#nlicious

5,018 posts

Loading...
“Kadang peliksss teramat bila geng-geng umur 30-an keatas kemain susah nak loose weight. Cuba macam-macam cara ada yang tak jadi sampai berhabis ribuan ringgit...!” . . Key point dia kalau geng umur 30-an keatas susah nak loose weight adalah: . . —> METABOLISME RENDAH ❗️ . . Bila “booster” untuk kecut & bakar lemak kurang dalam badan, tu yang susah sikit nak kuwoss. Kena ambil “booster”. . . Contohnya kakak Wanie kita ni lah, khabarnya makan nasi hari-hari tapi makin kecuttsss. Rupanya unwanted fat dah dibakar oleh geng #LCarnitine . Kekakak 30-an nak jadi macam kak Wanie nih?Terus terang cakap modal tak sampai 3 angka pun untuk percubaan. Nak risik-risik terus je lah intai link kat bio sekarang. Kak Bee share macam mana sis Wanie ni makin kecutss lebih detail. 😉 #setkombokurus
“Kadang peliksss teramat bila geng-geng umur 30-an keatas kemain susah nak loose weight. Cuba macam-macam cara ada yang tak jadi sampai berhabis ribuan ringgit...!” . . Key point dia kalau geng umur 30-an keatas susah nak loose weight adalah: . . —> METABOLISME RENDAH ❗️ . . Bila “booster” untuk kecut & bakar lemak kurang dalam badan, tu yang susah sikit nak kuwoss. Kena ambil “booster”. . . Contohnya kakak Wanie kita ni lah, khabarnya makan nasi hari-hari tapi makin kecuttsss. Rupanya unwanted fat dah dibakar oleh geng #LCarnitine . Kekakak 30-an nak jadi macam kak Wanie nih?Terus terang cakap modal tak sampai 3 angka pun untuk percubaan. Nak risik-risik terus je lah intai link kat bio sekarang. Kak Bee share macam mana sis Wanie ni makin kecutss lebih detail. 😉 #setkombokurus
Loading...
“Kadang peliksss teramat bila geng-geng umur 30-an keatas kemain susah nak loose weight. Cuba macam-macam cara ada yang tak jadi sampai berhabis ribuan ringgit...!” Key point dia kalau geng umur 30-an keatas susah nak loose weight adalah: —> METABOLISME RENDAH ❗️ Bila “booster” untuk kecut & bakar lemak kurang dalam badan, tu yang susah sikit nak kuwoss. Kena ambil “booster”. Contohnya kakak Wanie kita ni lah, khabarnya makan nasi hari-hari tapi makin kecuttsss. Rupanya unwanted fat dah dibakar oleh geng #LCarnitine . Kekakak 30-an nak jadi macam kak Wanie nih? 👇🏻 Terus terang cakap modal tak sampai 3 angka pun untuk percubaan. Nak risik-risik terus je lah intai link kat bio sekarang. Kak Bee share macam mana sis Wanie ni makin kecutss lebih detail. 😉 #setkombokurus
PENGEDAR DIPERLUKAN!!! Sajaaa share. Orang perempuan memang suka cantik-cantik. Lagi best kalau cantik tu semulajadi. So kita jaga dari dalaman! #BBplusGLO + #NLicious + 1 sudu #BVAlfalfa > aduk2 dalam secawan air bio evolve (boleh guna air masak suhu bilik) Nak cuba ??? Pm @ wasap 0127304362 atau klik link www.wasap.my/60127304362 Bisnes Online | Modal #Malaysia RM47| #Indonesia IDR100.000 #projekSTG #2Gajisebulan #GegarOktober #CATchampions #projekSTG #AgenPinkBBglo
Lunch box kita arini nasi goreng je. Uolls lunch ape?😉 #lunchbag #lunchbox #lunchtime #lunch #nasigoreng #nlicious #izzatiemnasir
After meal. Mengnyahkan lemak dan minyak dalam lunch tadi. #SKKday1 #Nlicious
After meal haruslah berNlicious! 😋😋😋 #nlicious #skk #setkombokurus
Lepas lunch kewajiban bilas dengan #nlicious ...kasikk buang lelemak degil tuhh... #SKKviral #SKKprogrammes
Hari ni cikgu nak cerita sikit pasal #minkaffe ni 😇 Meh baca sat✔✔ KEBAIKAN MIN KAFFE 1-ANTIPENUAAN – agen antioksida yang baik. 2- MENGAWAL PH BADAN, boleh menuetralkan toksin berasid dengan cepat seperti asid urik,gula dalam darah, kolestrol dan lain-lain. 3- MENCEGAH dan MERAWAT penyakit kronik seperti penyakit jantung, darah tinggi, buah pinggan, kencing manis, migraine, kanser dan lain-lain masalah kesihatan. 4- MEMBAIKI MASALAH SISTEM PENGHADAMAN seperti gastrik, ulser perut, masalah usus,buasir sembelit, juga sebagai diet yang ekonomi. 5- Mempunyai kesan DETOKSIFIKASI. 6- Melegakan masalah ALAHAN, pigmentasi dan lain-lain masalah kulit. 7- Memberi TENAGA dan juga kualiti KESIHATAN YANG BAIK kepada badan. Haaa Dah habis baca dah? Jadi Tunggu apa lagi.. Jom lah cuba Kita sama-sama sihat Kita sama-sama cantik Whatsapp 0127949511/01136637065 #onlineshop #SHOM #morningmotivation #staypositive #minkaffe #mincha #marineessence #premiumbeautiful #bioever #bioseleza #cozumaseries #sleepmate #celgynicgold #garlic #nlicious #healthiswealth #jomsihat #jomcantik #dosupportme #byazimahajali
Selamat pagi sahabat hebat saya 😇 BE POSITIVE STAY HAPPY HAVE FAITH 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 Jom usya barang hot SHOM kat sini Promosi Oktober masih ada lagi tau Kindly dm/whatsapp 0127949511/01136637065 Jom sihat Jom cantik LOVE AS ALWAYS #onlineshop #SHOM #morningmotivation #staypositive #minkaffe #mincha #marineessence #premiumbeautiful #bioever #bioseleza #cozumaseries #sleepmate #celgynicgold #garlic #nlicious #healthiswealth #jomsihat #jomcantik #dosupportme #byazimahajali
Pagi pagi bila rasa pening je, melawas pun idok, iols suka amik nlicious ni. Confirm hilang pening, nak melawas pun senang badan jadi ringan. 😍😍😍 Boleh gak buat snek kalau lapaqq tapi malas nak kunyah nasik 😜😜 #nlicious
Hi guyss! Dah breakfast ke belum tuu?? Well ni Aimi nak share recipe Shake-Melicious untuk korang yang maybe takda idea nak minum Shake Me dengan apa lagi..😁 Selamat Mencuba!!🤗 #skk #skkprogram #kurus #kurusdansihat #sihat #slim #langsing #noneedtodiet #diet #healthy #shakeme #nlicious #minkaffe #canmixwithfruitstoo #shahalam #petalingjaya #klang #subangjaya #allovertheworld
Eh makin muda la mak-mak niiii! 😱😱😱 . . Dah jangkau 30-an selalunya metabolisme badan makin drop, so program #kuruskanbadan asyik susah nak jadi. Tingkatkan metabolisme anda dengan #setkombokurus . In shaa Alla lagi cepat taw proses #kurus andaaa ! . . Nak cuba SKK, Whatsapp je kak Bee +60102534217 ❤️
Haipppp! Nak tido mengunyah apa tuuu? . . Kadang-kadang snack adalah punca #kegemukan tanpa kita sedar. Bila lapar bancuh je #Setkombokurus . So takda la makan bukan-bukan buat lapik perut konon. Hehehe. . . Nak dapatkan SKK? Jom whatsapp je kak Bee dengan tekan link kat bio ❤️
Eh makin muda la mak-mak niiii! 😱😱😱 . . Dah jangkau 30-an selalunya metabolisme badan makin drop, so program #kuruskanbadan asyik susah nak jadi. Tingkatkan metabolisme anda dengan #setkombokurus . In shaa Alla lagi cepat taw proses #kurus andaaa ! . . Nak cuba SKK, Whatsapp je kak Bee +60102534217 ❤️
Say GOODBYE pada lemak-lemak yang tidak diudang ! Kecutkan lemak bahagian paling scary pada tubuh wanita : #perutbuncit & #punggungbesar ! . . Nak cuba kecikkan bahagian badan anda yang seram itu? Meh cuba SKK.. Whatsapp Kak Bee lekaihhh ❤️ . . #setkombokurusselangor #setkurusputrajaya #setkuruskombobangi
SKK punya peranan dalam Set Kombo Kurus ni bantu bakar lemak then cairkan lemak-lemak ituuuu.. . . Amalkan jeee SKK kalau nak kurus cepat terutama #incloss
Alamakkkk.. PUAN MAR ni bakar line taw! Makin mengecut pulak diaaa. . Amalkan SKK memang macam tu pergi dia. SKK dah serap semua lemak2 tu.. Tu yang umur 35 tapi gorgeous macam 20-an kannn? . . Amalkan SKK ada agent serap dan bakar lemak. Nak cub our famous #SetKomboKurus jom whatsapp kak Bee di link profile :) . .
Biasa nak makan #ict bile balik ganu je. Tapi kali ni kite try kat pantai sabak skali. Sedap wehh.. . Ni baru side dish, main blom sampai lagi. Bucik la perut aku malam ni. Balik ni kena sedut double sachet #nlicious la nampak gaya ni. . #umisukamakan #foodie
SET KOMBO KURUS ni apa ya. Ubat kurus ka? Ramai yang salah faham. Set Kombo Kurus ni bukan ubat kurus tau. 😊 SET KOMBO KURUS adalah gabungan 3 produk terhebat, SHAKE ME, NLICIOUS dan MIN KAFFE yang sesuai untuk keperluan diet seimbang badan. Mengandungi makanan tambahan yang lengkap dengan protein, magnesium dan kaya dengan mineral yang membantu membekalkan tenaga yang diperlukan dalam badan. Kandungan GARAM BULUH, SOYA dan FAT BURNER dalam SET KOMBO KURUS dapat membantu proses pembakaran lemak dengan lebih cepat dan efektif serta dapat membantu menyingkirkan toksin dari dalam badan. #SKK #SetKombokurus #SKKbyG8Unity #SKKprogramme #SKKPenang #ShakeMe #Nlicious #MinKaffe #JusSingkirLemak #ProteinSoya #BakarLemak #BakarKalori #G8Unity #NurulSyafiniNafiah
SET KOMBO KURUS ni apa ya. Ubat kurus ka? Ramai yang salah faham. Set Kombo Kurus ni bukan ubat kurus tau. 😊 SET KOMBO KURUS adalah gabungan 3 produk terhebat, SHAKE ME, NLICIOUS dan MIN KAFFE yang sesuai untuk keperluan diet seimbang badan. Mengandungi makanan tambahan yang lengkap dengan protein, magnesium dan kaya dengan mineral yang membantu membekalkan tenaga yang diperlukan dalam badan. Kandungan GARAM BULUH, SOYA dan FAT BURNER dalam SET KOMBO KURUS dapat membantu proses pembakaran lemak dengan lebih cepat dan efektif serta dapat membantu menyingkirkan toksin dari dalam badan. #SKK #SetKombokurus #SKKbyG8Unity #SKKprogramme #SKKPenang #ShakeMe #Nlicious #MinKaffe #JusSingkirLemak #ProteinSoya #BakarLemak #BakarKalori #G8Unity #NurulSyafiniNafiah
SET KOMBO KURUS ni apa ya. Ubat kurus ka? Ramai yang salah faham. Set Kombo Kurus ni bukan ubat kurus tau. 😊 SET KOMBO KURUS adalah gabungan 3 produk terhebat, SHAKE ME, NLICIOUS dan MIN KAFFE yang sesuai untuk keperluan diet seimbang badan. Mengandungi makanan tambahan yang lengkap dengan protein, magnesium dan kaya dengan mineral yang membantu membekalkan tenaga yang diperlukan dalam badan. Kandungan GARAM BULUH, SOYA dan FAT BURNER dalam SET KOMBO KURUS dapat membantu proses pembakaran lemak dengan lebih cepat dan efektif serta dapat membantu menyingkirkan toksin dari dalam badan. #SKK #SetKombokurus #SKKbyG8Unity #SKKprogramme #SKKPenang #ShakeMe #Nlicious #MinKaffe #JusSingkirLemak #ProteinSoya #BakarLemak #BakarKalori #G8Unity #NurulSyafiniNafiah
JOM Hakak pekena ini dulu untuk kesihatan 💖 N'LICIOUS HAI-O 💖 Minuman Pelangi Sedap. Minum N'licious untuk elak sembelit Bagi yang susah makan 🍎🍇🍒 buah dan 🌿🌿sayur. N'licious ni sangat sesuai untuk : 👍 dewasa & kanak2 ;-) 👍 mereka yang cerewet makan :-P 👍 penggemar tegar makanan ringan ;-) 👍 nafsu makan yg tinggi :O 👍 mereka yang anti buah & sayur :'( Produk baik + berkualiti 👍 harus di kongsi bersama 😍😍😍 www.wasap.my/+60176640718 #nlicious #minumanpelangi
Dah togel macam ni haa. Settle 2oz, masih lagi nangis uwek uwekk, beri lagi 2oz, baru muka ada tenang sikit.. Jap aja dem dem ni. Breastfeed mix with enfalac A+ for #babyPinkBBglo #AlishaErina Mama minum #MinKaffe and #shakeme , susu melimpah ruah and buat ready stok dalam peti ais. Malam2 nak tidur minum #BBplusGlo + #NLicious + Alfalfa. Kulit gebu cerah kerja BB+GLO la😋 Mak mak dayang senandung tapi nak baby putih bak salju? Wajib cuba BB+GLO ya. #setberpantang #produkSUPERBRAND #produk5bintang #berpantangGayaSTG #cdmCHEWAN #projekSTG
Bila ada posting, sis sendiri yang tulis consignment note. Dulu PA tolong buat, sekarang PA dah dapat kerja tetap 😁 Siapa nak jadi PA Sue? Meh isi borang 😆 #behindthescenes #mompreneur #setkombokurus #skkbyg8unity #minkaffe #shakemefatburner #nlicious #juspemecahlemak
Sebelum pergi workout kat gym pagi ni jom shake2 dulu, gantikan sarapan nasi lemak, roti canai, mee goreng 😱 Kita akn dapat rasakan perubahan awal seperti mudah berpeluh, lawas buang air & degupan jantung sedikit laju dari biasaBarulah cepat dapat result 💪💪💪 #setkombokurus #setkombokurusmelaka #skkprogramme #melaka #shakeme #soyprotein #wheyprotein #oatprotein #buildmuscle #nlicious #minkaffe #perutbuncit #berpantang #kurus #muar #tangkak #gym #aerobic
Sebelum pergi workout kat gym pagi ni jom shake2 dulu, gantikan sarapan nasi lemak, roti canai, mee goreng 😱 Kita akn dapat rasakan perubahan awal seperti mudah berpeluh, lawas buang air & degupan jantung sedikit laju dari biasaBarulah cepat dapat result 💪💪💪 #setkombokurus #setkombokurusmelaka #skkprogramme #melaka #shakeme #soyprotein #wheyprotein #oatprotein #buildmuscle #nlicious #minkaffe #perutbuncit #berpantang #kurus #muar #tangkak #gym #aerobic
Sebelum pergi workout kat gym pagi ni jom shake2 dulu, gantikan sarapan nasi lemak, roti canai, mee goreng 😱 Kita akn dapat rasakan perubahan awal seperti mudah berpeluh, lawas buang air & degupan jantung sedikit laju dari biasaBarulah cepat dapat result 💪💪💪 #setkombokurus #setkombokurusmelaka #skkprogramme #melaka #shakeme #soyprotein #wheyprotein #oatprotein #buildmuscle #nlicious #minkaffe #perutbuncit #berpantang #kurus #muar #tangkak #gym #aerobic
Assalamualaikum dan selamat pagi sahabat hebat saya semua 😇 Disebabkan hari ni cuti hol, Pagi2 layankan tekak nak minum #mincha Secawan teh yang lazat menyegarkan permulaan hari. Dirumus khas dengan Daun Teh Hitam Berkualiti Premium dan Garam Buluh untuk memberikan rasa unik yang tersendiri. Rasa yang berbeza dengan teh tarik yang biasa anda nikmati... Haaa gituu😇😇 Jom lah try Saya dah. Anda bagaimana? Whatsapp 0127949511/01136637065 Jom sihat Jom cantik LOVE AS ALWAYS ❤ #onlineshop #SHOM #morningmotivation #staypositive #minkaffe #mincha #marineessence #premiumbeautiful #bioever #bioseleza #cozumaseries #sleepmate #celgynicgold #garlic #nlicious #healthiswealth #jomsihat #jomcantik #dosupportme #byazimahajali
Allah, heaven rasa utk peminat buah, asam boi, jeruk dan sewaktu dengannya. Alhamdulillah, wishlist today checked. 👍😂😘 Macam2 makan hari ni. Sebelum tidur kena flush balik dengan jus pemecah lemak, Nlicious. Hehe. Jom serbu Malaysia-Thai Food Festival (Mathaf) di Giant Klang Sentral. Sehingga 21hb ni. Buka sampai pukul12 tengah malam. #fruitslover #asamboi #rojakbuah #mathaffestival #Nlicious #skkprogramme
Muka manyakk happy boleh pakai baju tshirt kursus saiz s, before this M or L. Rasa nak terjun kolam, seriously no diet. Cuma hari2 pakai #premiumbeautiful , after heavy meal Nisa minum #nlicious itu saja. Memang sejenis tak boleh diet, kawan2 kt ofis tahu laa Nisa macam mana. Kejenya makan saje. Makan banyak tapi ada perisai tak pe, yang takde perisai tu mohon insofff 😆🤭
mama kena sedut dulu #juspecahlemak ni sebelum mengadap 5ya kepok legend depan skoloh mulong ni...tringat jaman koloh dulu.. habis kelas tambahan gak..beli kepok makan sambil jalan balik umah sambil pikul beg berat..sampai depan umah kepok habis dah..buat lolok bawak veg sampai bongkok...nak tunjuk ko umi ayah letih bawak beg berat jalan kaki dengan harapan umi ayah g jemput amik...memang tinggal harapan jela.. ambo dulu tak dimanjakan...jalan kaki je g balik koloh..hitam sapa muka..sebab tu jaman koloh xde ore kenan..🤣...tok laki ambo dulu pernah satu kelas dgn iolss tapi idoknyeeee pernah tegur2...dulu purrah bokalih dih...mujur jumpa sinar..pakai safi😂😂😂😂😂 loni kalau nak kulit comey amik #nlicious je...kulit pon sekata je..x perlu make up tebal
2 sachet #umarIzz sorang hari ni... seawal 1 tahun dah boleh amik #nlicious ni...khasiat 118jenis buah dan sayur...memang elokk la kan budak2 pon suka...
After 13 tahun tak jumpa secara face to face 😆. Biasa jumpa kat FB & IG je..hehe. Kawan zaman study kat UTM dulu. Dah lama nak singgah rumah @reens_ila tapi selalunya kekangan masa. This week lama sikit dengan Shah Alam so dapatlah menyinggah. Sekali jumpa ni haaa tak berhenti bercerita 😆😂 . Thank you Reen and family jamu kami dengan makanan sedap sedap, makan bertambah-tambah tadi. Dapat merasa air tangan supermama nih. And thank you beli #Minkaffe & #Nlicious . Semoga bermanfaat untuk Reen ya 🤗😘 . #friendship #supermom
Yuhuu biasanya hari minggu ni ramai yang diet sebelum ni ambik peluang 'cheat day' kan.. Makan apa je yang nak makan. Eh toksah bimbang sangat la. SKK ni kan ada. Lepas makan tu nanti bilas je dengan N'licious tu. Dinner nanti shake shake je dengan Shake Me + Min Kaffe. So diet anda masih selamat 🤗 #setkombokurus #g8unity #thediamondcircle #skk #skkbyg8unity #minkaffe #shakeme #nlicious #kurussihat #nakkurus #healthylifestyle #jomsihat #weightloss #inchloss #kualaberang #kualaterengganu #terengganu #ganukite #igers
Kulit muka makin flawless lepas amal N’licious ❤️ #kulitsihat #nlicious #vitaminc #winaabas
Cobaan utk balance, tapi takkk berapa balance jugekkk. Takpe, protein kita topap dengan #ShakeMe , sayur kita topap dengan #Nlicious utk 118 #nutrition ❤ Entahlah. Memang jenis teliti gila dok kira ape dalam pinggan nih. Nak sambung master dalam bidang nutrisi boleh tak? 😆 #beranganitufree #eatbalanced
Tau tak korang, selain minum Shake Me dengan Minkaffe, Shake Me pun boleh diminum dengan Mincha and buah buahan jugakk. #moreinfoaboutskk #skk #skkprogram #kurus #skk #kurusdansihat #sihat #slim #langsing #noneedtodiet #diet #healthy #shakeme #nlicious #minkaffe #canmixwithfruitstoo #shahalam #petalingjaya #klang #subangjaya #allovertheworld
Semangat kuning hari ni. 😂 Jom amalkan gaya hidup sihat dgn SKK programme! 💪 #harisukannegara #tshirtunity #kurusecarasihat #skkprogramme #shakeme #nlicious #minkaffe
Set kombo kurus. Boleh didapati dalam bentuk trial set! 😘 #skkprogramme #shakeme #nlicious #minkaffe #sihatsecarasihat #kurusdalam10hari #kurusdalam5hari
Celik mata penuh buah kat tepi katil. Nikmatnyaaaa 😍 Berangan nadia, berangan! Ingat kau anak raja? 😂 Nak ada buah tepi katil agak mustahil, nak ada 118 jenis buah dalam peti ais ianya sangat tak mustahil. #NLICIOUS kan aje wakkk. Cukuplah 😊 --- Assalamualaikum & morning semua!
Assalam Good Morning Wajib ditelan dan diminum awal pagi dan sebelum tidoq. Setiap hari. Only makanan tambahan tapi in shaa Allah, hasil nya walllaaa..ummphh #g8unity #garlictablet #kopigarambuluh #shakeme #nlicious #jamuabangsayang
Ni la set kombo kurus yang Aimi dok share2 tu.. Walaupun nama dia set kombo kurus tapi dia bukan ubat untuk kurus yee..yang ni lebih pada supplement tambahan untuk badan kita. Shake Me provide protein, Nlicious provide 118 jenis buah,sayur and herba2 terpilih and Minkaffe pulak provide magnesium (garam buluh) untuk badan kita. SKK is the best combo for me!😍 #skk #skkprogram #kurus #kurusdansihat #sihat #slim #langsing #noneedtodiet #diet #healthy #shakeme #nlicious #minkaffe #canmixwithfruitstoo #shahalam #petalingjaya #klang #subangjaya #allovertheworld
Yes.. Set kempis perut kembali lagi! #minkaffe + #garlic Pasangan awesome!! Jom lah cuba Belum cuba belum tahu tau 🌼🌼🌼🌼🌼 Saya dah Anda bila lagi? Jom sihat Jom cantik Kindly whatsapp 0127949511/01136637065 LOVE AS ALWAYS ❤ #onlineshop #SHOM #morningmotivation #staypositive #minkaffe #mincha #marineessence #premiumbeautiful #bioever #bioseleza #cozumaseries #sleepmate #celgynicgold #garlic #nlicious #healthiswealth #jomsihat #jomcantik #dosupportme #byazimahajali
P tengok baby kak Cik tadi jumpa dengan kak long Masniza... “long...sejak kak long amik #skk ni kurang jadi selera makan..kalau craving nak makan manis2 atau minum manis2 cepat2 telan #nlicious terus cut ..memang boleh elak sangat long” i hok dengar pon sero excited.. long-panggilan untuk shak sebelah suami shak..sebab suami anak sulong.. kak long-kak long masniza..anak sulong jugak jangan confue plak uolss😁 turun 4 KG sejak amik skk tapi baju kurung longgar habis dah..yang baru siap jahit kena alter kecikkan pinggang...saim2 cikgu pon tegur..beza sgt kot kurusnye walaupon turun 4Kg je tapi shaping 👍🏻👍🏻😊😊
Jus bakar lemak 😁😁 Sepinggan nasi dh selamat masuk dalam perut.So kita nk uraikan lemak tu kita minum Nlicious dulu okeh :) Rahsia utk sis maintain kan berat sis selain pakai Pb adalah dengan Nlicious ni. #setkombokurus #nlicious #kurussihat #jusbakarlemak
Korang, memandangkan kami cuba jugak untuk tlg kawan2 yg kurang kemampuan lagi nak beli one set SKK yg berharga RM340, so kitorang dapat idea utk buat BUDGET PACK & TRIAL PACK..korang berminat nak cuba boleh dm sis ya!! Atau whatsapp ja 0134899609 😘 #SKKprogramme #skk #skkbyyayasaje #minkaffe #shakeme #nlicious #shombeautiful #shomhealthy
Diam-diam ubi berisi ni tau. Kenalkan my partner Agent Kuala Lumpur, @aiminemo . . . Makin hari makin banyak beliau restock produk. Baru-baru kemain banyak order Set Kombo untuk Shake Me. Anyone nak order hot product boleh call Aimi ya. . . Ready stock for Set Kurus Kombo. 👍 . . . #SkkProgramme #duitextra #JanaIncomeHarian #SetKomboKurus #NakKurus #healthylifestyle #jomKurus #Selamat #Berkesan #JusPecahLemak #G8Unity #programkurus #nlicious #shakeme #minkaffe #RoadToKunMing #SayaDahSampaiKunMing #SKKprogramme
Asyik dok tengok jee Yong minum N’licous & Min Kaffe nih. Macam nak try jeee. Nak cuba yang trial pack pun boleh dik. Nak try yang 5 hari atau 3 hari? InsyaAllah ada good feedback. Cubalah naaa . . . #SkkProgramme #duitextra #JanaIncomeHarian #SetKomboKurus #NakKurus #healthylifestyle #jomKurus #Selamat #Berkesan #JusPecahLemak #G8Unity #programkurus #nlicious #shakeme #minkaffe
Tak bersalahnya makan at this hour kan..kepci pulak tu. Memang tak bersalah rasa sejak ada SKK. Tau lemak takkan lekat, #nlicious tu tolong uraikan ✌ #skkbyg8unity #setkombokurus #izzatiemnasir
Nak cerita bagaimana Siti Munirah masih boleh kekal #aktif di usia 40an & boleh maintain #slim . ✅ sejak amalkan #maharani Ira cakap #sakitsendi hilang & rasa lebih #bertenaga . ✅ dengan amalkan pakai #premiumbeautiful #korset dapat bantu kekalkan #bentukbadan . ✅sejak amalkan #setkombokurus pula, jadi lebih aktif dan #cergas . . #nlicious #shakeme #garambuluh #soya #protinsoya #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #vitamins #mealreplacement #kurussihat #pinggangramping #buncit #setkurus #kurustanpadiet #proteinsoya #kuruscarasenang #perutkempis #diet
Nak cerita bagaimana Siti Munirah masih boleh kekal #aktif di usia 40an & boleh maintain #slim . ✅ sejak amalkan #maharani Ira cakap #sakitsendi hilang & rasa lebih #bertenaga . ✅ dengan amalkan pakai #premiumbeautiful #korset dapat bantu kekalkan #bentukbadan . ✅sejak amalkan #setkombokurus pula, jadi lebih aktif dan #cergas . . #nlicious #shakeme #garambuluh #soya #protinsoya #minkaffe #robusta #kopisedap #kopisihat #vitamins #mealreplacement #kurussihat #pinggangramping #buncit #setkurus #kurustanpadiet #proteinsoya #kuruscarasenang #perutkempis #diet
Dalam masa 10 hari boleh hilang 3kg!! Ni memang wow sangat nii!! Tak susah pun korang..just ber SKK jee..🤩🤩 #skk #skkprogram #kurus #kurusdansihat #sihat #diet #slim #langsing #shakeme #nlicious #shahalam #petalingjaya #klang #subangjaya
🌼 LIVE TESTIMONI 🌼 En. Zulfadli dari Perak. Hanya dalam 10 hari beliau consume SKK, berat badan beliau telah berkurangan sebanyak 4kg. Wow ke wow!! 😄 #CODKlang #CODPortKlang #SetKomboKurusKlang #SetKomboKurus #ShakeMe #SoyaProtien #Nlicious #MinumanKesihatan #MinKaffe #KopiGaramBuluh #NakKurus #NakSihat #NakCantik #IgReview #IgNiaga #IgMsia #LiveTestimoni #HealthyProducts #klang #portklang
Alhamdulillah kenyang dah makan nasi goreng daging goreng kunyit..bergoreng goreng je makannya..takpa naik office terus terkam Nlicious bagi pecah balik lemak2 tuu. Tu yang senyumm je tuu..😄 Hari ni malas benor nak pakai lipstick..bibir pun semendung cuaca hari ni..😂😂 #alhamdulillah #nlicious #pecahlemak #skkprogram
Selalu korang makan nasi lunch time ke dinner time? Ke both?? 😏 Kalau memang seorang yang suka makan nasi dari pagi sampai malam, elok ambil SKK untuk burn that fat back! #skk #skkprogram #kurus #kurusdansihat #sihat #diet #noneedtodiet #shakeme #nlicious #slim #langsing #shahalam #petalingjaya #subangjaya #klang
Mee goreng basah for lunch lepastu sis minum Nlicious ni untuk pecahkan lemak. Tahu tak apa nama enzim pemecah lemak? Nak kurus tapi makan sedap kita minum Nlicious #skk #setkombokurus #skkbyg8unity #skkagent #nlicious #juspemecahlemak
. 8 hari consume SKK + Premium Beautiful corset... wow!!! ketara sungguh perubahannya. Itu dalam 8 hari. Kalau sebulan? Akak tak dapat bayangkan macam mana. Love sangat 😍 #CODKlang #CODPortKlang #SetKomboKurusKlang #SetKomboKurus #ShakeMe #SoyaProtien #Nlicious #MinumanKesihatan #MinKaffe #KopiGaramBuluh #NakKurus #NakSihat #NakCantik #IgReview #IgNiaga #IgMsia #LiveTestimoni #HealthyProducts #ReadyStock
Kan.. makan sudah. Now cuci perut dengan Nlicious. Melawaskan dan membaiki sistem penghadaman. Boleh minum terus dari sachet tau sebab memang jenis cecair. Rasanya pulak manis2 masam2 buah. Memang sedap!😍 #SetKomboKurus #Nlicious #LetsKurusHanna
Ikut jam mmg lwt waktu mkn mlm klu dah pkl 8.30...🤔 Teringin nak mkn cekodk pisang. Awal2 lg blk kerja trs buat tggu sejam baru grg. Nikmatnya dahlah hujan makan panas2 😋 Lps mkn cecepat bancuh Nlicious kasi pantas dia pecah makanan yg dimakan utk membantu proses penghadaman 👍😄 Jumpa lg satu cara minum hanya tambah 1 sachet ke dlm 2L air kosong utk dijadikan minuman harian. 😘😘 #jusurailemak #SetKomboKurus #Nlicious #Puchong #kurustanpaberdietsakan
Nlicious tetap menjadi keutamaan Ku #nlicious #skkg8unity #setkombokurus
Teringin pulak ns grg cina ni mlm2.. off diet tp kita ada #nlicious .
😍😍😍😍😍 Uols Suka Yg Mana Satu⁉️ Ke Semua⁉️ #fallinginlove #garlic #since2013 #minkaffe #since2012 #nlicious #since2017 #bbplusglo #since2014
SEMBELIT ITU MENYEKSAKAN😖😖😖 . Try consume SKK for a week dah nampak hasilnya😉. Tau tak bila toksin banyak dalam badan, kita cepat rasa letih dan tak bertenaga? . Sama juga SEMBELIT ni🤗 #SKKprogramme #setKOMBOkurus #nlicious #minkaffe #ShakeMe #JomKurus #10daychallenge #sayanakkurus #slimmingproduct #kurussihat #slimmingworld #weightlosstransformation #produkkecantikan #produkkurus #ledakbisnes9
next page →