#minkaffesurabaya

389 posts

Loading...
Fungsi min kaffe & garlic
Minkaffe gandingan bersama garlic
Loading...
Ini fungsi saya 😘
Min kaffe mix garlic sesuai sekali
Jom sayang2 semua sarapan dengan saya 😘
Istimewanya saya 😘
Selamat tinggal bulan ogos Selamat datang bulan september 1 september bermula Trip ke KUM MING CHINA. Ada yang berminat nak tambah income sambil melancung secara PERCUMA. Anda hanya perlu daftar RM47 sahaja. Modal fleksibel, produk laku laris, produk senang jual. Di #G8unity kami ada leader-leader yang hebat dan berpengalaman dalam business online. Jadi apa tunggu lagi? Ayuh ramai-ramai sertai kami. #SHOM #NexTrip #KunMing
Tinggi tower ni haaa.. Semua ada.. Berkongsi kebaikan product kepada yang memerlukan. Alhamdullilah ramai betul yang menyukai product shom. #businessnetworking
Merdeka! Merdeka! Selamat menyambut Hari Kemerdekaan. . . Dalam kegembiraan kita menyambut kemerdekaan negara, cer cuba tengok balik diri kita. . . Adakah kita sudah "Merdeka" dari belenggu berat badan yang tidak ideal? Adakah kita masih dibebani dengan kegemukan? . . Kalau kita berjaya merealisasikan dan menjadikan Malaysia Baru, tak kan untuk diri sendiri kita tak nak berubah juga! . . Tak kan hanya nak asyik duduk mengeluh tetapi tak buat apa-apa. Tak kan hanya nak menerima takdir tanpa berusaha untuk menurunkan berat badan. . . Jom bangun! Jom berubah! . . Jom "Merdeka" kan badan kita. Jom pakai Premium Beautiful Korset yang terbukti boleh membantu menurunkan berat badan, mencantikan semula bentuk badan dan mengembalikan konfiden diri. . . Berminat nak tahu lebih lanjut kebaikan Premium Beautiful Korset ni, roger saya. Boleh terus buat free fitting.
“Kak, macam mana nak turunkan berat badan ni ye.. Lepas kahwin, berat badan saya makin lama makin naik.. Macam-macam juga saya cuba buat, tapi nak turunkan sekilo pun susah yang amat..Macammana nak bagi maintain kurus ni kak?” . . Sebenarnya cara PALING MUDAH nak kembali kurus dan slim macam zaman anak dara senang je dik, sarung je premium beautiful ni.. . . Di antara kelebihan dan kebaikan premium beautiful ni ialah: . . 🌺Mengempiskan perut 🌺Mengecilkan peha 🌺Merawat senggugut 🌺Merawat gastrik 🌺Merawat keputihan 🌺Menghilangkan selulit 🌺Membetulkan posture badan 🌺Merawat slipdisc 🌺Mengemaskan rahim 🌺Memperbanyakkan susu 🌺Mengesan sel kanser 🌺Mengeluarkan toksik badan 🌺Merampingkan pinggang 🌺Membaiki kedudukan payudara 🌺Menaikkan pinggul 🌺Melawaskan pembuangan air 🌺Mengeluarkan angin dalam badan 🌺Melancarkan perjalanan darah 🌺Mencerahkan puting payudara 🌺Merawat buasir 🌺Mengelakkan peha berlaga 🌺Membetulkan peredaran haid . . Nak sihat? Nak cantik? Nak slim? Pakailah Korset Premium Beautiful. . . Saya nie bukan sekadar menjual atas angin, tapi..dah buat review tentang Premium Beautiful nie almost 2 year. Dah percaya, dah nampak perubahan diri sendiri, terus yakin nak berkongsi dengan korang semua. . . Ada yang belum rasa? Mehh saya nak bagi PAKAI PERCUMA ajerr.
“Kak, macam mana nak turunkan berat badan ni ye.. Lepas kahwin, berat badan saya makin lama makin naik.. Macam-macam juga saya cuba buat, tapi nak turunkan sekilo pun susah yang amat..Macammana nak bagi maintain kurus ni kak?” . . Sebenarnya cara PALING MUDAH nak kembali kurus dan slim macam zaman anak dara senang je dik, sarung je premium beautiful ni.. . . Di antara kelebihan dan kebaikan premium beautiful ni ialah: . . 🌺Mengempiskan perut 🌺Mengecilkan peha 🌺Merawat senggugut 🌺Merawat gastrik 🌺Merawat keputihan 🌺Menghilangkan selulit 🌺Membetulkan posture badan 🌺Merawat slipdisc 🌺Mengemaskan rahim 🌺Memperbanyakkan susu 🌺Mengesan sel kanser 🌺Mengeluarkan toksik badan 🌺Merampingkan pinggang 🌺Membaiki kedudukan payudara 🌺Menaikkan pinggul 🌺Melawaskan pembuangan air 🌺Mengeluarkan angin dalam badan 🌺Melancarkan perjalanan darah 🌺Mencerahkan puting payudara 🌺Merawat buasir 🌺Mengelakkan peha berlaga 🌺Membetulkan peredaran haid . . Nak sihat? Nak cantik? Nak slim? Pakailah Korset Premium Beautiful. . . Saya nie bukan sekadar menjual atas angin, tapi..dah buat review tentang Premium Beautiful nie almost 2 year. Dah percaya, dah nampak perubahan diri sendiri, terus yakin nak berkongsi dengan korang semua. . . Ada yang belum rasa? Mehh saya nak bagi PAKAI PERCUMA ajerr.
Happy weekend hampa🙆🏻‍♀️ Buat apa tuh? Meh sini nengok video Mastermind cheq joget atas gunung titlis switzerland. . . Serius enjoy giler kot. Hampa tengok tau. . . Dah tengok tu jangan lupa repost sama. Okay love you 😘 . . #syantik #switzerland #mounttitlis
Nak ada body curve cantik? Nak hilangkan sakit belakang? Nak hilangkan senggugut? . . Simple. Tak payah makan pil, tak payah diet, tak payah amik sebarang injection. . . Upgrade innerware uols kepada #PremiumBeautiful sahaja. Sekarang ada promo raya. Sapa nak beli dengan harga jimat sekarang ni lah masanya 😍
The miracle of Energy ⚡️⚡️
Sharing ilmu jana income harian dengan #SetKurusKombo . Mari join sis sekarang.
Sibuk sangat la sis ni. Siang malam kerja tak penat ke. Alhamdulillah, insyaAllah boleh 💪🏻 @adrani.leather
Alhamdulillah. Memang closing bergaya betul nih! Congratulations Baby & Dalie 👏🏻👏🏻. Dalam pada sibuk bekerja, bisnes tetap ONz dan sales kepuk kepuk 💰💰💰 . Well done @dalie.rahmat @diyana.rahmat . Bulan ni confirm bonus besar!! I’m a proud mommy 😁 #norainezamshahprotege #g8unity #EngineerPencenMuda #pakarpremiumbeautiful #premiumbeautifulexpert
Alhamdulillah. Memang closing bergaya betul nih! . Congratulations to our new Senior Sales Manager with RM 60,000 ++ sales Sawiyah Samsudin 👏🏻👏🏻😍😍. Dalam pada alahan mengandung, semangat tetap membara 🔥. . Well done Awie 😘. Naik pangkat dengan bonus besar!! I’m a proud mommy 😁 . #norainezamshahprotege #g8unity #EngineerPencenMuda #ratuPB #pakarpremiumbeautiful #premiumbeautifulexpert
O-group team utara dan juga bisnes preview dengan mentor cdm yong dan juga team dari utara. Best bila buat bisnes bila ada team ni, dapat share knowledge dan juga berkongsi idea.
O-group team utara dan juga bisnes preview dengan mentor cdm yong dan juga team dari utara. Best bila buat bisnes bila ada team ni, dapat share knowledge dan juga berkongsi idea.
O-group team utara dan juga bisnes preview dengan mentor cdm yong dan juga team dari utara. Best bila buat bisnes bila ada team ni, dapat share knowledge dan juga berkongsi idea.
O-group team utara dan juga bisnes preview dengan mentor cdm yong dan juga team dari utara. Best bila buat bisnes bila ada team ni, dapat share knowledge dan juga berkongsi idea.
O-group team utara dan juga bisnes preview dengan mentor cdm yong dan juga team dari utara. Best bila buat bisnes bila ada team ni, dapat share knowledge dan juga berkongsi idea.
O-group team utara dan juga bisnes preview dengan mentor cdm yong dan juga team dari utara. Best bila buat bisnes bila ada team ni, dapat share knowledge dan juga berkongsi idea.
O-group team utara dan juga bisnes preview dengan mentor cdm yong dan juga team dari utara. Best bila buat bisnes bila ada team ni, dapat share knowledge dan juga berkongsi idea.
#tB : Date harini but last year.. Sis ada jemputan para ibu di #Medan utk home party produk SHOM.. Tapi kami buat di hotel. Bawa sekali 3 rakan kongsi. . Katanya datang 15 orang.. Sekali dtg dkt 30 orang. Memang haru biru. Orang Indonesia ni ramah tau. Bila mereka “on trust” dengan kita, mereka mmg support setiap anjuran kita. . . Siapa ingat, Sis waktu nak fly ni baru 2 hari procedure tulang belakang terus fly Medan. Sis memang langgar pantang. Doctor dah pesan tak boleh fly.. Kurang2 1 minggu. Baru boleh fly.. Bius belum habis sepenuhnya..Bengkak pun tak surut. Sakit menangung ni no one know. Hanya Allah shj yg tahu. Sis memang bertahan dgn PB semata as my back support. . Bagi menjayakan trip ini dan sebenarnya proses nak bg rakan kongsi BELAJAR BERNIAGA DI NEGARA ORANG. Sis gagahkan diri juga. . Ni sebab peluang yg susah kita nk dapat. Sis tak pasti lepas ni Sis juga ada lg atau tidak peluang mcmni. Tp Sis memang happy sis dpt peluang utk pertama kalinya berniaga di negara orang. Pengalaman yg mahal. . #uangtambahan #bisnis #Premiumbeautifulmedan #premiumbeautifuljakarta #garlictabletjakarta #garlictabletindonesia #PremiumBeautifulindonesia #liburanpercuma #bvsmindonesia #bvsmjakarta #wanitaindonesia #minkaffeindonesia #mitrausaha #korsetjakarta #korsetindonesia #resellerwelcome #resellerjakarta #resellermedan #resellerkalimantan #resellerindo #bisnisrumahan #bisnisreal #minkaffejakarta #minkaffesurabaya #premiumbeautifulsurabaya
#tB : Date harini but last year.. Sis ada jemputan para ibu di #Medan utk home party produk SHOM.. Tapi kami buat di hotel. Bawa sekali 3 rakan kongsi. . Katanya datang 15 orang.. Sekali dtg dkt 30 orang. Memang haru biru. Orang Indonesia ni ramah tau. Bila mereka “on trust” dengan kita, mereka mmg support setiap anjuran kita. . . Siapa ingat, Sis waktu nak fly ni baru 2 hari procedure tulang belakang terus fly Medan. Sis memang langgar pantang. Doctor dah pesan tak boleh fly.. Kurang2 1 minggu. Baru boleh fly.. Bius belum habis sepenuhnya..Bengkak pun tak surut. Sakit menangung ni no one know. Hanya Allah shj yg tahu. Sis memang bertahan dgn PB semata as my back support. . Bagi menjayakan trip ini dan sebenarnya proses nak bg rakan kongsi BELAJAR BERNIAGA DI NEGARA ORANG. Sis gagahkan diri juga. . Ni sebab peluang yg susah kita nk dapat. Sis tak pasti lepas ni Sis juga ada lg atau tidak peluang mcmni. Tp Sis memang happy sis dpt peluang utk pertama kalinya berniaga di negara orang. Pengalaman yg mahal. . #uangtambahan #bisnis #Premiumbeautifulmedan #premiumbeautifuljakarta #garlictabletjakarta #garlictabletindonesia #PremiumBeautifulindonesia #liburanpercuma #bvsmindonesia #bvsmjakarta #wanitaindonesia #minkaffeindonesia #mitrausaha #korsetjakarta #korsetindonesia #resellerwelcome #resellerjakarta #resellermedan #resellerkalimantan #resellerindo #bisnisrumahan #bisnisreal #minkaffejakarta #minkaffesurabaya #premiumbeautifulsurabaya
(Swipe to the right➡️) #tB : Date harini but last year.. Sis ada jemputan para ibu di #Medan utk home party produk SHOM.. Tapi kami buat di hotel. Bawa sekali 3 rakan kongsi. . Katanya datang 15 orang.. Sekali dtg dkt 30 orang. Memang haru biru. Orang Indonesia ni ramah tau. Bila mereka “on trust” dengan kita, mereka mmg support setiap anjuran kita. . . Siapa ingat, Sis waktu nak fly ni baru 2 hari procedure tulang belakang terus fly Medan. Sis memang langgar pantang. Doctor dah pesan tak boleh fly.. Kurang2 1 minggu. Baru boleh fly.. Bius belum habis sepenuhnya..Bengkak pun tak surut. Sakit menangung ni no one know. Hanya Allah shj yg tahu. Sis memang bertahan dgn PB semata as my back support. . Sampai Sis terpaksa duduk semasa attend ibu2 ni.. Dengan muka tahan sakit ibu2 kat sana kata “sakit kah mba Azza” bila Azza bilang Azza baru operasi mrk terpinga. . Bagi menjayakan trip ini dan sebenarnya proses nak bg rakan kongsi BELAJAR BERNIAGA DI NEGARA ORANG. Sis gagahkan diri juga. . Ni sebab peluang yg susah kita nk dapat. Sis tak pasti lepas ni Sis juga ada lg atau tidak peluang mcmni. Tp Sis memang happy sis dpt peluang utk pertama kalinya berniaga di negara orang. Pengalaman yg mahal. . #uangtambahan #bisnis #Premiumbeautifulmedan #premiumbeautifuljakarta #garlictabletjakarta #garlictabletindonesia #PremiumBeautifulindonesia #liburanpercuma #bvsmindonesia #bvsmjakarta #wanitaindonesia #g8unity #minkaffeindonesia #mitrausaha #korsetjakarta #korsetindonesia #resellerwelcome #resellerjakarta #resellermedan #resellerkalimantan #resellerindo #bisnisrumahan #bisnisreal #minkaffejakarta #minkaffesurabaya #premiumbeautifulsurabaya
Sejak nad join bisnes ni kan, dah banyak kali nad dapat reward daripada mentor tau. Reward pula bukannya reward yang biasa-biasa. Cerita pasal reward ni kan, mai nad nak share sikit apa yang bestnya bila hampa berbisnes dengan G8Unity ni. Apa yang best tu? Baca sini. (+) Dapat tambah ilmu dari mentor-mentor hebat. (+) Dapat share pengalaman/testimoni bersama team. (+) Dapat menjana pendapatan malah dapat berkongsi rezeki. (+) Reward top sale. Reward ni juga yang menjadi booster untuk kita selalu bersemangat tau. Jangan lepaskan peluang ini. Rebutlah segera. FAST ACTION FAST RESULT. Klik link whatsapp untuk fast respon.http://nadiahahmad.wasap.my/
" Ruginya!Kenapalah tak jumpa awal2 PB ni.Kalau tak, boleh pakai dalam pantang hari tu! Kan badan dah lain macam sekarang!" . Bila dah sarung PB, melentik terus badan client ni! Happy sis bila dapat bantu orang lain. Kalau client happy, sis lagi happy tau!! . . 😎😎😍 . #ootdpremiumbeautiful #premiumbeautifulexpert #shalizaazizprotege
Ehem..ehem..tumpang lalu jap (anak sapelah ni kan!!😆😂) . Ari ni sis ke Putrajaya coz nak ukur & fitting perisai pelentik badan si gojes Premium Beautiful! . Kalau ada sapa2 yang nak cuba pakai juga..roger2 la sis ye!! Free fitting uols!! . Kalau nak tengok2 material PB ni..nak pegang2 pun boleh!! Takdela sis nak charge apa2 tau! . Sharing is caring!! . 😍😍😘 . http://pbexpertJohor.wasap.my
Siapa serius utk berniaga & belajar untuk buat sales produk-produk HOT? Imagine every month kita boleh dpt extra income 4 angka.. Memang best sangat! Paling best, modal pula minimum jer, ha minimum berapa? Jeng.. Jeng.. Jeng.. Specially tailored untuk mereka yang nak memulakan business online secara kecil-kecilan. Mudah sangat caranya, tapi melalui #G8Unity lah.. Kita akan guide.. Hehe.. Okeh, yang berminat, meh terus hubungi saya. Tak sabar nak share dgn korang semua! 😍 . #uangtambahan #bisnis #Premiumbeautifulmedan #premiumbeautifuljakarta #garlictabletjakarta #garlictabletindonesia #PremiumBeautifulindonesia #liburanpercuma #bvsmindonesia #bvsmjakarta #wanitaindonesia #minkaffeindonesia #mitrausaha #korsetjakarta #korsetindonesia #resellerwelcome #resellerjakarta #resellermedan #resellerkalimantan #resellerindo #bisnisrumahan #bisnisreal #minkaffejakarta #minkaffesurabaya #premiumbeautifulsurabaya
Tidak punya #modal ? Tidak ada waktu? Tidak bisa? Jangan jadikan alasan anda tidak #bisnis sebab anda akan berkata “Ah-haa“ setelah berbisnis bersama saya. . Jadi, mahu gak bisnis bersama saya? Sistemnya mudah sahaja. Cuma perlu, #facebook sama #instagram . #pulangan nya pula pasti #lumayan . Jika mahu, terus saja hubungi saya ya. . #peluangbisnis #bisnisonline #bisnisjutawan #g8unity #thediamondcircle #businesswithtdc #indonesia #jakarta
Mau nambahin uang belanja? Gak tahu gi mana caranya? Gak tahu bisnis apa yang harus di lakukan.. Kini gak perlu pusing lagi, ayuh gabung sama G8 Unity. G8 Unity pasti bantu anda memulai bisnis dengan mudah kerna semua yang diperlukan akan dibagikan bersama anda agar bisa lancar menjalankan bisnis nya. Mahu punya kesempatan melancong gratis ke luar negara? Bonus Setiap bulan sama pernyataan bonus yang valid bisa di pakai untuk urusan apa juga, berkesempatan mendapat tabung mobil dan lain-lain lagi.. Ayuh gabung sama G8 Unity 😊.. Hubungi saya. #uangtambahan #bisnis #Premiumbeautifulmedan #premiumbeautifuljakarta #garlictabletjakarta #garlictabletindonesia #PremiumBeautifulindonesia #liburanpercuma #bvsmindonesia #bvsmjakarta #wanitaindonesia #minkaffeindonesia #mitrausaha #korsetjakarta #korsetindonesia #resellerwelcome #resellerjakarta #resellermedan #resellerindo #bisnisrumahan #bisnisreal #minkaffejakarta #minkaffesurabaya #premiumbeautifulsurabaya
" Gemuk mcm ko nih memang tak boleh nak kurus! Jangan beranganlah!!" . " Eh! Perut tuh dah kenapa?? Macam mengandung jek!! Ko mengandung ke???!! . Ayat2 tu memang tertusuk dalam hati paling dalam!! Sis pernah kena!! 😭😭😭 . Tapi sis WAKE UP!! Sis ambil sebagai cabaran! Kalau orang lain yg lebih gembo boleh kurus!! Sis pun mesti BOLEH!! . Haaa..ni! Cuba uols tengok my mentor nih!! Daripada badan bulat bak bulan dan ramping cam Pajura!! Cantik dapat sihat pun dapat!! . Best ke best?? Kalau rasa best..meh sis pakaikan PB kt uols! Lagila sekarang ada produk viral SKK! Lagi cepat uols dapat transform diri uols! . Nak cuba pakai secara percuma, roger je sis!! Tak yah malu2! Sis nak bantu tau!! . #positive
#Assalamualaikum . #SoulReflection . Langkah demi langkah kita lalui setiap hari. Kadang2 laju langkahnya, kadang2 jatuh, terluka... Namun kita tetap bangun. Kerana apa? Kerana kita yg ingin teruskn. . We can do all things if we have the will power. It's inside us.. Willpower is really the key to success. To be a successful person, we need to strive no matter what we feel by applying our will to overcome apathy, doubt or fear..!.. We want, go and get it!. . #SemangatPagi #MotivasiDiri #uangtambahan #bisnis #Premiumbeautifulmedan #premiumbeautifuljakarta #garlictabletjakarta #garlictabletindonesia #PremiumBeautifulindonesia #liburanpercuma #bvsmindonesia #bvsmjakarta #wanitaindonesia #minkaffeindonesia #mitrausaha #korsetjakarta #korsetindonesia #resellerwelcome #resellerjakarta #resellermedan #resellerkalimantan #resellerindo #bisnisrumahan #bisnisreal #minkaffejakarta #minkaffesurabaya #premiumbeautifulsurabaya
Ya ampuunn... Mahu tak risau.. Kalau aku susah sape nak tolong aku.. Beras aku habis ada ke yg nak tolong bg duit belikan.. Itulah yg Sis pahat dalam kepala.. If gaji hakiki tak cukup kita mesti do something buat side Income.. Bisnes pun tak susah.. Semua mudah dihujung jari. Tak kacau pun Waktu kerja.. Nama pun prt time.. Anytime nak buat bisnes Ikut masa kita.. as long konsisten je kata kuncinya.. . #uangtambahan #bisnis #Premiumbeautifulmedan #premiumbeautifuljakarta #garlictabletjakarta #garlictabletindonesia #PremiumBeautifulindonesia #liburanpercuma #bvsmindonesia #bvsmjakarta #wanitaindonesia #minkaffeindonesia #mitrausaha #korsetjakarta #korsetindonesia #resellerwelcome #resellerjakarta #resellermedan #resellerkalimantan #resellerindo #bisnisrumahan #bisnisreal #minkaffejakarta #minkaffesurabaya #premiumbeautifulsurabaya
Alhamdulillah selesai sudah breakfast session with #G8preneurs pagi ni. Semoga bermanfaat untuk semua dan selamat mengamalkannya ya ❤️🌹 . . #EngineerPencenMuda #ratuPB #g8unity
Alhamdulillah selesai sudah breakfast session with #G8preneurs pagi ni. Semoga bermanfaat untuk semua dan selamat mengamalkannya ya ❤️🌹 . . #EngineerPencenMuda #ratuPB #g8unity
Tengah bancuh #minkaffe ke tu uols? Jumpa 9am nanti ya 😍 . #g8unity #breakfastwithcdm #EngineerPencenMuda
Bila nak diet, diet ke laut! Ada yang boleh tahan lapar sekejap jek, lepas tu makan sampai tak ingat dunia! . Dengan Set Kombo Kurus, uols tak perlu risau. Boleh makan macam biasa! Tapi ada caranya!! . Nak tahu rahsianya?? Meh dm sis..sis share dengan uols!! . #sharingiscaring #kurussihat
Mau nambahin wang belanja? Contact me okay 😊 +017-433 8563 #G8Unity #BusinessOnline #BusinessOpportunity #BusinessWithG8Unity
SHOM Prihatin, Kempen Sokong Tabung HARAPAN Malaysia berlangsung semalam di IDCC Shah Alam.. Jumlah sumbangan adalah 3.4 juta. Di mana SHOM adalah penyumbang terbesar Majlis malam tadi. . SHOM berbesar hati menyumbang utk #TabungHarapan sebanyak RM2juta👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Yang mana penyumbang utamanya adalah our GM Mr. Tan Kai Hee dan our mentor CDM Louis yg mana ia akan di murnikan oleh #PerdanaMenteri #TunMahathir . . Tahhhhniahh buat #sahajidahhaiomarketing #SHOM . Tak dinafikan lagi kita adalah Syarikat Bintang Harapan Negara dan well established. Rezeki di kongsi dan disantuni bersama. . #uangtambahan #bisnis #Premiumbeautifulmedan #premiumbeautifuljakarta #garlictabletjakarta #garlictabletindonesia #PremiumBeautifulindonesia #liburanpercuma #bvsmindonesia #bvsmjakarta #wanitaindonesia #minkaffeindonesia #mitrausaha #korsetjakarta #korsetindonesia #resellerwelcome #resellerjakarta #resellermedan #resellerkalimantan #resellerindo #bisnisrumahan #bisnisreal #minkaffejakarta #minkaffesurabaya #premiumbeautifulsurabaya
#soulreflection . . Masanya utk bertebaran mencari rezeki yg baik & halal. Buatlah dgn bersungguh... Jangan dilayan sangat sikap malas tu . Allah will provide for us the rezqi, but we have to make the effort. Holiday has passed and we need to keep moving forward. Not focus, feel lazy is easy but we never know when we will finish.. . #uangtambahan #bisnis #Premiumbeautifulmedan #premiumbeautifuljakarta #garlictabletjakarta #garlictabletindonesia #PremiumBeautifulindonesia #liburanpercuma #bvsmindonesia #bvsmjakarta #wanitaindonesia #g8unity #aia #aiapublictakaful #minkaffeindonesia #mitrausaha #korsetjakarta #korsetindonesia #resellerwelcome #resellerjakarta #resellermedan #resellerkalimantan #resellerindo #bisnisrumahan #bisnisreal #minkaffejakarta #insuranceagent #minkaffesurabaya #premiumbeautifulsurabaya
Ala..sis tau sis takdelah kurus sgt!! Tapi sis lebih yakin dengan diri sis sekarang! Pinggang sis pun dah tak sakit macam dulu tau!! . Uols kalau nak cari #backsupport yang terbaik, bolehla cuba pakai PB ni! Pakai one set lagi berbaloi tau! . 😍😍😘 . #ootdpremiumbeautiful #premiumbeautifulexpert #sakitpinggang #nurse #scoliosis #bumilsehat #sayajualsayapakai #bumil #berpantang #wanitahariini #wanitahebat #kuruslangsing #bengkungmama #bazarpaknil #bengkungbersalin #bazar #ootd #kurusdengancepat #promomerdeka #stewardess #steward #kolejkeururawatan #polis #jururawatmalaysia #jururawat #jururawatmasyarakat #jomkurus1malaysia #premiumbeautifuljohor #premiumbeautifuljohorbahru
Personal coaching my partner and next #premiumbeautifulexpert @mellfaizal sesambil coffee tadi. Rezeki hari ni kita dating dekat Vivo Seri Alam yang baru buka tu, terus dapat free photo 😍. Cantik tak we all? 😁☺️ . By the way thanks Mell for your time and welcome to our team. Lepas ni lagi keraplah kita dating. Semoga dilimpahi rezeki yang melimpah ruah, berkat dan berpanjangan. Aamiin. . #norainezamshahprotege #EngineerPencenMuda #ratuPB
Selesai majlis ilmu sebentar td.. Memang teruja sbb ilmu harini more on praktikal utk product & service.. Sebab tu kot almost 6 tahun Azza bertahan dlm bisnes SHOM sbb setiap kali Majlis Ilmu wajib datang.. Jarang-jarang tak dtg.. Improve kelemahan diri supaya lebih expert.. Azza pegang kata mentor.. Membezakan seseorang usahawan itu adalah dr ilmunya.. So cari masa & jalan spend time utk setiap Majlis Ilmu yg disediakan.. . #uangtambahan #bisnis #Premiumbeautifulmedan #premiumbeautifuljakarta #garlictabletjakarta #g8unity #garlictabletindonesia #PremiumBeautifulindonesia #liburanpercuma #bvsmindonesia #bvsmjakarta #wanitaindonesia #minkaffeindonesia #mitrausaha #korsetjakarta #korsetindonesia #resellerwelcome #resellerjakarta #resellermedan #resellerkalimantan #resellerindo #bisnisrumahan #bisnisreal #minkaffejakarta #minkaffesurabaya #premiumbeautifulsurabaya
Selesai majlis ilmu sebentar td.. Memang teruja sbb ilmu harini more on praktikal utk product & service.. Sebab tu kot almost 6 tahun Azza bertahan dlm bisnes SHOM sbb setiap kali Majlis Ilmu wajib datang.. Jarang-jarang tak dtg.. Improve kelemahan diri supaya lebih expert.. Azza pegang kata mentor.. Membezakan seseorang usahawan itu adalah dr ilmunya.. So cari masa & jalan spend time utk setiap Majlis Ilmu yg disediakan.. . #uangtambahan #bisnis #Premiumbeautifulmedan #premiumbeautifuljakarta #garlictabletjakarta #g8unity #garlictabletindonesia #PremiumBeautifulindonesia #liburanpercuma #bvsmindonesia #bvsmjakarta #wanitaindonesia #minkaffeindonesia #mitrausaha #korsetjakarta #korsetindonesia #resellerwelcome #resellerjakarta #resellermedan #resellerkalimantan #resellerindo #bisnisrumahan #bisnisreal #minkaffejakarta #minkaffesurabaya #premiumbeautifulsurabaya
Nak berjaya carilah guru & ilmu.. Itulah yg kami semua amalkan sejak mula-mula buat bisnes SHOM.. Tanpa salah 1 ni.. Bisnes pun sendu.. Harini kami semua berkumpul di G8 Unity Business Preview.. Seronok bila di G8Unity kita diberi pnduan ilmu yg hebat.. Kita rasa semngat nk buat bisnes lebih maju.. Sesuai utk orang baru nk buat bisnes SHOM.. Beruntung sgt sebab kalian akan diguide sebaik mungkin.. . #G8Unity #uangtambahan #bisnis #Premiumbeautifulmedan #premiumbeautifuljakarta #garlictabletjakarta #garlictabletindonesia #PremiumBeautifulindonesia #liburanpercuma #bvsmindonesia #bvsmjakarta #wanitaindonesia #minkaffeindonesia #mitrausaha #korsetjakarta #korsetindonesia #resellerwelcome #resellerjakarta #resellermedan #resellerkalimantan #resellerindo #bisnisrumahan #bisnisreal #minkaffejakarta #minkaffesurabaya #premiumbeautifulsurabaya
Nak berjaya carilah guru & ilmu.. Itulah yg kami semua amalkan sejak mula-mula buat bisnes SHOM.. Tanpa salah 1 ni.. Bisnes pun sendu.. Harini kami semua berkumpul di G8 Unity Business Preview.. Seronok bila di G8Unity kita diberi pnduan ilmu yg hebat.. Kita rasa semngat nk buat bisnes lebih maju.. Sesuai utk orang baru nk buat bisnes SHOM.. Beruntung sgt sebab kalian akan diguide sebaik mungkin.. . #G8Unity #uangtambahan #bisnis #Premiumbeautifulmedan #premiumbeautifuljakarta #garlictabletjakarta #garlictabletindonesia #PremiumBeautifulindonesia #liburanpercuma #bvsmindonesia #bvsmjakarta #wanitaindonesia #minkaffeindonesia #mitrausaha #korsetjakarta #korsetindonesia #resellerwelcome #resellerjakarta #resellermedan #resellerkalimantan #resellerindo #bisnisrumahan #bisnisreal #minkaffejakarta #minkaffesurabaya #premiumbeautifulsurabaya
Nak berjaya carilah guru & ilmu.. Itulah yg kami semua amalkan sejak mula-mula buat bisnes SHOM.. Tanpa salah 1 ni.. Bisnes pun sendu.. Harini kami semua berkumpul di G8 Unity Business Preview.. Seronok bila di G8Unity kita diberi pnduan ilmu yg hebat.. Kita rasa semngat nk buat bisnes lebih maju.. Sesuai utk orang baru nk buat bisnes SHOM.. Beruntung sgt sebab kalian akan diguide sebaik mungkin.. . #G8Unity #uangtambahan #bisnis #Premiumbeautifulmedan #premiumbeautifuljakarta #garlictabletjakarta #garlictabletindonesia #PremiumBeautifulindonesia #liburanpercuma #bvsmindonesia #bvsmjakarta #wanitaindonesia #minkaffeindonesia #mitrausaha #korsetjakarta #korsetindonesia #resellerwelcome #resellerjakarta #resellermedan #resellerkalimantan #resellerindo #bisnisrumahan #bisnisreal #minkaffejakarta #minkaffesurabaya #premiumbeautifulsurabaya
Weekend korang plan apa? Ke mana harini? Kami bertiga syantiq-syantiq ke majlis ilmu pagini.. Bila melibatkan Majlis Ilmu. Kami bertiga memang antara terawal datang dan mesti ada setiap Majlis Ilmu dibuat .. Nak berjaya kan.. Plan our time sebaik mungkin.. . #G8Unity #uangtambahan #bisnis #Premiumbeautifulmedan #premiumbeautifuljakarta #garlictabletjakarta #garlictabletindonesia #PremiumBeautifulindonesia #liburanpercuma #bvsmindonesia #bvsmjakarta #wanitaindonesia #minkaffeindonesia #mitrausaha #korsetjakarta #korsetindonesia #resellerwelcome #resellerjakarta #resellermedan #resellerkalimantan #resellerindo #bisnisrumahan #bisnisreal #minkaffejakarta #minkaffesurabaya #premiumbeautifulsurabaya
Be our next leaders by joining our team today! . ✅ Free Marketing Class online & physical . ✅ One to one Coaching with Mentor . ✅ Monthly Reward from G8Unity . ✅ Opportunity to travel around the world 2 times a year . ✅ Monthly BONUS . ✅ Life transformation . ✅ Daily motivation from experience leaders in industry . #g8unity #empire #teamwork
True leaders don’t create followers. They create more leaders. . #g8unity #empire #teamwork #cdm2018
True leaders don’t create followers. They create more leaders. . #g8unity #empire #teamwork
Siapa bersahur dengan #MinKaffe tadi meh angkat tangan 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️ . InsyaAllah akan rasa segar je subuh-subuh ni, boleh selit baca 3-4 muka surat Quran. 😊👍🏻 . Makan pula #garlictablet , selesa rasa tak sebu. A good start for a great day ahead. . #IrdaIdris #sayamakansayajual #setkempisperut #garambuluh #g8unity #exauditorjualkorset
Special promotion untuk penggemar #MinKaffe . Boleh buat stok untuk puasa dan raya nanti. . Irda bagi harga borong je ni untuk yang grab promo #Beli11Free1 . . Jimat RM77 compared to harga asal. Free postage included. Sampai ke depan pintu rumah anda. . Sampai 30hb sahaja tau. Cepat cepat jangan lambat-lambat 😍 . #irdaidris #kopigarambuluh #promosiminkaffe #cepatgrabpeluang #untungberganda #kopikesihatan #kopisedap #hargaborong #kopiuntukkencingmanis #sesuaiuntukkencingmanis #minkaffekualalumpur #minkaffedamansara #minkaffeshahalam #minkaffebangi #minkaffemelaka #minkaffemalaysia
Tahniah juga Wawa Lilycia II punch #MiniStockist semalam. . Kita sambung closing esok ok Cik Adik Manis 😀 . #irdaidris #jombuatsamasama #berniagagayaPIN #G8UNITY #BudakGemokJualKorset #peluangbisnes #peluangniaga
Aku nak cubalah barang yang Irda promote tu tapi malulah nak contact Irda 😉 . Haa dah tak perlu nak malu, tak perlu nak segan tau. . Sekarang ni kawan-kawan hanya perlu: . 1. Klik link yang Irda bagi ni . https://irdaidris.sahajidahhai-o.com.my . 2. Pilih produk yang kawan-kawan nak . 3. Buat bayaran melalui online banking atau credit card . 4. Tunggu dan produk akan sampai di depan pintu rumah kawan-kawan. . Haaa senang kan? . Klik klik klik sampai dah barang. Semua di hujung jari 😀 . #irdaidris #bizumer #onlineshopping #jomcuba #minkaffe #bbplus #marineessence #infinence #eziclean #semuapunado #premiumbeautiful #klikkliksampai
Life is too short to have bad coffee 😋 . Luckily I have my favourite Min Kaffe with me. . Assalamualaikum & have a phenomenal day people 😊 . #irdaidris #minkaffe #breakfastinbed #kopigarambuluh #kopisihat #jomtukar #g8unity
Kawan-kawan breakfast apa hari ni? . Pagi ni segar bugar bila minum #MinKaffe secawan. Makan pula telur tiga suku terlebih masak haha.. masak guna microwave je tadi nak cepat 😋 . Diet yang betul sebenarnya bukan dengan tak makan atau terlalu kurang makan, tapi kena eat clean je. Jangan food deprived sebab kalau kita terlalu lapar, kita akan terlebih makan untuk next meal. . The correct way is to eat 6 times per day. 1. Breakfast 2. Snack 3. Lunch 4. Snack 5. Dinner 6. Supper . Tapi janganlah pergi makan berat2 setiap kali makan tu 😂. Nanti Irda share lagi masa time snack tu nak makan apa ok 😊 . #irdaidris #tipsdietIrdaIdris #lrdaIdrisWeightLossJourney #DiaryDietIrdaIdris #breakfast
next page →