#nakkuruskanbadan

264,629 posts

Loading...
Loading...
2 KOTAK BERJAYA TURUNKAN 22KG . Dari 70KG ➡️ 48KG . Percaya ke idokkk?? Haaaa nampak macam mana penangan #Demica ni? Ishhh rugi betul sape tak dapatkan lagi Demica. Mesti suami makin sayanggg bila body makin lawa 😘. . Nak dapatkan body letop?? Kita kena sentiasa jaga penampilan tak kira berapa pun usia kita 😉. . Jom kurus dengan #Demica ?? Klik link pada bio utk order! . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #DemicaSquad #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #Demica #nakkurus #DemicaMelaka #demicamuar
2 KOTAK BERJAYA TURUNKAN 22KG . Dari 70KG ➡️ 48KG . Percaya ke idokkk?? Haaaa nampak macam mana penangan #Demica ni? Ishhh rugi betul sape tak dapatkan lagi Demica. Mesti suami makin sayanggg bila body makin lawa 😘. . Nak dapatkan body letop?? Kita kena sentiasa jaga penampilan tak kira berapa pun usia kita 😉. . Jom kurus dengan #Demica ?? Klik link pada bio utk order! . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #DemicaSquad #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #Demica #nakkurus #DemicaMelaka #demicamuar
Hello uolsss..sis dapat feedback dari customer Brunei. Alhamdulillah asalnya si suami try je consume Demica isteri punya, tengok² turun 2KG. Terus nak beli 1 box utk dia sendiri.. . Nak rasai sendiri kesan kurus dgn #Demica korang kena cepat Whatsapp admin. . Klik link pada bio ❤️ . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
“Waktu terbaik untuk menurunkan berat badan dan menjaga kesihatan adalah beberapa tahun lalu waktu kedua terbaik adalah sekarang!”❤️ . Jom! No wonder kalau uolss boleh pakai baju size S nanti 🙈🙊. . P/s: Consume Demica ni slps makan tau! . Klik link pada bio utk order #Demica . . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
KLUBNA & LALEH ✔MEMBANTU mengecilkan badan ✔MEMBANTU melawaskan pembuangan ✔MEMBANTU menurunkan berat badan ✔MEMBANTU merampingkan ✔MEMBANTU mengempiskan perut Jangan tunggu lagi. Testimoni dah banyak sangat yang berjaya turunkan berat badan. Kena yakin & usaha lebih lagiii dengan #klubnalaleh Whatsapp : 0183912711 #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
KLUBNA & LALEH ✔MEMBANTU mengecilkan badan ✔MEMBANTU melawaskan pembuangan ✔MEMBANTU menurunkan berat badan ✔MEMBANTU merampingkan ✔MEMBANTU mengempiskan perut Jangan tunggu lagi. Testimoni dah banyak sangat yang berjaya turunkan berat badan. Kena yakin & usaha lebih lagiii dengan #klubnalaleh Whatsapp : 0183912711 #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
KLUBNA & LALEH ✔MEMBANTU mengecilkan badan ✔MEMBANTU melawaskan pembuangan ✔MEMBANTU menurunkan berat badan ✔MEMBANTU merampingkan ✔MEMBANTU mengempiskan perut Jangan tunggu lagi. Testimoni dah banyak sangat yang berjaya turunkan berat badan. Kena yakin & usaha lebih lagiii dengan #klubnalaleh Whatsapp : 0183912711 #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
NAK KURUS DALAM MINGGU NI JUGAK?🔥 . #Demica merupakan penyelesaian kepada sesiapa yg mempunyai masalah berat badan dan lemak berlebihan. . Tidak perlu diet ketat malah lemak bertukar kepada tenaga. 100% estrak buah-buahan & berperisa mixberry yg sangat menyelerakan.🍇🍏 . Jom dapatkan #Demica . Klik link pada bio ig SEKARANG💙 . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
Wowww excitednyaaa nak share feedback akak ni. Korang boleh nilai sendiri macam mana Demica ni mampu perangkap lemak badan korang. . Ada nak dapatkan #Demica & nak #TeamDemica bg free tips?? . 🔗Klik link pada bio IG utk terus Whatsapp admin. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
KENAPA BERAT SENANG NAIK TURUN & SUSAH NAK MAINTAIN? (Atau dgn erti kata lain BERAT YOYO) . 1. Bila anda turun berat, anda jugak akan lose muscle. 2. Bila anda regain weight, anda akan regain lebih banyak lemak. 3. Sebab tu, nak turun berat kali ke 2 tu akan lagi susah sebab metabolisma dah slow. 4. Combine your lifestyle with STRENGTH WORKOUT will help to maintain/gain muscle, hence easier fatloss. . KESIMPULAN: 1. Buat strength workout + cukupkan protein intake dalam sehari utk stable body weight. 2. Jangan buat cara turun berat yg extreme. Lagi banyak lose muscle & lagi senang regain fat. 3. Focus moderate long term healthy lifestyle terus 😘 . Refer kesimpulan di atas, sbb tu turun berapa kg cepat ke lambat tu bukan ukuran, yg penting boleh jadikan makan sihat tu sebagai gaya hidup yg kite boleh apply long term, bukan sekejap2 ikut mood & musim je. Dan of course, once dah ideal kita nak ideal sampai bila-bila 🤗 . START NOW! 📲0193709753 🌸Herbalife Coach 🌸ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN #herbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia #onlinecoaching #teamsurikurus
Dah cuba macam2 produk kurus tapi tak kurus-kurus?? Timbangan makin lama makin meningkat?? . Alamakkkk 😱 macam mana ni azam tahun 2018 nak kurus jugak apa jadi sekalipon. . Ada yang tengah dilema ke nak kurus tapi xtahu nak buat apa??🤔 Tak perlu pening2, #teatoxs kan ada?? Belum cuba belum tahu. . jom Whatsapp sis ke +60 11 3669 9143 . #sayajual #teatoxs #malaysia #sayajualteatoxs #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
TURUN 29KG, TERUS JOIN TEAM . DARI 80KG ➡️ 51KG . Hello hello hello. Cer tengok adik manis ni. Alhamdulillah hasil consume secara konsisten & betul2 disiplin semasa diet! 😉🌷 Happynya dengar bila customer sis berjaya capai target berat masing2 🎯 Memang puas hati la. . Haa kalau betul2 ikut tips sis confirm kurus punya. Adik ni dah join #DemicaSquad tau. Bila kita sendiri dah berjaya kurus dgn produk yg kita jual In shaa Allah peluang utk buat sales di hujung jari je 👍🏻👏🏻💰 . Ada lagi tak yg nak join #DemicaSquad jual produk laku keras kami? . Whatsapp terus ke nombor 📲011-51112292 ya.😊 . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #Demica #nakkurus #DemicaMelaka #DemicaMuar
Hai uolss kenyang dah? Sis harap lunch korang pilih mknn sihat je tau. Pilih yg bakar, kukus, rebus atau berkuah. Tengok adik ni betul-betul happy padahal baru 7 hari consume #Demica . . Nak tahu kenapa cepat sgt kesan turun berat? Sbb dlm Demica mengandungi KONJAC ROOT yg mampu membuang toksin dlm badan & mengawal selera makan uols. Bila dah kenyang takde nya nak makan non-stop. . Nak kawal selera makan korang dgn #Demica ?? Klik link pada bio ig SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicasquad #demicatestimoni
Dah cuba macam2 produk kurus tapi tak kurus-kurus?? Timbangan makin lama makin meningkat?? . Alamakkkk 😱 macam mana ni azam tahun 2018 nak kurus jugak apa jadi sekalipon. . Ada yang tengah dilema ke nak kurus tapi xtahu nak buat apa??🤔 Tak perlu pening2, #teatoxs kan ada?? Belum cuba belum tahu. . jom Whatsapp sis ke +60 11 3669 9143 . #sayajual #teatoxs #malaysia #sayajualteatoxs #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Yeayyy tahniah akak! Sblm ni asyik mengadu berat susah sangat nak turun. Nak diet tapi asyik lapar je nasib baik kenal Demica skrg dah taksabar nak capai berat ideal 😇👏🏻 . Uols pun mesti taksabar nak kurus juga kan?? . Klik link pada bio ig SEKARANG sekiranya nak team sis guide sampai kurus. . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
TURUN 29KG, TERUS JOIN TEAM . DARI 80KG ➡️ 51KG . Hello hello hello. Cer tengok adik manis ni. Alhamdulillah hasil consume secara konsisten & betul2 disiplin semasa diet! 😉🌷 Happynya dengar bila customer sis berjaya capai target berat masing2 🎯 Memang puas hati la. . Haa kalau betul2 ikut tips sis confirm kurus punya. Adik ni dah join #DemicaSquad tau. Bila kita sendiri dah berjaya kurus dgn produk yg kita jual In shaa Allah peluang utk buat sales di hujung jari je 👍🏻👏🏻💰 . Ada lagi tak yg nak join #DemicaSquad jual produk laku keras kami? . Whatsapp terus ke nombor 📲011-51112292 ya.😊 . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #Demica #nakkurus #DemicaMelaka #DemicaMuar
Mudahnya nak kurus hanya kemam kemam je dah kurus, takperlu diet ketat sampai kena bermusuh dengan nasi. . Kalau nak bancuh dengan air pn boleh so blh minum fresh juice bila dicampurkan dengan air perahan lemon 🍋❤️. Lemak tepu habis cair 😁. . Sebarang pertanyaan atau order boleh terus klik link pada bio ig. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
JELES TENGOK ORANG KURUS??? ANDA NK KURUS?? mudah je uolls nk kurus... Rm1 sehari utk kurus... Minum 15hari.. Kesan dia seawal 2-5hari dah nampak perubahan. Ada yg berjaya turun 2-5kg..😱 ada yg 10kg jgk tau!!😱 tak percaya?? Jgn pejam mata😜 jom tengok testimoni kami.. COMBO SET : RM 40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1)SLIMMING DETOX TEA™ RM15 👉2)KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25 👉POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) WA 0193705174 WA 0193705174 WA 0193705174 #bycikelina #fedbackcikelina #slimminglotion #detoxteamalaysia #skinnytea #murahmurah #nakcantik #nakkurus #visitmyig #cikguseo #sayajualmurah #sayajualbodyless #supplementkurus #kurusdalam2minggu #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #kurusbadan #nakkuruskanbadan #teamilafazila
BERJAYA TURUN 3KG . Alhamdulillah feedback positif di hari Jumaat. . Sape lagi nak turunkan berat badan dengan #Demica ? Sis jamin uols takkan menyesal! Yg penting konsisten & jgn give up.. . Klik link pada bio ig utk pertanyaan lanjut. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
Hai semua! Korang tahu kan #Demica mengandungi oat fiber? Oat fiber tu fungsi utamanya utk bagi kita kenyang walaupn kita makan sedikit. . Seeloknya selepas bancuh Demica, biarkan dlm 5 minit utk bagi oat fiber mengembang lepas tu baru minum. Kalau korang nak kurus bukan kena skip makan tau, tp makan secara kerap dlm kuantiti sedikit. . Sis ada banyak lagi tips nak share dengan korang tau. . Klik link pada bio ig utk info lanjut. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
Bila TEAMWORK, hasil memang POWER2❗️😍😍😍 . Ini adalah antara hasil transformasi rakan2 WLC ONLINE yg telah mengalami perubahan fizikal yg ketara! . MEMANG AMAZING❗️ Semoga inspirasi anda juga❗️😍💪🏻🔥🔥🔥 . . Insya Allah.. anda juga berpeluang utk join team WLC ONLINE dan dptkan result amazing seperti mereka! . #coachlia8020 - 019 900 9087 ->> COACH KESIHATAN - BERPENGALAMAN 6 TAHUN (Bantu rakan2 Turun Berat & jd lebih sihat) . #wlconline #programturunberat #nakkuruscepat #turunberatbadan #motivasi #semangat #bilanakkkurus #yakiniku #makanmakan #nakkurus #dubsmashmalaysian #sukamakan #turunberatbadan #coachkurus #naksihat #nakkuruskanbadan #turunlemak #onlinecoaching #bakarlemak #kurus #gemuk #bajubesar #yakin #coachonline #inspirasi #boleh #percaya #bakarlemak #lemak
Hai uolss kenyang dah? Sis harap lunch korang pilih mknn sihat je tau. Pilih yg bakar, kukus, rebus atau berkuah. Tengok adik ni betul-betul happy padahal baru 7 hari consume #Demica . . Nak tahu kenapa cepat sgt kesan turun berat? Sbb dlm Demica mengandungi KONJAC ROOT yg mampu membuang toksin dlm badan & mengawal selera makan uols. Bila dah kenyang takde nya nak makan non-stop. . Nak kawal selera makan korang dgn #Demica ?? Klik link pada bio ig SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicasquad #demicatestimoni
Alhamdulillah result gempak bila diri sendiri usaha lebih! . Sape lagi nak Team Mimi bantu uols supaya kurus dalam MINGGU NI jugak?? . Klik link pada bio ig SEKARANG ! . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
🌹'Berpantang’ macam-macam sehingga terpaksa tinggalkan nasi iaitu makanan wajib org kita? . 🌹Adakah anda bakal melangsungkan perkahwinan yang mahu kelihatan lebih ramping di Hari Bahagia tersebut? . 🌹Anda baru sahaja melahirkan anak. Kini anda dalam tempoh berpantang ingin mengembalikan bentuk tubuh seperti seorang anak dara? . Nak team Mimi bantu dapatkan #bodygoals2018 ?? . Klik link pada bio ig SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
Mudahnya nak kurus hanya kemam kemam je dah kurus, no need to diet ketat sampai kena bermusuh dengan nasi. . Kalau nak bancuh dengan air pn boleh so blh minum fresh juice bila dicampurkan dengan air perahan lemon 🍋❤️. Lemak tepu habis cair 😁. . Nak #TeamDemica bagi FREE COACHING & FREE TIPS sampai kurus? . Klik link pada bio ig utk order. . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
HANYA 1 KOTAK DEMICA BERJAYA TURUN 12KG . Wowww apa rahsia utk percepatkan lagi proses pembakaran lemak? Of course la dgn tambahkan perahan lemon 🍋 ke dalam jus Demica. Kesan mmg power!🔥 . . Nak selim melim dgn #Demica & dapatkan free tips kurus? . Klik link pada bio ig SEKARANG! . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan (via #appskottage .com #IGSaver
Done utk hari ni ✅ . Alhamdulillah rezeki..terima kasih akak abang yg sudi kurus dgn #Demica . Jangan lupa lepas barang sampai terus contact balik admin yg korang submit order. Kang tak dapat FREE COACHING rugi la uols 😊. . Sape lagi nak order Demica? Klik link pada bio ig SEKARANG! . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
Alhamdulillah tahniah!!! Bestnyaaa hari hari terima feedback power dari kesayangan yg setia consume #Demica . Esok lusa uols pula share feedback kan kan?🔥😍 . Apa tunggu lagi?? Klik link pada bio ig SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
Wowww turun 7KG lepas consume 2 KOTAK DEMICA. . Uols apa tunggu lagi?? Nak tengok je eh orang lain asyik share feedback berjaya selim melim & dapat bodygoals? . Jom klik link pada bio ig SEKARANG! . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
Perkara kurus ni orang takkan main-main sbb ianya sensitif. So bila dah dapat kepercayaan satu pihak, dia akan terus ajak orang lain join guna produk tu supaya org lain akan sama-sama kurus & sihat mcm dia. . Sama macam kes kesayangan sis ni, sekali beli #Demica dah turun 7KG, terus nak repeat order, then ajak sedara mara consume sama 👏🏻😍. Tq so much support Demica! . Uols nak tengok je ke org lain berjaya kurus dgn #Demica ? Apa tunggu lagi? Klik link pada bio ig SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicasquad #demicatestimoni
TURUN 4KG LEPAS HABIS SEKOTAK . DARI 60KG ➡️ 56KG . Hello hello hello. Cer tengok testimoni sis dapat ni. Happy nya dengar baru je consume 1 kotak dah turun 4KG, sebelum ni susah sangat nak kurus. . Memang puas hati la. Body makin ada shape uolss cantik sangat!💃🏻 Haa kalau betul² ikut tips confirm kurus punya. . Ada lagi yg nak kurus dengan #Demica ? . Klik link pada bio ig SEKARANG ❤️. . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
Hai korang..macam mana plan diet korang? Haaaaaa...please please please jangan pernah stop azam utk kurus tau! . Demica 2X lebih berkesan utk perangkap lemak pada badan korang. Sangat sesuai utk yang mempunyai masalah seperti di bawah👇🏻 . 1)Perut buncit/menggelebeh 2)Double chin 3)Peha besar 4)Lengan besar 5)Berat badan susah nak turun . Rasa mixberry yg sangat menyelerakan akan buat korang addicted utk selalu minum 😀🍇. Kalau tak sempat bancuh & nak jimat masa boleh je terus kemam. . Klik link pada bio, kita sembang sambil bincang tips kurus dengan Demica!❤️ . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
SEBULAN LOSE 10 KG . DARI 75KG ➡️ 65KG . Baru consume 2 kotak #Demica dah boleh buat adik ni kurus! Turun 10KG tauuu sape tak happy kan..memang berbaloi 👍🏻. Lepasni tak perlu fake dah, dlm gmbr tak perlu edit bagi nampak kurus 👏🏻💁🏻‍♀️. . . Klik link pada bio kalau korang serius nak #DemicaSquad guide sampai kurus! . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
BUANG LEMAK DENGAN PANTAS KURANG DARIPADA 2 MINGGU‼️ . 4 HARI LOSS 3KG💥 7 HARI LOSS 4KG💥 1 BOX LOSS 12KG💥 ANDA PUN BOLEH🔥🔥🔥 . TAK PERLU😱 ❌ DIET / ❌ SKIP NASI . Apa itu Demica🤔 . Produk yg 2X lebih efektif utk membuang toksin dalam badan secara natural, serta perangkap lemak yg tertumpu kepada semua part body termasuk double chin💃🏻. . Sekotak ada 30 sachet, mixberry flavour🍒, serbuk ni perlu dibancuh dengan air (suhu bilik) minum 15-30 minit selepas breakfast/lunch/dinner. . P/s : 12 tahun ke atas boleh consume. . ⚡ Tiada kesan memulas or cirit birit sebab Demica membuang toksin dalam badan melalui air kecil & peluh. . JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIH💸 Klik link pada bio ig SEKARANG 🎉. . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
1 KOTAK TURUN 4KG . TURUN DARI 70KG ➡️ 66KG . Nak kurus kan?? Tak salah invest utk kesihatan diri kita juga🕺🏻. Jangan ingat perempuan je kena jaga penampilan, lelaki pn sama tau. . Tengok feedback ikhlas abang ni, habis je sekotak terus lose 4KG, perut dah takde yg ke depan. Hehe 😜 . Ada yang nak nyah kan lemak tepu kat muka & seluruh badan? . Klik link pada bio ig SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
Seronoknya bila dapat makan sedap sambil turun berat kan? 😍 . Anda boleh follow resepi ni utk variasi menu sihat anda k! . Selamat mencuba❗️😘💖💖 . (Video Ini adalah sambungan video sebelum post ini)😊 . . #coachlia8020 - 019 900 9087 ->> COACH KESIHATAN - BERPENGALAMAN 6 TAHUN (Bantu rakan2 Turun Berat & jd lebih sihat) #wlconline #programturunberat #nakkuruskanbadan #dietkalori #bilanakkkurus #nakkuruscepat #igersmalaysia #turunberatbadan #nakkurus #makanmalam #masakmasak #sayamasak #coachkurus #makanmakan #kurustanpaberlapar #turunlemak #onlinecoaching #bakarlemak #kurus #gemuk #sedap #makansihat #coachonline #makanan #jomdiet #makansiang #sukamasak #sukamakan #sedapgiler
To my surikurus coachees and becoming coachees... Naaaah! 5 tips penting untuk turun berat dengan bergaya😎 . Misi MENGECIL sebelum 2019🔥💪🏻 . 🧕🏻Coach Aisha Saad 📲wasap.my/0126466044 📲wasap.my/0126466044 📲wasap.my/0126466044 . #teamsurikurus #coachaishasaad #herbalifecoachmalaysia
Seronoknya bila dapat makan sedap sambil turun berat kan? 😍 . Anda boleh follow resepi ni utk variasi menu sihat anda k! . Selamat mencuba❗️😘💖💖 . (Video sambungan selepas post ini)😊 . . #coachlia8020 - 019 900 9087 ->> COACH KESIHATAN - BERPENGALAMAN 6 TAHUN (Bantu rakan2 Turun Berat & jd lebih sihat) . #coachlia8020 #turunberat #nakkurus #nakkuruscepat #turunberatbadan #senamanperut #sukamakan #sedapgiler #sizebesar #kentang #kurus #donatkentang #resepi #kurussihat #motivasi #masak #kecilkanpeha #sizebesar #naksihat #bakarlemak #nakkuruskanbadan #resepi #masakmasak #kurustanpaberlapar #makanmakan #sukamakan #kuruscantik #dietkalori #nakfakta #igersmalaysia #vscomalaysia #dubsmashmalaysian
Snacks hunting😍😍😍😍😍 . Projek Kurus Sebelum 2019 . 🌺Turun 5-10kg 🌺 Size down by 2-3 sizes 😱 🌺 Kelas Kurus Online . 🌟Mealplan mudah untuk kurus 🌟Coaching Group yang supportive 🌟Kelas Kurus Online 🌟Food Diary Checking, HomeWork 🌟Reward 🌟100% ONLINE & EFFECTIVE ‼️DAFTAR SEKARANG . 🧕🏻Coach Aisha Saad 📲 http://www.wasap.my/60126466044 . #coachaishasaad #teamsurikurus #herbalifecoachmalaysia
Shapingggg😱😱😱 . Nak ke nak? Mehlaaaa kita sembang🤗 . Misi MENGECIL sebelum 2019🔥💪🏻 . 🧕🏻Coach Aisha Saad 📲wasap.my/0126466044 📲wasap.my/0126466044 📲wasap.my/0126466044 . #teamsurikurus #coachaishasaad #herbalifecoachmalaysia
Mungkin anda terlepas beberapa peluang untuk kurus pada tahun2 sebelum ni.. Tapi anda masih peluang untuk buat perubahan pada tahun 2019!💪🏻🔥🔥 . TAHUN 2019 YANG AKAN DATANG NI BUKAN SETAKAT TAHUN BARU JE... SEMANGAT BARU.. TARGET TOTAL LOST YANG BARU.. SAIZ BAJU YANG BARU.. MUKA BARU.. . ADA JUGA YANG BAKAL TRANSFORM SAMPAI ORANG TAK KENAL! . ALMAKLUM.. DAH JADI LEBIH ANGGUN BERSERI & SEGAK BERGAYA! Amin... orang lain boleh, Anda pun pasti boleh! . . ->> Pendaftaran SESI JANUARI 2019 kini DIBUKA❗️🌟🌟🌟 SPECIAL PROMO UNTUK 20 PENYERTAAN AWAL!💪🏻🔥 . —>> Klik link @ Bio atau wasap coach SEKARANG utk maklumat penuh PROGRAM TURUN BERAT - WLC ONLINE ! 💪🏻🔥 . #coachlia8020 - 019 900 9087 ->> COACH KESIHATAN - BERPENGALAMAN 6 TAHUN (Bantu rakan2 Turun Berat & jd lebih sihat) . #wlconline #programturunberat #nakkuruscepat #turunberatbadan #motivasi #semangat #bilanakkkurus #percaya #makanmakan #nakkurus #dubsmashmalaysian #yakiniku #turunberatbadan #coachkurus #naksihat #nakkuruskanbadan #turunlemak #onlinecoaching #bakarlemak #kurus #gemuk #bajubesar #makansihat #coachonline #fokus #jomdiet #yakin #bakarlemak #lemak
*Set Asas Kecantikan Shaklee* Gabungan ESP dan Vita-C Plus. 💃🏻HOT SELLING SETIAP HARI!!! 💃🏻 Apa kebaikan yang akan anda dapat? 🥛ESP -Membentuk sel badan dengan cepat -Mempercepat proses pemulihan kulit -Menggantikan sel-sel yang rosak -Menjadikam kulit anjal dan gebu 🍊Vita-C Plus -Menggantikan sel-sel yang rosak -Melambatkan proses penuaan kulit oleh radikal bebas -1 biji ibarat memakan 7 biji oren -Penting dalam penghasilan kolagen dalam badan -Meningkatkan immuniti Gabungan Mantap SR VITA C PLUS + ESP SHAKLEE Ingin kulit cantik,halus,flawless dan putih gebu? Fungsi ESP Shaklee utk kulit 👍ESP Shaklee ialah sumber protein lengkap.& protein adalah makanan sel-sel dalam.tubuh kita. 👍Bekalan protein yang lengkap & mncukupi akan.membantu sel-sel kulit bertukar dengan baik.Maka terhasilah kulit yang cantik,bersih & gebu Fungsi vitamin c utk kulit 👍pengambilan vita C setiap hari membantu untuk.mendapatkan kulit yang lebih cerah,melambatkan penuaan menyekat pembentukan pigmentasi yang menjadi penyebab utama pembentukan jeragat. 👍pengambilan vitamin c juga meransang pembentukan kolagen yg mana kolagen adalah sebatian asas otot,tisu,gusi rangka tulang rawan . #esp #shaklee #shakleepahang #shakleekuantan #nakkuruskanbadan #nakkulitcantik #nakbertenaga #milkboostershaklee http://www.wassap.my/60182801665/setkulitcantikshaklee Ig: @nunaa_beauty
KURUS DGN MAK SEKALI . Bila si anak dah rasa keajaiban set combo ni,dia nak org yg paling dia syg pun join misi kurus dia. Repeat order utk mak pulak. Sweet je anak dia ni. Korg yg belum grab jom beli 2 set terus. 1 utk diri sndri,1 utk org tersayang. Kurus berjemaah sama2 😍😍 - - Berminat trus klik link ws di bio atas ye♥️👆🏻👆🏻 . WASAP :0105677817 [DROPSHIP /AGENT /STOKIS DIPERLUKAN DISELURUH NEGERI] . #plussizemalaysia #bajuplussize #dietsihat #cepatkurus #tipskurus #tipscantik #tipskecantikan #bengkung #bengkungmoden #zumbamalaysia #jomkurus1malaysia #kurussihat #losyenkurus #ubatkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #kurusselamat #kurustanpadiet #kuruskanbadan #kurusdengancepat #kuruspantas #detoxmalaysia #detoxteamalaysia #skinnytea
Lalui situasi macam ni? . Kita belek berapa kalori lepas tu kita sum up total kalori. Janji tak lebih kalori dah cukup dah.Tapi berat turun sikit atau tak turun dalam seminggu tu. . 1 thing you shouod know is calory only is not enough. You mungkin makan ikut kalori tapi kalau kalori tu hanya emptry kalori, badan tak dapat benefit so akan effect penurunan berat. . Saya pernah makan lebih dari calory intake per day sebab saya over lapar. Setiap kali lapar saya makan buah. Surprisingly, berat saya turun. Nampak tak, pemilihan makanan sangat penting. . #odaonlinecoaching #teamsurikurus #iamherbalife #iamherbalifecoach #ProgramKurus30Hari #CoachKurusOnline #HerbalifeMalaysia #HerbalifeCoachMalaysia #coachperempuan #coachwanita #coachkurusperempuan #coachkuruswanita #coachkuruslelaki
I am aiming for this bag at @natasyacouture . Lama dah. Cantik sangat di mata saya. But of course, ni adalah kehendak bukan keperluan. . So i said to myself, turun total 20kg December ni then u will get this beg. So let see okay..pray for me😁 . #odaonlinecoaching #teamsurikurus #iamherbalife #iamherbalifecoach #ProgramKurus30Hari #CoachKurusOnline #HerbalifeMalaysia #HerbalifeCoachMalaysia #coachperempuan #coachwanita #coachkurusperempuan #coachkuruswanita #coachkuruslelaki
😌😌😌 . Ate apa nak dijawab ye kome?😂 . Meh lah turunkan berat tu dulu so naik cuti nanti orang tak tanya gini.. . Orang kata, "ehhh, dah kurus, apa rahsia?" Haaa kembang tak kembang?😁 . Jr Coach Syuhada📲011-19716995 #odaonlinecoaching #teamsurikurus #iamherbalife #iamherbalifecoach #ProgramKurus30Hari #CoachKurusOnline #HerbalifeMalaysia #HerbalifeCoachMalaysia #coachperempuan #coachwanita #coachkurusperempuan #coachkuruswanita #coachkuruslelaki
next page →