#novelislamik

4,948 posts

Loading...
JOM! JOM! BELUM TERLAMBAT LAGI NAK JOIN PRE-ORDER NI ☺ . NAK SENANG PICIT JE LINK DEKAT BIO TU 😘 . 👇S I N O P S I S👇 LAFAZ SYAHADAH BERDARAH [Demikianlah Sifir Manusia Durjana, Hanya Dendam Tersemat Di Jiwa. Bersedialah!] . . “Jangan mudah percaya dengan orang yang nampak baik di depan mata. Mungkin mereka inilah musuh kita dalam senyap.” Pesanan daripada seorang lelaki tua kepada Juan Ery Leo itu benar-benar menghantui fikirannya. Siapakah yang dia maksudkan? Pemuda Cina yang tekad melafazkan syahadah dan berkahwin dengan Adeena Zahra itu sering dihimpit dengan perkara aneh dalam keluarganya. Megat Azfar hilang membawa diri selepas cintanya tidak kesampaian bersama Adeena. Mak Kalsom pula terpaksa menyimpan sebuah rahsia besar arwah suaminya kerana ada sesuatu yang berlaku antara mereka berdua. Pusara di belakang rumah Mak Kalsom, digali seseorang. Apakah motifnya? Ustaz Ridwan pula secara tiba-tiba tidak munculkan diri di masjid dan di rumah berbulan lamanya. Buntu Ery dan Adeena mencari jawapan kepada setiap perkara misteri yang berlaku. Ganggun di rumah, hampir setiap hari ia menjelma aneh. Sepotong kaki yang berlumuran darah, berulat dan berbau busuk bercampur hanyir dihantar seseorang. Pembunuhan kejam seorang lelaki tua di tapak kawasan pembinaan, merobek fikiran mencari puncanya. Kemalangan jalan raya di luar kawalan, membuatkan nyawa papa Ery hilang begitu sahaja. Siapakah sebenarnya dalang yang melakukan semua ini? Akhirnya terjawab. Rupa-rupanya… ****************** Inshaa Allah akan diterbitkan pada bulan September ini! Mohon tag kawan² di ruangan komen agar lebih ramai yang tahu kemunculan #LafazSyahadahBerdarah tidak lama lagi! #SyafiqNasri #syafiqnasripublication #novelislamik #novelbestseller #LSB #TDLK #TangisanDiLangitKetujuh #SNPEMPIRE #SNPA005DS
TUHAN (PALSU) TURUN KE BUMI! . . Bayangkan satu imej besar tiba2 muncul di langit dan mendakwa dirinya Tuhan. . . Anda melihat sekeliling anda secara tiba2 mempercayainya seterusnya memberikan ikrar untuk BERIMAN dan patuh kepadanya. . . Agaknya apakah reaksi anda ketika itu? . . TUHAN JELMAAN HOLOGRAM! Jelajahi Agenda Elite Konspirator dalam karya @hadi_fayyadh #infinitywar . #infinitywar #yahudi #jews #konspirasi #jombuku #bukuagama #bukuislamik #bukumelayu #bukumalaysia #novel #novelmelayu #novelmalaysia #pencintabuku #booklovers #novelislamik #novelthriller #novelmisteri #sabah #sandakan #malaysia #kkcity #tawau #kelabbuku #LegacyOfKnowledge #GaleriIlmu #novel #buku #book #iqra #bacalah #marimembaca
Loading...
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 [#PROMOSIPOWER !] 3 BUKU RM3! 😍 - 🎊 PROMO MERDEKA RAYA! 🎊 Menjelang bulan kemerdekaan ini, kami dari pihak AQADA tidak mahu berhenti memberi promosi hebat kepada anda semua. Malah kami teruskan dengan promo lagi gempak. 😆😆😆 3 buku RM 3 sahaja!!! Apa dia, 3 buku 3 ringgit je 😨😨😱 Apa lagi? WHATSAPP admin Ika segera di no 011 23239056 ! Tak payah nak save-save nombor dah. Tekan je link di instagram @hns.inspirasee cepat untuk dapatkan layanan puteri raja indera kayangan langit ke ketujuh. Jumpa di sana ye. Janji deh! 😉 #bukuislamik #merdeka #aidiladha #aqadabuku #bukumurah #novelislamik #novelcintaislam #hargaberpatutan
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 [#PROMOSIPOWER !] 3 BUKU RM3! 😍 - 🎊 PROMO MERDEKA RAYA! 🎊 Menjelang bulan kemerdekaan ini, kami dari pihak AQADA tidak mahu berhenti memberi promosi hebat kepada anda semua. Malah kami teruskan dengan promo lagi gempak. 😆😆😆 3 buku RM 3 sahaja!!! Apa dia, 3 buku 3 ringgit je 😨😨😱 Apa lagi? WHATSAPP admin Ika segera di no 011 23239056 ! Tak payah nak save-save nombor dah. Tekan je link di instagram @hns.inspirasee cepat untuk dapatkan layanan puteri raja indera kayangan langit ke ketujuh. Jumpa di sana ye. Janji deh! 😉 #bukuislamik #merdeka #aidiladha #aqadabuku #bukumurah #novelislamik #novelcintaislam #hargaberpatutan
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 [#PROMOSIPOWER !] 3 BUKU RM3! 😍 - 🎊 PROMO MERDEKA RAYA! 🎊 Menjelang bulan kemerdekaan ini, kami dari pihak AQADA tidak mahu berhenti memberi promosi hebat kepada anda semua. Malah kami teruskan dengan promo lagi gempak. 😆😆😆 3 buku RM 3 sahaja!!! Apa dia, 3 buku 3 ringgit je 😨😨😱 Apa lagi? WHATSAPP admin Ika segera di no 011 23239056 ! Tak payah nak save-save nombor dah. Tekan je link di instagram @hns.inspirasee cepat untuk dapatkan layanan puteri raja indera kayangan langit ke ketujuh. Jumpa di sana ye. Janji deh! 😉 #bukuislamik #merdeka #aidiladha #aqadabuku #bukumurah #novelislamik #novelcintaislam #hargaberpatutan
KOMBO ADHA FREE POSTAGE? . PROMOSI INI HANYA MUSIM HAJI SAHAJA! . KARYA @hadi_fayyadh LIMITED EDITION . . CETUSAN AKHIR ZAMAN.... Sebuah buku yang menterjemahkan pelbagai agenda jahat yang tersembunyi melalui teknologi yang ada disekeliling kalian. ..... Buku yang penuh dengan kontroversi ini, dihadkan penerbitan secara eksklusif kerana terpaksa melalui beberapa tapisan sulit yang agak berat supaya ianya tidak menjadi bahan fitnah dan khabar angin semata ..... Pelbagai isu konspirasi dan rahsia tersembunyi di garap sesuai dengan tema DOMINASI KONSPIRASI ILUMINASI " Legenda Ramalan dari Kitab Kegelapan" yang bakal meletupkan adrenalin dan pemikiran anda. ..... Menjawab Rahsia Dunia yang disembunyikan ..... Agenda penaklukan Namrud Moden ..... Rahsia Dari Kitab Purba [ Ancient Book] ..... Jaringan Bawah Tanah membentuk penguasaan Israel Raya. ..... Maksud Epik disebalik filem Marvel dan sekutunya ..... Benarkah Turki Khalifah Islam Moden atau?? ..... Imam Mahdi akan muncul disebelah Timur?? ..... Kebangkitan Islam diufuk DiNusantara, benarkah ? ..... RM30 M/S 315 1000 NASKAH LIMITED EDITION ONLINE SAHAJA . . BELI 2 BUAH KE ATAS KARYA @hadi_fayyadh anda layak dapat FREE POSTAGE! . . Hubungi Sekarang! +60145376395
Sediiihh.. Nyeseeekk.. Hmm.. Belum tentu, Silahkan baca buku ini kamu gag akan merasakan hal itu😅 #jualbukuonline #bukuislamikeren #novelmotivasi #novelislamik #novelbagus #motivasihidup
Siapa tahu, ianya bakal menjadi milik anda.. Mudah sangat ... ambik gambar selfie dengan buku, letak caption menarik pasal buku ( mesti karya-karya hadi fayyadh ) ... Kemudian letak hashtag #bonanzahadifayyadh untuk memudahkan kami cari penyertaan anda.. ... Syarat nak menang macamana? Lagi banyak anda posting selfie dengan buku yang berbeza, lagi besar peluang anda untuk menang. .... Tarikh Tutup ; 25 Disember 2018 Pengumuman Pemenang ; 10 Jan 2019 .... Tarikh berlepas Ke Mekah : Februari 2019 ( Cuti Gong Xi Fa Chai ) ..... Info lanjut boleh bertanya kepada agen-agen kami yang sah. Belian buku di kedai bookstore juga sah untuk penyertaan ini. .... Mungkinkah anda dan anda 23 orang calon untuk ke Final yang masih kami cari. .... #fayyadhtroopers #fayyadhtroopersdiamond #fayyadhtrooperslegacy #hadifayyadhproduction #novelislamik #novelbestseller #bukuterbaru #hadifayyadh #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #bonanzahadifayyadh #2018
KOMBO ADHA FREE POSTAGE? . PROMOSI INI HANYA MUSIM HAJI SAHAJA! . KARYA @hadi_fayyadh LIMITED EDITION . . CETUSAN AKHIR ZAMAN.... Sebuah buku yang menterjemahkan pelbagai agenda jahat yang tersembunyi melalui teknologi yang ada disekeliling kalian. ..... Buku yang penuh dengan kontroversi ini, dihadkan penerbitan secara eksklusif kerana terpaksa melalui beberapa tapisan sulit yang agak berat supaya ianya tidak menjadi bahan fitnah dan khabar angin semata ..... Pelbagai isu konspirasi dan rahsia tersembunyi di garap sesuai dengan tema DOMINASI KONSPIRASI ILUMINASI " Legenda Ramalan dari Kitab Kegelapan" yang bakal meletupkan adrenalin dan pemikiran anda. ..... Menjawab Rahsia Dunia yang disembunyikan ..... Agenda penaklukan Namrud Moden ..... Rahsia Dari Kitab Purba [ Ancient Book] ..... Jaringan Bawah Tanah membentuk penguasaan Israel Raya. ..... Maksud Epik disebalik filem Marvel dan sekutunya ..... Benarkah Turki Khalifah Islam Moden atau?? ..... Imam Mahdi akan muncul disebelah Timur?? ..... Kebangkitan Islam diufuk DiNusantara, benarkah ? ..... Dapatkan Segera! Whatsapp 0137546150 ..... #fayyadhtroopers #fayyadhtroopersdiamond #fayyadhtrooperslegacy #hadifayyadhproduction #novelislamik #novelbestseller #bukuterbaru #hadifayyadh #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #bonanzahadifayyadh #2018
KOMBO ADHA FREE POSTAGE? . PROMOSI INI HANYA MUSIM HAJI SAHAJA DAN EXTEND SEHINGGA MERDEKA !! . BELI MANA2 DUA BUAH KARYA @hadi_fayyadh #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #Mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar .DENGAN HARGA TAWARAN ISTIMEWA " RM 50 " FREE POSTAGE.. . . BULAN DEPAN HARGA KEMBALI SPT BIASA IAITU RM 59.80 + Postage RM 8/SM RM 12/SS . UNTUK SEBUAH HARGA TTP SAMA RM 29.90 + Postage RM 8 SM/ RM 10 SS . . CEPAT DAPATKAN KOLEKSI2 HADI FAYYADH BULAN INI !!! . . Ws Sekarang! +60175682602 @ klik link di bio . . #fayyadhtroopersgold #fayyadhtrooperslegacy #agensahhadifayyadh #karyahadifayyadh #novelmalaysia #novelislamik #viralmalaysia2018 #islamisbeautiful #matrikulasi #mrsm #maahad #sekolah #uitm #uum #umk #usm #upm #uia #unisza
KOMBO ADHA FREE POSTAGE? . PROMOSI INI HANYA MUSIM HAJI SAHAJA! . KARYA @hadi_fayyadh LIMITED EDITION . . CETUSAN AKHIR ZAMAN.... Sebuah buku yang menterjemahkan pelbagai agenda jahat yang tersembunyi melalui teknologi yang ada disekeliling kalian. ..... Buku yang penuh dengan kontroversi ini, dihadkan penerbitan secara eksklusif kerana terpaksa melalui beberapa tapisan sulit yang agak berat supaya ianya tidak menjadi bahan fitnah dan khabar angin semata ..... Pelbagai isu konspirasi dan rahsia tersembunyi di garap sesuai dengan tema DOMINASI KONSPIRASI ILUMINASI " Legenda Ramalan dari Kitab Kegelapan" yang bakal meletupkan adrenalin dan pemikiran anda. ..... Menjawab Rahsia Dunia yang disembunyikan ..... Agenda penaklukan Namrud Moden ..... Rahsia Dari Kitab Purba [ Ancient Book] ..... Jaringan Bawah Tanah membentuk penguasaan Israel Raya. ..... Maksud Epik disebalik filem Marvel dan sekutunya ..... Benarkah Turki Khalifah Islam Moden atau?? ..... Imam Mahdi akan muncul disebelah Timur?? ..... Kebangkitan Islam diufuk DiNusantara, benarkah ? ..... RM30 M/S 315 1000 NASKAH LIMITED EDITION ONLINE SAHAJA . . BELI 2 BUAH KE ATAS KARYA @hadi_fayyadh anda layak dapat FREE POSTAGE! . . Hubungi Sekarang! +6011-5684 0616 . . #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #hadifayyadh #hadifayyadhproduction #jomdakwah #dakwahsentap #bukuislamik #novelislamik #fayyadhtrooperssilver #teamhadifayyadh
Siapa tahu, ianya bakal menjadi milik anda.. Mudah sangat ... ambik gambar selfie dengan buku, letak caption menarik pasal buku ( mesti karya-karya hadi fayyadh ) ... Kemudian letak hashtag #bonanzahadifayyadh untuk memudahkan kami cari penyertaan anda.. ... Syarat nak menang macamana? Lagi banyak anda posting selfie dengan buku yang berbeza, lagi besar peluang anda untuk menang. .... Tarikh Tutup ; 25 Disember 2018 Pengumuman Pemenang ; 10 Jan 2019 .... Tarikh berlepas Ke Mekah : Februari 2019 ( Cuti Gong Xi Fa Chai ) ..... Info lanjut boleh bertanya kepada agen-agen kami yang sah. Belian buku di kedai bookstore juga sah untuk penyertaan ini. .... Mungkinkah anda dan anda 23 orang calon untuk ke Final yang masih kami cari.
KOMBO ADHA FREE POSTAGE? . PROMOSI INI HANYA MUSIM HAJI DAN MERDEKA SAHAJA! . KARYA @hadi_fayyadh LIMITED EDITION . . CETUSAN AKHIR ZAMAN.... Sebuah buku yang menterjemahkan pelbagai agenda jahat yang tersembunyi melalui teknologi yang ada disekeliling kalian. ..... Buku yang penuh dengan kontroversi ini, dihadkan penerbitan secara eksklusif kerana terpaksa melalui beberapa tapisan sulit yang agak berat supaya ianya tidak menjadi bahan fitnah dan khabar angin semata ..... Pelbagai isu konspirasi dan rahsia tersembunyi di garap sesuai dengan tema DOMINASI KONSPIRASI ILUMINASI " Legenda Ramalan dari Kitab Kegelapan" yang bakal meletupkan adrenalin dan pemikiran anda. ..... Menjawab Rahsia Dunia yang disembunyikan ..... Agenda penaklukan Namrud Moden ..... Rahsia Dari Kitab Purba [ Ancient Book] ..... Jaringan Bawah Tanah membentuk penguasaan Israel Raya. ..... Maksud Epik disebalik filem Marvel dan sekutunya ..... Benarkah Turki Khalifah Islam Moden atau?? ..... Imam Mahdi akan muncul disebelah Timur?? ..... Kebangkitan Islam diufuk DiNusantara, benarkah ? ..... RM30 M/S 315 1000 NASKAH LIMITED EDITION ONLINE SAHAJA . . BELI 2 BUAH KE ATAS KARYA @hadi_fayyadh anda layak dapat FREE POSTAGE! . PROMOSI berakhir pada 31 OGOS! JOM DAPATKANNYA SEGERA sebelum promosi berakhir! . . WhatsApp Sekarang! +6017-6696910 (klik link di bio) . #promosi #freepostage #novel #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #novelbestseller #neverbealone #novelislamik #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtroopersjuniour
APA KAITAN RAJA ZULKARNAIN & YAKJUJ MAKJUJ? . Sebenarnya pendapat popular bahawa Zulkarnain adalah Iskandar Zulkarnain (Alexander The Great) telah dinafikan oleh ramai sarjana Islam kerana setelah di kaji latar belakang Iskandar Zulkarnain, ternyata bahawa beliau bukanlah seorang yang berperibadi mulia sebagaimana Zulkarnain yang diberitakan di dalam Al-Qur'an. . . YAKJUJ DAN MAKJUJ DARI BERBAGAI SUMBER Dari susut perkataan Yakjuj dan Makjuj, Imam Al-Alusi, Ibnu Manzur dan Al-Hafiz Ibnu Hajar berpendapat bahawa perkataan Yakjuj dan Makjuj berasal dari bahasa asing (bukan bahasa Arab). Sesetengah ulama lain mengatakan ia berasal dari bahasa Arab. . . Abul Kalam Azad pula menyatakan bahawa perkataan Yakjuj dan Makjuj berasal daripada bahasa Ibrani, dan pada asalnya ia adalah bahasa asing. Masyarakat Yunan menyebutnya sebagai Gog dan Magog. .... Harga RM30.00 dan istimewanya anda akan dapat FREE BOOKMARK & SIGN PENULIS Ustaz @hadi_fayyadh. Boleh hubungi agen kami yang sah ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . . Hubungi Sekarang! http://www.wasap.my/+60134714835 . #fayyadhtrooperssilver #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #novelislamik #novel #novelseram #best #bestseller #novellakukeras #novelterbaik #novels #voiceover #jentikhati
"APA LAGI YANG KAU MILIKI ANDAI TUHAN TIADA LAGI DI HATI .." By @hadi_fayyadh "Apakah Kau sedar, tanah yang kau pijak seharian itu adalah asal usulmu. . Makanan lazat yang kau bazirkan akhirnya jadi najis yang meloyakan. Wajah cantik yang cuba kau pamerkan, hanyalah lukisan-lukisan dan contengan kepalsuan.” . “Kau sebenarnya mempersiapkan diri kau hanya untuk tontonan. Memperlihatkan diri kau hebat, memperlihatkan diri kau mulia dan suci. . Walhal, kau tidak sedar, berapa banyak aib kau yang Tuhan telah sembunyikan.” . “Ada yang sanggup berlapar demi kelihatan kurus dan menawan. Kau pula mungkin, habis ratusan atau ribuan ringgit untuk tampak elegan dan bergaya.” . “Sedangkan mungkin kau tak sedar, kau sedang melayan sikap ‘perasan’ hingga kau rasa, orang saling memandang dan kau jadi tumpuan perhatian.” . “Hei, apa tu ? bangkitlah dari tidur yang melelapkan. Dunia tercipta untuk kau, tapi kau tercipta bukan untuk dunia. Apa yang kau makan, itulah yang akan dipertanggungjawabkan.. .” “Apa yang sedang kau bicarakan ini? Aku tidak mengerti. Aku mula keliru dengan kenyataan demi kenyataan. “ Lelaki tadi menjawab. “ Apa yang membawa kau kesini wahai saudari?” Bukankah kekecewaan dan kehampaan menjadi seorang hamba kepada TuhanNYA, lalu kau ingin memberontak dan membentak. “ . Lalu, kemana kau buang sebuah harga dirimu yang telah hilang? Kau biarkan sahaja atau kau kutip kembali semuanya ?.. . Petikan Novel #mengintaiakudineraka . . Mari dapatkan Audio Sinopsis Mengintai Aku di Neraka sekarang! . . Hubungi Sekarang! http://www.wasap.my/+60134714835 . #fayyadhtrooperssilver #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #novelislamik #bestseller #novellakukeras #best #ilmiah #ilmu #apa #islamagamaku #islamicpost
Siapa tahu, ianya bakal menjadi milik anda.. Mudah sangat ... ambik gambar selfie dengan buku, letak caption menarik pasal buku ( mesti karya-karya hadi fayyadh ) ... Kemudian letak hashtag #bonanzahadifayyadh untuk memudahkan kami cari penyertaan anda.. ... Syarat nak menang macamana? Lagi banyak anda posting selfie dengan buku yang berbeza, lagi besar peluang anda untuk menang. .... Tarikh Tutup ; 25 Disember 2018 Pengumuman Pemenang ; 10 Jan 2019 .... Tarikh berlepas Ke Mekah : Februari 2019 ( Cuti Gong Xi Fa Chai ) ..... Info lanjut boleh bertanya kepada agen-agen kami yang sah. Belian buku di kedai bookstore juga sah untuk penyertaan ini. .... Mungkinkah anda dan anda 23 orang calon untuk ke Final yang masih kami cari. .... #fayyadhtroopers #fayyadhtroopersdiamond #fayyadhtrooperslegacy #hadifayyadhproduction #novelislamik #novelbestseller #bukuterbaru #hadifayyadh #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #bonanzahadifayyadh #2018
. [SWIPE LEFT] PLANNER 2019 IS FINALLY HERE!!! 😍 PLANNER yang VIRAL & dapat permintaan sehingga berpuluh3 ribu akhirnya kembali! 💃💃 . PRE-ORDER WILL BE OPENED SOOOOONNN dengan 8 COVER TERBARU yang lebih MENARIKKK (nantikan post admin nanti) . & content yang lebih BEESSSTTT Save nombor admin 011-39215872 sekarang!! 😍 Atau whatsapp terus "nak planner" untuk dapat update awal sebaik sahaja kami open order! 🌸 __ . 📲WHATSAPP 011-39215872 📲WHATSAPP 011-39215872 📲WHATSAPP 011-39215872 . . . . . #DROPSHIPNEEDED #bukuonline #novelonline #ulatbuku #SquadIsbir #hadifayyadh #novelislamik #novelmurah #bukumotivasi #kedaibukuonline #bukubestseller #bukumurah #peminatbuku #janganbencicintaku #kekechallengemalaysia #viralmalaysia #aidiladha2018 #kikichallengemalaysia #giveawaymalaysia #videoviral #planner2019murah #planner2019malaysia #planneraddictmalaysia #plannermuslimah #plannerviral #cintabukankristal #cintakokoc
. [SWIPE LEFT] PLANNER 2019 IS FINALLY HERE!!! 😍 PLANNER yang VIRAL & dapat permintaan sehingga berpuluh3 ribu akhirnya kembali! 💃💃 . PRE-ORDER WILL BE OPENED SOOOOONNN dengan 8 COVER TERBARU yang lebih MENARIKKK (nantikan post admin nanti) . & content yang lebih BEESSSTTT Save nombor admin 011-39215872 sekarang!! 😍 Atau whatsapp terus "nak planner" untuk dapat update awal sebaik sahaja kami open order! 🌸 __ . 📲WHATSAPP 011-39215872 📲WHATSAPP 011-39215872 📲WHATSAPP 011-39215872 . . . . . #DROPSHIPNEEDED #bukuonline #novelonline #ulatbuku #SquadIsbir #hadifayyadh #novelislamik #novelmurah #bukumotivasi #kedaibukuonline #bukubestseller #bukumurah #peminatbuku #janganbencicintaku #kekechallengemalaysia #viralmalaysia #aidiladha2018 #kikichallengemalaysia #giveawaymalaysia #videoviral #planner2019murah #planner2019malaysia #planneraddictmalaysia #plannermuslimah #plannerviral #cintabukankristal #cintakokoc
. [SWIPE LEFT] PLANNER 2019 IS FINALLY HERE!!! 😍 PLANNER yang VIRAL & dapat permintaan sehingga berpuluh3 ribu akhirnya kembali! 💃💃 . PRE-ORDER WILL BE OPENED SOOOOONNN dengan 8 COVER TERBARU yang lebih MENARIKKK (nantikan post admin nanti) . & content yang lebih BEESSSTTT Save nombor admin 011-39215872 sekarang!! 😍 Atau whatsapp terus "nak planner" untuk dapat update awal sebaik sahaja kami open order! 🌸 __ . 📲WHATSAPP 011-39215872 📲WHATSAPP 011-39215872 📲WHATSAPP 011-39215872 . . . . . #DROPSHIPNEEDED #bukuonline #novelonline #ulatbuku #SquadIsbir #hadifayyadh #novelislamik #novelmurah #bukumotivasi #kedaibukuonline #bukubestseller #bukumurah #peminatbuku #janganbencicintaku #kekechallengemalaysia #viralmalaysia #aidiladha2018 #kikichallengemalaysia #giveawaymalaysia #videoviral #planner2019murah #planner2019malaysia #planneraddictmalaysia #plannermuslimah #plannerviral #cintabukankristal #cintakokoc
. [SWIPE LEFT] PLANNER 2019 IS FINALLY HERE!!! 😍 PLANNER yang VIRAL & dapat permintaan sehingga berpuluh3 ribu akhirnya kembali! 💃💃 . PRE-ORDER WILL BE OPENED SOOOOONNN dengan 8 COVER TERBARU yang lebih MENARIKKK (nantikan post admin nanti) . & content yang lebih BEESSSTTT Save nombor admin 011-39215872 sekarang!! 😍 Atau whatsapp terus "nak planner" untuk dapat update awal sebaik sahaja kami open order! 🌸 __ . 📲WHATSAPP 011-39215872 📲WHATSAPP 011-39215872 📲WHATSAPP 011-39215872 . . . . . #DROPSHIPNEEDED #bukuonline #novelonline #ulatbuku #SquadIsbir #hadifayyadh #novelislamik #novelmurah #bukumotivasi #kedaibukuonline #bukubestseller #bukumurah #peminatbuku #janganbencicintaku #kekechallengemalaysia #viralmalaysia #aidiladha2018 #kikichallengemalaysia #giveawaymalaysia #videoviral #planner2019murah #planner2019malaysia #planneraddictmalaysia #plannermuslimah #plannerviral #cintabukankristal #cintakokoc
. [SWIPE LEFT] PLANNER 2019 IS FINALLY HERE!!! 😍 PLANNER yang VIRAL & dapat permintaan sehingga berpuluh3 ribu akhirnya kembali! 💃💃 . PRE-ORDER WILL BE OPENED SOOOOONNN dengan 8 COVER TERBARU yang lebih MENARIKKK (nantikan post admin nanti) . & content yang lebih BEESSSTTT Save nombor admin 011-39215872 sekarang!! 😍 Atau whatsapp terus "nak planner" untuk dapat update awal sebaik sahaja kami open order! 🌸 __ . 📲WHATSAPP 011-39215872 📲WHATSAPP 011-39215872 📲WHATSAPP 011-39215872 . . . . . #DROPSHIPNEEDED #bukuonline #novelonline #ulatbuku #SquadIsbir #hadifayyadh #novelislamik #novelmurah #bukumotivasi #kedaibukuonline #bukubestseller #bukumurah #peminatbuku #janganbencicintaku #kekechallengemalaysia #viralmalaysia #aidiladha2018 #kikichallengemalaysia #giveawaymalaysia #videoviral #planner2019murah #planner2019malaysia #planneraddictmalaysia #plannermuslimah #plannerviral #cintabukankristal #cintakokoc
. [SWIPE LEFT] PLANNER 2019 IS FINALLY HERE!!! 😍 PLANNER yang VIRAL & dapat permintaan sehingga berpuluh3 ribu akhirnya kembali! 💃💃 . PRE-ORDER WILL BE OPENED SOOOOONNN dengan 8 COVER TERBARU yang lebih MENARIKKK (nantikan post admin nanti) . & content yang lebih BEESSSTTT Save nombor admin 011-39215872 sekarang!! 😍 Atau whatsapp terus "nak planner" untuk dapat update awal sebaik sahaja kami open order! 🌸 __ . 📲WHATSAPP 011-39215872 📲WHATSAPP 011-39215872 📲WHATSAPP 011-39215872 . . . . . #DROPSHIPNEEDED #bukuonline #novelonline #ulatbuku #SquadIsbir #hadifayyadh #novelislamik #novelmurah #bukumotivasi #kedaibukuonline #bukubestseller #bukumurah #peminatbuku #janganbencicintaku #kekechallengemalaysia #viralmalaysia #aidiladha2018 #kikichallengemalaysia #giveawaymalaysia #videoviral #planner2019murah #planner2019malaysia #planneraddictmalaysia #plannermuslimah #plannerviral #cintabukankristal #cintakokoc
[ KHURAFAT ADALAH MAKANAN SAYA : KISAH NOVEL ASPIRASI UNTUK BERUBAH ] Dia menulis : "Selama ini sy brpgg dgn keprcyaan tahyul, khurafat tu adalh mknn sy, sy lbih prcyakan 'pndamping' sbg penylmt sy bila sy diancam. amalan saka dr nenek moyang sy, mantera serapah syirik selalunya sy amlkn stiap mlm. Sy slalu nmpk jelmaan makhluk yg mnkutkn wlupn sy yakin dgn bnda tu. Sy tidk prnh tahu akibat mgamalkn amaln cmtu, sy rs slamt wlupn sy trpksa korbankn darah sy setiap sbulan skli. Perjnjian sy dgn makhluk tu trkadng buat sy derita. Sy tak pernh tahu akibt bershbt dgn bnda2 cmni. Kish humaira dlm smusim di brzkh ni bg sy impak yg sgt besr. Sy tkut. Sy mula nk buang bnda tu. Mcm2.cbrn sy lalui. Apa yg diceritakn dlm novel tu mmg hmpir sma dgn kish hidup sy. Wlupn sukr utk sy buang bnda tu alhmdulillah perawtn islam.yg sy lalui sdikit sbyk mmbntu sy cr khidupn sy kmbli. Benar, khurafat dan syirik xkn prnh mmbhgiakn kita.wlupn kita sihir org utk kpntgn pribdi. Sy tringin nk.jmp.hadi fayyadh... penulisnnya byk sedarkn org. Syukur pd Allah" . . . . Sungguh hidayah Itu milik Allah. Tidak ada yang mampu menghalangnya andai itu taqdirnya. Apakah yang dilalui dan dirasainya? Sesuatu yang telah mengubah 100% paradigma mentalitinya. Ayuh, selaminya bersama kami. Dapatkan Novel Triller Best Seller Semusim Di Barzakh di pasaran sekarang. Ayuh, selaminya bersama kami. Dapatkan Novel Triller Best Seller Semusim Di Barzakh di pasaran sekarang. . Jom dapat kan Novel Islamik terbaik #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar . . Dapatkannya dengan kami segera +60175682602 @ klik link di bio . . #fayyadhtroopersgold #fayyadhtrooperslegacy #agensahhadifayyadh #karyahadifayyadh #semusimdibarzakh #novelislamik #viralmalaysia2018 #bazaaronline #bazaarpaknil #islamituindah #politeknik #uum #usm #ukm #uum #upm #uia #unisza #mrsm #matrikulasi #maahad
TAWARAN FREE POSTAGE 2 BUAH KE ATAS! . PROMOSI RAYA HAJI! . . ORDER DIBUKA SEKARANG! . . Karya kontroversi dan iluminasi by @hadi_fayyadh #infinitywar kini kembali lagi atas permintaan orang ramai. Hanya 5000 naskah sahaja dicetak semula bagi memenuhi permintaan semua. . . Namun, cetakan ini adalah yang terakhir dan sangat2 LIMITED kerana karya ini merupakan karya yang sangat berat dan melalui tapisan2 yang sangat rapi sebelum ianya diterbitkan. . . Order sekarang hari ini sebelum ianya kembali habis. Beli 2 Free Postage. Boleh campur sekali dengan mana2 karya @hadi_fayyadh ya. . WhatsApp Segera 0137546150 . #fayyadhtroopers #fayyadhtroopersdiamond #fayyadhtrooperslegacy #hadifayyadhproduction #novelislamik #novelbestseller #bukuterbaru #hadifayyadh #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #bonanzahadifayyadh #2018
Set Novel Penulisan2u Sehangat Matahari/ Terima Kasih sayang Rm30 termasuk pos untuk kedua2 novel ini bg semenanjung, sabah & sarawak. Whatapps 👇👇👇 . 0177007386 * Ambik 1buku pun boleh / nak tukar dgn novel dari set lain pun boleh.. . #novelislamik #novelmurah #alaf21 #kakinovel #karyaseni #fajarpakeer #cesb #novelpreloved #novelprelovedmurah #novelonline #kedainovel #novelmalaysia #bookstoremalaysia #novelrare #novellangka #novelterpakai #novelterpakaimurah #jualnovel #sayajualnovel #kedainovelonline #novellama #novelmalay #jemariseni #karyaseni #novelcinta #penulisan2u #fixi #novelfixi #novelkarangkraf #novelseram #novelmalaysia #novelprelovedmalaysia
Set Buku Prima Pencuri Cinta/ Dia Si katak puru Rm30 termasuk pos untuk kedua2 novel ini bg semenanjung, sabah & sarawak. Whatapps 👇👇👇 . 0177007386 * Ambik 1buku pun boleh / nak tukar dgn novel dari set lain pun boleh.. . #novelislamik #novelmurah #alaf21 #kakinovel #karyaseni #fajarpakeer #cesb #novelpreloved #novelprelovedmurah #novelonline #kedainovel #novelmalaysia #bookstoremalaysia #novelrare #novellangka #novelterpakai #novelterpakaimurah #jualnovel #sayajualnovel #kedainovelonline #novellama #novelmalay #jemariseni #karyaseni #novelcinta #penulisan2u #fixi #novelfixi #novelkarangkraf #novelseram #novelmalaysia #novelprelovedmalaysia
Set Novel Alaf 21 Cinta2u dot my/ Heroku Anak emak Rm32 termasuk pos untuk kedua2 novel ini bg semenanjung, sabah & sarawak. Whatapps 👇👇👇 . 0177007386 * Ambik 1buku pun boleh / nak tukar dgn novel dari set lain pun boleh.. . #novelislamik #novelmurah #alaf21 #kakinovel #karyaseni #fajarpakeer #cesb #novelpreloved #novelprelovedmurah #novelonline #kedainovel #novelmalaysia #bookstoremalaysia #novelrare #novellangka #novelterpakai #novelterpakaimurah #jualnovel #sayajualnovel #kedainovelonline #novellama #novelmalay #jemariseni #karyaseni #novelcinta #penulisan2u #fixi #novelfixi #novelkarangkraf #novelseram #novelmalaysia #novelprelovedmalaysia
TAWARAN FREE POSTAGE 2 BUAH KE ATAS! . PROMOSI RAYA HAJI! . . ORDER DIBUKA SEKARANG! . . Karya kontroversi dan iluminasi by @hadi_fayyadh #infinitywar kini kembali lagi atas permintaan orang ramai. Hanya 5000 naskah sahaja dicetak semula bagi memenuhi permintaan semua. . . Namun, cetakan ini adalah yang terakhir dan sangat2 LIMITED kerana karya ini merupakan karya yang sangat berat dan melalui tapisan2 yang sangat rapi sebelum ianya diterbitkan. . . Order sekarang hari ini sebelum ianya kembali habis. Beli 2 Free Postage. Boleh campur sekali dengan mana2 karya @hadi_fayyadh ya. . WhatsApp Segera 0137546150 . #fayyadhtroopers #fayyadhtroopersdiamond #fayyadhtrooperslegacy #hadifayyadhproduction #novelislamik #novelbestseller #bukuterbaru #hadifayyadh #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #bonanzahadifayyadh #2018
KENAPA BUKU INI SANGAT DICARI ? .... Memang susah betul nak cari buku Infinity War by @hadi_fayyadh , pusing semua kedai buku memang tak kan jumpa. Fuhh penat giler... 。。。 Ramai orang sudah mula buka mata, yang dahulu katanya taksub sangat dengan teori konspirasi laa, obses la, fanatik la, tapi sejak kita didedahkan dengan pelbagai kebenaran yang juga pernah diberi amaran oleh Nabi SAW maka ramai yang sudah mula sedar. 。。。 Sedar tentang apa sebenarnya? Mara bahaya yang sedang datang, fitnah dan keruntuhan IMAN yang maha dahsyat yang bakal menimpa kita semua. 。。。 Infinity War,.kenapa Infinity? Dimana ketika ini, manusia semakin lama semakin kosong rasa bertuhan dan imannya kepada Allah, yang akan membawa kepada peperangan akhir zaman yang dahsyat. 。。。。 Bacalah,.anda akan tahu dunia ini sudah terlalu kritikal. . . TAWARAN FREE POSTAGE 2 BUAH KE ATAS! . PROMOSI RAYA HAJI & MERDEKA! . ORDER DIBUKA SEKARANG SEHINGGA 31 OGOS! . Dapatkan sekarang! 017-6696910 . #novel #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #novelbestseller #neverbealone #novelislamik #fayyadhtrooperslegac #fayyadhtroopersjunior
KESAKITAN INI, UNTUK PENYEMBUH LUKAMU DI AKHIRAT ... By @hadi_fayyadh . Hasbunallahu wani’mal wakeel .. Wa La Hau la wala Quwwata illa billah ..” . “Cukuplah Allah sebagai sebaik-baik penolong, kerna tiada daya dan upaya melainkan atas keizinanNYA.” Suaranya perlahan, tetapi jelas setiap lantunan bicaranya. . Nenek menyambung lagi. “Selagi kau mencari manusia, selagi itulah kau akan kecewa, duhai Aleeya .. jadikanlah manusia hanya tumpangan bukan tujuan .. kerna, mereka memiliki hati yang berbolak-balik sentiasa, keinginan dan kehendak yang dilapik dengan nafsu dan syaitan” . Dia mengubah kedudukannya, menghadap terus ke arahku yang sedang duduk di tepi sisi katil bersama Arissa. Aku hanya mendengar. . “Ada yang gagal, maka ia akan kecundang. Barangkali yang kecundang akan mengundang rasa hampa, ditinggalkan dan dikhianati bagi yang menyanyanginya.” . “Aleeya, hati kau terlalu berharga. Tuhan itu terlalu mencintainya. Dia tidak mahu sia-siakannya dengan dosa-dosa yang sedang kau lakarkan pada dinding-dinding kesetiaan kau sebagai hamba.” . “Inilah cara dia memanggil kau kembali nak. Diperjalankan kau hingga ke sini, dan setiap detik kau di didik dan ditegur tanpa kau sedar teguran itu adalah daripadaNYA. Bukankah kau manusia yang beruntung ?” . PETIKAN NOVEL #mengintaiakudineraka Jika berminat Klik link di bio untuk tempahan semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #fayyadhtrooperslegacy #fayyadhtrooperssilver #bukuislamik #novelislamik #buku #bukuonline
"APA LAGI YANG KAU MILIKI ANDAI TUHAN TIADA LAGI DI HATI .." By @hadi_fayyadh "Apakah Kau sedar, tanah yang kau pijak seharian itu adalah asal usulmu. . Makanan lazat yang kau bazirkan akhirnya jadi najis yang meloyakan. Wajah cantik yang cuba kau pamerkan, hanyalah lukisan-lukisan dan contengan kepalsuan.” . “Kau sebenarnya mempersiapkan diri kau hanya untuk tontonan. Memperlihatkan diri kau hebat, memperlihatkan diri kau mulia dan suci. . Walhal, kau tidak sedar, berapa banyak aib kau yang Tuhan telah sembunyikan.” . “Ada yang sanggup berlapar demi kelihatan kurus dan menawan. Kau pula mungkin, habis ratusan atau ribuan ringgit untuk tampak elegan dan bergaya.” . “Sedangkan mungkin kau tak sedar, kau sedang melayan sikap ‘perasan’ hingga kau rasa, orang saling memandang dan kau jadi tumpuan perhatian.” . “Hei, apa tu ? bangkitlah dari tidur yang melelapkan. Dunia tercipta untuk kau, tapi kau tercipta bukan untuk dunia. Apa yang kau makan, itulah yang akan dipertanggungjawabkan.. .” “Apa yang sedang kau bicarakan ini? Aku tidak mengerti. Aku mula keliru dengan kenyataan demi kenyataan. “ Lelaki tadi menjawab. “ Apa yang membawa kau kesini wahai saudari?” Bukankah kekecewaan dan kehampaan menjadi seorang hamba kepada TuhanNYA, lalu kau ingin memberontak dan membentak. “ . Lalu, kemana kau buang sebuah harga dirimu yang telah hilang? Kau biarkan sahaja atau kau kutip kembali semuanya ?.. . Petikan Novel #mengintaiakudineraka . . Mari dapatkan Audio Sinopsis Mengintai Aku di Neraka sekarang! . . Hubungi Sekarang! +60145376395
Jangan buang masa, selusuri perjalanan sang anak dalam pautan jiwa yang paling dalam. Ayuh, dapatkan segera. #semusimdimahsyar By @hadi_fayyadh . Siapa sangka jalan ceritanya membuahkan tangisan yang luarbiasa di kalangan pembaca. Ia bagai dibelai dengan rasa syahdu yang mendayu-dayu. . Sungguh, jiwamu menangis kerana rindukan fitrah yang mungkin telah sekian lama hilang. Tercari di dalam sembunyi, yang terkadang . Semusim Di Mahsyar ditulis oleh @hadi_fayyadh dengan pelbagai rasa yang berbagi. Mari rasakan saat jiwamu di belai lembut dengan sapaan Tuhan yang indah. . Dapatkan Sekarang! Whatsapp +60137546150 . #fayyadhtroopers #fayyadhtroopersdiamond #fayyadhtrooperslegacy #hadifayyadhproduction #novelislamik #novelbestseller #bukuterbaru #hadifayyadh #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #bonanzahadifayyadh #2018
TAWARAN FREE POSTAGE 2 BUAH KE ATAS! . PROMOSI RAYA HAJI! . . ORDER DIBUKA SEKARANG! . . Karya kontroversi dan iluminasi by @hadi_fayyadh #infinitywar kini kembali lagi atas permintaan orang ramai. Hanya 5000 naskah sahaja dicetak semula bagi memenuhi permintaan semua. . . Namun, cetakan ini adalah yang terakhir dan sangat2 LIMITED kerana karya ini merupakan karya yang sangat berat dan melalui tapisan2 yang sangat rapi sebelum ianya diterbitkan. . . Order sekarang hari ini sebelum ianya kembali habis. Beli 2 Free Postage. Boleh campur sekali dengan mana2 karya @hadi_fayyadh ya. . . INSYA ALLAH AKAN DIPOS PADA HARI JUMAAT INI! . . WhatsApp Segera +60175682602 @ klik link di bio . . #fayyadhtroopersgold #fayyadhtrooperslegacy #novelislamik #karyahadifayyadh #ketikaazazilberputusasa #infinitywar #agensahhadifayyadh #viralmalaysia2018 #islamituindah #deensalam #bazaaronline #bazaarpaknil #sekolah #mrsm #maahad #politeknik #matrikulasi #uitm #usm #ums #ukm #upm #uia #unisza #umt
D I A A K A N D A T A N G Bersediakah kita? ..... #ketikazazilberputusasa Sebuah Novel membongkar perjalanan Akhir zaman yang dicedok dari intipati ayat Al Quran dan Hadis. ..... "Sungguh, saya tak minat sejarah dan sains, tapi novel ni ubah paradigma saya tentang sejarah dan masa depan dunia" Juraidah Hussin, 18 Trolak Perak . Ilustrasi dan bayangan huru hara yang dibuat oleh penulis @hadi_fayyadh meletakkan pembaca di dalam kantung kebimbangan yang akan menjadikan anda tidak lagi merasakan dunia ini perlu dikejar secara total, kerana ia bakal karam. . Pengembaraan yang dipaut melalui metafora sastera yang ringan, memungkinkan anda merasainya sehingga tidak lagi mahu berhenti dari proksi pembacaan. . Inilah kata-kata pembaca kami. Alhamdulillah, semoga ia mampu meledakkan minda anda ke mercu rasa perhambaan yang padu. . MARI JOURNEY BERSAMA KAMI MENJELAJAH HUBUNGI AGEN KAMI : ws +60175682602 @ klik link di bio . . #fayyadhtroopersgold #fayyadhtrooperslegacy #agensahhadifayyadh #ketikaazazilberputusasa #kedaibukuonline #novelislamik #islamisbeautiful #viralmalaysia2018 #sekolah #politeknik #mrsm #ukm #usm #upm #uia #umt #matrikulasi #unisza #uum
Cepat dapatkan koleksi Karya Hadi Fayyadh @hadi_fayyadh di @danial_bookstore dengan harga paling murah sekarang⚠️⚠️⚠️ . ✨PROMOSI BELI 2 BUAH DAN KE ATAS FREE POSTAGE ✨ . 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩 Best kan? Jom dapatkan sekarang😉 . #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #hadifayyadh #hadifayyadhproduction #bukunovelmurah #bukunovel #jomdakwah #dakwahsentap #bukuislamik #novelislamik #fayyadhtrooperssilver 🖋️PROMOSI AKAN BERAKHIR DLM MASA TERDEKAT 😥
Cepat dapatkan koleksi Karya Hadi Fayyadh @hadi_fayyadh di @danial_bookstore dengan harga paling murah sekarang⚠️⚠️⚠️ . ✨PROMOSI BELI 2 BUAH DAN KE ATAS FREE POSTAGE ✨ . 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩 Best kan? Jom dapatkan sekarang😉 . #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #hadifayyadh #hadifayyadhproduction #bukunovelmurah #bukunovel #jomdakwah #dakwahsentap #bukuislamik #novelislamik #fayyadhtrooperssilver #dakwahuntukislamterhebat #dakwahuntukummah . 🖋️PROMOSI AKAN BERAKHIR DLM MASA TERDEKAT 😥
. #MENANGKAPDAJJALDIWAKTUDHUHAbv FEEDBACK PEMBACA : MENANGKAP DAJJAL DI WAKTU DHUHA Alhamdulillah, 8 syawal .Saya telah selesai mengkhatamkan novel Menangkap Dajjal di waktu dhuha tulisan hamka kereta mayat. Ringkasnya, cerita ini berkisahkan tentang betapa kita mencari dajjal dan menunggu kehadirannya sedangkan kita dituntut untuk menjauhi dajjal dan berlindung dari fitnah dajjal. Olahan kisah2 dari penulis,membuatkan saya ternanti nanti apa yang akan jadi seterusnya. Watak yang ditonjolkan pula sgt menarik. Hamka kereta mayat, cikgu Isa Kelisa, nelayan Mahdi Infradi dan ramai lagi. Mencuit hati dengan berbagai ragam. Pencerahan yang sangat baik ,kisah2 para sahabat yang menyentuh hati. Merobek robek dada ummat akhir zaman ini. Betapa kita jauh dari cara hidup Nabi saw . - solat berjemaah nya ke mana? Bacaan Al Kahfi setiap hari Jumaat macam mane? dan banyak lagi yang pasti membuatkan kita berfikir beribu kali.. Jauh nya kita dengan cara hidup Nabi dan para sahabat. __ TO ORDER 📲WHATSAPP 011-39215872 📲WHATSAPP 011-39215872 📲WHATSAPP 011-39215872 . . . . . #DROPSHIPNEEDED #bukuonline #novelonline #ulatbuku #SquadIsbir #hadifayyadh #novelislamik #novelmurah #bukumotivasi #kedaibukuonline #bukubestseller #bukumurah #peminatbuku #janganbencicintaku #kekechallengemalaysia #viralmalaysia #aidiladha2018 #kikichallengemalaysia #giveawaymalaysia #videoviral #planner2019murah #planner2019malaysia #planneraddictmalaysia #plannermuslimah #plannerviral #cintabukankristal #cintakokoc
K E B A N G K I T A N D A R I M A K A M K E G E L A P A N ...... .... Konspirasi kepercayaan Kuno diteruskan sebagai satu kepercayaan bahawa Firaun dan Namrud akan kembali memerintah bersama Dajjal. Pemujaan dan persiapan kebangkitannya dilakukan dengan sebaiknya mengikut kronologi New World Order. ...... Dajjal akan menjadi peneraju yang maha dahsyat kepada pengakhiran peradaban manusia. Anda pernah menonton X MEN APOKALIPS? Saba el Nur itu siapa? Bagaimana dia dibangkitkan? ..... Mengapa perlu anda tahu semua ini? Supaya anda tidak terjerumus kepada fitnah Dajjal yang semakim hebat dari masa kesemasa. Beriman sahaja tanpa mengetahui agenda jahat musuh tidak mencukupi kerana mungkin jika rapuhnya iman, kita semua akan dimakan dengan mudah. ...... INFINITY WAR : LEGENDA KITAB KEGELAPAN DARI MAKAM PURBA. . LIMITED EDITION ! . DAPATKAN SEGERA! Whatsapp +60137546150 . #fayyadhtroopers #fayyadhtroopersdiamond #fayyadhtrooperslegacy #hadifayyadhproduction #novelislamik #novelbestseller #bukuterbaru #hadifayyadh #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #bonanzahadifayyadh #2018
[ KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA : "MASTER PIECE" NOVEL CETUSAN AKHIR ZAMAN ] . Penulisan yang disentuh dengan tinta Al Quran dan Hadis serta pandangan para Ulama' yang digarap secara halus di dalam susur galur penceritaan. . Saudara @ak.yadiy , "Sebuah kisah yang dicoret sehingga kita yang membacanya terbawa-bawa. Kesan visualisasi bagaikan kita berada dalam kisah tersebut". . #ketikaazazilberputusasa #fayyadhtroopersgold #jombuku #bukuagama #bukuislamik #bukumelayu #bukumalaysia #novel #novelmelayu #novelmalaysia #pencintabuku #booklovers #novelislamik #novelthriller #novelmisteri #sabah #sandakan #malaysia #kkcity #tawau #kelabbuku #LegacyOfKnowledge #GaleriIlmu #novel #buku #book #iqra #bacalah #marimembaca
TAWARAN FREE POSTAGE 2 BUAH KE ATAS! . PROMOSI RAYA HAJI! . . ORDER DIBUKA SEKARANG! . . Karya kontroversi dan iluminasi by @hadi_fayyadh #infinitywar kini kembali lagi atas permintaan orang ramai. Hanya 5000 naskah sahaja dicetak semula bagi memenuhi permintaan semua. . . Namun, cetakan ini adalah yang terakhir dan sangat2 LIMITED kerana karya ini merupakan karya yang sangat berat dan melalui tapisan2 yang sangat rapi sebelum ianya diterbitkan. . . Order sekarang hari ini sebelum ianya kembali habis. Beli 2 Free Postage. Boleh campur sekali dengan mana2 karya @hadi_fayyadh ya. . . . . WhatsApp Segera 0145376395
Set Buku Prima Cinta awek dan pakwe/ Darlingku minah angau Rm35 termasuk pos untuk kedua2 novel ini bg semenanjung, sabah & sarawak. Whatapps 👇👇👇 www.wasap.my/60177007386 * Ambik 1buku pun boleh / nak tukar dgn novel dari set lain pun boleh.. . #novelislamik #novelmurah #alaf21 #kakinovel #karyaseni #fajarpakeer #cesb #novelpreloved #novelprelovedmurah #novelonline #kedainovel #novelmalaysia #bookstoremalaysia #novelrare #novellangka #novelterpakai #novelterpakaimurah #jualnovel #sayajualnovel #kedainovelonline #novellama #novelmalay #jemariseni #karyaseni #novelcinta #penulisan2u #fixi #novelfixi #novelkarangkraf #novelseram #novelmalaysia #novelprelovedmalaysia
TAWARAN FREE POSTAGE 2 BUAH KE ATAS! . PROMOSI RAYA HAJI! . . ORDER DIBUKA SEKARANG! . . Karya kontroversi dan iluminasi by @hadi_fayyadh #infinitywar kini kembali lagi atas permintaan orang ramai. Hanya 5000 naskah sahaja dicetak semula bagi memenuhi permintaan semua. . . Namun, cetakan ini adalah yang terakhir dan sangat2 LIMITED kerana karya ini merupakan karya yang sangat berat dan melalui tapisan2 yang sangat rapi sebelum ianya diterbitkan. . . Order sekarang hari ini sebelum ianya kembali habis. Beli 2 Free Postage. Boleh campur sekali dengan mana2 karya @hadi_fayyadh ya. . . INSYA ALLAH AKAN DIPOS PADA HARI JUMAAT INI! . . WhatsApp Segera 017-6696910 atau DM kami di IG . #novel #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #novelbestseller #neverbealone #novelislamik #fayyadhtrooperslegac #fayyadhtroopersjunior
. #IZINKANAKUMENCARITUHANbv IZINKAN AKU MENCARI TUHAN" YANG PALING THE BEST! . "Kenapa kehidupan aku tak macam orang lain? Ya Allah, jangan salahkan aku sekiranya aku semakin jauh daripadaMu, sedangkan Kau sendiri yang memberi sesuatu yang aku tak mampu!” - Malik - . “Sebenarnya, aku dah lama minat Islam. Aku nak tahu banyak tentang Islam. Tapi, selama ni, kenapa tak ada sorang kawan Muslim pun yang pernah cerita pada aku pasal Islam? Lepas tu, bila aku tengok orang Islam tu sendiri, kenapa tak melambangkan macam apa yang Islam ajar?” - Kalai - . “Hoi, kau tak payah nak poyo arh! Kau tu bukan baik sangat. Aku tahu segala benda jahat yang kau buat selama ni. Bila-bila masa saja aku boleh cerita kat orang pasal kejahatan kau. Nak berubah konon. Kau dengan aku sama saja, dua-dua perangai syaitan!” - Syamsul - . “Kenapa jenazah aku kat situ? Aku dah mati ke? Takkanlah! Aku masih tak puas hidup lagi, masih banyak dosa yang aku buat. Aku tak sempat bertaubat lagi, ya Allah!” - Tuan Rahim - . “InsyaAllah, saya dah cukup kuat untuk lupakan dia. Masa muda saya masih lagi panjang, jadi saya tak nak sia-siakan lagi macam dulu.” - Ika - . . . Banyak lagi persoalan yang akan terungkai dalam novel tarbiah IZINKAN AKU MENCARI TUHAN penulisan @aizuddinhamiid suatu pengalaman yang penuh dengan debaran, tangisan, keinsafan, dan kebahagiaan. Pastinya, jika anda mula membaca helaian pertama, sudah tentu anda tidak akan berhenti melainkan setelah sampai hingga helaian terakhir! . Siapa tak sabar nak dapatkan buku ni? Buku ni sangat sesuai untuk hadiahkan pada kawan-kawan! Untuk keterangan lanjut, boleh whatsapp admin dengan nombor di bawah. Moga bermanfaat! 😍 __ TO ORDER 📲WHATSAPP 011-39215872 📲WHATSAPP 011-39215872 📲WHATSAPP 011-39215872 . . . . . #DROPSHIPNEEDED #bukuonline #novelonline #ulatbuku #SquadIsbir #hadifayyadh #novelislamik #novelmurah #bukumotivasi #kedaibukuonline #bukubestseller #bukumurah #peminatbuku #janganbencicintaku #kekechallengemalaysia #viralmalaysia #aidiladha2018 #kikichallengemalaysia #giveawaymalaysia #videoviral #planner2019murah #planner2019malaysia #planneraddictmalaysia #plannermuslimah #plannerviral #cintabukankristal #cintakokoc
. #PENJARAbv SELEPAS BUKU KERNA SYURGA BUKAN PERCUMA, TERBARU NOVEL PENJARA! Haaa wajib yang ini wajib! Kitaorang recommend kat korang mesti dapatkan sebuah kalau tak rugi wehhh hidup sentiasa khayal penjara dalam dunia kita sendiri je. Admin bagi mukadimah sikit cerita ini. . . "Seperti biasa, setiap kali dia menapak masuk ke bilik tersebut, matanya akan tertangkap pada katil sebelah yang sekarangnya kosong tidak bercadar. Dia seolah-olah nampak empunya katil tersebut tersenyum manis ke arahnya seperti biasa. Dia meletakkan begnya di atas katil, mengambil frame yang sedang terpacak berdiri di atas meja belajarnya. Ridwan melepaskan keluhan panjang. Kali ini dia mengaku, hati yang sering meminta maaf dan memaafkan itu adalah antara hati-hati yang sentiasa tenang. Meminta maaf, tidak semestinya setelah kita melakukan kesalahan. Memberi maaf pula, tidak semestinya setelah diri kita dipermainkan. Fuhh padu! Minta maaf bukannya erti kau kalah! Gituuuuw. Buku ini RM25 sahaja. Macam mana nak dapatkan buku PENJARA ini admin? KOMBO AIDILADHA & KOMBO NEGARAKU STILL AVAILABLE UNTIL 31 OGOS!! ❤️ . __ TO ORDER 📲WHATSAPP 011-39215872 📲WHATSAPP 011-39215872 📲WHATSAPP 011-39215872 . . . . . #DROPSHIPNEEDED #bukuonline #novelonline #ulatbuku #SquadIsbir #hadifayyadh #novelislamik #novelmurah #bukumotivasi #kedaibukuonline #bukubestseller #bukumurah #peminatbuku #janganbencicintaku #kekechallengemalaysia #viralmalaysia #aidiladha2018 #kikichallengemalaysia #giveawaymalaysia #videoviral #planner2019murah #planner2019malaysia #planneraddictmalaysia #plannermuslimah #plannerviral #cintabukankristal #cintakokocoklat #cintalemonmadu
TAWARAN FREE POSTAGE 2 BUAH KE ATAS! . PROMOSI RAYA HAJI! . . ORDER DIBUKA SEKARANG! . . Karya kontroversi dan iluminasi by @hadi_fayyadh #infinitywar kini kembali lagi atas permintaan orang ramai. Hanya 5000 naskah sahaja dicetak semula bagi memenuhi permintaan semua. . . Namun, cetakan ini adalah yang terakhir dan sangat2 LIMITED kerana karya ini merupakan karya yang sangat berat dan melalui tapisan2 yang sangat rapi sebelum ianya diterbitkan. . . Order sekarang hari ini sebelum ianya kembali habis. Beli 2 Free Postage. Boleh campur sekali dengan mana2 karya @hadi_fayyadh ya. . . INSYA ALLAH AKAN DIPOS PADA HARI JUMAAT INI! . . WhatsApp Segera 011-5684 0616 #semusimdibarzakh #semusimdimahsyar #ketikaazazilberputusasa #infinitywar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #hadifayyadh #hadifayyadhproduction #bukunovelmurah #bukunovel #jomdakwah #dakwahsentap #bukuislamik #novelislamik #fayyadhtrooperssilver #jomshare #jomrepost #jomdakwah
TAWARAN FREE POSTAGE 2 BUAH KE ATAS! . PROMOSI RAYA HAJI! . . ORDER DIBUKA SEKARANG! . . Karya kontroversi dan iluminasi by @hadi_fayyadh #infinitywar kini kembali lagi atas permintaan orang ramai. Hanya 5000 naskah sahaja dicetak semula bagi memenuhi permintaan semua. . . Namun, cetakan ini adalah yang terakhir dan sangat2 LIMITED kerana karya ini merupakan karya yang sangat berat dan melalui tapisan2 yang sangat rapi sebelum ianya diterbitkan. . . Order sekarang hari ini sebelum ianya kembali habis. Beli 2 Free Postage. Boleh campur sekali dengan mana2 karya @hadi_fayyadh ya. . WhatsApp📲017-4239953 WhatsApp📲017-4239953 WhatsApp📲017-4239953 . Nak lagi mudah? . Klik link di bahagian bio . #semusimdibarzakhlllfab1 #ketikaazazilberputusasalllfab1 #semusimdimahsyarlllfab1 #mengintaiakudinerakalllfab1 #hadifayyadhproductionlllfab1 #TeamDhirarFayyadhArmy #TeamDhirar2018 #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #novelhadifayyadh #novelislamik #novelislamikbestseller #novelbestseller #sdb #sdm #kaba #madn
DUA KOMBINASI ILMU FITAN : FITNAH ERA KEBANGKITAN DAJJAL @hadi_fayyadh … Bagi memahamkan anda tentang sebuah kebangkitan yang kian hampir ini, susur galur pergerakkan, agenda halus dan sulit, serta perancangan kemusnahan skala besar yang dirancang disusun di dalam kedua-dua buku ini. … #ketikaazazilberputusasa sebuah novel yang mengisahkan pengembaraan seorang saintis yang pada mulanya menentang dan memandang remeh Al Quran dan Islam. Semakin dia ingin mencari kelemahan Al Quran, semakin dia menemui keajaiban dan keagungan “ LORD OF THE CREATOR” hingga pada mulanya Al Quran dianggap Kitab Purba telah mengubah prediksinya sebagai Kitab Tuhan. … Dia hidup dizaman kebangkitan Dajjal, bertemu dengan Dajjal lalu bersambung perjalanan ke Timur yang akan bersama-sama dengan Imam Al Mahdi nanti. Cerita digambarkan suasana dan keadaan akhir zaman melalui Al Quran Dan Hadis. Apa yang berlaku seterusnya? .... #infinitywar adalah sebuah perancangan Konflik yang di bongkar dari pemakaman purba sehingga Kitab Suci di bawa lari menuju ke ufuk barat Bumi. Kitab suci apakah? Portal penghubung dengan iblis dibuka, jaringan kamunikasi Dajjal diperlihatkan, keagungan palsu yang cuba ditonjolkan, satu persatu perancangan hampir ke destinasi kemuncak. .... DAPATKANNYA DARIPADA AGEN SAH KAMI SEKARANG. . WhatsApp📲017-4239953 WhatsApp📲017-4239953 WhatsApp📲017-4239953 . Nak lagi mudah? . Klik link di bahagian bio . #semusimdibarzakhlllfab1 #ketikaazazilberputusasalllfab1 #semusimdimahsyarlllfab1 #mengintaiakudinerakalllfab1 #hadifayyadhproductionlllfab1 #TeamDhirarFayyadhArmy #TeamDhirar2018 #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #novelhadifayyadh #novelislamik #novelislamikbestseller #novelbestseller #sdb #sdm #kaba #madn
"APA LAGI YANG KAU MILIKI ANDAI TUHAN TIADA LAGI DI HATI .." . . "Apakah Kau sedar, tanah yang kau pijak seharian itu adalah asal usulmu. . . Lalu, kemana kau buang sebuah harga dirimu yang telah hilang? Kau biarkan sahaja atau kau kutip kembali semuanya ?.. . #hidupdanmatiku # #mengintaiakudineraka #fayyadhtroopersgold #jombuku #bukuagama #bukuislamik #bukumelayu #bukumalaysia #novel #novelmelayu #novelmalaysia #pencintabuku #booklovers #novelislamik #novelthriller #novelmisteri #sabah #sandakan #malaysia #kkcity #tawau #kelabbuku #LegacyOfKnowledge #GaleriIlmu #novel #buku #book #iqra #bacalah #marimembaca
[HARI TANPA TARIKH] . HARGA : RM22 /RM24 (exc postage) . Cara Tempahan . Whatsapp : (+60177184828 | Lin) . Penulis: Ustaz Roslan Mohamed Kategori: Fardu Ain Tebal: 272 ms . SINOPSIS . Kiamat sudah dekat. Tanda-tandanya juga sudah banyak yang dapat kita lihat. Apa yang berlaku pada bumi ini menunjukkan ia sudah semakin hampir ke penghujungnya. Percaya kepada hari kiamat adalah rukun Iman kelima. Namun apakah kita sedia untuk menghadapinya? Cukupkah bekal amalan kita untuk dibawa ke sana? Atau masih leka dengan mainan dan perhiasan dunia? Penulis menyampaikan apa yang perlu setiap Muslim tahu tentang kiamat sebagai suatu peringatan kepada kita bahawa kengerian dan kedahsyatan hari kiamat itu melebihi jangkauan dan bayangan manusia. Antara topik yang dikupas: . * Ngerinya Hari Kiamat * Mati: Permulaan Alam Akhirat * Persiapan untuk Mati * Mati dalam Husnul Khatimah * Gambaran Seksa Kubur * Ketuk Hati dengan Kiamat * Hari Akhirat: Terbongkar Segala Dosa * Berhakkah Kita Melalui Titian Sirat Allah? * Empat Karakter Ahli Syurga * Nama-nama Neraka dan Azabnya. . . #bukuharitanpatarikh #bookstoreilmu #galeriilmu #bookstore #bukuagama #kitabdaurah #bukuoline #onlinebookstore #bukupanduan #bukuumrahhaji #bukumotivasi #novelislamik #novel #tarbiahrohani #tarbiahsentap #komikpopular #bukufarduain #dakwahsentap #ikimfm
[IBRAH: KISAH-KISAH HEBAT DAKWAH NABI MUSA A.S] . HARGA : RM20 /RM22 (exc postage) . Cara Tempahan . Whatsapp : (+60177184828 | Lin) . Penulis: Ustaz Syaari Abdul Rahman Tebal: 144 ms . SINOPSIS . Mengapa kita perlu mengetahui kisah-kisah Nabi Musa a.s. dan Bani Israel? Bukankah itu semua kisah-kisah lalu yang sudah menjadi sejarah? . Tapi, adakah kita tahu bahawa satu pertiga kisah dalam al-Quran adalah kisah Nabi Musa a.s. dan umatnya, Israel? Bukankah ini suatu petanda jelas daripada Allah SWT kepada kita supaya mengenali dengan sebenar-benarnya siapa Bani Israel. . Apakah tabiat, ciri-ciri dan matlamat mereka? Buku ini merungkai sejarah Bani Israel yang pernah ditindas lalu diselamatkan dan diberi pelbagai keistimewaan oleh Allah SWT. Namun mereka bukan sahaja tidak bersyukur, malah memusuhi nabi-nabi mereka dan Nabi Muhammad SAW serta umat Baginda. . . #bukuibrah #bookstoreilmu #galeriilmu #bookstore #bukuagama #kitabdaurah #bukuoline #onlinebookstore #bukupanduan #bukuumrahhaji #bukumotivasi #novelislamik #novel #tarbiahrohani #tarbiahsentap #komikpopular #bukufarduain #dakwahsentap #ikimfm
Jangan buang masa, selusuri perjalanan sang anak dalam pautan jiwa yang paling dalam. Ayuh, dapatkan segera. #semusimdimahsyar By @hadi_fayyadh . Siapa sangka jalan ceritanya membuahkan tangisan yang luarbiasa di kalangan pembaca. Ia bagai dibelai dengan rasa syahdu yang mendayu-dayu. . Sungguh, jiwamu menangis kerana rindukan fitrah yang mungkin telah sekian lama hilang. Tercari di dalam sembunyi, yang terkadang . Semusim Di Mahsyar ditulis oleh @hadi_fayyadh dengan pelbagai rasa yang berbagi. Mari rasakan saat jiwamu di belai lembut dengan sapaan Tuhan yang indah. . Dapatkan Sekarang! Whatsapp +60137546150 . #fayyadhtroopers #fayyadhtroopersdiamond #fayyadhtrooperslegacy #hadifayyadhproduction #novelislamik #novelbestseller #bukuterbaru #hadifayyadh #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #bonanzahadifayyadh #2018
ORANG PERTAMA PEMBACA #eyesfromtheabyss . #Repost @arnessaabdullah with @get_repost ・・・ -MENGINTAI AKU DI NERAKA- I am the peace mercy and blessings of Allah I am the havoc wrath and displeasure of Allah I have the cool soothing wind blowing within me  I have the hot sizzling wind blazing within me I am serene, peaceful and beautiful all around I am mayhem, a violent and dreadful ground I have sweet and delicious fruits full of grace I serve a meal of bitter wounds from burning lace I stretch out high till the seventh sky I shrink in low into the pit of burning pie I have palaces on the top, rivers of milk beneath me I have heat on the top, flames within, fire beneath me I am green and white, pink with light looking bright I am yellow and red, orange with fire burning tight I have most beautiful big eyed lovely companions I have most horrifying red eyed monsters on horizon I deserve the people of the right hand I deserve the people of the left hand My people are honored respected and loved My people are tortured punished and burnt I have people praising the name of Allah I have people begging for the help of Allah I’m Heaven the eternal peaceful residence I’m Hell the eternal miserable residence P/S: i finished this Novel just in 5Hours with NinStop reading. Wanna place your order? Whatsapp: 0137546150 . MENGINTAI AKU DI NERAKA by Ustaz @hadi_fayyadh . #fayyadhtroopers #fayyadhtroopersdiamond #fayyadhtrooperslegacy #hadifayyadhproduction #novelislamik #novelbestseller #bukuterbaru #hadifayyadh #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #bonanzahadifayyadh #2018
KESAKITAN INI, UNTUK PENYEMBUH LUKAMU DI AKHIRAT ... By @hadi_fayyadh . Hasbunallahu wani’mal wakeel .. Wa La Hau la wala Quwwata illa billah ..” . “Cukuplah Allah sebagai sebaik-baik penolong, kerna tiada daya dan upaya melainkan atas keizinanNYA.” Suaranya perlahan, tetapi jelas setiap lantunan bicaranya. . Nenek menyambung lagi. “Selagi kau mencari manusia, selagi itulah kau akan kecewa, duhai Aleeya .. jadikanlah manusia hanya tumpangan bukan tujuan .. kerna, mereka memiliki hati yang berbolak-balik sentiasa, keinginan dan kehendak yang dilapik dengan nafsu dan syaitan” . Dia mengubah kedudukannya, menghadap terus ke arahku yang sedang duduk di tepi sisi katil bersama Arissa. Aku hanya mendengar. . “Ada yang gagal, maka ia akan kecundang. Barangkali yang kecundang akan mengundang rasa hampa, ditinggalkan dan dikhianati bagi yang menyanyanginya.” . “Aleeya, hati kau terlalu berharga. Tuhan itu terlalu mencintainya. Dia tidak mahu sia-siakannya dengan dosa-dosa yang sedang kau lakarkan pada dinding-dinding kesetiaan kau sebagai hamba.” . “Inilah cara dia memanggil kau kembali nak. Diperjalankan kau hingga ke sini, dan setiap detik kau di didik dan ditegur tanpa kau sedar teguran itu adalah daripadaNYA. Bukankah kau manusia yang beruntung ?” . PETIKAN NOVEL #mengintaiakudineraka . Dapatkan sekarang! Whatsapp +60137546150 . #fayyadhtroopers #fayyadhtroopersdiamond #fayyadhtrooperslegacy #hadifayyadhproduction #novelislamik #novelbestseller #bukuterbaru #hadifayyadh #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #bonanzahadifayyadh #2018
[ SEMUSIM DI MAHSYAR : LIMA HARI DIKEBUMIKAN DALAM KUBUR ] . BY @hadi_fayyadh Kisah Benar . Iqlima Salsabilla ( Bukan nama sebenar ) disahkan menghidap penyakit kanser hati. . Walau dalam keadaan payah alhamdulillah, aku diberi harapan bahawa aku bakal diselamatkan. . Seorang pemuda, Haikal Qaleef menuaikan janjinya, mendermakan hatinya kepadaku. . . Aku masih ingat detik itu aku ditolak masuk ke dalam bilik pembedahan sambil diperhatikan jauh Kedua orang tua yang mengaku ibu dan ayahku. . Aku amat benci, benci yang sangat mendalam terhadap mereka berdua. Aku dicaci dan dihina selama ini adalah kerana mereka. . . Aku, terasa seperti ada yang merenggut. Sakit, azab, tidak mampu terungkap. Badanku menggelupur seperti kehilangan nafas. Aku tidak tahu, apa yang berlaku. . Aku kelam, bagai berada di dalam kepekatan malam. Aku melihat diriku berbungkus kain kapan putih berjalan pulang, tanah darah, nanah mengalir si kainku. . . . . Aku memanggil-manggil ayahku. Dia seperti terlena dialam mimpi, aku benar-benar berdiri di hadapannya. "Ayah, tolong ayah...Ayah, buka ikatan ini ayah .." . Apa yang sebenarnya berlaku? Apakah dendam Iqlima terhadap ibu dan ayahnya? Apakah dia berjaya hadir di dalam mimpi ayahnya ? . Dapatkan jawapan pengalaman sebenar seseorang yang mati 5 hari di dalam liang lahad, lalu kembali ke dunia. . DAPATKAN SEGERA SEMUSIM DI MAHSYAR. . . Setiap pembelian anda, anda akan memperoleh e book percuma, WARKAH BUAT BIDADARI. Sementara STOK MASIH ADA, TANDATANGAN PENULIS dan Bookmark Percuma. . Harga menarik RM 29.90 sahaja. BELI SATU PERCUMA SATU. Hubungi Kami : +60175682602 @ klik link di bio . . #fayyadhtroopersgold #fayyadhtrooperslegacy #agensahhadifayyadh #karyahadifayyadh #viralmalaysia2018 #novelislamik #islamisbeautiful #deensalam #sekolah #semusimdimahsyar #mrsm #maahad #politeknik #uitm #uum #ukm #upm
[ SEMUSIM DI MAHSYAR : LIMA HARI DIKEBUMIKAN DALAM KUBUR ] . BY @hadi_fayyadh Kisah Benar . Iqlima Salsabilla ( Bukan nama sebenar ) disahkan menghidap penyakit kanser hati. . Walau dalam keadaan payah alhamdulillah, aku diberi harapan bahawa aku bakal diselamatkan. . Seorang pemuda, Haikal Qaleef menuaikan janjinya, mendermakan hatinya kepadaku. . . Aku masih ingat detik itu aku ditolak masuk ke dalam bilik pembedahan sambil diperhatikan jauh Kedua orang tua yang mengaku ibu dan ayahku. . Aku amat benci, benci yang sangat mendalam terhadap mereka berdua. Aku dicaci dan dihina selama ini adalah kerana mereka. . . Aku, terasa seperti ada yang merenggut. Sakit, azab, tidak mampu terungkap. Badanku menggelupur seperti kehilangan nafas. Aku tidak tahu, apa yang berlaku. . Aku kelam, bagai berada di dalam kepekatan malam. Aku melihat diriku berbungkus kain kapan putih berjalan pulang, tanah darah, nanah mengalir si kainku. . Aku memanggil-manggil ayahku. Dia seperti terlena dialam mimpi, aku benar-benar berdiri di hadapannya. "Ayah, tolong ayah...Ayah, buka ikatan ini ayah .." . Apa yang sebenarnya berlaku? Apakah dendam Iqlima terhadap ibu dan ayahnya? Apakah dia berjaya hadir di dalam mimpi ayahnya ? . Dapatkan jawapan pengalaman sebenar seseorang yang mati 5 hari di dalam liang lahad, lalu kembali ke dunia. . DAPATKAN SEGERA SEMUSIM DI MAHSYAR. . . Setiap pembelian anda, anda akan memperoleh ebook percuma. . Harga menarik RM 29.90 sahaja. BELI SATU PERCUMA SATU. . WhatsApp +6017-6696910 atau DM kami di IG . #novel #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #novelbestseller #neverbealone #novelislamik #fayyadhtrooperslegac #fayyadhtroopersjunior
PERNAH DENGAR KAN FITNAH DAJJAL? . . Haa.. Kat sini, saya nak share ngn korang suatu karya @hadi_fayyadh yang sangat2 memberi inspirasi pada saya sebab, penulisannya membawa kita menjelajahi suatu pengembaraan dunia akhir zaman. . Baru saya faham, dunia kini sudah tenat dan penat. Manusia kian melarat dengan pelbagai gejala maksiat. Fuhh.. Sorry la bermadah la pulak. Hehehe.. . Btw korang kene dapatkan #ketikaazazilberputusasa nie, best tauu. Macam berdepan dengan realiti dunia akhir zaman. . #ketikaazazilberputusasa #fayyadhtroopersgold #dajjal #jombuku #bukuagama #bukuislamik #bukumelayu #bukumalaysia #novel #novelmelayu #novelmalaysia #pencintabuku #booklovers #novelislamik #novelthriller #novelmisteri #sabah #sandakan #malaysia #kkcity #tawau #kelabbuku #LegacyOfKnowledge #GaleriIlmu #novel #buku #book #iqra #bacalah #marimembaca
. #LUKISANTARBIAH3bv ADAKAH LUKISAN TARBIAH 3 PENGAKHIRAN BAGI LUKISAN TARBIAH 1 DAN LUKISAN TARBIAH 2? Tengok tuh! Betapa tebalnya Lukisan Tarbiah 3! 😍 Insya-Allah akan memuaskan penantian semua pembaca Lukisan Tarbiah 1 dan 2. Ini admin kongsikan sinopis Lukisan Tarbiah 3. __ Kekadang hati kita sudah terlalu gelap dan keras, tak mampu lagi mengalirkan air mata apabila memikirkan betapa banyaknya dosa yang masih belum kita insafi dan istighfari. Betapa hanyut dan larutnya kita dalam hiburan dan gelak tawa, gagal sudah untuk kita mengalirkan air mata untuk-Nya. Namun mudah pula ia menitis, jika untuk artis drama yang tak pernah kenal pun kita siapa. Mudahnya ia menitis, jika matinya karakter fiksyen, yang tak pernah wujud pun di alam nyata. Mudahnya ia menitis, jika untuk pasangan ajnabi yang tak pernah terdetik pun mahu memimpin kita ke syurga. Mudahnya ia menitis, jika gagal mendapat pujian dan sanjungan dunia beserta isinya. Dunia ini sebentar cuma. Yang tidak menangis kini, pastinya akan menangis nanti. Moga-moga tangisanmu yang terakhir ini... Adalah tangisan yang akan menyelamatkanmu dari api neraka. Tangisan yang akan membawa dirimu ke syurga. Semoga lukisanku ini menjadi asbab untuk air mata keinsafan. __ TO ORDER 📲WHATSAPP 011-39215872 📲WHATSAPP 011-39215872 📲WHATSAPP 011-39215872 . . . . . #DROPSHIPNEEDED #bukuonline #novelonline #ulatbuku #SquadIsbir #hadifayyadh #novelislamik #novelmurah #bukumotivasi #kedaibukuonline #bukubestseller #bukumurah #peminatbuku #janganbencicintaku #kekechallengemalaysia #viralmalaysia #aidiladha2018 #kikichallengemalaysia #giveawaymalaysia #videoviral #planner2019murah #planner2019malaysia #planneraddictmalaysia #plannermuslimah #plannerviral #cintabukankristal #cintakokocoklat #cintalemonmadu
. #LUKISANTARBIAH2bv KAN DAH CAKAP BEST BETUL BUKU LUKISAN TARBIAH 2 😍 . "Im done with this. Truth to say that, komik ni betul2 up to date! Banyak betul kena hentam. Zapp zapp 💘 . Ayat dia sangat soft. Boleh ngam dengan hati kita yang semakin menggelap. Sangat2 membuka minda. Sejenis yang berlapik, tapi buat kita berfikir n muhasabah jap. Even komik, yass! Tarbiah dia lebih praktikal daripada baca buku yg ada ayat semata-mata. Memang padat ilmu dia. Lukisan dia pun teliti. Semua sekali ada 311 m/s. Rasa macam mahal je buku ni, tengok belakang, lol RM25 je? 😂 So yeah. Bacalah. Review ni panas lagi sebab baru habis baca. Okey dah ada semangat nak study pulak. Doakan! - @hzwnhnp Minat baca komik? Dah bosan baca komik merapu? Inginkan komik yang segar dan sarat dengan pengajaran dan jalan cerita yang padu?Ramai yang berubah, ramai yang menangis, tersentuh, tersentap, rasa insaf, dan sebagainya setelah membaca Lukisan Tarbiah! Best wehhh ada dua siri buku Lukisan Tarbiah. Siapa nak lagi buku buku tarbiah yang lain boleh contact kitaorang tau. Ada banyak lagi kitaorang boleh suggestkan mengikut kesesuaian korang. Semoga Bermanfaat! 😊 __ TO ORDER 📲WHATSAPP 011-39215872 📲WHATSAPP 011-39215872 📲WHATSAPP 011-39215872 . . . . . #DROPSHIPNEEDED #bukuonline #novelonline #ulatbuku #SquadIsbir #hadifayyadh #novelislamik #novelmurah #bukumotivasi #kedaibukuonline #bukubestseller #bukumurah #peminatbuku #janganbencicintaku #kekechallengemalaysia #viralmalaysia #aidiladha2018 #kikichallengemalaysia #giveawaymalaysia #videoviral #planner2019murah #planner2019malaysia #planneraddictmalaysia #plannermuslimah #plannerviral #cintabukankristal #cintakokocoklat #cintalemonmadu
. #LUKISANTARBIAH1bv Mengapa Allah ciptakan bakat, kalau bukan untuk kita gunakannya atas jalan kebaikan? Aku tertunduk. Aku merenung dalam-dalam. Kau pandai lukis? Kau pandai menyanyi? Kau pandai buat muzik ? Kau petah berkata-kata? Kau pakar buat filem? Ingat, apa sahaja bakat yang kau ada, gunakan untuk kebaikan, untuk membimbing manusia! Ada apa dalam Lukisan Tarbiah 1? 50 komik yang sarat dengan pengajaran. 50 komik yang amat berkait rapat tentang pahit manis kehidupan. 50 komik yang penuh dengan teguran, harapan dan bimbingan. Dengan satu tujuan. Dengan lukisan, aku membimbing manusia 😊 Anda boleh dapatkan dengan hanya RM 25 sahaja, contact "SAYA NAK LT" . “Jika fungsi hiburan untukmenenangkan jiwa, maka sudah semestinya hiburan yang terbaik adalah dengan mengingati Allah..” Dapatkan hiburan itu dalam #lukisantarbiah sekarang 😍 TO ORDER 📲WHATSAPP 011-39215872 📲WHATSAPP 011-39215872 📲WHATSAPP 011-39215872 . . . . . #DROPSHIPNEEDED #bukuonline #novelonline #ulatbuku #SquadIsbir #hadifayyadh #novelislamik #novelmurah #bukumotivasi #kedaibukuonline #bukubestseller #bukumurah #peminatbuku #janganbencicintaku #kekechallengemalaysia #viralmalaysia #aidiladha2018 #kikichallengemalaysia #giveawaymalaysia #videoviral #planner2019murah #planner2019malaysia #planneraddictmalaysia #plannermuslimah #plannerviral #cintabukankristal #cintakokocoklat #cintalemonmadu
"APA LAGI YANG KAU MILIKI ANDAI TUHAN TIADA LAGI DI HATI .." By @hadi_fayyadh "Apakah Kau sedar, tanah yang kau pijak seharian itu adalah asal usulmu. . Makanan lazat yang kau bazirkan akhirnya jadi najis yang meloyakan. Wajah cantik yang cuba kau pamerkan, hanyalah lukisan-lukisan dan contengan kepalsuan.” . “Kau sebenarnya mempersiapkan diri kau hanya untuk tontonan. Memperlihatkan diri kau hebat, memperlihatkan diri kau mulia dan suci. . Walhal, kau tidak sedar, berapa banyak aib kau yang Tuhan telah sembunyikan.” . “Ada yang sanggup berlapar demi kelihatan kurus dan menawan. Kau pula mungkin, habis ratusan atau ribuan ringgit untuk tampak elegan dan bergaya.” . “Sedangkan mungkin kau tak sedar, kau sedang melayan sikap ‘perasan’ hingga kau rasa, orang saling memandang dan kau jadi tumpuan perhatian.” . “Hei, apa tu ? bangkitlah dari tidur yang melelapkan. Dunia tercipta untuk kau, tapi kau tercipta bukan untuk dunia. Apa yang kau makan, itulah yang akan dipertanggungjawabkan.. .” “Apa yang sedang kau bicarakan ini? Aku tidak mengerti. Aku mula keliru dengan kenyataan demi kenyataan. “ Lelaki tadi menjawab. “ Apa yang membawa kau kesini wahai saudari?” Bukankah kekecewaan dan kehampaan menjadi seorang hamba kepada TuhanNYA, lalu kau ingin memberontak dan membentak. “ . Lalu, kemana kau buang sebuah harga dirimu yang telah hilang? Kau biarkan sahaja atau kau kutip kembali semuanya ?.. . Petikan Novel #mengintaiakudineraka . Dapatkan Sekarang! Whatsapp +60137546150 . #fayyadhtroopers #fayyadhtroopersdiamond #fayyadhtrooperslegacy #hadifayyadhproduction #novelislamik #novelbestseller #bukuterbaru #hadifayyadh #ketikaazazilberputusasa #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #semusimdimahsyar #semusimdibarzakh #infinitywar #infinitywarhadifayyadh #bonanzahadifayyadh #2018
Set Fajar Pakeer Sepupuku jadi isteriku / Kembalikan cinta Rm35 termasuk pos untuk kedua2 novel ini bg semenanjung, sabah & sarawak. Whatapps 👇👇👇 . 0177007386 . * Ambik 1buku pun boleh / nak tukar dgn novel dari set lain pun boleh.. . #novelislamik #novelmurah #alaf21 #kakinovel #karyaseni #fajarpakeer #cesb #novelpreloved #novelprelovedmurah #novelonline #kedainovel #novelmalaysia #bookstoremalaysia #novelrare #novellangka #novelterpakai #novelterpakaimurah #jualnovel #sayajualnovel #kedainovelonline #novellama #novelmalay #jemariseni #karyaseni #novelcinta #penulisan2u #fixi #novelfixi #novelkarangkraf #novelseram #bukumaysia
Set Fajar Pakeer Sepupuku jadi isteriku / Kembalikan cinta Rm35 termasuk pos untuk kedua2 novel ini bg semenanjung, sabah & sarawak. Whatapps 👇👇👇 . 0177007386 . * Ambik 1buku pun boleh / nak tukar dgn novel dari set lain pun boleh.. . #novelislamik #novelmurah #alaf21 #kakinovel #karyaseni #fajarpakeer #cesb #novelpreloved #novelprelovedmurah #novelonline #kedainovel #novelmalaysia #bookstoremalaysia #novelrare #novellangka #novelterpakai #novelterpakaimurah #jualnovel #sayajualnovel #kedainovelonline #novellama #novelmalay #jemariseni #karyaseni #novelcinta #penulisan2u #fixi #novelfixi #novelkarangkraf #novelseram
Set Kaki Novel Suri Hari Mr Pilot / Aku simpan cinta dia Rm35 termasuk pos untuk kedua2 novel ini bg semenanjung, sabah & sarawak. Whatapps 👇👇👇 . 0177007386 . * Ambik 1buku pun boleh / nak tukar dgn novel dari set lain pun boleh.. . #novelislamik #novelmurah #alaf21 #kakinovel #karyaseni #fajarpakeer #cesb #novelpreloved #novelprelovedmurah #novelonline #kedainovel #novelmalaysia #bookstoremalaysia #novelrare #novellangka #novelterpakai #novelterpakaimurah #jualnovel #sayajualnovel #kedainovelonline #novellama #novelmalay #jemariseni #karyaseni #novelcinta #penulisan2u #fixi #novelfixi #novelkarangkraf #novelseram
Set Kaki Novel Suri Hari Mr Pilot / Aku simpan cinta dia Rm35 termasuk pos untuk kedua2 novel ini bg semenanjung, sabah & sarawak. Whatapps 👇👇👇 . 0177007386 * Ambik 1buku pun boleh / nak tukar dgn novel dari set lain pun boleh.. . #novelislamik #novelmurah #alaf21 #kakinovel #karyaseni #fajarpakeer #cesb #novelpreloved #novelprelovedmurah #novelonline #kedainovel #novelmalaysia #bookstoremalaysia #novelrare #novellangka #novelterpakai #novelterpakaimurah #jualnovel #sayajualnovel #kedainovelonline #novellama #novelmalay #jemariseni #karyaseni #novelcinta #penulisan2u #fixi #novelfixi #novelkarangkraf #novelseram
Set novel Alaf 21 Bayu Asmara /Senafas Rindu/ Erti Rindu Ini Rm30 termasuk pos untuk ketiga2 novel ini bg semenanjung, sabah & sarawak. Whatapps 👇👇👇 . 0177007386 * Ambik 1buku pun boleh / nak tukar dgn novel dari set lain pun boleh.. . #novelislamik #novelmurah #alaf21 #kakinovel #karyaseni #fajarpakeer #cesb #novelpreloved #novelprelovedmurah #novelonline #kedainovel #novelmalaysia #bookstoremalaysia #novelrare #novellangka #novelterpakai #novelterpakaimurah #jualnovel #sayajualnovel #kedainovelonline #novellama #novelmalay #jemariseni #karyaseni #novelcinta #penulisan2u #fixi #novelfixi #novelkarangkraf #novelseram
next page →