#naturalproduct

265,598 posts

Loading...
SIMPTOM-SIMPTOM KURANG DARAH MERAH/HB LOW DALAM BADAN: . ✔ Cepat penat & keletihan ✔ Senang berlaku kekejangan otot ✔ Kulit nampak lebih pucat ✔ Jantung berdegup kencang ✔ Kurang nafas & cepat mengah . So, ibu ibu yang sedang hamil pernah tak mengalami simptom simptom yang fiqa sebutkan tadi?? . Start your action now! Jangan biarkan masalah HB LOW atau ANEMIA berlarutan sebab ia memberi kesan bahaya kepada baby . NEXT, fiqa akan story mengenai Bahaya & Kesan Buruk HB Low & Anemia pada ibu hamil. Stay tuned okayh! . (Dalam supplement Shaklee, VITALEA IRON FORMULA merupakan salah satu supplement yang menaikkan HB LOW. Boleh hubungi fiqa untuk more info) . afiqa shaklee 011 14814914 Your Shaklee Independent Distributor Follow instagram: @afiqahealthysupplement "Live Healthy be Beautiful" #afiqashaklee #afiqahealthysupplement #naturalproduct #sayajualshaklee #anemia #hblow #kurangseldarahmerah #cepatletih #kejangotot #ibuhamil #sethamilshaklee #vitaleaironformula
Cantik alami tanpa polesan, cukup gunakan produk MSI untuk kulit tetap terlihat awet muda dan cerah, info produk dan order chat me WA 082187254700 #myMSI #naturalproduct
Loading...
My mama is already getting a hair treatment with my deep conditioner.. 🤩 #deepconditioning #hair #scalp #naturalproduct #organic
APA ITU ANEMIA, HB LOW & KURANG DARAH MERAH? . 🔺 HB adalah singkatan daripada perkataan HEMOGLOBIN. Hemoglobin adalah molekul protein yang berada dalam sel darah merah & berfungsi untuk membawa oksigen dari paru-paru keseluruh tisu badan ibu hamil . 🔺 Anemia pula terjadi apabila darah dalam badan ibu hamil kekurangan hemoglobin dari paras yang normal. Sebab tu ia dipanggil HB LOW & kurang darah merah . . BERAPA BACAAN NORMAL HB BAGI IBU HAMIL? . 📌 HB Wanita Tidak Hamil: 11 gd/l ke atas 📌 HB Ibu Hamil: Mengekalkan 12 gd/l ke atas . Bacaan ni amat baik buat kesihatan ibu & baby dalam kandungan . . PUNCA HB LOW? . ✔ Berlakunya luka & pertumpahan darah yang banyak (bersalin/pembedahan) ✔ Kekurangan penghasilan sel darah merah dalam badan sebab kekurangan nutrisi yang diperlukan (kerap berlaku pada ibu hamil) ✔ Berlaku kemusnahan sel darah merah dalam badan (thalasemia, anemia sicle cell/ toksik yang terhasil daripada penyakit buah pinggang) . (Dalam supplement Shaklee, VITALEA IRON FORMULA merupakan salah satu supplement yang menaikkan HB LOW. Boleh hubungi fiqa untuk more info) . afiqa shaklee 011 14814914 Your Shaklee Independent Distributor Follow instagram: @afiqahealthysupplement "Live Healthy be Beautiful" #afiqashaklee #afiqahealthysupplement #naturalproduct #sayajualshaklee #anemia #hblow #kurangseldarahmerah #cepatletih #kejangotot #ibuhamil #sethamilshaklee #vitaleaironformula
BAHAYA !!! 😱😱 . BAYI BERHENTI NAFAS SELEPAS DIBERI UBAT SELSEMA 😱😱 . Kanak2 yangg demam , batuk & selsema tak perlu diberikan sebarang ubat-ubatan 💊Penyebab selsema datang dari jangkitan virus . 👾 Jadi , badan kanak2 tengah membina imunisasi terhadap kuman jangkitan tersebut . 🛡 👾 . #CHLORPHENIRAMINE salah satu ubat selsema di bawah kumpulan histamine . 💊 Kanak2 dibawah usia 2 tahun adalah dilarang sama sekali . KESANNYA boleh menyebabkan kanak2 berhenti bernafas (APNEA) & muka bertukar kebiruan . Kandungan oksigen berkurangan & karbon dioksida semakin tinggi , warna darah bertukar dari merah cerah menjadi gelap .🌡💉 Cuba bayangkan ubat ini diberikan pada kanak2 , ia akan mengganggu pusat pernafasan yang berada di dalam otak . Ini boleh menyebabkan kanak2 berhenti bernafas dengan sendirinya . . Jadi Ibu bapa tak perlu risau jika kanak2 demam , batuk & selsema . Sebaliknya boleh cuba alternatif lain secara semulajadi.. Nak tau ape rahsia tu ? . Rahsianya adalah MAYYABABY CREAM 5IN1. 💯% diperbuat dari bahan semulajadi. SELAMAT utk baby anda semua kerana telah mendapat kelulusan dari KKM serta mendapat sijil HALAL dari jakim. . 📦 Postage Seluruh 🇲🇾 🚗 COD Kota Damansara . for more details & order : 🤙🏻 www.wasap.my/60182445087/mayyababykd . #mayyababycream #mayyababykd #mayyababy #mayyababymalaysia #babybalm #babyproduct #naturalproduct #babyonlineshop #barangbaby #babycream #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #barangbaby #barangbabymurahmalaysia #barangbabymurah #barangbabyonline #barangbabymalaysia #barangbabycomel #barangbaby2018 #barangbabyviral #nasalasprirator #terapiinstagram #kotadamansara #kotadamansarabusiness #mayyababykotadamansara #hospitalsungaibuloh
antara testimoni pengguna kami. Alhamdulillah MBC membantu kita sebagai ibu dalam merawat masalah anak-anak. 🤗 kita hanya ikhtiar selebihnya kita hanya berserah yang diatas 😍 . ada mommies yang anak ada masalah seperti diatas? jom ikhtiar dgn MBC ♥️ #testimonimayyababycream . 📦 Postage Seluruh 🇲🇾 🚗 COD Kota Damansara . for more details & order : 🤙🏻 www.wasap.my/60182445087/mayyababykd . #mayyababycream #mayyababykd #mayyababy #mayyababymalaysia #babybalm #babyproduct #naturalproduct #babyonlineshop #barangbaby #babycream #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #barangbaby #barangbabymurahmalaysia #barangbabymurah #barangbabyonline #barangbabymalaysia #barangbabycomel #barangbaby2018 #barangbabyviral #nasalasprirator #terapiinstagram #kotadamansara #kotadamansarabusiness #mayyababykotadamansara #hospitalsungaibuloh
Setelah lama cari akhirnya jumpa yang serasi. Alhamdulillah Allah perkenankan . . . Anak anda ada masalah kulit? Jom cuba Skeenz, whatsapp 0195586040 atau klik link kat profile . . . . . . #balm #balmbayi #balmbaby #balmtasneem #babybalm #babyoil #babyproduct #babyfair #babycare #babyhealth #natural #naturalbalm #naturalproduct #tasneemnaturel #baranganbaby #barangbaby #bebaskimia #aurainsta #igmashup #feedback #testimoni #testimonicustomer #feedbackcustomer
Get'chu some of our fav wake up calls with this amazing facial/body scrub.✨ - - Don't like drinking coffee as much? That's fine, caffeine is absorbed through your skin; It will keep you awake just as if you'd be drinking it. Test it on your day off, early in the day. YOU WILL NOT SLEEP. Super softness coming your way.😏 - #coffeescrub #blackseeds #3lorganic #plantbased #supportlocal #bestseller #facialscrub #bodyscrub #bxlove #nyc #skincare #naturalproduct
Что же такое нерафинированное растительное масло? 🤔⠀ 🔸️ От рафинированного оно отличается тем, что не подвергается никакому химическому или физическому воздействию. Если говорить о давних временах, то тогда считалось, что это продукт ориентирован только на бедную часть населения😣. Теперь же, после проведения многих научных исследований, выясняется насколько полезно нерафинированное масло для нашего организма.⠀ 🔸Масло содержит огромное количество витамина Е, благодаря чему опережает оливковое масло по полезности. Помимо него в нем можно найти такие витамины как А, D и группы B.⠀ -----------------------------------------⠀ Всегда свежее и полезное подсолнечное масло: @tasty.kazakhstan@tasty.kazakhstan @tasty.kazakhstan ⠀ -----------------------------------------⠀ Контакты: WhatsApp: +7-705-52-11-555;⠀ -----------------------------------------⠀ #Kazakhstan #almaty #sunfloweroil #naturalproduct #healthy #cook #benefit #advice #beauty #food #zyryanovskoe #едаалматы #полезноепитание #tasty #выпечка #выпечкаалматы #правильноепитание #healthyfood #подсолнечноемасло #полезно #astana #shymkent #karaganda #pavlodar #krg
🍀Acno5 sleeping mask 🍃 #naturalproduct #ສານສະກ ັດທຳມະຊາດ100% ສະບາຍຜິວໜ້າຕັ້ງແຕ່ຄັ້ງແລກ 🧖♀️🧖♀️ . ✔️ສິວ !!! ທີ່ເປັນປັນຫາຫຼັກ ✔️ແພ້ງ່າຍ ໜ້າຕິດສານ ✔️ຜົດຜື່ນຄັນ ✔️ຮູຂຸມຂົນ ✔️ຮອຍດຳຈາກສິວ ✔️ຝ້າ ເມັນ ຈາງລົງແທ້!!! ✔️ຄົນຖືພາໃຊ້ໄດ້ 🤰🤰 . 🍀 Mask ໂຕນີ້ຊ່ວຍໃນເລື່ອງ "ສິວ "ທຸກຊະນິດ ຂະໜາດ 30 ກຣັມ @850. -
HONEY BEE VENOM BASIC SET + SCRUB —• ✅ Memperbaiki kulit rosak akibat pemakaian produk yang tidak bersesuaian dan akibat pencemaran. — ✅ Memberikan kelembapan optimum. — ✅ Mencerahkan kulit secara semulajadi. — ✅ Menjadikan kulit anjal tegang awet muda umpama suntikan botox. — ✅ Mengatasi masalah kulit sunburn dengan pantas. — ✅ Merawat kedutan juga garis halus pada wajah. — ✅ Mengecilkan liang pori. — ✅ Menghilangkan eyebag. — ✅ Menghilangkan noda kulit. — ✅ Menghalus dan melembutkan kulit seawal sapuan pertama. — ✅ Anti aging. — ✅ Dapat menanggalkan kulit mati — ✅ Dapat memudarkan jeragat — ✅ Dapat meredakan jerawat — ✅ Produk natural — ✅ Made in Korea —• All item Ready Stock 🙋🏻‍♀️ — COD EVERYDAY : 🚘 RAWANG . 🚘 SELAYANG 🚘 BATU CAVES 🚘 GOMBAK 🚘 SENTUL * dan kawasan berdekatan — POSTAGE EVERYDAY 📦 — COD Caj : RM 5 - RM 7 FREE COD : SELFPICKUP TAMAN SETIA RAWANG / TESCO REEF — POSTAGE : SM RM 8 SS RM 12 — Berminat boleh terus DM atau Whatsapp Anis 0166047242 - Klik link di Bio @anis_beaute 😍 — #nafura #nafuraagent #nafurarawang #nafuraselayang #nafurabatucaves #nafuragombak #nafurasentul
Morning 😍 . Antara faktor kekuatan saya adalah nak bantu adik adik saya ni berjaya jugak dalam NSA.. . Mereka buat, saya buat, kami #nsarangersteam insyaallah akan berjaya 😉 . . Whatsapp 019-4528240/ 018-3111240 . . #nsabeauty #nsabeautyserum #syafiqahaina #stokisnsabeauty #comingsoon #faceserum #agendiperlukan #iphone #serum #assalamualaikum #naturalproduct #kkmapprove #antijerawat #flawless #beautiful #cantik #awesome #ainaaserumfeedback #nsabeautyfeedback #women #ladies #boys #girls #instadaily #ootd #cosmetics #AINAASERUM
. . 📌📌📌 #จองนะคะ #ใครอยากได ้จองนะคะ เพราะว่ายอดจองถล่มทลายมาก . กุหลาบป่าบนเทือกเขาแอตลาส ออกดอกปีละ 1 ครั้ง ระยะเวลาเก็บเกี่ยว 30-40 วัน เก็บด้วยมือเท่านั้น เก็บปุ๊บต้องนำกลีบมากลั่นทันที เพื่อคงประสิทธิภาพ ทั้งกลิ่นและสรรพคุณ โดยการสตรีมไอน้ำผ่านท่อทองเหลือง . ก็ปีละครั้งไง ทั่วโลกจึงเฝ้ารอ ยุโรปนี่ตัวเกร็ง โดยเฉพาะเมืองน้ำหอมอย่างฝรั่งเศส แต่ปีนี้อาร์แกนน่า #เจ ๊อุ๊ดูไบสะใภ้โมร็อคโค ตบแย่งชิงมาได้ 500 ลิตร ก็เท่ากับ 10,000 ขวด แบ่งดีลเลอร์ คนละ 300 ขวด ให้ขายทั้งปี แต่นี่ยอดจองไปครึ่งแล้วนะ จะบอกให้ . มองอย่างเดียวไม่ได้นะคะ จองคะจอง📝 50 ml 520.- ซื้อใช้ทั้งปี 5 ขวด ราคาถูกลงอีก ยังถูกกว่าน้ำตบป้าเจี้ยบเยอะ . คลิ๊ก 📲 Line 🆔 :: nudayo . #organichome #organichomebynuda #arganna #argannathailand #organicproduct #organicskincare #naturalproduct #naturalskincare #musthaveitem #ออร ์แกนิค #ผล ิตภัณฑ์ออร์แกนิค #ผล ิตภัณฑ์ธรรมชาติ #ว ิถีธรรมชาติ #สายออร ์แกนิค #บำร ุงผิว #ลดส ิว #ลดร ิ้วรอย #ลดต ีนกา #ลดร ่องแก้ม #ลดฝ ้า #สวยครบเคร ื่อง #โบท ้อกซ์ธรรมชาติ #หน ้าสวยไร้สารเคมี #ส ุขภาพผิวดีไม่มีขายอยากได้ต้องบำรุง
#1minuteofyaz 🎬: "WHY DID I START YOUTUBE? | Chatty GRWM" Let's get casual today okeyyy. No serious biznez, just get ready with me & chit chat. But wait, my channel is not that serious pun, right? Righttt? Hehe. Anyway, go watch my latest video to know why I went this route #linkinbio 🔥
❤️BUY NOW CRY LATER❤️ VALID 3 SEPT -30 SEPT 2018 ---------------------------------------------------- 🌹GET EXTRA FREE GIFTS WHEN YOU PURCHASE RM180 & ABOVE !!! . 🌹FREE FRIDGE MAGNET FOR SELECTED ITEMS . 🌹 FREE RM10 VOUCHER . 🌹 FREE BEAUTY BOX FOR SET PURCHASE SPECIAL PRICE ⤵️ . . 🐰Twin Set -RM135 (2MJ) . 🐰Triple Set -RM 200 (3MJ) . 🐰Treatment Set - RM 110 (1MJ + 1LCC) . 🐰Breakout Skin Treatment -RM 150 (1MJ +1LCC+1LDC) . 🐰Dry Skin Treatment - RM 155 (1MJ +1LCC +1BBJ) . 🐰Whitening Set -RM 190 (1MJ+1LCC +1LDC +1BBJ) . 🐰Premium Complete Set- RM230 (1MJ+1LCC +1LDC +1BBJ +1LGM) . . 🌹(POSTAGE RM8 SEM // RM11 SS) 📝 TO ORDER . . 1. ✅wa/sms "SEPTPROMO" (Set Promo Pilihan)" ke +6011 3234 8255 . . . 🚙👭NAK COD? Cari agent berdekatan anda di bawah ini atau di @lovera.info . #magicjellylovera #upm #muamalaysia #loveraMalaysia #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #toning #toner #moisturiser #produkviral #tipskecantikkan #tipsandtricks #cantik 😍 #keluaranbumiputera #jagamuka #jagakulit #sharetips #makeuprules #u #studentmalaysia #shoppingnsalesmalaysia #promomalaysia #produkmukamalaysia
Indulge your senses in our natural and organic products containing organic essential oils and organic herbs. Our mission at Ahabah Naturals Beauty and Skin Care is to provide the best quality products which are natural and organic, healthy options to today's alternative. With the healthy choice of Ahabah Naturals Beauty and Skin Care products, your skin will be left nourished and beautiful without the unnecessary additives. Our care is skin deep. Visit us at Ahabahnaturals.com to browse our products! #skincare #skin #organic #organicskincare #organicbeauty #organicproducts #naturalskincare #beautifulskin #naturalproduct #allnaturalskincare #skincareroutine #organicbeauty #ecoskincare #organilife #organicliving #skincareobsessed #skincarecommunity #instaskincare #freshbeauty ##summer #summertime #instafollow ##l4l #tagforlikes #greenbeauty #instamood #followers #following #followmenow #likeforfollowers #explore
Setiap kali lepas mandi struggle nak siapkan anak kan? . Lebih2 lagi bila anak dh mula nk meniarap dan merangkak. Nak sapu telon la, nak sapu krim ruam la. . Dengan hanya satu MAYYABABY boleh guna untuk pelbagai fungsi. . Kembung perut, ruam, dan boleh memberikan tidur yang lebih lena . Satu krim untuk 5 fungsi hanya dengan satu harga . 📦 Postage Seluruh 🇲🇾 🚗 COD Kota Damansara . for more details & order : 🤙🏻 www.wasap.my/60182445087/mayyababykd . #mayyababycream #mayyababykd #mayyababy #mayyababymalaysia #babybalm #babyproduct #naturalproduct #babyonlineshop #barangbaby #babycream #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #barangbaby #barangbabymurahmalaysia #barangbabymurah #barangbabyonline #barangbabymalaysia #barangbabycomel #barangbaby2018 #barangbabyviral #nasalasprirator #terapiinstagram #kotadamansara #kotadamansarabusiness #mayyababykotadamansara #hospitalsungaibuloh
S T E P 2 . Bila dah bersihkan muka dengan Micellar Water. Then, cuci muka dengan Pencuci muka. Teknik ni di panggil sebagai teknik DOUBLE CLEANSING. . Tak semestinya korang dah bersihkan or cuci muka 100% muka korang completely bersih. Tidak sama sekali. Still ada kotoran yang melekat kat muka. . . #sayajualbougasbeautyserum #bougasserummelaka #codmelaka #bougasbeautymelaka #bougasbeautyserum #bougasbeautyserummelaka #sayajual #serumviral #cantik #jerawat #kulitbermasalah #bougasserum #localproduct #halalproduct #naturalproduct
Dalam banyak-banyak produk lovera, produk apa yang paling uolls suka? . Kalau kakak la, opkos la #magicjelly ni. Bertahun-tahun setia. Nak masuk 5 tahun dah rasanya . Kenapa setia? . 🦄 Tak melekit, sapu terus serap 🦄 All in one function - muka gatal merah kering, sapu jer MJ, nak alis mata lentik, sapu jer MJ,bibir kering, sapu jer MJ 🦄 Jimat dan tahan lam depends pada penggunaan . #magicjelly ni tak payah pakai banyak pun. Picit sikit jer dah boleh cover satu muka . Bila pakai sejuk jer. Sebab aloe vera kan . Banyak lagi la benefit nak citer. Nak tau lebih dm kakak ok 😍 #magicjelly #natural #organic #jerawat #kulitkering #loveramalaysia #magicjellybyalin #magicjellylovera #sayajual #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #jerawatnanah #jerawatparah #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat #ubatparut #kulitflawless #kulitglowing #luluskkm
S T E P 1 . Firstly, if pakai mekap or tak pakai mekap wajib bersihkan muka dengan micellar water. . Bila kita kat luar, habuk2 haluskan terlekat kat muka. So, if tak bersihkan muka confirm esok mesti naik Mr J. . . #sayajualbougasbeautyserum #bougasserummelaka #codmelaka #bougasbeautymelaka #bougasbeautyserum #bougasbeautyserummelaka #sayajual #serumviral #cantik #jerawat #kulitbermasalah #bougasserum #localproduct #halalproduct #naturalproduct
Mengapa Skincare Anda Tidak Bekerja Secara EFEKTIF ?? Tahukah anda, jika produk tersebut memiliki info positif, dipakai oleh ramai orang, bahkan recommended oleh beauty editor mahupun beauty influencer, mungkin boleh membuatkan anda semakin tertarik dan yakin untuk membeli produk tersebut, kan? Tetapi, bagaimana jika anda sudah berminggu-minggu menggunakan produk skincare tersebut namun belum nampak kesan apapun? Sebelum menunding jari dan menyalahkan para penulis info atau owner produk, cuba anda check dulu, mana tahu mungkin ada beberapa rutin harian tanpa anda sedari kerap dilakukan sehingga membuatkan skincare tidak bekerja dengan efektif. www.wasap.my/601137429349/naturalproduct #biancobeauty #naturalproduct #biancotm
Semua orang ada masalah pori-pori besar ni kan? Kadang tu dari jauh dah nampak.. eee tak selesanyaaa! . Tau tak #MagicJellyLovera boleh bantu anda minimize and slowly kecilkan pori? Kenapa? Kerana MJ diperbuat daripada Aloe Vera dan telah digunakan secara turun temurun untuk mengecilkan pori dan memberperbaiki texture kulit manusia. . 📝 Produk : MagicJelly Harga : RM 70 Size : 60gm (Without postage) . 📮Postage RM8(Peninsular) 📮Postage RM12 (Sabah/Sarawak) . Nak consultation PERCUMA dr sis...❓❓❓ WHATSAPP SIS sekarang..❗❗❗ . Sis pun BANYAK GIFT YG BEST2 nak BAGI 🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁 *selagi stock masih ada . or nak lagi senang..terus click link bio kat atas...NAK DM pun boleh taw... . 019 - 653 4221 (Zue) 019 - 653 4221 (Zue) 019 - 653 4221 (Zue) 019 - 653 4221 (Zue) 019 - 653 4221 (Zue) . 🚙👭NAK COD ✅SEKITAR KUALA LUMPUR ✅SEKITAR SELANGOR ✅SEKITAR KUALA TERENGGANU. . Nak walk-in⤵ . Kuantan, Pahang @lapromessaboutique (0195781704) . 💦Soalan Lazim : @lovera.faq . 💦Beribu-ribu Testimoni : @lovera.testimonials . 💦Video - @lovera.video
Mengapa Skincare Anda Tidak Bekerja Secara EFEKTIF ?? Tahukah anda, jika produk tersebut memiliki info positif, dipakai oleh ramai orang, bahkan recommended oleh beauty editor mahupun beauty influencer, mungkin boleh membuatkan anda semakin tertarik dan yakin untuk membeli produk tersebut, kan? Tetapi, bagaimana jika anda sudah berminggu-minggu menggunakan produk skincare tersebut namun belum nampak kesan apapun? Sebelum menunding jari dan menyalahkan para penulis info atau owner produk, cuba anda check dulu, mana tahu mungkin ada beberapa rutin harian tanpa anda sedari kerap dilakukan sehingga membuatkan skincare tidak bekerja dengan efektif. www.wasap.my/601137429349/naturalproduct #biancobeauty #naturalproduct #biancotm
REMEDY GOLDEN SERUM 1.skin tightening 2.reduce pigmentation 3.shrinking acne 4.increase the radiance 5.improve skin structure 6.improve skin elasticity —————————————————— 1.menegangkan kulit 2.mengurangkan pigmentasi 3.mengecutkan jerawat 4.menyerikan wajah 5.memperbaiki struktur kulit 6.memperbaiki keanjalan kulit . REMEDY SERUM GOLDEN . 📚 Fungsi sama seperti serum luminous tetapi untuk 30 tahun ke atas, anti penuaan. 📚 From normal to sensitive skin. 📚 Jeragat pun boleh. . Mengandungi ekstrak 9999.9 karat serbuk emas yang cukup berkesan untuk menegangkan wajah agar nampak lebih muda dari usia sebenar. . Kesan & result yang sangat superb jika digunakan bersama Remedy Daily Purifying Face Cleanser(DPC) atau Daily Hydrating Face Cleanser (DHC). . . . Harga⤵ 🍃Serum 1 botol (15ml) : RM79 (exclude postage) 🍃Cleanser 1 tube (50ml) : RM60 (exclude postage) 🍃Opulent 1 botol (20ml) : RM90 (exclude postage) . 📮Postage RM8(Peninsular) 📮Postage RM12 (Sabah/Sarawak) . Untuk maklumat lanjut/ Order & Free consultation boleh terus klik link kt profile tu je tau. . . 🚙👭COD AREA : . ✅SEKITAR KUALA LUMPUR ✅SEKITAR SELANGOR ✅SEKITAR KUALA TERENGGANU
M Y S K I N C A R E R O U T I N E . Hai semua. Seperti yang Mira janjikan untuk share product yang Mira guna untuk skincare routine Mira😁 . Sebelum tu Mira nak habaq ni. Mira amalkan 6 steps untuk skincare routine. 1. Cleanser 2. Exfoliator 3. Toner 4. Moisturizer 5. Protection . . #sayajualbougasbeautyserum #bougasserummelaka #codmelaka #bougasbeautymelaka #bougasbeautyserum #bougasbeautyserummelaka #sayajual #serumviral #cantik #jerawat #kulitbermasalah #bougasserum #localproduct #halalproduct #naturalproduct
Good Morning 🌞 Do you know that coalface cleanser can be use regardless age & gender? . Yes dear you are right! Both men & women and all generations can use this awesome cleanser ❤️ . Try it now, your skin will thank you 😉 . #charcoalsoap #coalface #charcoal #activatedcharcoal #charcoalskincare #skincare #naturalproduct #naturalremedies #buangjerawat #jomcantik #sayajualmurah #ootd #igersmalaysia #acnetreatment #kaymanbeauty #coalfacefeedback #coalfacecleanser #jomjagakulit #kulitsihat #glowing #kulitglowing #kulitcantik #codpuchong #kaymanpuchong #codavailable #bukitjalil #puchong #jomcantik #sayagunasayajualsayacantik
If wealth is lost nothing is lost. If HEALTH is lost something is lost. WA: 0162125096 Agen diperlukan dengan diskaun yang istimewa Go Natural,🌿🌿🌿 #sayajualjamu #suplimen #dalamanwanita #detox #founderbeleevmskamaliah #gonatural #Herba #jamubersalin #kulitlicin #kulitbersih #lancardarah #naturalproduct #nyahtoksid #perutkempes #pemberitenaga #rawatanberpantang #suplimen #tradisional #bidan #ulam
🍂 Hello Fall Giveaway 🍂 . Like this photo and go to 👉 @giveaway.corner to enter this amazing giveaway! . . You are 30 seconds away for a chance to win over $400 in small shop goods. One lucky winner will win a prize from each shop. Score $25 shop credit with us! 😍 . Follow these quick steps to enter:  1⃣ LIKE this photo 2⃣ Then head to @giveaway.corner  & follow the instructions on the giveaway post. . . 🍁BONUS 🍁Tag a friend (or friends) for extra entries in separate comments. Share this post to your stories and tag @giveaway.corner . . This giveaway will end on Friday September 21st at 11:59 PM EST. Winner will be announced within 48 hours after the giveaway is closed. You are not eligible to win if you have won a group giveaway with us in the past six months. . This giveaway is not sponsored or endorsed by Instagram. Must be 18 years or older to enter. Open to US and Canada
. Mereka dah berkata tentang Temyracle, awak2 bila lagi?😊😊 . ✔️COD available:PUCHONG dan sekitar kawasan yang berdekatan . Jom cantik bersama Temyracle ? Terus direct wassup +6010-9298050 / wasap.my/60109298050/Temyracle 4 info lanjut . #testimonitemyracle #feedbacktemyracle #temyraclepuchong #scrub #tanpamerkuri #temyraclesayamesticari #noparaben #facial #facialmuka #masker #scrubbadan #naturalproduct #bebaskimia #scrubhomemade #homemadeproduct #bibirmerekah #scrubmurah #bibirgelap #milkricesoap #detoxmask #bodyscrub #lipscrub #peachfacescrub #coffeescrub #sayajualonline #shoppingonline #onlineshopping #scrubmukadanbadan #scrubmuka #scrubbadan
Assalamualaikum. Selamat pagi! . Ilah nak inform kedai shaklee online ilah dah open ye. . Berninat untuk dapatkan mana-mana suppleent Shaklee, bokeh contact ilah thru whatsap link dekat bio. 😊 . Your most wanted & trusted Shaklee Distributor 😉 . Regards, Fadzielah Ayub 013-9729482 Trusted Shaklee Distributor Blog: suricergas.blogspot.my . #sayajualshaklee #naturalproduct #suricergas #shakleemurah #shakleeselayang #shakleegombak #sayajualshaklee #shakleebatucave #shakleeselangor #shakleeselayangindah #setkulitcantik #setcantikshaklee #setberpantangshaklee #setkurus #setmenyusushaklee #milkbooster #vitamincshaklee #pengedarshaklee #shakleekl #shakleeeffect #shakleeterengganu #ESPShaklee #setkurusShaklee #herbalblendshaklee #collagenshaklee #ostematrixshaklee #youthshaklee #youthskincare #youthviral #setkurusshaklee #promoshaklee
LATEST PROMO VALID 3 SEPT - 30 SEPT 2018 . 😧 BUY NOW OR CRY LATER 😧 . . 🐰Twin Set -RM135 (2MJ) . 🐰Triple Set -RM 200 (3MJ) . 🐰Treatment Set - RM 110 (1MJ + 1LCC) . 🐰Breakout Skin Treatment -RM 150 (1MJ +1LCC+1LDC) . 🐰Dry Skin Treatment - RM 155 (1MJ +1LCC +1BBJ) . 🐰Whitening Set -RM 190 (1MJ+1LCC +1LDC +1BBJ) . 🐰Premium Complete Set- RM230 (1MJ+1LCC +1LDC +1BBJ +1LGM) . . . 🌹GET EXTRA FREE GIFTS WHEN YOU PURCHASE RM180 & ABOVE !!! . 🌹FREE FRIDGE MAGNET FOR SELECTED ITEMS . 🌹 FREE RM10 VOUCHER . 🌹 FREE BEAUTY BOX FOR SET PURCHASE . . 🌹 POSTAGE RM8 SEM // RM11 SS . . 🚘 C.O.D EVERYDAY Kuala Pilah / Batu Kikir / Bahau / Melang (charge RM5) . 🚘 C.O.D SABTU Seremban / Seremban2 / Senawang / Ampangan (charge rm5 hanya area tertentu dgn pembelian RM110 ke atas) . . 📲 Whatsapp Adilla (Agent Sah MJNS05) +6011 2333 1227 +6011 2333 1227 +6011 2333 1227 . . #loveraMalaysia #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #ubatjerawat #naturalskincare #ubatjeragat #halalskincare #ubatparut #sayajual #halalproduct #MagicJellySeremban #MagicJellyBahau #MagicJellyKualaPilah #uitmkualapilah #MagicJellyNegeriSembilan #kualapilah #negerisembilan #agentdiperlukan #dropshipwanted #agentwanted #magicjellysenawang #eczema #sunburn #TeamAdillaLovera #trustedsellermalaysia
Assalamualaikum. Hai korang... Sekarang dah boleh dapatkan Lipmatte by Aina Cosmetic yg sgt gorgeus... . Lipmatte and foundation or loose item or Set with foundation...u can choose 😃😃 . Ada 2 colour menarik Lipmatte nih...yg satu sweet ...yg satu lagi a little bit garang but bold n hottttt.....😘 . . Ainaa serum RM 65 dan Ainaa cleanser RM 85 jer uollss . 1 produk dapat 1 free gift 😍. Ws 0173152761 atau klik link di bio 😘 #murah #mudah #letscantik #letshensem #nsabeauty #nsabeautyserum #syafiqahaina #faceserum #fabulousNSA #serum #assalamualaikum #naturalproduct #kkmapprove #antijerawat #flawless #beautiful #cantik #awesome #ainaaserumfeedback #women #ladies #boys #girls #instadaily #ootd #cosmetics #malaysia #AINAASERUM #nsarangersteam
#GinnieBottle newly developed perfume balm,an unique wedding gift for @jolene_zlin & Evan's big day! Have crazy ideas for your wedding gift too? We can make your dreams come true! GinnieBottle為Jolene和Evan全新研製的固體香水膏,作為婚禮當天對賓客的致謝!關於婚禮伴手禮,你是否也有別出心裁的想法?讓我們幫你實現願望! Contact us now| 聯繫我們: info@ginniebottle.com #handmadeisbestmade #allnatural #naturalskincare #handmadewithlove #personalcare #naturalproduct #perfume #perfumeblog #naturalperfume #weddinggift #bigdaygift #giftideas #giftideashk #sweetgifts #customgiftshk #perfumebalm #solidperfume #personalizedgifts #愛的伴手禮 #婚禮小物 💝 #👰🏻🤵🏻
#GinnieBottle newly developed perfume balm,an unique wedding gift for @jolene_zlin & Evan's big day! Have crazy ideas for your wedding gift too? We can make your dreams come true! GinnieBottle為Jolene和Evan全新研製的固體香水膏,作為婚禮當天對賓客的致謝!關於婚禮伴手禮,你是否也有別出心裁的想法?讓我們幫你實現願望! Contact us now| 聯繫我們: info@ginniebottle.com #handmadeisbestmade #allnatural #naturalskincare #organicgifts #handmadewithlove #personalcare #naturalproduct #perfume #naturalperfume #weddinggift #bigdaygift #giftideas #giftideashk #sweetgifts #thoughful #hkig #customgifts #perfumebalm #solidperfume #personalizedgifts #伴手禮 #婚禮小物新選擇
🌱🌱🌱🌱Nasara Means = To grow in wealth with God. Our product line is centered around true wealth within your hair. The simple yet powerful product line yields to become a staple for all curly and textured girls near and far✨ thank you to everyone who has supported, followed, or ever gave us a chance. We appreciate every last one of you 🌱 #nasaraorganics #naturalproduct #hair
#GinnieBottle newly developed perfume balm,an unique wedding gift for @jolene_zlin & Evan's big day! Have crazy ideas for your wedding gift too? We can make your dreams come true! GinnieBottle為@Jolene@Evan 全新研製的固體香水膏,作為婚禮當天對賓客的致謝!關於婚禮伴手禮,你是否也有別出心裁的想法?讓我們幫你實現願望! Contact us now| 聯繫我們: info@ginniebottle.com #naturalskincare #personalcare #handmadewithlove #hkskincare #naturalproduct #perfume #naturalperfume #weddinggift #bigdaygift #giftideas #giftideashk #sweetgifts #thoughful #customgifts #perfumebalm #solidperfume #personalizedgifts #伴手禮香港 #婚禮小物 💑
The pricelist! Affordable tak? Natural + homemade + local = pricelist ♥️ Thats what we want in one product, Temyracle ✨ Pampers yourself now! To order 📱 0166668609 #temyraclepahang #kuantan #naturalproduct #localproduct #homemadeproduct #suriscrub #teamnabila
#GinnieBottle newly developed perfume balm,an unique wedding gift for @jolene_zlin & Evan's big day! Have crazy ideas for your wedding gift too? We can make your dreams come true! GinnieBottle為Jolene和Evan全新研製的固體香水膏,作為婚禮當天對賓客的致謝!關於婚禮伴手禮,你是否也有別出心裁的想法?讓我們幫你實現願望! Contact us now| 聯繫我們: info@ginniebottle.com #naturalskincare #greenskincare #handmadewithlove #personalcare #naturalproduct #perfume #perfumeblogger #naturalperfume #weddinggift #bigdaygift #giftideas #giftideashk #sweetgifts #giftforguests #customgifts #perfumebalm #solidperfume #personalizedgifts #伴手禮首選 #婚禮小物 🎁
#GinnieBottle newly developed perfume balm,an unique wedding gift for @jolene_zlin & Evan's big day! Have crazy ideas for your wedding gift too? We can make your dreams come true! GinnieBottle為Jolene和Evan全新研製的固體香水膏,作為婚禮當天對賓客的致謝!關於婚禮伴手禮,你是否也有別出心裁的想法?讓我們幫你實現願望! Contact us now| 聯繫我們: info@ginniebottle.com #handmadeisbestmade #organicskincare #hkig #perfumelover #handmadewithlove #personalcare #naturalproduct #perfume #naturalperfume #weddinggift #bigdaygift #giftideas #giftideashk #sweetgifts #customgifts #perfumebalm #solidperfume #personalizedgifts #伴手禮 #婚禮小物推薦
#GinnieBottle newly developed perfume balm,an unique wedding gift for @jolene_zlin & Evan's big day! Have crazy ideas for your wedding gift too? We can make your dreams come true! GinnieBottle為Jolene和Evan全新研製的固體香水膏,作為婚禮當天對賓客的致謝!關於婚禮伴手禮,你是否也有別出心裁的想法?讓我們幫你實現願望! Contact us now| 聯繫我們: info@ginniebottle.com #handmadeisbestmade #allnatural #naturalskincare #handmadewithlove #personalcare #naturalproduct #perfume #naturalperfume #weddinggift #bigdaygift #giftideas #giftideashk #sweetgifts #thoughful #customgifts #perfumebalm #solidperfume #personalizedgifts #伴手禮 #婚禮小物
#selamatpagi .. Semoga di murahkan rezeki pada yang membaca.. Berminat menjadi #agen AFFAN NATURAL PRODUCT..modal serendah rm75 akan dapat satu set affan, postage percuma ke alamat sis beserta no id affan. #pembelian seterusnya dengan harga ahli. #ejendiperlukan #babyproduct #minyaktelon #balmbaby #naturalproduct #subbrand #imannilegacy #jomjanapendapatan
Should have known you earlier. Okay pretty people, ni adalah Rose Aloe Beauty Water kita. Comes in two sizes 100ml (normal) & 50ml (trial). Yg trial ni hanya available time promosi period je. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Menggunakan beauty water ni sangat simple. Whether you nak spray sahaja, or spray di cotton pad then wipe off your dead skin cells, terpulang. Both works wonder. ❤️
Assalamualaikum. Hai korang... Sekarang dah boleh dapatkan Lipmatte by Aina Cosmetic yg sgt gorgeus... . Lipmatte and foundation or loose item or Set with foundation...u can choose 😃😃 . Ada 2 colour menarik Lipmatte nih...yg satu sweet ...yg satu lagi a little bit garang but bold n hottttt.....😘 . . Ainaa serum RM 65 dan Ainaa cleanser RM 85 jer uollss . 1 produk dapat 1 free gift 😍. Ws 0173152761 atau klik link di bio 😘 #murah #mudah #letscantik #letshensem #nsabeauty #nsabeautyserum #syafiqahaina #faceserum #fabulousNSA #serum #assalamualaikum #naturalproduct #kkmapprove #antijerawat #flawless #beautiful #cantik #awesome #ainaaserumfeedback #women #ladies #boys #girls #instadaily #ootd #cosmetics #malaysia #AINAASERUM #nsarangersteam
SET KULIT SENSITIVE ❗️❗️ Uollsss ada masalah kulit sensitif? takut nak cuba produk lain ? takut produk lain tak kena dengan muka uolss? Jangan Risau Charms Kann ada 😍😍 Produk Yang Dijamin Halal oleh Jakim & yang nautral uolss 😱😱 Jom Pakat Belii 😍😍 click www.wasap.my/601157545402/cfm 😘 . . STOKIS MALAYSIA (Ira Charms) #teamwawacharms #charmsdiveryselayang #charmsdeliverydamansara #charmsdeliverykepong #charmsdeliverykualalumpur #charmsdeliverygombak #charmsdeliverybatucaves #charmsmalaysia #charmsmagic #charms #charmsviral #charmshalal #halaljakim #labtested #charmsterbaik #halalbeauty #halalproduct #followmeto #likeforlike #likerecent #follow #likeforfollow #makeupskincare #foundationterbaik #naturalproduct #verifyhalal #charmsraiseofyoulife #charmssolekdanrawat #raiseyoulife
SET KULIT SENSITIVE ❗️❗️ Uollsss ada masalah kulit sensitif? takut nak cuba produk lain ? takut produk lain tak kena dengan muka uolss? Jangan Risau Charms Kann ada 😍😍 Produk Yang Dijamin Halal oleh Jakim & yang nautral uolss 😱😱 Jom Pakat Belii 😍😍 click www.wasap.my/601157545402/cfm 😘 . . STOKIS MALAYSIA (Ira Charms) #teamwawacharms #charmsdiveryselayang #charmsdeliverydamansara #charmsdeliverykepong #charmsdeliverykualalumpur #charmsdeliverygombak #charmsdeliverybatucaves #charmsmalaysia #charmsmagic #charms #charmsviral #charmshalal #halaljakim #labtested #charmsterbaik #halalbeauty #halalproduct #followmeto #likeforlike #likerecent #follow #likeforfollow #makeupskincare #foundationterbaik #naturalproduct #verifyhalal #charmsraiseofyoulife #charmssolekdanrawat #raiseyoulife
Scrub ni tengah HOT MELETOP tau ! Ramai dah jatuh hati dengan SCRUB ni ! Sebab apa?? Greentea Mint Face Scrub Kami ada beratus-ratus testimoni yang berjaya! ✔Menyingkirkan sel kulit mati & kusam ✔Membersihkan kotoran dari dalam liang pori ✔ Mengecilkan liang pori ✔ Mengecutkan & merawat jerawat ✔ Memudarkan parut jerawat/jeragat ✔ Menanggalkan white/blackhead ✔ Mencerah, melembutkan & melembabkan kulit Bahan yang digunakan tersangat lah BERKUALITI ✔EXTRA Green Tea ✔EXTRA Argan Oil ✔ EXTRA Walnut ✔EXTRA Stemcell ✔EXTRA Peppermint 🍀Semestinya LULUS KKM .
Assalamualaikum. Hai korang... Sekarang dah boleh dapatkan Lipmatte by Aina Cosmetic yg sgt gorgeus... . Lipmatte and foundation or loose item or Set with foundation...u can choose 😃😃 . Ada 2 colour menarik Lipmatte nih...yg satu sweet ...yg satu lagi a little bit garang but bold n hottttt.....😘 . . Ainaa serum RM 65 dan Ainaa cleanser RM 85 jer uollss . 1 produk dapat 1 free gift 😍. Ws 0173152761 atau klik link di bio 😘 #murah #mudah #letscantik #letshensem #nsabeauty #nsabeautyserum #syafiqahaina #faceserum #fabulousNSA #serum #assalamualaikum #naturalproduct #kkmapprove #antijerawat #flawless #beautiful #cantik #awesome #ainaaserumfeedback #women #ladies #boys #girls #instadaily #ootd #cosmetics #malaysia #AINAASERUM #nsarangersteam
Boleh tak dipakai semasa berjerawat? . Tidak ada masalah. Tetapi lakukan dengan putaran yang lemah lembut. Gosok perlahan lahan. Kerana putaran yang kuat boleh menyebabkan luka pada bahagian yang berjerawat .
"Ciksue, ada penawar masalah kulit kusam tak ?" "Seganlah di ofis, kulit saya ni kelabu je. Nak selfie kena turn on beauty efek tu no 5. barulah cerah sikit gambar." Memang kulit kusam ni boleh bikin wanita angin satu badan. Stress lagilahhhhhh bila tangkap gambar wefie, dia rasa muka tak cantik dan berseri macam orang lain. So camna nak rawat masalah kulit ni? Ciksue kongsi sikit tips MUDAH untuk korang praktikkan supaya nampak macam ada lampu spotlight suluh ke wajah, terpancar sinar ke seluruh alam. 1️⃣Amalkan rutin skrub muka setiap minggu . . . ✅Skrub ni bantu tanggalkan sel sel kulit mati atas muka yang dah lama menempel dan berkumpul atas kulit. Bayangkan betapa tebalnya dia kalau anda tak pernah skrub. Amalkan 2-3 kali seminggu sahaja. . . . ✅Pilih skrub yang ada bahan yang bantu selesaikan masalah kusam sepert green tea, argan, stemcell, biji walnut hingga boleh flush kotoran tersumbat dalam liang pori. Macam Green Tea Mint Face Scrub siap boleh hilangkan mata panda di wajah . .
BEST SELLER 😍😍 . Keunikan DETOXIFYING CLAYMASK by #zukabeauty . . 1. Boleh kecutkan jerawat dalam 30minit . 2. Tarik minyak - minyak berlebihan dari dalam kulit . Dapat kurangkan kulit berminyak . 3. Bila minyak - minyak dah berkurangan, blackhead and whitehead pun berkurangan sebab pori-pori kita dah tak tersumbat . BTW TIGA ATAS NI SET JIMAT + FLAWLESS TAU! BELI TIGA JIMAT RM15 SIAP DAPAT JADI FLAWLESS LAGI ! HAAA BEST KE BEST? 😍😍 - GRAB YOURS NOW !! 🔥😘 UNTUK MERAWAT MASALAH KULIT ANDA ♥ - To purchase, tekan je link di bawah 👇🏻 http://www.wasap.my/+60139245842/zukabeauty #zukabeautyfeedback #setmadukelulut #zukabeautymelaka #produkorganikmalaysia #organicskincare #trustedseller #customerfeedback #zukabeauty #zukabeautymelaka #codmelaka #codgudangmelaka #organicingredient #organicskincare #naturalproduct #detoxifyingclaymask #greenteamask #mudmask #coffescrub #cocoscrub #lavenderscrub #papermintscrub #honeysoap #coffeesoap #moisturizer #daycream #nightcream #maskerscrubpropolis #madukelulut #herbalfacialsteam #cleansermurah #produkorganik #produkorganikmalaysia #feedbackzukabeauty
SIAPA SINI NAK KULIT DIA SENTIASA LEMBAB DAN GLOWING? Angkat tangannnn! 🙋🏻‍♀️ . Kalau korang nak start dengan LOVERA boleh la cuba pakai BASIC SET (RM110) ni dulu. Basic set ni ada Magic Jelly Multipurpose Beauty Gel & Lovera Complete Cleanser tau dan boleh tahan 4-5 bulan. So maksudnya korang hanya invest RM0.73 sen sehari je untuk kulit cantik dengan PRODUK NATURAL PREMIUM. . . Haaa penat la Zira buat kira-kira macam ni, kalau sis tak beli juga Zira pengsannn la 😵 . Siapa sini ada dedua produk ni? Best tak pakai? . . 👉🏻 Order at whatsapp (details at BIO) . . . 🚗 COD: KAJANG, BDR BARU BANGI, SEMENYIH . #magicjellylovera #sayajual #loveraMalaysia #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #jerawat #jerawatnanah #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat #ubatputih #jerawatgatal #jerawathilang #ubatparut #ubatparutjerawat #produkBuatanMalaysia #malayvine #kulitFlawless #kulitGlowing #luluskkm 💯 #loverakajang #loverabangi #loverasemenyih
Udah ga zaman kutuan lagi syayyyy... kalo ada yg kena jangan luoa kita punya solusinya .... say 🚫 NO to LICE .... 🚫 . Contact no. 08119591233 (wa only) . . #younglivingoil #yleo #oilajaib #oilkesehatan #alami #healty #produkamerika #essensialoil #diffuser #kidsoil #supplement #naturalliving #naturalproduct #healtyproduct #likeforlike #followforfollow #oillover #oiladdict #care #wellness #yleooriginal #yleoid
MIRACLE MAGICAL SRUB SOAP . Sabun ni ada 2 bahagian iaitu scrub dan cleanser . bahagian atas merupakan gentle scrub dan ingredients nye adalah Habbatus sauda, Oatmeal, Goat's milk, Olive oil, Lavender oil . bahagian bawah merupakan sabun dgn vitamin. Ingredients nye adalah Matcha Greentea, Indigo Naturalis, Virgin Coconut Oil, African Raw Sheabutter, Natural Vit E, Goat's milk, Castor oil, Lavender oil . 1 box dpt dua ketul soap,, jimat dan xperlu potong kecik2 . HARGA ======== RM35 | 54g . Berminat? 📲 FANA 0137468434 . #irb #wecomefromfarm #miraclemagicalscrubsoap #miraclemagicalscrubsoapirb #naturalproduct #organik #lokal #scrubsoap #scrubmuka #whitehead #blackhead #homemadeproduct #irbfanaempire
❤SEPTEMBER PROMO❤ --------------------------------------------------------- 🌹GET EXTRA FREE GIFTS WHEN YOU PURCHASE RM180 & ABOVE !!! . 🌹FREE FRIDGE MAGNET FOR SELECTED ITEMS . 🌹 FREE RM10 VOUCHER . 🌹 FREE BEAUTY BOX FOR SET PURCHASE SPECIAL PRICE ⤵ . . 🐰Twin Set -RM135 (2MJ) . 🐰Triple Set -RM 200 (3MJ) . 🐰Treatment Set - RM 110 (1MJ + 1LCC) . 🐰Breakout Skin Treatment -RM 150 (1MJ +1LCC+1LDC) . 🐰Dry Skin Treatment - RM 155 (1MJ +1LCC +1BBJ) . 🐰Whitening Set -RM 190 (1MJ+1LCC +1LDC +1BBJ) . 🐰Premium Complete Set- RM230 (1MJ+1LCC +1LDC +1BBJ +1LGM) . . 🌹(POSTAGE RM8 SEM // RM11 SS) 📝 TO ORDER . . 1. ✅wa/sms "SEPTPROMO" (Set Promo Pilihan)" ke +6014 731985& . . . 🚙👭NAK COD? COD AREA KAJANG, BDR BARU BANGI, SEMENYIH . . #magicjellylovera #sayajual #loveraMalaysia #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #toning #toner #moisturiser #produkviral #tipskecantikkan #tipsandtricks #cantik 😍 #keluaranbumiputera #jagamuka #jagakulit #sharetips #makeuprules #u #studentmalaysia #shoppingnsalesmalaysia #promomalaysia #produkmukamalaysia
Testimoni ESP mengenyangkan! 😊 . Lapar waktu malam? Jom shake ESP! . KEBAIKAN PROTEIN ESP: ✓ Mencerahkan Kulit dan menganjalkan kulit ✓ Mengecutkan dan mengatasi masalah jerawat ✓ Mempercepat penyembuhan luka ✓ Memberi rasa kenyang lebih lama ✓ Memberikan tenaga berpanjangan ✓ Mengatasi masalah gastrik dan pedih hulu hati ✓ Mengatasi masalah cepat letih, lesu dan tak bertenaga ✓ Menyihatkan kuku dan rambut ✓ Membantu dalam pertumbuhan sel-sel baru ✓ Menganjalkan kulit ✓ Meningkatkan kesuburan dan menguatkan otot rahim ✓ Milkbooster bagi ibu menyusu . Whatsapp siti untuk dapatkan harga lebih jimat. . Regards, Siti zahari 0173248903 Trusted Shaklee Distributor . #sayajualshaklee #naturalproduct #suricergas #shakleemurah #shakleeselangor #shakleesubangjaya #sayajualshaklee #shakleedamansara #shakleeselangor #shakleeselayangindah #setkulitcantik #setcantikshaklee #setberpantangshaklee #setkurus #setmenyusushaklee #milkbooster #vitamincshaklee #pengedarshaklee #shakleekl #shakleeeffect #shakleeselangor #ESPShaklee
Kenapa saya pilih ESP? . Salah satunya ESP bagi tenaga ketika berpuasa 😊😊 . KEBAIKAN PROTEIN ESP: ✓ Mencerahkan Kulit dan menganjalkan kulit ✓ Mengecutkan dan mengatasi masalah jerawat ✓ Mempercepat penyembuhan luka ✓ Memberi rasa kenyang lebih lama ✓ Memberikan tenaga berpanjangan ✓ Mengatasi masalah gastrik dan pedih hulu hati ✓ Mengatasi masalah cepat letih, lesu dan tak bertenaga ✓ Menyihatkan kuku dan rambut ✓ Membantu dalam pertumbuhan sel-sel baru ✓ Menganjalkan kulit ✓ Meningkatkan kesuburan dan menguatkan otot rahim ✓ Milkbooster bagi ibu menyusu . Whatsapp siti untuk dapatkan harga lebih jimat. . Regards, Siti zahari 0173248903 Trusted Shaklee Distributor . #sayajualshaklee #naturalproduct #suricergas #shakleemurah #shakleedamansara #shakleesubangjaya #sayajualshaklee #shakleeshahalam #shakleeselangor #shakleeselayangindah #setkulitcantik #setcantikshaklee #setberpantangshaklee #setkurus #setmenyusushaklee #milkbooster #vitamincshaklee #pengedarshaklee #shakleekl #shakleeeffect #shakleeselangor #ESPShaklee
Citronella essential oil (minyak esensial atau minyak atsiri sereh wangi) telah digunakan selama berabad-abad di Cina, Indonesia dan Sri Lanka untuk mengurangi ruam, inflamasi, infeksi, rasa sakit dan kondisi kesehatan lainnya. Citronella oil memiliki konsentrasi tinggi antioksidan dan fitokimia yang berasal dari batang dan daun sereh wangi (Cymbopogon nardus). ....... Minyak ini banyak digunakan sebagai minyak wangi alami, penolak serangga, serta menjadi bagian dalam produk kecantikan dan rumah tangga. Menurut puluhan studi klinis, citronella oil (minyak sereh wangi) murni memiliki sifat antiseptik, antimikroba dan antijamur. Penggunaan paling populer citronella adalah sebagai bagian dalam produk penolak serangga karena secara alami mampu mengusir nyamuk dan serangga lain. U.S. Environmental Protection Agency menganggap citronella sebagai “biopestisida” yang efektif melawan merangga namun bukan merupakan substansi beracun. Karena efektif melawan infeksi, bakteri dan jamur, citronella oil juga bisa digunakan untuk membersihkan permukaan perabot dan memurnikan udara. . . Hub kami 08119591233 by wa only . . #younglivingoil #yleo #oilajaib #oilkesehatan #alami #healty #produkamerika #essensialoil #diffuser #kidsoil #supplement #naturalliving #naturalproduct #healtyproduct #likeforlike #followforfollow #oillover #oiladdict #care #wellness #yleooriginal #yleoid
Now that the sun is shining again in the Carolinas it is time to show how strong we are and help those that have lost so much. I will be donating 20% of all September sales to relief funds. Please help me with your support or so consider making donations on your own. The American Res Cross and World Central Kitchen are two of my favorites. . . Don’t you just love this #carolinastrong watercolor by @creativelycici.
Gigi came by to check on Stella girl and she got tricked into being my test subject for a new @mom_life_essential product! @sherilynmorrison
next page →