pakai Premium Beautiful 🌹 . #ratuPB #EngineerPencenMuda #skuadPBexpert #ootdpremiumbeautiful
Ini adalah antara keistimewaan #premiumbeautiful yg sgt2 membantu ramai wanita diluar sana.. Ayuh! One Lady, One PB Skrg ada promo year end sale (Y.E.S) tau.. Nak tau lanjut, contact mira k.. Klik je link kat bio tu.. . . . Much πŸ’–, Mira Ur PB Expert #1L1PB
Apa kata mereka tentang PREMIUM BEAUTIFUL dijadikan #bengkungmoden menggantikan #bengkungtradisional
Bangun tidur pagi tadi terasa sakit pinggang menangkap. Terus capai Waist Nipper PB, pakai dan alhamdulillah sakit pinggang beransur hilang! . Bengkung bukan sebarang bengkung, bengkung ni kaya dengan khasiat untuk kesihatan. Alang alang membeli, biarlah yang dapat memberi MANFAAT pada kita untuk jangka masa panjang 😊 . Get 5% off with every purchase of Waist Nipper Premium Beautiful! Offer until 4 Dec 2018 only. So hurry up πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ». Contact us now 😊
Turun berat 22kg dalam Pantang dengan PB 😱😘 #PbExpertKlang #PakarPremiumBeautiful
<< 2 bulan pakai Premium Beautiful dah hilang lemak perut 😱>> Dahsyat penangan Premium Beautiful ni. 2 bulan pakai konsisten, badan size XXXL dah bertukar jadi XL tanpa diet ketat dan senaman berat. Lagi untung Premium Beautiful ni ada LIFETIME WARRANTY dan FREE SERVICE untuk sebarang kerosakan. Free fitting available at 012-6842560
Eeeeee.... lemak lipat-lipat kat tepi badan tu memang buat tak selesa. Bila angin tiup baju, nampak habis lemak bonjol-bonjol kat sisi badan. Rasa malu & tak yakin bila nak keluar rumah & jumpa orang. Bila kawan recommend pakai Premium Beautiful, terus hilang bonjol lemak tu. badan besar tapi shape badan kemas dan cantik macam Beyonce. Suami pun puji isteri nampak cantik dengan baju kurung moden & nampak confident bila jumpa kawan-kawan perempuan husband. Anda ada masalah tak yakin bila suami bawa ke majlis keramaian atau dinner company sebab masalah kegemukan? Mari saya bantu selesaikan masalah anda dengan Premium Beautiful sekarang. Whatsapp je 012-6842560 untuk pertanyaan lanjut
Apa kata mereka tentang PREMIUM BEAUTIFUL dijadikan #bengkungmoden menggantikan #bengkungtradisional
AZAM TAHUN BARU . Tak lama lagi dah nak masuk tahun baru kan.. Mulalah dengan azam baru kan. Azam tahun ni dah tercapai ke? . Selalunya orang perempuan ni "AZAM SAYA TAHUN NI NAK KURUS". Yang berazam masa awal tahun 2018 dah tercapai ke? . Kalau MASIH BELUM ADA APA-APA PERUBAHAN, meh Awie bantu. Nak kata hebat tidak lah.. Tapi Awie sendiri adalah testimoni #premiumbeautiful yang berjaya kembali langsing & turunkan berat badan. . #SkuadPBExpert #g8unity #ootdpremiumbeautiful
Client ni dah pakai Premium Beautiful 8 tahun. Ni first time Premium beautiful dia koyak rabak habis. Siap boleh masuk tangan lagi πŸ˜… Untungnya beli Premium Beautiful ni, harganya murah siap pakej Lifetime Warranty untuk sebarang kerosakan. Repair percuma seumur hidup. Bagus kan? Premium Beautiful anda koyak? Mari hantar servis pada kami. Hubungi 012-6842560
Apa kata mereka tentang PREMIUM BEAUTIFUL dijadikan #bengkungmoden menggantikan #bengkungtradisional
Ikhtiar Hamil dengan Herba Maharani ❀️ . Alhamdulillah syukur sangat. Dah lama teringin nak timang baby, lepas anak dah masuk 4 tahun. Pregnant tapi gugur, masa dalam Pantang gugur tu ambik herba maharani abis je dua kotak. Pregnant lagi. . Biiznillah 😍 #IkhtiarHamil #herbaMaharani #herbaAbangSayang #herbadariIstanaChina #PbExpertKlang #PakarPremiumBeautiful
Yeay!! Payday sale for 5 days only 😘. Visit @ratukorsetpb @ratukorsetpb @ratukorsetpb or just click link at Bio 😊 . #promogaji #sale
Mula niat pengantin nak kurus sebelum kawen. Konsisten pakai Premium Beautiful dan jaga makan dalam masa 8 bulan berat turun 15kg. Untung pakai korset bukan time nak kawen ja pakai time pantang pun boleh pakai korset yang sama. Lagi pun ada life time warranty dan boleh repair free jerr.. #premiumbeautiful #truestory
Time kenduri ni makanan penuh ja kan. Naik rambang mata semua nampak sedap. Nak senang kawal makan kat rumah kenduri tu tips dia kita sarung #perisaihitam dulu. Pastu dah sampai nanti nak makan banyak pun tak boleh cuma boleh merasa ja. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #premiumbeautiful #kawalseleramakan #truestory
Yeay!! 5 days payday special!! Let’s shopping with us 😘😘
The Best Slimming and Shaping Corset EVER.. yang sentiasa digilai dan tak boleh TAKDE melekap di badan wanita πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» . Rahsia ibu-ibu lepas bersalin kembali ramping #premiumbeautifulcorset lah Paling mudah nak pakai dan sangat berkesan tau DM #eidamustafa tau #pakarpremiumbeautiful dan #penggunategarpremiumbeautiful sejak dari Tahun 2011 lagi . #bisnesstylemmg #mmggroup #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulbanting
Hantar repair Premium Beautiful client yang koyak. Seronokkan bila kita beli sesuatu barang yang ada warranty seumur hidup 😍😍 Apa barang yang korang beli, ada warranty seumur hidup? #premiumbeautiful #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulkorset #pakarpremiumbeautiful #premiumbeautifulkl
Premium Beautiful has been awarded SuperBrand Award. Thank you for your continuous support for this brand πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
Dari JB ke Klang semalam, excited sangat nak dapatkan detail Project 2019. Ya Allah best sangat!! Projek Besarkan Income dengan cara mudah. Belajar dari yang berpengalaman and proven success, insyaAllah kita buat pun mesti boleh jadi πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻. Thanks babe for your time and for what we’ve been through together ups and down and surely we’ll rise up higher 😘 . #TDCmillionairemind #businesscoach #EngineerPencenMuda #exbanker
Jom kenduri dua tempat pastu nak settle kan urusan #KopiGoyangDuaJari 😘 #PbExpertKlang #PakarPremiumBeautiful
Dulu masa mula-mula kenal tahun 2014, dua dua chubby dengan jayanya πŸ˜†. Mujur kami cepat insaf and pakai PB secara konsisten. Hasilnya alhamdulillah both of us dah ada anak 3 dan maintain slim tanpa bersusah payah. . Not only that, kami sama sama nak bantu wanita di luar sana untuk jadi cantik, sihat dan semakin disayangi pasangan dengan Premium Beautiful. Dah la cantik, lepas tu pandai cari duit pula tu 😘. Besttt! . #ratuPB #EngineerPencenMuda #skuadPBexpert #norainezamshahprotege
With my lovely ladies and Skuad PB Expert 😘 after our business training & meeting for Project 2019 😍. Together we make it happen ya. InsyaAllah 😘 . #skuadPBexpert #norainezamshahprotege #premiumbeautifulexpert
If you can’t stop thinking about it, just buy it. Get your full set of Premium Beautiful today with RM 1500 discount. 😱😱
A leader’s job is not to do the work for others, it’s to help others figure out how to do it themselves, to get things done, and to succeed beyond what they thought possible. . Performance Ifra dah settle. Now off to Klang for Project 2019 meeting with mentor and business partners 😘 . #EngineerPencenMuda #ratuPB #mumpreneur
Org perempuan ni kuat, kalau dia cari org kuat di sampingnya. Dia lemah bila org lemah kan dia. . Jangan lemah kan semangat kita yg asalnya kuat ❀️ #Bangkit #PbExpertKlang #PakarPremiumBeautiful
Behind the scene. . Keknis takut nak ambil gambar dikken @myasikin haha. Serah kepada yang pakar je terus. Kecuali tak dok orang iols jadi bidan terjun. πŸ˜† #PbExpertKlang #PakarPremiumBeautiful #ShahAlam
Korang dah gosok gigi ke belum malam ni? . Siang tadi Keknis gi cod Marine Essence tooth paste ni utk Kak Leen, tokey Little Dariena GM Klang. Sahabat kepada kak Myza Azemin. . Alhamdulillah Kak Leen kata, sejak guna ubat gigi ni masalah gusi berdarahnya dah makin kurang. Biiznillah 😍 . Kalau ada yg nak selit order produk Shom dengan kak leen, boleh je. Nak order terus dengan Keknis pun boleh. . Murah je ubat gigi ni, paling best tahan lama walaupun kecik je 😘 Harga nya Rm20 je ❀️ #MarineEssence #UbatGigiGaramBuluh #UbatGigi #MarineEssenceSeries #PbExpertKlang #PakarPremiumBeautiful #ShahAlam
Alhamdulillah. Settle kerja hari ni. Mata pun dah sepet sebelah, jerawat pun tiba tiba je muncul πŸ˜‚πŸ˜…. Uolss tengah on the way balik kerja ke tu? . #ratuPB #EngineerPencenMuda
Set feminine menjadi buruan ramai. Hari ni je rasanya dah lebih sekarton Femi9 Wash sold out by team. Ni stok Keknis, esok lusa nak cod 😍 Bukan IIntimate wash biasa-biasa tau. Brand Premium Beautiful pastinya yang premium. Harga? Rm20 jurrr. Sampai ada yang terkejut, betul ke harga tak masuk akal ni hehe. Yes. Betul ❀️ #PbExpertKlang #PakarPremiumBeautiful
Keknis tak jual iron ni. Keknis jual PB. Beli PB dapat iron terus. Berbaloi kan? Dengan syarat bayar cash la hehe. #PbExpertKlang #PakarPremiumBeautiful
PB CORSET MAHAL? Ye kalau ikutkan harga memang mahal tapi kita invest RM2000 once in a lifetime. Lagipon corset ni sangat2 la berbeza berbanding corset2 laen yg berada dipasaran yg kita boleh dapat dengan harga puluhan ringgit sahaja. Lagipon boleh dikatakan corset ni the cheapest among premium corset tapi ada LIFE TIME WARRANTY siap! Tapi kenapa PB sampai riban2? Sebab PB LUXURY CORSET!Β  memang direka khas and setiap sulaman pada tiap inci benang ditanam FIR (Far.Infrared.Rays) yang mempunyai 1001 kebaikan terhadap tubuh badan kita: * NAK KURUS * IBU BERPANTANG * PENGANTIN BARU * SAKIT BELAKANG * SLIP DISC * CEGAH KANSER * FIBROID/CYST * SENGGUGUT * PERIOD TIDAK TERATUR * BUASIR * MIGRAINE RM2000+ is GOOD INVESTMENT for your Precious Body and Health yang bukan kita nak guna utk sehari dua tapi selagi jantung kita masih berdegup. Sayangi DIRI ANDA dari DUIT ANDA!! Health is Priceless!! Kenapa ramai yang boleh spend duit untuk beli Handphone yang harganya riban2, beli laptop apatah lagi macbook yang riban2 tapi bila bab nak membeli barang kesihatan yang berkesan utk selamanya fikir banyak kali la pulak. Kita sebenarnya sayang DUIT lagi dari sayang DIRI kita ke? Ok corset ni SUPERBRAND and LIFETIME WARRANTY. Superbrand kenapa? ====> Sebab high demand and high quality. Life Time Warranty? * Wah bestnya kan rasanya takde corset yang dijual kat luar sn ada lifetimewarranty * Jika ada sebarang kerosakan koyak ke pin tercabut ke boleh repair lagi. So memang untung sangat2. Tak perlu nak beli set bra yang lain dah. selagi tak hilang selagi tu lah boleh pakai sampai bila2. LIFETIME WARRANTY WITH SUPERBRANDS AND AMERICAN CHIROPRACTIC AND ASSOCIATION CERTIFIED! PB REVIEW FROM CUSTOMERS * BERKESAN * BADAN LAGI SHAPING * TAHAN LAMA * WALAUPON BERTAHUN FABRIK MASIH CANTIK * FREE SERVICE * LIFE TIME WARRANTY Do let me know ur body measurement & i'll get the right size with best price for u! trust me ^_^ cash & instalment plan accepted! 😊 for more information on product & consultation do contact me! Mal #PakarPremiumBeautiful πŸ“ž +6018-3820313 #PremiumBeautifulCorset #PremiumBeautiful #PBCorset #BengkungModen #KorsetPelangsingBadan
Turun 22.5kg!! Kalau berpantang dengan PB insyaAllah boleh dapat hasil macam ni 😘 . #testimonipremiumbeautiful
Wajib setiap pagi. Mengopi sambil membawang 😘 Pastu minum minyak zaitun satu sudu dengan kopi baru tak kena tutup hidung πŸ˜†β€οΈ #setkempisperut #PbExpertKlang #PakarPremiumBeautiful
Adakalanya muka Keknis jadi ghupa tu. Syukur masih ada yang sayang lagi hehe. Tu bukan Marah, bukan sedih tau. . Bukan jugak merajuk. Natural expression πŸ˜† Terkejut jugak Keknis malam ni ada orang nak berkenalan nak ngurat. Salah masuk channel, duk promote Femi9 masuk Ke no lelaki. Haiyooo πŸ˜… #PbExpertKlang #PakarPremiumBeautiful
Kalau dah jadi macam ni adoyaii lagi mau fikir kaaa?πŸ˜† . . #tipskurus
If lapar tengah malam, boleh try amik nih sebagai snack or supper!❀️ . . #tipskurus #jomkurus #kurussihat
Haaa ingat malam-malam jangan curik-curik makan! Ingat nak turun berat badan kena ada DEFISIT KALORI. Maksudnya kena kurangkan kalori intake bukannya tak makan nasi tapi duk bedal benda lain banyak-banyak πŸ˜† . . #tipskurus
Sis suka transformation Peha Makin Kurus ni.... Serious matter!!! Sue penah peha gemuk & lebar daripada umur 7 tahun sampailah umur 32 tahun. Ukurlilit peha 60cm ye... kau hado? Haaaa besar peha akak dik.... susah nak pakai seluar asyik sangkut dekat peha 🀣🀣 Lega sekarang dah kecik peha akak sebab buat senaman plank dan pakai long girdle Premium Beautiful. Ukurlilit peha sekarang 50cm 😍
Nightmare buat mumy preggy. Double chin & wujudnya bonggolan lemak dibelakang badan 😱😱. . Alahai... Demimu sayang, mama relakan. Tak sabar dah ni nak kembalikan bentuk badan langsing & wajah yang runcing dengan bantuan #maharani & #premiumbeautiful . The best combination ever buat mumy yang bakal #berpantangcaramoden . . Jangan biarkan #lelemak terus berleluasa selepas tempoh 44hari tu..nanti azab nak hilangkannya. Tempoh #berpantang itulah tempoh yang paling mudah untuk turunkan berat badan. Percayalah πŸ€—πŸ€— . #3rdtrimester #pregnancy #lemakmelimpah #ootdpregnancy #ootdpremiumbeautiful
Pengalaman berpantang dengan Premium Beautiful yang sangat memudahkan dan praktikal bagi ibu-ibu zaman moden. InsyaAllah luar dalam terjaga 😘
next page →