#nlicious

6,040 posts

Loading...
Khasiat Secara Ringkas 💥Hanya 97 kilo kalori dalam setiap hidangan 💥Kaya protein 💥kaya serat makanan 💥 kaya magnesium 💥sumber kalsium 💥 kaya Vitamin B12 💥Kaya Vitamin C 💥Tiada Gula Tambahan 💥Tiada Kolestrol 💥Tiada Lemak Trans 💥Tiada Bahan Pengawet Farah +60174962315 #SKKCommunity #SKKProgramme #duitpoket #SKKfitFam #janaincome #SetKomboKurus #DietSihat #KurusSecaraSihat #HealthyLifeStyle #G8Unity #ProgramKurus #Nlicious #ShakeMe #MinKaffe #SetKomboKurusPerak #SetKomboKurusTaiping #SetKomboKurusBatuKurau #SetKomboKurusSelama #SKKTaiping #SetKomboKurusKedah #SetKomboKurusSungaiPetani #SetKomboKurusKulim #KurusSebelumRaya #KurusSebelumKahwin #KurusSelepasBersalin
Stock fresh bau air cokelet dah ada.😋 Sempat sangat sambil kawal nafsu makan berteman #ShakeMeCocoa sebelum beraya. Latih perut dari awal sebelum menjelang Puasa kan. Jadinya target 10 Kilo hilang lebih mudah. Grab offer RM50 jerrr kotak ke-4. DM me +60174962315 #SKKCommunity #SKKProgramme #duitpoket #SKKfitFam #janaincome #SetKomboKurus #DietSihat #KurusSecaraSihat #HealthyLifeStyle #G8Unity #ProgramKurus #Nlicious #ShakeMe #MinKaffe #SetKomboKurusPerak #SetKomboKurusTaiping #SetKomboKurusBatuKurau #SetKomboKurusSelama #SKKTaiping #SetKomboKurusKedah #SetKomboKurusSungaiPetani #SetKomboKurusKulim #KurusSebelumRaya #KurusSebelumKahwin #KurusSelepasBersalin
Loading...
Daksiti dalam perjalanan ke KL . Tapi baru sampai Pagoh dah 2 kali minta en rizal berhenti kat R & R sebab asik buang air kecil dan besar (🤭) . Lepastu , nak kabo , aritukan daksiti ckp berat lepas bersalin anak ke-3 (si marissa la tu) 71kg , minggu lepas ( 3 bulan lepas melahirkan ) dah 56.9 kg , ha sekarang alhamdulillah 56.0 kg . Yeay sis is happy ‼️ Alhamdulillah penangan daksiti konsisten ambil 2 sachet #Nlicious selepas lunch setiap hari . nasi berlauk kupang lemak cili api tak sempat jadi lemak tepu dalam badan , tapi telah ‘dikerja’kan oleh Nlicious dgn bantuan air #Bioevolve stakat jam ini baru 1.5litre daksiti minum . Ha mana yg baru nak cuba Nlicious ni , skrg Nlicious dah takde tau , tapi digantikan dgn #Prolicious ~ yg jauh lebih best dan lebih EFEKTIF hasilnya 🤩 Gambar kat komen 👇 www.wasap.my/60172045035/Badankuruspoketgemok ~ keahlian RM47 je
Dulu #Nlicious Kini #Prolicious Yang pasti #Delicious Amalkan bersama #Celgynic ...matai semua #kolestrol jahat dan #bakteriaJahat ... . . #momofthree #beABetterMe #SlimSihatSyantik 😜
Semenjak berat badan naik melampau ni memang terasa laa kurang konpiden nak berootd tapi dah terbiasa kan and one of our KPI for bizz tools 🤩🤣.. Tapi jupe kawan biz cakap tak nampak pun body macam berat 70kg. Hanya pemakai premium beautiful korset jer tau berat dia naik. First cangkut Kat laras pertama. Second terasa sendat macam first time pakai PBK. My penyelamat dari badan terus naik tanpa sedar opkoss PBK So now mazu dalam proses #buangkilo selain terus konsisten PBK mazu amal #shakemechocolate sebagai meal replacement rendah kalori tapi cepat kenyang Dan #nlicious pemecah lemak. Bila umur meningkat ni memang perlu bantuan untuk proses #buangkilo Semoga sis berjaya capai berat ideal before Raya 2019. #skuadPBexpertcheras #PBKuser #SKKprogrammes #kuruscepat
Port baru untuk dak dak Rawang lepak. #kabinnria terbaik🥰 Malam ni order NASI GORENG AYAM, LAMBCHOPS & gillchicken. Hahah. Balik satg lagi kena telan #garlictablet 4 biji dan bilas dengan #nlicious Uolss should try tau port baru ni, high recomended untuk nak lepak santai dengan family & awekkkss🤭 KabinRia sebelah kedai RM2 / Pasaraya MM menghala ke Aeon Rawang #westernfood #nasigoreng #nasilemak #juice #lambchops #crispychicken #meatballs #icelemontea #codrawang #rawang #kualakububharu #petalingjaya #thebestrestaurant #healthyfood #foodlover #aeonrawang #teacher #jururawat #makanan #makansedap #cikgu #grillchicken
Port baru untuk dak dak Rawang lepak. #kabinnria terbaik🥰 Malam ni order NASI GORENG AYAM, LAMBCHOPS & gillchicken. Hahah. Balik satg lagi kena telan #garlictablet 4 biji dan bilas dengan #nlicious Uolss should try tau port baru ni, high recomended untuk nak lepak santai dengan family & awekkkss🤭 KabinRia sebelah kedai RM2 / Pasaraya MM menghala ke Aeon Rawang #westernfood #nasigoreng #nasilemak #juice #lambchops #crispychicken #meatballs #icelemontea #codrawang #rawang #kualakububharu #petalingjaya #thebestrestaurant #healthyfood #foodlover #aeonrawang #teacher #jururawat #makanan #makansedap #cikgu #grillchicken
Port baru untuk dak dak Rawang lepak. #kabinnria terbaik🥰 Malam ni order NASI GORENG AYAM, LAMBCHOPS & gillchicken. Hahah. Balik satg lagi kena telan #garlictablet 4 biji dan bilas dengan #nlicious Uolss should try tau port baru ni, high recomended untuk nak lepak santai dengan family & awekkkss🤭 KabinRia sebelah kedai RM2 / Pasaraya MM menghala ke Aeon Rawang #westernfood #nasigoreng #nasilemak #juice #lambchops #crispychicken #meatballs #icelemontea #codrawang #rawang #kualakububharu #petalingjaya #thebestrestaurant #healthyfood #foodlover #aeonrawang #teacher #jururawat #makanan #makansedap #cikgu #grillchicken
Port baru untuk dak dak Rawang lepak. #kabinnria terbaik🥰 Malam ni order NASI GORENG AYAM, LAMBCHOPS & gillchicken. Hahah. Balik satg lagi kena telan #garlictablet 4 biji dan bilas dengan #nlicious Uolss should try tau port baru ni, high recomended untuk nak lepak santai dengan family & awekkkss🤭 KabinRia sebelah kedai RM2 / Pasaraya MM menghala ke Aeon Rawang #westernfood #nasigoreng #nasilemak #juice #lambchops #crispychicken #meatballs #icelemontea #codrawang #rawang #kualakububharu #petalingjaya #thebestrestaurant #healthyfood #foodlover #aeonrawang #teacher #jururawat #makanan #makansedap #cikgu #grillchicken
Port baru untuk dak dak Rawang lepak. #kabinnria 🥰 Alhamdulillah kena dengan anak tekak, Hahah. Balik satg lagi kena telan #garlictablet 4 biji dan bilas dengan #nlicious Uolss should try tau port baru ni, high recomended untuk nak lepak santai dengan family & awekkkss🤭 KabinRia sebelah kedai RM2 / Pasaraya MM menghala ke Aeon Rawang #westernfood #nasigoreng #nasilemak #juice #lambchops #crispychicken #meatballs #icelemontea #codrawang #rawang #kualakububharu #petalingjaya #thebestrestaurant #healthyfood #foodlover #aeonrawang #teacher #jururawat #makanan #makansedap #cikgu #grillchicken
Port baru untuk dak dak Rawang lepak. #kabinnria terbaik🥰 Malam ni order NASI GORENG AYAM, LAMBCHOPS & gillchicken. Hahah. Balik satg lagi kena telan #garlictablet 4 biji dan bilas dengan #nlicious Uolss should try tau port baru ni, high recomended untuk nak lepak santai dengan family & awekkkss🤭 KabinRia sebelah kedai RM2 / Pasaraya MM menghala ke Aeon Rawang #westernfood #nasigoreng #nasilemak #juice #lambchops #crispychicken #meatballs #icelemontea #codrawang #rawang #kualakububharu #petalingjaya #thebestrestaurant #healthyfood #foodlover #aeonrawang #teacher #jururawat #makanan #makansedap #cikgu #grillchicken
Port baru untuk dak dak Rawang lepak. #kabinnria terbaik🥰 Malam ni order NASI GORENG AYAM, LAMBCHOPS & gillchicken. Hahah. Balik satg lagi kena telan #garlictablet 4 biji dan bilas dengan #nlicious Uolss should try tau port baru ni, high recomended untuk nak lepak santai dengan family & awekkkss🤭 KabinRia sebelah kedai RM2 / Pasaraya MM menghala ke Aeon Rawang #westernfood #nasigoreng #nasilemak #juice #lambchops #crispychicken #meatballs #icelemontea #codrawang #rawang #kualakububharu #petalingjaya #thebestrestaurant #healthyfood #foodlover #aeonrawang #teacher #jururawat #makanan #makansedap #cikgu #grillchicken
Port baru untuk dak dak Rawang lepak. #kabinnria terbaik🥰 Malam ni order NASI GORENG AYAM, LAMBCHOPS & gillchicken. Hahah. Balik satg lagi kena telan #garlictablet 4 biji dan bilas dengan #nlicious Uolss should try tau port baru ni, high recomended untuk nak lepak santai dengan family & awekkkss🤭 KabinRia sebelah kedai RM2 / Pasaraya MM menghala ke Aeon Rawang #westernfood #nasigoreng #nasilemak #juice #lambchops #crispychicken #meatballs #icelemontea #codrawang #rawang #kualakububharu #petalingjaya #thebestrestaurant #healthyfood #foodlover #aeonrawang #teacher #jururawat #makanan #makansedap #cikgu #grillchicken
Port baru untuk dak dak Rawang lepak. #kabinnria terbaik🥰 Malam ni order NASI GORENG AYAM, LAMBCHOPS & gillchicken. Hahah. Balik satg lagi kena telan #garlictablet 4 biji dan bilas dengan #nlicious Uolss should try tau port baru ni, high recomended untuk nak lepak santai dengan family & awekkkss🤭 KabinRia sebelah kedai RM2 / Pasaraya MM menghala ke Aeon Rawang #westernfood #nasigoreng #nasilemak #juice #lambchops #crispychicken #meatballs #icelemontea #codrawang #rawang #kualakububharu #petalingjaya #thebestrestaurant #healthyfood #foodlover #aeonrawang #teacher #jururawat #makanan #makansedap #cikgu #grillchicken
Port baru untuk dak dak Rawang lepak. #kabinnria terbaik🥰 Malam ni order NASI GORENG AYAM, LAMBCHOPS & gillchicken. Hahah. Balik satg lagi kena telan #garlictablet 4 biji dan bilas dengan #nlicious Uolss should try tau port baru ni, high recomended untuk nak lepak santai dengan family & awekkkss🤭 KabinRia sebelah kedai RM2 / Pasaraya MM menghala ke Aeon Rawang #westernfood #nasigoreng #nasilemak #juice #lambchops #crispychicken #meatballs #icelemontea #codrawang #rawang #kualakububharu #petalingjaya #thebestrestaurant #healthyfood #foodlover #aeonrawang #teacher #jururawat #makanan #makansedap #cikgu #grillchicken
Port baru untuk dak dak Rawang lepak. #kabinnria terbaik🥰 Malam ni order NASI GORENG AYAM, LAMBCHOPS & gillchicken. Hahah. Balik satg lagi kena telan #garlictablet 4 biji dan bilas dengan #nlicious Uolss should try tau port baru ni, high recomended untuk nak lepak santai dengan family & awekkkss🤭 KabinRia sebelah kedai RM2 / Pasaraya MM menghala ke Aeon Rawang #westernfood #nasigoreng #nasilemak #juice #lambchops #crispychicken #meatballs #icelemontea #codrawang #rawang #kualakububharu #petalingjaya #thebestrestaurant #healthyfood #foodlover #aeonrawang #teacher #jururawat #makanan #makansedap #cikgu #grillchicken
Port baru untuk dak dak Rawang lepak. #kabinnria terbaik🥰 Malam ni order NASI GORENG AYAM, LAMBCHOPS & gillchicken. Hahah. Balik satg lagi kena telan #garlictablet 4 biji dan bilas dengan #nlicious Uolss should try tau port baru ni, high recomended untuk nak lepak santai dengan family & awekkkss🤭 KabinRia sebelah kedai RM2 / Pasaraya MM menghala ke Aeon Rawang #westernfood #nasigoreng #nasilemak #juice #lambchops #crispychicken #meatballs #icelemontea #codrawang #rawang #kualakububharu #petalingjaya #thebestrestaurant #healthyfood #foodlover #aeonrawang #teacher #jururawat #makanan #makansedap #cikgu #grillchicken
Port baru untuk dak dak Rawang lepak. #kabinnria terbaik🥰 Malam ni order NASI GORENG AYAM, LAMBCHOPS & gillchicken. Hahah. Balik satg lagi kena telan #garlictablet 4 biji dan bilas dengan #nlicious Uolss should try tau port baru ni, high recomended untuk nak lepak santai dengan family & awekkkss🤭 KabinRia sebelah kedai RM2 / Pasaraya MM menghala ke Aeon Rawang #westernfood #nasigoreng #nasilemak #juice #lambchops #crispychicken #meatballs #icelemontea #codrawang #rawang #kualakububharu #petalingjaya #thebestrestaurant #healthyfood #foodlover #aeonrawang #teacher #jururawat #makanan #makansedap #cikgu #grillchicken
Port baru untuk dak dak Rawang lepak. #kabinnria terbaik🥰 Malam ni order NASI GORENG AYAM, LAMBCHOPS & gillchicken. Hahah. Balik satg lagi kena telan #garlictablet 4 biji dan bilas dengan #nlicious Uolss should try tau port baru ni, high recomended untuk nak lepak santai dengan family & awekkkss🤭 #westernfood #nasigoreng #nasilemak #juice #lambchops #crispychicken #meatballs #icelemontea #codrawang #rawang #kualakububharu #petalingjaya #thebestrestaurant #healthyfood #foodlover #aeonrawang #teacher #jururawat #makanan #makansedap #cikgu #grillchicken
Wahh.. Banyak juga khasiat Shake Me cocoa ni kan bukan saja untuk kurus, banyak lagi kebaikannya. Shake me sesuai diambil oleh ibu menyusukan bayi, as makanan tambahan yang kurang kalori sambil bekalkan garam mineral baik untuk badan.. Psssttt.. minum shake me kulit cantik tau.. #setkombokurus #setkombokurusmelaka #skkprogramme #melaka #shakeme #soyprotein #wheyprotein #oatprotein #buildmuscle #nlicious #minkaffe #perutbuncit #berpantang #kurus #muar #tangkak #gym #aerobic #fruits #vegetables #enzym #children #peakyeater #fatburner #vitamins #shahalam #kualalumpur #skuadPBexpert #milo #kokominda
Wahh.. Banyak juga khasiat Shake Me cocoa ni kan bukan saja untuk kurus, banyak lagi kebaikannya. Shake me sesuai diambil oleh ibu menyusukan bayi, as makanan tambahan yang kurang kalori sambil bekalkan garam mineral baik untuk badan.. Psssttt.. minum shake me kulit cantik tau.. #setkombokurus #setkombokurusmelaka #skkprogramme #melaka #shakeme #soyprotein #wheyprotein #oatprotein #buildmuscle #nlicious #minkaffe #perutbuncit #berpantang #kurus #muar #tangkak #gym #aerobic #fruits #vegetables #enzym #children #peakyeater #fatburner #vitamins #shahalam #kualalumpur #skuadPBexpert #milo #kokominda
Wahh.. Banyak juga khasiat Shake Me cocoa ni kan bukan saja untuk kurus, banyak lagi kebaikannya. Shake me sesuai diambil oleh ibu menyusukan bayi, as makanan tambahan yang kurang kalori sambil bekalkan garam mineral baik untuk badan.. Psssttt.. minum shake me kulit cantik tau.. #setkombokurus #setkombokurusmelaka #skkprogramme #melaka #shakeme #soyprotein #wheyprotein #oatprotein #buildmuscle #nlicious #minkaffe #perutbuncit #berpantang #kurus #muar #tangkak #gym #aerobic #fruits #vegetables #enzym #children #peakyeater #fatburner #vitamins #shahalam #kualalumpur #skuadPBexpert #milo #kokominda
Hari rajin sedunia!! #smoothie #orangesmoothie sedap giler tambah dengan #nlicious
Testimoni Set Kombo Kurus Consume Set Kombo Kurus jer pun Pipi pau dah kempis 😍😍 Siapa nak kempiskam pipi 🙋🙋 #SetKomboKurus #TestimoniSKK #ShakeMe #MinKaffe #Nlicious
Djestudio cafe kedatangan atlit 😍😍😍.. lentur pisan euy #cafe #foodlovers #nasimangkokindonesia #nasimangkok #djestudio #djestudio cafe #nlicious
#throwback tahun 2013. Demi untuk kurus macam zaman anak dara dulu, sanggup buat diet keras. Tak makan nasi tak ambik karbo. Makan memang sikit sangat.. Itu yang Awie amalkan lepas bersalinkan anak pertama. . Tapi sekarang bersalinkan anak ke3, tak perlu lagi nak #ikatperut demi #nakkurus & cantik. . Lega sangat ada #premiumbeautiful untuk jaga #bodyshape . Dan berbaloi sangat joint #cabarankurus21hari bila dapat turunkan banyak kg dalam masa 21 hari. #shakeme & #nlicious memang banyak membantu sepanjang berdiet. Makan 6kali sehari & tak perlu lagi nak tahan lapar sampai tak da tenaga. . #SkuadPBExpert #premiumbeautifulexpert #kuruscaramudah #kurustanpaubat #pinggangramping #bentukbadanidaman #pinggangkerengga #kecilkanpeha #punggungmontok #kuruscepat #ootdpremiumbeautiful #ootd #instafamousmalaysia
#throwback tahun 2013. Demi untuk kurus macam zaman anak dara dulu, sanggup buat diet keras. Tak makan nasi tak ambik karbo. Makan memang sikit sangat.. Itu yang Awie amalkan lepas bersalinkan anak pertama. . Tapi sekarang bersalinkan anak ke3, tak perlu lagi nak #ikatperut demi #nakkurus & cantik. . Lega sangat ada #premiumbeautiful untuk jaga #bodyshape . Dan berbaloi sangat joint #cabarankurus21hari bila dapat turunkan banyak kg dalam masa 21 hari. #shakeme & #nlicious memang banyak membantu sepanjang berdiet. Makan 6kali sehari & tak perlu lagi nak tahan lapar sampai tak da tenaga. . #SkuadPBExpert #premiumbeautifulexpert #kuruscaramudah #kurustanpaubat #pinggangramping #bentukbadanidaman #pinggangkerengga #kecilkanpeha #punggungmontok #kuruscepat
#throwback tahun 2013. Demi untuk kurus macam zaman anak dara dulu, sanggup buat diet keras. Tak makan nasi tak ambik karbo. Makan memang sikit sangat.. Itu yang Awie amalkan lepas bersalinkan anak pertama. . Tapi sekarang bersalinkan anak ke3, tak perlu lagi nak #ikatperut demi #nakkurus & cantik. . Lega sangat ada #premiumbeautiful untuk jaga #bodyshape . Dan berbaloi sangat joint #cabarankurus21hari bila dapat turunkan banyak kg dalam masa 21 hari. #shakeme & #nlicious memang banyak membantu sepanjang berdiet. Makan 6kali sehari & tak perlu lagi nak tahan lapar sampai tak da tenaga. . #SkuadPBExpert #premiumbeautifulexpert #kuruscaramudah #kurustanpaubat #pinggangramping #bentukbadanidaman #pinggangkerengga #kecilkanpeha #punggungmontok #kuruscepat #ootdpremiumbeautiful #ootd #instafamousmalaysia
Ganglion cyst sembuh tanpa pembedahan‼️ (Kredit to Reen D'Queen) Penyakit👇👇 tak bahaya tapi nampak hodoh kan bila ada benjolan Kat badan apalagi kt tangan..susah nak sorok.. Al kisahnya beberapa bulan lalu benjolan ni muncul..makin besar..bila tekan rasa sakit.. Ada yang sarankan kak reen buat pembedahan kecil utk buang tapi fikir2 nanti dulu lah..😁😁 Pada masa yang sama kak reen start consume BB+GLO & N’licious secara konsisten sebab nak kulit cantik😁 combine 2 sekali minum.. TODAY‼️ ganglion cyst GONE‼️ Alhamdulillah tak payah operate..sembuh tanpa sengaja..syukur sangattt.. Jom Pm/Wa SHIKIN📱 0136921971..bagi yg berminat nak cuba dan nak dapat kulit cantik mcm Kak Reen kte ni👍😉 Www.wasap.my/0136921971 #bisnesonlinemudah Biz Online | Modal RM47.00 #bbglo #nlicious #projekSTG Program #2gajisebulan #CATChampions #SMEmpire
Weehooo!! Set Kombo Kurus sudah landing.. "Eleh dia ni nak promote Set Kurus tapi dia tak kurus pun!" Haaa mesti ni yang bermain kat fikiran korang kan? Kan? 😝 Takpe. Betul la tu.. Jual supplement untuk susut badan, tapi badan sendiri bengkak hahah. Takpe, Irda faham.. Tapi tapi tapi.. janganlah sebab tukang jualnya tak kurus, kawan-kawan taknak cuba #SetKomboKurus ni. Serious Irda sendiri dah cuba dan dalam sebulan Irda turun 5kg masa sebelum puasa tahun lepas. Tapi lepas tu Irda tak disiplin, so memang tak nampak lah perbezaannya tu. Haha.. susah nak istiqomah 😅 Tapi, kawan-kawan yang mencuba dengan tekun dan istiqomah resultnya sangat-sangat wow! Serious Irda tak tipu. Next post Irda share testimoni kawan-kawan yang dah berjaya susutkan berat dengan #SKK ok. Yang nak cuba, jangan risau. Kami akan guide cemana nak ambil SKK dengan meal plan yang sepatutnya. Siap boleh makan 6 kali sehari tau. Apa-apa boleh roger Irda ok. InsyaAllah kita susutkan badan sama-sama sebelum puasa ni. Moh kita! Yang nak cuba dulu boleh try Trial Pack ni. RM89 sahaja. #IrdaIdris #SetKomboKurus #TrialPack #terbuktiberkesan #Jomkurussecarasihat #JK1M #MealReplacement #pemecahlemak #pembakarlemak #Nlicious #ShakeMeCocoa #minkaffe
Weehooo!! Set Kombo Kurus sudah landing.. "Eleh dia ni nak promote Set Kurus tapi dia tak kurus pun!" Haaa mesti ni yang bermain kat fikiran korang kan? Kan? 😝 Takpe. Betul la tu.. Jual supplement untuk susut badan, tapi badan sendiri bengkak hahah. Takpe, Irda faham.. Tapi tapi tapi.. janganlah sebab tukang jualnya tak kurus, kawan-kawan taknak cuba #SetKomboKurus ni. Serious Irda sendiri dah cuba dan dalam sebulan Irda turun 5kg masa sebelum puasa tahun lepas. Tapi lepas tu Irda tak disiplin, so memang tak nampak lah perbezaannya tu. Haha.. susah nak istiqomah 😅 Tapi, kawan-kawan yang mencuba dengan tekun dan istiqomah resultnya sangat-sangat wow! Serious Irda tak tipu. Next post Irda share testimoni kawan-kawan yang dah berjaya susutkan berat dengan #SKK ok. Yang nak cuba, jangan risau. Kami akan guide cemana nak ambil SKK dengan meal plan yang sepatutnya. Siap boleh makan 6 kali sehari tau. Apa-apa boleh roger Irda ok. InsyaAllah kita susutkan badan sama-sama sebelum puasa ni. Moh kita! Yang nak cuba dulu boleh try Trial Pack ni. RM89 sahaja. #IrdaIdris #SetKomboKurus #TrialPack #terbuktiberkesan #Jomkurussecarasihat #JK1M #MealReplacement #pemecahlemak #pembakarlemak #Nlicious #ShakeMeCocoa #minkaffe
Meroyannn satt ...kek semua sedapp @gulacakery.. #maplefoodmarket #setahunskali #balunkek mujur sis ada PBK lemak tersusun elok2 🤣🤣🤣 duk diam2 tau nt sis bilas dengan #nlicious #hakakkorset #mazuraali
Digabung bersama teh tarik ais @ teh tarik madu.. Adudu nikmat betul. Lepas makan wajib ambik #Nlicious @ #juspecahlemak kalau tidak tak tau lar apa nak jadi. Banyak sungguh kalori ni. Jenuh nak bersenam 😀😀 #lunch #luncheon #tehtarik #tehtarikais #tehtarikmadu #food #igfood #fooddelicious #delicious #NurulSyafiniNafiah #CikFinie
Good morning. Dah sarapan ke tu. Hehe Kurus dalam masa 21 hari dgn #setkombokurus je. Mudah, murah dan sedap sgt. Proven results everywhere. Dm / pm me to join today 017-6276532. #nolyannakurnain #g8unity #loseinches #loseweightfast #fitness #jomsihat #lifehack #motivation #entrepreneur #minkaffe #coffee #kaffee #minimalism #flatlay #bamboosalt #shom #shakeme #nlicious #yummy #weightlosstransformation #weightwatchers #unity #inspo #cabarankurus21hari
Sharing is caring... For those women yang tak berapa pandai sangat nak make up and tak berapa suka sangat nak filter pic macam Sis, jangan susah hati... Sis nak share produk bagus untuk uols Uols boleh cuba salah satu produk ni, masing2 produk ni ada fungsi tersendiri tapi kesemuanya membantu mencantikkan kulit kita ye Bila kulit cantik, tak seberapa nak make up pun no hal kan, bila kulit tak kusam hati lebih riang... Tak perlu belanja lebih untuk beli foundation tebal2 uols Tak perlu lah 24 jam filter pic lagi Merawat kulit biar daripada dalam ye, tapi jangan lupa minum air banyak bila consume supplement ni nanti Consume sekarang, Cantik bergaya lah di HARI RAYA nanti 🥰 Kalau terkasar bahasa 🙏🏻 #bbplus #bbglo #nlicious #maharani #highlyrecommended #g8unity #produkwanita
Pagini bangun sebelum mandi terus naik penimbang.. Yeyy..turun 1kg.. Baru la rasa tenang skit nak solat subuh.. Penantian seminggu.. Hahahaha... . Sesudah subuh terus request hubby breakfast kat luar. So menu pilihan lagini LONTONG. Fuh...rasanya dah 3 bulan tak craving makanan macam tu.. So harini coach dah bagi green light untuk cheatday.. Waktu Breakfast jelah makan heavy macam tu. Lunch & dinner kita bersederhana jelah.. . Now masa untuk uraikan lemak kuah lontong tadi.. #nlicious memang sedap sangat.. Kalau bagi sekotak sekali hadap pun Awie sanggup. Masam-masam manis gitew.. Now masa untuk main dengan #babyhani pulak 😘😘. . #cabarankurus21hari #nakkurus #nakkuruscepat #nakdiet #kuruscaramudah #kurustanpaubat #pinggangramping #bentukbadanidaman #kurus #skkchallange #g8unity
Assalamualaikum & good morning.. . Harini geng #cabarankurus21hari bath ke2 pakat-pakat puasa sunat. This part of meal plan yang coach Aizat sediakan. Diet, secara tak langsung dapat pahala sunat kan. Alhamdulillah. . Nak tahu apa meal plan bagi orang yang berpuasa? Bulan Ramadhan dah nak dekat ni. Boleh la amalkan nanti. And.......disebabkan harini puasa, makeup pun ala kadar ye 😉. . #nakkuruscepat #nakdiet #kuruscaramudah #kurustanpaubat #pinggangramping #pinggangkerengga #dietmudah #nakkurus #setkombokurus #skk #nlicious #shakeme #shakemecocoa
Hasil jual kopi garam buluh dan Nlicious petang ni. Tak sangka kawan tok laki pun pandai jaga badan. 😅 Tq abang lori Shopping kopi & Nlicious dengan along. #minkaffe #Nlicious #ministokis
Selamat berhari minggu kawan-kawan. . Hari ini saya pelawa wanita-wanita dalam friendlist saya untuk buat business bersama-sama. . ✔Tak pandai? - Saya coach ✔Jauh dari stokist? - Boleh buat pembelian online ✔Tiada masa? - Kita part time ☺ ✔Tiada modal? - daftar RM47 sahaja . Tolak ketepi semua alasan... JOM BERMULA SEKARANG!!!! . Dengan hanya RM47 anda akan dapat 🎯 FREE PRODUK 🎯FREE COACHING tips biz online 🎯 BONUS SETIAP BULAN 🎯 FREE VVIP TRIP OVERSEAS 2x SETAHUN 🎯 BONUS KERETA 🎯 UNTUNG RUNCIT HARIAN BISNES ZERO RISIKO . Dan paling penting ni BUKAN SKIM CEPAT KAYA! Bah, cepat PM saya 😉 www.wasap.my/+60179624154 . #BizOnline #HaiOMyChoiceForMyLife #Themagicofparttime #Modal47 #ELITxJ50 #SayaMencariRakanNiaga #Nlicious
SEMBELIT TIADA, PERUT PON KEMPIS 😍 Anda yg ada masalah penghadaman @ susah nak buang air besar tu, jom try minum N'licious ni. Rasanya sangat sedap. Bukannya boleh lancarkan sistem penghadaman. Boleh cantikkan kulit lagi. Kalau anda tergolong dalam kategori yg payah nak makan sayur pon saya syorkan minum N'licious ni. Sangat baik untuk anda. Anak2 pon boleh minum N'licious tauu. Jomm dapatkan N'licious dari saya. www.wasap.my/60142452582 Biz Online Modal Rendah #Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100.000 Program #2GAJIsebulan #CATchampions INILAH #bizONLINExJ50 👈 #Nlicious
Ganglion cyst sembuh tanpa pembedahan‼️ Penyakit 👆👆tak bahaya tapi nampak hodoh kan bila ada benjolan Kat badan apalagi kt tangan..susah nak sorok.. Al kisahnya beberapa bulan lalu benjolan ni muncul..makin besar..bila tekan rasa sakit.. Ada yang sarankan kak reen buat pembedahan kecil utk buang tapi fikir2 nanti dulu lah..😁😁 Pada masa yang sama kak reen start consume BB+GLO & N’licious secara konsisten sebab nak kulit cantik😁 combine 2 sekali minum.. TODAY‼️ ganglion cyst GONE‼️ Alhamdulillah tak payah operate..sembuh tanpa sengaja..syukur sangattt.. (Sharing from kak reen) Dapatkn ready stok sekarang 👇 LIZA ➡️ www.wasap.my./60148658500 BizOnline | RM47 #Malaysia 🇲🇾 BizOnline | IDR 150.000 #Indonesia 🇮🇩 #ProjekSTG Program #2GAJIsebulan #CATchampions #ABeautilicousEmpire #ZKTeam #LMTeams #bbglo #nlicious #pasirgudang #onlineshopping
Set Kombo Kurus. Dalam set kombo kurus ada #minkaffe , #shakeme dan #Nlicious . Dalam tiga produk ni ada kelebihan tersendiri. Along dah minum minkaffe pagi tadi, tak sabar pula nak minum ShakeMe pula lepas ni. #skkprogramme #roadto55kg
Lepas makan, seperti biasa wajib ambik N’Licious untuk membantu proses detoks dan memecahkan makanan kepada nutrien. . . #nlicious #kebaikannlicious #kebaikanenzim #enzim #jjcm #love #detoks #weekendvibes
Hamboi... Sis excited sangat dah ni.. #cabarankurus21hari akan bermula esok. Yeyyy... . Kenapa ye Awie nak joint sesi online coaching ni? Of course sebab nak mempercepatkan proses penurunan berat badan dengan cara yang betul. Iaitu mengetahui meal plan yang sesuai disamping konsisten pemakaian #premiumbeautiful . Nanti bolehlah tengok hasilnya selepas 21 hari ye... . #sayanakkurus #skkchallange #setkombokurus #nakkurus #nakkuruscepat #nakdiet #kuruscaramudah #kurustanpaubat #dietmudah #dietdenganminkaffe #dietplan #nlicious #shakeme #shakemecocoa #projekkurussebelumraya
Assalamualaikum..selamat pagi..lepas sarapan pekja minum #nlicious ni...maklum la..mls nak cari sayur ngn buah...gigit dan sedut ni terus je😆
Untung sangat dengan bakal Raja Sehari Millenium nie. Dah ada Set Kombo Kurus lah. Itu lah. Ini lahh. Semua di hujung jari. Click click, boleh instant kurus. Ehh...ada ker? Ehee.. . . Mesti nebesss kan yang nak kenduri musim cuti sekolah nie? Don't worry. Miza dah bantu abam nie start tahun lepas. Almost 4kg jugak berat badan beliau turun. Superbb ker tak superbb? Siap repeat order. So..superbb lah kan. Ehee.. . . #thediamondcircle #setkombokurus #ramizahrahmanbusiness #minkaffe #nlicious #shakemecocoa #minkaffeseremban #minkaffeportdickson #nliciousseremban #nliciousportdickson #shakemecocoaseremban #shakemecocoaportdickson #jomkurus #tipskurus #jomsihat #kurustanpalapar #ubatkurus #kurussebelumkahwin #kurusdarirumah #kuruscepat #metabolisme #radangsendi #tubuh #setkombokurusseremban #setkombokurusportdickson #skkprogramme #kuruslepasbersalin #slimmingdetox #hapuslemak #fatburnermurah
Untung sangat dengan bakal Raja Sehari Millenium nie. Dah ada Set Kombo Kurus lah. Itu lah. Ini lahh. Semua di hujung jari. Click click, boleh instant kurus. Ehh...ada ker? Ehee.. . . Mesti nebesss kan yang nak kenduri musim cuti sekolah nie? Don't worry. Miza dah bantu abam nie start tahun lepas. Almost 4kg jugak berat badan beliau turun. Superbb ker tak superbb? Siap repeat order. So..superbb lah kan. Ehee.. . . #thediamondcircle #setkombokurus #ramizahrahmanbusiness #minkaffe #nlicious #shakemecocoa #minkaffeseremban #minkaffeportdickson #nliciousseremban #nliciousportdickson #shakemecocoaseremban #shakemecocoaportdickson #jomkurus #tipskurus #jomsihat #kurustanpalapar #ubatkurus #kurussebelumkahwin #kurusdarirumah #kuruscepat #metabolisme #radangsendi #tubuh #setkombokurusseremban #setkombokurusportdickson #skkprogramme #kuruslepasbersalin #slimmingdetox #hapuslemak #fatburnermurah
Lunch treat + delivery Set Kombo Kurus. Terima kasih Kak Zetty belanja Miza makan hari nie dan terus percaya service Miza. 😘 Sebelum nie, fitting Premium Beautiful Corset dekat rumah jer. Now, delivery SKK, baru dapat bergambar kita berdua ye. 😍 Miza doakan akak terus mencapai berat badan idaman. Baru 2 minggu, dah pakai cakuk kedua kan Waist Nipper? Siap lost 1kg pulak tue. I am so happy. 😃 #retisPremiumBeautiful #SetKomboKurus #ramizahrahmanbusiness #minkaffe #nlicious #shakemecocoa #minkaffeseremban #minkaffeportdickson #nliciousseremban #nliciousportdickson #shakemecocoaseremban #shakemecocoaportdickson #jomkurus #tipskurus #jomsihat #kurustanpalapar #ubatkurus #kurussebelumkahwin #kurusdarirumah #kuruscepat #metabolisme #radangsendi #tubuh #setkombokurusseremban #setkombokurusportdickson #skkprogramme #kuruslepasbersalin #slimmingdetox #hapuslemak #fatburnermurah
Lunch treat + delivery Set Kombo Kurus. Terima kasih Kak Zetty belanja Miza makan hari nie dan terus percaya service Miza. 😘 Sebelum nie, fitting Premium Beautiful Corset dekat rumah jer. Now, delivery SKK, baru dapat bergambar kita berdua ye. 😍 Miza doakan akak terus mencapai berat badan idaman. Baru 2 minggu, dah pakai cakuk kedua kan Waist Nipper? Siap lost 1kg pulak tue. I am so happy. 😃 #retisPremiumBeautiful #SetKomboKurus #ramizahrahmanbusiness #minkaffe #nlicious #shakemecocoa #minkaffeseremban #minkaffeportdickson #nliciousseremban #nliciousportdickson #shakemecocoaseremban #shakemecocoaportdickson #jomkurus #tipskurus #jomsihat #kurustanpalapar #ubatkurus #kurussebelumkahwin #kurusdarirumah #kuruscepat #metabolisme #radangsendi #tubuh #setkombokurusseremban #setkombokurusportdickson #skkprogramme #kuruslepasbersalin #slimmingdetox #hapuslemak #fatburnermurah
Lunch treat + delivery Set Kombo Kurus. Terima kasih Kak Zetty belanja Miza makan hari nie dan terus percaya service Miza. 😘 Sebelum nie, fitting Premium Beautiful Corset dekat rumah jer. Now, delivery SKK, baru dapat bergambar kita berdua ye. 😍 Miza doakan akak terus mencapai berat badan idaman. Baru 2 minggu, dah pakai cakuk kedua kan Waist Nipper? Siap lost 1kg pulak tue. I am so happy. 😃 #retisPremiumBeautiful #SetKomboKurus #ramizahrahmanbusiness #minkaffe #nlicious #shakemecocoa #minkaffeseremban #minkaffeportdickson #nliciousseremban #nliciousportdickson #shakemecocoaseremban #shakemecocoaportdickson #jomkurus #tipskurus #jomsihat #kurustanpalapar #ubatkurus #kurussebelumkahwin #kurusdarirumah #kuruscepat #metabolisme #radangsendi #tubuh #setkombokurusseremban #setkombokurusportdickson #skkprogramme #kuruslepasbersalin #slimmingdetox #hapuslemak #fatburnermurah
Good morning. First batch dah berlalu and semua participants dah turun berkilo2. Semua dah makin cantik. Now ooening for the second batch. Coaching bukan dari calang2 orang ya. Harga tersangatlah affordable. Pm noly ya 017-6276532 #momof3 #2019 #g8unity #nolyannakurnain #love #motivation #entrepreneur #minkaffe #menudiet #diet #cabarankurus21hari #shakemecocoa #nlicious #yummy #weightlosstransformation #weightwatchers #unity #inspo #women #easyweightloss #ramping
Suka yang mana untuk breakfast hari ni? Mincha ke minkaffe? 😇😇😇😇 Selamat pagi Moga segala urusan dipermudahkan dan diluaskan rezeki setiap hari #onlineshop #SHOM #morningmotivation #staypositive #minkaffe #mincha #marineessence #premiumbeautiful ##bioever ##buoseleza #cozumaseries #sleepmate #celgynicgold #garlic #nlicious #healthiswealth #jomsihat #jomcantik #dosupportme #byazimahajali
Before balik petang ni. Repeat Laksa Ikan Sekoq. Masing2 kebuluq walaupun dah 3 kali makan pagi ni. Now u know why kena bawa #nlicious kemana-mana. #mashithahstory #bffholiday
Extra #Garlicpills with #nlicious enzim membantu pencernaan. Terbabas eat clean, kena recover dgn cepat😁😁
N'Licious ini adalah campuran minuman botani buah-buahan dan sayur-sayuran sebanyak 118 jenis dalam bentuk enzim pekat. 😘 #nlicious #bizumer #kekalsihatdancantik #stayhealthandbeauty
next page →